עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום. עד היום היתי מתחבר עם ה5800 שלי לרשתות של השכנים כי את הרשת שלי אני לא מוצא אשמח אם תוכלו להסביר לי מה להגדיר בראוטר כדי שהטלפון יזהה את הרשת הראוטר שלי זה level one wbr-3406tx

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  2. Started by qwerty1987,

יש לי חיבור קבוע בכבלים, זקוק לראוטר אלחוטי אליו יתחברו מחשב שולחני ומחשב נייד, רוצה שתהיה בו יציאה למדפסת. (השתמשתי עד עכשיו ב DLINK 524 שעושה מלא בעיות) תודה.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  3. אחרי ההודעה הקודמת פה, והסטיקי, הצלחתי להגדיר לו להתחבר לאינטרנט. את ההתחברות עצמה הוא עושה יופי. יעני לחיצה על ההתחברות הידנית מצליחה להביא לכניסה לאינטרנט. אבל בתוך האינטרנט אין תגובה...מה יכולה להיות הבעיה? ראוטר אדימקס BR-6104K ומודם כבלים TERAYON 715X

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  4. Started by moshe_91,

שלום לכולם האם גם לכם יש האטה בשעות האחרונות ? לבעלי אינטרנט בשילוב כמו שלי .. אקספון + תשתית של הוט ..

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by KKK,

שלום. יש לי שני מחשבים,עם המחשב הראשון אני מחובר לאינטרנט במודם USB,ועכשיו אני מנסה לעשות רשת בין שני המחשבים,ראיתי את המדריך כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 ובמחשב זה לא מופיע כמו במדריך,הנה תמונה http://img313.imageshack.us/img313/8444/1tt6.jpg יש לציין שאין לי מושג בדברים האלה! מה עכשיו אני צריך לעשות? אני לא רוצה לקרא לטכנאי :-\ עריכה: שכחתי להגיד שכמובן פעם היה רשת,המחשבים מחוברים עם כבל רשת

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by LRa,

שלום, יש לי אינטרנט עם תשתית בזק וספק בזק בינלאומי. עוד חודש מסתיימת לי ההתחייבות אצל בזק, אך אצל בזק בינלאומי יש לי עוד 7 חודשים התחייבות. לא מזמן יצא באנדל מאוד כדאי לסטודנטים, אך למרבה המצער(?) הוא ללא התייחבות. דברתי עם בזק בינלאומי בכדאי לשאול אותם אם אני יכול לעבור לבאנדל, אך מכיוון שהוא ללא התחייבות, הם אמרו שזה לא אפשרי. הצעתי שאני אפקסס להם מכתב בו אני מצהיר שאני מתחייב לא לעזוב את החברה לשנה, או משהו בסגנון, אך הם לא הסכימו. יש לכם הצעה כיצד כדאי לי לפעול? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by MoRtZkInG,

יש לי רשת בייתית בבית של 3 מחשבים שמחוברים דרך האב, עכשיו אני צריך לחבר את המחשב של אחותי גם, אבל לחבר אותה להאב יהיה בעיה מכיוון שהוא בקצה השני של הבית. בתור פתרון זמני נשקלו שתי אפשרויות: * חיבור אלחוטי של המחשב של אחותי לשלי * חיבור של המחשב של אחותי למחשב קרוב אליה ויצירת גשר במחשב הזה המחשב של אחותי לשאר הרשת. נבחרה האפשרות השניה, ועכשיו כמה שאלות. 1. השרת ICS הוא המחשב שלי, אם אני אגדיר גשר במחשב עם שני הכרטיסי רשת לאחותי תיהיה גישה לאינטרנט? 2. האם אחותי תוכל ל"דבר" עם שאר המחשבים ברשת? 3. כיצד אני מגדיר את הגשר? האם לתת לשני הכרטיסים אותה "קבוצת עבודה"? (WIN-XP) אני יודע שהמחשב ה"שלישי" יהיה חייב לעבוד באופן מתמיד תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. קניתי שלשום כרטיס רשת אלחוטי, מסוג TP-722 המחשב לא מראה חיבורים בכלל, אלא אם(!!!) אני מנתק ומחבר את הכרטיס רשת. מה עושים ??? תודה חברים

• 2 תגובות
    • 4.3k צפיות
  9. Started by jetman,

זכור לי שפעם נאמר פה כי מהירות ההורדה תלויה במהירות הורדה, אני על 100/1.5 ולא מקבל גם קרוב ל100, מסתכרן על 86, בפועל זה 60+, אני לא ממש מוצע מידע או מושג של העניין, אבל מה תמליצו לנסות? לשדרג ל 100/3? או לרדת ל50/3? תודה

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  10. היי התקנתי רשת ביתית בין 2 מחשבים ע"י כבל מוצלב הגדרתי שיתוף קבצים ואינטרנט במחשב הראשי (שמחובר ישירות לאינטרנט) יש FIREWALL וANTI VIRUS, האם אני צריך להתקין FIREWALL ו\או ANTI VIRUS גם במחשב השני? (שמחובר לאינטרנט דרך המחשב הראשון) תודה

11. כותרת, הם יהיו צמודים במסילה שבקיר וצמודים בתוך תעלת אצבע.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. פניתי לתמיכה של פיקוק והם מסרו לי שיש עדכון קושחה חדש לראוטר הנ"ל. זה חשוב מכיוון שעדכוני הקושחה שמורדים מהאתר של אדימקס העולמי לא יעבדו בגלל שמדובר בגרסה מקומית לשוק הישראלי שצריך קושחה משלו. ראיתי שמלבדי היו עוד אנשים שחיפשו עדכון כזה אז בגלל זה אני מפרסם כאן. אפשר למצוא את הקושחה כאן: http://www.pikok.co.il/Tmicha.asp או קישור ישיר: http://pikok.co.il/cam/EdiEng20BWBR6504N_1.42.bin

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. האם יש ספק תשתית אחר חוץ מהוט ובזק? והאם אפשר להתחבר לאינטרנט דרך הוט ללא חיבור לכבלים שלהם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by nirk16,

שלום לכולם, החלפתי מייל מוואלה ל-gmail ואני רוצה שכל ההודעות מהמייל הישן (וואלה) יעברו ל-gmail החדש.... לצערי ניסיתי לעדכן זאת דרך gmail - הגדרות - חשבונות - הוספת חשבון דואר נוסף וקיבלתי הודעת שגיאה : "קיימת בעיה בהתחברות אל mail.walla.com". מה שמצוין על המסך הוא : שרת mail.walla.com : POP יציאה : 110. אשמח אם מישהו מכיר את הבעיה ויוכל לעזור

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by Da-Funk,

היי לכולם.. לאחרונה אני סובל ממהירות גלישה באתרים ממש נמוכה... למרות זאת מהירות ההורדה נשארת כרגיל... אני מחובר דרך הכבלים + נטויז'ן.. עשיתי הכל כולל הכל גם פירמוט והבעייה נמשכת.. אם כי היא לא קבועה... בא אלי טכנאי מהוט ואמר שמבחינתם הקו תקין אז הכל תקין ואין להם מה לעשות בנידון... ושיש לי בעיה במחשב... מבחינתי אני בדקתי הכל יש לי 2 כרטיסי רשת ובשניהם הבעיה חוזרת על עצמה .. מה שלא נראה לי הגיוני ששניהם מקולקלים.. החלפתי את הכבלים המחברים עצמם.. ועדיין הבעיה חוזרת... מה שלפי דעתי משאיר אותנו עם המודם.. שמראה שיש סינכרון והוא תקין אבל לדעתי הוא לא באמת תקין... יש פה משהו שיכול להעלות רעיון למה הבעיה ? או מה עוד ניתן לעשות ?.. כי זה מדכא אותי שאני משלם על 1.5מגה וזז במהירו…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ניסיתי עם הכפתור fn לא עזר וגם לחפש servies.msc ולהפעיל משם גם לא עזר יש למישהו רעיון?

• 1 תגובה
    • 5.7k צפיות
  17. היי, לפני כמה ימים הייתה לי בעיה עם האינטרנט ובסופו של דבר העניין טופל ע"י בזק בינ"ל (בעיה שלא קשורה לנתב) ואחרי זה גיליתי שהנתב עושה לי בעיות אז עשיתי לי ריסט מאחורה על מנת לאפס את כל ההגדרות שלו וזה גרם כמובן לכל הטבלת מורשים שלו להמחק בין היתר. אחרי זה נכנסתי אליו, ניסיתי להוסיף MAC, עבד. ניסיתי עוד אחד - עבד. ניסיתי עוד אחד - לא עבד S: וזה לא משנה עם איזה מחשבים (יש לי סה"כ 5 מחשבים להכניס לטבלה) אני מנסה, זה תמיד לא עובד ואז אין לי תקשורת לנתב פתאום (מהמחשב שמחובר אליו בכלל ישירות...) אם אני עושה ipconfig הוא לא מוצא לי את הdefault gateway עד שאני לא עושה ריסט לנתב.. ואז כמובן שזה שוב מתאפס והכל.. החלפתי פורט פיזי בין המחשב שמחובר אליו ישירות וזה עדיין לא עזר. הנתב ש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מקווה שזה אפשרי/מעשי בכלל. האם קיימת דרך כל שהיא בה אפשר לעשות LAB לגבי הפניית/פתיחת פורטים? יש מכשירים/תוכנות (torrent, אימיול, משחקי רשת...) שדורשות הפניית פורטים, אני רוצה לעשות LAB לצורכי לימוד בקטע של הפניות פורטים. אוכל להתקין מערכות הפעלה נדרשות על vmware/virtual box ולנסות הכל בתוך רשת פנימית.

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  19. יש לי שני מחשבים שלא מחוברים לאינטרנט. בשניהם יש WIN XP PRO ןמחובר בניהם כבל רשת מוצלב (יש להם כמובן כרטיסי רשת). איך אני מחבר אותם אחד לשני ככה שאוכל להעביר קבצים מאחד לשני? ניסיתי דרך ה-My Network Places ואח"כ לחצתי על האייקון של להקים רשת ביתית ו-ADD A NERWORK PLACE אבל אני לא מצליח. דרך אגב שני הפיירוואלים מבוטלים (גם של הווינדוס וגם הרגיל). דרך אגב רק אחד מהמחשבים מחובר לאינטרנט אבל אני מוציא את הכבל רשת כי אני מחבר אותו למחשב השני אז הוא לא מחובר.

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  20. Started by Raanan30,

היי. הרצתי חיפושים בפורום, בגוגל, באתרים בעברית ובאנגלית אחרים וכל מה שאני כרגע מבין זה שישראלים משתמשים בדבר שנקרא טרמינל בשביל להוריד ולהעלות מהר. אבל... איך זה עובד? כשאני מוריד את הקבצים זה יורד למחשב שלי או כשאני מעלה זה מהמחשב שלי? כי מישהו הסביר לי שאני בעצם מתחבר למחשב אחר? מה זה שרת ייעודי? בחיפוש שעשיתי בפורום נתקלתי בהודעה שמישהו שחיפש טרמינל אמרו לו לחפש שרת ייעודי? מה המחירים של הטרמינל הזה? האם יש חברות ישראליות שמשכירות \ מוכרות כזה דבר? איפה קונים? יש לכם המלצות מניסיון? תודה רבה לכל העונים ושבת שלום, משה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  21. ביצוא סימניות מועדפים מגוגל כרום נוצר קובץ html הבעיה שהקובץ מכיל רק חלק מהסימניות שיוצאו יש לי רשימה ארוכה של סימניות, אולי זו הסיבה? מישהו יודע מה הפתרון?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום, בשנה החולפת נהנתי מתשתית בזק במהירות 15 מגה במחיר של 65 שח ( במקור היה +25שח על קו קל שבוטל בשעה טובה). עברה שנה וה"הטבה" הסתיימה. שיחה לבזק הוציאה אותי מתוסכל מאוד. הם דורשים כעת 99 שקלים ל15 מגה תשתית! בעוד שלקוח חדש זכאי ל69 שח לאותה מהירות. הגעתי לשקרי לקוחות וגם שם טענו שזה המחיר ואין מה לעשות. במילים אחרות, היית שנה אצלנו ועכשיו נבעט אותך החוצה. טוב, ראיתי שבהוט יש 100 מגה ב139 לחודש, אם אין אלטרנטיבות אחרות אז נצטרף ( ובינתיים עד כניסתה של 018 אין שום אלטרנטיבה). הופתעתי לגלות דמי התקנה של 240 שקל! על ביקור טכנאי שיחבר לי את המודם למחשב. בעבר שהיתי בהוט עלות התקנה עמדה על 70--90 שקל, המוקדנית לא הצליחה להסביר לי את פשר המחיר ואמרה רוצה תעשה לא רוצה תתחפף. כמו…

• 27 תגובות
    • 4k צפיות
  23. Started by yaloner,

הבנתי שיש בעיות בטיחות רבות עם רשתות אלחוטיות. האם יש דרך להגיע ברשת אלחוטית לרמת בטיחות מקסימלית כך שניתן יהיה לעבוד איתה גם במשרד שמחזיק חומר מאוד מאוד רגיש וסודי על המחשבים ?

• 12 תגובות
    • 880 צפיות
  24. Started by matizami,

יש בבית של אמא ראוטר ישן מבזק עם אינטרנט 15 מגה. אין קליטה בסלון וגם שניסיתי מגדיל טווח אז הנק' חשמל ממוקמת במקום לא טוב במסדרון, כך שהוא לא מגדיל את הטווח בצורה אופטימלית. חשבתי לנצל את המבצעים ולקנות ראוטר עם טווח שיכול להגיע למרחק של 20 מטר. אין לי מושג מה המחיר של כזה דבר צריך להיות, כי ראיתי שהראוטרים נעים בטווחים גדולים, אבל בואו נגיד 200-250 שקל אם זה מספיק. אני יכול לקנות גם בגרמניה, מכיוון שאני גר שם.

25. קראתי את כל המדריכים פה ופעם אחת הצלחתי לשתף אינטרנט בין שני המחשבים אבל לא קבצים ??? עכשיו כלום לא עובד לי!!! איפה יש הסבר מפורט או משהו שיעזור (מדריך לחיבור בעזרת כרטיסי רשת בלבד ולא באמצעות ראוטר)

• 9 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.