עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שאני מתחבר לאינטרנט (ADSL) באמצעות מודם חיצוני (ECI), אני מקבל הודעה שמהירות החיבור היא 10Mbps (בבלון למטה). המהירות הזו לא נשמעת הגיונית וגם קצב ההורדה לא מגיע אליה, ואני משער שזו מהירות החיבור בין המודם לכרטיס הרשת, ולא מהירות החיבור לאינטרנט. השאלה היא איך אפשר לדעת באיזו מהירות באמת המודם מחובר (אני יודע שמודמים פנימיים מראים מהירות בבלון למטה שמתחברים). בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by roei88,

טוב אין לי מושג איפה לכתוב את זה כי בתמיכה טכנית כתוב עיות חומרה בלבד, אז נראה לי הכי קשור לאינטרנט. האתר גוגל לא עולה לי =/ שאני מנסה להכנס זה כאילו שהאתר לא קיים. ניסיתי לאפס הגדרות אינטרנט, לנתק ולחבר את הנתב והחיבור (רשת של שני מחשבים,בשניהם לא עולה), ולעשות תיקון מהlocal area connection. שם דבר לא עזר. יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אתמול שידרגתי ל 1.5 מגה מ 750 וכשאני מתחבר זה עושה לי "מחייג" בערך 5\4 דקות ומתנתק מעצמו אחרי בערך 10 דקות... מה לעשות אני מתחרפן כבר!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יופי של YOUTUBE המסביר הכול.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ross,

יש לי קרוב משפחה שיש לו שני מחשבים עם XP, נייד ונייח. בנייד מוגדר לו חיבור VPN למשרד וחיבור RDP לאחד מהמחשבים במשרד,עד שבוע שעבר הוא היה מתחבר למשרד ואז מבצע RDP והכל עבד כמו שעון שוויצרי, בשבוע שעבר המסך בנייד התחיל להבהב והוא רוצה לשלוח את זה לתיקון אבל הוא חייב את החיבור למשרד, סידרתי לו חיבור VPN למשרד בנייח, אני מתחבר למשרד ואפילו מצליח לגלוש באינטרנט דרך ה-IP של המשרד (יש לו בבית ובמשרד ספק שונה ועם חיבור VPN אני גולש דרך הספק של המשרד ) אבל לא מצליח לבצע RDP. (שרות ה-RDP תקין, אני יכול לבצע RDP למחשבים אחרים רק לא למחשבים ברשת הפנימית של ה-VPN ) חיבור ה-VPN למשרד הוא מסוג PPTP אין לי מושג איך מוגדר שרת ה-VPN במשרד. בבית יש לי ווינדוס 7 עם שני מכונות וירטאוליות SE…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם! אני כרגע גולש על מהירות של 30MB עם הראוטר של אדימקס 6524N http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5397 יחד עם אקסס פוינט של אדימקס: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6058 אבל קראתי לאחרונה שהנתב הזה מאוד מקרטע במהירויות גבוהות ובאופן כללי אני מצליח להגיע עם חיבור של מחשב אלחוטי (בקליטה מרבית) רק ל- 8mb מהירות גלישה..האם החלפת הראוטר לאחד כמו זה של D-LINK http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9014 אמור לעשות שינוי משמעותי ביכולות הגלישה האלחוטיות? (בדגש גם על WIFI שאני משתמש בו עם הסוני3, והמהירות גלישה שם היא בערך 6mb בלבד.. עלוב מאוד..)תודה רבה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by liores12,

שלום. עד כה השתמשתי בחיבור חוטי מהנתב (סמארטבוקס של אורנג') למחשב שלי והיה לי שקט מבחינת בעיות ומהירות. עכשיו, שהמחשב הנייח שלי הוזז, לצערי איננו נגיש יותר לחיבור חוטי מהמודם ישירות. לכן, אני מחפש כרטיס רשת, שיהיה טוב (אפילו מעולה) במחיר סביר. ראיתי שיש כל מיני USB למניהם/כרטיסים פניימים אשמח להמלצות כי אני ממש לא מבין בזה תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם יש לי שאלה חשובה לי: ברשת הביתית אצלי מחוברים 5 רכיבים. א. נתב D-Link 2760U של בזק שעובד בתקן N ( כלומר 300Mbps ) ב. 2X מחשבים נייחים בעלי כרטיס רשת אלחוטית הפועלים בתקן G (כלומר 54Mbps ) ג. Xtreamer שעובד בתקן N כמו הראוטר. ד. מחשב נייד הפועל בתקן G נאמר לי ע"י חבר שבמידה וברשת יש רכיב המופעל בתקן האיטי יותר, כל הרשת מופעלת בקצב האיטי. כלומר גם התקשורת בין האקסטרימר והראוטר ששניהם בתקן N הגבוה פועלים לפי התקן הנמוך G. שאלתי האם זה נכון? או שהראוטר יודע לעבוד מול כל רכיב בהתאם לקצב שלו. כלומר בין האקסטרימר לראוטר קצב גבוה ובין הראוטר למחשבים בקצב נמוך. אודה מאד לכל העונים אלי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by omri2211,

