רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שאני מתחבר לאינטרנט (ADSL) באמצעות מודם חיצוני (ECI), אני מקבל הודעה שמהירות החיבור היא 10Mbps (בבלון למטה). המהירות הזו לא נשמעת הגיונית וגם קצב ההורדה לא מגיע אליה, ואני משער שזו מהירות החיבור בין המודם לכרטיס הרשת, ולא מהירות החיבור לאינטרנט. השאלה היא איך אפשר לדעת באיזו מהירות באמת המודם מחובר (אני יודע שמודמים פנימיים מראים מהירות בבלון למטה שמתחברים). בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית כאשר 2 מחשבים מחוברים בכבל ואחד אלחוטי. אני מנסה להתחבר ממחשב אחד שמחובר לראוטר בכבל לזה שמחובר באלחוטי עם ה-Radmin Viewer 3. לצורך זה התקנתי בשני המחשבים Radmin Viewer 3 (זה שאני מנסה לשלוט עליו הוא ויסטה 32 וזה שאני מנסה לשלוט ממנו הוא XP PRO). פתחתי לשני המחשבים בראוטר את הפורט שמוגדר בתוכנה . במחשב שאני מנסה לשלוט עליו מסומן ב-V האופציה של FULL CONTROL ועדיין אני לא מצליח להשתלט עליו וגם איפשרתי לו בפיירוואל של הוונדוס את התוכנה Radmin Viewer 3. אני פשוט נותן את הכתובת הפנימית וזה לא נכנס לי (לכל מחשב מוגדרת כתובת פנימית).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על עצמי מפני וירוסים ופריצות, איזה FIREWALL הכי טוב? מה אתם אומרים על NORTON?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, לפני חודש אבא שלי קנה מחשב נייד, ועוד חודש אני מקבל מחשב חדש. אנחנו רוצים לעשות רשת בין שלושת המחשבים, אבל לפני זה אני צריך לברר כמה דברים אנחנו רוצים לעשות בין שני המחשבים הנייחים רשת חוטית, ולמחשב הנייד חיבור אל-חוטי בשיטת Wi-Fi. זה אפשרי? ואם כן, כמה זה יכול לעלות, ואיך (כלומר, מה צריך לקנות בשביל לעשות את זה) אני גם ממש ממש לא מבין ברשתות, אבל לפי מה שקראתי, אני רוצה ראוטר, וסוויץ'. אם תוכלו לתת לי המלצות למוצרים (כרטיסי רשת, סוויץ' וראוטר) שאתם יודעים שטובים ומחברות טובות. אה, ואני נוטה להעדיף לרשת החוטית את התקשורת של ג'יגה את'רנט. תודה מראש לכל העוזרים ^^
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיה שחוזרת על עצמה שנים על גבי שנים, והחמירה לאחרונה: האינטרנט נתקע לחלוטין למשך כחצי דקה, וביממה האחרונה זה גם קורה כל חצי דקה, בלתי נסבל אי אפשר לגלוש בכלל צריך לומר שיש לי מודם אבל זה קרה גם עם הקודמים, זו בעיה שבעצם חוזרת על עצמה במשך שנים והולכת וחוזרת, יכולים להיות חודשים בלי פעם אחת שזה קורה, ולפתע היום זה קורה כל הזמן מה אפשר לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם הרשת האלחוטית בבית. ברשותי ראוטר EDIMAX BR-6424N שמחוברים אליו בכבל רשת מחשב נייח וPS3 וכרטיס רשת TP-LINK WN8541N PCI יש לי עוד מחשב נייח בחדר אחר, בין החדר הזה לסלון (שבו נמצא הראוטר) יש בסה"כ שני קירות. אין ממ"ד או משהו בסגנון ולמרות זאת אני מקבל קליטה של 2 עד 3 קווים במקרה הטוב, האינטרנט (כשעובד) מהיר אבל לוקח לפעמים הרבה זמן עד שהוא מתחבר ויש ניתוקים. אני מתלבט אם להחליף את כרטיס הרשת בכרטיס של אדימקס שיש לו אנטנה עם כבל מאריך שתספק לי קליטה יותר טובה (יש לי מחשב נייד של העבודה שאם אני מניח אותו בנקודה יותר גבוה, הקליטה משתפרת בהרבה) או לקנות אנטנה או ראוטר נוסף שישמש כAP בחדר שנמצא בין הסלון לחדר שבו נמצא המחשב בעל הקליטה הבעייתית. מה דעתכם?…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזק השלימה את שדרוג כל לקוחותיה למהירות 15M. מי שמשתמש בתשתית ADSL, כדאי שיוודא אצל ספק האינטרנט שהחבילה שלו מעודכנת.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהוא הצליח לחדור לרשת הביתית שלי :pissed: . הרשת מורכבת מ Router חוטי + access Point אלחוטי המוגן ע"י mac address enable . נכנסתי ל router וראיתי שיש מחשב חדש ולא מזוהה שקיבל IP . משהוא יכל להגיד לי איך דבר כזה יכל לקרות?? :s05: האם הוא נכנס דרך ה web או דרך ה Access point ? איך אפשר למנוע את זה ? אם הוא נכנס לרשת יש לו גישה לסיפריות פרטיות במחשבים - איך מגנים על זה (כרגע כל המחשבים בבית כבויים)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. למי שקרא את הת'רד הקודם החילפו לי כבר את הכרטיס שלא עושה בעיות. המצב נורא פשוט..... רשת אלחוטית של שני כרטיסי רשת. אני עובד עם השיתוף של XP. בלי פירוול המהירות זהה אפילו במחשב המשני... אין לי טענות על מהירות הרשת האלחוטית. אבל עם פירוול, ולא מזה איזה, לא עולים אתרים. יש פינגים מצויינים שאני בודק (20ms) אבל האתרים פשוט לא עולים...... ניסיתי את NORTON PERSONAL FIREWALL, ZONE ALARM PRO, KERIO, SYGATE..... וגם ניסיתי בחלק מהם לעשות הגנה ממש ממש מינימלית וזה לא עזר. למה הפירוולים רעים אלי? אולי להסתפק בפיירוול של אקס פי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החיבור שלי הוא דרך נטויז(יי)'ן ובזק ועומד על 5מגה ו512 UPLOAD. אני מעוניין להעלות את המהירות (לביצועים טובים יותר בONLINE FPS). נטויז'ן מציעים חיבור של 8 מגה - אבל בבזק אמרו לי שאני רחוק מידי מהמרכזת וזה לא יעבוד טוב (ציטוט). יש לי אפשרות להתחבר דרך HOT ונטויז'ן - חיבר של 7 מגה. האם חיבור דרך HOT הוא איכותי - ברמה של ADSL - יותר \ פחות? מה החיבור המהיר והטוב ביותר? תודה רבה. עריכה: אני מניח ששאלות כאלה נשאלו בעבר אבל הדברים האלה משתנים עם הזמן - אז אני רואה לנכון לשאול בכל זאת.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי בין שתי מחשבים עם כבל CROSS התקשורת עובדת מצויין כלומר אם אני רוצה להעביר קבצים ממחשב למחשב עם תוכנות FTP אין בעיה בכלל אבל אם אני נכנס ל MY NETWORK PLACES במחשב אחד אני רואה את המחשב השני אבל לא יכול להיכנס לתוכו כי זה כותב לי משהו בסגנון של אין לי הרשאות ... לעומת זאת כאשר אני נכנס ל MY NETWORK PLACES במחשב השני אני רואה רק את הכוננים של המחשב השני ולא רואה בכלל את המחשב הראשון גם אחרי שאני עושה חיפוש. תעזרו לי בבקשה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום התחברתי לאינטרנט דרך הוט ו 012 כמו כן יש לי קו טלפון שיושב על תשתית האינטרנט הזו המהירות היא 2.5 מגה אני משתמש ב 2 מחשבים ניידים בבית ורוצה לקנות נתב אמין ואם אפשר זול השימוש שלי באינטרנט הוא בסיסי ביותר מדובר בדירה קטנה בלי ממדים ובלי קומות מה לקנות שלא יסבך אותי?? תודה על כל תשובה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני מחשבים, האחד נייח שמחובר לאינטרנט באמצעות ראוטר באופו חוטי והשני נייד שמחובר דרך WIFI באמצעות אותו הראוטר, ב2 המחשבים מותקן ווינדוס 7, אני מבצע שיתוף בין תיקיות בשני המחשבים לצורך העברת מידע. העניין הבעייתי הוא שהמידע עובר מאוד מאוד לאט, בערך מגה לשנייה, כאשר לפי מה שאני יודע העברת מידע בין 2 מחשבים שיושבים על אותה הרשת אמור להיות ממש ממש מהיר. האם מישהו יודע למה זה ככה? ואיך ניתן לפתור את העניין???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים! ברשותי 2 מחשבים בבית, רכשתי לאחרונה 2 כבלי Cat5e ע"מ שאוכל לחבר אותם כל אחד למחשב ואת שניהם לראוטר, כדי לשחק ב2 המחשבים. כשאני מחבר מחשב אחד לראוטר, הראוטר קולט אותו ויש אינטרנט והכל טוב... אבל כשאני מחבר את המחשב השני עם הכבל לראוטר המחשב פשוט לא מזהה את הראוטר! יש פשוט X על האייקון של הרשת. יש למישהו רעיון מה לעשות? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני חושב לקנות ראוטר חדש מאחר והתוכנית שלי בבזק נגמרת בקרוב והראוטר שלי מאוד ישן והגיע הזמן להחליף ככה או ככה. אבל הציעו לי (לא בבזק) לקנות ראוטר VDSL לא מבזק, כי אז אני לא צריך לשלם להם כל חודש ואני קונה משהו מוצלח יותר. הבעיה אצלי שהמחשב הנייח שלי מחובר לראוטר עם קבל והוא יושב בחדר ממד, ככה ששאר הבית לא מקבל את הווייפיי כמו שצריך. נאמר לי שעם ראוטר VDSL טוב אני יכול לחסוך כל מיני מכשירים נוספים כי התדר שלי יחדור דרך חדר הממד ויספק לבית חיבור מוצלח יותר. רציתי להייעץ אם כדאי לי ללכת על ראוטר VDSL שלא מבזק, ואיזה ראוטר כזה כדאי לי לקנות ככה שהוא יעבוד עם בזק. לגבי תקציב, לא איכפת לי להשקיע יותר כדי לחסוך לעצמי כאב ראש בעתיד. ת…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מודם נתב לרשת אלחוטית מסוג R-ADSL-C4W-EG DYNAMODE. קיבלתי מבזק מודם נתב לרשת אלחוטית מסוג TNN SIEMENS SL2-141. שווה להחליף ביניהם? יש הבדל כלשהו בין שניהם? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. בקרוב יצא משחק שאני רוצה להוריד מיד ברגע שיצא. יכול להיות שבאותו זמן אני אהיה בעבודה (המשמרת 12 שעות) ועקב כך אאחר בהרבה זמן את ההורדה. אני רוצה תוכנה שדרכה אני יכול להיכנס למחשב שלי מהעבודה בלי שום בעיות ולהוריד את הקובץ טורנט ולהוריד למחשב האישי שלי דרך העבודה ברגע שהמשחק ישוחרר. איזו תוכנה הכי טובה? והאם יש אפשרות להתקין את התוכנה רק בבית שלי ומהעבודה פשוט להיכנס למחשב שלי או משהו ? אני שואל כי בעבודה יש בעיית גישות והרשאות ויש אפשרות שלא אוכל להתקין את התוכנה במחשב שלי בעבודה. תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי שני מחשבים: 1) ביתי- מחובר ישירות לראוטר עם כבל, winxp pro sp3, עם sql client 2005. 2) נייד - מחובר באלחוט, winxp pro sp2, עליו מותקן שרת SQL 2005 developer edition. בהגדרות השרת אפשרתי את אפשרויות הגישה דרך tcp\ip ו-named pipes שחסומות כברירת מחדל. למרות זאת אני לא מצליח לגשת מהמחשב הביתי לשרת הSQL בנייד. אני חושב שהבעייה ברשת כי: - אני גם לא מצליח לגשת מהמחשב הביתי לתיקיות השיתוף על הנייד (מהנייד לביתי אני כן מצליח) - אני מצליח להשתלט על הנייד דרך mstsc וההיפך. - יש פינג בין שני המחשבים. כמו כן שני המחשבים נמצאים תחת אותו workgroup ואין חסימת פורטים בכלל בראוטר. צריך את עזרתכם בגישה לשרת הSQL (ואם על הדרך נפתור את בעיית השיתוף, גם סבבה). תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שמהירות החיבור שלי ירדה משמעותית. לאחר בדיקה במחשבים נוספים הבנתי שהבעיה היא בדרייבר. ניסיתי להתקין גירסאות עדכניות וישנות של הדרייבר אבל התופעה חזרה על עצמה. (דבר שלא קרה בעבר) לדעתי אחד העדכונים האחרונים של Windows 10 שינה משהו אצלי במערכת שגורם לזה. אחרי בדיקה מעמיקה מצאתי את הבעיה: חשוב לציין ש Adaptive היא אפשרות הברירת מחדל והסרטון מתחיל בדיוק לאחר הסרה והתקנה של הדרייברים. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חיבור ADSL של 20mbps ובגלל זה יש לי את ה6740u . אני לא מוריד כלכך הרבה דברים ובגלל זה אני משתמש ב6740u כנתב-מודם. עדיין יש לנו בעית קליטה בחדר שינה וזה קצת מפריע. בגלל שהdir615 שלי ישב והעלה אבק החלטתי להתקין עליו ddwrt . ההתקנה הלכה די חלק - עשיתי את כל מה שהיה כתוב בהוראות והתקנתי את הגרסה שהיתה מצוינת באתר של הנתב שלי (C2 ) . אחר כך כשניסיתי להפוך אותו לrepeter לא מצאתי את האופציה הזאת. ראיתי שאפשר להפוך אותו לclent bridge או להשתמש בWDS. בכל מקרה הגדרתי אותו להיות ב IP אחרון 5 בזמן שה 6740 עם ip 1 יש לי כמה מחשבים עם static ip וכל מה שמעל 100 בDHCP. בכל מקרה נתתי לנתב של בזק לעשות את ה DHCP והגדרתי את הwan port כport n נוסף. ניסיתי להגדיר גם כclient bridge וגם כ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 15MB של בזק בינלאומי ואני מוריד על 1.2mb האם זה תקין?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יום שבת אחה"צ - אין אינטרנט דרך הראוטר. 4 מחשבים מחוברים ואף אחד לא מצליח לגלוש. בחיבור המודם ישירות למחשב יש אינטרנט. בדרך כלל הייתי יכול להיכנס דרך דפדפן להגדרות של הראוטר מכל מחשב דרך הכתובת 192.168.0.1 קרה לי פעם שמשום מה ההגדרות של האינטרנט בראוטר "התחרבשו". ( אבל זה קרה רק פעם אחת וממזמן.....) עכשיו אני לא מצליח להיכנס לכתובת הזו משום מחשב. ומשום סוג של דפדפן. ולכן לא מצליח להיכנס להגדרות של הראוטר. הראוטר כבר בן 4-5 שנים...... רשת בין המחשבים עדיין יש. מה נראה לכם הבעייה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תאונת שרשרת אדירה בטכנולוגיה העולמית. מה שיתחיל בקריסה של מחשבי העולם יגרור אחריו את תשתיות החשמל והטלפון. בין רגע חוזרים לימי הביניים. נשמע כמו סיפור מד"ב לא מוצלח? תחשבו שוב, כי אם הבעיה תוזנח, בינואר 2038 זו תהיה המציאות. http://www.sec.org.il/main.php?show=article&id=100
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי בשביל מחשב נייח כרטיס D-Link Wireless N 150 USB Adapter DWA-125 הוא מצליח להתחבר, ויש 3-5 קוים, אבל המהירות היא תמיד בערך 0.3 ויש הרבה ניתוקים. ניסיתי גם להחליף ערוצים בהגדרות הראוטר אבל זה לא עבד. חשבתי שאולי המתאם לא טוב, אבל כשחיברתי אותו למחשב הנייד שלי, הוא כן עבד והוריד במהירויות גבוהות (יש לי 15 מגה מהירות). במחשב הנייד יש ווינדוס ויסטה ובנייח ווינדוס 8 64, אני לא יודע אם זה בגלל זה. אשמח לכל עזרה! תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לחבר XBOX למחשב והמחשב הזה מחובר ברשת אלחוטית. הבנתי שאני צריך מוצלב...חיפשתי בזאפ וראיתי שיש כל מינ UTP STP משהו כזה... מה לקנות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-