רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי שרת אדימקס 6504N שאליו מחובר דרך כבל המחשב שלי (והבעייתי, למעוניינים ראו בפורום תקלות) והשרת מתחבר ישירות לאינטרנט. עכשיו יש לי בעיה במחשב שלי שכאשר אני מוריד הורדות ישירות דרך HTTP יש לי על הזמן מכל אתר connection to server was reset או שההורדה עצמה נכבית.. זה לא דחוף לי והאמת אני מאמין שהבעיה היא במערכת ההפעלה שכן חיברתי מחשב אחר למודם וממנו ההורדות ירדו נהדר. עכשיו הבעיה השנייה והיותר מוזרה.. פתחתי פורט לתעבורה ליוטורנט, יש לי אייפי קבוע ושמתי לב שכל כמה שעות כאשר אני עושה בדיקה באתרים המתמחים לכך רשום שהפורט סגור למרות שבשרת רשום שהוא פתוח כמו כן בימים האחרונים המהירות גלישה בקנטים אני מאמין שזה עבודה של בזק או הוט או עבודה של שתיהן ביחד. מישהו יכול…
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של NETGEAR , WPN824 v3. הוא מחובר למחשב הנייח בחיבור חוטי ולנייד בחיבור אלחוטי. כל כמה שעות , בערך 12 הוא מחלטי להינתנק מהאינטרנט ואני צריך לחבר אותו מחדש על ידי כך שאני עושה לו ריסטרט ומגדיר אותו מחדש. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעייה? , הוא עבד אצלי חודש שלם בלי ניתוק אחד.
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש ראוטר בתקציב 200-300 , אפשר עם חריגה . הדברים שאני צריך דגש עליהם : 1. שלא יהיה התנתקויות , יש לי עכשיו ראוטר שכל הזמן מתנתק הרבה פעמים אולי זה בגלל שהוא מתחמם מהר אני לא יודע . 2. כמה שפחות לאגים במשחקי רשת עכשיו איזה עוד דברים צריך לדעת מתי שבוחרים ראוטר חדש, אני לא יודע ממש איזה דברים צריך ממש ? תודה מראש , אבי
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האלן למי שמבין. לפי מה שאמרו לי זה אמור להיות יציב (בTASK MANGER )אצלי זה קופץ בקפיצות מטורופות. הייתה לי בעיה באינטרנט:הורדתי על 100 בעוד ש המהירות שלי הייתה אמורה להיות 2.5 מגה.התקשרתי לספקית הם החזירו לי את זה ל2.5 (סתם רציתי לצין) בכל מקרה,אני מוריד דברים במהירות ממש איטיות,אני לא יודע אם יש קשר אבל אני מאמין מאוד שכן. יש משהוא אולי שאני אמור להגדיר ? לשנות ? אגב פירמטתי את כונן C מפאת הספק. תודה
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום אנשים, אחרי שעזרתי לרבים פה, אני צריך עזרה קטנה.. יש לי כרגע בבית שתי תשתיות, גם בזק וגם הוט, שלכל אחת ספקית נפרדת עם יוזרים שונים... כרגע שתי התשתיות מחוברות למחשב, את הUTORRENT הגדרתי להשתמש בבזק והFIREFOX באופן אוטומטי משתמש בהוט, ככה שאני מעלה על 60 קילובייט ומוריד ב600 בUTORRENT ללא השפעה על הגלישה הרגילה או על אפליקציות אחרות. הקטע שיש בעיה אחרת, הFIREFOX משום מה לפני כל כניסה לאתר "מתלבט" באיזה חיבור להשתמש, במיוחד בפענוח "DNS" בכל אופן, מה שרציתי זה ליצור פרוקסי פנימי שינתב את ההתקשרות של הוט לפורט מסוים ואז מן הסתם אני אפנה את הFIREFOX בהגדרות שלו לפרוקסי הזה וזה יפתור לי את הבעיה ויבטיח חיבור קבוע דרך הוט מהFIREFOX, כמובן גם יוכל לעזור באפליקציות נוספות ולנ…
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני מעוניין להפוך מודם בזק aztech 600e לנתב, מכיוון שכנראה לי יש איזה גרסה חדשה יותר של המודם התפריטים נראים אחרת לגמרי מכל התפריטים שקיימים במדריכים שכבר מופצים באינטרנט על הפיכת מודם זה לנתב. אם מישהו יכול לעזור לי אני מאוד ישמח. מצורפת תמונה של התפריט: [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
ניסיתי לגלוש דרך כרטיס אלחוטי USB באיזור מגוריי הבעיה שהוא מראה בווינדוס 2 קווים " אות " נמוך של גלישה זאת אומרת שאני יכול לראות בקושי אתרים של אינפורמציה וסרטים דרך האינטרנט הוא יתקע כל שניה . התקשרתי לפיקוק מחשבים שמייבאים EDIMAX הם המליצו לי לקנות כרטיס רשת אלחוטי 7326LG שהוא בממשק PCI עם אנטנה אחת 2DBI ובנוסף אנטנה 7DBI להגדלת טווח ... זה מה שעשיתי התקנתי את הכרטיס PCI במחשב ואת האנטנה המקורית הוצאתי ושמתי את האנטנה 7DBI במקום 2 ואותו דבר " האות " בווינדוס מראה 4 קווים בניגוד לפעם הקודמת שהוא יראה רק 1 - 2 קווים רשום " אות טוב מאוד " אבל מבחינת גלישה אותו דבר לא מבין למה ? האינטרנט בקושי זז אם בכלל בשתי האופציות USB ו PCI . מה אני אמור לעשות ? SINGAL STRENGTH 61% LINK…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב שלום, יש לי כמה שאלות בנוגע לראוטר Asus am604g 1. יש לי ראוטר Asus am604g למחשב הנייד, שמחובר דרך קו הטלפון [כמו החוט של הטלפון] ובעצם משדר למחשב הנייד. יש לי גם מחשב נייח בחדר, שיש לו מודם בנפרד מהראוטר [רשת אחרת, ספקית אחרת..], השאלה היא האם אפשר על המחשב הנייח שיהיה גם מודם [חברה וספקית אחרת..] וגם אם נגיד אני לא מחובר לאינטרנט [דרך המודם] אוכל לקבל שידור ואפשרות להתחברות דרך הראוטר שבסלון ליד הטלפון. [שמשדר גם לנייד.] ?? 2. יש לי Asus am604g עם מהירות 1.5 מגה, מחברת בזק. כמה יעלה לשדרג ל 2.5? 3. איך מצפינים את הרשת בראוטר Asus am604g כדי שאחרים באיזור לא יוכלו לנצל את רוחב הפס..? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי כרטיס רשת אלחוטי של TP-link דגם TL-WN821N כשהתקנתי את הדרייברים וניסיתי להיכנס לתוכנה של הכרטיס רשת לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט. הדרך היחידה שהצלחתי להתחבר לאינטרנט זה דרך הממשק של WINDOWS למישהו יש מושג איך אני מתחבר לראוטר/אינטרנט דרך הממשק של הכרטיס רשת עצמו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי נתב level one wbr 3406 tx ואני מעוניין לאבטח אותו. יש מדריך לנתב הספציפי הנ"ל או שמישהו יכול להסביר? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם .. אפשר לדעת למי שייך מספר של IP או מה המקור שלו ?? תודהה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי את הראוטר SL2 141 של EDIMAX. לאחרונה אני מרגיש איטיות מטורפת ביאטנרנט וכשראתי כמה קל להתחבר דרך פלאפון לרשת אלחוטית פחדתי שאולי מישהו תופס עליי טרמפ.. היום הסתכלתי בהגדרות של הראוטר שלי וראיתי שיש אופציה לבטל לגמרי את הרשת הלחוטית, ביטלתי אותה מכיוון שאני בכל מקרה מחובר בכבלים ועכשיו אני שואל, האם זה מספיק ? בהנחה שלא קיים בסביבה משועמם שיינסה איכשהו לעקוף את זה (אם בכלל אפשר..) - האם זה מספיק מוגן מפני אנשים שרוצים להיתחבר עם מחשב נייד או עם פלאפון ?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום . אחרי קנית הראוטר EDIMAX BR6524N גיליתי שהאח הקטן שלי דפק את הUSB לא עובד (הרס אותו ) ואני צריך עכשיו כרטיס רשת אלחוטי תקן N למחשב הניח שמתאים לראוטר תקן N . edimax br6524n תודה . עכשיו ראיתי כמה מהם ! http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=7728&Cat2Cat1ID=30&Cat2ID=49&aff=Zap〈=HE שני https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&itemId=13289 שלישי http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=C-NetworkCard&keyword=Edimax+EW-7718IL
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ה ubuntu שהתקנתי (גירסא אחרונה מהאתר שלהם) מחובר ישירות לראוטר שלי , אך לא מזהה אותו וה ping לא מצליח. מה יכולה להיות הבעייה? תודה
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני לא יודע אם אפשר לשאול על זה פה... אבל מאיפה אנשים משיגים הזמנות לאתרי ביטרונט פרטיים??? גם אני רוצה...
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש דרך לעבור את הממד שלי עם רשת אלחוטית מה שחשבתי לעשות מתואר בשרטוט לחבר את הראוטר עם המודם עצמאית בלי מחשב בסלון (אפשר בכלל? אני לא מבין גדול..) וככה בעצם אני "עוקף" את הממד.. בין כל חדר לסלון יש בערך 4 מטר.. בממד יש מחשב נייד של DELL בחדר הרגיל יש מחשב נייח חשבתי על הדגם הבא Edimax BR-6524N וכרטיס לנייח Edimax EW7128G מה אתם אומרים? יש לציין שאני מחובר ב-ADSL בבזק עם מודם B-FOCUS ROUTER 312+ וכמובן שהדלת בממד תשאר פתוחה.. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האלן יש לי אינטרנט של 2.5 ואני מוריד מקס על 100.אמרו לי להיתנתק מהספקית ולהישאר רק בתשתית. איך אני עושה את זה בידיוק ? אין לי חייגן תודה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני כרגע במצב שנגמרה לי התחייבות בבזק בינלאומי על 1.5 ומחייבים אותי מחיר מגוחך של 59 ש"ח. אני רוצה לשדרג ל-4 מ"ב ולא רוצה להתחייב (נוכח בעיות ההורדה שהיו לאחרונה), אבל המחיר הכי טוב ששימור לקוחות נתנו לי הוא 45 ש"ח ל-4MB בהתחייבות לחצי שנה (המחיר ישאר לשנה), על המחיר ללא התחייבות אין בכלל מה לדבר. אז אני שוקל לעבור לאקספון, המחיר שלהם ללא התחייבות הוא 49 ש"ח לחודש. עכשיו אני גם התקנתי קו של בזק במקום ההוט שהיה לי, ובזק בינלאומי ברוב חוצפתם רוצים ממני 64 ש"ח כדי לעבור מהוט לבזק כי אני לא בהתחייבות על ה-1.5. זה כבר העלה לי את הפיוז ובינתיים עוד לא נתקתי את ההוט. מגוחך שאני גם אשלם 64 ש"ח חד פעמי, וגם אמשיך לשלם 59 ש"ח על קו 1.5MB. כבר יותר זול לפתוח חשבון חדש באקספון ועוד ל…
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני לא יכול לרשום מה המטרה של שרת אני מחפש מישו שמבין בתחום ויכול להביא לי ICQ או מסן כדי שנדבר וכדי שאני יבין מה הסדר גודל שאני צריך וכו' תודה מראש בר
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בנתב linksys WRT54GL , אני צריך כרטיס רשת PCI אלחוטי למחשב הנייח. (עד היום גלשתי עם מחשב נייד בתקן b ועם הנייח בחיבור חוטי). ראיתי את הכרטיס Linksys WMP54G: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=403050 164 שקלים. הוא מאותה חברה ובאותו תקן G כמו הנתב, אבל רק שנת אחריות אחת. יש כרטיסים זולים בחצי מחיר(75שקלים): TP-LINK TL-WN650G http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=597814 (תקן יותר מהיר, וגם עם אחריות ל3 שנים). עד היום השתמשתי בנתב WRT54GL ולא היו ניתוקים או בעיות. השאלה היא: האם הכרטיס ה"זול" עם 3 שנות אחריות יספק את אותה סחורה כמו הכרטיס "היקר" המיועד Linksys WMP54G? אני אשמח לשמוע דעה של מישהו עם נסיון בקונפיגורציה כזו... תודה.
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי רשת אלחוטית בבית וכשאני גולש או מוריד דברים מהירות ההורדה שלי עומדת על 20KB בממוצע כשיש לי חבילת גלישה של 5MB. איך אני יכול לשפר את המצב שאני אוכל להוריד במקסימום של המהירות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מצאתי כמה נתבים שנראו לי ורציתי לדעת מה דעתכם? (החלטה סופית) 330 ש"ח - EDIMAX 6524N 3 שנות אחריות. 290 ש"ח -D-LINK DIR-615 2 שנות אחריות. 249 ש"ח - TP-LINK TL-WR841ND 3 שנות אחריות. 280ש"ח -LEVEL ONE WBR-6001 2 שנות אחריות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים שדרגתי את האינטרנט שלי ל 5 MB, הספקית בזק בינלאומי והתשתית של בזק כמובן שקיבלתי ראוטר אלחוטי חדש מבזק SIEMENS SL2-141. עכשיו מאותו יום אני חווה רק בעיות עם האינטרנט, יש לי כל הזמן תקיעות באתרים, יש לי כל הזמן פינג גבוה במשחקי רשת ולפעמים גם תקיעה של כמה שניות בסרברים ( CHOKE ו LOSS) ולאחר מכן המשחק חוזר להמשיך כרגיל אבל זה קורה כל זמן מסויים. יש למשהו הסבר הגיוני לתופעה? נ.ב עם ה 2.5 MB לא חוויתי שום בעיות (אז עוד הייתי עם הראוטר הקודם שלי היותר ישן של בזק)
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של TP-LINK אני נכנס להגדרות שלו ושם אני נכנס ל port forwording רושם ב IP 192.168.1. רושם את הפורטים של האימיול 4462 ו 4672 מסמן איזה םורט זה TCP UPD כל זה מסמן וי לוחץ על enbale ושאני נכנס חזרה לאימיול עדיין כתוב לי low id ובחומת אש של ווינדוס גם סידרתי ואפילו ביטלתי גמרי ועדין לא עזר ואין לי פיירוול שחוסם את זה... מה עושים?? אם אפשר מדריך מפורט מהתחלה עד הסוף.. תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
קראתי עליו קצת וכתוב שם 3 dbi אבל לא הבנתי שלוש DBI לשלושה אנטנות או שכל אנטנה נותנת שלוש DBI ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-