עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. קניתי את ההארדיסק של ווסטרןדיגיטל MY BOOK WORLD EDITION 2 1TB זה הארדיסק חיצוני שמתחבר בחיבור רשת לראוטר(EDIMAX 6504N),ואז בעצם יש אליו גישה דרך האתר של MIONET (תוכנה שכנראה בשיתוף עם WESTERNDIGITAL) אפילו עם המחשב מכובה,יש גישה לקבצים שלו,זה ממש מציג דרך שם את הכל תיקיות ואפשרות להכנס ולהוריד את הקבצים. הבעיוצ עם האתר שלהם הזה1.,שבהרבה מחשבים הוא לא פועל בגלל ג'אווה או בגלל לא'דע פקין מה, 2.גם באלה שהוא פועל-יש חסימה של הקבצים הכי פופולריים של מוזיקה,וידאו,תמונות...שזה בעצם מה שאני רוצה גישה אליו! 3.התיקיות אצלי בהארדיסק הם בעברית וכנראה בגלל שאין להם פונט עברי באתר זה פשוט מראלי את הכל בג'יבריש.ואני לא יודע לאיזה תיקיה להכנס. לכן..העזרה שרציתי מכם. זה איך אני בעצם ניגש …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by DrStyle,

שדרגתי לאינטרנט 30MB, והורדתי כבר יותר מ50GB אני כמעט בטוח.. עכשיו רציתי לשאול אם הם יכולים לחייב על זה ביותר? או משהו אחר שהם יכולים לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. זה קורה לי די הרבה בזמן האחרון וזה לא שיש איזה אתר ספציפי אלה להפך לפעמים זה יכנס לי ופעמים זה יראה לי את השגיאה הבאה לחצו כאן זה לא שאני לוחץ על לינק ושמירה בשם או משהו למשל אני מקליד בשורה של הכתובת www.lala.lala/lala.html או לא משנה מה זה נותן לי תהודעה הזאת ואין לי מושג איך לפתור את זה...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. האם WPA1 תומך בהעברת נתונים של 300Mbps בתקן N??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם זקוק לראוטר אלחוטי שיתחבר למחשב באופן קווי ועוד לפטופ שיתחבר אליו אלחוטי עם אפשרות לעוד מחשב htpc אלחוטי מבחינת טווח -מדבור בשתי קומות אבל עד היום חיברתי את המחשב כAP עם הwifi המובנה בלוח אם (p5b deluxe) וקלטתי די טוב בכל הבית אז אני מניח שהקירות אצלנו לא מי יודע כמה... הכי חשוב לי זה שלא יהיו בעיות של איטיות וכדומה- משתמש בתוכנות הורדה מגוונות ביניהן torrent שדורשות חיבורים מקבלים רבים ואם בעתיד יהיה htpc אז תעבורה מקומית גם תהיה חשובה מחיר עד 300-אולי אני מפריז פה במחיר כי אני לא ממש בענייני מחירים אז אם יהיה משהו צנוע שיעשה את העבודה ביותר זול, מה טוב-- ראו הוזהרתם סטונדנט תפרן לפניכם.. מדובר בתשתית 12 של הוט תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. התקלה שהחלה לפני כמעט חודשיים ככל הנראה נפתרה. חזרו אלי היום מ 014 ואמרו שנעשו שינויים יחד עם הוט כבר לפני שבועיים ולא אמורה להיות יותר תקלה (ככל הנראה התקלה במקור היתה בתוך הוט והם לקחו אחריות יחד עם 014)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Yosifz8,

שלום לכולם קיבלתי הזמנה מחבר ל torrentleech ורציתי להתחיל להוריד עם utorrent על מחשב ה mac שלי. הבעיה היא שההורדה לא מתחילה כרגע ודברים שהורדתי לפני לא מעלה בכלל . פתחתי את הפורט של ה uTorrent בראוטר שלי, ורציתי לדעת האם יש דברים נוספים שאפשר לעשות או קליינט אחר שמומלץ להשתמש בו?

8. Started by I_S,

יש לי Adsl 0.5 ו-WinXPויש לי פינג מאוד גבוה, בערך 200 בשרתים ישראלים,נגיד בCS אני פרימר(Framer) ואז לאנשים קשה להרוג אותי,אבל זה גם קשה בישבילי,זה גם נורא מתריד......האם זה תלוי במרחק שלי למרכזיה? ואם אני יחליף למת"ב(אינטרנט בכבלים) אז הפינג ישתפר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. קניתי את הראוטר הנ"ל לאחרונה ובערך פעם ביום - יומיים הראוטר נתקע ופשוט אי אפשר להגיע אליו, אין אליו פינג והפתרון היחידי הוא כיבוי והדלקה מחדש של הנתב. לאחרונה שידרגתי את הקושחה שלו לגרסה האחרונה ל- 1.34WW אבל התקיעות עדיין קורות. ראיתי פה בפורום את הת'ארד הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480399.0 שבו מתלונן משתמש מסויים על בעיה דומה ו-Cheif כותב: התופעות שאתה מציין הן תוצאה של עומס יתר על הנתב. אם אתה עושה שימוש בתוכנות הורדה (TORRENT) כדאי שתקטין קצת את כמות ה-CONNECTIONS ומספר ההורדות במקביל. כמו כן, תוודא שהנתב יושב באופן שפתחי האוורור שלו אינו חסומים -- יכול להיות שהוא מתחמם וזה פוגם בביצועים שלו. לגבי ה-SWITCH -- תרשום על איזה דגם מדובר רק על מנת ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. מחפש לקנות קונקטורים שיתאימו לכבל CAT 7 ניסיתי לשים רגילים לא מצליח בגלל חוטי הנחושות היותר עבים במקצת מהגרסאות האחרות. הבנתי שיש את GG45 האם הוא מתאים לשקעים רגילים של כרטיסי הרשת כיום ? אם כן איפה אפשר לקנות בארץ ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ori_ab,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה מאוד בחיבור בכבלים : אני משתמש בראוטר אלחוטי של אדימקס (6104WB) ויש לי מנוי 750K בנטויז'ן דרך הכבלים. מהארץ ההורדות עובדות מעולה (90K), כך גם בחלק מהאתרים בחול (מייקרוסופט,סימנטק) אבל באתרים רבים אחרים אני מקבל קצב מזוויע של 5-20K. מה שמוזר הוא שכשאני משווה עם שכן שלי שיש לו אותה חבילה בדיוק (אותו ספק,כבלים,750K) הוא מקבל מהאתרים האלה 90K ואני 5-20K!!!. (יש לו ראוטר אדימקס 6104WG) ניסיתי להתחבר עם המחשב שלי דרך הראוטר שלו ושם אני מקבל 90K! אני כבר מיואש כי החלפתי 3 פעמים ראוטר, שוחחתי אינספור שיחות עם נציגי התמיכה של נטויזן והכבלים שתמיד מפנים אותי להוריד קובץ מהאתרים שלהם ואומרים שהכל תקין... למישהו יש עצה/מושג מה קורה פה? ההבדל ה…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Nookie,

בספטמבר 2003 (9/03) התחברתי לאינטרנט המהיר. בהתחלה במהירות של 750 ואז השתדרגתי ל 1.5 אתמול עברתי לחבילת ה2.5 אך אני עדיין עם המודם שקיבלתי ב2003! יש לציין שהמודם עובד רציף מ 2003 ולא היו לו שום בעיות. Alcatel Speed Touch Home - האם כדאי לפנות לבזק ולקבל מודם חדש? או שהמודם שלי מצויין?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Speed Demon,

שלום חברים! עשיתי פורמט במחשב של אבא שלי והאינטרנט היה מחובר באופן הבא: כבל של HOT מחובר למודם חיצוני,מהמודם הוא מחובר עם כבל רשת לראוטר,ומהראוטר מחובר עם כבל רשת למחשב שלי וגם למחשב של אבא שלי. האינטרנט מחובר תמיד ואין צורך בשום חייגן. האינטרנט שלי עובד,אבל שלו לא כי סביר להניח שהכרטיס רשת שם לא מותקן. אני מנסה כבר שעה למצוא דרך להתקין לו דרייבר ופשוט לא מצליח,המחשב לא מזהה את הכרטיס ואין אותו ברשימת הHardware שבלוח הבקרה כלל... יש לי את הדרייבר,אבל הוא מורכב מקבצים בודדים שאין שם שום התקנה,עשיתי את זה לאחרונה דיי מזמן וזכור לי שברגע שהמחשב מצא משהו שהוא לא מכיר,יש דרך לאתר את הקבצים האלה בחיפוש ידני,אבל הבעיה היא שהמחשב לא מצא את הכרטיס... מה אני יכול לעשות שהאינטרנט יפ…

14. חברת Droidfi מאמינה שהקושחה המתאימה ביותר לנתבים צריכה להיות מבוססת על מערכת ההפעלה Android. כדי להגשים זאת, החברה פתחה קמפיין ב-Kickstarter שמטרתו לגייס $2,500 שיסיעו לה לפתח קושחה חלופית לנתבי 802.11ac המבוססים על רכיבים של חברת Broadcom. סף הכניסה נמוך ביותר - $1 בסה"כ ותמורתו יקבל התורם גירסת בטא וגירסא סופית של קושחה עבור אחד הנתבים הבאים - Linksys EA6500, NETGEAR R6300 או ASUS RT-AC66U. החברה איננה מתכוונת לגבות תשלום עבור הקושחה ומתכוונת להתבסס על הכנסות ממכירת אפליקציות שירחיבו את התכונות של הנתבים כמו חיבור לשירותי אחסון ענן ואנטי וירוס. את כל הפרטים ניתן למצוא כאן -- http://www.kickstarter.com/projects/2010965554/turbocharge-your-wireless-router-with-an-android…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by kalla,

שלום לכולם ! כשיש לי בעיות עם האינטרנט ואני פותר אותם לאחר מכן או במקרים אחרים ה- LOCAL AREA CONNECTION שלי גודל במספרים LOCAL AREA CONNECTION 2 OR 3 OR 4 OR 5 AND SO ON אני רוצה להחזיר את ערך המספר לנורמל - LOCAL AREA CONNECTION איך עושים את זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by BD1,

טוב.. אז אוטוטו אני מזמין מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם שווה לעשות ראוטר או לא.. בעקרון אם אני מביא ראוטר.. את המחשב החדש אני מעביר לעמדה של המחשב הנוכחי שלי אז הוא יהיה כביכול המחשב הראשי ואני רוצה לדעת כמה דברים.. אני יודע שבמידה ושנינו גולשים באינטרנט או מורידים משהו מהאינטרנט בו זמנית רוחב הפס מתחלק.. אז במידה והאינטרנט כבוי באחד המחשבים אז זה אומר שהמחשב השני יינצל את כל רוחב הפס? או שצריך כל הזמן להגדיר מחדש, איך זה הולך? רוצה לדעת מה המחיר של ראוטר טוב אם אני ייקנה שאני יידע מה מידת הנזק פה.. את האמת הבעיה היחידה פה שאבא שלי רוצה את המחשב הזה לעצמו ואני ייקח את המחשב החדש ולכן צריך אינטרנט בכל מחשב.. לפי דעתכם שווה להתמקח על אינטרנט במחשב החדש רק במקום להיות עם ראוטר …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום. יש לי בעיה באינטרנט כבר מלא זמן ואני פשוט מתחיל להשתגע מזה ! יש לי 1.5 מגה של בזק. כל יום, קבוע האינטרנט מתנתק (לא כל היום אבל כמה פעמים ביום.. ), אני צריך להכנס ללוח הבקרה ובחיבורי רשת לעשות "תיקון", לפעמים זה לא עובד אז אני צריך לנתק כבלים מהראוטר ולפעמים אני פשוט צריך לחכות איזה שעתיים עד שזה חוזר בקשר לפינגים, מאז הבעיה הזאת עם ההתנתקויות הפינגים שלי במשחקי רשת פשוט עצומים ( פעם הם היו מעולים).. משחקים שאני מנסה ומעיפים אותי תמיד : AmericasArmy Counter strike Enemy Territory כבר נמאס לי, בבקשה אני חייב עזרה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, לאחרונה קיבלתי ipod touch 4 ושמתי לב כי הגלישה ממנו איטית ובנוסף הסטרימינג ב-Youtube איטית מאוד. יש לי תשתית בזק 15MB וספק בזק בינלאומי. router dlink 2760U תקן N ניסיתי לשנות בהגדרות ה-ipod את הDNS ל-google dns -8.8.8.8 - לא עזר. ביצעתי בדיקת תשתית באמצעות האפליקציה של בזק גם במכשיר הipod וגם במשחב הנייד שגם כן מחובר ב-WIFI. והתוצאות כדלקמן: במחשב הנייד אני מקבל 15MB download עם latency 20ms מה יכולה להיות הבעיה בהתחברות WIFI עם המכשיר ומכשיר ה-IPOD אני מקבל מהירות של 12MB וlatency של 60ms

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by m31115,

שלום אני משתמש בחלונות XP PRO אנגלית. ויש ראוטר אלחוטי(לא משתמש באלחוטי לא פעיל) ויש אינטרנט דרך כבל רשת לראוטר. אחותי והבנים שלה באו לבקר אותי והביאו איתם מחשב נייד. ואני נסיתי להיכנס להגדרות ראוטר ואני לא מוצא בהגדרות ראוטר להפעיל אלחוטי כדי שהילדים ישחקו במשחקים ברשת אלחוטי. דיברתי ספק אינטרנט בטלפון שיעזרו לי להגדיר רשת אלחוטי.נציג תמיכה אמר לי להיכנס להגדרות ראוטר. אמרתי לו ניכנסתי הגדרות ראוטר. ושאלתי אותו מה לעשות? ותוך שנייה נציג תמיכה אומר לי: אני רואה בהגדרות ראוטר וסימנתי והפעלתי לך אלחוטי. ואח"כ הסביר לי לגשת הגדרות אלחוטי ולהכניס שם משתמש וסיסמא. וזהו עובד. אחרי כמה ימים ביטלתי אלחוטי.אין לי בבית מחשב נייד יש רק אצל אחותי עם הילדים שלהם.לא הרבה באים מדי פעם …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי לאחרונה יש לי בעיה מוזרה עם הראוטר שלי (Edimax 6524K) כאשר אני מנסה להיכנס לעמודי אינטרנט מסוימים, הוא פותח לי תיבה ובה אני צריך להכניס את שם המשתמש והסיסמא של הראוטר במקום להיכנס לעמוד המבוקש. כאשר מכניסים את שם המשתמש הוא נכנס לתפריט של הראוטר. כאשר אני מחובר לאינטרנט דרך המודם ישירות התופעה לא מתרחשת. מישהו נתקבל בתופעה דומה או יודע לפתור את התופעה המציקה הזאת?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לפי אתר Symantec, ישנה המלצה כללית לחסום את פורט 135. איש איש וסיבותיו הוא, יחסום בעזרת או לא בעזרת Fire wall אינטרנטי חינמי. אני לדוגמא חסמתי את פורט 135 בעזרת הנתב הביתי תחת קטגוריה של Ip Filter. תעיינו היטב בתיעוד המתלווה לנתב ע"מ ליישם בצורה נכונה חסימת פורטים. http://securityresponse.symantec.com/avcenter/security/Content/8205.html בהצלחה לכולם ותודה לצוות הנפלא של האתר.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by יוספי,

התמיכה הטכנית לא זמינה בשעות שאני זמין לכן אני שואל כאן יש לי את הראוטר T128 כאשר הוא מחובר לחשמל ולמחשב שלי אני רואה את הנורות הבאות דולקות POWER-דולקת קבוע DSL-דולקת קבוע INTERNET-דולקת קבוע LAN1 מהבהב WLAN קבוע זה אומר שיש לי חיבור לאינטרנט ,נכון? הבעיה שבמחשב שלי אני לא מצליח לגלוש, מדוע? כאשר אני ניכנס לכתובת 192.168.11 כתוב שאין לי חיבור מה עושים תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by miycel,

היי חברים, אני מתקין בבית רשת סיבים אופטיים במהירות 1Gb של פרטנר עם המודם הזה נתב Technicolor DGA2232, ובגלל שאני לא יודע אם הוא טוב ומכסה את כל הבית בגודל של 100 מ' אני מעדיף להגדיר אותו כמודם בלבד ולרכוש ראוטר איכותי. באתר של KSP מצאתי את הדגם הזה: ראוטר D-Link 802.11ac Wireless AC2100 Dual Band DIR-2150, מבקש חוות דעת האם שווה את המחיר של 350 והאם קיימת חלופה יותר משתלמת. כמוכן אני מעוניין לרכוש את הרכזת הזאת: מתג TP-Link TL-SG1008D 8 Ports 10/100/1000Mbps ב89 ש"ח בשביל רשת קווית בבית. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Jon,

חיברתי שני מחשבים ביחד עם כרטיסי רשת וכבל מוצלב אבל האיכון של הכרטיס רשת מראה כאילו שהכבל לא מחובר מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים