עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. האם כאשר אני משנה את החיבור ב-014 ל-100 מגה, והתשתית היא של הוט, עדיין אני צריכה גיימר ב-014 לתעדוף? יש לי נתב TPLINK 1043, שחשוב לי המהירות רק בחיבור קווי, האם עדיין יש לי צורך בחיוג או שב-014 מעבירים ל-100 מגה ללא חיוג?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לפני יומיים קיבלתי נתב של EDIMAX התקנתי אותו הכל פעל טוב ויפה כשניסיתי לנתב פורטים כנראה שנגעתי יותר מידי בהגדרות ואני יודע שגם עשיתי DHCP DISABELD ולא זוכר את ה- IP שרשמתי קיצר כשאני רושם את ה- IP של הנתב כלום לא קורה שום תגובה בבקשה אני כבר נואש מה לא עברתי עם האינטרנט הזה נמאס לי מזה כבר בבקשה תעזרו תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by slyy,

שלום לכולם, כיום אני מחובר עם תשתית של בזק 15MB ועם ספק של בזק בינלאומי ב10MB (בגלל המבצע של בזק שמשדרגים לכל הלקוחות את האינטרנט ללא תשלום) דבר זה גורם לבעיות קשות באינטרנט - פינגים גבוהיים, מהירות של בקושי 3MB ועוד. דברתי עם בזק בינלאומי לגבי שידרוג חבילה ל15MB והם רוצים על זה 99 שקלים לחודש - קפצו לי. השאלה שלי איזה ספקית טובה יש היום חוץ מהם? (וחוץ מהוט ששמעתי שהם נוראיים). תודה לעוזרים, נדב

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אם אני מעביר ראוטר שהוגדר בחשב שלי לבית אחר עם מחשבים אחרים,אוטומטי הוא יעבוד? יש לי ראוטר בבית שעובד וסתם רציתי לדעת אם אני לוקח את הראוטר הזה מחבר אותו בבית אחר עם מחשבים אחרים זה אוטמי יגלוש? או שאני יצטרך להכנס להגדרות באתר של הראוטר ולשנות שם משהו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dj shay 30010,

יש לי ראוטר של edmax br-6204wg יש שם 2 דברים שלא מצאתי 1)איפה מכניסים את ה MAC של בכרטיס רשת כדי לקבל IP שאני רוצה להגדיר לראוטר 2)QOS למה הוא לא עובד הוא היה אמור לפי הגדרה שלי להגביל אפ לוד ואולי לא הגדרתי משהו נכון

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by arield,

שלום לכולם. שדרגתי את האינטרנט שלי בבזק ל30 מגה. עד עכשיו עבדתי עם הראוטר wrt45gl שבאמת היה מדהים! אבל הוא לא מצליח לעלות על ה25 מגה בבדיקות מהירות וקראתי בפורומים שונים שהוא לא תומך יותר מזה בפועל... ניסיתי גם כל מני firmware אחרים למיניהם ובאמת שהפקתי ממנו את המקסימום. בכל מקרה אני מחפש ראוטר שיהיה מצויין בעבודה עם מהירויות כאלו, יציב בלי ניתוקים, אמין ובעל מגוון תכונות. התקציב עומד עד ל700-800 ש"ח. בבית שלי יש 6 מחשבים, 4 קווים 2, אלחוטיים, ו4 פלאפונים (אנחנו הרבה נפשות גרים ביחד חח). זהו בערך אשמח להמלצה לראוטר שיעשה את העבודה כראוי.... בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by matan13,

שלום, יש לי רשת אלחוטית ביתית עם נתב TL-WER340G. יש מחשבים המחוברים חוטים ואל חוטית. במחשבים שמחובר חוטית - אין איבודי מידע בכלל כאשר אני נותן פינג לאתר חיצוני. במחשב שלי, שמחובר חוטית זה המצב - כמו בתמונה המצורפת. מה עושים ? מה לבדוק בכדי לפתור את זה ? ניסתי להתקין את הדרייבר מחדש, אבל ה-WIN7 שיש לי כל הזמן מתקין את הדרייבר אוטומטית כמה שניות לאחר שאני מסיר אותו. איך ניתן לבטל התקנה אוטומטית חד פעמית?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי! קצת הצלחתי להסתבך עם עצמי... ולא מצאתי מישהו שיושיע אותי... אז.. אתם התקווה האחרונה... ככה, עד היום היה לי חיבור Dial-Up, ורשת Peer to Peer (2 מחשבים, 2 כרטיסי רשת, קאבל מוצלב) - ואת ה-Internet sharing הייתי עושה בעזרת התוכנה WinGate Pro. והיום, סוף סוף, חיברו אותי ל-ADSL... בגלל שה-ADSL משתמש בכרטיס הרשת, קניתי האב, כדי שעדיין הרשת תתפקד, בתוספת לחיבור ה-ADSL... שיניתי את החיבורים בקאבל - לישירים (כשהגידים בקאבל - אחד לאחד) - ובעזרת התמיכה הטכנית של בזק בינלאומי, הגדרתי את כל ההגדרות TCP/IP החדשות, כדי לאפשר את חיבור ה-ADSL... (מה ששינה לי את כל הגדרות הרשת הקודמות) ועכשיו, אין לי שמץ של מושג איך לגרום ל-2 המחשבים "לדבר" באמצעות ההאב... (כרגע כל הנורות על ההאב דולקו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by LioR CoHeN,

שלום חברים, לאחר אכזבה קלה מספק ה ADSL וחוסר אהבה לבזק (עם השנים) החלטתי לעבור לכבלים. מהירות הגלישה המקסימלית והחבילות אינם חשובים לי ותודתי לכם אך אינני מעוננין במידע הזה. מה שכן חשוב לו הוא הזמן תגובה (הלוך חזור) = PING טכנית הפינג של הכבלים אמור להיות נמוך יותר (טוב יותר) ולכן אודה לכם אם תנתו לי פינגים של הכבלים (הנני בתחום ערוצי זהב) לאתרים הבאים: www.tapuz.co.il www.downloads.com www.actcom.co.il ואם אפשר גם: www.google.com אודה אם תציינו את ספק האינטרנט בכבלים שלכם. תודה מראש, ליאור.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by WHITE_ZOMBIE4,

ואם אני מאפס אותו אז הכול חוזר כפי שקיבלתי אותו מבזק? או שפשוט הוא יוצר מחדש גיבוי של הpassive? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי אני רוצה לעשות רשת ביתית בבית וראיתי שיש מבצע בבזק שאני יכול לקבל בחינם נתב אלחוטי עם מודם... אם אני מתחייב לשנתיים בנתיים הכל טס לי טוב עם ה 5 מגה מוריד מהר פינג טוב בלי בעיה... הקטע האם יש איזה סיכון במודם החדש שהם יביאו לי? בטח הם יביאו משהו זול אני בטוח אבל אני רק צריך לגלוש ולהוריד דברים בשני המחשבים שלי בלי בלאגנים ואבטחות משכוללות. האם המבצע הזה שווה מישהו קיבל את המודם שהם מדברים עליו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by SpiritKnight,

שלום. יש לי כרטיס רשת שהגיע עם הניסוי כבלים שלי, לפני שנתיים הכרטיס הזה סבבה, לא שאני מבין בכרטיסי רשת, והוא לא עושה לי בעיות. שבוע הבא אני מחליף מחשב לWIN2000. השאלה היא, אם הדריברים שיש לי כתיקייה על המחשב(הטכנאי העתיק לי)יעבדו גם עם WIN2000. כל מה שאני יודע זה שהכרטיס הוא של 3COM. בתודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. בין החדר שבו ממוקם הראוטר (wrt54gl linksys - עם ddwrt) לבין הסלון יש בערך - 10 מטר. הקירות המפרידים בינהם אינם קירות בטון , אבל האות המתקבל מהראוטר עדיין בערך 30-40 אחוז. מה עשויה להיות הבעיה? אני מפספס משהו? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Chamuelm,

??? אז המחשב מחובר לראוטר (קווי), קורה רק במחשב הזה (XP)... אחרי כמה שעות של שימוש האינטרנט מתנתק (רואים שהוא מחובר אבל לא עולים דפים) ואחרי ריסטארט האינטרנט חוזר לפעול. במחשב מותקנת תוכנת VNC אם זה יכול להיות קשור או משנה איכשהו. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח לפתוח פורטים עם הראוטר הזה, לפחות לא לאימיול. הוא אפילו לא נותן lowid אלא פשוט לא מתחבר, וכשהוא כן אחרי הרבה מאוד ניסיונות ידניים ( כלומר על ידי לחיצה ספציפית על שרת מסויים ), הוא מראה שיש לי high id אבל אני רואה שהוא לא מקבל שום חיבורים נכנסים או יוצאים ואי אפשר לבצע חיפוש בכלל. הבעיה הזאת התחילה מעצמה לפני כמה זמן כשלפני כן לא הייתה לי שום בעיה עם אף תוכנה, פשוט הגדרתי תפורטים ב-virtual server -> port forwarding והראוטר "ציית" והכל עבד בובה. אפילו ניסיתי להגדיר את המחשב כ-DMZ Host וזה לא עזר. מה לעזאזל אפשר לעשות? ה-uTorrent דווקא כן עובד מאז שאני על DMZ, בלי שהייתי צריך להגדיר פורטים ספציפיים כמובן. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by nov123,

מה קורה רציתי לדעת אם אני משחק למשל קול אוף דיוטי ברשת ומשדר לעצמי אינטרנט מהפלאפון מה היחס בין כמה זמן שאני משחק לכמה נפח גלישה שזה לוקח.. תודה:]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם . ראשית גמר חתימה טובה .שנה טובה . אחרי שהבנתי שהמודמים המשולבים של בזק הם זבל ,קניתי ראוטר TP-Link 1043ND . הראוטר הזה מצויין .הגדרתי עליו את כל ההגדרות גיביתי הכל . אני רוצה לעבור לקושחת DD-WRT .הבנתי שזה הופך את הראוטר ליותר מהיר מבחינת שרת לינוקס שמותקן עליו . ויש אפשרות לחזור לקושחה המקורית וראיתי הוראות כאן http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm אני רוצה לקבל הסברים מה זו הקושחה הזאת ע"י מי היא פותחה ,ואם יש למישהו ניסיון איתה .. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Internal,

רציתי לשתף אותכם בבעיה הזויה שהיתה אצל חברי הטוב שפשוט רצה לעבור לתשתית של הוט אז הטכנאי בא אליו שם לו את המודם ניסה להתחבר לא עבד . אחרי כמה בדיקות הטכנאי הגיעה למסקנה שהמחשב דפוק והכרטיס רשת לא תקין והלך. הוא התקשר לתמיכה אולי הם יכולם לעזור אחרי שעה איתם בטלפון והעבירו אותו ל טכנאי "בכיר" נאמר לו הכרטיס דפוק. באתי אליו עם המחשב שלי ושוב משו לא עובד. הפעם אני התקשרתי ודיברתי עם תומכת מאוד חמודה שבאמת מבינה משהו. ונמצא שהמחשב חוסם תקשורת ב פורט 1701 שהחייגן צורך כדי לצאת להתקשרות אליהם (לא ידוע למה) לפחות הבעיה נימצאה והיא נתנה לנו שרת חילופי(שאף אחד אחר לא חשב לנסות , מאוד חכמים) וואלה פתאום זה התחיל לעבוד. לאחר כמה דקות נוספות חשבנו למה גם אצלי זה לא עבד ואז הגענו למ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by MoRtZkInG,

יש לי רשת בייתית בבית של 3 מחשבים שמחוברים דרך האב, עכשיו אני צריך לחבר את המחשב של אחותי גם, אבל לחבר אותה להאב יהיה בעיה מכיוון שהוא בקצה השני של הבית. בתור פתרון זמני נשקלו שתי אפשרויות: * חיבור אלחוטי של המחשב של אחותי לשלי * חיבור של המחשב של אחותי למחשב קרוב אליה ויצירת גשר במחשב הזה המחשב של אחותי לשאר הרשת. נבחרה האפשרות השניה, ועכשיו כמה שאלות. 1. השרת ICS הוא המחשב שלי, אם אני אגדיר גשר במחשב עם שני הכרטיסי רשת לאחותי תיהיה גישה לאינטרנט? 2. האם אחותי תוכל ל"דבר" עם שאר המחשבים ברשת? 3. כיצד אני מגדיר את הגשר? האם לתת לשני הכרטיסים אותה "קבוצת עבודה"? (WIN-XP) אני יודע שהמחשב ה"שלישי" יהיה חייב לעבוד באופן מתמיד תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Delver,

שלום לכולם, לאחרונה עברתי דירה ואני רוצה להתחיל להשתמש בסטרימר chromecast2 עבור הטלויזיה בסלון. לשם כך אני צריך אות וויפי טוב והמודם-ראוטר שיש לי kasda kw5212 לא מצליח לספק אות וויפי חזק לסלון. חשבתי להשתמש ב kasda כמודם בלבד ולשדרג את הראוטר למשהו טוב יותר (תקציב גמיש). ראיתי המלצות על: 1. archer vr600 v2 כמודם+ראוטר . 2. archer c7. 3. onhub ac1900. יש אפשרות לקנות בארה"ב באמצעות קרוב משפחה שטס לשם בקרוב (תוך עמידה בכללים). הייתי רוצה מוצר טוב שישרת אותי 3-5 שנים לפחות. מה האופציה הכי cost-effective? האם יש אופציה טובה אחרת שלא רשמתי? תודה נ.ב. google wifi זה יותר מדיי עבור דירות ר…

21. Started by davidel97,

שלום, אני גר בבית עם 2 קומות , המודם והראוטר נמצאים בקומה העליונה ושם הקליטה טובה. הבעיה אצלי היא למטה, הקליטה שם גרועה לפעמים איטית לפעמים מתנתק סתם, בקיצור - מעצבן. היום הגדלתי תשתית וספק ל12MB ועדין הקליטה למטה מעצבנת. זה המערך שלי : ראוטר TP LINK דגם : TL-WR641G כרטיס אלחוטי(למעלה) : TL-WN321G אקסס פוינט (נמצא למטה אמרו לי שזה יעזור לבעיות קליטה) : TL-WA501G כרטיס אלחוטי (למטה) : TL-WN620G מה אני צריך לעשות כדי שלא יהיו לי בעיות קליטה והתנתקיות (של שתי הכרטיסים) ? לקנות נתב וכרטיסים אחרים? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by saphs12,

שלום. קניתי מחשב חדש , והמחשב הישן אין לי מה לעשות איתו אז חשבתי להפוך אותו לשרת. שאני יוכל לפתוח שרתי משחק וכל מיני דברים כאלה.... עכשיו המהירות העלאה הכי גבוהה שהחברות בארץ יכול לספק זה 3 מגה וזה לא נראה לי מספיק בשביל שרתי משחק. אולי אפשר איכשהו להגביר את מהירות העלאה או משהו אולי יש איזה תוכנה שמהורידה ממהירות ההורדה ומעבירה את זה להעלאה או משהו.. כל דרך שהיא לקבל יותר מהירות עלאה? למישהו יש רעיון או משהו או דרך כלשהי לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. המטרה שלי מאוד פשוטה - להעלות פחות מ-50MB לשרת ולשייך לדומין בגלל זה אני צריך שרת עם תשלום חודשי (יש חד פעמי?) נמוך. וגם מה ההבדל אם השרת על ווינדוס או לינוקס מבחינת התעסקות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by בזיק2,

האם יש הבדל בין cat5e לcat5 עם 8 חוטים? האם מישהו יודע האם הכבל הזה: http://ksp.co.il/?uin=615 הוא cat5 או cat5e?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אם זה במשחקים אני מקבל עדיין פינגים של 130 בשרתים של COD 4 ואם זה בביטורנט אני מוריד עכשיו 450KB במקום 40KB בקובץ של 3000 סידירים ואני נמצא בחבילה של 7MB +כבלים. על מה משלמים בידיוק 20 שקל נוספים ? יש לי עילה לבטל את ההתחייבות שלי במקרה כזה ? או אם ישנה אפשרות לפתור את הבעיה הזאת ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים