עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by dorond59,

שלום רב ריציתי לדעת אם מישהו יודע את הדגם המדויק של הרפיטר החדש שבזק מוכרים הACEES POINT ואין הרפיטר של בזק לעומת האחרים בשוק תודה מראש דורון

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני מתקין ADSL ביום ראשון ורציתי לנסות מספר ספקיות לפני שאני מתחייב לתקופת זמן כלשהיא. יש כזאת אפשרות בכלל??? משהו כמו בזק נט??? ואם כן, איך???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by uokie,

אם אני מנסה להשתלט על מחשב ברשת הפנימית, הוא מבקש שם משתמש וסיסמא. למחשב הנ"ל לא מוגדר סיסמא. מה עושים? מדובר על התוכנת שליטה של WIN.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום רב יש לי אינטרנט של בזק ובזק בינלאומי WINDOS XP PRO SP3 הנתב הינו SIMENS SL2 141 לנתב מחוברים מחשב נייח (חוטי) ושני לפטופים אלחוטי הבעיה היא שהלפטופים מתחברים לנתב, ולאחר זמן מה מתנתקים ממנו אוטמטית כשאני מחבר אותם שוב ההתחברות איטית נתקע הרבה זמן על AQUIRING NETWORK ADRESS בסוף או שמצליח להתחבר או שלא וגם כשאני מחובר, לפעמים האקספלורר נתקע ומראה הודעה THE PAGE CANNOT BE DISPLAYED בד"כ הבעיה מסתדרת רק כשאני מנתק את הנתב מהחשמל ומחזיר אותו וגם אז זה קורה אין ספור פעמים במשך היום דיברתי עם בזק ואמרו שאינם תומכים בכך תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם יש לי אינטרנט מהיר בכבלים (ערוצי זהב) והספק שלי כרגע הוא 012 אני ממש ממש לא אוהב אותם יש להם הרבה בעיות הוא מעלה אתרים לאט וגם הפינגים גבוהים (הכי חשוב) (256 KB) אני רוצה להחליף ספק וגם חבילה חדשה של 750 KB והדבר הכי חשוב לי שהפינגים יהיו נמוכים!!! וגם שיוריד במהירות נורמלית איזה ספק אתם ממליצים ולמה? תודה רבה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by aas,

שלום חברים .. השבוע התחברתי לבזק/נטוויז'ן למהירות 15 מגה ואני דיי מרוצה (ומסופק מהמהירות) - עם ראוטר D-LINK 2650U/ כל זה עולה לי כ 90 שח !! היום התקשרו מהוט, הציעו אינטרנט (ספק ותשתית) 100 מגה וראוטר אלחוטי + כבלים 16 ערוצים וטלפון (טירפל "רזה" ). כל זה ב210 שח לחודש. אני שואל רק על האינטרנט !! שווה לי לעבור ?!? אני ממש מפחד להתאכזב מהמהירות בהוט ... האם זה מוצדק ?? (ניתוקים בעיות גלישה וכו' ). אשמח לשמוע את דעתכם ..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by MichaelZ,

היי אני עם נטוויז'ן כבר יותר מ-15 שנה. התשתית והמודם תמיד היו של בזק. לפני יומיים יצא לי לדבר עם מישהי מ-נטוויז'ן והשתכנעתי להעביר את התשתית גם אליהם. אחרי בערך שעה קיבלתי SMS מבזק שאומר שאני צריך "לסגור איתם את החשבון"... עכשיו, לא ניתקתי את הקו ואני גם לא מתכוון לעשות זאת. אז אני מניח שהם התכוונו שאני צריך להחזיר את המודם. עוד לא יצרתי איתם קשר. רציתי לפני זה להכין את שיעורי הבית... אני בטוח שיש פה אנשים שהיו במצב דומה. להחזיר את המודם זה באסה. השאלה היא, כמה הם יכולים לחייב אותי? אגב זה מודם פשוט ולא נתב. D-LINK DSL-2500U. טוב לי איתו ואני לא מחפש משהו אחר. מה כדאי לעשות, ויותר חשוב: כמה זמן יש לי עד שבזק יחליטו שהם מחייבים? ת…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by pincher77,

שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים עם Windows 7 ולאחרונה הרשת עובדת לי בצורה ממש איטית וזה משהו שאף פעם לא היה לי. שאני מדבר על איטיות אני מתכוון שנגיד אני נכנס לאחי למחשב ורוצה להעתיק שיר לוקח 2-3 דקות עד שהוא עובר למחשב שלי - משהו הזוי... זה משהו שלא נתקלתי בו אף פעם ואולי בטעות השתנו ההגדרות רשת או משהו כזה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום החלפתי את המודמים הנ"ל כי היו לי בעיות עם פינגים וגם כדי שתהיה תמיכה בלינוקס http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=181111.msg1567130#msg1567130 הפינגים לא ירדו הם ממשיכים לקפוץ אני רואה עכשיו איטיות רצינית ופינגים גבוהים לאתר HWZONE מקסימום 420MS מינימום 74MS זה הגיוני שמעבר מחיבור USB לחיבור רשת מוריד בביצועים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by erezkoli,

התקנתי רשת אלחוטית עם ראוטר של בלקין.. המחשב שמחובר חוטית לראוטר נמצא בתוך ממ"ד אך הראוטר מודבק לאחד הקירות מחוץ לממ"ד.. במחשב השני שנמצא באותה קומה במרחק של משהו כמו 8-10 מטרים 3 חדרים ליד הממ"ד נמצא המחשב השני והקליטה שם תמיד עומדת על VERY LOW\NO SIGNAL אבל למרות זאת גם שהוא כותב את אלו הגלישה(כשהיא עובדת) מאוד מהירה ולא מוגבלת כלל וכלל. ברמות הקליטה האלו אני מקבל מהמחשב הרחוק פינגיפ של 20-15 לHWZ ולפעמים יש קפיצות לסביבות ה400.. אבל לא נורא. מה שכן - הוא פתאום מתנתק ואינטרנט לא עובד.. כאן הבעיה.. וגם בVERY LOW\NO SIGNAL.. כמובן שמכיוון שהראוטר מחוץ לממ"ד אני לא מבין מה הבעיה.. אשמח אם תוכלו לשפוך לי מעט אור על העניינים כאן. תודה מראש, ארז.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום. היה לי וויכוח עם חבר שלי. הוא טוען שבגלל שיש לו ראם נמוך, ומחשב פחות טוב מחבר אחר שלו, אז אצלו יורד יותר לאט הקבצים. (ז''א הוא נתן לי דוגמה שאצלו הוא מוריד קובץ מסוים ב90 קילובייט מקסימום(750) ואצל חבר שלו שגם עם 750 זה על 100 כל הזמן כל קובץ אפילו). עכשיו, אמרתי לו שזה קשור בהרבה דברים במהירות האינטרנט, בשרת שממנו הם מורידים, אם הוא עמוס יותר או פחות עמוס, אם זה בתוכנת שיתוף קבצים עם זה מוריד מאותם מקורות וכמה מקורות, בספק אינטרנט, במודם(אם הוא ראוטר והוא חוסם פורטים) וכדומה. עכשיו, הוא טוען שמדובר על אותו מודם, אותו ספק, אותו מהירות אינטרנט. אז אמרתי אוקי, מה הולך פה בעצם? אז יש לו בטח ספייאוורים ושאר דברים אחרים שמאיטים לו את ההורדה ב10 קילובייטים את ההורדות מחבר…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by AngelDust,

שבת שלום לכולם ובוקר אור אני מעוניין להקים רשת אלחוטית ואין לי מושג איזה נתב יעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר אני לא מעוניין להיות מוגבל במהירות / בחיבור לחברה מסויימת ADSL / כבלים ושיתמוך בכל התקניים העדכניים ויהיה מאובטח שלא כל אחד בטווח יוכל לגנוב לי מהמהירות כרגע אני מחובר לחבילה של 2 שתהיה מחולקת בין 3 מחשבים (2 מהם בכרטיסי רשת אלחוטיים) ואני מתכננן לעבור לחבילה של 5 בקרוב ... התקציב שלי לנתב + 2 כרטיסי רשת אלחוטיים בסביבות 1200+ ... תודה מראש לעוזרים אלעד * אופציה לניהול הרוחב פס לאפליקציות מסוימות מתוך ה ROUTER תהיה מעולה לתת עדיפות לדוגמא למשחק מסויים / להגביל UPLOAD לתוכנות אחרות שלא יהיו לי בעיות של PINGS... סגנון Net Limiter רק מתוך ה Router

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by berner,

חברים שלום ??? אז הצלחתי להקים רשת וגם לגלוש באינטרנט, אבל אני לא מצליח לראות את המחשב השני ברשת לא רואה במארח את האורח והפוך . בחיפוש מחשבים ברשת מקבל את המחשב שממנו אני מחפש אבל לא את המקביל לו . במארח מערכת XP באורח ME . נא סייעו לי צעד אחר צעד . בברכה ראו

