עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי לכולם, ברצוני להעביר בהשחלה רשת קווית לכל הבית מהראוטר בארון התקשורת. מדובר ב-4 נקודות (4 חדרים). יש לי תעלות להשחיל את הכבלי רשת. אני מעוניין בכבל cat6. יש לי אביזרי גוויס בבית, ולכן אשתמש בשקעים מתאימים בחדרים. השאלות שלי הם כאלה: 1. האם שקע כזה יכול להתאים: https://www.mediagalaxy.co.il/%D7%A9%D7%A7%D7%A2-%D7%92%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A1-%D7%A2%D7%9D-%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-RJ45-%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%9A-CAT6-%D7%9C%D7%A1%D7%99%D7%93%D7%A8%D7%AA-System-%D7%A9%D7%9C-Gewiss 2. הם בצד של הראוטר אני צריך כלי מסויים כדי ללחוץ קונקטורים שיתחברו לראוטר, והאם יש המלצה לכלי כזה לא יקר מידי? 3. האם א…

2. Started by Majdi Diab,

לפני חודש הייתי בחול ועשיתי חבילה למספר שלי ,ולמספר השני לא עשיתי כי הוא אמור להיות חסום לחול פתאום אני רואה בחיוב של הבנק סכום של 1263.63 שקלים על טעות שאתם עושים רציתי להגיד שאני טס בשנה לפחות 6 פעמים וכל פעם אני קונה חבילה חול חדשה , אפילו יצא לי שפעם אחד תוך 3 שבועות קניתי שתי חבילות אפשר לראות שבשנתיים ההאחרונות קניתי חבילות חול יותר מ20 פעם , כמובן זה אומר שאתה קונה חבילה אתה מאשר לחבר'ה לפתוח את הקוו לשיחות חול נציגת החבר'ה התקשרה אליי היום אחרי שפניתי כמה וכמה פעמים והציעה שתביא לי הטבה של 400 לחשבונית הבאה זאת אומרת אפילו אחרי שהם גונבים הם מחזירים את הכסף לכיס שלהם בתור הטבה אטני מביחניתי יצא מהחשבון שלי 1263.63 שקלים כאמור החשבונית שלי אמו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. האם האנטנה הזו שווה את המחיר או שזה לא יותר מעבודה בעיניים ? אני רוצה לקלות ברמה הרבה יותר טובה בכל הבית http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7830&catid=1360 תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. כבר מספר שבועות שאני סובל מתופעת ניתוקי תקשורת לאינטרנט כך שמדי פעם הקישור לאינטרנט מושבת למספר שניות או דקות באופן אקראי שללתי באופן מוחלט לאחר בדיקות מדוקדקות כל אפשרות של תקלה בציוד הביתי או בספק האינטרנט התופעה קיימת בעוד בתים של חברים באזור המגורים לאחר דו שיח מתמשך עם בזק בנושא הודו שם היום לראשונה שמדובר בתקלה מערכתית במרכזית ראש העין שמשפיעה על כלל הלקוחות המחוברים הבעיה היא שהמצב הזה נמשך כבר למעלה מחודש ואין שום פתרון באופק

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yortem,

יש לי כרגע את הראוטר הזה ב-15 מגה מהירות http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2650U/DSL-2650U.htm אני מאוד מרוצה ממנו (לא נתקלתי בשום בעיה בשנים האחרונות) ואני משתמש בו כדי לפצל את האינטרנט ל-3 מחשבים. רציתי לדעת אם אני חייב להחליף ראוטר בשביל לגלוש ב-40 מגה אם אני משדרג את החבילה ואם אני חייב, אז הם יביאו לי ראוטר גם שנותן לי לפצל לכמה מחשבים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ys1,

שלום, יש ברשותי נתב/מודם D-link dsl 604 שעושה את העבודה פחות או יותר בסדר כבר 7 שנים. מה לעשות, הגיע הזמן להחליף - התעבורה האלחוטית שלו נמוכה, אין לו חיבור USB לשיתוף מדפסת או דיסק רשת, ומידי פעם אני נאלץ לעשות לו Reset כי משהו נתקע. לאחר שבדקתי ראשונית מה מוכרים היום, ראיתי שמרבית הנתבים מגיעים ללא מודם ADSL אינטגרטיבי, ואז זה אומר שאני צריך לקנות שתי "קופסאות" - מודל ADSL שיתמוך במהירויות של עד 15 מגה ונתב. אני מבים שרכישה כזו תאפשר לי בעתיד החלפת מודם בלבד היה ואחליט לעבור מבזק לכבלים. לחילופין, ראיתי דגם של Linksys שנקרא X3000 שפוטר אותי מרכישת שתי קופסאות - תומך ב- ADSL, אבל המחיר שלו מכובד. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על צירוף מודם/נתב או מכשיר אחוד שעובד באמינות ולא מפ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by KoM,

האם יש יתרון כלשהו בחיבור שני כרטיסים רשת באותו המחשב לאותה הרשת, ללא ביצוע TEAM ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by eladh16,

שלום מזה ip static? יש לי נתב. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by elior021,

שלום לכולם. יש לי ראוטר של d-link ויש לי בעיה שהרשת שלי לא מאובטחת ושכנים שלי יכולים לגלוש דרך הראוטר שלי. ניסיתי להתקשר לתמיכה כדי שיעזרו לי לנעול את הרשת הם אמרו שהם לא יכולים לעזור לי כי לא קניתי את הראוטר מהם. אני רוצה לדעת איך אני נועל את הרשת. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. חברת "בזק" מפרסמת הבוקר הודעה לעיתונות העוסקת בתחזיות הכספיות לשנת ב-2013. בתוך ההודעה מסתתרת פיסקה בה מדווחת בזק שבכוונתה "להאיץ את היקפי פריסת הסיבים האופטיים עד לחצר הלקוח ובנייני המגורים (FTTB/H), כך שכבר במהלך השנה הקרובה תפרוס החברה רשת סיבים בהיקף משמעותי וקצב הפריסה צפוי להמשיך ולגבור בשנים הקרובות." אלה הם חדשות טובות ללקוחות המתבססים על תשתית האינטרנט של החברה וחדשות פחות טובות למיזם הסיבים האופטיים של חברת החשמל

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Nzep1,

שלום. ברשת הביתית יש לי כרגע מודם ראוטר של D-Link DSL-2650U מבזק. לראוטר מחוברים כעת המחשב הביתי, NAS, סטרימר, HTPC. שלושת האחרונים מסוגלים לעבוד עם רשת 1G. אם אני מתקין switch גיגה מחבר אליו את הראוטר - ומחבר את ה - NAS, סטרימר, HTPC אליו - האם התקשורת בין ה nas לסטרימר ול HTPC תהיה במהירות גיגה? יש למשהו המלצה על switch גיגה הנמכר בארץ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש למישהו ניסיון עם התקנה כזאת? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. בחנויות האינטרנט בינתיים הכי ארוך שראיתי זה 30 מטר אני מדבר על כבל מוצלב RJ45

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by butz10,

שלום חברים יקרים אני גר בדירה מחולקת יש לנו נתב של הוט בוקס וחיבור ללא חייגן, התשתית היא של בזק. ההוט בוקס נמצא בדירה השנייה במרחק שלא עולה על 6 מטרים מהמחשב והסוני פליישסטיישן. אני חווה ניתוקים קבועים פעם ב20-30 דקות. לציין כי אין עומס על הקו ואני היחיד שגולש. יש דרך לפתור את הדבר הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by roeesnir,

יש לי רשת אלחוטית. במחשבים הניידים אני רואה אותה, ומתחבר מצויין. בנייח, גם הייתי מחובר מצויין, אבל העברתי את הכרטיס רשת למחשב חדש, התקנתי עליו WIN7, ומאז אני לא רואה במחשב זה את הרשת. אני רואה רשתות אחרות, אך לא את הרשת שלי. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by david723,

שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין להשתלט מרחוק על כמה מחשבים למטרת עבודה דרך IP's שונים. את הציוד (המחשבים עצמם) עדיין לא קניתי. אני מכיר את הדרך הרגילה של לקנות מחשב שולחני/ לפטופ, להתחבר לרשת המקומית ולהוריד team viewer. השאלה היא האם יש דרך יותר יעילה וזולה לעשות את זה? המטרה היא לגלוש דרך IP של עיר ספציפית (אינדיאנאפוליס, ארה"ב). לא הצלחתי למצוא שום שירות Proxy בתשלום שמציע IP בעיר הזו ולכן אני רוצה לקנות מחשבים ולמקם אותם שם. אשמח להצעות ייעול אם יש כאלה. תודה, דוד

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by buuhaa,

אהלן אני מניח שזו שאלה פשוטה ואפילו קצת טפשית אבל שמתי לב שיש אתרים שאין להם WWW . אז למה זה ואיך זה עובד? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני עומד לקנות מחשב חדש שיהיה בקומה השלישית ויש לי עוד מחשב שמחובר לאינטרנט והוא נמצא בקומה הראשונה ויש שם מודם של הוט קוראים לו: ETHERNET איזה פיתרונות יש כדי שמחשב הזה יהיה אינטרנט?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מחיר בפועל, לא מה שרשום באתר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by roei88,

1.מה אני צריך בדיוק כדי לעשות אלחוטית בין 2 מחשבים? חייב נתב או שמספיק לחבר כרטיס רשת אלחוטי לכל מחשב? 2.ירגישו הבדל בין 802.11b ל-802.11g? או שזה לא ממש משנה? 3.אם יש לי פיירוול בכל מחשב זה יספק מספיק הגנה? 4.יהיה אפשר להעביר קבצים ממחשב למחשב במהירות סבירה? 5.מחשב אחד נמצא בממ"ד זה בעיה? סליחה על כל השאלות אני לא ממש מבין בזה, ותודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by susu,

אני פועל לפי המדריך שיש פה באתר אך אני מקבל הודעת שגיאה ... [nat]=>create protocol = tcp inside_addr = 10.0.0.2 [inside_port] = 4661 outside_addr = 0.0.0.0 [outside_port] = 4661 Failed to create static NAT entry. ( זאת ההודעה ) [nat]=> מישהו יכול לעזור לי לפתור הבעיה ... תודה מראש לכולם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ReSt,

שלום לכולם, אני לומד כרגע לCCNA ונתקלתי בבעיה. מה קורה אם אני מגדיר על ציוד קצה IP של 192.0.0.0/8. יהיו רק 256 רשתות, ו192 אמור להיות Class A. אני יודע שאם זה היה 10.0.0.0/16 אז יהיו 256 תתי - רשתות , וכל השאר יהיו הוסטים. אבל מה קורה שזה הפוך ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yossi-kel,

אולי מישהו יודע - יש לי נתב אלחוטי חדש של הוט (שכולל מודם וראוטר בקופסא אחת). חלק מהקומבינה שלהם להתחרות בספקי האינטרנט. בקיצור האות האלחוטי שלו די חלשלוש. אבל הדיל הכספי בסדר נשאר לי ממקודם ראוטר של אדימקס 6524 - די נפוץ במקום להוציא אותו לפנסיה, האם ניתן להגדיר את האדימקס כ REPEATER עצמאי שיגביר אות האות באיזור אחר של הבית (בצורה אלחוטית, ללא חיבור פיזי לנתב של הוט) ??

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by zohar678,

יש סיכוי שהמודם שלי הלך ושצריכים להחליף לי אותו. אני מבקש המלצה מיכם על איזה של מודם כדאי לי לבקש מהם?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לאחרונה הלייטנסי שלי (הפינג) הוא מעל ל 200 מילישניות כמעט לכל סרבר באירופה. ישנם עוד משתמשים אשר חווים את התופעה הזו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים