עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. השאלה הכללית: - כמה זמן בד"כ לקח לטכנאי להגיע עם המודם USB ולחבר אתכם לADSL בבזק בינלאומי מהיום שהזמנתם ? (למי שהיתחבר דרכם) (והאם משלמים לבזק ביןלאומי על הימים לפני שהטכנאי הגיע? האם גם לבזק ?) בנוסף: -בזק בינלאומי מאוד מעצבנים אותי ממה ששאלתי בטלפון, אני חושב על החבילה של ה 256, ובנוסף למה שרשום באתר - הם דורשים 39 ש"ח על הדמי משלוח של המודם עם הטכנאי, הם אומרים שהטכנאי יגיע עד 14 ימי עבודה (ז"א 18 ימים), ומה שמוזר לי שנראה לי שאני צריך לשלם לבזק על הכמעט חודש הזה וגם להם, הם אומרים שהם מביאים רק שני פילטרים למרות שבזק אמרו שהם מביאים עד חמישה דרך הספק גם אם אני לא קונה מהם מודם. זה יוצא עוד המון כסף (והם קצת שינו את המחירים ממה שרשום באתר ככה ששזה יוצא עוד איזה 20 שקל…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by גדעון,

[tr][/tr] שלום חברים יש לי רשת ביתית של 4 מחשבים המחוברים בHUB הכל עובד, הכל אחלה. כל המחשבים מבוססים על מערכת הפעלה XP. לאחרונה חיברתי מודם כבלים (מוטורולה) בחיבור USB לאחד המחשבים ושיתפתי אותו. כעת כל המחשבים יכולים להתחבר לאינטרנט ללא שום בעייה. הבעיה שישנה היא: חובה להשאיר את המחשב בחיבור USB תמיד פתוח !!! מחפש פתרון לחיבור המודם לHUB כך שכל המחשבים יוכלו להשתמש בו זמנית מבלי להיות תלויים במחשב זה או אחר מניסיון של חיבור המודם לHUB רק מחשב 1 רואה אותו בו זמנית מה עושים?????????

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום במזל טוב אני קונה מחשב לחדר ויותר לא צריך להרביץ לאחים הקטנים כדי לקבל את המחשב. יש בעיה קטנה: החדר שלי מאוד רחוק מהמחשב הישן שלי, אין אפשרות להעביר חוט ואני די בטוח שרשת אלחוטית לא תעבוד.... אז אני מחפש איזה דרך ליצור רשת, שמעתי וראיתי מחבר של MSI שמתאים לחשמל אבל הוא עולה 300 שקל ליחידה, אם מישהו מכיר משהו אחר (שמעתי על אביזרים שמתחברים לטלפון..) בבקשה פרסמו. נ.ב מחירים סבירים, אני לפני קניית מחשב ;D

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני כבר 4 ימים מוריד ב0-3 קיי. אני לא יודע אם זה בעיה בשרתים אליהם אני מחובר, או חוסר מזל בקבצים שאני מוריד.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by HFDO5,

תוך כמה זמן מגיע בערך ADSL הזמנתי לפני חודש.. ועדיין אין תשובה אין כלום מישהו יכול להעריך ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by oriki9999,

שלום לכולם! יש לי בעיה (כמו שהכותרת אומרת) בפתיחת פורטים לתוכנה מסויימת. המצב שלי קצת מורכב.. יש לנו דיי הרבה מחשבים בבית ולכן יש לנו שני Routers (אחד מהם הוא גם המודם). כאני כותב באינטרנט 10.0.0.138 זה מביא אותי לאחד מהם (שהוא גם המודם) וכשאני כותב את הDefulet Geataway זה מביא אותי לשני. בקיצור ברואטר הראשון דרך אגב הוא גם המודם (הוא של חברת PowerNet דגם Par - 720G) ובוא אני לא מצליח לפתוח שום פורט. אבל בשני (הוא של Edimax דגם BR - 6204WG) אני דווקא כן מצליח. בכל אופן כשאני עושה בדיקה האם הפורט פתוח מתקבל שהוא סגור. תודה לעוזרים אורי

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מנסה לשתף בין המחשב בבית שלי לבין הלפטופ (ואל תגידו "אז תקנה ראוטר" ) אני יודע שניתן לעשות את זה דרך BLUETOOTH, אני מצליח לאתר את שני המחשבים ולחבר ביניהם אבל לא מצליח לקבל IP נורמלי משום מה.... המחשב בבית הוא עם XP והנייד עם ויסטה - שניהם מאתרים אחד את השני ומחוברים אבל שאני מריץ דפדפן הוא מבקש לתקן בעיות בחיבור וכמובן שלא מצליח... הוא אומר שההתחברות הצליחה ואפילו משתנה מ"כבל רשת לא מחובר" ל "מחובר" אבל משום מה לא עובד... הנה העתקה של ה IPCONFIG למי שיכול לעזור... Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : BAD-SECTOR Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown IP Routing Enabled. . . . . .…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אז ככה לאחר שפתחתי את הפוסט הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=448680.0 וכל המסקנות שלי הם פה אחד! לעזוב את 012 ולעבור לספקית אחרת השאלה שלי היא כזו זכור לי, אומנם במעורפל, שמתי שהתחילה תוכנית הניידות של המספרים הסלולריים דיברו גם שניתן לנייד את הכתובת מייל של הספקיות הרי מדובר באותו מלכוד כמו של הסלולריות שאנשים לא עברו חברות מחשש לאבד את המספר הקיים שכולם הכירו אותם בו כנ"ל לגביי המיילים... וכן אני יודע שבטח תיכף תשאלו למה את משתמש בדואר שלהם... מדובר פה על משהו שהוא שנים אחורה שאני עם 012 והמייל הזה משמש אותי בעיקר לדואר פרסומי של כל מיני חנויות ברשת וגם בגלל שנוח להפעיל עליו חוקים (RULES) באוטלוק. אני יכול "לספוג" את האיבוד של התיבה הזו, אבל זה מצריך כא…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Cheif,

הנה לכם תמונת מסך של שתי פקודות TRACERT לאתר של אוניברסיטת תל-אביב. פקודת ה-TRACERT הראשונה בוצעה מבזק-בין-לאומי והשניה מ-הוטנט. בשתי התוצאות ה-TRACERT עובר דרך ה-IIX, אבל יש הבדל משמעותי בינהן. מי יהיה הראשון שיסביר את ההבדל?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Guymz,

רציתי לדעת האם לאנשים עם 100 מגה בזק יש שינוי במהירות העלאה היום... אשמח אם תבדקו ותכתבו לי... תודה :-)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. חברת Droidfi מאמינה שהקושחה המתאימה ביותר לנתבים צריכה להיות מבוססת על מערכת ההפעלה Android. כדי להגשים זאת, החברה פתחה קמפיין ב-Kickstarter שמטרתו לגייס $2,500 שיסיעו לה לפתח קושחה חלופית לנתבי 802.11ac המבוססים על רכיבים של חברת Broadcom. סף הכניסה נמוך ביותר - $1 בסה"כ ותמורתו יקבל התורם גירסת בטא וגירסא סופית של קושחה עבור אחד הנתבים הבאים - Linksys EA6500, NETGEAR R6300 או ASUS RT-AC66U. החברה איננה מתכוונת לגבות תשלום עבור הקושחה ומתכוונת להתבסס על הכנסות ממכירת אפליקציות שירחיבו את התכונות של הנתבים כמו חיבור לשירותי אחסון ענן ואנטי וירוס. את כל הפרטים ניתן למצוא כאן -- http://www.kickstarter.com/projects/2010965554/turbocharge-your-wireless-router-with-an-android…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by rjjb7,

יש לי ראוטר של TNN NETWORKS 600EW. אני מנסה להגדיר את הרשת האלחוטית שלו כדי לגלוש דרך הסמארטפון החדש שקניתי - HTC DESIRE HD נכנסתי להגדרות הנתב בדפדפן והגדתי סיסמת WEP עבור החיבור האלחוטי ואיפסתי לסיום באמצעות Restart Access Point הסמארטפון אכן מזהה את החיבור האלחוטי עם אות מלא כמוגן באמצעות WEP. כאשר אני מכניס את הסיסמא שהגדרתי בדפדפן, הוא מנסה להתחבר ואז מתנתק מיד. 1) כאשר אני מזין את הסיסמא בסמארטפון, אני מזין בHEX או בASCII? אם בHEX - עם רווחים בין כל 2 תווים או בלי? למשל: נניח והזנתי סיסמת HEX כזו בדפדפן: 72 6A 6A 62 37 בASCII היא מתורגמת למחרוזת הבאה: rjjb7 מה עליי להזין כאשר הסמארטפון מבקש ממני כסיסמא? הערה: ניסיתי גם את הHEX גם את הASCII ואת שניהם הסמארטפון לא קיב…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yotam360,

אני רוצה לקנות מודם שישמש אותי לשיחות דרך הסקייפ, אין לי תקציב מוגבל, אני פשוט צריך מודם שיעלה על הדרישה הזאת, אם יש בכלל אחד כזה מה לדעתכם יהיה מודם טוב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by shmulik88,

אני מחפש פתרון של 2-3 מצלמות כדי להשגיח על אדם מבוגר. אני רוצה מדי פעם לבדוק דרך המחשב או הסמארפון את מצבו. בבית שלו יש מחשב וראוטר אלחוטי שפעיל כל הזמן. כמובן שהפיתרון צריך להיות זול. כל רעיון או הצעה יתקבל בברכה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by VegansXe,

שלום חברים, שיתפתי את תיקיית הסרטים שלי בWIFI כך שהשותפים יוכלו להעתיק סרטים למחשב האישי שלהם. מדובר על נתב TPLINK 941ND, שמחבר אליו מחובר אליו קווית (נמצא באותו חדר) ואילו 2 אחרים בWIFI שאחד מהם הוא שלי אצלי יש מתאם רשת קטן שתומך עד 150MBPS תקן N LITE כאשר מבצעים העתקה לאחד מהמחשבים זה מעביר במהירות של 2 מגבהייט לשנייה מקסימום. למה זה מעביר כל כך לאט? האם מדובר על בעייה בכרטיס רשת שלי? אם היה לי כרגע בהישג יד כבל רשת הייתי מעביר כבל במסדרון ומנסה לבצע העתקה למחשב שמחובר ישירות. ככה הייתי עובד על ה100 הפנימי של ה941ND ורואה מה המהירות... זה בעייתי שאי אפשר להעביר כבלים... (דירה שכורה 4 חדרים)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by QttP,

שאלה 1: בזמן האחרון יש עלייה בתלונות לגבי ספקים שחוסמים או מגבילים תעבורת P2P, באמצעות קביעת תיעדוף ללקוחות (לפי IP), הגבלה ללקוחות שמורידים יותר מידי וכו'. מה קורה עם לקוחות שמחוברים ללא חייגן בכבלים (MPLS)? האם גם איתם משחקים משחקים כאלה? מצד אחד שמעתי שבחיבור MPLS הספק לא רואה את הלקוח מחובר במחשבים שלו (כי החיבור ישיר ל-HOT). מצד שני, אם כן משחקים איתם, לקוחות המחוברים MPLS בבעיה קשה יותר, כי אין להם שום יכולת לשנות IP בכוח ע"י ניתוק וחיבור מחדש. שאלה 2: נובעת ישירות משאלה 1 - נניח שאני מחובר MPLS. האם אני יכול, עם אותו המודם, לכפות חיבור עם חייגן דרך L2TP או PPTP?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Rhx,

שלום.. לאחרונה האינטרנט פשוט הפסיק לעבוד, הקו מחובר, המודם מחובר, הכל נראה תקין - אך נראה לי שמישהו שיחק בהגדרות של הראוטר, אין לי מושג מי.. עכשיו, ניתקתי את הראוטר וחיברתי רק את המודם והאינטרנט חזר לעבוד, יצרתי התקשרות חדשה ולא על LAN/כרטיס רשת.. לפי מה שהבנתי צריך פשוט להגדיר את הראוטר חזרה, הבעיה שאין לי מושג איך אני עושה את זה - למישהו יש רעיונות? הראוטר שלי הוא של Level One - הדגם הוא FBR-1418TX פשוט לגרום לכך שהראוטר יעבוד עם שני מחשבים, זה הכל.. ועוד בעיה שדי מציקה לי, לטעון אתר לוקח לי לפחות 10-15 שניות, אין לי מושג למה ואיך.. אולי זה בעיה עם נטויז'ן? למישהו פה יש עוד בעיות עם המהירות אצל נטויז'ן? האיטיות פשוט מחרידה.. תודה לכל העונים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by alexkid,

שלום לכולם : ) יש לי נתב עם מודם של בזק D-LINK DSL6740U (פח) מעוניין להחליף לפי מה שכולם אומרים פה C7 זה מה שצריך לעשות ? יש עכשיו אטרקציות בלק פריידי אז לטפס ל C9 לא דרמתי ו/או נגיד בכלל C3200 ? כשאני משווה ליד ה VR600 עושה רושם שיש לו תמיכה ביותר סוגי רשתות ??? אובד עצות לא יודע מה לבחור.... אולי בכלל את XIAOMI MI 3 ב 25$ וזהו? https://ksp.co.il/?list_compare=.35747..28428..37339. נתונים אם צריך-דירה 120מ' 2 טלויזיות עם סטרימר (תמיד רץ) 2 לפטופים 3 ניידים דיסק קשיח לנתב מלא שטויות שמחובר קוי לנתב-מערכת סאונד בקרת שליטה של לוג'ייטק וכאלו שטויות (לא נראה שמשנה) חשוב שיהיה מהיר מעודכן טכנו…

19. Started by ras81,

שלום, רכשתי את הMOCA הבאה שתומכת בקצב העברה גבוהה משל הMOCA של HOT https://www.comtrend.com/Product/107$prod.html מסיבה כלשהי, לאחר שאני מחבר את הכל, הFIBER מאבד את החיבור לאינטרנט... רק כאשר אני מוצא את הCOAX IN מה MOCA ומחבר לCOAX IN של הFIBER האינטרנט חוזר אליו (נורית חיווי בFIBER עצמו שיש אינטרנט) האם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? עם הMOCA של HOTהכל עובד חלק...

20. Started by Cheif,

בחודש יולי השנה פרסמתי סקירה מקיפה לגבי נתב ה-AC החדש של חברת D-Link דגם DIR-825/AC. בדיקת הביצועים של נתב זה בתקן AC העלתה תוצאות נמוכות מהצפוי ומידע על כך הועבר לחברה. לאחר שחקרה את הנושא הוציאה D-Link קושחה מעודכנת הפותרת את הבעיה. הקושחה החדשה הועברה אלי ולאחר שעדכנתי את הנתב, בצעתי בדיקת ביצועים מחודשת. בדיקה זו העלתה שאכן הבעיה נפתרה והתוצאות המתקבלות אכן עולות בקנה אחד עם המצופה. בסקירה המצ"ב מופיעה טבלת ביצועים מעודכנת. במקביל בוצעה אותה בדיקה ביצועים מול נתב AC1200 אחר (של חברת Edimax) והביצועים של שני הנתבים (המובססים על אותו SOC) נמצאו דומים מאוד. http://www.netcheif.com/Reviews/DIR-825AC/DIR-825AC.htm

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Delver,

שלום לכולם, לאחרונה עברתי דירה ואני רוצה להתחיל להשתמש בסטרימר chromecast2 עבור הטלויזיה בסלון. לשם כך אני צריך אות וויפי טוב והמודם-ראוטר שיש לי kasda kw5212 לא מצליח לספק אות וויפי חזק לסלון. חשבתי להשתמש ב kasda כמודם בלבד ולשדרג את הראוטר למשהו טוב יותר (תקציב גמיש). ראיתי המלצות על: 1. archer vr600 v2 כמודם+ראוטר . 2. archer c7. 3. onhub ac1900. יש אפשרות לקנות בארה"ב באמצעות קרוב משפחה שטס לשם בקרוב (תוך עמידה בכללים). הייתי רוצה מוצר טוב שישרת אותי 3-5 שנים לפחות. מה האופציה הכי cost-effective? האם יש אופציה טובה אחרת שלא רשמתי? תודה נ.ב. google wifi זה יותר מדיי עבור דירות ר…

22. Started by ERGZL1980,

שלום, אם אני מתקין על המחשב שלי שירות VPN, האם אני צריך גם לעדכן משהו בראוטר של בזק? או לגלוש כרגיל?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, ברשותי נתב+מודם ישן מאד של בזק (DSL-6740U-H1). לאחרונה קניתי נתב חדש ולכן, את הנתב+מודם של בזק הפכתי ל-Bridge כדי שישמש רק כמודם. הגדרתי את הנתב החדש, חיברתי אותו ל"מודם" והכל עובד פיקס. אבל מאז, אני לא מצליח להיכנס להגדרות של הנתב+מודם (שעכשיו משמש כמודם בלבד), לא מצליח להתחבר אליו בשום צורה. כשאני מריץ ipconfig לא רשום כלום תחת default gateway. אני יכול לנסות לעשות לו ריסט ידני בעזרת הכפתור שנמצא בגב המכשיר אבל לא בטוח שזה יפתור את הבעיה ואז בכלל לא יהיה לי אינטרנט. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shgec,

רוצה להרכיב כרטיס כזה על מחשב. אני רוצה בעתיד לעשות רשת בין טאבלט, מחשב, מחשב נייד טלפון וטלוויזיה. נוצרו לי כמה שאלות. אני יכול להשתמש בכרטיס זה בטור ROUTER? אני יוכל להזרים סרט לטלוויזיה ובנוסף לעשות דברים אחרים על מסך מחשב בו זמנית? או שWIDI זה פשוט שכפול מסך?? משום מה לא מוצא בארץ כרטיס כזה, ולקנות בחול משלוח עולה יותר מכרטיס . מישהו יודע איפה אפשר לקנות??? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by binyamins,

ה XP והמדפסת מחוברים לנתב הנייד הוא אלחוטי איך אני עושה רשת בין כולם ? תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים