רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מבזק Netgear VEGN2610 ובגלל שהטווח שלו לא טוב כמו הראוטר הקודם שלי TP-Link WR641G אז חיברתי בכבל רשת את הראוטר הקודם לראוטר של בזק שיישמש כנק' גישה. בחיבור של מחשבים לנק' הגישה (ואני יודע שזה מחובר לנק' הגישה ולא לראוטר של בזק לפי הערוץ ולפי שזה תקן G) אין שום בעיה באינטרנט. בחיבור של הטלפונים (נקסוס 4, נקסוס 5, SGS2) יש דיליי של כמה שעות בקבלת הודעות WHATSAPP או בגישה לאינטרנט. כרגע שני הראוטרים נמצאים מטר אחד מהשני. אשמח לעצות.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני משחק במשחק (warcraft 3) ואם אני משחק במשחק פתוח (PUBLIC) זה משחק ע"ג אדם ספציפי ולא דרך battle net בדרך כלל הכל בסדר אבל יש הוסטים (host) שאני פשוט מקבל אצלם פינגים ממש גבוהים למרות שהכל בסדר אצלי מישהו הציע לי לשנות את הפורטים במצב הזה אז- 1. זה בכלל יעזור? 2. אם כן- איך אני עושה את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח אם תוצרת GIGABITE GA8PE667 PROהכולל בתוכו כרטי רשת - ברצוני לחבר אותו לרשת - ADSL שיש לי א. האם אני יכול להתחבר איתו לרשת הADSL כמו שמתחברים עם המודם שבזק נותנת ? ב. ואם כן אז איזה הגדרות אני צריך לשנות ואיפה ?
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
ב"ה. מחשב נייד (- די ישן) ששודרג לווינדוס 10, לא קולט אינטרנט, [בווי פי - הסימון עצמו מופיע, אך לא מוצגים רשתות, בכבל לראוטר - המחשב מציג את הרשת, אך מופיע תחתיה 'אין אינטרנט']
-
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו יודע מה ה<נושא>, (ראיתי את הסטיקי, אבל שמעתי שהם שינו אותם והאתר הזה לא השתנה כבר למעלה משנה...). תודה.
-
- 12 תגובות
- 33.6k צפיות
-
-
שלום התקנתי את הרשת האלחוטית(נתב+ראוטר)אך יש לי בעיה עם החיבור לאינטרנט,כאשר אני מתחבר לסקייפ או לביטורנט אין בעיה אך כאשר אני מנסה לגלוש באינטרנט רוב הזמן הדף לא עולה לי ,ונותן לי הודעה כאילו אני לא מחובר תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית רשת כזאת: בקומה למטה יש ראווטר חוטי שממנו הולך כבל לכל אחד מה4 חדרים. אבל אני רציתי גם שיהיה אלחוטי בקומה העליונה אז הוספתי בחדר שלי ראווטר אלחוטי, והוא מחובר בכבל רגיל למחשב שלי, ובעוד כבל לראווטר שלמטה. הכל עובד מצויין חוץ מדבר אחד, אני לא יכול לשתף קבצים בין המחשב שלי שעובר דרך הראווטר הנוסף לבין המחשבים האחרים שעוברים רק בראווטר הראשון. בכאילו המחשב שלי לא שייך לרשת הביתית... איך משנים את זה? הראווטר החוטי הוא Edimax והראווטר האלחוטי הוא Linksys WRT54G תודה
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי . אני די חדש בתחום של בניית אתרים. הקמתי אתר לפני שבוע ואני מעוניין שהוא יופיע בגוגל. ידע טכני של בניית אתרים אין לי ממש ( הקמתי אתר באתר שמאפשר בניית אתרים בלי הרבה ידע מוקדם...). יש לי כמה שאלות ואודה לכם אם תוכלו לעזור לי בהם או בחלקן: 1. אם למשל יש לי כרגע 500 חברים בפייסבוק, וכולם נכנסים ללינק של האתר שלי- זה ישפיע על הקידום בגוגל? 2. האם ככל שאני אפרסם את הלינק לאתר שלי (בפורומים למשל) ככה גוגל יקדם אותו יותר? 3. במידה ואני אשים לינקים באתר שמפנים לקניה באיביי- האם זה יתרום לדירוג האתר? 4.האם מישהו יכול לעזור לי בדרכים חינמיות לפרסום האתר -אינדקסים ושיתוף לינקים ? תודה ויום טוב אנשים, עזרתם לי מאוד בבעיות שהיו בהתחלה :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
