רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני לפני מעבר לדירה חדשה ואני רוצה להתקין שקעי lan בכל החדרים ובסלון כאשר כל הכבלים ייתחברו לראוטר שימוקם בארון תקשורת. עד לפה הכל מובן, השאלה שלי היא כזאת, האם יש לעשות מאין Mesh קווי, כלומר לחבר מכשיר קצה בחלק מהחדרים באופן קווי לצורך אינטרנט אלחוטי בחדרים אבל שעדיין יישב על אותה רשת שיושב הראוטר בארון התקשורת. אדגיש שאני לא מעוניין ב- mesh אלחוטי מלא. תודה.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
- 2 followers
-
-
היי יש לי שאלה בקשר לשחק ב-Lan כאשר החיבור עצמו הוא אלחוטי ולא בכבל. בניסיון שהיה לי לאחרונה, כאשר יצרתי משחק או ניסיתי להצטרף למשחק כאשר אני מחובר ב-wlan לראוטר בבית לא יכולתי לראות את המשחק. ברגע שחיברתי את המחשב בכבל זה עבד פיקס. המשחק הוא dawn of war 2. אבל אני מאמין שזה יקרה בכל משחק. האם צריך להוסיף איזה פרוטוקול בשביל לשחק ב-Lan? כי בעיקרון זה צריך להיות זהה רק שהחיבר הוא לא פיזי. כמו כן יש שיתוף בין המחשבים בכל מה שנוגע לרשת, רק במשחק זה לא מזהה אותו.
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני בעל ROUTER SBOX של CHECKPOINT הידוע כבעל FIREWALL פנימי. אני מצליח להתחבר ל ICQ, לשלוח קבצים, להתחבר ל KAZAA לשלוח ולקבל קבצים, וכך גם ב IRC... שאלתי היא למה אינני מסוגל להתחבר לתוכנה כמו DIRECT CONNECT ++ או EDONKEY??? ששמם מתחברים גם לסרברים, אבל גם ב IRC אינ מתחבר לסרברים וגם ב ICQ, וגם ב KAZAA יש צורך בחיבור ראשוני לסרבר. למה באילו אני לא מסוגל? האם אהיה חייב לפתוח פורט בשביל זה? אבל בתוכנות האחרות לא נאלצתי??. עזרה, אמיר.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אין לי כוח להתקשר לבזק בינלאומי שיעשו ועידה עם הכבלים לגבי החלפת פול כתובות , יש איזשהי פקודה להעביר למודם שיבקש אייפי חדש לגמרי ? אני יושב על פול כתובות של 212 ואני רוצה להחליף ל84 בלי שיחה , עכשיו ניסיון ידני ואז להחזיר לאוטומטי לא עבד , כולל כיבוי ממושך של המחשב והחלפת סלוטים בהאב , למישהו יש עוד רעיון ? יש לי האב שאליו מחוברים 2 מחשבים מחשב אחד מקבל את הפול הנכון מחשב שני לא
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייי : ) הרבה מאוד זמן לא הייתי פה ! : ) זה טוב לחזור : ) יש לי בעיות עם שיתוף האינטרנט ! עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי תשובה :-\ !!! אז ככה יש לי ADSL והספק ( 012 ) ויש לי בבית שני מחשבים ושניהם מחוברים ברשת כמו שצריך בלי בעיות ! עכשיו עשיתי שיתוף אינטרנט והכל עבד וגם עדיין עובד ! אבל במחשב השני לא כל האתרים עולים !! משהו מאוד משונה !! חלק עובדים וחלק מזהים שהכתובת קיימת אבל מאוד מאוד מאוד מתקשים להכנס אליהם ולרוב לא מצליחים להכנס אליהם ! !!! עכשיו אין לי firewall !! ולא כל תוכנה של הגנה !@!@!@ אז למה זה קורה ??? תודה בכל אופן ! : )
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מספר שנים נתב מבית NETGEAR 614 מחובר למודם Siemens C2-10 בזק סופסוף פרשו את רשת ה-NGN בבת ים כעת אני על מהירות 5Mb האם הראוטר יתמוך במהירות 10Mb? יש דרך לבדוק? המודם שברשותי תומך עד 15Mb ככול הזכור לי ללא בעיה כלל.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תופעה מעניינת ביותר: על שני המחשבים רץ לינוקס רד הט 9. חיברתי אותם בחיבור ישיר (כבל מוצלב) הכל עבד נהדר - שמחתי ;D שמתי על אחד המחשבים XP SP2, חיברתי - שמיש ;D שמתי על המחשב השני גם XP SP2, הגדרתי הכל - לא עובד... ??? הגדרתי כמו שרשום במדריך לשיתוף אינטרנט - כלום... אפילו פינגים לא עוברים - לא מראשון לשני ולא הפוך... וינדוס כותב שיש קונקט... אין שום פיירוול, כלום... הכל כמו שצריך... בקיצור, WDF?!? תודה
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחברתי עכשיו לאינטרנט של hot והטכנאי אמר לי שיש במודם אפשרות שיהיה גם ראוטר אלחוטי אבל זה מנוטרל ע"י החברה ונפתח רק למי שמשלם תוספת לרשת ביתית. מישהו יודע על איזה חסימה מדובר? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP בשני המחשבים שלי ברשת, ועכשיו אני רוה לדעת איך אני יכול לכבות את המחשב השני ברשת שלי. שמעתי שיש איזה פקודה שצריך לרשום אבל אין לי מושג, אז אולי תוכלו לתת לי רעיון כי המחשב השני נמצא רחוק בבית ואני מעדיף לסגור אותו דרך המחשב שלי. בתודה אוהד ???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נורת הכרטיס רשת בדסקטופ שלי מהבהבת (לא דולקת קבוע) ובלפטופ אין בכלל אור. זה כבל מוצלב. יש איזה SETTINGS ששכחתי ? תודה אנשים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
there is somebody who is traing to break in to my PC and i have his IP, DNS, Node, netBIOS, group and MAC. i dont know what all that shit means but i whant to get him back, i know he is from israel and on KAVEY-ZAHAV. what can i do to get back at him?
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת לשלושה מחשבים והשאלות שלי הן כיצד אני מקנפג את הראוטר הבנתי שצריך לגשת לכתובת אייפי מסוימת אבל איך אני ניגש אליה אם אין לי אינטרנט?<(הרי המודם מתחבר לראוטר ואז הוא לא מחייג אז אין קישוריות עד שאני בעצם מקנפג את הראוטר דרך הכתובת ההיא.) מהמודם לראוטר איזה כבל מחברים? מוצלב או רגיל? מהראוטר לשאר המחשבים איזה כבל לחבר מוצלב או רגיל? בכל המחשבים אני מגדיר אייפי ידני או DHCP? האם יהיה מחשבי לקוח ומחשב מארח? תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היום בבוקר הייתה תקלה כביכול בהוטנט - המהירות אצלי לא עברה 4MB, לאחר שבוע שהכל עבד בצורה תקינה. שיחה עם הוט פתרה את הבעיה.
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! עברתי לפני כחצי שנה מהוט לבזק (40 מגה) קיבלתי מהם את הנתב הנ״ל למרות שאמרתי שכבר יש לי נתב ואני אשמח לקבל במקום רק מודם, הם התעקשו לתת לי אותו ולא לתת לי מודם. לפני כמה חודשים החלו בעיות ניתוקים (מתנתק ואז ישר מתחבר בחזרה) ואז זה גרם לי להתחיל להסתכל על החיבור שלי לרשת. מסתבר שה5ghz של הנתב זה רק 300mbs והנתב השני שלי br-6478ac והמחשב שלי תומכים בac מה שגורם לי להרגיש קצת מרומה. אל חשש אמרתי לעצמי. כל מה שעלי לעשות הוא לקחת כבל רשת ולחבר בין השניים! אך אבוי - החיבורים בנתב של בזק הם רק 100mb. עד כמה מה שאמרתי עכשיו נכון? הרשת שלי תישאר איטית כל עוד ואני משתמש בנתב הזה? אפשר לקנות מודם בנפרד? או לחילופין להחזיר לבזק את הנתב בתמורה למודם? או שאני סתם מפונק? תודה…
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
טוב אז נגמרה לי ההתחייבות עם 012, לא היה לי בעיות בטורנטים, TL עבד מעולה, אבל במשחקים הפינגים קופצים לשמיים(250), לעומת חבר שלי שיש לו 014... עם פינג 180,ואין לו חבילת גיימרים פעם שמעתי ש013 טובים, אבל הם התאחדו עם נטוויזן..., אז לא ;D 012 עם סמייל.... ומה שנשאר זה בעצם את 014, אבל מצד שני לפי מה שקראתי פה רק בלילות המהירות גבוהות... 012 ו-014 הציעו לי 40 שקל בחודש..., 3 מגה- תשתית יש לי של הוט.. אז מה עושים!?!?!?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני מנסה את המדריך שיש בנטצ'יפ, שיניתי את האייפי ל 192.168.1.99, אני מצליח לבטל DHCP, שם על WDS, שם SSID שונה מהמקור, מכניס את כתובת הMAC (ניסיתי גם את זו שאני מקבל לרשת האלחוטית וגם את זו שחרוטה על ההוט בוקס), הבעיה היחידה שנתקלתי בה היא שבהוט בוקס עצמו אני לא מוצא שום מקום להכניס את ה MAC של האדימקס... בכל מקרה שלא ניסיתי אני לא מצליח לקבל איפי בטווחים שההוט בוקס נותן... אם מישהו הצליח - אנא תעזרו ! חצי בית לא מכוסה לי.... תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
חיברתי 2 מחשבים עם כבל מוצלב..ויש לי 2 בעיות: -אני לא יכול לשתף קבצים במחשב השני. אני יכול "לקחת" את הקבצים המשותפים של המחשב הראשון אבל לשתף מהשני אני לא יכול. גם להיכנס אל התיקייה של המחשב השני אני לא יכול..(כולל תמונה) -האינטרנט במחשב השני לא פועל אחרי שבחרתי באפשרות של שיתוף האינטרנט בין 2 המחשבים. (כולל תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום! בשבועיים האחרונים החלפתי את ספק האינטרנט המהיר שלי בכבלים לנטוויז'ן שהבטיחו את הפס הרחב ביותר 1.3 ג'יגה ועוד כמה בלבולים ובימים האחרונים יש לי טונה בעיות - להרבה אתרים הוא בקושי נכנס, במירק הוא עשה לי בעיות ולפורום האהוב הזה הוא לא רוצה להיכנס פעמים רבות! התקשרתי לתמיכה הטכנית ובתקליט אמרו שיודעים על בעיות תקשורת בכבלים אז רציתי לדעת אם אתם יודעים משהו בנושא ויכולים לפרט וגם מתי אמרוים לסדר את זה. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני צריך נתב תומך בl2tp. דרך אגב יש את הנתב של edimax br6104k שעולה בסיביבות ה250 אבל תומך בpptp ואני לא רוצה להתחבר מהשיטה העקומה, אבל ראיתי שרשום באיזה מקום שהוא תומך. אבל באתר היצרן לא רשום שהוא תומך!!! מישהו יודע ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בבית רשת אלחוטית עם 3 מחשבים (כרטיסי רשת אלחוטית בתוך המחשבים, ונתב של חברת אסוס), ובזמן האחרון במחשב מסויים אני לא מצליח לגלוש לפעמים (לא ניתן להיכנס לאף אתר) אע"פ ש ICON ההתקשרות= מצב מקושר ועוצמת אות מצויין מה ניתן לבדוק/לשנות כדי לטפל בבעיה?
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום ברשותי ראוטר וכרטיס PCMCIA (נייד) אלחוטיים של EDIMAX (ראוטר 6114Wg וכרטיס EW-7108PCg). רציתי לדעת אם אפשר לשנות את האות של שני המכשירים.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית... אחד פועל על XP שהוא דרך קוי.. ושני האלחוטים ב98.. האינטרנט פעל בכל המחשבים עד שהחלטתי לשתף קבצים בניהם אז הקצאתי לכל מחשב IP קבוע ... במדריך שקראתי לעשות את זה היה פירוט רק על ווינדוס XP.. עכשיו בקצאת IP בשני הוונדוסים זה דומה אבל כל הקטע של הDNS בכלל לא.. עכשיו נתקעתי בלי אינטרנט בשני ה98 ולפי דעתי זה בגלל ההגדרות של הDNS.. בבקשה תעזרו לי!!! איך מגדירים בווינדוס 98 DNS... אגב אני באינטרנט זהב! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני כרגע מחובר דרך בזק בינלאומי. קיבלתי הצעה מאקטקום על אותה חבילה במחיר זול יותר ממה שאני משלם לבזק בינלאומי (הבדל מחירים 15שח כל חודש). מה דעתכם, שווה לעבור? אגב, שמעתי שהם נותנים IP סטטי - זה נכון? כי חשוב לי להישאר עם IP דינמי.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי ככה יש לי תשתית הוט 45 ש"ח בחודש 1.5 הורדה 192 העלאה 16 יש לי ספקית ברק 013 לפעמים האינטרנט נהיה איתי.. ועוד שאלה אם אני יתקין ראוטר המהירות תרד?ויהו בעיות בשיתוווף? ואיזה ראוטר ממליצים?וכ.רשת?
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-