רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
יום שבת אחה"צ - אין אינטרנט דרך הראוטר. 4 מחשבים מחוברים ואף אחד לא מצליח לגלוש. בחיבור המודם ישירות למחשב יש אינטרנט. בדרך כלל הייתי יכול להיכנס דרך דפדפן להגדרות של הראוטר מכל מחשב דרך הכתובת 192.168.0.1 קרה לי פעם שמשום מה ההגדרות של האינטרנט בראוטר "התחרבשו". ( אבל זה קרה רק פעם אחת וממזמן.....) עכשיו אני לא מצליח להיכנס לכתובת הזו משום מחשב. ומשום סוג של דפדפן. ולכן לא מצליח להיכנס להגדרות של הראוטר. הראוטר כבר בן 4-5 שנים...... רשת בין המחשבים עדיין יש. מה נראה לכם הבעייה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! כשיש לי בעיות עם האינטרנט ואני פותר אותם לאחר מכן או במקרים אחרים ה- LOCAL AREA CONNECTION שלי גודל במספרים LOCAL AREA CONNECTION 2 OR 3 OR 4 OR 5 AND SO ON אני רוצה להחזיר את ערך המספר לנורמל - LOCAL AREA CONNECTION איך עושים את זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מספר סוויצ'ים של GB בחברה ומקסימום הפורטים שאני צריך זה 3 לכל אחד. כל מה שראיתי עד עכשיו זה 5 פורטים, 8, 16 וכן הלאה. ואני מעוניין לחסוך בעלויות. האם 5 זה המינימום או שקיים פחות מזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משדרג למהירות 100MB תשתית וספק של HOT ,שמעתי שהמודם ראוטר שלהם על הפנים. יש אפשרות להשתמש במכשיר שלהם רק כמודם ולהוסיף את הראוטר linksys N כראוטר ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני חודש בערך ניתקתי את האינטרנט שהיה לי דרך הוט, קניתי אנטנה קטנה כזאת שאיתה אני קולט מידי פעם רשתות אחרות אבל יש הרבה ניתוקים. עכשיו אני מעוניין להוזיל את העלויות בכך שאני יקנה את הראוטר לבד . אי מעוניין לקנות את הנתב המשולב מודם הזה השאלה שלי היא במידה ויש לי ראוטר שקניתי, האם אני צריך גם תשתית וגם ספקית על מנת להתחבר לאינטרנט? או שאני חייב לקנות מהם ראוטר שלהם? או האם אני חייב מודם משולב או שעדיף לקנות מודם אחר? המטרה שלי היא רק לגלוש באינטרנט ולא להוריד כמויות אדירות, מידי פעם להוריד משהו קטן.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי רשת ביתית אלחוטית והכל תקין (כמעט). ברשת שני מחשבים, אחד המחובר ישירות לנתב ואחד שמוחבר אליו דרך כרטיס רשת אלחוטי. עכשיו, יש שיתוף אינטרנט בהם, אך איך אני עושה שגם יוכלו לשתף את הקבצים, אך ורק הם? ממה שהבנתי פותחים תיקיה, מבטלים את "השיתוף הפשוט" ונכנסים עוד פעם למאפיינים אבל מה עכשיו אני עושה בהרשאות ואיך אני מוצא ת'מחשב השני ברשת? ואם זה לא ככה בבקשה תסבירו לי איך זה. שאלות נוספות והן: - האם יש הבדל משמעותי בין כרטיס רשת עם כניסת USB לבין כרטיס מובנה? - ברשת שלי, כששני המחשבים משתמשים במשאבי הפס הרחב הן זה במשחק רשת או בגלישה יש איטיות וקטיעות רבים.. איך אני מונע את זה? - האם יש השפעה שכרטיס הרשת והנתב אינם מאותו ייצור חברה? תודה לעונים והמשך יום נעים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי לאחרונה חיבור לאינטרנט מהיר ADSL. מכיוון שיש בידי מודם אחד בלבד ושלושה מחשבים שמחוברים לרשת מקומית בביתי, ברצוני לדעת כיצד אוכל לשתף את חיבור האינטרנט ביניהם? מחשב אחד (זה שיש בו את מודם ה-ADSL) מריץ את Windows98SE והשני מריץ את Windows2000Pro. כיצד אוכל לעשות זאת? צירפתי את האפשרות ל-Internet Connection Sharing בהתקנה של ווינדוס ואפשרתי אותה... אבל אני לא יודע כיצד לגרום למחשב שמריץ את Win2000Pro להשתמש בחיבור ה-ADSL המשותף. כל עזרה תתקבל בברכה, גולש נוסף באתר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חיבור בין שני נתבים 3 קום באלחוטי בינהם בפקודת ה WDS לפי מה שהוסבר לי שבנתב המישני צריך לבטל את ה DHCP ומה קורה אם כן יפעל ה DHCP במישני, כי כרגע במחשב הנייד מגודר כתובת סטטית ולא אוטומט
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי נתב BR-6104K הנפוץ של edimax, ומודם של הכבלים Terayon TJ715. בזמן האחרון אני נוכח לדעת כי לאחר כ18 שעות שהנ"ל עובדים רצוף מתחילה האטה מסויימת ולפעמים גם ניתוק התקשורת, אני חושב שהנתב מתחיל לזייף. כשיש האטה כזו גם נהיה איטי מאוד להכנס לקונסול שליטה בנתב ולפעמים בכלל בלתי אפשרי. עכשיו אני מחובר ישירות מול המודם וזה נראה כי התקשורת מעט יותר מהירה, ניסיתי לעשות reset , וגם מדי פעם אני נאלץ פשוט להוציא את הנתב מהחשמל ולחברו שוב, האם זה הזמן לקנות נתב חדש?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת ביתית קטנה המורכבת ממחשב נייח אליו מחוברים כל כונני הרשת (כונן פנימי ועוד אחד חיצוני), המחובר באמצעות כבל לראוטר אל-חוטי (BR-6204 של EDIMAX). ומחשב נייד המחובר לרשת אל-חוטית. הגדרתי במחשב הנייח מספר תיקיות וכוננים שיהיו משותפים והכל עובד בסדר. הבעייה היא שכעבור 15-30 דקות עבודה (או אפילו בלי עבודה בכלל) הרשת הביתית מתנתקת (האינטרנט ממשיך לעבוד כרגיל- מודם כבלים שמחובר ישירות לראוטר) ואני לא יכול לצפות במחשב הנייד בכוננים מהמחשב הנייח. הבעייה נפתרת רק לאחר הפעלה מחדש של המחשב הנייח מודה לכם מראש על העזרה יובל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר שלושה ימים שאני לא מצליח להיכנס לדף של פיירטביי, אני מחובר בתשתית הוט וספקית הוטנט הבנתי שהם שינו דומיין לgl האם זה יכול להיות קשור ? יכול להיות שהספקית שלי חוסמת את האתר? אני מניח שהאתר לא נפל בדקתי כאן http://www.downforeveryoneorjustme.com והבעיה היא אכן אצלי. ניסיתי גם thepiratebay.org זה ישר מפנה אותי לgl ואז אני מקבל הודעה Oops! Google Chrome could not find thepiratebay.gl למישהו יש מושג איך אני פותר את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני כותב את האייפי החיצוני שלי בשורת הכתובת בדפדפן אני מגיע לעמוד הכניסה להגדרות הנתב, יש מצב שהוא פתוח לעולם? אם כן, איך אפשר לסגור את זה שהוא יהיה נגיש רק מבתוך הרשת?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה אליכם (בתקווה שלמישהו באמת יהיה פתרון לזה). הבעיה: נפילות לא מוסברות באינטרנט שמחובר לטלוויזיה ולסטרימר. קודם כל אתן הקדמה ואפרט את טופולוגיית הרשת: הראוטר בבית שלי מחובר ב-ADSL, והוא נמצא בקומה השניה. המהירות שאני מקבל - 70 מגה (עם כבל). בקומה הראשונה, קליטת האינטרנט על הפנים. כדי לשפר את הקליטה, חיברתי בקומה השנייה "מגדיל טווח" של TP-link. המגדיל טווח נמצא באזור עם קליטת אינטרנט טובה. המהירות שאני מקבל בחיבור אליו (עם Wi-Fi) - בערך 40 מגה; מהירות סבירה והגיונית. עכשיו: מכיוון שאין קליטת אינטרנט טובה בסביבת הטלוויזיה ואין אפשרות להעביר לשם כבל רשת, ביצעתי את הדבר הבא: למגדיל הטווח חיברתי (בכבל רשת) מתאם…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש ראוטר משולב מודם שיתאים לתשתית של בזק עם מהירות של 15-40 Mbps (זה המקסימום שאני יכול לקבל באיזור שלי). הבעיה שאני לא כל כך מבין בזה והייתי רוצה לקבל חוות דעת והמלצות מאנשים שמבינים ויודעים דבר או שניים. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי ראוטר חדש Linksys WRT54G ואני מחובר לכבלים בחיבור L2TP. הגדרתי את החייגן עם ה-IP של שרת ה-L2TP של ברק ואני מצליח להתחבר (הראוטר מקבל כתובת IP של ברק, לא 172). אבל אני לא מצליח לגלוש באף מחשב. אין פינג לאף שרת, אפילו לא ל-DNS של ברק. אני רואה רק את הרשת הפנימית. ניסיתי לעדכן את ה-firmware לגרסה הכי עדכנית שיש באתר של linksys אבל עדיין. כלום. מישהו נתקל בבעיה דומה או הצליח לפתור אותה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. יש לי מחשב נייד לנובו T61. הקישור האלחוטי עבד מעולה וללא בעיות עד שניסיתי להגדיר רשת.. כנראה שהשתמשתי באשף הגדרת רשת קווית ולא אלחוטית. מה שקרה הוא שאני לא מצליח להפעיל את הקישור האלחוטי שוב..הוא מופעל בביוס..הנורית של הWIFI עובדת אבל בכלים של לנובו מצויין שהקישור מנותק ואני לא מצליח להחזיר את המצב לקדמותו.. מה גם שניסיתי SYSTEM RESTORE לוינדוס וכתוב שאין מה לשחזר ושלא בוצעו שינויים.. בבקשה מה לעשות? בתודה..וחג שמח שמעון
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקלה שהחלה לפני כמעט חודשיים ככל הנראה נפתרה. חזרו אלי היום מ 014 ואמרו שנעשו שינויים יחד עם הוט כבר לפני שבועיים ולא אמורה להיות יותר תקלה (ככל הנראה התקלה במקור היתה בתוך הוט והם לקחו אחריות יחד עם 014)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להעביר קבצים גדולים (500 מגה) למחשב של חבר שלי. שנינו מחוברים לאינטרנט המהיר, איזה דרך תהיה הכי מהירה? אם יש תוכנות שנועדו להעברת קבצים בין שני מחשבים מרוחקים שמישהו מכיר?. תודה מראש. דן.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשתף אותכם בבעיה הזויה שהיתה אצל חברי הטוב שפשוט רצה לעבור לתשתית של הוט אז הטכנאי בא אליו שם לו את המודם ניסה להתחבר לא עבד . אחרי כמה בדיקות הטכנאי הגיעה למסקנה שהמחשב דפוק והכרטיס רשת לא תקין והלך. הוא התקשר לתמיכה אולי הם יכולם לעזור אחרי שעה איתם בטלפון והעבירו אותו ל טכנאי "בכיר" נאמר לו הכרטיס דפוק. באתי אליו עם המחשב שלי ושוב משו לא עובד. הפעם אני התקשרתי ודיברתי עם תומכת מאוד חמודה שבאמת מבינה משהו. ונמצא שהמחשב חוסם תקשורת ב פורט 1701 שהחייגן צורך כדי לצאת להתקשרות אליהם (לא ידוע למה) לפחות הבעיה נימצאה והיא נתנה לנו שרת חילופי(שאף אחד אחר לא חשב לנסות , מאוד חכמים) וואלה פתאום זה התחיל לעבוד. לאחר כמה דקות נוספות חשבנו למה גם אצלי זה לא עבד ואז הגענו למ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בספטמבר 2003 (9/03) התחברתי לאינטרנט המהיר. בהתחלה במהירות של 750 ואז השתדרגתי ל 1.5 אתמול עברתי לחבילת ה2.5 אך אני עדיין עם המודם שקיבלתי ב2003! יש לציין שהמודם עובד רציף מ 2003 ולא היו לו שום בעיות. Alcatel Speed Touch Home - האם כדאי לפנות לבזק ולקבל מודם חדש? או שהמודם שלי מצויין?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני מתחבר לאינטרנט (ADSL) באמצעות מודם חיצוני (ECI), אני מקבל הודעה שמהירות החיבור היא 10Mbps (בבלון למטה). המהירות הזו לא נשמעת הגיונית וגם קצב ההורדה לא מגיע אליה, ואני משער שזו מהירות החיבור בין המודם לכרטיס הרשת, ולא מהירות החיבור לאינטרנט. השאלה היא איך אפשר לדעת באיזו מהירות באמת המודם מחובר (אני יודע שמודמים פנימיים מראים מהירות בבלון למטה שמתחברים). בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אז יש לי בעיה כל בערך 2-3 שעות הרשת קורסת. משהו מוזר ביותר. נניח אני רואה סדרה בפופקורן , ואני בא להעביר פרק אני כבר מרגיש שנפל האינטרנט. עכשיו הבעיה היא כזאת,הראוטר מראה כאילו הכל בסדר. (כל הנורות דולקות) אבל אי אפשר לגשת לשום אתר או לעשות שימוש כלשהוא באינטרנט. בהתחלתי חשבתי הוא מתנתק לי לבד מהספק , אז החלטתי לבדוק את זה. ניסיתי לגשת לאתר של הראוטר בכתובת 10.0.0.138 ואפילו לזה אי אפשר לגשת. משמע אין לי אפשרות לעשות כלום אלא אם אני מאתחל את המחשב. וזה לא פיתרון. פניתי לספק שלי- בזק בינלאומי והוא הפנה אותי לתשתית בטענה שהוא לא רואה שום בעיה. דיברתי עם התשתית - בזק, טען גם הוא שהוא לא רואה משהו מיוחד אבל אולי הפתר…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת הכוללת 13 מצלמות IP ממונעות מסוג Sunell IP54/60DN/Z36, המחוברות למתג מסוג D-Link DGS-1016D, ואליו מחובר גם מחשב הצפייה הכולל לוח אם MS-7336, מעבד אינטל ליבה כפולה E2160 בתדר GHZ 1.8, וזכרון של GB 1. כרטיס הרשת הוא חלק מלוח האם. כאשר אני מחבר כל מצלמה בנפרד למתג הכל עובד כשורה, גם התמונה וגם השליטה בתנועה. כאשר אני מחבר את המצלמות אחת אחרי השניה למתג, המערכת מתחילה לגמגם אחרי המצלמה השלישית - רביעית, התמונות מתחילות להיות קופצניות והתגובה של המצלמה נעשית כמה שניות אחרי הלחיצה על העכבר. האם יש למישהו השערה מה הסיבה ואיך להתגבר עליה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מודם Alcatel Speed Touch Home אשר בזמנו הפכתי אותו ל-PRO והגדרתי שהמודם עצמו יחייג באופן אוטומטי. עכשיו, לאחר שעברתי לספק אחר, אני צריך להחזיר את המודם למצב שבו אני אוכל לחייג עם חייגן. תודה על העזרה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש שרות שיאפשר לי לגבות באינטרנט ע"ב יומיומי נפח הגיבוי הוא 300MB וזה צריך להתעדכן כל יום .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-