רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
לאחר שהצלחתי, סוף-סוף, להתקין שיתוף אינטרנט ברשת הביתית שלי ( ואלפי, אלפי תודות ל-MIYOTA על העזרה הנהדרת והמאמר המחכים ששינה את הכל) התגלתה בעיה חדשה: בעת גלישה באינטרנט על הלקוח - דפים שונים - ללא מאפיינים ברורים) אינם נפתחים ע"י explorer. זכור לי כי קראתי על כך הערה,כל שהיא, באיזה מקום, במהלך ה"ויה דולורוזה" של חיפוש חומר על התקנת שיתוף גלישה. נדמה לי, אף, כי דובר, שם, על פתרון, כל שהוא. איני זוכר היכן היה המקום ומה היה הפתרון המוצע. מי יודע כיצג להתגבר על התופעה? תודה מראש על כל עזרה. yonay
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאלה שעוד לא התנסו באינטרנט המהיר של הכבלים .... תבררו יותר..... הדברים לא בהירים כמו שהם ניראים גולשים מהר מעבירים קבצים במהירות גבוהה..... אז אוקי אני מחובר בערך שבוע... ורק בעיות פתרתי בעיה אחרי בעיה...(כמובן שזה היה כרוך בהתקנות אין סופיות) אבל רציתי לישאול אם מישהו מכיר את בעית שליחת הקבצים בכבלים... ואם כן , מה הפיתרון....????? כי ניסיתי המון דברים וזה נגמר אפילו ברגיסטרי שם שיניתי גודל פאקט וזמן שהוא יחיה וכ'ו... קיץ קייץ לא עוזר... מישהו יוכל לעזור לי אולי...???? ???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם win xp pro sp3. יש לי מחשב חדש נוסף שקיבלתי מתנה מהמשפחה. המחשב החדש עם Win 7. כדי להעביר חומר ממחשב למחשב, אני רוצה לעשות רשת אלחוטית. יש לי כרטיס אינרנט אלחוטי פנימי (pci עם 2 אנטנות) וראוטר דיי חזק (ה-smart box של אורנג'). עכשיו יש לי מספר שאלות: 1) האם כאשר אני אצור את הרשת האלחוטית, אוכל להגדיר שאוכל לראות את כל המחשב עם מערכת ההפעלה ה-xp (כדי שאוכל להעביר ממנו את החומר)? או שרק ייווסף כונן רשת שדרכו אני אוכל להעביר את החומר? 2) אני יודע שכדי ליצור רשת חוטית, צריך שבאחד המחשבים יהיו 2 כרטיסי רשת. אחד מחובר למודם, ואחד מחובר בחוט למחשב השני. איך זה עובד ברשת אלחוטית? האם אני צריך כרטיס רשת אלחוטית ב-2 המחשבים כדי ליצור את הרשת האלחוטית? 3) יש משהו …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזק השלימה את שדרוג כל לקוחותיה למהירות 15M. מי שמשתמש בתשתית ADSL, כדאי שיוודא אצל ספק האינטרנט שהחבילה שלו מעודכנת.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי אנטנה שמחוברת למחשב של חברת tp-link, דגם :TL-ANT2405C. אחרי שפירמטתי את המחשב, האנטנה לא קלטה לי יותר, האם אני צריך איזשהו דרייבר או משהו כזה? אם יש לכם אפשרות להעלות לי את הדרייבר אני אשמח, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לאחרונה הארגון בו אני עובד ביצע חסימות של המון אתרים בין היתר את האתר של פייסבוק האם יש דרך לעקוף את זה? (כל אתר שמשוייך ל Proxy גם חסום ממה שראיתי) זה ההודעה שאני מקבל: Web Page Blocked Access to the web page you were trying to visit has been blocked in accordance with company policy. Please contact your system administrator if you believe this is
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי משרד ובו 2 מחשבים. את 2 המחשבים אני רוצה לחבר באופן מרוחק למחשב הבייתי שלי כדי שאמשיך לעבוד עליו מהבית. איזה שיטות יעילות יכולות להוות לי פתרון בנושא?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המטרה שלי מאוד פשוטה - להעלות פחות מ-50MB לשרת ולשייך לדומין בגלל זה אני צריך שרת עם תשלום חודשי (יש חד פעמי?) נמוך. וגם מה ההבדל אם השרת על ווינדוס או לינוקס מבחינת התעסקות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי שאלה טכנית. ברשותי ראוטר של שיאומי Xiaomi Mi WIFI Router 3C. אני משתמש בו כמגדיל טווח wifi בבית, מחובר עם כבל רשת לראוטר/מודם הראשי ומגדיל את טווח האינטרנט האלחוטי בבית. הבעיה שלי היא עם היציאות LAN, רק יציאה מספר 1 מוציאה לי אינטרנט וכשאני מחבר צרכן (סטרימר} ליציאה מספר 2 אין לי אינטרנט ונאמר לי שהכבל לא מחובר... ניסיתי לאפס הגדרות יצרן וזה לא עזר. מה עושים??
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים אני גר בדירה מחולקת יש לנו נתב של הוט בוקס וחיבור ללא חייגן, התשתית היא של בזק. ההוט בוקס נמצא בדירה השנייה במרחק שלא עולה על 6 מטרים מהמחשב והסוני פליישסטיישן. אני חווה ניתוקים קבועים פעם ב20-30 דקות. לציין כי אין עומס על הקו ואני היחיד שגולש. יש דרך לפתור את הדבר הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1- כרגע יש לי ראוטר מחובר למחשב שבעזרתו אני גם גולש במחשב וגם באייפון וגם בלפטופ הבעיה היא כזאת, כאשר אני גולש ברשת בלי שום בעיה מדי פעם צץ לי החייגן וכאילו מנסה לחבר אותי לאינטרנט מחדש למרות שאני מחובר חשבתי שהבעיה היא ספציפית לאתרים מסויימים או משהו אבל זה מאוד רנדומאלי זה הורס את חווית הגלישה ומאוד מציק. אז חשבתי האם אפשר לחבר את המודם הרגיל שהיה לי מקודם ואת הראוטר להפוך לחיבור משנה? 2- בחודש~ האחרון נתקלתי בבעיה מאוד מציקה בחיבות אינטרנט שלי כאשר אני מוריד קבצים מאתרים כמו רפידשיר הוטפייל ועשרות אתרים אחרים באמצע ההורדה החיבור לאתר פשוט מת. קצבים בגדלים של כ100~ מגה יותר או פחות או סתם קבצים קטנים הרגשה כאילו בזק בינלאומי מנתקים לי את החיבור בעיה זו בכל שעות היממה…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז המקרה ככה: יש לי מחשב שולחני ומחשב נייד, בנייד יש 802.11G ויש לי מודם מוטורולה SB4200 מה אני צריך לעשות בשביל שיהיה שיתוף אינטרנט ורשת בין שתי המחשבים? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הציעו לי מבצע טוב על אינטרנט של אורנג. השאלה שלי היא אם מישהו פה התנסה בשירות שלהם? אם יש בעיות באינטרנט או שעובד טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי XBOX וגם מחשב אני רוצה לפתוח את שתיהם בDMZ יש אפשרות כזאת? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ואיך אני יכול לרשום לכולם הודעה ביחד כמו שאני הולך ל-RUN ורושם שם NET SEND ואז את האיי פי ואת ההודעה? הכוונה שלי שזה יגיע לכולם ביחד ולא שאני אצטרך לרשום את האיי פי אחד אחד.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Blog post מעניין שקראתי בנושא. לדעתי בזמן האחרון הכדאיות של יצירת נתב שמבוסס על מחשב עם צריכת חשמל נמוכה גדלה משמעותית. אחד הדברים שהוא מעלה שם הוא יחס עלות\תועלת בין נתב קנוי לנתב המבוסס על מחשב. חומר למחשבה http://blog.codinghorror.com/the-scooter-computer/
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הם מציעים עיסקה מאוד משתלמת . אינטרנט בכבלים או ב- ADSL במחיר של תקשורת רגילה במודם . מודם הכבלים או ADSL מגיע חינם ??? (אני לא סגור על זה ) .... ומבצע למשך מספר חודשים . שווה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי קבצים בgimail ובגוגל drive קבצי rar הקבצים מפוזרים בכול מיני הודעות דואר . אני רוצה להוריד למחשב שלי את כל קבצי הrar במכה אחת ולא להיכנס לכל הודעה והוריד את הקובץ המצורף. האם אפשרי להוריד את הכול ביחד ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כל אחד אומר משהו שונה... אחד אומר בקילובייטים אחר אומר בביטים.... מה היא היחידה האמיתית של האינטרנט??????
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת, את ה"פריצה" הזו שמשדרגת את ה- ALCATEL לפרו ומאפשרת לשתף את המודם למספר מחשבים עם HUB כך שכל אחד יש לו חיבור DEDICATED לאינטרנט, מישהו הצליח לעשות עם 012 ? בינתיים אני רק רואה אנשים עם בעיות איתם, אולי הם מצאו פטנט שאי אפשר יהיה לעשות את זה? כי אני שוקל לעבור מכבלים ל ADSL רק בגלל זה.... אבל ספק אינטרנט אני לא אחליף... ואיך דואגים שיביאו לי את המודם מהסוג הנכון?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אולי מישהו יודע - יש לי נתב אלחוטי חדש של הוט (שכולל מודם וראוטר בקופסא אחת). חלק מהקומבינה שלהם להתחרות בספקי האינטרנט. בקיצור האות האלחוטי שלו די חלשלוש. אבל הדיל הכספי בסדר נשאר לי ממקודם ראוטר של אדימקס 6524 - די נפוץ במקום להוציא אותו לפנסיה, האם ניתן להגדיר את האדימקס כ REPEATER עצמאי שיגביר אות האות באיזור אחר של הבית (בצורה אלחוטית, ללא חיבור פיזי לנתב של הוט) ??
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ברשת ביתית ועד לפני תקופה יכולתי לגשת למחשב בקבוצת העבודה אבל כעת שאני מנסה בעצם לראות את המחשב בקבוצת העבודה כדי להעביר קבצים ממנו אני נתקל בשגיאה הזו: אין אפשרות גישה אל HOME. יתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאת גישה. רשימת השרתים עבור קבוצת עבודה זו אינה זמינה כעת. אני רק אוסיף ואומר שהמחשב הראשי הוא שלי והמחשב השני בעצם כן מצליח לגלוש באינטרנט בלי שום בעיה. מה הבעיה בעצם ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים. קראתי קצת בפורום ומאוד התרשמתי מהידע. מי מהמתבים d-link dsl 2650u vs siemens sl2-141 יותר מהיר לאינטרנט dsl 15 מגה. (שתהם dsl) תודה מורן אבקסיס.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אם אני מתקין על המחשב שלי שירות VPN, האם אני צריך גם לעדכן משהו בראוטר של בזק? או לגלוש כרגיל?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.לפני כשבוע נגמרה החבילה בבזק בינ"ל(+בזק) וכרגע אני צריך לחדש את החבילה. בבית יש 2 קומות ולכן רצוי ראוטר בתקן N. השאלה שלי היא על איזה חבילה אתם ממליצים שאשר תכלול ראוטר תקן N ? המהירות לא חייבת להיות מעל 5 MB זה מספיק אבל ביחס עלות+תועלת אפשר יותר תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-