עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי, כבר חודשיים +\- שאני סובל מבעיות ניתוקים. המצב לפני חודשיים: וינדוס אקס פי פרו מודם אלקטל ספיד טאץ הום@פרו כנתב חיבור 1.5 בבזק בינלאומי היו פה ושם בעיות ניתוקים (אם כי התוכנה של הנתב עזרה לחיבור אוטומטי, אבל זה לקח כמה שניות ולפעמים זה היה דיי מטריד). קראתי לבזק, היו אצלי 2 ביקורים, אף אחד לא מצא בעיה חוץ מ"החוטים בגג נראים קצת לא בסדר.." בכל מקרה, חזרתי לגרסאת תוכנה "הום" של המודם (בלי ראוטר) בשביל לשלול את האפשרות שזה מה שגורם לניתוקים, בלי קשר גם עברתי לחבילה 5מגה אצל אותה ספקית. לפני מספר שבועות כבר התחילו בעיות של איבוד סנכרון וניתוקים לאורך זמן, נשבר לי וקראתי שוב לטכנאי פה הוא כבר החליף את החיווט על הגג ולא רק אמר "נראה רע", הבעיות של האיבוד סנכרון נפסקו ובבדי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by urinka,

הי קראתי את המדריך שבאתר על ראוטר ממחשב ישן ערכתי בדיקה קלה בבית מצאתי שיש לי את כל הרכיבים אבל אני לא ממש מוצא את התוכנה Mandrake SNF 7.2 גם הרצתי חיפוש על הפורום וראיתי ששאלה זו נשאלה מספר פעמים כל הלינקים שהובאו כתשובה לא ממש עבדו או שהיו שבורים אשמח לקבל לינק או משהוא שיעזור לי למצוא את הקובץ תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by דנדן,

מישהו מצליח להבין למה יש הפרש מחירים מטורף בין זאפ לOFFICE DEPOT בראוטר הזה? http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Router&DB135581=135596 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000nU9vNFspd3E_gIjOMHCu171:12bbi68k5?id=3817525&pr=&N=2

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי, מדי פעם (פעם בכמה ימים לאחרונה), האינטרנט מפסיק לעבוד (משולש צהוב על האייקון), ויש צורך לכבות ולהדליק את הנתב כדי שהוא יחזור לעבוד. הנתב שיש לי - DSL-2650U של D-Link (מבזק) אני חושב שהוא משמש גם כמודם (לא מחובר שום דבר נוסף חוץ ממנו). מה יכולה להיות הבעיה? ד"א נכנסתי היום לראשונה להגדרות (לIP שמופיע עליו), וראיתי שיש שם לא מעט דברים. יש משהו שאני אמור לשנות? לא נראה לי שמישהו נגע בזה וזה עבר כמה ריסטים מאז שזה אצלי. וראיתי שיש אפשרות לעדכון קושחה - איפה אני מוצא את העדכון (אם יש בכלל)? יש צורך בזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום. אני מאוד לא בקיא בתחום, אז סליחה מראש אם אני טועה במונחים ובניסוח.... אני מנסה כבר כמה שעות טובות לעזור לאדם שבבעלותו עסק. ברשותו אתר אינטרנט (שה HOST שלו הם Dreamhost). ברשותו גם כתובת מייל. אבל הוא משתמש ב Outlook. לאחרונה הוא קיבל המון תלונות על כך שהוא לא מקבל את המיילים שאנשים שלקוחות שולחים לו. נכנסנו לכתובת המייל ישירות (ללא התיווך של Outlook), ואכן - כל המיילים עליהם התלנונו, נמצאו ב SPAM. ברמת העקרון - ניתן להעביר את המיילים ל WHITE-LIST, ולגרום לכך שלא יגיעו שוב ל SPAM. אבל השאלה שלי היא האם ניתן להחליף את השירות כולו לשירות GoogleApss. ז"א - האם אפשר לשמור על השם המקורי של כתובת המייל (X@dily.com), אבל לעבור לחשבון ג'ימייל? זאת הדרך הטובה ביותר של…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by labenny,

