רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום! ברשותי ראוטר של netgear wpn 824 אני מחובר לרשת כללית, ששם כולם רואים את כולם. הבעיה שלי היא שאני רואה את הרשת הפנימית של הבית אך את הרשת החיצונית לא רואה - מי יכול לתת הסבר איזה הגדרות אני צריך לתת לראוטר כדי שהראה את שאר המשתמשים. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה,מעניין שמשרתים של הקו שלי,בזק,יורד על 180 ככה שזה תקין אבל מהספקית(אינטרנט זהב) יורד לי על פחות מ-170,אז הבעייה אצלם אתם אומרים? ומי אחראי על ההורדות מהאתרים?על פס רוחב כאילו. הספקית או הקו? תודה רבה! התקשרתי לזהב והם אומרים שיכול להיות שהבעייה בהגדרות ראוטר וצריך להפס. עכשיוו,יורד לי בזהב על 150,בבזק על 180,בראפישד וכל השרתים מחו"ל על 50-. איך?! מה לעשות?! יכול להיות שיש לי וירוס שאני לא רואה? אני כנראה יביא טכנאי של בזק,שיאפס את הראוטר,הם אומרים אמת או סתם שקרנים?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי 4 מחשבים - כולם מחוברים ל ROUTER - ולכולם כתובות IP אוטומטיות שניתנות מה ROUTER ( DHCP ) וכולם על WORKGROUP זהה... הבעייה - ב My Network Places - רואים את ה SHARED DIRECTORIES אבל כולם תחת הגדרה - UNKNOWN. תחילה חשבתי שזה בגלל ה FIREWALL של XP - אבל אני חושש להוריד אותו ( נכון לעכשיו אני לא עושה שימוש נרחב ב FIREWALL שבROUTER... - מפאת חוסר בקיאות )... - ומעדיף שיהיה שיתוף מלא + FIREWALL של XP בכל מקרה - ה FIREWALL מוגדר לעבוד על חיבור הרשת הביתית... למישהו יש רעיון? כמו כן יש ARTICLE ב MICROSOFT : http://support.microsoft.com/?kbid=298804 זה נראה לי ממש רלוונטי אליי - אבל אני לא לחלוטין מבין את המשמעות של ביצוע הדברים, היינו - האם בסוף השינויים הללו ( …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המצב עשיתי NGN 15 מגה. אני יכול לקבל מבזק ראוטר של D-LINK 2670U בחינם, אך עם התחייבות של 3 שנים. לא יודע אם ההתחייבות הזו שווה... מחיפושים שערכתי באינטרנט הראוטר הזה לא משהו. חשבתי על ראוטרים אחרים ואני מתלבט לגבי: הראוטר של בזק שמתי פה קודם דגמים אבל הסתבר שהם ללא מודם.אני רוצה משהו עם מודם באיזור של ה300-350 שקל יש מצב למצוא או שכבר ללכת עם בזק? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.sharatim.co.il/forum/showthread.php?t=13366 חבילה 1.5 בחינם. יכול להיות רעיון נחמד. בטוח שהמטרה שלהם להחשף כמה שיותר ושיקנו חבילות גדולות יותר, אבל עדיין הרעיון נחמד.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם. בשעה טובה שידרגתי את תשתית ה-NGN שלי ל-20/3, ויחד עם זה קיבלתי מודמראוטר אלחוטי Netgear VVG2000 (גירסא 2.7.27). עד עכשיו היה לי מודם בסיסי של D-Link על תשתית של 10/0.8 שעבד יפה מאוד בתור גשר עם ה-54GL, כאשר מרבית השימוש שלי הוא בחיבור חוטי, עם משתמש-שניים-שלושה נוספים שמתחברים מדי-פעם באלחוטי לצרכי גלישה יחסית בסיסיים, כאשר את כל זה, כולל הצפנת WPA2 סיפק ה-54GL (עם Tomato כמובן ובתדר של 250MHz) בצורה מושלמת ויציבה לחלוטין. עכשיו, לפי הנתונים שברשימה הזו ועל סמך התנסות אישית קצרה, אין ל-54GL שום בעיה בהתמודדות עם רוחב הפס החדש, ואין שום יתרון/חיסרון במתכונת השימוש שלי בין אם אני אשתמש ב-VVG2000 כמודם וראוטר ביחד או כמודם בלבד ביחד עם ה-54GL כנתב, למעט חיס…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי FIBERBOX של הוט ונתב TP LINK AC1600 מכיוון ולHOT FIBERBOX יש בעיית חיבורי בWIFI, ראיתי בעבר המלצה לחבר את הנתב הנל והצלחתי. היום, לאחר התעסקות עם החיבורים וניקוי האיזור, הנתב לא מצליח לדבר יותר עם הFIBERBOX וביצעתי RESET אולם אני לא זוכר כיצד ממשקים את השניים כך שTP LINK ידע לעבוד כראוטר וגם להתחבר עם הFIBER BOX - בעבר היה מדריך אולם איני מוצא אותו, האם מישהו מכיר או יכול לעזור? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנת VUZE רשום לי להגדיל את ה- Disk cacheלא מובן איך עושים זאת וגם בתוכנה זה ממוטט את הקו אינטרנט כי אין לי מספיק שטח בדיסק או בתוכנה יש למשהו ידע איך עושים זאת ? http://wiki.vuze.com/w/Java_VM_memory_usage
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. בסלקום התקינו לי נתב עם חיבור לסיבים מסוג sagemcom c517. שמעתי וקראתי שבחברה מקודדים את הגלישה למכשירים שלהם כך שלא יעזור אם תקנה נתב פרטי, זה לא יעבוד. האם באמת זה כך? האם יש דרך לעקוף את זה? לא רוצה לשלם תוספת 25 שח לחודש עבור הנתב. מה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לפני חודשים בערך קנינו רשת לבית דרך אינטרנט זהב ומאז פעם ב-20 שניות +- האינטרנט עוזר למשך 1.5 שניום או 2 שניות משהו כזה וזה ממש מעצבן!! סתם דוגמאות: *בזמן משחק רש כל כמה זמן המשחק נתקע ל-2 שניות וזה ממש ממש מעצבן *בזמן שאני מדבר בטים ספיק כל 20 שניות כל הקולות מושתקים ל-2 שניות *בזמן הורדה פעם ב-20 שניות ההורדה קופאת ל- 2 שניות... מה לעשות?? קצת נתונים: *יש רשת אלחוטית *מהירות אינטרנט 1.5 מגה ו-16 העלאה *הבעיה היא במחשב שלי בלבד תודה לעוזרים!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להשתלט מרחוק על מחשב שנמצא ברשת ביתית דרך MSTSC בעזרת הפקודה: mstsc /v:[ip_address] /f המערכות הפעלה הן XP, אין סיסמאות להתחברות במחשב, במחשב המקור והיעד מסומנת האפשרות להפעלת MSTSC במאפיינים. אני מקבל את השגיאה: "הלקוח לא הצליח להתחבר. יתכן שחיבורים מרוחקים אינם זמינים או שהמחשב עמוס מלקבל חיבורים חדשים. יתכן שגם בעיות רשת מונעות את ההתחברות." המחשבים מחוברים לראוטר, מחשב אחד מחובר אלחוטית. יש פינג בין המחשבים. מה לעשות? תודה, ויום טוב. * אני לא מצליח להתחבר דרך TELNET ממחשב אחד לשני, ניסיתי כמה פורטים, לא עזר
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , לאחרונה רכשתי את הראוטר הנ"ל אחרי שברשותי היה ראוטר SMC עתיק. כאשר אני מחבר את ה-ראוטר אין לי אינטרנט. עבדתי לפי המדריך אבל כאשר אני מנסה להגדיר אותו הבעיה - Dynamic IP Address Disconnected ממשיכה להופיעה. ניסיתי RRים כמו שרשום בהדרכה וכו' אבל שום דבר לא עוזר. כאשר אני מחבר את ה-SMC הישן האינטרנט עובד טוב. מה עליי לעשות בשביל להשתמש בראוטר החדש? הראוטר הישן גדול ומתחמם מאוד.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את הרשת שלי מה WRT54GL הישן והטוב לנתב שתומך ב 802.11n. איזה נתב מומלץ כיום וגמיש במיוחד להתקנות של FW צד שלישי וכדומה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבא שלי הביא לי אחד כזה עם כל הכבלים והחוברות. אבל לא ממש הבנתי מה אפשר לעשות איתו. יש לו שימוש למחשב ביתי?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי את ה D- LINK2650U שעושה לי בעיות ומתנתק וגם אין לו קליטה אלחוטית טובה. בזק מוכנים להחליף לי אותו. איזה ראוטר מומלץ עד 15 מגה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי,אני רוצה להגדיר את הsmartphone כראוטר ראשי ,ולחבר אליו ראוטר משני עם חיבור קווי בתצורה של AP,האם זה אפשרי? לפי המדריך הזה: https://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm הבנתי שאפשר עם ראוטר ראשי וראוטר משני.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי חבר ששואל את השאלה הבאה: יש לו בזק בינלאומי ותשתית HOT עכשיו יש לו 100 מגה והוא אומר לפעמים הוא מחווה איטיות בגלישה והוא רוצה לעבור לחיבור עם חייגן השאלה מה המהירות המקסימלית שהוא יכול לקבל עד 100 מגה עם חיבור עם חייגן?כי אמרו לו שאין מצב לקבל 100 מגה עם חיבור עם חייגן אם כן מה המהירות המקסימלית שאפשר לקבל?והאם זה יעבור לעבור לחיבור עם חייגן?לא כלכך אכפת לו אם הוא יוריד את זה ל 50 מגה או פחות תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
https://www.amazon.com/dp/B01LXL1AR8/ref=cm_sw_r_wa_apa_tkORzbBJ7SNX4כש למי שאין שם כתובת רשומה לישראל, זה המחיר: $49.99 + $12.72 Shipping & Import Fees Deposit to Israel זה כולל משלוח וכל המיסים. כרגע יש לי מודם ראוטר של d-link dsl-255 שאני משכיר מ018 בשביל 10 שקל בחודש, הוא זוועה, אבל הוא גם מודם. הוא עדיף על הראוטרים עם המודמים של tp link נגיד? לצערי ראיתי את זה רק ב7 אז לא יצא לי לדבר עם החברות לגבי מודם בלבד, אבל מניח שיהיה אפשר להשכיר בשביל 5 שקלים בחודש? מצטער על סגנון הכתיבה הכאוטי...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אז ככה ראוטר של פרטנר (wifi disabled) - הבעייה נפתרה תודה חברים וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ד"ר עופר רז–דרור, סמנכ"ל הכלכלה במשרד התקשורת, עולה למתקפה ומשיב לביקורת החריפה שנמתחה על ידי בכיר במשרד ונחשפה ב"גלובס" • בראיון מיוחד הוא מפנה אצבע מאשימה כלפי בזק שמונעת לדבריו תחרות ● מבזק נמסר: "ההצגה של בזק כחברה ה"יושבת רגל על רגל" אינה נכונה" .https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001261672 כן בטח
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול להגביל את שיתוף האינטרנט רק למשתמשים מסויימים ברשת הביתית ? יש 4 מחשבים עם WIN XP מחוברים בעזרת HUB ואני רוצה למנוע משניים מהם גישה לאינטרנט, חיפשתי את המאפיין של "הרשאות" (permissions) שקיים בשיתוף קבצים רגיל אבל לא מצאתי. נ.ב אם זה עוזר שני המחשבים שאני רוצה למנוע מהם את הגישה נמצאים ב WORKGROUP אחר. זה יעשה את העבודה ???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ניסתי עם התוכנות serv-u וbulltruf ftp (משהו כזה) ולא הצלחתי אבל בסרבר הצלחתי. יש איזה שיטה הוא שפשוט עשיתי איזה טעות ובגלל זה לא פעל לי? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 8 פורטים - שיתמוך ב1GB כמו כן , אם אני נוהל אותו בארון תקשורת בלי קירור ואוורור , האם יסתדר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-