רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
למה קוראים לחבילות ADSL "חצי מגה" או "1.5 מגה" אם בעצם מורידים ב50K או ב150K ...? ושנית האם המהירות היגיונית? אני מחובר לבזק בינלאומי ב2.5 מגה... :AR15: תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש המלצה - נתב קווי אשר אמינותו גבוהה. אחד שלא מתקלקל . יעלה כמה שיעלה - תקציב 400 לכל היותר . http://www.officedepot.co.il/catalog/vkgCatalog.do;jsessionid=0000iUORUZYHnMGxqUpIFirKnNA:12bbi68k5?sgID=7&N=2+541&pr=* http://www.bug.co.il/subc.asp?t=10 תודה וערב נעים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, הייתי רוצה לדעת האם 10MB/s היא מהירות סבירה ברשת אלחוטית 802.11N, כאשר המחשב ממוקם בממ"ד והנתב האלחוטי נמצא חדר ליד. ה-CHANNEL WIDTH מכוון ל -40HZ. סוג הנתב : TL-WDR4300 סוג כרטיס הרשת - מה שמגיע עם ה- asus z77 deluxe תודה מראש על תשובתכם.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אחרי חקירה תחת אזהרה, הספק נתבים שדיברתי איתו אמר: לצורכי שיתוף עסקיים (זאת אומרת, צריך שזה יעבוד רוב הזמן...): א. הוא ממליץ לעבור ל- ADSL, בטווח הרחוק ייתכן מאוד שזה יהיה הדבר היחיד שיעבוד. ב. זאת בגלל "תקופת הצנע" שמארגנות לנו חברות הכבלים (כשיתחילו להשתמש כולן ב- L2TP ואז כל הנתבים יפסיקו לעבוד, לא תומכים ב- L2TP לטענתו, הם ניסו את זה). עוד הוא מסיים את המשפט, רצתי ומצאתי נתב אחד שטוען שהוא כן תומך ב- L2TP Passthrough באינטרנט, ב- 54 דולר, של SMC http://www.pcconnection.com/scripts/productdetail.asp?product_id=301210 דגם SMC7004VBR, ושומו שמיים אפילו אפשר להשיג אותו בארץ, אצל למיר www.lamir.co.il אבל מה, רק אני מתחיל לאיים על הספק הנ"ל שיקנה מלמיר את…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכנתי כבל מוצלב (עפ"י הלינק http://www.duxcw.com/digest/Howto/network/cable/cable5.htm) כדי לחבר בין שני Switchים ונורת הלינק לא נדלקת אצל אף אחד מהם. הכבל הוא באורך 40 מטר. למישהו יש רעיון לא זה לא עובד ? תודה The Doorman
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי השבוע מחשב חדש והעברתי אליו את הכרטיס רשת מהמחשב הקודם (הכרטיס- d-link dwl g520+ ) הבעיה היא שהכרטיס מזוהה ע"י המחשב אך כנראה לא נתמך בוינדוס 7 ולכן לא מזהה ומתחבר לרשת הביתית הכרטיס כבר לא מופיע באתר שלהם, ניסיתי לדבר עם התמיכה של דילינק אבל זה כבר היה אחרי שעות הפעילות והם לא ענו, מישהו יודע אם יש מה לעשות בעניין או שאני צריך לקנות כרטיס חדש? תודה. ------------------- לאחר בירור מול התמיכה של Dlink בארץ הכרטיס לא נתמך בווינ 7 ולכן לא יעבוד אשמח אם תוכלו להמליץ על כרטיס רשת חדש (שעובד ב ווינ 7) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בשלב הראשוני אחרי התקנת הראוטר אני אמור להכנס לאתר הבא בדפדפן את כתובת 192.168.2.1 לאחר מכן אני מנסה להכניס את השם משתמש Admin והסיסמא 1234 הוא לא נותן לי להכנס... זאת לא הפעם הראשונה שניסיתי להכנס, מה הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, במשרדנו רשת קווית P2P. חלוקת כתובות הI.P מבוצעת על ידי SBOX 500 של צ'קפוינט על ידי DHCP. הכתובת שלו 192.168.0.1. ה-SBOX גם יוצר את החיבור לאינטרנט דרך המודם שמחובר אליו. רציתי שיהיה לעובדים רשת אלחוטית במשרד ושלא יהיו מחוברים כל היום בניידים ל-3G. קניתי ראוטר של TENDA והגדרתי בו רשת אלחוטית. ביצעתי את ההגדרות בבית , חיברתי את הראוטר החדש לראוטר הקיים של בזק (10.0.0.138) והכל עבד כמו שצריך הטלפונים הניידים התחברו לרשת האלחוטית החדשה ללא כל בעיה. אגב, כתובת הראוטר החדש של TENDA איתה הוא מגיע ביא 192.168.0.1. כאשר הגעתי למשרד, חיברתי את ה-TENDA החדש , אמנם הטלפון שלי זיהה את הרשת האלחוטית, אך לא הצלחתי לגלוש דרכה, כמו כן משהו השתבש ברשת של המשרד. כאשר ניתקתי אותו הכ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת אלחוטית במשרד של CISCO מידי פעם ישנם ניתוקים פעם פעמיים ביום אציתי לדעת איך אני יכול לנטר את הקונטרולר לראות אם הניתוקים אכן מה CISCO ולא מהמחשבים בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש ראווטר לטווח קצר(חדר סמוך),אבל אני מחפש ראווטר שיהיה יציב. כרגע אני עם אדימקס די ישן שמתנתק לי לפחות 10 פעמים ביום(באמת). התקציב הוא 150-200 עדיף כמה שפחות.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת ביתית בין שני מחשבים לאחד יש כרטיס רשת 10\100 ולשני אין איזה כדאי לקנות לו? ואני לא רוצה שחוטים יתחילו לרוץ לי בבית (המחשבים לא באותו חדר) אז אני רוצה לעשות או אלחוטית או כלום עצות בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, כרגע בביתי הנוכחי אני בעל אינטרנט של 12 מגה (תשתית הוט, ספקית 013 נטויזן) המחשב הנייח שלי נמצא ליד הנקודת אינטרנט ולכן הוא מחובר לראוטר(TP-LINK מדגם TL-WR1043ND) באופן חוטי, יש לי גם מחשב נייד בבית ולכן הייתי זקוק לראוטר. בקרוב אני עובר לגור ליחידת דיור, ושם יש כבר הכנה לתשתית של הוט ואני כנראה יתחבר הפעם לספקית של בזק בין לאומי 014. אבל זאת לא השאלה, אלא שהנקודת אינטרנט נמצאת שם בחדר שינה ואני את המחשב הנייח הולך להציב בסלון, ובחדר שינה אני רק ישים את המודם ואת הראטור הנוכחי שלי שציינתי למעלה. והייתי רוצה לקבל המצלה לכרטיס רשת אלחוטי WIFI שאני יחבר למחשב הנייח בסלון ואני יקלוט את האינטרנט ללא שוב בעייה.(מרחק של 8 מטר פחות או יותר ללא קירות בטון). וכמו כן הבנתי …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתאום בכל פעם שאני רוצה להכנס לאתר מסויים תחילה האתר בכלל לא מוצג Internet Explorer cannot display the webpage. לאחר מספר פעמים שאני מרענן ונכנס מחדש האתר כן מוצג אבל הרבה פעמים לא מוצגים כפתורים או תמונות, וכל קישור שאליו אני נכנס שוב יש את הבעיה. כמו כן בהורדות ישירות ההורדה נתקעת באמצע. קשה לי להאמין שהבעיה היא ניתוקים כי שיתוף קבצים עובד כמו שצריך וגם האיי סי קיו וכו'. אשמח לרעיונות לפתרון. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה פורטים אני צריך לפתוח ואיך אני עושה זאת? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אז ככה: יש לנו בית עם שתי קומות, בקומה התחתונה יש מחשב נייח שמחובר להוטבוקס, בקומה העליונה יש לי מקבוק פרו שהקליטה כמובן לא מגיעה. יש לי שני נתבים ישנים בבית שהם לא בשימוש: TP LINK TLWR340G ו LINKSYS BEFW11S4. השאלה שלי מה אפשר לעשות כדי שתהיה קליטה בקומה העליונה, התחלתי לנבור באינטרנט וקראתי על wds שההוטבוקס הוא לא ואי אפשר וכל זה... אני לא מתמצא בהגדרות של נתבים לכן בבקשה אם כן יש אפשרות של חיבור, אז אשמח למדריך צעד צעד ( למשל עם המדריך של נטצ'יפ הסתבכתי). מודה לכם על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום :] רציתי לדעת אם הכרטיס הרשת של הלוח אם שלי [ Intel Smackover DX58SO] הוא מספיק טוב?... ואם כדי לי להחליף לכרטיס רשת פנימי? תודה לכל העוזרים D:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עם תשתית של בזק. משתמש במפצל לחיבור המודם (tp-link vr400). בדרך כלל עובד אבל מידי פעם אין אינטרנט. אחרי שאני מוציא את המפצל מהקיר (עם הכבל מודם מחובר), סופר עד 5, ומחזיר האינטרנט חוזר. אפשר למשוך את השקע עצמו מהקיר כיוון ש-2 המחברים לברגים שמחברים את המסגרת לקיר נשברו.... ראיתי שיש 2 חוטים שמחוברים. לא ראיתי משהו מנותק. אם היה משהו מנותק אז אני מניח שהיתה בעיה בצורה קבועה. לא יודע לזהות מה הגורם לבעיה שמידי פעם מתנתק המודם ואז חוזר. מדובר במודם חדש. ולא נראה לי שהבעיה עם המודם. אשמח לעזרה. אם זה לא הפורום המתאים בבקשה להעביר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב! יש ברשותי שתי מחשבים - אחד ממוקם בסלון והשני בחדר שינה כאשר הראשון מחובר עם כבל לראוטר והשני באמצעות כ.רשת אלחוטי. ברצוני לשתף את שני המחשבים שתהיה לי גישה למידע של שניהם על מנת שאוכל להעביר קבצים אחד לשני. נתקלתי בבעיה כאשר גיליתי שבWIN7 home premium הפונקציה הזאת לא קיימת ואני לא יכול לעשות את זה דרך הוינדוס. אשמח לקבל המלצה\הסבר לתוכנה אשר תפתור לי את הבעיה תודה והמשך יום מצויין לכולם!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, חבר'ס ליצים, מה עניינות ? טוף, יש לי תופעה ... משונה, שמגניבה לי את החומר האפור בגולגולת. משום מה, אני לא מצליח לגשת לאתר VR-ZONE בשום דפדפן מהמחשב שלי, SERVER NOT FOUND ואני רואה שהאתר פעיל וחי כי מביאים לינקים לכתבות עדכניות ממנו בפורומים ואתרים שונים ( כולל פה ). המע' הנוכחית שלי היא WIN7.64 וחרשתי על קבצי HOST למינהם כדי לבדוק אם בטעות משהו התגנב לשם אבל ... נאדה. אין לי FIREWALL או כל תוכנה אחרת לחסימת תקשורת ואני לא מחובר דרך ראוטר מישהו יודע / שמע / ראה / חלם / קיבל עדכון מאלוהים בעניין ומוכן לשתף אותי בפתרון התעלומה ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי לגלוש דרך כרטיס אלחוטי USB באיזור מגוריי הבעיה שהוא מראה בווינדוס 2 קווים " אות " נמוך של גלישה זאת אומרת שאני יכול לראות בקושי אתרים של אינפורמציה וסרטים דרך האינטרנט הוא יתקע כל שניה . התקשרתי לפיקוק מחשבים שמייבאים EDIMAX הם המליצו לי לקנות כרטיס רשת אלחוטי 7326LG שהוא בממשק PCI עם אנטנה אחת 2DBI ובנוסף אנטנה 7DBI להגדלת טווח ... זה מה שעשיתי התקנתי את הכרטיס PCI במחשב ואת האנטנה המקורית הוצאתי ושמתי את האנטנה 7DBI במקום 2 ואותו דבר " האות " בווינדוס מראה 4 קווים בניגוד לפעם הקודמת שהוא יראה רק 1 - 2 קווים רשום " אות טוב מאוד " אבל מבחינת גלישה אותו דבר לא מבין למה ? האינטרנט בקושי זז אם בכלל בשתי האופציות USB ו PCI . מה אני אמור לעשות ? SINGAL STRENGTH 61% LINK…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת רק מי שבאמת יודע יגיב בבקשה TY
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, על מחשב של חבר מותקנת מערכת הפעלה Windows 7 64bit. לכרטיס הרשת הנוכחי שלו חסר תמיכה במערכת הפעלה זו. האם למישהו יש המלצות לכרטיס רשת שידוע שעובד עם 7 בגרסת 64ביט?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כעת אני משלם להוט על 1.5/150 55 שקלים לחודש בלי התחייבות ולבזק בינלאומי על 3 מגה (אל תשאלו חחח) 64 שקל ללא התחייבות בכל מקרה, קיבלתי הצעה מ014: לשלם להוט ולבזק ביחד 119 לחודש במשך שנה ל2.5 מגה אז התקשרתי ל017 ואמרתי להם את זה אז הם הציעו לי חבילה מסוימת ולאחר שאמרתי לא תודה וניתקתי הם התקשרו אלי והציעו לי את זה (רציתי התחייבות קצרה) 2.5 לחצי שנה ב106 לחודש (להוט ולהם) וחודשיים חינם יכול להיות שאני אסגור היום את הדיל תלוי מה תגידו. אז השאלה שלי היא איך 017? למישהו יש נסיון רע איתם בזמן האחרון? שמתי לב שהמוקד שירות שלהם ענה לי תוך שניה ש012 לא ענה בכלל ו014 אחרי שנה הם התאחדו עם 013 בנוסף. ל014 אין משהו להציע לי יותר טוב מזה, והם אמרו שהחשבון שלי מתחיל ב14 א…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה עזרה קניתי מחשב חדש, כאילו ממש טוב וזה...ואני מנסה להוריד קבצים וזה מוריד לי סופר לאט במהירות של 6-15 קבייט.. ויש לי 1.5 מגה כשרק התחברתי לאינטרנט הזה... אמרו לי שם שהמודם הזה עלול להיות קצת לאט במחשבים ישנים אבל עכשיו אין שום סיבה שהוא יהיה ככה .. מה יכולה להיות הבעיה.. ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-