רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
8)איך מתקינים Proxy - לאתר ולIRC? יש לי אתר מסיום שרק אם אני גולש אליו דרך אתרים אחרים הוא עולה מהר אחרת הוא לא נטען עד הסוף או כלל לא נטען (מה שמוזר כי יש לי ADSL), וחוץ מזה לאתר יש שרת מירק שגם אליו אני לא מצליח להתחבר. מישהו יכול להסביר לי איך להתקין פרוקסי רק לאתר מסוים (דרך IE6) ולתוכנת Mirc שלי עבור השרת המסוים הזה? ??? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המודם ראוטר הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_739&products_id=10738 מה אתם אומרים עליו? והאם המחיר שלו שווה? אתר החברה: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=128&pl1_id=3&pl2_id=19 עריכה: צזרה בבחירת נתב! עמוד 2!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר ויש לי את ה-IP ואת הכתובת הפנימית של המחשב וגם איפשרתי התחברות מרחוק (מהמחשב השני בבית אני מצליח להתחבר). ניסיתי לתת ב-Remote Desktop Connection את ה-IP וסלאש ואז כתובת פנימית אבל זה לא הולך.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
TP-LINK TL-WR841N מאפשר לחבר את המחשב הנייח בחיבור חוטי והמחשב הנייד באלחוטי או שהנתב עובד רק על מצב אלחוטי ומצריך ממני לקנות כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייח
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בעקבות ניתוקים באמצא הורדות שאני עושה מFlyFlyer וניתוקים מ youtube ערכתי ping test בין המחשב לרואטור המחשב מחובר למתג dlink שאליו מחובר גם הרואטר Ping statistics for 10.0.0.138: Packets: Sent = 10000, Received = 10000, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 0ms, Maximum = 37ms, Average = 0ms רוב הזמן הפינגים בניהם מעולים פחות ממילשנייה אבל לפעמיים זה קופץ 2-3 שניות זה נורמלי? מה הבעיה? החיבור של הכבלים? (אני הקמתי ולחצתי את התשתית) זה מה שגורם לניתוקים בהורדות וביו טיוב? תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית אחד למטה ואחד קומה למעלה בקומה למטה יש ראוטר DLINK 6740U ובלמעלה מתאם רשת דיי ישן שעושה לי בעיות בקליטה אינטרנט של בזק בינלאומי 20 מגה והייתי רוצה המלצה למתאם מאוד חזק בקליטה והמחיר לא משנה לי!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כאשר אנ בודק מהירות באינטרנט אני רואה שיש לי הבדלי מהירות ענקיים: בבזק (תשתית) אני מקבל 1.5 בנטוייזיון (ספק) אני מקבל 4.5 בSPEEDTEST אני מקבל 2.5 בUTORRENT ליפעמים מגיעה ל 580( ל640 שזה (5*1024)/8 אף פעם לא הגיעה). וחשוב גם להגיד שזה קרה לי רק בזמן אחרון ולא החלפתי לא ספק לא תשתית עד לזמן אחרון הייתי מאוד מרוצה מהם. ו הבעיות התחילו אצלי כאשר יום אחד הייתה לי מהירות כימעט אפסית ובבזק שאלו אותי אם אני רוצה להעלות מ5 מגה (שאני משלם עליהם עכשיו גם לספק גם לתשתית) ל 10 מגה כאשר אמרתי שלא כי גם ככה אני משלם לספק+תשתית בערך 90 ש"ח פלוס ואין לי רצון לשלם יותר אפילו עוד 5 ש"ח כי גם ככה זה לא מגיעה למהירות מרבית בהורדה. חשוב גם להגיד שאין לי לא אנטיוירוס ולא פיירוול אני פשוט כ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אתחיל בתיאור של המצב הקיים בבית: 2 קומות, בקומה למטה ישנו מחשב נייח אליו מחובר ההוט בוקס ישירות. בקומה למעלה ישנו מחשב נייח נוסף אליו אני מנסה לחבר ישירות edimax br-6524n בתור רפיטר. עבדתי לפי המדריך באתר לפי המדריך באתר של edimax ישראל ללא הצלחה, בנוסף ניסיתי לעבוד לפי מדריך של נטצ'יפ גם כן ללא הצלחה. למיטב הבנתי הכל מוגד כמו שצריך, אבל במחשב שמחובר לedimax הוא פשוט לא מראה לי את הרשת האלחוטית. אני אובד עצות. אשמח לעזרה, שגיא.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ של אורנג' עם נטסטיק מובנה (עובד ע"י כרטיס סים) ואני רוצה שמחשב נוסף יגלוש באינטרנט דרך האינטרנט הסלולרי ושיהיה ביניהם קשר של לאן. ניסיתי בכל מיני מקומות באינטרנט וגם להתקשר לאורנג' ואמרו לי שם שאין אפשרות כזאת כי הנטסטיק לא משמש כמודם והוא לא יכול להעביר את האינטרנט למחשב אחר. מישהו מכיר דרך שכן אפשר לעשות את הדבר הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני צריך נתב חדש לבית שלי והשימוש שלי בעיקר לרשת זה משחקים, קראתי כמה כתבות ברשת ונראה שאחד מהנתבים היותר מומלצים זה הראוטר הבא: http://www.amazon.com/Diamond-Dual-Band-Wireless-N-Router-RT-N56U/dp/B0049YQVHE%3FSubscriptionId%3D02B7Y8VZ2ZRE5MXHPMR2%26tag%3Dbestcoverycom-20%26linkCode%3Dxm2%26camp%3D2025%26creative%3D165953%26creativeASIN%3DB0049YQVHE מה דעתכם על הנתב הזה? ובנוסף אשמח לקבל אישור שלא יהיה לנתב הזה שום בעיות חיבור בארץ לתשתית אינטרנט של הכבלים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי 30M של הוט [וHOTBOX] והקליטה ממש גרועה...! ומה החדר-ששם ההוטבוקס נמצא עד לסלון [שזה ממש כלום מרחק] האייפון קולט לי על קליטה אחת ומחשב ניייד קולט על 3-4 [מתוך 5].. למה זה ככה?? ראיתי גם מדריך לשנות ל40MHZ -שינתי מ20 ל40 ואני לא רואה יותר מדי הבדל... מה הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להחליף ראוטר לראוטר שהLAN שלו הוא 10/100/1000GB שיעבוד כבלים L2TP (יש חייגן ) אין לי ממש הגדרת תקציב, אבל מעדיף כמה שפחות כמובן שיוכל לעמוד גם בעומס של P2P למינהם
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי היום בחיבור ללא חייגן 12M רבל בפועל באתר של הוט המחשת מהירות אני מקבל רק 8MB.. ההעלאה בסדר. מה זה יכול להיות? אולי זה קשור לווינדוס 7 צריך עידכון או משהו לא יודע. עריכה: הראוטר הוא הבעיה שאני מחבר ישירות אני מקבל 12 אבל עם הראוטר רק 8 מה יכול להיות? הראוטר מראה לי שהחיבור הוא 54MB אבל בפועל הוא לא מגיע קרוב אפילו כמו שאמרתי. הראוטר הוא WBR 3406TX של LEVEL ONE מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי נתב+מודם של בזק TP-LINK מדגם DSL 2650U הנתב מחובר בצורה קווית למחשב שולחני אשר נמצא בקומה הראשונה. במחשב השולחני הצלחתי לפתוח את הפורטים של האמיול הפעלתי את אופציית ה-UNPN בנתב וגם בוירטואל סרבר הגדרתי פורטים. חשוב לציין שהיה עליי להגדיר למחשב אי-פי ידני קבוע . את אותו התהליך עששיתי למחשב הנייד אך הוא מחובר בצורה אלחוטית ומימנו אני גולש מהקומה השניה. אך שם איני מצליח לפתוח פורטים של אמיול ויש לי LOW ID אין לי אנטיוירוס וגם לא פייארוול וגם הפאיירוואל של הוינדואוז מכובה . יש לי וינדואוז VISTA . למישהו יש פתרון? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר ADSL של ROTAL ולידו ממש צמוד יש טלפון אלחוטי של בזק , כל מחשב שאני מחבר בקו הזה האינטרנט עובד לאט וקורס בנקודות אחרות המחשב עובד מצויין יכול להיות שהטלפון האלחוטי משבש את הראוטר יש מצב כזה ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עקרונית, אם אני לא טועה, אני מקבל מהספק שלי מהירות של 5 מגה הורדה, ו-0.5 מגה העלאה. אבל, השבוע שפתחתי פורט בראוטר שמתי לב למשהו מאוד מעניין, איך אומרים, תמונה אחת שווה אלף מילים: ולמי שלא הבין, הייתכן שיש לי 6 מגה הורדה ו-640 קילו העלאה ?????????????????????
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, השאלה שלי היא כזאת: אם אני רוצה שיהיו לי בבית שני קווי אינטרנט נפרדים לגמרי, האם מספיק שתהיה לי תשתית אחת עם ספקיות שונות, או שצריך גם תשתית נפרדת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, וערב טוב לכולם... היתקשר אלי ספק אינטרנט אומר לי אני רואה שיש לך מהירות 15MB. אנחנו מפסיקים מהירות 15MB. מעבירים אותך למהירות 40MB. שאלתי שאלה כמה יוצא לי 40MB מהירות גלישה אינטרנט מקסימום? הוא אמר לי במהירות 20MB מקסימום. אמרתי להם הישגעתם 20MB וכמה מהירות 100MB מקסימום? הוא אמר לי בפועל מהירות גלישה 80MB. וואוו מה פתאום אקבל נמוך מהירות גלישה. אני לא רוצה לקבל מהירות נמוך מאוד. רוצה ליגלוש במהירות הכי הכי 100MB מדוייק. מישהו אחר ניתקל בתופעה הזאת?מישהו יודע מתי מתי הספקים אחרים יעשו שינויי במהירות הגלישה הכי הכי מדוייק שיהיה 100MB? בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אצלי בבית סיטואציה בה אני ואחי שנינו גיימרים ומורידים הרבה, אבל רק אצל אחד יושב המודם-ראוטר ואצל השני יש מתאם WIFI TPLINK ARCHER T2U המחשב עם הWIFI חווה גלישה איטית והתנתקויות וכל פתרון אפשרי שניסינו לא עבד (כולל החלפת המודם והחלפת המתאם WIFI מס' פעמים). לא מדובר בחדר ממ"ד, וסה"כ קיר פשוט מפריד בינינו אבל הבעיה עדיין קיימת. בזמן האחרון גיליתי שיש דבר כזה מתאם על גבי רשת חשמל וראיתי שיש את המוצר הזה שיש עליו חוות דעת טובות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=849577 אפשר ביקורות עליו ועל הצורה שבה כל הדבר הזה עובד?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצטרפתי לאנלימיטד, 1000/100 האם הראוטר שהם לרכישה מציעים שווה את המחיר? אני שואל מכיוון שהוא לא נמכר בשום מקום אחר אז אי אפשר להשוות... DIR-803 1200AC 300 ש"ח תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רכשתי דומיין מהאתר של בזק (הבנתי שזה בסופו של דבר מנוהל ע"י domainthenet לפי ה whois) אני רוצה לעשות הפנייה לאתר אחר שלי (WiX), אבל אני לא מוצא שום דרך לעשות את זה דרך הקונסולת הגדרות הפשוטה שהם מספקים זה נראה כאילו יש אפשרות לעשות רק ניהול רשומות ולא לעשות העברה מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה במקרה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר DSL-G256DG DLINK שיש לו אפשרות חיבור HDD ע"י USB ושיתוף ברשת. אממה - בזק אומרים שהשירות עולה כסף (10 שח לחודש כמדומני) ואני לא רוצה לשלם להם ... יש אפשרות לפתוח את האופציה הזו בראוטר לבד ? (בתפריט של USB בראוטר הרשימה ריקה ואין שום אפשרות קנפוג) בתודה גד
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודעתי איפה לפרסם את זה ברשתות או לינוקס, אז פשוט בחרתי בפורום היותר פעיל... סתם רציתי לשתף אותכם במשהו, אומנם ישנו באתר מדריך על איך להשתמש בלינוקס כראוטר (בהפצה של מנדרייק). אבל ישנה הפצה יותר טובה שמנצלת את משאבי המערכת בצורה הרבה (ואני מתכוון הרבה) יותר טובה שנקראת IPCop. IPCop בנוי מאפס (ולא סביב ההפצה מסויימת) ולכן הוא יעיל ביותר (לשם הדוגמא: היה אצלי עד לא מזמן ראוטר של פנטיום 100 עם 32MB ששירת 4 משתמשים). את הראוטר ניתן להשיג בכתובת הבאה: www.ipcop.org ובניגוד גמור לראוטר של מנדרייק אין שום צורך ב"יממה בריאה" או "חבר עם אינטרנט מהיר" משום שגודל הקובץ הוא 26 מגה. אהה, ויש תמיכה מובנית ב- PPTP למי שתוהה. סתם לידיעתכם הכללית.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה יותר טוב: מה מהיר יותר מה עולה יותר כסף?? :asthanos:תודה NucleaR-StrikE
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי איזה תוכנה מהפרד משהו בגודל 75k עכשיו ברגע שהרצתי זה יצר חלון cmd שנפתח כתב שהתוכנית צריחה לרוץ בסביבת WIN32 ונסגר עכשיו אני לא יכול למחוק את הקובץ זה אומר שתוכנית אחרת משתמשת בוא גם אחרי ריבוט מה זה? אגב יש לי אנטי וירוס מעודכן Symantec AV Corp הנה הLog שלי מ HiJackThis Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 12:15:13, on 02/07/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-