רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הצטרפתי לאחרונה לסיבים של פרטנטר. אני משתמש במודם נתב פרטי XIAOMI Redmi AX6. כאשר אני מתחבר למודם נתב עם כבל אני מקבל 280 מגה מהירות (הורדה). כאשר אני מחובר אלחוטית אני מקבל רק 50 מגה. את המהירות בחיבור אלחוטי אני רואה גם במחשב וגם בטלפון. מה אני יכול לבדוק/ לעשות/ לשנות ע"מ שאקבל מהירות דומה גם בחיבור אלחוטי? תודה מראש, איתי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה לקנות נתב אלחוטי למטרות הבאות - 1. יחובר בחיבור קווי למחשב 2. חיבור אלחוטי לסטרימר - צפייה בתכני HD בדרך כלל נעשית מדיסק המחובר ישירות לסטרימר 3. XBOX 4. חיבור אלחוטי ללפטופ בסלון מה ההמלצה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע 600E של אזטק שעובד בסדר. אני צריך ראוטר בשביל לחבר כמה מכשירים נוספים . מה שיש בבזק מספיק טוב או שכדאי לקנות משהו אחר ? מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
[h=1]שלום חברים, ברשותי ראוטר אדימקס BR-6424N, מודם בזק אני מחובר לבזק 100 מגה, בחיבור קווי מקבל בממוצע 55 מגה ברשת האלחוטית מחובר ללפטופ של דל עם WAN MINIPORT מקבל ממוצע של 10 מגה... כאשר מתקרב עם הלפטופ לראוטר מגיע למהירות של 17 מגה... בצעתי החלפה של הערוץ מ-6 ל-13 בעקבות המלצה של האפליקציה wifi analyzer גם לא עזר בכלום... אשמח לעזרתכם[/h]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי חבר ששואל את השאלה הבאה: יש לו בזק בינלאומי ותשתית HOT עכשיו יש לו 100 מגה והוא אומר לפעמים הוא מחווה איטיות בגלישה והוא רוצה לעבור לחיבור עם חייגן השאלה מה המהירות המקסימלית שהוא יכול לקבל עד 100 מגה עם חיבור עם חייגן?כי אמרו לו שאין מצב לקבל 100 מגה עם חיבור עם חייגן אם כן מה המהירות המקסימלית שאפשר לקבל?והאם זה יעבור לעבור לחיבור עם חייגן?לא כלכך אכפת לו אם הוא יוריד את זה ל 50 מגה או פחות תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום התחלתי להתעסק קצת עם הWIFI שלי, הבנתי שיותר מדי אנשים "רוכבים" לי על הWIFI, אז החלטתי לשים סיסמה על הWIFI הקיים שלי, ולפתוח Guest network.. השתמשתי במדריך הזה: http://wiki.openwrt.org/doc/recipes/guest-wlan-webinterface שעבד לי כמו שצריך, ובנוסף לרשת החדשה הגבלתי לה את המהירות (5 מגה ביט) עם Wshaper, עד כאן הכל טוב.. בכל מקרה, הGuest חיי ובועט, אבל אחרי קצת בדיקות שאנשים שנמצאים לי על הרשת יכולים לגשת לממשק ניהול, ואלוהים יודע מה יקרה, אז זאת השאלה שלי, יש דרך שדרך הGuest לא יוכלו לגשת לממשק ניהול? בכל מקרה, אני שיניתי את הסיסמה, אבל מעניין אותי אם יש אפשרות אחרת.. ד"א אם צריך אלו הפרטים של הציוד שלי: OpenWRT barrier breaker (14.09 אם אני לא טועה) Xiaomi…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בימים הקרובים אני מתחבר לאינטרנט במהיר של ברקADSL 0.5M.הבנתי שקיימות 2 אפשרויות לחיבור המודם, מודם חיצוני או מודם פנימי, יש איזה העדפה מסוימת(יש לי כרטיס רשת ONBOARD)?