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by xenomarz,

שלום, לאחר כל הסיפור עם ברק, החלטתי לפתוח חשבון זמני בבזק ולבדוק את ההבדלים. בקיצור, פתחתי חשבון של 3M, התשתית שלי היא כבלים. יש לי ראוטר של Edimax דגם BR-6216MG. הגדרתי את הראוטר באמצעות פרוטוקול L2TP והחיבור לבזק מצליח, אך משום מה, איני מצליח לגלוש! התקשורת פשוט תקועה. מידי פעם אני מצליח להעלות דף אינטרנט למשך 10 שניות ואז התקשורת נתקעת שוב. אוף! מה שמוזר הוא שדרך ברק 013 הכל זורם סבבה, אני מתחבר באמצעות אותו ראוטר עם פרוטוקול L2TP והגלישה זורמת. דבר חשוב - כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב הכל עובד טוב, הגלישה זורמת (אני מדבר על החיבור לבזק). מה לעזאזל הבעיה? התמיכה של בזק חסרת אונים, אין להם מושג מה לעשות וכנ"ל התמיכה של Edimax. אני ממש לא יודע כבר מה לעשות. הדבר היחיד…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי ראוטר : של טומסון (thomson) ואני רוצה שרת אפ טי פי במחשב שלי ואני צריך לפתוח פורטים בראוטר.. איך עושים את זה? אין לי פיירוול או משהו כזה ואני לא יכול להתחבר לשרת..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by urinka,

היי האם אפשר לאפשר למכונה וירטואלית שרצה על ESXI גישה ישירה לכרטיס רשת (במידה ויש יותר מכרטיס אחד פיזי בשרת) לדוגמה: אם אני מריץ באחת המכונות DD-WRT האם אני יכול לקשר אותה לכרטיס ספציפי כדי שהמכונה תצליח "לחייג" עם ה מודם של בזק ... מקווה שתארתי את השאלה מספיק ברור ... תודה :-)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by alonpartuk,

שלום לכולם לאבא שלי יש משרד והוא דיבר איתי בדיוק השבת שהוא רוצה לעשות רשת במשרד (הגיע הזמן) עכשיו אמרתי אולי אני יכול לחסוך לו עלויות ולעשות את זה לבד. אז ככה במשרד שלו יש 6 מחשבים המחשבים נורא חלשים הם לעבודה משרדית בלבד תשתית אין לו בקיצור אין כלום. עכשיו רציתי לשאול אם אני יוכל לעשות את זה לבד? עד כמה זה מסובך? מה אני יצטרך האם אני צריך שרת? ומה העלויות או שבכלל עדיך לי לשלם למישהו שיעשה זה וזהו. תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היה לי שיתוף אינטרנט מלא ולא בעייתי בין 3 מחשבים בבית. בשרת האינטרנט שלי החלפתי את הכרטיס רשת הקודם (ריאלטק פשוט) בכרטיס חבל"ז (3COM 10/100/1000 גיגהביט) ועכשיו שום מחשב לא רואה את השני שלא לדבר על שיתוף אינטרנט.. עזרה ?! נ.ב - כמובן שהעתקתי את ההגדרות רשת לכרטיס החדש ועשיתי שוב שיתוף ואפילו הרצתי את ה WIZARD של XP בכל מחשב שוב.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by furyanaor,

השבוע בביתנו הקט הלך לו לעולמו דיסק קשיח נוסף המתנתי בסובלנות שדבר כזה יקרה על מנת שאוכל לתרץ לעצמי השקעה רצינית בציוד אלטרנטיבי יש לי הרבה מחשבים ולא מעט מידע שלא הייתי רוצה לאבד. כרגע מה ששמן מידי, נשאר על הקשיח של המחשב + מגובה באמצעות כונן חיצוני אחת ל- דרך USB. מה שלא גוזל נפח רב אני פשוט מציב על גבי ענן גוגל דרייב או בדרופבוקס ככה אני רגוע שזה מגובה היטב אף על פי שאני לא מת על היעדר הפרטיות. אך בענן אני נהנה מהיכולת להתנהל מול מספר מכשירים במקביל וגם מגישה למידע דרך הרשת מרחוק. זה עובד נהדר! אז אני שואף לענן פרטי משלי כך שאוכל לאחסן עליו הכל בלי לעשות חשבון לאף אחד ותתאפשר לי היכולת לגשת לכל הקבצים שלי מרחוק. י…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. קודם כל הציוד שלי כיום: ראוטר משולב מודם DLINK DSL-6740U, מותקנת בו גרסה 2.54 מחשב נייד, אם כרטיס Atheros 5007EG, הוא תומך ב G, ב54mb מחשב HTPC, מחובר ב LAN, יש גם כרטיס DWA-525 למקרה גיבוי. עד עכשיו הייתי ב15MB, בזק+014, ראוטר משולב מודם DLINK DSL-2760U היה קורה שהוא עיבד DSN, למרות שהיה מוגדר לעבוד מול 8.8.8.8 8.8.8.4, גם על הDNS של בזק זה קרה, בכל מקרה עברתי ל 20MB, היו לי מלא בעיות WIFI, אחרי הגדרה והצפנה המצב השתפר. במחשב הנייד אני קולט 70- DBI, הראוטר מוגדר על עורץ 11, לפעמים אני מקבל קימת את ה 20MB, לפעמים 10 ופחות, לא מבין במה זה תלוי, או בסנכרון מול קו VDSL, או בעיות קליטה? חשבתי לקנות מבזק DAP-1360 שזה AP שיכול לעבוד גם כ רפיטר, אין לי אפשרות למשוך רשת LAN, לא…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by royk50,

טוב אז ככה מחשב נייח אשר היה מחובר ברשת אלחוטית דרך כבל מאריך USB וכרטיס EDIMAX 802.11 G מעל לשנה !!! ועבד היום הפסיק :s05: אם אני מחבר את הכרטיס ישירות - הוא מזוהה ועובד (אבל אין קליטה) כשמחובר דרך הכבל XP מזהה : usb hub unknown usb device אין אפשרות לשנות את הדרייבר של הדווייס המיסטורי הXP טוען שאין התאמה ניסיתי system restore יוק (לא עבד) אם יש רעיונות אשמח לשמוע שוב הקונפיגורציה עבדה עד אתמול והיוזר לא יודע למה זה הפסיק לא נעשתה שום התקנה חדשה המחשב מריץ WIN XP HOME SP2 הכרטיס הוא EDIMAX WIRELESS LAN USB ADAPTER 802.11G הנתב תקין ועובד והמחשב תומך ב USB2 BTW יש לי שני מחשבים שני כבלים ושני כרטיסי רשת כל הקונפיגורציות לא עובדות עם כבל מאריך …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום. נואשתי מהראוטר הקיים שאותו הפכתי ל AP (מחובר ישירות לראוטר הראשי), ובו תקלות רבות. אבקש לרכוש אחד חדש. 1. מה עדיף - ראוטר שישמש כ AP, או פשוט AP? (יחובר גם כן ישירות לראוטר הראשי באמצעות כבל רשת) 2. אשמח לקבל המלצה לדגם ספציפי, במחיר סביר (דירת 45 מ"ר בסך הכל). תודה רבה! הערת אגב: זה יהיה נחמד אם יתמוך ב AC, לא? או שאין לכך חשיבות וזה סתם מייקר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, יש לי מודם של בזק dlink 6740u-G2 בתצורת מודם בלבד, וראוטר של dlink dir-645, אני מחובר בחבילת 20Mbps. המחשב שלי מחובר לראוטר בכבל. עד לפני חודשיים השתמשתי רק במודם/ראוטר של בזק, אבל סבלתי מניתוקים כמה פעמים ביום, בד"כ כשמתחילה הורדה כלשהי (למשל סטרים של וידאו בקצב של 3Mbps, או הורדת קובץ משרת HTTP, אפילו לא מדבר על טורנטים). הניתוק לא היה "ניתוק מוחלט", כי ההורדה או הסטרים שהתחלתי עדיין המשיכו להוריד בקצב רגיל, אבל שום דבר אחר לא הצליח (למשל פינג לגוגל). אחרי חצי דקה בערך פתאום התקיעה היתה משתחררת, והכל היה ממשיך לעבוד כרגיל. חשבתי שהבעיה היא בגלל שהמודם מתפקד גם בתור ראוטר והוא נחנק, אז העברתי את המודם/ראוטר של בזק לתצורת מודם בלבד, וחיברתי ראוטר ישן שהיה לי dlink d…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. בעקבות המצב , אני כרגע נדרש ללמידה מקוונת , ולכן אני משתמש בתוכנה ZOOM מה שקורה בפועל שהתוכנה כל רגע נתקעת לי ומופיעה לי הודעה שהאינטרנט שלי לא יציב. ולכן אני לא יכול ללמוד בצורה כזו. מה שמביא אותי לשאול האם יש בעיה בנטסיק שאני משתמש איתו? יש לי דור 3 חברת VIVO אם זה מוכר למישהו , כאשר הספק שלי הוא 019. כשהתקשרתי ל019 נאמר לי שהם יעשו לי "רענון לסים" , ואם זה לא יעזור לנסות סטיק אחר ואז לדעת מה מקור הבעיה האם הסטיק או הסים. (עוד לא ניסיתי). האם החלפה לסטיק דור 4 תעזור במקרה הזה? עוד חשוב לציין שגם צפיה בסרטונים , וכן הורדה של דברים מאוד מאוד איטית ונתקעת לעיתים קרובות. תודה על עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by gabrielf,

לפי הבנתי 013 כן מנטרים את חיבור ה MPLS ב 100 מגה ונותנים סוג של תעדוף. מ 014 נמסר לי שהם מקימים יכולת דומה כמו שיש ל 013 אשר בה יוכלו לקבל פרטים על החיבור (כנראה מעין חייגן ג'וניפר)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים