עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by rinatk,

שלום, הראוטר שלי מחובר לאינטרנט של פרטנר (100 מגה) על תשתית בזק. היום העברתי כבל רשת חדש כ7 מטר עד לסוויץ' בחדר אחר. חיברתי את הסוויץ' למחשב ווינדוס 10 והרצתי בדיקת מהירות, יצא מעולה: 80+ מגה לשנייה. חיברתי כבלי רשת נוספים מהסוויץ' למחשב מק ולמאריך טווח*, ובמק היתה מהירות דומה. לאחר הדלקת מאריך הטווח פתאום המהירות בווינדוס נפלה ל8-10 מגה (בחיבור קווי), וראיתי שבסוויץ' הנורה של החיבור אליו הפכה לכתומה במקום ירוקה. ניסיתי לנתק ולחבר את שני הקצוות של הכבל למחשב, חיברתי את הכבל של המק לוינדוס והחיבור הפך לכתום ואיטי, ריסטטתי את המחשב, פתחתי את ה device manager וניסיתי לעדכן את הדרייברים של כל מתאמי הרשת שם... …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש לי בבית רשת עם 2 מחשבים המחוברים לאינטרנט באמצעות ראוטר TP-LINK WR340G מחשב א' מחובר לראוטר באמצעות כבל רשת מחשב ב' מחובר לראוטר ב wireless עם כרטיס רשת אלחוטי גם של TP-LINK WN-353G הגדרתי ל2 המחשבים כתובת ip סטטית יש בינהם שיתוף מלא וחיבור לאינטרנט ללא שם בעיה הבעיה היא מהירות העברת הנתונים בין 2 המחשבים. מחשב ב' נמצא במרחק שלא עולה על 10 מטר מהראוטר, אין בבית ממד, בין הראוטר למחשב ב' אין הרבה קירות ו"מכשולים" שיכולים לפגוע בתקשורת בינהם. מהירות החיבור במחשב ב' לא כל כך יציבה. לעיתים קרובות מאוד המהירות משתנה למהריות האלו: 36mbps, 24mbps, 18mbps, 11mbps ולעיתים יותר הרחוקות המהירות מגיעה ל 48mbps ו- 5.5mbps ב single trength מופיע לי 94% אולי חוסר יציבות מהירות בהפרש…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by alex15,

יש לי D-LINK D-524 ואני לא יודע כמה DBI יש לו ... ואיך אני יכול לדעת ? כי אני רוצה להביא 5 DBI זה בסדר הטכנאי שהאנטנה ההזאתי בשביל הבעית INDOR

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by eliXir,

I had posted the same thread 2 monthes ago and none helped me, maybe this time you'll be so kind and help me. I got ADSL Alcatel 1.5 MBit with Onboard lan card / ABIT nf7 MOBO. I used to download on 200-210, and since the ADSL is connected to the new computer my max download speed is 90. I'm SURE I need to change something in the lan card's configurations, I had updated the mobo and everything, and the ADSL isn't the problem for 10000%. Please help me, thanks in advance!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Silol,

יש דרך לשנות IP באינטרנט כבלים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי, יש לי בעיה עם לפטופ חדש, lenovo u310. הקליטה ברשת הביתית האלחוטית שלו גרועה. הוא תומך בתקן N אבל גם כשהוא יושב ליד הראוטר והחוזק אות excellent, המהירות עומדת על 39Mbps. הראוטר תומך N במהירות של עד 300Mbps ואכן הhtpc בסלון (חדר אחר) קולט את המקסימום של 300Mbps עם איכות אות good. אני מבין שכנראה הכרטיס בלפטופ לא אמור לתמוך ולהגיע למהירויות כאלה אבל עדיין המהירות נמוכה בצורה יוצאת דופן. הראוטר - tp-link wr841n הכרטיס רשת של הלפטופ - broadcom 802.11n network adapter (לא מצאתי מספר דגם, כנראה צ'יפ ג'נרי ללפטופים) תודה על העזרה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Cudy WR3600 BE3600 Wi-Fi 7 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=128388 האם זה ראוטר טוב לפרטנר ? מהירות 1000/250 MB האם יתאים גם ל 2500 MB ? האם יש טובים יותר ? ובמה זה יסייע לי ? סטרימינג אינטרנט יוטיוב 4K מסך סלולר | משהו שכחתי ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. יש לי את הראוטר מהוט בערך חודשיים, שיניתי בהגדרות רק את שיטת האבטחה (WPA2-PSK)... שמתי לב שאחרי כמה שעות של עבודה הקצב הורדה יורד מ12Mbps יותר לכיוון ה1.5Mbps ואף יותר נמוך... כמובן שהראוטר חוזר לעצמו אחרי ניתוק מהחשמל והחזרה שלו, אבל יש משהו שאפשר לעשות לפני שמתקשרים להוט ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום בעקבות שדרוג קטן של מהירות מ2 ל 2.5M הקו שלי הפסיק להתחבר לרשת. אחרי דרך יסורים (טכנאי בזק תואם לבוא לבדוק תשתית, לא בא, גם לא הודיע שלא יגיע, תואמה הגעה שלו למחרת, לא בא, גם לא הודיע שלא יגיע, בסופו של דבר הכרחתי את הנציגה להביא לי טכנאי והוא הגיע !!!), הטכנאי בסופו של דבר החליף איזה כרטיס בתשתית, וזה פעל! (וכשניסיתי להתחבר בערב שוב פעם לא היה אינטרנט, רק אחרי שעה של נסיונות עם התמיכה זה חזר לפעול- ממש מדהים )... על כל פנים באותה הזדמנות הטכנאי גם החליף לי את המודם שהיה לי (B-Focus 270) ל רוטל RTA1320A באומרו שהוא הרבה יותר טוב ויציב מהקודם, בפרט במהירות הזו. לי לא היה מושג, אבל אחרי בדיקה מסתבר שהמודם הזה הוא צרה צרורה, ואין לי כוח להתעסק שוב עם בזק, לכן... אני מב…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Doron Aharonov,

היי, אני מחובר לפרטנר פייבר באמצעות המודם ראוטר שהם סיפקו לי של DLINK 256. מכיוון שאין קליטה של הוויפי באחד החדרים, ניסיתי להתקין מגדיל טווח. חיברתי באותו החדר מגדיל טווח (ואחרי זה ניסיתי גם עם ראוטר ישן) לשקע רשת שמחובר ישירות למודם הראשי. (נקודת הרשת מקבלת אינטרנט, חיברתי לשם מחשב והכל עבד מצויין). לכמה דקות הצלחתי לקבל אינטרנט בוויפי הנוסף אך לאחר מכן שמתי לב כי כל המחשבים שמחוברים לוויפי הנוסף של המגדיל טווח וכן הוויפי מהמודם הראשי לא מקבלים יותר אינטרנט. בשורת המשימות מופיע connected, no internet. שמנתקים את המגדיל טווח מהחשמל הכל מסתדר... מה אני עושה לא נכון? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי בבית מחשב נייד ומחשב רגיל והצלחתי להשיג לי איזה כרטיס רשת אלחוטי למחשב השולחני בכל מקרה אני מנסה כבר כמה שעות להגידר רשת בינהם ללא ראוטר ולשתף את האינטרנט כמו שמגדירם בין שני מחשבים המחוברים בכבל ישירות אחד לשני בכל מקרה עד עכשיו לא הצלחתי משום מה כאשר אין ראוטר שמשדר אז WINDOWS רואה את הכרטיס כלא פעיל או לא תקין בשני המחשבים אם יש לכם רעיונות לפתרון אני אשמח לעזרה תודה למגיבים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, אני מנוי של בזק בינלאומי על בזק NGN עם חבילה של 10MBps. בארץ אני אכן מקבל קצב זה. אך כאשר אני בודק (בערב) את קצב לחו"ל באמצעות SPEEDTEST.NET (למספר אתרים ברחבי העולם) הקצב שאני מקבל הוא נמוך משמעותית - 0.5MBps. לעיתים אפילו 0.1 ו 0.2 . ביליתי עם נציג שירות של בזק בינלאומי כשעתיים והוא לא הצליח לפתור את הבעיה. מידי פעם קפצו הביצועים לקצב סביר של 7MBps, למספר דקות אבל אח"כ נפלו בחזרה למספרים הנ"ל. המדידות נעשו על שני מחשבים שונים וגם במחשב נסיון שלהם (כך שאלו כבר תוצאות רשמיות שלהם באמת). האם זה תקין? האם אצל ספקים אחרים (או אפילו אצלם) אתם חווים תקשורת טובה יותר? דרך אגב - כאשר אתם פונים אליהם, לצרכי בדיקה הם מפנים להורדת קבצים מאתרים ב "חו"ל" אלא שאתרים אלו משוכפל…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by renegade,

התקנתי את linux mandrake snf 7.2 בכל המחשבים ברשת, רק הICQ והמסנג'ר מזהים את האינטרנט אבל הINTERNET EXPLORER לא מזהה את האינטרנט... מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי בעיה שאני מגדיר אותה חמורה כי אי אפשר להוריד קבצים בגודל של מעל 2 מגה. יש לי Windows 2000Pro ServicePack3 ואינטרנט מהיר בכבלים 750K דרך נטויז'ן וערוצי זהב, אני מתחיל להוריד קובץ מסויים ואחרי פרק זמן מסויים ההורדה נקטעת, לא משנה עם אני מוריד במנהל הורדות הרגיל של Windows או שאני מוריד ב-Dap או שאני מוריד עדכון לאנטי-וירוס או עדכון לפיירול, הכל נקטע אחרי פרק זמן מסויים, אני משתגע, לא יודע מה לעשות. תעזרו לי בבקשה. תודה מראש, מתן.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. טוב, הייתה אתמול הפסקת חשמל של שניה... שני המחשבים פעלו (לא עשו משהו,סתם פעלו) אחרי שחזר החשמל המחשב עם XP הצליח להתחבר אבל המחשב עם ויסטא לא הצליח... ניסיתי להתחבר ישירות למודם-לא עוזר... החיבור מופיע כlocal only ואי אפשר לגלוש ניסיתי לעשות PING לגוגל הוא אפילו לא מזהה את ה hostname כשזה דרך הראוטר אני רואה לפעמים הודעה שהחיבור בסדר אבל עדיין אי אפשר להיכנס לאינטרנט ואפילו לראוטר עצמו (192.168.1.1) ניסיתי את כל הפורטים על הראוטר, ניסיתי להחליף כבלים- לא עזר יש למישהו רעיון?[br]פורסם בתאריך: 6.10.2008 בשעה 16:01:49 נפתר...עברתי על הרשימה של הסרביסים ומשומה זה שאחראי על IPV6 היה כבוי הפעלתי,ריסט והאינטרנט עובד

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by urinka,

שלום החלטתי להקים שרת HTTP עם PHP ו MYSQL למטרת למידה עד עכשיו הסתדרתי עם מדריכים ברשת והכל בסדר יחסית אבל כאשר אני מנסה להפעיל אתר שפועל על PHP מן הסתם קובץ ההפעלה שלו הוא index.php אז אני חייב לרשם את שם הקובץ בכתובת לדוגמא http://domain/index.php עכשיו אני רוצה שזב יהיה ככה http://domain מקריאת מדריכים הבנתי שאני צריך להוסיף שורות מסוימיות לקובץ httod.conf של ה apache AddType application/x-httpd-php .php אז הוספתי אותה וזה לא עוזר זאת אומרת על המחשב שלי זה עובד אבל שמנסים להכנס ממחשב אחר חייבים להקליד http://domain/index.php נ.ב אני צרפתי להודעה את הקובץ thhpd.conf .הוספתי לו סיומת TXT כדי שיעלה לאתר. אולי אתם תמצאו את הטעות שלי או נקודות לשיפור ****עדכון***…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. לאחרונה די הרבה פעמים אני חייב לציין שאני גולש באתר הנ"ל אני מקבל שגיאת This webpage is not available. עכשיו למשל אחרי פירמוט של המחשב כשאני מכניס את השם משתמש שלי ועושה LOG IN אני מקבל את ההודעה הזו. דך הבית של האתר עולה בשנייה אבל מעבר לזה סיוט. ספקית: בזק בינ"ל תשתית: בזק. איך אני יכול לבדוק עם הבעיה באתר עצמו, בי או משהו אחר ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by pringles,

אני כל היום מנסה להכנס לכמה אתרי טורנט שאני רשום אליהם ושום אתר לא עולה!!! וזה רק אתרי טורנט!! כל השאר עובד והמהירות סבבה בבל חוסמים אתרים? מחובר 12 מגה הוט+בבל

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי כמה שאלות בנוגע לאינטרנט בכבלים... 1. אחת שיטות השימור של בזק היא חזרה על המשפט "אתה מודע לכך שבבזק יש לך קו פרטי, כלומר, אתה מקבל את כול רוחב הפס, בעוד שאצל HOT אתה מתחלק עם שאר השכונה ברוחב הפס שלך, כלומר, גם אם תתחבר לחבילת ה-5 מגה, תגלוש בפועל במהירות של קרוב ל-3 מגה". האם יש אמת בדבר? ברור לי, שאם במעמד ההתקנה לא אראה שמהירות ההורדה היא בסביבות 600Kbps, אז לא אחתום, אבל בכלליות, האם בכבלים בפועל מהירות ההורדה/העלאה נמוכה בשל שיתוף הקו? ??? 2. יש לי רשת אלחוטית בבית. נציגת HOT אמרה שהטכנאי לא יגדיר לי את הנתב, אלא רק את מודם הכבלים, ולאחר מכן אני אצטרך להגדיר את הנתב בעצמי. אין לי בעיה לעשות זאת, שכן יש לי מספיק הבנה בעניין, אך: א. האם, בכל זאת, יש מדריך כל…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by efraimy,

האם יש לכם נסיון מעשי בשיפור קליטה מראוטר אלחוטי ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by orca2k,

כבר מספר שעות אני לא מצליח להכנס לחשבון שלי בrapidshare כאילו האתר לא קיים. למישהו עוד יש את הבעיה הזאת? יכול להיות שקיבלתי חסימה מ012 ? קשה לי להאמין שאתר כמו rapidshare נפל.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. עד אתמול, ראיתי ב- http://speed.hot.net.il את שעון המהירות הבא: עכשיו פתאום נתקלתי בזה: מה דעתכם על השינוי? מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by shlosi,

שלום לכולם, אני רוצה להקים רשת בווינדוז 10. קראתי לא מעט באינטרנט, וראיתי שבגדול מיקרוסופט הסירו את האפשרות הזו, אבל עדיין יש מדריכים איך כן ניתן לעשות את זה. ניסיתי את אחד המדריכים לא מזמן, וחוץ מבלגאן זה לא תרם לי יותר מידי. יש איזושהו מקום ברור ואמין שמסביר איך ניתן לעשות את זה? בגדול הצורך שלי הוא שיתוף של כוננים משני מחשבים כך שיוכלו לראות עם גישה מלאה/חלקית אחד לשני. רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by kalda01,

האם יש אפשרות להתקין קושחה צד ג לנתב הזה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by EITAN4,

יש לי 3 מחשבים מחשב ראשי >< מחוברים אליו 2 מחשבים באמצעות כבל רשת . (בעבר הייתי מגדיר חיבור אחד וכל פעם היתי מחבר את אחד המחשבים פיזית) בשלושתם יש XP ( ואני מחובר ב ADSL ) במחשב הראשי הגדרתי באמצעות " הגדר רשת ביתי או רשת משרדית קטנה" ונוצר לי חיבור גשר רשת בעיה היא !! >> שכשאחד המחשבים מתכבה << הוא מנתק לי את האינטרנט במחשב הראשי !!! איך פותרים את הבעיה הזו???? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים