רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
לחבר יש בעיה של נחיתות אות במרחק של 40 מטר. נראה לי שהנתב עצמו חלש. Edimax 6204 וניסה גם D-Link (לא זוכר דגם) . מה שקורה הוא, כשהוא מחבר את הנתב למודם (של הכבלים), ואז מושך 2 כבלים cat 5e מהנתב באורך של 40 מ' עד לשני המחשבים הנייחים שנמצאים במקומות שונים, הוא מקבל אותות נמוכים, האינטרנט לעיתים מתנתק כנראה בגלל שהנתב חלש, מראה לפעמים כאילו לא מחובר בכלל כבל רשת. אודה לכם, אם תמליצו לי על נתב (במידה וזה נתב) שיהיה מספיק חזק לדחוף אותות למרחק של 40 מ' (חוטי כמובן) לשני מחשבים. תקציב עד 400 ש"ח.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי לדודה שלי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי ATHEROS ER5007 שתומך בתקן G (חיבור 108 MBps) וגם ראוטר שתומך בזה, TP-Link WR641G/ בחרתי בהגדרות החיבור האלחוטי בראוטר חיבור של 108MB אבל כשאני מתחבר מהמחשב הנייד לראוטר, כשאני בודק את מהירות החיבור ע"י ה STATUS של החיבור אז אני רואה שהוא מחובר במהירות של 54MB. מה אני עושה לא נכון?
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האם כדאי לי לעבור, נגמרת לי בימים הקרובים ההתחיבות והייתי רוצה לשמוע את דעתכם. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
ברצוני להחליף את כרטיס הרשת שיש לי בנייד ל Intel 5300. ה 5300 מגיע עם חיבור ל 3 אנטנות , בנייד שלי יש רק 2. אם אני יחבר רק 2 אנטנות ל 5300 , העם זה יפגע דרסטית בביצועים של הכרטיס? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של EDIMAX, דגם BR-6204Wg. עד עכשיו אני מחובר בכבלים בחיבור MPLS. לא זוכר כבר מזה להתחבר עם חייגן. :lol: ראשית, רציתי לדעת אם זה ישפיע על שיתוף האינטרנט\קבצים? או שהכל נשאר כמו שהוא? ואיך מגדירים לצורך העניין בראוטר לחייג אוטמטי עם שם משתמש וסיסמא? ספק 014. תודה
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אחרי הרבה תסכולים מהחיבור לאינטרנט החלטתי להחליף את כרטיס הרשת האלחוטי שיש לי שנה וחצי בערך [dlink dwa 110 שמתחבר לusb של המחשב]. לפני שאקנה הייתי רוצה לקבל המלצות. הבנתי שיש כרטיסים שנמצאים בחלקם בתוך המחשב ורק אנטנה שבחוץ, כאלה כמו שלי שמתחברים בusb אל אנטנה חיצונית. מה היתרונות והחסרונות של שני הסוגים? אני מחפש קליטה יציבה וטובה, סה"כ גר בדירה ממוצעת עם ראוטר בסלון. אם יש המלצות, או אם ממליצים בכל זאת להשאר עם חיבור קווי לראוטר - אשמח לשמוע! תודה.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם, בבית שלי יש 3 מחשבים עם אופציה ל4 שיהיו מחוברים באותו זמן לאינטרנט אני רוצה לקבל את עצתכם לגבי ראוטר אשר יתחבר למודם ומשם למחשבים בבית. כיוון שאין לי שום ידע בראוטרים ובסוגים אני אציין שיש לי מהירות של 1.5 מגה כרגע, 2 מחשבים משתמשים בפס למשחקים והורדות והשניים האחרים לגלישה רגילה . אשמח לדעת איזה אפשרויות אתם מציעים לי במחירים משתלמים ולא יקרים. תודה רבה לכולם. חן.[br]פורסם בתאריך: 26.07.2009 בשעה 16:53:45 אגב, יש לי סווטיצ' בבית, יש אפשרות שאני אחבר את המודם אל הסוויטצ' והמחשבים אליו ?יש לי הוט עם ספק נטווז'ן.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לעבור לרשת אלחוטית. כיום אני גולש עם נתב של 2WIRE שיש לו תאפשרות לקשר את כל המחשבים דרך קווי הטלפון של בזק..(אם אני לא טועה HPNA2) כך שאין כבלי רשת מפוזרים בבית..לכל מחשב יש פילטר קטן המתחבר לקו הטלפון..וכך אני רוצה שישאר.. הבנתי שרק ראוטרים שתומכים כיום ב HPNA3 יכולים לעשות זאת.. אז רציתי המלצות לראוטרים תומכי תקן זה+ אופצייה אלחוטית(שאשתמש בה רק כשארצה).. או שיש המלצות אחרות... והאם אני אצטרך להחליף גם את כל הפילטרים...לפילטרים אשר תומכים את אותו הראוטר..? שאלה נוספת.. האם אפשרי לחבר כיום את המערכת הקיימת לאחד מקווי הטלפון רואטר נוסף..פשוט..אלחוטי..וזה יעשה את העבודה?
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-
-
כמו שכתוב, גלישה לאתרים שונים בדפדפנים שונים ( IE, Opera, FireFox, Chrome ) עובדת, ברגע שאני רוצה להוריד קובץ, הדפדפן כביכול מתחיל את ההורדה ותקוע ממש על ההתחלה. ההורדה אינה מתבצעת. אני מבולבל. אף פעם לא נתקלתי בתופעה כזאת ( למיטב זיכרוני ) מע' הפעלה : Win 7 - 7600.16385 x86 כ.רשת 1GBe Realtek 8169, דרייבר מעודכן ( ניסיתי גם עם הדרייבר שמגיע עם ווינדווס ) אנטיווירוס כבוי, אין רוגלות וחרטות אחרות ( בדוק ! ) Firewall כבוי. מי מה למה וכמה תודה לעוזרים ולעוזרות ( במיוחד לעוזרות )
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שיש לו כרטיס רשת קווי וכרטיס רשת אלחוטי מובנה על הלוח אם. יש לי ראוטר אלחוטי שנותן לי את הגישה לרשת בבית והמחשב מחובר אליו דרך הכרטיס רשת הקווי אני רוצה להתחבר ל-WIFI מהטלפון שלי אבל במקומות מסוימים אין לי קליטה, ועל כן אני רוצה להפוף את המחשב שלי למעין AP שיצור רשת WIFI מעצמו וישתף את החיבור הקווי שלו. יש לי לוח אם Asus PK5E שבמקור הגיע עם תוכנה של ASUS שנותנת לעשות את זה - Wifi AP Solo. היא לא עבדה ואחרי הרבה זמן של חקירות באינטרנט רק גיליתי שאני לא היחיד שלא מצליח להפעיל אותה אבל לא מצאתי פתרון שעוזר. אח"כ גיליתי שהשבב הוא של RealTek ושגם להם יש תוכנה שעושה את אותו דבר. היא עבדה חלקית, כל פעם הייתי מצליח להתחבר אבל אחרי שהייתי מתנתק פעם אחת הייתי …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התוכנות הבאות לא מתחברות לאינטרנט: דפדפן FF דפדפן אקספלורר Utorrent אימיול ICQ לעומת זאת, הדפדפן כרום מתחבר לאינטרנט ועובד הייטב. אימיול נותן את הודעת השגיאה הבאה: Error: Server UDP socket: Failed to create server UDP socket - The parameter is incorrect הפסקתי את חומת האש וזה לא עזר. הסרתי את התוכנות הנ"ל והתקנתי חזרה, אך ללא הואיל. מישהו יכול לייעץ?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מודם-נתב של בזק, SIEMENS SL2-141, עידכנתי עליו קושחה של DYNALINK בגרסא 3.64y כדי שיתמוך ביותר פונקציות בwlctl הקונסולי. המטרה - להפוך אותו למתאם אלחוטי, הכוונה שיתחבר לרשת אלחוטית קיימת (יעשה associate) ויעביר לי לאחד הפורטים של הLAN את כל התעבורה מwl0, בקיצור להשתמש בו בתור מתאם אלחוטי לכל דבר. אפשרי גם בUSB. למי יש רעיון איך להרים דבר כזה? תיאורטית צריך להגדיר לו VLAN וROUTE דרך הSSH, שזה חצי בעיה, השאלה אם למישהו יש הכרות עם עבודה עם wlctl כי לא מצאתי דוקומנטציה מתאימה. צריך גם דרך יצירתית לשמור את כל זה בNVRAM לאחר REBOOT. תודה לכולם
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים. אחד מחובר לאינטרנט והשני מחובר אליו. עבד יופי. לפעמים הצלחתי לגלוש גם מהמחשב השני ולפעמים לא. אבל זה היה בסדר. אין ראוטר. על הראשון windows xp pro ועל השני windows xp home edition. פירמטתי והתקנתי מחדש מערכת הפעלה במחשב מס' 1 שהיה מחובר לאינטרנט. לא הלך חלק (הארד דיסקים שנעלמו וכו') אבל הסתדר. רציתי להחזיר את התקשורת בינהם ושם התחילו הבעיות. או שהמחשב הראשון מתחבר לאינטרנט או ששני המחשבים מתקשרים בינהם. אבל לא במקביל. וזה משגע אותי. רעיון?
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אין לי מושג למה ההעלאה שלי מתייחסת ככה: http://img407.imageshack.us/img407/5316/whyf.jpg גרסאה 1.8.3 כבר כמה ימים ככה.. לפני זה היה הכל טוב.. וההגדרות לא השתנו
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
חשבתי להחליף את הנתב שלי באחד עם QOS. האם זה באמת עובד? ??? המטרה שלי: הפעלת שיתוף קבצים אבל לתת עדיפות בראוטר לגלישה ככה שהיא לא תזחל.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר כרגע במהירות של 1.5Mb\s ו 2.5Mb\s בשני מחשבים שונים. האחד תשתית HOT וספק 013 נטויזן והשני תשתית בזק עם 013 נטויזן כספק. אין לי כל בעיה בשימוש שתוכנות peer 2 peer והשכיחה ביותר אצלי היא uTorrent (טורנטים). אני מעוניין לעבור לחבילה של כ8\10\12 מגה ביט אינטרנט של bezeqint ובזק אך שמעתי כי הן חוסמות פורטים ומגבילות P2P בטורנטים בשעות היום. שמעתי גם כי 012 מבצעת דברים דומים. עכשיו הגלדת מהירות האינטרנט היא לשם הורדות ולכן חשוב שלא תהיה כל סוג של חסימה. יש לי משתמש באתר torrentleech.org שאותו כידוע חוסמים ISP (ספקים) רבים בשל מהירויות ההורדה העצומות הניתנות בו. אשמח לדעת אם מישהו חווה בעיה כלשהי ומעוניין לספר עליה כדי שלא אעבור לספק ההוא או לחילופין אם הכל…
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט בטכניון, אני אשתדל להסביר את עצמי מהחינה טכנית עד כמה שאפשר( אני לא לומד מדעי המחשב ) בכול מגורי המעונות בטכניון מתחברים לרשת האינטרנט דרך LAN יש בכול חדר\מיטה(חדרים עם שותפים) כניסה לכבל רשת. וככה בעצם גולשים באינטרנט הרגיל וניגשים לכול שירותי הקמפוס כמו הרשת הפנימית. העניין הוא כזה אני הולך לעבור ממש בקרוב למעונות לזוגות עם בת הזוג שלי, ולשנינו יש מחשבים בנוסף הולך לעמוד מחשב\אקסבוקס שיהיה מחובר לטלויזיה והייתי רוצה לחבר את כול המחשבים בבית לאינטרנט. הבעיה היא שאסור להשתמש בROUTR לא בחוטי ולא באלחוטי, אסור לחבר אותם ישירות ליציאת LAN, לצערי מחשב אחד שמחובר לאינטרנט פשוט לא מספיק לנו ואני מחפש פיתרון יצירתי איך בכול זאת ליצור רשת אלחוטית בעזרת אותו ש…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בבית יש לי 4 מחשבים, שניים מתוכם מחוברים בצורה חוטית ושניים נוספים בצורה אלחוטית הראוטר שבשימוש הוא ה - Siemens SL2-141 ה-IP וה-Subnet Mask ברשת הם ערכי הברירת מחדל IP - 10.0.0.1-137 Subnet Mask - 255.0.0.0 אני מנסה לבנות אפליקציה ב-C# שבאמצעותה אני אעיר מחשבים מרחוק (Wake Up On LAN) קראתי קצת על הנושא, והבנתי שצריך לשלוח פאקט בעל מבנה מסויים (Magic Packet) לכל המחשבים ברשת (Broadcast) בשביל להעיר את המחשב. כרגע אני מנסה לשלוח את הפאקט הזה לכתובת 10.255.255.255 שזאת למיטב הבנתי הכתובת Broadcast של הרשת שלי, אבל אף מחשב אחר ברשת לא מקבל את הפאקט (עזבו נדלק, אני מסתכל, בתוך וינדוס, על החיבור ושולח את החבילה מאות פעמים ובדקתי שני מחשבים שונים בבית [אחד שמחובר בצורה חוטית ואח…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן הקמתי רשת ביתית מדובר במודם וראוטר שמוחברים עצמאית לחשמל ולטלפון ללא חיבור למחשב וב-2 מחשבים שמתחברים אליהם מרחוק המודם הוא B-FOCUS 312+ והראוטר linksys wrt54gl ו-2 כרטיסי רשת EDIMAX EW7128G הקליטה במחשב אחד עומדת על 90% ובשני על 50%-60% בעקרון זה עובד מעולה אבל מדי פעם לא ניתן להכנס לאתרים, כאילו אני לא מחובר לאינטרנט.. וזה קורה ב-2 המחשבים בו זמנית ומה שמצחיק זה שבאותו זמן אני מוריד מביטורנט על מקסימום מהירות.. והקליטה נשארת טובה מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? התקנתי את הדרייברים מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיסים..
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש אולי כאן למישהו ציוד סיסקו שהוא לא צריך ורוצה למכור? ברשותי כרגע ראוטר 851, ואני מחפש עוד סוויץ' ואולי ראוטר נוסף לצורך הקמת מעבדה קטנה. יש לי אפשרות לקנות 2900XL באיביי בסביבות 100 דולר כולל משלוח ללא מסים ותוספות, וחשבתי אולי למישהו פה שלמד יש ורוצה למכור או להשאיל לי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום בשבועות האחרונים אני חש כמה בעיות באינטרנט, בעיקר בשעות ערב, ובימי שישי ושבת באותם זמנים / ימים, כל הפינגים במשחק רשת בו אני משחק, עולים מאוד (300 והרבה יותר), וזה קורה ממש במאות שרתים, גם ישראליים, וברור שיש איזה בעיה ובזמן האחרון, מהירות ההורדה צנחה (בדיקת מהירות מבזק, שליל ממה שאני אמור לקבל) ואיטיות ממשית בגלישה לכל אתר. מה שיותר מוזר, שלפעמים זה קורה לכמה דקות ומיד חוזר למצב תקין (גם מבחינת מהירות הורדה/גלישה וגם מבחינת פינגים). אני בקשר עם התשתית וגם עם הספק, והם מנסים לאתר את הבעיה... אני רק רוצה להבין משהו בקשר לבדיקת trace route - כאשר אני רושם ב command prompt: (נציג של הוט אמר לי לבצע את הבדיקה) tracert IP, עם כתובת אייפי של שרת משחק, מה התוצאות אומרות? אם…
-
- 9 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמת רשת של DLINK מדגם 5220. בעיקרון אין לי בעייה האני מסוגל לראות את הוידאו מכל מחשב למעט מחשב אחד שם אני מקבל את המסך של המצלמה כולל יכולת לשלוט על המיקום שלה אבל חלון הוידאו שחור וכותב Connect Failed. ביטלתי את ה- Firewall וזה לא עזר. מישהו נתקל בתופעה דומה עם המצלמה הזו ? תודה yossi33@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני יודע שעדיף להימנע מזה אבל לא הייתה ברירה ונאלצתי להתקין מחשב עם כרטיס אלחוטי בממ"ד של הבית במרחק אווירי של משהו כמו 12 מטר מהראוטר. כמו שחחשתי רמת הקליטה של האנטנה עומד על "נמוך מאוד" וכשיש מזל הוא מגיע ל"נמוך". בשאר הזמן פשוט אין קליטה... רציתי לשאול כיצד לפתור את הבעיה. האם התקנת אנטנה חזקה יותר תשפר את הביצועים? האם יש אפשרות לקנות מאריך לאנטנות כדי שפשוט אוציא אותן מהממ"ד (מדובר במרחק של כ-3 מטר). אשמח לקבל הצעות והמלצות. הראוטר שברשותי: Intellinet Broadband Wireless Router לא מצאתי מספר דגם. זה רואטר שחור עם אנטנה אחת הכרטיס שברשותי: TP-Link WN851N שוב תודה על מה שלא יהיה! ושיהיה שבת שלום!
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום! היום פירמטתי את המחשב התקנתי את הדרייברים של הלוח אם ושל הכרטיס רשת , ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. הנה תמונות 2 תמונות שאולי יעזרו לכם nslookup ipconfig /all
-
- 28 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי את הכרטיס רשת EDIMAX 7128IL עם 3 אנטנות תקן N ואת הראוטר EDIMAX 6524N עכשיו אני מקבל אות נמוך מאוד הפתרון הכי טוב זה לקנות ACCES POINT ? שיהיה לי קליטה טובה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-