עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. המהירות הגלישה וההורדה שלי יורדת משמעותית כשאני מחובר לאינטרנט דרך הראוטר שלי. כשאני מחבר ישירות את המודם ומתחבר אין לי שום בעית מהירות מה יכולה להיות הבעיה ? עם חיבור ישיר של המודם אני מצליח להוריד ב 620KB ועם חיבור דרך הראוטר אני מוריד בקושי על 400KB יש לי ראוטר של FBR-1418TX של LEVEL ONE מחובר לאינטרנט דרך HOT ואינטרנט זהב בבקשה תעזרו לי

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by eli89,

שלום רב, אני מעוניין לקנות מודם סלולארי למחשב הנייד. ממה שאני רואה החבילות הסלולר היעודיות ממש יקרות. האם ניתן להשתמש בסים רגיל ולהכניסו למודם סלולאר? אם כן, האם זה יעבוד טוב?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם. ברשותי שני מחשבים: 1) ביתי- מחובר ישירות לראוטר עם כבל, winxp pro sp3, עם sql client 2005. 2) נייד - מחובר באלחוט, winxp pro sp2, עליו מותקן שרת SQL 2005 developer edition. בהגדרות השרת אפשרתי את אפשרויות הגישה דרך tcp\ip ו-named pipes שחסומות כברירת מחדל. למרות זאת אני לא מצליח לגשת מהמחשב הביתי לשרת הSQL בנייד. אני חושב שהבעייה ברשת כי: - אני גם לא מצליח לגשת מהמחשב הביתי לתיקיות השיתוף על הנייד (מהנייד לביתי אני כן מצליח) - אני מצליח להשתלט על הנייד דרך mstsc וההיפך. - יש פינג בין שני המחשבים. כמו כן שני המחשבים נמצאים תחת אותו workgroup ואין חסימת פורטים בכלל בראוטר. צריך את עזרתכם בגישה לשרת הSQL (ואם על הדרך נפתור את בעיית השיתוף, גם סבבה). תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. כל אחד אומר משהו שונה... אחד אומר בקילובייטים אחר אומר בביטים.... מה היא היחידה האמיתית של האינטרנט??????

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, ברשותי ראוטר של חברת אדימקס דגם BR-6524n הממוקם בסלון של הבית. בחדר של אחותי (הנמצא רחוק מהסלון) ישנו סטרימר אלחוטי של אקסטרימר עם אנטנה (כן יש לו כניסה קווית אבל אין אפשרות להשתמש בה כי אין נקודת רשת בחדר הזה והוא חייב להישאר שם- אני מודע לחסרונות). הקליטה של הרשת האחלוטית בחדר של אחותי קיימת אך בעוצמה נמוכה וכתוצאה מכך הסרטים שהיא מפעילה בסטרימר נתקעים כל מס' שניות (Buffering). בהנחה שלא ניתן להזיז את הראוטר או את הסטרימר ממקומם, כיצד ניתן להגביר את הקליטה בחדר של אחותי (היכן שממקום הסטרימר) מבלי לפגוע במהירות הרשת ע"מ שהסרטים יתנגנו באופן חלק ורציף? רק לשם הבהרה, כאשר אני מחבר את הסטרימר קרוב לראוטר הסרטים מתנגנים חלק ולכן אני יודע כי מהירות הרשת עצמה מס…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום כולם, אני מחובר באינטרנת דרך כבלים, והחודש קיבלתי חשבון שאני משלם 80 שקל רק על נטוויזן בלי הוט- 750מ"ב מהירות- זה המון כסף!!!! זה אמור להיות הרבה פחות כי המבצע שלנו נגמר, עכשיו, אני צריך שתרשמו לי את כל חבורת של ספקי האינטרנת כדי שאני ידע מה לבחור + המלצה אישית, וכמה אמור לעלות שם 750מ"ב אינטרנת.. תודה מראש לעוזרים. אם זה לא מתאים לפה אז בקשה תעבירו ..

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום. לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה שאני מנסה להיכנס לאתר מסוים שבטוח אין איתו בעיות ואז מוצגת שגיאה בדפדפן "Server not found" אני גולש דרך נתב BR-6104k של חברת אדימקס. כשניסיתי לחבר ישירות את המחשב למודם הצלחתי להיכנס לאתרים שלא הצלחתי קודם וכשחזרתי לגלוש דרך הראוטר שוב הבעיה חזרה. יש פעמים שפתאום אני מצליח להיכנס אבל לאחר כמה זמן שוב הבעיה חוזרת.. ניסיתי לראות בהגדרות אם זה על איזושהי חסימה אבל לא מצאתי כלום ואף ניסיתי לכבות את הפיירוול של הראוטר וגם לא עזר. (ד"א דרך אתרים שנותנים לך להיכנס לאתר בדרך אנונימית אני מצליח להיכנס) אשמח אם למישהו יש הצעה בשבילי =]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מעניין אותי לדעת, את ה"פריצה" הזו שמשדרגת את ה- ALCATEL לפרו ומאפשרת לשתף את המודם למספר מחשבים עם HUB כך שכל אחד יש לו חיבור DEDICATED לאינטרנט, מישהו הצליח לעשות עם 012 ? בינתיים אני רק רואה אנשים עם בעיות איתם, אולי הם מצאו פטנט שאי אפשר יהיה לעשות את זה? כי אני שוקל לעבור מכבלים ל ADSL רק בגלל זה.... אבל ספק אינטרנט אני לא אחליף... ואיך דואגים שיביאו לי את המודם מהסוג הנכון?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. התחברתי אליהם במבצע המטורף ההוא ל-100 מגה ועד לא מזמן היה מעולה והמלצתי עליהם בחום. פתאום הכל השתנה ומהירות הגלישה, בעיקר בארץ הדרדרה. כל בדיקות המהירות שעשיתי אז והראו תוצאות מעולות נדפקו לגמרי והיום אני מקבל מהירות ששקולה ל 10-30 מגה (במקום 100). בדקתי גם עם התמיכה שלהם וגם של הוט, אין בעיה בתשתית, אין בעיה במודם (הוטבוקס שהראוטר שלו מבוטל), ועדיין הגלישה נוראית. אני שוקל להתנתק מהם כבר מחר.. מישהו יכול לאשר שהבעיה לא רק אצלי ? תודה ;D

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yonir,

האם יש דרך לחבר שני מחשבים לאינטרנט, כל אחד דרך השקע בקיר שלו, כלומר בלי חיבור חוטי או אלחוטי בינהם ? (אני לא חושב שאפשר למען האמת..) או שהדרך היחידה זה לקנות ראוטר? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים, אני מחפש נתב אלחוטי עד 300 ש"ח. ההדרישות... לפחות חיבור RJ45 אחד (ימוקם פיזית ליד אחד מהמחשבים) שלא ידרוש מודם חיצוני (שידע להתחבר לקיר בעצמו) מחשב אחד נמצא בקומה הראשונה, המחשב השני בקומה השניה... תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. התקנתי לעצמי היום ראוטר של אדימקס קוי ....התגברתי על בעיית ה LOW ID ע"י פתיחת פורטים אבל האי מיול זז לאט !!! אני רגיל שתוך חצי שעה האי מיול שלי ב 50K + .....עכשיו הוא לא עולה מעל 10 קיי כבר שעתיים מה אפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Cheif,

בזק השלימה את שדרוג כל לקוחותיה למהירות 15M. מי שמשתמש בתשתית ADSL, כדאי שיוודא אצל ספק האינטרנט שהחבילה שלו מעודכנת.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by some1s2,

שלום, יש לי בעיה ייחודית (לדעתי), ואני מקווה שמישהו כאן יוכל לעזור לי ולפתור אותה. לצורך הבנת הבעיה, צירפתי תרשים, אולם אני אנסה להסביר גם במילים. נכון להיום, כל מחשב מחובר (מטעמים טכניים) ישירות למחשב אחר באמצעות כבל רשת. בשל בעית תשתית צנרת וצורך בתוספת מחשבים נוספים שמחוברים באופן זהה, אני נאלץ לחפש פיתרון כך שאוכל להשתמש בכבל אחד כדי לאחד את כל החיבורים אולם אחר כך אני צריך למצוא דרך לפצל את החיבור המאוחד בחזרה למצבם המקורי כך שבסופו של דבר המצב יישאר זהה וכל מחשב יחובר ישירות למחשב אחר. האיחוד והפיצול יכול להיות על ידי כל מה שצריך - ראוטר/מחשב/מה שיעלה על דעתכם. מתנצל על השאלה המוזרה, ותודה רבה לכל מי שיוכל לסייע! חג שמח. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. דברים שעלי לדעת מראש ? אזהרות ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. איך אני פותח פורטים במודם ראוטר של בזק b focus router 312+ לא מצליח להתחבר יותר לאמיול

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by dror_gh,

שלום. בקרוב יצא משחק שאני רוצה להוריד מיד ברגע שיצא. יכול להיות שבאותו זמן אני אהיה בעבודה (המשמרת 12 שעות) ועקב כך אאחר בהרבה זמן את ההורדה. אני רוצה תוכנה שדרכה אני יכול להיכנס למחשב שלי מהעבודה בלי שום בעיות ולהוריד את הקובץ טורנט ולהוריד למחשב האישי שלי דרך העבודה ברגע שהמשחק ישוחרר. איזו תוכנה הכי טובה? והאם יש אפשרות להתקין את התוכנה רק בבית שלי ומהעבודה פשוט להיכנס למחשב שלי או משהו ? אני שואל כי בעבודה יש בעיית גישות והרשאות ויש אפשרות שלא אוכל להתקין את התוכנה במחשב שלי בעבודה. תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. לאחרונה שמתי לב שמהירות החיבור שלי ירדה משמעותית. לאחר בדיקה במחשבים נוספים הבנתי שהבעיה היא בדרייבר. ניסיתי להתקין גירסאות עדכניות וישנות של הדרייבר אבל התופעה חזרה על עצמה. (דבר שלא קרה בעבר) לדעתי אחד העדכונים האחרונים של Windows 10 שינה משהו אצלי במערכת שגורם לזה. אחרי בדיקה מעמיקה מצאתי את הבעיה: חשוב לציין ש Adaptive היא אפשרות הברירת מחדל והסרטון מתחיל בדיוק לאחר הסרה והתקנה של הדרייברים. מישהו מכיר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Zadu,

יש לי 15MB של בזק בינלאומי ואני מוריד על 1.2mb האם זה תקין?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by MoRtZkInG,

יש לי רשת בייתית בבית של 3 מחשבים שמחוברים דרך האב, עכשיו אני צריך לחבר את המחשב של אחותי גם, אבל לחבר אותה להאב יהיה בעיה מכיוון שהוא בקצה השני של הבית. בתור פתרון זמני נשקלו שתי אפשרויות: * חיבור אלחוטי של המחשב של אחותי לשלי * חיבור של המחשב של אחותי למחשב קרוב אליה ויצירת גשר במחשב הזה המחשב של אחותי לשאר הרשת. נבחרה האפשרות השניה, ועכשיו כמה שאלות. 1. השרת ICS הוא המחשב שלי, אם אני אגדיר גשר במחשב עם שני הכרטיסי רשת לאחותי תיהיה גישה לאינטרנט? 2. האם אחותי תוכל ל"דבר" עם שאר המחשבים ברשת? 3. כיצד אני מגדיר את הגשר? האם לתת לשני הכרטיסים אותה "קבוצת עבודה"? (WIN-XP) אני יודע שהמחשב ה"שלישי" יהיה חייב לעבוד באופן מתמיד תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by TOMER20,

אהלן, יש לי בית פרטי עם שני מחשבים במרתף ונתב של EDIMAX (לא אלחוטי). אני רוצה מחשב עם אינטרנט בחדר, שנמצא שתי קומות מעל, מישהו יודע כמה עולה להעביר כבל כזה? האם ניתן איכשהו להשתמש בתשתית קיימת של המרכזייה? (סליחה על הבורות) תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אהלן, כבר מחובר כמה שנים ל 012. הבנתי שאצלהם הם חוסמים פורטים. זה נכון? לפי מה שהבנתי בזק בינלאומי הם הרע במיעוטו היום. נכון? הדיל הכי טוב שהציעו לי בבזק בינלאמי עם התחייבות לשנה - 39.90 ש"ח ל 1.5MB או 49.90 ל 2.5MB אלו מחירים טובים? מישהו מכיר מחיר יותר טוב אצלהם? באינטרנט הרגיל של בזק (ADSL) נגמרה לי ההתחייבות - ועכשיו הם מקפיצים לי את המחיר ל 80 ש"ח לחודש ללא התחייבות, אן אם אני רותה להתחייב לשנה זה יצא 65 ש"ח ל1.5 MB - נראה לי מחיר מטורף? לא? בבזק בינלאומי אמרו לי שאולי יעזרו יל להוזיל את העלות של האינטרנט של בזק. אשמח על כל הארה ומידע בנושא... תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by MtK,

הי, אני מחפש Switch 1Gbps (לא צריך יותר מ4 פורטים). יש למישהו משהו טוב וזול להציע?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, קניתי בשביל מחשב נייח כרטיס D-Link Wireless N 150 USB Adapter DWA-125 הוא מצליח להתחבר, ויש 3-5 קוים, אבל המהירות היא תמיד בערך 0.3 ויש הרבה ניתוקים. ניסיתי גם להחליף ערוצים בהגדרות הראוטר אבל זה לא עבד. חשבתי שאולי המתאם לא טוב, אבל כשחיברתי אותו למחשב הנייד שלי, הוא כן עבד והוריד במהירויות גבוהות (יש לי 15 מגה מהירות). במחשב הנייד יש ווינדוס ויסטה ובנייח ווינדוס 8 64, אני לא יודע אם זה בגלל זה. אשמח לכל עזרה! תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אז ככה ש לי תשתית כבלים וספקית בזק. שדיברתי עם שירות הלקוחות הם אמרו לי שזה ראוטר גרוע והוא לא מתאים לשימוש עם כבלים. עכשיו היום קניתי את הראוטר.. האם אני עומד לסבול איתו? והאם אפשר להחליף אותו לראוטר אחר?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.