עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by YanivRot,

איך הנתב החדש של בזק Be?

2. Started by VegansXe,

שלום חברים, שיתפתי את תיקיית הסרטים שלי בWIFI כך שהשותפים יוכלו להעתיק סרטים למחשב האישי שלהם. מדובר על נתב TPLINK 941ND, שמחבר אליו מחובר אליו קווית (נמצא באותו חדר) ואילו 2 אחרים בWIFI שאחד מהם הוא שלי אצלי יש מתאם רשת קטן שתומך עד 150MBPS תקן N LITE כאשר מבצעים העתקה לאחד מהמחשבים זה מעביר במהירות של 2 מגבהייט לשנייה מקסימום. למה זה מעביר כל כך לאט? האם מדובר על בעייה בכרטיס רשת שלי? אם היה לי כרגע בהישג יד כבל רשת הייתי מעביר כבל במסדרון ומנסה לבצע העתקה למחשב שמחובר ישירות. ככה הייתי עובד על ה100 הפנימי של ה941ND ורואה מה המהירות... זה בעייתי שאי אפשר להעביר כבלים... (דירה שכורה 4 חדרים)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. האם אפשר במחשב אחד להוריד קבצים אבל שישתמש באינטרנט שמחובר עם כבר הרשת וגלישה תשתמש ב WIFI?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום . אני מצטער מראש אולי אני נימצא במקום הלא נכון אבל. יש לי NAS של לנובו חדש. ויש לי בעיה בהגדרה אחת. יש פה אנשי רשת שמבינים בNASים, כמובן שאני מוכן גם לשלם למישהו שבאמת מבין תודה רבה ושבוע טוב { ממה שנשאר ממנו}

5. Started by hzhz24,

הי. בקרוב היו אצלי 2 מחשבים. מהי הדרך הקלה והאמינה בכדי שיהיה ניתן לגלוש בשתי המחשבים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, מדובר ברשת במשרד של אח שלי. הרשת מורכבת מראוטר אלחוטי עם שקע WAN ו-4 שקעי LAN. מודם ADSL מחובר לראוטר בשקע LAN (יפורט בהמשך מדוע... :-\) מחשב נייד מחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי. 2 מחשבים רגילים מחוברים דרך לראוטר לשקעי LAN עם כבל רשת רגיל. בכל מחשב מוגדר חייגן PPPOE. עד כמה שאני יודע, המודם אמור להיות מחובר לשקע WAN, אך כשאני מחבר אותו לשם אין אפשרות להתחבר לאינטרנט כלל - מכל אחד מהמחשבים. לעומת זאת, אם מחברים את המודם לשקע LAN אז אפשר להתחבר לאינטרנט מכל אחד מהמחשבים - אך לא בו זמנית. הכבל (שמחבר את המודם לראוטר) הגיע עם המודם ואין לי מושג אם הוא רגיל או מוצלב. כמובן שאני מעוניין בגישה לאינטרנט בו זמנית מכל המחשבים... רעיון למישהו? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום אנשים אחד המחשב בבית שלי עבר למערכת הפעלה ויסטה כל הנסיונית שלי לנסות לתקשר בין המחשבים האחרים בבית שהם XP כשלו... אני רוצה לשתף תקיות וקבצים.. מישהו יכול להסביר לי איך אני מצליח? יש איזה מדריך? תודה,

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by win2k8adm,

RJ45 - RJ45 ?? לא CROSSOVER, אלא ROLLOVER כדי להתחבר ל-CONSOLE PORT של נתב.. אני יכול ליצור כזה בעצמי איך אין לי את הציוד ... מישהו מכיר חנות שמוכרת/מייצרת במקום כבל כזה ?? אני ממש צריך אחד.. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום. יש לי AP של dlink (dap-1360 וראוטר dlink 6740u. הראוטר עובד מצוין (יחסית לראוטר של בזק) גם הרשת האלחוטית שלו עובד מצוין. חיברתי לו AP של dlink וזה עובד מעולה (קליטה מעולה בין ממד לחדר רגיל ועובד אש) הבעיה זה הרגע שהראוטר שלי עושה איתחול הap לא מתחבר ניסיתי כל מיני דברים (אם כמה שאפשר בממשק המוגבל של הap) וזה לא מצליח ליצור חיבור מחדש רק אחרי שאני מאתחל את הap זה מתחבר תקין אני כבר התייאשתי מזה אם למישהו יהיה פתרון אני אודה לו מאוד!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אף פעם לא הבנתי את זה, נניח קניתי ליפני חודש כרטיס של TP LINK אלחוטי והמוכר אמר לי שלא כדאי כי הוא 150MBPS וכדאי לי 300MBPS וביגלל שהפער במחירים היה גדול התעקשתי לקחת את ה 150MBPS ואני לא מבין מה ההבדל בין הדבר הזה? כי אני משתמש היום בכרטיס שקניתי של 150MBPS ואין איתו שום בעיות הוא מוריד לי על 1.2 מגה לשנייה (יש לי 10 מגה) אז מה באמת ההבדל והאם זה משנה באמת?

11. Started by someone,

כל פעם שאני מדליק את המחשב יש לי בעייה כזאת: בNetwork Connections יש לי שני דברים, Local Area Connection וLocal Area Connection2 הראשון תמיד עם X אדום עליו וכתוב בקטן NETWORK CABLE UNPLUGGED. ועל השני זה מתחיל אותו דבר ואז כל פעם משתנה לENABLED וחוזר בחזרה לUNPLUGGED, עד שאחרי כמה שניות או דקות זה מתחבר ועובד מצויין... עכשיו שאני מסתכל נוסף משהו שנקרא: Local Area Connection 2 ב- NOAZ-1 שנמצא תחת INTERNET GATEWAY וזה עדיין עובד טוב... אני בתבל ו012, למישהו יש פיתרון???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by fedora,

שלום. התקנתי REALVNC על מחשב עם WIN7 ומצליח להתחבר ממחשב אחר. כאשר אני מקיש ALT +SHIFT זה מראה שהשפה משתנה בין EN ל HE, אבל כאשר מתחילים לכתוב זה נשאר קבוע על אנגלית! ניסיתי למחוק את האנגלית מהמערכת הפעלה ועדיין כותב רק באנגלית. ניסיתי להחליף את התוכנה לTIGHTVNC ועדיין אותו דבר. רעיונות נוספים? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by kobi_af,

שלום מישהו יכול להגיד לי מה בדיוק הודעת השגיאה הזאת אומרת? אם נהיה יותר ספציפים נתקלתי בה כשניסיתי להוריד משהו מטרקר מסוים,פשוט זה לא מופיע ב FAQ שלהם. תודה לכל המגיבים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ofer40,

היי רציתי לקנות את ה dlink 825 וראיתי שני דגמים עם אותיות שונות ומספר אנטנות שונה וזה מבלבל האם יש שני דגמים? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by shgec,

רוצה להרכיב כרטיס כזה על מחשב. אני רוצה בעתיד לעשות רשת בין טאבלט, מחשב, מחשב נייד טלפון וטלוויזיה. נוצרו לי כמה שאלות. אני יכול להשתמש בכרטיס זה בטור ROUTER? אני יוכל להזרים סרט לטלוויזיה ובנוסף לעשות דברים אחרים על מסך מחשב בו זמנית? או שWIDI זה פשוט שכפול מסך?? משום מה לא מוצא בארץ כרטיס כזה, ולקנות בחול משלוח עולה יותר מכרטיס . מישהו יודע איפה אפשר לקנות??? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by wooper,

שלום יש לי רשת בין 2 מחשבים בלי הצפנה עכשיו אני מנסה לחבר את הלפטופ לרשת אין בו חומת אש ויש את הnetwork adaters ב devive manager שם הwireless זה intel pro wireless 2200 bg network connection הכרטיס מופיע ב חיבורי רשת ומסומן ב x שלא מאתר רשת אלחוטית

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ThaPhoeniX,

מה עדיף? כרגע יש לי את שניהם בבית והALCATEL PRO הוא זה שמחובר, אבל מה שמפריע לי בו זה שהוא מוגבל ל 256 חיבורים (חיבורי TCP) במקביל, השאלה היא האם הAZTEC עדיף? (ששניהם מוגדרים כנתב)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם. יש לי 4 מחשבים בבית - 3 בחדר שלי ו-1 מחוץ לחדר. אני רוצה גישה בין כל אלו שבחדר במהירות 1gbps עבור העברת קבצים (זה שמחוץ לחדר מחובר בצורה אלחוטית). כמו כן אני רוצה שלכולם יהיה אינטרנט. ציוד קיים: ראוטר אלחוטי עם NAT מדגם Netgear 108 Mbps WGT624 עם חיבורים של 100mbps מודם Alcatel SpeedTouch ADSL חשבתי לעשות כך: מודם האלקטל - מחובר לראוטר האלחוטי. הראוטר האלחוטי - מחובר ב-WIFI למחשב שמחוץ לחדר, ומחובר בכבל אתרנט ל-Gigabit Switch קטן שארכוש. כל 3 המחשבים (והראוטר האלחוטי) יחויברו לסוויץ'. נשמע הגיוני? יש פתרונות יותר אלגנטים? יש המלצות על סוויץ' ג'יגהביט זול? חשבתי על זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6042

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by גםאני,

יש לי מחשב אחד בלבד עם WinXP, מודם מסוג ECI bfocus 270 pr וחיבור ADSL לאינטרנט אני מקווה לעבור בשנה הקרובה לשימוש בלינוקס האם אני יכול להוסיף ראוטר שישמש כתחליף ל- firewall תוכנה משתמש כעת ב ZoneAlarm אם כן, איזה ראוטר מומלץ

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. ובכן יש לי בעיה. כשאח שלי בבית הוא מפעיל בפול פורס את תוכנות ההורדה ואני נשאר מאחור ובקושי מסוגל להיכנס לאתרים. יש לזה תשובה? האם יש תוכנה חשאית שהוא לא יגלה,שתוכל להגביל את מהירות ההורדה שלו שכתוצאה מכך אני אוכל לגלוש\להוריד בנורמליות? לחילופין ליצור ניתוב(פיצול) נורמלי של הרוחב פס כך שכול הרוחב פס לא ישמש רק למחשב אחד בעת הורדה? יש לציין שיש לי ראוטר 2WIRE. אני מחובר דרך כבל רשת, הוא דרך יו אס בי. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by PT,

הוא כל הזמן הופך לפרח צהוב ואז מתחבר בחזרה וזה משגע אותי! סימנתי לו keep connection alive גם פתחתי את פורט 5190 שהוא משתמש וזה לא עזר הדגם של הראוטר הוא Netgear 814 אם זה עוזר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. בשבוע האחרון אני לא מצליח לגשת לממשק של הראוט. אני עושה זאת ע"י כניסה ל IE ושם אני כתוב 192.168.2.1 ואז אמור להופיע לי הדיאלוג של הכנסת שם המשתמש וסיסמא אך זה לא קורה. מדוע? ואיך ניתן לתקן ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by JNDN38,

שלום לכולם יש לי הבנה מינימלית ביותר לגבי רשתות ולכן אני פונה אליכם לעזרה. יש לי מחשב אחד בעבודה שמחובר קבוע לרשת של העבודה (10.10.12.140), כל התוכנות בשימוש היומיומי הן דרך הרשת הזאת (EMAIL, ERP, שיתוף קבצים). הבעיה הגדולה היא שאין אינטרנט. החברים הטובים בהנהלה חסמו. אני קיבלתי אישור מיוחד לאינטרנט אבל גם שם חסמו כמעט את כל האתרים, תוכנות המסרים וREMOTE DESKTOP שאני ממש רוצה להשתמש בהם. במקום העבודה שלי יש עוד רשת של חברה חיצונית שעובדת אצלנו. הרשת שלהם פתוחה לגמרי ואפשר דרכה לגלוש חופשי. הצלחתי להעביר כבל של הרשת הזאת עד המחשב שלי. התקנתי כרטיס רשת נוסף על המחשב (אחד ONBOARD והשני PCI). עכשיו יש לי שני כרטיסי רשת עם שני כתובות IP שונות (10.10.12.140 + 176.180.100.87) ע…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם. אני רוצה לפתוח שרת FTP כדי שאנשים יוכלו לשלוח אלי קבצים. בבקשה תמליצו לי על תוכנה ועל מדריך לתוכנה שיהיה כמה שיותר פשוט. תודה מראש, דודיי.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי 2 מחשבים שמותקן עליהם WIN98 ועל אחד מהם מותקן האינטרנט בכבלים, איך אני יכול לעשות שיתוף ביניהם מבלי להחליף את ה-WINDOWS זה ממש חשוב לי!! יש לי על שניהם כרטיס רשת וכבל מוצלב!! אז איך אני יכול לעשות את השיתוף של האינטרנט בכבלים בשני המחשבים הנ"ל עריכת המודר: כותרת יותר נוחה. (nice-1)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים