עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Qtec,

Blog post מעניין שקראתי בנושא. לדעתי בזמן האחרון הכדאיות של יצירת נתב שמבוסס על מחשב עם צריכת חשמל נמוכה גדלה משמעותית. אחד הדברים שהוא מעלה שם הוא יחס עלות\תועלת בין נתב קנוי לנתב המבוסס על מחשב. חומר למחשבה http://blog.codinghorror.com/the-scooter-computer/

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי מחשב(WIN XP ) שקולט אינטרנט אלחוטי והכל טוב ויפה איתו. ישנה אפשרות שאני אוכל לחבר את הראוטר(EDIMAX BR620WG) אל המחשב ושהוא ישדר לי את את האינטרנט של המחשב לשאר הקומה ? בעיה נוספת , כל פעם שאני מחבר את הראוטר אל המחשב ( קווית) המחשב מנסה לצאת לאינטרנט דרכו למרות שהחיבור האלחוטי עובד ומחובר לאינטרנט .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shmulik88,

אני מחפש פתרון של 2-3 מצלמות כדי להשגיח על אדם מבוגר. אני רוצה מדי פעם לבדוק דרך המחשב או הסמארפון את מצבו. בבית שלו יש מחשב וראוטר אלחוטי שפעיל כל הזמן. כמובן שהפיתרון צריך להיות זול. כל רעיון או הצעה יתקבל בברכה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום כמו בכותרת אני אוצה לרכוש את הנתב לעיל במחיר המצויין 1) האם מומלץ על נתב זה במחיר הנ"ל? לא מצאתי שום פירוט בסטיקי 2) אם לא, על איזה נתב אתם ממליצים במחיר הזה מקסימום? 3) אני צריך גם כאטיס רשת אלחוטי טוב עד 90 ש"ח אשמח להמלצות תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש בנטויזן חבילה משולבת מישהו יוכל לאמר לי מה המחיר שלה של 10 מגה ושל 5 מגה והאם יש שם מבצעים ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי, כפי שהכותרת אומרת, יש לי בעיה בתפיחת פורטים. ברשותי ראוטר TP-LINK , אני משתמש בו כבר קרוב לשנה, ובנתיים זאת הפעם הראשונה שמשהו כזה קורה לי... הבעיה היא כשאני פותח פורטים לאייפי הפנימי של הראוטר (אצלי למשל זה 192.168.1.100) הפורטים אמורים להיפתח והמידע בהם אמור לעבוד בלי בעיה... אבל לא הפעם, אין לי מושג למה, אבל כשאני פותח פורטים (כולל הפורטים שכבר כללתי ברשימה) הם פשוט לא "נפתחים"... היום למשל ניסיתי לפתוח את 4500 בשביל תוכנת שיתוף קבצים מסויימת, וכשבדקתי את הפורט זה הראש לי שהוא עדיין חסום... ניסיתי לפתוח פורטים גם לאייפי 192.168.1.1 בתקווה אולי זה יעבוד משום מה, אבל גם זה לא עבד... עלה לי הרעיון שאולי בזק חוסמת אותי כי אני מוריד די הרבה חומרים מהאינטרנט, אב…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by אוריפ,

לאחרונה חוויתי התנתקויות באינטרנט וברשת. זה בטוח בא מהראוטר מפני שאני אפשר גם לגשת למחשבים אחרים. מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Kerberos,

אוקיי, אני עובד עם המודם של האלקטל כראוטור. עכשיו כתוצאה מזה יש קצת בעיות רגילות של אירוח משחקים וכו'. כעת רכשתי וובקם ואני רוצה לבצע שיחות ועידה באמצעות ה NetMeeting . הבעיה היא שאני נראה ונשמע אבל לא רואה ולא שומע. עכישו כפי שראיתי באחד מן המדריכים של השינוי ניתן להגדיר ב NAT את הפורטים לאיזה כתובת אייפי הם ייעודו אז אם מישהו יודע את הפורט של הנמטינג אני מאמין שזה יוכל לעזור. ניסיתי להגדיר את ה DEFSERVER ב NAT לאייפי של המחשב, אבל גרונישט - זה פשוט מנתק את האינטרנט בכל העמדות.... שחף

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני מנסה לשתף בין המחשב בבית שלי לבין הלפטופ (ואל תגידו "אז תקנה ראוטר" ) אני יודע שניתן לעשות את זה דרך BLUETOOTH, אני מצליח לאתר את שני המחשבים ולחבר ביניהם אבל לא מצליח לקבל IP נורמלי משום מה.... המחשב בבית הוא עם XP והנייד עם ויסטה - שניהם מאתרים אחד את השני ומחוברים אבל שאני מריץ דפדפן הוא מבקש לתקן בעיות בחיבור וכמובן שלא מצליח... הוא אומר שההתחברות הצליחה ואפילו משתנה מ"כבל רשת לא מחובר" ל "מחובר" אבל משום מה לא עובד... הנה העתקה של ה IPCONFIG למי שיכול לעזור... Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : BAD-SECTOR Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown IP Routing Enabled. . . . . .…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום. יש לי AP של dlink (dap-1360 וראוטר dlink 6740u. הראוטר עובד מצוין (יחסית לראוטר של בזק) גם הרשת האלחוטית שלו עובד מצוין. חיברתי לו AP של dlink וזה עובד מעולה (קליטה מעולה בין ממד לחדר רגיל ועובד אש) הבעיה זה הרגע שהראוטר שלי עושה איתחול הap לא מתחבר ניסיתי כל מיני דברים (אם כמה שאפשר בממשק המוגבל של הap) וזה לא מצליח ליצור חיבור מחדש רק אחרי שאני מאתחל את הap זה מתחבר תקין אני כבר התייאשתי מזה אם למישהו יהיה פתרון אני אודה לו מאוד!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ferrari,

עד היום השתמשתי בתוכנה אי-מיול של ליונטוורק, עד ששמעתי שהם מפרים את רשיון הGPL של התוכנה, החלטתי לעבור לגרסה הרשמית, והיא ה 0.42E ומהרגע שעברתי אל הגרסה הזו, החלו הבעיות. אני תמיד משום מה מקבל LOWID, חוץ מהמקרים שבהם אני מכבה את הפירוול של נורטון, כלומר כאשר הפירוול דולק, אני מקבל LOWID וכאשר אני מכבה את הפירוול, יש לי HIGH ID עכשיו, הבעיה היא שאני חייב שהפיירוול יעבוד, למען הבטחון, אגב במיול הקודם, הפיירוול עבד והיה לי HIGH ID, עשיתי את כל הכוונונים בפיירוול, (NORTON PERSONAL FIREWALL--->CONFIGURE---->PROGRAM CONTROL----->EMULE---->PERMIT ALL) וזה עדיין נותן לי LOWID כאשר הפירוול דולק... יש למישהו איזהשהי הצעה לפיתרון? ניסיתי את כל מה שידעתי.. וזה לא עזר...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by אנדי,

היי לכולם, לא בטוח שזה המקום לשאול בו את השאלה הזו, מנסה בכל זאת. בודק הווי-פי של avast מזהה אצלי לאחרונה התקנים לא מזוהים: האחד - של חברת Murata Manufacturing co. LTD. השני - packetvideo (proxyserver). לשני ההתקנים יש כתובת IP ומספר mac. יש למישהו רעיון באילו התקנים אלחוטיים מדובר (האם מישהו רוכב לי על הרשת)? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Alon_Solo,

במחשב נייד מהשנים האחרונות זאת לא בעיה - פשוט מחכים שמערכת ההפעלה תעלה והכל קורה אוטומטית. הבעיה שבמחשבים נייחים אין כרטיסי רשת אלחוטית כסטנדרט. אולי אני רק אקדים ואומר שאני גר עם שותף שלו יש אינטרנט. מבדיקה שעשינו מול הספק הומלץ לנו על נתב אלחוטי ולא על נקודה פרטית לכל אחד (אם אתם יודעים אחרת - זה הזמן לשתף ולהסביר למישהו שלא בדיוק שפיץ בתחום). אני רק נכנסתי לדירה ומעוניין לרכוש מחשב חדש שידע לתמוך ברשת אלחוטית בשביל שכל עניין הנתב בכלל יהיה רלוונטי. המחשב שאני קונה יהיה מבוסס AMD ולוח האם יהיה ככל הנראה עם צ'יפסט של 780G. ראשית אני רק רוצה לוודא סופית שאין תמיכה o\b ל-WLAN ב-chipset ובהנחה שלא לשאול כבר עכשיו אם הרכיב הבא ייתן לי מענה: כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW7128G P…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. היי אנשים אני מנסה לחבר ראוטר EDIMAX BR-6204Wg למחשב נייד Dell inspiron 1420 שמותקנת בו VISTA. כאשר אני מקשר ביניהם ללא סיסמא וללא MAC Filtering הכל סבבה ומתחבר מהר. כאשר אני מנסה סיסמא או MAC או שניהם הוא פשוט אומר שלא ניתן להתחבר ביניהם. מן הסתם אני מעוניין בגישה מאובטחת אך זה לא כ"כ מסתדר... מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by bisly,

שלום! ברצוני להקים עמדת מחשב בסלון שבו המחשב יהיה מחובר לטלוויזיה. מבחינת ווידאו ואודיו אני מחובר והכל בסדר וכל מה שאני צריך כרגע זה להוסיף מקלדת ועכבר. המחשב והסלון מרוחקים אחד מהשני במרחק של 10 מטר. חשבתי לעצמי להעביר כבל באורך של 10 מטר של יו אס בי עם מפצל בקצה שלו. וככה לחבר אליו עכבר ומקלדת כדי שאני אוכל לתפעל את המחשב גם מהסלון. לאחר שעשיתי כמה בירורים התברר לי כי כבל USB מאבד את האות שלו לאחר 5 מטר. האם יש למישהו פתרון איך בכל זאת לשים מקלת ועכבר בסלון אולי בדרך אחרת? או ששני כבלים של USB עם מגבר בקצה שלהם זה הפתרון הכי טוב? איפה אפשר לקנות כזה דבר? תודה מראש BISLY

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, רציתי לדעת אם המודם השחור של HOT (מודם מוטורולה?) הוא בעצם כמו כל מודם רגיל וגם איתו אפשר להתחבר לאנטרנט?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום. ממש בקצרה: רכשתי דומיין (עבור מייל) מגוגל Apps. ז"א, רציתי כתובת .com עצמאית עבור המייל של המשרד. אחלה. השאלה שלי: אני עכשיו מעוניין להשתמש בדומיין זה כדי לבנות אתר. הבעיה: הדומיין מופיע כשייך ל GoDaddy. אני מבולבל. איך אני מתקדם? תודה!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by House M.D.,

היי. יש לי שרת VPS שממוקם בארה"ב. מותקן עליו אובונטו עם GUI רגיל, ואני משתמש בו בתור שרת טורנטים והורדות לרוב. הבעיה היא בגישה מרחוק לשרת, כרגע אני משתמש ב Teamviewer. עם התוכנה הזו יש בעיה של "ארטיפקטים" (למשל כאשר אני ממזער חלון, אני רואה חלקים ממנו שנשארו על המסך והדרך היחידה לתקן את זה היא להתחבר מחדש). כמו כן איטיות כללית, גם בשימוש בצבעי שחור לבן. במחשב ממנו אני מתחבר מותקן וינדוס. האם יש תוכנה יותר טובה מ Teamviewer שגם תתמוך בוינדוס ולינוקס? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. אני מחפש היכן לאחסן את האתר שלי, ואשמח לקבל המלצות ממי שהתנסה בחב' שמחיריה זולים וגם נותנת שירות מעולה והשרתים שלה מגיבים במהירות וללא נפילות. אקווה שאין אלה דרישות מוגזמות מידי...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Cheif,

הנה לכם תמונת מסך של שתי פקודות TRACERT לאתר של אוניברסיטת תל-אביב. פקודת ה-TRACERT הראשונה בוצעה מבזק-בין-לאומי והשניה מ-הוטנט. בשתי התוצאות ה-TRACERT עובר דרך ה-IIX, אבל יש הבדל משמעותי בינהן. מי יהיה הראשון שיסביר את ההבדל?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by orenhe,

שלום, אני מאוד מרוצה מראוטר wrt54gl של לינקסיס שיש לי כרגע, אבל לבית הוריי אני מחפש משהו באותה רמה, רק שיהיה בו חיבור USB, בעזרתו אוכל לשתף מדפסת. נשמע כל כך בסיסי! ויחד עם זאת אני לא מצליח למצוא מוצר כזה בארץ. מישהו מכיר? (עוד יותר נחמד יהיה אם אוכל גם לחבר דיסק קשיח USB, ואז לשתף קבצים, אבל אני יכול לוותר על זה) תודה אורן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום. בקומה הראשונה של אותו מבנה ממוקם הראטור, EDIMAX 6204. האות לא מספיק חזק בקומה שלישית ואינו מאפשר גלישה. המטרה: כיסוי הקומה הראשונה עד הרביעית באות בעוצמה מספקת שיאפשר גלישה. עלות מינימלית. מדובר בבית פרטי לא בבניין. תודה !

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ludacris,

אהלן, אני יודע שבWL-700gE של אסוס קיים הפיצ'ר שבו הנתב יכיל עליו את המנהל הורדות ישירות לכונן שמחובר אליו עכשיו אני שם לב שרוב הנתבים של DLINK וNETGEAR של בזק מכילים חיבור USB שתומך בכונן נייד כfile server. מישהו מכיר דרך(firmware) לאחד הנתבים האלו שכן יודע לנהל הורדות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by alexkid,

שלום לכולם : ) יש לי נתב עם מודם של בזק D-LINK DSL6740U (פח) מעוניין להחליף לפי מה שכולם אומרים פה C7 זה מה שצריך לעשות ? יש עכשיו אטרקציות בלק פריידי אז לטפס ל C9 לא דרמתי ו/או נגיד בכלל C3200 ? כשאני משווה ליד ה VR600 עושה רושם שיש לו תמיכה ביותר סוגי רשתות ??? אובד עצות לא יודע מה לבחור.... אולי בכלל את XIAOMI MI 3 ב 25$ וזהו? https://ksp.co.il/?list_compare=.35747..28428..37339. נתונים אם צריך-דירה 120מ' 2 טלויזיות עם סטרימר (תמיד רץ) 2 לפטופים 3 ניידים דיסק קשיח לנתב מלא שטויות שמחובר קוי לנתב-מערכת סאונד בקרת שליטה של לוג'ייטק וכאלו שטויות (לא נראה שמשנה) חשוב שיהיה מהיר מעודכן טכנו…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.