רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
שלום רב הורדתי לתומי תוכנה של ספקית האינטרנט רימון מאתר הבית שלהם, התקנתי אותה מתוך סקרנות. לאחר ההתקנה מצאתי על שולחן העבודה 'סימן מים' watermark של סמל החברה שלא מצא חן בעיני. התוכנה לא הופיעה ב uninstall לכן ניסיתי להסירה בצורה ידנית, מחקתי את התיקיה מה program files, לאחר שראיתי שהסימן לא ירד עשיתי חיפוש ומחקתי מהמחשב כל איזכור של המילה netowatermark וכן מהרגיסטרי. הסמל אמנם נמחק אך המחשב נחסם טוטאלית לכל נסיון התחברות לרשת, בין מחשבים אחרים ברשת בין אינטרנט. אמנם פינג אני מצליח לשלוח למחשבים אחרים ברשת אך לא להיכנס אליהם. האתר היחיד שנפתח הוא האתר של רימון. לעומת זאת דרך מחשבים אחרים ברשת הצלחתי לתקשר עם המחשב הבעייתי ללא שום הגבלה. פניתי לרימון, מתברר שהבעיה היא אי…
-
- 23 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם הגדלתי את מהירות האינטרנט ל 4 מגה. היה לי 1.5 לפני כן. האם מהירות download ו upload משפיעה על ה ping? כלומר, האם ה ping שלי במשחקי רשת או לאתרים יהיה יותר נמוך עם מהירות האינטרנט שלי עכשיו?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שיש הגבלה ברפידשייר ל2.60 ג'יגה ליום , ובגלל זה אני לא רוצה לקנות פרמיום שם. חשבתי על NETLOAD.IL שזה אחלה שרתים אבל השאלה אם יש שם הגבלה....?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר אלחוטי של LINKSYS עם FIRMWARE של DD-WRT. יש לי 5 מחשבים בבית שמחוברים כולם אלחוטית לראטור. לראטור מחובר מודם והראטור משתמש חייגן. עכשיו, הבעיה שלי שאני לא מצליח לראות מחשבים אחרים ברשת. אני כן יכול לחפש לפי שם מחשב ואז לראות מדפסות, אבל כשאני עושה PING לאיזה מחשב לפי ה IP אני לא מקבל תשובה. אני רוצה להשתמש ב VNC אבל אני לא מצליח להתחבר למחשב האתר מסיבה זו. מה הבעיה פה? אפשר לסגור. בעיה דפוקה עם הפיירוול.. כמו דפוק חשבתי שאם אני רק ניגש למחשבים ברשת הפנימית אני לא צריך לפתוח פורטים ומסתבר שכן.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני צריך דרך לעשות Log של מהירות הגלישה שלי. השאלה אם מישהו יודע איך עושים את זה. בינתיים אני פשוט משתמש בתכנת CamStudio כדי לצלם סרטונים שמראים את מהירות הגלישה בשעות שונות, אבל נפח הסרטים גדול מדיי כדי לעשות את זה לאורך זמן.
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
האם קיים דבר כזה ? עדיפות לנתב draftN.
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז ככה בבית יש לי ראוטר של ASUS שממנו אני מחובר בכבל למחשב שלי עכשיו אני רוצה לשחק אם אחי במשחקים (LAN) ובמחשב שלו יש USB WIFI כאילו נו רשת אלחוטית ואמרו לי שצריך להגדיר משהו וזה וזה =] אשמח אם תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי שני פסי קרונה כאלה בחדר (תמונה: http://img128.imageshack.us/my.php?image=27012009461pq8.jpg כנראה שחיברו לשם פעם טלפון או משו ואני רוצה לחבר לזה עכשיו שוב פעם טלפון באופן עצמאי איך אני עושה את זה? יש שם מיליון חוטים!! תודה..
