רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המודם של אורנג' http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/Accessories/Modem2/pages/Novatel2/smartbox/ אני צריך כרטיס רשת שיתאים למודם הזה אחד שעולה 100-120 שקל ולא USB מאיפה אפשר להשיג? ועוד שאלה המודם הזה טוב? הוא שווה משהו? מה אפשר לעשות איתו מבחינת מודמים אחרים? הוא תומך qos ? אם לא ואני רוצה להגביל את אחי במהירות אני חייב netlimiter? ואני חייב להתקין אותה על המחשב שלו ? כי אני לא מוצא דרך לחבר את המחשב שלו לתוכנה שהתוכנה מותקנת במחשב שלי.. אני רושם את הIP שלו וזה נותן שגיאה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר + מודם מדגם 6740U H1 שקיבלתי מבזק בזמן האחרון (אני מניח שזה היה מאז ומתמיד אבל שמתי לב לזה רק לאחרונה) אני חווה ניתוקים ברשת, בעיקר בזמני עומס (משחקי רשת, או הרבה הורדות בו זמנית). הניתוקים הם למשך שניות בודדות ולאחר מכן הכל כרגיל (לכן כנראה לא ממש שמתי לב לכך, רק מאז שנגמר הסמסטר וחזרתי לשחק קצת במשחקי רשת התחלתי לשים לב לניתוקים). לראוטר מחוברים המחשב הנייח שלי והRaspberry Pi 2 שלי שמריץ openelec, בנוסף חיברתי את הלפטופ שלי עם כבל רשת כדי לנסות לאתר את הבעיה. שמתי לב שכאשר יש ניתוק, זה קורה בשלושת המכשירים בו זמנית. במחשבים זה מתבטא בהופעת סימן חיבור מוגבל וניתוק ממשחק רשת או הפסקת ההורדות, ובRPI זה גורם לוידיאו שאני מפעיל בפולסאר (Streaiming) להיתקע ולהיסגר…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של lgc500 והמחשב מותקן בוא wifi אבל זה התקלקל לי ואם אני לא מחבר כבל מהמודם למחשב נייד זה לא מתחבר לאינטרנט אשמח אם מישהו פה שמבין מה אני יכול לעשות בקשר לזה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי SPEED TOUCH 510 שמוגדר כ ראוטר ומחובר ל HUB וממנו ל 2 מחשבים. הבנתי שייש בו פיירוואל פנימי האם אני צריך להשתמש גם בפיירוול תוכנה? (pc cillin internet security דרך אגב). אין לי הפניית פורטים בנתב.אבל בבקשה תתייחסו בתשובה גם לאפשרות הזו. ואם אפשר גם להסביר מה זה עושה בדיוק (הפניית הפורטים) תודה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן שאני לקוח של הוט, ונמאס כבר לקבל חצי מהמהירות הדרושה ושירות גרוע. אינ ממעוניין לעבור. קראתי כמה דיונים על זה פה אבל מכיוון שבתחום הזה בכל רגע הכל יכול להשתנות החלטתי לפתוח דיון חדש. על איזה ספק אתם ממליצים ? קראתי שהספקים הקטנים כמו אקספון וטריפל סי הם טובים, מה מומלץ לאיזור השרון ? ועל איזה תשתית עדיף לחבר אותם ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים קיבלתי מחשב חדש, היום התקנתי את הווינדוס והפעלתי לראשונה את המחשב. חיברתי את הכרטיס רשת והתקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם הדיסק של הכרטיס. שאני מנסה לפתוח את התוכנה הוא רושם לי שאין לי prismapi.dll מערכת הפעלה: Windows 7 64-bit כרטיס רשת: DRUC-U2 אשמח לעזרה, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת של שני מחשבים שבאחד מהם (לפטופ) לפעמים עובדים ב-remote desktop על המחשב השני (שולחני). עובד טוב בדרך כלל, אבל בשבוע-שבועיים האחרונים כמות הניתוקים עלתה דרסטית כאשר בימים האחרונים מדובר על פעם-פעמיים בשעה לפחות, ולפעמים רצף של ניתוקים על פני מספר דקות. ברגע שיש ניתוק אפשר להתחבר מחדש, אבל זה מאוד מעצבן. פינג בין המחשבים ממשיך באופן רציף גם כשיש ניתוק ונדמה לי שגם גלישה באינטרנט אבל קשה לבדוק את זה מפאת קוצר הזמן של הניתוק. תופעה מקדימה לניתוק היא תגובה איטית יותר להקשות במקלדת ולתנועות עכבר. מדובר על שני מחשבים עם windows 7 pro, הנתב הוא netgear dgn2200v2 שמחובר ישירות אל המחשב שמשמש כשרת ל-RD, והמחשב השני מחובר דרך רשת home plug עם מתאמים d-link dhp-306av. מתאמי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את הראוטר הנ"ל לאחרונה ובערך פעם ביום - יומיים הראוטר נתקע ופשוט אי אפשר להגיע אליו, אין אליו פינג והפתרון היחידי הוא כיבוי והדלקה מחדש של הנתב. לאחרונה שידרגתי את הקושחה שלו לגרסה האחרונה ל- 1.34WW אבל התקיעות עדיין קורות. ראיתי פה בפורום את הת'ארד הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480399.0 שבו מתלונן משתמש מסויים על בעיה דומה ו-Cheif כותב: התופעות שאתה מציין הן תוצאה של עומס יתר על הנתב. אם אתה עושה שימוש בתוכנות הורדה (TORRENT) כדאי שתקטין קצת את כמות ה-CONNECTIONS ומספר ההורדות במקביל. כמו כן, תוודא שהנתב יושב באופן שפתחי האוורור שלו אינו חסומים -- יכול להיות שהוא מתחמם וזה פוגם בביצועים שלו. לגבי ה-SWITCH -- תרשום על איזה דגם מדובר רק על מנת ל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש בבעלותי מודם משולב עם נתב אלחוטי DSL-2760U של חברת D-LINK. כיוון שאני רוצה לשדרג את מהירות האינטרנט בביתי ל- 100 מגה והבנתי שהמודם שיש לי מוגבל למהירות של 15 MBPs, אני צריך לקנות מודם + נתב חדשים. אודה להמלצה למודם משולב ראוטר שאפשר לקנות בארץ במחיר סביר, אמין, פשוט, עם WIFI יציב ותומך בכל מה שצריך (יש לי תשתית בזק). אני מניח שיש אפשרות לרכוש מודם חדש ולהשתמש במכשיר שקיים ברשותי כראוטר, אבל המכשיר שקיים ברשותי כבר די ישן ומתנתק כשמזיזים אותו, כך שזו לא אפשרות טובה מבחינתי. קיבלתי הצעה מפרטנר לרכוש דרכם מודם+ראוטר מסוג D-LINK256 במחיר של 575 ש"ח אבל אני לא מוצא את המחיר שלו בחנויות באינטרנט, כך שאני לא יודע אם זו הצעה כדאית (מניח שלא..). אשמח …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לשלוח ל-contest@hwzone.co.il מייל אבל זה רושם לי "נמען לא זוהה" מה זה אומר שזה נשלח או שלא? ד.א אני שולח דרך hotmail
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי ראוטר אלחוטי מסוג BR-6524n של EDIMAX. אני מתעתד בימים הקרובים לעבור לרשת ה-UFI של הוט, במהירות 12Mbps. רציתי לדעת אם הראוטר הנ"ל יצליח לעבוד בצורה טובה ואפקטיבית במהירות הזאת? אולי כדאי לציין שבבית ישנם שלושה מחשבים, ושלושתם מחוברים אלחוטית אל הראוטר. תודה רבה מראש,
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני להקים רשת אלחוטית שמחוברת למודם כבלים, שתוכל לעבור מרחק של כ 15 מטר כולל קירות(וגם לגובה). רציתי לבקש המלצות לראוטר וכרטיס רשת אלחוטי אשר יוכל לבצע זאת, בתקציב סביר. כמו כן הייתי מעדיף(אם בכלל יש כזה דבר) שמחשב אחר יוכל להתחבר לראוטר דרך חיבור USB, זה יחסוך רכישת כרטיס רשת חוטי. תודה רבה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות Router ואני לא יודע אך אני יכול לבחור אם הוא טוב או לא אז אתם יכולים לתת לי עכרה אך לקבוע מה טוב ומה לא או שעדיף לקנות מספק האינטרנט שלי?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן שידרגתי את המודם שלי ל-PRO, והגדרתי אותו לעשות ROUTING וכו'. ההגדרות במודם (אני חושב) בסדר, והכל עובד איתו. *אבל*, אין לי שמץ של מושג איך להגדיר את המחשבים בבית להתחבר דרכו. יש לי את כל הציוד הנדרש - Hub, NICs, RJ-45 Cables בתודה, Vega
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3205051,00.html
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כפי שמובן מהכותרת, יש לי נתב LINKSYS WRT54GL. אני מחובר לאינטרט בכבלים ומעוניין לשדרג את הקושחה ל-DD-WRT. אני יודע איך משדרגים, אני רק צריך לדעת האם ניתן לשדרג עפ"י הנתונים שלי (מחובר לכבלים + נתב מדגם WRT54GL). תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול התקינו אצלי הוט וגם אינטרנט בכבלים. עד עכשיו הייתי משתמש ב ADSL של נטוויזן עם ראוטר DLINK 624+ (הכל דרך כבלים לא אלחוטי) והכל עבד מצויין מאחר וידעתי איך להגדיר את הראוטר שיחייג אוטומטית לנטוויזן. עכשיו אני לא יודע מה ההגדרות בשביל החיוג לכבלים, אני מחובר דרך אינטרנט זהב ומצאתי באיזשהו מקום מידע שאומר לי שאני צריך תמיכה ב L2TP בראוטר בשביל חיוג אוטומטי ואין לי תמיכה כזאתי. אני אשמח לקבל מידע נוסף על איך להגדיר את הראוטר שיבצע חיוג אוטומטי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-Zone Flex 2942 של חברת Rockus הוא נקודת גישה (Access Point) בתקן G העושה שימוש במערך אנטנות ייחודי המכונה Tomahawk. באמצעות מערך ייחודי זה משיג ה-ZF2942 טווח פעולה וקצב שידור הגדולים בהרבה מאלה של נתבים סטנדרטיים הפועלים בתקן G. במסגרת הסקירה נבדקו הביצועים והתכונות של ה-ZoneFlex 2942. קריאה נעימה וחג חנוכה שמח. http://www.netcheif.com/Reviews/ZF2942/ZF2942.htm
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי נתב ל d-link br615. כל המחשבים בבית ו-iPhone מחוברים אליו ומתפקדים היטב, פרט לנושא אחד: אני לא מצליח לשמוע רדיו אינטרנטי דרך תוכנה Israeli Radio ב-iPhone. לפני החלפת הנתב הכל עבד קשורה. אני כן מצליח לשמוע אתרי רדיו דרך מחשב שולחני. האם נדרשת הגדרות מיוחדות בנתב?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי שני מחשבים ביחד עם כרטיסי רשת וכבל מוצלב אבל האיכון של הכרטיס רשת מראה כאילו שהכבל לא מחובר מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שדרגתי לאינטרנט 30MB, והורדתי כבר יותר מ50GB אני כמעט בטוח.. עכשיו רציתי לשאול אם הם יכולים לחייב על זה ביותר? או משהו אחר שהם יכולים לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום היום שידרגתי לאינטרנט 2.5 מגה הספק שלי זה 014 הכול עבד טוב ויפה ועכשיו פתאום האינטרנט עובד לאט יותר והאמיול מוריד על 15 קילובייט איך אני יכול לסדר את זה הכול נראה בסדר בבדיקה אבל למה זה עובד כל כך לאט?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב לא מצאתי בכלל מדריכים לפתוח פורטים לרכזת הזאת שקיבלתי אותה לא מזמן... עכשיו בהתחלה חשבתי זה לא כמו ראוטר שצריך לפתוח פורטים...אבל גיליתי שזה נגיד חוסם לי את הביטורנט ומאיט לי את זה... קיצור יש למישהו מושג איך פותחים??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה קורה לי די הרבה בזמן האחרון וזה לא שיש איזה אתר ספציפי אלה להפך לפעמים זה יכנס לי ופעמים זה יראה לי את השגיאה הבאה לחצו כאן זה לא שאני לוחץ על לינק ושמירה בשם או משהו למשל אני מקליד בשורה של הכתובת www.lala.lala/lala.html או לא משנה מה זה נותן לי תהודעה הזאת ואין לי מושג איך לפתור את זה...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש תחליף למודם אלקטל (די התרגלתי אליו בכמה רשתות שברשותי ולכן נוח לי לעבוד איתו) לרשת עסקית שאני מארגן (לא משחקים וכ"ו) ... אני צריך משהו במחיר לא יקר שיספק לי את הפונקציות שסיפק האלקטל בגרסאת הפרו שלו - ואחרי זה גרסאת 510 ... פייר וול, dhcp, והכי חשוב .... אני לא יודע (לא בדקתי אף פעם), אני צריך שהנ"ל יתמוך באיי פי קבוע אחד לפחות ... שימוש של מערכת מסויימת שלי... . אז הייתי מודה לכם אם מישהו יאיר את עיניי קצת בעניין ... תודה. טל.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-