רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לחבר שלי ראוטר של נט גיר עכשיו זה מחובר ככה המודם לראוטר (לחיבור של המודם) *ומוגדר כבר על השם מישתמש וסיסמה המחשב מחובר לSWITCH של הראוטר והמחשב עובד עם XP עכשיו כאשר מחברים נגיד מחשב נייד עם XP זה גם עובד אבל הבעיה היא כשאני מחבר מחשב עם ווינדוס 98 אני לא מצליח להיתחבר. מהיא הסיבה?? האם זה ביגלל המערכת ההפעלה אם לא אז איזה כבר צריך לחבר מחשב לסוויצ' ישר או מוצלב. בתודה דניאל נורמן
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני בטוח שכבר דיברו על זה אבל : בידיעה שהתפרסמה יום חמישי 11 באפריל על כתבה שלמה על שיתוף אינטרנט עם Cable Modem . האם יש הבדל בפעולות אילו עם שיתוף בעזרת Adsl ? האם השוני הוא ב כתובת IP קבועה ? שיתוף מחשבים דרך Adsl לידיעתי כרוך בקניית Router קטן ופשוט , ואז בעזרת רשת מחשבים קטנה , עם Switch ניתן לחבר אותם . האם יש אפשרות דרך תוכנה ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו אני צריך לקנות עוד שלוש פיטרים דפקו אותי נטווזן ונתנו לי רק פילטר אחד אבל אני עדיין מרוצה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי לאחרונה חיבור לאינטרנט מהיר ADSL. מכיוון שיש בידי מודם אחד בלבד ושלושה מחשבים שמחוברים לרשת מקומית בביתי, ברצוני לדעת כיצד אוכל לשתף את חיבור האינטרנט ביניהם? מחשב אחד (זה שיש בו את מודם ה-ADSL) מריץ את Windows98SE והשני מריץ את Windows2000Pro. כיצד אוכל לעשות זאת? צירפתי את האפשרות ל-Internet Connection Sharing בהתקנה של ווינדוס ואפשרתי אותה... אבל אני לא יודע כיצד לגרום למחשב שמריץ את Win2000Pro להשתמש בחיבור ה-ADSL המשותף. כל עזרה תתקבל בברכה, גולש נוסף באתר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן כולם קניתי מחשב נייד חדש.....תודה ואיתו קניתי גם ראוטר של tp link הראוטר מחובר למודם של בזק שנקרא aztech 600e. הבעיה היא שעל אף שהכל עובד עם המחשב והראוטר ומסומן לי שאני מחובר לרשת אלחוטית עדיין אני לא מצליח להתחבר לרשת. החייגן פשוט לא מצליח להתחבר. אגב החיבור דרך המודם ישירות עובד מצוין (כמו שבטח כבר הבנתם....) תודה מראש למביני העניין.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב.. אז אוטוטו אני מזמין מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם שווה לעשות ראוטר או לא.. בעקרון אם אני מביא ראוטר.. את המחשב החדש אני מעביר לעמדה של המחשב הנוכחי שלי אז הוא יהיה כביכול המחשב הראשי ואני רוצה לדעת כמה דברים.. אני יודע שבמידה ושנינו גולשים באינטרנט או מורידים משהו מהאינטרנט בו זמנית רוחב הפס מתחלק.. אז במידה והאינטרנט כבוי באחד המחשבים אז זה אומר שהמחשב השני יינצל את כל רוחב הפס? או שצריך כל הזמן להגדיר מחדש, איך זה הולך? רוצה לדעת מה המחיר של ראוטר טוב אם אני ייקנה שאני יידע מה מידת הנזק פה.. את האמת הבעיה היחידה פה שאבא שלי רוצה את המחשב הזה לעצמו ואני ייקח את המחשב החדש ולכן צריך אינטרנט בכל מחשב.. לפי דעתכם שווה להתמקח על אינטרנט במחשב החדש רק במקום להיות עם ראוטר …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגדלתי את המהירות מ2.5 ל4 מגה ולצערי בבדיקת המהירות שעשיתי(דרך האתר של בזק) המהירות אפילו לא קרובה למה שהיא צריכה להיות(נע בסביבות ה300) מה שמוזר כאן שבמחשב השני באותה בדיקת מהירות זה מוריד מעולה(500+) מה שאומר שמבחינת הספק והתשתית הכל בסדר והבעיה היא אצלי..... ניסיתי להבין מה ההבדלים ומצאתי ככה... א.