עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אם אני מוריד יותר מ20 גיגה האם האם מאיטים את הגלישה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. בוקר טוב! יש לי בעיה... פירמטטתי לידידה שלי את המחשב והכל טוב מאוד (זה ווינדוס אקס פי אם מותר לציין..) עכשיו הבעיה היא בהתקנת הדרייבר של המודם או כרטיס הרשת אין לי מושג בדיוק מה ואיך. נתחיל מזה שיש לה מודם של חברת Thomson (מי שמעוניין יכול לראות כאן: http://drivers.matavtv.net צד שמאל הכי למטה). אני כמעט בטוח שהמודם מתחבר דרך USB אבל מכיין שאף פעם לא ראיתי מזה בעצם כרטיס רשת אז אני לא יכול להיות בטוח במאת האחוזים (אבל מכיון שיש לי בעצמי USB אני מאוד חושב שזה USB). עכשיו מה עושים?? ניסיתי דרך ה Device Manager שנמצא בלוח בקרה למצוא משהו שקשור במודם ואז לעשות Driver Update וככה פשוט להתקין את הדרייבר למודם שהורדתי מהאתר של מתב אבל אין שם שום דבר שקשור במודם!! בקטע של הסימ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by InfectedMushroom,

אהלן, אני מתכנן להתקין שרת ביתי מבוסס WHS2011, לא בטוח לחלוטין מה אני יכול לעשות איתו ומה לא. חוץ מקונסול השליטה הרגיל, האם אפשר להריץ עליו שירותים? (כמו TORRENT לדוגמה) הוא צריך להיות NAS, שרת גיבוי, לספק שירותים כמו TORRENT, שרת עדכונים, וגישה למולטימדיה האם ניתן להריץ עליו חבילת אבטחה/אנטי וירוס, כתור שירות? (כדי להוריד מעמסה מתחנות העבודה,שיתחזק את תחנות העבודה).

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by 104952,

ביצעתי את הפקודה TRACERT בעקבות האטה כללית בפס שלי, וראיתי שבשלב ההתחלתי של ביצוע הפקודה, המחשב שלי מתחבר לשרתים שקשה לי לזהות מה תפקידם, אני מחובר לאינטרנט זהב. מוצרפת תמונה, [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי הוט 12MB ו4 ניידים . ראיתי שיש TP-LINK זולים האם הם אמינים? אני אשמח לקנות גם ראוטר ב 150 אבל שיעבוד טוב.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ShineVine,

התחברתי לתוכנית 200 מגה תשתית בזק וספק 019. מאז תקלות. ניתוקים בחיבור כל יום מספר פעמים. במהלך הניתוקים לעתים רק נורת הinternet כובה, ולעתים גם הDSL כובה/מהבהבת. מאז הגיעו לבדיקה טכנאי מטעם 019 וטכנאי בזק, הראשון עשה שינוי לתשתית בבית והשני בדק את התשתית מהבית לתיבה, לדבריו. טענת החברות היא שהתשתית תקינה עכשיו. הבעיה המשיכה לאחר מכן. טכנאי אמור לבוא בראשון לבדוק. ראוטר מדגם Dlink G2452GR, נקנה באופן פרטי וחדש. רשמתי מספר שאלות אבל נדמה לי שהגעתי למשהו יותר מהותי - ראוטר. אני צריך לאמת שהבעיה היא בצד של בזק ו019 ולא בחומרה שקניתי כדי שיהיה תוקף כלשהו לתלונות שלי נגדם, ולדרישה לקבל את הכסף בחזרה. אני צודק? די נמאס לי מכל …

7. אז ככה.. יש לי ברשת האלחוטית בבית 4 מחשבים... 3 XP ואחד ויסטה. הכל עבד מצוין עד שפירמטתי את המחשב של הויסטה... כל האפשרויות התאפסו ועכשיו אני לא יודע איך להחזיר את זה למצב הקודם. הרשת עובדת (האינטרנט עובד) אבל המחשבים של הXP לא קולטים את הויסטה. כלומר הם לא יכולים לשתף איתו קבצים. יש תיקיות משותפות בין כל מחשבי הXP אבל אין ביניהם לויסטה. כל האפשרויות של שיתוף הקבצים בויסטה עובדות (הן נמצאות על on).. הבעיה העיקרית עכשיו היא שהמדפסת מחוברת למחשב ויסטה והמחשבים האחרים לא קולטים אותו אז אי אפשר להדפיס גם.. יש למישו מושג מה לעשות?? תודה mz155

