עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by pure perfection,

שלום .. אני עובר מבזק בינלאומי לאורנג .. עכשיו השאלה שלי האם כדאי לקחת את הסמארט בוקס במקום הראוטר האלחוטי שיש לי מבזק ?? תודהה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום חבריי. ברשותי מחשב אחד שמחובר לרשת באמצעות "מודם נתב לרשת אלחוטית" שקיבלתי מבזק מסוג : TNM - SIEMENS SL2-141 בקרוב ימוקם עוד מחשב במרחק של כ 11 מטר (קו אווירי) מהמחשב הנוכחי . בתוך ה 11 מטר האלה יש שני קירות כל אחד מהקירות 10 ס"מ. אני רוצה לחבר למחשב החדש כרטיס רשת שיוכל לקלוט את המודם נתב שיש לי בקליטה מלאה. אין העדפה מסוימת בין USB ל PCI או כל דבר אחר. בנוגע לתקציב, אין לי מושג מה הסדר גודל לדברים האלה אבל ברגע שתפקחו את עיניי קצת אני אשנה כותרת ואכניס תקציב. נכון לעכשיו תקציב פתוח. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  3. Started by xtrauser,

שלום אני מנסה להגדיר מודם AZTECH 600 E שקיבלתי מבזק כדי שישמש גם כנתב. המודם מחובר למתג Edimax 8 Port Fast Ethernet Switch With Auto-MDI/MDI-X - ES-3108P ולמתג מחוברים שני כרטיסי רשת של המחשבים שאני רוצה לחבר לאינטרנט. ניסיתי לפעול לפי ההוראות במדריך הזה http://uploaded.fresh.co.il/2005/07/14/16911849.rar לא ראיתי אצלי CONNECTION 0 כמו שכתוב במדריך, אבל הגדרתי NEW CONNECTION. אחרי שהגדרתי חיבור כמו שכתוב, הוא לא מצליח להתחבר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  4. Started by SUB-ZIRO,

לא יודע איך נקרא הרכיב הזה זה הUSB שנותן להתקשר לאינטרנט דרך רשת אלחוטית על מה אתם ממליצים בסכום של עד 150ש"ח ומה הדברים שצריך לבדוק ברכישת רכיב כזה ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם לא מזמן פתחתי FTP עם התוכנה הנ"ל הכל עובד בסדר. אבל יש לי בעיה קטנה כל מה שרשום בעברית נירא כמו ג'בריש. הנה תמונה להמחשה: [התמונה הורדה עקב תוכן לא חוקי שמופיע בה] אם מישהו יודע למה זה קורה והאם אפשר לסדר את זה אני אשמח מאוד. תודה מראש CM

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  6. יש לי חיבור 7MB של נטוויזן על תשתית כבלים ועם ראוטר LINKSYS WRT54G2. כל יום בסביבות השעה 17:00 האינטרנט מתחיל להיות איטי בהדרגה, עד שהוא לא מצליח לעבור 200kpbs בהורדה. בסביבות חצות, האינטרנט חוזר למהירות הרגילה שלו כאילו כלום לא קרה. כשאני מנתק את הראוטר ומתחבר ישירות דרך המודם עם חייגן המהירות היא רגילה בכל שעות היום. ה-MAC FILTER מופעל והצפנה WPA2 מופעלת. אין שום מחשבים לא מזוהים ב- DHCP Table. אני מתלבט אם להתקין על הראוטר FIRMWARE אחר (לא רשמי) או להחליף לחדש במסגרת האחריות. יש סיכוי שהבעיה לא בראוטר למרות שאם אני מחובר ישירות למודם אין שום בעיה? תודה

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. יש לי 2 ראוטרים אלחוטיים בבית. העברתי קבל מהראוטר שבחדר שלי לממד ואני רוצה לשים בממד את הראוטר השני שכאילו רק יגביר לי את הרשת.. חיפשתי איך לעשות את זה והבנתי שזה אפשרי אבל לא הבנתי איך.. הראוטרים שלי הם : siemens sl2 141 netgear wgt624 תוןדההההההה והסימנס זה הראוטר שמתחבר לאינטרנט כאילו זה ראוטר + מודם מבזק. תודה רבההה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  8. Started by טאז,

היי בעבר הציק לי המסנדר שבא עם וינדוס הורדתי אותו עם איזה פקודה בהפעלה והיתברר לי שכיום אני לא יכל לקבל סיוע מרחוק הפקודה היתה התחל הפעלה Rundll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%/INF/msmsgs.inf,BLC.Remove איך אני יכל לבטל את זה כדי שאני יוכל להישתמש בסיוע מרחוק מסנגר לא הכפת לי שיחזור המסן של היונדוס בתודה טאז

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  9. Started by shauliii,

שלום. יש ברשותי ראוטר של ROTAL -RTA 1025 אני מעוניין לדעת האם הוא תומך בUPNP? ואם כן איך מפעילים זאת.... תודה

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  10. Started by שמוליקג,

יש לי ראוטר אדימקס 6114 ושדרגתי את מהירות הגלישה ל 4M. משום מה (לדברי התמיכה בפיקוק הראוטר פשוט ישן ולא תומך במהירות) אני מקבל ביציאה של המודם כ 550KBS ואחרי הראוטר אני מקבל סביב ה 260KBS . התמיכה של פיקוק המליצה לי להחליף את הראוטר ל 6204 לפחות האם זו הדרך היחידה? תודה שמוליק

11. אני רוצה שהאתר אליו אני נכנס יזהה שאני בארה''ב, איזה הגדרות אני צריך לשנות? האם זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  12. הורדתי מהאתר את ה-Firmware 1.5 לראוטר שלי אבל יש בקובץ רק קובץ BIN השאלה שלי היא האם כדאי להתקין את העידכון ואם כן איך?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולכם יש לי שאלה שמתרידה אותי המון זמן אוקי אז ככה הראוטר שלי הוא LINKSYS WRT54GL הבנתי שהראוטרים האלחוטיים עובדים בתדר 2.4GHZ והטלפון שלי גם 2.4GHZ אז הוא מתנגש איתו עקב כך קניתי טלפון5.8GHZ ופועל טוב עכשיו עכשיו גם המקלדת והעכבר שלי סט של LOIGTECH WAVE + LX7 עובדים בתדר 2.4 אז השאלה שלי גם הוא מתנגש איתם???? או שהוא רק עם הטלפון האלחוטי? כי כל מה שפועל בתדר 2.4 אני חושב שהוא מתנגש עם הראוטר האם זה נכון? מקווה שהבנתם אותי

• 15 תגובות
    • 4k צפיות
  14. יש לי היום ראוטר של 3COM דגם 3CRWE554G72T (עובד בתקן 11g) אני רוצה לרכוש ראוטר של EDIMAX דגם 6504N (תקן 11n) 2 הראוטרים תומכים ב WDS האם יש אפשרות לחבר את הEDIMAX למודם ואת ה 3COM כ AP ? אני מבין שבמצב כזה ה AP יעבוד בתקן 11g , אבל האם הגלישה האלחוטית בבית תהיה בתקן 11n או 11g ? תודה

• 21 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. שלום רב, ברצוני לבצע VPN עם 4 חברים. לאחר שכשלו ניסיונותי להיעזר בתוכנה Hamachi החלטתי לנסות בדרך אחרת. הגדרתי את המחשב שלי כ- VPN Server בעזרת ההסבר הפשוט הזה. חברים שלי הגדירו חייגן בעזרת ההסבר הפשוט הזה. הגדרתי כך שלכל אחד יהיה שם משתמש וסיסמא משלו. לדאבוני, רק חבר אחד יכול להתחבר אליי בכל פעם, כאשר מישהו מחובר, אף אחד אחר לא יכול להתחבר. האם בכלל קיימת אפשרות לעבוד ב- VPN של WinXP עם מס' משתמשים בו-זמנית או שזה peer-to-peer ואני סתם שובר את הראש? תודה רבה על העזרה והסבלנות. שיהיה שבוע טוב ומבורך, אורן.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  16. קניתי ראוטר שתומך בתקן N של Edimax דגם 6524N http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=268&pl1_id=3&pl2_id=18 הPS3 מוריד לי מאוד לאט כ- 18KB, כשחיברתי אותו לתשתית השנייה בבית בעזרת כבל ולא אלחוטי הוא הוריד יחסית מהר(תשתית של HOT) באתרים כמו Fileflyer אני מוריד עד כ 530KB לשנייה שזה מצויין, אבל רק הPS3 שמחובר אלחוטי לראוטר EDIMAX עושה לי בעיות. -עידכנתי את הקושחה של הראוטר לגרסה האחרונה והגדרתי את הראוטר רגיל. -אולי יש הגדרות מיוחדות ל PS3 שמישהו פה יודע? האם צריך לפתוח פורטים? -אני מחובר לבזק בינלאומי תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by Swed,

אני צריך המלצה של ראוטר חמוד (אפילו מומלץ) שלא יהיה יקר מידי.. ושלא יהיה של SWEEX תודה לעוזרים... חשוב שתהיה אפשרות לחבר יותר ממחשב אחד עם כבל רשת.. הכוונה שיהיה חוטי ואלחוטי !

