רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הקמתי רשת אלחוטית ל- 2 מחשבים 1- ראוטר TP-LINK WR-641\G 2- כרטיס רשת TP-LINK TL-650\G הערה:יש לציין שבעת התקנת הדרייבר WINDOWS הוציא הודעה שאין חתימה דיגיטלית לדרייבר , אך בכל זאת ביצעתי התקנה. הכרטיס מזהה את הרשת(ראוטר) ויש חיבור לאינטרנט אך אני שם לב שרמת הקליטה נמצאת במצב נמוך לעיתים אף נמוך מאד המשחק עם האנטנה לא שיפר את המצב המחשב שבו מותקן כרטיס הרשת נמצא כ8 מ' מהנתב האלחוטי ולא בממ'ד האם הבעייה בציוד הנ"ל? נא עזרתכם האדיבה בבעיה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי תופעה מוזרה במחשב. כאשר אני מתחבר באמצעות WIFI או מתאם של Lan to usb אני מגיע למהירויות של 300 מגה ויותר (סיבים של סלקום). עם זאת, כאשר אני מתחבר עם ה-LAN המהירות יורדת לסביב 10 מגה ניסיתי לעדכן דרייבר, להחליף כבלים וכו', אך כלום לא עוזר. מתאם הרשת שלי הוא Realtek® 8111F עם לוח אם Asus B150M-c. האם רכישת מתאם רשת נפרד ל-pci-e יעזור לדעתכם(ואיזה אחד כזה מומלץ)? או שיש פיתרון אחר האם
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
עד עכשיו גלשתי דרך הalcatel שלי בתצורת PPP, דרך בזק בינלאומי. עכשיו התחברתי לאוניברסיטה, והם משתמשים ב proxy גם לתת כתובות, וגם בשביל האבטחה שלהם, אם אני לא עובר דרך הפרוקסי אז יש בעיות עם התיבת דואר שלהם ועם חלק מהאתרים. ב dial up אין בעיה להשתמש ב proxy שלהם כי החייגן מחבר אליו. אבל כשאני מנסה להתחבר דרך ה ppp שכל הזמן מחובר אין איך להכניס את ה פרוקסי. אני ניסיתי בהגדרות lan (גם את הפרוקסי האוטומטי וגם את הידני) אבל זה לא עובד לפי דעתי בגלל שהפרוקסי לא נמצא ממש על ה lan אלא על טווח כתובות אחר. למישהוא יש רעיון איך לסדר את זה, אני ממש לא רוצה לעשות ICS, :'(
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי. חבר שגר בארה"ב ביקש ממני להמליץ לו על ראוטר. הדרישות הן תמיכה בתקן AC וב2.4\GHZ5. חשבתי על אחד מאלה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833127516 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833320174 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833124531 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833124505 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833122581&Tpk=33-122-581&cm_sp=WirelessNetworking-_-VisNav-_-WirelessRouters http://www.aliexpress.com/item/hot-sale-router-TP-LINK-TL-WDR7500-1750M-11AC-double-frequency-gigabit-WDR7500-1-75-G/1025294133.html בעיקרון התקציב הוא עד 250 דולר. אם יש משהו עדיף…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, ברשותי נתב של בזק: D-LINK VDSL 7850U הנתב יושב בסלון והמחשב שלי בחדר העבודה, כך שהכנתי כבל רשת (CAT5E) שיחבר בינהם, את הלחיצות לחצתי בעזרת לוחץ תקני שאיתו אני עובד די הרבה, רק שהפעם במקום ללחוץ רק 4 גידים, לחצתי את כל ה-8 על מנת לנסות ליצור כבל של גיגה, הקפדתי ללחוץ בשתי התקעים את אותם הצבעים לפי אותו הסדר (צבע מול צבע) אך כאשר בדקתי את מהירות החיבור שלי בדריבר, הוא עדיין מראה 100 מגה ולא גיגה, עכשיו, לא ברור לי האם זה אפילו אמור להראות בדריבר שזה מחובר על גיגה, ואו האם הראוטר תומך בזה, והאם זה בכלל קשור, מה שאני כן יודע, זה שכרטיס הרשת הוא גיגה, מובנה בלוח אם של GIGABYTE Z77X-D3H הרעיון הוא ליצור רשת מהירה להעברת קבצים מהמחשב בסלון לזה שבחדר העבודה, מי שיכול לשפוך ק…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרמתי שרת FTP ברשת הפנימית וכמובן אני צריך אליו גישה מבחוץ. ברשותי ראוטר מדגם Cisco 800 ויש צורך לפתוח לו את פורט 21 בכדי לאפשר גישה. אז שתי שאלות: 1.איך מבצעים גיבוי לקונפיג של הראוטר. 2. איזה פקודה צריך להריץ בטלנט מול הסיסקו בכדי לפתוח את הפורט. אשמח לקבל עזרה...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במודם ECI 270PR בעבודה עם האימיול כך שהמהירויות שלי ירדו בצורה דרסטית מאז שקיבלתי את המודם הזה. שאלתי היא אם אני ישדרג את המודם הזה לנתב זה יעזור לשפר את המהירויות ? (ללא קשר להגדרות האימיול שהם טובות מאוד אצלי ומוכחות) נ.ב. - יש לי חיבור ADSL 1.5MB ספק בזק בינלאומי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי ראוטר של EDIMAX (אני לא זוכר את הדגם וגם לא הצלחתי למצוא אותו באתר שלהם אבל זה ראוטר קווי רגיל כזה עם 4 יציאות שהוא גם מודם ADSL) בכל מקרה אני יודע שכדי שהוא יתחבר לאנטרנט בתור מודם אני צריך להגדיר לו הגדרות כמו של המודמים של בזק אבל אני לא יודע אילו... מישהו יכול לרשום לי איזה הגדרות צריך לשנות (לפי מה שהבנתי אלה הגדרות קבועות בכל מודם). תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים.. בעקבות התנתקויות מוזרות בשימוש עם הBitComet (אחרה שימוש של כמה שנים טובות) עברתי אל utorrnet... אך ישנה תופעה מוזרה...התוכנה מורידה על מקסימום של 18 קילו+-...בעוד שהBitComet הייתה מורידה אל מקסימום רוחב פס (180/200+-).. כמובן שהטורנטים מהירים (מTL) ולכן אני יודע שהבעיה היא לא בטורנט..אלה בתוכנה.. כמו כן משום מה אחרה ביטול של כלל הגבלות..עדיין רשום לי ל"מטה" ש "מהירות ההורדה מוגבלת".. מישהו יודע מה קורה ? החלפתי מספר פורטים והבעיה עדיין לא נפתרה.. מצורפת תמונה.. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי 2 ראוטרים של אדימקס 6204WG. הראשון מחובר למודם של הכבלים ולמחשב ועובד כרגיל, הקליטה סבירה כמעט בכל הבית. בגג יש לי בעיה קלה של קליטה. מכיוון שיש לי עוד ראוטר שלא חיברתי (קניתי על מנת לחבר אצל ההורים אבל זה כבר לא רלוונטי) שאלתי הינה האם אני יכול להשתמש בראוטר השני במחצית הדרך על מנת להתחבר לאות של הראוטר הראשון ולאפשר עבודה נורמלית בגג הבית? לפי מה שיצא לי לקרוא בMANUAL זה אמור להיות אפשרי. תודה על התגובות מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום!! אתמול רכשנו את הmsi wind שכאמור, אין לו כונן דיסקים מובנה, ועל-כן אי אפשר להתקין עליו אופיס (או כל תוכנה אחרת) ישירות מדיסק. האופציה האינטואיטיבית הייתה רכישה של cdrom חיצוני, אבל המחיר לא זול , בטח לכך שהדרישות הם אך ורק ולהתקנה של אופיס מדיסק ואולי עוד תוכנה או שתיים. יש ברשותינו רשת ביתית קווית עם 5 מחשבים, ככה שעלתה לראש אופציה של שיתוף כונן מסוים באופן זמני, רק לצורך ההתקנות. (אותו הפיתרון שאפל הציעו לקוני המקבוק איר נטול הcdrom). מכיוון שאין בידי את המידע לצורך שיתוף כונן ברשת, בנוסף לחיפוש כושל בגוגל, אני שואל פה בנוגע לביצוע של כזה שיתוף. אני לא יודע אם רק צריך ללחוץ לחצן ימני ו'שתף כונן' או להשתמש בתוכנה ייעודית או שאי אפשר בכלל... אודה למידע בעניין…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אלה הם כל סוגי הכבלי רשת בין מחשב למחשב או מחשב לנתב? Unshielded & Shielded Twisted Pair Cabling Standards v d e * Cat 1: Currently unrecognized by TIA/EIA. Previously used for POTS telephone communications, ISDN and doorbell wiring. * Cat 2: Currently unrecognized by TIA/EIA. Previously was frequently used on 4 Mbit/s token ring networks. * Cat 3: Currently defined in TIA/EIA-568-B, used for data networks using frequencies up to 16 MHz. Historically popular for 10 Mbit/s Ethernet networks. * Cat 4: Currently unrecognized by TIA/EIA. Provided performance of up to 20 MHz, and was frequently used on 16 Mbit/s token ring networks. * Cat 5: Currently unrecogni…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אצלי בבית סיטואציה בה אני ואחי שנינו גיימרים ומורידים הרבה, אבל רק אצל אחד יושב המודם-ראוטר ואצל השני יש מתאם WIFI TPLINK ARCHER T2U המחשב עם הWIFI חווה גלישה איטית והתנתקויות וכל פתרון אפשרי שניסינו לא עבד (כולל החלפת המודם והחלפת המתאם WIFI מס' פעמים). לא מדובר בחדר ממ"ד, וסה"כ קיר פשוט מפריד בינינו אבל הבעיה עדיין קיימת. בזמן האחרון גיליתי שיש דבר כזה מתאם על גבי רשת חשמל וראיתי שיש את המוצר הזה שיש עליו חוות דעת טובות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=849577 אפשר ביקורות עליו ועל הצורה שבה כל הדבר הזה עובד?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר לADSL ויש לי שתי אופציות למודם USB או PCI פנימי, אני לא רוצה להשקיעה במודם אלקלטל כי אני אחרי תקופת היתחיבות אני מקווה לעבור לכבלים (פשוט עכשיו אין באזור שלי). אז מה יותר טוב? אני חושב שPCI כי אני רוצה להתקין אותו במחשב שאין בו USB.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי היום בשעה 23:00 בערך הייתי באמצע משחק רשת כשלפתע המשחק נתקע מבחינת הקשר עם השרת, המשחק עצמו עדיין פעל. יצאתי לווינדוס וראיתי שאני גם לא מצליח להיכנס לאתרים, רק האייסיקיו פועל ואי אפשר לשלוח קבצים לאנשים מהרשימה שלי {אופציה שתמיד קיימת אצלי ותמיד פעלה}. הגעתי ל-network connections ושם מצאתי את מה שאתם רואים בתמונה. למטה זה החיבור שלי של הכבלים שלי, ולמעלה התווסף לו מישהו חדש ואני די חושש שזה מישהו שניסה לפרוץ אלי. דרך אגב את הפיירוול הפעלתי רק אחרי שגיליתי את החיבור החדש שהתווסף לי. מיד כיביתי את המודם לרבע שעה ושהדקלתי מחדש שוב היה את האייקון הזה אבל הצלחתי להתחבר לאינטרנט ולגלוש רגיל. האם אתם חושבים שמישהו ניסה לפרוץ לי למחשב? אם כן, איך אפשר למנוע את זה בעתיד, ומ…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך את עזרת המומחים. יש לי היום בבית אינטרנט של הוט. עד עכשיו עבדתי עם ההוט בוקס כנתב, עד שנשבר לי ממנו (הרבה התנתקויות של מכשירים בוויפיי). החליפו לי את הפייבר בוקס לממירים הקודמים - מג'יק, העיפו את המוקות, ועכשיו אני בברידג' מוד עם ראוטר שלי מול ההוטבוקס. הראוטר שיש לי עכשיו גם מראה סימני עייפות. אני צריך המלצה לראוטר, שיתן קליטת וייפיי לדירת ארבעה חדרים עם תמיכה בלפחות 15-20 מכשירים + 4 יציאות ג'יגה, שיהיה יציב מהיר ואיכותי, עם עדכוני תוכנה. אני יכול גם להתקין dd wrt אם יש צורך, זה מה שיש לי על הנתב הנוכחי. בנוסף אני רוצה לשים קו חוטי עד לממ"ד. מבנה הדירה הוא שיש את הארון הסתעפות בכניסה לדירה, ומשם אפשר למשוך חוטים לכ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, כשאני פותח שרת(למשחק sof2) יכולים לשחק מקס' 4 שחקנים (כולל אותי), מעל מספר זה מתחילים להיות לאגים בצורה מטורפת- השאלה שלי היא למה ואיך ניתן לפתור את זה לפני שאתם עונים יש מספר דברים שרצוי שתדעו - אחוז שימוש במעבד נשאר נמוך - יש מספיק זכרון פנוי - בדקתי ב netlimter ומהירות הdownload של השרת לא עוברת את ה 9kb's ומהירות ה upload לא עוברת את ה 7kb's (יש לי חבילה של 0.5 \ 1.5) - הפינגים של שאר המשתמשים בממוצע כ 50-60 מה שמוזר זה שגם לי יש לאגים חבר שלי אמר לי שיש ב xp הגבלה של מספר החיבורים ושיכול להיות שזה קשור - משהו יודע על זה משהו? רעיונות\הצעות\פתרונות יתקבלו בברכה תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מודם בזק ROTAL 1320A ואני משתמש בו כנתב למי שמכיר את JDOWNLOADER יש שם אופציה להתחבר לספק מחדש אוטומטית בסיום כל הורדה על מנת לקבל כתובת IP חדשה. בנתב הקודם שמת זה עבד מצויין. השתמשתי באופציה של LIVEHEADER/CRUL אבל בנתב הזה ,זה פשוט לא עובד.אני חושב שסיבה היא שאת הסיסמה מזינים בחלון POPUP ולא בעמוד רגיל ולכן הוא מתעלם מהחלק הזה מסיבה כל שהיא. חפרתי את גוגל ,ניסתי את להשתמש בשיטה של CLR SCRIPT,ניסתי להתחכם ולהשתמש בכתובת http://USER:PASS@10.0.0.138 אבל כלום לא עבד,אני ממש מתוסכל מזה . יש פה משהוא שאולי הצליח לעשות את זה עם הנתב הזה או מכיר דרך לגרום לנתב להתנתק והתחבר דרך ה COMMAND LINE.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אז ככה, יש לי 2 מחשבים באותו חדר עם רשת אלחוטית. נתב אלחוטי של אדימקס ומודם ECI מחשב אחד (win98) מחובר לו כ.רשת, מחשב שני (winxp) מחובר קווי לראוטר האלחוטי והכל פועל פיקס. בקומה העליונה יש לי עוד מחשב (winxp) שיש לו u.s.b אלחוטי. בעקבות קשיי קליטה קניתי access point גם של חב' אדימקס, והתקנתי אותה בין 2 החדרים. מה הן ההגדרות שאני צריך לשנות במחשבים למטה (אם בכלל) ומה השינוי במחשב העליון? רוצה לציין, שהמחשב העליון מזהה את הap ויש תקשורת אבל אין מצב של גלישה. מחשב למטה קווי - ip אוטומטי מחשב למטה אלחוטי - 192.168.0.1 מחשב למעלה אלחוטי - 192.168.1.50 בדיוק כמו שכתוב בהוראות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כבר שנים אני מחובר לאינטרנט דרך נטוויז'ן בתשתית הוט. היום שדרגתי את המהירות אצל שתיהן ל-100 מגה וניגשתי לבדוק את המהירות באתר שלהם. ובכן, באתר הבדיקה של הוט או נטוויז'ן אני מקבל רק 65 מגה. מצד שני באתר Speedtest יש שרתים שמראים לי מהירות של 97-98 מגה. איך זה, ומה הבדיקה הנכונה? כמו כן אני מחובר דרך הוטבוקס הדגם הראשון. הוא תומך ב-100 מגה או שאני צריך ללחוץ לקבל הוטבוקס 2? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
ברשותי ארבעה מחשבים בבית, בסופי השבוע כולם בשימוש כבד באינטרנט (טורנטים, וידאו זורם). כרגע ברשותי ראוטר ישן של אדימקס. הגעתי למצב כזה שאני מחוייב לכבות את הפיירוואל של הראוטר על מנת שהאינטרנט יעבוד במהירות הרגילה, מצב שלא היה כשאשר הראוטר היה חדש. בנוסף בזמן שיש הורדה של טורנט פעילה, כל המחשבים גולשים במהירות איטית עד בלתי נסבלת. אני מעוניין להחליף את הראוטר בחדש, איכותי שיוכל להתמודד עם שימוש כבד באינטרנט, כמו בכותרת, התקציב הוא 500 ש"ח אבל אני מוכן לחרוג במידה ויש משהו איכותי במחיר סביר.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום יש ברשותי את הראוטר של בזק dlink 2650u ואת הראוטר dlink dir300 איזה מהראוטרים עדיף ? הראוטר של בזק קצת חלש בקליטה יש לי ביית קומה אחת ואם אני נמצא בקצה השני של הביית הקליטה לא ממש טובה ולפעמים ישלו גם קריזות שפתאום אני לא מוצא אותו בכלל רק אחריי כמה ניסיונות
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחלתי לדבר עם נציגי חברות אינטרנט, וראיתי שכולם שמים תוספת תשלום על הראוטר של בערך 20 שקל לחודש. ראיתי שאחת החברות אמרה שאם יש לך ראוטר אז תשלם 5 שקל למתאם שקר כלשהו. אז תוהה למי שיש ניסיון, האם שווה בכלל לקנות ראוטר כזה אן אולי עדיף ללכת עם ההצעות של החברות? אם כן איזה ראוטר? תודה.
-
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם.. אממ קודם כל פרטים. יש לי רשת ביתית שמחוברת ע"י נתב בכבל רשת. סוג נתב b-focus router 270pr סוג האב ST Lab יציאות 100\10. ככה כל כמה זמן יש לי הודעה כבל רשת מנותק.. ואת ההמשך אני יודעים... הרשת מוגדרת כהלכה אני משתגע תעזרו לי.. מה לעשות? וכמובן שזה גורם לזה שבהעתקות ההעתקה קורסת באמצע.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-