עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by TheMadKow,

שלום, אני מחובר ל- ADSL (ספק : 012 קוי זהב), במהירות של 1.5. יש בבית כ-3 מחשבים אשר מחוברים כולם ע"י SWITCH. בזמנו, קיבלתי את המודם הנוראי ALE150, בחיבור USB, היצור הזה כל הזמן קרס. לא היה רגע שקט ... אחרי הרבה כאב ראש (תמיכה טכנית של של בזק וקוי זהב), ששניהם הכחישו כל קשר למקרה, עברתי ליישום מורכב יותר של כאב ראש : רבתי עם בזק להחליף את המודם, לפי ידיעות רבות בעיתונות, ואכן, המודם הוחלף. כרגע יש ברשותי את ה- SpeedTouch 510, גרסת תוכנה : 4.2.7.16.0. הוא מתפקד כ"נתב", אני חושב הוא יושב בנפרד עם חיבור ל-SWITCH שלי, מחייג לבד ומתפקד כשרת DHCP. מכיוון ואני בור ועם הארץ ברשתות, אני מתייעץ אתכם : בכמה החודשים האחרונים, אותם בעיוית שהיו לי פעם החלו לצוץ שוב. הקישור …

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  2. לאחרונה, הגיעו לשוק מספר נתבים "דמויי N" התומכים רק ב-150Mbps. רוצים לדעת מי הם ומה התכונות שלהם? האם כדאי לקנות אותם? כל התשובות בפוסט החדש בבלוג שלי -- http://www.netcheif.com/blog/?p=325. הערות והארות, ניתן להשאיר גם בבלוג עצמו. סופ"ש טוב. CHEIF

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  3. שלום, האם מישהו מכם נתקל פעם בבעיה כזו? לפני שבוע ערך התחברתי לאינטרנט, קו של בזק +ספק של נטויזן. אינטרנט של 10 מגה היום לראשונה התחלתי להוריד משהו כבד, ולהפתעתי הרבה במשךמספר שעות הוא ירד במהירות מקסימלית. ככה ירדו להם להם בערך 6 גיגה. ולקטע החשוד אחרי בער ך3 שעות של הורדה האינטרנט חדל לעבוד. לאח שהתקשרתי לשירות של בזק הם אמרו שלא ניתן לספק לי שירות של 10 מגה, אלא רק לאחר שיבוא טכנאי, כמובן בעוד שבוע. בינתיים עשו לי טובה ונתנו לי לגלוש במהירות 1.5 מישהו נתקל פעם במשהו כזה? יש משהו לעשות? תודה, על כל מקרה

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  4. Started by Nati Kufra,

אני מחובר לסיבים 1000/100 הפורט בנתב מראה על 1000 בתצוגת הראוטר בממשק בפועל מקבל 100 העלאה ו 150 הורדה האם יש פרמטרים בנתב לפתרון

5. שלום כולם יש לי כבלים 750 של ברק עם מודם של טרויון וראוטר של אדימקס 6104k עכשיו הראוטר מחובר למודם בעזרת כבל רשת ישיר וומהראוטאר יש 2 כבלים ישרים אחד למחשב של אחי ואחד למחשב שלי עד היום שיחקנו כול פעם קונטאר סטרייק ברשת עם וונטרילו ומירק פתוחים והכול סבבה פינגים מצוינים גם כאשר כול אחד משחק לבד בסרבר אחר או ששנינו באותו סרבר עכשיו היום לא יודע למה אני ואחי נכנסים לאותר שרת התחילו לנו לאגים קטלניים 4000 פינג כול אחד וגם בוונטרילו אני לא יודע מה קרה ניסתי לאפסה תראוטר לנתק את הראוטר והמודם והמגבר ולחבר שוב ושוב זה קורה לא משנה מה העיקר שהוא משחק בשרת אחר ואני משחק באותו שרת או שרת אחר נהיהם לאגים קטלנים מה ניתן לעשות ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. המחשב הינו נייח, ממוקם במרחק 10-12 מטר עם 2-3 קירות מהנקודה של הכבלים, החיבור משמש מחשב אחד בלבד. החיבור לאינטרנט הוא כבלים של הוט במהירות 1.5 מגה. התקציב לכרטיס ולראוטר עד 500-550 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם אני לפני מעבר לדירה חדשה ואני רוצה להתקין שקעי lan בכל החדרים ובסלון כאשר כל הכבלים ייתחברו לראוטר שימוקם בארון תקשורת. עד לפה הכל מובן, השאלה שלי היא כזאת, האם יש לעשות מאין Mesh קווי, כלומר לחבר מכשיר קצה בחלק מהחדרים באופן קווי לצורך אינטרנט אלחוטי בחדרים אבל שעדיין יישב על אותה רשת שיושב הראוטר בארון התקשורת. אדגיש שאני לא מעוניין ב- mesh אלחוטי מלא. תודה.

8. Started by Kululu,

היי יש לי שאלה בקשר לשחק ב-Lan כאשר החיבור עצמו הוא אלחוטי ולא בכבל. בניסיון שהיה לי לאחרונה, כאשר יצרתי משחק או ניסיתי להצטרף למשחק כאשר אני מחובר ב-wlan לראוטר בבית לא יכולתי לראות את המשחק. ברגע שחיברתי את המחשב בכבל זה עבד פיקס. המשחק הוא dawn of war 2. אבל אני מאמין שזה יקרה בכל משחק. האם צריך להוסיף איזה פרוטוקול בשביל לשחק ב-Lan? כי בעיקרון זה צריך להיות זהה רק שהחיבר הוא לא פיזי. כמו כן יש שיתוף בין המחשבים בכל מה שנוגע לרשת, רק במשחק זה לא מזהה אותו.

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  9. אני בעל ROUTER SBOX של CHECKPOINT הידוע כבעל FIREWALL פנימי. אני מצליח להתחבר ל ICQ, לשלוח קבצים, להתחבר ל KAZAA לשלוח ולקבל קבצים, וכך גם ב IRC... שאלתי היא למה אינני מסוגל להתחבר לתוכנה כמו DIRECT CONNECT ++ או EDONKEY??? ששמם מתחברים גם לסרברים, אבל גם ב IRC אינ מתחבר לסרברים וגם ב ICQ, וגם ב KAZAA יש צורך בחיבור ראשוני לסרבר. למה באילו אני לא מסוגל? האם אהיה חייב לפתוח פורט בשביל זה? אבל בתוכנות האחרות לא נאלצתי??. עזרה, אמיר.

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by taurus007,

אין לי כוח להתקשר לבזק בינלאומי שיעשו ועידה עם הכבלים לגבי החלפת פול כתובות , יש איזשהי פקודה להעביר למודם שיבקש אייפי חדש לגמרי ? אני יושב על פול כתובות של 212 ואני רוצה להחליף ל84 בלי שיחה , עכשיו ניסיון ידני ואז להחזיר לאוטומטי לא עבד , כולל כיבוי ממושך של המחשב והחלפת סלוטים בהאב , למישהו יש עוד רעיון ? יש לי האב שאליו מחוברים 2 מחשבים מחשב אחד מקבל את הפול הנכון מחשב שני לא

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by BeNDeR,

הייי : ) הרבה מאוד זמן לא הייתי פה ! : ) זה טוב לחזור : ) יש לי בעיות עם שיתוף האינטרנט ! עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי תשובה :-\ !!! אז ככה יש לי ADSL והספק ( 012 ) ויש לי בבית שני מחשבים ושניהם מחוברים ברשת כמו שצריך בלי בעיות ! עכשיו עשיתי שיתוף אינטרנט והכל עבד וגם עדיין עובד ! אבל במחשב השני לא כל האתרים עולים !! משהו מאוד משונה !! חלק עובדים וחלק מזהים שהכתובת קיימת אבל מאוד מאוד מאוד מתקשים להכנס אליהם ולרוב לא מצליחים להכנס אליהם ! !!! עכשיו אין לי firewall !! ולא כל תוכנה של הגנה !@!@!@ אז למה זה קורה ??? תודה בכל אופן ! : )

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  12. שלום, יש ברשותי מספר שנים נתב מבית NETGEAR 614 מחובר למודם Siemens C2-10 בזק סופסוף פרשו את רשת ה-NGN בבת ים כעת אני על מהירות 5Mb האם הראוטר יתמוך במהירות 10Mb? יש דרך לבדוק? המודם שברשותי תומך עד 15Mb ככול הזכור לי ללא בעיה כלל.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by CyberSpider,

תופעה מעניינת ביותר: על שני המחשבים רץ לינוקס רד הט 9. חיברתי אותם בחיבור ישיר (כבל מוצלב) הכל עבד נהדר - שמחתי ;D שמתי על אחד המחשבים XP SP2, חיברתי - שמיש ;D שמתי על המחשב השני גם XP SP2, הגדרתי הכל - לא עובד... ??? הגדרתי כמו שרשום במדריך לשיתוף אינטרנט - כלום... אפילו פינגים לא עוברים - לא מראשון לשני ולא הפוך... וינדוס כותב שיש קונקט... אין שום פיירוול, כלום... הכל כמו שצריך... בקיצור, WDF?!? תודה

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by yaloner,

שלום לכולם, התחברתי עכשיו לאינטרנט של hot והטכנאי אמר לי שיש במודם אפשרות שיהיה גם ראוטר אלחוטי אבל זה מנוטרל ע"י החברה ונפתח רק למי שמשלם תוספת לרשת ביתית. מישהו יודע על איזה חסימה מדובר? תודה

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. יש לי WINDOWS XP בשני המחשבים שלי ברשת, ועכשיו אני רוה לדעת איך אני יכול לכבות את המחשב השני ברשת שלי. שמעתי שיש איזה פקודה שצריך לרשום אבל אין לי מושג, אז אולי תוכלו לתת לי רעיון כי המחשב השני נמצא רחוק בבית ואני מעדיף לסגור אותו דרך המחשב שלי. בתודה אוהד ???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. נורת הכרטיס רשת בדסקטופ שלי מהבהבת (לא דולקת קבוע) ובלפטופ אין בכלל אור. זה כבל מוצלב. יש איזה SETTINGS ששכחתי ? תודה אנשים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. there is somebody who is traing to break in to my PC and i have his IP, DNS, Node, netBIOS, group and MAC. i dont know what all that shit means but i whant to get him back, i know he is from israel and on KAVEY-ZAHAV. what can i do to get back at him?

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  18. אני רוצה להקים רשת לשלושה מחשבים והשאלות שלי הן כיצד אני מקנפג את הראוטר הבנתי שצריך לגשת לכתובת אייפי מסוימת אבל איך אני ניגש אליה אם אין לי אינטרנט?<(הרי המודם מתחבר לראוטר ואז הוא לא מחייג אז אין קישוריות עד שאני בעצם מקנפג את הראוטר דרך הכתובת ההיא.) מהמודם לראוטר איזה כבל מחברים? מוצלב או רגיל? מהראוטר לשאר המחשבים איזה כבל לחבר מוצלב או רגיל? בכל המחשבים אני מגדיר אייפי ידני או DHCP? האם יהיה מחשבי לקוח ומחשב מארח? תודה רבה לכולם

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  19. היום בבוקר הייתה תקלה כביכול בהוטנט - המהירות אצלי לא עברה 4MB, לאחר שבוע שהכל עבד בצורה תקינה. שיחה עם הוט פתרה את הבעיה.

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by shahar0z,

שלום לכולם! עברתי לפני כחצי שנה מהוט לבזק (40 מגה) קיבלתי מהם את הנתב הנ״ל למרות שאמרתי שכבר יש לי נתב ואני אשמח לקבל במקום רק מודם, הם התעקשו לתת לי אותו ולא לתת לי מודם. לפני כמה חודשים החלו בעיות ניתוקים (מתנתק ואז ישר מתחבר בחזרה) ואז זה גרם לי להתחיל להסתכל על החיבור שלי לרשת. מסתבר שה5ghz של הנתב זה רק 300mbs והנתב השני שלי br-6478ac והמחשב שלי תומכים בac מה שגורם לי להרגיש קצת מרומה. אל חשש אמרתי לעצמי. כל מה שעלי לעשות הוא לקחת כבל רשת ולחבר בין השניים! אך אבוי - החיבורים בנתב של בזק הם רק 100mb. עד כמה מה שאמרתי עכשיו נכון? הרשת שלי תישאר איטית כל עוד ואני משתמש בנתב הזה? אפשר לקנות מודם בנפרד? או לחילופין להחזיר לבזק את הנתב בתמורה למודם? או שאני סתם מפונק? תודה…

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  21. Started by hag911,

טוב אז נגמרה לי ההתחייבות עם 012, לא היה לי בעיות בטורנטים, TL עבד מעולה, אבל במשחקים הפינגים קופצים לשמיים(250), לעומת חבר שלי שיש לו 014... עם פינג 180,ואין לו חבילת גיימרים פעם שמעתי ש013 טובים, אבל הם התאחדו עם נטוויזן..., אז לא ;D 012 עם סמייל.... ומה שנשאר זה בעצם את 014, אבל מצד שני לפי מה שקראתי פה רק בלילות המהירות גבוהות... 012 ו-014 הציעו לי 40 שקל בחודש..., 3 מגה- תשתית יש לי של הוט.. אז מה עושים!?!?!?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  22. אני מנסה את המדריך שיש בנטצ'יפ, שיניתי את האייפי ל 192.168.1.99, אני מצליח לבטל DHCP, שם על WDS, שם SSID שונה מהמקור, מכניס את כתובת הMAC (ניסיתי גם את זו שאני מקבל לרשת האלחוטית וגם את זו שחרוטה על ההוט בוקס), הבעיה היחידה שנתקלתי בה היא שבהוט בוקס עצמו אני לא מוצא שום מקום להכניס את ה MAC של האדימקס... בכל מקרה שלא ניסיתי אני לא מצליח לקבל איפי בטווחים שההוט בוקס נותן... אם מישהו הצליח - אנא תעזרו ! חצי בית לא מכוסה לי.... תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. חיברתי 2 מחשבים עם כבל מוצלב..ויש לי 2 בעיות: -אני לא יכול לשתף קבצים במחשב השני. אני יכול "לקחת" את הקבצים המשותפים של המחשב הראשון אבל לשתף מהשני אני לא יכול. גם להיכנס אל התיקייה של המחשב השני אני לא יכול..(כולל תמונה) -האינטרנט במחשב השני לא פועל אחרי שבחרתי באפשרות של שיתוף האינטרנט בין 2 המחשבים. (כולל תמונה) [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  24. שלום! בשבועיים האחרונים החלפתי את ספק האינטרנט המהיר שלי בכבלים לנטוויז'ן שהבטיחו את הפס הרחב ביותר 1.3 ג'יגה ועוד כמה בלבולים ובימים האחרונים יש לי טונה בעיות - להרבה אתרים הוא בקושי נכנס, במירק הוא עשה לי בעיות ולפורום האהוב הזה הוא לא רוצה להיכנס פעמים רבות! התקשרתי לתמיכה הטכנית ובתקליט אמרו שיודעים על בעיות תקשורת בכבלים אז רציתי לדעת אם אתם יודעים משהו בנושא ויכולים לפרט וגם מתי אמרוים לסדר את זה. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  25. אני צריך נתב תומך בl2tp. דרך אגב יש את הנתב של edimax br6104k שעולה בסיביבות ה250 אבל תומך בpptp ואני לא רוצה להתחבר מהשיטה העקומה, אבל ראיתי שרשום באיזה מקום שהוא תומך. אבל באתר היצרן לא רשום שהוא תומך!!! מישהו יודע ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים