עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by hadarK,

יש לי בחדר נתב של בזק וראוטר ואין לי WIFI בסלון רציתי אני רוצה לקנות ראוטר נוסף, אבל יש צורך בנתב נוסף? יותר ברור אני צריך שיהיה לי WIFI בסלון איך אפשר לעשות את זה בלי לקחת מהחדר את הכל.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, כפי שהכותרת אומרת, יש לי בעייה עם שיתוף קבצים ומדפסת ברשת שלי. לפני כמה זמן, השיתוף ברשת הביתית שלי הפסיק לעבוד. כלומר, אם אני מנסה להכנס למחשב של עצמי אני רואה את הקבצים משותפים, אבל אם אני מנסה להכנס למחשב שלי מהמחשב השני, הוא לא מוצא בכלל משו שמשותף. חיבורי הרשת הפיזיים תקינים (אני יודע את זה כי שני המחשבים שלי מחוברים לסוויץ', והסוויץ' לראוטר, ובשניהם יש אינטרנט). במחשב אחד יש חלונות XP, בשני חלונות 98. למישו יש מושג איפה יכול להיות הפאק בהגדרות שלי? (כי בעייה בכרטיסי רשת עצמם זה לא, כפי שאמרתי קודם) תודה מראש, Ameralis Zaiir עריכה: הבעייה היא במחשב עם הXP. יש לי עוד גרסא של XP מותקנת על המחשב שאני לא משתמש בה כמעט, עכשיו הרצתי אותה, ושם הרשת כן עובדת. הבעייה הי…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by elia_lan,

יש לי מחשב נייח בחדר ובהתחלה הוא היה מחובר ע"י מודם רגיל לאחר מכן נוסף לי בבית מחשב נייד ולכן קניתי ראוטר וחיברתי אותו למודם ולמחשב הנייח בחדר.. עכשיו אני רוצה להוציא את הראוטר מהחדר (אין לי עניין בקרינה בחדר 24/7) השאלה שלי האם יש דרך לעשות שבחדר שלי יהיה רק המודם ובחדר אחר יהיה הראוטר??

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אז ככה, יש לי אנטנה שמחוברת למחשב של חברת tp-link, דגם :TL-ANT2405C. אחרי שפירמטתי את המחשב, האנטנה לא קלטה לי יותר, האם אני צריך איזשהו דרייבר או משהו כזה? אם יש לכם אפשרות להעלות לי את הדרייבר אני אשמח, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Psychopath,

Wireless home lan problem! List of the components I posses: - Alcatel SpeedTouch Home modem (turned into a router) - TRENDnet 5 port switch - TRENDnet Wireless access point - TRENDnet PCMCIA wireless card - TRENDnet USB wireless lan card List of computers: - My comptuer /w onboard ethernet card - My dad's laptop /w TRENDnet PCMCIA - My mom's computer /w USB card This is a small diagram of the home lan I assembled: [Alcatel] -> [switch] -> [My computer] + [Access point] -> Two wireless cards. IP configs: My comp: 10.0.0.1 / 255.255.255.0 / 10.0.0.138 / DNSs My dad: 10.0.0.2 / 255.255.255.0 / 10.0.0.138 / DNSs My mom: 10.0.0.3 / 255.255.255.0 / 10.0.…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. חברת "בזק" מפרסמת הבוקר הודעה לעיתונות העוסקת בתחזיות הכספיות לשנת ב-2013. בתוך ההודעה מסתתרת פיסקה בה מדווחת בזק שבכוונתה "להאיץ את היקפי פריסת הסיבים האופטיים עד לחצר הלקוח ובנייני המגורים (FTTB/H), כך שכבר במהלך השנה הקרובה תפרוס החברה רשת סיבים בהיקף משמעותי וקצב הפריסה צפוי להמשיך ולגבור בשנים הקרובות." אלה הם חדשות טובות ללקוחות המתבססים על תשתית האינטרנט של החברה וחדשות פחות טובות למיזם הסיבים האופטיים של חברת החשמל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by harel852,

שלום ברשותי XBOX360 שנמצא רחוק מהנתב שיש לי (TP-Link TL-WR841N) , לכן חיבור באמצעות כבל רשת לא בא בחשבון והמתאם Wi-Fi המקורי עולה 400-500. חשבתי אם יש אפשרות לחבר את הראוטר השני שלי (edimax br6204wg) ליד הXBOX ולחבר בינהם באמצעות כבל רשת, ובנוסף להגדיר את הראוטר שיקלוט מהTP-LINK. האם קיימת אפשרות כזאת?אם כן איך ניתן להגדיר זאת?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. בחנויות האינטרנט בינתיים הכי ארוך שראיתי זה 30 מטר אני מדבר על כבל מוצלב RJ45

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Evil,

ערב טוב לכולם , ברשותי ראוטר לבן של NETGEAR של בזק , שעושה לי תמיד בעיות עם הויאיפיי ( לאחותי כמעט ואין קליטה והמחרק בין החדר שלי שבו הראוטר לשלה הוא קיר דק אחד! ) הרבה פעמים אין קליטה כלל ואז אני צריך נתנק אותו מהחשמל ולהחזיר. בקיצור אני ממש לא מרוצה ממנו , האם יש ראוטר שיתאים לצרכים שלי במחיר של עד 400 שקל ? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by david723,

שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין להשתלט מרחוק על כמה מחשבים למטרת עבודה דרך IP's שונים. את הציוד (המחשבים עצמם) עדיין לא קניתי. אני מכיר את הדרך הרגילה של לקנות מחשב שולחני/ לפטופ, להתחבר לרשת המקומית ולהוריד team viewer. השאלה היא האם יש דרך יותר יעילה וזולה לעשות את זה? המטרה היא לגלוש דרך IP של עיר ספציפית (אינדיאנאפוליס, ארה"ב). לא הצלחתי למצוא שום שירות Proxy בתשלום שמציע IP בעיר הזו ולכן אני רוצה לקנות מחשבים ולמקם אותם שם. אשמח להצעות ייעול אם יש כאלה. תודה, דוד

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by J.t.R,

שלום לכולם וחג שמח יש לי בבית 2 מחשבים... הבעיה שלי היא המרחק ביניהם והעובדה שבדרך יש ממ"ד כך שאני לא יכול להעביר כבל באופן ישיר.. ואם אני מנסה דרך החלון... צמוד לקיר.. חפור באדמה.. עד לחלון השני וכך הלאה... זה יוצא יותר מ25 מ'... חשבתי ללכת על פתרון יצירתי אחר שהוא רשת אלחוטית.. וכאן הבעיה שלי.. חנויות בארץ לא שמעו על אפשרות כזו.. אין לא מצליח למצא בשום אתר חומרה שתיתן לי מענה... לכן אם אפשר המצלתכם לגבי מערכת כזו... ואיפה אפשר להשיג אותה, אפילו אם זה בחו"ל... והאם זה משתלם??? מה אתם אומרים?? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אהלן אני נמצא כרגע בתשתית של HOT וספק HOTnet חיבור אוטומטית ללא חייגן אני מעוניין להחליף את איפי של בגלל שחסמו אותי באיזה משחק רשת עכשיו קראתי קצת בגוגל על בקשת הרענון דרך התשתית התקשרתי לתשתית הוט בקשתי מהם רענון ועדיין האיפי שלי לא השתנה משהו יכול להמליץ לי מה אפשר לעשות בשביל לשנות איפי? תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני מעוניין לאחסן באחד האתרים האלה קבצים שאני יוכל להוריד למחשב שלי ב-RS אפשר לעלות עד 100MB megaupload עד 1 ג'יגה איזה אתר יותר אמין ? יענו שלא ימחקו אחרי שבוע

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. בדירה שלי יש לי אינטרנט זהב 1.5 /כבלים , עד לפני חצי שעה הייתי בדירה שלי , וכהרגלי בקודש בעיקר גלשתי ב hwzone . ולא הבנתי מה קורה ? איטי בטרוף ! לא זז! (לא הפעלתי אימיול כבר חודש ) חשבתי כבר ליצור קשר עם מנהלי hwzone שידאגו לסדר את זה . עכשיו אני בבית של ההורים שלי ולהם יש בזק בנלאומי adsl 1.5 וכהרגלי אני הולך ל hwzone ואין שום איטיות הכל זורם חלק ! מה קורה פה ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Ariel31,

כל שעה וחצי ~, הראוטר בבית NETGEAR VG2000 מתנתק ועושה איפוס לעצמו. הבעיה הנוספת היא שכל יום כמעט כאשר אני מתחבר לאינטרנט אז זה מעלה לי דף: prov.bezeq.co.il שדרכו אני מגדיר את הסיסמה והשם משתמש של הספק - שוב ושוב מחדש. מה יכול להיות המקור לבעיות האלו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yortem,

יש לי כרגע את הראוטר הזה ב-15 מגה מהירות http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2650U/DSL-2650U.htm אני מאוד מרוצה ממנו (לא נתקלתי בשום בעיה בשנים האחרונות) ואני משתמש בו כדי לפצל את האינטרנט ל-3 מחשבים. רציתי לדעת אם אני חייב להחליף ראוטר בשביל לגלוש ב-40 מגה אם אני משדרג את החבילה ואם אני חייב, אז הם יביאו לי ראוטר גם שנותן לי לפצל לכמה מחשבים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by davidel97,

שלום, אני גר בבית עם 2 קומות , המודם והראוטר נמצאים בקומה העליונה ושם הקליטה טובה. הבעיה אצלי היא למטה, הקליטה שם גרועה לפעמים איטית לפעמים מתנתק סתם, בקיצור - מעצבן. היום הגדלתי תשתית וספק ל12MB ועדין הקליטה למטה מעצבנת. זה המערך שלי : ראוטר TP LINK דגם : TL-WR641G כרטיס אלחוטי(למעלה) : TL-WN321G אקסס פוינט (נמצא למטה אמרו לי שזה יעזור לבעיות קליטה) : TL-WA501G כרטיס אלחוטי (למטה) : TL-WN620G מה אני צריך לעשות כדי שלא יהיו לי בעיות קליטה והתנתקיות (של שתי הכרטיסים) ? לקנות נתב וכרטיסים אחרים? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by eladh16,

שלום מזה ip static? יש לי נתב. תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אם אין ברמת התוכנה אז ברמת החומרה, אם אין גם ברמת החומרה אז... באסה. (כמובן לא אכפת לי שהראוטר לא יוכל לשמש כראוטר שוב אלא רק כרטיס רשת אלחוטי) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש למישהו ניסיון עם התקנה כזאת? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי בעיה : לא תמיד שולטת במהירות המצביע . זה ממש מפריע כי כל דבר שפותחת במחשב (עם או בלי חיבור לאינטרנט ),עמוד כלשהו ,תיקיית קבצים ,וידאוו , הבחירה לא בידי . בכל אחד מהקרים האלה הבחירה אוטומטית ,האחרון (או העמוד רצה למטה). גם בכתיבה ,לא יכולה להזיז את הסמן ,ממקומו שבסוף השורה. בגלל שזה לא קורה תמיד ,קראתי שאפשר להגדיר ניתוק משתמשים ברשת הפנימית דרך הראוטר .רק שלא יודעת איך. אודה לכל עזרה כדי לפתור את בעיה.אין שליטה על המצביע

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by saar,

שלום לכולם. ברשותי נתב של EDIMAX מדגם 6114 (אם אני זוכר נכון את הדגם), בעל אנטנה אחת. לצערי, איכות הקליטה בבית "לא משהו" בלשון המעטה ומעבר לחדר שבו נמצא הראוטר קשה עד בלתי אפשרי לקלוט. האם יש למישהו ניסיון עם ה MIMO בעל 3 האנטנות? האם איכות הקליטה והשידור גבוהים משמעותית או שמדובר בגימיק בלבד? אשמח לקבל תגובות.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ran1982,

שלום, אודה לעזרה והכוונה בתכנון רשת קוית ואלחוטית לבית 3 מפלסים חדש. היום יש לי מודם-ראוטר של הוט בקומת הכניסה, וכצפוי אין קליטה בקומה העליונה ובמרתף. איזה פתרון מומלץ? שמעתי על פתרונות MESH זולים ( DECO ) ויותר יקרים ( UBIQUITY ) וגם לכל אחד מספר דגמים. בנוסף - אני צריך מתג POE למצלמות (בתכנון כרגע כ-6 מצלמות, אולי בעתיד יהיו יותר, בכל הנוגע למספר הפורטים...). איזה מתג מומלץ? מה ההבדלים? גם ראיתי טווח מחירים מאוד גדול החל מכמה מאות, עד כמה אלפים. מכיוון שזה למצלמות אבטחה חשובה לי היציבות. בנוסף - אני צריך (או רוצה) להעביר כבלי רשת לכמה מקומות בבית. בכל קומה יש לי נישת תקשורת שמשם אמתח כבלים לחדרים (ונקודות שונות כמו טלויזיה וכו'). האם …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. שלום רב .. יש לי בעיה ... בבית יש לנו אינטרנט 10MB על 6 אנשים אני אישית צורך מעט תעבורה, ואח שלי פשוט שודד אותה (עם כל המשחקים שלו) בקיצור יוצא מצב ששהוא בבית, אני צריך לצפות בסרטונים ביוטיוב על 114P (כן, יש דבר כזה) וגם אז זה נתקע. נמאס לי, ניסיתי לדבר, לעשות הכל לא הולך. ניתן איכשהוא לתת לי עדיפות ראשונה בראוטר? שאם אני צריך X תעבורה, אז אני יקבל אותה, והוא את השאר, ולא ההפך? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. על מנת לנצל את מלוא היכולת של נתב התומך ב-AC1900 נדרש מתאם אלחוטי בעל תכונות זהות. חברת TRENDnet היא הראשונה להרים את הכפפה ומתאם ה-USB 3.0 שלה מדגם TEW-809UB הוא המוצר שאתם מחפשים. כל הפרטים בפוסט - http://www.netcheif.com/blog/?p=6497

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים