רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 מחשבים עם רשת אלחוטית ביניהם ורק האינטרנט עובד בשניהם. אני לא מצליח לשתף ביניהם קבצים. במחשב שאין בו את הראוטר מופיע לי למטה בשורת המשימות כל הזמן אייקון שכבל הרשת לא מחובר יכול להיות זה הבעיה אני לא יודע ממש.. ניסיתי גם אם איזה מדריך לעשות קבוצה או משהוא כזה אבל אני לא מצליח עדיין לשץ ביניהם.. בבקשה עזרה אנשים זה דחוף לי תודה רבה רבה למי שעוזר
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אני מחבר רשת בייתית בבית ויש לי אפשרות ב-HUB שנקראת cross-over רציתי לדעת עם אני יהפוך את האב ל- cross-over אני לא יצטרך לקנות כבל מוצלב בשביל חיבור המודם עם ה-HUB במוצלב, ו- העם זה יהפוך את הכבלים הרגילים שמתחברים לכרטיסיי רשת למוצלבים ? בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
נתב VDSL נוסף של חברת Kasda זמין בישראל ובשלב זה רק בחנויות באג. מדובר בדגם KW52283 המתאפיין ב-5 יציאות LAN מתוכן 4 במהירות 100M ואחת במהירות 1G. הוא כולל כניסת USB 2.0 אחת ואנטנות ה-WIFI (תקן N) שלו פנימיות. העלות שלו בבאג היא 400 שקל ולקוחות אספון יכולים לקבל אותו במחיר מבצע של 269 שקל. http://www.kasdanet.com/ENHCSZ/pro_view-4.html http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=23793 מדריך משתמש - http://www.kasdanet.com/ENHCSZ/pro_down-67.html
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
עם תום שנת 2015 חברת בזק מפרסמת היום דוח על מצב האינטרנט בישראל. הדו"ח עמוס במידע ובנתונים סטטיסטיים אבל דווקא השקף המצ"ב תפס את עייני. הוא מגלה שמהירות הגלישה הממוצעת בישראל היא 50M. לאור העובדה שבזק מתקשה מאוד לספק מהירות מעל 65M עד 70M עולה השאלה אם הנתון המוצג בשקף הוא המהירות "הנרכשת" או המהירות "הנמדדת". מה אתם חושבים? הדוח המלא בלינק המצ"ב. http://www.bezeq.co.il/media/PDF/internetreport_2015.pdf
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קודם כל אני יציין שעשיתי את הבדיקה ב-Steam כי המהירות שם פשוט נוראית(10KB) בעוד שאחרים מקבלים בכיף 100-200 אם אין קשר בין הפורטים(הרלוונטיים לסטים כמובן..) למהירות אתם מוזמנים להפסיק לקרוא ולגרום לי להשכיל אוקיי עכשיו לדיון כנראה יש טווח פורטים חסומים שה-Steam משתמש בהם, וכמו שציינתי בכותרת, אני לא משתמש כרגע בשום Firewall ואין לי ראוטר(מודם -USB ALE 070) יש משהו לעשות בנידון ? הספקית היא נטויז'ן אם זה חשוב.. http://img174.imageshack.us/img174/8726/sssdsawr6.jpg תודה מראש, לירן
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר ולא היו כתוב על המבצע למישהו יש פרטים בנושא ???
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי d link6740u והוא עושה לי בעיות בחיבור WIFI וXBOX והקליטה שלו גרועה אני רוצה ראוטר חדש וטוב עם שידור מאוד גבוה ואיכותי ולא אכפת לי להשקיע כסף עד 500
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רשת בעלת שתי מחשבים(שמחוברים דרך כ.רשת וכבל מוצלב), ואני מעוניין להוסיף עוד מחשב שלישי+ ראוטר(ממחשב ישן), לכן אני צריך SWITCH בסיסי, ואין לי מושג איזה כדאי ??? ד"א אם אני מוסיף מחשב נוסף, אני אצטרך לשנות את הכבל המוצלב ללא מוצלב?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! היום לאחר שהבת שלי התקינה איזו תוכנה גרפית של גוגל המחשב הפסיק לקבל IP.הסרתי את התוכנה וזה לא עזר,הסרתי והתקנתי את כרטיס הרשת מחדש וכמובן שזה לא עזר. התקנתי כרטיס רשת אלחוטי שהיה ברשותי וגם הוא לא מצליח לקבל IP אפילו שהוא אומר שהוא מחובר לרשת האלחוטית שלי. האם יש מישהו שיכול לעזור לי ? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום! קיבלתי מחבר שנסע לחו"ל מודם כבלים. ניסיתי למצוא אותו באינטרנט אבל ללא הצלחה לכן אני פונה אליכם בתקווה לקצת פרטים ואולי קישור לדרייבר נתונים: אז ככה הוא בצבע כסוף על הפאנל הקדמי יש נורות של PWR,USB,ENET,SEND,RECV,SYNC,READY. בנוסף על הפאנל הקדמי רשום CABLE MODEM באותיות מחוברות מאחורה יש לי יציאת LAN יציאת USB חיבור לשנאי וגם חיבור לכבלים במדבקה למטה רשום: EA=00028A33FDF2 MODEL NO:60194E-A12 תודה
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
-
-
שהתקנתי את הרשת האלחוטית בבית שמתי לה סיסמא כדאי שלא יכנסו אליה ושחכתי אותה יש אפשרות לאפס אותה או משהו כזה? תודה =]
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני צריך רואטר אלחוטי בשביל לחבר מחשב שנמצא בחדר אחר בבית ויש לי כזה, והוא עושה כל מיני בעיות באינטרנט למרות שהמחשב שלי מחובר אליו ישירות. האם המתג גם עושה משהו עם האות או שהוא פשוט מחלק אותו? בקיצור - אם אני מחבר את המחשב שלי למתג (וגם את הראוטר) אז המחשב שלי יהיה מחובר ישירות למודם\אינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, מאז המקרה בעולם העסקי בעניין הסוס הטרויאני בחברה שלי נתקפו חרדה וחסמו גישה לאימיילים פרטיים. כלומר אם אני ניגש לאתר "וואלה" נניח ולוחץ על קרא דואר אז הדפדפן חושב קצת ומביא דף מקומי של החברה שאומר "בשל סיכוני אבטחת מידע, האתרים המספקים שירותי דואר אלקטרוני חסומים" בעצם, האתרים לא חסומים רק הגישה לאי מיילים. העניין הוא שככה זה בכל אתרי האימייל. העניין הוא כזה, אם נניח ניקיתי את האקספלורר מקוקיז, קבציים זמניים היסטוריה וכו' אז החסימה היא מושלמת לכל האתרים. אחרי כמה זמן של גלישה, אני מנסה, ככה סתם, ומצליח להכנס ל GMAIL. הכניסה אפשרית כל עוד לא ביצעתי שוב ניקוי כללי באקספולרר. לגבי וואלה מייל, רוב הזמן זה חסום, פעמים בודדות כן הוא נכנס, לא יודע איך. השאלה שלי האם א…
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
הי, האם בשנים הקרובות(עד עשור) התעבורה ברשת ברמת העברת הפקטות תשאר TCP/IP או פרוטוקול אחר לדוגמה בינארי(קרוב לשפת מכונה) על מנת לשפר latency וטרנזאקציות רבות בין המכשירים ? מדובר על שימושים לדוגמה של תקשורת מדיה בסלולר,IOT בבית ,תקשורת בין רכבים ,גלישה אתרי אינטרנט וכו... אשמח אם תוכלו לשלוח לי גם לינקים למאמרים בנושא.
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני לא מצליח לגרום ל98 להתחבר לאינטרנט אני מצליח להכינס לשיתוף קבצים במחשבים ברשת, אבל ב98 ששם אין חייגן - אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. הגדרתי את השיתוף בחייגן לאינטרנט . אשמח להצעות נוספות
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני זקוק לכרטיס רשת. חשבתי על זה: Edimax PCI Gigabit Ethernet 10/100/1000 32Bit Lan Card Realtek Single Chip - EN-9230TX-32 האם הוא טוב? (אני צריך אותו למחשב ביתי לחיבור למודם אינטרנט) מה הכוונה של 32BIT? ראיתי שיש 64 האם זה משנה ? אם יש כרטיס יותר טוב ומומלץ אני אשמח לדעת תודה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני גר בבית קומות ובזמנו כדי להימנע מאינטרנט אלחוטי העברנו כבלי תקשורת לאיפה שהיה מחשב... מכיוון שהיום גם כל סמרטפון ולפטופ צורכים אינטרנט רשת אלחוטית ביתית זה דיי הכרחי. אני מחפש ראוטר חזק ואמין (הכי חשוב) שחייב לכלול - גם לפחות 4 יציאות קוויות וטווח אלחוט של בערך 20-25 מטר עם קיר בטון/רצפה באמצע. המהירות של האינטרנט כרגע היא 20 מגה אבל מתוכנן להגדיל אותה בהמשך.. התקציב גמיש- אני לא מבין בזה אבל בוא נגיד באזור ה500 ש"ח פלוס מינוס. אם יש מוצרים כדאיים יחס עלות/תועלת יותר יקרים זה גם בא בחשבון כמובן. זה ריאלי בכלל מה שאני מבקש? תודה לעוזרים!!!
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם שאני מחפש את ההגדרה אני לא מצליח למצוא. מה בעצם ההבדל בין התשתית לספק? מה בעצם כל אחד מספק? אשמח לתשובה
-
- 4 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
הפכתי את ההוטבוקקס למודם דרך השירות והוספתי ראוטר tp841n הפכתי תכרטיס רשת הביתי לכתובת פנימית 192.168.1.100 ב dmz גם וגם הפניית פורטים לפי השרת עם פורט 3500 בתוכנת serv-u עם משתמש וכל ההגדרות. בפיירול הפנימי של וינדוס 7 הגדרתי כניסות ויצאות לתוכנה וגם בנוד 32 . אני מצליח להתחבר למחשב ftp מהרשת עצמה דרך האיפי הפנימי והחיצוני אבל דרך רשת אחרת לא מצליח , מהי הסיבה ואיך מתגברים עליה ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי כרטיס רשת חדש אחרי שהתקנתי את הדרייבר הWINDOWS זיהה אותו כמו שצריך. הבעיה היא שהוא לא מעביר תקשורת כשאני מריץ בדיקת PING הוא רושם לי שאין חיבור ניסיתי כ. רשת אחר, זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? קראתי איפשהו שאפשר לעשות איתחול להגדרות TCP/IP, זה יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
האינטרנט אצלי בבית שמור בסיסמא = מפתח רשת. יש לי מחשב חדש-נייד אני צריך להתחבר איתו לאינטרנט האלחוטי שיש לי בבית. הראוטר הוא מחברת NETGEAR. את הסיסמא אין לי. המחשבים הרגילים בביתי כבר מחוברים לרשת כי הם שומרים בתוכם את הסיסמא של הראוטר ומתחברים מיידית. האם מישהו יודע כיצד אני יכול למצוא או להגדיר מחדש את הסיסמא של הראוטר בביתי?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
כמו שכתוב אני לא מצאתי בהגדרות איך לשנות סיסמא ושם משתמש בכניסה לנתב
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
עברנו לאינטרנט בכבלים עם נטוויז'ן וקיבלנו את המוטורולה SB4200. יש לנו ראוטר אבל אנחנו מעדיפים להשתמש בהאב (אין לנו צורך בפיירוול של הנתב מכיוון שלכל מחשב יש פיירוול משלו ואנחנו לא רוצים לפתוח פורטים). הבעיה שהנתב הוא החייגן, ואם נשתמש בהאב החייגן יהיה צריך להיות על אחד המחשבים. יש לי שלוש שאלות: 1. איך אני מתחבר בעזרת האב עם המודם הזה? 2. אם אני מחבר בעזרת ההאב, כל מחשב צריך חייגן, או שמחשב אחד יכול לחייג וכל השאר יחוברו אוטומטית? 3. לנתב יש אפשרות של DMZ אבל רק מחשב אחד יכול להיות שם. יש דרך בה אני יכול לחבר את ההאב לנתב ולשים אותו ב-DMZ, כך שכל המחשבים שמחוברים להאב יהיו ב-DMZ?
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-