רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש שלושה מחשבים אחד שרת עם ווינדוס 2003 הוא מוגדר כDOMAIN CONTROLER שרת DNS ו DHCP . שתי מחשבי לקוח עם ווינדוס אקספי פרו . (המחשבים ווירטואלים על Microsoft Virtual PC 2007 ) הם מחוברים בדומיין לשרת אבל הם לא מקבלים IP מהשרת למרות שאני מריץ את הפקודה של IPCONFIG אני רואה את השרת כשרת DHCP ו DNS הגדרתי את הIP ידנית וזה עובד אבל אני רוצה שהם יקבלו אוטומטית (הגדרתי את השרת כDNS במחשבי הלקוח ) האייפי של השרת הוא 192.168.1.254 ונתתי לו לספק טווח כתובות של 192.168.1.249 עד 192.168.1.253 והמחשבי לקוח בעלי איפי מהטווח הזה אבל מוגדר ידנית , שאני נותן להם אוטומטי אז יש התנגשות כתובת איפי ברשת והם מקבלים איפי של 0.0.0.0 אפילו לא APIPA . מה עושים חח ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
איך אני יכול למשל ליצור חיבור לאינטרנט שלי בבית ולפי זה להתחבר לאינטרנט שלי מהעבודה בVPN של ווינדוס מה אני צריך לעשות? בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני יסביר את המצב: יש לנו 3 מחשבים בבית ויש לנו חיבור ADSL במחשב שלי ואני משתף אינטרנט דרך SWITCH למחשבים האחרים. הבעיה היא שכאשר אני מכבה את המחשב שלי אז למחשבים האחרים אין אינטרנט. איך ניתן להקים רשת ביתית ללא תלות במחשב רשת ? אני אציין כי ברשת כרגע יש 3 מחשבים (המחשב שלי + 2 מחשבים), יש לנו חיבור דרך SWITCH פשוט, מודם הADSL הוא מודם רשת כמובן עם ROUTER מובנה בתוכו. יש הצעות ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית לא משנה מה עשיתי תמיד אימיול אמר לי Your TCP port is not reachable. Please review your network config כשניסיתי להיכנס לאחד השרתים. ניסיתי הכל פתחתי את כל הפורטים גם ב-xp וגם ברשת בבקשה אם למישהו יש רעיון שאולי יפתור את הבעיה תגידו!!!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום חברים, אני מצטרף ל-30 מגה וברצוני לוודא שכרטיס הרשת מתאים עשיתי קליק ימני על ניהול ןאז מנהל ההתקנים ומתאמי רשת- אני מקווה שזה נכון הדגם שרשום intel ® 82566d c-2 gigabit network connection האם זה הכרטיס רשת במחשב? אם כן, בקטגוריה של link speed רשום 100mbps/full duplex אם כן, הכרטיס הזה יתמוך ב-30 מגה בלי בעיות ? (15 מגה עובד אצלי מעולה) תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נמצא כרגע בחו"ל ומנוי על SKYPE PRO מה שאומר שאם הייתי כרגע בישראל התשלום שלי לשיחות בישראל היה מאוד מאוד נמוך. הבנתי שאם אני משנה את הIP שלי לישראלי המחשב חושב שאני נמצא בישראל, בעיה קטנה אין לי מושג איך עושים את זה והידע שלי במחשבים לא מספק כדי לעשות את הענין. אשמח מאוד אם מישהו ישלח לי בפירוט איך לעשות את זה. ממש ממש תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
טוב שלום, יש לי כמה שאלות בנוגע לראוטר Asus am604g 1. יש לי ראוטר Asus am604g למחשב הנייד, שמחובר דרך קו הטלפון [כמו החוט של הטלפון] ובעצם משדר למחשב הנייד. יש לי גם מחשב נייח בחדר, שיש לו מודם בנפרד מהראוטר [רשת אחרת, ספקית אחרת..], השאלה היא האם אפשר על המחשב הנייח שיהיה גם מודם [חברה וספקית אחרת..] וגם אם נגיד אני לא מחובר לאינטרנט [דרך המודם] אוכל לקבל שידור ואפשרות להתחברות דרך הראוטר שבסלון ליד הטלפון. [שמשדר גם לנייד.] ?? 2. יש לי Asus am604g עם מהירות 1.5 מגה, מחברת בזק. כמה יעלה לשדרג ל 2.5? 3. איך מצפינים את הרשת בראוטר Asus am604g כדי שאחרים באיזור לא יוכלו לנצל את רוחב הפס..? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישהו ניסיון עם התקנה כזאת? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחנויות האינטרנט בינתיים הכי ארוך שראיתי זה 30 מטר אני מדבר על כבל מוצלב RJ45
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים אני גר בדירה מחולקת יש לנו נתב של הוט בוקס וחיבור ללא חייגן, התשתית היא של בזק. ההוט בוקס נמצא בדירה השנייה במרחק שלא עולה על 6 מטרים מהמחשב והסוני פליישסטיישן. אני חווה ניתוקים קבועים פעם ב20-30 דקות. לציין כי אין עומס על הקו ואני היחיד שגולש. יש דרך לפתור את הדבר הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית. במחשבים הניידים אני רואה אותה, ומתחבר מצויין. בנייח, גם הייתי מחובר מצויין, אבל העברתי את הכרטיס רשת למחשב חדש, התקנתי עליו WIN7, ומאז אני לא רואה במחשב זה את הרשת. אני רואה רשתות אחרות, אך לא את הרשת שלי. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בית חדש גדול מאוד בן 4 קומות, לכל הקומות מגיעים חיבורי רשת קווים. אני רוצה לרשת את הבית בתקשורת אלחוטית, אבל אין לי מושג מה לקנות. מישהו יכול להמליץ? אני מניח שצריך ראוטר אחד בארון התקשורת ו-access point בכל קומה. מוטי ;D
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש ב-RE450 של TP-LINK כ-AP. יש לו 3 אנטנות חיצוניות שב-5GHz משדרות כ-3x3dBi, החיבור בפנים הוא U.FL/IPEX. בקצה השני של הבית אמנם יש קליטה טובה והמהירות בסדר (מקבל 200-230 מתוך 500), אבל יש מדי פעם קפיצות משמעותיות בפינג לכמה שניות שמורגשות במשחקים אונליין. נתקלתי באמאזון באנטנות חיצוניות, 60-70 שח ואפשר להחליף את 3 האנטנות שמשדרות ב-3dBi ל-8dBi, שזה אמור להיות שיפור משמעותי מבחינת עוצמה השידור. האנטנות: https://www.amzn.com/B07R21LN5P השאלה היא האם אפשר לצפות להבדל בביצועים בין האנטנות של ה-8 דציבלים לאנטנות הקיימות של 3 דציבלים? או שזה לא משנה כי יש הגבלות כלשהן במכשיר עצמו שימנעו ממני לשדר חזק יותר?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בבזק, ואני צריך אימייל של הספק להרשמה לאתר הורדות מסויים (מחו"ל) בחיים לא היה לי שימוש באימייל כזה אז לא ניסיתי להשיג לי אחד. איך אני משיג אחד כזה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי שני מחשבים: 1) ביתי- מחובר ישירות לראוטר עם כבל, winxp pro sp3, עם sql client 2005. 2) נייד - מחובר באלחוט, winxp pro sp2, עליו מותקן שרת SQL 2005 developer edition. בהגדרות השרת אפשרתי את אפשרויות הגישה דרך tcp\ip ו-named pipes שחסומות כברירת מחדל. למרות זאת אני לא מצליח לגשת מהמחשב הביתי לשרת הSQL בנייד. אני חושב שהבעייה ברשת כי: - אני גם לא מצליח לגשת מהמחשב הביתי לתיקיות השיתוף על הנייד (מהנייד לביתי אני כן מצליח) - אני מצליח להשתלט על הנייד דרך mstsc וההיפך. - יש פינג בין שני המחשבים. כמו כן שני המחשבים נמצאים תחת אותו workgroup ואין חסימת פורטים בכלל בראוטר. צריך את עזרתכם בגישה לשרת הSQL (ואם על הדרך נפתור את בעיית השיתוף, גם סבבה). תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך נתב תומך בl2tp. דרך אגב יש את הנתב של edimax br6104k שעולה בסיביבות ה250 אבל תומך בpptp ואני לא רוצה להתחבר מהשיטה העקומה, אבל ראיתי שרשום באיזה מקום שהוא תומך. אבל באתר היצרן לא רשום שהוא תומך!!! מישהו יודע ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[tr][/tr] שלום חברים יש לי רשת ביתית של 4 מחשבים המחוברים בHUB הכל עובד, הכל אחלה. כל המחשבים מבוססים על מערכת הפעלה XP. לאחרונה חיברתי מודם כבלים (מוטורולה) בחיבור USB לאחד המחשבים ושיתפתי אותו. כעת כל המחשבים יכולים להתחבר לאינטרנט ללא שום בעייה. הבעיה שישנה היא: חובה להשאיר את המחשב בחיבור USB תמיד פתוח !!! מחפש פתרון לחיבור המודם לHUB כך שכל המחשבים יוכלו להשתמש בו זמנית מבלי להיות תלויים במחשב זה או אחר מניסיון של חיבור המודם לHUB רק מחשב 1 רואה אותו בו זמנית מה עושים?????????
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שלוש שנים עם ה-D-LINK 2650U שהתחיל לעשות בעיות החלטתי לקנות נתב מודם חדש. מבחינת מקום יש אפשרות רק לנתב-מודם. אני בבזק + בזב"ל במהירות 10 מגה. הרכישה היא לא מבזק סטור וגם אין תיכנון לשדרג מהירות כרגע. וההתלבטות היא בין D-LINK DSL-2760U לבין TP-LINK TD-W8961ND מה עדיף יותר גם מבחינת שידור WI-FI, צפיה בתכני 720P ו- 1080P. וגם מבחינת יציבות החיבור של האינטרנט עצמו. האם יש דגמים יותר מומלצים גם מחברות אחרות ? התקציב בכותרת תודה מראש על העזרה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מודם: הוטבוקס, ראוטר: TL-WR1043ND V2 אני לא מצליח לגלוש כאשר אני מחובר לראוטר, אלחוטית או חוטית, לעומת זאת כאשר אני מתחבר למודם ישירות אני כן מצליח לגלוש. דיברתי עם הוט והם בזק בינלאומי ואצלהם הכל נראה תקין. כאשר אני מנסה לעשות renew ב- wan אני לא מצליח לקבל נתונים מהמודם. ניסיתי לרסט את הראוטר, לנתק מהחשמל אבל שום דבר לא צלח. [ATTACH=CONFIG]9843[/ATTACH] כאשר אני לוחץ על detect בסוג החיבור מופיע לי static ip, למרות שאני מוגדר בבזק בינלאומי dynamic ip. ניסיתי לעשות mac clone גם לא עזר. יש עוד משהו שאני יכול לנסות לפני שאני מחליף ראוטר? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בראוטר, תשתית בזק (אך רצוי שיידע לעבוד עם הכבלים) שיהיה יציב מבחינת ניתוקים וכאלה. והכי חשוב Wireless N 300Mbs שיכול לעמוד בעומס של 100% עבור סטרימינג זה הכי חשוב לי... כבר החלפתי 2 ראוטרים שאחד מהם הוא ה TP-link 1043ND שסבל מהתחממות יתר ותקיעות. בעבר היה לי Linksys WRT54GL שחוץ מזה שהוא G הוא היה מושלם. לכן אני פוזל ל Linksys ומתלבט עם לקנות את ה E1000 או את ה WRT160NL (ולהתקין עליו DD-WRT) כמובן שאני לא סגור על זה ולכן אני מעוניין בעוד המלצות או חיזוקים. כמו כן אני שוקל לקנות את ה D-Link DIR615 ולהתקין עליו DD-WRT השאלה שלי כמה טוב הוא יהיה בסטרימינג תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , שמתי לב שלאחר שאני מתחיל לשחק בשמחק הרשת שלי (WOW -בתשלום) הרשת שלי מתנתקת יש לי מודם מסוג RTA1320A + ראוטר של בזק LEVEL 1 במחשב ,הטכנאי של בזק התקין לי מקלט USB ,ורק אחרי שסנכרון מחדש של כל רכיבי הרשת האינטרנט חוזר השאלות שלי הם : האם בגלל שהמשחק שלי דורש הרבה תעבורה ברשת UPLOAD +DOANLOD המקלט USB מתנתק ? כי בדקתי בניהול צריכת חשמל במנהל ההתקנים - ב USB ADAPTORs והורדתי את הסימון בכולם האם יש יכולת לשחק עם ה packet scheduler כדי לצמצם את הפאקטים - כי ה USB לא משמיע צליל של ניתוק כמו שמכניסים כל רכיב PLUG AND PLAY או שניתן לשחק עם 10HALP או FULL DUPLEX או שעלי להחליף ל מקלט PCI בנוסף ארצה לדעת ולקבל המלצות לגבי ראוטרים ומקלטים שנותנים סיגנל חזק ולא מתנתקים שמ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבריה, נכון לעכשיו יש לי 2 ראוטרים אחד D-link והשני Trendnet. ראשון (D-link) מחובר לאינטרנט, הכל טוב ויפה היום העזתי ברוב חוצפתי לנסות לחבר בין השתיים לראשונה, גיליתי שללא ידע מקצועי מינימלי גם המדריכים המקיפים ביותר לא יעזרו לי להבין את הפרוצדורה(http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm). האם ניתן לקבל הסבר להדיוט בנושא? לחלופין, פשוט הסבר מה קורה במדריך הזה? אודה לסיועכם!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה לשרת אחסון + דומיין, בארץ לאתר וורדפרס . הדגש הוא על תמיכה ופאנל ניהול מקצועי. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין cat5e לcat5 עם 8 חוטים? האם מישהו יודע האם הכבל הזה: http://ksp.co.il/?uin=615 הוא cat5 או cat5e?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-