רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
יש לי חבילה של 16 מגה. הבנתי שהמודם המומלץ הוא מוטורולה שחור SB5101 , באתר של הוט מופיע מודם SB5100 שחור, מה ההבדל? מה לגבי סיסקו? האם עצם זה שהוא ניתן ללקוחת של 100 מגה - דוקסיס 3,האם הוא יעבוד גם במהירות של 16 מגה?
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש באינטרנט את הראוטר הבא : Asus Rt-AC68U Dual-band Gigabit Router קישור לאתר המוצר : http://www.asus.com/us/Networking/RTAC68U/ מיכוון שהוא לא זמין לרכישה בארץ ובנוסף עובד על תדר 5הרץ האם אני אוכל לקבל אותו ? והאם הוא שווה את הכסף ? חשוב לציין שיש לי asustor NAS לכן חשוב שהוא יתמוך בו (ספציפית הראוטר הזה כן בדקתי) ויתן את הביצועים הטובים ביותר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עד לפני כשבוע גלשתי במהירות 15MB בתשתית של בזק, והכל פעל כשורה. לפני כשבועיים ביקשתי לשדרג לתשתית של 30MB. בהתחלה בזק טענו שאין אפשרות למהירויות גבוהות באזור המגורים שלי, אבל לאחר כמה ימים התקשרו שוב ואמרו שבעצם אפשר. שודרגתי ונשלחתי לבזקסטור כדי להחליף את הראוטר (ל-VVG2000). בגדול, האינטרנט עובד מצוין. אני מקבל 30MB בכל המקומות הרלוונטיים, בסטמינג ובהורדות. לעומת זאת, יש כמה בעיות חמורות ונקודתיות, וכולן מוזרות: - שירותי גוגל (ורק שירותי גוגל) מסרבים להתחבר מדי פעם. יש שעות בהן אין שום בעיה, ושעות שאני צריך לרפרש את ג'ימייל, לדוגמא, בערך 10 פעמים עד שהוא מצליח להתחבר. השגיאה שאני מקבל היא (Error 126 (net::ERR_SSL_BAD_RECORD_MAC_ALERT, וחיפוש בגוגל מגלה המון שאלות בנוגע א…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לא מזמן עברתי לדירה חדשה שבה כבר הוכנו בחדרים נקודות רשת ביתית. חיברתי באמצעות כבל רשת 2 מחשבים בחדרים שונים לנקודה בקיר וניסיתי להקים רשת באמצעות האשף של ווינדוס XP. למרות זאת, אני מקבל הודעה בשני המחשבים "כבל רשת מנותק". למישהו יש מושג מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
אהלן, מתוך התעניינות רק תיהיתי לעצמי איך מתחבר קו adsl לאינטרנט? השאלה ספציפית לתשתית בזק(מה שיש לי..) אני יודע שיש פילטר שמפריד בין התדרים של הטלפון לאלה של האינטרנט, אבל מה אללה? בקצה השני מה יש? אשמח לקבל מידע. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכל מומחי הרשת למיניהם! בשעה טובה ומוצלחת, הפכתי את האלקטל שלי ל-Router, ועכשיו כל מה שנשאר לי כדי שרשת המחשבים בבית שלי תהיה מושלמת (שני מחשבים בסך הכל) הוא לקנות Switch ולחבר את שני המחשבים וה-Router אליו. השאלה היא... איזה Switch כדאי לי לקנות כך שהוא יהיה זול אך עדיין יהיה מספיק טוב למטרות כמו משחקי רשת והעברות קבצים? שמתי את עיני על Edimax או על Linksys... מה דעתכם?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים 750k. הבעיה שלי היא שאני רוצה שיהיה לי Firewall, ושהיה לי Adsl היה מותקן לי Zonealarm והכל עבד מעולה. אבל עברתי לכבלים ויש לי בעיה מעצבנת מאוד. התקנתי מחדש את הWindows (לא בגלל זה) והתקנתי Zonealarm. ושהוא שואל איזה חיבור יש לך אני עונה לו Cable. מה שקורה זה שפשוט הFirewall לא נותן להיתחבר לאינטרנט שהוא מכובה הכל עובד מעולה. ניסתי לבחור את כל האפשריות בZone alarm אפילו בAdsl כמובן שזה לא עזר. שתי שאלות: 1.מישהו מכיר איך אני יכול לפתור את זה? 2.איזה Firewall אחר אתם יכולים להמליץ לי עליו אם אני לא יוכל לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה המצב אחים שלי טוב השאלה שלי היא :אני כרגע מחובר לאינטרנט המהיר של נזק בין לאומי (אשכרה שם מתאים) ויש לי מלא ניתוקים פינגים גבוהים ועוד בעיות ואני רוצה לעבור לחברה אחרת ואני לא יודע לאיזה חברה כדאי לעבור אז אם תוכלו לעזור לי ותמליצו לי על חברה תודה לכל העונים נ.ב חיפשתי וקראתי מלא תרדים אז בבקשה אל תנעלו או תתנו לי קישורים לנושאים אחרים תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר נתב בעל 8 פורטים שעושה את העבודה כמו שצריך ? הוא צריך גם אלחוטי ומומלץ שכבר יהיה עם תמיכה ב 1GBps למרות שזה לא חובה.
-
- 19 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב חדש ועכשיו יש לי בבית 2 מחשבים. השאלה שלי היא כזאת, מה אני צריך כדי להפוך את האינטרנט הרגיל שלי לWIFI כדי שגם המחשב שלי יקלוט?
