רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם הרשת האלחוטית בבית. ברשותי ראוטר EDIMAX BR-6424N שמחוברים אליו בכבל רשת מחשב נייח וPS3 וכרטיס רשת TP-LINK WN8541N PCI יש לי עוד מחשב נייח בחדר אחר, בין החדר הזה לסלון (שבו נמצא הראוטר) יש בסה"כ שני קירות. אין ממ"ד או משהו בסגנון ולמרות זאת אני מקבל קליטה של 2 עד 3 קווים במקרה הטוב, האינטרנט (כשעובד) מהיר אבל לוקח לפעמים הרבה זמן עד שהוא מתחבר ויש ניתוקים. אני מתלבט אם להחליף את כרטיס הרשת בכרטיס של אדימקס שיש לו אנטנה עם כבל מאריך שתספק לי קליטה יותר טובה (יש לי מחשב נייד של העבודה שאם אני מניח אותו בנקודה יותר גבוה, הקליטה משתפרת בהרבה) או לקנות אנטנה או ראוטר נוסף שישמש כAP בחדר שנמצא בין הסלון לחדר שבו נמצא המחשב בעל הקליטה הבעייתית. מה דעתכם?…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לו מזמן הרכבתי מחשב מדיה סנטר לסלון, ועכשיו אני מעוניין לרכוש כרטס רשת אלחוטי עדיפות לUSB, שיתחבר למחשב ויאפשר צפייה ישירה בסרטים וסדרות דרך האינטרנט, ובנוסף יאפשר העברת נתונים מהירה בין המחשב למחשב אחר שמשמש כשרת קבצים. עדיפות שלי היא הTPLINK הזה http://ksp.co.il/?uin=19756 מישהו מכיר משהו אחר עדיף? התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח תודה לעוזרים,
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי הבנתי 013 כן מנטרים את חיבור ה MPLS ב 100 מגה ונותנים סוג של תעדוף. מ 014 נמסר לי שהם מקימים יכולת דומה כמו שיש ל 013 אשר בה יוכלו לקבל פרטים על החיבור (כנראה מעין חייגן ג'וניפר)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם בלוח אם של ג'יגהבייט ud4 יש כרטיס רשת wifi? או שצריך לחבר אותו ישירות בכבל אטרנט? / לרכוש כרטיס רשת בנפרד?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך כרטיס רשת אלחוטי חיצוני (USB), כמה שיותר חזק ואיכותי (טווח יחסית גדול ואין פתרון אחר אפשרי). המערכת רצה עם ווינדוס 10 ואני רואה המון בעיות תאימות עם ווינדוס 10 ומתאמים אלחוטיים. איזה מתאם אלחוטי ייתן לי טווח גדול ככל האפשר, ויתמוך באופן מלא בווינדוס 10?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות סטרימר, אשמח את עצתכם בסטרימר הכדאי ביותר. הבנתי שסטרימר גם אם על הנייר רשום שהוא תומך ב1080P לא תמיד יתמוך באיכות זו כאשר העברת הנתונים היא דרך הרשת האלחוטית. ראיתי שיש צורך בתקן N הן מצד הראוטר והן מצד הסטרימר. הסבירו לי שישנה דרך לעשות BRIDGE בין שני ראוטרים וליצור אות חזק יותר שיריץ FHD בלי בעיה, האם דבר זה כדאי או שאפשר להסתפק בראוטר וסטרימר טובים? דבר נוסף שבעייתי הוא שהראוטר יושב בתוך ממ"ד ,אני יודע שזה לא מומלץ אבל זה המצב, האם יש ראוטרים שקירות בטון לא משפיעים עליהם בצורה ניכרת? אם כך אשמח לעצתכם עבור סטרימר, ראוטר, ,פתרון לרשת אלחוטית לסטרימר ושאלה נוספת, האם מהירות האינטרנט משפיעה על העברת הנתונים לסטרימר? בתודה מראש, עומר
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 5 מגה, אבל הגלישה עדיין איטית כאשר האימיול עובד... מה לעשות? חשבתי שאחרי שאני ישדרג הכל יסתדר, אבל עדיין הגלישה איטית! אני בספק 015 אם זה יעזור למישהו.. מחקתי גם את כל ההיסטורי והעוגיות, ועדיין איטי... מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ידוע מתי בדיוק או בערך היא אמורה להתחיל לשווק בפועל תשתית או עד כמה זו תהיה מהפכת מחירים משמעותית? בכל מקרה עליי להתקין תשתית אך איני יודע אם עלות ההתקנה (150 בבזק/230 בהוט, לפחות רשמית) שווה המתנה. מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מספר מחשבים שמחוברים דרך ראוטר וסוויטץ. אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני אוכל לשלוט ממחשב אחד על המחשבים האחרים, כלומר לראות את המסך שלהם דרך המחשב שלי ולשנות הגדרות אצלהם. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתחברת לצ'אט נענע המתקדם..וכל שנייה זה רושם מתנתק מהשרת! אני רושמת הודעה אחת, ואז התנתק מהשרת! אני לא מבינה מה הבעיה?? אין לי פיירול.. יש לי מחשב חדש טוב...והאינטרנט עובד טוב במשחקי און ליין וכל השאר...למה זה ככה?? :'(
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי כרטיס pci מדגם wnc 0301 של לבל1 כדי להעביר את המחשב למקום מרוחק>הקליטה אומנם סבירה אבל תמיד שאני על המחשב יש אינטרנט כל פעם שאני עוזב את המחשב ליותר מחצי שעה אני רואה את האיקס האדום (בויסטה) והוא אומר לי שלווינדוס אין אפשרות למצוא רשתות רק אחרי הפיכה ללא זמין/זמין הכרטיס חוזר לפעילות מה שכבר עשיתי>כיביתי ניהול צריכת חשמל של הכרטיס>הורדתי את הוי מipv6 במאפייני הכרטיס הבנתי שיכול להיות שקיימת בעיה של dhcp מבחינת ווינדוס אבל זה נפתר אחרי החבילה הראשונה,מה עוד אפשר לעשות? שוב מערכת ההפעלה היא ויסטה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פעם נתנו לי פה אבל אני לא זוכר את שמו... תנו לי אתרים טובים.. אם זה משנה אני צריך להעלות 8 מגה של תמונות... אני רוצה להראות לכם את פרוייקט המודינג שלי... תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכיוון שמאז ומתמיד היה לי רק מחשב אחד בבית, עד היום כל מה שהייתי צריך לחיבור לאינטרנט הוא מודם בודד, שאותו בזק תמיד סיפקה לי. לאחרונה רכשנו SmartTV לבית וכדי להשתמש בכל הפונקציות שלה דרוש WiFi בבית (אאל"ט). אני אמנם לא בור מוחלט אבל יחסית חדש בתחום הרשתות, ואין לי כל כך מושג מה הדרך הטובה ביותר לחבר את הטלוויזיה החכמה לאינטרנט, מבלי שתפגע באיכות החיבור לאינטרנט של המחשב. למיטב הבנתי הבסיסית, למטרה הזו צריך לרכוש נתב שיחובר למודם ישירות בכבל(ים) והוא ישדר את האינטרנט בבית (תקנו אותי אם אני טועה). במקרה וזה נכון, על איזה ראוטר הייתם ממליצים? לצורך העניין, אין לי כל שימוש בWiFi בבית חוץ מבטלוויזיה - אם לא הייתה לי טלוויזיה חכמה, הייתי פשוט נשאר עם המודם היחיד והבודד שלי שעוש…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך הוט בחיבור ללא חייגן. עד היום השתמשתי בפקודות הבאות כדי להחליף IP: ipconfig /release ipconfig /flushdns netsh interface ip set address "Local Area Connection" static 192.168.0.10 255.255.255.0 192.168.0.1 1 ipconfig /release ipconfig /flushdns netsh interface ip set address "Local Area Connection" dhcp לאחרונה חיברתי ראוטר של TP-LINK מדגם TL-WR340G. מיותר לציין שהשיטה הישנה כבר אינה עובדת. יש דרך לגרום לעניין לעבוד עם הראוטר?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כיום יש לי שני מחשבים שולחניים שמחוברים בעזרת כרטיס רשת בלבד. זה יוצר בעיה משום שכשהמחשב ה"ראשי" לא מחובר לאינטרנט אז גם השני לא יכול להחבר... לכן החלטתי לקנות נתב ואני צריך המלצה לנתב טוב ואמין אבל גם שלא יהיה יקר ויהיו לו את האופציות הבאות: 1. שרת מדפסת USB - כדי שיהיה אפשר לחבר את המדפסת לנתב ולא למחשב וככה כל אחד יוכל להדפיס. (האם זה קשה להגדיר מדפסת בנתב?) 2. מודם ADSL מובנה - כרגע יש לי מודם ADSL USB מגעיל שעושה לי מלא בעיות אז אני רוצה נתב שיהיה בו מודם מובנה. 3. לא נראה לי שאני צריך נתב עם אופציות לחיבור אלחוטי כי כרגע אין לי שום מחש עם חיבור כזה, אבל אם ניתן לקנות אחד כזה עם תוספת לא גדולה מידי במחיר אז זה יהיה טוב כאופציה לעתיד...
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים שלום ??? אז הצלחתי להקים רשת וגם לגלוש באינטרנט, אבל אני לא מצליח לראות את המחשב השני ברשת לא רואה במארח את האורח והפוך . בחיפוש מחשבים ברשת מקבל את המחשב שממנו אני מחפש אבל לא את המקביל לו . במארח מערכת XP באורח ME . נא סייעו לי צעד אחר צעד . בברכה ראו
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרווטאר שלי החליט להיתקלקל יש לציין רווטאר מסוג dsl d-link, השאלה שלי האם כל נתב adsl יהיה טוב המהירות גלישה שלי היא 10מגה אני כרגע גולש מהנייד כי אין לי דרך אחרת,תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט מהיר חצי מגה ושאני מוריד דברים אז זה מתחיל במהירות גבוהה של מעל 100 אבל אח"כ זה נתקע ושוב ממשיך ושוב נתקע וממשיך מה הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הראוטר נמצא בקומה ראשונה ואני מעוניין להגדיל את הקליטה בקומה השניה. הבנתי שכל מגבר שאחבר יחתוך את המהירות בחצי מעצם דרך הפעולה שלו לכן אני מעוניין בפתרון אחר. במידה ואחבר כבל רשת מהקומה הראשונה אל השניה (ישירות מראוטר לראוטר) - כיצד יש להגדיר את הראוטר השני כך שישמש כמקור הפצה של האינטרנט כמו המקורי (שמחובר לשקע המחומם)? האם זה נקרא נק' גישה או ברידג'? התבלבלתי קצת בין המושגים... אני שואל כי למיטב הבנתי לא יכולים להיות 2 ראוטרים ברשת אחת תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה: 1) שלושה סוויצים של 24 פורטים על 1G ושלכל סוויץ יהיה power over ethernet 2) נתב ללא WIF עמיד לפחות ל100 משתמשים עומק: 20 מקסימום, רצוי גובה 1 U (ידוע לי שהגודל של הארון לא הכי טוב, אם ואין משהו טוב להציע, אז אולי להחליף ארון) אין הגבלת תקציב תודה לעוזרים ואיפה ניתן לקנות
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר את תוכנת שיתוף הקבצים DC++? בכל אופן התוכנה חסומה על ידי פיירוול ואני רוצה לעקוף אותו רק בתוכנה הזאת יש לי רשת עם נתב ששמו מצויין בכותרת התקשרתי לספק אינטרנט שלי והם פתחו לי את כל הפורטים ומישומה התוכנה עדיין מתנהגת כאילו היא חסומה מי שיכול להסביר לי איך להגדיר פורטים ברשת ולעקוף אותם אני אשמח מאוד :]
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני רוצה לקנות נקודת גישה שתחזק לי את הרשת האלחוטית מקומה אחת לקומה שניה. אני מתלבט אם לקחת: tl-wa830re או Edimax EW7416APN תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי reboot לראוטר (d-link 2650u ), החיבור הופך מ Home Network ל -Unidentified Network . רק ריסטרט למחשב מחזיר ל- Home Network . למה זה קורה..? איך חוזרים Home Network ללא ריסטרט..? תודה מראש * מחשב שולחני (10.0.0.2) וממיר לוויני (10.0.0.1) מחוברים לראוטר. הוגדר IP קבוע. ..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשביל תשתית של הוט צריך להיות מחובר לכבלים? ובנוסף כמה אתם משלמים על תשתית של 100MB?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-