שלום בימים אלו אני מעוניין להתקין בביתי רשת קטנה של 4 מחשבים. 3 מתוכם יהיו בחדר אחד ואני מעוניין שיהיו עצמאיים - הם מיועדים בעיקר לגלישה באינטרנט. השאלה היא מה עדיף לעשות: 1. לחבר 3 מסכים למחשב אחד עם כרטיס מסך יעודי ותוכנה יעודית לעבודה נפרדת בכל מסך. 2. לקנות 3 מחשבים פשוטים ולחבר עם SWITCH. 3. להגדיר את המחשב כמעין שרת ולחבר אליו איזשהו קופסא שיש לה יציאות של מקלדת עכבר ומסך והיא לוקחת את המשאבים מהמחשב הראשי. אם למישהו יש פתרון אחר יותר טוב אשמח מאוד לשמוע.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. האם לאחרונה (בחודש?) האחרון יש לכם בעיה שכש uTorrent רץ, אפילו על מספרים חיבורים לא גדול במיוחד, והגבלת upload ל 6 קילובייט, הדפדפן אינטרנט מתחיל לזחול בטרוף עד לכיבוי ה uTorrent ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by saar2,

קניתי שקע לקיר , כיצד אני מחבר את הכבל אליו ? צריך איזה מכשיר מיוחד ? ולאן הולך כל כבל ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום רב, באיזה פורום אפשר לשאול ולקבל המלצה על מצלמות דרך לרכב? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. התחברתי למבצע שנותן נתב אלחוטי ומחבר את כל המחשבים בבית לרשת. התקשרתי לברר על איזה נתב וסוג מדובר ואמרו לי שזה נתב של Ascii ושיש להם רק סוג אחד. אך לא הצלחתי למצוא מידע עליו ברשת. רציתי לדעת אם בנתב אלחוטי יכול להיפגע מהירות הגלישה באחד מהמחשבים ? שמעתי גם שנתב חוסם כל מיני דברים, כמו פתיחת FTP או התחברות לשרת בפורט מסוים, האם ניתן לבטל את זה ? ואם מישהו יוכל לתת קצת מידע על איך בדיוק נתב אלחוטי עובד, אודה לו מאוד. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי מודם אלחוטי מתוצרת netgear vvg2000 של בזק, מהירות חיבור 100 מגה. קניתי repeater מדגם edimax n300. לאחר החיבור המכשירים הניידים (סמארטפון ולפטופ) מזהים את הwifi, ואפשר לגלוש ללא כל בעיה לאחר כחמש דקות החיבור מופסק, עדיין הניידים מקבלים את האות מהrepeater אך ללא יכולת לגלוש. אחרי שזה קורה גם המודם מפסיק לגלוש באלחוטי. עד שמאפסים אותו. ניסיתי להחליף את הrepeater לדגם אחר, לא מוכר, והתופעה זהה לחלוטין. גם המודם היה אחר והוחלף כי חשבנו שאולי הוא הבעיה. למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן! אני מפעיל emule רגיל על מחשב שרץ על XP. המחשב מחובר לרשת דרך ראוטר אדימקס 6114 ויש גם פיירוול zone alarm. הפורטים הרלוונטיים פתוחים בראוטר ויש לתוכנה את כל ההרשאות הנדרשות בפיירוול. חומת האש של החלונות מנותקת. אחרי כל זה, בדיקה של פתיחת פורטים מתוך הפרד מגלה שהם סגורים ולכן קצב ההורדה מגוחך (High ID אני בכל זאת מקבל). תוכנת ביטורנט (utorrent) שרצה במקביל ומוגדרת באופן דומה בראוטר ובפיירוול לא נתקלת בבעיות. עריכה: בעיה לא בפיירוול כי גם כשאני סוגר אותו, אינה נפתרת. יש למשהו מושג מה הבעיה? תודה מראש, דוד

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Torian,

שלום, כיום מחובר בתשתית הוט, בגלל שאני גר בבית פרטי אין הרבה שכנים שיושבים על הארון של הוט. רציתי לשאול האם תשתית בזק תתן לי זמן תגובה מהיר יותר מהוט? איך אפשר לדעת איפה יושב הארון האחרון שמגיע אליו סיב אופטי? האם זה הארון שממש מחוץ לבית שלי או הארון של בזק היותר גדול שנמצא בהמשך הרחוב כ-100 - 150 מטרים מהבית שלי? האם צריך להיות רשום עליו משהוא? בסך הכל אני מחפש תשתית שתתן לי זמן תגובה מהיר, אמין ויציב יותר לספק שירות שלי, תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by BarVaZ,

שלום, אני קיבלתי את הראטר Asus AM 604g החדש של בזק. ואין לי מושג איפה פותחים שם פורטים??? את כל שאר ההגדרות סידרתי בלי בעיות בכלל. רק לפתוח פורטים אני לא יודע איפה, אני ניסיתי את ה virtual server אבל זה לא זה ע"פ הבדיקה שלי עם הפורט פתוח או לו כתוב שלא. שמישהו יעזור לי בבקשה. תודה לכם

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by montigo,

יש לי בעיה חמורה שאני מנסה לפתור כבר כמה ימים, אודה לכל מי שיוכל לעזור. יש בחדרי 2 מחשבים עם Windows XP SP2 עם 2 כרטיסי רשת אלחוטיים. למחשב א' כרטיס 54mbps PCI של LevelOne. למחשב ב' התקן 54mbps USB של LevelOne. הצלחתי לקנפג בניהם חיבור בהצלחה, אבל משום מה מחשב א' מציג 54mbps בחיבור (כמו שצריך) ואילו מחשב ב' מציג 11mbps. ניסיתי לשנות ערוצים, לשנות הגדרות בדרייברים, לעבוד עם הניהול WiFi של ווינווס או זה של התוכנה המגעילה של LevelOne. שום דבר לא פותר את הבעיה הזו, ואני סובל ממהירות נמוכה. יש לשים לב שהדרייברים אכן מותקנים בצורה נכונה, ואני רואה שכתוב כרטיס 54mbps ואפילו בדרייברים יש טאב ואני בוחר שם 802.11g, אבל בתוצאה הסופית ברגע שאני מתחבר הוא תמיד מתחבר עם 802.11b ועם 11m…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Cheif,

במהלך הלילה עבר האתר שלי http://www.NetCHEIF.com שדרוג קטן. על פניו השדרוג עבר בהצלחה והאתר נראה תקין. למרות זאת, אם מישהו מכם נתקל בבעיה - שידווח לי בבקשה. פרט לכך שימו לב שעתה ניתן לגשת לאתר גם מה-URL הישראלי http://www.NetCHEIF.co.il. הקבוצה של NetCHEIF ב-FACEBOOK מתקרבת ל-500 חברים.... https://www.facebook.com/NetCHEIF

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי שני מחשבים (WIN2000 ו XP ) הראשי (WIN2000 ) מחובר לאינטרנט בכבלים(ערוצי זהב ונטויזן) באמצעות כרטיס 3COM 10/100 המוגדר כ SHARING שני המחשבים מחוברים בכרטיסי רשת 10 (3COM ן XERCOM ) והרשת עובדת (יש קישור) חוץ מאשר הגלישה!!! אי אפשר לגלוש במחשב השני ( למרות שיש רק כרטיס אחד המוגדר ב SHARING ) ולמרות שיש קשר שיתופי בין שני המחשבים(מעבר קבצים) האם משהו נתקל בבעיה דומה בעבר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שלום . הראשון הסטנדרטי Realtake 8139C מחובר לראוטר של בזק RTA1025W .מהראוטר כבל מוצלב למחשב שני .שנותן גישה לאינטרנט . השני באותו מחשב 3COM שאם אני מחבר אליו כבל אתרנט אז הוא גם פעיל . עכשיו השאלה שלי מה אפשר לעשות עם הכרטיס הזה? מהם השימושים השונים לשני כרטיסי רשת במחשב ?...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by finhack,

שלום לכולם, החשבון שלי באורנג' מסתיים, אני מעוניין לדעת ממישהו שיש לו ADSL -CCC איך המהירויות הורדה \ פינגים למשחקי רשת בחו"ל ובארץ, והאם הם עושים Traffic Shaping בטירוף או שאפשר להתמודד עם זה (כי באורנג' בקושי מרגישים את זה -האמת ). והאם שווה בשביל 53 שקל לחודש לעשות 10מגה אצלם. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by urich,

הבאתי לבית מחשב נייד נוסף- אני מחובר בויפי של הבעלת בית (ברשותה כמובן) האינטרנט עובד על מחשב אחד מעולה ועל המחשב החדש הוא נעלם וחוזר (החיווי בקליטה תמיד מופיע כמחובר אבל לעתים הוא לא מצליח להתחבר לאתרים מסוימים), הנה דוגמא של פינגים לאתרים תקינים לפעמים הולך לפעמים לא ולעתים אותו אתר עובד רק אחרי שתי דקות. הקליטה עצמה מעולה- האם יש משהו שצריך להגדיר בראוטר או במחשב? תודה מראש, utich

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מעוניין ללמוד טכנאות, יותר חשוב לי רוצה להשקיע יותר זמן: -התקנת חומרה -הכרת העבודה שהמחשב מבצע -פירמוטים -Bios ורשתות, כי זה נחוץ למטרות עבודה ברוב המקומות. שאלתי היא האם אני יכול ללמוד לבד. *אני חושב להרשם לקורס ללמוד שם, אתם מכירים מקום טוב בצפון, ובכלל האם אתם ממליצים ללמוד בקורס למטרות עבודה, נניח כרגע לתעודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם אני לקוח של בזק, ובזק בינלאומי, מהירות 10MB, ויש לי נתב D-LINK 2650U מחשב אחד מחובר חוטי, ו-2 אלחוטי, כי זה פשוט לא נוח להעביר כבל בבית (כדי שתעריכו נכון..המרחק מהנתב למחשב הראשון הוא כ-6-8 מטר קו ישר עם קיר בטון באמצע, והמרחק מהנתב לחדר שלי הוא 8-11 מטר קו ישר עם קיר בטון וגבס באמצע) לפני כמה חודשים היו בעיות קליטה שגרמו לניתוקים, ולא יכולתי לשחק משחקי רשת ואפילו לגלוש מבלי שיהיו ניתוקים..מיציתי את כל מה שיכולתי עם התשתית, ונראה שאיכשהו בעיות הקליטה נפתרו.. ניסיתי לחזור לשחק ואז קלטתי שהפינג לא מתאים..יצא שאני וחבר שלי משחקים באותו שרת ובאותה שעה (דיברתי איתו בטלפון), והפינג שלו זה 100 ושלי 230 וזה מאוד משפיע על המשחק.. הם (בזק בינלאומי) לא מוכנים כרגע לתת לי …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. בימים הקרובים יכנסו לתוקפן, הן בארה"ב והן באירופה, תקנות המחייבת משווקות של מוצרי תקשורת, לשלב במוצריהן מנגנונים שלא יאפשרו לקושחות צד שלישי (כמו DD-WRT) לשנות את אופן הפעולה של מנגנון ה-WiFi. בפוסט המצ"ב תוכלו לקרוא כיצד מתמודדות החברות עם דרישות אלה ומי מהן תמשיך לשווק נתבים עם קושחה פתוחה. http://www.netcheif.com/blog/?p=6263

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Shay Manshary,

שלום לכולם ברשותי מצלמת IP מסוג FOSCAM 8910 ,צריך עזרה בקינפוג המצלמה לצפייה דרך הטלפון מחוץ לבית כאשר אני בבית הכל עובד מעולה , אשמח לעזרה ,תודה שי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by eitanir,

ראיתי שהנושא עלה בפורום, אז אנסה גם : אני מנסה לארח אתר קטן על המחשב הבייתי שלי, בתור ניסיון. שירות no-ip מספק לי כתובת (למשל, aaaaa.no-ip.info) שתמיד מעודכנת עם כתובת ה IP שלי. כאשר אני מנסה להזין את הכתובת הנ"ל באתר שממנו רכשתי את הדומיין, הוא כותב לי ש name server is not registered. מה משמעות הדבר, וכיצד פותרים זאת ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.