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  18. Started by stav_r,

אהלן, יש לי עוד כמה שאלות נוספות בנוגע לרשתות: 1. Traceroute למה הנתיב הוא אותו נתיב, הרי הנתבים כל הזמן מחפשים את הנתיב הכי אופטמילי ואם ברגע מסוים הנתיב משתנה ? 2. מה ההבדל בין ICMP ל פקטת IP ? יש הבדל במבנה או מה ? 3. איך ב Ping וב Traceroute , מחושב הזמן תגובה ?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  19. Started by namlu,

שלום לכם! אני כבר שבוע בערך מוריד קבצים בצורה די כבדה, והתופעה שנתקלתי בה היא שבמשך רוב היום הביטורנט זוחל (מקסימום עשרות קילובייטים בודדים, ולרוב זה עולה ויורד בצורה מחזורית בין המהירות המקסימלית באותו הזמן, שהיא 10-20 קיי, לבין 0-5 קיי). בשעות הלילה, לעומת זאת, הוא טס. משעה 2 בלילה בערך המהירות מתחילה להאיץ, עד שב-4 היא מקסימאלית (מקסימאלית יחסית לשאר השעות, אך עדיין מדובר לרוב על 60-80 אחוז ממלוא רוחב הפס). המהירות נשארת מקסימאלית כ-4 שעות, וב-8 בבוקר היא מתחילה להאט למשך שעתיים, עד שב-10 ההורדה שוב זוחלת. בשעות המתות, מ-10 בבוקר עד 2 בלילה, ההורדות מתבצעות רק ממשתמשים מישראל. אני מסיק מזה ש-012 חוסמת הורדות מחו"ל במשך רוב שעות היום. אם זה היה קורה פעם אחת לא הייתי מתי…

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  20. Started by TaMiRn2,

שלום... יש לי פה בעיה חמורה מאוד עם הOUTLOOK כשאני מנסה לשלוח הודעות מנהל המערכת מחזיר לי את ההודעה הזאת וההודעה לא נשלחת יש לי דואר של העבודה של משרד הבריאות ומהעבודה זה עובד (מחשב נייד) thounder bird יסדר את זה? אם יש פיתרון שישאיר אותי עם אאוטלוק אני מעדיף... תודה...

• 4 תגובות
    • 17.8k צפיות
  21. לא עושה לי אופדייט באנטיורוס Avira הגרסא החינמית. אני עושה אופדייט וזה כותב לי למעלה שגיאה STATUS INTERNET CONNECTION FAILED זה לא בעיה באנטי וירוס, ניסיתי לעשות אופדייט גם ב קספרסקי וזה לא עובד. גם בקספרסקי יש בעיה של CONNECTION אין לי בכלל בעיות בגלישה כול האינטרנט עובד חלק מוריד מהר הכול עובד כרגיל.

22. Started by orninyo,

שלום, אני מאחסן חינמית ב hostrator ורכשתי דומיין בdomain the net כשניסתי לחבר את הדומיין לאתר באחסון הכנסתי את שם הדומיין (.com) ובאתר בו רכשתי את הדומיין שיניתי את הdns ל ns1.Hostrator.com ns2.Hostrator.com חיכיתי יום שלם שמא הם מעדכנים את הDNS רק פעם ביום, ועדיין אני מקבל את השגיאה הבאה כשאני מנסה להכנס לאתר דרך ה.com The proxy server received an invalid response from an upstream server. The proxy server could not handle the request GET /. Reason: DNS lookup failure for: galilhaofek.com לאחר כמה שניות שהוא מנסה להכנס לאתר. דרך הכתובת הישירה שההוסט נתן לאתר , האתר עולה בלי בעיה. מה הבעיה פה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. יש לי אינטרנט במהירות של 5M - כאשר אני מורד קבצים או עדכוני למחשב הוא מוריד לי במהירות אסטרונומית. הבעיה שלי היא בגלישה.-כאשר אני גולש יש לי המתנה של כמה שניות בין דף לדף ולפעימם גם יותר מ 10 שניות. חשבתי שזה בא מאיזו רוגלה או תוכנת ריגול אז פירמטתי את המחשב - עכשיו יותר טוב אבל עדיין הגלישה איטית . מה אפשר לעשות ? תודה על העזרה...

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  24. שומע אנשי מחשבים שמשתמשים במושגים הבאים ואני לא מבין מה ההבדל בינהם כי בשבילי כולם זה מחשב או אפליקציה: PC שרת מכונה תחנה מנוע "ברזלים"

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  25. לא מזמן קיבלתי נתב level1 WRB-3406TX ואני מנסה לשתף בין 2 מחשבים. חיברתי את הנתב למודם ואת המחשב לנתב ובנייד יש לי כרטיס אלחוטי. בעיקרון השיתוף עובד(קבצים וכו) אבל האינטרנט לא פועל כשאני מנסה ללחוץ בהגדרות חייגן "שתף אינטרנט" אז הרשת בנייח פשוט נהפכת ל "בלתי מוכר" והכי מתנתק. בשני המחשבים יש ויסטה. מה אפשר לעשות?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.