עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by yfital,

היי, בסופ"ש האחרון עברתי דירה והשארתי את המודם שלי להורי. המודם שהיה לי היה: aztec 600e המודם שיש לי כרגע הוא ה: ECI 270PR, משודרג לגרסה האחרונה מהאתר של בזק - במצב BRIDGE. המודם מחובר דרך נתב LINKSYS wrt54g. הכל עובד מצויין, המהירות טיפה נמוכה ממה שציפיתי במעבר ל-4מגה, אבל ניחא. הבעיה התחילה שרציתי להוריד סרטון מ-GAMETRAILERS, מי שמכיר ומי שלא, זה סרטון של משחקי מחשב\קונסולה וכו'. אני מוריד את הסרטונים בעזרת FLASHGET, תוכנה שבטח הרבה מכירים, וכמובן שאני נותן להם להוריד עם 5 THREADS בשביל שיתפוס את כל רוחב הפס. אבבבבלללללל, מאז המודם החדש, אני תמיד מקבל תשובה שהאתרים לא תומכים ב-206 ( PARTIAL CONTENT ) וגם לא ב-RESUME. הבעיה אינה באתר, וגם כנראה לא ב-ROUTER ( כי הוא פשוט …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by haviv822,

איזה ספק טוב הייתם ממליצים שלא חוסמים פורטים ושהפינגים כמה שיותר נמוכים האמת ש 012 כבר עלו לי על העצבים עם כל החסימות פורטים שלהם..... יש לי כרגע 1.5MB ואני משלם 41 ש"ח ל 012. מעניין אותי לדעת כמה אתם משלמים לספק בלבד (למי שיש 1.5 MB)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אז המקרה ככה: יש לי מחשב שולחני ומחשב נייד, בנייד יש 802.11G ויש לי מודם מוטורולה SB4200 מה אני צריך לעשות בשביל שיהיה שיתוף אינטרנט ורשת בין שתי המחשבים? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אהלן תכננתי את הרשת שלי בבית ככה, רציתי לדעת האם תכננתי נכון או שכחתי משהו: הרשת היא חוטית, אמורה לשמש לאינטרנט בעיקר (הורדות ודואר) בזק בין לאומי V תשתית כבלים של הוט V מודם כבלים של הוט (terayon tj715x) V נתב BR-6104K (עוד לא קניתי) V מתג של Edimax (יכול להיות שלא אצטרך בגלל שלנתב כמה יציאות) V כל מיני מחשבים V כל מיני אנשים שאלות: 1. האם תכננתי נכון, צריך כבל מוצלב איפשהו בדרך? 2. האם אפשר להגדיר בנתב חיבור אוטומטי? תודה לcheif על האתר

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי בבית את הנתב DYNALINK 1025W של חברת ROTAL שקיבלתי במתנה מחבר... והוא עושה לי בעיות וכל הזמן הוא מתנתק ויש לי הודעה של בזק שהשם משתמש וסיסמה לא טובים, ואני מתקן ואז זה עובד ושוב פעם זה לא בסדר... ואני כתבתי את הפרטים נכון, אבל כל הזמן זה מופיע ואז אני צריך להתחבר שוב וכל פעם להגדיר הגדרות מחדש... רציתי לבקש כמה דברים: 1. מה דעתכם על הנתב הזה? 2. אם מישהו יודע, כמה הוא עולה? 3. ואיזה נתב אתם ממליצים לי לקנות עד 300 ש"ח והאם הוא יותר טוב ממה שיש לי? (אם אפשר אחד אלחוטי ואחד לא אלחוטי) 4. במה הוא יותר טוב ממה שיש לי? 5. והאם יש לראוטר שאתם ממליצים לי מדריך איך לעשות אותו מאובטח שאף אחד לא יוכל להתחבר אליו? זה דחוף!!! תודה מראש!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by crow3d,

פירסמתי נושא דומה בפורום תמיכה טכנית אבל סבלתי שם מהתעלמות אני מקווה שפה אנשים יועילו בטובם לעזור בבקשה... אז זה מה שפרסמתי : "יש לי לוח אם של אינטל DG41RQ יש בו כרטיס רשת מובנה , כרטיס קול מובנה, וצ'יפסט G41 שכולל כרטיס מסך מובנה X4500 כל אופן הכל עובד לי עד לא מזמן, לא הייתה שום בעיה בכל אופן יום שישי בלילה המחשב עוד עבר נורמלי אתמול שבאתי להדליק את המחשב שמתי לב שאין לי רשת הכרטיס רשת המובנה פשוט לא מזוהה (לא מראה כלום במנהל ההתקנים אין שם שום סימן צהוב ולא מראה שום סימן שהיה קיים בכלל מתאם רשת) כשהפעלתי את המחשב בסייף מוד אז הוא זיהה לי והוא רשם עוד רשומות במתאמי רשת כמו WAN ועוד כמה דברים בכל מקרה יש לי גם הארד דיסק סאטא מחובר וגם אטאפי ובעיקרון הוא מזהה את האטאפי בת…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, פרמטתי את המחשב האורח ברשת האלחוטית עד לפני כן הכל עבד חלק. כרגע אני מנסה במחשב לאתר את הרשת האלחוטית דרך Wireless Network Connection במערכת הפעלה XP ולא מצליח. דרך התוכנה של הכרטיס רשת אלחוטי (USB) הוא מאתר את הרשת ואף מבקש סיסמא ומצליח להתחבר. אך דרך הממשק של מערכת ההפעלה הוא לא מוצא את הרשת האלחוטית. מה צריך להגדיר במחשב על מנת שיזהה את הרשת אומטימית כשהמחשב עולה? צריך להגדיר על הכרטיס רשת אלחוטי (USB) הגדרות כלשהן? אם כן אשמח להגדרות ומה עוד צריך. תודה רבה וערב מצויין.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by bastard007,

כמה עצות מועילות: * אם יש לכם נתב אלחוטי ואתם מתחברים אליו רק עם כבל תבטלו את השידור האלוטי שלו. איך אני מבטל את השידוא האלוטי\אלחוטי שלו ?? תודה מראש ושאלה נוספת יש לי נתב אלחוטי, יש לי לאגים בערבים שאני משחק במשחק אונליין איך אני מגדיר פורטים? אפשר בבקשה מדריך בעברית ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by elyaz,

שלום ברשותי ראוטר של tp-link, דגם wr-541G. כאשר אני מתחבר לאינטרנט כאשר הראוטר מחובר ישירות למחשב (הכוונה עם כבל) זה מתחבר כרגיל, אך כאשר אני מנסה להתחבר דרך ה wireless, המחשב אמנם מתחבר, אך יש משולש צהוב קטן ליד, ואין אפשרות להכנס לאתרים, ומופיע הכיתוב "no internet access". עשיתי עידכון קושחה לראוטר ואיפסתי את כל ההגדרות אך זה לא עזר. כמו כן יש ברשותי מתאם טלפון אינטרטי של בזק בינלאומי. מה יכולה להיות הבעיה? האם יש דרך לבדוק את הראוטר? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Bone-Breaker,

מה יותר מהיר וטוב?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. http://www.itpro.co.uk/609932/website-danger-as-hacker-breaks-ssl-encryption http://www.norman.com/security_center/blog/righard_zwienenberg/67155/en http://mobile.slashdot.org/article.pl?sid=08/10/12/1724230 לידיעה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. האם כאשר אני משנה את החיבור ב-014 ל-100 מגה, והתשתית היא של הוט, עדיין אני צריכה גיימר ב-014 לתעדוף? יש לי נתב TPLINK 1043, שחשוב לי המהירות רק בחיבור קווי, האם עדיין יש לי צורך בחיוג או שב-014 מעבירים ל-100 מגה ללא חיוג?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מצטער שאני מחזיר את זה לפה אבל זה קשור גם לרשתות. אז לא למחוק לסגור או להעביר לי את זה מפה windows cannot find 'copy.exe « בתאריך: היום בשעה 13:20:49 » השב עם ציטוט ערוך הודעה יש לי רשת מחשבים ב domain שאני מנסה לפתוח כונני רשת ממופים אינ מקבל את ההודעה: windows cannot find 'copy.exe הבנתי שזה קשור לתולעת Salga-A י שלמישהו מושג איך אני מסיר את זה? ניסיתי כמה תוכנות להסרת תולעים אבל אף אחד לא הצליח להסיר אותה יש דרך יותר ברוטאלית מסתם להריץ תוכנה? או מישוה מכיר תוכנה להסרת תולעים במסירה את התולעת הזו? תודה לעוזרים --------------------------------------- windows cannot find 'copy.exe « תגובה #1 בתאריך: היום בשעה 13:26:40 » השב עם ציטוט וואי נתקלתי בזה לפני המון המון זמ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by LRa,

שלום, בשנה האחרונה הייתי מחוייב להוט דרך 012 עבור גלישה ב 1.5\256K. שילמתי 100 ש"ח בחודש. חודש שעבר פג תוקף החוזה והתקשרתי ל-012 ולהוט בכדי לקבל הצעת מחיר. החודש קיבלתי חיוב מהוט וראיתי שהוא גבוה ממה שסגרתי איתם. התקשרתי אליהם והם טעונים שאכן התקשרתי ודיברתי עם נציג, אך אין תיעוד למחיר שניתן לי. במקום זה המחיר שמופיע אצלהם הוא 74 ש"ח, שזה מחיר מחירון!(מה שלא הגיוני, כי גם אם המחיר שסיגרתי עם הנציג הוא גבוה ממה שאני טוען שהוא, עדיין לא סגרתי איתם על מחיר מחירון...). דיברתי עם שימור לקוחות והוא אמר לי את אותם הדברים. ביקשתי לדבר עם המנהל וכרגע הוא צריך לחזור אלי. מה לדעתכם עלי לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by rokman,

שלום !! יש ברשותי 3 מחשבים ומדפסת רשת, אני מעוניין לקנות ראוטר/נתב שיחבר לי בין כולם, כדי שהאינטרנט(בכבלים) והמדפסת לא יהיו תלויים במחשב אחד שכל הזמן דולק. איזה ציוד אני צריך לקנות?(בדגש על האוטר/נתב כי ברור לי שצריך כבלים וכרטיס רשת אחד לפחות בכל מחשב) אני מעוניין שזה יהיה חוטי ולא אל-חוטי. ועוד שאלה קטנה, יש ברשותי שני כבלי רשת מוצלבים (15 מטר ו20 מטר) שאני מעוניין לנצל אותם, האם יש איזשהו מתאם שהופך אותם ממוצלבים לרגילים על מנת שאני יוכל להשתמש בהם? תודה מראש! רואי

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by AiXC,

לא יודע מה קרה לבזק בינלאומי עד היום הייתי מקבל 100 מגה בטורנטים, ופתאום היום זה צנח. לעוד מישהו זה קרה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yuvalkob,

שלום לכולם יש לי רשת ביתית קטנה המורכבת ממחשב נייח אליו מחוברים כל כונני הרשת (כונן פנימי ועוד אחד חיצוני), המחובר באמצעות כבל לראוטר אל-חוטי (BR-6204 של EDIMAX). ומחשב נייד המחובר לרשת אל-חוטית. הגדרתי במחשב הנייח מספר תיקיות וכוננים שיהיו משותפים והכל עובד בסדר. הבעייה היא שכעבור 15-30 דקות עבודה (או אפילו בלי עבודה בכלל) הרשת הביתית מתנתקת (האינטרנט ממשיך לעבוד כרגיל- מודם כבלים שמחובר ישירות לראוטר) ואני לא יכול לצפות במחשב הנייד בכוננים מהמחשב הנייח. הבעייה נפתרת רק לאחר הפעלה מחדש של המחשב הנייח מודה לכם מראש על העזרה יובל

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מה קורה חברים? ברשותי הראוטר wrt54gl של חברת linksys גרסא 1.1 עם קשוחה דכנית אבל מקורית. גם אני כמו רבים סובל מבעיית ה P2P, כלומר כאשר יש עומס ואני מוריד דברים בקליינט של P2P לפתע אי אפשר לגלוש לאתרים והראוטר מחזיר פינג צולע וכל זה נפתר רק כאשר מאתחלים את הנתב. לאחר חקירה קצרה באינטרנט גיליתי שהבעיה ככה הנראה היא בטבלאת הניתוב (NAT), הבנתי שיש קשוחות טובות יותר ממה שיש לי בהן האופציה הזאת מוגדרת טוב יותר ואף אפשר לשנות אותה, נתקלתי ב 2 האחת TOMATO והשניה DD-WRT, רציתי לשאול האם שתיהן מתיימרות לטפל בבעיה? נתקלתי באנשים שטוענים שעם tomato הם לא עשו כלום והכל פעל בלי צורך להגדיר כלום, אבל באינטרנט מצאתי יותר חומר על DD-WRT אפילו מאמרים ספציפיים על איך להגדיר אותו http://tech…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ddjjsegev,

שלום לכולם, אני נמצא במעין רשת פנימית. אני מעוניין להעביר קבצים ו\או להתחבר לחבר שלי שגם הוא מחובר לאותה רשת. ע"י בדיקת TRACE לאי.פי שלו מצאתי כי אני מחובר ישירות אליו שנינו מחוברים דרך חיבור ETERNAT רגיל לרשת הפנימית אולם לא ברור לי איך אנחנו מחוברים ביחד (אולי דרך ראוטר בבנין אולם שעשיתי את בדיקת ה TRACE קיבלתי ישירות את האי.פי שלו). יש סיכוי שהצלחתי לבצע את זה אבל הוא דרש ממני שם משתמש וסיסמא של הרשת או של חבר שלי. איפה חבר שלי יכול למצוא את המידע הזה. ניסינו כמה סיסמאות של המחשב אולם ללא הצלחה אשמח לעזרה, תודה שגב.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by elaa56,

על 40 mb?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. הורדות בטורנט מושפעות מכל כך הרבה פרמטרים שקשה לדעת מה הסיבה למהירות/איטיות. לא פעם אני מוריד קובץ (לא שרת פרטי) ולמרות שיש משתפים רבים המהירויות מזעזעות. לפעמים (וזה לא תמיד עובד) אני מתחבר לשרת VPN בחו"ל תוך כדי ההורדה ואז פתאום העניינים זזים. נראה אם תוכלו לנחש מתי התחברתי ל VPN בגרף המצורף אז מה הסיפור פה? הספק חונק? מגבלה בחיבור המשתפים אלי? ההצפנה (VPN) שלא מאפשרת זיהוי תעבורת טורנט? כמו שאמרתי, זה לא תמיד קורה אבל כשזה קורה זה מאוד בולט. אז, מה ההסבר ההגיוני לתופעה הזאת? *אגב סימנתי להורדה רק קובץ בודד מהטורנט וזה מסביר את ה ETA.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. בדיקת פינג אני מקבל נגיד לארץ 6MS, ואז יש קפיצות שונות עד הכי גבוה היה 40MS בארץ. _בממוצע זה קפיצות של 10MSלפה ולפה לפעמים יותר לפעמים פחות) והקפיצות גם לא קבועות, הכוונה היא שלפעמים זה יכול חצי דקה / דקה שלמה להיות על 6MS ברזל לא זז (ביום האחרון זה לא ירד אפילו מתחת ל- 25), ואז פתאום מתחיל לקפץ. עכשיו לדוגמה הפינג בכלל על 35 קבוע בארץ, עם PACKET LOSS לפעמים, ומה אומרים לי בבזב"ל ? - "מבחינתנו הכל תקין". ניסיתי לאפס אותו מלא פעמים (את הראוטר-מודם), עידכנתי לקשוחה הכי חדשה, הכל. אני אפילו לא יודע במאה אחוז איפה הבעיה (אם התשתית והספק). היה היום בבוקר טכנאי של בזק שבדק את הקו והוא ראה שהכל מצויין, אבל מצד שני בזב"ל איפסו לי כל מה שאפשר לעשות ואומרים לי שהפינג וה- packetloss…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Albetron,

הבעיה כמו אצל הרבה אנשים התחילה מBF4, אחר כך שמתי לב שבאופן כללי יש אצלי packet loss גם לשרתים כמו גוגל וואלה וכ'ו מבלי שנראתה בעיה בתשתית או בספק.. אציין כי יש ברשותי 2 מחשבים. אחד מחובר לכבל ואחד WIFI, אותו מחשב שמחובר לכבל לא נותן לי Packet loss וזה שמחובר לWIFI כן אך אין בעיה עם עוצמת האות. מה מקור הבעיה ואיך פותרים את זה? תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני מעוניין לאחסן באחד האתרים האלה קבצים שאני יוכל להוריד למחשב שלי ב-RS אפשר לעלות עד 100MB megaupload עד 1 ג'יגה איזה אתר יותר אמין ? יענו שלא ימחקו אחרי שבוע

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים