רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
התחברתי למבצע שנותן נתב אלחוטי ומחבר את כל המחשבים בבית לרשת. התקשרתי לברר על איזה נתב וסוג מדובר ואמרו לי שזה נתב של Ascii ושיש להם רק סוג אחד. אך לא הצלחתי למצוא מידע עליו ברשת. רציתי לדעת אם בנתב אלחוטי יכול להיפגע מהירות הגלישה באחד מהמחשבים ? שמעתי גם שנתב חוסם כל מיני דברים, כמו פתיחת FTP או התחברות לשרת בפורט מסוים, האם ניתן לבטל את זה ? ואם מישהו יוכל לתת קצת מידע על איך בדיוק נתב אלחוטי עובד, אודה לו מאוד. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ואני רוצה להגדיר לו חייגן , נמאס לי כל פעם להתקשר לנטויזן ולשאול איך עושים את זה... אז בקיצור אני גולש דרך נטויזן ותשתית של adsl תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבילה של 1.5MB המהירות הורדה ב- IDM נעה בין 180 ל- 195KB(שומר על סביבות ה- 190KB+ בדר"כ) לפני כן ב- 012 ההורדה מאותו שרת עמדה על בין 200 ל- 212 אני לא רוצה להיות קטנוני, אבל זה בסדר, נכון? אולי סתם 012 סיפקו עוד כמה KB's בודדים? : ודרך אגב אני יכול לשחק במשחק רשת שאפילו לא יכולתי לעשות LOGIN לשרת עם 012!(שנים!!!) ;D
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש מודם 56K יש המלצות לחברות מסוימות? על איזה פרמטרים צריך להסתכל?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שאסביר , אני משתמש ב-XP PRO עברית , הנתב הוא של LINKSIS WRT54G ויש אינטרנט בשני המחשבים . היית לי רשת בייתית , פירמטתי את המחשב שמחובר לנתב ומאז אני לא מצליח לשחזר אותה , אני עושה בדיוק את אותם הליכים - הגדר רשת ביתית או משרדית קטנה - את אותו תהליך בשני המחשבים ושום דבר לא קורה, המחשב שלא מחובר לנתב מחובר לרשת של "עצמו" -Mshome ורואים במיקומי רשת את תיקיות השיתוף שלו בלבד , במחשב השני (שמחובר לנתב) המצב יותר גרוע - אין לי גישה ל-"הצג מחשבים בקבוצת עבודה " ואפילו את תיקיית מסמכים משותפים של עצמו הוא לא רואה . בבקשה , איך אני יכול לשחזזר את הרשת הישנה והנאמנה , תודה מראש , דוד.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הבאתי לבית מחשב נייד נוסף- אני מחובר בויפי של הבעלת בית (ברשותה כמובן) האינטרנט עובד על מחשב אחד מעולה ועל המחשב החדש הוא נעלם וחוזר (החיווי בקליטה תמיד מופיע כמחובר אבל לעתים הוא לא מצליח להתחבר לאתרים מסוימים), הנה דוגמא של פינגים לאתרים תקינים לפעמים הולך לפעמים לא ולעתים אותו אתר עובד רק אחרי שתי דקות. הקליטה עצמה מעולה- האם יש משהו שצריך להגדיר בראוטר או במחשב? תודה מראש, utich
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת - במידה ואני רוצה לשתף תיקיה שמאוכסנת במחשב שלי, ברשת האינטרנט, איך אני עושה זאת ? אני רוצה לתת גישה לכולם, לקריאה בלבד, לתיקיה אחת ויחידה במחשב שלי יש לי XP PRO מערכת קבצים NTFS משתמש בודד, אני מחובר בחיבור קבוע לכבלים (ללא חייגן) ויש לי כתובת NO IP שמצביעה על ה IP שלי, גם אם הוא משתנה. איפה בדיוק, ואיך, אני יכול להגדיר כזה שיתוף של תיקיה (אינטרנטי, לא לרשת פנימית) מהם הסכנות בנושא ? עדיף לי לפתוח שרת FTP על המחשב אולי ? (למרות שהשיתוף הוא בשביל משתמשים שלא יתאים להם FTP....) תודה, אריק
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום למומחים בחיפושיי אחר ראוטר לתשתית של פרטנר 300M נתקלתי בראוטרים רבים שבמפרט שלהם מצוין שהכניסות/יציאות LAN וWAN שלהן הם בתקן 10/100. להבנתי זה אומר שהחיבורים הקוויים תומכים במקסימום ב100M. מצד שני, לראוטר יש יכולת להגיע לקצבים של יותר מ100M על גבי Wifi, איך זה הגיוני?? אם הוא לא יכול לקבל אינטרנט של יותר מ100 מהכניסת WAN? למשל: tplink archer C20 https://www.tp-link.com/us/home-network ... rcher-c20/ בסוף קניתי C6 בכל מקרה, אבל הייתי חייב לפתור את הדילמה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי לכולם! (את רשימת הציוד שלי אני יראה בסוף) יש לי רשת ביתית בתצורה הבאה: מודם ADSL שמתחבר לראוטר בWAN. מחשב אחד שמחובר ישירות לראוטר, ומתאם שמחובר לראוטר לרשת החשמל, ובנקודת חשמל אחרת, מחשב שמחובר לחשמל גם הוא. מחשב | בקיצור : מחשב - חשמל - ראוטר - מודם הבעיה אצלי כרגע היא במחשב שמחובר דרך רשת החשמל. ניסיתי הכל, מipconfig דרך החלפת החיווט ועד שינוי הגדרות בראוטר. שום דבר לא עובד. אני כל הזמן מקבל בעיה ברשת החשמל, והאייפי שהוא מקבל מהDHCP מוזר מאוד, ובכלל לא בטווח המוגדר. הציוד שלי הוא: Samsung aDSL Modem - מודם. ST Lab Broadband router - ראוטר. MSI HomePlug Adapter - מתאמי החשמל. בדקתי שאין לי שום חס…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני מחובר בתשתית של הוט בחבילת הטריפל במהירות 30 מגה והספק שלי של בזק בינלאומי ומשלם להם 80 שח לחודש דיברתי עם 012 ונטוויזין ושניהם מציעים 30 שח לחודש על 30 מגה רציתי לשאול למי עדיף להתחבר ? יש לי אפשרות לשלם רק בהוראת קבע ולא באשראי והם היחידים שמאפשרים את זה עם המחיר הכי נמוך תודה רבה על העזרה נ.ב אני צריך לסגור איתם עוד היום ואני מתלבט בין שניהם
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://img135.imageshack.us/my.php?image=4021rv9.jpg במשבצת של "שער ברירת מחדל" ו-"שרת DNS מועדף" תודה מראש!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מדי פעם (פעם בכמה ימים לאחרונה), האינטרנט מפסיק לעבוד (משולש צהוב על האייקון), ויש צורך לכבות ולהדליק את הנתב כדי שהוא יחזור לעבוד. הנתב שיש לי - DSL-2650U של D-Link (מבזק) אני חושב שהוא משמש גם כמודם (לא מחובר שום דבר נוסף חוץ ממנו). מה יכולה להיות הבעיה? ד"א נכנסתי היום לראשונה להגדרות (לIP שמופיע עליו), וראיתי שיש שם לא מעט דברים. יש משהו שאני אמור לשנות? לא נראה לי שמישהו נגע בזה וזה עבר כמה ריסטים מאז שזה אצלי. וראיתי שיש אפשרות לעדכון קושחה - איפה אני מוצא את העדכון (אם יש בכלל)? יש צורך בזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב ומועדים לשמחה. אני מחובר לתשתית בזק עם בזק בינלאומי במהירות 100MBit. ברמת העקרון, אני מחפש לקנות מודם/נתב עם 8 יציאות LAN מובנות, לא מעוניין בסוויץ', ונתקלתי בראוטר שבכותרת. האם בחיבור למודם שסופק דרך בזב"ל אוכל להנות משיפור בחיבור לרשת? או שעלי לרכוש בנוסף גם מודם DSL מהסוג הזה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחובר לבזק בינלאומי בכבלים וכבר חודש יש להם בעיית איטיות נוראית נמאס לי , האם ברק חוסמים/מאטים ביטורנט/אימיול גם בחבילת הגיימרים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב, שבוע שעבר רכשתי מחשב חדש מ KSP שאמור לשמש בשביל מערכת אבטחה עם מצלמות IP, עם המחשב רכשתי SWITCH POE של TP-LINK מדגם TL-SG2210P לוח האם שלי הוא של ASUS אם זה ממש משנה אני אחפש את הדגם הספציפי. כאשר אני מחבר את ה SWITCH למחשב, ה SWITCH נכבה, זה לא קורה לי ב 2 במחשבים אחרים שנמצאים בבית ודרכם אני כן מצליח להתחבר ל SWITCH ולהגדרות שלו, אם אני מחבר אינטרנט למחשב הכל עובד כמו שצריך ושום דבר אחר חוץ מהמחשב [כולל המצלמות והאינטרנט] לא מקצר את ה SWITCH. בעיקרון אני מתכנן להגיע אחר הצהריים ל KSP לבדיקה אבל חשבתי אולי אני עושה משהו לא בסדר ויש איזושהי הגדרה שיכולה לפתור לי את הבעיה ופה בפורום יוכלו לעזור לי. …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה לראוטר אלחוטי - רצוי עם מודם ADSL מובנה שידוע שטווח קליטה זה הצד החזק שלו הראוטר אמור לשבת בקומה שניה - והמחשב האלחוטי בקומת מרתף- לא ממ"ד. בעבר ניסיתי ראוטר של LEVEL 1 עם כרטיס של LEVEL 1 USB - הקליטה הייתה סבירהבהחלט הבעיה שהראוטר עצמו זה חתיכת זבל - הוא נוטה להתאפס על הפסקת חשמל - ויש לו המון ניתוקים, אשמח לקבל המלצה לראוטר ולכרטיס- USB טוב (שאםשר יהיה לנייד אותו)- תקציב עד 600 שקל אם אתם מכירים משהו ששווה אפילו יותר אשמח לשמוע תודה לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם לאחרונה (בחודש?) האחרון יש לכם בעיה שכש uTorrent רץ, אפילו על מספרים חיבורים לא גדול במיוחד, והגבלת upload ל 6 קילובייט, הדפדפן אינטרנט מתחיל לזחול בטרוף עד לכיבוי ה uTorrent ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת רק מי שבאמת יודע יגיב בבקשה TY
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי שקע לקיר , כיצד אני מחבר את הכבל אליו ? צריך איזה מכשיר מיוחד ? ולאן הולך כל כבל ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אח שלי עבר לדירה לא גדולה בבניין קומות בגדול הדרישות מהנתב שיהיה אלחוטי ושיתמוך בכל האבטחות של הרשת אין לו מה להשקיע בלינקסיס בגלל שיתחבר אליו מחשב אחד ועוד מחשב נייד לפעמים אז התקציב הוא עד 200 שקל עם אפשרות לחריגה ל 250 שקל אם זה באמת שווה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש המלצה - נתב קווי אשר אמינותו גבוהה. אחד שלא מתקלקל . יעלה כמה שיעלה - תקציב 400 לכל היותר . http://www.officedepot.co.il/catalog/vkgCatalog.do;jsessionid=0000iUORUZYHnMGxqUpIFirKnNA:12bbi68k5?sgID=7&N=2+541&pr=* http://www.bug.co.il/subc.asp?t=10 תודה וערב נעים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני קיבלתי את הראטר Asus AM 604g החדש של בזק. ואין לי מושג איפה פותחים שם פורטים??? את כל שאר ההגדרות סידרתי בלי בעיות בכלל. רק לפתוח פורטים אני לא יודע איפה, אני ניסיתי את ה virtual server אבל זה לא זה ע"פ הבדיקה שלי עם הפורט פתוח או לו כתוב שלא. שמישהו יעזור לי בבקשה. תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, המודם והראוטר שלי ממוקמים בארון התקשורת שבכניסה לביתי. מיקום המדפסת-פקס בפינת המחשב בחדר השינה. למרות שניתן להזמין חשמלאי/איש רשתות בכדי להשחיל כבל בין ארון התקשורת לנקודה הבודדת שנותרה(של בזק) בחדר, אני מעדיף כמובן להתקינה אל-חוטית. יש לי מודם "הוט בוקס" (אולי אעבור לבזק) + ראוטר של TP-Link 1043ND. איזה פתרונות יש למי שמעדיף שלא לחבר פיזית בין הראוטר לפקס? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-