שלום. האם יש אפשרות לעשות את הרשת האלחוטית כמו רשת חוטית ככה שאפשר יהיה לעשות פעותות כמו פינג בין המחשבים הרשת?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by tzvikaboom,

שבוע טוב אני מנסה להתקין רשת אלחוטית בבית של אחותי הבית גדול 300 מטר 2 מפלסים ומרתף קיים. netbox של נטוויזן ומודם של הוט ללא חייגן קניתי סוויץ 8 יציאות מחובר ישירות למודם ומשם יש 7 יציאות כבל רשת למחשבים קוויים ה netbox מחובר לסוויץ עובד אלחוטית בחצי הקומה התחתונה השאלה : ניתן לחבר לסוויץ 3 ראוטרים בחיבורים הקווים על מנת להגביר את החלק השני של הבית שבו הקליטה נמוכה ובמרתף לחבר ראוטר שני על אותו שם רשת ? או להגדיר שמות שונים ברשתות ? אובד עצות תודה מראש למגיבים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shmuel_mr,

שלום, קניתי דומיין בgodaddy ותכננתי שהוא ישמש כדומיין לשרת FTP שלי. בבית הip הוא דינמי ובgodaddy מצאתי רק אופציה לip סטאטי. האם יש אפשרות להשתמש בdns דינאמי עם דומיין רשום בgodaddy(עם dyndns)?. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי שמיתחבר דרך USB אני נימצא במדד אני צריך אחד טוב שיתאים גם למשחקים. ראיתי שיש את TP-Link TL-WN821N 300Mbps תקן N ואת Linksys AE1200 300Mbps י D-Link DWA-160 Dual Band מי מהם יותר טוב תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני צריך המלצה לכ. רשת אלחוטי למחשב אחד (אין לי מחשב נייד) ובמחשב השני ראוטר אלחוטי עם סרבר למדפסת וחיבוררים קווים שאני יוכל לגלוש באינטרנט מכל מחשב מתי שהוא רוצה שלא יהיה תלוי אחד בשני. יש לי אינטרנט ADSL ועדיף עם firewall לאבטחה. נ.ב. שהמחירים לא יהיו בשמיים. תודה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אוקייי הבעיות שיש לתבל עם אינטרנט זהב כבר שברו לי ת'גב, שבשבוע האחרון הייתי צריך כל יום לפחות 3 פעמים להפעיל מחדש ת'מודם... והמודם כנראה תקין... אז אני חושב לעבור לספק אחר, וגם להוריד חבילה...(עכשיו אני ב 1.5, אני יורד ל"צינון" ב750 לכמה זמן..) חשבתי על נטויז'ן, מה דעתכם? תציאו ספקים שנותנים הכי הרבה מהירות, ועם הכי פחות בעיות... תודה מראש tom3r

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by MosheDo,

משום מה גם פקודת expert וגם פקודת td prompt גורמות לי לקבלת unknown command. נכנסתי ב-telnet לא הכנסתי שם משתמש (פשוט לחצתי אנטר) ושתי הפקודות לא עובדות לי. מישהו יודע למה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by The Dom,

הצטרפתי לחבילת 1.5 מגה בבזק אלחוטי. הם(בזק) רוצים למכור לי את הראוטר שלהם(של חברה של קוראים לה לינקסיס או משהו כזה), אבל לפני שהתפתתי לקנות ולסיים עם זה כבר רציתי להתייעץ איתכם אם יש ראוטרים יותר טובים ובמה זה מתבטא. עדיף ראוטר זול אבל אם זה משהו שלדעתכם יהיה טוב במיוחד.. תציעו אותו. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by XMB,

אהלן, אני מתגורר בחו"ל ויש לנו כאן מודם משולב נתב של חברת הכבלים המקומית (Verizon) מדגם UltraLine Series 3 Model 9100OEM - כנראה משהו לא מוכר. בכל מקרה, יש לי בעיית קליטה בבית (בית של 2 קומות). יש ברשותי עוד ראוטר של לינקסיס מדגם דיי ישן :linksys befw11s4 V2.0 רציתי לשאול האם אפשר לקנפג אותו שיהיה ריפיטר אלחוטי (MAC TO MAC) או משהו בסיגנון ולא עם כבל או האם בכלל הוא יכול לשמש כריפטר/AP? אם לא, האם הדגם ה"חדש" יחסית של Linksys WRT54GL עם תוכנה צד ג' (נגיד DD-WRT זה מה שהיה לי בארץ לפחות) תעשה את העבודה ואוכל לקנפג אותו כ AP אלחוטי? האם כדאי לרכוש את הדגם המחליף החדש יותר ? או אולי בכלל פרוטוקול N או שזה מיותר ? (יש לי כרטיסי רשת תומכים ב N בכל הבית). תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by tomy669,

