רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לשתף בין המחשב בבית שלי לבין הלפטופ (ואל תגידו "אז תקנה ראוטר" ) אני יודע שניתן לעשות את זה דרך BLUETOOTH, אני מצליח לאתר את שני המחשבים ולחבר ביניהם אבל לא מצליח לקבל IP נורמלי משום מה.... המחשב בבית הוא עם XP והנייד עם ויסטה - שניהם מאתרים אחד את השני ומחוברים אבל שאני מריץ דפדפן הוא מבקש לתקן בעיות בחיבור וכמובן שלא מצליח... הוא אומר שההתחברות הצליחה ואפילו משתנה מ"כבל רשת לא מחובר" ל "מחובר" אבל משום מה לא עובד... הנה העתקה של ה IPCONFIG למי שיכול לעזור... Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : BAD-SECTOR Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown IP Routing Enabled. . . . . .…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אף פעם לא הבנתי את זה, נניח קניתי ליפני חודש כרטיס של TP LINK אלחוטי והמוכר אמר לי שלא כדאי כי הוא 150MBPS וכדאי לי 300MBPS וביגלל שהפער במחירים היה גדול התעקשתי לקחת את ה 150MBPS ואני לא מבין מה ההבדל בין הדבר הזה? כי אני משתמש היום בכרטיס שקניתי של 150MBPS ואין איתו שום בעיות הוא מוריד לי על 1.2 מגה לשנייה (יש לי 10 מגה) אז מה באמת ההבדל והאם זה משנה באמת?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. אני מחבור לאינטרנט בחיבור קבוע בכבלים,ככה שיש לי IP קבוע המודם מחובר להאב ושני מחשבים להאב ,כאשר כל מחשב מקבל כתובת IP חיצונית שונה,עד פה הכל בסדר והכל עבד ועובד. עכשיו אני רוצה להוסיף ראוטר אלחוטי מדגם DLINK DI-524 שיתן לי גם אינרננט אלחוטי. הבעיה,כשאני מחבר את הראוטר למודם הראוטר יוצר לי רשת דרכו ונותן לכל מחשב כתובת פנימית. אני רוצה שלמחשבים החוטיים יהיה IP חיצוני שונה ושישארו באותו חיבור כמו שהם עכשיו ולאל חוטי לא אכפת לי שיקבלו כתובות פנימיות מהראוטר. אפשרי לסדר את הענין?? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחד מכרטיסי הרשת האלחוטיים הטובים ביותר, הפועל בממשק USB 3.0, מוצע היום למכירה ב-Amazon US במחיר נמוך במיוחד. ה-DWA-192 של חברת D-LINK הוא כרטיס AC1900 הכולל 4 אנטנות - 2 בכל אחד מהתדרים והמבנה הכדורי שלו מבטיח שידור וקליטה אופטימלי. המחיר - סביב 240 שקל - במשלוח עד הבית, הוא הנמוך ביותר שנתקלתי בו עד היום. לשיקולכם. המבצע: https://www.amazon.com/D-Link-Systems-AC1900-Adapter-DWA-192/dp/B00PVDM6W6 דף מידע למוצר: http://www.dlink.com/uk/en/home-solutions/connect/adapters/dwa-192-ac1900-ultra-wi-fi-usb-adapter
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם, יש לי בסלון ממיר הוט פייבר בוקס 4K, ובקומה העליונה בחדר ממיר מיני פייבר של הוט בסלון אני מקבל מהירות של 400 מגה בוויאפי, ובחדר בקומה העליונה עם ממיר המיני פייבר אני מקבל 30 מגה בוויאפי, אין לי אפשרות להתחבר עם כבל רשת בחדר רציתי לשאול אם אני אפנה להוט, ואתחיל לריב איתם בלהתנתק, הם יוכלו להביא לי פייבר בוקס נוסף לחדר במקום המיני? ואם יש טעם לזה? או יש פתרון אחר? אני מנוי למהירות 500 מגה. אשמח לדעתכם בנושא הנל. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לארח משחקי רשת דרך GAMESPY אבל לצערי השחקנים אינם יכולים לראות אותי בגלל ה NAT / FIREWALL מישהו יכול לעזור? ???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://rotter.net/forum/scoops1/431709.shtml איך אני בודק את ה-WIFI שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב, יש לי נתב אלחוטי Linksys WRT54G V5 עם גרסת חומרה 1.00.9 הנתב האלחוטי מחובר למודם Alcatel שמחובר לאינטרנט (ה-Alcatel מבצע את החיוג לאינטרנט). אני נתקל באופן קבוע בתופעה שהנתב פשוט קופא ומאבד קשר למודם. הדרך היחידה שכרגע פותרת את הבעיה באופן נקודתי הוא ביצוע אתחול לנתב האלחוטי. כל הסיפור הזה ממש מדכא. מישהו נתקל בבעיה דומה עם נתב כזה? יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות (חוץ מלהחליף נתב?) תודה, אסף
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברים מה שלומכם? ככה המחשב שלי פורמט, הכול תקין. הפעלתי שיתוף תיקיות וכשאני בא להתחבר מהמחשב של אחי הוא רושם לי שהשם משתמש וסיסמא שגויים למרות שמילאתי בדיוק את הפרטים הנכונים. בנוסף לכול הצרות ה- Boxee לא מזהה שום מחשב ושום כונן ברשת. המסקנה היא שהפרוטוקול smb (לפחות המסקנה שלי) לא מופעל טוב. למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות? יותר חשוב לי כרגע לטפל בבוקסי מהסיבה הפשוטה שהפעלתי עם אחי "קבוצה" ככה שהבעיה הזאת די נפתרה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שדרגתי לאינטרנט 30MB, והורדתי כבר יותר מ50GB אני כמעט בטוח.. עכשיו רציתי לשאול אם הם יכולים לחייב על זה ביותר? או משהו אחר שהם יכולים לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכל חברי הפורום , לאחרונה ביצעתי שידרוג של מהירות האינטרנט שלי מ-5M ל-12M ספק האינטרנט שלי הוא 012 והתשתית היא HOT ויש לי כרטיס רשת מובנה במחשב. כאשר בצעתי בדיקת מהירות באתר SPEEDTEST.NET מצאתי כי חסרים לי 2M וכי אני מקבל רק בממוצע 10.34M מהירות הורדה ומהירות העלה תקינה (לפי החבילה) של 1.02M עכשיו בעבר כשהייתי עם 5M כל פעם שביצעתי בדיקת מהירות אז זה הראה לי 5.12M ישר קפץ למעלה והיה תמיד יציב ופה ב-12M זה מתחיל מ-8M וזוחל לאט לאט אל עבר ה-10M עכשיו את הבדיקות שלי בצעתי גם באתרים כמו HOT,נטוויז'ן,012 וכולם הראו לי תוצאה דומה.. (כמובן שבעת ביצוע הבדיקה כיבתי את הטורנט וכל מה שעלול לתפוס רוחב פס) השאלה היא האם זה תקין שב-12M יווצר מצב כזה שאני לא ממצא את מק…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס רשת של 3COM ואני כמעט בטוח שיש לו WOL אבל אין לי כבל רציתי לדעת איך נראה כזה כבר והאם ניתן לרכוש אותו? אם כן, כמה הוא עולה? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מה אני צריך בשביל לגלוש עם מחשב נייד מכל מקום באינטרנט..? אם אפשר להרחיב את ההסבר..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות מספר שאלות שקבלתי לגבי השדרוג של לקוחות הטריפל של HOT. בדקתי מול הדוברת של HOT והופתעתי - השדרוג אינו מתבצע באופן אוטומטי! לקוח טריפל שרוצה להנות מהשידרוג צריך להתקשר לשירות הלקוחות ולבקש את השדרוג - לא תתקשר - לא תשודרג! לדעתי - סתם טרטור של הלקוחות. ל-HOT יש עשרות אלפי לקוחות טריפל (אם לא יותר מכך) וכולם צריכים ליצור קשר עם שירות הלקוחות. מיותר ומעצבן.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של lgc500 והמחשב מותקן בוא wifi אבל זה התקלקל לי ואם אני לא מחבר כבל מהמודם למחשב נייד זה לא מתחבר לאינטרנט אשמח אם מישהו פה שמבין מה אני יכול לעשות בקשר לזה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקבל המלצה לנתב וכרטיסי רשת חזקים מספיק ע"מ לתקשר בבניין שלוש קומות. יש לציין שהראוטר אמור להיות ממוקם בקומה האמצעית, כך שלמעשה מדובר במרחק של קומה אחת לכל כיוון. כמו כן, אני מניח שאני לא האדם הראשון שמעוניין בנתב שמסוגל לתקשר בין קומות. האם יש מישהו שיכול להעיד מניסיונו האישי כי נתב מסוים מסוגל לעשות זאת באופן שוטף ללא בעיות? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחובר במהירות 10 מגה ביט של בזק NGN. יש לי שני מחשבים מחוברים לנתב אלחוטי. הראשי מחובר ישירות לנתב עם כבל ישיר. השני מחובר לנתב בצורה אלחוטית עם סיסמה. (הצפנה חזקה עם סיסמה חזקה) הבעיה: גם כשהמחשב המחובר אלחוטית מנותק מהרשת (ע"י הוצאת האנטנה מהמחשב עצמו) אני חש רוב הזמן נפילה דרסטית במהירות החיבור לאינטרנט, ביצעתי מספר בדיקות בהזדמנויות שונות ע"י שימוש בספיד טסט באתר של בזק וגם בספיד טסט .NET התוצאות נורא עלובות בין 1.5 ל-2 מגה ביט. (יש לציין שהבדיקות נעשות כשתוכנת ההורדות אינה עסוקה בהורדה, לכל היותר רק משתפת, קרי, העלאה.) לעומת זאת, כשאני מאתחל את המחשב וסוגר מיד את תוכנת ההורדה ומבצע את הבדיקה שוב התוצאות הן מאד מרשימות, לפעמים מעל המהירות המוגדרת ע"י ספק התשתית …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הוט 12MB ו4 ניידים . ראיתי שיש TP-LINK זולים האם הם אמינים? אני אשמח לקנות גם ראוטר ב 150 אבל שיעבוד טוב.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יום שבת אחה"צ - אין אינטרנט דרך הראוטר. 4 מחשבים מחוברים ואף אחד לא מצליח לגלוש. בחיבור המודם ישירות למחשב יש אינטרנט. בדרך כלל הייתי יכול להיכנס דרך דפדפן להגדרות של הראוטר מכל מחשב דרך הכתובת 192.168.0.1 קרה לי פעם שמשום מה ההגדרות של האינטרנט בראוטר "התחרבשו". ( אבל זה קרה רק פעם אחת וממזמן.....) עכשיו אני לא מצליח להיכנס לכתובת הזו משום מחשב. ומשום סוג של דפדפן. ולכן לא מצליח להיכנס להגדרות של הראוטר. הראוטר כבר בן 4-5 שנים...... רשת בין המחשבים עדיין יש. מה נראה לכם הבעייה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מודם Dlink 6740 ויש לו שתי אנטנות. רציתי לדעת האם אני יכול לחבר אנטנה עם כבל ארוך במקום אחת האנטנות כדי להגדיל את טווח הקליטה. בגדול יש בחדר אחד את המודם עם מחשב אחד שמחובר אלחוטי ויש חדר רחוק שגם שם יש מחשב. האם ניתן לפצל את האנטנות או שזה יפגע במהירות או משהו כזה? יש לי חבילת גלישה של 30 מגה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. ברצוני להקים רשת אלחוטית שמחוברת למודם כבלים, שתוכל לעבור מרחק של כ 15 מטר כולל קירות(וגם לגובה). רציתי לבקש המלצות לראוטר וכרטיס רשת אלחוטי אשר יוכל לבצע זאת, בתקציב סביר. כמו כן הייתי מעדיף(אם בכלל יש כזה דבר) שמחשב אחר יוכל להתחבר לראוטר דרך חיבור USB, זה יחסוך רכישת כרטיס רשת חוטי. תודה רבה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של edmax br-6204wg יש שם 2 דברים שלא מצאתי 1)איפה מכניסים את ה MAC של בכרטיס רשת כדי לקבל IP שאני רוצה להגדיר לראוטר 2)QOS למה הוא לא עובד הוא היה אמור לפי הגדרה שלי להגביל אפ לוד ואולי לא הגדרתי משהו נכון
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי אתר Symantec, ישנה המלצה כללית לחסום את פורט 135. איש איש וסיבותיו הוא, יחסום בעזרת או לא בעזרת Fire wall אינטרנטי חינמי. אני לדוגמא חסמתי את פורט 135 בעזרת הנתב הביתי תחת קטגוריה של Ip Filter. תעיינו היטב בתיעוד המתלווה לנתב ע"מ ליישם בצורה נכונה חסימת פורטים. http://securityresponse.symantec.com/avcenter/security/Content/8205.html בהצלחה לכולם ותודה לצוות הנפלא של האתר.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-