רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
בגלל הסמארט בוקס המטופש שלהם, ויתרתי על ה-3 חודשים חינם (טלפון + אינטרנט). הטכנאי שבא אמר שכמעט ולא יהיו לי שום הרשאות לראוטר ואם ארצה לשנות משהו, אוכל להתקשר לתמיכה שלהם והם יוכלו להתחבר מרחוק ולשנות את ההגדרות. לא אהבתי את הרעיון שיהיה מחובר ראוטר עם גישה לרשת הפנימית, ללא שיש לי הרשאות, ועם אפשרות שמישהו יתחבר אליו מרחוק, וביקשתי מהטכנאי שישאיר את הראוטר שלי ויגדיר את הראוטר שלהם כ-BRIDGE. הטכנאי אמר שהוא לא מוכן לעשות זאת (למה? ככה) אלא לחבר את אותו ראוטר כחלק מהרשת הפנימית. למה אורנג' כה להוטים לדחוף ציוד שלהם לאנשים שלא מעוניינים בו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהמשך לת'ריד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=390550.0 האם התחדש משהו מאז ינואר ? כמובן שאני מעדיף נתב התומך בתקן N למרות שלצרכים שלי כיום גם G מספיק.? בנוגע לאדימקס BR-6204WLg האם הוא מומלץ כמו ה-6204wg הדגם ללא ה-"L" שמומלץ ברשימת הנתבים של netcheif ,יצויין שאני כיום עם הסימנס (2141) של בזק והוא מספק את צרכי . תודה,ערן
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי מתגורר בבנין רב קומות בקומה הראשונה. ההורים של אשתו גרים בקומה הרביעית. (נשמע כמו התחלה של שאלה באלגברה...) להורים יש רשת אלחוטית אבל אי אפשר לקלוט אותה בקומה הראשונה. יש לי ראוטר אלחוטי ישן שאני לא משתמש בו (דגם 6216MG של אדימקס אם אני לא טועה). קראתי שיש אופציה להשתמש בראוטרים כרפיטרים או משהו כזה ככה שהוא יהיה סוג של כרטיס רשת אלחוטי יותר חזק מהכרטיס USB הרגיל, האם הראוטר שלי תומך בזה ואם כן איך מבצעים את זה? תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לאחי רשת משרדית קטנה עם 5 מחשבים סך הכל... אז הגדרתי לו את הרשת לפי המדריך באתר.. הבעיה היא שהרשת לא עובדת בשום צורה אלא אם כן אני משתף את חייגן האינטרנט שלי כך שגם לשאר המחשבים יש גישה לאינטרנט... אז רציתי לשאול אם אפשר לחסום את הגישה בלי לבטל את שיתןף החייגן (כך שהרשת תתקיים) תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה חברים? ברשותי הראוטר wrt54gl של חברת linksys גרסא 1.1 עם קשוחה דכנית אבל מקורית. גם אני כמו רבים סובל מבעיית ה P2P, כלומר כאשר יש עומס ואני מוריד דברים בקליינט של P2P לפתע אי אפשר לגלוש לאתרים והראוטר מחזיר פינג צולע וכל זה נפתר רק כאשר מאתחלים את הנתב. לאחר חקירה קצרה באינטרנט גיליתי שהבעיה ככה הנראה היא בטבלאת הניתוב (NAT), הבנתי שיש קשוחות טובות יותר ממה שיש לי בהן האופציה הזאת מוגדרת טוב יותר ואף אפשר לשנות אותה, נתקלתי ב 2 האחת TOMATO והשניה DD-WRT, רציתי לשאול האם שתיהן מתיימרות לטפל בבעיה? נתקלתי באנשים שטוענים שעם tomato הם לא עשו כלום והכל פעל בלי צורך להגדיר כלום, אבל באינטרנט מצאתי יותר חומר על DD-WRT אפילו מאמרים ספציפיים על איך להגדיר אותו http://tech…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים. מה ההבדל בין vpn לבין פרוקסי? גם בארגונים וגם אצל פרטיים. והאם יש המלצה לשירות כזה או אחר? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן אני מניח שזו שאלה פשוטה ואפילו קצת טפשית אבל שמתי לב שיש אתרים שאין להם WWW . אז למה זה ואיך זה עובד? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרווטאר שלי החליט להיתקלקל יש לציין רווטאר מסוג dsl d-link, השאלה שלי האם כל נתב adsl יהיה טוב המהירות גלישה שלי היא 10מגה אני כרגע גולש מהנייד כי אין לי דרך אחרת,תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
"סצינת תוכנות הכופר" ממשיכה להתחזק ולהשתכלל. 34% מהאיומים המכוונים כלפי ישראל הם מסוגים שונים של תוכנות כופר, כאשר גירסאות חדשות מסוגלות לפעול גם ללא חיבור לאינטרנט, ואחרות לא מסתפקות בהצפנת הקבצים אלא מוחקות אותם לחלוטין להמשך: https://hwzone.co.il/איום-תוכנות-הכופר-מתרחב-40-מהשוק-בישראל/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי ראוטר של tp-link, דגם wr-541G. כאשר אני מתחבר לאינטרנט כאשר הראוטר מחובר ישירות למחשב (הכוונה עם כבל) זה מתחבר כרגיל, אך כאשר אני מנסה להתחבר דרך ה wireless, המחשב אמנם מתחבר, אך יש משולש צהוב קטן ליד, ואין אפשרות להכנס לאתרים, ומופיע הכיתוב "no internet access". עשיתי עידכון קושחה לראוטר ואיפסתי את כל ההגדרות אך זה לא עזר. כמו כן יש ברשותי מתאם טלפון אינטרטי של בזק בינלאומי. מה יכולה להיות הבעיה? האם יש דרך לבדוק את הראוטר? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Adsl 0.5 ו-WinXPויש לי פינג מאוד גבוה, בערך 200 בשרתים ישראלים,נגיד בCS אני פרימר(Framer) ואז לאנשים קשה להרוג אותי,אבל זה גם קשה בישבילי,זה גם נורא מתריד......האם זה תלוי במרחק שלי למרכזיה? ואם אני יחליף למת"ב(אינטרנט בכבלים) אז הפינג ישתפר?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך נתב תומך בl2tp. דרך אגב יש את הנתב של edimax br6104k שעולה בסיביבות ה250 אבל תומך בpptp ואני לא רוצה להתחבר מהשיטה העקומה, אבל ראיתי שרשום באיזה מקום שהוא תומך. אבל באתר היצרן לא רשום שהוא תומך!!! מישהו יודע ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מבקש חיבור ללא חייגן אז הוט רושמים שפשוט מהבית הזה יש חיבור ללא חייגן? או שזה לפי המודם המחובר? כלומר אם אני מחליף את המודם שלי באחד אחר (יש לי שניים... אחד מחובר לממיר ואני יכול לנתק אותו) ואני מחבר את השני למחשב אז אני לא יכול לגלוש בלי חייגן ואם אני מנסה ליצור חייגן אז זה נותן לי שגיאה 769 כלומר זה לא מצליח ליצור קשר.... פשוט לפעמים אני צריך IP קבוע בלי חייגן ולפעמים אני צריך IP משתנה... אז חשבתי אולי אם אני אחליף בין המודמים אז מהמודם שמחובר לממיר אני אקבל חיבור עם חייגן ומהרגיל אני אקבל חיבור בלי חייגן...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פרימיום למגה אפלואד והרבה פעמים קורה שלינקים שאני מוריד לא עוברים את ה1KB/s. עוד מישהו נתקל בתופעה כזו? אני עם 014 ובזק. גם נכון לעכשיו משום מה יש איטיות על הפורום למרות שהוא מאוחסן בישראל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
היה לי עם XP יוטורנט מוגבל על העלאה 48KB/S (5MB) והאינטרנט היה במהירות סבבה... עכשיו אני במחשב חדש עם VISTA ואני מגביל גם על 48KB/S אבל אני מרגיש האטה משמעותית בגלישה.. יש משהו שאני יכול להגדיר/לשנות בשביל לשפר את המצב חוץ מלהגביל למהירות נמוכה יותר?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עכשיו הקמתי לי דומיין בבית שלי ואני רוצה להגיד לו DNS לפי מה שאני יודע גם הראוטר שלי הוא DNS (יש לי של ONE) האם צריך לעבוד עם שני DNSים או שצריך לבטל את הראוטר ? איזה פרטים אני צריך לקחת מספקית האינטרנט שלי ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר יומיים שחלק מלקוחות הוטנט לא יכולים לצפות בyoutube. ונראה שאפילו לתפוס אותם בטלפון אי אפשר. בושה וחרפה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע מה קרה לבזק בינלאומי עד היום הייתי מקבל 100 מגה בטורנטים, ופתאום היום זה צנח. לעוד מישהו זה קרה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום חברים, אני מצטרף ל-30 מגה וברצוני לוודא שכרטיס הרשת מתאים עשיתי קליק ימני על ניהול ןאז מנהל ההתקנים ומתאמי רשת- אני מקווה שזה נכון הדגם שרשום intel ® 82566d c-2 gigabit network connection האם זה הכרטיס רשת במחשב? אם כן, בקטגוריה של link speed רשום 100mbps/full duplex אם כן, הכרטיס הזה יתמוך ב-30 מגה בלי בעיות ? (15 מגה עובד אצלי מעולה) תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן, עוד פעם בעיה באוטר הזה כשאני מוריד קבצים- בדר"כ משרתים בחו"ל (הורדה ישירה) הם יורדים לי במהירות קבועה של בין 1 ק"ב ל-10 ק"ב לשניה. לדוגמא רציתי להוריד את open suse מהאתר הרשמי שלהם (FTP) יורד במהירות הנ"ל. ניסיתי לעשות ריסטרט לראוטר (עם הכפתור שנמצא על הראוטר) והגדרתי את כל ההגדרות מחדש, ולאחר מכן הכל פעל כמו שצריך. לאחר יום- אותה הבעיה. ככה גם בשיתוף קבצים- ניסיתי להוריד את open suse מתחיל במהירות 30 ק"ב ולאט לאט יורד למהירות של בין 0 ל- 1 ק"ב לשניה. (כל ההגדרות מוגדרות כמו שצריך בUTORRENT). וגם לוקח הרבה זמן להתחבר לרשת הPSN- פעם הוא היה עושה זאת תוך שניה, עכשיו לוקח חצי דקה. וכן- עדיין אי אפשר לעשות תיקון התקשרות, ישר אחרי שפירמטתי מחדש ניסיתי שוב, הצליח. ני…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום כולם יש לי בבית 3 מחשבים, ורשת אלחוטית, נתב EDIMAX 6104 (אל תתפסו אותי בדגם, הוא כבר בן כמה שנים ואני חושב דגם פופולרי יחסית). אחד מהמחשבים הוא מחשב נייד IBM עם כרטיס רשת אלחוטית של INTEL, קליטה מעולה וגלישה חלקה, והמחשב האחר המרוחק הוא עם כרטיס EDIMAX שקולט מתי שמתחשק לו. שני המחשבים (הנייד והקולט גרוע) נמצאים בקומה מתחת לראוטר, אבל הם בחדרים צמודים, לכן כנראה הכרטיס EDIMAX לא משהו. הקיצר, מה עדיף - להחליף כרטיס רשת לINTEL או משהו אחר איכותי\כבל מאריך? * הכבל המאריך הוא לראוטר או לכרטיס רשת? :-[ תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחבר שני מחשבים בעזרת Ethernet Crossover Cables וכל מה שאני צריך זה להעביר קבצים ממחשב אחד לשני, האם עדיף להשתמש בפרוטוקול NetBEUI אן ב TCP/IP? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-