עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אז ככה חברים מה מונע מימני לעשות רשת אלחוטית בבית לבד (בלי להיצטרף לאיזה מבצע מפגר של חברה X )? מה אני צריך ? מודם ? ראוטר ? . עכשיו מה עוד ? ,איך אני מחבר כל מחשב לרשת ? וכאופציה ,איך אני עושה אותה בטוחה ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי שני מחשבים המחשב הראשון (במפרט) יהיה מחובר ישירות לראוטר ולמודם (1.5MB אם זה משנה) והמחשב השני שנמצא בקומה מתחת יתחבר דרך כרטיס רשת אלחוטי חשבתי על הראוטר הזה http://tms.co.il/product/5463 אני לא צריך מהירות שיא במחשב שמחובר בקו האלחוטי , כי השימוש בו הוא רק לאינטרנט ומשחקי פלאש. מה דעתכם ? ואשמח להמלצה על כרטיס רשת אלחוטי PCI תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לפני יומיים קיבלתי נתב של EDIMAX התקנתי אותו הכל פעל טוב ויפה כשניסיתי לנתב פורטים כנראה שנגעתי יותר מידי בהגדרות ואני יודע שגם עשיתי DHCP DISABELD ולא זוכר את ה- IP שרשמתי קיצר כשאני רושם את ה- IP של הנתב כלום לא קורה שום תגובה בבקשה אני כבר נואש מה לא עברתי עם האינטרנט הזה נמאס לי מזה כבר בבקשה תעזרו תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by MK007,

יש לי שני מחשבים ברשת ביתית ועד לפני תקופה יכולתי לגשת למחשב בקבוצת העבודה אבל כעת שאני מנסה בעצם לראות את המחשב בקבוצת העבודה כדי להעביר קבצים ממנו אני נתקל בשגיאה הזו: אין אפשרות גישה אל HOME. יתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאת גישה. רשימת השרתים עבור קבוצת עבודה זו אינה זמינה כעת. אני רק אוסיף ואומר שהמחשב הראשי הוא שלי והמחשב השני בעצם כן מצליח לגלוש באינטרנט בלי שום בעיה. מה הבעיה בעצם ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by דנדן,

לפני מספר ימים התחילה אצלי בעיה ברגע שאני פותח את הEMULE החיבור לאינטרנט גוסס לאחר בדיקת פינג אני מקבל המון, Request timed out. חשבתי שאולי זה עניין של CONNECTIONS, אבל, למרות שהורדתי את החיבורים ל200, זה עדיין עושה בעיות, וזה במשך שנה לא עשה בעיות בכלל... בנוסף לכך, השותף שלי עובד כרגע עם ביטורנט, והוא לא מקריס את הרשת. יש לכם רעיונות מה הבעיה??

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום חברה . יש לי מחשב שבתוכו לוח אם ASUS M2N-E . בלוח זה יש חיבור רשת מובנה ... עכשיו יש לי בעיה והיא שכאשר אני מחבר כאבל רשת המחשיב לא מגיב והחיבור לא דולק או מראה שנכס מהשהוא . ובדקתי את הכאבל ואת האינטרנט על מחשב אחר וזה עבד .... אה שכחתי לציין שהמחשב מראה לי שיש כרטיס ושיש DRIVER הכי חדיש וכותב שאין דבר מחובר. מה היא הסיבה לכך ? ומה אתם ממליצים לי לעשות ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by gabi21,

שלום לאחרונה הארגון בו אני עובד ביצע חסימות של המון אתרים בין היתר את האתר של פייסבוק האם יש דרך לעקוף את זה? (כל אתר שמשוייך ל Proxy גם חסום ממה שראיתי) זה ההודעה שאני מקבל: Web Page Blocked Access to the web page you were trying to visit has been blocked in accordance with company policy. Please contact your system administrator if you believe this is

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם היה אצלי טכנאי שהתקין מצלמת אבטחה בבית שיודעת לצאת דרך ה WIFI. בהתחלה הוא חיבר את המצלמה ע"י כבל לראוטר. אח"כ הוא הזין את סיסמאת ה WIFI למצלמה ע"י אפליקצית פלאפון חכם (אפליקציה יעודית של אותה מצלמה) . אח"כ מנתקים את המצלמה מהחיבור הפיזי לראוטר והיא יודעת לעבוד ב WIFI קבוע. רציתי לדעת איך זה עובד? איך זה שהוא לא פתח למצלמה שום פורט בראוטר? זה עובד על פורט 80? ואיך התוכנה שמותקנת על הפלאפון החכם מזהה את המצלמה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. המטרה שלי מאוד פשוטה - להעלות פחות מ-50MB לשרת ולשייך לדומין בגלל זה אני צריך שרת עם תשלום חודשי (יש חד פעמי?) נמוך. וגם מה ההבדל אם השרת על ווינדוס או לינוקס מבחינת התעסקות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. איך מגדירים את המסנג'ר, ככה שאוכל לדבר עם אחרים ? אומרים לי שזה כותב בצד השני: "לא יכול להתחבר למחשבים" שמאחורי הסוויץ כשמנסים להיכנס לשיחה קולית אך במחשב שהוא שרת אני מצליח לדבר וזה עובד ... קצת מידע: השרת הוא WINXP שמחובר לסוויץ שמחובר לשני מחשבים, הגדרתי שיתוף אינטרנט ויש אינטרנט ורשת משותפת בשלושת המחשבים. יש לי רעיון : אני חושב שצריך להגדיר בשיתוף האינטרנט בהגדרות פורט מסויים אבל אני לא יודע איזה פורט משמש לשיחה קולית במסנג'ר אבל זה מה שאני חושב. תעלו רעיונות חופשי הכול יתקבל בברכה ... :asthanos: אין לי חתימה מישהו מעוניין לתרום אחת ? :asthanos:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. 1- כרגע יש לי ראוטר מחובר למחשב שבעזרתו אני גם גולש במחשב וגם באייפון וגם בלפטופ הבעיה היא כזאת, כאשר אני גולש ברשת בלי שום בעיה מדי פעם צץ לי החייגן וכאילו מנסה לחבר אותי לאינטרנט מחדש למרות שאני מחובר חשבתי שהבעיה היא ספציפית לאתרים מסויימים או משהו אבל זה מאוד רנדומאלי זה הורס את חווית הגלישה ומאוד מציק. אז חשבתי האם אפשר לחבר את המודם הרגיל שהיה לי מקודם ואת הראוטר להפוך לחיבור משנה? 2- בחודש~ האחרון נתקלתי בבעיה מאוד מציקה בחיבות אינטרנט שלי כאשר אני מוריד קבצים מאתרים כמו רפידשיר הוטפייל ועשרות אתרים אחרים באמצע ההורדה החיבור לאתר פשוט מת. קצבים בגדלים של כ100~ מגה יותר או פחות או סתם קבצים קטנים הרגשה כאילו בזק בינלאומי מנתקים לי את החיבור בעיה זו בכל שעות היממה…

12. Started by Chamuelm,

??? אז המחשב מחובר לראוטר (קווי), קורה רק במחשב הזה (XP)... אחרי כמה שעות של שימוש האינטרנט מתנתק (רואים שהוא מחובר אבל לא עולים דפים) ואחרי ריסטארט האינטרנט חוזר לפעול. במחשב מותקנת תוכנת VNC אם זה יכול להיות קשור או משנה איכשהו. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח לפתוח פורטים עם הראוטר הזה, לפחות לא לאימיול. הוא אפילו לא נותן lowid אלא פשוט לא מתחבר, וכשהוא כן אחרי הרבה מאוד ניסיונות ידניים ( כלומר על ידי לחיצה ספציפית על שרת מסויים ), הוא מראה שיש לי high id אבל אני רואה שהוא לא מקבל שום חיבורים נכנסים או יוצאים ואי אפשר לבצע חיפוש בכלל. הבעיה הזאת התחילה מעצמה לפני כמה זמן כשלפני כן לא הייתה לי שום בעיה עם אף תוכנה, פשוט הגדרתי תפורטים ב-virtual server -> port forwarding והראוטר "ציית" והכל עבד בובה. אפילו ניסיתי להגדיר את המחשב כ-DMZ Host וזה לא עזר. מה לעזאזל אפשר לעשות? ה-uTorrent דווקא כן עובד מאז שאני על DMZ, בלי שהייתי צריך להגדיר פורטים ספציפיים כמובן. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by bommer,

יש תוכנת רשת טובה שאפשר לכתוב על הצג של מישהו ברשת שלדוגמא אני לוקח שליטה על המחשב לדקה ואז הסמן של העכבר לא זז עד שמי שכתב את זה מפסיק !! מה השם של התוכנה הזאת?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!? אני חייב לדעת את זה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Ziv_Sh,

צהריים טובים. מה ההבדל בין vpn לבין פרוקסי? גם בארגונים וגם אצל פרטיים. והאם יש המלצה לשירות כזה או אחר? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by The-StiG,

יש לי בבית רשת ביתית מוגדרת ופועלת ,שאני מצליח לחבר אליה 3 מחשבים ניידים בלי בעיה . אך הבעיה נמצאת כאשר אני מנסה לחבר מחשב נייח שקניתי לו כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס EW7326Ig ורק המחשב הזה לא מצליח להתחבר . חשוב לציין שהראטוטר נמצא בקומה מס' 1 והמחשב נייח נמצא בקומה 2, אך בכל זאת ניסתי להעביר את המחשב מקום ובכל זאת האות לא גובר ונשאר על מקסימום 2 קוים . הראוטרק הוא של לינקסיס. שוב אני מזכיר כל ה3 מחשבים ניידיםהאחרים מצליחים להחבר ,וגם מאותו מקום שממקוקם בו הנייח שמתקשה להתחבר ,והניידים מתחברים על עוצמת אות של 5 קויים . בקיצור , רציתי לשאול אם יש סיבה שזה קורה ואם יש פתרון לבעיה .

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום רב, ברצוני לקבל המלצה לנתב וכרטיסי רשת חזקים מספיק ע"מ לתקשר בבניין שלוש קומות. יש לציין שהראוטר אמור להיות ממוקם בקומה האמצעית, כך שלמעשה מדובר במרחק של קומה אחת לכל כיוון. כמו כן, אני מניח שאני לא האדם הראשון שמעוניין בנתב שמסוגל לתקשר בין קומות. האם יש מישהו שיכול להעיד מניסיונו האישי כי נתב מסוים מסוגל לעשות זאת באופן שוטף ללא בעיות? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ctx,

לאחרונה שידרגתי את המחשב ועם הרכיבים שנשארו בניתי עוד מחשב. אני רוצה להפוך אותך אותו לשרת שיריץ PHP ושיהיה ניתן לגשת אליו מהאינטרנט (אני מפתח אתרים במקצועי, ורוצה לשים עליו דוגמאות ופרוייקטים ישנים) אז לפני שאני מתחיל לחפור את האינטרנט, האם למישהו יש המלצה על מדריך טוב ו\או טיפים בנושא? ועוד דבר אחד, האם אפשרי ליצור מולטי-שרת? כזה שיריץ גם פרויקטים בPHP לצד פרוייקטים בJAVA ו\או .NET. ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by AgentZ,

אהלן לכולם , אני יספר את הסיפור מההתחלה : עקב בעיות קליטה בקומה התחתונה (הבית 2 קומות , הראוטר + המודם נמצא בקומה העליונה) החליפו לנו את הראוטר והוסיפו לנו AP בקומה התחתונה , שניהם Edimax 6204 . הטכנאי של בזק בא להתקין אותם וכשהוא סיים שאלתי אותו איזה סוג אבטחה הוא הגדיר בראוטר והתשובה שלו הייתה mac filtering ( ) . ועכשיו לקטע המקומם באמת : כששאלתי אותו מה היוזר והסיסמא לראוטר הוא סירב להגיד לי אותם ואמר שזה "מידע שלא מספקים ללקוחות" ואמר שאם אנחנו רוצים לעשות שינויים בראוטר עלינו להתקשר לתמיכה הטכנית . הגיעה השעה לעשות שינויים בראוטר אז התקשרתי לתמיכה הטכנית ושם אמרו לי שהם לא עושים דברים כאלה והיוזר והסיסמא הדיפולטיים הם Admin , הכנסתי אותם ואיזה פלא , לא פועל . הבח…

20. אני מחובר ל ADSL עם ה B-FOCUS ROUTER 312+ שיש לו רק יציאה למחשב אחד עד היום ההיתי מתחבר עם החיגן הרגיל ,עכשיו נכנסתי להגדרות שלו ושיניתי אותו לרואטר והכל עובד כמו שצריך. אבל הרעיון הוא לחבר עוד מחשב אחד ברשת,אז פיתרון אחד הוא לקנות HUB ולחבר את שני המחשבים ל HUB ואז למודם.הבעיה היא ש HUB רכיב 'טיפש' ויכול להיות סתם עומס ולכן הרעיון השני הוא לקנות SWICH ,רק שפה זה מסבך קצת את העיניין כי ל SWICH יש כתובת משלו וזה עוד רכיב עם הגדרות משלו ונראה לי שצריך לכבות את DHCP ברואטר ולתת כתובות סטטיות כדי שזה יעבוד וזה ניראה לי קצת כאב ראש אז מה כדאי לי לעשות? ודבר נוסף איזה כבלים אני צריך בין ה HUB/SWICH למחשבים ובין ה HUB/SWICH ל ראוטר? ד.א אם משהו יכול לתת לי לינק לרשימה של פורטי…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, חיפשתי בפורום המלצות קודמות ומצאתי רק את הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314112.0 שבו המליצו על ראוטר שמעט יקר לי מדי. אני מחפש יותר באיזור של 200 ש"ח, אלא אם לדעתכם יש סיבה לשלם יותר. אני צריך ראוטר אלחוטי שידע לחייג אוטומטית בL2TP (לנטויזון, תשתית של HOT) ויגיע לטווח של של כ12 מטר בתוך בית. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 28.01.2009 בשעה 13:57:40 שאלה נוספת: האם אתם רואים סיבה לא לקנות ראוטר (נניח את זה שהומלץ בדיון שקישרתי אליו, WRT54GL של LinkSys) יד שנייה?אני מתבלט בין הWRT יד שנייה (שזה גם בעייתי כי צריך למצוא) לבין DIR-300 של D-Link. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by alexsork,

אהלן, הגיע אלי היום מודם נתב D-Link N 2760, חיברתי ליצאת ה-USB שלו הארד דיסק חיצוני. בשני מחשבים שעליהם יש XP ו-VISTA, בלי שום בעיה ראיתי את הכונן, כשהקלדתי בשורת החיפוש ב-WIN 7 לעומת זאת אני נאבק יום שלם ולא מצליח. בדקתי הרשאות בדקתי קבוצת עבודה הכל אמור להיות בסדר, וכלום. יש רעיונות?

23. טוב, לא טוב יקר זול זול מידי...? יש ביקורות בחו"ל אולי? אני לא מצאתי תודה לעונים. עריכה: וגם אני צריך ביקורות על הכרטיס רשת האלחוטי הזה: TP-LINK WN321G

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי רשת אלחוטית של EDIMAX (נתב 6114wg) אני מנסה להתחבר למחשב שמוחבר לנתב דרך מחשב שמחובר באלחוט, (כדי להגיע למדפסת שהוגדרה כSHARED), או לכונן שגם הוגדר כSHARED. אבל, למרות זאת, הוא כותב לי הודעת שגיאה שאין לי גישה למחשב.... אני שובר את הראש, כי משום מה זה התחיל שהתקנתי את הWINDOWS מחשב במחשב ההוא, ושמתי שם יוזר, שלא נקרא administrator (הדיפולטי) (windows XP pro) יש למישהו רעיונות איך לפתור את העניין? (אגב האינטרנט וכל מה שלא קשור למחשב הספיציפי הזה עובד בסדר)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by sausage,

http://planet.nana.co.il/stopspam/ תהנו.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.