עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by DarkMoh,

יש לי חבילה של 5 מגה (כולל תוספת של גיימר) אצל 014. לרוב הייתי מוריד דברים במהירות של כ-600KB/S אבל עכשיו לאחר ששמו לי רשת זה נופל ל-80 עד ל-120. יש לציין שהרשת היא בעצם מודם שמחובר לראוטר שמעביר את האינטרנט ל-2 מחשבים באמצעות כבל וכולל גם רשת אלחוטית למחשב נייד שלישי. הראוטר של SWEEX, יש למישהו מושג איך אני מגביל את המהירות אצל מחשבים אחרים ומביא למחשב אחד "העדפה"?

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  2. שלום, האם זה אפשרי להתחבר לאינטרנט עם משתמש זהה משני מחשבים שונים (ואם כן, האם זה עולה יותר כסף)?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  3. Started by TuviaDaCat,

קניתי נתב edimax BR-6204wlg, והוא פשוט מתעקש שלא להתחבר לשום דבר. אני מחבר אליו ethernet מהמחשב, וכלום, הלד אפילו לא נדלק, ובחיפוש רשתות אלחוטיות, הוא לא קיים, אני משתגע.

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  4. Started by JONathan144,

האם כדאי לעשות חבילת גימר ב012 ? ומה החברה הכי טובה בשביל הורדות(כאלה שלא חוסמות וכו) תודה רבה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. http://www.neowin.net/news/main/09/01/21/all-major-canadian-isps-throttling-p2p http://torrentfreak.com/all-major-canadian-isps-slow-down-p2p-traffic-090120/

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  6. אהלן בחסימה של HOSTS אפשר לקשר את המחשב לכתובת בייתית. יש אפשרות נגיד להפנות אותו לאיזה שהוא דף באינטרנט, ושמה אני כבר ימלא הודעת שגיאה מוגדרת מראש. נ.ב. להתקין שרת HTTP על המחשב, זה לא פתרון יעיל בשבילי. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אהלן, בעוד אני מנסה לצפות בוידאו דרך אתר אמריקאי, קופצת לי הודעה שהצפייה מתאפשרת רק לתושבי ארה"ב. איך אני יכול לשנות את ההגדרות במחשב, כך שהאתר יזהה אותי כתושב ארה"ב? זקוק מאד לעזרה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. ברשותי נתב אלחוטי siemens sl2-141 המחלק כתובות דרך ה-DHCP שלו. כל מחשב שמקבל כתובת יכול להתחבר לרשת ולגלוש באינטרנט. א. ברצוני להגדיר (אם אפשר בנתב) את אחד המחשבים (עדיף לפי כתובת ה-mac) שלא יוכל לגלוש, אלא רק לעבוד ברשת. האם יש מישהו שיכול לעזור לי? ב. האם יש דרך אחרת לחסום מחשב מסויים? תודה רבה על עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by ran o,

שלום, אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון... הקונפיגורציה הקיימת אצלי היא: שקע טלפון --> מודם --> sbox --> מחשב נייח + מחשב נייד. מדובר במודם בזק - תשתית ADSL. קו הטלפון בבית הוא של בזק ואני מעוניין לעבור לאחד מהמפעילים החדשים בשיחות הפנים-ארציות (072, אקספון, פרטנר...). הבנתי משיחות עם נציגים שלהם שהם מספקים לי מתאם שיחות שאמור להיכנס בין המודם לבין המחשב. השאלה היא מה קורה אם יש sbox בדרך בין המודם למחשב? אפשר להכניס גם מתאם שיחות של אחת מהחברות האלה? ואם כן, איפה ייכנס המתאם שלהם? (072 אמרו לי שלדעתם בכלל אי אפשר להתקין מתאם שיחות על הקונפיגורציה הזו וצריך לסלק את ה-sbox וזה בלתי אפשרי מבחינתי) אשמח לתשובה ממביני עניין. תודה מראש ויום טוב !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by benadi,

שלום רב, אני גר בבית פרטי עם עוד 5 שותפים(מרחק 20 מטר מקצה לקצה+קירות+קומה הפרש). החלטנו לשתף בינינו את האינטרנט, כאשר אחד מאיתנו גר בממ"ד. אנחנו מחפשים המלצה לנתב אלחוטי שבאמת יעשה את העבודה ויצליח לחדור את הממ"ד/הקירות הפנימיים שבבית וישדר למרחק הסביר הזה, כמו גם כרטיסי רשת שיזהו את האות(גם אם הוא חלש), או שלפחות תהיה האופציה לחבר אליהם אנטנה להגביר את הקליטה. ואם לא די בכך, אז נקשה ונבקש גם שלא יהיו יקרים :-) תודה לכל העונה

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  11. אמרו לי ש 50000 זה טוב מה אתם אומרים ?

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  12. בעיקר לפקודה Fetch מצאתי את זה http://www.faqs.org/rfcs/rfc3501.html אבל הוא מביא רק דוגמה אחת לכל פקודה מישהו מכיר מקום עם יותר דוגמאות?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  13. יש לי ראוטר D-LINK 524 , שני מחשבים אחד קוי ואחד אלחוטי. התקנתי WINFTP , לא ניתן להתחבר אלי עם אקספולרר 7 ומעלה ועם פייר פוקס, רק עם אקספלורר 6. פתחתי פורט 21 בראוטר. אודה על כל עזרה.

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  14. Started by azaz,

אני מנסה להתחבר לאיזה אתר(עשיתי שם משתמש וסיסמא נכונים כמובן) והוא נותן לי הודעה כזאת: אי-התחברות מוצלחת ההתחברות לא הצליחה בשל בעיית עוגיה. אנא ודא כי כל העוגיות מאופשרות בדפדפן האינטרנט שלך לאתר זה. איך אני מסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  15. שלום, יש לי את הראוטר Edimax BR-6204-WG ואשמח לדעת אילו דרכים קיימות כדי להגביר את העוצמה. אני מתחבר לראוטר דרך iPod Touch 2G, ככה שאם יש פתרונות ברמת המחשב שמקבל אינטרנט אל חוטית זה לא נוגע אליי. בנתיים מה שאני יודע לעשות זה רק מרכז אות שעשיתי עם כמה שכבות של נייר כסף והצבתי על האנטנה של הראוטר עם דף אחר. האם יש פתרונות ברמת תוכנה-Custom firmware, חיפשתי בגוגל את השילוב של הדגם + Custom firmware ולא מצאתי תוצאות מתאימות, האם אני מפספס משהו? האם יש פתרונות ברמת חומרה - אנטנה חדשה גדולה יותר או משהו כזה? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by tood,

בוקר טוב, מערכת הפעלה וינדוס אקספי פרו, מחשב בן שנה ניסיתי להתחבר לרשת אלחוטית 3d.com וכן tp-link באמצעות כרטיס רשת יואסבי ללא הצלחה. המוזר הוא ,יש לי מחשב ישן משנת 2002 נייד קומפאק פרסריו 700 וכאן ללא כל בעיה אני מצליח להתחבר לרשת באמצעות כל סוגי הכרטיסי רשת.כולל אותו כרטיס רשת. המחשבים נמצאים באותו מרחק מהראוטר כ-6 מטר. אחד מתחבר והשני לא. השגיאה היא:שגיאה - Microsoft Windows XP -8603349C97 (מחשב זה, ‏‏בהתאם לתוכנת השירותים האלחוטיים הפועלת במחשב זה, ייתכן שאשף התקנת רשת אלחוטית לא יפעל. לקבלת פרטים, ראה מאמר 871122 ב- Microsoft Knowledge Base באתר Microsoft.com 8. פעלתי על פי המאמר אך גם לא נפתרה הבעיה.אגב הנה הלינק : http://support.microsoft.com/kb/871122/he

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  17. יש לי שכן זקן שקנה מחשב ולא יודע כ"כ להשתמש בו. הוא רק יודע להכנס לאקספלורר ולבדוק חדשות ואי מייל.. לפעמים קורה שהוא מדליק את המחשב והאינטרנט לא מתחבר לו אוטומטית לראוטר האלחוטי שלו. האם יש דרך ליצור קובץ bat שאוכל לשים לו על שולחן העבודה שבלחיצה עליו המחשב יתחבר לראוטר האלחוטי שלו אוטומטית? (הוא תמיד מסתבך ומסבך אותי בלהסביר לו בטלפון איך להתחבר לאינטרנט...) אם כן ויש מישהו שבקיא בעניין ויכול לעשות את זה בשבילי, אודה מאד!

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  18. Started by josephgati,

שלום חברים, ראשית אני חדש בפורום ואני מתנצל על הבורות... שנית ברשותי 2 ראוטרים של LINKSYS: 1. LINKSYS WRT54GS 2. LINKSYS WRT54G2 כרגע אני עובד עם מספר 1 אך בגלל הימצאותו בחדר ביטחון הוא לא מכסה את כל הבית. לכן קניתי את הראוטר השני על מנת שהוא ישמש כמגבר לקומה העליונה. רציתי לדעת אם שניהם תומכים ב WDS. אם כן, אשמח מאוד לקבל עזרה על התקנת הרשת הזו. (רשת הכוללת 2 ראוטרים אלחוטיים). אם לא, מה אני צריך לעשות כדי שהם יתמכו בWDS (הבנתי שאפשר להוריד תוכנת עידכון?!). בכל מיקרה אשמח לקבל עזרה מפורטת צעד צעד (אפילו במסנג'ר) לגבי ההתקנה וההגדרות. תודה מקרב לב, יוסי

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. היי, אני מחפש המלצה לראוטר טוב, שעובד חלק עם LP2P בתקציב של 400שח. חיפשתי בפורום ולא מצאתי הודעות חדשות שממליצות על ראוטר - ההודעות היו דיי ישונות והמליצו על LINKSYS. אז רציתי לדעת: 1) יש ראוטרים חדשים מומלצים (LP2P)? 2) איזה דגם הכי מומלץ? 3) עדכוני קושחה? צריך? אם כן איזה?

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  20. ברצוני לשדרג את האינטרנט שלי למהירות של 3 לערך, עברתי חבילה והכל טוב אבל היום התברר בבזק כי התשתית אינה מאפשרת מהירות של 3 וכדומה, האם הגיוני הדבר ? האם יש איזורים שלא מוכנים לאינטרנט מהיר באמת ?

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  21. שלום רב, התקנתי אתמול ראוטר בביתי, הכל עובד מצויין. אבל... כאשר אני נמצא מחוץ לבית (עבודה,חברים וכ"ו) ומנסה להתחבר דרך LOG ME IN (שליטה מרחוק) המחשבים מופיעים כ OFFLINE הנ"ל לא קרה לפני התקנת הראוטר. האם הראוטר גורם למחשבים שמאחוריו להיות "בלתי נראים" ( יש לציין כי הרשת גלוייה אך מאובטחת), אם כן האם יש דרך לפתור את הבעייה? בברכה, תומר

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by tood,

בוקר טוב, מערכת הפעלה וינדוס אקספי פרו, מחשב בן שנה ניסיתי להתחבר לרשת אלחוטית 3d.com וכן tp-link באמצעות כרטיס רשת יואסבי ללא הצלחה. המוזר הוא ,יש לי מחשב ישן משנת 2002 נייד קומפאק פרסריו 700 וכאן ללא כל בעיה אני מצליח להתחבר לרשת באמצעות כל סוגי הכרטיסי רשת. המחשבים נמצאים באותו מרחק מהראוטר כ-6 מטר. אחד מתחבר והשני לא. אודה על פתרון לנושא

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by SweeT_EviL,

אז ככה, יש לי OfficeConnect ADSL Wireless 108Mbps 11g יש לי אינטרנט איתו, הוא יציב והכל. אבל כשאני מדליק תוכנת BITTORENT או משהו כזה האינטרנט כל הזמן נופל... בגדול פתחתי כל מה שיכלתי לפתוח, ביטלתי את הFIREWALL שלו ועדין כלום(אני לא מעוניין שהוא יהיה סגור או מגן על משהו..) הנה 2 תמונות שמראות מה פתחתי, וכל שאר ההגדרות מכובים.. http://img167.imageshack.us/my.php?image=3com1ys0.jpg http://img124.imageshack.us/my.php?image=3com2bq5.jpg

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by sky1sky10,

שלום לכם, ברשותי ראוטר אלחוטי שמחובר אליו מודם והוא נמצא בחדר הילדה. בחדר הילד יש מחשב מחובר דרך WIFI. בחדר השינה יש SWITCH ואליו מחובר ממיר לוויני ומזרימדיה. אני כעת יושב בחדר הילד אשר מחובר WIFI וקורים לי המקרים האלה: קונפיגורציה 1 - בסוויטש: בכניסה 1 - כבל רשת המחובר לנתב בכניסה 2 - ממיר לוויני בכניסה 3 - מזרימדיה הבעייה: מהמחשב שבחדר הילד (WIFI) אני רואה הממיר והמזרים אבל הרואטר לא רואה אותם. כלומר כאשר אני מנסה להתחבר לממיר אז התוכנה מראה לי שהממיר מחובר למחשב אך לא לראוטר. קונפיגורציה 2 - בסוויטש דרך UP LINK של הסוויטש מחובר כבל הרשת המחובר לנתב. בכניסה 1 - ממיר לוויני בכניסה 2 - מזרימדיה הבעייה: המחשב (WIFI) לא רואה הממיר הלוויני ולא המזרים אבל התוכנה של הממיר מראה…

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  25. Started by hag911,

טוב אז נגמרה לי ההתחייבות עם 012, לא היה לי בעיות בטורנטים, TL עבד מעולה, אבל במשחקים הפינגים קופצים לשמיים(250), לעומת חבר שלי שיש לו 014... עם פינג 180,ואין לו חבילת גיימרים פעם שמעתי ש013 טובים, אבל הם התאחדו עם נטוויזן..., אז לא ;D 012 עם סמייל.... ומה שנשאר זה בעצם את 014, אבל מצד שני לפי מה שקראתי פה רק בלילות המהירות גבוהות... 012 ו-014 הציעו לי 40 שקל בחודש..., 3 מגה- תשתית יש לי של הוט.. אז מה עושים!?!?!?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.