עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Cheif,

לאור מספר שאלות בנושא, המגבלה על 10 חיבורים (HALF CONNECTIONS) שהיתה קיימת לפחות מ-WINDOWS 2000 ושעבורה פותחו עשרות תוכנות קטנות להגדלת המספר, לא קיימת ב-WINDOWS 7. מיקרוסופט, החל מ-VISTA SP2 הסירה את המגבלה הזו והיא גם לא קיימת ב-WINDOWS 7. מי שרוצה להכנס לפרטים מוזמן לקרוא את ה-BULLET השלישי בפרק "Operating system experience updates" ב-LINK הזה -- http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd335036(WS.10).aspx מפתח ה-PATCH המקורי והראשון להגדלת מספר החיבורים גם פרסם על כך מידע לפני מספר חודשים -- http://www.lvllord.de/ לידיעתכם.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by asi1998,

עד עכשיו גלשתי דרך בזק בינלאומי 5 מגה ודרך הוט 12 מגה. הייתי מקבל מהירות העלאה של 1 מגה, היום הוט שינו לי את זה ל5 מגה ואני מקבל העלאה של חצי מגה, בזק בינלאומי המליצו לי לשנות את המהירות בשביל שתהיה תואמת בשביל למנוע תקלות. האם היה כדאי לי לשנות את המהירות? והאם מהירות העלאה היא קשורה רק בתשתית? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by New11,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש ראוטר חדש. מכיוון שיש לי את אפשרות לרכוש את המכשיר בחו"ל, הנני בטוח שאוכל למצוא נתב מתקדם שם, במחיר של נתב פשוט כאן בארץ. ברמה העקרונית מדובר על נתב לבית ממוצע, על כל המשתמשע מכך, מחשב נייד וסמארטפון לכל אחד מבני הבית. נמצא בתשתית של בזק, עם ספק של בזק בינלאומי עם חייגן. שמתי את עייני על הנתבים אשר תומכים בתדר המתקדם יותר, 5Ghz. נראה כי שימוש בנתב מסוג Dual Band יכול להיות שימושי מאוד. חשוב לי גם עניין אבטחת המידע, מבחינת Firewall וכיוצא בזה. אשמח לשמוע המלצה על אחד כזה. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by izikd,

אני מחפש מקום טוב בו ניתן לאחסן אתר בלי פרסומות וכל השטויות האלה עדיף שיהיה עם כניסת FTP מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Tomerb1,

שלום לכולם היום קיבלתי מבזק את הראטור siemens sl2-141. חיברתי אותו וסך הכל הוא נחמד, הפינגים ברשת קטנו ונשארים קבוע על 1-2 [לעומת הedimax שהיו לו 4-5 אבל לא משנה חח] אבל עכשיו האינטרנט נעשה איטי יותר ולא מוריד מעל 280 ק"ב... האם זה תלוי בראוטר? בעיקרון יש לי אינטרנט של 4 מגה. הוא אמור להוריד על 512. אז מהיא הסיבה שאני מוריד לאט יותר? האם זה בגלל הראוטר? [שכולל בתוכו גם מודם] תודה נ.ב האתרים עולים מהר יותר אבל ההורדות איטיות ושאני עושה פינג נגיד על וואלה אני מקבל פינגים של 15

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by DoR,

האם יש למודם ADSL בחיבור USB חיסרון לעומת מודם בחיבור לכרטיס רשת? משהו כמו שימוש מוגבר במעבד או מהירות מוגבלת? או שזה מגביל את השימוש התקני USB אחרים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, אני צריך עזרה ב 3 דברים: קודם אני אתן קצת רקע אני כיום עובד על אינטרנט שעובר דרך הכבלים של הוט הכוונה שיש לי פיירבוקס בסלון + מוקה + 4 ממירים מיני פיירבוקס ברחבי הבית כדי לתת כיסוי נרחב חשוב לציין שיש לי בית גדול בעל 3 קומות. כמו כן יש לי מוקה מדגם הראשון מכוון שאין לו כפתור של ON ו OFF מאחורה כך שזה לא הדגם החדש של ה 2.0 וכמו כן יש לי מהירות 100 מגה ספק ותשתית הוט והוט נט. 1. מכשירים שונים מחוברים על ידי כבל רשת שיוצא ממיני פיירבוקס למכשירים שונים כגון מחשבים נייחים טלוויזיות חכמות וכו' למשל בחדר שלי יש כבל מהמיני פיירבר לסוויץ ומהסוויץ יוצאים כבלים למכשירים החכמים בחדר חשוב לציין שכל הכבלים הם CAT 7 כמו כן האות לא הכי יציב מ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. .. אז כדאי שתחשבו שנית. מסתבר שהחוזים שסלקום מחתימה את לקוחותיה עליהם, מגבילים אותם משני שירותים חשובים: 1. אסור להשתמש בתוכנות VOIP. תשכחו מ-SKYPE, תשכחו מ-JAJAH ולא בטוח ששיחות ב-MESSENGER ו-ICQ יקבלו מסלקום אישור. 2. סלקום גם שומרת לעצמה את הזכות להגביל את השימוש של הלקוחות שלה בתוכנות שיתוף קבצים -- כלומר EMULE, BITTORRENT וכדומיהן. המשמעות של מגבלות אלה שסלקום שומרת לעצמה לעקוב אחרי סוג התעבורה של לקוחותיה ברשת האינטרנט ובמידת הצורך לנקוט צעדים. מידע מפורט בכתבה מ-THEMARKER כאן -- http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20090302_1067887&from=haaretz

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by crow3d,

פירסמתי נושא דומה בפורום תמיכה טכנית אבל סבלתי שם מהתעלמות אני מקווה שפה אנשים יועילו בטובם לעזור בבקשה... אז זה מה שפרסמתי : "יש לי לוח אם של אינטל DG41RQ יש בו כרטיס רשת מובנה , כרטיס קול מובנה, וצ'יפסט G41 שכולל כרטיס מסך מובנה X4500 כל אופן הכל עובד לי עד לא מזמן, לא הייתה שום בעיה בכל אופן יום שישי בלילה המחשב עוד עבר נורמלי אתמול שבאתי להדליק את המחשב שמתי לב שאין לי רשת הכרטיס רשת המובנה פשוט לא מזוהה (לא מראה כלום במנהל ההתקנים אין שם שום סימן צהוב ולא מראה שום סימן שהיה קיים בכלל מתאם רשת) כשהפעלתי את המחשב בסייף מוד אז הוא זיהה לי והוא רשם עוד רשומות במתאמי רשת כמו WAN ועוד כמה דברים בכל מקרה יש לי גם הארד דיסק סאטא מחובר וגם אטאפי ובעיקרון הוא מזהה את האטאפי בת…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הורדות בטורנט מושפעות מכל כך הרבה פרמטרים שקשה לדעת מה הסיבה למהירות/איטיות. לא פעם אני מוריד קובץ (לא שרת פרטי) ולמרות שיש משתפים רבים המהירויות מזעזעות. לפעמים (וזה לא תמיד עובד) אני מתחבר לשרת VPN בחו"ל תוך כדי ההורדה ואז פתאום העניינים זזים. נראה אם תוכלו לנחש מתי התחברתי ל VPN בגרף המצורף אז מה הסיפור פה? הספק חונק? מגבלה בחיבור המשתפים אלי? ההצפנה (VPN) שלא מאפשרת זיהוי תעבורת טורנט? כמו שאמרתי, זה לא תמיד קורה אבל כשזה קורה זה מאוד בולט. אז, מה ההסבר ההגיוני לתופעה הזאת? *אגב סימנתי להורדה רק קובץ בודד מהטורנט וזה מסביר את ה ETA.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. ואל תגידו לי להתמש באשף עם הדיסקט כי הקליינט הוא WINDOWS 2000 והדיסקט הזה לא עובד על WINDOWS 2000. מה אני עושה בדיוק כדי שהמחשב השני יתחיל לגלוש באינטרנט דרך הראשון? למטה יש לי ציור של שני מחשבים שאומר לי מהירות וזה ואפילו רושם "עוצמת אות: טוב מאוד". כך שהכרטיסי רשת קלטו אחד ת'שני כי המחשב של זה זה "מחובר". זה נראה בדיוק כמו מצב של חיבור לאינטרנט... יופי שהכרטיסי רשת מקושרים. עכשיו אני רוצה לשתף אינטרנט. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אתמול באזור השעה 23:00 האינטרנט הפסיק לעבוד. לאחר שוידאתי כי הבעיה היא אכן בספק התקשרי אליהםת הנציג ,טען שיש שידרוגים וביקש ממני לנסות להתחבר עוד כמה דקות. עד היום בבוקר התקלה לא סודרה. מה שמפריע לי בכל הסיפור הזה הוא שהתקשרתי במהלך הלילה 3 פעמים, בכל פעם ענה לי אותו נציג. בפעם השלישית שדיברתי איתו הוא הודע שמודבר בתקלה כללית שתסודר רק בבוקר. שירות ביזיוני, החברה החזיקה שני נציגים בהלך תקלה כללית (שלפי הנציג מדובר בכל לקוחות הוטנט עם תשתית בזק!). התקלה נמשכת כבר מעל 10 שעות, וכל תפקידם של הנציגים הוא ל"ערבב" את הלקוחות כדי שיתיאשו ויחכו לבוקר. מעולם לא שמעתי על תקלת ספק שנמשכת כ"כ הרבה זמן ולא מטופלת מיידית. לאור המצב כבר ב8:00 התקשרי ל014 והתחברתי אליהם בחזרה. הדבר…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. איך אני חוסם חברה/אתר/איש פרטי ששולחים לי מיילים בדואר של וואלה?(תמונה בפנים) שולחים לי ביום איזה 10 מיליים ואין לי מושג מי אלה אני רוצה לחסום אותם שלא יוכלו לשלוח לי עוד מיליים איך לעזעזל אני עושה את זה? http://img338.imageshack.us/img338/6843/29748131pj6.jpg

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by 4motion,

כרגע אני עם תשתית של הוט והתנתקתי מהם. הזמנתי תשתית וספק מפרטנר ושם נאמר לי שאם יש לי נתב שלי אני לא צריך מהם ציוד. יש לי נתב אדימקס 6428, האם כשהטכנאי יאשר שהתשתית תקינה אני פשוט מחבר את הנתב לקיר וגולש? באמת אין לי צורך במודמים למיניהם? בהנחה ויש לי מחשב נייח בחדר אחר, האם אני יכול לחבר אליו נתב זהה באופן קווי והשניים יתקשרו בינם ואני אקבל למעשה אינטרנט אלחוטי בבית וקווי למחשב הנייח? מצטער על השאלות הטיפשיות, אני מנסה לעשות סדר בראש. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Aviko,

אהלן. לאחרונה שודרגנו לרוחב פס מהיר יותר של 30 מגה, כחלק מכך - קיבלנו גם נתב חדש מבזק, בתקן N של NetGear. מאז שקיבלנו את הנתב כמות הקליטה של ה-WIFI בבית ירדה משמעותית. הבית שלי הוא דו מפלסי די גדול, כאשר הראוטר כרגע נמצא בקומה העליונה. מכאן יש 2 אופציות: 1. האם החלפת ראוטר לראוטר חזק יותר תפתור את הבעיה? (אם כן, מבקש המלצות). 2. חשבתי לסלול עם HomePlug איזה Repeater זול מאיביי לקומה התחתונה לאיזור מרכזי כמו הסלון. מה אתם אומרים.? מבקש את עזרתכם בנושא. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני לא מצליח לקבל שום ווידאו אלא רק לשלוח האם מישהו זוכר מה הפקודה לבטל את ההגנה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום. חבר שלי מתגורר בבנין רב קומות בקומה הראשונה. ההורים של אשתו גרים בקומה הרביעית. (נשמע כמו התחלה של שאלה באלגברה...) להורים יש רשת אלחוטית אבל אי אפשר לקלוט אותה בקומה הראשונה. יש לי ראוטר אלחוטי ישן שאני לא משתמש בו (דגם 6216MG של אדימקס אם אני לא טועה). קראתי שיש אופציה להשתמש בראוטרים כרפיטרים או משהו כזה ככה שהוא יהיה סוג של כרטיס רשת אלחוטי יותר חזק מהכרטיס USB הרגיל, האם הראוטר שלי תומך בזה ואם כן איך מבצעים את זה? תודה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by AiXC,

לא יודע מה קרה לבזק בינלאומי עד היום הייתי מקבל 100 מגה בטורנטים, ופתאום היום זה צנח. לעוד מישהו זה קרה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by a04,

שלום, מנהל הרשת בספריית בית הספר חסם את רשת האינטרנט בראוטר ל-IP אחד, כך שרק מחשב אחד יוכל להשתמש באינטרנט (ספרן). כל שאר המחשבים שברשת הפנימית יכולים לתקשר ביניהם אך ללא חיבור לרשת האינטרנט, כי רק IP אחד פתוח לרשת האינטרנט. במקרה שמשנים את ה-IP של מחשב אחד שברשת הפנימית לאותו IP של הספרן - מתקבלת הודעה שיש התנגשות IP ברשת. האם ניתן לעשות ש-2 מחשבים "ירקדו" על אותו IP ולקבל חיבור לאינטרנט?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Cheif,

החל משבוע הבא, לקוחות HOTmobile בתוכנית הבלתי-מוגבלת (89 שקל), מקבלים את הגלישה דרך HOT.net חינם אין כסף. https://www.hotmobile.co.il/ServiceSupport/Pages/Join-ISP.aspx

21. Started by orpa,

אני חולק ADSL 512K. הADSL נמצא על מחשב אחד והמחשב השני מתחבר דרכו. כששני המחשבים באינטרנט מורידים משהו או גולשים הוא מוריד את מהירות הגלישה וההורדה. בשני המחשבים מותקן Windows XP, כרטיס Ethernet 10 100MBPS. דרך אגב גם אמרו לי הרבה אנשים אחרים שהם עושים בדיוק את אותו הדבר שזה לא מאט. ואני שמתי לב שהמחשב עם הADSL מוריד בערך 50K והשני 10K. הבנתי גם שיש אפשרות שחלק מהPakages עלולות ללכת לאיבוד, איך אני יכול לדעת על זה אם זה קורה? איך אפשר לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by mhz,

שלום, יש לי מחשב ibook החדש. אני מעוניין להתחבר לאינטרנט המהיר, אבל אני לא חושב שיש דריברים למק בשביל מודם ADSL?! עוד משהו עדיף USB כי זה מחשב נייד לא?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום. אנחנו משתמשים במשרד ב GMAIL. רציתי לדעת אם יש למישהו מושג אם זה אפשרי שתיבה אחת (נקרא לה "ראשית") תעביר את המיילים שמתקבלים למספר תיבות דואר. אני יודע שאפשר לעשות email forwarding לתיבה אחרת, אבל אני לא רואה דרך להעביר למספר תיבות. או שאולי אני מפספס? תודה!!!

24. הגדרתי אצליי ואל אחותי רשת אצל שניניו יש windows xp pro הip שלי 192.168.0.1 ושלה 192.168.0.2 קבוצת עבודה FAMILY עכשיו אני רואה אותה ברשת ומצליח להיכנס אליה לקבצים שב shering ושהיא מנסה להיכנס לקבצים אצליי היא מקבלת את ההודעה הזאת אין לי firewell על המחשב מה אני צריך להגדיר כדי שהיא גם תוכל להיכנס אליי? תודה מראש לכל העונים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. על הנתב עצמו רשום: 5V----2.5A על הכבל/שנאי (שמתחבר כמובן אל הנתב) רשום: INPUT 100-120V - 50-60Hz האם הנתב יעבוד בארץ? אני ממש לא מבין כלום בעיניינים האלה, אבל חשבתי לשאול. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.