רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
יש MOTOROLA SB4200. אני גולש באינטרנט ואחת לכמה שעות המודם נכבה ואחרי בערך 10 דקות נדלק שוב. מה לעשות?? תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
-
אז ככה חברים, ברצוני לגלות מה היא סיסמאת הWEP של הרשת הביתית שלי(שכחתי אותה, או שבכלל אף פעם לא ידעתי אותה, משום שלא אני הגדרתי אותה ) ועל מנת להיכנס לממשק אני מקליד את הכתובת הבאה 192.168.2.1 ואז admin 1234 ושום דבר לא קורה, הוא מבקש את שם המשתמש והסיסמא עוד פעם :s05:.. אשמח אם תעזרו לי עם הבעיה המטרידה הזאת
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
תמיד כשאני משנה השתי מספרים ראשונים נשארים אותו הדבר...יש אפשרות לשנות גם אותם?תודה
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מדוע ? ניסיתי bitorrent/utorrent/bitcomet/bit lord
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, בניתי אתר דינאמי ב-Java, והוא מותקן על שרת Websphere בביתי ויש לי IP קבוע בבית. עד כאן הכל נחמד. יש לי דומיין שהוא למשל : www.example.co.il . כיצד אני מחבר בין הדומיין לבין השרת. כלומר אם מישהו יקיש בדפדפן שלו את שם האתר שלי www.example.co.il אז זה יפנה לשרת שלי ויציג לו את האתר. תודה !!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הראוטר שלי (Linksys WRT54G) שבק, ראיתי שלכבלים יש מודם + נתב במכשיר אחד, חשבתי שבמקום לרכוש אחד חדש אפשר יהיה לקחת מהכבלים נתב ומודם ביחידה אחת, מישהו התנסה?
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מעוניין לחבר מדפסת אלחוטית אחת לרשת אלחוטית שלי בבית עם 3 מחשבים ונתב מסוג TP LINK האם יש למישהו המלצה על איזה מדפסת לקנות , טיפים מסוימים תודה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלומות ידידי...חחח סתם בקצרה השאלה שלי היא אני מעוניין לקנות מכשיר N810 בעל תקשורת WiMaxׁ (Nokia N810 Internet Tablet) רציתי לדעת האם התקשורת הזו עובדת בארץ זאת אומרת האם ההתקן הנ"ל מתחבר לנתבים ביתיים (WIFI) כמו מחשבים רגילים רק שלהתקן הזה יש טווח קליטה גדול וחזק יותר?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום! יש לי נתב DLink-2760u שקיבלתי מבזק, והספקית שלי היא בזק בינ"ל. בשבוע האחרון יש לי בעיות ניתוקים מוזרות - נורית הDSL דלוקה באופן קבוע וירוקה, נורית הInternet דלוקה באופן קבוע וירוקה. כמו כן הLoca Area Connection נראה כאילו תקין (אין איקס אדום) ויש אייקון של חיבור תקין לאינטרנט...(ההתחברות היא ללא חייגן). אבל אני לא מצליח לגלוש/להוריד מביטורנט וכו'.... כדי לסדר את הבעייה, אני מכבה את הראוטר ומדליק אותו / עושה ריסטרט לראוטר דרך המחשב וזה מסתדר... חשוב לציין שלא שינית שום דבר במחשב בשבוע האחרון - שום תוכנה או עדכוני חומרה וכדומה, והדרייברים שלי עדכניים. האם מדובר בבעיית תשתית או ספק?? האם בכלל מדובר בבעיה אחרת? והשאלה הברורה והחשובה מכל - איך אני פותר את הבעייה הזו? ??…
-
- 19 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אהלן לכולם , אני יספר את הסיפור מההתחלה : עקב בעיות קליטה בקומה התחתונה (הבית 2 קומות , הראוטר + המודם נמצא בקומה העליונה) החליפו לנו את הראוטר והוסיפו לנו AP בקומה התחתונה , שניהם Edimax 6204 . הטכנאי של בזק בא להתקין אותם וכשהוא סיים שאלתי אותו איזה סוג אבטחה הוא הגדיר בראוטר והתשובה שלו הייתה mac filtering ( ) . ועכשיו לקטע המקומם באמת : כששאלתי אותו מה היוזר והסיסמא לראוטר הוא סירב להגיד לי אותם ואמר שזה "מידע שלא מספקים ללקוחות" ואמר שאם אנחנו רוצים לעשות שינויים בראוטר עלינו להתקשר לתמיכה הטכנית . הגיעה השעה לעשות שינויים בראוטר אז התקשרתי לתמיכה הטכנית ושם אמרו לי שהם לא עושים דברים כאלה והיוזר והסיסמא הדיפולטיים הם Admin , הכנסתי אותם ואיזה פלא , לא פועל . הבח…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש ראונטר אלחוטי עד 200 ש"ח עם אפשרות להתגמשות עד 50 ש"ח יותר. הראוטר יהיה בסלון והמחשב נמצא בתוך ממ"ד. אשמח לעזרתכם בנושא. הנושא דחוף. תודה,
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הותיקים יותר בוודאי זוכרים את שירות ה-GeoCities שבסוף שנות ה-90 ותחילת שנות ה-2000 היה *המקום* בו יכולת להרים אתר אינטרנט חינמי. גם אני עשיתי בו שימוש בכמה הזדמנויות. אבל מאז GeoCities עברה גלגלולים רבים שבסופם רכשה אותו Yahoo שלא בדיוק ידעה מה לעשות איתו ואיך לקדם אותו. בכל מקרה, היום מת אחד ה-ICON-ים של תקופת הבועה ונסגר סופית. RIP GeoCities. http://geocities.yahoo.com [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מידע לגבי מחירים של שמות מתחם ואיחסון וגם המלצות על נותני שירות זה (פשוט ברשת יש כל מני עסקאות ורציתי לשמוע ממנוסים ממני) יום נעים
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, הבעיה התחילה בכך שeMule התחבר רק בLowID, לאחר הרבה נסיונות שונים וכושלים הגעתי למסקנה (בעזרת תוכנה לבדיקת פורטים פשוטה) שללא קשר לאימיול ניסיון גישה למחשב דרך כל פורט בTCP נכשל ודרך UDP נצליח... אז קצת פרטים - זה מחשב נייד של Dell עם Windows Vista Home. הפיירוול של וינדוס מבוטל, בנתב אני מוגדר כDMZ. מתחבר ברשת אלחוטית עם המחשב אין לי פיירוול, משתמש בAvast בתור anti-virus. ניסיונות עד עכשיו: ביטול antivirus ביטול DMZ והעברת פורטים (יש לציין שאותה תופעה חוזרת על עצמה בשתי רשתות שונות, עם נתבים שונים וספקיות שונות - בשתיהם הייתי מוגדר DMZ וניסיתי גם לבטל ולהעביר פורטים). ביטול הProtected Mode בהגדרות של IE (מצאתי את זה באיזה פורום באינטרט). הפעלה של הפיירוול של וינדוס …
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היום חזרתי מחודש בחו"ל, והסתבר לי שבהעדרי היה בבית טכנאי שהחליף מודם והגדיר חיבור L2TP. אני משתמש בראוטר של EDIMAX. הבעיה היא שכנראה בעקבות החיבור (מה זה אומר בכלל??) פתאום דברים לא עובדים, אני לא יכול להתחבר למסנג'ר, להוריד טורנטים, אפילו הצ'אט של פייסבוק לא עולה. ניסיתי להחזיר את ההגדרות ל-DYNAMIC IP אבל המודם לא תומך בזה ואין חיבור לאינטרנט. מה עושים??
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם יש נתב ביתי שניתן להגדיר בו, כמה מקסימום KB תעבורה UP&DOWN ינתן לכל מחשב ברשת? האם אפקטיבי לחבר אנטנה מגבירה לראוטר או שהשיפור אפקטיבי רק בחיבור לכרטיס רשת? תודה
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים _XP שהגדרתי ברשת ביתית וזה עבד יותר משנה בסדר גמור לאחרונה קרסה הרשת הביתית והגדרתי הכל מחדש. הבעייה ממחשב 1 אני מצליח להכנס למחשב 2 ממחשב 2 אני לא מצליח להכנס למחשב 1 ומקבל הודעת שגיאה שאני מצרף כקובץ. במחשב 1 יש 4 משתמשים עם סיסמאות כניסה האם יש רעיון למישהו איך לפתור ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שאני נכנס להגדרות של הראוטר אחרי כמה דפים שאני עובר (2-3) אני מקבל Internet Explorer cannot display the webpage זה קורה ב 3 ראוטרים שונים במחשבים שונים. מה אפשר לעשות?!
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום חברים! אנסה להסביר בקצרה: מחובר ב- ADSL ע"י מודם ATZECH 600E ונתב של אדימקס BR6524N כאשר אני מחובר ישירות למודם ומחייג עם חייגן של בזק הכל נפלא!! ברגע שאני מתחבר דרך הנתב חיבור אלחוטי אני מקבל כרבע רוחב פס ז"א ב - 4 מגה מהירות ההורדה משרתי HTTP לא עוברת את 100 דיברתי עם PIKOK ונאמר לי שהראוטר לא מגביל טרפיק ושיש לדבר עם בזק אבל עדיין לא עונים לי.....מעצבן! בבקשה רעיונות??
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מגדירים על כרטיס רשת Ip Static, ולאחר פירמוט.ה- Ip מוגדר עדין בפעול על הכרטיס? או שזו בכלל הגדרת תוכנה ולא חומרה ולאחר פירמוט היא לא נשמרת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אם אני מנסה לפתוח קישור לא מתוך הדפדפן(לא משנה מה) במקוםלהכנס לדף זה מוריד לי קובץ שלו מישהו יכול לעזור???????
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שיפצתי את הבית והעברתי כבל רשת (לא מוצלב) בקירות בתור הכנה לרשת עתידית שתנוהל ע"י נתב. אני מחכה עד שתקן N יהיה סופי לפני קניית הנתב ובינתיים מעוניין לחבר 2 מחשבים ישירות באמצעות הכבל הנ"ל. אני לא רוצה להתחיל לפרק את הקיים ולהחזיר שוב כשאקנה את הנתב. האם יש גאדג'ט כלשהו שמשמש רק כדי להפוך את אחת היציאות מחיווט "ישר" לחיווט "מוצלב"?
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות נתב חדש שיכסה טווח די גדול, מקור האינטרנט בקצה בקומה תחתונה והמטרה בקצה השני בקומה העליונה וכמובן כל מה שביניהם אז אני פתוח להצעות למשהו במחיר דיסביר ושיהיה תומך N תודה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
בעצם אמרתי הכל כבר בשורת הנושא... הנתב ישמש אותי לחיבור רשת קווית בין 3 מחשבים בבית, וכן כנקודת גישה אלחוטית מדי פעם. כניסת ה-USB דרושה ע"מ לחבר הארד דיסק חיצוני. אני יודע שה-D-LINK DIR-655 מתאים לדרישות, אבל הוא עולה כמעט 700 ש"ח (לפי זאפ). יש דגם אחר? תודה מראש, רני
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-