רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי את המודם הזה היום מבזק סטור האם אני יכול להשתמש בו כראוטר ? ואיך הוא בכלל טוב או מעפן ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השרת הוא המחשב עם WINDOWS XP ניראה לי שמוגדר בסדר. הבעיה שהמחשב השני עם WINDOWS 7 לא מזהה את החיבור ולא מצאתי איך להגדיר לו תרשת. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשנתיים הייתי מחובר ל012 ולא הייתי מרוצה כלל מהשירות שהם נתנו ומהפינגים הגבוהים. עברנו לחבילת באנדל של בזק+בזק בינלאומי 12 מגה. אני לא יכול להגיד בוודאות אבל אני חושב שבשנה הראשונה לא היו בעיות רבות, הפינגים היו יציבים והכל היה בסדר. בשנה האחרונה נראה שכל חודש שעובר איכות המידע שמועבר דרך השרתים שלהם גרועה יותר. הפינגים גבוהים בצורה משמעותית ואולי במשך שעה אחת מתוך 24 השעות של היממה אני מוצא את עצמי מצליח להוריד טורנרטים במהירות המקסימלית. עד היום האשמתי את התשתית בגלל שבזק הביאו לנו ראוטר ששולט גם בטלפונייה בבית שלנו, לאחר עיון בפורום מסתבר שהבעיה היא בכלל בבזק בינלאומי. אני שחקן SC2 מקצועי שמשתתף בטורנירים אירופאים ומצאתי את עצמי מוקפא מפעילות בחודשיים האח…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הנתב מותקן בביתי בקומה העליונה. קליטת סיגנל האלחוטי חלש בקומה הראשונה ובלתי אפשרי במקלט. איך ניתן להתגבר על הבעיה. האם ע"י הוספת ACCESS POOINT או אולי מגבר קליטה. אנא המליצו מודל ויצרן אמין.עדיף LINKSYS/D-LINK/NETGEAR תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, תאור קצר, האינטרנט מגיע הבייתה דרך Unllimited , ספק 018 , קצב 500 סימטרי, מהקיר מחובר לNighthawk r7000 ומשם הלאה היום בבית כדי לספק אינטרנט קווי למספר מכשירים בסלון אני חיברתי את ה HPNA של יס לראוטר שאותו הגדרתי כ bridge כמובן, כמובן שדרך ה HPNA אני מגיע רק לקצב של 70-80 ביציאה לנתב בסלון לראוטר מחוברים קווית (טלוויזיה/סטרימר/XBOX/BLURAY/לפעמים לפטופ) כמובן שרק שלושה מהמכשירים מחוברים בו זמנית (כמספר הפורטים הפנויים) האם חיבור של switch במקום הראוטר יתרום/ישפר באיזה שהיא צורה את את הביצועים/יציבות וכו? תודה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר ויש לי את ה-IP ואת הכתובת הפנימית של המחשב וגם איפשרתי התחברות מרחוק (מהמחשב השני בבית אני מצליח להתחבר). ניסיתי לתת ב-Remote Desktop Connection את ה-IP וסלאש ואז כתובת פנימית אבל זה לא הולך.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשת הביתית יש לי נתב אלחוטי של EDIMAX , אתמול כשהגעתי הביתה , ראיתי שהרשת לא עובדת , הראוטר משמיע קולות מוזרים ומהבהב בצורה לא תקינה. הגיע הזמן להחליף. אני מחפש המלצה לראוטר אלחוטי טוב אם אפשר שיתמוך ביותר מ-4-5 מבואות. אני חייב לקנות היום -הילדים "במצוקה" בבית בלי אינטרנט תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר כמה זמן מנסה להצפין את התקשורת האלחוטית אבל לשווא כבר נואשתי מכל המדריכים שקראתי באינטרנט.. הנה הקישור למדריך הרשמי של בזק לראוטר סימנס שמהם קניתי http://www02.bezeq.co.il/Lists/DocumentLibraryInDocumentGalleryList/SIEMENS.pdf אני מצליח להצפין את הראוטר אבל את המתאם האלחוטי של המחשב (Dell 1555 עם כרטיס רשת אלחוטי בשם Dell Wireless 1397 WLAN Mini-Card) עם כל מיני וריאציות כמו WPA ועוד אבל לא מצליח אני בכלל לא מוצא את הכלים לשנות את ההגדרות של האבטחה, וקראתי במאניואל שהכרטיס רשת תומך בכל סוגי ההצפנה שניסיתי... אם הייתי רוצה הייתי מתקשר לבזק אבל אני רוצה לקחת את העניין הזה כאתגר ולראות אם אני אצליח בעזרתכם לפתור את הבעיה. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי מתאם רשת אלחוטית של D LINK, וכאשר אני מפעיל את המתאם המחשב מזהה רשת אלחוטית ברמה טובה מאוד ומציין מחובר, ומשום מה אני לא מצליח לגלוש באמצעות הרשת.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבית שלי בעל 2 קומות והרשת מאד מסובכת ולא עובדת טוב, חלק מהמחשבים מחוברים ברשת אלחוטית וחלק לא מכל מיני סיבות: 1. יש בעיה להעביר רשת חוטית לחלק מהמקומות בבית (אין מקום) 2. המודם נמצא בממ"ד כי זו האפשרות היחידה (ולכן אין קליטה טובה לשאר הבית) המחשבים לא מתואמים ביניהם ברשת, אי אפשר להעביר ביניהם קבצים, יש רק אינטרט אני מחליף את המחשב שלי (מחשב מס' 3) וקניתי מחשב HTPC לסלון ובניתי ממחשב ישן סרבר לגיבוי, ולכן החלטתי שאני רוצה לסדר את הרשת אחת ולתמיד. אני רוצה שכל המחשבים יוכלו להעביר ביניהם קבצים ולשתף מדפסות, אבל אני לא יכול להחליף מערכות הפעלה במחשב 1 ו-2 (העבודה דורשת XP) אין לי בעיה להשקיע כסף העיקר שזה יעבוד. מאד מעריך אם מישהו יצליח לעזור לי [attachment deleted by admi…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי נתב+מודם של בזק TP-LINK מדגם DSL 2650U הנתב מחובר בצורה קווית למחשב שולחני אשר נמצא בקומה הראשונה. במחשב השולחני הצלחתי לפתוח את הפורטים של האמיול הפעלתי את אופציית ה-UNPN בנתב וגם בוירטואל סרבר הגדרתי פורטים. חשוב לציין שהיה עליי להגדיר למחשב אי-פי ידני קבוע . את אותו התהליך עששיתי למחשב הנייד אך הוא מחובר בצורה אלחוטית ומימנו אני גולש מהקומה השניה. אך שם איני מצליח לפתוח פורטים של אמיול ויש לי LOW ID אין לי אנטיוירוס וגם לא פייארוול וגם הפאיירוואל של הוינדואוז מכובה . יש לי וינדואוז VISTA . למישהו יש פתרון? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול להמליץ לי על Switch בסביבות ה-120 ש"ח לחיבור 4 מחשבים ברשת (לא אלחוטית). חיבור ADSL עם מודם של בזק ECI B-FOCuS 312+ . יש אפשרות להחליף בבזק את המודם ל- ECI B-FOCuS 342+ (יש לו 4 חיבורים של Eth ) ואז אני לא אצטרך לקנות Switch ??? תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי הראוטר שבכותרת, וברצוני לחבר אליו מדפסת רגילה בעלת חיבור USB, כרגע המדפסת מחוברת לנייח ורק כאשר הוא דלוק אני יכול לשלוח מהנייד הדפסות - בקיצור עשיתי לה שיתוף. אבל אני רוצה לשלוח אליה הדפסות בלי שום קשר לנייח - איך אני מחבר אותה לראוטר? (אם זה אפשרי בכלל) תודה רן
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שזה שילוב של שני מכשירים זולים, השאלה שלי האם אפשרי להעביר אינטרנט במהירות 40MB לראוטר שישדר את זה גם אלחוטית? כרגע אני מחובר ישירות מהמודם למחשב עם מהירות 40MB ועובד סבבה, אבל אני לא מצליח להגדיר את הראוטר שיוכל להתחבר למודם, בWAN אין לי שום אפשרות של ACCES POINT או משהו כזה ובDYNAMIC IP לא הולך לי, הDHCP בראוטר מבוטל. מישהו יכול לעזור לי? או שזה בכלל בלתי אפשרי לחבר את הראוטר למהירות של VDSL? לפני כן עם מהירות 15MB כאשר הראוטר היה גם החייגן זה עבד סבבה, אבל אי אפשר שהוא יחייג על VDSL, השאלה אם זה גם אומר שהוא בכלל לא מסוגל להעביר מהירויות כאלה? סורי אם יצא לי מסורבל, מקווה לעזרה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מידי פעם כשאני משחק און-ליין עם מישהו משוודיה (הוא היחיד שאני משחק איתו כך שאני לא יודע אם זה ייחודי אליו או כללי) אני מקבל מה שהוא קרא לו "lag spikes" כלומר רוב הזמן המשחק בסדר ומבחינת bandwidth אני לא חושב שיש בעיה, אבל לפעמים קורה שפתאום למשך כמה שניות אין קשר, מה שכמובן די מפריע.. ב-ping אליו אני מקבל תגובה בזמן סביר (בין 100-400 ms לרוב). אני מחובר דרך netvision עם מודם של בזק, נדמה לי 1.5MB/s. האם עוד אנשים נתקלו בבעיות כאלה? האם יש מה לעשות? ובאיזה דרך אפשר לבדוק את זה יותר לעומק, כלומר לשחזר את זה "בתנאי מעבדה" כמו ping ולא רק תוך כדי משחק?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמעתי שכאן התותחים הכבדים נמצאים - אז הגעתי . תודה רבה מראש על כל פידבק. יש לי מחשב שמחובר לראווטר (אצטק 600EW), ומספר מחשב בבית שמחוברים בצורה אלחוטית. כאשר אני מפעיל את המחשב, אין לי גישה לאינטרנט. הקשר מסווג על ידי המחשב בתור "ENABLED" והוא לא מוצא בו "בעיות" כשאני עושה FIX CONNECTION. במאפייני הקשר רשום לי Packets uploaded | Packets downloaded , כאשר הUPLOAD הוא בקצב נורמלי והדאונלואד איטי מאד (עולה בביט אחד כל כמה שניות), מין הסתם אני לא יכול לגלוש ככה או לבצע שום פעולה. עוד רמז לתעלומה הוא שהנורית שמחוברת לכרטיס הרשת מהבהבת במהירות כאשר יש תקלות בקשר. כאשר המחשב שלי מופעל, כל הרשת בבית קורסת! לא ניתן להתחבר לאיטנרנט משום מחשב. כאשר המחשב שלי כבוי, הגלישה…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי: - נתב Aztech DSL 600EW (לאתר) - ARRIS TM502M (לאתר, אין את הדגם הזה אבל יש דומים) (הגיע אחרי שעברנו לכבלים) - מדפסת HP officejet 550 עם פקס - THOMSON TCM425 - מודם (הגיע אחרי שעברנו לכבלים) - לחצן מצוקה של יד שרה - טלפון זה אחרי שעברנו לאינטרנט בכבלים עד עכשיו מהשקע יצא כבל למדפסת (פקס) שהוציאה קו לטלפון ולמכשיר של יד שרה. ומהשקע יצא עוד קו למודם שהתחבר למחשב. איך לחבר עכשיו
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצלחתי כמה פעמים להתחבר דרך פרוקסי אבל זה סיוט. מישהו יודע את התשובה לשאלה? אולי אתם גם מכירים שיטה נוחה להיכנס במקרים כאלו?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי מצלמת רשת פשוטה. מתחברים לויפי הביתי וזהו. Tapo C100 עבדה יופי בראוטר ADSL הישן שלי על הרשת של 2.4Ghz. היא לא תומכת בתדר של 5 גיגה. הראוטר החדש מוצג כWifi6 ומציג SSID אחיד. ניסיתי לבטל ידנית את ה5 גיגה הרץ ככה שה-wifi יהיה רק על תדר 2.4 אבל זה לא עזר. ניסיתי לשחק עם שיטות ההצפנה, אולי זה מפריעה להתחבר וגם זה לא עזר. לדעתי הבעיה טמונה בעובדה שהרשת היא עדיין wifi6 (ככה זה מוצג בטלפון) וזה מונע מהמצלמה להתחבר. יש למשהו מושג ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אנחנו משתמשים היום בראוטר של NETGEAR - DGN2200. כאשר יותר מ -15 משתמשים מתחברים באלחוטי, המשתמשים מתחילים להתנתק. אני מחפש פתרון, כאשר הפתרון המועדף עלי הוא ראוטר טוב שתומך בעד 25 משתמשים. כמובן אשמח למשהו לא יקר. תודה, אוהד
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מישהו שב-HOTnet חווה בזה לאחרונה או היום? אצלי בדפדפן יש עמודים שלא מצליחים לטעון כשאני מנסה לגשת לכמה אתרים בארה"ב. לפעמים כשאתרים עובדים, הפונקציות של אתרים לא. למשל לחיצה על כפתור אמורה להטעין פונקציה וזה לא קורה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מה צריך על מנת לפרוש רשת אלחוטית על פני איזור של כ 3 ק"מ מרובע? מיכשור? עלות? מה צריך להיות לכל מחשב שרוצה להתחבר... מדובר על רשת Public זמינה לכל מי שנמצא באיזור ובעל כרטיס רשת אלחוטי... איזה פרוטוקול מומלץ (802.11???) האם מישהו התנסה במשהו בהיקף כזה או בחיבור אלחוטי בכלל, מה היחס בין מחיר לכזה פרוייקט לעומת פריסת רשת קווית דומה (100 MBPS)? בתודה משה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש למישהו מושג איך לקנפג את הנתב הזה כל מה שעשיתי לא נחל הצלחה אני מחובר לכבלים והספקית שלי היא אורנג' עקרונית צריך למלא את הפרטים של הISP וללכת לStatus ולעשות Connect (זה מה רשום בתמיכה של טק דאטה והאתר של לינקסיס) בבקשה עזרתכם [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר בתקן N שיתן מענה בקליטה מצויינת, העברת קבצים מהירה וצפיה בסרטי היי דפינשיין. מה דעתכם על הראוטר Edimax Mimo nMax BR-6524n? האם יש לכם המלצות אחרות? הבנתי כי הראוטרים בתקן N בעלי תאימות גם לתקן G, האם נכון הדבר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות זה שאמא שלי מסרבת להחזיר אותי לבזק בינלאומי בחיבור של של 5 מגה, בגלל שזה יקר יותר שם (היא מוכנה לעשות זאת רק אם אחזור לחיבור של 2.5 מגה), הגעתי למסקנה כי דרך היחידה שלי להפתר מהחייגן המעצבן שעושה בעיות במחשב עם טריפל C (שאין להם שירות של חיבור ללא חייגן לשרתי הוט), זה לקנות נתב. מכיוון הנתב ישמש רק כדי לחבר את המודם דרכו, ולא לרשת תקשורת VPN, נתב קווי ללא אנטנה (שזול יותר מנתב אלחוטי עם אנטנה) מתאים למטרה הזו גם כן, כפי שאמרו לי בטריפל C. כמו כן מספר מאפיינים של הנתב, יהיו בשבילי חסרי משמעות. ישנם שני יצרנים של נתבים ששמעתי עליהם שהם מעולים ואיכותיים, והם: D-Link ו-LinkSys. איזה מהם הייתם ממליצים? האם יש יצרן טוב יותר (כמו TP-link, Edimax, TrendNet וכ"ו)? האם יש מש…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-