רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני מחובר לבזק בינלאומי בתשתית בזק, החייגן מוגדר בראוטר. יש לי בנוסף מנוי בהוט-נט, ואני מעוניין לנסות אותם באופן זמני - ע"י הגדרת חייגן במערכת ההפעלה, בלי לשנות את ההגדרות בראוטר עצמו. האם זה אפשרי? ניסיתי ליצור חייגן במערכת ההפעלה אבל הוא מחזיר שגיאה 651 אז אני מניח שעשיתי משהו לא נכון (או שזה פשוט לא אפשרי..). אני מעדיף לא לשנות את שם המשתמש והסיסמה בראוטר עצמו כי אני רוצה שתהיה לי אפשרות למעבר מהיר בין הספקיות (פשוט חיבור וניתוק של החייגן של הוטנט), במידה וזה אפשרי. מה גם שבמאמר מוסגר אני לא בטוח שאני זוכר את הסיסמה ששמורה שם לבזב"ל ולא בא לי להסתבך עם זה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, בעשרה ימים האחרונים, מאז שעברתי לגור בדירה עם שותפים, אני משתמש לראשונה בחיי באופן קבוע ב-Wi-Fi בשביל לגלוש באינטרנט. אני חולק את האינטרנט עם אחד השותפים - אנחנו עם אינטרנט במהירות 5MB של הוט ו-012. יש לנו מכשיר כזה של הוט שאליו מחובר נתב של TP-Link. אני לא יודע בדיוק מה קורה אצל השותף (הוא אומר שהאינטרנט שלו עכשיו איטי), אבל אצלי האינטרנט ממש ממש מקרטע. יש זמנים שבהם הוא עובד בסדר, אבל... בהרבה מאוד מקרים הוא פועל כמו שצריך לכמה שניות - מיד אחרי שמתחברים לרשת - אבל אז מפסיק לפעול וכל עמוד שאני מנסה לטעון פשוט נטען בקושי אולא נטען בכלל (הרבה פעמים אחרי 2-3 דקות הוא כתב שאי-אפשר להציג את הדף). אם אני מתנתק, מתחבר ומנסה מיד להטעין את העמוד מחדש הוא נטען, אבל שוב,…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את כל התשובות בפורום רשמתי היום באמצעות הiPad החדש שלי שמחובר באלחוט לנתב ולאינטרנט. אני כבר כמה ימים בודק אותו כתחליף למחשב הנייד שלי (שהוא בסך הכל net book פשוט). מסקנות ראשוניות בנושא אתם יכולים לקרוא בבלוג שלי -- http://www.netcheif.com/blog/?p=817. חג שמח ושנה טובה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות זה שאמא שלי מסרבת להחזיר אותי לבזק בינלאומי בחיבור של של 5 מגה, בגלל שזה יקר יותר שם (היא מוכנה לעשות זאת רק אם אחזור לחיבור של 2.5 מגה), הגעתי למסקנה כי דרך היחידה שלי להפתר מהחייגן המעצבן שעושה בעיות במחשב עם טריפל C (שאין להם שירות של חיבור ללא חייגן לשרתי הוט), זה לקנות נתב. מכיוון הנתב ישמש רק כדי לחבר את המודם דרכו, ולא לרשת תקשורת VPN, נתב קווי ללא אנטנה (שזול יותר מנתב אלחוטי עם אנטנה) מתאים למטרה הזו גם כן, כפי שאמרו לי בטריפל C. כמו כן מספר מאפיינים של הנתב, יהיו בשבילי חסרי משמעות. ישנם שני יצרנים של נתבים ששמעתי עליהם שהם מעולים ואיכותיים, והם: D-Link ו-LinkSys. איזה מהם הייתם ממליצים? האם יש יצרן טוב יותר (כמו TP-link, Edimax, TrendNet וכ"ו)? האם יש מש…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום . עברתי למסלול בזק max100 יש לי לבחור ראוטר tp link n600 דואל או נאטגיר יש עדיפות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי , רציתי לשאול אם יש בעיתיות כלשהו עם חיבור ראוטר קווי (בעזרת כבל) בממ"ד ? אני מעוניין לשים בתוך החדר עמדת מחשב אבל להשתמש בחיבור קווי ולא אלחוטי. האם עלולות להיווצר בעיות כלשהן בגלל שמדובר בממ"ד ? מודם ראוטר : TP-Link Archer VR600 AC1600 Gigabit VDSL/ADSL 1600Mbps
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
https://mail.google.com/mail/u/0/?ui=2&ik=3b4a682bfc&view=att&th=14416753279c3a1e&attid=0.1.1&disp=emb&zw&atsh=1 מצב תמונה הבעיה קורת רק באינטרנט האלחוטי, אחת לכמה זמן, באופן רנדומלי לחלוטין, ה-WIFI מפסיק לעבוד ויש צורך בביצוע ריסט לראוטר כדי שה-WIFI יחזור לפעול בצורה תקינה - בצורה תקינה הכוונה: עובד . במקרה, בחור נוסף ממש מתחת לפוסט הזה הציג בעיה דומה ושם נאמר לו שעליו לעדכן את הקושחה של הראוטר וזהו פיתרון שיכול מאוד להיות שיעזור לו לו. אשמח להתייחסות למקרה שלי כאשר מדובר על מודם של HOT וראוטר בדגם הנ"ל, במידה ויש צורך בהורדת קושחה, הייתי שמח לקבל קישור לאתר\הורדה הכי חדשה שיש על מנת שאוכל להתקדם לפיתרון .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של בזקNETGEAR והוא מחובר באחד החדרים באופן קווי לרשת (בראוטר יש חיבור WIFI ) יש לי ראוטר נוסף (KEEBOX) בבית עם חיבורים קווים ויש בו גם WIFI אני רוצה לשים את הראוטר השני בסלון אבל אני לא רוצה שיהיה חיבור פיזי לראוטר השני אלה רק חיבור דרך WIFI יש אפשרות כזו ?! המטרה : לחבר את הממיר מסלון לרשת דרך הWIFI שראוטרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של בזק שמחובר עם כבל למחשב. לאחרונה האינטרנט מתנתק הרבה פעמים מהמחשב, כשזה קורה אני רואה מין משולש צהוב על internet access וכשאני מנסה לפתור את הבעיה עם troubleshoot problems זה אומר לי " one ore more network protocols are missing". ניסיתי כל מיני פתרונות (reset ip, renew ip, מיחקה והתקנה של דרייברים) וכלום לא קרהץ בשבוע שעבר שמתי לב שהבעיה קורה רק בזמן שאחותי מתחברת ל wifi דרך האנדרואיד שלה (galaxy e5) וכשאני מנתק את האנדרואיד שלה מהwifi הבעיה נעלמת. השאלה היא האם הבעיה היא בפלאפון או במחשב ואין אפשר לתקן? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר, Edimax BR-6254N. היום נתקלתי באתר שלא עבד לי: http://www.omega3galil.com נתקתי אותו וחברתי את המחשב ישירות למודם, והאתר עבד. יש משהו שניתן לעשות, חוץ מלפתוח את אותם הפורטים הספציפיים של האתר הזה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יתאר את המערכת שיש לי ואזה את הבעיה... יש לי שני מחשבים. נייח ונייד. מודם (של תומפסון אם זה חשוב) מתאם שיחות של 012 ונתב אלחוטי של די-לינק דיר 300. אני גולש באינטרנט והכל בסדר. אני רוצה לשחק בworld of warcraft , אבל כל המשחק אני נמצא על לאגים מטורפים...4000+ מילישניות... כשאני מחבר הכל בלי הנתב האלחוטי המשחק עובד בסדר. אז אני מבין שהבעיה היא בפורטים.... מיותר לציין שאני ישמח לשמור גם על היכולת לגלוש בשני מחשבים (סטודנט...) וגם שאוכל לשחק. אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי... נ.ב. עשיתי כבר את כל מה שכתוב באתר - portforwarding אבל זה לא עבד....אני מניח שבגלל המתאם שיחות. תודה מראש על העזרה , אלון
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מטלבת אם לקנות את הראוטר LinkSys CISCO WRT54G2 יש לנו 3 מחשבים, אני מרבה מאוד להוריד מהTORRENT וזה... 5 מ"ב אינטרנט. זה טוב? זה יעזור? אם אני רוצה להיות HOST של איזה סרבר או משהו זה יהיה טוב? הראוטר בכללי טוב? 300 ש"ח. אני יכול להשיג משהו יותר טוב ב300 ש"ח? נ.ב: 2 המחשבים נמצאים למעלה רחוק, איזה 15 מ' מהראוטר או משהו כזה... והראוטר בממד אז אני מחפש משהו בעל טווח ארוך ושהSIGNAL יהיה חזק כי הוא בממד.. אני ממש לא יודע מה לעשות ? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי נתב של siemens sl2 141, והוא מחובר לשני מחשבים על ידי כבל RJ-45, ולפני שבועיים התחילה לי בעיה, כל פעם שניסיתי להתחבר לאיטרנט הוא כתב לי לא ניתן להציג דף זה, בדקתי את החיבורים והכל סומן בראוטר כמחובר, הלכתי לבדוק האם האיטרנט עובד במחשב השני, ואכן הוא עבד, בתחילה חשבתי שזה איזה וירוס אז החלטתי לפרמט את המחשב שגם ככה היה זקוק לפירמוט, לאחר הפירמוט חיברתי את האיטרנט והוא עבד לי למשך יומיים בשני המחשבים, אתמול בלילה בעיה זו התחילה עוד פעם ,ניתקתי את הנתב וחיברתי מודם רגיל, גם שם האיטרנט לא עבד, ניתקתי את המודם וחיברתי את הנתב אבל רק למחשב שהאיטרנט עבד בו תמיד, ולמחשב שהאיטרנט לא עבד בו חיברתי מתאם USB לרשת אלחוטית, והאיטרנט כן עבד.אני מציין שבשני המחשבים מותקנת מערכ…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קרובים שלי מגיעים מארה"ב ואני צריך ראוטר. מנסיוני הראוטרים של לינקסיס הכי טובים. האם אני טועה ? באתר של לינקסיס ראיתי את דגם WRT610N והדגם WRT600N, שניהם בתדר N אבל הם DUAL BAND, משמע הם עובדים בשני תדרים במקביל. ראיתי גם את הדגם שנמכר גם בארץ WRT350N. אני צריך: טווח הכי גדול שיש (3 קומות), רוחב פס הכי גדול שיש למהירות הכי גדולה שיש באלחוט. ואם יש עוד תוספות הרי זה מבורך. התקציב לא מוגבל. מה היייתם ממליצים. בתודה מראש ערן
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לרכוש את הכל המאפשר "הידוק" של הקבל לחיבור ה R-45. (ראה קישור)http://www.cable4pc.com/jpg/tool-104.jpg או איפה ניתן להשיג את הראשים המתאימים מסוג rj45. (ראה קישור) http://www.megatronics.lk/products/cables-connectors/modular/rj45.jpg בתודה רבה. ניסן תגר.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
*השאלה נכתבה מחדש.. בבקשה לקרוא..* שלום, יש לי בעיה מאוד מוזרה בתשתית של הרשת בבית הנקודת רשת שיש במרתף לא עבדה אף פעם, חוץ מזה יש בעיה אחרת אבל נעזוב את זה עכשיו.. הכבל רשת עובר מהארון רשת בקומה השניה דרך הארון חשמל בקומה הראשונה עד למרתף, לחברה שהתקינה כאן את הרשת יש מכשיר שבודק את התקינות של נקודות הרשת, המכשיר אומר שהכל תקין אבל כשמחברים מחשב זה לא עובד, לא משנה איזה מחשב או איזה כרטיס רשת.. אחרי הרבה תלונות לחברה הם אמרו שיש להם אותה בעיה בעוד 2 מקומות והם אמרו שהחלפת SWITCH אולי יעזור.. זה נראה לי ממש לא הגיוני.. כל הסימנים מצביעים על בעיה בתקשורת.. מישהו שעבד בתור עוזר למנהל רשת גדולה אמר לי שהבעיה היא אכן בעית תקשורת והיא נגרמת בגלל שהכבלים של הרשת עוברים קרוב ל…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקרון אני יודע איך הכל ברשת מתחיל (ה-IP) רק הסוף חסר לי. יש אפשרות לדעת ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי ... אולי זו תיהיה שאלה קצת מצחיקה אבל אני באמת שלא יודע אולי אתם יכולים לעזור לי ... האם קיים אפשרות לחבר כמה חיבורים שונים לאינטרנט ועל ידי כך לבצע כמה פועול בחיבור אחד גדול ...?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברה. לחבר שלי יש ראוטר מיס שם הדגם הוא:DSL600EW. על הראוטר הוא שילם 200 ש"ח.הוא רוצה לעבר מיס לחברה אחרת אך בחברה האחרת אומרים לו שהוא צריך לקנות ראוטר חדש,כי הנוכחי שלו מתאים רק לYES,האם הם אומרים לו את האמת או שמחרטטים לו?ואם כם זאת מה לעשות עם הראוטר?או מה אפשר לעשות איתו שהוא לא יהיה חסר תועלת. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן רכשנו מחשב שני ויחד איתו ראוטר, לצערי היו בעיות עם הגדרת הראטור כך שיחג במקומי, ולכן שינתי את הגדרות המודם שקיבלתי מתשתית/ספקית, ועכשיו המודם מחייג והראטור מקבל אייפי מהמודם. לא מזמן התחילו להופיע בעיות של ניתוקים וחשבתי להתעצבן קצת על התמיכה של האינטרנט, השאלה היא האם אני מודיע להם את העובדה שהמודם עבר שינוי מההגדרה המקורית שלו יכולות לצוץ עם זה בעיות? כאילו זה חוקי לעשות את זה או דברים בסגנון? תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קראתי את מה שCheif כתב בבלוג שלו ולכן אני רוצה להוריד את הקושחה החדשה ביותר של DSL-2650U. חיפשתי באתר של D-Link ולא מצאתי. מישהו יכול להביא לי ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי רשת אלחוטית בתקן N (עזרו לי פה בפוסט הקודם להגדיר על תקן N). אני מנסה לצפות בסרט באיכות 1080p דרך הרשת האלחוטית. כלומר הסרט יושב על המחשב הראשי ומשדר למחשב בסלון שמחובר ל-LCD. כאשר אני צופה בסרט דרך windows media player הסרט רץ חלק אבל אני לא מצליח להפעיל עליו כתוביות. כאשר אני מנסה להפעיל את הסרט דרך VLC שכן מראה כתוביות, הסרט יוצא מקוטע. כאילו נתקע לו ב-buffering. סרט באיכות נמוכה יותר לא נתקע ב-VLC. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי בדיקת פורטים ביוטורנט הוא כתב לי שהפורט לא פתוח אך עדיין אני יהיה מסוגל להוריד. ואני באמת מוריד גם על 1MB לשניה. הנה תמונה: ועשיתי עוד בדיקה באתר: SpeedGuide.net :: Network Tools וכתוב לי שם: Port XXXXX does not appear to be open. עכשיו אני לא מבין מה לא עשיתי בסדר... למה הפורט חסום ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי טלוויזיה חכמה וניסיתי להגביר את אות WIFI עי התקנת - הוםפלאג -ללא הצלחה ניסיתי - רפיטר -ללא הצלחה--לא מתחבר לטלויזיה!! יש למישהו רעיון??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-