עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום. רציתי לדעת איך אני יכול לשתף תיקיה בין שני מחשבים. למשל יש לי 3 מחשבים A B C אני רוצה לשתף תיקיה במחשב A כך ש רק מחשב B יוכל לגשת אליו ויקבל למשל הרשאות של קריאה/כתיבה ומחשב C רק יכול לקרוא את התיקיה. כל זה ב- windows7 כמובן תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by IME3,

עברתי מ 4 ל 10 בבזק ונטויזיון אמרו שיקח 24 שעות עברו כמה ימים בלי שינוי אז התקשרתי ובזמן אמת שינוי וישר קיבלתי תוצאה של 10 מגה בSPEEDTEST זאת אומרת שהם משנים את ההגדרה בלחיצת כפתור (ולפי מה שנראה מחכים עד שהלקוח מתקשר לוודא :\) עכשיו ה UPLOAD נשאר אותו דבר אני שם לב אני בוחן על אתר MEGAUPLOAD כי הוא יודע להשתמש יפה בכל המהירות שאני יכול להציע ולפני השינוי הייתי מעלה דברים ב 60-70KB לשנייה ועכשיו זה בסביבות אותו הדבר אולי קצת יותר גבוה כמו 80-90KB לשנייה אבל לפי הפרסום של החבילות הקפיצה הייתה צריכה להיות מ 400KB ל 800K בהעלאה זתומרת כפול והייתי צריך לראות מספרים בסביבות 120KB לשנייה יכול להיות שבזמן שהתקשרתי שינו לי את ההורדה ל 10 אבל לא נגעו בהעלאה והשאירו אותו דבר?…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. חברת "בזק" מפרסמת הבוקר הודעה לעיתונות העוסקת בתחזיות הכספיות לשנת ב-2013. בתוך ההודעה מסתתרת פיסקה בה מדווחת בזק שבכוונתה "להאיץ את היקפי פריסת הסיבים האופטיים עד לחצר הלקוח ובנייני המגורים (FTTB/H), כך שכבר במהלך השנה הקרובה תפרוס החברה רשת סיבים בהיקף משמעותי וקצב הפריסה צפוי להמשיך ולגבור בשנים הקרובות." אלה הם חדשות טובות ללקוחות המתבססים על תשתית האינטרנט של החברה וחדשות פחות טובות למיזם הסיבים האופטיים של חברת החשמל

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by huber,

שלום אנשים. החלטתי לעזוב את בזק ולעבור להוט. ניתן לקרוא את הסיבה פה: http://www.hometheater.co.il/vt129760.%D7%9B%D7%9E%D7%94-%D7%90%D7%AA%D7%9D-%D7%9E%D7%A9%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-%D7%9B%D7%99%D7%95%D7%9D עקב המעבר איאלץ כנראה לרכוש ראוטר אלחוטי חדש מכיוון שלמיטב הבנתי הנוכחי לא מתאים (ASUS AM 640G שקיבלתי בזמנו מבזק). אני זקוק להמלצה על ראוטר אלחוטי תקן N איכותי (עוצמת שידור טובה, ללא תקלות/אמין) שמותאם ל UFI 12 מגה. יש רעיונות? עריכה, חזרו אליי כרגע מהוט, אם אתחייב לשנה וחצי הם יספקו ראוטר של TPLINK, לא יכלו לתת לי תשובה לגבי הדגם. מישהו יודע איז דגם הם מספקים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Red Sparowes,

נתקלתי בבעיה לאחר פרמוט המחשב הנייח המחובר בצורה חוטית לרשת אל חוטית . אני לא מסגל להתחבר לאינטרנת (בנייח בלבד ) ספק smile 012 נתב tp link מודם arris תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יכול להיות ששוב יש את אותה הבעיה שהייתה לפני איזה חודש?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yuval_cohen,

למישהו יש מושג איך אפשר לפתוח שרת FTP בלינוקס? ניסיתי כבר כמה תוכנות ואנלא מצליח תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by tamird66,

לאלה שעוד לא התנסו באינטרנט המהיר של הכבלים .... תבררו יותר..... הדברים לא בהירים כמו שהם ניראים גולשים מהר מעבירים קבצים במהירות גבוהה..... אז אוקי אני מחובר בערך שבוע... ורק בעיות פתרתי בעיה אחרי בעיה...(כמובן שזה היה כרוך בהתקנות אין סופיות) אבל רציתי לישאול אם מישהו מכיר את בעית שליחת הקבצים בכבלים... ואם כן , מה הפיתרון....????? כי ניסיתי המון דברים וזה נגמר אפילו ברגיסטרי שם שיניתי גודל פאקט וזמן שהוא יחיה וכ'ו... קיץ קייץ לא עוזר... מישהו יוכל לעזור לי אולי...???? ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני צריך נתב תומך בl2tp. דרך אגב יש את הנתב של edimax br6104k שעולה בסיביבות ה250 אבל תומך בpptp ואני לא רוצה להתחבר מהשיטה העקומה, אבל ראיתי שרשום באיזה מקום שהוא תומך. אבל באתר היצרן לא רשום שהוא תומך!!! מישהו יודע ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Falcon4g3,

שלום, יש לי כרטיס רשת של 3COM ואני כמעט בטוח שיש לו WOL אבל אין לי כבל רציתי לדעת איך נראה כזה כבר והאם ניתן לרכוש אותו? אם כן, כמה הוא עולה? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by BlackVenom,

אתמול עשיתי רשת אלחוטית עם ראוטר. לפני זה יכולתי להוריד מהביטורנט בצורה נורמלית ומאז שעשיתי את הרשת המהירות ירדה לי ל1...גם באיי סי קיו אני לא יכול לקבל קבצים. אני מניח שכל זה בגלל הראוטר...ואני חושב שבראוטר יש פיירוול שמונע...מישהו יכול להסביר לי איך לבטל את כל זה?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Slavik,

חיברתי בין שתי מחשבים עם כבל CROSS התקשורת עובדת מצויין כלומר אם אני רוצה להעביר קבצים ממחשב למחשב עם תוכנות FTP אין בעיה בכלל אבל אם אני נכנס ל MY NETWORK PLACES במחשב אחד אני רואה את המחשב השני אבל לא יכול להיכנס לתוכו כי זה כותב לי משהו בסגנון של אין לי הרשאות ... לעומת זאת כאשר אני נכנס ל MY NETWORK PLACES במחשב השני אני רואה רק את הכוננים של המחשב השני ולא רואה בכלל את המחשב הראשון גם אחרי שאני עושה חיפוש. תעזרו לי בבקשה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים, אני מחפש נתב אלחוטי עד 300 ש"ח. ההדרישות... לפחות חיבור RJ45 אחד (ימוקם פיזית ליד אחד מהמחשבים) שלא ידרוש מודם חיצוני (שידע להתחבר לקיר בעצמו) מחשב אחד נמצא בקומה הראשונה, המחשב השני בקומה השניה... תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Posford,

במדריך רשום השלבים הבאים: הנה ההליך בשלבים- א. גישה למכשיר הרשת (נתב אלחוטי או נקודת גישה אלחוטית) ובחירה באיזור האבטחה ב. בחירה בהצפנת WEP ג. בחירת אורך הסיסמא ((64bit/128bit ד. קביעת סיסמא (המפתח המשותף) ה. החלת ההגדרות ו. לאחר החלת ההגדרות הלקוחות יתנתקו מהרשת האלחוטית . יש להגדיר רשת חדשה בלקוחות, לבחור את שיטת ההצפנה ולהוסיף את מפתח ההצפנה. נכנסתי לראוטר, שם ל-Wireless ואז ל-Security Settings ואז מופיע לי החלון למלאות את הנתונים הנ"ל: http://img215.imageshack.us/img215/4230/wepkr5.jpg אם אפשר הסבר מזה כל שדה כי אין לי מושג, מה צריך למלאות שם, אילו סיסמאות? ובנוסף אחרי שסיימתי למלאות את זה ולחצתי OK, איך אני מגדיר את הרשת הנ"ל במחשב האורח? ועוד …

15. Started by FC Chelsea,

הייתי רוצה לברר כמה פרטים על הוספת מודם לבית. כרגע יש לי רשת אלחוטית ואני ישן עם ראוטר אלחוטי שנמצא אצלי בחדר. אני מעוניין להוסיף עוד מודם ולבטל את הרשת האלחוטית. רשת חוטית לא אפשרית מבחינת המבנה של הבית. התקשרתי להוט ואמרו לי שאני צריך להוסיף 70 ¤ בחודש בשביל עוד מודם, יש אופציות אחרות? אני לא צריך חשבון אינטרנט נוסף או משהו כזה, אלא רק את המודם עצמו ( מודם כבלים ). תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שמתי לב אתמול כאשר אני מחבר את המודם לראוטר אני מקבל כתובת IP מסויימת וכשאני מחבר למכשיר אחר לדוגמה חיברתי אותו לכרטיס רשת מסויים קיבלתי כתובת אחרת קבועה לכרטיס הזה אותו דבר לכרטיס רשת אחר. כלומר לכל כתובת MAC היה כל הזמן אותו IP האם ככה עובדת השיטה של חיוג קבוע ? זאת אומרת שאם אני משנה את כתובת ה MAC של ה ROUTER ישתנה לי ה IP ? הבעיה שאם אני עושה CLOE MAC על הרואטר LEVEL ONE FBR1418TX הוא כבר לא מצליח להתחבר יותר לאינטרנט. יש למישהו שיטה אחרת לשנות את כתובת ה MAC של הראוטר בפשטות ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מישהוא הצליח לחדור לרשת הביתית שלי :pissed: . הרשת מורכבת מ Router חוטי + access Point אלחוטי המוגן ע"י mac address enable . נכנסתי ל router וראיתי שיש מחשב חדש ולא מזוהה שקיבל IP . משהוא יכל להגיד לי איך דבר כזה יכל לקרות?? :s05: האם הוא נכנס דרך ה web או דרך ה Access point ? איך אפשר למנוע את זה ? אם הוא נכנס לרשת יש לו גישה לסיפריות פרטיות במחשבים - איך מגנים על זה (כרגע כל המחשבים בבית כבויים)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shenig,

יש לי כיום רשת קווית, אני מעוניין להעביר אחד המחשבים למקום שאין קו. יש לי ראוטר אלחוטי N ("סמארט-בוקס" של אוראנג') מעוניין לשמוע המלצה על כרטיס או התקן, מה עדיף PCI או USB או משהו שמתחבר לכרטיס רשת ? המקום של המחשב יהיה חדר מעל חדר הראוטר, האם יש סיכוי שיעבור ? האם יש חנות שמוכנה לתת לבדיקה כרטיס אלחוטי לפני שקונים ? בתודה, shenig

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני עובד על WINDOWS 7 ויש לי עוד 2 מחשבים עם XP שלושת המחשבים מחוברים דרך ראוטר כל המחשבים רואים אחד את השני אבל משום מה ממחשב עם XP אני לא יכול להכנס לתיקיות שנמצאות על 7 כותב לי שאין הרשאות. מה 7 אני יכול להכנס לכל מחשב בלי שום בעיות הXP רואה את המחשב שנימצא על 7 וניכנס אליו אבל לתיקיות שרואים שם שהם משותפות אי אפשר להכנס אי הרשות מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by maverick,

האם ישנה תשובה למידת הקרינה הא"מ הנפלטת מראוטר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by mrraz,

יש לי ראוטר AC1750 וחיברתי אליו כרטיס רשת תואם AC1750 תחת חלונות 10 יש לי אפשרות להתחבר לרשתות של הראוטר 2.4 או 5.0 האם אני אמור לבחור את אחת הרשתות או שיש צורת חיבור אחרת ? כי לא ראיתי הבדל גדול במהירות לאחר חיבור כרטיס הרשת לאחת הרשתות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, אני רוצה לשדרג את הראוטר בבית בגלל בעיות קליטה באזורים רחוקים מהמיקום של הראוטר (הבית די גדול). לפי מה שקראתי ראוטרים בתקן N הם עם טווח קליטה גדול יותר ומהירות גבוהה יותר כמובן. אני מחפש ראוטר שיש בו מודם מובנה כדי שיתפוס פחות מקום אז השאלה הראשונה שלי היא איך אני יכול לדעת שלראוטר יש חייגן? דבר שני בקרוב אמורה להיות לי תשתית NGN ואני מעוניין להתחבר אליה (אחד החברים שלי חווה בעיות בגלל ראוטר לא תואם) ולכן נובעת השאלה השניה האם צריך פורוטוקול או חומרה מיוחדת בראוטר כדי לתמוך ברשת? וכמובן אם יש לכם ניסיון מוצלח עם ראוטר שעומד בדרישות שלי אשמח לקבל את בדגם שלו. בתודה, עובד.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by edenbd,

שלום. התקשרו אליי היום מהוט והציעו לי לעבור ל100 מגה בייט (כיום יש לי 12 מגה) והבנתי שבמעבר כרוך בהחלפת המודם והראוטר להוט בוקס של הוט. דיפדפתי קצת באינטרנט וראיתי שיש עם זה המון בעיות של ניתוקים, גלישה איטית וכל מיני בעיות כאלה למיניהם (כרגע האינטרנט עובד מצוין ללא ניתוקים וכו..) רוב הדברים שקראתי נכתבו די מזמן ולא הצלחתי למצוא ביקורת מהזמן האחרון האם הם שיפרו דברים ומה התקלות של זה היום. אם מישהו יכול להגיד אם שווה להחליף והבעיות של ההוטבוקס הם קטנות או ששווה להתרחק? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ANTONIO,

שלום, יש לי מדפסת HP Officejet J5783- All in One, מחוברת למחשב "ראשי" ( נקרא לו מס' 1 ) בחיבור USB והמחשב מחובר למודם-ראוטר של בזק. מחשב מס,2 , בחדר של הילדה, מחובר חוטי למודם ראוטר. שתי המחשבים WINDOWS7x64bit המחשב מס'1 יכול להדפיס ללא בעיות, אך המחשב מס' 2, מתחיל להדפיס ולאחר מספר שורות ההדפסה מתחרבשת ונפסקת. מדפיס בדף נוסף מספר סימנים בג'יבריש וזהו. כאשר זה קורה, מחרבש את ההדפסה במחשב מס' 1 וגם שמה מתחיל לעשות בעיות... למישהו יש פיתרון לבעיה שנוצרת במחשב מס'2 ? אגב, חיברתי אותה תקופה קצרה לראוטר בUSB והיא הדפיסה בסדר גמור, הבעייה היית שלא ניתן היה לשלוח/לקבל פקסים...:יש לזה פתרון? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. התחברתי אליהם במבצע המטורף ההוא ל-100 מגה ועד לא מזמן היה מעולה והמלצתי עליהם בחום. פתאום הכל השתנה ומהירות הגלישה, בעיקר בארץ הדרדרה. כל בדיקות המהירות שעשיתי אז והראו תוצאות מעולות נדפקו לגמרי והיום אני מקבל מהירות ששקולה ל 10-30 מגה (במקום 100). בדקתי גם עם התמיכה שלהם וגם של הוט, אין בעיה בתשתית, אין בעיה במודם (הוטבוקס שהראוטר שלו מבוטל), ועדיין הגלישה נוראית. אני שוקל להתנתק מהם כבר מחר.. מישהו יכול לאשר שהבעיה לא רק אצלי ? תודה ;D

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים