עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לנו רשת של שני מחשבים,האחד מחובר בכבל למודם של בזק: Siemens SL2 והשני מחשב נייח המחובר אלחוטית על ידי כרטיס רשת של D-LINK,DWL G510 במחשב שמחובר בכבל ניתן לגלוש ללא כל בעיות,אולם עם תחילת הגלישה במחשב השני,נתקע האינטרנט וישצורך לעשות ריסט למודם. בזק שהוא הספק שלנו לא מוכנים לתת לנו תמיכה כי לא קנינו את כרטיס הרשת אצלם. לפני שאני משקיעה את כספי הדלים בבזק,האם מישהו יכול לתת ליעצה מה כדאי לעשות? כרטיס הרשת הוא בן שנה בערך ועד עכשיו הכל היה בסדר. האם הוא יכול להיות הגורם לבעיות? תודה על ההעזרה

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  2. Started by pappapisshu,

שלום. נתקלתי בהרבה בעיות עם הראוטר שלי, 3com מאז שעברתי לתשתית HOT. אני בספקית 012. אני מתכוון להחליף ראוטר ל LinkSys WRT54GL. האם הוא טוב ויספק את צרכיי? או אולי תוכלו להמליץ לי על ראוטר טוב יותר שיתאים ל HOT ו 012? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by Yehudaa,

אני משתמש ביוטורנט , מגדיר פורט והכל בסדר לשבועיים , אחרי שבועיים נחסם הפורט מחליף לפורט חדש הוא בסדר לשבועיים וחוזר חלילה ..... גם אצלכם זה ככה ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by thony,

האם כדאי לקנות היום נתב עם תקן 802.11N? או שעדיף לא להסתבך וללכת על נתב 802.11G?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  5. יש לי רשת פשוטה ADSL 4 מגה באנדל 013 נטויזן AZTECH600E שמוגדר כראוטר עם חייגן PPOE משתף עם סוויטש EDIMAX 8 פורטים מחשב ראשי VISTA פרימיום [צירפתי תמונה של ה IPCONFIG ALL שלו] מחשב שני XP פרו מתחבר כבל ישירות לסוויטש, [ Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : winxpsp3 Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown IP Routing Enabled. . . . . . . . : No WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No Ethernet adapter Local Area Connection: Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : Intel® PRO/100 VE Network Connecti on Physical Address. . . . . . . . . : Dhcp Enabled.…

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. היי הורדתי את התוכנה WIRELESSMON בכדי לבדוק את עוצמת הWIFI אני יושב כמטר מהראוטר,התוכנה מראה 50% קליטה כשאני הולך איתו למטבח הקליטה צונחת ל20% האם יש בעיה בראוטר שהוא נותן 50% תפוקה? בתודה מראש נ.ב. האם אפשרי להחליף כרטיס רשת אלחוטי בנייד לכרטיס תקן N?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Cheif,

לפני קצת יותר מ-10 שנים הצליח ה-Internet Explorer (להלן IE) של חברת מיקרוסופט למחוק את חברת Netscape והדפדפן שלה מעל פני האדמה. על החוקיות על המהלך הזה נרשמו מילים רבות וחברת מיקרוסופט בילתה בבתי המשפט לא מעט עקב כך. אך למרות הכל, מאז העלמותה של Netscape הפך ה-IE, ש-"הולחם" לתוך Windows, לדפדפן הפופולרי ביותר. בהעדר תחרות רצינית, נתח השוק של IE היה בתקופות מסוימות קרוב מאוד ל-100%. ההתאוששות של שוק הדפדפנים היתה מאוד איטית, אך עקב בצד אגודל צמחו להם דפדפנים אחרים ששמו להם למטרה להתחרות בדומיננטיות המוחלטת של IE. הראשון שקרה תיגר על IE היה Firefox. העובדה שהוא מבוסס על קוד פתוח ומפותח על ידי קהילה של מתנדבים לא הקלה עליו. אולם הנחישות של מפתחיו והמשתמשים הראשונים בו היתה …

• 35 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by LevyVista,

מה קורה חברים.. כבר כמה שנים שאני עם הראוטר המצויין Edimax BR-6204Wg שמחובר לשני מחשבים עם הכרטיסי רשת האלחוטיים Edimax EW7128G הכרחי לשדרג את הנתב אם אני עם מהירות 2.5M ?.. מה ההבדל בין 54Mbps ל300Mbps ?.. מהירות האינטרנט תהיה גדולה יותר, או שזה דווקא משפיע על השיתוף והעברת הקבצים בין המחשבים?.. כי בנתיים אני די מרוצה עם הנתב שלי, המהירות אחלה והשני כרטיסים עושים את העבודה כמו שצריך.. מה הבדל האנטנות? טווח קליטה רחב יותר? מהירות גדולה יותר? ומה ההבדל בין כרטיסי הרשת האלחוטיים, בין אנטנה אחת (כמו שיש לי) עד לשלוש אנטנות?.. מה שמשחק כאן זה הטווח הקליטה?.. תודה על העזרה, רון.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  9. שותף שלי עובר דירה ולוקח איתו את ה zonealarm z100g שלנו. אני צריך נתב חדש שיכסה את הדירה. טווח של עד 15 מטר בערך, בלי ממ"ד או משהו. הייתי רוצה להיות מסוגל לנגן בנייד סרטים ב HD ששמורים על המחשב השני. יש מצב לעשות את זה או שזה דורש קצבים גבוהים מידי?

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  10. Started by asafgolan,

להורים שלי יש אינטרנט בבית דרך הוט ובזק בינלאומי. אני מעוניין לעשות מנוי שיהיה על שמי ושלא יהיה לו שום קשר להוריי באותו הבית. האם הדבר אפשרי?

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  11. היה לי עם XP יוטורנט מוגבל על העלאה 48KB/S (5MB) והאינטרנט היה במהירות סבבה... עכשיו אני במחשב חדש עם VISTA ואני מגביל גם על 48KB/S אבל אני מרגיש האטה משמעותית בגלישה.. יש משהו שאני יכול להגדיר/לשנות בשביל לשפר את המצב חוץ מלהגביל למהירות נמוכה יותר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by amitnaz,

יש לי בממ"ד ראוטר שמחובר חוטית למחשב שלידו. בנוסף יש לי מחשב בקומה שמעליו שבו יש לי קליטה חלשה ולא יציבה. לכן אני חשבתי על האפשרות של להעביר כבל דרך התעלות של הטלפון וכך אני אשים את הראוטר מחוץ לממ"ד ואוציא ממנו 2 חוטים: 1 לממד והשני לחדר שבקומה השנייה. 1. האם זה אפשרי בלי בעיות? 2. צריך לקנות משהו מיוחד? (הבנתי שיש מתגים ודברים כאלה) 3. באיזה כבל להשתמש? קטגוריה 5?6?7? מסוכך או לא?

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. מה כדאי? במה הדבר כרוך מבחינת עלויות, הכנות, תשתית, מגבר? האם יש חשש של קרינה מהראוטר (והאם רק ליד מיקומו או בכל החדרים בדירה)? אשמח להסברים מכל מי שמבין וכמו כן לתשובה מפורטת בענין הקרינה תודה

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  14. טוב אז יש לי 2 נתבים זה הראשי שמחובר למודם כבלים http://www.belkin.com/uk/support/article/?lid=enu&pid=F5D8233uk4&aid=10288&scid=282 יש לי גם wrt54gl שמותקן בו tomato 1.25 יש לו רק אפשרות של client או bridge שזה יעיל רק אם אני מחבר משהו דרך כבלי רשת. אבל לא reapter על מנת לחזק את האות ו להגדיל את טווח קילטה קראתי שיש את זה בdd wrt אבל ראיתי ממש המון גרסאות שונות על שהלכתי לאיבוד יש לי גרסה 1.1 EU מישהו יכול להגיד לי מה הכי יציב ו מתאים ואם זה אפשרי לעדכן ישירות מ tomato תודה.

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  15. שמעתי שיש דבר כזה שמאריך את הטווח של הקליטה של רשתות אינטרנט אל-חוטיות, אז קודם כל רציתי לשאו אם בכלל דבר כזה קיים? במידה וקיים, כמה עולה? ומה הטווחים שאליהם הוא מגיע? תודה מראש לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. Started by Satya4bs,

שלום במכללה יש לי קליטה ממש גרועה בנייד בקושי קו אחד וניתקים מתמשכים וזה ממש מעצבן רציתי לשאול האם ניתן להגביר את את האות באמצעות PCI STICK או איך שלא קוראים לזה ,כלומר לחבר אותו ליו אס בי דרך כבל מאריך ואת הסטיק לתלות למעלה איפשהו. חשוב לציין יש לי נטבוק ולחבר יש נייד רגיל ואצלו הקליטה על 3 קווים ואפילו על 4 ,כלומר הקליטה של הנטבוק לא משהו אני מקווה שהגעתי למקום הנכון אם השאלה תודה

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  17. שלום יש לי שני מחשבים מחוברים בבית ושניהם באותו ה-workgroup אני רוצה להתחבר למחשב שנקרא kids והוא כל פעם מקפיץ לי את החלון ( מצורף קובץ ) עם שם משתמש Guest של המחשבי אליו אני רוצה להתחבר! ואיך אני מנחש מה היא הסיסמא של ה-אורח? איך אני משנה את השם משתמש? ההתחברות אפילו לא נותנת לי אפשרות להיכנס עם שם משתמש אחר כמו אדמין [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by Cheif,

תקן N יאושר באופן סופי, ככל הנראה בסוף ספטמבר. אם כך יקרה, הדבר מהווה הקדמה של כ-4 חודשים בלוחות הזמנים.

• 27 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by Rony55,

שלום לכם אני מעונין לרכוש את הרשת החשמל של הדגם SHIRO HL105E. כאן, נכון שיש 2 יחידות? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=DVHL105E תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by etaiso,

יש לי AP שפועל כ-Universal Repeater ונמצא בקומה למטה. הראוטר שלי נמצא למעלה. עכשיו משום מה המחשבים בקומה למעלה (שמתחברים באופן אלחוטי) עוברים דרך ה-AP שזה מיותר כי הראוטר יותר קרוב! יש דרך לשלוט על זה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. יש לי נתב של Linksys WRT54GL עם קושחת Tomato ותשתית ADSL 5mb ספק בזק בינלאומי. לאחרונה התחילה לי תופעה מוזרה בהורדות מ-RS. יש לי חשבון פרמיום ב-RS ואני מורידה באמצעות Internet Download Manager. ה-IDM מוריד כל פעם 4 קבצים בו זמנית. במצב רגיל המהירות מתחלקת בשווה בין הקבצים, כלומר כ-150K לכל קובץ. אך קורה לי הרבה פעמים ששני קבצים או שלושה מורידים במהירות טובה וקובץ אחד או שניים מורידים במהירות איטית להחריד. האם יש שרתים של RS שפחות עמוסים מאחרים ומומלץ יותר לעבוד איתם? או אולי יש פתרון אחר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  22. אפשרות גם מחו"ל, תודה מראש על העזרה אני פשוט לא מוצא.

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by -Tal-,

שלום לכולם זה טיפה ארוך, אשמח מאוד לקבל עזרה. בזמן האחרון הרגשתי איטיות כבדה בגלישה באינטרנט, במקום לגלוש על 1.5 (בערך 189KB), גלשתי על 20-50KB במקרה הטוב. הזמנתי טכנאי של בזק, הוא התחבר עם המחשב הנייד שלו בעזרת כבל רשת לנתב וגלש על מהירות מקסימלית. הוא אמר שהבעיה היא במחשב שלי ולא משהו אצלם. הבנתי שאם כך, המחשב השני שלי שמחובר ברשת אמור לגלוש טוב, בדקתי מהירות גלישה ובאמת הוא גם מוריד על המקסימום. אחרי שהטכנאי הלך, חזרתי למחשב שלי שמחובר בכבל רשת, בדקתי ספיי, וירוסים, תהליכים מוזרים שרצים ולא נמצא משהו שונה. עלה לי רעיון לבודד את הבעיה ולקחת את המתאם האלחוטי של בזק (שנמצא במחשב השני שלי) ולחבר אותו ל USB ולגלוש במחשב הבעייתי בעזרת המתאם ולא הנתב. ניתקתי את הכבל רשת של הנ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by aarrek,

שלום, ברשת הביתית יש לי נתב אלחוטי של EDIMAX , אתמול כשהגעתי הביתה , ראיתי שהרשת לא עובדת , הראוטר משמיע קולות מוזרים ומהבהב בצורה לא תקינה. הגיע הזמן להחליף. אני מחפש המלצה לראוטר אלחוטי טוב אם אפשר שיתמוך ביותר מ-4-5 מבואות. אני חייב לקנות היום -הילדים "במצוקה" בבית בלי אינטרנט תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by zahavi,

שלום! יש לי רשת WIFI בבית, רציתי לדעת האם יש לכם המלצות לתוכנה שיכולה לנטר את התעבורת רשת ואת העומס של כל מחשב על הרשת? רצוי תוכנה חינמית שעלת UI נוח.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.