רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
ברשותי נתב אדימקס 9104 ורציתי לדעת איך אני יכול להשתמש ב Upnp ועם אילו תוכנות? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל להשתדרג למהירות 5MB. כרגע גולש ב 2.5MB. האם אני ארגיש הבדל מהותי? גולש בעיקר באתרים, הורדות בעיקר בביטורנט, מעט מאוד הורדות ישירות, ואימיילים לפעמים קבצים גדולים ( גרפיקה וCAD). יש לי דיל מהספק של 64.90ש"ח לחודש ( בהתחלה רצו שם 99ש"ח....מעניין איך פתאום ירדו במחיר) ותשתית בזק רוצים 73ש"ח לחודש. איך המחירים האלה? שפויים? כדאי? יש למישהו טיפ אם אפשר להוזיל גם את בזק? מכירים מחירים יותר טובים ל 5MB? תודה על כל עזרה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לארח משחקי רשת דרך GAMESPY אבל לצערי השחקנים אינם יכולים לראות אותי בגלל ה NAT / FIREWALL מישהו יכול לעזור? ???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי רוצה לברר כמה פרטים על הוספת מודם לבית. כרגע יש לי רשת אלחוטית ואני ישן עם ראוטר אלחוטי שנמצא אצלי בחדר. אני מעוניין להוסיף עוד מודם ולבטל את הרשת האלחוטית. רשת חוטית לא אפשרית מבחינת המבנה של הבית. התקשרתי להוט ואמרו לי שאני צריך להוסיף 70 ¤ בחודש בשביל עוד מודם, יש אופציות אחרות? אני לא צריך חשבון אינטרנט נוסף או משהו כזה, אלא רק את המודם עצמו ( מודם כבלים ). תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקשר בין 2 מחשבים שברשותי..להלן המפרט של שניהם (חלקי): מחשב1 - נייח: HTPC 2.8GhZ 1GbDDR2 80Gb GeForce2 כרטיס רשת רגיל + יציאת FireWire מחשב2 - נייד: Asus 1.6GhZ intel Atom 1GhZDDR2 160Gb כרטיס רשת רגיל + WiFi לחדר שלי בבית מגיע רק כבל אחד מהראוטר שכעת מחובר למחשב1 ומספק לו אינטרנט (דרך הכרטיס רשת הרגיל) וברצוני להגיע למצב ששני המחשבים יריצו אינטרנט במקביל ויהיו מרושתים ביניהם.. נכון שאפשר לעשות את זה ע"י התקנת עוד כרטיס רשת באחד מן המחשבים אבל פתרון זה לא רלוונטי כי אין לי סלוטים. מהו הפתרון היעיל ביותר לעניין (והחסכוני), בהתחשב בכך שבנייח יש גם FireWire ובנייד WiFi??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברגע ששידרגתם את המודם הDHCP שלו מופעל ואתם יכולים להגיד את המחשב "להשיג אוטומטית" את הIP ואז המודם מקצה לו לבד ונותן לו לבד GATEWAY, SUBNETMASK וגם את הDNS! ברגע שפירמטתם לא צריך להגדיר אותו!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות מספר שאלות שקבלתי לגבי השדרוג של לקוחות הטריפל של HOT. בדקתי מול הדוברת של HOT והופתעתי - השדרוג אינו מתבצע באופן אוטומטי! לקוח טריפל שרוצה להנות מהשידרוג צריך להתקשר לשירות הלקוחות ולבקש את השדרוג - לא תתקשר - לא תשודרג! לדעתי - סתם טרטור של הלקוחות. ל-HOT יש עשרות אלפי לקוחות טריפל (אם לא יותר מכך) וכולם צריכים ליצור קשר עם שירות הלקוחות. מיותר ומעצבן.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בבזק, ואני צריך אימייל של הספק להרשמה לאתר הורדות מסויים (מחו"ל) בחיים לא היה לי שימוש באימייל כזה אז לא ניסיתי להשיג לי אחד. איך אני משיג אחד כזה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לתוכנה שמאפשרת לחפש רשתות אלחוטיות ולדעת על איזה תקן הן משדרות. אני כרגע עובד עם WIRELESSMON, אבל היא לא בדיוק אומרת על איזה תקן הן משדרות. אז אשמח להמלצות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת Securifi החלה בפיתוח נתב אלחוטי בתקן AC שיכלול מסך מגע. באמצעות מסך זה יהיה ניתן לבצע את כל הגדרות הנתב. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3211
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחברתי אליהם במבצע המטורף ההוא ל-100 מגה ועד לא מזמן היה מעולה והמלצתי עליהם בחום. פתאום הכל השתנה ומהירות הגלישה, בעיקר בארץ הדרדרה. כל בדיקות המהירות שעשיתי אז והראו תוצאות מעולות נדפקו לגמרי והיום אני מקבל מהירות ששקולה ל 10-30 מגה (במקום 100). בדקתי גם עם התמיכה שלהם וגם של הוט, אין בעיה בתשתית, אין בעיה במודם (הוטבוקס שהראוטר שלו מבוטל), ועדיין הגלישה נוראית. אני שוקל להתנתק מהם כבר מחר.. מישהו יכול לאשר שהבעיה לא רק אצלי ? תודה ;D
