רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אוקי, אז יש לי 3 מחשבים מחוברים ברשת עם hub. ניסיתי לשחק בכמה משחקים והפינג לשרת מבין השלושה הוא קרוב ל0 אבל בין שני המחשבים הלא שרתים הוא עומד עלל ממוצע של 40MS. זה לא קצת גבוה מדי בשביל רשת ביתית?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חברה יש לי אימיל 5.2 של lionetwork והוא מוריד לאט מישהוא יכול לתת לי טיפים איך לגרום לו להוריד מהר יותר?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בימים הקרובים אני מתחבר לאינטרנט במהיר של ברקADSL 0.5M.הבנתי שקיימות 2 אפשרויות לחיבור המודם, מודם חיצוני או מודם פנימי, יש איזה העדפה מסוימת(יש לי כרטיס רשת ONBOARD)?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי, אשמח להמלצה על כרטיס רשת פנימי (לא USB) אלחוטי מהיר ויציב, תקציב עד 300 שח אבל גמיש. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב נייד ומחשב רגיל והצלחתי להשיג לי איזה כרטיס רשת אלחוטי למחשב השולחני בכל מקרה אני מנסה כבר כמה שעות להגידר רשת בינהם ללא ראוטר ולשתף את האינטרנט כמו שמגדירם בין שני מחשבים המחוברים בכבל ישירות אחד לשני בכל מקרה עד עכשיו לא הצלחתי משום מה כאשר אין ראוטר שמשדר אז WINDOWS רואה את הכרטיס כלא פעיל או לא תקין בשני המחשבים אם יש לכם רעיונות לפתרון אני אשמח לעזרה תודה למגיבים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני רוצה להעביר מהישן את הדברים עי"י כבל USB רציתי לדעת מה קצב העברה USB 1.1 אם העסק אמין ומה המחיר של כזה כבל תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המודם ראוטר הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_739&products_id=10738 מה אתם אומרים עליו? והאם המחיר שלו שווה? אתר החברה: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=128&pl1_id=3&pl2_id=19 עריכה: צזרה בבחירת נתב! עמוד 2!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. אני משתמש ב"פיירפוקס" גרסה 3.0.7 על חלונות xp pro sp 3 לאחרונה אני לא מצליח לשמוע רבות מתחנות הרדיו באינטרנט שזה כולל את כל הישראליות וגם רבות מחו"ל וזאת בעיקר כאשר אני משתמש בסרגל כלים של רדיו ישראל.התופעה חוזרת על עצמה גם באינטרנט אקספלורר 7 גם כאשר אני מנסה לשמוע תחנה דרך האתר הרשמי שלה כגון 88 או 100 רדיוס זה לא עובד.אבל תחנות למשל מאנגלייה השידור עובד היטב. אני משתמש ברואטר של TP LINK ובחומת אש של Zone Alarm intent security תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הנתב d-link 2760u הוא מחובר למחשב אחד. ועוד 2 מחשבים מחוברים אלחוטי. הספק והאינטרנט שלי הוא של בזק. עד לאחרונה הראוטר היה מחובר בחדר שינה של אחד האחים,לאחרונה החלטנו להוציא אותו בשל הקרינה הרבה. עכשיו הראוטר מחובר למחשב,חשמל,וקו טלפון. אנחנו רוצים להעביר אותו לסלון אך ליד הקו טלפון אין קו חשמל,ונזכרתי בחבר שיש לו HOT BOX הוא מחבר רק לחשמל ויש לו אפשרות לגלוש ברשת אלחוטי בלי חיבור ADSL. אני לא כל כך מבין בהבדלים בין הנתבים. השאלה אם יש ראוטר שאני יכול לרכוש שע"י חיבור לחשמל ללא חיבור ADSL יהיה מוכן לשימוש אלחוטי? מקווה שהבנתם
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביום שני אמור להגיע טכנאי של הוט להתקנת הוטבוקס במסגרת שידרוג לטריפל. (עד היום יש לי כבלים וטלפון שלהם) אם אני זוכר נכון בכבלים אפשר להתחבר לאינטרנט עם או בלי חייגן. האם אני אמור להתעקש על חיבור ללא חייגן או שזה לא משנה ? מה עוד כדאי לדעת לפני ההתקנה ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. אנא עזרו לי ! אני רוצה למצוא שירות אירוח עם שרתים בישראל ! דרישות : שרת NT שטח : 100MB תעבורה חודשית : 10GB דואר POP3 וכו'... בדקתי את המחירי החברות הגדולות : אינטרנט זהב, בזק בינלאומי, ברק.... ונכנסתי להלם !!! אנא מכם - תנו עצה לחברה לא יקרה מידי עם שירות טוב וכמובן - מהירות ויציבות ! תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ראוטר חדש לבית ורציתי לשאול מה לדעתכם יותר טוב מבחינת הקליטה והיציבות וכו? Linksys E4200 או Asus RT-N56U ואיפה כדאי לי לקנות את הראוטרים בארץ או בחו"ל? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מגדיר אותה חמורה כי אי אפשר להוריד קבצים בגודל של מעל 2 מגה. יש לי Windows 2000Pro ServicePack3 ואינטרנט מהיר בכבלים 750K דרך נטויז'ן וערוצי זהב, אני מתחיל להוריד קובץ מסויים ואחרי פרק זמן מסויים ההורדה נקטעת, לא משנה עם אני מוריד במנהל הורדות הרגיל של Windows או שאני מוריד ב-Dap או שאני מוריד עדכון לאנטי-וירוס או עדכון לפיירול, הכל נקטע אחרי פרק זמן מסויים, אני משתגע, לא יודע מה לעשות. תעזרו לי בבקשה. תודה מראש, מתן.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר SIEMENS SL2-141 TNN קיבלתי כתובת IP קבועה מהספק ואני מעוניין להפנות את הכתובת כאשר אני פונה מבחוץ+הפורט המתאים לכתובת LAN לדוגמה 10.0.0.1 שזה מכשיר לצפייה במצלמות. מה עלי לעשות בראוטר. אם מישהו מכיר את הראוטר הספציפי הזה עוד יותר טוב...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים! אני אפרט פה, איך בנויה הרשת ואיפה בדיוק הבעיות ואשמח לתשובות. הרשת היא של LINKSYS WRT54G. הכרטיס רשת בחדר שלי EDIMAX 7317UG מחובר בכבל 5מ' שיש בקצה שלו מגבר, ועוד כבל של מטר. הרשת מוגנת בWPA. הבעיה היא: אצלי בחדר יש הרבה מאוד ניתוקים ברשת. היא מוגדרת שיתחבר אוטומאטי, הרשת בקליטה של 4 פסים מתוך 5, והיא פתאום מתנתקת, ואני עושה רענן לרשתות הקליטה עדיין טובה מאוד. לפעמים זה חוזר לבד, ולפעמים אני צריך לנתק ולחבר את הכרטיס רשת. מה זה יכול ליהיות? ושמתי לב שלפעמים הרשת עושה DISCONNECT לעצמה, זאת אומרת שבחלון איפה שמתנתקים ומחברים. ואז צריך לעשות לCONNECT למרות שאני לא ניתקתי. עוד שאלה: שווה לעדכן אותו? הוא גירסא 5 באתר שלהם זה עידכון לגירסא 1.02.6, במה זה משנה? והאם …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
8)איך מתקינים Proxy - לאתר ולIRC? יש לי אתר מסיום שרק אם אני גולש אליו דרך אתרים אחרים הוא עולה מהר אחרת הוא לא נטען עד הסוף או כלל לא נטען (מה שמוזר כי יש לי ADSL), וחוץ מזה לאתר יש שרת מירק שגם אליו אני לא מצליח להתחבר. מישהו יכול להסביר לי איך להתקין פרוקסי רק לאתר מסוים (דרך IE6) ולתוכנת Mirc שלי עבור השרת המסוים הזה? ??? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את הראוטר של TP-LINK TL-WR1043ND, התקנתי גירסת DD_WRT - v24SP2- (03/25/13) std SVN 21061. אני מנסה לחבר מדפסת בחיבור ה USB של הראוטר אבל כלום לא קורה. קראתי שאני צריך לחפש הגדרת JFFS אבל אני לא מוצא את ההגדרה בGUI. אשמח לעזרה, אם מישהו מכיר את הנושא. תודה רבה וחג שמח!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח שני פורטים לMW2 שיעבוד יותר מהר אבל איך פותחים אותם?אני לא מוצא את האפשרות...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להקים רשת בווינדוז 10. קראתי לא מעט באינטרנט, וראיתי שבגדול מיקרוסופט הסירו את האפשרות הזו, אבל עדיין יש מדריכים איך כן ניתן לעשות את זה. ניסיתי את אחד המדריכים לא מזמן, וחוץ מבלגאן זה לא תרם לי יותר מידי. יש איזושהו מקום ברור ואמין שמסביר איך ניתן לעשות את זה? בגדול הצורך שלי הוא שיתוף של כוננים משני מחשבים כך שיוכלו לראות עם גישה מלאה/חלקית אחד לשני. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי יש לי ראוותר על 4 מחשבים ואני רוצה לראות כמה היא המהירות שלי. יש איזה אפשרות לעשות את זה ? תוכנה או כל דבר אחר... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי המון שאלות ואני מקווה שתוכלו לעזור לי... יש לי את המחשב שלי (שממנו אני כותב את ההודעה) פלוס מחשב ישן שבניתי בסלון ובקרוב יהיה מחשב נישא שיהיה לאבא שלי. עכשיו בשביל למנוע הפרעות על המחשב שלי צריך לבנות רשת ביתית לכל המחשבים (נחשו על מי הפילו את זה :-\). עשיתי חיפוש בגוגל, קראתי 1000 מדריכים, חיפשתי באתר (ויש המון תוצאות באמת) אבל השתגעתי כבר אז פתחתי דיון. קודם רקע, אני מעוניין שזו תהיה רשת אל-חוטית כי מדובר במרחק גדול בין המחשבים, במחשב שלי אין כרטיס רשת וכך גם במחשב השני מאידך במחשב הנישא סביר להניח שיהיה כרטיס רשת אלחוטית, ומן הסתם המחשב שלי יהיה השרת. במחשב שלי יש מודם מסוג ALE 180 או שזה 181 שקיבלתי מבזק שמתאים ל ADSL. אני לא מעוניין שכל זה יצא במחיר גבוה מ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התקשרו אלי מבזק בינלאומי והציעו לי לעבור מ 5 מגה ל 12 מגה רשת UFI של הוט. אך לשם כך: א. אני חייב כעת להגדיר חייגן ברואטר (שם משתמש וסיסמא) על מנת לקבל תעדוף שרתים. עוד אמרו לי שאני יכול להישאר ללא חייגן אך לא אהנה מתעדוף שרתים. 1. האם יש הבדל משמעותי בין תעדוף שרתים מאשר ללא תעדוף שרתים בעת הגלישה? 2. האם אפסיד שאעבור לחייגן ? (כרגע אני ללא חייגן). ב. עוד נאמר לי שהרואטר הנוכחי שלי EDIMAX BR-6524N לא תומך במהירויות 12 מגה. על כן הציעו לי ראוטר LEVEL 1 WBR 6001. 3. האם רואטר LEVEL 1 מומלץ לעניין ה UFI ? תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום . עברתי למסלול בזק max100 יש לי לבחור ראוטר tp link n600 דואל או נאטגיר יש עדיפות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתחבר ברשת עם כבל מוצלב למחשב אחר אבל זה כותב בשני המחשבים שהכבל מנותק מדוע ולמה? עשיתי ששני המחשבים מחוברים לרשת ללא אינטרנט ובלה בלה בלה ואז JUST FINISH ולא פועל
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-