עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הדבר החשוב לי זה תווך הקליטה!!!!!!!!!! : -EDIMAX 7727In -TRENDNET TEW-644UB USB -tplink tpl-tlwn821n -DYNAMIC DV-WL-700N-M -LEVEL 1 L1-WUAO600 -TPLINK TL-WN851N -TPLINK WN821N USB -D-LINK DWA-140 USB תודה רבה רבה מראש TANGUSH

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  2. Started by DL,

שלום חברים, קניתי מחשב נייד אז החלטתי לעבור בבית לרשת אלחוטית כדי שאני אוכל להשתמש בו כמו שצריך. בזק מציעים לי חינם שלוש סוגים של ראוטרים: Siemens 141s Asus 604G Rotal 1025 כאשר הראוטרים של סימנס ורוטל הם חדשים, ושל אסוס מחודש כלומר מישהו לקח והחזיר מסיבה כלשהי, בדקו אותו במעבדה ומצאו שהוא תקין. השאלה שלי היא איזה מבין השלושה כדאי לי לקחת? או שבכלל כדאי לקנות ראוטר טוב יותר שהמחיר שלו שווה את זה? חשוב לציין שהשימוש שלי באינטרנט הוא גם בשביל הורדות של טורנטים מה שדורש חיבור למספר גדול של משתמשים בו זמנית, ככה שמה שחשוב לי חוץ מהטווח קליטה זה שהנתב לא יעשה לי בעיות של קריסה בגלל ריבוי התקשרויות. מקווה שתוכלו לעזור לי עם זה, תודה, אלמוג.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  3. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הזמנו היום אינטרנט בכבלים במהירות של 1.5, עד היום התחברנו כמו פעם עם מודם 56K ועל אותו קו, ככה שאם במחשב השני רצו לגלוש אז אני הייתי צריך להתנתק. עכשיו אנחנו רוצים לחבר את המחשבים ברשת, כאשר המחשב שלי יהיה השרת. הבעיה היא שבין המחשבים יש מרחק של כ5 מטר בקו אווירי, בשביל להגיע אליו פיזית צריך לעבור חדר, מדרגות ועוד חדר. איך אפשר לחבר אותם? גם רשת אל חוטית תתאים, אני יכול להתפרע עם הרשת עד 600 ש"ח. תציעו לי הצעות איך לחבר אותם, כל צורה ובלי להזיז אותם כמובן. שאלה נוספת, יש לי כרטיס FIREWIRE במחשב, קיבלתי אותו עם הלוח אם. הוא מתפקד גם ככרטיס רשת נכון? החיבור הזה חדש בשבילי ולא מצאתי תשובה לשאלה הזאת... תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  4. Started by *DaN,

שלום יש לי בעיה. יש לי ראוטר שעבוד ללא חייגן, שיניתי את הסיסמא של הספקית שלי. הראוטר עדיין עובד עם ההגדרות של הסיסמא הישנה. איך אני מעדכן את הסיסמא ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  5. שמתי לב לזה רק עכשיו וזה מוזר מאוד לפעמים כשאני מוריד משהו או גולש שתי הנורות שכתוב עליהן line rx וline txמהבהבות ואז הlan מהבהבת אבל לעיתים נדירות קורה שקודם הlan מהבהבת ורק אז הline rx והline tx מהבהבות כשמורידים משהו או גולשים מה זה יכול להיות? וזה גם לא ממש הגיוני שקודם הlan מקבל מידע ורק אז בא מידע למודם עצמו (זה קורה לי אחרי שחזרתי מ510 לhome) וגם זה קרה לי כמה פעמים מזמן כשעוד בכלל לא נגעתי בתוכנה של המודם כשהייתי בhome איך שבזק הביאו לי את המודם.. נ.ב. הכל פועל טוב כל הקבצים שאני מוריד הם בסדר ולא פגומים וג םכל האתרים עולים יופי...אני רק לא מבין את הדבר המוזר הזה..

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. התשתית היא של הוט. עברתי לספק הוטנט, והחיבור נהיה קבוע (ללא חייגן). איך מגדירים נכון חיבור שכזה בראוטר? תודה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by gonen,

שלום לכולם לפני כחודשיים התחברתי ל HOTBOX במקום ADSL. האינטרנט עובד מצויין. לפני כשבועיים התחילו התנתקויות עם האינטרנט האלחוטי בלבד. יש לי בבית מחשב אחד שמחובר ל HOTBOX עם כבל ועןד שני לפטופים שמחוברים אלחוטי. בעיית ההתנתקויות קיימת רק באלחוטי. בשני הלפטופים (וגם בלפטופים של הילדים כשהם מגיעים הבייתה) כלומר - זו לא בעייה במחשבים. ההתנתקויות אקראיות לחלוטין. נמשכות מ 2 שניות עד דקה. התמיכה של הוט היו בסדר גמור. גם בטלפון, גם טכנאי שהגיע והחליף HOTBOX אבל הבעייה עדיין קיימת. ההשערה שלהם היא שיש איזה מכשיר שמפריע לאלחוטי לעבוד כראוי. אני רוצה לציין שה HOTBOX לא נמצא בממ"ד, ומיקום הלפטופים בזמן ההתנתקויות הוא 2 מטר מה HOTBOX כלומר אין כאן בעיית טווח. הם הציעו לי להשיג ראוטר…

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by kayben,

שלום, עברתי דירה ואין באפשרותי לחבר את המחשב הנייח למודם/ראוטר (netbox) פיזית עם כבל. לכן אני מעוניין להתחבר באופן אלחוטי. אמנם המרחק בין המחשב למודם הוא רק 6 מטר, אבל המחשב בתוך ממ"ד, עם דלת פתוחה תמיד. לכן אני רוצה לקנות כרטיס עם קליטה יחסית חזקה. עד 150 ש"ח, מעדיף מ KSP / אייבורי. אם יש המלצה? ראיתי שתקן N הוא המומלץ. יש הבדל בין "מתאם רשת" ל"כרטיס רשת אלחוטי"? או שזה אותו דבר? ראית שיש כרטיסים עם אנטנה וכאלה ללא, יש לזה משמעות? תודה.

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by sigald,

שלום, אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך מודם מוטורולה SB4200. אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית ל4 מחשבים. איזה נתב מומלץ במחיר של עד 500 ש"ח?

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  10. קודם כל אני מתנצל אם זה לא המקום, אבל בגלל שהבעיה היא בעיה של קליטת רשת אלחוטית פתחתי את זה כאן. אם זה לא המקום - אשמח אם מישהו יוכל להעביר את זה למקום הנכון או להגיד לי באיזה פורום לפתוח... לאחרונה קניתי את הסטרימר Westren Digital TV Live . הסטרימר תומך גם בWIFI. יש לי בבית רשת אלחוטית, אבל הסטרימר לא מצליח להתחבר אליה... הוא מזהה את הרשת, אבל הוא מציג קליטה נמוכה מאוד, מה שגורם לבעיות בחיבור. הראוטר שלי הוא Edimax BR-6524. כאשר אני שם את המחשב הנייד צמוד לסטרימר, יש לי במחשב הנייד קליטה מלאה לרשת האלחוטית, ככה שהראוטר שלי הוא לא הבעיה - הקליטה מגיעה לשם, פשוט משום מה הסטרימר לא קולט אותה כמו שצריך. מה יכול להיות הפתרון לזה? אני יודע שקיימים כל מיני מוצרים כמו רפיטר,…

• 6 תגובות
    • 4.1k צפיות
  11. Started by yaloner,

שלום לכולם, כחלק מהעבודה שלי אני מעלה קבצים עצומים (עד 4GB) לאינטרנט על בסיס קבוע. אני מחובר כיום במהירות של 5/500 של בזק וכל העלאה כזו מנטרלת לי את האינטרנט ל-10 עד 30 שעות. זה ממש לא הגיוני להמשיך לעבוד ככה מבחינתי. חוץ מלשדרג למהירות 8/800, שזה לא שיפור כל כך גדול, איזה עוד פתרונות קיימים בארץ ? אולי חשוב לציין שה-DOWNLOAD לא משנה לי בכלל, רק ה-UPLOAD. תודה

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום מהרגע הראשון שפתחתי חשבון בgmail השתמשתי בו דרך הOutlook והכל עבד סבבה בלי בעיות בשבוע האחרון אני לא מצליח לשלוח מיילים דרך הOutlook רק דרך הgmail אבל לקבל אני כן מצליח גם לאבא שלי יש אותה בעיה. ידוע על איזו בעיה בgmail? שינו את שרת הדואר היוצא שלו? תודה יואב

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  13. Started by APT,

אני מעוניין בראוטר טוב (בעיקר עם הרבה RAM) ועדיף שיהיה חוטי. אם אין ברירה, וחייבים לקנות אלחוטי, אפשר להוריד את האנטנה שלו? או לגרום לא שלא ישדר בכלל באנטנה? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by V00d00,

שלום, אני חדש פה בפורום ויש לי בעיה בMySQL. לאחרונה התקנתי EasyPHP על המחשב שלי כי רציתי לערוך כמה דברים כדי שיהיה לי יותר נוח לעבוד. פתחתי מסד נתונים על הCollation: latin1_bin האתר עבד טוב ויפה, לא היו בעיות בשפה ולא כלום. שניסיתי לייצא את המסד נתונים בעזרת PhpMyAdmin נתקלתי בבעיה בעברית, ניסיתי לשנות את הCollation לhebrew וזה עדיין נשאר בג'יבריש. עכשיו זה לא ג'יבריש רגיל אלא זה ג'יבריש כזה: 0x372e36. יש איזושהיא דרך לשנות את הCollation לכל הטבלאות ואח"כ זה יסתדר, או שאני צריך לעשות דברים אחרים? אמרו לי לנסות לעדכן את הMySQL לגירסא 5, אני משתמש כרגע בגירסאות: MySQL 4.1.9-max phpMyAdmin 2.6.1

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by netanelf,

שלום לכולם. יש לי מחשב ישן (pIII 450 MHz), אני מעונין להפוך אותו לשרת שיאכסן את המוזיקה הביתית וקבצים. יש לי רשת שבנויה מ2 מחשבים (יש מחשב נייד שלפעמים מתווסף) ראוטר אלחוטי של 3com, מחשב אחד מחובר קווי ואחד באלחוט. *השאלה שלי היא איזה מע' הפעלה עדיף להתקין למחשב. אני צריך מע' הפעלה יציבה (השרת יעבוד 24\7) וללא יותר מדי דרישות אין צורך בכל האפשרויות שיש למשל בWindowsXP רק שיתוף קבצים. *אם קבר אני שואל יש לי עוד בעיה, המחשב שמחובר באלחוט מחובר דרך כ. רשת usb (גם 3com), הרשת עובדת מצוין אך כאשר מנסים להעביר יותר מדי מידע בבת אחת (למשל קובץ גדול של כמה מאות מגה) הרשת "נופלת" מתנתקת וצריך לחבר אותה מחדש. משהו מקיר את התופעה? תודה מראש לעונים. אני מצטער אם אני ל…

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  16. צהריים טובים ברשותי כרטיס רשת TP-LINK TL-WN650G שאמור לעבוד במהירות 108 מגה החיבור בפעול הוא במהירות 54 מגה . חיפשתי דרייברים מעודכנים באתר שלהם ואין - הכי מעודכן זה לחלונות ויסטה משנת 2007 . חלונות 8 התקין דרייבר אחר כלשהו והמהירות היא 54 - מה עושים . אשמח לשמוע הצעות ופתרונות תודה

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by shabis,

אני פנסיונר ולאחרונה רכשתי מחשב AMD 5200 זיכרון 2G לא מעניין אותי משחקים ואימיול מה שמעניין זה הקשר לעולם הגדול התחברתי לסקייפ אבל יש הרבה ניתוקים ואיכות התמונה והקול לא משהוא. יש לי מודם ראוטר של סימנס שקיבלתי מבזק ואני גולש במהירות 2.5 אני מעונין לשפר ואבקש את עזרת חכמי הפורום בעצה האם כדאי לרכוש מודם ראוטר טוב יותר איזו מצלמה מומלץ לקנות תודה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  18. תשתית בזק 8 מגה, ספק בזב"ל 8 מגה. עד עכשיו עבדתי עם D-Link 2650U בתור מודם במצב Bridge ואליו היה מחובר נתב אלחוטי TP-Link 1043ND. לאחרונה התחילו לי בעיות מהירות - מהירות איטית ולא יציבה. התקשרתי לתמיכה של בזב"ל ועשינו כל מיני בדיקות, בשורה התחתונה - עם ה-D-Link בלבד ללא ה-TP-Link אין את הבעיה. הנציגה אמרה שאו שזה בעיה בשילוב של ה-D-Link שעובד במצב Bridge עם ה-TP-Link או בעיה ב-TP-Link עצמו. מה שאני לא מבינה זה שקודם השילוב הזה עבד בלי בעיות, והבעיה התחילה רק לאחרונה בלי ששיניתי את הקונפיגורציה. הבעיה שבזק לא מוכנים לקבל בחזרה את ה-D-Link ולתת לי מודם רגיל. אני מתלבטת האם לשדרג בבזק לראוטר בתקן N ולהוציא את ה-TP-Link מהמשוואה או לנסות לסדר את הבעיה עם ה-TP-Link (שאין לי מ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אז ככה הבאתי פלזמה לחדר שלי ויש לי ממיר של הוט . בהתחלה הוצאתי את החיבור של האינטנרט מהקיר והכנסתי שם את הכבל מהממיר וזה עבד לכן חשבתי לקנות מפצל ולחבר את האינטרנט והכבלים על אותה נקודה. האם זה אפשרי??

• 10 תגובות
    • 6.3k צפיות
  20. Started by roipow,

הבעיה זאת מופיעה לי בדפדפן כל כמה זמן והשתית שלי 012 והספק בזק אני מחובר בכבל רשת.. והם הולכים לשלוח לי טכנאי והחלפתי כבר ראוטר.. הם אומרים שזה כנראה בעיה בהגדרות מחשב אבל בכל זאת יישלחו טכנאי, למישהו יש מושג מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by shimon23,

שלום בעבר הייתי מחובר לניסוי של האינטרנט בכבלים, והיה לי רשת בין שני המחשבים שלי על אחד יש xp ועל השני 98se, והכל עבד טוב. עכשיו אני מחובר לכבלים עם מודם ambit(מודם שונה מזה שהיה לי), וכשאני מגדיר רשת - ניסיתי דרך ההגדרות האוטמטיות של xp, אז החיבור לאינטרנט לא עובד. ברק הסבירו לי שזה בגלל שהמודם מקצה כתובת ip למחשב, והרשת מקצה לו Ip שונה. למישהו יש דרך לפתור את הבעיה? קראתי את המדריך ליצירת רשת פה באתר, אך כשאני לוחץ ממאפיינים של ה dialer, שמחשב אחר יתחבר דרך זה לאינטרנט - אני לא יכול להתחבר יותר(שגיאה 769). ד"א מופיע לי ב network connections עוד icon בשם - usb cable modem .

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  22. אני זוכר שפעם ראיתי אתר כזה שהיה בו את כל הפולים של כתובות הIP של ישראל מחולקים לפי ספקים אני לא מצליח למצוא את הקישור/אתר תודה מראש

• 4 תגובות
    • 11.1k צפיות
  23. עשיתי טעות שהתחברתי למודם\ראוטר של הוט, הוא רותח, האינטרנט לעיתים קרובות מראה סימן של מוות והנורות דולקות אבל בדפדפן לא זז כלום. מה עושים? למה זה כזה חרא? אני בתשתית של הוט ובזק בינלאומי. חשבתי על להחליף למודם אחר, ומבזק לבחור ראוטר נורמלי. זה בלתי אפשרי כל יום לנתק ולהחזיר את הנתב הזה כדי שהאינטרנט יעבוד. על מה אתם ממליצים ללכת? אני מזכיר, אני בתשתית הוט ובבזק בינלאומי. כרגע אני גולש בחבילת ה-12MB.

24. אני מחובר דרך ראוטק לאינטרנט דרך המחשב שלי (פנטיום 4 2.4) התחברתי לפאב מסויים והורדתי במהירות של 20 ק"ב במחשב אחר(פנטיום 2 300מה"ז) התחברתי באותה התוכנה לאותו הפאב והוריד לי על 170! מה הבעיה במחשב שלי?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Started by reggaewithdoli,

שלום לכולם, שוב עברתי דירה אך כרגע אין לי נתב בבית... השאלה היא האם כדאי לי לקחת את הWRT54GL שהתקנתי כרגע אצל ההורים ובמקומו לשים נתב פשוט מבזק, או לקנות כבר בהזדמנות זו נתב חדש? השימושים הם גלישה בכמה מחשבים ומתוכנן גם חיבור לסטרימר ואולי העברת קבצים לגיבוי. אם בעבור שימושים אלו כדאי כבר לקנות נתב חדש כדוגמת TL-WR1043ND? או אולי משהו אחר? תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.