רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. ברשותי נתב של EDIMAX מדגם 6114 (אם אני זוכר נכון את הדגם), בעל אנטנה אחת. לצערי, איכות הקליטה בבית "לא משהו" בלשון המעטה ומעבר לחדר שבו נמצא הראוטר קשה עד בלתי אפשרי לקלוט. האם יש למישהו ניסיון עם ה MIMO בעל 3 האנטנות? האם איכות הקליטה והשידור גבוהים משמעותית או שמדובר בגימיק בלבד? אשמח לקבל תגובות.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר לWIFI זה מתחבר אבל משום מה אין אנטרנט. וזה קורה עם כל רשת שאני מנסה להתחבר אליה כתבתי בCMD IPCONFIG וזה מה שזה רשם לי: בנוסף כשאני מנסה להיכנס להגדרות הפיירוול זה רושם לי את הודעה הזאת: זה מחשב נייד ומותקן בו XPויש לי עוד בעיה עם מחשב אחר, אני מתחבר ממנו לאנטרנט גם דרך WIFI וכל פעם שאני מחבר את הפלאפון למחשב, האנטרנט מתנתק למרות שהפלאפון לא מוגדר כמודם (וינדוס 7) תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב האם אתרים יכולים לדעת מי נכנס אליהם ומאיזה אייפי ובאיזה מידע הוא צפה באתר? לאחרונה בעת שיטוט ברשת נכנסתי דרך וויקיפדיה לאתר המזוהה עם חברת האקרים ובכן נבהלתי שכן יש לי אייפי קבוע תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברת HOT התחילה לשווק מודם כבלים משולב עם נתב אלחוטי של חברת AMBIT הטיוואנית. מדובר בדגם Ambit U10C019 וניתן מצוא מידע מפורט עליו כאן -- http://www.ambitmicro.com/U10C019.datasheet.pdf. מדובר בנתב אלחוטי בתקן G עם תכונות סטנדרטיות. מידע מאתר HOT יש כאן -- http://www.hot.net.il/HOT.aspx?docID=8167&FolderID=2877〈=he
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רטואר של בזק DSL-6740U הוא כל הזמן מתנתק לי הרבה פעמים ביום אני רוצה לקנות משהו אחר אבל אני לא מבין מה יעבוד ומה לא בדיוק עכשיו התפרסמה כתבה על ראטורים פה http://www.techspot.com/bestof/routers/ חשבתי ללכת על TP-Link Archer C7 AC1750 Dual Band Gigabit 1750Mbps שאני רואה שקיים גם ב KSP ב 500 שקל עכשיו שאני מסתכל בגב של המכשיר אני רואה כניסה כחולה https://www.amazon.com/TP-LINK-Archer-C7-Wireless-1300Mbps/dp/B00BUSDVBQ GIGABIT WAN PORT אבל אצלי במכשיר של בזק יש כניסה שנראת שונה שנכנס לשם הקו טלפון ורשום VDSL מדובר בדברים שונים? הראוטר הזה יהיה יכול…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי נתב SIEMENS SL2-141 שקבלתי מבזק. אני מנסה לפרק את האנטנה שלו כדי לחבר אנטנה ארוכה יותר. מישהו הצליח לפרק אותה? כמובן מבלי לשבור אותה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתאום לאחר יום כיפור יש איטיות לא נסבלת.. אני בחבילה של 10MB, מגיעה לבדיקה בSPEEDTEST בקושי ל2.5MB, סרטונים ביוטיוב על 360p בקושי נטענים, שלא לדבר על HD. פינגים גבוהים ועמודים זוחלים. בדקתי כבר בכמה מחשבים.. זה רק אני?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני נמצא כרגע בתשתית של HOT וספק HOTnet חיבור אוטומטית ללא חייגן אני מעוניין להחליף את איפי של בגלל שחסמו אותי באיזה משחק רשת עכשיו קראתי קצת בגוגל על בקשת הרענון דרך התשתית התקשרתי לתשתית הוט בקשתי מהם רענון ועדיין האיפי שלי לא השתנה משהו יכול להמליץ לי מה אפשר לעשות בשביל לשנות איפי? תודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בבית את המגבר TL-WA850RE אבל אין לי מספיק קליטה במקום שבו אני רוצה להגדיר את הWI FI. ניסיתי לחבר כבל מהנתב למגבר אבל הבנתי שהוא רק מגביר את האות ולא מייצר רשת חדשה. חיפשתי מגברים דומים ברשת אך התבלבלתי מכל הנתונים, אני מחפש משהו קומפקטי שרק מתחבר לשקע חשמל ולכבל רשת ויש לי WI FI, משהו בסגנון הזה: http://www.7inova.com/ProductShow.asp?ID=279 אבל לא מצאתי את החברה הזאת כמעט בארץ. יש המלצות למישהו ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
טוב אין לי מושג איפה לכתוב את זה כי בתמיכה טכנית כתוב עיות חומרה בלבד, אז נראה לי הכי קשור לאינטרנט. האתר גוגל לא עולה לי =/ שאני מנסה להכנס זה כאילו שהאתר לא קיים. ניסיתי לאפס הגדרות אינטרנט, לנתק ולחבר את הנתב והחיבור (רשת של שני מחשבים,בשניהם לא עולה), ולעשות תיקון מהlocal area connection. שם דבר לא עזר. יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד עכשיו גלשתי דרך בזק בינלאומי 5 מגה ודרך הוט 12 מגה. הייתי מקבל מהירות העלאה של 1 מגה, היום הוט שינו לי את זה ל5 מגה ואני מקבל העלאה של חצי מגה, בזק בינלאומי המליצו לי לשנות את המהירות בשביל שתהיה תואמת בשביל למנוע תקלות. האם היה כדאי לי לשנות את המהירות? והאם מהירות העלאה היא קשורה רק בתשתית? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שוחחתי עם הנציג, הבנתי ממנו שהם מספקים ראוטר בעלות של 25 שח לחודש, ראוטר של חברה ממש עלומת שם. אני צריך ראוטר טוב. אין לי גישה מהמחשבים בבית לכבל רשת. שאלותי הן כאלה: 1. האם משתלם לי לעשות 1 גיגה מהירות כשאני מחובר דרך WIFI (לא חשוב כרגע מחיר החבילה)? 2. האם זה נכון מה שאמר לי הנציג שאם אני לא רוצה את הראוטר שלהם, אני צריך רק ראוטר ולא מודם ראוטר? 3. האם אפשר לקבל המלצה על ראוטר כזה? עד סביבות 400-500 שח. או שאפשר להסתפק במה שסלקום נותנים. 4. אינני איש רשתות מקצועי אבל לא ידיים שמאליות, האם אסתדר בהתקנה של הראוטר? 5. אם אני לוקח את הציוד של סלקום. כדאי להוסיף 10 שח עבור mesh? תודה רבה מאוד לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי אינטרנט 10 מגה בבית, מוריד ומעלה על המקסימום. הבעיה היא שיש פינגים גבוהים, אם אני למשל עושה בדיקת מהירות מול שרתי בזק בינלאומי (אני לקוח שלהם), אני מקבל פינג של 100+ קבוע, ובמשחקי רשת מול שרתים בחו"ל הפינגים נעים באזור 180-250+ אני ציינתי בכוונה וינדוס 8 בכותרת כי עשיתי נסיון עם LIVE CD של לינוקס ושם הפינג היה בסדר (30) כל הזמן, כך שכנראה הבעיה היא בוינדוס. יש מה לעשות בנידון?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי משהו שהוא קצת מוזר - יש לי ראוטר WR841N אבל התופעה לא היתה רק בו (היה גם בראוטר הקודם שלי - DLINK כלשהו, הזה שמסופק עם בזק) כשאני מפעיל את המחשב, והWindows נדלק - זה כאילו מזהה 2 רשתות, אחת אמיתית ואחת Undenfied ואין חיבור לרשת - בשביל לאפשר חיבור לרשת אני צריך להיכנס ללוח בקרה>רשת ביתית> שם ללחוץ על הLocal Area Connection ואז לעשות Disable ואז לגשת למנהל ההתקנים ולעשות Enable מחדש לכרטיס רשת שלי.. ניסיתי כלכך הרבה פתרונות שאני כבר אובד עצות... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא מצ"ב צילום מסך [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את ההארדיסק של ווסטרןדיגיטל MY BOOK WORLD EDITION 2 1TB זה הארדיסק חיצוני שמתחבר בחיבור רשת לראוטר(EDIMAX 6504N),ואז בעצם יש אליו גישה דרך האתר של MIONET (תוכנה שכנראה בשיתוף עם WESTERNDIGITAL) אפילו עם המחשב מכובה,יש גישה לקבצים שלו,זה ממש מציג דרך שם את הכל תיקיות ואפשרות להכנס ולהוריד את הקבצים. הבעיוצ עם האתר שלהם הזה1.,שבהרבה מחשבים הוא לא פועל בגלל ג'אווה או בגלל לא'דע פקין מה, 2.גם באלה שהוא פועל-יש חסימה של הקבצים הכי פופולריים של מוזיקה,וידאו,תמונות...שזה בעצם מה שאני רוצה גישה אליו! 3.התיקיות אצלי בהארדיסק הם בעברית וכנראה בגלל שאין להם פונט עברי באתר זה פשוט מראלי את הכל בג'יבריש.ואני לא יודע לאיזה תיקיה להכנס. לכן..העזרה שרציתי מכם. זה איך אני בעצם ניגש …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב המחובר לאינטרנט דרך ראוטר אלחוטי( level one wbr-3407a). מערכת הפעלה XP SP1 הבעיה - הפורטים שלי חסומים(למשל באימיול). הורדתי את הפיירוול של ווינדוס, המחשב שלי(אם כתובת IP סטטית) מוגדר בראוטר על מצב DMZ. ובנוסף הגדרתי לפיירוול את הפורטים הדרושים ועדיין הפורטים חסומים. התקשרתי לספק שלי(013) והם אמרו שהם לא חוסמים פורטים. ד"א - לא מותקנת לי שום תוכנת אנטיוירוס או פיירוול כלשהיא - אני פשוט שונא אותם. מה עושים???
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב הנייח שלי לרשת האלחוטית. אני ממש לא מבין בזה ולא יודע מה אני צריך לחפש. בגדול ראיתי שיש שני סוגים של כרטיסים USBו PCI שתומכים בתקנים שונים ( 802.11b , 802.11g, 802.11n) ובמהיריות שונות האם יש עדיפות ל USB או PCI? האם שווה לקנות כרטיס שתומך בכל התקנים או שאני שזה סתם מיקר ועדיף לי למצוא מה מתאים לי (ואיך אני יודע מה מתאים לי)? ומה לגבי מהירות? מה נחשב סטנדרטי 54M ,150M או יותר? למה עוד צריך לשים לב? האם יש דגמים שנחשבים יותר טובים,נותנים אות חזק יותר? בקיצור אני די אבוד ואם אפשר ההיתי רוצה המלצה לדגם ספציפי שעושה עבודה טובה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב. אני החלטתי שאני רוצה רשת ביתית ולשם כך אני זקוק לראוטר, על איזה ראוטר אתם ממליצים לי? הראוטר יתפוס רק איזה 10-15 מטר לא יותר מזה. סכום? לא יודע אתם תגידו לי כל מיני הצעות ואני אשמח בעיקרון אין הגבלה לסכום. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על הנתב עצמו רשום: 5V----2.5A על הכבל/שנאי (שמתחבר כמובן אל הנתב) רשום: INPUT 100-120V - 50-60Hz האם הנתב יעבוד בארץ? אני ממש לא מבין כלום בעיניינים האלה, אבל חשבתי לשאול. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פירסמתי נושא דומה בפורום תמיכה טכנית אבל סבלתי שם מהתעלמות אני מקווה שפה אנשים יועילו בטובם לעזור בבקשה... אז זה מה שפרסמתי : "יש לי לוח אם של אינטל DG41RQ יש בו כרטיס רשת מובנה , כרטיס קול מובנה, וצ'יפסט G41 שכולל כרטיס מסך מובנה X4500 כל אופן הכל עובד לי עד לא מזמן, לא הייתה שום בעיה בכל אופן יום שישי בלילה המחשב עוד עבר נורמלי אתמול שבאתי להדליק את המחשב שמתי לב שאין לי רשת הכרטיס רשת המובנה פשוט לא מזוהה (לא מראה כלום במנהל ההתקנים אין שם שום סימן צהוב ולא מראה שום סימן שהיה קיים בכלל מתאם רשת) כשהפעלתי את המחשב בסייף מוד אז הוא זיהה לי והוא רשם עוד רשומות במתאמי רשת כמו WAN ועוד כמה דברים בכל מקרה יש לי גם הארד דיסק סאטא מחובר וגם אטאפי ובעיקרון הוא מזהה את האטאפי בת…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כיום אני משתמש בנתב שהוט סיפקו לי שהוא די סבבה ומספיק לי לבנתיים. הבעיה היא שבקומה הרביעית אני כבר בקושי קולט או לא קולט בכלל. קיבלתי לאחרונה עוד נתב אלחוטי של Edimax ורציתי לשאול האם יש אפשרות לחבר אותו כנתב נוסף בעצם? אני יודע שאפשר לחבר דרך כבל. האם אפשר ליצור בניהם את החיבור גם אלחוטי? בכל אופן, אני כנראה יחבר את שניהם דרך כבל והשאלה הנוספת שלי היא איך זה יראה מבחינת הרשת האלחוטית? יראו 2 רשתות בעצם או שיש איכשהו אפשרות להגדיר את שניהם כרשת אחת? תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.מה אני צריך בדיוק כדי לעשות אלחוטית בין 2 מחשבים? חייב נתב או שמספיק לחבר כרטיס רשת אלחוטי לכל מחשב? 2.ירגישו הבדל בין 802.11b ל-802.11g? או שזה לא ממש משנה? 3.אם יש לי פיירוול בכל מחשב זה יספק מספיק הגנה? 4.יהיה אפשר להעביר קבצים ממחשב למחשב במהירות סבירה? 5.מחשב אחד נמצא בממ"ד זה בעיה? סליחה על כל השאלות אני לא ממש מבין בזה, ותודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
של התוכנה של הכרטיס רשת. הוא מופיע ב"חיבורי הרשת" ונקרא "גשר רשת" לא היה שם דבר כזה אף פעם . מה זה הדבר הזה? מה תפקידו? והאם יש לעשות פעולה מיוחדת כדי לבטלו? ואם כן מה היא ? תודה רבה ויום טוב.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים, שבת שלום. אתמול החלטתי שמספיק עם החוטים שרצים בבית, ומשתרעים על-פני 3 קומות, וסוף סוף עברתי לרשת אלחוטית. בטוח חלקכם יגידו שעשיתי טעות, אבל מה שהיה הכי מהיר זמין וזול זה הראוטר של בזק שקיבלתי בחינם ( SIEMENS) + שלושה מתאמי USB - אחד לכל מחשב. כמו שהבנתם בבית יש לי 3 קומות, בכל קומה מחשב, בקומה התחתונה ביותר המחשב הוא בממ"ד. מיקמתי את הראוטר בקומה האמצעית בתקווה שיתן לי את התוצאה האופטימלית. למרבה הפלא (מה שהסתבר בסוף כברור מאליו רק שלא הבנתי עד אתמול ברשתות אלחוטיות) הקליטה בקומה התחתונה והעליונה קיימת, אך היא על-הפנים מה שלא מאפשר גלישה. חקרתי קצת את העיניין והגעתי למסקנה שאוכל להפיק יותר מהציוד באמצעות רכישת אנטנה חיצונית (איכותית הפעם) שאותה אחבר לראוטר והק…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-