רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום . עברתי למסלול בזק max100 יש לי לבחור ראוטר tp link n600 דואל או נאטגיר יש עדיפות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לעבור לאחד מהמבצעים הרבים שמתחילים עכשיו. הd-link DSL-6850U שברשותי עושה לי כבר הרבה זמן בעיות (ניתוקים לפעמים של כמעט 24 שעות בלי סיבה ברורה) וגם כשאני אנתק יקחו אותו בלי קשר. אז אני מתעניין לשדרג את הרשת שלי. אני מעדיף לקחת מודם וראוטר מפוצלים כדי שאם אני ארצה לשדרג את התקשורת האלחוטית עוד כמה שנים זה יהיה יותר פשוט ויותר זול (או ש unlimited יגיעו להרצליה ולא תהיה לי בעיה להתחבר אליהם [emoji12]) מה שחשבתי זה לקנות את tp Link archer c9. ולקנות מודם שלא ממש הצלחתי להבין אילו תומכים ואילו טובים יותר. אני הייתי מעדיף מודם עם Gigabit ethernet בשביל תאימות להמשך. אבל אני לא ממש הצלחתי להבין איך בודקים תאימות לבזק. אם לא הייתי ברור אז הכוונה שלי לקנו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום..יש לי בעיה מזה כשבוע בערך בכל הדפדפנים כשאני נכנס לפייסבוק זה נכנס לי כ-HTTPS ועקב כך איני יכול לראות כמעט תמונות ובטח שלא להשתמש בכל האפליקציות שיש באתר מעבר לזה ישנה אפשרות בפייסבוק לגלישה מאובטחת בHTTPS אבל אצלי היא בכלל לא מסומנת זאת אומרת שזה ירד מהפרק אפשר כמעט לומר שניסיתי הכל ממש הכל החזרתי את כל הדפדפנים לברירת מחדל לא עזר סריקת וירוסים לא שנראה לי שיש קשר גם לא עזר מחיקת האקספלורר אפילו לגמרי מווינדווז גם לא עזר כל אפשרות שניסיתי לעשות בשביל לבטל את הכניסה המאובטחת הזאת לא עזר בכלל שחזור מערכת כלום לא עזר אינני יודע איך זה קרה בכלל.האם למישהו יש מושג איך מבטלים את הדבר הזה שבין היתר גם גורם לעוד תקלות בגלישה באינטרנט.תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בבית 3 מחשבים ברשת, אחד של כל אחד מהשותפים. שמתי לב, שכאשר אחד מהם צופה במדיה סטרימינג, זה ממש דופק לשאר את האינטרנט, אם אני גולש אז אני מרגיש האטה, ואם אני משחק, אז הפינגים לרוב מוכפלים פי 3 ומעלה. הנתב שיש הוא EDIMAX BR-6204WG אנחנו מחוברים בכבלים עם 012 לקו 2.5 יכול להיות שפשוט הקו לא רחב מספיק גם לצפיה בסטרימ וגם משחק, אבל זה נשמע לי קצת מוגזם שסרטון של 5 דקות ביוטוב דופק לי לחלוטין את הרשת. (זה לא מפסיק גם אחרי שהסרטון נטען לחלוטין). האם יש איזה הגדרה בנתב שתאפשר איזון בין הקצבת הפס למחשבים השונים? תודה מראש לעונים עריכה קטנה: אני מחובר לנתב אל-חוטית עם כרטיס של EDIMAX (לא זוכר דגם, אבל הקטן האפור שלהם) השותפים גם מתחברים אלחוטית דרך לפטופים. המודם הוא SB5051 ש…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברת Amped Wireless מנצלת את התקינה האמריקאית הנדיבה, המאפשרת לשווק מוצרי WiFi בעלי הספק גבוה, ומתמחה בפיתוח מוצרי תקשורת אלחוטית בעלי טווח פעולה רחב. במהלך 6 השנים שעברו מאז הוקמה החברה היא הציגה נתבים, נקודות גישה וכרטיסי רשת בעלי הספק שידור גבוה וגם ב-CES 2015 היא לא טמנה ידה בצלחת. במסגרת התערוכה היא הציגה 2 נתבים חדשים ו-5 נקודות גישה חדשות ועל כולם ניתן לקרוא בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=5507
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חושב שפרצו לי למחשב אבל אני לא בטוח... מה שכן האינטרנט לא מפסיק להעביר דברים ( UPLOAD ) ואין לי ואין שום דבר פתוח אפילו לו EXPLORER !! והוא מעביר UPLOAD ממש ממש מהר !! והאנטי וירוס נסגר ולא רוצה להיתפח יותר ואפילו להתקין אותו מחדש במחשב אי אפשר !! אני צריך אתרים שבודקים ומוציאים וירוסים ותולעים למינייהם !! --- דחוף --- תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במודם ECI 270PR בעבודה עם האימיול כך שהמהירויות שלי ירדו בצורה דרסטית מאז שקיבלתי את המודם הזה. שאלתי היא אם אני ישדרג את המודם הזה לנתב זה יעזור לשפר את המהירויות ? (ללא קשר להגדרות האימיול שהם טובות מאוד אצלי ומוכחות) נ.ב. - יש לי חיבור ADSL 1.5MB ספק בזק בינלאומי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שני המחשבים מאחורי ראוטר של edimax עקבתי אחר ההנחיות כאן: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Edimax/BR-6104WB/Remote_Desktop.htm וזה לא עובד!!! המחשב אליו אני מנסה להתחבר נמצא מאחורי ראוטר שאותו קינפגתי לפי הלינק שלמעלה (דרך אגב, את הראוטר שלי, שמאחוריו המחשב שלי נמצא, לא קינפגתי). כעת אני במחשב שלי פותח remote desktop ומקיש את ה IP של הראוטר שמאחוריו נמצא המחשב המרוחק ואני מקבל הודעת שגיאה ש RDC לא מצליח למצוא את המחשב הזה. מה עושים??? אופיר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם חיבור הנתב חייב להיות דרך המיקרופילטר, או שאפשר לחבר ישירות לשקע, ולשים מיקרופילטר רק בשקע שמחובר לו טלפון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את הראוטר של TP-LINK TL-WR1043ND, התקנתי גירסת DD_WRT - v24SP2- (03/25/13) std SVN 21061. אני מנסה לחבר מדפסת בחיבור ה USB של הראוטר אבל כלום לא קורה. קראתי שאני צריך לחפש הגדרת JFFS אבל אני לא מוצא את ההגדרה בGUI. אשמח לעזרה, אם מישהו מכיר את הנושא. תודה רבה וחג שמח!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אנשי פורום יקרים! אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים(ערוצי זהב). המודם, שברשותי(Motorola SB5100) מתחבר לכרטיס הרשת. אני רוצה לטעון את עמוד הבקרה של המודם דרך הדפדפן ואני לא יודע(ידעתי בעבר :-\) את כתובת הIP, שאליה ממופה המודם. אני אשמח מאד אם מישהו יוכל להגיד לי כיצד אני יכול לבדוק את הכתובת, שדרכה אוכל להתחבר למודם. או שאולי זוהי כתובת סטנדרטית ואז אשמח אם תספרו לי דרך איזו כתובת IP אתם מתחברים למודם עצמו. תודה מראש על ההתייחסות והניסיון לעזור! 8)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי mandrake SNF ובגלל הפיירוול אנלא מצליח לשחק קאונטר סטרייק ניסיתי לפתוח את הפורטים הרלונטיים.. אבל אנלא מצליח אולי מישהו יכול לעזור לי??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
https://mail.google.com/mail/u/0/?ui=2&ik=3b4a682bfc&view=att&th=14416753279c3a1e&attid=0.1.1&disp=emb&zw&atsh=1 מצב תמונה הבעיה קורת רק באינטרנט האלחוטי, אחת לכמה זמן, באופן רנדומלי לחלוטין, ה-WIFI מפסיק לעבוד ויש צורך בביצוע ריסט לראוטר כדי שה-WIFI יחזור לפעול בצורה תקינה - בצורה תקינה הכוונה: עובד . במקרה, בחור נוסף ממש מתחת לפוסט הזה הציג בעיה דומה ושם נאמר לו שעליו לעדכן את הקושחה של הראוטר וזהו פיתרון שיכול מאוד להיות שיעזור לו לו. אשמח להתייחסות למקרה שלי כאשר מדובר על מודם של HOT וראוטר בדגם הנ"ל, במידה ויש צורך בהורדת קושחה, הייתי שמח לקבל קישור לאתר\הורדה הכי חדשה שיש על מנת שאוכל להתקדם לפיתרון .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את כל התשובות בפורום רשמתי היום באמצעות הiPad החדש שלי שמחובר באלחוט לנתב ולאינטרנט. אני כבר כמה ימים בודק אותו כתחליף למחשב הנייד שלי (שהוא בסך הכל net book פשוט). מסקנות ראשוניות בנושא אתם יכולים לקרוא בבלוג שלי -- http://www.netcheif.com/blog/?p=817. חג שמח ושנה טובה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אולי זה לא המקום המתאים אבל, נגיד אני רוצה שיהיה לי אתר מסוים באינטרנט שאפשר לשדרג אותו מידי פעם או לשנות בו דברים... כמה אמור לעלות דבר כזה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי היום בשעה 23:00 בערך הייתי באמצע משחק רשת כשלפתע המשחק נתקע מבחינת הקשר עם השרת, המשחק עצמו עדיין פעל. יצאתי לווינדוס וראיתי שאני גם לא מצליח להיכנס לאתרים, רק האייסיקיו פועל ואי אפשר לשלוח קבצים לאנשים מהרשימה שלי {אופציה שתמיד קיימת אצלי ותמיד פעלה}. הגעתי ל-network connections ושם מצאתי את מה שאתם רואים בתמונה. למטה זה החיבור שלי של הכבלים שלי, ולמעלה התווסף לו מישהו חדש ואני די חושש שזה מישהו שניסה לפרוץ אלי. דרך אגב את הפיירוול הפעלתי רק אחרי שגיליתי את החיבור החדש שהתווסף לי. מיד כיביתי את המודם לרבע שעה ושהדקלתי מחדש שוב היה את האייקון הזה אבל הצלחתי להתחבר לאינטרנט ולגלוש רגיל. האם אתם חושבים שמישהו ניסה לפרוץ לי למחשב? אם כן, איך אפשר למנוע את זה בעתיד, ומ…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תסתכלו בעמוד הזה ואתם כבר תבינו: http://welcome.matavtv.net/oa/oa.asp אני דווקא לא כזה מתוסכל לא אכפת לי כל כך.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה להשתמש בנתב שבכותרת להרחבת הרשת האלחוטית הקיימת מכיוון שהיא אינה מגיעה לכל תחומי הדירה כמו שצריך... הנתב הקיים הוא של בזק D-Link DSL-6740U ולא הצלחתי להבין עוד אם הוא תומך בWDS, רציתי לדעת אם יש מישהו בנמצא שכבר התנסה עם זה? אגב, הנתב של Edimax תומך בWDS.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.sharatim.co.il/forum/showthread.php?t=13366 חבילה 1.5 בחינם. יכול להיות רעיון נחמד. בטוח שהמטרה שלהם להחשף כמה שיותר ושיקנו חבילות גדולות יותר, אבל עדיין הרעיון נחמד.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בבית אינטרנט טריפל פייברבוקס של הוט 100 מגה, עברתי אליהם אחרי שנסיתי את נטויז'ן ובינלאומי ללא הצלחה. אני משחק בשני משחקים אחד pes והשני ריינבו. בpes רוב הזמן זה בסדר, לפעמים אני נופל על משחקים שיש קצת לאגים, ובריינבו אני מקבל 120 פינג, לפעמים קצת פחות אני מחובר בכבל רשת ישירות עכשיו השאלה היא כזאת, אצל ההורים של אשתי אני משחק שם כל סוף שבוע, האינטרנט בחדר למטה ואני משחק מהחדר למעלה, יש להם נטויז'ן מתחבר דרך הראוטר. איך זה יכול להיות בזמן שאני מקבל שם מהירות הורדה של 5 מגה, כשאני משחק בריינבו הוא נשאר על 120. אולי לפעמים עולה ל130 לא קריטי, ובpes כמעט ואני לא נופל על משחק עם לאגים. אני נופל על משחק עם לאגים יותר בבית שלי מאשר אצל ההורים שלה. …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים, אשמח לייעוץ מאנשים שמבינים עניין או שתיים. אני מעוניין להעביר לחדר בבית טלוויזיה ואת הנקודת אינטרנט(איפה שהמודם ישב), אין לי בחדר נקודת טלפון ומה שיש לי זה סוג של מאריך עם חיבורים שנראים לי כמו של טלוויזיה, מצורפת תמונה. אשמח לדעת אם אפשר להחליף את החיבורים שיש שם בקופסה שתכיל גם את החיבורים לטלוויזיה וגם את החיבור של האינטרנט(החיבור טלפון של בזק), צירפתי תמונה של קופסה כזאת שמצאתי באינטרנט אבל אני לא יודע מה השם של זה ואיך להשיג אותו. ובכללי אם אתם יודעים כמה דבר כזה אמור לעלות, האם צריך שיפוצניק או חשמלאי למשהו כזה ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
- 8 פורטים - שיתמוך ב1GB כמו כן , אם אני נוהל אותו בארון תקשורת בלי קירור ואוורור , האם יסתדר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
במסגרת השדרוג ל VDSL2 קיבלתי מודם/ראוטר חדש של NetGear שבניגוד לדור הקודם שהיה רק תדר של 2.4 גיגה הוא מגיע עם 2.4 ו 5. שמתי לב שיש שיפור ניכר בביצועים בקצה המרחק שלו אם מבטלים את ה 5 (כמעט שקלתי כבר לקנות ראוטר אחר לאור הביצועים המפגרים שיש לו לעומת הדגם הישן כששתי התדרים פועלים).
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיות קליטה של האינטרנט האלחוטי בבית... ובכן המחשב שיש לו בעיות קליטה נמצא 6-7 מ' קו אווירי מהראוטר וביניהם מפריד 4 קירות הראוטר שיהיה ברשותי היה דגם של TP-Link והחלפתי אותו אתמול לראוטר חדש וחזק יותר D-link 645 אך לצערי הרב הקליטה נשארה אותו הדבר... כשאני אומר קליטה הוא נמצא מתחת ל30% קליטה חשבתי אולי איזה מגבר יעזור לי בעניין או משהו כזה... אני אשמח לכל הצעה בעניין תודה יואל!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-