עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי, אני מחפש לקנות ראוטר WIFI חדש לבית. הכיוון הוא להשתמש בו בתור כונן שיתופי ואוליי גם שרת MySQL. השימוש העיקרי יהיה לשיתוף תכני מולטימדיה דרך XBMC (גם השרת MySQL לאותו השימוש). ראיתי את הסקירה על הדגם הזה - http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm לפי מה שאני מבין, אפשר להתקין עליו DD-WRT ואז משם הדרך לשרת SQL וכונן שיתופי תהיה דיי פשוטה. למישהו יש הצעות אחרות לשימושים שלי? אין לי כרגע הגדרת תקציב כי קשה לי להעריך אז אני אשמח לקבל הצעות מכל מיני תקציבים. תודה.

• 13 תגובות
    • 5.8k צפיות
  2. שלום, יש לי שני מחשבים מחוברים באלחוט לראוטר + שני מחשבים בחוט. במחשב אחד המחובר באלחוט החיבור לא יציב - מתנתק ומתחבר כל הזמן ככה שממש אי אפשר לגלוש. יש לציין ששני המחשבים המחוברים באלחוט נמצאים בערך באותו מרחק מהראוטר ולשניהם אותו כרטיס רשת: 7628 של אדימקס (זה עם ה-3 אנטנות) הראוטר הוא COMPEX NP27G יש למישהו רעיונות למה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  3. כידוע משרד התיקשורות מגביל את עוצמת השידור ל100mW אך לא בהכרח שהרוטר אכן מגיע להספק זה בגלל הגבלות משדד התיקשורות. הטריק הינו לשנות ZONE מדינה, ממולץ על תיאלנד ובכך עוצמת השידור מהרוטר תהייה יותר גבוהה. יש לזכור למהלך זה לא חוקי , שכן עלול לגרום להפרעות לצבא/מטוסים וכדומה.

• 26 תגובות
    • 4.8k צפיות
  4. Started by אופיר לוי,

שלום, אני רוצה לקנות https://www.ebay.com/itm/Mygica-MoCA-MC-2210-High-Stable-Home-Ethernet-to-Coax-network-Adapter-2-Pack/273808788518?hash=item3fc0468c26:g:Q1kAAOSwF91bdpR5 כדי להעביר אינטרנט. יש לי מנוי לHOT בבית. הmoca יפריע לטלוויזיה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. היי, כמו הרבה אנשים בארץ, אני גם מחובר עדיין עם lame56k שעושה טובה שהוא בכלל זז... לקח לי ארבע חודשים (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) שלמים לשכנע את אבי להוציא עוד כמה ג'ובות מהכיס לאינטרנט מהיר, וכשהוא סוף סוף הסכים, התקשרתי לנזק, וראיתי שחור בענים.. אין תשתית בחור שלי ל-ADSL!!! כימעט הרגתי את הבחור שדיבר איתי דרך הטלפון... בכל מקרה, עכשיו כשהגיעו הכבלים, עוד בעיות איתי, אנחנו רואים טלויזיה דרך YES ככה שאי אפשר להתחבר לאינטרנט מהיר בכלבים. האם יש לי תקווה איך שהוא לאינטרנט מהיר בצורה כל שהיא ??!! אולי משהו שאני לא יודע עליו כמו אינטרנט בלויין or stuf like that

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. המרחק בין הנתב למחשב הוא כ-3 מטר שזה לא קריטי ולא מפריד בינייהם קיר השימוש העיקרי שלו זה להורדות נטו ואני מחפש משהו שלא מיתנתק כימעט ויציב מה לקחת ?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  7. אני משתמש בנייד hp pavilion dv6327ea ואני מעוניין לשפר את הקליטה של רשתות אלחוטיות איך אפשר לעשות זאת? תודה

8. מבקש עצה, שדרגתי ל- 100M בבזק, ברשותי נתב D-LINK 2760U שלא תומך ועלי לשדרג . הנתב מחובר למחשב דרך הוםפלאג, ומספר מכשירים משתמשים באלחוטי (לפטופ, סלולרים). שאלות: ההוםפלאג AZTECH HL110E תומך ב-200Mbps , לא מהווה צוואר בקבוק? האפשרויות לשדרוג: 1. אחד משני הנתבים שבזק מציעים- מה עדיף? DLINK 6850U או VEGN2610 של חברת NETGEAR ? לא מצאתי סקירות. זו האפשרות המועדפת עלי- אני לא מבין בתחום, מבחינת מיקום, כבילה והתעסקות מעדיף להתעסק עם מכשיר אחד גם אם הוא פחות אידאלי. 2. לרכוש מבזק רק מודם מתאים ולחבר נתב - אפשר להשתמש ב- D-LINK 2760U כנתב רק לצורך האלחוטי? תודה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by rander1,

האם שאני פותח פורטים בראוטר לתוכנה חיצונית כגון אימיול למשל אני צריך להתעסק עם dhcp ? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  10. Started by baz0r-,

ניסתי לפתוח פורטים לאזרוס ופעלתי ע''פ המדריך שנתנו כאן באיזה אתר. עכשיו בעצם יש שתי בעיות והבעיה הראשונה היא שהאזורוס אומר שהפורט סגור והבעיה השנייה היא שבעצם נעלמים לי הService Names בראוטר למרות שאם אני מנסה להזין אותם מחדש אז זה אומר שהפורט כבר בשימוש. בכל מקרה ניסיתי לפתוח פורטים גם לתוכנות אחרות וזה לא עובד (Utorrent, Abc, Warcraft III). וזה לא הפיירוול בגלל שהוא סגור. מישהו יכול לעזור לי? הדגם של הראוטר הוא Netgear WGR614 V7

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  11. עברתי לתשתית של HOT מבזק. יש לי ראוטר אלחוטי Lynksis WRT54GL איך אני מגדיר אותו מחדש ? אם ניתן בכלל... תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by KOBI777,

שלום יש לי שלושה מוצרים שאני רוצה להבין בצורה הכי מדוייקת את אופן פעולתם. ניסיתי לחפש באינטרנט ולהבין מאתרים שונים בחו"ל אבל לא הצלחתי ממש להבין. אשמח לקבל הסבר מפורט או קישור לאיזה אתר בעברית שיש שם הסבר מפורט. NETWORK ISOLATOR ADAM-6501 ETHERNET COMMUNICATION CONTROLLER ADAM-6060 6-CHANNEL RELAY OUTPUT תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  13. Started by abarbotel,

מהירות בדיקת הורדה אצלי משתנה כאשר האנטי וירוס פועל ומכובה עשיתי בדיקה שהוא פעל והמהירות ירדה ל300 קילובייט וכשכיביתי תאנטיוירוס זה עלה ל600 למה זה? יש לי 5 מגה אינטרנט ואיך אני מתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  14. Started by generalA,

איך ניתן לחלק משאבי רשת של פורטים היוצאים מהראוטר? הראוטר הוא של חב' אדימקס קווי בלבד עם 4 פורטי יציאה.. תודה !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by רוני1,

קראתי בחיפוש על אימיול והבנתי שזו תוכנה לשיתוף קבצים אך למה בדיוק הכוונה?? האם זוהי מתחרה של קאזה שמורידים ממנה סרטים ושירים וכדומה ??? ומה זה בדיוק הפורטים שמדברים עליהם כל הזמן??.. תודה...

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by refaels2006,

שלום לכולם . ברשותי מודם של HOT - ההוט בוקס החדש שמתפקד גם כראוטר . ההוט בוקס מוגדר כDHCP בלבד . הראוטר השני TPLINK 1043ND מחייג לספק בב"ל . התקנתי על המכשיר קושחת צד ג' DD-WRT -הגדרתי L2TP בידיוק כמו בקושחה המקורית . המכשיר מסרב להתחבר .כל פעם כתובת הWAN משתנה ל 192.168.200.1 - הכתובת של הHOT. ולא משתנה לכתובת של הספק .צרבתי בחזרה את הקושחה המקורית והכל בסדר. מאוד מוזר ...

17. שלום לכולם, שמתי לב כאשר אני מעלה על המהירות המקסימלית (כ130 ק"ב), מהירות ההורדה והגלישה מושפעות לרעה, וכמעט בלתי אפשרי לגלוש \ להוריד. איך בדיוק זה משפיע אחד על השני, אם מתחייבים לספק לנו כ 1 מגה העלאה ו12 מגה הורדה?

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. אהלן! יש אתר סדרות הודיות https://www.zee5.com/global/tv-shows/details/zee-rishtey-awards-2021/0-6-4z568134/latest שלא נותן לנגן את הסדרה כל עוד אני מחובר לרשת של סלקום (בסיבים). הסדרות כן מתנגנות בספקים אחרים (כולל סלקום שזה לא סיב) וגם אם אני גולש בנקודת גישה בסלולר. וידאתי שגם חבר נוסף בסלקום סיבים לא מסוגל לצפות. ניסיתי להחליף שרתי DNS, לא עובד. ניסיתי את אותו ראוטר עם ספק אחר, עובד. בשיחה עם סלקום, הם טוענים שאין שום חסימה מהצד שלהם. הם טוענים שכנראה האתר חוסם את סלקום. יכול להיות? יש מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  19. Started by Buffer,

היי, בהמשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301790.msg2643742#msg2643742 שהוא מאוד מיאש וגורם למלא בעיות ברשת, החלטתי לנסות אולי להחליף קושחה. אז יש לי כמה שאלות, איזה קושחות טובות אחרות יש שתומכות WDS? איך אפשר לשמור גיבוי של הקושחה הנוכחית + כל ההגדרות? תודה, אור.

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  20. חשוב שהוא יהיה בעל קליטה טובה למרחקים.. והאם זה משנה 54MB או 108 ?? והאם זה חשוב אם הראוטר הוא G B I ? ראיתי את Edimax EW7128G אני מבין שהוא G ורשום שהוא 54MB.. אבל איך אני אדע שזה מתאים ואיך אני אדע שהוא יתפוס קליטה למרחק...? אפילו שהוא PCI ומגיע עם אנטנה בנפרד (עם חוט ארוך)..

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  21. Started by zuma,

שלום לכולם ברצוני להקים רשת אינטרנט ביתית כאשר התשתית כבר קיימת (ישנם שרשורים בקירות עם חוטי משיכה). ברחבי הבית פרושות 9 נקודות (כולל נקודת חיבור למודם) – כולן מתרכזות אל ארון תקשורת יעודי קטנטן שקוע בקיר בגודל 30X17סמ. כוונתי לעשות שימוש בכבל CAT6 FTP לצורך חיבור כל הנקודות, כאשר בחדרים הכבל יחובר אל שקע תקשורת/רשת עם חיבור RJ45 מסוכך CAT6. 1. האם חיבור מחשבים לשקעים הללו יכול להתבצע באמצעות כל כבל רשת? אלו בעיות יכולות להיות בשל שימוש ב- CAT6? 2. מה החיבור המומלץ לחיבור כל הנקודות בארון התקשורת? אם ההמלצה היא על חיבור לפנל כיצד ניתן להתאים זאת למידות השקע שבקיר (17X30) ? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 7.8k צפיות
  22. Started by sim-m12345,

מקווה שזה הפורום המתאים. שאלתי במפרטי מחשב ואמרו לי לשאול בפורום אחר. אם זה לא הפורום המתאים אודה למנהל הפורום אם יעביר את ההודעה לפורום המתאים וישלח לי הודעה על כך. המליצו לי על כרטיס רשת אלחוטי D-Link DWA-556 PCIex במחיר 297 ש"ח. האם שווה את העלות? ראיתי שבבאג שזו חנות לא זולה יש התקני רשת אלחוטית שמחוברים בUSB למחשב במחירים שנעים בין 69 ל-129. השימוש הוא לגלישה ומשחק בסטארקראפט 2 והמשכיו. האם לקחת את הכרטיס היקר שמותקן על לוח האם או להסתפק בהתקני USB זולים יותר.

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  23. יש לי נתב עם 2 מחשבים בבית.המחשב עם הנתב עובד רק עם חיגן.בלי הוא לא עובד למה? ובמחשב השני עם הכרטיס רשת הוא עובד תמיד

24. שלום לכולם! החלטתי לחבר את שני המחשבים שלי ברשת כדי להעביר ביניהם קבצים. קיבלתי שני כרטיסי רשת (משומשים) ושניהם עובדים: Linksys LNE100TX 10/100Mbs Realtek RTL8019(AS)-based 10Mbs עכשיו אני אמור לבחור באחד מהם (בחינם), במי עדיף? ה-Linksys מעביר בערך 6MB (מגה בייט לא מגה ביט) בשניה וה-Realtek מעביר בערך 1MB בשניה. ל-Realtek יש גם שקע עגול (שכחתי איך קוראים לו) בנוסף למחבר RJ45. הבעיה (אם זו בכלל בעיה) עם ה-Linksys היא שמדליקים את המחשב הוא משמיע רעש מוזר (רעש דומה לרעש שחלק מהמסכים עושים שהם משנים רזולוציה). הרעש הזה נשמע גם כאשר אני מנתק את המחשב השני מהרשת. לעומת זאת ה-Realtek לא מזהה אם המחשב השני מחובר לרשת או לא, והוא מנסה תמיד להתחבר (אלא אם כן עושים לו Disable לחיב…

• 2 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.