הראוטר שלי ממוקם בממ"ד ומאחורי עוד קיר בדרך, כך שההתקן WIFI-USB שיש לי כרגע חלש מדי ויש לי קליטה נמוכה וניתוקים תכופים איתו. אני מחפש חלופה חזקה ויציבה במחיר סביר. אין לי כל כך העדפה ל PCI או USB, אך אשמח להמלצה לאחד מכל סוג. תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
יש לי שני ראוטרים (משתמשת רק באחד, אבל שיתאים לשניהם במקרה שאחד יהרס) אחד הוא של 2.4GHZ 802.11g Linksys Wirelss-G השני הוא leve-one WBR-3406 11g מהידע המועט שיש לי אני מבינה שאני צריכה כרטיס רשת שיעבוד ב 802.11g הכרטיס הוא למחשב PC שיעמוד בערך7 מטר מהראוטר עם הגב של המחשב לכיוון הקיר (אני לא יודעת אם זה משנה באנטנה) אני מתכוונת להזמין עוד רכיבים מזיגזג אז חשבתי גם לקנות את זה אבל אפשר ממקום אחר אם יש משהו יותר זול אני יודעת שלא שמתי תקציב, אני לא יודעת כמה אני רוצה משהו שיאפשר גישה לאינטרט (מקסימום לראות סרטון בyoutube) ולהעביר קצבים ממחשב למחשב
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב תודה לעוזרים . אז ככה יש לי מודם/ראוטר ECI אני לא מצליח לפתוח בו פורטים ניסיתי כל כך הרבה דברים ולא הצלחתי עכשיו יש לי שאלה איך אני פותח את הפורטים נכנסתי למשק web ניסיתי הכל 10.0.0.138 עשיתי הכל כמו שצריך פתחתי את הפורט על יוזר וגם לא הלך הנה תמונה : שוב פעם תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
איך אני מצפין את הראוטר שלי ושם לו קוד גישה? יש לי ראוטר TP-LINK תודה..
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ואם כן, כיצד? נתקלתי בכתבה הזו: http://thecom.co.il/article.php?id=6547 אוטוטו עברו 3 שנים מאז הכתבה... אם למישהו יש מושג איך אפשר לקבל אוטומטית כתובת IPv6 מבזק-בינלאומי, אני אשמח לדעת. תודה.
-
- 15 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
היי, על מנת להתחבר לאתרים מסויימים (הולו, פאנדורה וכו') אני צריך להתחבר מ IP אמריקאי, חשוב לי שהחיבור יהיה בטוח, אמין, מהיר ופשוט להתקין אותו, ז"א שלא כל פעם שאני צריך להתחברת אני אתחיל לחפש איזה שרת שייתן לי מענה. האם VPN עונה על הדרישות שלי? איזה VPN'S חינמיים ו/או עובדים טוב עם ישראל? האם אפשר לעשות את זה בפרוקסי? איזה פרוקסים יתנו לי מענה? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 30.6k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שמסוגלת להחליף IP בראוטר
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, יש לי בעיה לאחר שהוספתי נתב וכרגע יש לי2 נתבים, שאחד מתפקד כסוויץ'. שרת שמחובר לסוויץ' מקבל גישה לאינטרנט. 2 מחשבים אלחוטיים לא גולשים דרך הנתב, הם לא חלק מהדומיין כי זה לא אפשרי כרגע (דורש הגדרות רבות). חשוב שתסתכלו בתרשים כי יש שם את כל הפרטים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם איזה מחיר אני יכול לקבל מבזק בינלאומי עבור ספק 30MB תודה רבה לכולם
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מודם כבלים שמחובר לראוטר אלחוטי של 3COM. לראוטר מחוברים 2 ניידים אלחוטית ו-1 נייח חוטית. יש אינטרנט בכל המחשבים והכל טוב ויפה. השאלה - האם יש אפשרות לחבר את 3 המחשבים ברשת ממש - ז"א שכל מחשב יוכל לראות את ה-2 האחרים ולשתף קבצים בינם? האם צריך חומרה נוספת או שראוטר מסוגל ליצור קבוצת עבודה שכזו?
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
בקיצור אני נמצא בממד והקליטה ממש גרועה של הWIFI בחלק מהחדר לא בכולו. עכשיו העניין הוא שיש לי חיבור לאינטרנט דרך כבל שנכנס לחיבור רשת בקיר שהוא מתחבר לראוטר שנמצא בקומה השניה. השאלה מאיזה מגבר WIFI מומלץ לי כזה שיתחבר לחיבור רשת שיש בקיר וממנו ישדר WIFI , רק אל תשכחו שיש לי מחשב נייח בחדר גם שמתחבר עם כבל, ככה שאני צריך פתרון לשני הדברים , תודה. דרך אגב שכחתי לציין שיש כבר ראוטר נוסף שמחובר אלחוטית לראוטר בקומה השניה והוא נמצא בקומה ה1.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש נתב אלחוטי תקן N בטווח מחירים של עד 400 ש"ח האופציות שחשבתי עליהן: D-Link DIR-615 LinkSys WRT160N NetGear WNR2000 הנתב מיועד עבור דירת מגורים בגודל של כ- 70 מ"ר. הוא יהיה ממוקם בחדר העבודה (שהוא ממ"ד), ובמרחק של כ- 15 מטר (עם שלושה קירות ומסדרון) מהסלון. חשובה לי אבטחה אלחוטית טובה, למרות שרוב השימוש יהיה קווי. המלצות?
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בחדר שלי ראוטר מסוג Linksys WRT54GL. הכל איתו עובד והכל מצוין, אבל יש לי גם מחשב בסלון והוא מתקשה לקלוט את הרשת שלי. שמעתי שיש "מגבר" שאני יכול לחבר בבית שיקלוט את האותות של הרשת שלי ויגביר אותם, כך שגם המחשב בסלון יוכל לקלוט את האות. רציתי לדעת האם יש "מגבר" שכזה שאינו מצריך חיבור חוטי למחשב או לראוטר, שאני יוכל להציב בנקודה שונה בבית, כך שיגביר את האות של הרשת האלחוטית שלי, אשמח לקבל המלצות, טל talt13@017.net.il
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הפורט של הביטורנט היה חסום ואתמול חבר שלי שינה לי את ההגדה של הUPNP וזה באמת עבד(לפעמים). אבל שמתי לב שמאז הראוטר שלי מתנתק כל הזמן. זה מודם ראוטר של הוט AMBIT עוד שאלה מחר יבוא לי טכנאי כדאי לבקש ממנו שיחליף לי לראוטר TP-LINK TL-WR841N? אין לי ציוד בתקן N
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
והאם קונפיגורציה כזו עדיפה על ראוטר LinkSys WRT54GL בודד באחת הקומות? תודה!
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.thecom.co.il/article.php?id=5218 הם הולכים להוציא ממיר שהוא גם מודם וגם מתאם טלפוני - הכל בקופסה אחת. הבעיה: הספקיות לא יוכלו לתת את כל השרותים הנוספים שמתאפשרים רק ע"י חייגן (חבילה למשחקי רשת, סינון אתרים, אנטי וירוס רישתי וחבילות שונות ללקוחות עיסקיים)
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע בבית ראוטר של EDIMAX ומודם (שהוא גם נתב) של בזק. הראוטר בתהליכי גסיסה מתקדמים (מרסט את עצמו כל כמה ימים וכו' - כבר ניסיתי לעדכן גרסאות ואיפוס הגדרות ושום דבר לא עזר). יש ל בבית 5 מחשבים (ניידים ושולחניים) + הארד-דיסק חיצוני שמחובר לרשת. הכל מחובר בכבלים ולא באלחוטי (ואני גם לא רוצה אלחוטי), ולכן אני לא חייב משהו עם חיבור אלחוטי. א. האם אני צריך לקנות ראוטר או SWITCH? (הרי המודם הוא גם נתב, כך שלא נראה לי שאני צריך ראוטר + בגלל ההארד-דיסק החיצוני, אני רוצה שהרשת בתוך הבית תהיה כמה שיותר מהירה, וראיתי שכל הראוטרים תומכים במהירויות 10/100 אבל הSWITCHים (לפחות חלקם) תומכים גם ב1000). ב. מישהו יכול בבקשה להמליץ לי מה לקנות? (אני חייב שיהיו 8 כניסות לכבלים + אני…
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-