רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הTP-Link TLWR841N מידי פעם כשיש הפסקת חשמל לרגע או שאני עושה REBOOT לראוטר אחד המשחבים בבית לא "מעבד" את הראטור ולא מצליח לזהות אותו שוב. אותו מחשב רואה רשתות אחרות באזור, מכשירים אחרים בבית רואים את הראטור וגולשים דרכו. ניסיתי לשנות סוג אבטחה, לשנות שם של הרשת, לאתחל כל דבר 10 פעם ושום דבר לא עוזר. כל פעם זה מסתדר תוך מספר ימים אחרי הרבה עצבים שלי ושל חברה שלי (המחשב שלה... אם משעמם לה אז רועש לי..) אז אם למישהו יש מוסג מה אפשר לעשות או לנסות אשמח מאוד חג שמח לכולם!!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה שני מחשבים עם XP מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר , כלומר שניהם מחוברים לראוטר שמחובר למודם עכשיו יש אינטרנט בשניהם ושיתוף מוגבל שבא לידי ביטוי בשיתוף רק של ה MY SHARED FILES אני יכול להיכנס להגדרות של כוננים ולעשות שתף אבל זה לא מה שאני מחפש אני רוצה שיהיה שיתוף מלא אוטומטית מוגדר מראש שכולל שיתוף קבצים מלא אלא אם כן הוגדר אחרת ומה שגם מאוד חשוב זה שמשחקים בLOCAL NETWORK אני רוצה שיהיה אפשרות לשחק כביכול אחד עם השני דרך הרשת איך אני עושה את זה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החל משבוע הבא, לקוחות HOTmobile בתוכנית הבלתי-מוגבלת (89 שקל), מקבלים את הגלישה דרך HOT.net חינם אין כסף. https://www.hotmobile.co.il/ServiceSupport/Pages/Join-ISP.aspx
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב נייד המתחבר כם בעבודה וגם בבית (עם אותו פרופיל - מערכת הפעלה XP PRO ) כאשר מפעיל VPN , מצליח להתחבר אבל המיפויים לא פעילים - ריקים מה אני צריך לבדוק ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בבית 3 מחשבים, ורשת אלחוטית, נתב EDIMAX 6104 (אל תתפסו אותי בדגם, הוא כבר בן כמה שנים ואני חושב דגם פופולרי יחסית). אחד מהמחשבים הוא מחשב נייד IBM עם כרטיס רשת אלחוטית של INTEL, קליטה מעולה וגלישה חלקה, והמחשב האחר המרוחק הוא עם כרטיס EDIMAX שקולט מתי שמתחשק לו. שני המחשבים (הנייד והקולט גרוע) נמצאים בקומה מתחת לראוטר, אבל הם בחדרים צמודים, לכן כנראה הכרטיס EDIMAX לא משהו. הקיצר, מה עדיף - להחליף כרטיס רשת לINTEL או משהו אחר איכותי\כבל מאריך? * הכבל המאריך הוא לראוטר או לכרטיס רשת? :-[ תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר משתגע >>> לא מצליח להתקין את ההתקן האלחוטי שלי ( USB) לנייד שלי שהוא קומפאק N1020 צרפתי תמונה לזיהוי ( חיפשתי גם באתר של בזק ולא מצאתי) מי עוזר לי בבקשה ? תודה מראש!!! להלן צילום מקדימה ומאחורה של ההתקן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם, אתמול שדרגתי את האינטרנט ל-100MBPS (תשתית של הוט, ספק - בזק בינ"ל). המודם של הוא HOTBOX שמחובר לראוטר TL - WR1043ND עם firmware המעודכן ביותר של החברה (לא DD-WRT או משהו כזה). קינפגתי את הראוטר לתקן N בלבד, והגדרתי את מתאם הרשת שלי ל-1GBPS full duplex, כפי שמומלץ באתר של הוט (מצ"ב תמונות). בדקתי את המהירות ב- 2מחשבים - אחד מחובר ישירות למודם של הוט באמצעות כבל, והשני מחובר אלחוטית לראוטר ונמצא מטר לידו. באתר של הוט (http://speed.hot.net.il/) קיבלתי 90MBPS (עם מקס' 114MBPS) במחשב שמחובר ישירות, ו74MBPS (עם מקס' 95MBPS) בנייד. באתר של בזק (http://www.bezeq.co.il/support/Pages/speed_test.aspx) קיבלתי מהירות 90MBPS בנייח ו74MBPS בנייד. בנוסף, ניסיתי להוריד קוב…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגדרתי אצליי ואל אחותי רשת אצל שניניו יש windows xp pro הip שלי 192.168.0.1 ושלה 192.168.0.2 קבוצת עבודה FAMILY עכשיו אני רואה אותה ברשת ומצליח להיכנס אליה לקבצים שב shering ושהיא מנסה להיכנס לקבצים אצליי היא מקבלת את ההודעה הזאת אין לי firewell על המחשב מה אני צריך להגדיר כדי שהיא גם תוכל להיכנס אליי? תודה מראש לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בית חדש גדול מאוד בן 4 קומות, לכל הקומות מגיעים חיבורי רשת קווים. אני רוצה לרשת את הבית בתקשורת אלחוטית, אבל אין לי מושג מה לקנות. מישהו יכול להמליץ? אני מניח שצריך ראוטר אחד בארון התקשורת ו-access point בכל קומה. מוטי ;D
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים שלום ??? אז הצלחתי להקים רשת וגם לגלוש באינטרנט, אבל אני לא מצליח לראות את המחשב השני ברשת לא רואה במארח את האורח והפוך . בחיפוש מחשבים ברשת מקבל את המחשב שממנו אני מחפש אבל לא את המקביל לו . במארח מערכת XP באורח ME . נא סייעו לי צעד אחר צעד . בברכה ראו
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים שלום רציתי לשאול- בבית הספר אנו עובדים עם רשת הכוללת נתבים רבים, הספק הוא רימון (נטספרק). מצב תמונת רשת איך אני יכול לברר איזה ראוטר אני משתמש? ויותר מכך- איך אני משנה את הגדרותיו?? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי ראוטר של 3COM ולאחר שחיברתי אותו גילתי שאינטרנט איטי להחריד. יש לי חבילה של 2.5M ואני מוריד בקצב של 30K (מקסימום!). התופעה קיימת גם כאשר הראוטר מחובר באופן חוטי למחשב. כאשר אני מחבר את המודם באופן ישיר המהירות היא כנדרש (300K+). אני מחובר דרך הכבלים והספקית היא בזק בין לאומי. אין לי חייגן. ועשיתי עדכון קושחה לראוטר. הייתי שמח אם יש כאן משהו שמבין עניין יאמר לי מה לשנות בהגדרות. תודה ושנה טובה, אמיר
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לשימוש ברשת עם מחשב אחד בחיבור חוטי (יש נתב חוטי), אחד בחיבור אלחוטי קל (5-6 מטר מרחק בלי הפרעות של ממש) ושני סמארטפונים (אנדרואיד). זקוק למשהו זול ככל האפשר שזמין לרכישה מיידית בבאר שבע - רק כדי "לסתום חור" למשך חודש-חודשיים עד שאקנה ציוד בבית החדש. זה מה שראיתי בינתיים בסביבות ה-120 ש"ח: TP-Link nLITE TL-WR740N 802.11n Wireless N Router 150Mbps http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=12764 Edimax nLITE BR-6228NS 802.11n Wireless Broadband Router 150Mbps http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=12017 * איך זה ש-ACCESS POINT יקר יותר? * אפשר לעשות פשוט SHARING עם שני מתאמי USB אלחוטיים כאלה למשל? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&am…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. יש ברשותי נתב מסוג Edimax BR6504N שהייתי מאוד רוצה להפוך אותו לנקודת גישה. מזה זמן רב שלא עבדתי איתו והחלטתי לנסות אותו כרגע. הבעיה היא שגם אם אני מחבר את המודם אליו ואת המחשב ישירות בכבל - אין גישה לאינטרנט. לכן אני מנסה לגשת לאתר ההגדרות שלו ( 192.168.2.1 ) אבל הוא לא מצליח להכניס אותי. ניסיתי כבר לבצע ריסט מהכפתור האחורי ואפילו את הפתרון הבא - http://www.edimax.us/html/Faq/FAQ_router.htm#1 אבל עדיין אין לי גישה. קיים פתרון נוסף שאתם מכירים או שהראוטר שבק חיים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נו, באמת...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין קבוצת עבודה לקבוצת מחשבים ,ומה זה DOMIAN ?..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני צריך ראוטר שאפשר ליצור בו שני SSID. Edgerouter X יכול לבוא בחשבון, או כל מה שתומך בקוד פתוח של wrt ליצירת VLAN. כעיקרון, אני זקוק למודם/ראוטר ריפיטרס לדירה פרטית 100 מטר עם דרישות אבטחה, בעלת תשתית בזק 100 מגה. @About:blank
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לא מזמן בן דוד שלי התלהב מהמשחק Battleforge והוריד אותו (אל תדאגו זה חוקי) אך כאשר הוא מנסה להתחבר אל שרתי המשחק, הוא אינו מצליח להתחבר לאף אחד מהם. הוא לא מחובר עם ראוטר, הוא מחובר ישירות למודם של הוט Thomson 425 עם ספקית 012. חומת האש מכובת ואין כל אנטיוירוס\תוכנת הגנה. אם זה עוזר פורט שרתי המשחק הוא 7399. אשמח לדעת אילו פתרונות יש. תודה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל הציוד שלי כיום: ראוטר משולב מודם DLINK DSL-6740U, מותקנת בו גרסה 2.54 מחשב נייד, אם כרטיס Atheros 5007EG, הוא תומך ב G, ב54mb מחשב HTPC, מחובר ב LAN, יש גם כרטיס DWA-525 למקרה גיבוי. עד עכשיו הייתי ב15MB, בזק+014, ראוטר משולב מודם DLINK DSL-2760U היה קורה שהוא עיבד DSN, למרות שהיה מוגדר לעבוד מול 8.8.8.8 8.8.8.4, גם על הDNS של בזק זה קרה, בכל מקרה עברתי ל 20MB, היו לי מלא בעיות WIFI, אחרי הגדרה והצפנה המצב השתפר. במחשב הנייד אני קולט 70- DBI, הראוטר מוגדר על עורץ 11, לפעמים אני מקבל קימת את ה 20MB, לפעמים 10 ופחות, לא מבין במה זה תלוי, או בסנכרון מול קו VDSL, או בעיות קליטה? חשבתי לקנות מבזק DAP-1360 שזה AP שיכול לעבוד גם כ רפיטר, אין לי אפשרות למשוך רשת LAN, לא…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, החיבור שלי הוא 12MB תשתית הוט ספק נטויז'ן ולאחרונה התחילו נפילות בחיבור בצורה בלתי נסבלת, עכשיו בגדול בגלישה רגילה לא מרגישים את זה... מתי שזה הכי בא לידי ביטוי זה במשחקי רשת ששמים לב לקפיאה זמנית של המשחק(האייקון של נתק בחיבור עולה ככה שזה לא בעיה בחומרה)... מה יש לעשות עם דבר כזה? אני יכול להתקשר להוט\נטויז'ן ולהתלונן? הם ידעו על מה אני מדבר בכלל? אגב, ניסיתי להתחבר ישירות למודם ללא מתווך של ראוטר וכדומה וזה לא עזר... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה בכלל אפשרי?! כי אני לא מוצא שום אפשרות כזאת... :s05:
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש למודם ADSL בחיבור USB חיסרון לעומת מודם בחיבור לכרטיס רשת? משהו כמו שימוש מוגבר במעבד או מהירות מוגבלת? או שזה מגביל את השימוש התקני USB אחרים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אומנם האימיול וטורנטים למיניהם צברו מעט מהירות, אך מה שבאמת חשוב לי - פינגים לאירופה, לא כ"כ השתפרו, אם בכלל. אין שום מצב שאני אקבל פינגים יותר טובים? אני רוצה גם לציין שהחיבור הניסיוני הוא חיבור רגיל 1.5 מגה של לקוח פרטי... האם יעזור לי לשדרג לחבילת גיימרים, או אולי לפתוח חשבון עסקי במקום פרטי?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה נתב מומלץ במחירים האלה שכדאי לשקול כולל הזמנה מחו"ל? בסגנון של ה E4200 של לינקסיס....... מה מומלץ חוץ ממנו? שיהיה אמין יעבוד טוב וטווח חזק. ( אין לי ברירה הוא יושב בממ"ד בקירה של 4 חדרים..... אבל רוב בקווי, רק סלולורי ומחשב נייד באלחוטי) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עוד נתב ממשפחת ה-OnHub של גוגל מגיע לשוק, הפעם של חברת ASUS. למרות השיוך המשפחתי, הנתב של ASUS אינו זהה לזה של TP-LINK (שהוכרז באוגוסט השנה) במיוחד בתחום האלחוטי. כל הפרטים, כולל זמינות ומחיר נמצאים ב-LINK המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=5993
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-