עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by beniloew,

שלום. ברשותי מחשב המחובר לאינטרנט דרך ראוטר אלחוטי( level one wbr-3407a). מערכת הפעלה XP SP1 הבעיה - הפורטים שלי חסומים(למשל באימיול). הורדתי את הפיירוול של ווינדוס, המחשב שלי(אם כתובת IP סטטית) מוגדר בראוטר על מצב DMZ. ובנוסף הגדרתי לפיירוול את הפורטים הדרושים ועדיין הפורטים חסומים. התקשרתי לספק שלי(013) והם אמרו שהם לא חוסמים פורטים. ד"א - לא מותקנת לי שום תוכנת אנטיוירוס או פיירוול כלשהיא - אני פשוט שונא אותם. מה עושים???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. עדיפות לתמיכה בתקן AC. עד 300 ש"ח. החיבור למחשב יהיה דרך האלחוטי אז עדיפות לראוטר שינצל כמה שיותר את החבילה שלי בהוט.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by mosheva,

שלום, יש ברשותי את הראוטר של TP-LINK TL-WR1043ND, התקנתי גירסת DD_WRT - v24SP2- (03/25/13) std SVN 21061. אני מנסה לחבר מדפסת בחיבור ה USB של הראוטר אבל כלום לא קורה. קראתי שאני צריך לחפש הגדרת JFFS אבל אני לא מוצא את ההגדרה בGUI. אשמח לעזרה, אם מישהו מכיר את הנושא. תודה רבה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by goma,

מה זה יש לי את זה כשאני משחק באינטרנט בut2003

5. Started by berner,

חברים שלום ??? אז הצלחתי להקים רשת וגם לגלוש באינטרנט, אבל אני לא מצליח לראות את המחשב השני ברשת לא רואה במארח את האורח והפוך . בחיפוש מחשבים ברשת מקבל את המחשב שממנו אני מחפש אבל לא את המקביל לו . במארח מערכת XP באורח ME . נא סייעו לי צעד אחר צעד . בברכה ראו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ravenclock,

בוקר טוב האם אתרים יכולים לדעת מי נכנס אליהם ומאיזה אייפי ובאיזה מידע הוא צפה באתר? לאחרונה בעת שיטוט ברשת נכנסתי דרך וויקיפדיה לאתר המזוהה עם חברת האקרים ובכן נבהלתי שכן יש לי אייפי קבוע תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום רב .. יש לי בעיה ... בבית יש לנו אינטרנט 10MB על 6 אנשים אני אישית צורך מעט תעבורה, ואח שלי פשוט שודד אותה (עם כל המשחקים שלו) בקיצור יוצא מצב ששהוא בבית, אני צריך לצפות בסרטונים ביוטיוב על 114P (כן, יש דבר כזה) וגם אז זה נתקע. נמאס לי, ניסיתי לדבר, לעשות הכל לא הולך. ניתן איכשהוא לתת לי עדיפות ראשונה בראוטר? שאם אני צריך X תעבורה, אז אני יקבל אותה, והוא את השאר, ולא ההפך? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הכרטיס רשת האלחוטי שלי (הראוטר הוא Edimax BR6504N והכרטיס הוא Edimax EW-7728IL) מתנתק לפחות פעם ביום, אני לא יודע למה (עוצמת הרשת היא בערך 75% ומהירות החיבור היא בערך 100Mb). האם יש איזה שהיא אפשרות לזהות את גורמי הניתוק? (עוצמת אות יורדת או בעיות תוכנה) בנוסף, האם ניתן לבצע automatic repair לכרטיס רשת אלחוטי כך שיתחבר אוטומטית אחרי ניתוק? חיפשתי קצת ברשת ונאמר כי WinXP יכול לבצע זאת ("automatic repair facility in xp") אבל לא מצאתי את זה אצלי במחשב (WinXP Pro SP2) האם מישהו מכיר תוכנה הבודקת את כרטיס הרשת ועושה automatic repair?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by vstots,

שלום לכולם. מזה כשנה אני משתמש בראוטר+מודם ADSL מובנה שקיבלתי מבזק (Siemens SL2-141). בסה"כ הביצועים סבירים, אבל לדעתי הוא לוקה מעט באי-יציבות, וחסרות בו אפשרויות ניהול מתקדמות (Traffic Shaping, IP Forwarding וכאלה). לאחר קריאה נמרצת בפורום ראיתי שמומלץ באדיקות ללכת על מודם ונתב נפרדים. נראה לי שבכל הקשור לנתב אני די סגור על ה- Linksys WRT54GL (אלא אם מישהו יטען אחרת?), וכעת הבעיה היא מודם. חיפשתי שוב ושוב, ואני ממש מתקשה למצוא מקומות שמוכרים מודם ADSL ללא נתב. ראיתי בחנות אחת Linksys AM300 שלא נראה לי שבכלל יש במלאי, וזהו פחות או יותר - כל השאר הם נתב + מודם מובנה. האם אני מפספס משהו? האם אפשר לרכוש מודם ADSL רק בבזק-סטור, מתוך המבחר האדיר שלהם שמכיל, ובכן, מודם אחד בלבד…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by elior99,

שלום, אני מקבל מהירות של 200Mbps בחיבור קווי עם הוט, חיברתי את החיבור הקווי הזה לראוטר של של Tenda שתומך עד 300Mbps וממנו חיברתי את היציאה הקווית למחשב שלי. לכאורה אני אמור לקבל את המהירות הקודמת כי אני עדיין מחובר בחיבור קווי, רק שהחיבור עובר דרך הראוטר. אך אני מקבל רק 40Mbps, יצרתי קשר עם Tenda הם אמרו שזה קשור לספק שלי. השאלה היא, מניסיונכם, זה באמת קשור לספק? משהו שניתן לפתירה? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by CaRTeR,

לפני שבוע קניתי ראוטר סוויטצ edimax 6104 עכשיו יש לי שני מחשבים בבית חיברתי אותם ואת המודם ה אלקטל שלי לראוטר והכל עבד חלק ויפה אבל פתאום אחרי יומיים המנורה שמסמנת את החיבור של האלקטל מתחילה להבהב ובשני המחשבים איין אינטרנט זה קרה כבר איזה 17 פעמים וצריך להוציא את החשמל ולהחזיר אותו כדי שהוא יחזור לעצמו גם קרה לי שהאינטרנט באחד המחשבים נופל למשל לכמה שניות סתם ככה אצלי במחשב הוא פתאום לא מזהה את הכבל שהוא מחובר וניתקתי את הכל וחיברתי מחדש זה עבד. למה זה קורה ?!?!?!?!?!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי, לפני מספר שבועות הופיעה תקלה מוזרה שלא הייתי מודע אליה-אין אפשרות להתחבר לרשת אלחוטית בבית. יש לנו מספר מחשבים בבית וכולם מחוברים קווית, אורחים המגיעים אלינו ,נהנים מחיבור אלחוטי (על הבעיה נודע לי בעזרת חבר משפחה שבא לבקר ) החשבון שלנו מופיע ברשימה כאשר מפעילים wifi במכשיר ,החשבון מאובטח ,נעול ורשום שאיכות האות מצוינת ,כמו כן,מופיע הכיתוב saved אך ניסיון להתחבר לחשבון לא מניב תוצאות. במידה ואני מנתק את הנתב מחשמל ומדליק אותו מחדש ,ניתן להתחבר לרשת האלחוטית אך כעבור כמה זמן התקלה חוזרת על עצמה. מבדיקה שעשיתי, התקלה חוזרת אחרי כמה ימים של חיבור תקין. האם מדובר בתקלה נפוצה בה ניתן לטפל בקלות יחסית ? תודה רבה למגיבים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם.לפני כשבוע נגמרה החבילה בבזק בינ"ל(+בזק) וכרגע אני צריך לחדש את החבילה. בבית יש 2 קומות ולכן רצוי ראוטר בתקן N. השאלה שלי היא על איזה חבילה אתם ממליצים שאשר תכלול ראוטר תקן N ? המהירות לא חייבת להיות מעל 5 MB זה מספיק אבל ביחס עלות+תועלת אפשר יותר תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ofer,

כיצד מחלק נתב את רוחב הפס ? לדוגמה : נתב המחובר לשלשה מחשבים במהירות 1.5 מגה ? האם עליה ל 2 מגה משפיעה ? במה ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. אם אין ברמת התוכנה אז ברמת החומרה, אם אין גם ברמת החומרה אז... באסה. (כמובן לא אכפת לי שהראוטר לא יוכל לשמש כראוטר שוב אלא רק כרטיס רשת אלחוטי) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. במסגרת השדרוג ל VDSL2 קיבלתי מודם/ראוטר חדש של NetGear שבניגוד לדור הקודם שהיה רק תדר של 2.4 גיגה הוא מגיע עם 2.4 ו 5. שמתי לב שיש שיפור ניכר בביצועים בקצה המרחק שלו אם מבטלים את ה 5 (כמעט שקלתי כבר לקנות ראוטר אחר לאור הביצועים המפגרים שיש לו לעומת הדגם הישן כששתי התדרים פועלים).

17. יש לי בעיה של גלישה איטית בכללי- בעיה בתשתית של הוט- זה בטיפול. (בעייה כבר שנתיים, תשתית ישנה). מחובר להוט + אינטרנט זהב- 1.5 מגה. במחשב הראשי- הגלישה איטית להחריד- בבדיקה זה 1.1-0.9 מגה, הורדה על 80-120 קילו בייט במקום 183. חיבור כבל LAN למחשב אחר- מראה מצב טוב הרבה יותר. המחשב עבר פירמוט לא מזמן, אני מריץ תוכנות סריקה ואין וירוסים ואין תולעים/סוסים. מה הבעיה? הגדרות ? כרטיס מסך? (הוא און בורד לוח P5B של אסוס). אשמח לעזרה, תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. בניגוד למרבית מערכות ה-MESH, המבססות את ערוץ התקשורת בין היחידות על אלחוט, מערכת ה-MESH של חברת Huawei מאפשרת גם תקשורת המתבססת על רשת החשמל הבייתית, בטכנולוגית G.Hn. כל הפרטים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=7097

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by bah10,

שאלתי בפורום משחקים אבל הם לא יודעים הנה השאלה יש לי router וכדי שאוכל לארח משחק רשת אני צריך לפתוח פורט בrouter. מישהו יודע מה הפורט של fifa world cup 2002? ודרך אגב, ניסיתי למצוא את הפורט דרך הnetstat אבל זה לא נתן לי וכן שלחתי אי-מייל לתמיכה של המשחק בUK ולא קיבלתי תשובה אולי יש עוד פקודות כמו הNETSTAT כדי לזהות פורטים פתוחים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. בעקבות הסקירה על מצלמת ה-IP מדגם IC502w שפרסמתי לפני מספר ימים (LINK לסקירה יש למטה), מוזילה חברת בנדא-מגנטיק את מחיר המצלמה ב-50%. במקום מחיר של 1,000 שקל תעלה המצלמה לגולשי הפורום 500 שקל בלבד! מחיר זה כוללת את עלויות המשלוח של המצלמה לכתובת בישראל. המבצע תקף בחנות edigital ב-LINK הזה - http://www.edigital.co.il/edigital/product.aspx?p_id=5281 עד סוף השנה! את הסקירה המלאה אפשר לקרוא כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/IC502w/IC502w.htm

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום. אנחנו משתמשים במשרד ב GMAIL. רציתי לדעת אם יש למישהו מושג אם זה אפשרי שתיבה אחת (נקרא לה "ראשית") תעביר את המיילים שמתקבלים למספר תיבות דואר. אני יודע שאפשר לעשות email forwarding לתיבה אחרת, אבל אני לא רואה דרך להעביר למספר תיבות. או שאולי אני מפספס? תודה!!!

22. Started by Artist,

קניתי 2 כרטיסי רשת אלחוטית, אחד למחשב הרגיל ואחד לנייד, התקנתי את שניהם אך איני מצליח לגרום להם להתחבר אחד לשני. ניסיתי לחבר אותם באמצעות האשף של XP באמצאות כונן DISKONKEY. לעומת זאת אני יכול בהחלט להתחבר לרשתות של השכנים משני המחשבים ;D

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by DUDEnamE,

יש לי בנתב אפשריות לבחור את התקן הקרינה מה הוא נמוך ביותר? יש שם FCC IC ETSI SPAIN FRANCE MKK ..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by hararim,

שלום לכולם. הציעו לי מבצע טוב על אינטרנט של אורנג. השאלה שלי היא אם מישהו פה התנסה בשירות שלהם? אם יש בעיות באינטרנט או שעובד טוב?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום יש לי XBOX וגם מחשב אני רוצה לפתוח את שתיהם בDMZ יש אפשרות כזאת? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.