רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
1)מנסה כבר כמה ימים להבין למה השותפה שלי מדווחת כל הזמן על איטיות או מצב שבכלל לא זז לה האינטרנט ולפעמים זז טוב ביומיים האחרונים שעשיתי בדיקות עם עצמי בעיקר מול SPEEDTEST.NET ..לא זיהיתי בעיה ... היתה רידה של 2 ..3..MB מה 12MB הכולל כאשר שתי הדלתות בבית היו סגורות (המפרידות בין הראוטר אצלי בחדר לחדר שלה) לא חושב שזו בעיית קליטה ....אבל אם כן מזה בדיוק ה CHANNELS ? יש לי מאחד עד 13 וזה יושב על 11 כרגע , לשנות ? לשים על AUTO ? ? לשנות אולי עוד הגדרות יכולות לעזור לבעיה ואם כן מה ? 2)שאלה שניה , מזה בדיוק QOS ? אני יכול להגיד לראוטר שמהמחשב שלה בלבד (דרך כתובת MAC או משהו אחר..) ייתן לה תמיד עד 6 מגה לא יותר ? ככה שאדע שלא משנה מה תעשה(YOUTUBE ...הורדות ...) תקבל תמיד עד חצ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי קצת בלאגן בראש ואני צריך עזרה מחברה שמבינים. יש לי בבית 3 מחשבים: - מחשב נייד ביתי(לשימוש ההורים ואחותי). - המחשב הנייד שלי(אני חייל, חוזר בסופ"שים). - מחשב מדיה בסלון. מה שהיה זה ככה: - ראוטר אלחוטי(אשר הוא מחובר ישירות למודם של הוט שעובד ללא חייגן), אשר אליו היו מתחברים כל המחשבים אלחוטית והמחשב בסלון חוטית. עברנו דירה וכרגע הקליטה בחדרים הייתה בערך על 50% שזה לא רע, אבל רציתי יותר. קניתי AP כדי להגדיל את הטווח של הרשת האלחוטית. שברתי את הראש ערב שלם כדי להגדיר אותו כדי שיפעל בצורה מאובטחת עם הראוטר. כעת הכל טוב ויפה, אבל יש כמה בעיות. הגדרתי את הIP של הראוטר שיהיה סטטי: 10.ססס.ססס.192(העיגולים זה לצנזור). ואת הAP הגדרתי ל:1.ססס.ססס.192. כעת אין לי אי…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע אני עם תשתית של הוט והתנתקתי מהם. הזמנתי תשתית וספק מפרטנר ושם נאמר לי שאם יש לי נתב שלי אני לא צריך מהם ציוד. יש לי נתב אדימקס 6428, האם כשהטכנאי יאשר שהתשתית תקינה אני פשוט מחבר את הנתב לקיר וגולש? באמת אין לי צורך במודמים למיניהם? בהנחה ויש לי מחשב נייח בחדר אחר, האם אני יכול לחבר אליו נתב זהה באופן קווי והשניים יתקשרו בינם ואני אקבל למעשה אינטרנט אלחוטי בבית וקווי למחשב הנייח? מצטער על השאלות הטיפשיות, אני מנסה לעשות סדר בראש. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי גירסה של יוטורנט 3.3 נראה לי שהיא הכי מעודכנת. אני גולש במהירות של 2.5 מגה עם וינ 7 64 ביט. הבעיה היא שהתוכנה מופעלת אז לאחר זמן מסוים האינטרנט מפסיק לפעול והוא מתנתק. בנוסף הגלישה לפני הניתוק היא איטית להחריד. מבחינת ההגדרות של התוכנה הם הגדרות ברירת המחדל . לא שיניתי כלום. אשמח לעזרה. בנוסף גם היוטורנט לאחר זמן מה מאבדת מהירות. וקופאת .תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לקבל שום ווידאו אלא רק לשלוח האם מישהו זוכר מה הפקודה לבטל את ההגנה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לו מזמן הרכבתי מחשב מדיה סנטר לסלון, ועכשיו אני מעוניין לרכוש כרטס רשת אלחוטי עדיפות לUSB, שיתחבר למחשב ויאפשר צפייה ישירה בסרטים וסדרות דרך האינטרנט, ובנוסף יאפשר העברת נתונים מהירה בין המחשב למחשב אחר שמשמש כשרת קבצים. עדיפות שלי היא הTPLINK הזה http://ksp.co.il/?uin=19756 מישהו מכיר משהו אחר עדיף? התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח תודה לעוזרים,
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שרת windows server 2003 שמשתף כונן ובתוכו תיקיות בין מלא מחשבים שיושבים על אותה רשת, שום מחשב לא מזדהה מול השרת, אבל יכול ליצור ולמחוק תיקיות מאותו כונן משותף. השאלה שלי אם יש דרך או תוכנה מאין logger שתתעד לי אם מישהו מחק קובץ מסויים מאותו כונן. שיתן לי את שם המחשב או IP או MAC או משהו בסגנון כדי שיהיה לי אפשרות לדעת למה נעלמה לי תיקיה מסויימת. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע מה קרה לבזק בינלאומי עד היום הייתי מקבל 100 מגה בטורנטים, ופתאום היום זה צנח. לעוד מישהו זה קרה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החל משבוע הבא, לקוחות HOTmobile בתוכנית הבלתי-מוגבלת (89 שקל), מקבלים את הגלישה דרך HOT.net חינם אין כסף. https://www.hotmobile.co.il/ServiceSupport/Pages/Join-ISP.aspx
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן, עוד פעם בעיה באוטר הזה כשאני מוריד קבצים- בדר"כ משרתים בחו"ל (הורדה ישירה) הם יורדים לי במהירות קבועה של בין 1 ק"ב ל-10 ק"ב לשניה. לדוגמא רציתי להוריד את open suse מהאתר הרשמי שלהם (FTP) יורד במהירות הנ"ל. ניסיתי לעשות ריסטרט לראוטר (עם הכפתור שנמצא על הראוטר) והגדרתי את כל ההגדרות מחדש, ולאחר מכן הכל פעל כמו שצריך. לאחר יום- אותה הבעיה. ככה גם בשיתוף קבצים- ניסיתי להוריד את open suse מתחיל במהירות 30 ק"ב ולאט לאט יורד למהירות של בין 0 ל- 1 ק"ב לשניה. (כל ההגדרות מוגדרות כמו שצריך בUTORRENT). וגם לוקח הרבה זמן להתחבר לרשת הPSN- פעם הוא היה עושה זאת תוך שניה, עכשיו לוקח חצי דקה. וכן- עדיין אי אפשר לעשות תיקון התקשרות, ישר אחרי שפירמטתי מחדש ניסיתי שוב, הצליח. ני…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה חברים? ברשותי הראוטר wrt54gl של חברת linksys גרסא 1.1 עם קשוחה דכנית אבל מקורית. גם אני כמו רבים סובל מבעיית ה P2P, כלומר כאשר יש עומס ואני מוריד דברים בקליינט של P2P לפתע אי אפשר לגלוש לאתרים והראוטר מחזיר פינג צולע וכל זה נפתר רק כאשר מאתחלים את הנתב. לאחר חקירה קצרה באינטרנט גיליתי שהבעיה ככה הנראה היא בטבלאת הניתוב (NAT), הבנתי שיש קשוחות טובות יותר ממה שיש לי בהן האופציה הזאת מוגדרת טוב יותר ואף אפשר לשנות אותה, נתקלתי ב 2 האחת TOMATO והשניה DD-WRT, רציתי לשאול האם שתיהן מתיימרות לטפל בבעיה? נתקלתי באנשים שטוענים שעם tomato הם לא עשו כלום והכל פעל בלי צורך להגדיר כלום, אבל באינטרנט מצאתי יותר חומר על DD-WRT אפילו מאמרים ספציפיים על איך להגדיר אותו http://tech…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם , אודה לכם אם תוכלו לומר לי מה התפתח לפני מה. אם תוכלו פחות או יותר לדבר על שנים זה יהיה אפילו עוד יותר טוב. תודה מראש ישי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם זכרוני אינו מטעה אותי, לפני כשנתיים רכשתי מאורנג' (הייתי מחובר בזמנו לאורנג') AP של חברת EDIMAX. דגם: EW-7416APn. קניתי אותו, השתמשתי בו כחודשיים ואז עקב סידור הבית שמתי אותו במחסן. לפני כחצי שנה לערך יס התחילו לשווק את היס סטרימר ונזכרתי שיש לי AP שיכל לנתב את האינטרנט ישירות אל הממיר. חיברתי אותו והגדרתי אותו בהצלחה. ולאחר יומיים של חיבור תקין פתאום התוכנה שבקה חיים ולא היה ניתן להגיע להגדרות הנתב ולעשות איתו משהו אם בכלל. דיברתי עם אורנג' והם טענו שהמכשיר קפא. מאז עוד פעם אחסנתי אותו והיום עקב סידור המחסן נזכרתי שהוא קיים . יש אפשרות כלשהי לשיכולה להחזיר את הAP למצבו הרגיל? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את הגרסה החדשה ביותר והתקנתי אותה אני לא מצליך להוריד כלום!איך עובדים עם התוכנה הזאת? צריך להתחבר לשרת/אב מסוים כדי שאני יוכל הבכלל להוריד ?איך זה עובר בקיצר??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעביר את הרשת הביתית מאבטחת WEP לWPA2 ומתברר לי שבזירו של וינדוס XP לא מכיר את WPA2(פשוט אין שם אפשרות כזו). אם זה משנה משהו,כרטיס הרשת האלחוטי הוא משהו שבזק חילקה פעם יחד עם הראוטר מודם האלחוטי. משהו ששייך לחברה ZYDAS
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי נתב מסוג 3COM דגם ישן בן מספר שנים שנפח את נשמתו. אני מחובר לקו 5 מגה בבזק בינלאומי במסלול גיימר,תשתית של כבלים-HOT בכוונתי לעבור לקו 20-12 מגה (באותן החברות) ולפי מה ששמעתי לא כל נתב N שקיים בשוק יוכל להעביר מהירות גבוהה עם חייגן לכבלים אבקש את עזרתכם בהמלצה על נתב N הכי איכותי ואמין שקיים כיום בשוק ושעובד היטב עם הכבלים (L2TP) זכור לי שבזמנו המלצתם על TP-Link 1043 ועל D-Link DIR 655. האם יש כיום נתב מומלץ יותר מהם או שהם עדיין המומלצים שלכם? תודה מראש *עריכה* לאחר כתיבת ההודעה הראשונית-פניתי לחברת "בנדא"(ייבואנית ונותנת השירות של נתבי TP-LINK) כדי לוודא מתן תמיכה לחיבור ראשוני ע"י איש טכני מטעמם. בשיחה עם טכנאי-הוא הזהיר אותי מראש לא לרכוש(!) נתב של…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מודם siemens sl2-141 שמחובר לראוטר של linksys WRT54GL. בזמן האחרון יש בעיות עם המודם , האינטרנט מתנתק כל הזמן ולפעמים עמודים לא עולים או שעולים אבל רק חצי. כשאני גולש באלחוטי דרך האייפוד הבעיה עוד יותר חמורה. נכנסתי לשורת הפקודה וכתבתי ping google.com -t שיעשה הרבה פינגים עד שאני לא העצור אותו . עצרתי אותו בדיוק כשזה הגיע ל 201 נסיונות , ונדהמתי - מתוך ה 201 פאקטים 18 נאבדו , 8% lost. מה כדאי לי לעשות? לפי מה שידוע לי האחוז לא אמור להיות מעל ל 1%
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי אינטרנט של נטויז'ן [כבלים], במהירות 2.5... עד היום, במשך הרבה שנים, שהייתי לקוח של הספקית, ואע"פ החסימה המכוונת לP2P בשעות מסויימות, הייתי מרוצה. בחודש האחרון שמתי לב לתופעה מדאיגה...בכל יום [כולל בלילות] במהלך סוף השבוע, אני סובל ממהירויות הורדה מזעזעות! הקטע המצחיק הוא שבדקתי את זה, ומהירות ההורדה היא איטית בכל האתרים, גם מחו"ל, גם עמוסים, גם ריקים וגם אתרים מהארץ..וניסיתי ה-כ-ל. בכל האתרים מהירות ההורדה מתחילה כרגיל [200-250] ומיד צונחת ל-150..כעבור כדקה היא תתיצב על 50-70 KBS... וזה קבוע כך... אני לא מסוגל להוריד כלום!!! האם מישהו עוד סובל מהתופעה???? עריכה אני משתמש ברשת אלחוטית בבית. בהתייחס למצב הנתון, יכול להיות שמישהו מהשכנים התחבר אליי לרשת וגונב ממ…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי נתב SIEMENS SL2-141 שקבלתי מבזק. אני מנסה לפרק את האנטנה שלו כדי לחבר אנטנה ארוכה יותר. מישהו הצליח לפרק אותה? כמובן מבלי לשבור אותה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באיזה מהנתבים הביתיים הנתב יכול לשמש גם כשרת DNS פנימי. כלומר עם הקצאת DHCP יהיה ניתן לפנות למחשבים ברשת הפנימית בשמם ולא רק ע"י כתובת IP. יש שם לתכונה הזו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב של אורנג (smartbox) שנמצא בקומה למעלה ואחד של בזק DLINK - ADSL ,שנמצא בקומה למטה. החלטתי להשתמש בנתב של בזק כדי שיהיה לי חיבור גם בקומה למטה, חיברתי באמצעות כבל רשת ישיר של 10 מטר, ובהגדרות בנתב של בזק שיניתי את ה defult gateway ל 192.168.1.99, הנתב של אורנג מחלק כתובות מ 192.168.1.2 עד 192.168.1.99. שני הנתבים משדרים באותו ערוץ וכל אחד מהם SSID שונה. השתמשתי במדריך של netcheif. וזה עבד לשעה בערך, עד שלא היה אינטרנט בכלל בשני הנתבים. טכנאי של אורנג אמר לנו בגלל שהראוטר של בזק חושב שהראוטר של אורנג מחשב, מה שלא צריך להיות אז יש ניתוקים, ואי אפשר להשתמש בו, צריך להחליף ראוטר. משהו לא עשיתי טוב? עזרה בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול באזור השעה 23:00 האינטרנט הפסיק לעבוד. לאחר שוידאתי כי הבעיה היא אכן בספק התקשרי אליהםת הנציג ,טען שיש שידרוגים וביקש ממני לנסות להתחבר עוד כמה דקות. עד היום בבוקר התקלה לא סודרה. מה שמפריע לי בכל הסיפור הזה הוא שהתקשרתי במהלך הלילה 3 פעמים, בכל פעם ענה לי אותו נציג. בפעם השלישית שדיברתי איתו הוא הודע שמודבר בתקלה כללית שתסודר רק בבוקר. שירות ביזיוני, החברה החזיקה שני נציגים בהלך תקלה כללית (שלפי הנציג מדובר בכל לקוחות הוטנט עם תשתית בזק!). התקלה נמשכת כבר מעל 10 שעות, וכל תפקידם של הנציגים הוא ל"ערבב" את הלקוחות כדי שיתיאשו ויחכו לבוקר. מעולם לא שמעתי על תקלת ספק שנמשכת כ"כ הרבה זמן ולא מטופלת מיידית. לאור המצב כבר ב8:00 התקשרי ל014 והתחברתי אליהם בחזרה. הדבר…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל עזרה בנושא הבא, יש לי מחשב נייח ואני מעוניין לחבר אותו ל - NETSTICK (של פלאפון) שיש לי. אני מבין שצריך לחבר כרטיס רשת אלחוטי לפני כן ? במידה וכן קראתי שיש כזה דבר כרטיס רשת אלחוטי חיצוני שהוא בעצם USB, האם הוא טוב לעניין הזה ? במידה וכן איך זה עובד ? אני מחבר את USB הזה (כרטיס הרשת) ובמקביל מחבר את ה NETSTICK וזהו ? זה אמור לעבוד ? או שצריך עוד משהו או משהו אחר ? אשמח לקבל תשובות על זה. תודה רבה לכל מי שיעזור.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חנוכה שמח [למרוץ שכבר ניגמר ] שלום, יש לי אינטרנט אלחוטי בבית,המחשב שלי מחובר דרך כרטיס אלחוטי [LEVEL1] ופיתאום היום [אחרי הפעלה מחדש ביגלל עידכון של ווינדוס] אני מקבל בהתחלה-"drive A error"[ואיו לי דריב A] ואז שניכנס לווינדוס-"התקן את'רנט זוהה [ומחכה להתקנה] לא היתקנתי כלום ולא שניתי כלום.. מה לעשות? אני יודע שזה מוזר..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאור מספר שאלות בנושא, המגבלה על 10 חיבורים (HALF CONNECTIONS) שהיתה קיימת לפחות מ-WINDOWS 2000 ושעבורה פותחו עשרות תוכנות קטנות להגדלת המספר, לא קיימת ב-WINDOWS 7. מיקרוסופט, החל מ-VISTA SP2 הסירה את המגבלה הזו והיא גם לא קיימת ב-WINDOWS 7. מי שרוצה להכנס לפרטים מוזמן לקרוא את ה-BULLET השלישי בפרק "Operating system experience updates" ב-LINK הזה -- http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd335036(WS.10).aspx מפתח ה-PATCH המקורי והראשון להגדלת מספר החיבורים גם פרסם על כך מידע לפני מספר חודשים -- http://www.lvllord.de/ לידיעתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-