רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני מנסה לארח משחקי רשת דרך GAMESPY אבל לצערי השחקנים אינם יכולים לראות אותי בגלל ה NAT / FIREWALL מישהו יכול לעזור? ???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי רשת עם נתב אלחוטית, ראוטר שמחלק כתובות דינאמיות. כל מחשב שמתחבר לרשת מקבל את הכתובת: 192.168.1.2 192.168.1.3 וכן הלאה. יש לי תיקיות משותפות הן על מחשבי ה-Pc והן על המק. מחשבי ה-pc שברשותי מתחברים לרשת ומזהים זה את זה ב"שכנים ברשת" וכן את התיקיות המשותפות והמדפסת. מחשב האיימק שלי (OS 10.5.8) מקבל IP כמו שציינתי למעלה, אך לצערי הוא לא רואה את התיקיות המשותפות ולא את מחשבי ה-PC. גם ה-pc לא רואים את המק. בקיצור, כיאה ליריבות בין MS לאפל, הם מתעלמים זה מזה... כאשר חיברתי את האיימק במקום אחר, אוטומטית הוא זיהה את כל מחשבי ה-pc שברשת והציג אותם בפיינדר בצד. לכן אני מבין שזה משהו מהגדרות הרשת שלי. אל הראוטר מחוברים בכבילה ה-pc ובאופן אלחוטי המק. גם כשהמק חובר בכבל עד…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי כולם, פרטנר מתכננים להתקין אצלנו סיבים בשבועות הקרובים. יש לי היום יחידות של Google Wifi שמחוברות ל מודם-ראוטר. הבנתי שכשמתחברים לסיב, אז כבר לא צריך ברידג' בעצם ואפשר להסתפק בראוטר בלבד. השאלה היא האם אני אוכל להשתמש בGW בלבד, והאם לא אהיה מוגבל מבחינת מהירות? אני מתכנן להתחבר ל1Gb.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס רשת שהגיע עם הניסוי כבלים שלי, לפני שנתיים הכרטיס הזה סבבה, לא שאני מבין בכרטיסי רשת, והוא לא עושה לי בעיות. שבוע הבא אני מחליף מחשב לWIN2000. השאלה היא, אם הדריברים שיש לי כתיקייה על המחשב(הטכנאי העתיק לי)יעבדו גם עם WIN2000. כל מה שאני יודע זה שהכרטיס הוא של 3COM. בתודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקשר בין 2 מחשבים שברשותי..להלן המפרט של שניהם (חלקי): מחשב1 - נייח: HTPC 2.8GhZ 1GbDDR2 80Gb GeForce2 כרטיס רשת רגיל + יציאת FireWire מחשב2 - נייד: Asus 1.6GhZ intel Atom 1GhZDDR2 160Gb כרטיס רשת רגיל + WiFi לחדר שלי בבית מגיע רק כבל אחד מהראוטר שכעת מחובר למחשב1 ומספק לו אינטרנט (דרך הכרטיס רשת הרגיל) וברצוני להגיע למצב ששני המחשבים יריצו אינטרנט במקביל ויהיו מרושתים ביניהם.. נכון שאפשר לעשות את זה ע"י התקנת עוד כרטיס רשת באחד מן המחשבים אבל פתרון זה לא רלוונטי כי אין לי סלוטים. מהו הפתרון היעיל ביותר לעניין (והחסכוני), בהתחשב בכך שבנייח יש גם FireWire ובנייד WiFi??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
??? אז המחשב מחובר לראוטר (קווי), קורה רק במחשב הזה (XP)... אחרי כמה שעות של שימוש האינטרנט מתנתק (רואים שהוא מחובר אבל לא עולים דפים) ואחרי ריסטארט האינטרנט חוזר לפעול. במחשב מותקנת תוכנת VNC אם זה יכול להיות קשור או משנה איכשהו. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות מספר שאלות שקבלתי לגבי השדרוג של לקוחות הטריפל של HOT. בדקתי מול הדוברת של HOT והופתעתי - השדרוג אינו מתבצע באופן אוטומטי! לקוח טריפל שרוצה להנות מהשידרוג צריך להתקשר לשירות הלקוחות ולבקש את השדרוג - לא תתקשר - לא תשודרג! לדעתי - סתם טרטור של הלקוחות. ל-HOT יש עשרות אלפי לקוחות טריפל (אם לא יותר מכך) וכולם צריכים ליצור קשר עם שירות הלקוחות. מיותר ומעצבן.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע ששאלו את זה כבר מלא אבל חיפוש יסודי בפורום החזיר רק מה לעשות כשאני כבר בתוך האקךמקא מישהו יכול להסביר את התהליך מההתחלה ועד הסוף כולל כניסה לקונפיגורציה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שכחתי את הסיסמא שלי לחיבור האינטרנט ישנה אפשרות למצוא אותה או שבעזרת תוכנה כלשהי כל זאת מבלי להתקשר לספק אינטרנט תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך אפשר לפתוח שרת FTP בלינוקס? ניסיתי כבר כמה תוכנות ואנלא מצליח תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את הMOCA הבאה שתומכת בקצב העברה גבוהה משל הMOCA של HOT https://www.comtrend.com/Product/107$prod.html מסיבה כלשהי, לאחר שאני מחבר את הכל, הFIBER מאבד את החיבור לאינטרנט... רק כאשר אני מוצא את הCOAX IN מה MOCA ומחבר לCOAX IN של הFIBER האינטרנט חוזר אליו (נורית חיווי בFIBER עצמו שיש אינטרנט) האם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? עם הMOCA של HOTהכל עובד חלק...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יכול להיות ששוב יש את אותה הבעיה שהייתה לפני איזה חודש?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לנו בבית 2 מחשבים - אחד נייד ואחד נייח, ולעומת זאת יש לנו רק קו אחד לאינטרנט, מה שגורם לכך שרק אחד מבני המשפחה יוכל להשתמש באינטרנט בכל פעם. רציתי לדעת: האם, במידה ואקנה ראוטר, הראוטר יאפשר לי להתחבר בו-זמנית מן המחשב הנייח (שלא כולל מן הסתם Wi-Fi) ומן המחשב הנייד (שכן כולל Wi-Fi)? בנוסף, אם קונים ראוטר, יש טעם להביא את המחשב הנייד במיוחד לחנות בה אני קונה כדי שיסדרו לי את ההגדרות לראוטר, או שכל מי שיש לו מושג כלשהו במחשבים יכול להתקין את העניין לבד, כולל קוד?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי נתב אדימקס 9104 ורציתי לדעת איך אני יכול להשתמש ב Upnp ועם אילו תוכנות? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה לאחר פרמוט המחשב הנייח המחובר בצורה חוטית לרשת אל חוטית . אני לא מסגל להתחבר לאינטרנת (בנייח בלבד ) ספק smile 012 נתב tp link מודם arris תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כיום רשת קווית, אני מעוניין להעביר אחד המחשבים למקום שאין קו. יש לי ראוטר אלחוטי N ("סמארט-בוקס" של אוראנג') מעוניין לשמוע המלצה על כרטיס או התקן, מה עדיף PCI או USB או משהו שמתחבר לכרטיס רשת ? המקום של המחשב יהיה חדר מעל חדר הראוטר, האם יש סיכוי שיעבור ? האם יש חנות שמוכנה לתת לבדיקה כרטיס אלחוטי לפני שקונים ? בתודה, shenig
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי 012. על הפנים. 013 נטוויזן - עושים TRAFFIC SHAPING 014 בזב"ל. כשמם כן הוא - השירות והמהירות בזבל. CCC - אמנם מהירים, אבל בין 01:00 ל-04:00 הם פתאום מנתקים את האינטרנט בלי סיבה. לפחות פעמיים בשבוע. כל פעם בתמיכה הטכנית אומרים לי שמטפלים במערכת. איזה מין תשובה זו? 018- מהירות גלישה מחורבנת. אני לקוח כבר שבוע ואפילו דפים בדפדפן הרגיל לא זזים. לא ייתכן שאני מנסה להוריד את הפרק האחרון של המפץ הגדול THE BIG BANG THEORY ואני לא מוצא ספק נורמלי. איך זה שאני מוריד ב-10 K/S ? אני צריך ספק אינטרנט שאפשר להוריד איתו. כבר לא אכפת לי המחיר. המהירות אגב, היא רק 2.5 מגה. הצעות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים נייחים וכרגע אחד מהם מחובר דרך מודם בחיבור ADSL כאשר המחשב השני לא מחובר בכלל 1.קודם כל מה האפשרויות לחבר את שניהם לאינטרנט? האם אינטרנט אלחוטי זאת הברירה היחידה והזולה עם דגש על הזולה כלומר אני לא מחפש את הרשת האלחוטית אבל אם זה יצא לי הכי משתלם אז בסדר. ( צריך לקחת בחשבון שלשני המחשבים יש כרטיסי רשת פשוטים ולא אלחוטיים שזה עוד כסף בנוסף לנתב) בהנחה 2.בהנחה ואני מקים רשת אלחוטית כמובן שאני צריך לקנות נתב אבל האם אני אהיה חייב לקנות שני כרטיסי רשת אלחוטיים או שיש אפשרות להניח את את הנתב בסמוך לאחד המחשבים ולחבר את המחשב לנתב בחיבור חוטי? וכך לחסוך קניית כרטיס רשת אלחוטי נוסף וכך אצטרך לקנות רק כרטיס רשת אלחוטי אחד. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני מזמין מחשב חדש בקרוב וארצה להעביר את כל מה ששמור לי במחשב הישן כ -140GB לHD של המחשב החדש. המחשב הישן הוא עם לוח אם של MSI-7125 ואני לא ממש יודע איזה חיבורים יש לו.. בכל מקרה השאלה היא אם יש כבל מסויים שאפשר לחבר בין שני המחשבים כך שיזהו זה את זה ואוכל "לגרור" תיקיות וקבצים? תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
"סצינת תוכנות הכופר" ממשיכה להתחזק ולהשתכלל. 34% מהאיומים המכוונים כלפי ישראל הם מסוגים שונים של תוכנות כופר, כאשר גירסאות חדשות מסוגלות לפעול גם ללא חיבור לאינטרנט, ואחרות לא מסתפקות בהצפנת הקבצים אלא מוחקות אותם לחלוטין להמשך: https://hwzone.co.il/איום-תוכנות-הכופר-מתרחב-40-מהשוק-בישראל/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש את הגירסה הראשונה של החייגן (לכבלים) מה שהציעו להורדה באתר של הוט( האתר לא מתפקד משום מה...)ולא מה שיש עכשיו באתר של ברק כי הגירסה החדשה עושה לי בעיות עם שיתוף האינטרנט... והגירסה הראשונה לא.. בכול אופן למי שיש את הגירסה הראשונה של החייגן שלהם אשמח אם ישלח לי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר דרך כבל רשת לראוטר ויש לי אנטנת USB שקולטת רשת מבחוץ. איך אני יכול לשלב ביניהם כך שאני אקבל את רוחב הפס של שניהם יחד? רוחב הפס שלי מהראוטר הוא 12MB וזה של הרשת האלחוטית זה עוד 7MB.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, כבר מחובר כמה שנים ל 012. הבנתי שאצלהם הם חוסמים פורטים. זה נכון? לפי מה שהבנתי בזק בינלאומי הם הרע במיעוטו היום. נכון? הדיל הכי טוב שהציעו לי בבזק בינלאמי עם התחייבות לשנה - 39.90 ש"ח ל 1.5MB או 49.90 ל 2.5MB אלו מחירים טובים? מישהו מכיר מחיר יותר טוב אצלהם? באינטרנט הרגיל של בזק (ADSL) נגמרה לי ההתחייבות - ועכשיו הם מקפיצים לי את המחיר ל 80 ש"ח לחודש ללא התחייבות, אן אם אני רותה להתחייב לשנה זה יצא 65 ש"ח ל1.5 MB - נראה לי מחיר מטורף? לא? בבזק בינלאומי אמרו לי שאולי יעזרו יל להוזיל את העלות של האינטרנט של בזק. אשמח על כל הארה ומידע בנושא... תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש נתב אלחוטי עד 300 ש"ח. ההדרישות... לפחות חיבור RJ45 אחד (ימוקם פיזית ליד אחד מהמחשבים) שלא ידרוש מודם חיצוני (שידע להתחבר לקיר בעצמו) מחשב אחד נמצא בקומה הראשונה, המחשב השני בקומה השניה... תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-