רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי את פיירפוקס אולם אצלי הוא גם קורס וגם אחרי העידכון האחרון שלו ,התוספות שלו כבר לא מצליחות לתפוס וידיאו מאתרים כמו ynet , youtube ועוד . אשמח לקבל המלצות על דפדפנים מתאימים .
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברשותי ראוטר אלחוטי של חברת BELKIN : PRE-N ונקודת גישה אלחוטית חדשה שקניתי אתמול של חברת EDIMAX : EW-7206APG . התקנתי הכל כמו שצריך (לפי ההוראות שכתובות באתר של פיקוק (http://www.pikok.co.il/word/EW-7206APg.pdf) , וכאשר אני מוצא את נקודת הגישה במחשב הנייד (האלחוטי) ומנסה להתחבר אלייה אני מקבל הודעת "קישוריות מוגבלת ...... " מישהו מכיר את התופעה ויודע כיצד לפתור אותה ? תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב level one wbr6001 ומגדיל טווח ייעודי מסוג level one wap0006 , האם ניתן לחבר את המגדיל טווח בכבל לנתב?, ואילו הגדרות נדרשות הן במגדיל והן בנתב. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
ביום שלישי שעבר עברתי לתשתית של הוט כדי שאוכל להנות מאינטרנט 100MB (בזק מציעים רק 40 באזור שלי) מאז שעזב הטכנאי היו לי עשרות אם לא מאות ניתוקים מהאינטרנט. לפעמים האינטרנט פשוט מתנתק (ללא שום חיווי על הHOTBOX) זה קורה בכל המכשירים בבית (קווים ואלחוטים כך שהם לא הבעיה). כל הנורות דלוקות בHOTBOX אבל אין אינטרנט. לפעמים זה חוזר אחרי 20 שניות לפעמים אחרי 5 דקות. היה פה פעמיים טכנאי, פעם אחת הוא לא ידע מה הבעיה אז הוא החליף HOTBOX והבעיה נמשכה. פעם שניה אמרו שהתשתית ישנה, החליפו את כל הכבלים עד לארון והבעיה נמשכת... אני צעד מלחזור לבזק כל הנתונוים בראוטר נראים תקינים (עוצמות, שגיאות וכו) למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה לפני שאני מתנתק מהם?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברה יש לי בעיה יש ברשותי ראוטר אלחוטי של d-link דגם dsl-604+ קניתי מתאם אלחוטי d-link dwa 110 הוא מתחבר לראוטר והכל קליטה מצויינת ויש לי סימן של חיבור. אבל מה כשאני רוצה להכנס לאינטרנט זה לא נותן לי אומר שיש בעיות עם החיבור וזה מחובר מצויין לראוטר זה כותב לי שזה מחובר לרשת והכל אבל זה לא גולש באינטרנט אולי נכנס פעם ב...ואני לפעמים יכול להכנס להגדרות תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, היה לי ראוטר DLINK 624+ שהלוותי מחבר ושימש אותי מצויין אך ולצערי הוא היה צריך אותו חזרה, בעקבות המלצה של אחי שיש לו את LEVEL ONE WBR-3406TX רציתי לקנות אותו גם אך קיבלתי את התשובה שהוא כבר לא נמכר ויש דגם מתקדם, הדגם שקניתי = 3408. חיברתי אותו בלי בעיה אך נתקלתי בבעיה: כשאני מחובר דרכו המהירות הורדה מאתרים (אתר בדיקה של בזק בינלואמי שהוא הספק) היא איטית 180 ומטה. לעומת זאת כשאני מתחבר עם החייגן המהירות היא כמו שצריך 350 ומעלה (יש לציין שהאינטרנט הוא כבלים 3MB) כך שהבעיה היא בטוח הראוטר...... מישהו מכיר? עזרה? מה אני צריך להגדיר שעושה לי את הבעיה הזאת?? המון תודה! עריכה: אני מוסיף נתונים שאולי גם יעזרו : מודם הכבלים הוא THOMSON TCM 425, מערכת הפעלה ויסטה, חיבור של מח…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום התחלתי להתעסק קצת עם הWIFI שלי, הבנתי שיותר מדי אנשים "רוכבים" לי על הWIFI, אז החלטתי לשים סיסמה על הWIFI הקיים שלי, ולפתוח Guest network.. השתמשתי במדריך הזה: http://wiki.openwrt.org/doc/recipes/guest-wlan-webinterface שעבד לי כמו שצריך, ובנוסף לרשת החדשה הגבלתי לה את המהירות (5 מגה ביט) עם Wshaper, עד כאן הכל טוב.. בכל מקרה, הGuest חיי ובועט, אבל אחרי קצת בדיקות שאנשים שנמצאים לי על הרשת יכולים לגשת לממשק ניהול, ואלוהים יודע מה יקרה, אז זאת השאלה שלי, יש דרך שדרך הGuest לא יוכלו לגשת לממשק ניהול? בכל מקרה, אני שיניתי את הסיסמה, אבל מעניין אותי אם יש אפשרות אחרת.. ד"א אם צריך אלו הפרטים של הציוד שלי: OpenWRT barrier breaker (14.09 אם אני לא טועה) Xiaomi…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי לי כזאת תוכנה שמגבילה בכמה המחשב השני ברשת יוריד ויעלה ואחרי הפירמוט היא נמחקה מישהו מכיר ויביא לינק אחי המעצבן כל הזמן מוריד שירים ואני רוצה להגביל לו תהורדה לחצי למשל תודה
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
Since I got my new computer, my downloading isn't passing the 80KB line, even from Israeli websites. It's pretty obvious it's something with the LAN Card. I got ABIT NF7's nForce LAN Card, does anybody know about a problem with this card? or I just need to configure it in other way? I didn't touch the configurations by the way.
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי, רציתי לקנות את ה9980 אבל אין אותו במלאי בשום מקום. הציעו לי לקנות את ה9970 של TPL ההבדל העיקרי בינהם הוא תמיכה במהירות מקסימליית 10/100 לעומת 10/1000 ושל9980 יש גם תמיכה ב5GHZ (לא יודע מה זה אומר) מישהו יודע אם זה משנה משהו? כדאי לחכות שיגיע המלאי מתוך חשיבה על העתיד או שזה כ"כ לא רלוונטי שפשוט לקנות את ה9970 וזהו ? תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מבקש עזרתכם הדחופה ! (012 לא תומכים בנושא זה..) אני גולש באינטרנט מהיר כאשר התשתית היא מת"ב דיגיטל, והספק הוא 012. כאשר אני מפעיל את זוןאלארם - אני לא יכול להתחבר לאינטרנט ! (החייגן מוציא שגיאה - לא מוצא את השרת..) כאשר אני סוגר את זוןלארם, אני מצליח להתחבר, אבל אם *אחרי* שהתחברתי, אני מפעיל את זוןאלארם שוב - תוך כמה דקות אני מתנתק. מישהו יודע מה עושים ?
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הבעיה היא, כאשר במחשב השרת (המחובר למודם), חומת האש ZoneAlarm פועלת - אי אפשר לגלוש במחשב השני. ברור לי שהבעיה היא בקינפוג, להלן האיזורים המוגדרים, וההסבר : השורה הראשונה מייצגת את כרטיס הרשת OnBoard שיש לי, שאליו מחובר מודם הכבלים (דרך כבל רשת). לא יודע מהי השורה השניה - מישהו יודע ? השורה השלישית מייצגת את כרטיס הרשת הנוסף, המשמש לחיבור 2 המחשבים דרך כבל רשת - והאיזור מוגדר כ Trusted, כדי שלא תהיה בעיה של התחברות של מחשב אחד לשני (למשל PING) השורה הרביעית זוהי הכתובת שאליה מתחבר החייגן כבלים שלי, והיא מוגדרת כ Trusted ע"מ שאוכל לגלוש (בדקתי את אבטחת המחשב שלי באתרים הבודקים חסינות, היא טובה). מה עלי לעשות, כדי שאוכל לגלוש גם מהמחשב השני, כאשר חומת האש במחשב הראשונה -פו…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה יש לי רשת בבית במחשב שבו לא נמצא המודם אלא מחוברת הרשת לא מופיעה לי ההתקשרות של האינטרנט ואני רוצה שתופיע בבקשה למי שמבין תעזרו לי..!
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני עם נטוויז'ן תקופה ארוכה ביותר והם הוציאו לי את המיץ. חבילה של 7 מגה ואני מקבל בבדיקות מהירות בין 0.9 ל1.45 זה מעצבן ואחרי שעתיים על הקו אין להם פתרונות. נמאס לי מהם שנים כבר שכל פעם לפחות פעם בחודש יש לי בעיות איתם והתקשורת לחו"ל מעפנה ברמות. יש ספקית אינטרנט שנותנת חבילת גלישה נורמלית בלי לחסום, בלי שטויות ועם איכות בשירות? אני כבר לא מדבר על כסף.. 10 שקל לפה או לשם לא יהרגו אותי אני רק רוצה שהאינטרנט יעבוד למען השם.
-
- 34 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
ההתייעצות נוגעת גם להאם אפשר להחליף, איזה מהם להחליף, ובאיזה נתב להחליף. הנה שרטוט של הבית ומה שקורה בו: נקודה כחולה זה נתב\משחזר, נקודה סגולה זה מחשב. 1 זה הנתב, 2 זה המשחזר. ברור מה קורה כאן. אני בעצם רוצה להכניס מכשירים אלחוטיים למשוואה. לפטופ שישמש כסטרימר לטלוויזיה במקרה הצורך. אני רוצה להחליף אחד מהם בראוטר אחלוטי חדש מהקופסא. ההתייעצות בעצם - עד כמה זה אפשרי? שניהם של אדימקס אם זה עוזר במשהו, שניהם לא משהו בכללי. אין לי תקציב גדול מידי. המטרה היא שהראוטר ייתן כיסוי אינטרנט לרוב, אם לא כל הבית. מימדי הבית אני לא יכול לתת לכם, בגלל שאין לי אותם. האם יש לי אפשרות פשוט להתקין את החדש במקום 1 ולקוות שהמכשיר יבין את המשחזר ואת כל הקונפיגורציה לבד?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי איזה בעיה עם שער כזה ,שמשום מה ניכנס לי למחשב כל הזמן. היתקנתי פירוול sygate והוא העיף את זה והכל היה מצוין. ועכשיו שמתי zonealarm pro, ועדיין יש את זה פשוט הוא לא מתחבר! איך אפשר לכוון שלא יהיה שום gateway כזה????
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מגבר אותות WIFI כדי לשפר את הקליטה והשידור במיחשוב הביתי שלי (לא מדובר באנטנה אלא ב"קופסא" שאליה מחברים אנטנה) . לפי מה שראיתי ההיצע והמחיר של מגבר אותות WIFI בארץ מאוד מאכזב. לכן ברצוני לקנות את המוצר בחו"ל. מה שלא ברור לי הוא מהו סיווג המכס של מגבר זה (כדי שאדע מהם מיסי היבוא החלים על המגבר, חוץ ממע"מ כמובן). לפי פרסומי המכס נראה לכאורה שסיווג המכס של מגבר אתות WIFI הוא : 16_85_17_6000 (חלק 16, פרק 85, סוג 17 ,סעיף 6000 ), כמו כן לפי הסיווג הזה לא חלים (כנראה) על המגבר הזה מיסי יבוא (חוץ ממע"מ כמובן). יתכן שאני טועה לגבי הסיווג והמיסוי, לכן אני שואל כאן ליתר בטחון: האם יש מישהו כאן שיודע מהו סיווג המכס של מגבר אותות WIFI או שיודע בבטחון רב מהם מיסי היבו…
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה קורה? יש לי את הפייבר-בוקס של הוט כבר כמעט שנה, בכמה החודשים האחרונים אני חווה המון ניתוקי אינטרנט. הפייבר בסלון ואליו מחובר המוקה שמחובר למוקה השני בחדר והוא מחובר לראוטר (Linksys E3200). תדירות הניתוקים הם בערך כל 2-3 ימים וכדי להתחבר שוב אני צריך לנתק מהחשמל את הפייבר והמוקה שבסלון ולחבר שוב. התקשרתי לתמיכה של הוט ושם אמרו לי שהם לא רואים אצלם שום ניתוקים והבעיה היא לא בפייבר אלא בראוטר שלי, שאני צריך לאפס בו את ההגדרות. רק אציין שלא היו לי בעיות עם הראוטר מעולם לפני שהוט חיברו אצלי את הפייבר. - ביצעתי איפוס הגדרות + עדכון קושחה לראוטר - ניסיתי לחבר את הראוטר עם כבל למחשב - התשתית היא של הוט והספק הוא בזק בינלאומי (אינטרנ…
-
- 8 תגובות
- 17.4k צפיות
- 1 follower
-
-
עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובות לכל השאלות, ולכן אני מרכז פה את כל השאלות שלי שנוגעות למעבר לכבלים מADSL. אני עכשיו מחובר ל ADSL 750 אצל בזק בין לאומי. עקב סיום המבצעים שאני נמצא בהם עשיתי בירור וראיתי שמבחינת מחיר יותר משתלם לי לעבור לכבלים ולעבור לספקית ברק 013. עכשיו אצלי יש מודם USB מחובר למחשב, והמחשב שלי הוא משתף את האינטרנט בשביל המחשב השני שלי שמחובר איתו ברשת(לא אלחוטית) . עכשיו השאלות שלי הם כאלו: 1) האם השיתוף אינטרנט יכול להיפגע ממעבר לכבלים, כי הרי גם המודם משתנה ושמעתי שיש אנשים שיש להם בעיות. 2) האם יהיו לי בעיות עם הZONE ALARM PRO שלי, או שאין שום בעיה להגדיר אותו. 3) שמעתי שהאיי פי נשאר קבוע, זה בטח מאוד לא בטיחותי ומאפשר להאקרים ופורצים למיני…
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
טוב אז ככה חברים. סיימתי לימודי MCSA ו CCNA והתקבלתי לאחת מחברות התקשורת. נכנסתי לתוך מוקד שמתעסק בתמיכה בסיבים אופטיים ותקשורת מתקדמת. הבעיה יא שיש ככ הרבה חומר שרץ לי בראש גם בגלל הקורס וגם בגלל מקום העבודה שזה עשה לי סלט לא קטן. בכל כמה ימים אני פשוט אפתח דיון על משהו ספציפי שלא ברור לי כדי להטמיע אותו טוב טוב בראש. לעניינו... מובן לי ששתי הטכנולוגיות מאפשרות העברת מידע במהירות גבוהה על גבי רשת אופטית.. אבל מה שמעבר לכך? אני למדתי שתקשורת לא עוברת ברמת ה LAYER1 ו SDH לדוגמא עןשה בדיוק את זה :\ (סלט). בכל אופן אשמח להסבר ברור. תודה
-
- 3 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית כונן רשת - NFS (לצורך העניין מדובר ב-Ubuntu). במחשב השני בבית אני מנסה למפות (mount) את הכונן על מנת שתיהיה לי גישת קריאה לקבצים. התקנתי את הפיצ'ר של ה-NFS ב-Windows (ע"י כניסה ל-Turn Windows features on or off) וסימון Services for NFS (תמונה: http://jpg.co.il/view/505f2d7b9f5bf.png). לאחר מכן נכנסתי לcmd, ורשמתי את הפקודה: mount -o nolock retry=10 192.168.1.100:/Series * ה-mount התבצע בהצלחה והצלחתי להיכנס לכונן, לצפות בקבצים ולהפעיל אותם. לאחר הפעלה מחדש למחשב הכונן עדיין מופיע אך אי אפשר לגשת אליו - מתקבלת שגיאה (תמונה: http://jpg.co.il/view/505f2e3a489ff.png/). כבר הפכתי את גוגל בניסיון למצוא פתרונות לבעיה. אני מעוניין ב-NFS ולא בפתרון אח…
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג חלק מרשת קווית שיש אצלי בבית לאלחוטית. הרשת כיום נראת כך : יש חשד שהכבל שמחבר בין הסוויץ' למחשב 5 נפגע כתוצאה מקידוח בין קירות. אני מעוניין להחליף את הסוויץ' לנתב אלחוטי שישמש בתור "סוויץ' אלחוטי", מחשב 3 ומחשב 4 יהיו מחוברים אליו חוטית (הם נמצאים באותו חדר) ומחשב 5 יתחבר אליו אלחוטית אני מעוניין לדעת איזה נתב וכרטיס רשת כדאי לי לבחור? אני צריך שקצב העברת הנתונים יהיה מהיר ושהשידור יהיה אמין כמה שיותר. יש לקחת בחשבון שמחשב 5 נמצא בחדר ממ"ד והנתב יהיה ממוקם בחדר רגיל כ-10 מטרים ממנו. תודה מראש לכל מי שעונה
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום... אני מקווה שכאן יוכלו לעזור לי אחרי שבערך 4 נציגים טכניים חסרי יכולת של בזק ובזק בינלאומי לא הצליחו לעזור.... קודם אני אתאר את מצב החומרה בבית: בסלון: מתאם HPNA של בזק מחובר לשקע טלפון בקיר. אליו מחובר מודם\ראוטר של TP LINK (דגם TD-W9970) - הראוטר הזה מוגדר בהצלחה עם שם המשתמש של חשבון האינטרנט, והוא מוציא רשת אלחוטית תקינה עם סיסמא והכל. בחדר ממ"ד: מתאם HPNA של בזק (מס' 2) מחובר לשקע הטלפון בקיר אליו מחובר ראוטר של D LINK עם כבל רשת. (דגם DSL-6850U) אל ה-D LINK מחובר גם מחשב נייח, גם עם כבל רשת. לא הגדרתי כלום ב-D LINK מעולם. והוא עדיין גורם לכך שיש לי אינטרנט (תקין ועובד) במחשב הנייח. …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לשלוח לרשימת 1000 אנשי קשר אימייל זהה (לא דואר זבל), אחרי שחיפשתי מדריכים ופתרונות רבים לצערי לא מצאתי אז נאלצתי להשתמש ב"רשימת תפוצה" של -OUTLOOK 2007 . זהו פתרון נוח אבל לא מספיק מקצועי מכיוון שהמנען רואה את שאר הרשימה, והרי לא הגיוני לשלוח אימייל לאחד אחד מאנשי הקשר. ההתייחסות בפורום היחידה בנושא זה הוא מיזוג דואר אבל למען האמת יש שם הסבר מייגע וארוך וגם לא מובן . אני אשמח מאוד מאוד אם תוכלו להביא לי פתרון לבעייתי בהקדם האפשרי. תודה מראש לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי את האינטרנט שלי מ- מגה וחצי ל- 12 מגה. אחרי כמה ימים של עצבים עם מהירות הורדה נמוכה, גיליתי שהפתרון היחיד שלי זה חייגן אצל בזק בינלאומי עם גיימר. הבעיה היא - הראוטר הנוכחי שלי (Level one WBR-3408) עובד גרוע עם חייגן. ז"א, נותן לי כ- 6 מגה הורדה במקום 12. כרגע אני מחובר עם חייגן למחשב ומידי פעם מחליף לראוטר כשאני צריך. מה שמעצבן אותי משום שצריך להתעסק עם הכבלים ואז לחכות לאינטרנט, כל פעם מחדש. הפתרונות שאני מצאתי הם: 1) להישאר עם המצב הנוכחי. חוסך ככה 200-350 ש"ח אבל זה מציק. 2) למצוא דרך לגרום לראוטר שלי לעבוד טוב על חייגן. אני חיפשתי ולא מצאתי פתרון. (גירסת החומרה שלי היא 1.0 ויש לי את העדכון האחרון, גרסה 12). 3) לקנות ראוטר ש100% עובד תמיד בלי התנתקויות …
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-