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני מתחבר לאינטרנט (ADSL) באמצעות מודם חיצוני (ECI), אני מקבל הודעה שמהירות החיבור היא 10Mbps (בבלון למטה). המהירות הזו לא נשמעת הגיונית וגם קצב ההורדה לא מגיע אליה, ואני משער שזו מהירות החיבור בין המודם לכרטיס הרשת, ולא מהירות החיבור לאינטרנט. השאלה היא איך אפשר לדעת באיזו מהירות באמת המודם מחובר (אני יודע שמודמים פנימיים מראים מהירות בבלון למטה שמתחברים). בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאלה שעוד לא התנסו באינטרנט המהיר של הכבלים .... תבררו יותר..... הדברים לא בהירים כמו שהם ניראים גולשים מהר מעבירים קבצים במהירות גבוהה..... אז אוקי אני מחובר בערך שבוע... ורק בעיות פתרתי בעיה אחרי בעיה...(כמובן שזה היה כרוך בהתקנות אין סופיות) אבל רציתי לישאול אם מישהו מכיר את בעית שליחת הקבצים בכבלים... ואם כן , מה הפיתרון....????? כי ניסיתי המון דברים וזה נגמר אפילו ברגיסטרי שם שיניתי גודל פאקט וזמן שהוא יחיה וכ'ו... קיץ קייץ לא עוזר... מישהו יוכל לעזור לי אולי...???? ???
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי dlink di-624 והקליטה ממנו היא 40% קורה הרבה שכל כמה דקות זה מתנתק, חוזר לעצמו (לעיתים אחרי כמה דקות) ואז אחרי כמה דקות שוב מתנתק.. לפעמים הוא לא מצליח להתחבר בכלל, וקורה גם שכשלמרות שהוא הצליח להתחבר, עדין אני לא יכול לגלוש.. הסרה וחיבור הכבל חשמל של הראוטר לא עוזרים.. האם זה בעיה בקליטה? לנסות ולקרב אותו יותר? הוא נמצא בחדר הסמוך לכאן...היתי בטוח שWI-FI יהיה קליטה מלאה ללא בעיות...כנראה טעיתי..?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם win xp pro sp3. יש לי מחשב חדש נוסף שקיבלתי מתנה מהמשפחה. המחשב החדש עם Win 7. כדי להעביר חומר ממחשב למחשב, אני רוצה לעשות רשת אלחוטית. יש לי כרטיס אינרנט אלחוטי פנימי (pci עם 2 אנטנות) וראוטר דיי חזק (ה-smart box של אורנג'). עכשיו יש לי מספר שאלות: 1) האם כאשר אני אצור את הרשת האלחוטית, אוכל להגדיר שאוכל לראות את כל המחשב עם מערכת ההפעלה ה-xp (כדי שאוכל להעביר ממנו את החומר)? או שרק ייווסף כונן רשת שדרכו אני אוכל להעביר את החומר? 2) אני יודע שכדי ליצור רשת חוטית, צריך שבאחד המחשבים יהיו 2 כרטיסי רשת. אחד מחובר למודם, ואחד מחובר בחוט למחשב השני. איך זה עובד ברשת אלחוטית? האם אני צריך כרטיס רשת אלחוטית ב-2 המחשבים כדי ליצור את הרשת האלחוטית? 3) יש משהו …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזק השלימה את שדרוג כל לקוחותיה למהירות 15M. מי שמשתמש בתשתית ADSL, כדאי שיוודא אצל ספק האינטרנט שהחבילה שלו מעודכנת.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לאחי רשת משרדית קטנה עם 5 מחשבים סך הכל... אז הגדרתי לו את הרשת לפי המדריך באתר.. הבעיה היא שהרשת לא עובדת בשום צורה אלא אם כן אני משתף את חייגן האינטרנט שלי כך שגם לשאר המחשבים יש גישה לאינטרנט... אז רציתי לשאול אם אפשר לחסום את הגישה בלי לבטל את שיתןף החייגן (כך שהרשת תתקיים) תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ייחודית (לדעתי), ואני מקווה שמישהו כאן יוכל לעזור לי ולפתור אותה. לצורך הבנת הבעיה, צירפתי תרשים, אולם אני אנסה להסביר גם במילים. נכון להיום, כל מחשב מחובר (מטעמים טכניים) ישירות למחשב אחר באמצעות כבל רשת. בשל בעית תשתית צנרת וצורך בתוספת מחשבים נוספים שמחוברים באופן זהה, אני נאלץ לחפש פיתרון כך שאוכל להשתמש בכבל אחד כדי לאחד את כל החיבורים אולם אחר כך אני צריך למצוא דרך לפצל את החיבור המאוחד בחזרה למצבם המקורי כך שבסופו של דבר המצב יישאר זהה וכל מחשב יחובר ישירות למחשב אחר. האיחוד והפיצול יכול להיות על ידי כל מה שצריך - ראוטר/מחשב/מה שיעלה על דעתכם. מתנצל על השאלה המוזרה, ותודה רבה לכל מי שיוכל לסייע! חג שמח. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להגדיר רשת אלחוטית בראוטר EDIMAX 6104WB הרשת החוטית עובדת מצויין אני מרוצה ממנה מעל ומעבר אבל בעניין הרשת האל-חוטית , היא פשוט מסרבת לעבוד!!! החלפתי היום בפעם השניה את הראוטר אחרי שדיברתי עם התמיכה של אדימקס , והם אמרו לי שאם הנורה WLAN לא נדלקת כנראה יש בעיה עם הראוטר אבל מכיוון שזה כבר הראוטר השלישי שקיבלתי וגם בו הנורה ה%$#%$# לא נדלקת אני כבר לא ממש בטוח שזה הבעיה (ואולי!??!) בכול הראוטרים בדקתי שהרשת האל חוטית מופעלת בהגדרות והוא מוגדר כ AP , במחשב הנייד הגדרתי גם את אותו SSID למרות שבראוטר זה שולח זה מוגדר כOPEN SYSTEM (כלומר שולח לכולם את ה SSID) אני כבר ממש אובד עצות אם למישהו יש איזה רעיון או פתרון או לא ממש אכפת לי מה... HELP
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין כבר להתחבר לADSL אבל אני מבולבל מכל המבצעים של כל החברות, כל אחת אומרת שהיא יותר טובה ואין לי מושג במי לבחור! תעזרו לי בבקשה, אם למישהו יש את האינטרנט של 013 שיגיד לי אם זה שווה או סתם חרא כמו כולם. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, עברתי בשעה טובה ליחידת דיור ואני חווה ניתוקים מידי פעם באינטרנט (מראה שמחובר באייפון אבל לא גולש, במחשב התנתק לגמרי מהרשת). כיום יש בקיר חיבור אחד בלבד עגול בקיר להולך לקופסה קטנה של יס. לקופסה הזו שלושה חיסורים נוספים : 1. חיבור עגול נוסף לממיר של יס 2. כבל רשת שמחובר לממיר של יס 3. כבל רשת להולך למכשיר TPLinkWA901ND הממיר : כל מה שרשמתי שמגיע מהקופסה וHDMI לטלוויזיה הtplink : הכבל מקופסה של יס וחשמל מה מספק את האינטרנט? הtplink רק יוצר נקודת WiFi? ממה לדעתכם נוסעים הניתוקים? משהו של יס? החיבור לא תקין? הtplink?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס רשת של 3COM ואני כמעט בטוח שיש לו WOL אבל אין לי כבל רציתי לדעת איך נראה כזה כבר והאם ניתן לרכוש אותו? אם כן, כמה הוא עולה? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני גר בבניין מרובה דיירים, ואנחנו מעוניינים לרכוש חבילת אינטרנט אחת בקצב מהיר שתשמש את כל דיירי הבניין (שהרי אף אחד לא באמת מנצל את רוחב הפס שלו במלואו) - איך ניתן לעשות את זה? והאם זה לא חוקי באופן כלשהו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתב אלחוטי Dlink DI +614 אני לא מעוניין שהשכנםים "יתלבשו" לי על הנתב האלחוטי, ויגלשו על חשבוני. (אם הם היו אנשים יותר נחמדים, לא היה מפריע לי :-)) שיניתי אתSSID שהגיע כברירת המחדל, וקבעתי מפתח WEP בנתב, והגדרתי אותו בכרטיס הרשת האלחוטי במחשב הנייד שלי. האם הנ"ל מספיק ? שאלה נוספת (כדי לא לפתוח אשכול חדש) : כדאי להשתמש באפשרות ה FireWall של הנתב ? מה בדיוק זה חוסם, ואיך ? תודה !!!!!!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי ראוטר של חברת אדימקס דגם BR-6524n הממוקם בסלון של הבית. בחדר של אחותי (הנמצא רחוק מהסלון) ישנו סטרימר אלחוטי של אקסטרימר עם אנטנה (כן יש לו כניסה קווית אבל אין אפשרות להשתמש בה כי אין נקודת רשת בחדר הזה והוא חייב להישאר שם- אני מודע לחסרונות). הקליטה של הרשת האחלוטית בחדר של אחותי קיימת אך בעוצמה נמוכה וכתוצאה מכך הסרטים שהיא מפעילה בסטרימר נתקעים כל מס' שניות (Buffering). בהנחה שלא ניתן להזיז את הראוטר או את הסטרימר ממקומם, כיצד ניתן להגביר את הקליטה בחדר של אחותי (היכן שממקום הסטרימר) מבלי לפגוע במהירות הרשת ע"מ שהסרטים יתנגנו באופן חלק ורציף? רק לשם הבהרה, כאשר אני מחבר את הסטרימר קרוב לראוטר הסרטים מתנגנים חלק ולכן אני יודע כי מהירות הרשת עצמה מס…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-