עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by gilp123,

שלום, אני מעוניין להשתלט על מחשב מרחוק. לי יש מודם רגיל של כבלים ולמחשב השני מודם נתב של בזק. אני לא מצליח להשתלט דרך התוכנה של windows הוא רושם שאינו יכול להתחבר. ביצעתי את ההרשאות הקשורות להשתלטות מרחוק. האם מישהו מכיר תוכנה חינמית שיכולה לעזור לי ? האם ישנם הגדרות מסוימות שאני מפספס ולא מכיר? האם ישנו פורט מסוים שצריך לפתוח במודם נתב של בזק ואם כן איך מבצעים את זה? זה מאוד חשוב לי. אשמח לקבל עזרה. בברכה, גיל

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. של D-LINK זזה - http://zap.co.il/model.aspx?modelid=597872 וזה של NETGEAR : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=12451 הראשון עולה 100 $ והשני 130 $ אני גר בארה"ב

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by digitalseeker,

זה אמין בכלל ? http://www.isoc.org.il/iix/2x_list.html ובכלל מה זה ?

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  4. יש בידי את האפשרות להביא עם הדודים מחו"ל את אחד מהראוטרים הבאים: D-Link DIR-655 Linksys WRT160N Linksys WRT310N Belkin N+ Belkin N1 Vision (עם חריגה של 14 דולר, השאלה אם הוא שווה את זה) לפי מה שהבנתי, הבלקין הכי חזק, הבעיה היא שהוא לא תומך L2TP... האם אני צריך LT2P אם אני גולש ללא חייגן בכבלים (MPLS) ? הדרישות שלי הן פשוט שיהיה חזק, כי הEdimax 6524 לא עזר. איזה ראוטר הכי מומלץ ? (מזמין מ Amazon.com) אני גולש דרך כבלים, אקספון, מהירות: 5 מגה. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  5. Started by reggaewithdoli,

שלום, יש לי את המודם והנתב הנ"ל,כרגע הצלחתי לחבר אותם כאשר המודם מכיל את הגדרות החיבור user וסיסמה. והנתב על ברירת מחדל אוטומטית -סרבר DHCP. WRT54GL מכיל מעבר את כל הport forwarding וההגדרות שהיו לי בחיבור הקודם שלי. לכן רציתי לדעת איך אוכל לעשות שאת כל ההגדרות אני אעשה מהנתב ולא מהמודם. בהגדרה האחרונה הנתב היה מוגדר על PPPOE ובו היו היוזר והסיסמא. מה אני צריך לשנות בהגדרות של המודם? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום חבר'ה, אני כבר חצי שנה בלי ראוטר, ז"א אני מתחבר דרך חייגן של 013 ,אבל עכשיו אין לי את זה ,אני רק מתקין את החייגן והאינטרנט מחובר תמידית, זה קרה לי לפני שבוע בערך, מוזר לחלוטין, לא ביקשתי מהם את זה, ומה שהכי מוזר זה שכאשר אני פותח את ממשק החייגן הוא נותן לי את האופצייה של "התחבר" כאילו הוא לא מחובר אבל הוא בעצם מחובר, הדבר הזה מפריע לי לכל מיני הורדות וכו'... ואפילו מעלה לי את הPING במשחקי רשת. מה אני יכול לעשות? תודה חבר'ה.

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  7. שלום אני צריך להקים רשת על פי הטופולוגיה הבאה: 1. רשת LAN קווית המחוברת לנתב עם יציאה לאינטרנט באמצעות ADSL 2. רשת לוגית נפרדת אלחוטית שאינה יכולה לגשת לרשת ה - LAN אלא רק לגלוש החוצה לאינטרנט באמצעות אותו נתב. 3. עלי לבצע QOS על מצלמות. 4. לנתב צריך להיות Firewall טוב לשליטה על תעבורה נכנסת ויוצאת. המטרה להשתמש בנתב אחד בעל יכולות VLAN \ WIFI \ HOTSPOT \ QOS \ FIREWALL ההשקעה חייבת להיות מינימלית ככל האפשר ובאמצעות נתב אחד בלבד. איזה נתב מתאים למטרה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Lior10,

שלום, אני יודע שהיו הרבה דיונים בנושא, אבל משום מה לא הצלחתי להגיע למסקנה חד משמעית בענין. כרגע אני לקוח של 012 Smile ואני ממש לא מחייך. המצב באמת גרוע, ההורדות (מכל סוג שהוא) די איטיות, שלא נדבר על ביטורנט. אני מחובר לחבילת גיימרים במהירות חמש מגה ואני אולי מקבל 2 מגה בלחץ. ההתחייבות עומדת להגמר, ועכשיו אני בהתלבטות. לאיזה חברה להצטרף? חשבתי על בזק בין-לאומי. האם גם שם צריך להצטרף לחבילת גיימרים על מנת לקבל רוחב פס נורמאלי ומהירויות הורדה כמו שצריך? תודה רבה, ליאור.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי, הציעו לי היום מבצע באורנג' של חיבור חינם לאינטרנט מהיר ל3 חודשים, שזה כולל גם ראוטר והתקנה ושיחות חינם. בדקתי והם הדגישו במיוחד שאין שום התחייבות מעבר לזה. זה נשמע טוב, אבל האם זה באמת כזה טוב? ובאמת חינם לגמרי? אשמח לדעתכם, תודה.

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  10. Started by XTZ-Mike,

שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של HP עם כרטיס רשת אונבורד (מערכת הפעלה XP PRO) שככל הנראה התקלקל. אני חווה ניתוקים מתמידים (בחיבור קווי) כאשר אני מתחבר לאינטרנט. החיבור הוא חיבור אוניברסיטאי בב"ש (מעונות) כשהיום ושבוע שעבר מנסה איש תמיכת מחשבים לעזור לי בבעיה כאשר מופיע לו בלוג של הסוויצ' שמשום מה הסוויצ' מנתק אותי בגלל שגיאה כלשהי (לא מפורטת השגיאה). המחשב עדיין באחריות אבל עד סוף אוגוסט אני לא אצליח להביא אותו למעבדה ולהישאר כמעט בוודאות כשבועיים בלי מחשב (השירות הנפלא של HP...) חשבתי אולי לקנות בעלות של עד 200 ש"ח , כרטיס רשת 10/100 או אפילו 10/100/1000 אם קיים שמתחבר בUSB למחשב. האם מישהו יכול להמליץ על אחד כזה? עריכה: כמובן שאני מחפש כרטיס רשת שיתחבר בכבל רשת רגיל לחלו…

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  11. Started by thebenjamin,

יש לי 2 מודמים-ראוטרים של בזק: Siemens SL2-141 ו Aztech 600EW אני כרגע משתמש בסימנס ורוצה להגדיר את האזטק כרפיטר (אלחוטי) אפשרי? או שיש אפשרות לחבר קווית את האזטק למחשב שמתחבר אלחוטית לסימנס ובכך להרחיב את הטווח שידור של הרשת?

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  12. שלום לכולם! אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית בין שני מחשבים נייחים. המרחק בין המחשבים הוא פחות מ-10 מטר עם קיר אחד ביניהם. כרגע יש לי מודם של בזק ALE130 אני צריך להחליף אותו אצל בזק? משהו קטן שלא הבנתי, האם אני צריך לרכוש כרטיס רשת אלחוטי לשני המחשבים או שאת המחשב שיהיה ליד הראוטר יהיה אפשר לחבר עם כבל לראוטר? ואם אפשר בבקשה, אני אשמח לקבל המלצות לראוטר, כרטיסי רשת, או שאם אפשרי לחבר את המחשב שליד הראוטר עם כבל אז כרטיס רשת אחד. התקציב הוא בערך 300-350. תודה!

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by ag43,

יש בידי 2 נתבים - נתב סימנס שניתן ע"י בזק ונתב TPLINK. אני מעוניין לשרשר אלחוטית בינהם כדי להגדיל את הטווח ע"מ שהלפטופ שלי יוכל להתחבר לרשת האלחוטית. הבעיה היא שהנתב של סימנס תומך בWDS והנתב של TPLINK תומך בBRIDGE MODE ולא הצלחתי לשרשר אותם לא משנה כיצד הגדרתי. יש לציין שבעבר שירשרתי 2 נתבי TPLINK ללא בעיה. האם יש דרך לשרשר 2 נתבים עם פרוטוקלים שונים? לחילופין (וגם שאלה מעניינת בפני עצמה) - האם ניתן להשתמש בנתב כמגביר ללפטופ ולא כמגביר לAP אחר?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. קראתי מספר מאמרים באינטרנט ופה לגבי חיבור של קונקטורים ותקעים לכבל רשת אבל עדיין לא ברור לי האם אני יכול לחבר לכבל רשת (קשיח) תקע בצד אחד (כדי שיתחבר למרכזת) ובצד השני תקע קבוע על הקיר (כדי שהמחשב יוכל להתחבר אליו)?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  15. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3713473,00.html

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by tepez,

אני צריך להקים רשת ביתית חדשה ומחפש חנות טובה שמוכרת ציוד רשת, באיזור תל אביב. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by emule2,

אז ככה ביצעתי את הבדיקה של SHILDS UP ולהפתעתי גילתי שהפורט 1028 הוא לא מוסתר כמו שאר הפורטים אלה סגור עכשיו זה דיי מדאיג אותי אני משמש ב ZONE ALAREM PRO ככה שאין סיבה שהפורט יהיה גלוי מישהו יודע מה עושים?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  18. Started by ron_42,

שלום אנשים ! אני לא בטוח שכאן זה המקום המתאים להצגת הבעיה אבל אנסה: יש ברשותי שלושה מחשבים עם win xp pro שמחוברים לשרת win server 2003 sbs כקליינטים. הכל תקין , עובד , חוץ מבעיה אחת קטנה: רק במחשב אחד כשמכבים אותו ומדליקים מחדש כונן הרשת שהיה מחובר מתנתק וצריך להיכנס שוב לשרת ולהגדיר אותו מחדש.במחשבים הנוספים הוא לא מתנתק וממשיך להיות מחובר. השאלה היא מה כדאי לבדוק כדי לאתר מהיכן מגיעה הבעיה. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  19. אז ככה, פעם פתחתי פה דיון ורשמתי שיש לי בעיה עם האינטרט שהוא כל כמה דקות או כמה פעמים בשעה פשוט מתנתק. הבנתי שהבעיה היא בראוטר כי בחיבור ישיר של מודם MOTOROLA (של הוט) למחשב אז הכל בסדר ואין ניתוקים. הראוטר שיש לי הוא - 3COM 3CRWER-75... אמרו לי שהבעיה עם הראוטר שלי היא כנראה בגלל המפרט הפנימי(שהעומס גם של גלישה ושל הורדות במקביל הוא זה שגורם לניתוקים) - לכן אני צריך ראוטר עם מפרט פנימי יותר חזק, האם זה הגיוני? כי מה שמוזר שלפני כחודשיים הכל היה בסדר אבל בזמן אחרון פתאום הופיעה הבעיה הזאת של ניתוקים... הנה דוגמה הכי קטנה - אני מנסה לעלות תמונה(שנמצאת אצלי על הדסקטופ) לאתר מסוים, זה רושם לי באתר "טוען" ואז פתאום בהגדרת ISP GATEWAY של ראוטר אני רואה DISCONNECTED במקום CONNE…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום למומחים בין פעמיים ביום לפעם ביומיים אני צריך לאתחל את הראוטר בגלל התנתקות מהאנטרנט. להוציא אותו מהחשמל , להמתין דקה ולחבר שוב. בדרך כלל זה פותר את הבעיה. הראוטר מחובר למודם של הוט-כבלים , תוצרת תומסון. הראוטר של חברת TRENDNET , חיבורים רגילים (לא אלחוטי) מתחבר לשני מחשבים העובדים ברשת. ספק האנטרנט- נטוויזן. מערכת הפעלה XP מה דעתכם?? האם הבעיה בראוטר? בהוט? בנטוויזן? חבר המליץ לי על ראוטר של 3COM תודה ערן

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  21. Started by KingYes,

אהלן, יש לי שאלה שתמיד מציקה לי.. האם ה-FIREWALL של ווינדוז מספיק טוב בשביל לאבטח את המחשב שלי או שכדי לי להתקין תוכנה אחרת שתעשה את הפעולה הזו?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  22. Started by heya,

יש לי מודם Aztech 600E. כל אפשרות שאני מסמן עליה V, בין אם זה Enable DMZ או כל אפשרות אחרת, אני עושה Apply או Save Settings וזה מוריד את ה-V. מישהו?

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by knoximator,

יש לי חשבון premium לאתר, ומשתמש בו די הרבה. עד לפני יומיים הכל היה בסדר, יש לי חבילה של 5מגה ואני קיבלתי מהירות הורדה מתאימה לחבילה, משהו כמו 400קס/ש מאתמול אני בקושי מקבל 20-30 גם בשעות שאין בהן עומס בכלל. התשתית שלי היא ADSL והספק לצערי הוא 012 זהב. מה שמוזר הוא שניסיתי אתרים אחרים NETLOAD ו MEGAUPLOAD HOTFILE ....ושם אני מקבל את מלוא רוחב הפס בממוצע 250+ אינני בטוח עדיין אם הבעיה היא בכלל אצלי (הספק מבצע חסימה או משהוא) או שהבעיה היא אצל RAPIDSHARE. אני רוצה לבדוק אצל חבר מספק אחר אם גם אצלו יש האטה במהירות יש אפשרות לבדוק/לעבור מהחסימות?????

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by falken,

תקשיבו אתמול התחילה לי שוב בעיה שהייתה לי בעבר יש לי שרת לאחוטית בבית הנייד מחובר אליה והכל עובד שם חלק והכל ! אבל המחשב השני מחובר גם האינטרנט מראה שהוא מחובר אבל לא נכנס לאיסיקיו לאינטרנט כלום הוא מראה לא ניתן להציג דף זה הבעיה היא שהpackets שלי עומדים על 567 בsent ו369 ב received שזה בחיים לא היה לי ככה בדרך כלל זה על 50 מיליון ככה עזרה בבקשה

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  25. התקנתי Maxtor Central Axis והגדרתי עליו תיקיות Public ו-Limited Access. אני רוצה לאפשר גישה לשניהם בלי להתקין את התוכנה הייעודית Maxtor Manager על כל מחשב. עם תיקיות מסוג Public אין שום בעיה, פשוט מיפיתי כונן רשת חדש ועובד. תיקיות פרטיות דורשות כמובן שם משתמש וסיסמא כאשר ממפים כונן רשת. הבעיה שכל הסיסמאות שהוגדרו בניהול הכונן אינן עובדות. האם יש דרך או שחייבים להשתמש בתוכנה הייעודית?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.