רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום ותודה על הקריאה והעזרה מראש ! לא מזמן התחברתי לספקית בזק בינלאומי במהירות של 5 מגה (בדירתי השכורה) ללא חבילת גיימר עם תשתית כבלים (הוט) עם חיבור ללא חייגן (dynamic ip). אני מרגיש שהגלישה לא זורמת כמו שהיא זורמת בביתי המקורי (מהירות 10 מגה אבל לא צריך להיות קשור), כאילו איכות החיבור די גרועה. דיברתי עם התמיכה הטכנית של בזק בינלאומי והנציג אמר לי לנסות לעבור לחיבור עם חייגן (צריך להודיע על כך להוט) על מנת ש"החיבור יעבור דרך השרתים שלהם (של בזק בינלאומי)" - אין לי מושג מה זה אומר, אבל אני רק רוצה לקבל את איכות החיבור הנורמלית שאני אמור לקבל. חשוב לציין שאין לי קפיצות לאגים כאלה בביתי המקורי.. וסטארקראפט רץ די חלק שם. מה יכולה להיות הבעיה ? האם חיבור עם חייגן יעזור פה ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה במשך תקופה הייתי מחובר לראוטר שהיה בחדר של אחי אבל בגלל הקירות (בניה ישנה קירות בטון גם בין חדרים) הקליטה הייתה סבירה מינוס אבל בגלל שאחי הלך לצבא החלטתי לגנוז את המודם לחדר שלי ולהנות משיא המהירות והיום הזמנתי טכנאי שעשה לי אפשרות חיבור נוסף למודם בחדר שלי הבעיה שהוא כן מגיעה לסופי שבוע אני לא רוצה להחזיר את המודם כל פעם ואין לו כרטיס רשת אלחוטי גם מבחינת כרטיס רשת אלחוטי רגיל זה בעיה כי הלוח אם שלו כבר ככה צפוף וזה מחשב מאוד ישן שיכול ליתפגר במהירות ובגלל זה אני לא רוצה אפילו לפתוח אותו במקום זה אני חשבתי על כרטיס רשת אלחוטי מבוסס USB אבל צריך אחד אם אנטנה אחרת זה לא יעבוד בתודה לעוזרים קרירין
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר להוט עם מודם הוטבוקס בלי ראוטר יש לי את הראוטר 1043 אליו משורשר ראוטר אחר שהוא לא 1 ג'יגה ביט כש DHCP שלו מכובה והאייפי הסטטי של אותו ראוטר מחוץ לטווח חלוקה של ה 1043. בכל מקרה עד היום הייתי מקבל בבדיקת מהירות באתר של הוט 80-90 שזה בשבילי בגדר הסביר. עשיתי היום בדיקה אני מקבל בין 10-40 כשזה מחובר איך שתארתי. כשאני מחבר את המחשב ישירות ל 1043 ומבטל את הראוטר השני אני מתחיל לקבל תוצאות סביבות 90. לא שנתי שום הגדרות ועד היום זה עבד מצויין אבל משום מה אני מתחיל לקבל 90 רק אם זה ישירות עם ה 1043 וכשזה בשירשור אני לא. הדבר היחיד שהשתנה ועולה לי לראש זה העידכון של ההוטבוקס לגירסה החדשה שלהם (אולי הבירדג' מוד שהתווסף זה הבעיה ? ) מה יכולה להיות הבעיה. ניסתי לבטל מחשבים …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, הייתי רוצה לשתף אותכם בבעיה שיש לי ולדעת אם זה נורמאלי או לא, אולי מישהו אחר חווה אותה ויכול לעזור לי.. הספק אינטרנט שלי הוא 014 בזק, תשתית הוט. המודם שלי הוא ת'ומסון והראוטר netgeat wnr3500. עד לפני שבוע מהירות האינטרנט שלי הייתה 12 מגה, והכל היה בסדר. מידי פעם אני עושה בדיקת מהירות והכל תקין. אז החלטתי להעלות את המהירות ל 30 מגה. כאן התחילו הבעיות... בזמן שהמחשב שמחובר ישירות למודם מראה בבדיקות 30 מגה רוב הזמן, אבל לפעמים גם פחות, והעלאה של 1.5, כל מחשב נייד שעבר בדיקת מהירות מראה מהירות הורדה ממוצעת של 16-18 מגה והעלאה של 1.5... הבדיקות נעשו כשאף מכשיר אחר מחובר או מוריד משהו, כך שכל רוחה הפס הוקדש לבדיקות האלו... כשדיברתי עם התמיכה של החברות, הנציגים טענו שככה זה,…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להגיד לי מה בדיוק הודעת השגיאה הזאת אומרת? אם נהיה יותר ספציפים נתקלתי בה כשניסיתי להוריד משהו מטרקר מסוים,פשוט זה לא מופיע ב FAQ שלהם. תודה לכל המגיבים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
פתאום באמצע החיים הפסיקו 2 המחשבים שברשת הביתית שלי לתקשר. הרשת קיימת פחות מחודש, ועד עכשיו עבדה פיקס. המחשבים מחוברים בכבל ישר עם סוויץ'. חיבור נפרד לאינטרנט (ואפשר להתקשר מהאינטרנט בשני המחשבים בהצלחה). אינטרנט בכבלים. למישהו יש רעיונות מה קרה פתאום? בחיבורי רשת אני רואה את הכוננים של שני המחשבים, ובתקשורת הוא כותב לי שהם מקושרים, אבל תכלס הוא לא נותן להיכנס לכוננים של המחשבים ברשת.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
טוב אז קודם כל יש לי נתב אל חוטי EDIMAX 6204BR נתב אלחוטי שהחלפתי לו את האנטנה ל 10-9 DBI אני לא זוכר בדיוק, אבל בזמן האחרון כל פעם שאני בא למחשב נגיד בבוקר או אפילו באמצע היום אחרי איזה כמה שעות אני רואה שאין חיבור לאינטרנט דרך ה TROUBLESHOOT הוא עושה ריסט לנטב והכל מסתדר. וגם יש מצבים שפתאום אני מרגיש שהאינטרנט בקושי זז יחסית למצב הרגיל ואני מחבה את כל תוכנות ההורדה ועדיין אין שיפור הנתב מחובר למדפסת למחשב לשתי מחשבים עם כבל ומחשב נייד שנמצא 15 מ' בערך מהנתב שביניהם 3 קירות. ואחרי הסיפור יש לי שאלה האם זה בכלל הנתב אשם או שאולי הבעיה במשהו אחר לפי דעתי זה הנתב למה אני נוגע בו ומרגיש שהו די חם ואולי בגלל זה הוא עושה את הבעיות האלה. אם מדובר בנתב אני רוצה הצעות לנתב חדש …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרשות להגנת הצרכן בודקת את אי העמידה של בזק בהבטחה לספק מהירות של 100M ללקוחותיה. במסגרת הבדיקה סמנכ''ל הטכנולוגיות של בזק הוזמן לתת עדות. למען הסר ספק, אין קשר בין הבדיקה הזו לפרשת 4000 אבל מצד שני כשבזק על הכוונת וההגנה של המערכת השלטונית לא קיימת, פתאום מתחילים לבדוק דברים מעניינים. https://www.themarker.com/consumer/1.5842962
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש ב-RE450 של TP-LINK כ-AP. יש לו 3 אנטנות חיצוניות שב-5GHz משדרות כ-3x3dBi, החיבור בפנים הוא U.FL/IPEX. בקצה השני של הבית אמנם יש קליטה טובה והמהירות בסדר (מקבל 200-230 מתוך 500), אבל יש מדי פעם קפיצות משמעותיות בפינג לכמה שניות שמורגשות במשחקים אונליין. נתקלתי באמאזון באנטנות חיצוניות, 60-70 שח ואפשר להחליף את 3 האנטנות שמשדרות ב-3dBi ל-8dBi, שזה אמור להיות שיפור משמעותי מבחינת עוצמה השידור. האנטנות: https://www.amzn.com/B07R21LN5P השאלה היא האם אפשר לצפות להבדל בביצועים בין האנטנות של ה-8 דציבלים לאנטנות הקיימות של 3 דציבלים? או שזה לא משנה כי יש הגבלות כלשהן במכשיר עצמו שימנעו ממני לשדר חזק יותר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כרגע גולש על מהירות של 30MB עם הראוטר של אדימקס 6524N http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5397 יחד עם אקסס פוינט של אדימקס: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6058 אבל קראתי לאחרונה שהנתב הזה מאוד מקרטע במהירויות גבוהות ובאופן כללי אני מצליח להגיע עם חיבור של מחשב אלחוטי (בקליטה מרבית) רק ל- 8mb מהירות גלישה..האם החלפת הראוטר לאחד כמו זה של D-LINK http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9014 אמור לעשות שינוי משמעותי ביכולות הגלישה האלחוטיות? (בדגש גם על WIFI שאני משתמש בו עם הסוני3, והמהירות גלישה שם היא בערך 6mb בלבד.. עלוב מאוד..)תודה רבה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים! התקשרו אלי מאינטרנט זהב והציעו לי בגלל שאני לקוח ותיק לעשות ראוטר שייתחבר קווי למחשב הנייח בבית שהוא גם ראוטר אלחוטי. בהצעה שלהם הם אמרו שהם ייספגו את מחיר הראוטר עליהם בכפוף לזה שאני יתחייב לשנה בתכנית שאני נמצא בה שהיא תכנית במחיר סביר ביותר על מגה וחצי. העלות היחידה שהם דורשים ממני זה 220 דמי התקנה+משלוח חד פעמיים. אמרו לי שמדובר בראוטר חדיש של LEVEL ONE והוא נשבע לי שמדובר בראוטרים חדישים ואיכותיים שמחרים בסביבות ה 600 ש"ח. הנציג ציין כי לאחר השנה הראוטר שלי ואני יכול להתנתק מהם בלי בעייה. שאלתי אותו לגבי הסיסמאת גישה שהבנתי שהם מכניסים לראוטרים והוא אומר שאכן קיימת סיסמא כזאת. יש לי כמה שאלות ובקשה לעצות מכם: כמה הסיסמאת גישה הזאת תגביל אותי? הם טוענים ש…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הוט התקינו לי את הוטבוקס משמע ניתקו לי את הראטר וחיברו במקומו את הראטר שלהם אבל עכשיו אני בבעיה כי עוצמת האות של הראטר של הוט לא חזקה מספיק(נמצא בתוך ממד) ונותרתי עם הראוטר הישן שלי שהיה די חזק הבנתי מחבר שאני יכול להפור את הראוטר הישן שלי edimax br-6216mg לריפיטר ובכך להגדיל את האות של הראוטר של הוט אשמח עם מישהו יוכל להסביר לי מה אני צריך לעשות בהגדרות כדי להפוך אותו לכזה (ריפיטר)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני גר בבית עם שלוש קומות, לקומה השלישית הסיגנל של הראוטר לא מגיע. אחרי שעברתי קצת באינטרנט והסתכלתי הגעתי למסקנה שיש 2 פתרונות. 1) לשים הום פלאג לחשמל , ואז להעביר את האינטרנט דרך החשמל, שזה קצת פחות טוב בשבילי. 2)לשים רפיטר בקומה השניה ואז הוא יעלה את הסיגנל. עכשיו יש לי מספר שאלות: 1. מה עדיף ? , האם יש פתרון אחר ? 2. הרפיטר או ההום פלאג מורידים את המהירות של האינטרנט ? 3. האם כדאי לקנות באיביי את הדבר הזה ? 4. האם יש איזשהו דגם מומלץ של הרפיטר ? (השימושים שלי הם רק אינטרנט, אני לא משתמש כמעט בכלל בהעברת קבצים או ובהסתכלות במחשבים אחרים. תודה רבה לכל העונים, ושתיהיה שבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לבית שלי נתב אלחוטי, שאינו זקוק לחיבור מודם חיצוני על מנת להיתחבר. כיום אני משתמש ב ALCATEL SPPED TOUCH PRO, שהוא יודע להיתחבר לאינטרנט ולשמש בכנתב, אך אני מחפש תחליף, שיהיה גם בעל תמיכה אלחוטית. הדרישות הן: *לפחות 3 חיבורי כבל רשת רגילים *חיבור אלחוטי *נתב שמסוגל להיתחבר לאינטרנט ללא שימוש במודם חיצוני, בעצם שהוא ידע לעשות את כל הפעולות ואני רק מחבר אליו מחשבים. אם אפשר: *שרת מדפסת יהיה מאוד נחמד. הנתב נדרש בשביל חיבור ADSL. בנוסף, ללא קשר לשאלה, אשמח לקבל המלצות על מודם ADSL מומלץ מהרשימה של המודמים אותם מחלקת בזק\ספקיות.. תודה מראש תום
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הספק הוא netvision וחיבור המחשבים הוא בעזרת hub כאשר המודם מחובר -uplink ,הבעייה היא שאפשר לחבר שני מחשבים בו זמנית את השלישי אי אפשר מדוע וכיצד ניתן לפתור את הבעיה הזו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש בבעלותי מודם משולב עם נתב אלחוטי DSL-2760U של חברת D-LINK. כיוון שאני רוצה לשדרג את מהירות האינטרנט בביתי ל- 100 מגה והבנתי שהמודם שיש לי מוגבל למהירות של 15 MBPs, אני צריך לקנות מודם + נתב חדשים. אודה להמלצה למודם משולב ראוטר שאפשר לקנות בארץ במחיר סביר, אמין, פשוט, עם WIFI יציב ותומך בכל מה שצריך (יש לי תשתית בזק). אני מניח שיש אפשרות לרכוש מודם חדש ולהשתמש במכשיר שקיים ברשותי כראוטר, אבל המכשיר שקיים ברשותי כבר די ישן ומתנתק כשמזיזים אותו, כך שזו לא אפשרות טובה מבחינתי. קיבלתי הצעה מפרטנר לרכוש דרכם מודם+ראוטר מסוג D-LINK256 במחיר של 575 ש"ח אבל אני לא מוצא את המחיר שלו בחנויות באינטרנט, כך שאני לא יודע אם זו הצעה כדאית (מניח שלא..). אשמח …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אתם מכירים אתר כלשהו שאפשר לצפות בו בסרטים ישר בשידור חי מבלי להוריד אותו? כמו שהיה פעם בפרסומת של WOW. נ.ב אם אתה לא מקירים אז תגידו אם יש אתר להורדת סרטים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי רשת ביתית היא עבדה מצויין עד ש התקנתי על אחד המחשבים win98 מחדש ניסיתי להגדיר את הכל מחדש והרשת לא עובדת התקנתי פרוטוקול TCP/IP הגדרתי FILE SHARING what else can i do?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמותקן עליהם WIN98 ועל אחד מהם מותקן האינטרנט בכבלים, איך אני יכול לעשות שיתוף ביניהם מבלי להחליף את ה-WINDOWS זה ממש חשוב לי!! יש לי על שניהם כרטיס רשת וכבל מוצלב!! אז איך אני יכול לעשות את השיתוף של האינטרנט בכבלים בשני המחשבים הנ"ל עריכת המודר: כותרת יותר נוחה. (nice-1)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי מרושת כחלק מקבוצת LAN די גדולה. ברשת הזו ישנם מס' קבוצות מחשבים (Groups) כאשר בכל קבוצה מס' מחשבים (בין בודדים ל-15 בקבוצה הגדולה ביותר). למחשבים יש מערכות הפעלה שונות / חומרה שונה אחד מהשני. כל המחשבים מחוברים לשרת אחד מרכזי שמנתב את התקשורת החוצה. אני שואל אם ישנה איזושהיא דרך כדי לגרום לשרת של הרשת (שממנו "יוצאים" החוצה), לתת קדימות ראשונה למחשב שלי בהעברת/קבלת נתונים (תקשורת)? הרי תקשורת ברשת מחשבים נעשית במעיין "תור" (FIFO - First In First Out). אולי ישנה תוכנה מסויימת שיכולה לגרום לכך? מישהו מכיר משהו? מקווה שהבנתם אותי, ואם לא - תשאלו מה לא ברור.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחד מכרטיסי הרשת האלחוטיים הטובים ביותר, הפועל בממשק USB 3.0, מוצע היום למכירה ב-Amazon US במחיר נמוך במיוחד. ה-DWA-192 של חברת D-LINK הוא כרטיס AC1900 הכולל 4 אנטנות - 2 בכל אחד מהתדרים והמבנה הכדורי שלו מבטיח שידור וקליטה אופטימלי. המחיר - סביב 240 שקל - במשלוח עד הבית, הוא הנמוך ביותר שנתקלתי בו עד היום. לשיקולכם. המבצע: https://www.amazon.com/D-Link-Systems-AC1900-Adapter-DWA-192/dp/B00PVDM6W6 דף מידע למוצר: http://www.dlink.com/uk/en/home-solutions/connect/adapters/dwa-192-ac1900-ultra-wi-fi-usb-adapter
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה..עד לא מזמן לאחי היה מחשב ישן , אז כל מה שהוא היה עושה , זה לגלוש , אייסיקיו , וכאלה.. אם הוא היה רוצה לשחק משחקים מרוביי משתתפים לדוגמת Counterstrike , Earth and beyond , Warcraft 3 הוא היה משחק דרך המחשב שלי (החזק יותר).. הזמן עבר וגם הוא קנה מחשב חזק.. (p4 2.3..) מה שאומר שהוא התחיל לעשות הכל דרך המחשב בחדר שלו..יותר נוח ויותר קל. מפה לשם משם לפה הייתי משתף תמיד את האינטרנט בעזרת ICS של ווינדוס ולא נתקלתי בבעיה.. העניין עכשיו שמשחקי רשת דורשים לגשת למחשב דרך האייפי באינטרנט...מה שאומר שהשרת "ניגש" אליי במקום לגשת למחשב של אחי.. וככה למעשה נחסמת הגישה.. הבנתי שאפשר לעשות שיתוף אינטרנט גם בעזרת שרת פרוקסי או Network Address Translation - מה שנקרא NAT וכך למעשה מ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה ספק טוב הייתם ממליצים שלא חוסמים פורטים ושהפינגים כמה שיותר נמוכים האמת ש 012 כבר עלו לי על העצבים עם כל החסימות פורטים שלהם..... יש לי כרגע 1.5MB ואני משלם 41 ש"ח ל 012. מעניין אותי לדעת כמה אתם משלמים לספק בלבד (למי שיש 1.5 MB)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מה המצב? הכל טוב? יופי תשמעו. יש לי: אינטרנט זהב 1.5 מגה. ראוטר Edimax ומודם Alcatal. שני מחשבים מחוברים ברשת אלחוטית. עכשיו לפי הרוחב פס 1.5 מגה, ההורדה שלי צריכה להיות על 200 פחות או יותר, כאשר אני מוריד קובץ מהאתר של אינטרנט זהב תחת תמיכה והמחשת מהירות. לפני שעשיתי אלחוטי הורדתי במהירות הזאת והייתי על רשת קווית, אבל עכשיו הוא מוריד לי על פחות מ 150 וזאת בעיה רצינית במיוחד בשרתים אירופאים פשוט התמונה קופצת וזה בלתי נסבל ומאוד לא מצדיק תרשת האלחוטית, ממילא קצת הורדה במהירות אבל ככה? נו טוב אתם הולכים לעזור לי לא? טוב תעזרו בבקשה להבין מה אני יכול לעשות כל דבר יעזור. יכול להיות שזה משהו בFirewall של הראוטר שאפשר לבטל? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-