רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת אלחוטית: חברה-LINK דגם:DI-614+ כיצד אני פותח את הפורטים ההבאים: The game will need to talk to external servers that use the following port numbers. These ports need to be open in your firewall in order to play on Generals Online: TCP ports: 80, 6667, 28910, 29900, 29920 UDP ports: 4321, 27900 תקשיבו זו השאלה העשירית שלי בפורום ולא קיבלתי תשובה! זה מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב לי אני מבקש מכל הלב תעזרו לי אני במצוקה!
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל בין כבלי רשת של 1GB לבין כאלו של 100MB??? תודה!
-
- 4 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי עדכן מפה את החומרה לראוטר מפה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=445638.0 ולא מתחבר לו לאינטרנט עכשיו אשמח אם תוכלו לעזור בתודה, תומר
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
כל כמה זמן המודם שלי נכבה ,יותר נכון מאתחל את עצמו . התקשרתי להוט, שמו לי על דגימה ל24 שעות, התקשרו ואמרו שהכל תקין. התקשרתי שוב פעם, הבחור אמר לי שאני מאבד 30 אחוז מידע, אח"כ ניתקתי את הכבל רשת והוא אמר שעכשיו הכל תקין, ושאני צריך פשוט לקנות כבל רשת חדש. אני לא מבין בכל מה שקשור לאיטרנט מודמים וכבלים , אבל... הבעיה באמת יכולה להיות בכבל ? זה נשמע לא הגיוני (או שרק בשבילי...)
-
- 4 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
האם לא קיים כרטיס רשת אלחוטי PCI של חברת D-Link התומך ב 802.11b ? אני רואה רק כאלה שתומכים ב g ברור לי שזה תומך גם ב b, אבל אני מחפש כרטיס שלא תומך ב g, אלא רק ב b האם יתכן שאין כזו חיה ? אגב, כשמקימים רשת אלחוטית רק לצורך שיתוף אינטרנט, ולא לטובת העברת קבצים/ווידאו בין מחשבים ברשת, יש בכלל יתרון ל g,a על פני b ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של D-Link DSL-2760U בתקן N של חברת בזק, רציתי בבקשה המלצות של מתאמים לשימוש במחשב השני ואם זה משנה של איזה חברה המתאם כדי שיתאים לראוטר?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היה לי מודם של סלקום Telit MX20 עכשיו הוא לא עובד ואני צריך מודם חדש אבל אני לא רוצה לקנות בסלקום כי זה בא עם התחיבות נוספת ל 18 חודשים... עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שממליצים על Novatel Ovation MC990D אבל הוא לא תומך ב UMTS... עדיין כדי לקנות? על מה אתם ממליצים(חשוב לי שהיה עם קליטה טובה)? תודה
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם.! יש לי בעייה באינטרנט שאני לוחץ על החייגן לאיתחבר לאינטרנט אז זה מתחבר לי כרגיל אבל אחרי כמה דקות האינטרנט נסגר לי אוטומטי ואז אני לוחץ עוד פעם צריך ללחוץ על החייגן להיתחבר אז הוא לא מתחבר רק אחרי שאני מוציא את הכבל של המודם של החשמל מה אתם מצאים לי לעשות.?? תודה מראש לעוזרים.! NiMrOdS
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
אם אני מנסה להשתלט על מחשב ברשת הפנימית, הוא מבקש שם משתמש וסיסמא. למחשב הנ"ל לא מוגדר סיסמא. מה עושים? מדובר על התוכנת שליטה של WIN.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר בכונן ברשת בייתית שאני רוצה לשתף דרך האינטרנט, מן הסתם עם שם משתמש וססמא.
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי נתב של בזק שמחובר בחיבור כבל למחשב ובחיבור WIFI אל מזרים מדיה בשם Xtreamer Pro. אני מנסה לאפשר לאנשים מחוץ לרשת הפנימית שלי שהנתב יוצר, אלא מרחבי האינטרנט, לגשת אל אותו XTREAMER. כלומר תחת הIP שאני מקבל ישנם לכל אחד מהמכשירים (XTREAMER והמחשב) אי פי פנימי שאפשר לפנות אליו רק מתוך הרשת הפנימית שהנתב מספק. יש למישהו רעיון איך אפשר לעשות זאת ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, את האמת זאת פעם ראשונה בפורום אבל נתקלתי בתקלה שלא מצאתי עליה שום דבר באינטרנט. בזמן האחרון התחלתי לעבוד עם הראוטר של EDIMAX ה-BR-6524N ושמתי לב לתקלה מוזרה שלא אמורה להיות והשאלה שלי אם היא קשורה להגדרות שאפשר לשים בראוטר או לראוטר עצמו שהוא דפוק. אז ככה עליתי על התקלה כשהתחלתי לגלוש באינטרנט והוא עבד לאט, ואז ניסיתי לעשות פינג לגוגל וקיבלתי פינגים מוזרים מעל ל-300 ואז עשיתי TRACERT וגיליתי שהפינגים הגבוהים מגיעים מהראוטר. כשעשיתי PING -T לראוטר שלי הגעתי אפילו לפינגים של 1500 ו-REQUEST TIMED OUT את הבדיקות עשיתי מ-4 מחשבים (חשוב לציין שהרשת שאני בודק דרכה זה האלחוטית אבל עדיין פינג 1500 זה לא תקין כשרק שלושה מכשירים מחוברים במקביל וגם כשרק אחד היה מחובר הייתה אות…
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
אוקיי... אז התעסקתי עם כמה דברים בראוטר ובסוף יצא שאני לא יכול להכנס לאינטרנט ואם אני לא יכול להכנס לאינטרנט אני לא יכול לעשות משהו בנידון. אז אני צריך לדעת איך מתחברים בלי הראוטר? תודה!1
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע עם תשתית 1.5MB של בזק ורוצה לשדרג. ברצוני לקבל את דעתכם איזה אפשרות עדיפה: 1) HOT UFI 12\1000 במחיר 99 שח לחודש. 2)בזק (רגיל לא NGN - אין פריסה של NGN באזור שלי) 800\8 במחיר 94 שח לחודש כולל עלות קו טלפון שאני לא משתמש בו. מבחינת מחיר אפשר להגיד שהוא זהה. בזק טוענים כי HOT לא מספקת בפועל את המהירות שמתחיבת ובבזק 8 מגה זה 8 מגה בהתחיבות וברגע שיהיה NGN בנהריה אני יקבל 10MB באותו מחיר. עוד נקודה היא שאני משתמש כרגע בראוטר אלחוטי: 3COM - 3CRWER100-75 54Mbps 11g Cable\DSL Router השאלה היא אם אני יכול להמשיך להשתמש בו גם בתשתית של HOT או שאני יצטרך לקנות ראוטר חדש?
-
- 19 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
MPLS לפי מה שהבנתי זה חיבור ללא חייגן לא הבנתי מה כ"כ מיוחד בו שכולם רוצים אותו הרי אם רוצים אינטרנט שמחובר כל הזמן ומתחבר עם עליית הוינדוס אפשר לסדר את זה גם אם יש חייגן בMPLS יש עדיפות כלשהי?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קניתי כרטיס רשת חדש מהחנות של בזק מדגם של d-link dwa-140,לאחר שהתקנתי אותו לפי ההוראות הוא התחבר אוטומטית ל-Deafult שהוא כנראה הראוטר שלי בלי לבקש שום סיסמא שאמורה להיות ואולי שמורה מהכרטיס הישן,הבעיה היא שברשימה של החיבורים הוא לא מראה כלום גם לא את הראוטר שאליו הוא מתחבר אוטומטית ולכן אין לי שום אפשרות לראות שום ראוטר ברשימה,הבעיה ככל הנראה לא בכרטיס הרשת כי הוא חדש מהקופסה וגם החלפתי אותו שוב אחרי שהתמיכה טכנית של בזק אמרה לי שהוא נדפק,אולי הבעיה בוינדוס XP? בעבר הכרטיס רשת הישן שלי זיהה חיבורים דרך תוכנה ולא דרך הוינדוס,אשמח מאוד אם מישהו יכול לתת לי פיתרון למצב או המלצה לכרטיס רשת אחר שמזהה את החיבורים דרך תוכנה ושהוא גם מומלץ וקולט יותר טוב ושאלה האחרונה מה ההבדל בי…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, השבוע עברתי דירה ובמקום הנוכחי יש רק רשת אלחוטית (לא ניתן להתחבר לנתב פיזית). במחשב הנייח שלי יש כרטיס רשת מובנה בסיסי, בלי תמיכה ברשת אלחוטית. אשמח להמלצה לכרטיס רשת מתאים ביחס עלות\תועלת טובים (חיבור PCI, למרות שאפשר גם USB. אני לא יודע עד כמה האיכויות שונות). לא צריך משהו FANCY, רק שיעשה את העבודה תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב כמו שרשום בכותרת אני רוצה לחבר את שני המחשבים שלי ברשת האם ניתן לעשות זאת וכיצד ?
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום ובכן אחרי שיטוט בארכיון הפורום לא מצאתי תשובה ואשמח לקבל סיוע בעייתי היא כזו.המודם שלי עומד כרגע על מערכת הפעלה 510.כדי להחזיר אותו למצב מודם בלבד אני צריך להוריד אותו למערכת ההפעלה הקודמת שלו שמתי לב שהיו שני קבצים ואלה הקבצים GV8AA3.253 וזו המערכת שלפי המדריך אפשר להחזיר אותו למצב מודם.ואותה מחקתי בטעות GV8AA3.721 זו המערכת שיש עליו נכון לעכשיו. מדובר על מחיקה שגויה של קובץ ואני לא יודע מאיפה להשיג אותו על מנת לבצע את שני השלבים אחורה. אשמח לקבל עזרה
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הי, יש לי בדירה גם חיבור ADSL וגם תשתית של כבלים. אני מחובר דרך בזק בינליאומי ו-ADSL. בשגתי מודם כבלים ישן מחבר וניסיתי לחייג לבזק בינלאומי עם השם משץמש והסיסמא שלי מהמחשב הנייד שלי עם המודם כבלים במקביל לחיבור שיש לי דרך ADSL. הקטע המצחיק הוא שזה עובד. האם זה חוקי לדעתכם? מה הסיכוי שהם יעלו עלי? 8) תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שךלום לחברי הפורום לפני יומיים קניתי את ה- HPNA 3200 של בזק. הראוטר שלי יושב בחדר ואני מנסה לחבר את הנקודת קצה בסלון. כשאני מחבר את הנקודת קצה בסלון (לשקע בזק + פילטר כמובן) זה לא עובד. נדלקת רק הנורה האדומה של ה- POWER. מה שמוזר הוא שאם אני מחבר את הנקודת קצה לשקע בזק אחר (במטבח לדוגמא) הכל עובד חלק, כל שלושת הנורות נדלקות. יש לציין שבשקע שבסלון, הטלפון של בזק עובד ללא בעיה. מה הבעיה שיכולה להיות בסלון?? די מתוסכל...
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אז לאחר שהראוטר הנוכחי שלי שווק חיים (TP LINK WR841N) אני מבקש המלצה לראוטר חדש. היה לי עליו OPENWRT ופתאום ביום אחד הפסיק לשדר WIFI וגם האתר של הראוטר לא עובד יותר. כדאי לבקש מהוט ראוטר חדש או שהם יתנו לי את ההוטבוקס הגרוע? כדאי לרכוש בנפרד? במידה וכן, מה דעתכם על הראוטרים של שיאומי שהבנתי שהם זולים וטובים מאוד? עד ה-200 ש"ח בערך, לא צריך ראוטר עם המון פיצ'רים, גם רצוי שיתמוך ב-OPENWRT.
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
כל לילה אין לי שמץ באיזו שעה הראטור שלי נכבה ואז אין לי אינטרנט ורק בבוקר כשאני עושה לו ריסט הוא חוזר לעצמו, וזה קורה רק בלילה. מישהו יודע אם זה במכוון? אגב הראטור דולק ויש אורות אבל הם לא מגיבות לכלום
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש שיטה להדליק את המחשב מרחוק דרך האינטרנט ולא דרך רשת ביתית. ראיתי כבר שזה אפשרי ע"י שליחת MAGIC PACKET לאייפי המבוקש בצירוף כתובת הMAC. אבל מה שאני לא עושה לא מצליח. הצלחתי להעיר את המחשב ברשת מחשבים, ההגדרה בדרייבר מאופשרת. צריך לציין שהאייפי שלי הוא סטטי..אם יש לזה איזשהי השפעה. אני דרך תשתית הוט עם ראוטר אדימקס.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-