רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחובר לנטוויזן דרך נטבוקס ושמתי לב שכבר תקופה ארוכה בכל פעם שאני מוריד קובץ גדול האינטרנט מתנתק הדבר קורה גם בהורדות של טורנט וגם בהורדות משרתים כגון ORIGIN ודומיו. האם יש מה לעשות לפני שאני רץ להחליף כרטיס רשת? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לעשות מעשה ולרכוש חשבון פרימיום ב-Hotfile אחרי שהתחרפנתי כבר מכל ה-Captcha שלהם וזמני ההמתנה. אז הנה אני בא להוריד משהו ומצפה לראות מהירות של לפחות 1MB לשנייה ואני רואה שהוא בקושי מוריד ב-10kb. ואחרי זה הוא מתחיל בגלים, מתנתק, מתחיל להוריד במהירות 800Kb בערך לכמה שניות ואז יורד לאט ל-0 ומתנתק. אני משתמש ב-JDownloader בשביל ההורדות (הגדרתי את הפרימיום בתוכנה), אבל לא נראה לי שהבעיה בתוכנה כי גם אם אני מוריד ישירות מהדפדפן זה איטי. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי שני מחשבים בבית, אחד ליד הראוטר והשני בקומה מתחת. בין שני הקומות עובר כבל רשת שאליו חיברתי שני שקעי RJ45. קיצר חיברתי את המחשב שבקומה התחתונה לראוטר (wrt54gl) וקיבלתי IP דינאמי. הבעיה היא שאני לא מצליח לגשת לממשק של הראוטר מהמחשב הזה (לפעמים הוא מגיע לשלב ההזדהות) בנוסף, שמתי לב שהווינדוס מודיע לפעמים שהחיבור נותק ( " a network cable is unplugged" ) עשיתי ping לראוטר ויש איבוד של כמה פקטים (ראו תמונה) (עם המחשב השני שליד הראוטר אין איבוד פקטים ואני יכול לגשות ממנו לממשק של הראוטר. מן הסתם הבעיה היא בכבל שבין שני הקומות השאלה מה אני יכול לעשות? ממה זה נובע? על הבעיות הנ"ל מעידות?(למה יש בכלל איבוד פקטים?) קיצר אני אשמח לקצת עזרה תודה !! **עדכון** חיברתי את המ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד היום הייתי עם VTECH שמחובר לראוטר בלבד של LINKSYS אני רוצה להחליף את המודם עקב ענייני התשלום החודשי ומחפש משהו מומלץ איכותי אמין ולא יקר מידי מכיוון שהתקנים כל הזמן משתנים ואין טעם לראוטר ב1400 כמו הlinksys שקניתי בזמנו
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מישהו שב-HOTnet חווה בזה לאחרונה או היום? אצלי בדפדפן יש עמודים שלא מצליחים לטעון כשאני מנסה לגשת לכמה אתרים בארה"ב. לפעמים כשאתרים עובדים, הפונקציות של אתרים לא. למשל לחיצה על כפתור אמורה להטעין פונקציה וזה לא קורה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כרגע אני מחובר לבזק בתור תשתית ובזבל בתור ספק ויש לי פינגים של 20-25 ולפי מה שהבנתי מחברים שלי יש להם פינג 5-10 הבנתי בזק עשו עדכון קושחה והוסיפו interleaver שזה בעצם מה שעושה את זה אני משתמש בראוטר של dlink-2760u ובdownstream delay מופיעה לי 8 אני מחובר על תשתית adsl מישהוא אולי ניתקל בבעיה ויודע איך לסדר אותה ? תודה לעוזרים !1
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אז הרעיון הוא כזה, יש לי כאן לאפטופ עם גישה לאינטרנט (אני בחו"ל) ובבית יש לי מחשב שאני יכול לעשות לו remote desktop, אני יודע שאפשר להעביר קול דרך RDP, עכשו השאלה היחידה היא אם זה אפשרי להתקשר באמצעות המודם של המחשב שנמצא בבית שמחובר לקו הטלפון לטלפונים בישראל, ודבר איתם כאן? בעצם ליצור מעין VOIP משלי. אפשרי הדבר?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשנתיים הייתי מחובר ל012 ולא הייתי מרוצה כלל מהשירות שהם נתנו ומהפינגים הגבוהים. עברנו לחבילת באנדל של בזק+בזק בינלאומי 12 מגה. אני לא יכול להגיד בוודאות אבל אני חושב שבשנה הראשונה לא היו בעיות רבות, הפינגים היו יציבים והכל היה בסדר. בשנה האחרונה נראה שכל חודש שעובר איכות המידע שמועבר דרך השרתים שלהם גרועה יותר. הפינגים גבוהים בצורה משמעותית ואולי במשך שעה אחת מתוך 24 השעות של היממה אני מוצא את עצמי מצליח להוריד טורנרטים במהירות המקסימלית. עד היום האשמתי את התשתית בגלל שבזק הביאו לנו ראוטר ששולט גם בטלפונייה בבית שלנו, לאחר עיון בפורום מסתבר שהבעיה היא בכלל בבזק בינלאומי. אני שחקן SC2 מקצועי שמשתתף בטורנירים אירופאים ומצאתי את עצמי מוקפא מפעילות בחודשיים האח…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עברתי לפני מספר ימים מבזק להוט. כמובן קיבלתי מודם וראוטר שחוברו לרשת הביתית (רשת קווית הפרוסה ברחבי הבית). משום מה במחשב אחד ברשת אני מקבל רק 100 מגה ולא ג'יגה. במחשב אחר שמחובר לרשת יש ג'יגה. יש לציין שלפני המעבר להוט, לא היתה שום בעיה והמחשב קיבל ג'יגה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב הנושא האמת קצת בנאלי כי לא ידעתי לתאר את השאלה במשפט. (: כרגע אני מחובר עם מודם של הוט (האמת יש לי שניים אחד לטלפון ואחד לאינטרנט) בחיבור קווי עם חייגן. אני מעוניין ברשת אלחוטית ולכן חשבתי לקנות ראוטר (חשבתי על tp link 1043 ).עכשיו, אני קצת מבולבל בכל הנוגע לנתבים השונים שתומכים בסוגי רשתות השונים (כבלים VS בזק).ברשימה הזאת מצויין שהנתב שעליו חשבתי תומך בשני הסוגים,אך לא בטוח שהבנתי מה זה אומר.. הוא תומך בחיבור פיזי לתשתית ? או רק בפרוטוקולים השונים?האם אני יכול לוותר על המודם של הוט לגמרי?אני מעוניין לקנות נתב שיתמוך בשניהם על מנת לשמור את האופציה של החלפת תשתית..בנוסף, הרשימה הזאת קצת ישנה, אם ידוע על מסקנות לגבי הנתב או יש המלצות חדשות לנתב מהסוג שאני מחפש אשמח ל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו ניסה? איך המהירות? ובפינגים? אודה על כל תגובה. מחירים: http://www.018.co.il/internet_service.asp מאוד זולים! חדשות מYNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3642380,00.html נראה טוב על הנייר אבל מה עם TORRENTS? משחקים כמו WoW? ברשתים כל ארה"ב? ולאירופה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרייברים מצאתי למעט כרטיס רשת אשמח לעזרה. --------[ EVEREST Corporate Edition ]----------------------------------------------------------------------------------- Version EVEREST v5.30.1900/he Benchmark Module 2.4.273.0 Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type Quick Report Computer PASCAL Generator Ayal Operating System Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP RTM) Date 2010-04-07 Time 21:11 --------[ CPU ]---------------------------------------------------------------…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב...לי ולחברים שלי יש מחשבים מושקעים למדי... לכל אחד יש לפחות 2 כ.רשת. הבעיה היא כאשר אנחנו מנסים לחבר אותם אחד לשני היא כאשר אחד הוא host אז כמובן הוא יכול לגשת אל שתי המחשבים וכל אחד אליו. so far so good הבעיה היא כאשר אנחנו מנסים לשחק ברשת.... רק מחשב אחד יכול להתחבר... השאלה שלי היא אם חיבור של כולם אחד לשני יפתור את זה(3 כבלי רשת) או שחייבים כ.רשת עם שני חיבורים או hub או router.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים (אחד בדרך), בשתיהם כרטיס רשת, שאלה ראשונה היא: האם כרטיס רשת זול איטי מהרבה מכרטיס רשת יקר?! עוד שאלה, יש לי 2 מודמים של ADSL, אחד בחיבור USC ואחד בחיבור לכרטיס רשת, אני רוצה ש2 המחשבים יגלשו בו זמנית באינטרנט ויהיו מחוברים ברשת ביניהם. מה הכי כדאי?! לקנות כרטיס רשת נוסך ונתב? לחבר את המודם USB למחשב החזק ואת שני המחשבים לחבר ברשת?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את מצבו בכתובת 10.0.0.138 האם ישנם כתובות נוספות? אנני יודע מה מצבו כיצד אוכל לדעת? ראוי לציין שהמחשב מגלה אותו בעת החיבור (עשיתי RESET אך לשווא) תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי תמדריכים האלו בסטיקי אבל הבעיה היא שהראוטר שלי ללא אנטנה (netgear dgn2200) מה אני יכול לעשות? יש אולי דרך שאני יכול לעשות עם המתאם רשת שלי אולי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
- 8 פורטים - שיתמוך ב1GB כמו כן , אם אני נוהל אותו בארון תקשורת בלי קירור ואוורור , האם יסתדר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מכיוון שאני לא בטוח אם המתחרה של אדימקס יתאים לאקס-בוקס לייב ואני יודע בוודאות שה-D LINK DI604 כן תואם רציתי לשאול מבעלי נסיון אם הוא אמין וטוב.. שמעתי מהרבה שיש איתו בעיות קינפוג ושהוא מתחמם מהר מאוד ומתנתק...האם זה נכון?אני חושש מלקנות נתב שיהיו לי בעיות מעצבנות בקיפנוג שלו ושיתנתק הרבה. המטרה שלי היא רק שיתו 2 מחשבים כולל משחקי רשת(ולמעשה הכי חשוב). שוב-אם מישהו יודע שBR-6104K של אדימקס תואם את האקס-בוקס לייב שיגיד
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שזה שילוב של שני מכשירים זולים, השאלה שלי האם אפשרי להעביר אינטרנט במהירות 40MB לראוטר שישדר את זה גם אלחוטית? כרגע אני מחובר ישירות מהמודם למחשב עם מהירות 40MB ועובד סבבה, אבל אני לא מצליח להגדיר את הראוטר שיוכל להתחבר למודם, בWAN אין לי שום אפשרות של ACCES POINT או משהו כזה ובDYNAMIC IP לא הולך לי, הDHCP בראוטר מבוטל. מישהו יכול לעזור לי? או שזה בכלל בלתי אפשרי לחבר את הראוטר למהירות של VDSL? לפני כן עם מהירות 15MB כאשר הראוטר היה גם החייגן זה עבד סבבה, אבל אי אפשר שהוא יחייג על VDSL, השאלה אם זה גם אומר שהוא בכלל לא מסוגל להעביר מהירויות כאלה? סורי אם יצא לי מסורבל, מקווה לעזרה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני מוריד בביטורנט האינטרנט מתנתק לי והמחשב מנסה להתחבר מחדש לאינטרנט. בזמן שהמחשב מנסה להתחבר אני יכול לגלוש במחשבים אחרים בבית ללא בעיה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי שני מתאמי חשמל של DLINK שתומך עד 500, זה החדש שלהם, המהירות לפי תוכנת הניהול הינה 128 שזה יפה מאוד, הבעייה היא שאני עושה בדיקת מהירות לאינטרנט ובמקום 100 אני מקבל 55 (במחשב המרוחק), יש למישהו רעיון למה זה? אם מהירות הרשת הפנימית היא 128 אני לא אמור לקבל את כל ה 100, מה שכן בדקתי את המהירות במחשב אחר שמחובר ישירות לראוטר של הוט ואני מקבל 100. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ממשיך את הדיון הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=514415.0 עדכון: זה הטופולגיה של התשתית בבית שלי : http://imageshack.us/photo/my-images/843/18105579.jpg/ בין חדר 1 לחדר התקשורת עובד לי הקישור. קניתי שקע רשת משולב עם 2 חיבורי טלפון. בין החדר תקשורת לחדרים אחרים משום מה לא עובד לי. הנה תצלום של החיבורים של שקע הרשת : http://www.mediagalaxy.co.il/files//rj45+2phone-wall.jpg רציתי לדעת מאיפה להתחיל? כלומר איזה חיבור הוא גיד מספר 1 והלאה כי אולי אני מתבלבל בזה. אם יש רעיונות נוספים שיכולים לגרום לי בעיות אשמח לשמוע.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות נתב אלחוטי למטרות הבאות - 1. יחובר בחיבור קווי למחשב 2. חיבור אלחוטי לסטרימר - צפייה בתכני HD בדרך כלל נעשית מדיסק המחובר ישירות לסטרימר 3. XBOX 4. חיבור אלחוטי ללפטופ בסלון מה ההמלצה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי שהגיע הזמן להחליף את הכלים בראוטר, (edimax br 6104k), הצלחתי להקים רשת בין המחשבים אבל בשום אופן לא להתחבר לאינטרנט (כאשר המודם אלקטל מחובר לכניסת wan)...אני צריך לעשות משהו מיוחד כדי שזה יעבוד? תמונת מסך של איך הגדרתי את החיבור:
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-