רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
את ההודעה לכאן, דרך אגב..(אני יודעת שאני לא אמורה לשים הודעות כפולות) בכל מקרה,הבעיות שלי הן כאלו: כשאני עושה עדכון לפיירפוקס- החלון של העדכון עולה שוב ושוב- אם אני סוגרת אותו הוא חוזר ואני לא מצליחה להיפתר מהחלון של העדכון שקופץ ב-loop שוב ושוב אני משתמשת בתוכנות שרכשתי מהייצרן ואפילו איתן אני לא מצליחה לעשות update כמו שצריך- משהו מתחרבש גם שם.. כשאני מקבלת מקספרסקי הודעה "fix it now" כלומר הודעה שמצביעה על בעיה שאני צריכה לתקן- התוכנה לא מגיבה כמו כן, אין באפשרותי להתחבר למחשב אחר דרך תוכנת team viewr כלומר שאני לא יכולה לעשות פעולות שמצריכות קשר בין כתובת המחשב שלי לכתובת של ספק אחר הסתכלתי ב-event viewr ומצאתי הודעה שגיאה שקשורות לבעיה שלי, אך אני לא יודעת אם מה שכת…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
נניח ויש לי בית קפה קטן, ואני רוצה לאפשר גלישת אינטרנט אלחוטית לבאי המקום, אבל רק להם, לא גם לשכנים, או לסתם עוברי אורח. כיצד ניתן להגביל את הגישה כך שרק הלקוחות יוכלו לגלוש ? (אני מניח שקוד / כרטיס או משהו דומה, אבל מה בדיוק ואיך זה אמור לעבוד ?) תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני מוריד בביטורנט האינטרנט מתנתק לי והמחשב מנסה להתחבר מחדש לאינטרנט. בזמן שהמחשב מנסה להתחבר אני יכול לגלוש במחשבים אחרים בבית ללא בעיה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של בזקNETGEAR והוא מחובר באחד החדרים באופן קווי לרשת (בראוטר יש חיבור WIFI ) יש לי ראוטר נוסף (KEEBOX) בבית עם חיבורים קווים ויש בו גם WIFI אני רוצה לשים את הראוטר השני בסלון אבל אני לא רוצה שיהיה חיבור פיזי לראוטר השני אלה רק חיבור דרך WIFI יש אפשרות כזו ?! המטרה : לחבר את הממיר מסלון לרשת דרך הWIFI שראוטרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כל כמה זמן הראוטר פתאום עושה ריסט לחלק של הWireless בהגדרות. זאת אומרת שפתאום הwireless is unenabled בהגדרות של הראוטר. ניסיתי את הדברים הבאים : ריסט לראוטר בכפתור מאחורה, ריסט בהגדרות של הראוטר לfactory settings, הוצאת הראוטר מהמחשמל והחזרה אחרי דקה וחצי. כל אלה לא עזרו וזה עדיין קורה כל כמה ימים בערך בזמנים רנדומליים. מה אפשר לעשות בעניין ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי פירמוט והתקנה של windows xp sp2 אני מתחבר לאינטרנט . אבל זה לא מציג אתרים.. חוץ מהתקנת הדרייבר של הכרטיס רשת שניסיתי (ואני בטוח ב 99 אחוז שזה הדרייבר הנכון) יש עוד משהו שאפשר לעשות? תודה נ.ב ניסיתי להריץ חיפוש בפורום ולא הצלחתי לפתור את הבעיה..
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי את הטריפל של סלקום שכולל טלויזיה, אינרטנט 100mb וטלפון בייתי. בנוסף יש לי ראוטר linksys 1900acs ומודם centurylink c1000a, כמובן שניסיתי לחבר את המודם הזה לראוטר linksys ע״י הגדרת bridge והכל עובד, אך לצערי אין לי קו טלפון מה שמצריך להשתמש עם המודם של סלקום (מה שאני לא מעוניין). האם ישנה הגדארה כלשהי שאני יכול לבצע כדי שיהיה לי קו טלפון כמו שיש לי כשאני מחובר עם המודם/ראוטר של סלקום? תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לרכוש נתב של אדימקס ונתקלתי בשני הנתבים הללו התומכים בטכנולוגית G . 6114WG עולה כ100 ש"ח יותר מה6104WG. מה ההבדל בינייהם ומי עדיף?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מתלבט אם לרכוש Deco M5 כדי לקבלת כיסוי מלא בבית כרגע אני משמש בשלושה ראוטרים בתצורת Roaming האם אפשר לבצע דבר זהה עם ה-M5? מה ההבדל בין Roaming ו-Mesh והאם יש אבדן מהירות בשימוש עם ה-M5? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.sharatim.co.il/forum/showthread.php?t=13366 חבילה 1.5 בחינם. יכול להיות רעיון נחמד. בטוח שהמטרה שלהם להחשף כמה שיותר ושיקנו חבילות גדולות יותר, אבל עדיין הרעיון נחמד.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, חייב עזרה עם הבעיות אינטרנט שאני עובר בבית לא מצליח להגיע לרשת נורמלית. טוב אז ככה.. יש לי רואטר מודם של הוט - HOTBOX2 והקליטה WIFI שלו ממש על הפנים ניסתי להגביר את הרשת בהמצאות ריפיטר - (TP-LINK TL-WA901ND) אך ללא הצלחה - לפעמים יש אינטרנט לפעמים אין אינטרנט וכשיש אינטרנט הוא ממש איטי ניסיתי לחבר גם את הראוטר של הוט ושהראוטר של TP-LINK יהיה AP אך גם ללא הצלחה יש לי גם 2 רפיטרים שקניתי: כאלה התכנון שלי שבכל הבית יהיה רשת יציבה וחזקה אשמח להמלצות לפני שאני מעיף את הוט תודהה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לעבור לאחד מהמבצעים הרבים שמתחילים עכשיו. הd-link DSL-6850U שברשותי עושה לי כבר הרבה זמן בעיות (ניתוקים לפעמים של כמעט 24 שעות בלי סיבה ברורה) וגם כשאני אנתק יקחו אותו בלי קשר. אז אני מתעניין לשדרג את הרשת שלי. אני מעדיף לקחת מודם וראוטר מפוצלים כדי שאם אני ארצה לשדרג את התקשורת האלחוטית עוד כמה שנים זה יהיה יותר פשוט ויותר זול (או ש unlimited יגיעו להרצליה ולא תהיה לי בעיה להתחבר אליהם [emoji12]) מה שחשבתי זה לקנות את tp Link archer c9. ולקנות מודם שלא ממש הצלחתי להבין אילו תומכים ואילו טובים יותר. אני הייתי מעדיף מודם עם Gigabit ethernet בשביל תאימות להמשך. אבל אני לא ממש הצלחתי להבין איך בודקים תאימות לבזק. אם לא הייתי ברור אז הכוונה שלי לקנו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הבדל בין כבל רשת עם 8 גדים ובין 4 גידים? שניהם יכולים להעביר 100BIT, אז מה הבדל?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לפני חודשים בערך קנינו רשת לבית דרך אינטרנט זהב ומאז פעם ב-20 שניות +- האינטרנט עוזר למשך 1.5 שניום או 2 שניות משהו כזה וזה ממש מעצבן!! סתם דוגמאות: *בזמן משחק רש כל כמה זמן המשחק נתקע ל-2 שניות וזה ממש ממש מעצבן *בזמן שאני מדבר בטים ספיק כל 20 שניות כל הקולות מושתקים ל-2 שניות *בזמן הורדה פעם ב-20 שניות ההורדה קופאת ל- 2 שניות... מה לעשות?? קצת נתונים: *יש רשת אלחוטית *מהירות אינטרנט 1.5 מגה ו-16 העלאה *הבעיה היא במחשב שלי בלבד תודה לעוזרים!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם בשבועות האחרונים אני מזהה בעיה בהורדות דרך האתר TL. פעם כל הורדה היתה מגיעה בשניות ל200 , לאחרונה הורדה של קבצים מלאי מקורות מהאתר מגיעה למהירות של 50... הספק שלי הוא אינטרנט זהב והתשתית של בזק-מישהו יודע על חסימה מסוימת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני משתמש ב NETGEAR WGR614 54 Mbps 802.11g Wireless Router ויש לי AP כזה D-Link High Speed 2.4GHz (802.11g) Wireless 108Mbps Access Point רשום באתר של DLINK Note: The only Access Point´s supported in Repeater mode are the DWL-900AP+ and the DWL-800AP+. Wireless Access Point´s will communicate to wireless clients in this mode. יש קומבינה ? ואיך אני בכל מקרה מאריך את הטווח של הWGR שלי ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
כל העולם ואחותו גולש כנראה על המודם ואין לי ססמא, איך אני עושה ססמא לזה? המודם הוא של בזק - DLINK DSL 2650U תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גר בהרצליה ומחובר ב-ADSL דרך בזק בינלאומי במהירות של 1.5Mb יש לי ראוטר די ישן של בזק מסוג: Aztech ADSL2+ DSL600E אליו מחובר סוויץ' של אדימקס מסוג: BR-6204WG לסוויץ' מחובר מחשב נייח עם ווינדוס 7 וסטרימר שרוב הזמן לא משתמש באינטרנט. מדי פעם מחובר גם מכשיר סלולרי דרך ה-WLAN. אני לא משתמש בחייגן, ולמעשה מעולם לא השתמשתי. הראטור מקונפג גם כמודם ומחובר כל הזמן. הבעייה שלי היא שהמהירות ממש ממש ממש איטית רוב הזמן. זה לא כל כך חדש והיה כך גם לפני שחיברתי את הסטרימר. אני לא יודע אם זה פשוט כי מדובר ב-1.5 מגה או שיש בעייה אחרת. אני לא מדבר רק על הורדות אלא גם סתם על טעינה של אתרים רגילים. ראיתי בפורום שיכול להיות שמעבר לחייגן יעזור, אבל עד כמה שאני יודע זה אומר שצריך…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי ראוטר של בזק D-LINK 2650U הבית שלי לא גדול אך הקליטה בחדרים הרחוקים מהראוטר היא בעיתית - ניתוקים כל כמה זמן האם יש דרך לשפר את הטווח של הראוטר? אם לא איזה ראוטר מומלץ להגדלת טווח קליטה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תקנו אותי אם אני טועה , אם אני מנסה להירשם ל VPN בצורה אנונימית ושם כרטיס מתנה / כרטיס נטען ואז מתחבר לשירות VPN אז ממילא יש להם את השם משתמש שלי וסיסמא של הספק אינטרנט נכון ? הם יודעים עלי הכול אז הרישום האנונימי מיותר לא ? הדרך היחידה להיות אנונימי מול ה VPN זה להשתמש בטוקמן עם אינטרנט ולהירשם לשירות עם כרטיס נטען או לשים VPN חינמי בסלולאר לשים את הסלולאר על נקודה חמה אני מתלבט אם לשים פרטי אשראי רגילים או כרטיס נטען .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-