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הגיע טכנאי בעקבות שדרוג לקו של 5 מגה.. ואמר שהגיע הזמן להחליף את האלקטל שקיים אצלי כבר איזה 8 שנים כדי שאוכל להנות מהמהירות שלי כמו שצריך. הוא הציע לי 2 אופציות האחת: להחליף את המודם לא ציין את הדגם שמספקים האופציה שניה : להביא מודם שהוא גם ראוטר ופשוט לחסוך את ההגדרה של המודם לחיבור עם הראוטר שקיים אצלי כבר (wrt54 v4). הוא אמר שהוא ממליץ על הסימנס שכרגע הם מחלקים ויש גם אופציה להביא את הראוטר הלבן של אסוס שבזק חילקו עד לא מזמן. מה אתם אומרים איזה ראוטר עדיף? או שבכלל כדאי רק לעשות שדרוג מודם

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, מזמן לא כתבתי בפורום פה עקב מחסור בזמן (עבודה + לימודים) בכל אופן בניתי בבית רשת פנימית מודם של בזק RTA 1320 (גם אני לא אוהב אותו אבל זה מה יש...) ראוטר אדימקס + SWITCH אדימקס... הבעיה הקיימת ברשת באחד המחשבים זה המרחק מהנתב הוא מרוחק כ 30 מטר מהנתב ולכן זה לא היה עובד אז הוספתי את הסוויץ' ועכשיו זה עובד אבל על 10 מגה בלבד, ב 100 לא עובד. הייתי רוצה לדעת מה אוכל לעשות כדי לגרום לזה לעבוד אם יש צורך בהחלפת הנתב או הסוויץ' אני אעשה זאת, הכבלים אדומים ומיועדים למרחקים רבים אבל הציוד בינוני ומטה כפי שכתבתי......לפי דעתי הציוד זו הבעיה. אשמח לקבל עזרה ולמצוא פתרון לבעיה. לגבי השרת הביתי יש בידי מחשב P3 800 אני רוצה לחבר לו 2 - 3 HD שקיימים בבית, כרטיס רשת וכרטיס מס…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי שתי מערכות אקס פי פרו SP2 רק במחשב עם האינטרנט יש לי פיירוול יש לי שני כרטיסי רשת ניסיתי את כל המדריכים והעצות פה וכלום לא עזר מישהוא יכול לעזור???

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by 1900GT,

שלום, אני רוצה לדעת מה המהירות המקסימאלית שאני יכול להוריד עם האינטרנט שלי. יש לי אינטרנט במהירות 1.5 ואמרו לי שעושים 187.5= 1500:8 ואני באמת מוריד בסביבות 180K\S :xyxthumbs: אבל לפעמים זה קופץ ל250+ לאיזה שנייה ואז חוזר איך זה הגיוני???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אוקייי הבעיות שיש לתבל עם אינטרנט זהב כבר שברו לי ת'גב, שבשבוע האחרון הייתי צריך כל יום לפחות 3 פעמים להפעיל מחדש ת'מודם... והמודם כנראה תקין... אז אני חושב לעבור לספק אחר, וגם להוריד חבילה...(עכשיו אני ב 1.5, אני יורד ל"צינון" ב750 לכמה זמן..) חשבתי על נטויז'ן, מה דעתכם? תציאו ספקים שנותנים הכי הרבה מהירות, ועם הכי פחות בעיות... תודה מראש tom3r

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by puNani,

אוקיי יש לי ADSL רגיל, ואבא שלי קנה HUB שהוא גם ROUTER אלחוטי, כדי שיוכל לעבוד עם המחשב הנייד. התקנתי את העסק לבד, יש לנו שני מחשבים שולחניים ומחשב נישא. עכשיו כמו שאני מבין את זה, מעכשיו הHUB עצמו מבצע את האותנטיקציה והחיבור לאינטרנט, כי נכנסתי להגדרות שלו (דרך הכנסת הכתובת שלו בדפדפן) וקבעתי שם את צורת ההתחברות. ועכשיו לבעיה: המחשבים עובדים בסדר, יש רשת ויש אינטרנט, אבל אתרים מסויימים בחו"ל פשוט לא עובדים לי, למשל tripod.com אם אני מנסה להיכנס אליו, הוא לא מוצא אותו ומביא אותי לעמוד החיפוש של GOOGLE (משום שיש לי את הGOOGLE TOOLBAR) ושם הוא מראה שהאתר אכן קיים, אבל בלחיצה על הלינק האתר פשוט לא עובד. בנוסף, באתרים ישראלים כמו וואלה!, האתר עולה, אבל חלק מהתמונות באתר לא ע…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ronensh,

כיום אני עובד על 30 מגה קיימת אפשרות מהוט לעבור ל100 מגה, אני עובד אם IP קבוע בגלל חיבור מרוחק למחשב כולם טוענים שלא ניתן יהיה להתחבר ויהיו הרבה ניתוקים? האם נכון הדבר??? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by orenhe,

שלום, אני מאוד מרוצה מראוטר wrt54gl של לינקסיס שיש לי כרגע, אבל לבית הוריי אני מחפש משהו באותה רמה, רק שיהיה בו חיבור USB, בעזרתו אוכל לשתף מדפסת. נשמע כל כך בסיסי! ויחד עם זאת אני לא מצליח למצוא מוצר כזה בארץ. מישהו מכיר? (עוד יותר נחמד יהיה אם אוכל גם לחבר דיסק קשיח USB, ואז לשתף קבצים, אבל אני יכול לוותר על זה) תודה אורן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. לקוח של סמייל 012 ביקש להתנתק משירותי החברה, אך למרות פניות חוזרות ונישנות, החברה לא פעלה כבקשתו. הוא לא התעצל והגיש כנגד החברה תביעה יצוגית. זה לקח אמנם כשנתיים, אך בסופן הוא זכה ב-20,000 שקל ועורכי דינו ב-160,000 שקל. בנוסף, החברה תפצה אלפי לקוחות כמוהו בעוד כ-1.2 מיליון שקל. http://www.netcheif.com/blog/?p=7022

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by questionman,

שלום, יש לי מתאם רשת TL-WPA8630 ואני מחפש עוד אחד. האם ניתן לקנות בנפרד רק את המכשיר עם האנטנה ולחבר לקיים? אם לא, האם TP-Link TL-PA4010 הוא אלטרנטיבה טובה? אני משתמש בהוטבוקס במהירות 200 מגה.

18. שלום, אני גר בבית עם שלוש קומות, לקומה השלישית הסיגנל של הראוטר לא מגיע. אחרי שעברתי קצת באינטרנט והסתכלתי הגעתי למסקנה שיש 2 פתרונות. 1) לשים הום פלאג לחשמל , ואז להעביר את האינטרנט דרך החשמל, שזה קצת פחות טוב בשבילי. 2)לשים רפיטר בקומה השניה ואז הוא יעלה את הסיגנל. עכשיו יש לי מספר שאלות: 1. מה עדיף ? , האם יש פתרון אחר ? 2. הרפיטר או ההום פלאג מורידים את המהירות של האינטרנט ? 3. האם כדאי לקנות באיביי את הדבר הזה ? 4. האם יש איזשהו דגם מומלץ של הרפיטר ? (השימושים שלי הם רק אינטרנט, אני לא משתמש כמעט בכלל בהעברת קבצים או ובהסתכלות במחשבים אחרים. תודה רבה לכל העונים, ושתיהיה שבת שלום.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by bd,

הפכתי את ההוטבוקקס למודם דרך השירות והוספתי ראוטר tp841n הפכתי תכרטיס רשת הביתי לכתובת פנימית 192.168.1.100 ב dmz גם וגם הפניית פורטים לפי השרת עם פורט 3500 בתוכנת serv-u עם משתמש וכל ההגדרות. בפיירול הפנימי של וינדוס 7 הגדרתי כניסות ויצאות לתוכנה וגם בנוד 32 . אני מצליח להתחבר למחשב ftp מהרשת עצמה דרך האיפי הפנימי והחיצוני אבל דרך רשת אחרת לא מצליח , מהי הסיבה ואיך מתגברים עליה ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Vatos-Locos,

מחשב ראשון 2 כרטיסי רשת, אחד למודם אחד לרשת פנימית - אקס.פי מחשב שני כרטיס רשת לרשת פנימית - 2000 פרופשיונל אני מגדיר הכל כמו שצריך גם לשיתוף אינטרנט וגם לשיתוף קבצים הכל עובד סבבה.. סוגר את המחשב בלילה, מדליק למחרת השיתוף אינטרנט עובד כמו גדול השיתוף קבצים - נאדה נכנס לשכנים ברשת בוינדוס 2000, רואה רק את המחשב הזה , בלי המחשב הראשון כולי נכנס לעצבים מנסה לראות מה קרה מוחק אפילו את כל הפרוטוקולים מגדיר הכל מחדש נאדה!!! אחרי 10 דקות של סתם שינויים הלוך ושוב, וחזרה להגדרות המקוריות והינה זה עובד לא שיניתי כלוםםםםם כל ההגדרות כל פעם בדיוק אותו דבר אז מה הבעיה פה למה בשביל להעביר קובץ אחד מסכן ממחשב למחשב אני צריך להתעצבן 20 דקות ? זה ממש מעצבן ומתסכל ואני מתחיל לשנוא רשתות ב…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ברשותי אינטרנט 4 מגה ביט שבפועל אני אמור להוריד מאתר BEZEQ בחיבור 1@1 500KB בפועל. בפועל יוצא לי להוריד 360-350K ולעיתים רחוקות זה עולה לי ל460-70. היו אצלי כבר מספר טכנאים, בדקו את הקו טענו שהוא תקין לחלוטין, הביאו מחשב נייד שלהם וראו שיורד אצלם על 460-70K שזה בתחום הנורמלי באופן קבוע וטענו שהבעיה היא אצלי במחשב. מה יכולה להיות הבעיה? לפעמים זה כן במהירות הזאת ולרוב לא. בדקתי עם SPYWARE DOCTOR ספיוורס למינהם, אין. אין ווירוסים. אני לא מבין את זה, את מי להאשים? כדאי לפרמט? האם בזק עובדים עליי בעיניים? עזרה, בבקשה. עריכה: חשוב לי לציין שאין לי מודם אלחוטי, הכל קווי ויש פילטרים על כל שקע טלפון. ככה שאין גניבות מצד השכנים...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by fedora,

שלום. התקנתי REALVNC על מחשב עם WIN7 ומצליח להתחבר ממחשב אחר. כאשר אני מקיש ALT +SHIFT זה מראה שהשפה משתנה בין EN ל HE, אבל כאשר מתחילים לכתוב זה נשאר קבוע על אנגלית! ניסיתי למחוק את האנגלית מהמערכת הפעלה ועדיין כותב רק באנגלית. ניסיתי להחליף את התוכנה לTIGHTVNC ועדיין אותו דבר. רעיונות נוספים? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. או שהוא לא שווה את הכסף?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מהירות החיבור שלי היא 5/0.5 ואני מאוד מרוצה ממנה ומהשירות של בזק בכלל. קיבלתי הצעה מנטוויז'ן שחוסכת לי 60 שקל כל חודש, אותו מהירות בדיוק. האם כדאי לי לעבור? האם ידוע על נטוויז'ן שהיא חוסמת הורדות/פורטים, או עושה סוג כלשהוא של בעיות נגד הורדות? כגון עד 20 ג'יגה הורדה לחודש או משהו דומה? כי אני מוריד הרבה וזה חשוב לי נורא. אשמח לתשובה בתודה מראש אלעד

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, התחברתי לפני שבוע לאינטרנט 1.5 מגה דרך הכבלים ו 012 עם מודם של TERRAYON tj715x, והכל עובד. יש לי ראוטר על-חוטי של gigabyte gn-br01g שאני רוצה באמצעותו לחבר מחשב נוסף שלי לרשת, אבל כרגע כל מה שאני מנסה זה לחבר את המחשב הראשון שלי לאינטרנט דרך הראוטר. המצב שלי כרגע הוא שכאשר אני מחבר את הראוטר המחשב מזהה אותו ואני נכנס להגדרות של הראוטר ומגדיר מה שצריך, אני גם מסוגל לראות את האתר של הוט (זה אפשר להוריד בו חייגנים ולמדוד מהירות גלישה) אבל כאשר אני מנסה להתחבר ל 012 הוא נתקע לי בשלב של אימות משתמש (authentication) דיברתי עם 012 והם דורשים 50 שקלים עבור כל עזרה חד פעמית, אז פונה אליכם אולי מישהו יכול לעזור לי מידד

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים