רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
טוב...לי ולחברים שלי יש מחשבים מושקעים למדי... לכל אחד יש לפחות 2 כ.רשת. הבעיה היא כאשר אנחנו מנסים לחבר אותם אחד לשני היא כאשר אחד הוא host אז כמובן הוא יכול לגשת אל שתי המחשבים וכל אחד אליו. so far so good הבעיה היא כאשר אנחנו מנסים לשחק ברשת.... רק מחשב אחד יכול להתחבר... השאלה שלי היא אם חיבור של כולם אחד לשני יפתור את זה(3 כבלי רשת) או שחייבים כ.רשת עם שני חיבורים או hub או router.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קישור לחוות דעת טובה: http://www.hometheater.co.il/p-1.article01659 למשהו מהנכבדים כאן יצא להשתמש בו? המלצות אחרות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אתחיל בתיאור של המצב הקיים בבית: 2 קומות, בקומה למטה ישנו מחשב נייח אליו מחובר ההוט בוקס ישירות. בקומה למעלה ישנו מחשב נייח נוסף אליו אני מנסה לחבר ישירות edimax br-6524n בתור רפיטר. עבדתי לפי המדריך באתר לפי המדריך באתר של edimax ישראל ללא הצלחה, בנוסף ניסיתי לעבוד לפי מדריך של נטצ'יפ גם כן ללא הצלחה. למיטב הבנתי הכל מוגד כמו שצריך, אבל במחשב שמחובר לedimax הוא פשוט לא מראה לי את הרשת האלחוטית. אני אובד עצות. אשמח לעזרה, שגיא.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי תמדריכים האלו בסטיקי אבל הבעיה היא שהראוטר שלי ללא אנטנה (netgear dgn2200) מה אני יכול לעשות? יש אולי דרך שאני יכול לעשות עם המתאם רשת שלי אולי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית ויש לי כמה שאלות: יש לי בלוח אם חיבור Gigabit LAN ובמחשב נייד יש לי intel pro\100 ve net work connection אני צריך את החיבורים האלה בשביל הרשת האלחוטית? יש לי כרטיס WiFi הזה d-link airplus g+ 54Mbps 802.11g מה עוד אני צריך לקנות? צריך לומר משהו לספקית אינטרנט על זה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכיוון שאני לא בטוח אם המתחרה של אדימקס יתאים לאקס-בוקס לייב ואני יודע בוודאות שה-D LINK DI604 כן תואם רציתי לשאול מבעלי נסיון אם הוא אמין וטוב.. שמעתי מהרבה שיש איתו בעיות קינפוג ושהוא מתחמם מהר מאוד ומתנתק...האם זה נכון?אני חושש מלקנות נתב שיהיו לי בעיות מעצבנות בקיפנוג שלו ושיתנתק הרבה. המטרה שלי היא רק שיתו 2 מחשבים כולל משחקי רשת(ולמעשה הכי חשוב). שוב-אם מישהו יודע שBR-6104K של אדימקס תואם את האקס-בוקס לייב שיגיד
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, ברצוני לרכוש ראוטר אלחוטי ביתי לחיבור עד ארבעה מחשבים. על הראוטר לכלול תכונת firewall ולהיות "עמיד" לתוכנות שיתוף קבצים כמו אימיול ודומיו (פשוט שמעתי שיש כאלו שעושים בעיות בהפעלה של תוכנות כמו האימיול - ניתוק, איתחול ועוד כל מיני צרות). אני מחפש ראוטר אלחוטי יציב, בקיצור סוס עבודה. כרגע יש לי ראוטר קווי של edimax והוא מצויין. האם גם האלחוטיים שלהם טובים? מה בנוגע ל D-link? טווח המחירים הרלוונטי הוא עד 400 ש"ח. תודה רבה, אופיר
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש איזושהיא דרך לחבר 2 מודמים של כבלים שישתמשו באותו אייפי ובכך להכפיל את רוחב הפס?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני יושב באוניברסיטה וניסיתי ליצור רשת אלחוטית עם ראוטר של Linksys WRT54GL כאשר הכנסתי אליו כבל רשת של האוניברסיטה (של WAN) לפורט WAN וממנו הוצאתי כבל רשת מאחד הפורטים למחשב שלי. תחת WAN/INTERNET-> TYPE שמתי DHCP, אפשרתי שרת DHCP שיחלק כתובות, ואפשרתי רשת אלחוטית. עכשיו הדבר המוזר הוא שלמרות שאני יכול לגלוש במחשב רגיל לגמרי וגם באייפון אני יכול לגלוש בספארי רגיל לגמרי רוב התוכנות של האייפון לא מצליחות להשתמש בWLAN שלי ביניהן: SIRI, CYDIA,INSTALLOUS וכו, הן סתם טוענות מלא מלא זמן ובסוף מראות שגיאה שלא ניתן להתחבר לשרת או משו כזה (כל פעם משו אחר) מישהו יודע מה הפיתרון לבעיה המוזרה הזו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ של אורנג' עם נטסטיק מובנה (עובד ע"י כרטיס סים) ואני רוצה שמחשב נוסף יגלוש באינטרנט דרך האינטרנט הסלולרי ושיהיה ביניהם קשר של לאן. ניסיתי בכל מיני מקומות באינטרנט וגם להתקשר לאורנג' ואמרו לי שם שאין אפשרות כזאת כי הנטסטיק לא משמש כמודם והוא לא יכול להעביר את האינטרנט למחשב אחר. מישהו מכיר דרך שכן אפשר לעשות את הדבר הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה, יש לי שני מחשבים שאני מעוניין לרשת את שניהם כדי לשתף את חיבור האנטרנט, בעיקר. הבעיה היא שהם מרוחקים, ורציתי לדעת איזה אפשרויות יש לי כדי לקשר ביניהם בלי יותר מדי כבלים שירוצו בכל הבית (ככה זה כשיש אמא עצבנית! :-\ ). אני יודע שיש אפשרות לחבר ביניהם על תשתית קווי הטלפון?! אם מישהו יוכל להסביר לי כמה כזה דבר יעלה.. כנ"ל לגבי רשת אלחוטית. ד"א, עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי מענה לשאלות שלי, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי שהגיע הזמן להחליף את הכלים בראוטר, (edimax br 6104k), הצלחתי להקים רשת בין המחשבים אבל בשום אופן לא להתחבר לאינטרנט (כאשר המודם אלקטל מחובר לכניסת wan)...אני צריך לעשות משהו מיוחד כדי שזה יעבוד? תמונת מסך של איך הגדרתי את החיבור:
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להחליף ראוטר לראוטר שהLAN שלו הוא 10/100/1000GB שיעבוד כבלים L2TP (יש חייגן ) אין לי ממש הגדרת תקציב, אבל מעדיף כמה שפחות כמובן שיוכל לעמוד גם בעומס של P2P למינהם
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז הרעיון הוא כזה, יש לי כאן לאפטופ עם גישה לאינטרנט (אני בחו"ל) ובבית יש לי מחשב שאני יכול לעשות לו remote desktop, אני יודע שאפשר להעביר קול דרך RDP, עכשו השאלה היחידה היא אם זה אפשרי להתקשר באמצעות המודם של המחשב שנמצא בבית שמחובר לקו הטלפון לטלפונים בישראל, ודבר איתם כאן? בעצם ליצור מעין VOIP משלי. אפשרי הדבר?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר בתקן N שיתן מענה בקליטה מצויינת, העברת קבצים מהירה וצפיה בסרטי היי דפינשיין. מה דעתכם על הראוטר Edimax Mimo nMax BR-6524n? האם יש לכם המלצות אחרות? הבנתי כי הראוטרים בתקן N בעלי תאימות גם לתקן G, האם נכון הדבר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עברתי לפני מספר ימים מבזק להוט. כמובן קיבלתי מודם וראוטר שחוברו לרשת הביתית (רשת קווית הפרוסה ברחבי הבית). משום מה במחשב אחד ברשת אני מקבל רק 100 מגה ולא ג'יגה. במחשב אחר שמחובר לרשת יש ג'יגה. יש לציין שלפני המעבר להוט, לא היתה שום בעיה והמחשב קיבל ג'יגה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב הנושא האמת קצת בנאלי כי לא ידעתי לתאר את השאלה במשפט. (: כרגע אני מחובר עם מודם של הוט (האמת יש לי שניים אחד לטלפון ואחד לאינטרנט) בחיבור קווי עם חייגן. אני מעוניין ברשת אלחוטית ולכן חשבתי לקנות ראוטר (חשבתי על tp link 1043 ).עכשיו, אני קצת מבולבל בכל הנוגע לנתבים השונים שתומכים בסוגי רשתות השונים (כבלים VS בזק).ברשימה הזאת מצויין שהנתב שעליו חשבתי תומך בשני הסוגים,אך לא בטוח שהבנתי מה זה אומר.. הוא תומך בחיבור פיזי לתשתית ? או רק בפרוטוקולים השונים?האם אני יכול לוותר על המודם של הוט לגמרי?אני מעוניין לקנות נתב שיתמוך בשניהם על מנת לשמור את האופציה של החלפת תשתית..בנוסף, הרשימה הזאת קצת ישנה, אם ידוע על מסקנות לגבי הנתב או יש המלצות חדשות לנתב מהסוג שאני מחפש אשמח ל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי ADSL שבוע שעבר ושמח ומאושר ניגשתי להוריד קבצים במהירות מדהימה..אבל תראו איזו הפתעה אני לא יכול להוריד 2 קבצים במקביל( WTF!!!) אמרתי לעצמי אולי זה בעיה בסרבר ספציפי ניסיתי עוד אתר ועוד אתר כל סוף השבוע והבעיה אכן קימת פנים ביום ראשון על הבוקר ל בזק בין לאומי ספק האינטרנט שלי ענה לי אחד אדוארד ניסינו להוריד 2 קבצים אכן הבעייה חזרה נכנסנו לאתר של בזק "איזה אתר ישר כזה שאין בו הפרעות" והבעיה לא חזר הפתרון שלהם היה להשתמש ב FLASHGET כדי להוריד את הקבצים כי הבעיה היא בגודל הPACKתים שנשלחים מהמחשב ואין מע לעשות אולי לנסות לבדוק את הקוו בבזק. בבזר בדקו את הקו ואמור "שיש לך יופי של קו ושיהיו הרבה אנשים שיקנאו בך"( כן בטח כול העולם מקנא בי) ואין כל בעיה מה שנשאר מכל הסיפור הז…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייח בבית שמחובר באמצעות ראוטר של TP-LINK, TL-WR340G. המחשב האישי מחובר בכבל רשת ואילו המכשירים האחרים, (טאבלט, נייד, פלאפונים) מחוברים דרך הראוטר בצורה אלחוטית. לאחרונה עברתי צפונה ורכשתי לפטופ http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22412&cf=zap כשהרשת האלחוטית שלו לפי הגדרות יצרן היא:Intel Centrino Wireless-N 2230 & Bluetooth 4.0 (2x2 BGN & BT4). האינטרנט שיש לי בבית הוא של HOT/נטוויז'ן 12 מגה. אני רוצה לקחת את הכבל רשת שיש בראשותי פה, סדר גודל של 14 מטר אורך, לצפון מכיוון שכנראה לא אצליח לקלוט בצורה אלחוטית את הרשת שם ולשים לנייח מתאם אלחוטי. אצטרך להחליף ראוטר?איזה כרטיס לשים לנייח? לנסות במקום הכבל מגדיל טווח? הצעות המלצות וכו' התקבלו …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול להגביל את שיתוף האינטרנט רק למשתמשים מסויימים ברשת הביתית ? יש 4 מחשבים עם WIN XP מחוברים בעזרת HUB ואני רוצה למנוע משניים מהם גישה לאינטרנט, חיפשתי את המאפיין של "הרשאות" (permissions) שקיים בשיתוף קבצים רגיל אבל לא מצאתי. נ.ב אם זה עוזר שני המחשבים שאני רוצה למנוע מהם את הגישה נמצאים ב WORKGROUP אחר. זה יעשה את העבודה ???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי בעייה במשרד עם ראוטר מדגם ATERA CLX-400. חיבור האינטרנט במשרד הוא של הוט, ושודרג בימים האחרונים ל 30/1.5. כאשר מבוצעת בדיקת לפ טופ ישירות מול המודם אכן מתקבלת המהירות הן בבדיקה של הוט והן בבדיקה של הספקית (נטויז'ן). אך לאחר שהמודם מתחבר לראוטר ומשם לסוויצ ולמחשבי המשרד, מתקבלת תוצאה קבועה של 7.5 מגה ביט לשנייה, אם כי מהירות ההעלה נשארת על 1.5 מגה ביט לשנייה. אציין גם שאין אף פעילות במחשבים שיכולה להאט את המהירות. הבדיקות הללו בוצעו כמה וכמה פעמים בכמה זמנים , ותמיד אותה תוצאה. לאחר בדיקה קצרה עם נותני השירות שלנו במחשבים הם טענו כי האטרה מוגבלת למהירות של 8 מגה ביט בחיבור L2TP לכבלים. האם זה נכון ? כיצד אפשר לפתור את הבעייה ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובר דירה ורוצה להשקיע במערכת תקשורת איכותית. מה ההמלצות כיום למערכת mesh טובה עם כיסוי רחב שיכולה לשרת בית עם הרבה משתמשים ותומכת בwifi 6?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני כרגע ב- 012 ומאוד לא מרוצה מהם. אני שוקלת לעבור לספקית אחרת. אני לא משחקת משחקים בכלל. השימוש הוא רק גלישה והורדות שירים ( mp3) באימיול ראיתי הרבה המלצות בפורום הזה לגבי 018 אבל גם קראתי שהם לא מתאימים למי שמוריד באימיול. האם אני טועה? למי כדאי לי לעבור? אני רוצה מהירות או 1.5 או 2.5 כי מהירות גבוהה יותר יהיה יקר בשבילי אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לעבור לאחד מהמבצעים הרבים שמתחילים עכשיו. הd-link DSL-6850U שברשותי עושה לי כבר הרבה זמן בעיות (ניתוקים לפעמים של כמעט 24 שעות בלי סיבה ברורה) וגם כשאני אנתק יקחו אותו בלי קשר. אז אני מתעניין לשדרג את הרשת שלי. אני מעדיף לקחת מודם וראוטר מפוצלים כדי שאם אני ארצה לשדרג את התקשורת האלחוטית עוד כמה שנים זה יהיה יותר פשוט ויותר זול (או ש unlimited יגיעו להרצליה ולא תהיה לי בעיה להתחבר אליהם [emoji12]) מה שחשבתי זה לקנות את tp Link archer c9. ולקנות מודם שלא ממש הצלחתי להבין אילו תומכים ואילו טובים יותר. אני הייתי מעדיף מודם עם Gigabit ethernet בשביל תאימות להמשך. אבל אני לא ממש הצלחתי להבין איך בודקים תאימות לבזק. אם לא הייתי ברור אז הכוונה שלי לקנו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשרת? לקוח - WIN98(מהדורה ראשונה), שרת - XP PRO
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-