רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
כבר מספר שבועות שאני סובל מתופעת ניתוקי תקשורת לאינטרנט כך שמדי פעם הקישור לאינטרנט מושבת למספר שניות או דקות באופן אקראי שללתי באופן מוחלט לאחר בדיקות מדוקדקות כל אפשרות של תקלה בציוד הביתי או בספק האינטרנט התופעה קיימת בעוד בתים של חברים באזור המגורים לאחר דו שיח מתמשך עם בזק בנושא הודו שם היום לראשונה שמדובר בתקלה מערכתית במרכזית ראש העין שמשפיעה על כלל הלקוחות המחוברים הבעיה היא שהמצב הזה נמשך כבר למעלה מחודש ואין שום פתרון באופק
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי עם XP יוטורנט מוגבל על העלאה 48KB/S (5MB) והאינטרנט היה במהירות סבבה... עכשיו אני במחשב חדש עם VISTA ואני מגביל גם על 48KB/S אבל אני מרגיש האטה משמעותית בגלישה.. יש משהו שאני יכול להגדיר/לשנות בשביל לשפר את המצב חוץ מלהגביל למהירות נמוכה יותר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
.. אז כדאי שתחשבו שנית. מסתבר שהחוזים שסלקום מחתימה את לקוחותיה עליהם, מגבילים אותם משני שירותים חשובים: 1. אסור להשתמש בתוכנות VOIP. תשכחו מ-SKYPE, תשכחו מ-JAJAH ולא בטוח ששיחות ב-MESSENGER ו-ICQ יקבלו מסלקום אישור. 2. סלקום גם שומרת לעצמה את הזכות להגביל את השימוש של הלקוחות שלה בתוכנות שיתוף קבצים -- כלומר EMULE, BITTORRENT וכדומיהן. המשמעות של מגבלות אלה שסלקום שומרת לעצמה לעקוב אחרי סוג התעבורה של לקוחותיה ברשת האינטרנט ובמידת הצורך לנקוט צעדים. מידע מפורט בכתבה מ-THEMARKER כאן -- http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20090302_1067887&from=haaretz
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס רשת האלחוטי שלי (הראוטר הוא Edimax BR6504N והכרטיס הוא Edimax EW-7728IL) מתנתק לפחות פעם ביום, אני לא יודע למה (עוצמת הרשת היא בערך 75% ומהירות החיבור היא בערך 100Mb). האם יש איזה שהיא אפשרות לזהות את גורמי הניתוק? (עוצמת אות יורדת או בעיות תוכנה) בנוסף, האם ניתן לבצע automatic repair לכרטיס רשת אלחוטי כך שיתחבר אוטומטית אחרי ניתוק? חיפשתי קצת ברשת ונאמר כי WinXP יכול לבצע זאת ("automatic repair facility in xp") אבל לא מצאתי את זה אצלי במחשב (WinXP Pro SP2) האם מישהו מכיר תוכנה הבודקת את כרטיס הרשת ועושה automatic repair?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שנמאס לי טוטאלית מה-ICS הדפוק, החלטתי לשדרג את האלקטל שלי ולקנות Switch. לכן אני צריך המלצה ל-Switch טוב (אם אפשר שלא יהיה ממש ממש יקר), ובערך את המחיר שהוא צריך לעלות. אני לא צריך ראוטר מובנה בתוכו, כי כמו שאמרתי, אני מתכוון לשדרג את האלקטל שלי, ולהפעיל את הראוטר שבו. אני לא צריך שיהיו בו הרבה פורטים, כי יש לי שני מחשבים, אז המינימום פורטים יספיקו. ובאותו נושא, רציתי לשאול כמה דברים: א. אם אני זוכר נכון, צריך כבל מוצלב בין האלקטל ל-Switch וכבלים לא מוצלבים בין כל מחשב ל-Switch, נכון? ב. אני לא בטוח ב-100% איך העסק הזה עובד. אם הבנתי נכון, הראוטר (שיהיה בתוך המודם) תפקידו לפצל את ה-IP שאני מקבל מהספקית אינטרנט שלי לשני IPים (או יותר), וה-Switch תפקידו להעביר את המידע…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדירה שלי יש לי אינטרנט זהב 1.5 /כבלים , עד לפני חצי שעה הייתי בדירה שלי , וכהרגלי בקודש בעיקר גלשתי ב hwzone . ולא הבנתי מה קורה ? איטי בטרוף ! לא זז! (לא הפעלתי אימיול כבר חודש ) חשבתי כבר ליצור קשר עם מנהלי hwzone שידאגו לסדר את זה . עכשיו אני בבית של ההורים שלי ולהם יש בזק בנלאומי adsl 1.5 וכהרגלי אני הולך ל hwzone ואין שום איטיות הכל זורם חלק ! מה קורה פה ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני בונה אנטנה HIGH GAIN ביתית ואני מחפש דונגל איכותי שיתן טווח קליטה מקסימלי. כמו כן, אני צריך שלכרטיס תהיה תמיכה מלאה ללינוקס. תודה מראש, גיל.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום החלפתי את המודמים הנ"ל כי היו לי בעיות עם פינגים וגם כדי שתהיה תמיכה בלינוקס http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=181111.msg1567130#msg1567130 הפינגים לא ירדו הם ממשיכים לקפוץ אני רואה עכשיו איטיות רצינית ופינגים גבוהים לאתר HWZONE מקסימום 420MS מינימום 74MS זה הגיוני שמעבר מחיבור USB לחיבור רשת מוריד בביצועים?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שהיה מחובר עד היום בכבל רשת. אני רוצה לעבור לשימוש ב-WIFI. הבנתי שתקן-AC הוא הממולץ ביותר ראיתי כמה מתאמים ב-IVORY/KSP אבל אני לא ממש יודע מה ההבדלים בינהם האם יש לכם איזה שהיא המלצה? חשבתי להשקיע עד 150ש"חת פה יש לינקים לדגנים שראיתי: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21029 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21360 NETFLIX: אני כרגע מחובר לרשת עם הוט כתשתית ובזק בינלאומי כספק. כל ההתקנים בבית מחוברים ב-WIFI לנתב ובבדיקת מהירות אני מקבל 50-60 DOWNLOAD SPEED. כל האתרים שאני משתמש בהם עובדים יחסית חלק ולא הבחנתי בשום בעיה ( כולל YOUTUBE ) למעט NEXTFLIX הזמני BUFFERING עומדים על 8 שניות לפחות לא משנ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מקבל מהירות של 200Mbps בחיבור קווי עם הוט, חיברתי את החיבור הקווי הזה לראוטר של של Tenda שתומך עד 300Mbps וממנו חיברתי את היציאה הקווית למחשב שלי. לכאורה אני אמור לקבל את המהירות הקודמת כי אני עדיין מחובר בחיבור קווי, רק שהחיבור עובר דרך הראוטר. אך אני מקבל רק 40Mbps, יצרתי קשר עם Tenda הם אמרו שזה קשור לספק שלי. השאלה היא, מניסיונכם, זה באמת קשור לספק? משהו שניתן לפתירה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם , ברשותי ראוטר לבן של NETGEAR של בזק , שעושה לי תמיד בעיות עם הויאיפיי ( לאחותי כמעט ואין קליטה והמחרק בין החדר שלי שבו הראוטר לשלה הוא קיר דק אחד! ) הרבה פעמים אין קליטה כלל ואז אני צריך נתנק אותו מהחשמל ולהחזיר. בקיצור אני ממש לא מרוצה ממנו , האם יש ראוטר שיתאים לצרכים שלי במחיר של עד 400 שקל ? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל הרשת מחוברת בכבל cat7, מהמחשב שלי לראוטר ומשם למחשב אחר הבעיה היא שהמהירות נורמלית היא 100MB בערך אבל לפעמים המהירות יורדת ל10MB באופן לא מוסבר שלא נעשה כל שינוי במחשבים או בחלקים בין המחשבים. מה יכולה להיות הסיבה ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדיפות לתמיכה בתקן AC. עד 300 ש"ח. החיבור למחשב יהיה דרך האלחוטי אז עדיפות לראוטר שינצל כמה שיותר את החבילה שלי בהוט.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד נתב ממשפחת ה-OnHub של גוגל מגיע לשוק, הפעם של חברת ASUS. למרות השיוך המשפחתי, הנתב של ASUS אינו זהה לזה של TP-LINK (שהוכרז באוגוסט השנה) במיוחד בתחום האלחוטי. כל הפרטים, כולל זמינות ומחיר נמצאים ב-LINK המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=5993
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, סופ"ש נעים לכולם ותודה מראש על העזרה. לפני כמה ימים חיברתי למודם העסק ראוטר של TP-LINK כדי שאוכל לשדר אינטרנט אלחוטי ובכללי, כדי שהאינטרנט יהיה מהיר יותר. לפני שחיברתי את הראוטר המודם היה מחובר לתיבה מפצלת של חברת level one דגם fsw-0909TX 8 port. ניתקתי את המודם מהתיבה וחיברתי אותו ישירות לראוטר, את הראוטר חיברתי במקום כמובן ישירות לתיבה על מנת שאוכל להריץ אינטרנט לכל מחשבי העסק. עד כאן הכל עובד נהדר, האינטרנט רץ מעולה בכל המחשבים ובאמת במהירות גבוהה בהרבה משהיה לפני כן. הבעיה שצצה לי היא שאני לא יכול להדפיס במדפסות רשת למרות שהרשת עובדת נהדר כולל כונן השיתוף של העסק. המדפסת העיקרית לשימוש היא HP color laserjet CM3530fs. אשמח אם תוכלו לעזור לי בתשובה בהקדם הא…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בחנויות האינטרנט בינתיים הכי ארוך שראיתי זה 30 מטר אני מדבר על כבל מוצלב RJ45
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את הגרסה החדשה ביותר והתקנתי אותה אני לא מצליך להוריד כלום!איך עובדים עם התוכנה הזאת? צריך להתחבר לשרת/אב מסוים כדי שאני יוכל הבכלל להוריד ?איך זה עובר בקיצר??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Wireless home lan problem! List of the components I posses: - Alcatel SpeedTouch Home modem (turned into a router) - TRENDnet 5 port switch - TRENDnet Wireless access point - TRENDnet PCMCIA wireless card - TRENDnet USB wireless lan card List of computers: - My comptuer /w onboard ethernet card - My dad's laptop /w TRENDnet PCMCIA - My mom's computer /w USB card This is a small diagram of the home lan I assembled: [Alcatel] -> [switch] -> [My computer] + [Access point] -> Two wireless cards. IP configs: My comp: 10.0.0.1 / 255.255.255.0 / 10.0.0.138 / DNSs My dad: 10.0.0.2 / 255.255.255.0 / 10.0.0.138 / DNSs My mom: 10.0.0.3 / 255.255.255.0 / 10.0.…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים אני גר בדירה מחולקת יש לנו נתב של הוט בוקס וחיבור ללא חייגן, התשתית היא של בזק. ההוט בוקס נמצא בדירה השנייה במרחק שלא עולה על 6 מטרים מהמחשב והסוני פליישסטיישן. אני חווה ניתוקים קבועים פעם ב20-30 דקות. לציין כי אין עומס על הקו ואני היחיד שגולש. יש דרך לפתור את הדבר הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחיר בפועל, לא מה שרשום באתר.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1- כרגע יש לי ראוטר מחובר למחשב שבעזרתו אני גם גולש במחשב וגם באייפון וגם בלפטופ הבעיה היא כזאת, כאשר אני גולש ברשת בלי שום בעיה מדי פעם צץ לי החייגן וכאילו מנסה לחבר אותי לאינטרנט מחדש למרות שאני מחובר חשבתי שהבעיה היא ספציפית לאתרים מסויימים או משהו אבל זה מאוד רנדומאלי זה הורס את חווית הגלישה ומאוד מציק. אז חשבתי האם אפשר לחבר את המודם הרגיל שהיה לי מקודם ואת הראוטר להפוך לחיבור משנה? 2- בחודש~ האחרון נתקלתי בבעיה מאוד מציקה בחיבות אינטרנט שלי כאשר אני מוריד קבצים מאתרים כמו רפידשיר הוטפייל ועשרות אתרים אחרים באמצע ההורדה החיבור לאתר פשוט מת. קצבים בגדלים של כ100~ מגה יותר או פחות או סתם קבצים קטנים הרגשה כאילו בזק בינלאומי מנתקים לי את החיבור בעיה זו בכל שעות היממה…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש שיהיה בקומה השלישית ויש לי עוד מחשב שמחובר לאינטרנט והוא נמצא בקומה הראשונה ויש שם מודם של הוט קוראים לו: ETHERNET איזה פיתרונות יש כדי שמחשב הזה יהיה אינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אולי מישהו יודע - יש לי נתב אלחוטי חדש של הוט (שכולל מודם וראוטר בקופסא אחת). חלק מהקומבינה שלהם להתחרות בספקי האינטרנט. בקיצור האות האלחוטי שלו די חלשלוש. אבל הדיל הכספי בסדר נשאר לי ממקודם ראוטר של אדימקס 6524 - די נפוץ במקום להוציא אותו לפנסיה, האם ניתן להגדיר את האדימקס כ REPEATER עצמאי שיגביר אות האות באיזור אחר של הבית (בצורה אלחוטית, ללא חיבור פיזי לנתב של הוט) ??
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בנתב אפשריות לבחור את התקן הקרינה מה הוא נמוך ביותר? יש שם FCC IC ETSI SPAIN FRANCE MKK ..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
של התוכנה של הכרטיס רשת. הוא מופיע ב"חיבורי הרשת" ונקרא "גשר רשת" לא היה שם דבר כזה אף פעם . מה זה הדבר הזה? מה תפקידו? והאם יש לעשות פעולה מיוחדת כדי לבטלו? ואם כן מה היא ? תודה רבה ויום טוב.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-