רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
מה קורה רציתי לדעת אם אני משחק למשל קול אוף דיוטי ברשת ומשדר לעצמי אינטרנט מהפלאפון מה היחס בין כמה זמן שאני משחק לכמה נפח גלישה שזה לוקח.. תודה:]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי מהם עדיף ? אני לא רוצה את FIRE FOX כי יש לי מקלדת של FINGER PRINT שלא עובדת איתו. ועובדת עם שניהם תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר יש מחשב נייד והוא מעוניין להשתמש באנטרנט אלחוטי (אין לו רשתות אלחוטיות בסביבה) האם ישנה דרך לעשות זאת?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב. אני החלטתי שאני רוצה רשת ביתית ולשם כך אני זקוק לראוטר, על איזה ראוטר אתם ממליצים לי? הראוטר יתפוס רק איזה 10-15 מטר לא יותר מזה. סכום? לא יודע אתם תגידו לי כל מיני הצעות ואני אשמח בעיקרון אין הגבלה לסכום. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב TP-Link TL-WR1043ND. הוא יושב בחדר בקצה הבית כשבין החדר לסלון יש קיר בטון, איכות הקליטה בסלון היא סביב 70-80%. בקומה השניה (חדר מעל החדר שבו נמצא הנתב) המצב קצת פחות מזהיר ואיכות הקליטה היא 50-60%. אני רוצה להוסיף מגביר אות (ריפיטר או כל פתרון אחר) שיוכל להגדיל לי את איכות הקליטה בקומה השניה. אבל, מכיוון שאני רוצה לעשות שימוש בסטרימינג אני לא מעוניין בפתרון שיחתוך לי את מהירות הרשת בחצי. אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש שיהיה בקומה השלישית ויש לי עוד מחשב שמחובר לאינטרנט והוא נמצא בקומה הראשונה ויש שם מודם של הוט קוראים לו: ETHERNET איזה פיתרונות יש כדי שמחשב הזה יהיה אינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחיר בפועל, לא מה שרשום באתר.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www02.bezeq.co.il/support/Pages/Bnet.aspx פשוט איזה מודם הכי טוב שלא עושה בעיות ותומך בכל קשקוש שצריך ולא צריך..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אז ככה בחודש וחצי האחרונים שלחו אלי 5 פעמיים טכנאי ולא מצאו כלום טענו שבארון החיצוני עשו כמה דברים כל פעם שינויים וזה גם לא עזר העוצמות טובות מאוד הם טוענים שמקבל 54 בעוד שמשלם על 50 אז ככה כל יום בערך פעמיים שלוש קורה לכמה שניות ניתוק באינטרנט גם קווי וגם אלחוטי מה ניתן לעשות כבר לא יודע מה לעשות החליפו לי גם 3 פעמיים נתב 6740UH1 ואין כלום לא עוזר האם הפיתרון היחידי לעבור להוט?או לספק אחר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום אני מחובר עם תשתית של בזק 15MB ועם ספק של בזק בינלאומי ב10MB (בגלל המבצע של בזק שמשדרגים לכל הלקוחות את האינטרנט ללא תשלום) דבר זה גורם לבעיות קשות באינטרנט - פינגים גבוהיים, מהירות של בקושי 3MB ועוד. דברתי עם בזק בינלאומי לגבי שידרוג חבילה ל15MB והם רוצים על זה 99 שקלים לחודש - קפצו לי. השאלה שלי איזה ספקית טובה יש היום חוץ מהם? (וחוץ מהוט ששמעתי שהם נוראיים). תודה לעוזרים, נדב
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש , והמחשב הישן אין לי מה לעשות איתו אז חשבתי להפוך אותו לשרת. שאני יוכל לפתוח שרתי משחק וכל מיני דברים כאלה.... עכשיו המהירות העלאה הכי גבוהה שהחברות בארץ יכול לספק זה 3 מגה וזה לא נראה לי מספיק בשביל שרתי משחק. אולי אפשר איכשהו להגביר את מהירות העלאה או משהו אולי יש איזה תוכנה שמהורידה ממהירות ההורדה ומעבירה את זה להעלאה או משהו.. כל דרך שהיא לקבל יותר מהירות עלאה? למישהו יש רעיון או משהו או דרך כלשהי לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיה שחוזרת על עצמה שנים על גבי שנים, והחמירה לאחרונה: האינטרנט נתקע לחלוטין למשך כחצי דקה, וביממה האחרונה זה גם קורה כל חצי דקה, בלתי נסבל אי אפשר לגלוש בכלל צריך לומר שיש לי מודם אבל זה קרה גם עם הקודמים, זו בעיה שבעצם חוזרת על עצמה במשך שנים והולכת וחוזרת, יכולים להיות חודשים בלי פעם אחת שזה קורה, ולפתע היום זה קורה כל הזמן מה אפשר לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ראוטר של edmax br-6204wg יש שם 2 דברים שלא מצאתי 1)איפה מכניסים את ה MAC של בכרטיס רשת כדי לקבל IP שאני רוצה להגדיר לראוטר 2)QOS למה הוא לא עובד הוא היה אמור לפי הגדרה שלי להגביל אפ לוד ואולי לא הגדרתי משהו נכון
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיימת בעיה כאשר ה DNS של גוגל מוגדר במכשירים של אםל- ההורדה איטית ביותר, הבעיה נפתרה עם הכנסת ה DNS של ה ISP 014
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת בזמן הגלישה: יש אתרים שכשאני נכנס אליהם אני מקבל דף ריק, חלק, עם הכיתוב DONE למטה. רק אחרי שאני חוזר אחורה, מוחק קבצי אינטרנט, ונכנס שוב לאותו אתר אני מקבל את הדף. מעצבן לגמרי, ואני לא יודע מה לעשות, אשמח לקבל עצה, תודה. השאלה השניה שלי היא כזאת: אני עומד לחבר עוד מחשב לרשת, שעיקר עיסוקו יהיה הורדה. בעיקרון יש את המודם AHT-E300 של סמסונג, זה ההוא הכחול\תכלת, אותו פתחתי לראוטר. הבנתי שאני צריך לקנות האב\סוויצ', המלצות יתקבלו בברכה... השאלה שלי היא, האם יש בראוטר עצמו איזשהי הגדרה לחלוקה של רוחב הפס בין 2 המחשבים, או האם אפשר להשתמש בתוכנה כמו NET LIMITER ע"מ ליצור חלוקה שכזו. ממה שהבנתי, הנט לימיטר מחלקת משאבים רק בין תוכנות על מחשב בודד, ולא מסוגלת לחלק …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ADSL וווינדוס XP. הגדרתי Incoming connections, ואפשרתי כניסת VPN, פתחתי יוזרים, והכל בסדר. הבעיה היא שמס' המשתמשים המחוברים אלי מוגבל ל-1, כלומר, אם מישהו מחובר אלי ב-VPN, אז האחרים שמנסים להתחבר באותו זמן מקבלים הודעת שגיאה. יש למישהו מושג איך אני יכול לארח יותר ממשתמש אחד בו"ז ב-VPN שלי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז המקרה ככה: יש לי מחשב שולחני ומחשב נייד, בנייד יש 802.11G ויש לי מודם מוטורולה SB4200 מה אני צריך לעשות בשביל שיהיה שיתוף אינטרנט ורשת בין שתי המחשבים? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלה שיש להם רשת ביתית עם 3 מחשבים ומעלה בבית בוודאי יבינו על מה אני מדבר. הסיטואציה היא כזאת: האינטרנט במחשב מסוים מגיב באיטיות רבה (למרות שמהירותו המרבית גבוהה בהרבה), ובסופו של דבר מתברר, שבאחד המחשבים ברשת פועלת תוכנת שיתוף (לדוגמה), ש"זוללת" את רוב רוחב הפס של האינטרנט. השאלה שלי היא האם יש תוכנה, שיכולה להראות לי בזמן אמת את ניצולת רוחב הפס או הספק המודם על ידי כל מחשב ברשת.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני מניח שזו שאלה פשוטה ואפילו קצת טפשית אבל שמתי לב שיש אתרים שאין להם WWW . אז למה זה ואיך זה עובד? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחובר על 30 מגה דרך הספקית בזק בינלאומי והתשתית של בזק את שניהם שידרגתי ל30 מגה. אך כשאני בודק בכלי המהירות של ני האתרים בבזק אכן אני מקבל 30 מגה מהירות אינטרנט. אך בכל הבדיקה של בזק בינלאומי אני מקבל 19-23 כאשר אני פונה לכל אחת מהחברות הן מאשימות את השנייה. יש לציין כי בדקתי את המהירות גם ב speedtest ,012,רימון וגם אצל ספקיות אלה אני מקבל את המהירות הזאת. מבחינת הורדה הורדתי מהאתר התפעולי של בזק בינלאומי קובץ של 500mb ואכן ירד לי על מהירות 4.2 מגה לשניה. מה שאומר שאני כן מקבל את המהירות.. לא מבין פשוט איך זה קורה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך אפשר לפתוח שרת FTP בלינוקס? ניסיתי כבר כמה תוכנות ואנלא מצליח תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה. אני מצליח להתחבר לאינטרנט - אבל לא מצליח לגלוש. יותר נכון שום תוכנה שמנסה להכנס לרשת לא מצליחה (לא מירק ולא עדכונים של תוכנות). פניתי לתמיכה של הספק שלי ושם אמרו לי שהפורטים שלי חסומים - כנראה בגלל הגדרות של פיירוול. כל דבר שניסיתי לעשות לא עזר - אפילו ניסיתי להסיר לגמרי את הפיירוול ואת האנטיוירוס. גם בדקתי שהפיירוול של ה-XP לא מופעל - וכלום. כל הסיפור הזה קרה ממש פתאום - בלי שהתקנתי שום תוכנה חדשה או שיחקתי בהגדרות של ה-WIN או משהו בסגנון. יש לכם רעיון מה קרה - או יותר חשוב - מה אפשר לעשות??? בתודה מראש. אני ממש נואש - תעזרו...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מודם בכבלים שאני לא מצליח להתחבר דרך כרטיס הרשת כי האי פי שמתקבל שגוי כלומר מתחיל ב 169 ולא ב 212. לכן אני צריך את הפקודות לשחרור איפ פי ויצירת אי פי חדש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שדרגתי את המחשב שלי ובעקבות כך יש לי כרטיס רשת חדש - Edimax EW-7612PIN V2 שמשום מה עושה בעיות בחיבור. הוא לא תמיד מזהה לי את הרשת בבית (מרחק של 4 מטרים ללא הפרעות) וגם כשהוא כן מחובר אז הגלישה (כולל בדיקה בspeed test) איטית ממש. המחשב הקודם שלי היה עם כרטיס רשת גם אדימקס (דגם 7200 ומשהו) באותו מיקום בדיוק שעושה בעיות, רק שאז לא הייתה שום בעיה. כדי להוכיח שהבעיה היא בכרטיס רשת ולא ברשת עצמה יש לי עוד ראוטר שבדקתי (שגם היה בשימוש פעם והוא עדיין מקונפג כמו שצריך) וגם כרטיס רשת USB (גם של אדימקס) ששניהם עובדים כמו שצריך. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של ה-7612 (הכרטיס הבעייתי), כולל שינוי תדרים וכל קונפיגורציה אפשרית, אבל שום דבר לא עוזר. גם עדכ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש סיכוי שהמודם שלי הלך ושצריכים להחליף לי אותו. אני מבקש המלצה מיכם על איזה של מודם כדאי לי לבקש מהם?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-