עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. חיוג של מודם ADSL מכבה את המחשב עם מסך כחול מה הגורם לבעיה לפעמים שאני רוצה לקבל IP חדש אני מנתק את החיבור לאינטרנט ומחייג שוב ולפעמים לאחר כמה שניות אני מקבל את המסך הכחול של XP שסופר לי עד 100 ואז המחשב מאתחל את עצמו שוב איך אני פותר את הבעיה תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. המהירות הגלישה וההורדה שלי יורדת משמעותית כשאני מחובר לאינטרנט דרך הראוטר שלי. כשאני מחבר ישירות את המודם ומתחבר אין לי שום בעית מהירות מה יכולה להיות הבעיה ? עם חיבור ישיר של המודם אני מצליח להוריד ב 620KB ועם חיבור דרך הראוטר אני מוריד בקושי על 400KB יש לי ראוטר של FBR-1418TX של LEVEL ONE מחובר לאינטרנט דרך HOT ואינטרנט זהב בבקשה תעזרו לי

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי רשת של שני מחשבים שבאחד מהם (לפטופ) לפעמים עובדים ב-remote desktop על המחשב השני (שולחני). עובד טוב בדרך כלל, אבל בשבוע-שבועיים האחרונים כמות הניתוקים עלתה דרסטית כאשר בימים האחרונים מדובר על פעם-פעמיים בשעה לפחות, ולפעמים רצף של ניתוקים על פני מספר דקות. ברגע שיש ניתוק אפשר להתחבר מחדש, אבל זה מאוד מעצבן. פינג בין המחשבים ממשיך באופן רציף גם כשיש ניתוק ונדמה לי שגם גלישה באינטרנט אבל קשה לבדוק את זה מפאת קוצר הזמן של הניתוק. תופעה מקדימה לניתוק היא תגובה איטית יותר להקשות במקלדת ולתנועות עכבר. מדובר על שני מחשבים עם windows 7 pro, הנתב הוא netgear dgn2200v2 שמחובר ישירות אל המחשב שמשמש כשרת ל-RD, והמחשב השני מחובר דרך רשת home plug עם מתאמים d-link dhp-306av. מתאמי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. בזק בין לאומי נתנו לי ראוטר ..vtech nb403 גלישה אינטרנט משחקים ניראה לי עובד סבבה ..40 מגה! סטרימר עובד ממש גרוע אני לא מצליח לנגן סרט אחד שלם בלי שזה יעצר.. 720p נעצר כל הזמן..1080p בכלל .ככל שהסרט גדול יותר התקיע גם .. רציתי לשאול ולהתייעץ מה כדי לעשות בנידון ? לקנות ראוטר ? המלצה לדגם? לעבור חבר'ה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by APT,

אני מעוניין בראוטר טוב (בעיקר עם הרבה RAM) ועדיף שיהיה חוטי. אם אין ברירה, וחייבים לקנות אלחוטי, אפשר להוריד את האנטנה שלו? או לגרום לא שלא ישדר בכלל באנטנה? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. קניתי את הראוטר הנ"ל לאחרונה ובערך פעם ביום - יומיים הראוטר נתקע ופשוט אי אפשר להגיע אליו, אין אליו פינג והפתרון היחידי הוא כיבוי והדלקה מחדש של הנתב. לאחרונה שידרגתי את הקושחה שלו לגרסה האחרונה ל- 1.34WW אבל התקיעות עדיין קורות. ראיתי פה בפורום את הת'ארד הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480399.0 שבו מתלונן משתמש מסויים על בעיה דומה ו-Cheif כותב: התופעות שאתה מציין הן תוצאה של עומס יתר על הנתב. אם אתה עושה שימוש בתוכנות הורדה (TORRENT) כדאי שתקטין קצת את כמות ה-CONNECTIONS ומספר ההורדות במקביל. כמו כן, תוודא שהנתב יושב באופן שפתחי האוורור שלו אינו חסומים -- יכול להיות שהוא מתחמם וזה פוגם בביצועים שלו. לגבי ה-SWITCH -- תרשום על איזה דגם מדובר רק על מנת ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by PayneBack3251,

שלום אני כרגע משתמש בראוטר של לינקסיס מעל לשנה והוא סבבה לדעתי אני לא מרוצה עד הגג למה יש ניתוקים והוא לא עומד בעומס הכי טוב קיבלתי היום מבזק את האסוס רציתי לדעת אם שווה לי להחליף ביניהם תודה מראש [=

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by alfus73,

נא עזרתכם,פתחתי פורטים ב- Emule ובראטור U2650: 22987 ו- 41185. סימנתי V ליד Use Upnp to setUp Portsב- Emule. הכל היה תקין וסימן לי HighId. לאחר מס' ימים עשיתי Restart למחשב והוא שוב מסמן לי LowId. עזרתכם אודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני מחובר דרך כבלים יחד עם בזק בנלאומי ללא חייגן (כתובת קבועה) ו בזמן אחרון הכול נהיה מאוד איטי . אני מחובר דרך כרטיס רשת ומחשב שני עם כרטיס אלחוטי (PCI ) b גם כן של לינקסיס . ניסיתי לאפס הגדרות ו להגדיר הכול מחדש ולא עוזר , במחשב השני גם כן סגרתי את פורטים אז אפשר להוריד דרך אמיול או כל תוכנת שיתוף אחרת אבל מה שמעניין שאני מחבר את מודם ישירות ה אינטרנט פשוט טס . למישהו יש אולי פתרון או לפחות כיוון תעזרו בבקשה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by TUCG,

איך אני יודע מה הכבל שיש לי? נראה לי שהוא מוצלב, אבל אני לא בטוח. איך מזהים?

11. לבעיה שהועלתה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=454621.0 אחרי חיפושים רבים ברחבי הרשת נמצא פתרון אמנם קצת מסובך אבל בהחלט משמעותי, תזכורת לגבי הבעיה: לא ניתן להריץ מכונות וירטואליות על ווינדוס 7 של Microsoft Learning ולא ניתן להתקין virtual server 2005 R2 sp1 ועכשיו לתהליך הפתרון שמחולק ל2 חלקים: חלק ראשון- First you should block PCA. I did that by the following way: In the Group Policy go to the Computer Configuration\Administrative Templates\Windows Components\Application Compatibility\ and enable all of the Turn off xxx entries. I think if you enable only the "Turn off Application Compatibility Engine" it would be enough but I wanted …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Bios-Phere,

שלום, יש לי את הראוטר של בזק, רוטל כמדומני, שמחובר קוית למחשב בפינת עבודה באזור המטבח. יש עוד מחשב, בחדר של הילד עם כרטיס רשת USB שגם נרכש מבזק, שם הקליטה מאוד נמוכה והגלישה מאוד איטית. יש לציין שיש 2-3 קירות בין שני המחשבים, אבל מדובר בדירה ממש לא גדולה. מה האופציה הכי טובה ולא יקרה לשיפור הקליטה במחשב של הילד? להתקין access point נוסף בחדר של הילד, או אולי עוד ראוטר? האם ניתן להתקין עוד ראוטר שיחובר קווית אל המחשב השני על אותו חשבון ADSL? תודה....

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by liores12,

שלום. עד כה השתמשתי בחיבור חוטי מהנתב (סמארטבוקס של אורנג') למחשב שלי והיה לי שקט מבחינת בעיות ומהירות. עכשיו, שהמחשב הנייח שלי הוזז, לצערי איננו נגיש יותר לחיבור חוטי מהמודם ישירות. לכן, אני מחפש כרטיס רשת, שיהיה טוב (אפילו מעולה) במחיר סביר. ראיתי שיש כל מיני USB למניהם/כרטיסים פניימים אשמח להמלצות כי אני ממש לא מבין בזה תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הגברת ווי פי.docx הגברת ווי פי.docx

15. Started by Big_White,

האם כדאי לעדכן את הפירמימוויר של הנתב? הוא לא עודכן שנתיים בערך או אולי יותר? עכשיו הכל עובד מצויין האם זה ישפר משהו? האם אחרי העדכון אני יצטרך להגדיר אותו מחדש? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. זה קורה לי די הרבה בזמן האחרון וזה לא שיש איזה אתר ספציפי אלה להפך לפעמים זה יכנס לי ופעמים זה יראה לי את השגיאה הבאה לחצו כאן זה לא שאני לוחץ על לינק ושמירה בשם או משהו למשל אני מקליד בשורה של הכתובת www.lala.lala/lala.html או לא משנה מה זה נותן לי תהודעה הזאת ואין לי מושג איך לפתור את זה...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by uber101,

עברתי לא מזמן להתגורר ביחידת דיור ואני מעוניין להתקין שם אינטרנט. ראיתי שיש שם לא מעט שקעי טלפון של בזק ונראה שגם היה חיבור של הוט. השאלה שלי היא האם זה אומר שהחיבור יהיה פשוט? האם צריך יהיה לערב את בעל הדירה (חיבורים בארון תקשורת וכו')?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. לא מציח להתקין מודם של בזק מדגם ALE 150 USB לויסטה 64 אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על דריבר עדכני אשר יעבוד על הויסטה או ימליץ על דרך חלופה אני מנוי בבזק WOW

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yaakovd,

כרגע יש לי נתב TP-LINK W8951ND. אני מעוניין להגדיר ניתוב לכתובת IP פנימית כאשר מתבצעת פניה לכתובת מסויימת מכל המכשירים בבית. קרי, אני מעוניין שעבור כתובת שמית זו, הנתב לא יפנה לשרת ה-DNS של הספק, אלא יחליף אותה ידנית בערך IP נתון - בדומה להגדרת ערך בקובץ hosts בווינדוס. לא מצאתי אפשרות כזו במסכי ההגדרות. ידוע לכם על דרך להגדיר זאת? לחילופין, האם אתם מכירים נתב שתומך באפשרות זו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Bah_gots_pIII_450,

אם יש לי רשת של שלושה מחשבים שאני מעוניין לעשות לה שיתוף בADSL , איזה סוג של ראוטר אתם יכולים להמליץ לי? בינתיים הסתכלתי על זה ואין לי מושג אם הוא טוב או לא. אני לא צריך router שיתפקד גם כhub כי יש לי כבר אחת שיכולה לתקשר עם router.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. האם יש תוכנה שאני יכול להתקין על המחשבים בבית שיזרימו לי מידע כל הזמן לגביי כמה רוחב פס מנוצל וכמה חיבורים נפתחים בכל מחשב? אני רוצה לנטר את הרשת בבית. כרגע מותקנים על כל המחשבים NETLIMITER, אך בשביל לראות מה קורה במחשבים האחרים אני חייב לגשת לאותם מחשבים או להשתלט מרחוק, יש תוכנה כלשהי שיכולה לעשות זאת? להזרים לי את המידע ששאני צריך? הרשת מחוברת כרגע ככה: נתב בזק 6740U DLINK מחובר למחשב שלי, ומחובר לסוויטץ ג'יגה של אדימקס לא מנוהל שאליו מחוברים 2 מחשבים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני מודע לכל הבלאגן שהיה איתם(הייתי מחובר עם מודם רגיל פעם ללא בעיות) ואני מבקש המלצות או אנטי המלצות לגביהם לגבי adsl אם אני לא טועה הם הזולים ביותר כרגע

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by I_S,

אני מחובר ל-Adsl ואני נמצא רחוק מהמרכזיה(יש לי פינג די גבוה),ואני רוצה לעבור לכבלים,שלפי דעתי הפינג ישתפר משמעותית.(כרגע יש לי פינג 100+ בחבילה של 512Kbps בAdsl) גם תמורת אותו כסף אני יקבל768kbps .אז לעבור או לא לעבור,מה דעתכם??? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אהלן, כבר מחובר כמה שנים ל 012. הבנתי שאצלהם הם חוסמים פורטים. זה נכון? לפי מה שהבנתי בזק בינלאומי הם הרע במיעוטו היום. נכון? הדיל הכי טוב שהציעו לי בבזק בינלאמי עם התחייבות לשנה - 39.90 ש"ח ל 1.5MB או 49.90 ל 2.5MB אלו מחירים טובים? מישהו מכיר מחיר יותר טוב אצלהם? באינטרנט הרגיל של בזק (ADSL) נגמרה לי ההתחייבות - ועכשיו הם מקפיצים לי את המחיר ל 80 ש"ח לחודש ללא התחייבות, אן אם אני רותה להתחייב לשנה זה יצא 65 ש"ח ל1.5 MB - נראה לי מחיר מטורף? לא? בבזק בינלאומי אמרו לי שאולי יעזרו יל להוזיל את העלות של האינטרנט של בזק. אשמח על כל הארה ומידע בנושא... תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by אוריפ,

לאחרונה חוויתי התנתקויות באינטרנט וברשת. זה בטוח בא מהראוטר מפני שאני אפשר גם לגשת למחשבים אחרים. מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים