רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אתמול עשיתי רשת אלחוטית עם ראוטר. לפני זה יכולתי להוריד מהביטורנט בצורה נורמלית ומאז שעשיתי את הרשת המהירות ירדה לי ל1...גם באיי סי קיו אני לא יכול לקבל קבצים. אני מניח שכל זה בגלל הראוטר...ואני חושב שבראוטר יש פיירוול שמונע...מישהו יכול להסביר לי איך לבטל את כל זה?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חיפשתי בפורום המלצות קודמות ומצאתי רק את הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314112.0 שבו המליצו על ראוטר שמעט יקר לי מדי. אני מחפש יותר באיזור של 200 ש"ח, אלא אם לדעתכם יש סיבה לשלם יותר. אני צריך ראוטר אלחוטי שידע לחייג אוטומטית בL2TP (לנטויזון, תשתית של HOT) ויגיע לטווח של של כ12 מטר בתוך בית. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 28.01.2009 בשעה 13:57:40 שאלה נוספת: האם אתם רואים סיבה לא לקנות ראוטר (נניח את זה שהומלץ בדיון שקישרתי אליו, WRT54GL של LinkSys) יד שנייה?אני מתבלט בין הWRT יד שנייה (שזה גם בעייתי כי צריך למצוא) לבין DIR-300 של D-Link. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי... יש לי חשבון בוואלה. האימייל בימים האחרונים לא נפתח, ז"א כשאני מקלידה סיסמא ולוחצת אישור, הוא או פותח לי עמוד שגיעה, או אומר שכרגע אין אפשרות להתחבר, ושעלי לרענן או לנסות מאוחר יותר. אני לא יכולה לקרא את הדוא"ל שלי! :-[ מה לדעתכם הסיבה לכך, ואיך אפשר לתקן את זה? אם לא אז תמליצו לי בבקשה על אתר אחר שאפשר לפתוח בו אימייל בעל קיבולת רבה וברמה גבוהה. תודה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת "בזק" מפרסמת הבוקר הודעה לעיתונות העוסקת בתחזיות הכספיות לשנת ב-2013. בתוך ההודעה מסתתרת פיסקה בה מדווחת בזק שבכוונתה "להאיץ את היקפי פריסת הסיבים האופטיים עד לחצר הלקוח ובנייני המגורים (FTTB/H), כך שכבר במהלך השנה הקרובה תפרוס החברה רשת סיבים בהיקף משמעותי וקצב הפריסה צפוי להמשיך ולגבור בשנים הקרובות." אלה הם חדשות טובות ללקוחות המתבססים על תשתית האינטרנט של החברה וחדשות פחות טובות למיזם הסיבים האופטיים של חברת החשמל
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך מגדירים את המסנג'ר, ככה שאוכל לדבר עם אחרים ? אומרים לי שזה כותב בצד השני: "לא יכול להתחבר למחשבים" שמאחורי הסוויץ כשמנסים להיכנס לשיחה קולית אך במחשב שהוא שרת אני מצליח לדבר וזה עובד ... קצת מידע: השרת הוא WINXP שמחובר לסוויץ שמחובר לשני מחשבים, הגדרתי שיתוף אינטרנט ויש אינטרנט ורשת משותפת בשלושת המחשבים. יש לי רעיון : אני חושב שצריך להגדיר בשיתוף האינטרנט בהגדרות פורט מסויים אבל אני לא יודע איזה פורט משמש לשיחה קולית במסנג'ר אבל זה מה שאני חושב. תעלו רעיונות חופשי הכול יתקבל בברכה ... :asthanos: אין לי חתימה מישהו מעוניין לתרום אחת ? :asthanos:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב! יש לי מחשב פנטיום 4(win xp),ולאחי יש פנטיום2 (win98). מה אני אצטרך לעשות על מנת שבשני המחשבים יהיה אינטרנט<?? רשמו לי בבקשה את כל הדברים שאני אצטרך לקנות בשביל אינטרנט שיתופי,וגם הוראות (מה להגדיר,למה ועוד...). תודה רבה על שיתוף הפעולה והמשך יום נעים ... אסף.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, לפי בזק סטור מגיע לי מודם-קאוטר נתב אלחוטי... וכמובן בתנאי שאני מחזיר את הישן.. עכשיו הציעו לי שני דגמים האחד של סימסנס Sl2 141 והשני הוא אסוס Am 604g עכשיו 1. איזה מהם מומלץ יותר? 2. והמודמים האלו הם נתבים.. ולא אמורה להיות לי בעיה לחבר את המודם הנבחר לנתב שקיים אצלי היום נכון? 3. האם אני ארגיש בהבדל מסויים מבחינת "הביצועים" בין האזטק 600E שיש לי היום לבין המודם הנ"ל 4. איך אני שם סיסמא לרשת והכל.. ומונע מאנשים "לגנוב" לי אינטרנט? בתודה, דור.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1- כרגע יש לי ראוטר מחובר למחשב שבעזרתו אני גם גולש במחשב וגם באייפון וגם בלפטופ הבעיה היא כזאת, כאשר אני גולש ברשת בלי שום בעיה מדי פעם צץ לי החייגן וכאילו מנסה לחבר אותי לאינטרנט מחדש למרות שאני מחובר חשבתי שהבעיה היא ספציפית לאתרים מסויימים או משהו אבל זה מאוד רנדומאלי זה הורס את חווית הגלישה ומאוד מציק. אז חשבתי האם אפשר לחבר את המודם הרגיל שהיה לי מקודם ואת הראוטר להפוך לחיבור משנה? 2- בחודש~ האחרון נתקלתי בבעיה מאוד מציקה בחיבות אינטרנט שלי כאשר אני מוריד קבצים מאתרים כמו רפידשיר הוטפייל ועשרות אתרים אחרים באמצע ההורדה החיבור לאתר פשוט מת. קצבים בגדלים של כ100~ מגה יותר או פחות או סתם קבצים קטנים הרגשה כאילו בזק בינלאומי מנתקים לי את החיבור בעיה זו בכל שעות היממה…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז המקרה ככה: יש לי מחשב שולחני ומחשב נייד, בנייד יש 802.11G ויש לי מודם מוטורולה SB4200 מה אני צריך לעשות בשביל שיהיה שיתוף אינטרנט ורשת בין שתי המחשבים? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ספקית האינטרנט שלי הנטויזן, אני משתמש באינטרנט כבלים דרך HOT. בכל מקרה, ב3 ימים האחרונים אני נתקל בבעיה ממש בלתי מוסברת. האינטרנט כל הזמן סובל מ"התקפי איטיות" שכאלה. פתאום במשך פרקי זמן רנדומאליים [שהולכים ומתארכים עם הזמן], האינטרנט סובל מאיטיות מחרידה ובלתי מוסברת [הורדות למשל ירדו פתאום מ-300 ל-40-50] והגלישה באינטרנט נהיית כמעט ובלתי אפשרי. כניסה לאתרים או שתניב ERROR בדפדפן [שהוא לא יכול להתחבר אליהם], או שהם יטענו באיטיות מחרידה או שהם יטענו, אבל יעלו באופן חלקי בלבד [לא יטען את כל התמונות וישאר X] מעבר לכך, ב"שיא" של גלי האיטיות האלה האינטרנט מפסיק לחלוטין לתפקד. עד עכשיו קרה בתדירות נמוכה, עכשיו קורה 20-30 פעמים ביום [!] בעבר היו תקופות כאלה ופשוט הייתי מנתק…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש תוכנת רשת טובה שאפשר לכתוב על הצג של מישהו ברשת שלדוגמא אני לוקח שליטה על המחשב לדקה ואז הסמן של העכבר לא זז עד שמי שכתב את זה מפסיק !! מה השם של התוכנה הזאת?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!? אני חייב לדעת את זה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי רשת אלחוטית של EDIMAX (נתב 6114wg) אני מנסה להתחבר למחשב שמוחבר לנתב דרך מחשב שמחובר באלחוט, (כדי להגיע למדפסת שהוגדרה כSHARED), או לכונן שגם הוגדר כSHARED. אבל, למרות זאת, הוא כותב לי הודעת שגיאה שאין לי גישה למחשב.... אני שובר את הראש, כי משום מה זה התחיל שהתקנתי את הWINDOWS מחשב במחשב ההוא, ושמתי שם יוזר, שלא נקרא administrator (הדיפולטי) (windows XP pro) יש למישהו רעיונות איך לפתור את העניין? (אגב האינטרנט וכל מה שלא קשור למחשב הספיציפי הזה עובד בסדר)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה אומר המוצר הזה ? ומה זה DBM30 2.4Ghz 1000mW/1W Wireless Ultra Range Extender for Wifi/WLAN Access Points AP and Routers Model: 2.4GHz ARG1105 - Amplifies 802.11b/g wireless network/broadband (WLAN/Wifi) signals - Whopping 1W/1000mW power output rating - Bi-directional amplification (only need to install one amplifier in the network/on the router/AP for all clients to benefit from the added signal strength) - Works with both access points (AP), wireless routers, and wifi adapter cards - Supports standard SMA antenna connectors - Dramatically improved network coverage and range - 30dBm (1W) output - Supports IEEE802.11b/g - Amplification frequency…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי. לפני יומיים הייתה לנו התקפה של ספאם על השרת במשרד, מסתבר שעשו לנו RELAY על השרת ובעצם השתמשו לנו בו להפיץ ערימות של דואר זבל. היה לנו תור של 20000 מיילים יוצאים שפשוט חנקו לנו את השרת. בקיצר, הצלחנו למחוק את כל המיילים פיזית מהדיסק ולבטל את הRELAY. אממה. עכשיו האינטרנט איטי בטירוף (יש לנו סיב אופטי של הכבלים 2X2 מגה) והיום בבדיקה מול הכבלים מסתבר שאנחנו בקושי מנצלים 10% מהפס. מספק האינטרנט (NETVISION) נמסר לנו שהכל תקין. חלק מהאתרים עולים, חלק בכלל לא. (גם פינגים מהשרת לא מגיעים אליה) ואל האחרים כן. מה שמוזר הוא שנגיד לYNET אני מצליח לגלוש ול-NRG לא... כמו כן במהירות ההורדה ישנה האטה מטורפת (40KB במקום 200-300KB) אין לי צל של מושג מה הולך שם.. יש למישהו הצעות לפני שה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתאום לאחר יום כיפור יש איטיות לא נסבלת.. אני בחבילה של 10MB, מגיעה לבדיקה בSPEEDTEST בקושי ל2.5MB, סרטונים ביוטיוב על 360p בקושי נטענים, שלא לדבר על HD. פינגים גבוהים ועמודים זוחלים. בדקתי כבר בכמה מחשבים.. זה רק אני?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לתוכנה שמאפשרת לחפש רשתות אלחוטיות ולדעת על איזה תקן הן משדרות. אני כרגע עובד עם WIRELESSMON, אבל היא לא בדיוק אומרת על איזה תקן הן משדרות. אז אשמח להמלצות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר לכבלים @ בזק בינלאומי כבר כמה שנים טובות.. ועד לשנה האחרונה [והלפני אחרונה : ) הכל היה טוב, פינגים מצויינים, מהירות הורדה טובה.. אבל זה כבר דיי הרבה זמן שהפינגים לחו"ל כבר בלתי נסבלים... במקום שיהיה לי 80 לאירופה יש לי 400.. השאלה היא האם בADSL המצב טוב יותר מבחינת הפינגים? וכמובן שהמהירות הורדה תשאר גבוהה מה גם שהמחירים בבזק זולים יותר וה5 מגה של בזק לא יוצא יקר בהרבה מהאינטרנט 3 מגה בהוט.. בערך 90 שקל יותר לשנה יש המלצות? וכמובן שיהיה אפשר להוריד מהטורנט בלי בעיה :] אגב אין לי פה שום עניין בוויכוחים מי יותר טוב ושאר השטויות פשוט חוות דעת מאנשים שמחוברים לבזק בADSL תודה =]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, יש לי בדירה גם חיבור ADSL וגם תשתית של כבלים. אני מחובר דרך בזק בינליאומי ו-ADSL. בשגתי מודם כבלים ישן מחבר וניסיתי לחייג לבזק בינלאומי עם השם משץמש והסיסמא שלי מהמחשב הנייד שלי עם המודם כבלים במקביל לחיבור שיש לי דרך ADSL. הקטע המצחיק הוא שזה עובד. האם זה חוקי לדעתכם? מה הסיכוי שהם יעלו עלי? 8) תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מתי כל הספקיות עוברת לזה במקום ipv4 ל ipv6 .. שמעתי שהיום אפשר גם לעשות את זה לבד.. יש למישהו מוגש איך?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי את השאלה הזאת גם בפורם תפוז מכיון שאני מקווה למצוא פתרון כמה שיותר מהר אחרי שחשבתי שבעיה נפתרה עקב זה ששניתי את הגדרות הביטטורנט ל100 חיבורים הגבלה גולבאלית של מספר חיבורים ו50חיבורים מספר משתמשים לטורנט חזרה הבעיה ויש ניתוקים חוזרים של הראטור מאינטרנט אולי הייתי צריך לכתוב את זה אבל זכרתי שלכבל רשת יש טווח בהרבה יותר גדול בלל שבבית עשינו סידור משונה עם נקודת הכבלים מודם הכבלים וראטור הטווח בין הראטור למחשב שאליו הוא מחובר קווית הוא בערך 10 מטר יכול להיות שלראטור יש עדיין אחריות (אני חושב שראיתי 3שנים אחריות שקניתי את הראטור) יכול להיות שכדאי לשלוח אותו ליבאון לבדקיה או אם יש שיטה לבדוק את זה לבד לפני שאני צריך לשלוח אותו לכמה זמן ליבאוןשהתקשרתי לפיקוק הם אמרו לי יש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יסביר את המצב: יש לנו 3 מחשבים בבית ויש לנו חיבור ADSL במחשב שלי ואני משתף אינטרנט דרך SWITCH למחשבים האחרים. הבעיה היא שכאשר אני מכבה את המחשב שלי אז למחשבים האחרים אין אינטרנט. איך ניתן להקים רשת ביתית ללא תלות במחשב רשת ? אני אציין כי ברשת כרגע יש 3 מחשבים (המחשב שלי + 2 מחשבים), יש לנו חיבור דרך SWITCH פשוט, מודם הADSL הוא מודם רשת כמובן עם ROUTER מובנה בתוכו. יש הצעות ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים. מה ההבדל בין vpn לבין פרוקסי? גם בארגונים וגם אצל פרטיים. והאם יש המלצה לשירות כזה או אחר? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שדרגתי את המחשב שלי ובעקבות כך יש לי כרטיס רשת חדש - Edimax EW-7612PIN V2 שמשום מה עושה בעיות בחיבור. הוא לא תמיד מזהה לי את הרשת בבית (מרחק של 4 מטרים ללא הפרעות) וגם כשהוא כן מחובר אז הגלישה (כולל בדיקה בspeed test) איטית ממש. המחשב הקודם שלי היה עם כרטיס רשת גם אדימקס (דגם 7200 ומשהו) באותו מיקום בדיוק שעושה בעיות, רק שאז לא הייתה שום בעיה. כדי להוכיח שהבעיה היא בכרטיס רשת ולא ברשת עצמה יש לי עוד ראוטר שבדקתי (שגם היה בשימוש פעם והוא עדיין מקונפג כמו שצריך) וגם כרטיס רשת USB (גם של אדימקס) ששניהם עובדים כמו שצריך. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של ה-7612 (הכרטיס הבעייתי), כולל שינוי תדרים וכל קונפיגורציה אפשרית, אבל שום דבר לא עוזר. גם עדכ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-