רכשתי כרטיס רשת אלחוטי של TP-link דגם TL-WN821N כשהתקנתי את הדרייברים וניסיתי להיכנס לתוכנה של הכרטיס רשת לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט. הדרך היחידה שהצלחתי להתחבר לאינטרנט זה דרך הממשק של WINDOWS למישהו יש מושג איך אני מתחבר לראוטר/אינטרנט דרך הממשק של הכרטיס רשת עצמו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by arnon,

שלום לרשת המקומית שלי אני מצליח ואני רואה את שאר המחשבים שלי שברשת המחשב מקבל IP מהנתב מוגדרים בו DNS כמו במחשבים אחרים מה לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dudi1422,

שלום לכולם אני עובד על מחשב שמחובר לאינטרנט דרך שרת NAT איך אני יכול לדעת באיזה מימוש NAT משתמשים (סטטי, דינמי, חופף)?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכל העוזרים! הראוטר הנ"ל של ASUS מחברת בזק מחובר למחשב נייד בכבל רשת ולמחשב נייח באלחוטי. המחשב הנייח מצליח להתחבר לראוטר ולאינטרנט אבל המחשב הנייד לא מתחבר, וכשעושים PING לראוטר הוא לא מקבל תשובה. המחשב הנייד הוא DELL D600 אם זה עוזר למישהו. האינטרנט במחשב הנייד הפסיק לעבוד היום אחרי כמה חודשים טובים שהוא עבד בסדר. החלפנו את הראוטר לאותו ראוטר חדש והבעיה עדיין נשארה. כשהתחברתי מהמחשב הנייח לראוטר דרך הדפדפן, גיליתי שבבדיקות של הראוטר כל המבחנים עברו חוץ מאחד. Ping primary Domain Name Server: FAIL כל השאר עבר את המבחן. יכול להיות שזה קשור לבעיה? מה אתם ממליצים לי לעשות? בבזק אומרים שהכרטיס רשת של המחשב הנייד כנראה תקול מה שלא נראה לי בכלל הגיוני גם בגלל שהוא הצליח לע…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by XMB,

אהלן, קצת רקע: אני גר בבית 2 קומות, קירות עץ, מחובר ל Verizon Fios 25MB סימטרי (גר בארה"ב). מהחברה מקבלים מודם שהוא גם ראוטר אך לא טוב מספיק. יש לי מחשב HTPC קומה מתחת לאיפה שהראוטר ממוקם, יש לו כרטיס רשת Linksys WMP600N הנראה כך: http://www.newegg.com/Product/NewProduct.aspx?Item=N82E16833124342&cm_re=Linksys_Wireless-_-33-124-342-_-Product כרטיס כלל לא זול ואמור להיות חזק ובעל פוטנציאל קליטה דיי גדול. עם הראוטר המקורי קיבלתי בין 2 ל3 קווים כאשר הוינדוס הגדיר את הקליטה בין POOR ל FAIR, האינטרנט ממש לא זז לפעמים וכמו שאתם מבינים הקישור לפעמים נפל, ההורדה במקום 3MB~ לשנייה הוריד במזל על 300-500KB/S. לאחר מכן חיברתי ראוטר לראוטר המקורי וביטלתי את הWIRELESS בראוטר שקיבלת…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by NIVTAL,

שלום,ברשותי המודם/נתב אלחוטי החדש של בזק (G256DG) ונתב אלחוטי TL-WR641G של TP-LINKלפניכן היה לי מודם הוט והראוטר TP LINK התחבר למודם ולמעלה היה ACCESS POINTהACCESS POINT התקלקל אבל עכשיו יש לי את הראוטר של TP LINK שארצה לחבר במקום הACCESS POINT.ניסיתי לחבר אותו כרגיל עם כבל רשת לנתב של בזק והוא עובד ומשדר וויפי אבל בלי אינטרנט,כנראה צריך להתעסק עם הגדרות הWAN,למישהו יש מושג מה לשנות באחד מהראוטרים כדי שהTP LINK יעבוד?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. לאחרונה שמתי לב שמהירות החיבור שלי ירדה משמעותית. לאחר בדיקה במחשבים נוספים הבנתי שהבעיה היא בדרייבר. ניסיתי להתקין גירסאות עדכניות וישנות של הדרייבר אבל התופעה חזרה על עצמה. (דבר שלא קרה בעבר) לדעתי אחד העדכונים האחרונים של Windows 10 שינה משהו אצלי במערכת שגורם לזה. אחרי בדיקה מעמיקה מצאתי את הבעיה: חשוב לציין ש Adaptive היא אפשרות הברירת מחדל והסרטון מתחיל בדיוק לאחר הסרה והתקנה של הדרייברים. מישהו מכיר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ofer40,

היי רציתי לקנות את ה dlink 825 וראיתי שני דגמים עם אותיות שונות ומספר אנטנות שונה וזה מבלבל האם יש שני דגמים? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים