רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
האם יש אפשרות לשנות כתובת IP באופן שוטף בעזרת תוכנות IP CHANGER למינהם, כאשר מחוברים לרשת באמצעות ראוטר? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי אינטרנט 4 מגה ביט שבפועל אני אמור להוריד מאתר BEZEQ בחיבור 1@1 500KB בפועל. בפועל יוצא לי להוריד 360-350K ולעיתים רחוקות זה עולה לי ל460-70. היו אצלי כבר מספר טכנאים, בדקו את הקו טענו שהוא תקין לחלוטין, הביאו מחשב נייד שלהם וראו שיורד אצלם על 460-70K שזה בתחום הנורמלי באופן קבוע וטענו שהבעיה היא אצלי במחשב. מה יכולה להיות הבעיה? לפעמים זה כן במהירות הזאת ולרוב לא. בדקתי עם SPYWARE DOCTOR ספיוורס למינהם, אין. אין ווירוסים. אני לא מבין את זה, את מי להאשים? כדאי לפרמט? האם בזק עובדים עליי בעיניים? עזרה, בבקשה. עריכה: חשוב לי לציין שאין לי מודם אלחוטי, הכל קווי ויש פילטרים על כל שקע טלפון. ככה שאין גניבות מצד השכנים...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לפתוח שרת FTP כדי שאנשים יוכלו לשלוח אלי קבצים. בבקשה תמליצו לי על תוכנה ועל מדריך לתוכנה שיהיה כמה שיותר פשוט. תודה מראש, דודיי.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הגברת ווי פי.docx הגברת ווי פי.docx
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי ראוטר TL-WR1043ND שלא מספק את הסחורה באלחוטי אז אני כרגע חושב לקנות ראוטר אלחוטי חדש שיספק את הסחורה , אני רוצה את הראוטר האלחוטי הביתי הכי טוב שיש , איזה דגם נחשב הכי טוב ? יש לי כבלים 100 מגה .
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, בשביל להביא את האינרנט למצב נגיש, חוץ מהחלק החומרתי (מודם, סוויטצ', נתב וכו'), יש את החברות שמספקות אותו אל הלקוח. כפי שידוע לי, ספקית האינרנט שלי היא ''זהב'', והתשתית היא WOW, של בזק. אז רציתי לשאול - מהו התפקיד של כל אחד מהגורמים? כלומר מה תפקיד ספקית האינטרנט, ומהו תפקיד תשתית האינטרנט? בנוסף, הייתי שמח לדעת אלו חברות מתפקדות כיום בשירותים הנ''ל. אלפי תודות לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגרסה האחרונה כוללת שרת מדפסת! תהנו http://www.tplink.com/en/support/download/?model=TL-WR1043ND&version=V1#tbl_j
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, היום הותקן בבית שלי אינטרנט של בזק על ספק של NetVision יש לנו 2 מחשבים בבית אחד לפטופ ואחד נייח(שלי) הנייח יחסית רחוק 10 מטר קצת פחות מהראוטר (NetGear VVG2000) והקליטה משחקת בין 4~3 קווים בבדיקות מהירות ראשוניות המהירות משחקת באופן מטורף (TOP40 החבילה) פעם 25~30 פעם 5~4 פעם 15~20 ובנוסף לכך גם הפינג. כשנכנסתי לבדיקה והמהירות הורדה הייתה 10MB, העלאה 3MB ופינג 11ms ובנוסף לכך נכנסתי לcs1.6 ובדקתי פינגים ראיתי שהשרתים הם בין 70~159 Latency, ועכשיו (שעתיים שלוש שעות אח"כ המהירות משחקת בין 15~20 MB ופינג יציב של 20~24ms שמעתי על משהו שנקרא Rate Adaptive שמייצב את המהירות ומוריד פינג, איך זה עובד? איך אני מפעיל את זה? בדיקה 23.10.13 18:42 _____________________…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יו"ר ה-FCC, המקבילה האמריקאית למשרד התקשורת, החליט להגדיל את מספר הערוצים לשימוש בתדר 5Ghz. ואצלנו? הצבא, משרד הבטחון, משרד התקשורת ומשרד האוצר ממשיכים להתקוטט - ואנחנו האזרחים תקועים עם 5Ghz נכה וצולע. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3065
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אני היחיד שחווה זאת מספר שנים? אני עכשיו מחובר ל 014 ואחרי 20 דקות של הורדה לפעמים אפילו שעה האינטרנט פשוט מתנתק (חיבור MPLS) וזה מצריך ממני להוציא את המודם מהחשמל ולהחזיר חזרה הבעיה הזאת היתה לי גם עם 012 וגם עם 014
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הוט התקינו לי את הוטבוקס משמע ניתקו לי את הראטר וחיברו במקומו את הראטר שלהם אבל עכשיו אני בבעיה כי עוצמת האות של הראטר של הוט לא חזקה מספיק(נמצא בתוך ממד) ונותרתי עם הראוטר הישן שלי שהיה די חזק הבנתי מחבר שאני יכול להפור את הראוטר הישן שלי edimax br-6216mg לריפיטר ובכך להגדיל את האות של הראוטר של הוט אשמח עם מישהו יוכל להסביר לי מה אני צריך לעשות בהגדרות כדי להפוך אותו לכזה (ריפיטר)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך ראוטר 4G ויש את הראוטר הזה ב 420 שקל , הוא יתאים להוט מובייל ? יש להם חבילה 1000 גיגה ב 70 שקל הוא תומך בתדר 2100 אבל לא בתדר 850 הוט מובייל זה 2100/850 גם כתוב באתר KAMAZE שהוט מובייל לא מאשרת לחבר את הסים שלה לראוטר שזה לא "שימוש הוגן " זה קשור רק לשיחות SMS ? או גם גלישה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש איזה מדריך לבניית משהו או איזה שהיא תוכנה שתגדיל לי את הטווח ברשת?? פעם ראיתי איזה משהו לבנות אבל זה היה ממש מסובך עם קידוחים ועוד מוצרי חשמל וכאלה.. אני דיי בטוח שיש דרך כלשהי. מי שלא הבין- דרך המחשב.. יש לי ראוטר אבל אני מעוניין לקלוט יותר רשתות במחשב זאת אומרת להגדיל את תווח כרטיס הרשת.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אין לי הרבה ידע ברשתות ואינטרנט ויש לי שאלה אני רוצה לדעת מה הסיבות שהאינטרנט יכול להיות איטי פתאום. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשבוע האחרון אני לא מצליח לגשת לממשק של הראוט. אני עושה זאת ע"י כניסה ל IE ושם אני כתוב 192.168.2.1 ואז אמור להופיע לי הדיאלוג של הכנסת שם המשתמש וסיסמא אך זה לא קורה. מדוע? ואיך ניתן לתקן ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה בן דוד שלי השבוע עובר לדירה חדשה ויש לו 3 ממירים של לווין שהם צריכים להיות מחוברים 24 שעות מחוברים לאינטרנט.. כמו כן, יש לו ראוטר אלחוטי של D-LINK אבל יש בממירים יש רק חיבור של רשת רגילה.. והוא לא רוצה למתוח ב3 קומות כבלים של רשת... האם יש מכשיר אשר עושה את החיבור הזה שאפשר להגדיר במחשב רגיל את החיבור של הרשת האלחוטית ואז לחבר את זה לממיר וזה יעבוד רגיל?? יענו שיש חיבור של כבל רשת בצד השני עם אנטנה שיוגדל עם הסיסמה והכל של הרשת שבבית האם יש דבר כזה? אם כן איפה ניתן למצוא וכמה זה עולה תודה משה ש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי לפני שבוע ראוטר חדש לבית linksys WRT1900ACS, יש לו כל כך הרבה הגדרות בייחס לראוטר של שיאומי.... חיברתי אותו להוטבוקס הכל עובד. לשאיר את ההגדרות כפי שהם או שמומלץ לשנות משהו? האם זה משנה אם אני משנה את הDNS לשל גוגל בראוטר או בהגדרות של הכרטיס רשת?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב יש לי בעייה כזאת: בNetwork Connections יש לי שני דברים, Local Area Connection וLocal Area Connection2 הראשון תמיד עם X אדום עליו וכתוב בקטן NETWORK CABLE UNPLUGGED. ועל השני זה מתחיל אותו דבר ואז כל פעם משתנה לENABLED וחוזר בחזרה לUNPLUGGED, עד שאחרי כמה שניות או דקות זה מתחבר ועובד מצויין... עכשיו שאני מסתכל נוסף משהו שנקרא: Local Area Connection 2 ב- NOAZ-1 שנמצא תחת INTERNET GATEWAY וזה עדיין עובד טוב... אני בתבל ו012, למישהו יש פיתרון???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם למישהו יש ניסיון בחיבור מדפסת (במיוחד אם מדובר במדפסת הספציפית הזו) בעזרת כ.רשת אלחוטי? כרגע היא יושבת לי על השולחן וחונקת לי את המרחב, הייתי רוצה לשים אותה על שולחן אחר ולהשתמש באופציה שלה לחיבור אלחוטי, אבל לפני שאני הולכת וקונה את הציוד לכך, אני צריכה לדעת אם זה הולך להפוך את חיי לסיוט, או שזה אמין.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה זמן שיתפתי את האינטרנט (המהיר, בכבלים) בין שני מחשבים. על השרת מותקן WinXP Home Edition ועל השני win98. אם אני רוצה לפתוח כל אתר במחשב הלקוח, אני חייב להפעיל אותו קודם בשרת (אפשר לסגור אחרי זה את הדף בשרת), ואז האתר וכל הדפים שנמצאים בתוכו עובדים יופי. אחרי ריסט הכל מתאפס, ואני חייב לחזור על זה שוב. מישהו כבר נתקל בתופעה הזו ויודע איך לפתור אותה? בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. התקנתי REALVNC על מחשב עם WIN7 ומצליח להתחבר ממחשב אחר. כאשר אני מקיש ALT +SHIFT זה מראה שהשפה משתנה בין EN ל HE, אבל כאשר מתחילים לכתוב זה נשאר קבוע על אנגלית! ניסיתי למחוק את האנגלית מהמערכת הפעלה ועדיין כותב רק באנגלית. ניסיתי להחליף את התוכנה לTIGHTVNC ועדיין אותו דבר. רעיונות נוספים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שני מחשבים, מחוברים דרך HUB. מחשב אחד עם WinXP והשני עם WinMe. פעם הרשת עבדה אבל המחשב עם הXP נמחק וניסיתי להתקין הכל מחדש כמו שהיה פעם אבל זה לא עובד משום מה. התקנתי את כל מה שצריך בשביל הרשת, שמות המחשבים שונים וה-Workgroup אותו דבר. למה זה לא עובד?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי tracert לאתר metaboli מ2 חשבונות ספקים. מה שמעניין אותי לדעת זה: 1. מה אומר * 2. למה בבזק בינלאומי יש 11 שורות ובטריפל סי 8, ומה זה אומר? תודה מראש לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשים ADSL ויש עכשיו המון חברות טובות עם מבצעים מצויינים (ברור שאני לא מדבר על aquanet), אבל אף פעם לא ראיתי ADSL, והרבה חברים ואנשים שאני מכיר אומרים לי מהירויות שונות. מישהוא יכול להגיד לי אחת ולתמיד מה המהירות האמיתית בdownload וב upload ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-