עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by or ziv,

שלום, יש לי בבית רשת אלחוטית שמתנהלת על ידיי זאת אומרת פתיחת פורטים ואי פיים שיתחברו לרשת וכל הדברים האלה הם בשליטתי. אני מנסה לשדר ברדיו אינטרנט מהמחשב שלי ובכל המחשבים בבית הוא נותן לי לשמוע אבל לחברים שלי זה לא עובד. אם מישהו יכול להסביר לי למה ואיך פותרים את זה אני אודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. התקנתי לעצמי היום ראוטר של אדימקס קוי ....התגברתי על בעיית ה LOW ID ע"י פתיחת פורטים אבל האי מיול זז לאט !!! אני רגיל שתוך חצי שעה האי מיול שלי ב 50K + .....עכשיו הוא לא עולה מעל 10 קיי כבר שעתיים מה אפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Djx,

עשיתי חיפוש פה לפני שפתחתי את הת'רד הזה והמסקנות לא היו טובות (לא היו בכלל) http://www.hwzone.co.il/community/index.php?action=search2 אז אני מחפש שרת שתומך PHP SQL ולא ממש משנה לי המקום אני צריך אותו לאיזה כמה חודשים כדי שכמה אנשים שעובדים על פרויקט יוכלו להעביר מידע עליו (כגון פורומים, והודעות פרטיות) יש למישהו איזה המלצה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, ברשותי רשת עם נתב אלחוטית, ראוטר שמחלק כתובות דינאמיות. כל מחשב שמתחבר לרשת מקבל את הכתובת: 192.168.1.2 192.168.1.3 וכן הלאה. יש לי תיקיות משותפות הן על מחשבי ה-Pc והן על המק. מחשבי ה-pc שברשותי מתחברים לרשת ומזהים זה את זה ב"שכנים ברשת" וכן את התיקיות המשותפות והמדפסת. מחשב האיימק שלי (OS 10.5.8) מקבל IP כמו שציינתי למעלה, אך לצערי הוא לא רואה את התיקיות המשותפות ולא את מחשבי ה-PC. גם ה-pc לא רואים את המק. בקיצור, כיאה ליריבות בין MS לאפל, הם מתעלמים זה מזה... כאשר חיברתי את האיימק במקום אחר, אוטומטית הוא זיהה את כל מחשבי ה-pc שברשת והציג אותם בפיינדר בצד. לכן אני מבין שזה משהו מהגדרות הרשת שלי. אל הראוטר מחוברים בכבילה ה-pc ובאופן אלחוטי המק. גם כשהמק חובר בכבל עד…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by FC Chelsea,

הייתי רוצה לברר כמה פרטים על הוספת מודם לבית. כרגע יש לי רשת אלחוטית ואני ישן עם ראוטר אלחוטי שנמצא אצלי בחדר. אני מעוניין להוסיף עוד מודם ולבטל את הרשת האלחוטית. רשת חוטית לא אפשרית מבחינת המבנה של הבית. התקשרתי להוט ואמרו לי שאני צריך להוסיף 70 ¤ בחודש בשביל עוד מודם, יש אופציות אחרות? אני לא צריך חשבון אינטרנט נוסף או משהו כזה, אלא רק את המודם עצמו ( מודם כבלים ). תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by IGAmiel,

הי חברים מה שלומכם? ככה המחשב שלי פורמט, הכול תקין. הפעלתי שיתוף תיקיות וכשאני בא להתחבר מהמחשב של אחי הוא רושם לי שהשם משתמש וסיסמא שגויים למרות שמילאתי בדיוק את הפרטים הנכונים. בנוסף לכול הצרות ה- Boxee לא מזהה שום מחשב ושום כונן ברשת. המסקנה היא שהפרוטוקול smb (לפחות המסקנה שלי) לא מופעל טוב. למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות? יותר חשוב לי כרגע לטפל בבוקסי מהסיבה הפשוטה שהפעלתי עם אחי "קבוצה" ככה שהבעיה הזאת די נפתרה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Internal,

רציתי לשתף אותכם בבעיה הזויה שהיתה אצל חברי הטוב שפשוט רצה לעבור לתשתית של הוט אז הטכנאי בא אליו שם לו את המודם ניסה להתחבר לא עבד . אחרי כמה בדיקות הטכנאי הגיעה למסקנה שהמחשב דפוק והכרטיס רשת לא תקין והלך. הוא התקשר לתמיכה אולי הם יכולם לעזור אחרי שעה איתם בטלפון והעבירו אותו ל טכנאי "בכיר" נאמר לו הכרטיס דפוק. באתי אליו עם המחשב שלי ושוב משו לא עובד. הפעם אני התקשרתי ודיברתי עם תומכת מאוד חמודה שבאמת מבינה משהו. ונמצא שהמחשב חוסם תקשורת ב פורט 1701 שהחייגן צורך כדי לצאת להתקשרות אליהם (לא ידוע למה) לפחות הבעיה נימצאה והיא נתנה לנו שרת חילופי(שאף אחד אחר לא חשב לנסות , מאוד חכמים) וואלה פתאום זה התחיל לעבוד. לאחר כמה דקות נוספות חשבנו למה גם אצלי זה לא עבד ואז הגענו למ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם, ברשותי ראוטר של חברת אדימקס דגם BR-6524n הממוקם בסלון של הבית. בחדר של אחותי (הנמצא רחוק מהסלון) ישנו סטרימר אלחוטי של אקסטרימר עם אנטנה (כן יש לו כניסה קווית אבל אין אפשרות להשתמש בה כי אין נקודת רשת בחדר הזה והוא חייב להישאר שם- אני מודע לחסרונות). הקליטה של הרשת האחלוטית בחדר של אחותי קיימת אך בעוצמה נמוכה וכתוצאה מכך הסרטים שהיא מפעילה בסטרימר נתקעים כל מס' שניות (Buffering). בהנחה שלא ניתן להזיז את הראוטר או את הסטרימר ממקומם, כיצד ניתן להגביר את הקליטה בחדר של אחותי (היכן שממקום הסטרימר) מבלי לפגוע במהירות הרשת ע"מ שהסרטים יתנגנו באופן חלק ורציף? רק לשם הבהרה, כאשר אני מחבר את הסטרימר קרוב לראוטר הסרטים מתנגנים חלק ולכן אני יודע כי מהירות הרשת עצמה מס…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by rani,

למישהו יש את הגירסה הראשונה של החייגן (לכבלים) מה שהציעו להורדה באתר של הוט( האתר לא מתפקד משום מה...)ולא מה שיש עכשיו באתר של ברק כי הגירסה החדשה עושה לי בעיות עם שיתוף האינטרנט... והגירסה הראשונה לא.. בכול אופן למי שיש את הגירסה הראשונה של החייגן שלהם אשמח אם ישלח לי

10. Started by pazer005,

יש לי מחשב שמחובר דרך כבל רשת לראוטר ויש לי אנטנת USB שקולטת רשת מבחוץ. איך אני יכול לשלב ביניהם כך שאני אקבל את רוחב הפס של שניהם יחד? רוחב הפס שלי מהראוטר הוא 12MB וזה של הרשת האלחוטית זה עוד 7MB.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by TOMER20,

אהלן, יש לי בית פרטי עם שני מחשבים במרתף ונתב של EDIMAX (לא אלחוטי). אני רוצה מחשב עם אינטרנט בחדר, שנמצא שתי קומות מעל, מישהו יודע כמה עולה להעביר כבל כזה? האם ניתן איכשהו להשתמש בתשתית קיימת של המרכזייה? (סליחה על הבורות) תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. התחברתי אליהם במבצע המטורף ההוא ל-100 מגה ועד לא מזמן היה מעולה והמלצתי עליהם בחום. פתאום הכל השתנה ומהירות הגלישה, בעיקר בארץ הדרדרה. כל בדיקות המהירות שעשיתי אז והראו תוצאות מעולות נדפקו לגמרי והיום אני מקבל מהירות ששקולה ל 10-30 מגה (במקום 100). בדקתי גם עם התמיכה שלהם וגם של הוט, אין בעיה בתשתית, אין בעיה במודם (הוטבוקס שהראוטר שלו מבוטל), ועדיין הגלישה נוראית. אני שוקל להתנתק מהם כבר מחר.. מישהו יכול לאשר שהבעיה לא רק אצלי ? תודה ;D

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by IME3,

עברתי מ 4 ל 10 בבזק ונטויזיון אמרו שיקח 24 שעות עברו כמה ימים בלי שינוי אז התקשרתי ובזמן אמת שינוי וישר קיבלתי תוצאה של 10 מגה בSPEEDTEST זאת אומרת שהם משנים את ההגדרה בלחיצת כפתור (ולפי מה שנראה מחכים עד שהלקוח מתקשר לוודא :\) עכשיו ה UPLOAD נשאר אותו דבר אני שם לב אני בוחן על אתר MEGAUPLOAD כי הוא יודע להשתמש יפה בכל המהירות שאני יכול להציע ולפני השינוי הייתי מעלה דברים ב 60-70KB לשנייה ועכשיו זה בסביבות אותו הדבר אולי קצת יותר גבוה כמו 80-90KB לשנייה אבל לפי הפרסום של החבילות הקפיצה הייתה צריכה להיות מ 400KB ל 800K בהעלאה זתומרת כפול והייתי צריך לראות מספרים בסביבות 120KB לשנייה יכול להיות שבזמן שהתקשרתי שינו לי את ההורדה ל 10 אבל לא נגעו בהעלאה והשאירו אותו דבר?…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן, כבר מחובר כמה שנים ל 012. הבנתי שאצלהם הם חוסמים פורטים. זה נכון? לפי מה שהבנתי בזק בינלאומי הם הרע במיעוטו היום. נכון? הדיל הכי טוב שהציעו לי בבזק בינלאמי עם התחייבות לשנה - 39.90 ש"ח ל 1.5MB או 49.90 ל 2.5MB אלו מחירים טובים? מישהו מכיר מחיר יותר טוב אצלהם? באינטרנט הרגיל של בזק (ADSL) נגמרה לי ההתחייבות - ועכשיו הם מקפיצים לי את המחיר ל 80 ש"ח לחודש ללא התחייבות, אן אם אני רותה להתחייב לשנה זה יצא 65 ש"ח ל1.5 MB - נראה לי מחיר מטורף? לא? בבזק בינלאומי אמרו לי שאולי יעזרו יל להוזיל את העלות של האינטרנט של בזק. אשמח על כל הארה ומידע בנושא... תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by צבי יהודה,

האם זה נכון שיש קרינה מסוכנת בראוטר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אז ככה ש לי תשתית כבלים וספקית בזק. שדיברתי עם שירות הלקוחות הם אמרו לי שזה ראוטר גרוע והוא לא מתאים לשימוש עם כבלים. עכשיו היום קניתי את הראוטר.. האם אני עומד לסבול איתו? והאם אפשר להחליף אותו לראוטר אחר?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by omerbasket,

היי, יש לנו בבית 2 מחשבים - אחד נייד ואחד נייח, ולעומת זאת יש לנו רק קו אחד לאינטרנט, מה שגורם לכך שרק אחד מבני המשפחה יוכל להשתמש באינטרנט בכל פעם. רציתי לדעת: האם, במידה ואקנה ראוטר, הראוטר יאפשר לי להתחבר בו-זמנית מן המחשב הנייח (שלא כולל מן הסתם Wi-Fi) ומן המחשב הנייד (שכן כולל Wi-Fi)? בנוסף, אם קונים ראוטר, יש טעם להביא את המחשב הנייד במיוחד לחנות בה אני קונה כדי שיסדרו לי את ההגדרות לראוטר, או שכל מי שיש לו מושג כלשהו במחשבים יכול להתקין את העניין לבד, כולל קוד?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by hardgore1,

נא למחוק את ההודעה תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. כרגע נגמרה לי תקופה של התחייבות ואני משלם מחיר פראי של 120 שקל לחודש.. משיחה עם נציגת שרות היא הציעה לי חבילה של 99.90 לחודש בהתחייבות לשנה , סכום שעדיין נראה לי קצת גבוה ולמרות ששאלתי אותה שוב ושוב אם אין לה הצעה אחרת ,הדבר היחיד שהציעה לי היה להוריד במהירות. באתר "כמה זה" יש חבילה של 5 מגה ללקוחות חדשים בסכום ממוצע של 60 שקלים לחודש בהתחייבות לשנה. אז מה ניתן לעשות? הייתי מאיים להתנתק אבל אין לי כוח להגיע למצב שתופסים אותי במה שנקרא בלוף ובאמת מציעים לי להתנתק , בנוסף לזה אין לי כוח לכל המשחקים האלה אם בסופו של דבר יסכימו להוריד לי איזה 5 שקל לחודש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Tal735,

שלום אני מעוניין כבר להתחבר לADSL אבל אני מבולבל מכל המבצעים של כל החברות, כל אחת אומרת שהיא יותר טובה ואין לי מושג במי לבחור! תעזרו לי בבקשה, אם למישהו יש את האינטרנט של 013 שיגיד לי אם זה שווה או סתם חרא כמו כולם. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by nexson568,

קודם כל שלום לכל חברי הפורום , לאחרונה ביצעתי שידרוג של מהירות האינטרנט שלי מ-5M ל-12M ספק האינטרנט שלי הוא 012 והתשתית היא HOT ויש לי כרטיס רשת מובנה במחשב. כאשר בצעתי בדיקת מהירות באתר SPEEDTEST.NET מצאתי כי חסרים לי 2M וכי אני מקבל רק בממוצע 10.34M מהירות הורדה ומהירות העלה תקינה (לפי החבילה) של 1.02M עכשיו בעבר כשהייתי עם 5M כל פעם שביצעתי בדיקת מהירות אז זה הראה לי 5.12M ישר קפץ למעלה והיה תמיד יציב ופה ב-12M זה מתחיל מ-8M וזוחל לאט לאט אל עבר ה-10M עכשיו את הבדיקות שלי בצעתי גם באתרים כמו HOT,נטוויז'ן,012 וכולם הראו לי תוצאה דומה.. (כמובן שבעת ביצוע הבדיקה כיבתי את הטורנט וכל מה שעלול לתפוס רוחב פס) השאלה היא האם זה תקין שב-12M יווצר מצב כזה שאני לא ממצא את מק…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by johnwoo,

היי, רכשתי את הראוטר הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12628 קיבלתי מחבר את הסטרימר הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9974 השאלות שלי: האם כדי להפוך את הסטרימר לאל-חוטי אני חייב לקנות את האנטנה שבאג מציעים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12448 או שיש אופציות יותר זולות? בנוגע לראוטר- חבר נתן לי אנטנה שמתחברת למחשב. האם בגלל שהראוטר בטכנולוגיית N, עדיף לי להשקיע באנטנה ספציפית? אף אחד לא יודע?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שכחתי את הסיסמא שלי לחיבור האינטרנט ישנה אפשרות למצוא אותה או שבעזרת תוכנה כלשהי כל זאת מבלי להתקשר לספק אינטרנט תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by gabrielf,

באיזה מהירות מקסימלית ניתן להתחבר עם חייגן שכזה? ברשותי חיבור 16 מגה נתב לינקסיס 4200

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני עובד על WINDOWS 7 ויש לי עוד 2 מחשבים עם XP שלושת המחשבים מחוברים דרך ראוטר כל המחשבים רואים אחד את השני אבל משום מה ממחשב עם XP אני לא יכול להכנס לתיקיות שנמצאות על 7 כותב לי שאין הרשאות. מה 7 אני יכול להכנס לכל מחשב בלי שום בעיות הXP רואה את המחשב שנימצא על 7 וניכנס אליו אבל לתיקיות שרואים שם שהם משותפות אי אפשר להכנס אי הרשות מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.