רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
כשאני מנסה להתחבר לקדמליה לא מנסה להתחבר ולא מצליח וגם לא מופיעים לי אנשים קשר של הרשת... משום מה גם שאני מחפש קבצים זה לא מוצא לי כלום... מישהו יודע מה הבעיה פה ואיך אפשר לסדר אותה??? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מערכת מאש לאינטרנט טוב בבית אני חשבתי על דקו x20 או x50 מה מומלץ? יש משהו יותר טוב? יש לי עכשיו דקו m4 והמהירות אינטרנט שלי זה 1000והWi-Fi אני מקבל רק מהירות 400 מהירות
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, כבר הרבה זמן שאני לקוח של הוט, ונמאס כבר לקבל חצי מהמהירות הדרושה ושירות גרוע. אינ ממעוניין לעבור. קראתי כמה דיונים על זה פה אבל מכיוון שבתחום הזה בכל רגע הכל יכול להשתנות החלטתי לפתוח דיון חדש. על איזה ספק אתם ממליצים ? קראתי שהספקים הקטנים כמו אקספון וטריפל סי הם טובים, מה מומלץ לאיזור השרון ? ועל איזה תשתית עדיף לחבר אותם ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר ב Adsl דרך בזק בינלאומי 750k לאחרונה שמתי לב כי מהירות ההורדה מאתרים ירדה לכ 40k-50k בשנייה מקודם זה היה בסביבות ה 80-90, מאתרים כמו מייקרוסופוט. כשהתקשרתי לתמיכה הטכנית, ביקשו שאני אוריד קובץ מאתר של בזק בינלאומי הורדתי על מהירות של 90k, אך מאתר של מייקרוסופט לאחר כדקה הורדתי בסביבות ה 40-50 מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3562942,00.html זה הזמן להנות
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הראוטר TPLINK 1043 שמחובר להוטבוקס במהירות של 12 מגה.בימים האחרונים הרשת האלחוטית ממש איטית, בסביבות ה2 מגה. שאני מחובר קווית אני מקבל 12 מגה יציבניסיתי כמה פעמיים לאפס את הראוטר על ידי הוצאה מהחשמל והחזרה אחרי כמה דקות אך אין שינוי.הצעות מישהו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אולי אני קצת פרנואיד אבל היום קרה משהו שמאוד הטריד אותי ואני לא מצליח להשיג עליו מידע, אני מאוד מקווה ואעריך אם אתם תוכלו לעזור לי. יש לי חומת אש של קומודו והיום היא פתאום הציגה התראה של היישום "System", והיה כתוב שאני עומד לקבל חיבור ממחשב אחר. הייתי בשיחה בסקייפ והייתי מחובר להמאצ'י כך שאני מאמין שהיו לי חיבורים פעילים ממחשבים אחרים, אבל זה קרה סתם ככה באמצע, אחרי שכבר דיברתי בעבר הרבה בסקייפ וגם הייתי מחובר להמאצ'י והודעה שכזאת מעולם לא הופיעה. לא ידוע לי על שינויים שבוצעו באותו הזמן שיכלו לגרום לזה לקפוץ פתאום. על פי הרישום של קומודו, בהתחלה החיבור היה מ-IP שאני לא מזהה, וה-IP של היעד הוא ה-IP של המאצ'י. לאחר מכן זה הגיע ברוב המקרים מה-IP של ניהול הראוטר (…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לנו בביצפר חסימת אתרים כדי שלא יכנסו לכל ה.... הקיצר הביצפר די דפוק אז הוא חסם כמעט את כל האתרים (כולל ואאלה וכד') הקיצר רציתי לדעת אם יש דרך לעקוף את זה?? קוראים לתוכנה מורשת זה לא תוכנה שמותקנת על המחשב זה פשוט (אין לי מושג) הנה האתר שלהם http://www.moreshet.co.il/
-
האם אני חייב ראוטר משלי כדי להתחבר לאינטרנט של השכנים? אילו מכשירים אני צריך כדי לקלוט WIFI בסביבה שלי? כגון: אנטנה חזקה? מגבר לWIFI? תקנו אותי עם אני טועה אני משתמש במחשב נייד עם כרטיס רשת מובנה וWIFI בגדול אני רוצה לנתק תאינטרנט מהוט בגלל זה אני שואל עם צריך ראוטר או לא. בלי קשר יש לי עוד שאלה לגבי הראוטר שלי של חברת הוט AMBIT u10c019 , הצפנתי את הראוטר בWEP, הוא גם תומך WPA וWPA2 ,ניסיתי להצפין אותו דרך WPA2 ומשום מה הראוטר לא מצליח לקבל כתובת אייפי משרת DHCP אלא רק דרך הצפנת WEP. אשמח לעזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה חשובה לי: ברשת הביתית אצלי מחוברים 5 רכיבים. א. נתב D-Link 2760U של בזק שעובד בתקן N ( כלומר 300Mbps ) ב. 2X מחשבים נייחים בעלי כרטיס רשת אלחוטית הפועלים בתקן G (כלומר 54Mbps ) ג. Xtreamer שעובד בתקן N כמו הראוטר. ד. מחשב נייד הפועל בתקן G נאמר לי ע"י חבר שבמידה וברשת יש רכיב המופעל בתקן האיטי יותר, כל הרשת מופעלת בקצב האיטי. כלומר גם התקשורת בין האקסטרימר והראוטר ששניהם בתקן N הגבוה פועלים לפי התקן הנמוך G. שאלתי האם זה נכון? או שהראוטר יודע לעבוד מול כל רכיב בהתאם לקצב שלו. כלומר בין האקסטרימר לראוטר קצב גבוה ובין הראוטר למחשבים בקצב נמוך. אודה מאד לכל העונים אלי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי לאחרונה יש לי בעיה מוזרה עם הראוטר שלי (Edimax 6524K) כאשר אני מנסה להיכנס לעמודי אינטרנט מסוימים, הוא פותח לי תיבה ובה אני צריך להכניס את שם המשתמש והסיסמא של הראוטר במקום להיכנס לעמוד המבוקש. כאשר מכניסים את שם המשתמש הוא נכנס לתפריט של הראוטר. כאשר אני מחובר לאינטרנט דרך המודם ישירות התופעה לא מתרחשת. מישהו נתקבל בתופעה דומה או יודע לפתור את התופעה המציקה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אפשר לקבל מכם המלצה לרוואטר אלחוטי מבזק? מה כדאי לבקש? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. פירמטתי להורי את המחשב הישן והתקנתי עליו וינדוס 7. יש להם ראוטר של טריון 715 והם מחוברים דרך הוט ונטויזן. עד היום המודם היה מחובר על ידי USB. כיום לאחר הפירמוט המחשב לא התחבר לאינטרנט והתריע שכבל רשת לא מחובר. חיברנו כבל רשת והמודם לא מתחבר. אין אינטרנט אז אין אפשרות להוריד דריברים וכדומה. בשרות של הוט התנערו מאיתנו וביקצור ני זקוק לעזרה. תודה חנן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי להחליף ראוטר אבל זה לא קשור........ מה זה יכול להיות? כל נתוני הקו תקינים אני בבזק בנלאומי וADSL עם מודם של B FOCUS 312
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצות על ראוטרים טובים עדיף בתקן G עם ובלי מודם ADSL ומדריך להתקנת רשת אלחוטית. עוד שאלה, במידה ומחברים מודם ECI לא משודרג לנתב לראוטר מה ההבדל בין חיבור כזה לחיבור אותו מודם משודרג לנתב? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בבית 2 נקודות גישה אחד פועל על תקן n והשני עובד על תקן g הם רחוקים אחד מהשני מרחק של 40 מטר בערך. כאשר אני נכנס למחשב שלי ומעתיק קובץ דרך הפאלפון (גלקסי 4) אני מקבל שגיאת "אימות" כאשר אני בתזוזה מנקודה אחת לשניה והעתקת הקובץ נכשלת זאת אומרת שאני מתנתק מהרשת וצריך להתחבר ידנית שוב. שני הנקודות גישה עם אותם ההגדרות כאשר נקודה אחת פועלת על ערוץ 1 והנקודה השניה על ערוץ 2. מה לפי דעתכם לא תקין? למה אין מעבר תקשורת שוטף מנקודה אחת לשנייה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם המודם השחור של HOT (מודם מוטורולה?) הוא בעצם כמו כל מודם רגיל וגם איתו אפשר להתחבר לאנטרנט?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי שני מחשבים ביחד עם כרטיסי רשת וכבל מוצלב אבל האיכון של הכרטיס רשת מראה כאילו שהכבל לא מחובר מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה לכם תמונת מסך של שתי פקודות TRACERT לאתר של אוניברסיטת תל-אביב. פקודת ה-TRACERT הראשונה בוצעה מבזק-בין-לאומי והשניה מ-הוטנט. בשתי התוצאות ה-TRACERT עובר דרך ה-IIX, אבל יש הבדל משמעותי בינהן. מי יהיה הראשון שיסביר את ההבדל?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 3Com 3CRWER100-75 ויש בעיות בלתי פוסקות ושונות... *החיבור אינטרנט נעלם פתאום בלי שום סיבה... סתם ככה פתאום לכל המחשבים אין אינטרנט אחרי כמה דקות הוא חוזר בלי שאני יעשה כלום... זה משגע אותי כי אין שום סיבה שזה יקרה... אני מחובר לאינטרנט בכבלים והמודם לא מראה שום סימן של בעיות. *אני מחובר לראוטר בכבל אבל המחשב השני מחובר באלחוטי, הוא מאבד את הרשת בצורה קבועה בלי שום קשר לכלום וזאת למרות שהאות חזק! שוב אין שום סיבה נראית לעין ובכל זאת זה ממשיך לקרות, בנוסף במחשב שמחובר באלחוטי האינטרנט יותר איטי כעובדה. לפני זה היה לי ראוטר של אדימקס שהיה עושה את אותם דברים בדיוק! חשבתי שהוא חרא של ראוטר ולכן החלפתי והבעיה נשארת! מה אני יכול לעשות כבר? תודה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם מישהו כבר בדק, אצל איזו ספקית אינטרנט הכי כדאי לארח אתר? (אירוח של מתחת ל-50MB)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא הבנתי למה הפסיקו למכור אותו לא הבנתי מה עם הראוטר אם הוא משמש כראוטר גם? ומה הבאג ששמעתי שמצאו בו? ויש לי כזה מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב נייד מהשנים האחרונות זאת לא בעיה - פשוט מחכים שמערכת ההפעלה תעלה והכל קורה אוטומטית. הבעיה שבמחשבים נייחים אין כרטיסי רשת אלחוטית כסטנדרט. אולי אני רק אקדים ואומר שאני גר עם שותף שלו יש אינטרנט. מבדיקה שעשינו מול הספק הומלץ לנו על נתב אלחוטי ולא על נקודה פרטית לכל אחד (אם אתם יודעים אחרת - זה הזמן לשתף ולהסביר למישהו שלא בדיוק שפיץ בתחום). אני רק נכנסתי לדירה ומעוניין לרכוש מחשב חדש שידע לתמוך ברשת אלחוטית בשביל שכל עניין הנתב בכלל יהיה רלוונטי. המחשב שאני קונה יהיה מבוסס AMD ולוח האם יהיה ככל הנראה עם צ'יפסט של 780G. ראשית אני רק רוצה לוודא סופית שאין תמיכה o\b ל-WLAN ב-chipset ובהנחה שלא לשאול כבר עכשיו אם הרכיב הבא ייתן לי מענה: כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW7128G P…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ואהלן אריק יש לי זאטוט בבית ואני לא אוהב את הרעיון שהוא מקבל את הקרינה של הראוטר האלחוטי שלי. הראוטר כרגע נמצא בממד, וממחקר מעמיק בעניין זה ללא ספק גורם מסרטן שאני רוצה לנטרל. מעבר לאלחוט יש לי גם רשת קווית שסללתי בבית לסטרימר כך שהוא מחובר למחשב הנייח בממ"ד שיש לו את מחסן המדיה שלי. אני רוצה להחליף את הראוטר בראוטר שאני או זוגתי מסוגלים בלי להיכנס להגדרות שלו 0כלומר בלי לפתוח מחשב ולהיכנס להגדרות של הראוטר) לכבות ולהדליק את האלחוט. האם יש כזה ראוטר שיש לו סוויטצ' חומרתי שמכבה ומדליק ? לא ממש אכפת לי אם הוא לא תומך בתקן N תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שני מחשבים.. אחד נייח ואחד נייד... לשניהם יש חיבורי רשת וחיברתי אותם בכבל.. אבל הם לא מזהים אחד את השני... יש לי ליד השעון במחשב סימן של שני מחשבים ואיקס אדום עליהם והוא אומר לי שהכבל לא מחובר... איך אני מגדיר להם רשת? איך אני עושה שהם יזהו אחד את השני?? בשניהם יש ווינדוס XP ואם אפשר למי שעונה אז שיענה הסבר ברור כי אני לא מתמצא כל כך ברשתות תודה לכולם! (זה די דחןף) *עריכה* קראתי ת הסטיקי בראש הפורום אבל זה לא עזר (שם מדובר רק על שיתוף קבצים... המחשבים שלי לא מזהים שהם מחוברים אחד לשני)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-