רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לחבר 3 מחשבים ברשת אלחוטית וקוית (אחד מחובר ישירות) אני מעוניין בנתב איכותי, מהיר ואמין וכזה שיהיה אפשר לחבר לו מדפסת. עד 700ש"ח. תודה, אופיר.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ראוטר-מודם של אורנג' והוא מחובר לשקע טל'. ליד המחשב שלי מחובר הDLINK. אני רוצה להגביר אות דרך DLINK. עשיתי הכל לפי מה שהמדריכים הסבירו, אך עדין זה לא עובד. אני ארשום את התהליך שביצעתי, תקנו אותי, אם עשיתי משהו שגוי. בDLINK DHCP כבוי SSID שונה, עם אותה סיסמא ואותו אופן הצפנה נמצא בACCES POINT, SCAN ENABLE, MAC ADRESS שלהראטר של אורנג כתובת IP אחרת לDLINK ערוץ שידור זהה מה עוד צריך לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
הספק 012 2 וחצי מגה,עם קו טלפון של 012 שמחובר על ראווטר סימנס SL2 141 אלחוטי,התקשרתי אליהם אחרי שנודע לי שהם משנים את הIP של הראווטר אחרי שהם מתקינים לי את הקו טלפון. התקשרתי לתמיכה הטכנית שלהם לקבל את הIP והם אמרו לי שזה לא אפשרי,ואני יכול לתת להם מספרי פורטים ואז הם יפתחו לי,שאלתי למה ואז סיפרו לי סיפור שלא פותחים פורטים אצלי בראווטר אלא ב"קופסא" שלהם,כך נאמר לי. עכשיו הם לא מוכנים לתת לי את הIP,מה אני עושה כדי להיכנס לראווטר ולפתוח איזה פורט שבא לי ולא להתקשר אליהם כמו טמבל כל פעם שאני פותח פורט?
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר של 3com דגם: 3CRWER100-75 בזמן האחרון ניסיתי לשנות את הפורטים בעמוד של הפיירוול וזה פשוט לא נותן לי לשמור את השינויים (ראה תמונה מצורפת). ניסיתי לאתחל את הראוטר ולא עזר, ומה שמוזר שניסיתי לשנות הגדרות אחרות בראוטר וזה כן נתן לי לשמור את השינויים ורק בעמוד של ה"פורטים" לא ניתן לשנות. יש לי את הראוטר הזה כבר יותר מחצי שנה ולא היה לי את הבעיה הזאת בעבר http://upserv.net/images/rgh1251317302i.JPG אשמח לעזרה תודה 8)
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית 2 מחשבים. אחד נמצא בקומה למטה בחדר ממ"ד, ויש לו קולט USB. השני נמצא בקומה למעלה, ויש לו ראוטר והוא מחובר אליו בכבל. הבעיה היא כזאת: המחשב שלמטה לא קולט את הראוטר שנמצא למעלה. מה אפשר לעשות כדי ששני המחשבים יהיו מחוברים בלי הרבה כבלים ובלאגן, ובלי להעביר את הראוטר למקום אחר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לתוכנה שמאפשרת לחפש רשתות אלחוטיות ולדעת על איזה תקן הן משדרות. אני כרגע עובד עם WIRELESSMON, אבל היא לא בדיוק אומרת על איזה תקן הן משדרות. אז אשמח להמלצות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , יש לי את הנתב הזה שקיבלתי מבזק , אני מנסה לפתוח פורטים לא מצליח אשמח אם תגידו לי איפה הטעות. דבר ראשון הגדרתי בכ. הרשת את האייפי מסכת המשנה ושער ברירת המחדל ע"י שימוש בפקודה ipconfig /all במסך ה CMD. ריסטתי את המחשב. בשלב השני נכנסתי אל הראוטר ע"י הקלדת 10.0.0.138 והקשת סיסמא ושם משתמש Admin. בתפריטי הנתב נכנסתי אל: Advanced Setup --> NAT --> Port Triggering , ושם לחצתי Add והגדרתי את הפורטים כ castum application גם TCP וגם UDP בהתאמה. לחצתי Save / Apply וליתר ביטחון ביצעתי גם Save / Reboot לנתב (תחת תפריט ה Managemant) כמו כן נתתי לתוכנה אישור לעבור את חומת האש של ווינדוס. (לתכנה , לא לפורטים מסיבה שאני לא יודע איך לעשות את זה ב Windows 7) אשמח אם תסבירו לי …
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז ככה, מידי כמה ימים הראוטר מתנתק, לא לגמרי, ז"א כאילו הקשר של האינטרנט בין הראוטר למודם מפסיק לפעול, ובשביל לסדר את זה לא יעזור לכבות ולהדליק את המודם\ראוטר אלה להוציא את הכבלים של המחשבים מהראוטר, לחכות כמה שניות עד שהמנורה האמצעית במודם תתחיל להבהב שוב ואז אפשר לחבר והכל כרגיל, אבא שלי שאל בעבודה שלו איזה מישהו שמתעסק שם עם המחשבים והוא אמר שיכול להיות שיש צורך לשנות את הכתובת IP הקבוע שהראוטר נותן למחשבים או משהו כזה. הראוטר הוא 3COM 3CRWE554G72T מה לעשות בשביל לסדר את הבעיה? והאם האיש מחשבים מהעבודה של אבא שלי צודק? תודה
-
- 10 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
להדפיס מהסלון שלום ברשותי מחשב נייח עם מערכת הפעלה WIN_XP ומחשב נייד עם מערכת VISTA יש לי ראוטר שמחובר עם כבל למחשב הנייח ואני גולש מהנייד דרך ה Wifi מהסלון למחשב הנייח מחוברת מדפסת של קנון (פיקסמה 1600) ומותקנת עליו התוכנה ואני מדפיס בלי בעיה האם אני יכול להגדיר את המחשבים כך שאוכל לשלוח הדפסה מהמחשב הנייד בסלון דרך אגב, יש לי את דיסק ההתקנה של המדפסת וכל הדרייברים. האם העובדה שמותקנות מערכות הפעלה שונות על כל אחד מהחשבים מהווה בעיה תודה מראש על עזרתכם המדפיס
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
אי מנסה לשתף כמה תקיות בין שני מחשבית ששניהם מריצים ויסטה, המחשב הראשון מחשב נייח, והשני לפטופ, הקבצים נמצאים במחשב הנייח. כשאני בלפטופ, אני רואה את התקיות המשותפות במחשב הנייח אבל אני לא יכול להיכנס, אפילו לא לראות את תוכן התקייה, אני רוצה להעתיק את כל התקיות המשותפות מהנייח לנייד. אבל קודם כל אני רוצה לראות את תוכן התקיות המשותפות. אני מקבל הודעה שאין לי גישה, אפילו לא גישה לקריאה (?!) למה זה? הגדרתי כמובן במאפיינים של התקייה המשותפת את הגדרות והשיתוף והגדרתי גישה של קריאה שינוי הקבצים. אז למה עדיין אני מקבל שגיאה שאין לי גישה לקבצים המשותפים? תודה, טל
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שימושים: הקמת רשת קווית של 3 מחשבים, שיתוף אינטרנט עם שלושתם, משחקי רשת בין שלושתם, ותוכנות שיתוף קבצים. אין לי הבנה מינימלית בראוטורים ולכן איני יודע אם כל המידע רלוונטי.. אני מעדיף ראוטר זול עד כמה שיתאפשר, 300 ש"ח מקסימום (עדיף שלא). תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אתם יכולים לעזור לי לבנות סקריפט שיעביר קבצים בין תיקיות.? המצב הנתון הוא שיש שתי מחשבים עם כונן משותף ואני רוצה שאני מעביר קבצים ממחשב A למחשב B הקבצים שהעברתי יעברו אוטומטית לכונן בדיסק קשיח במחשב B תודה
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
האם מישהו התנסה עם מהירות 10 מגה בבזק (NGN) / בהוט ? האם יש העדפה לתשתית מסויימת ? (פרט ליתרון המסויים שיש ל ADSL על פני הכבלים בשל) מה מומלץ ? מה לגבי ספק 1 מגה, האם יש מישהו עדיף ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כיצד אני יכול לשתף מדפסת בין 2 מחשבים ברשת ביתית שמחוברים באמצעות HUB? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היינו לשמור בו תוכנות ולהריץ עליו תוכנות לפחות כאלה שלא דורשות התקנה יש חיה כזו?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי נתב WRT54GL LINKSYS הצלחתי לשתף את כל המחשבים באינטרנט אבל לא הצלחתי לעשות רשת לעברת קבצים בין כל המחשבים בנתב רק האינטרנט משותף בין כולם. מה לעשות ? נסיתי לעשות רשת דרך הXP אבל לא קרה כלום אחרי שהגדרתי בכל המחשבים . יש לי ביוס מקורי של WRT54GL הכי מעודכן
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אם לדוגמא יש לי את מחשבים X, Y וZ מקושרים אחד לשני, והם צריכים להיות מקושרים למחשב נוסף שיהיה מקושר למערכת הכללית. איך אני מקטין את חשיפת המידע ביניהם לרמה הקטנה ביותר? זתומרת שY לא יקבל את כל המידע על X ועל Z וככה גם האחרים.. ציור להמחשה: אני צריך תשובה תאורתית. תודה רבה רבה לעוזרים, אסף
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיה בצפייה בסרטונים דרך האיטרנט בעיקר דרך האתרים- יוטיוב ופליקס, לעומת זאת במגה וידאו וסרטים בצפיה ישירה אני כן מצליח לצפות. אני משתמש באקספלורר 7, התקנתי גם פיירפוקס 3.5.2 וזה לא עוזר, מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מזמן הוספתי 6204 שמפצל בין שני מחשבים נייחים, ומחובר למודם טריון של HOT. אני חושב שהתקלה מתרחשת רק במחשב שלי, כי היא לא עוברת לבד והיינו שמים לב לזה במחשב השני. כל כמה זמן (זה לא מוגדר, לפעמים יום שלם ולפעמים כמה דקות) האינטרנט פשוט מפסיק לעבוד, והפיתרון הוא לבטל ולהפעיל מחדש את הכרטיס רשת. יש לי ווינדאוס 7 וכשהתקלה מתרחשת הוא מראה שיש בעיה בין בין הרשת לinternet (כדוה"א) אין לי מושג מאיפה מגיעה הבעיה, ביטלתי גם את הFW וזה לא עזר. יש לכם רעיונות?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב נייח עם XP שמחובר לראוטר עם כרטיס אלחוטי ומחובר למחשב הזה מדפסת על ידי כבל USB יש לי עוד מחשב נייד שגם מחובר אלחוטית לאותו ראוטר איך אני יכול לעשות שהמחשב הנייד ידפיס דרך המדפסת שמחוברת למחשב הנייח? אני מסוגל לראות את המשחב הנייח במפת הרשת של המחשב הנייד אבל זה לא מוצא את המדפסת
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ... לפעמים האימיול מוריד טוב ולפעמים לא ...זה בגלל שבזק חסמו את הפורטים כדי לשמור רוחב פס או לא יודע למה ... עכשיו אצלי הכול פתוח נכנסתי ל-10.0.0.138 והוספתי שם את הפורטים ... עשיתי ip קבוע : חיבורי רשת-local area connectoin -internet protocol-מאפיינים ושם עשיתי ip קבוע 10.0.0.8 אצלי הכול פתוח רק שבזק חוסמים אז התקשרתי אליהם והחוצפנים האלה אמרו שהם לא מטפלים בזה וצריך להצטרף למסלול שעוסק בבפתיחת פורטים וכאלה שטויות ... אני לא רוצה שיעזרו לי אני יודע לבד אני רוצה שהם יפתחו לי את הפורטים ... קיצר יש עוד משהו שאני יכול לעשות על המחשב שלי כדי לפתוח את הפורטים או שההורדות שאני מוריד תמיד יורידו טוב ? או שהבעיה אצלם ואני צריך להתקשר ולריב איתם שיפתחו לי מבלי להצטרף …
-
- 11 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שני ראוטרים בבית, האחד שבשימוש הוא הסימנס השחור שמקבלים מבזק והשני הוא הedimax br-6204wg. אני משתמש כרגע בסימנס והבעיה שבחדרים מרוחקים בקושי יש קליטה. הבנתי שעם הedimax br-6204wg ניתן להשתמש בו בתור סוג של אקסס פוינט עם משהו שנקרה VPN או IPSec... אני לא ממש מבין בזה, אבל מה שהיתי רוצה לעשות זה לחבר את הedimax במקום טוב באמצע ושהוא יוכל להגדיל את האות האלחוטי. ניתן לעשות דבר כזה? ואם כן יש איפשהו הסברים איך עושים את זה? תודה רבה מראש.
-
- 20 תגובות
- 18.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה קודם כל מזל טוב לי קניתי מחשב חדש החלטתי לשים אותו בסלון אליו חיברתי את הנתב של netgear WPN824v3 והנתב מחובר למודם אלקטל 600E אשר מחובר כברידג'לנתב שמחובר ב בPPPOE לרשת ADSL ובזק בינלאמי עם חבילה של 2.5 מגה וחיברתי ברשת את שני המחשבים הישן והחדש על שניהם מותקן וינדוס 7 אז ככה דבר ראשון המחשב שבחדר (הישן) האינטרנט אצלו ממש איטי הרבה יותר מרגיל דרך אגב גם לפני המחשב החדש הוא היה מחובר דרך מודם וראוטר המהירות הייתה בסדר גמור עכשיו אני בקושי יכול להוריד קובץ של 5 מגה המהירות לא עולה על 5K בעיה נוספרת שעלה היא שאייני יכול להתחבר למסנג'ר יותר במחשב הישן האם זאת בגלל ששניהם מחוברים למסנג'ר בו זמנית ? בעיה נוספת הפעם המחשב החדש הוא ש היוטורנט שלו ממש איטי למרות שפ…
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה כלשהי שצריכה פורט מסויים פנוי, הפיירוול של הוינדוס סגור. בהתחלה הבעיה הייתה הנתב, אבל אחרי שפתחתי את הפורטים דרכו זה הסתדר למשך כמה חודשים. לפני מספר ימים הבעיה חזרה בלי שנגעתי בכלום ואני שוב מקבל שגיאה שהפיירוול חוסם את התוכנה. יש למישהו מושג מה הבעיה יכולה להיות? תודה מראש לעוזרים, ברק
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. המצב הוא כזה שלא בזק ולא נטוויזין מוכנים לעזור (ממש תמיכה יש להם שם). יש לי ראוטר של סימנס (השחור מבזק) עד הים הוא היה מחובר למחשב השולחני עם כבל והכל היה בסדר. עברתי לבית גדול שלשום ואין לי אפשרות להתחבר חוטי יותר ולכן חיברתי במחשב קרטיס רשת אלחוטי של אדימקס. ועכשיו לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח לפתוח את הפורטים הרצויים (אימיול). יש משהו שאני מפספס חוץ מלפתוח את הפורטים בראוטר (בדקתי שהIP הוא של המחשב שלי) ואת הפיירוול בויסטה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-