אני מחובר בקווי והמחשב השני מחובר באלחוטי ב.אני עם ויסטה והמחשב השני עם xp מה שניסיתי זה לחבר את שלי באותו כרטיס רשת אלחוטי שנמצא במחשב השני ועדיין התוצאה נמוכה בהרבה מהמחשב השני.. הבנתי שיש מצב שצריך לשנות משו בפרוטוקולים של הויסטה אולי זו הבעיה אך לצערי אני לא בדיוק מתמחה בתחום... אם למישו יש פיתרון/רעיון/הצעה אשמח לשמוע תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני כמה ימים חשבתי להביא כרטיס רשת אלחוטי ולקנות באיביי אנטנה טובה כולל כבל ארוך... כל זה לעלות לגג שלי ולנסות להרחיב את טווח הקליטה של WIFI בשכונה שלי...(אני גר בבית קרקע פרטי (רובו מעץ) יש לי שני קומות בבית...) יש למישהו המלצה לאנטנה טובה? ראיתי שאפשר לעשות לבד גם...אבל אני מחפש משהו מוכן כבר ומשהו שיקלוט הרבה מעבר יכולת הכרטיס רשת האלחוטי ועם האנטנה שבא איתו.... הכרטיס שאני מעוניין לקנות הוא של EDIMAX http://zap.co.il/model.aspx?modelid=403089 כרטיס לא יקר ועם אנטנה טובה הוא יהיה אידיאלי למטרה שלי... מה אתם חושבים? עריכה1: מצאתי את זה...נראה מאוד מקצועי http://www.wirelessgardenstore.com/ProductDetails.asp?ProductCode=SCB10X נ.ב. אין לי ראוטר ואני לא ממש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. הבעיה שלי היא כזאת. יש לי בבית שני מחשבים-שולחני ונייד. בשולחני יש לי גם ראוטר, שמשדר גם אלחוטי(רשת ביתית). עכשיו דרך השולחני אני מצליח להתחבר לאינטרנט והכל נחמד ויפה(הבעיה לא בראוטר). הבעיה היא עם הנייד. הבעיה היא כזאת- אני פשוט לא מצליח להתחבר עם הנייד לרשת האלחוטית שלי, ואני לא טירון או משהו כזה, כבר הגדרתי רשתות אלחוטיות ורוב הזמן זה עבד יפה מאוד. האמת היא שעד לא מזמן הצלחתי להתחבר עם הנייד בלי בעיה לרשת האלחוטית אבל עכשיו אני לא מצליח יותר!!! אם זה שווה משהו, ההתחברות תמיד נכשלת עוד בשלב ה applying wireless settings. עוד משהו שקשה להסביר-הראוטר עובד עם הגדרות אבטחה(הצפנת wpa-tkip למי שמכיר, מכיוון שיש לי הרבה שכנים ואני לא רוצה שיתעלקו לי על הרשת). והעניי…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי רשת ביתית. לרשת מחוברים 4 מחשבים ניידים בחיבור אלחוטי (WIRELESS), ומחשב אחד נייח בחיבור רגיל (ETHERNET). אני לא מצליח לשלוח פינג לשני מחשבים ניידים ספציפיים ברשת, בשום מצב. למרות שהם תמיד מחוברים לרשת. עם השאר אין בעיה. האם ישנם חסימות מסוימות שגורמות לכך? ביטול הפיירוול לא עוזר... תודה מראש על העזרה. מערכות הפעלה בכל המחשבים הניידים: Vista. מהירות מעבדים: 2GHz+
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אני חייב ראוטר משלי כדי להתחבר לאינטרנט של השכנים? אילו מכשירים אני צריך כדי לקלוט WIFI בסביבה שלי? כגון: אנטנה חזקה? מגבר לWIFI? תקנו אותי עם אני טועה אני משתמש במחשב נייד עם כרטיס רשת מובנה וWIFI בגדול אני רוצה לנתק תאינטרנט מהוט בגלל זה אני שואל עם צריך ראוטר או לא. בלי קשר יש לי עוד שאלה לגבי הראוטר שלי של חברת הוט AMBIT u10c019 , הצפנתי את הראוטר בWEP, הוא גם תומך WPA וWPA2 ,ניסיתי להצפין אותו דרך WPA2 ומשום מה הראוטר לא מצליח לקבל כתובת אייפי משרת DHCP אלא רק דרך הצפנת WEP. אשמח לעזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
או שכל ראוטר מתאים? כרגע אין לי חיבור כזה,אבל מעניין אותי לדעת לידע כללי. נגיד,ראוטרים ישנים קוויים יעבדו טוב? ומה עם כל הדגמים האלחוטיים החדשים?(אישית,יש לי את ה-Edimax BR-6424n) בתודה מראש, יוחאי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במייל של הספקית 013. או GMAIL? או שיש אימיילים יותר מאובטחים? מוזר לי שהאתר של הספקית EBOX, לא מאובטח/מוצפן אין שם את המפתח הזה למטה. או שזה לא פרמטר לקבוע?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בניגוד למרבית מערכות ה-MESH, המבססות את ערוץ התקשורת בין היחידות על אלחוט, מערכת ה-MESH של חברת Huawei מאפשרת גם תקשורת המתבססת על רשת החשמל הבייתית, בטכנולוגית G.Hn. כל הפרטים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=7097
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש ראוטר משולב מודם שיתאים לתשתית של בזק עם מהירות של 15-40 Mbps (זה המקסימום שאני יכול לקבל באיזור שלי). הבעיה שאני לא כל כך מבין בזה והייתי רוצה לקבל חוות דעת והמלצות מאנשים שמבינים ויודעים דבר או שניים. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר + מודם מדגם 6740U H1 שקיבלתי מבזק בזמן האחרון (אני מניח שזה היה מאז ומתמיד אבל שמתי לב לזה רק לאחרונה) אני חווה ניתוקים ברשת, בעיקר בזמני עומס (משחקי רשת, או הרבה הורדות בו זמנית). הניתוקים הם למשך שניות בודדות ולאחר מכן הכל כרגיל (לכן כנראה לא ממש שמתי לב לכך, רק מאז שנגמר הסמסטר וחזרתי לשחק קצת במשחקי רשת התחלתי לשים לב לניתוקים). לראוטר מחוברים המחשב הנייח שלי והRaspberry Pi 2 שלי שמריץ openelec, בנוסף חיברתי את הלפטופ שלי עם כבל רשת כדי לנסות לאתר את הבעיה. שמתי לב שכאשר יש ניתוק, זה קורה בשלושת המכשירים בו זמנית. במחשבים זה מתבטא בהופעת סימן חיבור מוגבל וניתוק ממשחק רשת או הפסקת ההורדות, ובRPI זה גורם לוידיאו שאני מפעיל בפולסאר (Streaiming) להיתקע ולהיסגר…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מעצבנת עם האינטרנט.. עדכנתי את הגירסת קושחה האחרונה של הראוטר שלי RT-AX88U Pro מאז בכל טווח של עד שעה ואפילו פחות האינטרנט מתנתק לגמרי במחשב הספציפי. בכדי להתחבר מחדש אני צריך לעשות ריבוט / לנתק את הכבל רשת ולחבר מחדש עד הניתוק הבא.. ממה זה נובע? איך פותרים את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, לאחרונה קיבלתי ipod touch 4 ושמתי לב כי הגלישה ממנו איטית ובנוסף הסטרימינג ב-Youtube איטית מאוד. יש לי תשתית בזק 15MB וספק בזק בינלאומי. router dlink 2760U תקן N ניסיתי לשנות בהגדרות ה-ipod את הDNS ל-google dns -8.8.8.8 - לא עזר. ביצעתי בדיקת תשתית באמצעות האפליקציה של בזק גם במכשיר הipod וגם במשחב הנייד שגם כן מחובר ב-WIFI. והתוצאות כדלקמן: במחשב הנייד אני מקבל 15MB download עם latency 20ms מה יכולה להיות הבעיה בהתחברות WIFI עם המכשיר ומכשיר ה-IPOD אני מקבל מהירות של 12MB וlatency של 60ms
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי תשתית+ספק של בזק במהירות 5 מגה. אני צריך ראוטר שהמחשב שלי יהיה מחובר אליו אלחוטי לטובת גלישה באינטרנט והזרמת מידע לסטרימר שיהיה מחובר אליו באופן חוטי. מעבר לזה, הוא יתמוך בלפטופ אחד או שניים. הדירה קטנה כ 60 מטר ללא ממד.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש פה מישהו שהצליח לבטל את דמי אחזקת הקו בבזק אחרי הכנסת החוק הזה? אם כן, מה אמרתם ששכנע אותם? לי אומרים שהמסלול הזה של קו למטרת DSL בלבד כבר לא קיים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חברת Securifi החלה בפיתוח נתב אלחוטי בתקן AC שיכלול מסך מגע. באמצעות מסך זה יהיה ניתן לבצע את כל הגדרות הנתב. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3211
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת הכוללת 13 מצלמות IP ממונעות מסוג Sunell IP54/60DN/Z36, המחוברות למתג מסוג D-Link DGS-1016D, ואליו מחובר גם מחשב הצפייה הכולל לוח אם MS-7336, מעבד אינטל ליבה כפולה E2160 בתדר GHZ 1.8, וזכרון של GB 1. כרטיס הרשת הוא חלק מלוח האם. כאשר אני מחבר כל מצלמה בנפרד למתג הכל עובד כשורה, גם התמונה וגם השליטה בתנועה. כאשר אני מחבר את המצלמות אחת אחרי השניה למתג, המערכת מתחילה לגמגם אחרי המצלמה השלישית - רביעית, התמונות מתחילות להיות קופצניות והתגובה של המצלמה נעשית כמה שניות אחרי הלחיצה על העכבר. האם יש למישהו השערה מה הסיבה ואיך להתגבר עליה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי נתב TP-LINK W8951ND. אני מעוניין להגדיר ניתוב לכתובת IP פנימית כאשר מתבצעת פניה לכתובת מסויימת מכל המכשירים בבית. קרי, אני מעוניין שעבור כתובת שמית זו, הנתב לא יפנה לשרת ה-DNS של הספק, אלא יחליף אותה ידנית בערך IP נתון - בדומה להגדרת ערך בקובץ hosts בווינדוס. לא מצאתי אפשרות כזו במסכי ההגדרות. ידוע לכם על דרך להגדיר זאת? לחילופין, האם אתם מכירים נתב שתומך באפשרות זו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה הבאה נשאלת בשביל חבר, ניסיתי לעזור לו אך סוג של נתקענו במבוי סתום. אשמח לתשובה. הוא קנה לפטופ חדש, פרמט אותו אבל לאחר ההתקנה לא מופיע האות של WIFI למטה (איפה שהשעון) ובהגדרות הרשת הוא מתריע שאין זיהוי של רשת- הוא טוען שיש רשת אלחוטית באזור וניתן להתחבר אליה. אשמח לעזרה, תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע אני משלם סביבות 110 ש"ח לחודש ל10 מגה אבל לפי זה זה אמור לעלות 45 : http://kamaze.zap.co.il/internet/default.aspx איך הם תקעו 110? א' יש כאן עוד לקוחות 014 עם חבילת 10מגה? ב' יש כאן לקוחות חברות אחרות? כמה אתם משלמים לספק? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-