רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
אז ככה: אני מחובר לאינטרנט -ADSL 1.5MB ועם מודם USB מדגם APACHE. וחוץ מזה, אני משתמש ב-WIN XP PRO ומחשב P4 2.4 256DDR. עכשיו - יש המון אתרים שמאפשרים להריץ בדיקה על מהירות והגדרות החיבור לרשת. כל אתר ממליץ על דברים אחרים, ונראה לי שבאיזשהו שלב התחלתי לבלבל כל מיני המלצות של כל מיני אתרים ובסופו של דבר, נראה לי, שהמהירות שלי רק נפגמה. באחד האתרים הורדתי תוכנה שמאפשרת לשנות הגדרות מסויימות לגבי החיבור לרשת. אני אודה מאוד למישהו שמבין בזה - יותר ממני, שיגיד לי מה ההגדרות המומלצות לחיבור. הוספתי תמונה של ההגדרות הנוכחיות שלי. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בבית 2 מחשבים ואינטרנט של מגה וחצי בכבלים היה לי עוד לא מזמן ראוטר רגיל(קווי) ששבק חיים.. עכשיו אני מנסה להתחבר דרך כבלים וזה ממש לא נוח השאלה השאלה שלי האם אפשרי לקנות 2 כרטיסי רשת אלחוטיים ולחבר את שני המחשבים לרשת בעזרתם? או שחייב לקנות ראוטר אלחוטי?(שעולה לא מעט) במידה וכן האם 2 כרטיסי הרשת האלה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=2340 יעזרו לי? או שכדאי לי לקנות משהו אחר? דרך אגב איך אני יחבר את המודם לאחד המחשבים האם אפשרי לקנות למודם כרטיס רשת אלחוטי מיוחד או שאני יצתרך כבל רשת רגיל לראוטר?(שזה לא ממש רציני כי הראוטר ממש ליד אחד המחשבים) דרך אגב האם זה ממש משמעותי רשת אלחוטית דרך כרטיסי רשת? או שעדיף ראוטר שעולה דיי יקר? מה הבדל בשניהם? כי שהיה …
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אז ככה. יש לי רשת ביתית מאחורי נתב, ובה כמה מחשבים שמריצים שרתי VNC באמצעות RealVNC Corporate. לצורך העניין, כל שרתי ה-VNC רצים על פורט P. כדי שזה יעבוד, בנתב מופעלים שרתים וירטואליים באופן הבא: *מקדם פורט חיצוני P1 לפורט P במחשב X1 *מקדם פורט חיצוני P2 לפורט P במחשב X2 וכו'. בעיקרון, זה עובד יופי. אני יכול לגשת לשרת ה-VNC של כל מחשב באמצעות שילוב הכתובת החיצונית והפורט החיצוני - ExtAddr:P1, ExtAddr:P2 וכו'. אבל באופן מפתיע, כשאני מנסה לגשת מתוך הרשת הפנימית עצמה, אני עדיין חייב לגשת לפי הכתובות החיצוניות. כלומר, נניח שאני מנסה לגשת מ-X1 ל-X2. אני יכול לגשת רק דרך ExtAddr:P2, ולא דרך X2:P. אם אני מנסה לגשת ישירות ל-X2:P, אני מקבל Connection refused. קצת מוזר לי שאני ברשת …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב סבא שלי קיבל שלשום מודם ECI בחיבור רשת שעובד כנתב גם כן , ואני לא מבין איך אני מתחבר איתו לאינטרנט , אני אף פעם לא התחברתי דרך כרטיס רשת. יש ברשותו מערכת הפעלה אקס פי פרו ולוח אם ambit ntfs 7
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
חיבור האינטרנט בבית הוא דרך הכבלים (ללא צורך בחייגן) חיברתי בבית את המודם של האינטרנט ל- SWITCH , ויצרתי רשת פיזית (דרך הקירות) למס' מחשבים. בזמן שיצרתי את הרשת פיזית הצלחתי ללא בעיה לחבר 3 וארבעה מחשבים בו זמנית. כעת אני לא מצליח לחבר אף מחשב מעבר ל-2 שמחוברים באופן קבוע. גם אם אני מנתק את אותם שני מחשבים ומשתמש בכבל רשת שלהם אני לא מצליח לחבר אף מחשב חדש לרשת הנ"ל. גם לא בחיבור ל- USB (יש לי אופציה לחבר את המחשב במקום דרך כבל רשת עם חיבור ל- USB ), כמובן שהמחשבים שניסיתי תקינים . אין לי אף הסבר הגיוני להבין למה זה קורה מעבר להשערה שבמודם של הכבלים ישנו זכרון של MAC ADDRESS או משהו כזה שמונע חיבור מחשבים נוספים/אחרים לרשת. ואת הזכרון הזה אני רוצה לנקות ... כמובן שאשמח לש…
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום אני מחובר לHOT ול 012 יש לי מודם רגיל של הכבלים והיום רכשתי ראוטר כזה http://global.level1.com/products2.php?Id=862&PC1thId=9 חיברתי אותו כמו שצריך בהוראות ועכשיו שני המחשבים אמורים לעבוד באינטרט במחשב שמחובר באופן ישיר (זה שאני מפעיל תחייגן דרכו) האינטרנט עובד כרגיל והכל טוב במחשב השני שמחובר לראוטר המחשב מציג לי ב networkconnections שיש רשת ולמעלה יש תמונה של internet connection אך לא הדפדפן ולא תוכנה אחרת מצליחה לגלוש באינטרנט הרשת בין שני המחשבים עובדת באופן תקין ואני יכול להעביר קבצים ביניהם חופשי אך עדיין המחשב השני לא יכול לגלוש באינטרנט מה עליי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים קראתי באחד המדורים של ידיעות אחרונות שצפוי להגיע לארץ עוד כמה שנים vDSL והמהירות שלו תהיה גבוהה מאוד יחסית לaDSL שאנחנו משתמשים בו היום. מישהו יודע אם המידע הזה נכון ויכול להגיד לי מתי זה באמת יגיע? אם אפשר אז לא שמועות אלא מידע מאומת מבזק או גוף מוסמך אחר. האם ה vDSL יוריד לי את הפינג לאירופה? דרך-אגב, איך זה שלשבדיה יש כאלה חיבורים טובים?
-
- 36 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני יודע שיש אופציה כזו...למישהו יש הוראות שיכול לשלוח?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נמצא במחשב שכיכול חסמו לו את הפורטים 8080 ו 80. משמע אני יכול להשתמש בתוכנת המייל, אני יכול להתחבר לשרתי מוזיקה או תחנות רדיו דרך המדיה פלייר.. אני יכול אפילו לשחק משחקים באינטרנט... אני לא יכול לגלוש. האם ניתן להגדיר דפדפן כלשהו שלא ינסה להתחבר דרך הפורטים הללו? האם יש פתרון לעקוף את החסימה של פורטים אלו? תודה
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לנו רשת אלחוטית בבית עם שלושה מחשבים ששנים מחוברים אלחוטית ואחד ישירות. הבעיה היא שאם על אחד המחשבים האחרים מופעלת התכנה azureus אז מהירות ההורדה אצלי (המחשב שמחובר ישירות) קטנה בצורה מאוד מאוד משמעותית. האם יש משהו שאני יכול לעשות בשביל שזה לא ייקרה?
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
האם זה אפשרי? באיזור שאני גר אין אפשרות לעשות NGN לכן אני שואל אם אפשר לעשות אינטרנט 10MB גם ללא ה-NGN?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתחבר ברשת עם כבל מוצלב למחשב אחר אבל זה כותב בשני המחשבים שהכבל מנותק מדוע ולמה? עשיתי ששני המחשבים מחוברים לרשת ללא אינטרנט ובלה בלה בלה ואז JUST FINISH ולא פועל
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים זה לא היה לי, אבל זה התחיל גם במחשב השני ברשת עם נתב Edimax. כשסגרתי את המחשב הראשון תמיד זה השאיר אור ירוק בנתב שמראה שהכרטיס רשת בקשר איתו ולא מתכבה, ובמחשב השני זה היה בסדר שסגרתי האור נכבה (ונשאר תמיד האור למחשב הראשון ולמודם), אבל לפני כמה ימים זה הפסיג להתכבה וזה נשאר עכשיו דלוק.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום, שאלה קצת טיפשית... כדי לדבר עם בזק אני צריך את השם של המודם ויש לי רק את כתובת IP... אשמח אם מישהו יוכל לעזור.
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עבור אבי נתב בעל קליטה וטחח גדולים לבית בין שני קומות מרובה קירות בטון עדיף נתב בתקן G או תומך אחורה צריך נתב בעל כניסת RJ45 (לחיבור בלי מודם לבזק - חייגן פנימי) אפשרות לאנטנות מרובות ונתיקות כל טוב, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית עם מחשב נייח ושני מחשבים ניידים. במחשב הנייד (MINI) הרשת האלחוטית אומנם עובדת אבל משום מה לא כל האתרים נפתחים כמו לדוגמא walla או facebook. על המחשב הזה מותקן win xp home. בניגוד למחשב הזה שני המחשבים האחרים עובדים כמו שצריך. מישהו יודע אולי מה הבעייה? זה בעייה במחשב? הבעייה היא גם כשאני ממש צמוד לראוטר. -תודה מראש!-
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
מאתמול שוב פעם עדיפות לחיבור עם החייגן וגיימר לעומת חיבור ה MPLS. מורגש למשל בהורדת עידכון לסקייפ שלקח מעל 5 דקות עם חיבור 100 מגה MPLS לעומת 30 שניות עם חיבור חייגן וגיימר. אגב כל נושא הסקייפ וההורדה מהאתר וגם איכות השיחה - הוא נושא שאצלי נתקלתי בו רבות כבר בעבר.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום, כבר שנים אני מחובר לאינטרנט דרך נטוויז'ן בתשתית הוט. היום שדרגתי את המהירות אצל שתיהן ל-100 מגה וניגשתי לבדוק את המהירות באתר שלהם. ובכן, באתר הבדיקה של הוט או נטוויז'ן אני מקבל רק 65 מגה. מצד שני באתר Speedtest יש שרתים שמראים לי מהירות של 97-98 מגה. איך זה, ומה הבדיקה הנכונה? כמו כן אני מחובר דרך הוטבוקס הדגם הראשון. הוא תומך ב-100 מגה או שאני צריך ללחוץ לקבל הוטבוקס 2? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
-
הנתב הקודם שלי (סימנס) נדפק ואני צריך להחליף. מישהו יודע מה יש במלאי של בזק?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן העברנו כבל אינטרנט מהראוטר המרכזי שלנו (שנמצא בקומה למעלה) למקלט, והייתי רוצה לפצל אותו בצורה אלחוטית ככה שיהיה אפשר לחבר אליו מספר מכשירים (טלפונים, לפטופים וכו') ב-WiFi. המליצו לי לקנות את ה-AP הזה: https://ksp.co.il/?uin=16637 אבל חיפשתי קצת, וראיתי שבאותו מחיר אני יכול להשיג ראוטר עם יכולות WiFi טובות יותר + זה יאפשר לי לחבר עוד מכשירים בצורה חוטית: https://ksp.co.il/?uin=41710 במקלט עצמו אין שום קליטה מלמעלה, כך שלא נראה לי שתהיה בעיה של סתירות בתדרים. האם אני צפוי לקבל בעיות אם אחבר ראוטר לראוטר אחר? האם יש לי אופציה טובה יותר? לכאורה, הראוטר מכיל יותר אפשרויות והוא עוצמתי יותר מה-AP, אז מדוע הוא עולה פחות ממנו? תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
תהיתי אם מישהו יוכל אולי לענות על השאלה הבאה, שנשאלת לאחר חיפוש כאן בפורום ובפורומים נוספים ולא הצלחתי לקבל עליה תשובה ודאית. יש אצלי בבית רשת אלחוטית מבוססת על ראוטר של 3Com OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router - אך הטווח לא מספק אותי. כמו כן יש לי (מהעבר הרחוק של הרשת הקווית) שני ראוטרים של Edimax-BR6104K. האם ניתן להשתמש בראוטר הקווי כראוטר ראשי, פרופר ולחבר אליו את ה 3Com כ Access Point ? (יש לי כבל של 40 מטר בתוך הבית שאליו אני יכול לחבר את הראוטר האלחוטי שישמש אותי כAccessPoint). תודה מראש, אני מנסה לחסוך פה כמה שיותר במשאבים.
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
האתר מוגדר כדף הבית שלי, כל פעם שאני גולש ממנו לאתר אחד, אני רואה שהדפדפן עדיין שומר על בין 3 ל-5 חיבורים (פורט 80) לשרתים שאני מניח שייכים להם בכתובת: Dns resolved a212-199-29-14.deploy.akamitechnologies.com to 208.73.212.12 איזו סיבה יכולה להיות לאתר חדשותי לשמור איתי על קשר לאחר שיצאתי מהאתר?
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
בוקר טוב עייפתי מבזק ומהראוטר/מודם שהם מספקים. ברצוני לרכוש ראוטר+מודם אשר תומכים בתשתית בזק ובנוסף ראוטר שני. הכוונה היא לחבר בכבל את שני הראוטרים וליצור לעצמי נקודה נוספת בסלון אשר תשמש הן לחיבורי LAN והן לוויי-פיי. הדרישות הן: 1. מתאימים לתשתית בזק. 2. דואל-בנד 3. קניה מהארץ מחיר פחות קריטי אך לא רוצה להיסחף לסכומים מטורפים. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה הכרטיס רשת מחובר למחשב דרך חיבור PCI והמחשב הפסיק לזהות אותו היום עד עכשיו הכרטיס היה מזוהה באופן אוטומטי ללא כל צורך בדריברים ועכשיו הוא מבקש ממני לעשות חיפוש בשביל למצוא דרייבר לחומרה כדי שהוא יוכל לזהות את הכרטיס הכרטיס לא עשה שום בעיות עד היום והוא כרטיס רשת רגיל לא אלחוטי של חברת TP LINK איך אני מזהה אותו מחדש? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-