-
- 4 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום חברים ! אני די חדש בלינוקס אתמול התקנתי את אובנטו והכל עבד יפה (לפני כמה שנים היה לי מנדרייק 9) אז אני יודע +- דברים בלינוקס הוא הוריד כל מיני עדכונים מהאינטרנט והתקנתי שם ACTIVE DIRECTORY עכשיו משום מה לא עובד לי כלום אני משתמש עם התוכנה VMWARE כאשר אני לוקח את SERVER 2003 ואת אובנטו ועושה אותם TEAM ומגדיר את ה IP 192.168.1.10 ב SERVER 2003 SUBNET MASK : 255.255.255.0 וב אובנטו 192.168.1.11 ורושם שם את ה DNS של 2003 עכשיו באובנטו בתוך ה MY NETWORK הוא מזהה את ה WINDOWS ואת השם של המחשב אבל לא רואה בפנים שום SHARE שעשיתי ב 2003 ומשום מה כשאני נכנס ל ACTIVE DIRECTORY ורושם לו להתחבר לדומיין שיצרתי הוא לא מסכים הוא כותב לי Unable to Resolve DC name הוא כותב שיש ל…
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר לנקודות חמות בסביבה שלי[= אוקי אני צריך שיהיה מאייבורי או ksp ..... ושיהיה בטווחה עד 100 שקל(אפשרות חריגה קטנה) תודה לעוזררים ותגידו כמה מטרים זה קולט
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה אליכם שמאוד מעניינת אותי. איך בעצם ספקיות האינטרנט מעלות את מהירות האינטרנט שלנו? מה הם בדיוק עושות? האם זה עולה להם יותר כסף ומשאבים? אשמח אם מישהו יסביר לי על כל העסק הזה. דרך אגב שידרגתי ת חבילת האינטרנט שלי ל 4 מגה. אני משלם 69.90 לחודש בבזק בינאלומי לא די גבוה? תודה
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני די חדש בכל העסק הזה של רשתות אלחוטיות. אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בין 2 מחשבים בבית וPS3 . כרגע יש לי חוטית, אני פשוט רוצה להפטר מכל הכבלים. כמה העסק יעלה לי? אני מעונין בראוטר במקסימום 250 ש"ח. וכרטיסי רשת כמה שיותר זולים. נ.ב לPS3 צריך לקנות כרטיס רשת?
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
טוב אז דבר ראשון שלום לכולם , אני חדש פה ואני צריך עזרה אני חייל בצה"ל ולא מזמן ירד לי הפרופיל (אחרי שנתיים וחצי) ומצאתי את עצמי בבסיס סגור בלי יותר מדי מה לעשות אבל זה לא קשור . יש מחשב עם אינטרנט אזרחי בבסיס שלי שהפורט 9339 שלו חסום משמע - אין פוקר בפייסבוק , אין משחקי רשת ואין אתרי פורנו - בלאגן ! ... (חח) בדקתי אם יש firewall של windows שחוסם את הפורט ואין , אין פה גם ראוטר אז זה לא יכול להיות הספק . דיברתי עם 014 בזק בינלאומי והם אמרו לי שהיוזר שלי הוא תחת VPN (יוזר משוכפל ) שחסום על ידם . השאלה שלי היא האם יש דרך לעקוף את זה בצורה מסוימת ואם כן מה צריך ? תודה מראש לכל העוזרים ? הותקלתם P:
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש מישהו מביניכם שהתחבר כבר ל018? אשמח לשמוע חוות דעת שלכם במיוחד שההתחייבות שלי מסתיימת עוד שבועיים
-
- 2 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
יש לי בבית מודם שמחובר ל2 ראוטרים אחד קוי ואחד אלחוטי הם מחוברים ל5 מחשבים בערך בכולם יש אינטרנט ואין שום בעיה חוץ מהמחשב שלי יש לי אינטרנט (האנטי ווירוס מצליח להתחבר לשרת, וגם הLOGMEIN מחובר) אבל אני לא מצליח לפתוח שום אתר אינטרנט ואפילו הSTEAM לא מצליח להתחבר לשרת. ניסיתי הכלללללללל שום דבר לא עוזר הוצאתי את הכבל של הרשת שמחובר למחשב וחיברתי אותו למחשב נייד והיה על הנייד אינטרנט והכל עבד, ושהחזרתי אותו למחשב שלי לא היה. ניסיתי לאפס את ההגדרות של כל הראוטרים ולא עזר, ניסיתי להחליף רוטאר לרוטאר חדש וגם לא עזר. ניסיתי להחליף את הכניסה של הכבל רשת (יש במחשב 2 כניסות) וגם לא עזר. כמובן שהרבה מאוד ריסטרטים ואפילו עשיתי פעמים שיחזור לתאריך אחר, וכלום לא עזר. אני הולך להשתגע כב…
-
- 12 תגובות
- 20k צפיות
-
-
-
כמה שזה נשמע מצחיק אבל שאלתי היא כזו: עשיתי לעצמי רשימת אנשי קשר במייל של גוגל (Gmail) עכשיו אני רוצה לשלוח לכמה אנשי קשר שלי את אותה הודעה ופשוט ללחות עליהם ושהם יתווספו כמו באוטלוק אבל אני לא מצליח לעשות זאת אם אני לוחת על אחד אז הוא לא מתווסף לזה שלפניו אלא מחליף אותו! אשמח לדעת איך אני שולח הודעה לכמה נמענים יחדיו? תודה רן
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
הגיע אלינו כרגע מכתב שאומר שהמבצע המשולב של יס + תשתית אינטרנט עומד להגמר, ואח"כ אנחנו נשלם לבזק 82 ש"ח על תשתית 1.5M. אני מודע לזה שזה מוגזם, והם מצפים כנראה לטלפון שיסדיר איתם מחיר חדש \ התחייבות. בכל אופן, מה המחירים שאפשר להשיג כרגע? תשתית 1.5 ו-2.5 מגה רלוונטיות בשבילי. המחירים שמפורסמים רשמית באינטרנט הם די גבוהים http://www02.bezeq.co.il/Internet/FastInternet/intsale/Pages/surfingpacks.aspx http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=3065〈=he בבזק 62 על 1.5, 82 על 2.5 בהוט 49 על 1.5, 69 על 2.5
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
השתמשתי בתכונה הזאת בשביל להתחבר למשחק רשת אחד (בגלל שחוסמים ישראלים) הכל עבד טוב..אבל אתמול מתי שהשתמשתי בזה זה פתאום התנתק מהתכונה עשה כמה שגיאות מוזרות כאלה ומאז אין לי באותו מחשב אינטרנט!!! יש לי רשת בבית ולכל שאר המחשבים יש אינטרנט רק אצלי אין עשיתי סריקות של אנטי-וירוס וספיאור לא מצאתי כלום. מישהו יודע מה אני צריך לעשות בשביל שיהיה לו שוב אינטרנט חוץ מלפרמט?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש ב DD-WRT 0.24 SP1 בעבר (לפני שנה ומשהו) השתמשתי ב Tomato רציתי לדעת איזה קושחה עדיפה יותר כיום? האם חל שינוי ב Tomato שגרם לה להיות עדיפה על DD-WRT?
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
האם ניתן להתחבר ך YES עם תשתית של HOT באינטרנט? או שאני חייב לעבור ל ADSL? :-[
-
- 12 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שלום, חיפשתי בפורום המלצות קודמות ומצאתי רק את הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314112.0 שבו המליצו על ראוטר שמעט יקר לי מדי. אני מחפש יותר באיזור של 200 ש"ח, אלא אם לדעתכם יש סיבה לשלם יותר. אני צריך ראוטר אלחוטי שידע לחייג אוטומטית בL2TP (לנטויזון, תשתית של HOT) ויגיע לטווח של של כ12 מטר בתוך בית. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 28.01.2009 בשעה 13:57:40 שאלה נוספת: האם אתם רואים סיבה לא לקנות ראוטר (נניח את זה שהומלץ בדיון שקישרתי אליו, WRT54GL של LinkSys) יד שנייה?אני מתבלט בין הWRT יד שנייה (שזה גם בעייתי כי צריך למצוא) לבין DIR-300 של D-Link. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי וויסטה למחשב יש WIFI אבל איך להתחבר? לא בבית אלה במקודונלס וכאלה איפה שיש שם נקודה חמה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-