רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מדפסת HP Officejet J5783- All in One, מחוברת למחשב "ראשי" ( נקרא לו מס' 1 ) בחיבור USB והמחשב מחובר למודם-ראוטר של בזק. מחשב מס,2 , בחדר של הילדה, מחובר חוטי למודם ראוטר. שתי המחשבים WINDOWS7x64bit המחשב מס'1 יכול להדפיס ללא בעיות, אך המחשב מס' 2, מתחיל להדפיס ולאחר מספר שורות ההדפסה מתחרבשת ונפסקת. מדפיס בדף נוסף מספר סימנים בג'יבריש וזהו. כאשר זה קורה, מחרבש את ההדפסה במחשב מס' 1 וגם שמה מתחיל לעשות בעיות... למישהו יש פיתרון לבעיה שנוצרת במחשב מס'2 ? אגב, חיברתי אותה תקופה קצרה לראוטר בUSB והיא הדפיסה בסדר גמור, הבעייה היית שלא ניתן היה לשלוח/לקבל פקסים...:יש לזה פתרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
Blog post מעניין שקראתי בנושא. לדעתי בזמן האחרון הכדאיות של יצירת נתב שמבוסס על מחשב עם צריכת חשמל נמוכה גדלה משמעותית. אחד הדברים שהוא מעלה שם הוא יחס עלות\תועלת בין נתב קנוי לנתב המבוסס על מחשב. חומר למחשבה http://blog.codinghorror.com/the-scooter-computer/
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי ראוטר חדש של D-Link מדגם DSL-2760U שפועל בתקן N. כמו כן, יש לי דונגל USB של TP-Link שפועל גם כן בתקן N אני מצליח להתחבר אלחוטית והכל טוב ויפה, אך משום מה אין לי יציבות....כלומר, מדי פעם ,מסיבות לא מובנות, המחשב שמחובר אלחוטית באמצעות הדונגל USB מתנתק מהאינטרנט, או עובד מאוד מאוד לאט... לאחר הוצאתו והכנסתו מחדש, שוב יש קליטה כמעט מלאה והאינטרנט שוב עובד... האם יש לכך איזשהו הסבר או אפשרות לטיפול, מלבד בעיות חומרה? תודה רבה....
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה הלייטנסי שלי (הפינג) הוא מעל ל 200 מילישניות כמעט לכל סרבר באירופה. ישנם עוד משתמשים אשר חווים את התופעה הזו?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום אני מחובר עם תשתית של בזק 15MB ועם ספק של בזק בינלאומי ב10MB (בגלל המבצע של בזק שמשדרגים לכל הלקוחות את האינטרנט ללא תשלום) דבר זה גורם לבעיות קשות באינטרנט - פינגים גבוהיים, מהירות של בקושי 3MB ועוד. דברתי עם בזק בינלאומי לגבי שידרוג חבילה ל15MB והם רוצים על זה 99 שקלים לחודש - קפצו לי. השאלה שלי איזה ספקית טובה יש היום חוץ מהם? (וחוץ מהוט ששמעתי שהם נוראיים). תודה לעוזרים, נדב
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאלה שעוד לא התנסו באינטרנט המהיר של הכבלים .... תבררו יותר..... הדברים לא בהירים כמו שהם ניראים גולשים מהר מעבירים קבצים במהירות גבוהה..... אז אוקי אני מחובר בערך שבוע... ורק בעיות פתרתי בעיה אחרי בעיה...(כמובן שזה היה כרוך בהתקנות אין סופיות) אבל רציתי לישאול אם מישהו מכיר את בעית שליחת הקבצים בכבלים... ואם כן , מה הפיתרון....????? כי ניסיתי המון דברים וזה נגמר אפילו ברגיסטרי שם שיניתי גודל פאקט וזמן שהוא יחיה וכ'ו... קיץ קייץ לא עוזר... מישהו יוכל לעזור לי אולי...???? ???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול שידרגתי את החיבור שלי(adsl) בברק מ750 ל2 מגה. אוקיי התקשרתי לבזק והכל, הם הבטיחו שתוך 24 שעות השינוי מתבצע. עברו 24 שעות ולא השתנה כלום. אני עדיין מוריד במהירות של 750, והאתר http://bandwidthplace.com/speedtest נותן לי תוצאות מהירות של 750התקשרתי אליהם, והם אמרו שזה כבר היה אמור להשתנות. אמרתי בסדר... אם עד מחר זה לא ישתנה אני אתקשר שוב ונראה מה עושים. עכשיו, יכול להיות שאני צריך לעשות משהו אצלי כדי שזה ישתנה או שהאשמה היא רק עליהם? יש לי ד"א רשת של שלושה מחשבים, מודם אלקטל ספידטאצ' מהישנים האלה שמשמש גם כראוטר, ויש לי גם נתב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם win xp pro sp3. יש לי מחשב חדש נוסף שקיבלתי מתנה מהמשפחה. המחשב החדש עם Win 7. כדי להעביר חומר ממחשב למחשב, אני רוצה לעשות רשת אלחוטית. יש לי כרטיס אינרנט אלחוטי פנימי (pci עם 2 אנטנות) וראוטר דיי חזק (ה-smart box של אורנג'). עכשיו יש לי מספר שאלות: 1) האם כאשר אני אצור את הרשת האלחוטית, אוכל להגדיר שאוכל לראות את כל המחשב עם מערכת ההפעלה ה-xp (כדי שאוכל להעביר ממנו את החומר)? או שרק ייווסף כונן רשת שדרכו אני אוכל להעביר את החומר? 2) אני יודע שכדי ליצור רשת חוטית, צריך שבאחד המחשבים יהיו 2 כרטיסי רשת. אחד מחובר למודם, ואחד מחובר בחוט למחשב השני. איך זה עובד ברשת אלחוטית? האם אני צריך כרטיס רשת אלחוטית ב-2 המחשבים כדי ליצור את הרשת האלחוטית? 3) יש משהו …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הראוטר שלי מוגדר טוב ככל הנראה, השוותי את ההגדרות ללינק בפרש והכל נראה תואם. שני המחשבים שלי מוגדרים לקבל IP אוטומטית. יש לי HUB, ובעבר הכל עבד כהלכה, פשוט ניתקתי מחשב אחד לכמה חודשים אחרי שעברנו דירה.. עכשיו לא עובד. הראוטר עובד טוב כשמחשב אחד מהשניים מחובר אליו, ישירות או דרך ה-HUB, המחשב גולש בסדר גמור, אך כאשר שני מחשבים מתחברים, שניהם לא מקבלים IP, גם לא לאחר ריסט של המודם או המחשבים. האם אני צריך להגדיר כתובות סטטיות ואז בראוטר להגדיר סקופ (טווח) כתובות? ממה יכולה להיגרם הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה כך ששני המחשבים (ויותר) יקבלו גישה לאינטרנט?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מודם נתב של בזק מסוג TNN AZTECH 600E ונתב אלחוטי של EDIMAX מסוג BR 6204WG האם יש אפשרות להפכם לרשת ביתית ע"מ שאוכל שלתף קבצים בין המחשבים ולשתף מדפסת אחת לכל המחשבים. מדובר על מחשב אחד ראשי המחובר לקו ADSL בזק ואיליו מחוברים המודם והנתב מחשב נוסף המחובר לרשת באמצעות כרטיס אלחוטי ומחשב נייד.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כשאני מנסה להתחבר לWIFI זה מתחבר אבל משום מה אין אנטרנט. וזה קורה עם כל רשת שאני מנסה להתחבר אליה כתבתי בCMD IPCONFIG וזה מה שזה רשם לי: בנוסף כשאני מנסה להיכנס להגדרות הפיירוול זה רושם לי את הודעה הזאת: זה מחשב נייד ומותקן בו XPויש לי עוד בעיה עם מחשב אחר, אני מתחבר ממנו לאנטרנט גם דרך WIFI וכל פעם שאני מחבר את הפלאפון למחשב, האנטרנט מתנתק למרות שהפלאפון לא מוגדר כמודם (וינדוס 7) תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי נתב מסוג 3COM דגם ישן בן מספר שנים שנפח את נשמתו. אני מחובר לקו 5 מגה בבזק בינלאומי במסלול גיימר,תשתית של כבלים-HOT בכוונתי לעבור לקו 20-12 מגה (באותן החברות) ולפי מה ששמעתי לא כל נתב N שקיים בשוק יוכל להעביר מהירות גבוהה עם חייגן לכבלים אבקש את עזרתכם בהמלצה על נתב N הכי איכותי ואמין שקיים כיום בשוק ושעובד היטב עם הכבלים (L2TP) זכור לי שבזמנו המלצתם על TP-Link 1043 ועל D-Link DIR 655. האם יש כיום נתב מומלץ יותר מהם או שהם עדיין המומלצים שלכם? תודה מראש *עריכה* לאחר כתיבת ההודעה הראשונית-פניתי לחברת "בנדא"(ייבואנית ונותנת השירות של נתבי TP-LINK) כדי לוודא מתן תמיכה לחיבור ראשוני ע"י איש טכני מטעמם. בשיחה עם טכנאי-הוא הזהיר אותי מראש לא לרכוש(!) נתב של…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אומנם האימיול וטורנטים למיניהם צברו מעט מהירות, אך מה שבאמת חשוב לי - פינגים לאירופה, לא כ"כ השתפרו, אם בכלל. אין שום מצב שאני אקבל פינגים יותר טובים? אני רוצה גם לציין שהחיבור הניסיוני הוא חיבור רגיל 1.5 מגה של לקוח פרטי... האם יעזור לי לשדרג לחבילת גיימרים, או אולי לפתוח חשבון עסקי במקום פרטי?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש שיהיה בקומה השלישית ויש לי עוד מחשב שמחובר לאינטרנט והוא נמצא בקומה הראשונה ויש שם מודם של הוט קוראים לו: ETHERNET איזה פיתרונות יש כדי שמחשב הזה יהיה אינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע וגם באמצע השבוע אני חש עלייה בפינגים של הוטנט לחו"ל משפיע על משחקים וגם על טורנטים מישהו עוד סובל מפינגים יחסית גבוהים? speedtest נותן לי 320-340 פינג שיש בדרך כלל 220 .כשאני משתמש ביוזר של בזק בין לאומי של חבר הפינגים על 220.תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברת HOT התחילה לשווק מודם כבלים משולב עם נתב אלחוטי של חברת AMBIT הטיוואנית. מדובר בדגם Ambit U10C019 וניתן מצוא מידע מפורט עליו כאן -- http://www.ambitmicro.com/U10C019.datasheet.pdf. מדובר בנתב אלחוטי בתקן G עם תכונות סטנדרטיות. מידע מאתר HOT יש כאן -- http://www.hot.net.il/HOT.aspx?docID=8167&FolderID=2877〈=he
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שאני יכול להתקין על המחשבים בבית שיזרימו לי מידע כל הזמן לגביי כמה רוחב פס מנוצל וכמה חיבורים נפתחים בכל מחשב? אני רוצה לנטר את הרשת בבית. כרגע מותקנים על כל המחשבים NETLIMITER, אך בשביל לראות מה קורה במחשבים האחרים אני חייב לגשת לאותם מחשבים או להשתלט מרחוק, יש תוכנה כלשהי שיכולה לעשות זאת? להזרים לי את המידע ששאני צריך? הרשת מחוברת כרגע ככה: נתב בזק 6740U DLINK מחובר למחשב שלי, ומחובר לסוויטץ ג'יגה של אדימקס לא מנוהל שאליו מחוברים 2 מחשבים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי נתב SIEMENS SL2-141 שקבלתי מבזק. אני מנסה לפרק את האנטנה שלו כדי לחבר אנטנה ארוכה יותר. מישהו הצליח לפרק אותה? כמובן מבלי לשבור אותה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קולט אות אינטרנט חלש בעבודה, והייתי רוצה לשפר את המצב. חיפשתי בזאפ וממה שראיתי, אהבתי את http://www.tp-link.com/products/productDetails.asp?class=&content=spe&pmodel=TL-ANT2424B יש לכם הצעה טובה יותר בתקציב דומה? ועל איזה כרטיס רשת usb כדאי לי ללכת עם כניסת תבריג לאנטנה כזאת? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. אם אני מוריד משרת שלא מגביל לי את המהירות הורדה (לדוגמה mediafire) אני באמת אוריד על 100MB לשנייה? אם לא אז על כמה אני אוריד? 2. איך הפינג באינטרנט הזה? 3. שמעתי הרבה אנשים שמתלוננים על האינטרנט הזה, האם הוט סידרו את הבעיות או שהתלונות עדיין רלוונטיות? 4. הייתם ממליצים על האינטרנט שלהם? אני חושב על לעשות טריפל פלטיניום שבו אני מקבל את כל הערוצים, טלפון ללא הגבלה ואינטרנט במהירות של 100MB זה נראה לי שווה אבל אם האינטרנט גרוע אני אוותר על הטריפל. תודה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתאום לאחר יום כיפור יש איטיות לא נסבלת.. אני בחבילה של 10MB, מגיעה לבדיקה בSPEEDTEST בקושי ל2.5MB, סרטונים ביוטיוב על 360p בקושי נטענים, שלא לדבר על HD. פינגים גבוהים ועמודים זוחלים. בדקתי כבר בכמה מחשבים.. זה רק אני?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחובר ל ADSL עם ה B-FOCUS ROUTER 312+ שיש לו רק יציאה למחשב אחד עד היום ההיתי מתחבר עם החיגן הרגיל ,עכשיו נכנסתי להגדרות שלו ושיניתי אותו לרואטר והכל עובד כמו שצריך. אבל הרעיון הוא לחבר עוד מחשב אחד ברשת,אז פיתרון אחד הוא לקנות HUB ולחבר את שני המחשבים ל HUB ואז למודם.הבעיה היא ש HUB רכיב 'טיפש' ויכול להיות סתם עומס ולכן הרעיון השני הוא לקנות SWICH ,רק שפה זה מסבך קצת את העיניין כי ל SWICH יש כתובת משלו וזה עוד רכיב עם הגדרות משלו ונראה לי שצריך לכבות את DHCP ברואטר ולתת כתובות סטטיות כדי שזה יעבוד וזה ניראה לי קצת כאב ראש אז מה כדאי לי לעשות? ודבר נוסף איזה כבלים אני צריך בין ה HUB/SWICH למחשבים ובין ה HUB/SWICH ל ראוטר? ד.א אם משהו יכול לתת לי לינק לרשימה של פורטי…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע את הראוטר הזה ב-15 מגה מהירות http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2650U/DSL-2650U.htm אני מאוד מרוצה ממנו (לא נתקלתי בשום בעיה בשנים האחרונות) ואני משתמש בו כדי לפצל את האינטרנט ל-3 מחשבים. רציתי לדעת אם אני חייב להחליף ראוטר בשביל לגלוש ב-40 מגה אם אני משדרג את החבילה ואם אני חייב, אז הם יביאו לי ראוטר גם שנותן לי לפצל לכמה מחשבים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.לפני כשבוע נגמרה החבילה בבזק בינ"ל(+בזק) וכרגע אני צריך לחדש את החבילה. בבית יש 2 קומות ולכן רצוי ראוטר בתקן N. השאלה שלי היא על איזה חבילה אתם ממליצים שאשר תכלול ראוטר תקן N ? המהירות לא חייבת להיות מעל 5 MB זה מספיק אבל ביחס עלות+תועלת אפשר יותר תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-