עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בזק החמודים העלו לנו את מהירות השליחה (Upload) מ100 ל150 במתנה! כן כן! במקום שתעלו על 12.5 תוכלו עכשיו להעלות על 18 ואני שואל,לא חבל על הפרסומת? הרי ברור שכולם היו שמים לב לשינוי המזהיר הזה לבד. עכשיו אני מעלה קבצים במהירות האור,לא מספיק להגיד בז.. וכבר עולה לי סרט DVDR לרשת. למה הם כ"כ קמצנים? זה עולה להם כ"כ הרבה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום . הראשון הסטנדרטי Realtake 8139C מחובר לראוטר של בזק RTA1025W .מהראוטר כבל מוצלב למחשב שני .שנותן גישה לאינטרנט . השני באותו מחשב 3COM שאם אני מחבר אליו כבל אתרנט אז הוא גם פעיל . עכשיו השאלה שלי מה אפשר לעשות עם הכרטיס הזה? מהם השימושים השונים לשני כרטיסי רשת במחשב ?...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי בבית שני מחשבים (נייד ושולחני) ואני מעוניין לחבר את שניהם לאינטרנט. אני ממש לא מבין גדול בתחום הזה ומבקש את עזרתכם. כרגע אני מחובר דרך בזק בינלאומי (WOW) באמצעות מודם USB - השאלה שלי היא איך אני מתקדם מכאן. האם מספיק לי לקנות נתב אלחוטי או שאני צריך נתב שהוא גם מודם ? איזה נתב מומלץ במסגרת מחיר הזאת (עד 500ש"ח) ? אני רוצה חיבור יציב ומהיר ככל הניתן כמובן. לשני המחשבים יש כרטיס רשת אלחוטי מותקן. למעשה במחשב השולחני שלי יש לוח אם P5B Deluxe - Wifi AP וניסיתי לחבר את הנייד דרכו אבל החיבור היה ממש חלש ולא יציב. בכל מקרה אשמח לשמוע המלצות, ותודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום! היום חיברת שני מחשבים אינטרנט בעזרת הנתב של EDIMAX דגם AR-7024A האינטרט עובד בשני המחשבים והכל טוב! הבעיה היא שהאימיול שלי מאחורי פיירוואל! משהו יודע מה הבעיה??

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by prigat_a,

12345

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by oOo0oOo,

האם מישהו התנסה עם מהירות 10 מגה בבזק (NGN) / בהוט ? האם יש העדפה לתשתית מסויימת ? (פרט ליתרון המסויים שיש ל ADSL על פני הכבלים בשל) מה מומלץ ? מה לגבי ספק 1 מגה, האם יש מישהו עדיף ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אוקי שלום. עשיתי לאח שלי פירמוט במחשב ועכשיו משום מה אני מחבר קבל רשת יש לי ירוק בכרטיס אבל המחשב לא מזהה אני עושה לו ליצור חיבור רשת חדש אבל אין לא מוצא כלום =\ התקנתי שוב תיונדוס ולא עזר למה זה קורה? אם למשוה יש מוסג תודה לעוזרים .

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. חיפשתי בגוגל וקראתי מיליון מדריכים אבל אני פשוט לא מצליח! יש לי מחשב נייח אחד עם שני חיבורי רשת, אחד מחובר למודם ואחד מחובר למחשב הנייד. בLocal Area Connection 2 [שזה מה שמחובר למחשב הנייד] כתוב Unidentified network [בשתיהם כתוב ככה], מה אני צריך לעשות לעזאזל אני משתגע, קראתי את כול המדריכים בגוגל!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום מישהו יכול לתת לי בבקשה רעיונות לדרכים נוספות להעברת קבצים בין שני מחשבים, שהם מעבר לחיבור לרשת הביתית (Ethernet/Wi-Fi), דיסק-און-קי, וכונן אופטי כגון CD או DVD? תודה

10. Started by chermesh,

שלום, אני מנסה לחבר מגביר רשת אלחוטית לרשת הביתית שלי. הנייד מזהה את הרשת, מנסה להתחבר, אבל נתקע במצב של "מקבל כתובת IP" איך משיגים חיבור מושלם?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני מעוניין לשתף חיבור כבלים ל-4 מחשבים איזה ראוטר יתאים לי?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי חברה... אני כבר מזמן חושב לבנות רשת לשיתןף אינרטנט בכבלים, וגם ליהנות מהיתרונות הטמונות ברשת..... מבנה הרשת: נתב + 4 תחנות עבודה... המרחקים מתוארים בקובץ המצורף.... בפי שמתואר, השימוש הכבד יעשה בתחנה שלי (3) אשר מרוחקת הכי רחוק... שאר התחנות יעשה בהן שימוש לא כבד בכלל (גלישה וכו'...) צריך לזכור שהמודם והנתב לא מחוברים במחשב שלי!!! אלא במחשב אחר!! שמעתי המון ספקולציות לאחרונה בפורום בקשר להקמת רשתות בכבלים... שמתי לב שכולם מתלוננים שאינם מצליחים להקים רשת בגלל השיטה המוזרה של הספקיות לחבר את הלקוחות.. ספק התשתית שלי הוא מת"ב, והספק שלי הוא בזק בינלאומי, בחיבור 750 KB (אשר ישודרג ל 1.5 MB אם כל העסק הזה יצליח)... אני מתחבר ללא חייגן, ואת האמת, איני זוכר איך קוראים לשי…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by שאנטי,

ממ... טוב אני חדשה פה <<שמחה להיות>> אז צ'לום לכולם!!! ***** ועכשיו לעניין, הורדתי תוכנת שיתוף <<אימיול אם זה משנה וניסיתי גם באזורס>> וזה הראה שהפורט שלי חסום... ניסיתי להגיע דרך הלוח בקרה למרכז אבטחה ולפייר וול, אבל משום מה התקייה לא נמצאת <<>> טוב, מה אני עושה?

14. Started by MoRtZkInG,

יש לי רשת בייתית בבית של 3 מחשבים שמחוברים דרך האב, עכשיו אני צריך לחבר את המחשב של אחותי גם, אבל לחבר אותה להאב יהיה בעיה מכיוון שהוא בקצה השני של הבית. בתור פתרון זמני נשקלו שתי אפשרויות: * חיבור אלחוטי של המחשב של אחותי לשלי * חיבור של המחשב של אחותי למחשב קרוב אליה ויצירת גשר במחשב הזה המחשב של אחותי לשאר הרשת. נבחרה האפשרות השניה, ועכשיו כמה שאלות. 1. השרת ICS הוא המחשב שלי, אם אני אגדיר גשר במחשב עם שני הכרטיסי רשת לאחותי תיהיה גישה לאינטרנט? 2. האם אחותי תוכל ל"דבר" עם שאר המחשבים ברשת? 3. כיצד אני מגדיר את הגשר? האם לתת לשני הכרטיסים אותה "קבוצת עבודה"? (WIN-XP) אני יודע שהמחשב ה"שלישי" יהיה חייב לעבוד באופן מתמיד תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. הכוונה שאיך שאני מדליק תמשחב כמו בכבלים זה כבר מחובר.. ואין צורך לעשות התקשרות כל פעם שאני נכנס לווינדוס...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם... מאז שקניתי מחשב חדש, והתקנתי אינטרנט מהיר, הוא מתנתק בשעות מסויימות בלי שום סיבה... אני משערת שזה טעות שעשיתי בזמן ההתקנה... מה עושים עם זה, ואיך משנים את זה? :s05:

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by topgun,

שלום יש לי בבית 3 מחשבים מחוברים דרך רכזת - כולם עם XP pro + SP2. אני משתמש ב-OE 6 כתוכנת אימייל, והגדרתי לה תיקיה מסוימת על המחשב בתור התיקייה שבה מאוחסן כל הדואר (כל התיקיות של OE - דואר נכנס, פריטים שנחמקו וכו'). עכשיו, הצלחתי לשתף את התיקיה הזאת בין 2 יוזרים על המחשב שלי - כל פעם שאחד מהם פותח את האאוטלוק ומקבל דואר, גם השני יוכל לצפות בו. השאלה היא איך (אם בכלל) אני יכול לעשות את זה ברשת? הגדרתי את התיקיה (C:\INBOX) כתיקיה משותפת, סימנתי שכל משתמש ברשת יוכל לעשות בה שינויים וכל זה. כשאני ניגש למחשב אחר ברשת, אני מזהה את התיקיה הזאת דרך "my network places". אני פותח את אאוטלוק, ומשנה את תיקית האכסון ה-default לתיקיה הזו. אני שומר את ההגדרות, יוצא מהתוכנה, אבל כשאנ…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by reuven5,

זה הולך ככה חברים חבר שלי רצה לעשות רשת בין 2 מחשבים אז אבא שלו בירר והביא switch אז הוא חיבר כבלים הכל יפה וטוב הוא חיבר את המודם לswitch ואז יש עוד 7 יציאות פתוחות יעני אפשר לחבר עוד 7 מחשבים מחברים למחשב הראשון פועל מחברים למחשב השני לא פועל יותר נכון לא מעביר כלל נתונים בכרטיס רשת חיברתי רק את המודם למחשב עם הכבל רשת שלו ולא מעביר בכלל נתונים נכנסתי להגדרות של כרטיס הרשת ונדהמתי שפורט 802 היה בכלל נעול פתחתי אותו וגם לא עזר טוב נכנסתי לcmd רשמתי ipconfig/renew והוא רשם לי שגיאה בDHCP הכרטיס רשת שלו מעביר הוא של 1 ג'יגה הוא מובנה על לוח של MSI 915P/G NEO2 תוכלו לעזור לי בבקשה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by פייכלה,

ניסיתי בחיפוש ולא מצאתי תשובה חסמו לי את הגישה לאתר מסויים האם אפשר לבטל את החסימה אני מקבל הודעת שגיאה 404 Forbidden You don't have permission to access / on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. אני יודע שהחסימה היא אוטו' בגלל שלא ביקרתי באתר הרבה זמן תודה

20. ב"ה היי חברה, איכשהוא בגעתי לאתר הזה, אם תנסו להכנס לפורומים, תראו משהוא מעניין ביותר. http://www.vfs-il.net/ אם מישהוא מכיר דרך לידע את הבעלים. לילה טוב.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Noybee,

שלום לכולם, האם יש מקום (כגון אינטרנט קפה) שיכול לתמוך בהתראה של כמה ימים במסיבת רשת בת 10 משתתפים (קאונטר סטרייק)? מבירור בתל אביב לא מצאתי מקום שכזה.. מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אהלן יש לי בעיה בהתחברות עם מחשבים לרשת הביתית שלי. מבנה הרשת הוא כזה. את האינטרנט אני מקבל מהוט/הוטנט. להוט בוקס שמשמש כנתב. משם מחובר בכבל אל נתב Level One WBR6001 (לתוך אחת הכניסות רשת). הנתב נועד לשמש כנקודת גישה אלחוטית בלבד, אין dhcp. ההוט בוקס מחלק כתובות. הLevel One WBR6001 מחובר אלחוטית ל נקודת גישה TP-LINK WA501G, אשר מוגדר כRepeter. הTP - LINk מחובר לעוד נקודת גישה TP-LINK WA501G שמוגדרת כRepeter. ומשם לעוד נקודת גישה דומה. בעצם יש לנו הוטבוקס -> כבל -> Level one -אלחוט-> TP-LINK WA501G -אלחוט-> TP-LINK WA501G - אלחוט-> TP-LINK WA501G. מצב WDS, אבטחת רשת אלחוטית (של הlevel one והtp-links) WEP 128 bit shared key. אני לא משתמש ביכולות האלחוטיות של …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by amadey,

הי, אני צריך לשדרג את ה linksys wrt54gl שלי בקרוב בעקבות שדרוג ושיפור הקליטה האל חוטית בבית. הנתב שלי תומך בתקן B 54MBPS ...דיי עתיק תקנה לפני 5 -6 שנים. לפי הבנתי IEEE 802.11ac "מחליף" את תקן N, השאלה שלי היא - האם כדאי להמתין לנתבים החדשים שתומכים בתקן AC? או לשדרג לנתב בתקן N? אם לא - איזה נתב של linksys\Cisco ממולץ? תקציב באזור ה 600 ש"ח (הנתב הנוכחי החזיק ומחזיק לי כבר הרבה זמן ומרגישים את האכיות כך שאני לא רוצה לעבור לחברה אחרת).

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by arield,

אני רוצה להכניס את הראוטר שלי לארון עשוי עץ, השאלה שלי היא האם הכנסתו לארון עץ מורידה את המרחק שהWIFI משדר? כאילו מרחק השידור של הWIFI ירד בגלל שהוא בתוך מקום סגור(עשוי עץ) או שאין לזה משמעות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי נושא שאני לא כל כך מבין: נגיד ויש לי עסק קטן עם שיש לו מהירות הורדה לצורך הדוגמא 8Mb ב down . ונגיד שיש בעסק 3 מחשבים. מחשב 1 : מוריד כרגע סרט במהירות ההורדה המירבית 8mb לשנייה (או שקרוב לכך) האם משמע מכך שכל הdown שלי כרגע בניצול??? או שמה הרוחב פס מתחלק איכשהו.?? האם ברגע שמישהו מוריד איזשהו קובץ במהירות ההורדה המירבית אז בעצם כל החבילה בניצול וכולם ירגישו איטיות? אני מנסה להבין האם ככה זה עובד? כי זה לא הגיוני לי! תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים