רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
אם למישהו יש מידע מי מוכר את המודם של DrayTek מדגם ה-Vigor2600 אשמח מאד.. או בכל פרט בנושא היבואן הרשמי של חברת DrayTek, שלפי מה שאני יודע ניתן למצוא מודמי ISDN שלה בארץ.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה ספק טוב הייתם ממליצים שלא חוסמים פורטים ושהפינגים כמה שיותר נמוכים האמת ש 012 כבר עלו לי על העצבים עם כל החסימות פורטים שלהם..... יש לי כרגע 1.5MB ואני משלם 41 ש"ח ל 012. מעניין אותי לדעת כמה אתם משלמים לספק בלבד (למי שיש 1.5 MB)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגדרתי אצליי ואל אחותי רשת אצל שניניו יש windows xp pro הip שלי 192.168.0.1 ושלה 192.168.0.2 קבוצת עבודה FAMILY עכשיו אני רואה אותה ברשת ומצליח להיכנס אליה לקבצים שב shering ושהיא מנסה להיכנס לקבצים אצליי היא מקבלת את ההודעה הזאת אין לי firewell על המחשב מה אני צריך להגדיר כדי שהיא גם תוכל להיכנס אליי? תודה מראש לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים על win98 ואחד על XP מחוברים ברשת, עכשיו תמיד יש בעיות מסוימות ברשת כל עוד המחשב עם הXP לא דלוק (כיאילו הוא מנהל את הכל או משהו) למשל: שני המחשבים של ה98 לא מזהים אחד את השני עד שהXP עולה. וגם במשחקים כמו RA2 לא ניתן לארח עם אחד המחשבים של ה98, רק עם הXP. משום שהXP לא יזהה משחק שרץ על 98, אבל ה98 יזהה משחק שרץ על XP. למישהו יש מושג למה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לתוכנה שמודדת ומראה בזמן אמיתי, וגם שומרת מידע על המהירות והכמות של ההורדה/העלאה שלך באינטרנט. הייתה לי תוכנה כזו שעבדה מעולה (Du-Meter למיטב זכרוני) עד שהחלפתי חיבור והיא לחלוטין הפסיקה לתפקד והראתה מידע שגוי. על אילו תוכנות כאלה הייתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים יש לי התנתקויות לפרקי זמן קצרים של מספר שניות בכל פעם. הספק בהתחלה ניסה לאתחל את הראוטר והגדרות שונות אבל זה לא עזר. אחרי זה אמרו לי להחליף כבל פילטר אבל גם זה לא עזר. הם אומרים שהבעיה בתשתית אצלי ויש לי תחושה שהם צודקים כי לא יכול להיות שכל הלקוחות סובלים מניתוקים ולא עושים בלגאן. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? כי אני לא רוצה להזמין טכנאי שיגיד לי דברים טריוויאלים. אני גולש בבזק עם ראוטר שמחובר בכבל רשת ישירות למחשב. אין טלפונים שמחוברים לקו טלפון ובכל מקרה החלפתי פילטר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נתב אלחוטי Dlink DI +614 אני לא מעוניין שהשכנםים "יתלבשו" לי על הנתב האלחוטי, ויגלשו על חשבוני. (אם הם היו אנשים יותר נחמדים, לא היה מפריע לי :-)) שיניתי אתSSID שהגיע כברירת המחדל, וקבעתי מפתח WEP בנתב, והגדרתי אותו בכרטיס הרשת האלחוטי במחשב הנייד שלי. האם הנ"ל מספיק ? שאלה נוספת (כדי לא לפתוח אשכול חדש) : כדאי להשתמש באפשרות ה FireWall של הנתב ? מה בדיוק זה חוסם, ואיך ? תודה !!!!!!!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף USB אלחוטי או כרטיס רשת אלחוטי(הם אותו מחיר של חברתD-LINK?)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה היא, כאשר במחשב השרת (המחובר למודם), חומת האש ZoneAlarm פועלת - אי אפשר לגלוש במחשב השני. ברור לי שהבעיה היא בקינפוג, להלן האיזורים המוגדרים, וההסבר : השורה הראשונה מייצגת את כרטיס הרשת OnBoard שיש לי, שאליו מחובר מודם הכבלים (דרך כבל רשת). לא יודע מהי השורה השניה - מישהו יודע ? השורה השלישית מייצגת את כרטיס הרשת הנוסף, המשמש לחיבור 2 המחשבים דרך כבל רשת - והאיזור מוגדר כ Trusted, כדי שלא תהיה בעיה של התחברות של מחשב אחד לשני (למשל PING) השורה הרביעית זוהי הכתובת שאליה מתחבר החייגן כבלים שלי, והיא מוגדרת כ Trusted ע"מ שאוכל לגלוש (בדקתי את אבטחת המחשב שלי באתרים הבודקים חסינות, היא טובה). מה עלי לעשות, כדי שאוכל לגלוש גם מהמחשב השני, כאשר חומת האש במחשב הראשונה -פו…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנחנו עדיין לא ממש יודעים מה מתכננת להציע לנו מפעילת הסלולר בגזרת הטלוויזיה והאינטרנט - אבל אתם יכולים להירשם כבר עכשיו באתר הייעודי בכדי להיות הראשונים לדעת לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%95%d7%9c%d7%9f-%d7%98%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%9c%d7%94-%d7%91%d7%94%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%94-%d7%9e%d7%95%d7%a7%d7%93%d7%9e%d7%aa-%d7%9c%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%aa/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לשמוע מכאלה שהתחברו לאחרונה לכבלים או ADSL כמו כן אם אפשר לציין תשתית ו ISP בנפרד תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מספר מחשבים שמחוברים דרך ראוטר וסוויטץ. אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני אוכל לשלוט ממחשב אחד על המחשבים האחרים, כלומר לראות את המסך שלהם דרך המחשב שלי ולשנות הגדרות אצלהם. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה: 1) שלושה סוויצים של 24 פורטים על 1G ושלכל סוויץ יהיה power over ethernet 2) נתב ללא WIF עמיד לפחות ל100 משתמשים עומק: 20 מקסימום, רצוי גובה 1 U (ידוע לי שהגודל של הארון לא הכי טוב, אם ואין משהו טוב להציע, אז אולי להחליף ארון) אין הגבלת תקציב תודה לעוזרים ואיפה ניתן לקנות
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אל תמחק לי את זה שוב בבקשה, הראשון נעול ואני לא יכול להגיב. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=81929.0 תודה רבה ל- tembo על העזרה כמעט סידרתי הכל! האינטרנט והכניסה למחשב האורח פועלים מה-Host. האינטרנט והכניסה ל-Host לא פועלים מהמחשב ה-אורח. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש שלושה מחשבים אחד שרת עם ווינדוס 2003 הוא מוגדר כDOMAIN CONTROLER שרת DNS ו DHCP . שתי מחשבי לקוח עם ווינדוס אקספי פרו . (המחשבים ווירטואלים על Microsoft Virtual PC 2007 ) הם מחוברים בדומיין לשרת אבל הם לא מקבלים IP מהשרת למרות שאני מריץ את הפקודה של IPCONFIG אני רואה את השרת כשרת DHCP ו DNS הגדרתי את הIP ידנית וזה עובד אבל אני רוצה שהם יקבלו אוטומטית (הגדרתי את השרת כDNS במחשבי הלקוח ) האייפי של השרת הוא 192.168.1.254 ונתתי לו לספק טווח כתובות של 192.168.1.249 עד 192.168.1.253 והמחשבי לקוח בעלי איפי מהטווח הזה אבל מוגדר ידנית , שאני נותן להם אוטומטי אז יש התנגשות כתובת איפי ברשת והם מקבלים איפי של 0.0.0.0 אפילו לא APIPA . מה עושים חח ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה: לפני כשבוע הייתה הפסקת חשמל/קפיצת מתח קטנה,המחשב נכבה. כשהפעלתי אותו מחדש האינטרנט לא עבד לי זה רשם שהמחשב לא מחובר לרשת,ניסיתי להחליף מיקום בראוטר (כניסה אחרת) לא עזר וניסיתי להשתמש בכרטיס רשת השני שעל הלוח,למרות ששניהם עובדים. ניסיתי לבדוק דרך "חיבורי רשת" את הבעיה,כבל רשת מנותקלחצתי על התחבר,תוך כמה שניות המחשב התחבר לאינטרנט אך בקצב חיבור איטי ב"פעילות" זה רשם נשלח-5 התקבל 40 מספרים נמוכים,שום דף אינטרנט לא מוצג וגם לא איסיקיו. דרך סייף מוד אני מצליח להתחבר לאינטרנט (כמו עכשיו) האיסיקיו עובד אבל הדפדפן מפסיק להציג דפים אחרי כמה דקות של חיבור,מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב האינטרנט במחשב השני עובד כרגיל,ניסיתי שחזור מערכת לתאריך שלפני הבעיה אבל גם לא עזר לוח אם K8N…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי EDIMAX 6424N שמתחיל לעשות בעיות... אני מנסה להבין אם הבעיה באמת ממנו (לצערי גם האחראיות שלו פגה בדיוק עכשיו 3 שנים וקצת) 1) אני מחובר עם 12MB ו DHCP עם מודם של HOT (תומפסון) דרך הכבלים ובזק בינלאומי בתור ספק 2) ניסיתי להגדיר L2TP על מנת להשתמש בשרתים של 014 ולהאיץ גלישה - ואכן הגלישה הייתה מהירה יותר מבחינת טעינת דפים אך לאחר כמה שעות הROUTER היה מתנתק ורק RESTART שלו אפשר להחזיר את החיבור 3) לאחר כמה שיחות עם בזק וHOT הבנתי שאין לי ברירה אלא לחזור לDHCP 4) אך הבעיות בDHCP שלאחר יוום יומיים של גלישה הROUTER גם כאילו נחנק והגלישה מאוד איטית - מחייב שוב RESTART של הMODEM ושל הROUTER 5) עכשיו בודדתי את הROUTER וחיברתי את הMODEM ישירות למחשב וכרגע זה נראה מהיר ויציב הא…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה שני מחשבים עם XP מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר , כלומר שניהם מחוברים לראוטר שמחובר למודם עכשיו יש אינטרנט בשניהם ושיתוף מוגבל שבא לידי ביטוי בשיתוף רק של ה MY SHARED FILES אני יכול להיכנס להגדרות של כוננים ולעשות שתף אבל זה לא מה שאני מחפש אני רוצה שיהיה שיתוף מלא אוטומטית מוגדר מראש שכולל שיתוף קבצים מלא אלא אם כן הוגדר אחרת ומה שגם מאוד חשוב זה שמשחקים בLOCAL NETWORK אני רוצה שיהיה אפשרות לשחק כביכול אחד עם השני דרך הרשת איך אני עושה את זה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אני מתקין בבית רשת סיבים אופטיים במהירות 1Gb של פרטנר עם המודם הזה נתב Technicolor DGA2232, ובגלל שאני לא יודע אם הוא טוב ומכסה את כל הבית בגודל של 100 מ' אני מעדיף להגדיר אותו כמודם בלבד ולרכוש ראוטר איכותי. באתר של KSP מצאתי את הדגם הזה: ראוטר D-Link 802.11ac Wireless AC2100 Dual Band DIR-2150, מבקש חוות דעת האם שווה את המחיר של 350 והאם קיימת חלופה יותר משתלמת. כמוכן אני מעוניין לרכוש את הרכזת הזאת: מתג TP-Link TL-SG1008D 8 Ports 10/100/1000Mbps ב89 ש"ח בשביל רשת קווית בבית. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סבלתי מהם במשך שנה, חוסמים פורטים ואני מוריד במהרויות שנעות בין 3 ל 30 ק"ב, במישחקים אין מה לדבר בכלל על פינגים. מה מומלץ? אני משלם עכשיו על 5MB הורדה משהו כמו 40 שקל ואני בתשתית של HOT.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר משתגע >>> לא מצליח להתקין את ההתקן האלחוטי שלי ( USB) לנייד שלי שהוא קומפאק N1020 צרפתי תמונה לזיהוי ( חיפשתי גם באתר של בזק ולא מצאתי) מי עוזר לי בבקשה ? תודה מראש!!! להלן צילום מקדימה ומאחורה של ההתקן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, עברתי בשעה טובה ליחידת דיור ואני חווה ניתוקים מידי פעם באינטרנט (מראה שמחובר באייפון אבל לא גולש, במחשב התנתק לגמרי מהרשת). כיום יש בקיר חיבור אחד בלבד עגול בקיר להולך לקופסה קטנה של יס. לקופסה הזו שלושה חיסורים נוספים : 1. חיבור עגול נוסף לממיר של יס 2. כבל רשת שמחובר לממיר של יס 3. כבל רשת להולך למכשיר TPLinkWA901ND הממיר : כל מה שרשמתי שמגיע מהקופסה וHDMI לטלוויזיה הtplink : הכבל מקופסה של יס וחשמל מה מספק את האינטרנט? הtplink רק יוצר נקודת WiFi? ממה לדעתכם נוסעים הניתוקים? משהו של יס? החיבור לא תקין? הtplink?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול לגבי משהו שלא כל כך הבנתי.. מה ההבדל בדיוק בין broadband לבין baseband מה היתרונות תודה לכולם..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עוד נתב ממשפחת ה-OnHub של גוגל מגיע לשוק, הפעם של חברת ASUS. למרות השיוך המשפחתי, הנתב של ASUS אינו זהה לזה של TP-LINK (שהוכרז באוגוסט השנה) במיוחד בתחום האלחוטי. כל הפרטים, כולל זמינות ומחיר נמצאים ב-LINK המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=5993
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את החבילה של ה 750 ובמחשב במרכזי איפה שהמודם של הכבלים מחובר הכל עובד טוב קיצר התקנתי בשני המחשבים כרטיסי רשת בשוטים 100\10 וחיברתי בינהם כבל רשת והכבל רשת בסדר גמור אני מקבל אור ירוק בשני הכרטיסי רשת אבל משום מה במחשב הלא מרכזי זה עדיין לא מצליח להתחבר הוא רושם STAY OFFLINE או CONNECTED ושניהם לא נותנים לי כלום עכשיו אני מניח שזה משהו בהגדרות אז רציתי לשאול אותכם מה אני יכון לשנות בהגדרות כדי שהכרטיס רשת למעטה ישנה את האי פי אדרס שלו ויתחבר לאינטרנט נורמלי שאני מנסה לעשות REPAIR הוא רושם שהוא לא מצליח לתקן וקיצר המחשב למעטה לא מצליח לקבל את המידע מהכרטיס רשת שלמעלה למישהו יש פיתרון????? נ.ב לשני המחשבים יש מערכת הפעלה של XP. <אין צורך להתחנן. זה לא עושה רוש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-