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
012 מציעים ספק+תשתית+ציוד חינם(לשנה) ב89 שקלים. אני עכשיו עם בזק משלם 118 שקלים. 40MB בשני המקרים(100 לא רלוונטי לשכונה שאני גר בה). הציוד של בזק עשה את העבודה השנה. מה שכן אני לא מוכן לשלם 30 שקל יותר על אותו אינטרנט פחות או יותר, במיוחד שאני לא איזה גיימר או משהו כזה. כשאני אומר עשה את העבודה זה אומר שאף אחד, אני או השותפים שלי התלונן במהלך השנה על אינטרנט שלא עובד/איטי או כל דבר אחר. איך הציוד ש012 מספקים, ואיך האינטרנט שלהם? הייתי בכיף קונה ציוד משלי ומתחבר לאקספון, אבל התקציב שלי הוא גג 300 שקלים, ולא ממש מצאתי ראוטר+מודם מתאים.
-
- 2 תגובות
- 5k צפיות
-
-
כל כמה דקות ה explorer תופס את המעבד על 100% אני צריך לסיים משימה ולהתחיל שוב,מה עושים,דחוף,תודה.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
רציתי לשים תמונה מהאינטרנט בgoogle docs אבל זה אמר לי שהתמונה שלי גדולה מדי אז הקטנתי אותה בצייר והעליתי אותה לgoogle docs אבל התוכנה לא פותחת את הקובץ מפני שהיא לא יודעת עם מה לפתוח אותו(צייר.word אקסל ועוד).מישהו יודע איך אני יכול לפתוח קובץ שהעליתי בgoogle docs? תודה לכל העוזרים כפיר.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אנשים שלום ! ברשותי 3 מחשבים אשר שלושתם מחוברים לראוטר אחד. לאחד המחשבים מחובר המודם של הכבלים. למחשב אחר מחוברת ישירות המדפסת. האם יש דרך בהדפסות משאר המחשבים לתת עדיפות לעבודת ההדפסה בזמן אמת של עבודה על המחשב אליו מחוברת המדפסת? יש לציין כי ההדפסה נורא איטית (10 דק' לדף) כאשר שולחים הדפסה למחשב (עשיתי שיתוף הדפסות). האם ניתן ע"י תוכנה או הגדרה אחרת כלשהי ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
באתר הבית שלהם 2 גרסאות, אחת מסומנת כ-UN וגרסתה נראת עדכנית יותר והשנייה לא (ובמקרה זאת גם הגרסה שבראוטר שלי) האם אני יכול להתקין את הגרסה שמסומנת כ-UN? * הראוטר נקנה בארץ, ב-KSP. http://www.tp-link.com/en/download/TD-W9970.html#Firmware
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
יש אצלי איזה בעייה שמשגעת אותי. (אני חושב שזה התחיל אתמול) אז ככה, יש אצלי רשת של שלושה מחשבים עם ראוטר. כמעט על אתר שאני מנסה להכנס אליו מראה שגיעה שלא ניתן להציג את הדף. זה קורה כל הזמן. זה גם מראה במן טעינה ממש קצר לדף, כאילו שהאינטרנט לא מחובר אבל האינטרנט בסדר לפעמים אחרי שאני עושה כמה פעמים ריפרש לדף זה עולה בסדר דרך אגב, הבעייה גם בפיירפוקס וגם בIE. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
יש לעניין 3 היבטים עיקריים- 1. בריאותי - האם זה בריא שהנתב משדר בכל הבית אותות? (אשמח שירחיבו בנושא הזה -- אולי גלי הRF אינם מסוכנים?) 2. אבטחתי - יותר סיכוי לכניסה אל הרשת כאשר הנתב דלוק כל הזמן ופתוח לנסיונות פריצה, רחרוח וגילוי פרטים. 3. חיי הנתב - האם זה פוגע באורך חייו של הנתב או פוגע בנתב באיזושהי דרך? תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
האם ביום כיפור נרשמת ירידה בעומס לשרתים בחו"ל? כי אם כן זה ממש טוב למשחקי רשת =)
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר תוכנה כזאת? עם כן, אפשר לינק? בתודה מראש, Humpo
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני מחליף את ה-IP שלי לפחות 60 פעמים ביום (באמצעות Auto Reconnect). ואני גם הרבה פעמים מתנתק ידנית. בעקבות ההתנתקויות המרובות (או אולי לא) הרבה פעמים קשה לי להתחבר לאינטרנט ידנית, תמיד מופיע לי שגיא 619 או 769 או משהו כזה ורק אחרי ניסיון נוסף זה מסתדר. יש לי אינטרנט של 012 והספק שלי זה אות ויש לי חיגן רגיל (של Windows). האם הבעיה היא בגלל כל ההנתקוית ? למה ? יש ספק שאצלו זה לא יקרה ? האם התנתקות מרובה מהאינטרנט יכולה לפגוע במודם ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי מחובר להוט בטריפל הוט 100 מגה ,פיירבוקס כממיר ראשי בחדר מיני פיירבקס גורם לבעיות חוזרות ונשנות בטלוויזיה, מחשב נייד מחובר למיני בחדר חוטי ומקבל 93 מגה ללא המיני עם חיבור חוטי דהיינו גלישה אלחוטית רק 25 מגה עקב הבעיות עם המיני פיירבקס בטלוויזיה ,מעוניין להחליף לממיר HD רגיל. בממיר HD הרגיל אין חיבור לאינטרט איך ומה אני צריך ע"מ להגביר את הקליטה בחדר לרמה של 50-60 מגה? תודה
-
- 30 תגובות
- 8.5k צפיות
- 1 follower
-
-
או שזה רק אצלי? הסרטון נתקע לפעמים ויש סרטונים שהBUFFERING טס
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-