רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי מיני לפטופ ACER ASPIRE ONE, עם מערכת הפעלה של XP, עד לאחרונה הכל עבד מצויין, ולא זכור לי שהתקנתי בו תוכנה חדשה כלשהי, אבל עכשיו אני כבר לא מצליח לגלוש עם הנטסיק (של אורנג'), הוא מראה לי שהוא מחובר ל WIRELESS NETWORK, אבל האינטרנט עצמו לא עובד.... ניסיתי לעשות REPAIR וזה לא ממש עובד, אני יודע שהבעיה היא במחשב עצמו כי ניסיתי את הנטסיק על מחשבים אחרים, ובהם הוא עבד כמו תמיד. ביטלתי את הפיירוול של הווינדוס, אבל זה לא עזר, מה אפשר לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני פותח פורטים לאימיול בראוטר הנ"ל. 1. לא הבנתי איזה כתובת IP אני אמור להזין. 2. הפורטים שמוגדרים אצלי באימיול - TCP-22987, UDP-41185 שיהיה סופ"ש נעים. אביב.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקלה שהחלה לפני כמעט חודשיים ככל הנראה נפתרה. חזרו אלי היום מ 014 ואמרו שנעשו שינויים יחד עם הוט כבר לפני שבועיים ולא אמורה להיות יותר תקלה (ככל הנראה התקלה במקור היתה בתוך הוט והם לקחו אחריות יחד עם 014)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה בכותרת, בן דוד שלי מחפש ראוטר לאחר ששלו נהרס ובבזק מסרבים להחליף לו כיוון שפגה האחריות... תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית של בזק, ראוטר RTA 1025W. המחשב היחידי בבית כרגע הוא מחשב נייד שמחובר בצורה אלחוטית. כמובן שעשיתי את הדברים הבסיסיים לפתיחת הפורטים: רשמתי את הפורטים המתאימים בתוכנת BITTORNADO, עשיתי לפורטים האלה PORT FOREWORD בלוח הבקרה של הראוטר, הגדרתי IP ידני בנייד, מחקתי את זון אלארם ליתר ביטחון והפעלתי את הפיירוול של XP (לא מסומנת האפשרות "אל תאפשר חריגים" ויש אישור בפיירוול לתוכנת הטורנט). למרות הכל, בביטורנט אני לא מצליח להוריד אפילו ומופיע לי סימן צהוב בתוכנה (לרוב אומר שהפורטים חסומים). גם באתר שאני מנוי בו כבר ארבעה שנים (FILELIST) כתוב שאני לא "מחובר" מבחינת פורטים. או שעשיתי משהו לא נכון, או שקווי זהב (שהתחברתי אליהם לראשונה אתמול) חוסמים פורטים של ביטורנ…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של 3COM מדגם 3crwer100-75 ואליו מחובר מודם של הוט. לאחרונה התחילו בעייות איטיות נוראיות. אני מנוי לחבילה של 1.5 והרגשתי באיטיות, בדקתי את העניין אבל אני עדיין מאוד מבולבל. הכל מתבצע בחיבור קווי ולא אלחוטי. בחיבור ישיר של המודם למחשב הכל בסדר. אבל הבעיות די מוזרות. אני נעזר באתר הזה לבדיקה: http://212.179.191.175/Check1.html בחיבור ישיר של המודם למחשב כל הקבצים יורדים במהירות המקסימלית. דרך הראוטר הקבצים מהשרת של 014 ומACDSEE יורדים ב160 ומהשרת של יהו ב60 אבל זה לא מחייב, לפעמים כל הקבצים יורדים ב20KB/S. הבעיות האלו מוזרות מאוד. דברים שהתשנו אצלי זה 1. הוחלף לי מודם כי הקודם לא היה תקין, אבל אני לא חושב שזה המודם כי בחיבור ישיר הוא בסדר גמור. 2. עדכנתי גירסא לר…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביצעתי את הפקודה TRACERT בעקבות האטה כללית בפס שלי, וראיתי שבשלב ההתחלתי של ביצוע הפקודה, המחשב שלי מתחבר לשרתים שקשה לי לזהות מה תפקידם, אני מחובר לאינטרנט זהב. מוצרפת תמונה, [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה מומלץ? איזה כרטיס רשת כדאי לקנות? יש מחירים מאוד שונים, בין עשרות שקלים ועד מאות שקלים. אני רוצה לחבר את 2 מחשביי לרשת, ולא בצורת שרת CSI... (אגב, למה שירצו לעשות שרת SCI?.. מה התועלת במחשב ראשי שצריך להיות דלוק כל זמן שמשתמשים?) יש נתב מחברות D-LINK או EDIMAX... איזה מהם כדאי? התקשורת האלחוטית יציבה כמו החוטית? באמת?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או שכל ראוטר מתאים? כרגע אין לי חיבור כזה,אבל מעניין אותי לדעת לידע כללי. נגיד,ראוטרים ישנים קוויים יעבדו טוב? ומה עם כל הדגמים האלחוטיים החדשים?(אישית,יש לי את ה-Edimax BR-6424n) בתודה מראש, יוחאי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, שיתפתי את תיקיית הסרטים שלי בWIFI כך שהשותפים יוכלו להעתיק סרטים למחשב האישי שלהם. מדובר על נתב TPLINK 941ND, שמחבר אליו מחובר אליו קווית (נמצא באותו חדר) ואילו 2 אחרים בWIFI שאחד מהם הוא שלי אצלי יש מתאם רשת קטן שתומך עד 150MBPS תקן N LITE כאשר מבצעים העתקה לאחד מהמחשבים זה מעביר במהירות של 2 מגבהייט לשנייה מקסימום. למה זה מעביר כל כך לאט? האם מדובר על בעייה בכרטיס רשת שלי? אם היה לי כרגע בהישג יד כבל רשת הייתי מעביר כבל במסדרון ומנסה לבצע העתקה למחשב שמחובר ישירות. ככה הייתי עובד על ה100 הפנימי של ה941ND ורואה מה המהירות... זה בעייתי שאי אפשר להעביר כבלים... (דירה שכורה 4 חדרים)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הנני מחובר למשרד במחשב נייד דרך VPN . האאוטלוק עובד אבל כאשר אני רוצה להתחבר לכונן בשרת או לתוכנת פיננסית של המשרד אני לא יכול , מופיעה הודעה שיש תקלת חיבור בין התחנה לשרת . האם ישנם הגדרות שצרכים להגדיר ב VPN ? תודה עופר
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לשתף 2 מחשבים לאינטרנט וכמו כן אני מעוניין ששתי המחשבים יוכלו להעביר ממחשב אחד למחשב שני קבצים... והאם תוכלו להמליץ לי על חברה טובה של ראוטר ומחיר סביר של עד 500 ש"ח גם שיהיה גם אלחוטי....תודה.. ויש לי שאלה קצת טיפשית אבל אני לא כל כך מבין - ראוטר זה גם מודם כמו שמקבלים בדרך כלל? :s05: ותודה מראש על כל מי שיעזור לי בבקשה...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל זמן התנתק ותוקע מודם (usb adsl modem ale 130) אני הוריד מיני הורדות אח"כ חצי שעה מיד הנתק מודם שלי גם תוקע מערכת הפעלה שלי חלונות 98 מהדורה שניה מה פתרון בעיה? אני מחכה תשובתך תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה והעזרה מראש ! לא מזמן התחברתי לספקית בזק בינלאומי במהירות של 5 מגה (בדירתי השכורה) ללא חבילת גיימר עם תשתית כבלים (הוט) עם חיבור ללא חייגן (dynamic ip). אני מרגיש שהגלישה לא זורמת כמו שהיא זורמת בביתי המקורי (מהירות 10 מגה אבל לא צריך להיות קשור), כאילו איכות החיבור די גרועה. דיברתי עם התמיכה הטכנית של בזק בינלאומי והנציג אמר לי לנסות לעבור לחיבור עם חייגן (צריך להודיע על כך להוט) על מנת ש"החיבור יעבור דרך השרתים שלהם (של בזק בינלאומי)" - אין לי מושג מה זה אומר, אבל אני רק רוצה לקבל את איכות החיבור הנורמלית שאני אמור לקבל. חשוב לציין שאין לי קפיצות לאגים כאלה בביתי המקורי.. וסטארקראפט רץ די חלק שם. מה יכולה להיות הבעיה ? האם חיבור עם חייגן יעזור פה ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה גם פקודת expert וגם פקודת td prompt גורמות לי לקבלת unknown command. נכנסתי ב-telnet לא הכנסתי שם משתמש (פשוט לחצתי אנטר) ושתי הפקודות לא עובדות לי. מישהו יודע למה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם.. אני מעוניין להתחבר לאינטרנט המהיר של חברת HOT, ובתור לקוח של בזק כבר כמה שנים, אין לי הרבה ניסיון עם חברת הכבלים... אני מעוניין להתחבר איתם פשוט כי במקום שבו אני נמצא כעת אין קו טלפון, וחבל להפעיל קו חדש רק בשביל האינטרנט.. יש לי כמה שאלות כלליות: 1) איזה מבצעים יש להם כעתת לחיבור 15 MB למשל?? עד כמה אפשר להתווכח איתם כדי לקבל מחיר טוב?? פעם היה להם באתר מבצע של 29.90 ש"ח ל1.5 MB, אך נראה לי שזה כבר לא שם.. 2) האם כדאי להתחבר קודם דרכם ורק אח"כ לבחור ספק, או שאולי יש מבצעים אטרקטיביים ישירות דרך הספקים?? 3) האם משלמים דמי התקנה או משהו דומה?? בדירה יש כבר הכנה לכבלים, ונראה שרק צריך להתקין את המודם.. 4) האם החברה מספקת מודמים משולבים עם נתבים כמו שזה נמצא בבזק…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. התקנתי REALVNC על מחשב עם WIN7 ומצליח להתחבר ממחשב אחר. כאשר אני מקיש ALT +SHIFT זה מראה שהשפה משתנה בין EN ל HE, אבל כאשר מתחילים לכתוב זה נשאר קבוע על אנגלית! ניסיתי למחוק את האנגלית מהמערכת הפעלה ועדיין כותב רק באנגלית. ניסיתי להחליף את התוכנה לTIGHTVNC ועדיין אותו דבר. רעיונות נוספים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה..עד לא מזמן לאחי היה מחשב ישן , אז כל מה שהוא היה עושה , זה לגלוש , אייסיקיו , וכאלה.. אם הוא היה רוצה לשחק משחקים מרוביי משתתפים לדוגמת Counterstrike , Earth and beyond , Warcraft 3 הוא היה משחק דרך המחשב שלי (החזק יותר).. הזמן עבר וגם הוא קנה מחשב חזק.. (p4 2.3..) מה שאומר שהוא התחיל לעשות הכל דרך המחשב בחדר שלו..יותר נוח ויותר קל. מפה לשם משם לפה הייתי משתף תמיד את האינטרנט בעזרת ICS של ווינדוס ולא נתקלתי בבעיה.. העניין עכשיו שמשחקי רשת דורשים לגשת למחשב דרך האייפי באינטרנט...מה שאומר שהשרת "ניגש" אליי במקום לגשת למחשב של אחי.. וככה למעשה נחסמת הגישה.. הבנתי שאפשר לעשות שיתוף אינטרנט גם בעזרת שרת פרוקסי או Network Address Translation - מה שנקרא NAT וכך למעשה מ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי רשת של 11 מחשבים מחוברים בסוויצ', ומודם ADSL של ROTAL RTA1320A, גם הוא מחובר לסוויצ'. מה שאני רוצה לעשות זה להריץ שרת של משחק (למשל CRYSIS) על רשת ה LAN ולאפשר לשחקנים להתחבר דרך האינטרנט לשרת שלי. ניסיתי כל דרך אפשרית ב IP ROUTE, ומשום מה אני עדיין לא מצליח להגדיר את הראוטר (שהוא המודם עצמו) להעביר את התקשורת מהאינטרנט למחשב הספציפי שמריץ את השרת של המשחק. הרשת בנויה בצורה הבאה: 10 מחשבים: IP 10.1.1.1-10 מחשב ראשי: 10.1.1.100 מודם: 10.1.1.200 SUBNET MASK: 255.0.0.0 המודם מוגדר לפי שרתי הDNS של הספק (בב"ל) עם SUBNET 255.255.255.255 לכל מחשב ברשת יש גישה לאינטרנט בלי קשר לאף מחשב אחר. המחשב הראשי קיים רק למטרת הרצת שרתי משחקים ב LAN. כל פעם שאני מתחבר לספק אני …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעונין לרכוש נתב אלחוטי חדש, רצוי מ-RSM כי כבר הזמנתי אצלו את המחשב ויהיה לי נוח שהשליח יביא הכל יחד...אבל לא חובה. הנתב ימוקם בממ"ד בדירה חד-קומתית, ואני מעונין שתהיה קליטה גם במרפסת, בקו אוירי של כ-15 מטר, כשבדרך יש את הקיר של הממ"ד ועוד איזה קיר וחצי רגילים. אני לא מצפה להזרים HD כשאני יושב במרפסת, רק לגלוש ב-hwzone ולצ'וטט במסנג'ר. מה דעתכם על אחד הבאים: נתב אלחוטי דגם TP-LINK TL-WR941ND Edimax BR-6524N-Max 300M 802.11b/g/n Wirelees D-Link Dir-615 Wireless N Router משהו אחר מומלץ? בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ממש בקצרה: רכשתי דומיין (עבור מייל) מגוגל Apps. ז"א, רציתי כתובת .com עצמאית עבור המייל של המשרד. אחלה. השאלה שלי: אני עכשיו מעוניין להשתמש בדומיין זה כדי לבנות אתר. הבעיה: הדומיין מופיע כשייך ל GoDaddy. אני מבולבל. איך אני מתקדם? תודה!!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם WPA1 תומך בהעברת נתונים של 300Mbps בתקן N??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי SPEED TOUCH 510 שמוגדר כ ראוטר ומחובר ל HUB וממנו ל 2 מחשבים. הבנתי שייש בו פיירוואל פנימי האם אני צריך להשתמש גם בפיירוול תוכנה? (pc cillin internet security דרך אגב). אין לי הפניית פורטים בנתב.אבל בבקשה תתייחסו בתשובה גם לאפשרות הזו. ואם אפשר גם להסביר מה זה עושה בדיוק (הפניית הפורטים) תודה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אתם מכירים אתר כלשהו שאפשר לצפות בו בסרטים ישר בשידור חי מבלי להוריד אותו? כמו שהיה פעם בפרסומת של WOW. נ.ב אם אתה לא מקירים אז תגידו אם יש אתר להורדת סרטים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמותקן עליהם WIN98 ועל אחד מהם מותקן האינטרנט בכבלים, איך אני יכול לעשות שיתוף ביניהם מבלי להחליף את ה-WINDOWS זה ממש חשוב לי!! יש לי על שניהם כרטיס רשת וכבל מוצלב!! אז איך אני יכול לעשות את השיתוף של האינטרנט בכבלים בשני המחשבים הנ"ל עריכת המודר: כותרת יותר נוחה. (nice-1)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-