עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מה עדיף 100 מגה של חברת הוטנט או 12 מגה עם הכבל התת ימי של בזל בין לאומי? בעיקר להורדות גדולות הרבה יוטיוב בHD ומשחקים און ליין

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ofeky1,

אני רוצה לקנות את המודם ראוטר הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_739&products_id=10738 מה אתם אומרים עליו? והאם המחיר שלו שווה? אתר החברה: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=128&pl1_id=3&pl2_id=19 עריכה: צזרה בבחירת נתב! עמוד 2!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yonir,

מידי פעם כשאני משחק און-ליין עם מישהו משוודיה (הוא היחיד שאני משחק איתו כך שאני לא יודע אם זה ייחודי אליו או כללי) אני מקבל מה שהוא קרא לו "lag spikes" כלומר רוב הזמן המשחק בסדר ומבחינת bandwidth אני לא חושב שיש בעיה, אבל לפעמים קורה שפתאום למשך כמה שניות אין קשר, מה שכמובן די מפריע.. ב-ping אליו אני מקבל תגובה בזמן סביר (בין 100-400 ms לרוב). אני מחובר דרך netvision עם מודם של בזק, נדמה לי 1.5MB/s. האם עוד אנשים נתקלו בבעיות כאלה? האם יש מה לעשות? ובאיזה דרך אפשר לבדוק את זה יותר לעומק, כלומר לשחזר את זה "בתנאי מעבדה" כמו ping ולא רק תוך כדי משחק?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היום הייתה לנו מתכונת ועשיתי אותה ככה ככה... האם הVLAN שעשיתי הוא בסדר?,מדובר על 4 מחלקות+מחלקה אחת נוספה עם ה2 מחשבים שמחוברים לAP ככה שבסך הכל 5. תמונה למטה ואם מישהו רוצה ממש לעזור לי ולבדוק את העבודה שעשיתי מה טוב,הנה הלינק להורדה http://f2h.nana10.co.il/bekznys2pwn1# כמובן שהתוכנה שאיתה פותחים את השמירה הוא PAKET TRACER של סיסקו. ***אם זה יותר מתאים לרשתות תעבירו לשמה. תודות. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, קניתי מחשב חדש ואני מעוניין לרכוש כבל HDMI 30 מטר כדי לחבר גם את המסך של הטלוזיה וגם את האינטרנט דרכו.. שאלתי היא איך אני בודק אם הלוח אם תומך בכניסת HDMI 1.4 עבור אינטרנט? זה המפרט של המחשב שקניתי http://www.tms.co.il/preview/spec/fh1vj38y

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אוקי תגידו לי אם פתחתי את הפורטים נכוןף עכשיו כדי שכל הפורטים יפתחו צריך לשנות IP ידנית הנה תמונה: זה ה) INTERNET PROTOCOL VERSION 4 )TCP\IPV4 תגידו מה לרשום בבקשה זה דחוף יש לי DISCONNECT הרבה במשחקים ואני לא מצליח לפתוח שרת.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by imac,

לי ITEX ולכם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by zilkanir,

wi-fi 802.1g אני עובד על המחשב והכרטיס רשת האל חוטי ממש לידי כל הזמן(בנקודה הזאת הקליטה שלו הכי טובה), רציתי לשאול אם יש סכנה של קרינה מהשידור? זה משדר בעוצמות גבוהות הwi-fi? (בזמן האחרון יש לי קצתכאבי ראש שלא היו לפני זה בלי האינטרנט אל חוטי). בנוסף אני עובד גם עם מקלדת ועכבר אל חוטיים גם עם מקלט RF של microsoft, ורצית ילדעת עם שידור כזה, הוא גם מהווה איזהשהו סכנה בריאותית, אם יש ממנו גם קרינה?. בנוסף אני עובד פה עם טלפון אל חוט י panasonic שמשדר על 1.9ghz משהו כזה(גם הוא משדר בעוצמות גבוהות?), ועם סלולרי שברור לי שהוא פולט קרינה גבוהה. ועוד רציתי להוסיף דונגל בלוטות' למחשב לתקשר עם הסלולרי, אני מרגיש שנעצרתי ממש בזמן שהטכנולוגיה כבר מתחילה לעלות בבריאות. מה אתם אומרים ל…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי 1.5 מחשב די חזק CORE 2, שתי ג'יגה זיכרון ובכל זאת אתרים עולים לי לאט(לא תמיד) אבל המהירות עדיין לא מספקת... יכול להיות שזאת בעיה בראוטר? בווינדוס? אני משלמת על ה1.5 50 שקל בחודש, ואני יודעת שזה הרבה... ריאלי לדרוש מהחברה שלי 2.5/512 בסכום הזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by shlosi,

שלום לכולם, אני רוצה להקים רשת בווינדוז 10. קראתי לא מעט באינטרנט, וראיתי שבגדול מיקרוסופט הסירו את האפשרות הזו, אבל עדיין יש מדריכים איך כן ניתן לעשות את זה. ניסיתי את אחד המדריכים לא מזמן, וחוץ מבלגאן זה לא תרם לי יותר מידי. יש איזושהו מקום ברור ואמין שמסביר איך ניתן לעשות את זה? בגדול הצורך שלי הוא שיתוף של כוננים משני מחשבים כך שיוכלו לראות עם גישה מלאה/חלקית אחד לשני. רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by kobi_af,

שלום נניח אני רוצה לגלוש עכשיו תחת כתובת ip משוודיה\צרפת או בכלל מכל כתובת אחרת חוץ מישראל אז יש אפשרות לעשות את זה על ידי קניית ip ? אני יודע שיש אתרים שנותנים כל מיני כתובות פרוקסי וכו' אבל מה שאני מחפש זה כתובת ip שתהיה תמיד מהירה בכל פעם שאני ישתמש בה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ravid,

היי, יש לי המון שאלות ואני מקווה שתוכלו לעזור לי... יש לי את המחשב שלי (שממנו אני כותב את ההודעה) פלוס מחשב ישן שבניתי בסלון ובקרוב יהיה מחשב נישא שיהיה לאבא שלי. עכשיו בשביל למנוע הפרעות על המחשב שלי צריך לבנות רשת ביתית לכל המחשבים (נחשו על מי הפילו את זה :-\). עשיתי חיפוש בגוגל, קראתי 1000 מדריכים, חיפשתי באתר (ויש המון תוצאות באמת) אבל השתגעתי כבר אז פתחתי דיון. קודם רקע, אני מעוניין שזו תהיה רשת אל-חוטית כי מדובר במרחק גדול בין המחשבים, במחשב שלי אין כרטיס רשת וכך גם במחשב השני מאידך במחשב הנישא סביר להניח שיהיה כרטיס רשת אלחוטית, ומן הסתם המחשב שלי יהיה השרת. במחשב שלי יש מודם מסוג ALE 180 או שזה 181 שקיבלתי מבזק שמתאים ל ADSL. אני לא מעוניין שכל זה יצא במחיר גבוה מ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by guru,

אקווהנט חברה דפוקה!!!!! היו לי איתם מלא בעיות הרבה פעמים הקשר עם השרת פשוט נקטע ולא חזר למשך שעות!!!!!!!! מוקד התמיכה הכי דפוק שראיתי בחיים שלי וגם יש להם מבצעים כאלה של שלושה חודשים חינם טריק זול וטיפשי הם מנסים משחקים מלוכלכים כחלק מהתוכנית שלהם למשוך ךקוחות חודש לפני תום החוזה שלי איתם התקשרתי ואמרתי שאני רוצה להתנתק כי החברה חרא אמרו לי בסדר ננתק אותך בתום החוזה אחרי זה התקשרתי שבוע לפני לברר מתי ינתקו אותי ושוב אמרו לי שינתקו אותי ברגע שהחוזה נגמר יום אחרי המעוד שהיו צריכים לנתק אותי אמרו לי שעכשיו אני לא יכול להתנתק ואני צריך להמשיך עוד שישה חודשים הסתכלתי בחוזה וראיתי שיש כזה סעיף שאומר שאם לא מודעיעם להם לפני תום שישה החודשים הם מחייבים אותך לעוד שישה בקיצ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ariel007,

שלום, כבר שנים אני מחובר לאינטרנט דרך נטוויז'ן בתשתית הוט. היום שדרגתי את המהירות אצל שתיהן ל-100 מגה וניגשתי לבדוק את המהירות באתר שלהם. ובכן, באתר הבדיקה של הוט או נטוויז'ן אני מקבל רק 65 מגה. מצד שני באתר Speedtest יש שרתים שמראים לי מהירות של 97-98 מגה. איך זה, ומה הבדיקה הנכונה? כמו כן אני מחובר דרך הוטבוקס הדגם הראשון. הוא תומך ב-100 מגה או שאני צריך ללחוץ לקבל הוטבוקס 2? תודה לעונים

15. Started by arou,

היי כולם, אני חדש פה אז אני מתנצל אם אני עובר על החוקים, למרות שקראתי אותם. לאחרונה המתג שלי שבק חיים היה לי מכשיר די פשוט של D-Link 16 Port ללא DHCP. הייתי מאוד מרוצה ממנו חוץ מהעבודה שאחרי פחות משנתיים הוא לא עובד. אני צריך לפחות 8 פורטים לא משנה לי עם DHCP או בלי. לדעתי עד 200 ש"ח. המלצות מישהו? תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by hello,

טוב...לי ולחברים שלי יש מחשבים מושקעים למדי... לכל אחד יש לפחות 2 כ.רשת. הבעיה היא כאשר אנחנו מנסים לחבר אותם אחד לשני היא כאשר אחד הוא host אז כמובן הוא יכול לגשת אל שתי המחשבים וכל אחד אליו. so far so good הבעיה היא כאשר אנחנו מנסים לשחק ברשת.... רק מחשב אחד יכול להתחבר... השאלה שלי היא אם חיבור של כולם אחד לשני יפתור את זה(3 כבלי רשת) או שחייבים כ.רשת עם שני חיבורים או hub או router.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום חבר'ה, יש לי אינטרנט של HOT והספקית היא בזק בינלאומי. יש לי אינטרנט אלחוטי בבית עם ראוטר של TPLINK. מהירות אינטרנט של 12 מגה. בכמה חודשים האחרונים אני נתקלתי באיטיות לא הגיונית לאתרים מחו"ל. זה מתבטא בהורדות איטיות מאתרים בחו"ל (30 קילהבייט, לפעמים קילבייט אחד) עד לצפייה איטית ביו-טיוב, פייסבוק, הכל. כל זמן מה התקשרתי לתמיכה והם טירטרו אותי ללא הרף, ללא מענה אמיתי. עד לפני שבוע שאני נפלתי במקרה על בחור עם ראש על הכתפיים מHOT שעזר לי המון, אשכרה הבין עניין, העביר אותי לחייגן, פתח לי מהצד שלו פורטים, הסביר לי על כל העניין הזה ואני גלשתי כמו מטורף בחו"ל, כמו שצריך, במהירות של 12 מגה באמת. אבל מה, לאחר זמן מה היו התנתקויות אקראיות מהאינטרנט. כל כמה זמן, סתם פת…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן יש אפשרות לרשום מספר איי.פי מסויים ובעזרת איזו תוכנה לגלות מאיפה האיי.פיי הזה גולש, לדוגמא מחול או משהו ??

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by GILGILGIL,

יש לנו הרבה מפלסים בבית ויש בעיה קשה של אינטרנט אלחוטי. יש לי נתב די חזק של POWERNET שהוא חוטי+אלחוטי רק שהקליטה לא מספיקה לכל הבית, ועל כן חשבתי לקנות נתב נוסף שאוכל לחבר אותו לחשמל בלבד (ולא לשרשר אותו לראווטר הקיים), ז"א חיבור HOMEPLUG אם הבנתי נכון (כתובת MAC משהו?), שאותו אתקין באמצע הדרך בהנחה והוא תומך בWDS. שאלותיי הן כאלה: 1. מה ההבדל בין מגביר טווח לAP? 2. הבנתי ששרשור ראווטר מוריד את רוחב הפס ב50%. האם זה נכון גם לHOME PLUG?? גם אם זה נכון אין מה לעשות אחרת, נכון? 3. איזה ראווטר מומלץ עד350 שח לעניין הAP? נניח DLINK DIR615 טוב? כבר עדיף לקחת תקן N למרות שהראווטר המקורי הוא תקן G? תודה תודה תודה תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. תביעו את עמדתכם בקישור הבא זה נראה לי חשוב http://www.shituf.gov.il/discussion/455 זה אתר ממשלתי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. קנינו בעבודה ראוטר LINKSYS WRT54GL ואני מוגבל בכמות ההפניות שאני יכול לעשות שזה ממש מוזר. יש 10 שורות לביצוע הפניות ואין דרך לעבור מסך או משהו כזה. לפני זה היה לי TPLINK ושם לא היייתה הגבלה. מישהו יודע אם יש דרך להפנות עוד פורטים (לא דרך DMZ)? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. ראיתי פה בהודעה של מישהו והנתונים שלי נראים לי פחות טובים.. אני רק רוצה לבדוק אם זה נחשב תקין.. מהירות 10MB

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. אני מתכוון להשתמש בו להורדות טורנטים וכחייגן L2TP. למישהו יש אותו ויכול לתת חוות דעת? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by yp3,

אני לקוח של פלאפון ויש ברשותי נטסטיק במהירות של 15/5 עלות המסלול היא 180 ש"ח ובנוסף 30 ש"ח עבור המודם, כאשר אני מקבל זיכוי בחבילת הגלישה עבור המודם. לפני כחודש פלאפון העלו את מחיר חבילת הגלישה ל220 ש"ח. התקשרתי אליהם לשאול לפשר העליה הדרסטית הזאת (23%) הנציגה גם התפלאה ואמרה שאסור להם להעלות את התעריפים ביותר מ16% בשנה. היא אמרה שהיא תבדוק את הנושא ותחזור אלי. אחרי כמה ימים חזרתי אליהם והם אמרו לי שמכיוון שירדו מחירי הקישוריות זכותם להעלות את התעריפים ביותר מ16% הגם שאין שום קשר בין הקישורית לחבילת הגלישה. (שלחתי תלונה למשרד התקשורת ונראה מה יש להם לומר) אבל הקטע הכי מעצבן פה הוא שללקוחות חדשים המחיר הוא עדיין 180 ש"ח, אז שאלתי את הנציג אם אני יכול לעבור מסלול למסלול של ל…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Omer Shamia,

x

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים