עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם! אני כרגע גולש על מהירות של 30MB עם הראוטר של אדימקס 6524N http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5397 יחד עם אקסס פוינט של אדימקס: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6058 אבל קראתי לאחרונה שהנתב הזה מאוד מקרטע במהירויות גבוהות ובאופן כללי אני מצליח להגיע עם חיבור של מחשב אלחוטי (בקליטה מרבית) רק ל- 8mb מהירות גלישה..האם החלפת הראוטר לאחד כמו זה של D-LINK http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9014 אמור לעשות שינוי משמעותי ביכולות הגלישה האלחוטיות? (בדגש גם על WIFI שאני משתמש בו עם הסוני3, והמהירות גלישה שם היא בערך 6mb בלבד.. עלוב מאוד..)תודה רבה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני יכול לשלוח באימייל סרט בגודל 500 מגה לאמייל של חבר?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by A.j.23,

אוקיי, אני משחק CS באינטרנט ויש לי פינג מטורף...(300-400) תמיד כל התוכנות סגורות, ויש לי אינטרנט 750K ממה הפינג נובע בכלל ואיך אני יכול לתקן את זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי מכשיר HomePlug שמחובר עם כבל רשת ישיר לכרטיס רשת. שמתי לב שהמכשיר מתחמם וחבל שהוא יהיה דלוק כשהמחשב כבוי ואם אני מכבה את המתג של הספק אז אחרי כמה שניות גם המכשיר נכבה. הכוונה היא שגם כשהמחשב כבוי, אז עדיין המכשיר דולק כי יש חיבור בין הכרטיס למכשיר. אני רוצה שהמחשב יכבה גם את הכרטיס ויפסיק לספק לו חשמל כשהוא כבוי (המחשב) ניסיתי דרך מנהל ההתקנים, בהגדרות צריכת חשמל אבל האפשרות שהמחשב יכבה את ההתקן כבר פועלת. מה עוד אפשר לעשות כדי שהוא באמת יכבה אותו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by de_inco,

שלום רב, אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני פותח פורטים לאימיול בראוטר הנ"ל. 1. לא הבנתי איזה כתובת IP אני אמור להזין. 2. הפורטים שמוגדרים אצלי באימיול - TCP-22987, UDP-41185 שיהיה סופ"ש נעים. אביב.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. צריך לרשת 3 מפלסים כשהראוטר יושב במפלס האמצעי. משהו חזק ואיכותי כשהדגש הוא על טווח ויכולת קליטה - פחות על פיצ'רים מיוחדים. הבנתי שמומלץ ראוטר/AP עם 3 ואפילו 4 אנטנות (MIMO) נכון? יש דגם מומלץ במחיר משתלם? תקציב גמיש אבל לא להתפרע בבקשה - רק אם ממש כדאי. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מהיום ועד יום ראשון הבא ניתן לחדש ולרשום שם מתחם בסיומת IL במחיר המתחיל ב-19 שקל. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5634

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ToasterMan,

אני מניח שכבר עניתם על השאלה הזאתי אבל אני לא מצליח למצוא את התשובה בחיפוש ותאמתי אין לי יותר מידי זמן אז אני אודא לכם אם תוכלו לעזור לי במהירות האפשרית... יש לי ראווטר של EDIMAX: א. בתפרי של פתיחת הפורטים שלו, כדי לפתוח פורט, הוא רוצה כמה דברים, שכשאני מחפש כתובות של פורטים נפוצים, הם לא מופיעים. הוא רוצה שאני אמלא שם: PUBLIC PORT - START ,PUBLIC PORT - END, PRIVATE PORT אם תוכלו להסביר לי מה זה כל אחד ומאיפה אני מביא את הנתונים למלא את זה... ב. מאיפה אני יכול להביא רשימה מפורטת של פורטים לדברים נפוצים כמו ל אי מיול/ביטורנט/ איי סי קיו(שבגלל זה כנראה אני לא מצליח לקבל קבצים)/ ומשחקים... אודה לכם אם תעזרו לי ותסבירו בפירוט ביותר ועם זאת בפשטות כדי שאוכל להבין כי אין לי ממ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אז כמו שכתבתי למעלה אני מחפש משהו טוב, שלא תיהיה לי בעייה עם פתיחת פורטים ו low id בתוכנות מסוימות שהוא יפעל בלי קשר למחשב (יש לי מודם lan ומודם usb אם זה משנה) משהו שאתם מכירים כך שאם יהיו לי שאלות תמיד אני אוכל לפנות אלילכם ושלא יהיה יקר עד 200 - 300 גג ! ושאפשר לקנות אותו באיזור המרכז תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי וויסטה למחשב יש WIFI אבל איך להתחבר? לא בבית אלה במקודונלס וכאלה איפה שיש שם נקודה חמה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ben672,

שלום לכולם. הראוטר (מודם+ראוטר) שיש לי כרגע מתחיל להראות סימני גסיסה, (ניתוקים מעצבנים כל X זמן.) חשבתי לקנות מודם לינקים להלן: http://www.dlink.com/uk/en/support/product/dsl-320b-adsl-2-ethernet-modem http://www.dlink.com/de/de/support/product/dsl-321b-adsl-2-ethernet-modem ולשרשר אותו לראוטר AC שאני אקנה. מה המהירות המקסימלית שאני יוכל לקבל איתם (הבנתי ש100MB אבל לא בטוח) והאם המודמים האלו מומלצים בשביל שימוש בארץ? ואם יש אלטרנטיבות יותר טובות? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. קודם כל אני ארשום לכם את הפרטים: מערכת הפעלה: XP כל המחשבים מחוברים לסוויץ', וגם מתחברים לאינטרנט דרכו(האינטרנט מחובר לסוויץ'). קו Ethernet מתאם: realtek 8139 family pci thernet NIC switch 10/100 Mbps יש לי שני בעיות: - המחשבים לא מזוהים במערכת ההפעלה(ועדיין אני יכול לשחק במשחקים ברשת, ולהתחבר לאינטרנט) - האינטרנט קורס לעיתים מדי פעם במחשב מסוים, אבל עובד במחשב אחר

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, יש לי 2 מחשבים בבית. הראשון מחובר לאינטרנט בדרך הרגילה דרך כבל USB ומודם, והמחשב השני מחובר דרך המחשב הראשון באמצעות כבל מוצלב (אדום) היוצא מהמארז של המחשב הראשון אל המחשב השני ומספק לו אינטרנט. כלומר, לא ניתן לגלוש באינטרנט במחשב השני כאשר הראשון איננו מחובר. אני רוצה להפוך את המחשב השני על מנת שלא יהיה תלותי במחשב הראשון (כמובן, ידועים החסרונות באינטרנט שיתופי כמו אצלי - מהירות אינטרנט שמתחלקת בני שני המחשבים, מהירות ההורדות וכו'). האם קיימת דרך להפוך את המחשב השני למחשב שמקבל אינטרנט ללא תלות במחשב הראשון מבלי לחבר אותו למודם וכבל USB? (אגב, איני מתכוון לשיטת הנתב - מכיון שבנתב המהירות מתחלקת ואינני רוצה בזה). תודה לעונים! :)

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ofer40,

היי רציתי לקנות את ה dlink 825 וראיתי שני דגמים עם אותיות שונות ומספר אנטנות שונה וזה מבלבל האם יש שני דגמים? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום ברצוני לשאול איזה ראוטר מתאים ומספיק ל12 מגה ?עד סכום של 250 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by The Dom,

הצטרפתי לחבילת 1.5 מגה בבזק אלחוטי. הם(בזק) רוצים למכור לי את הראוטר שלהם(של חברה של קוראים לה לינקסיס או משהו כזה), אבל לפני שהתפתתי לקנות ולסיים עם זה כבר רציתי להתייעץ איתכם אם יש ראוטרים יותר טובים ובמה זה מתבטא. עדיף ראוטר זול אבל אם זה משהו שלדעתכם יהיה טוב במיוחד.. תציעו אותו. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by omrij,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1619 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4042 זה משנה בכלל? יש משהו שצריך לדעת על SWITCH לפני שקונים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אוקיי, קראתי את כל הדיונים בנושא הראוטינג מהחודשיים האחרונים ולפי מה שהבנתי, כבעל רשת של מחשבים המחוברים למחשב שרת שהוא מחובר לאינטרנט דרך אלקטל, יש לי את האפשרות של תוכנות כגון ICSConfiguration (שאומרת שלא מותקן אצלי ICS, אבל בכל מקרה), WinRoute PRO וכו' וכמובן ניתוב פורטים דרך הגדרות הICS בווינדוס (כל המחשבים הינם עם WINDOWS XP). השאלה שלי היא האם קיימת תוכנה, בדומה לתוכנות הנ"ל, אשר עושה אותם דברים אך מנתבת אוטומטית וללא רשימה מראש, נגיד שהיא מקבלת מהclient חיבור בפורט 4661 אז את המידע הבא שהיא תקבל בפורט 4661 ולא קשור לתוכנה במחשב שהיא מופעלת (השרת מן הסתם) אז היא תנתב את אותו מידע ל4661 בclient, שוב - מבלי רשימה מוקדמת. בעצם ראוטינג אוטומטי. קיימת חיה כזו? נ.ב. - א…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by dalia6980,

שלום, יש לי מדפסת מסוג: HP Color Laserjet CM1312nfi MFP האם ניתן לחבר אותה לרשת (AP) בצורה אלחוטית לחלוטין או שהיא חייבת להיות מחוברת קודם כל קווית ורק כך הרשת תזהה אותה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by zabal12,

שלום! יש לי ברשת 4 מחשבים 3 מתחברים אלחוטית ושלי מתחבר עם כבל . האינטרנט עובד בכל המחשבים . כאשר אני מנסה להתחבר מהמחשב שלי (חיבור קווי)לנתב על מנת להגדיר אותו אני מקבל את השגיאה הבאה http://imageshack.us/photo/my-images/27/picture1vf.png/ וזאת לפני שהוא מבקש שם משתמש וסיסמא . יש לציין שמהמחשבים האחרים אין שום בעיה להתחבר לנתב . הנתב הוא -TP-LINK WR941ND משהו יודע מה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by haim6130,

אהלן! ברשותי 2 מחשבים המחוברים אחד לשני ע"י ראוטר אלחוטי. בכל משחק שאני מנסה לשחק יש לאגים מטורפים ואיכות הקליטה גרועה, יש לי בית די גדול והמרחק בין 2 המחשבים רב, כך שגם אם אני ממקם את הראוטר ביניהם הקליטה גרועה. ישנה אפשרות פשוט להעביר כבל ארוך מאוד בין שני המחשבים, רק מתי שארצה לשחק, וככה לשחק בשקט בלי לאגים והפרעות? אם כן באיזה כבל מדובר?.. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. רגע לפני השידרוג... עוד מספר שאלות את כל זה אני עושה בעצם כי לאבא שלי לפטופ וכל פעם שהוא מתחבר אני צריך להתנתק והוא מתחבר עם כבל משלו לאלקטל... עכשיו, יש לי בבית האב, למרות שבינתיים המחשבים מחוברים בכבל מוצלב... רציתי לדעת בדיוק מה אצטרך לעשות אחרי השידרוג... איזה כבלים לאן? הרשת תיהיה חייבת להיות מחוברת דרך האב כמובן.... ואיך אני מחבר את האלקטל להאב? וליתר בטחון שהבנתי נכון, זה יילך ככה: המודם, ושני המחשבים מחוברים להאב, כשאבא שלי רוצה, הוא מחבר את עצמו להאב וגולש איתנו....??? אה, ויש בעיה עם אי סי קיו וכאלה במצב כזה? תודה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by fire15,

איך הופכים כבל רשת רגיל למוצלב? ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Torian,

הגרסה האחרונה כוללת שרת מדפסת! תהנו http://www.tplink.com/en/support/download/?model=TL-WR1043ND&version=V1#tbl_j

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי כרטיס רשת בכל מחשב (של הלוח אם) ובמחשב (השרת) יש עוד כרטיס בשביל החיבור לאינטרנט. ראוי לציין, שעל-ידי ניסיון לחיבור לאינטרנט בנפרד על-ידי חייגן ישירות למודם, האינטרנט פועל כמו שצריך. הבעיה נוצרת כאשר אני רוצה לחבר (על אותו כרטיס !) בין שני מחשבים (&כבל רשת מוצלב, כמובן) המחשב אפילו לא מראה שום סימן היכר שבכלל היה ניסיון של חיבור כל שהוא. ממש לא מגיב. כמובן שניסיתי גם לחבר בין שני המחשבים גם על ידי הכרטיס השני, וגם אותו בעיה שאין שום סימן חיים של ניסיון חיבור אפילו. מה יכולה להיות הבעיה? ראוי לציין, שאת הכבל ניסיתי בנפרד על ידי חיבור של שני מחשבים אצל שכן, והכל פעל כמו שצריך. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.