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אתחיל בתיאור של המצב הקיים בבית: 2 קומות, בקומה למטה ישנו מחשב נייח אליו מחובר ההוט בוקס ישירות. בקומה למעלה ישנו מחשב נייח נוסף אליו אני מנסה לחבר ישירות edimax br-6524n בתור רפיטר. עבדתי לפי המדריך באתר לפי המדריך באתר של edimax ישראל ללא הצלחה, בנוסף ניסיתי לעבוד לפי מדריך של נטצ'יפ גם כן ללא הצלחה. למיטב הבנתי הכל מוגד כמו שצריך, אבל במחשב שמחובר לedimax הוא פשוט לא מראה לי את הרשת האלחוטית. אני אובד עצות. אשמח לעזרה, שגיא.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי תמדריכים האלו בסטיקי אבל הבעיה היא שהראוטר שלי ללא אנטנה (netgear dgn2200) מה אני יכול לעשות? יש אולי דרך שאני יכול לעשות עם המתאם רשת שלי אולי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאז שהפכתי את המודם לPRO, לא משנה מה אני עושה, אני לא יכול לקבל Ident.... מה עושים? :-/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר ADSL של ROTAL ולידו ממש צמוד יש טלפון אלחוטי של בזק , כל מחשב שאני מחבר בקו הזה האינטרנט עובד לאט וקורס בנקודות אחרות המחשב עובד מצויין יכול להיות שהטלפון האלחוטי משבש את הראוטר יש מצב כזה ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי מודם יו אס בי של דאיינמוד ואני רוצה לעשות בבית רשת אינטרנט כאשר המחשבים לא יהיו תלוים אחר בשני בהתחברות לאנטרנט... הבעיה שלי היא שבכל הראוטרים שראיתי יש רק כניסה ל WAN.... יש למישהו רעיון איך אוכל לעשות רשת אינטרנט בעזרת מודם יו-אס-בי(בלי תלות של המחשבים אחד בשני)?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני התחברתי למבצע השדרוג של בזק ל 100 מגה, הבעיה היא שב Wifi אני מקבל מקסימום 35 בראוטר. לעומת זאת בכבל אני מקבל 80, השאלה מה אפשר לעשות ? התקשרתי לבזק הם אמרו שאין מה לעשות ושהם לא יכולים להבטיח מהירות ב Wifi אבל עדיין זה מוזר שהמהירות יורדת יותר מחצי. מה אפשר לעשות ? הראוטר שקיבלתי מהם זה D - Link DSL: 6740U תודה רבה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, לפני מספר ימים רכשתי מודם אלחוטי נייד (http://www.ebay.com/itm/270785465032?ssPageName=ST...) על מנת לחבר את הנט סטיק שלי מחברת אורנג' (ALCATEL X220D), כאשר אני מחבר את הנט סטיק למכשיר הוא לא ממש מזהה אותו (הוא מופיע בשם- (1bbb/f000) ), הכנסתי לתוכנה שם את ההגדרות כמו בתוכנה של הנטסטיק (צירפתי תמונה של ההגדרות) אבל כלום לא עוזר והוא לא מצליח להתחבר לרשת.. יש למישהו רעיון איך אני גורם למודם לזהות את הנטסיק ולהתחבר לרשת או איזה הגדרות אני אמור לשים בתוכנה של המודם?תודה למי שיעזור.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכון יש את המכשיר הזה הגורם לקבוצת מחשבים לראות כל מה שיש במחשב הראשי אז רציתי לשאול אם יש תוכנה שאני יכול להתקין ב15 מחשבים ואחד מהם יוכל לשדר כל מה שעל המסך של שאר המחשבים בלי שהו יוכלו לצאת מהשידור (זה עבור בית ספר) אם אפשר שם של תוכנה לא משנה כמה היא עולה זה יעזור! תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שני המחשבים מאחורי ראוטר של edimax עקבתי אחר ההנחיות כאן: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Edimax/BR-6104WB/Remote_Desktop.htm וזה לא עובד!!! המחשב אליו אני מנסה להתחבר נמצא מאחורי ראוטר שאותו קינפגתי לפי הלינק שלמעלה (דרך אגב, את הראוטר שלי, שמאחוריו המחשב שלי נמצא, לא קינפגתי). כעת אני במחשב שלי פותח remote desktop ומקיש את ה IP של הראוטר שמאחוריו נמצא המחשב המרוחק ואני מקבל הודעת שגיאה ש RDC לא מצליח למצוא את המחשב הזה. מה עושים??? אופיר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להתחבר לADSL וראיתי הצעה של בזק שניראת לי משתלמת: לקנות מודם USB ב400 ש"ח, לשלם 100 ש"ח דמי התחברות, ואז 100 ש"ח לחודש בלי התחיבות בלי כלום. השאלה היא איך מתפקד מודם USB ואם הוא מתאים למחשב? והאם כדי לחכות שהכבלים ישתפרו. ??? מת כבר לADSL אייל.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
אז הרעיון הוא כזה, יש לי כאן לאפטופ עם גישה לאינטרנט (אני בחו"ל) ובבית יש לי מחשב שאני יכול לעשות לו remote desktop, אני יודע שאפשר להעביר קול דרך RDP, עכשו השאלה היחידה היא אם זה אפשרי להתקשר באמצעות המודם של המחשב שנמצא בבית שמחובר לקו הטלפון לטלפונים בישראל, ודבר איתם כאן? בעצם ליצור מעין VOIP משלי. אפשרי הדבר?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח מאוד אם תעזרו לי בשאלה אחת שאני לא יודעת תשובה מדוייקת אליה. מדוע מתג לעולם לא ילמד כתובת broadcast?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב חבר'ה אני מחובר לאינטרנט דרך אקספון ב10MB. יש ברשותי נתב tp-link 1043nd. לנתב מחובר מחשב המריץ UNRAID בגרסתה האחרונה ועליה רץ קליינט transmission. לאחרונה שמתי לב לדבר מוזר, האינטרנט זוחל! לוקח המון זמן לאתרים לעלות, בבדיקות מהירות אני מקבל פינגים ארוכים ומהירות שהיא עשירית ממה שאני אמור לקבל. עכשיו עשיתי השהייה לכל ההורדות בשרת והפלא ופלא האינטרנט חזר לתפקד כרגיל. אתרים מגיבים מהר והפינגים נמוכים. מה שמוזר בזה היא העובדה שהקבצים בשרת יורדים במהירות ממש נמוכה ככה שלא נראה כאילו הם "אוכלים" את כל רוחב הפס. יכול להיות מצב שהנתב קורס מהעומס שאני מפעיל עליו? או שבכלל הבעיה היא בספק אקספון? הם אמרו שיש להם בעיות לאחרונה.. אשמח לשמוע רעיונות... תודה ושובע טוב! שמעון
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בסלון ממיר פייברבוקס של הוט, וכשאני מחבר אליו את את המחשב הנייד בעזרת כבל LAN אני מקבל מהירות הורדה של בערך 140-150 מגה. כשאני בחדר, עם אותו המחשב, מחובר לרשת הפייבר בעזרת WiFi אני מקבל מהירות הורדה של בערך 30-40 מגה. דיברתי עם הוט, הם טוענים שהם לא מתחייבים לשום דבר שקשור ל WiFi, ושזאת לא בעיה שלהם. הם מתחייבים רק למהירות בעזרת כבל LAN. אבל גם בעזרת כבל אני לא מקבל 200 מגה כפי שהתחייבו אלא רק 140-150 מגה... האם זה נחשב לסטייה שהיא בסדר או שזה גם לא תקין? מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש אצל ההורים שלי ראוטר D-link של בזק וחבילה של 10 מ"ב. כיוון שאין קליטה אלחוטית בקומת הכניסה, הם קנו AccessPoint של Edimax (לא זוכר בדיוק את הדגם). הבעייה היא שאני לא מצליח לגרום לו לעבוד, ההוראות פשוט לא ברורות ואני עוד איש מחשבים. כל מה שעשיתי כדי להגדיר אותו זה להגדיר את שם הרשת ושיתפקד כרפיטר (יש לו עוד כמה אופציות). אני אמנם מזהה את הרשת האלחוטית בבית במקומות שלא הצליחו קודם, אבל לא מצליח לגלוש דרכה. לא היה מוגדר שום WEP בראוטר ולכן לא הגדרתי ב-AccessPoint. האם שכחתי משהו?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-