עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי, יש לי 2 מחשבים נייחים שאני רוצה לחבר לרשת באותו בית. מחשב אחד מחובר דרך ראוטר בזק VEGN2610, יש לי מחשב נוסף וגם ראוטר ישן נוסף מדגם D-LINK 2650U. המחשבים בחדרים נפרדים ולכן מעדיף חיבור שלא דרך כבל בין החדרים. מה האפשרויות? הבנתי שיש אפשרות לרכוש כרטיס רשת אלחוטי לאחד המחשבים שיכול לספק פתרון טוב. האם יש עוד דרך שכדאי? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. היום אני נמצא ב 018 (שוק סיטונאי) ומשלם 70 ש״ח אני סך הכל מרוצה אבל הם התנהלו מאוד לא יפה בעת החידוש ואני מעוניין להחליף אותם. יש המלצות לספק + תשתית שהוא במחירים שלהם?

3. או שכל ראוטר מתאים? כרגע אין לי חיבור כזה,אבל מעניין אותי לדעת לידע כללי. נגיד,ראוטרים ישנים קוויים יעבדו טוב? ומה עם כל הדגמים האלחוטיים החדשים?(אישית,יש לי את ה-Edimax BR-6424n) בתודה מראש, יוחאי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by NotAvailable,

שלום לכולם, אולי אני קצת פרנואיד אבל היום קרה משהו שמאוד הטריד אותי ואני לא מצליח להשיג עליו מידע, אני מאוד מקווה ואעריך אם אתם תוכלו לעזור לי. יש לי חומת אש של קומודו והיום היא פתאום הציגה התראה של היישום "System", והיה כתוב שאני עומד לקבל חיבור ממחשב אחר. הייתי בשיחה בסקייפ והייתי מחובר להמאצ'י כך שאני מאמין שהיו לי חיבורים פעילים ממחשבים אחרים, אבל זה קרה סתם ככה באמצע, אחרי שכבר דיברתי בעבר הרבה בסקייפ וגם הייתי מחובר להמאצ'י והודעה שכזאת מעולם לא הופיעה. לא ידוע לי על שינויים שבוצעו באותו הזמן שיכלו לגרום לזה לקפוץ פתאום. על פי הרישום של קומודו, בהתחלה החיבור היה מ-IP שאני לא מזהה, וה-IP של היעד הוא ה-IP של המאצ'י. לאחר מכן זה הגיע ברוב המקרים מה-IP של ניהול הראוטר (…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by infernus,

שלום, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי שיהיה ברמה גבוה יחסית, שתהיה לו קליטה טובה ושיתמוך ב5GHZ, התקציב הוא 200+-. כרגע אני משתמש ב DLINK 140DWA, שלא כל כך מצליח לקלוט את האינטרנט -2 פסים מתוך 5 מצאתי כרטיס רשת אחד שנראה שיהיה טוב בשבילי: http://www.alfa.com.tw/products_show.php?pc=67&ps=23 מה אתם אומרים עליו? אשמח לעוד הצעות

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by izikd,

אני לא יודע לאיזה אינטרנט להתחבר ??? ??? ואיזה כדי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ori_ab,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה מאוד בחיבור בכבלים : אני משתמש בראוטר אלחוטי של אדימקס (6104WB) ויש לי מנוי 750K בנטויז'ן דרך הכבלים. מהארץ ההורדות עובדות מעולה (90K), כך גם בחלק מהאתרים בחול (מייקרוסופט,סימנטק) אבל באתרים רבים אחרים אני מקבל קצב מזוויע של 5-20K. מה שמוזר הוא שכשאני משווה עם שכן שלי שיש לו אותה חבילה בדיוק (אותו ספק,כבלים,750K) הוא מקבל מהאתרים האלה 90K ואני 5-20K!!!. (יש לו ראוטר אדימקס 6104WG) ניסיתי להתחבר עם המחשב שלי דרך הראוטר שלו ושם אני מקבל 90K! אני כבר מיואש כי החלפתי 3 פעמים ראוטר, שוחחתי אינספור שיחות עם נציגי התמיכה של נטויזן והכבלים שתמיד מפנים אותי להוריד קובץ מהאתרים שלהם ואומרים שהכל תקין... למישהו יש עצה/מושג מה קורה פה? ההבדל ה…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מחובר דרך כבלים יחד עם בזק בנלאומי ללא חייגן (כתובת קבועה) ו בזמן אחרון הכול נהיה מאוד איטי . אני מחובר דרך כרטיס רשת ומחשב שני עם כרטיס אלחוטי (PCI ) b גם כן של לינקסיס . ניסיתי לאפס הגדרות ו להגדיר הכול מחדש ולא עוזר , במחשב השני גם כן סגרתי את פורטים אז אפשר להוריד דרך אמיול או כל תוכנת שיתוף אחרת אבל מה שמעניין שאני מחבר את מודם ישירות ה אינטרנט פשוט טס . למישהו יש אולי פתרון או לפחות כיוון תעזרו בבקשה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by barra8,

שאני מנסה להיכנס לתיקיה של אחי אז הוא מראה לי שגיאה : 0X80070035 אז הורדתי את התוכנה Network Magic ואני לא יודע מה לעשות זה עדיין לא עובד

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. ערב טוב, המצב שלי טיפה מסובך: יש לי רשת עם 2 מחשבי PC רגילים שמחוברים ע"י כבל רשת ל- Router (שהוא גם מודם ADSL - של CONEXANT). יש לי גם WRT54GL - Linksys) Wireless Router) שמחובר ע"י כבל רשת לאותו Router שמוזכר למעלה. אל הנתב האלחוטי מתחברים 2 מחשבים ניידים (כמובן ע"י קישור אלחוטי). תצ"א של האירוע: נכון לעכשיו יש חיבור לאינטרנט בכל המחשבים... הבעיה היא שאני לא מצליח ליצור שיתוף בין הניידים לנייחים (שיתוף קבצים \ מדפסות וכו'). * שיתוף בין הנייחים לבין עצמם קיים (ואותו דבר אצל הניידים). הבנתי שאני צריך להגדיר את הנתב האלחוטי כ- Switch (או לבטל NAT או להגדירו על מצב - infrastructure ) בקיצור, לא ממש ברור לי בדיוק מה אני צריך לעשות כדי לקשר בין 2 הרשתות האלו. תוד…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום יש לי בבית ראוטר שהוא מחובר ישירות למחשב האישי (דרך כבל). ויש לי מחשב נייד שהוא מחובר דרך wirless לאינטרנט. איך אני מחבר ביניהם שאני יוכל להעביר קבצים מאחד לשני. הראוטר שלי הוא simens sl2 תודה ויום טוב.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. http://rotter.net/forum/scoops1/431709.shtml איך אני בודק את ה-WIFI שלי?

13. לפי אתר Symantec, ישנה המלצה כללית לחסום את פורט 135. איש איש וסיבותיו הוא, יחסום בעזרת או לא בעזרת Fire wall אינטרנטי חינמי. אני לדוגמא חסמתי את פורט 135 בעזרת הנתב הביתי תחת קטגוריה של Ip Filter. תעיינו היטב בתיעוד המתלווה לנתב ע"מ ליישם בצורה נכונה חסימת פורטים. http://securityresponse.symantec.com/avcenter/security/Content/8205.html בהצלחה לכולם ותודה לצוות הנפלא של האתר.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yp3,

אני צריך נתב אלחוטי בלי הרבה אפשרויות, רק חשוב לי שיהיה מאוד אמין וטווח קליטה גדול. ראיתי שממליצים פה על ה TP-Link TL-WR1043ND, איך הוא מבחינת אמינות? בזאפ ראיתי המלצות על LinkSys WRT54GL, האם הוא באמת אמין, מה לגבי טווח הקליטה שלו? זה אמנם לא תקן N אבל יש לו שתי אנטנות הוא יתן לי את אותו טווח כמו הTP LINK? אם יש המלצות על נתבים אחרים אשמח לשמוע

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. קניתי את ההארדיסק של ווסטרןדיגיטל MY BOOK WORLD EDITION 2 1TB זה הארדיסק חיצוני שמתחבר בחיבור רשת לראוטר(EDIMAX 6504N),ואז בעצם יש אליו גישה דרך האתר של MIONET (תוכנה שכנראה בשיתוף עם WESTERNDIGITAL) אפילו עם המחשב מכובה,יש גישה לקבצים שלו,זה ממש מציג דרך שם את הכל תיקיות ואפשרות להכנס ולהוריד את הקבצים. הבעיוצ עם האתר שלהם הזה1.,שבהרבה מחשבים הוא לא פועל בגלל ג'אווה או בגלל לא'דע פקין מה, 2.גם באלה שהוא פועל-יש חסימה של הקבצים הכי פופולריים של מוזיקה,וידאו,תמונות...שזה בעצם מה שאני רוצה גישה אליו! 3.התיקיות אצלי בהארדיסק הם בעברית וכנראה בגלל שאין להם פונט עברי באתר זה פשוט מראלי את הכל בג'יבריש.ואני לא יודע לאיזה תיקיה להכנס. לכן..העזרה שרציתי מכם. זה איך אני בעצם ניגש …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכם יש לי בבית 2 נקודות גישה אחד פועל על תקן n והשני עובד על תקן g הם רחוקים אחד מהשני מרחק של 40 מטר בערך. כאשר אני נכנס למחשב שלי ומעתיק קובץ דרך הפאלפון (גלקסי 4) אני מקבל שגיאת "אימות" כאשר אני בתזוזה מנקודה אחת לשניה והעתקת הקובץ נכשלת זאת אומרת שאני מתנתק מהרשת וצריך להתחבר ידנית שוב. שני הנקודות גישה עם אותם ההגדרות כאשר נקודה אחת פועלת על ערוץ 1 והנקודה השניה על ערוץ 2. מה לפי דעתכם לא תקין? למה אין מעבר תקשורת שוטף מנקודה אחת לשנייה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אוקיי כולם מכירים אתרים כגון f2h, megaupload וכו'..., אני מעוניין לרכוש שרת ftp ולפתוח אתר עם מאגר נתונים עצום ולפתח את הנושא לאט לאט..., עכשיו הכוונה הרצינית שלי היא שאני לא קונה ומשאיר אותו בחוות השרתים של בזק או משהו כזה אלא לוקח אותו אליי מכיוון שאני לא בעניינים הרבה זמן והרבה זמן לא התעסקתי בנושא רציתי רענון קטן ממישהו שמבין עניין ויכול לפרט פה בקצרה מחירים + - , כלים שאצתרך, עוד דברים שאצתרך להתקל בהם בדרך זה חשוב ודחוף לי מאוד תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי רשת אלחוטית של בזק, ראוטר RTA 1025W. המחשב היחידי בבית כרגע הוא מחשב נייד שמחובר בצורה אלחוטית. כמובן שעשיתי את הדברים הבסיסיים לפתיחת הפורטים: רשמתי את הפורטים המתאימים בתוכנת BITTORNADO, עשיתי לפורטים האלה PORT FOREWORD בלוח הבקרה של הראוטר, הגדרתי IP ידני בנייד, מחקתי את זון אלארם ליתר ביטחון והפעלתי את הפיירוול של XP (לא מסומנת האפשרות "אל תאפשר חריגים" ויש אישור בפיירוול לתוכנת הטורנט). למרות הכל, בביטורנט אני לא מצליח להוריד אפילו ומופיע לי סימן צהוב בתוכנה (לרוב אומר שהפורטים חסומים). גם באתר שאני מנוי בו כבר ארבעה שנים (FILELIST) כתוב שאני לא "מחובר" מבחינת פורטים. או שעשיתי משהו לא נכון, או שקווי זהב (שהתחברתי אליהם לראשונה אתמול) חוסמים פורטים של ביטורנ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by muam,

שלום, כבר הרבה זמן שאני לקוח של הוט, ונמאס כבר לקבל חצי מהמהירות הדרושה ושירות גרוע. אינ ממעוניין לעבור. קראתי כמה דיונים על זה פה אבל מכיוון שבתחום הזה בכל רגע הכל יכול להשתנות החלטתי לפתוח דיון חדש. על איזה ספק אתם ממליצים ? קראתי שהספקים הקטנים כמו אקספון וטריפל סי הם טובים, מה מומלץ לאיזור השרון ? ועל איזה תשתית עדיף לחבר אותם ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. השאלה הכללית: - כמה זמן בד"כ לקח לטכנאי להגיע עם המודם USB ולחבר אתכם לADSL בבזק בינלאומי מהיום שהזמנתם ? (למי שהיתחבר דרכם) (והאם משלמים לבזק ביןלאומי על הימים לפני שהטכנאי הגיע? האם גם לבזק ?) בנוסף: -בזק בינלאומי מאוד מעצבנים אותי ממה ששאלתי בטלפון, אני חושב על החבילה של ה 256, ובנוסף למה שרשום באתר - הם דורשים 39 ש"ח על הדמי משלוח של המודם עם הטכנאי, הם אומרים שהטכנאי יגיע עד 14 ימי עבודה (ז"א 18 ימים), ומה שמוזר לי שנראה לי שאני צריך לשלם לבזק על הכמעט חודש הזה וגם להם, הם אומרים שהם מביאים רק שני פילטרים למרות שבזק אמרו שהם מביאים עד חמישה דרך הספק גם אם אני לא קונה מהם מודם. זה יוצא עוד המון כסף (והם קצת שינו את המחירים ממה שרשום באתר ככה ששזה יוצא עוד איזה 20 שקל…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. תשתית בזק 8 מגה, ספק בזב"ל 8 מגה. עד עכשיו עבדתי עם D-Link 2650U בתור מודם במצב Bridge ואליו היה מחובר נתב אלחוטי TP-Link 1043ND. לאחרונה התחילו לי בעיות מהירות - מהירות איטית ולא יציבה. התקשרתי לתמיכה של בזב"ל ועשינו כל מיני בדיקות, בשורה התחתונה - עם ה-D-Link בלבד ללא ה-TP-Link אין את הבעיה. הנציגה אמרה שאו שזה בעיה בשילוב של ה-D-Link שעובד במצב Bridge עם ה-TP-Link או בעיה ב-TP-Link עצמו. מה שאני לא מבינה זה שקודם השילוב הזה עבד בלי בעיות, והבעיה התחילה רק לאחרונה בלי ששיניתי את הקונפיגורציה. הבעיה שבזק לא מוכנים לקבל בחזרה את ה-D-Link ולתת לי מודם רגיל. אני מתלבטת האם לשדרג בבזק לראוטר בתקן N ולהוציא את ה-TP-Link מהמשוואה או לנסות לסדר את הבעיה עם ה-TP-Link (שאין לי מ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום רב, זוהי לא שאלה שגרתית. אני בונה בית בימינו ואני בטוח כבר עכשיו כי חדר העבודה שלי יהיה הממ"ד. אני מחפש פתרון לרעיון מקורי איך לחווט את כל הבית - שתהיה גישה מכל הבית לאינטרנט... השאלה האם ניתן לדוגמא לחבר את המחשב הנייח לחוט שירוץ עד לארון חשמל ובארון חשמל לשים נתב שיכסה את כל הבית? חשבתי לשים חיבור חוטי עם HUB בארון חשמל וכניסות רשת בכל חדר בבית אבל נראה לי מכוער מידי... רשת החשמל הבנתי שמיותר לחשוב על זה בכלל... יש רעיונות מקוריים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. חברת Droidfi מאמינה שהקושחה המתאימה ביותר לנתבים צריכה להיות מבוססת על מערכת ההפעלה Android. כדי להגשים זאת, החברה פתחה קמפיין ב-Kickstarter שמטרתו לגייס $2,500 שיסיעו לה לפתח קושחה חלופית לנתבי 802.11ac המבוססים על רכיבים של חברת Broadcom. סף הכניסה נמוך ביותר - $1 בסה"כ ותמורתו יקבל התורם גירסת בטא וגירסא סופית של קושחה עבור אחד הנתבים הבאים - Linksys EA6500, NETGEAR R6300 או ASUS RT-AC66U. החברה איננה מתכוונת לגבות תשלום עבור הקושחה ומתכוונת להתבסס על הכנסות ממכירת אפליקציות שירחיבו את התכונות של הנתבים כמו חיבור לשירותי אחסון ענן ואנטי וירוס. את כל הפרטים ניתן למצוא כאן -- http://www.kickstarter.com/projects/2010965554/turbocharge-your-wireless-router-with-an-android…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ArielN,

בא אלי היום טכנאי מבזק כדי לסדר לי את הרשת.. כל הזמן יש התנתקויות ואינטרנט לא עובד טוב וכשהוא שאל איזה סוג המודם כי זה לא מודם של בזק כי בזק בינלאומי התקינו לי את המודם.. קיצר חיפשתי את הקופסא והתברר שזה מודם 570 ולפי מה שהטכנאי טוען זה מודם גרוע ואני צריך לטלפן לבזק בינלאומי שיחליפו לי אותו, מה אתם אומרים, הטכנאי דבר אמת? המודם הזה באמת לא טוב?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. כיום אני גולש במהירות 1.5/128. אני גולש ללא חייגן ועם ip קבוע. והייתי רוצה לדעת אם אני מעדכן את מהירות ה-upload רק אצל בעל התשתית האם זה מספיק?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.