עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. התקשרתי ביום רביעי לבזק בינלאומי, שוחחתי איתם מעט ושידרגתי את החבילה שלי למגה וחצי. הבחורה מבזק בינלאומי אמרה שעלי לפנות ל-YES שהם ישדרגו אותי גם. התקשרתי ל-YES ואכן הם שידרגו אותי גם, ואמרו שתוך 3 ימים מקסימום השידרוג יתבצע. המתנתי עד היום ולא קיבלתי את המהירות, אני עדיין ב-750... התקשרתי ל-YES והם אמרו לי שכבר ביום שישי התשתית שלי שודרגה למגה וחצי. הם אמרו שיבדקו בעצמם מול בזק בינלאומי ויחזרו אלי מחר. השאלה שלי היא כזו, יש לי מודם USB של דינמוד (כן אני יודע שעדיף רשת ועדיין זה מה יש), האם יכול להיות שהמודם שלי לא תומך במהירות מגה וחצי? יש דבר כזה? (ותשובה כמו הכי טוב שתחליף לא תעזור, אני רוצה להבין את המהות מאחורי הבעיה). תודה מראש לעוזרים, ירון.

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  2. Started by adlanm,

שמשתמש רגיל לא יבחין בה

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by Ran B,

שלום לכולם. אז לא ממזמן קניתי כבל רשת וכרטייס רשת לאחותי. על מנת ליצור רשת (ללא ראוטר, כפי שמוסבר בסטיקי) ולשתף אותה באינטרנט. מכיוון שעשיתי זאת פעם עם אח שלי, ידעתי איך לעשות זאת. הלכתי על הדרך הפשוטה והשתמשתי באשף (WIZARD) של הווינדוס ליצירת רשת ושיתוף אינטרנט. תוך דקות היה לנו רשת עובדת ואינטרנט משותף. יום אחד אחותי אמרה שהמחשב שלה עשה איזו הודעת שגיאה ולאחר מכן ריסט למחשב. ככה היא אמרה לי. מאותו יום היה לנו רשת, אך משום מה אין שיתוף אינטרנט. ניסתי לשבת על זה שעות ולתקן את זה, וליצור ולמחוק וליצור ולמחוק מחדש את הרשת. ולהגדיר מחדש ע"י האשף או "מנואלי". ושום כלום עזר. אז קרה משו ובכלל לא הייתה רשת. במחשב שלי (מחשב השרת) היה רשום לי שLOCAL CONNECTION בין המחשב…

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  4. היי חבריה, rta 1025wהאם יתאים להקמת רשת ביתית לגלישה באמצעות כבלים ואם כן מה צריך לשנות ? תודה

5. Started by hiliky,

יש לי מודם + נתב אלחוטי siemens sl2 141 אשר מחובר אליו מחשב נייח, אני מעונין להגדיר AP (נקודת גישה) אלחוטית עם נתב edimax 6204wg. מבקש עזרה בהגדרות. תודה!

6. חברה שלום , יש ברשותי כרגע נתב Dlink 2760U/E1 לאחר שהוחלף היום מנתב D-Link 2760U. התקלה שבגללה הוחלף הנתב ועדיין קורה גם בנתב החדש היא שבמחשב בחדר ( המרוחק כ-7 מטרים בערך מן הראוטר כך שזו לא בעייה של מרחק או משהו בסגנון ) המחובר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי לנתב האינטרנט מפסיק לעבוד לפתע - זאת אומרת הכרטיס רשת מראה שהוא כאילו עדיין מחובר לרשת אבל דפי אינטרנט מפסיקים להטען וכל דבר שקשור לאינטרנט פשוט מספיק לעבוד . תקלה זו קורה כל כמה דקות בערך וכדי לגלוש שוב באינטרנט צריך לעשות disable / ENABLE לכרטיס רשת . יש לציין שתקלה זו קורה גם במחשב השולחני וגם בלפטופ בחדר . התקלה קורה גם במחשבים אחרים בחדרים שונים בבית אשר מחוברים דרך כרטיס רשת אלחוטי . יש לציין שבמחשבים שמחוברים חוטית…

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  7. Started by naorca,

שלום לכולם, מזה יומיים אני שובר את הראש ולא מצליח להתקין Repeater כמו שצריך ברשת שלי. הנתב שיש לי הוא TPLINK TL-WR841N ה AP שיש לי הוא Edimax EW-7206APg ניסיתי בכל הצורות ואפשרויות, WDS, AP ומה לא.. הבעיה שלכל אורך הנסיונות, ה AP מופיע כרשת נפרדת ולא "מבין" שהוא שלוחה של הראוטר. חפרתי בפורום, קראתי מדריכים, שיניתי CHANELL ו SSID והכל. מאוד אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי ולהנחות אותי צעד צעד ולמצוא מה אני עושה לא נכון. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. היי, אני מחפש לקנות ראוטר WIFI חדש לבית. הכיוון הוא להשתמש בו בתור כונן שיתופי ואוליי גם שרת MySQL. השימוש העיקרי יהיה לשיתוף תכני מולטימדיה דרך XBMC (גם השרת MySQL לאותו השימוש). ראיתי את הסקירה על הדגם הזה - http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm לפי מה שאני מבין, אפשר להתקין עליו DD-WRT ואז משם הדרך לשרת SQL וכונן שיתופי תהיה דיי פשוטה. למישהו יש הצעות אחרות לשימושים שלי? אין לי כרגע הגדרת תקציב כי קשה לי להעריך אז אני אשמח לקבל הצעות מכל מיני תקציבים. תודה.

• 13 תגובות
    • 5.9k צפיות
  9. שלום, יש לי שני מחשבים מחוברים באלחוט לראוטר + שני מחשבים בחוט. במחשב אחד המחובר באלחוט החיבור לא יציב - מתנתק ומתחבר כל הזמן ככה שממש אי אפשר לגלוש. יש לציין ששני המחשבים המחוברים באלחוט נמצאים בערך באותו מרחק מהראוטר ולשניהם אותו כרטיס רשת: 7628 של אדימקס (זה עם ה-3 אנטנות) הראוטר הוא COMPEX NP27G יש למישהו רעיונות למה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  10. כידוע משרד התיקשורות מגביל את עוצמת השידור ל100mW אך לא בהכרח שהרוטר אכן מגיע להספק זה בגלל הגבלות משדד התיקשורות. הטריק הינו לשנות ZONE מדינה, ממולץ על תיאלנד ובכך עוצמת השידור מהרוטר תהייה יותר גבוהה. יש לזכור למהלך זה לא חוקי , שכן עלול לגרום להפרעות לצבא/מטוסים וכדומה.

• 26 תגובות
    • 4.9k צפיות
  11. Started by אופיר לוי,

שלום, אני רוצה לקנות https://www.ebay.com/itm/Mygica-MoCA-MC-2210-High-Stable-Home-Ethernet-to-Coax-network-Adapter-2-Pack/273808788518?hash=item3fc0468c26:g:Q1kAAOSwF91bdpR5 כדי להעביר אינטרנט. יש לי מנוי לHOT בבית. הmoca יפריע לטלוויזיה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. היי, כמו הרבה אנשים בארץ, אני גם מחובר עדיין עם lame56k שעושה טובה שהוא בכלל זז... לקח לי ארבע חודשים (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) שלמים לשכנע את אבי להוציא עוד כמה ג'ובות מהכיס לאינטרנט מהיר, וכשהוא סוף סוף הסכים, התקשרתי לנזק, וראיתי שחור בענים.. אין תשתית בחור שלי ל-ADSL!!! כימעט הרגתי את הבחור שדיבר איתי דרך הטלפון... בכל מקרה, עכשיו כשהגיעו הכבלים, עוד בעיות איתי, אנחנו רואים טלויזיה דרך YES ככה שאי אפשר להתחבר לאינטרנט מהיר בכלבים. האם יש לי תקווה איך שהוא לאינטרנט מהיר בצורה כל שהיא ??!! אולי משהו שאני לא יודע עליו כמו אינטרנט בלויין or stuf like that

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. המרחק בין הנתב למחשב הוא כ-3 מטר שזה לא קריטי ולא מפריד בינייהם קיר השימוש העיקרי שלו זה להורדות נטו ואני מחפש משהו שלא מיתנתק כימעט ויציב מה לקחת ?

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  14. אני משתמש בנייד hp pavilion dv6327ea ואני מעוניין לשפר את הקליטה של רשתות אלחוטיות איך אפשר לעשות זאת? תודה

15. מבקש עצה, שדרגתי ל- 100M בבזק, ברשותי נתב D-LINK 2760U שלא תומך ועלי לשדרג . הנתב מחובר למחשב דרך הוםפלאג, ומספר מכשירים משתמשים באלחוטי (לפטופ, סלולרים). שאלות: ההוםפלאג AZTECH HL110E תומך ב-200Mbps , לא מהווה צוואר בקבוק? האפשרויות לשדרוג: 1. אחד משני הנתבים שבזק מציעים- מה עדיף? DLINK 6850U או VEGN2610 של חברת NETGEAR ? לא מצאתי סקירות. זו האפשרות המועדפת עלי- אני לא מבין בתחום, מבחינת מיקום, כבילה והתעסקות מעדיף להתעסק עם מכשיר אחד גם אם הוא פחות אידאלי. 2. לרכוש מבזק רק מודם מתאים ולחבר נתב - אפשר להשתמש ב- D-LINK 2760U כנתב רק לצורך האלחוטי? תודה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by rander1,

האם שאני פותח פורטים בראוטר לתוכנה חיצונית כגון אימיול למשל אני צריך להתעסק עם dhcp ? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  17. Started by baz0r-,

ניסתי לפתוח פורטים לאזרוס ופעלתי ע''פ המדריך שנתנו כאן באיזה אתר. עכשיו בעצם יש שתי בעיות והבעיה הראשונה היא שהאזורוס אומר שהפורט סגור והבעיה השנייה היא שבעצם נעלמים לי הService Names בראוטר למרות שאם אני מנסה להזין אותם מחדש אז זה אומר שהפורט כבר בשימוש. בכל מקרה ניסיתי לפתוח פורטים גם לתוכנות אחרות וזה לא עובד (Utorrent, Abc, Warcraft III). וזה לא הפיירוול בגלל שהוא סגור. מישהו יכול לעזור לי? הדגם של הראוטר הוא Netgear WGR614 V7

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  18. עברתי לתשתית של HOT מבזק. יש לי ראוטר אלחוטי Lynksis WRT54GL איך אני מגדיר אותו מחדש ? אם ניתן בכלל... תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by KOBI777,

שלום יש לי שלושה מוצרים שאני רוצה להבין בצורה הכי מדוייקת את אופן פעולתם. ניסיתי לחפש באינטרנט ולהבין מאתרים שונים בחו"ל אבל לא הצלחתי ממש להבין. אשמח לקבל הסבר מפורט או קישור לאיזה אתר בעברית שיש שם הסבר מפורט. NETWORK ISOLATOR ADAM-6501 ETHERNET COMMUNICATION CONTROLLER ADAM-6060 6-CHANNEL RELAY OUTPUT תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  20. Started by abarbotel,

מהירות בדיקת הורדה אצלי משתנה כאשר האנטי וירוס פועל ומכובה עשיתי בדיקה שהוא פעל והמהירות ירדה ל300 קילובייט וכשכיביתי תאנטיוירוס זה עלה ל600 למה זה? יש לי 5 מגה אינטרנט ואיך אני מתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  21. Started by generalA,

איך ניתן לחלק משאבי רשת של פורטים היוצאים מהראוטר? הראוטר הוא של חב' אדימקס קווי בלבד עם 4 פורטי יציאה.. תודה !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by רוני1,

קראתי בחיפוש על אימיול והבנתי שזו תוכנה לשיתוף קבצים אך למה בדיוק הכוונה?? האם זוהי מתחרה של קאזה שמורידים ממנה סרטים ושירים וכדומה ??? ומה זה בדיוק הפורטים שמדברים עליהם כל הזמן??.. תודה...

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  23. Started by refaels2006,

שלום לכולם . ברשותי מודם של HOT - ההוט בוקס החדש שמתפקד גם כראוטר . ההוט בוקס מוגדר כDHCP בלבד . הראוטר השני TPLINK 1043ND מחייג לספק בב"ל . התקנתי על המכשיר קושחת צד ג' DD-WRT -הגדרתי L2TP בידיוק כמו בקושחה המקורית . המכשיר מסרב להתחבר .כל פעם כתובת הWAN משתנה ל 192.168.200.1 - הכתובת של הHOT. ולא משתנה לכתובת של הספק .צרבתי בחזרה את הקושחה המקורית והכל בסדר. מאוד מוזר ...

24. שלום לכולם, שמתי לב כאשר אני מעלה על המהירות המקסימלית (כ130 ק"ב), מהירות ההורדה והגלישה מושפעות לרעה, וכמעט בלתי אפשרי לגלוש \ להוריד. איך בדיוק זה משפיע אחד על השני, אם מתחייבים לספק לנו כ 1 מגה העלאה ו12 מגה הורדה?

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים