עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by alonezer,

אחרי 15 האות מתחלש? צריך כאבל מיוחד ? אם כן איזה? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. סוף כל סוף בזק הודיעה ללקוחותיה שהיא הגורם לבעיות הגלישה שהתרחשו בזמן האחרון.. לקוחות בזק בדקו את תיבת המייל שלכם, לאלו שלא קיבלו הנה פירוט תוכן ההודעה: "השדרוג שנותן לך יותר כחברה מס' 1 בשוק האינטרנט בישראל, אנו מאמינים כי עלינו להמשיך ולספק את התשתית הטכנולוגית המתקדמת ביותר. לכן בימים אלו, אנו מבצעים עבודות שדרוג בלבת רשת האנטרנט. מה נותן לך השדרוג? - חווית גלישה מהירה וחלקה ללא "צווארי בקבוק", שתשפר את איכות הגלישה. - שיפור מנגנוני השרידות והעמידות ברשת. - יכולת להעברת נפחי תעבורה גדולים יותר. - הגדלת מגוון התכנים ושירותי הערך המוסף הייחודיים לפס הרחב. על מנת למנוע פגיעה בחווית הגלישה שלך מבוצעות עבודות השדרוג הלילה והבוקר המוקדמות. אולם, ייתכנו תקלות נקודתיות אשר יטו…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Dor Sharon,

יש אצלי בבית סיטואציה בה אני ואחי שנינו גיימרים ומורידים הרבה, אבל רק אצל אחד יושב המודם-ראוטר ואצל השני יש מתאם WIFI TPLINK ARCHER T2U המחשב עם הWIFI חווה גלישה איטית והתנתקויות וכל פתרון אפשרי שניסינו לא עבד (כולל החלפת המודם והחלפת המתאם WIFI מס' פעמים). לא מדובר בחדר ממ"ד, וסה"כ קיר פשוט מפריד בינינו אבל הבעיה עדיין קיימת. בזמן האחרון גיליתי שיש דבר כזה מתאם על גבי רשת חשמל וראיתי שיש את המוצר הזה שיש עליו חוות דעת טובות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=849577 אפשר ביקורות עליו ועל הצורה שבה כל הדבר הזה עובד?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ravid,

היי, יש לי המון שאלות ואני מקווה שתוכלו לעזור לי... יש לי את המחשב שלי (שממנו אני כותב את ההודעה) פלוס מחשב ישן שבניתי בסלון ובקרוב יהיה מחשב נישא שיהיה לאבא שלי. עכשיו בשביל למנוע הפרעות על המחשב שלי צריך לבנות רשת ביתית לכל המחשבים (נחשו על מי הפילו את זה :-\). עשיתי חיפוש בגוגל, קראתי 1000 מדריכים, חיפשתי באתר (ויש המון תוצאות באמת) אבל השתגעתי כבר אז פתחתי דיון. קודם רקע, אני מעוניין שזו תהיה רשת אל-חוטית כי מדובר במרחק גדול בין המחשבים, במחשב שלי אין כרטיס רשת וכך גם במחשב השני מאידך במחשב הנישא סביר להניח שיהיה כרטיס רשת אלחוטית, ומן הסתם המחשב שלי יהיה השרת. במחשב שלי יש מודם מסוג ALE 180 או שזה 181 שקיבלתי מבזק שמתאים ל ADSL. אני לא מעוניין שכל זה יצא במחיר גבוה מ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Asafalfa,

טוב אני האמת כבר מאבד את הראש כאן ... יש לי מחשב שמחובר באופן ישיר לאינטרנט (אני מדבר על זה שכלל אין לי ROUTER שמחובר לעוד כמה מחשבים) המודבר מדובר זה AZTECH ROUTER DSL-600E רגיל שמקבלים מחברת בזק ... ומלפני כמה ימים אני פתאום ראיתי כי ברגע שאני עושה בדיקה דרך ה UTORRENT בנושא PORTFORWARD אני כול הזמן רואה שהוא סגור , יש לציין כי נעשה נסיון של כיבוי הדלקה , חיבור מחדש, הפעלה מחדש של המחשב, כיבוי ה ZA אבל עדיין בעיות :\... משהו נתקל בבעיה משהו אחד אחרון ב EMULE אין לי כלל בעיות :\... יש לציין בנוסף שנעשה נסיון להוסיף בכניסה למודם את הפורט אבל מסיבה לא ברורה כל פעם שרציתי לשמור את חוק שכתבתי זה עשה לי ERROR: Error found on page... מה שבטוח שמעולם לא היה לי את הבעיות האלה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היה לי מודם USB הוא התקלקל לי, קיבלתי מודם רשת עבד טוב עכשיו שוב אותה בעיה שהיתה לי עם המודם USB האם כדאי לי לקנות מודם רשת (לא אלחוטי בעצמי) או שבזק מחליפים לי או משהו כזה אם כן, אז אפשר קישור למודם רשת איכותי שישרת אותי נאמנה והוא גם יותר טוב ממה שמקבלים מבזק. תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by rinatk,

שלום, הראוטר שלי מחובר לאינטרנט של פרטנר (100 מגה) על תשתית בזק. היום העברתי כבל רשת חדש כ7 מטר עד לסוויץ' בחדר אחר. חיברתי את הסוויץ' למחשב ווינדוס 10 והרצתי בדיקת מהירות, יצא מעולה: 80+ מגה לשנייה. חיברתי כבלי רשת נוספים מהסוויץ' למחשב מק ולמאריך טווח*, ובמק היתה מהירות דומה. לאחר הדלקת מאריך הטווח פתאום המהירות בווינדוס נפלה ל8-10 מגה (בחיבור קווי), וראיתי שבסוויץ' הנורה של החיבור אליו הפכה לכתומה במקום ירוקה. ניסיתי לנתק ולחבר את שני הקצוות של הכבל למחשב, חיברתי את הכבל של המק לוינדוס והחיבור הפך לכתום ואיטי, ריסטטתי את המחשב, פתחתי את ה device manager וניסיתי לעדכן את הדרייברים של כל מתאמי הרשת שם... …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. האם יש אפשרות לחבר מדפסת לרשת ביתית כך שלא יהיה צורך שמחשב יהיה דולק בשביל להדפיס ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. כידוע לכם, אני נמצא בתערכות CES 2010 הנערכת בלאס ווגס, ארה"ב. CES היא תערוכת המחשבים והאלקטרוניקה הבידורת הגדולה בעולם וחברות רבות מנצלות את האירוע הזה על מנת להכריז על מוצרים חדשים. בשרשור הזה איידע אותכם על חדשות ואירועים המתרחשים בתערוכה. ==================================== חברת D-LINK הציגה שורה ארוכה של מוצרים חדשים בתערכות CES 2010 ואתם מוזמנים לקרוא עליהם כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=89. אמנם זה פחות קשור לתחום הפורום הזה, אבל תוכלו למצוא בבלוג גם מידע על המחשבים הניידים החדשים של חברת ASUS. עדכונים נוספים יפורסמו במהלך היום -- הרשמו ל-RSS של הבלוג ותקבלו עדכון ישיר. CHEIF

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי בבית מחשב נייד ומחשב רגיל והצלחתי להשיג לי איזה כרטיס רשת אלחוטי למחשב השולחני בכל מקרה אני מנסה כבר כמה שעות להגידר רשת בינהם ללא ראוטר ולשתף את האינטרנט כמו שמגדירם בין שני מחשבים המחוברים בכבל ישירות אחד לשני בכל מקרה עד עכשיו לא הצלחתי משום מה כאשר אין ראוטר שמשדר אז WINDOWS רואה את הכרטיס כלא פעיל או לא תקין בשני המחשבים אם יש לכם רעיונות לפתרון אני אשמח לעזרה תודה למגיבים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי מודם של מת"ב ואני מחובר דרך בזק בינ"ל . אני צריך עוד מודם למחשב אחר, השאלה היא אם אני צריך להזמין מנוי נוסף אצל בזק או שאפשר להשתמש באותו username. ובכלל - מי הספקית הכי פחות איטית (...) והכי פחות בעייתית?

12. Started by pchardware,

שלום רב. אנא עזרו לי ! אני רוצה למצוא שירות אירוח עם שרתים בישראל ! דרישות : שרת NT שטח : 100MB תעבורה חודשית : 10GB דואר POP3 וכו'... בדקתי את המחירי החברות הגדולות : אינטרנט זהב, בזק בינלאומי, ברק.... ונכנסתי להלם !!! אנא מכם - תנו עצה לחברה לא יקרה מידי עם שירות טוב וכמובן - מהירות ויציבות ! תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. הבעיה זה לא המהירות שיש לכם אצל הספק אלה האתרים שלא תומכים ולא מספקים מהירות גבהות אולי רק בהורדה וזה בעיה רצינית ואין פתרון בשביל לדעת כמה אתם באמת מקבלים ותראו שהמהירות הגלישה שלכם הרבה יותר אטית וזה בגלל האתרים שלא משדרגים מהירות כי זה יקר או שאין להם צורך ביותר ואתם סובלים בשביל זה יש תוכנה מעולה שמנתרת את הקו שלכם ומגלה לכם את האמת אצלי יש 100Mbs אבל הממוצה שאני מקבל זה 5Mbs והכי הרבה ולא תמיד עד 10Mbs ממש עלוב מה אפשר לעשות בשביל לפתור את הבעיה ואצל הספק הכול תקין אני מקבל אפילו קצת יותר ממה שיש לי אז הם טוענים שהבעיה היא לא אצלם אז אצל מי הבעיה קישור להורדת התוכנה http://www.softperfect.com/products/networx/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. 1. 200-450 ש"ח 2. יחוברו לראוטר 2 מחשבים בחיבור קווי+מחשב נייד בחיבור אלחוטי+3מכשירי פלאפון עם wifi 3. אחד המחשבים ממוקם בממ"ד והוא מחובר עם כבל רשת 4. בין כל המחשבים בבית קיימת רשת אלחוטית וכן,אני משתף קבצים (ובקרוב גם מדפסת) ברשת 5. לא חייב חיבור מיוחד למדפסת בראוטר,אני יכול לחבר אותה לאחד המחשבים וכנראה שאני יקנה מדפסת עם wifi 6. עם כל מחשב אנחנו מורידים לרוב מוסיקה\סרטים או סתם גולשים באינטרנט לרוב לא בו זמנית בשתי מחשבים 7. יחוברו לראוטר 2 מחשבים בחיבור קווי+מידי פעם ps3+מחשב נייד בחיבור אלחוטי+3מכשירי פלאפון עם wifi 8. תשתית:בזק ספק:בזק בינלאומי מהירות 5m 9. יש לי ראוטר אלחוטי siemens sl2 141 שאני מעוניין להשתמש איתו כדי להגדיל את הטווח של הראוטר החדש 10. חברת נתבים…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by SOLIDUS SNAKE,

אני מעוניין לשדרג את הרשת שלי מה WRT54GL הישן והטוב לנתב שתומך ב 802.11n. איזה נתב מומלץ כיום וגמיש במיוחד להתקנות של FW צד שלישי וכדומה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ohad_n4561,

בס"ד שלום רב, יש לי רשת ביתית בעלת 2 מחשבים. בתקופה האחרונה (בערך לפני חודשיים), אני מקבל הדועות מהאנטיוירוס (Kaspersky Internet Security 2009) שמתרחש ניסיון פריצה מפורט 1434 וכל פעם כתובת IP שונה, ושהפריצה לא נחסמת. בעקבות כך למחשב השני שמחובר לרשת דרך כרטיס רשת אלחוטי נמחק הכונן, ועכשיו הוא בתיקון. ביום שישי לאחר שקיבלתי כמה הודעות על ניסיון פריצה מהאנטיוירוס, נסגר החשבון שלי ולא יכולתי להיכנס למחשב, אך בגלל שיש לי Vista Ultimate הכונן לא נמחק כי יש עליו הצפנה של Bitlocker של Vista. היום לאחר שפירמטתי את המחשב והתקנתי עליו Windows 7 , נדהמתי לגלות שעוד פעם קיבלתי הודעות על ניסיון פריצה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא, מיכוון שיש לי חומר על הכונן. אני רק רוצה לציין ש…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by kupo,

שלום, לא מזמן ניסיתי לחבר מחשב לרשת אלחוטית, המחשב מזהה את האות (משהו כמו 90% ) ומקבל את הסיסמא שהכנסתי אבל עדיין לא מצליח להתחבר לאינטרנט ההודעה שאני מקבל זה limited or no connectivity. בדקתי כבר שהכתובת IP שניתנת למחשב היא אוטומטית. וחוץ מזה שכשבעבר חיברו מחשב נייד לרשת לא היה צריך לשנות כלום בהגדרות של הראוטר אז אני מניח שהבעיה במחשב ולא בראוטר וגם הבאתי את המחשב הנייד לחדר של המחשב שאני מנסה לחבר ולא היתה בעיה עם האינטרנט. רעיונות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by albert13,

אני רוצה לפתוח שני פורטים לMW2 שיעבוד יותר מהר אבל איך פותחים אותם?אני לא מוצא את האפשרות...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by buildy,

שלום, כבר תקופה ממושכת שאני עם הבעיה הזאת והנה הבעיה: מבוא קצרצר: יש לי הוטבוקס 2 והוא מחובר למחשב דרך כבל איטרנט, בעיה כבר אצלי שנתיים. כל 30 דקות כזה מתנתק לי האינטרנט האורות על ההוטבוקס 2 מהבהבים במשך דקה עד שיש אינטרנט. זה קורה מאוחר בבוקר, ביום וגם בערב כל 30 דקות. ניסיתי להחליף אותו (להחליף בהוטבוקסים 2 אחרים) כמה פעמים ולא עבד, התקשרתי אל הוט והם אמרו שהם שינו הגדרה ואז יעבוד אבל לא עבד בכלל. אני לא יודע מה הבעיה, האינטרנט מתנק 10 פעמים ביום . תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אוקי יש לי ראוותר על 4 מחשבים ואני רוצה לראות כמה היא המהירות שלי. יש איזה אפשרות לעשות את זה ? תוכנה או כל דבר אחר... תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Cheif,

כבר עמדתי לכתוב פוסט בנושא, אבל דרור פויר בגלובס אמר את זה באופן מעולה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000641060

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by lompy,

יש לי מודם בזק ROTAL 1320A ואני משתמש בו כנתב למי שמכיר את JDOWNLOADER יש שם אופציה להתחבר לספק מחדש אוטומטית בסיום כל הורדה על מנת לקבל כתובת IP חדשה. בנתב הקודם שמת זה עבד מצויין. השתמשתי באופציה של LIVEHEADER/CRUL אבל בנתב הזה ,זה פשוט לא עובד.אני חושב שסיבה היא שאת הסיסמה מזינים בחלון POPUP ולא בעמוד רגיל ולכן הוא מתעלם מהחלק הזה מסיבה כל שהיא. חפרתי את גוגל ,ניסתי את להשתמש בשיטה של CLR SCRIPT,ניסתי להתחכם ולהשתמש בכתובת http://USER:PASS@10.0.0.138 אבל כלום לא עבד,אני ממש מתוסכל מזה . יש פה משהוא שאולי הצליח לעשות את זה עם הנתב הזה או מכיר דרך לגרום לנתב להתנתק והתחבר דרך ה COMMAND LINE.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ariel007,

שלום, כבר שנים אני מחובר לאינטרנט דרך נטוויז'ן בתשתית הוט. היום שדרגתי את המהירות אצל שתיהן ל-100 מגה וניגשתי לבדוק את המהירות באתר שלהם. ובכן, באתר הבדיקה של הוט או נטוויז'ן אני מקבל רק 65 מגה. מצד שני באתר Speedtest יש שרתים שמראים לי מהירות של 97-98 מגה. איך זה, ומה הבדיקה הנכונה? כמו כן אני מחובר דרך הוטבוקס הדגם הראשון. הוא תומך ב-100 מגה או שאני צריך ללחוץ לקבל הוטבוקס 2? תודה לעונים

24. Started by DL,

היי, אני מתחבר מחר לאנלימיטד ומחפש המלצה על ראוטר AC טוב עם חיבורי 1G קוויים, הם מציעים לי את ה D-link 825 ב 300 שקל, אבל קראתי בכל מיני מקומות שיש לו בעיות ניתוקים, מישהו יודע עם זה נכון? חשבתי בעיקרון על ה TP-link Archer C7, אבל אני פתוח להצעות אחרות אם יש משהו טוב יותר בערך באותו מחיר. התקציב שלי הוא בסביבות ה 500 שקל, תודה! אלמוג

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני משום מה תמיד הייתי מחובר לרדבק 21 עכשיו אני בודק סתם אני ברדבק 12 של נזק לא יודע למה העבירו אותי רד בק אבל אני מעוניין לחזור לרדבק הקודם מהסיבה שאם היוזר ניתקע אצל הספק ברדבק הקודם הוא שלח מסר לספק וזה ניתק אוטומט ואילו ברדבק 12 הדפוק הזה שזה ניתקע במערכת זה פשוט לא משתחרר וצריך לחייג לספק שיחשרר ידני האם יש אפשרות לעבור רדבק ודבר שני יש איו שהיא שיטה שברגע שזה ניתקע זה ישתחרר מיידית ללא צורך בחיוג לספק האינטרנט כל פעם !? שלכם :-*

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים