רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
הבוס הבן ז*** שלי חסם לי את הגישה לאינטרנט מהמחשב שאני עובד בו, כשאני מנסה לפתוח דף אינטרנט אני מקבל הודעה: "internet explorer couls not open the search page" יש למישהו מושג איך אני יכול לבטל את החסימה הזאת?? ואני יודע שהוא עשה את זה במתוכנן ושזה לא משהו שקרה פיתאום כי הוא אמר לי שהוא ינתק אותי ביום מן הימים והיום זה קרה...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המודם הזה ואני מוריד בסביבות 60k לשניה אז נגיד היה לי מודם אחר היה לי ביצועים יותר טובים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנוי של בזק בינלאומי על בזק NGN עם חבילה של 10MBps. בארץ אני אכן מקבל קצב זה. אך כאשר אני בודק (בערב) את קצב לחו"ל באמצעות SPEEDTEST.NET (למספר אתרים ברחבי העולם) הקצב שאני מקבל הוא נמוך משמעותית - 0.5MBps. לעיתים אפילו 0.1 ו 0.2 . ביליתי עם נציג שירות של בזק בינלאומי כשעתיים והוא לא הצליח לפתור את הבעיה. מידי פעם קפצו הביצועים לקצב סביר של 7MBps, למספר דקות אבל אח"כ נפלו בחזרה למספרים הנ"ל. המדידות נעשו על שני מחשבים שונים וגם במחשב נסיון שלהם (כך שאלו כבר תוצאות רשמיות שלהם באמת). האם זה תקין? האם אצל ספקים אחרים (או אפילו אצלם) אתם חווים תקשורת טובה יותר? דרך אגב - כאשר אתם פונים אליהם, לצרכי בדיקה הם מפנים להורדת קבצים מאתרים ב "חו"ל" אלא שאתרים אלו משוכפל…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נמאס לי לשלם לבזק 9 שח לחודש על הנתב netgear wireless n600. אם אני רוכש נתב כזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26479&iszap=1 ואני משתמש בו רק כBRIDGE ומבטל את כל האפשרויות, האם יש הבדל במודם בו אעשה שמוש במהירות 100/5 רק כמודם? האם קייממות גרסאות או חברות טובות יותר ופחות טובות בעניין המודם בלבד? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת Asound שבמוסס על צ'יפ Raeltek RTL8139. כשאני בוחר להתקין את הדרייבר של הAsound, המחשב לא מזהה לא את המודם ויש בעיות לעומת זאת שאני בוחר את הדרייבר של REALTEK מהדיסקט, כתוב לי שהוא לא חתום דיגיטלית ע"י הלוגו של וינדוס. מישהו יכול להביא לי דרייבר טוב לכרטיס רשת? וינדוס XP PRO. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביום האחרון יש לי בעיה במהירות הורדה. יש לי 12, כלומר 1,500 מגה. כשאני מוריד קובץ, זה מתחיל יפה על 1,500, אבל לפעמים קופץ לי פתאום ל-600 ונשאר ככה עד סוף ההורדה. מה הולך פה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקיר פרוסים כבלים של CAT6. כמובן שהמטרה היא להשיג את מלוא המהירות - 1GB. יש הבדל בין חיבור המחשב בCAT5E או 6 ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי משרד עם 20 עובדים וחלק די גדול מהם מתחבר דרך רשת אלחוטית וגם הרבה מחוברים דרך הסלולרי שלהם לרשת האלחוטית גם כן. כרגע אנחנו עם ראוטר tl-wr841n שמנתק קליינטים די הרבה (יש לו firmware הכי עדכני) אני מחפש ראוטר מומלץ שלא יעשה בעיות. תקציב של עד 1000 ש״ח פלוס מינוס תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מצלמה Xiaomi PTZ 2K Pro והסטרימינג לאגי בצורה שאי אפשר לעבוד איתה (אפילו ברזולוציה של 360p). ניסיתי לאפס אותה, להגדיר אותה מחדש. היא נמצאת במרחק של כ- 2 מטר מהראוטר עם קליטה מלאה... לפי מה שהצלחתי להבין, בגלל שהיא מצלמה שמיועדת לשוק המקומי בסין, היא מתחברת לשרתים סיניים ולא גלובליים של Xiaomi, ולפיכך הלאגים בסטרימינג. יש למישהו רעיון איך.לפתור את הבעיה מבלי לנסות להחזיר את המצלמה למוכר?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני חודשיים החלפתי ספק + תשתית ועכשיו אני עם CCC והוט 12 מגה הכל טוב ויפה רק שבערך פעם פעמיים בשבוע נעלם לי האינטרנט. המחשבים מחוברים לראוטר, הראוטר טוען שהוא מחובר אבל לאף מחשב אין גישה לאינטרנט. התמיכה של הוט טוענת שהכל בסדר אצלהם ושהבעיה במקום אחר (הממ .. מה עוד נשאר) והתמיכה של CCC טוענת שמבחינתם הכל בסדר גמור ואין בעיה. את שתי התגובות האלה קיבלתי כאשר הייתה לי את הבעיה ולא כשהמצב תקין. זה ממש מרגיז כי הדרך היחידה לפתור את זה היא לאתחל את הראוטר.. הוא אפילו לא מזהה שהוא התנתק ומנסה להתחבר מחדש, מבחינת הראוטר הוא מחובר והכל תקין. לפני זה הייתי בבזק + בזב"ל ולא היו לי בעיות. בעיה מוכרת ? בעיה של CCC והוט ? בעיה ב Hotbox ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על כמה זה אמור להוריד? http://www.speedtest.net/my-result/2816038618 זה מה שיצא לי, אני לא רואה שום שינוי
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה שלי יש לי NAS של ASUSTOR ואני רוצה להתקין עליו Pi-hole לפי מדריך שראיתי (המדריך במקור ל SYNOLOGY) ואני קצת מסתבך הורדתי את ה DOCKER אבל הוא לא יוצא קיצור דרך ואי אפשר (כנראה ) להפעיל אותו עצמאית. חיפשתי קצת ברשת והבנתי שב ASUSTOR כנראה צריך portainer.io יחד עם ה DOCKER , אז הורדתי את ה portainer ואני מקבל את המסך שבתמונה. מנה להבין מה אני עושה כאן , מישהו יודע לעזור במקרה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להתחבר למחשב שלי ב RDP ממקום מרוחק אבל כיוון שיש לי ראוטר אני צריך להתחבר מרחוק דרך VLAN בשביל שיהיה לי גישה IP של המחשב שלי איך עושים את זה? ערכה: לא חשוב הסתדרתי יצרתי חייגן VPN ועשיתי בנתב port forwarding
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! הנני בעל מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO והיום התקנתי ADSL 1.5 MBIT. השמחה הייתה רבה והורדתי מ SERVER כלשהו במהירות מירבית... 1.אולם ב KAZAA לא הצלחתי להוריד מעל 60 K... 2.כשנכנסתי לסרבר כלשהו ב COUNTERSTRIKE ישראלי יחד עם חבר שלי שיש לו בדיוק גם ספק אינטרנט בזק בינלאומי רק חבילה של 0.5... בתחילה לשנינו היה אותו פינג...משהו כמו 30 ...ואז שלו קפץ ל 40 ושלי קפץ ל 180...וככה הולך ושב.... שלו נשאר תמיד ב בגבול הסדיר בעוד שלי היו LAGS מטורפים... הדבר מאוד משביז על יומי הראשון, ואני זקוק לעצתכם.... מה יכולה להיות הבעיה? פניתי גם לבזק ולבזק בינלאומי - והם אומרים שהקווים תקינים ועובדים כיאות...ועשינו TRACERT לסרבר והכל היה מצוין ...אבל זה לא נפתר... מישהו אנא? תודה מראש ,אמיר…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ההתחייבות שלי עם HOT נגמרת עוד שבועיים ועם 014 עוד חודש ההתחברות להוט היתה אחת הטעויות הגדולות שעשיתי בזמן האחרון אני גר בבניין של שמונה קומות במילה אחת מחפיר אבל ממש... בארץ גולש סביר בחול זוועה שלא לדבר על טורנטים פשוט בושה אני מאוד רוצה לחזוא לבזק ואולי להחילף ספק למרות שאני עם 014 כבר 8 שנים ולא נראה שבעיה מהם אבל הכל יכול להיות לא נהיניתי מאינטרנט מהיר ב שנה האחרונה.ואני עובד על שרתים בחול וזה ממש ג-ר-ו-ע דרוע ברמה שאני שם את הנטסטיק של פלאפון וזה טס לעומת ה - 5 מגה שלי המלצות???
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אוקיי אז זאת הבעיה כל פעם שאני מנסה להוריד משהו או כשאני גולש בהרבה אתרים ביחד יש לי ניתוק ואז אני צריך להפעיל מחדש את המודם אחריי שאני מפעיל מחדש ההורדה חוזרת ואין עוד ניתוקים, מישהו יודע איך למנוע את הבעיה הזאת ? דרך אגב אני בבזק בינלאומי אם זה עוזר משהו וניסיתי לשדרג את המודם ל-pro גם לא עזר
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[h=1]שלום חברים, ברשותי ראוטר אדימקס BR-6424N, מודם בזק אני מחובר לבזק 100 מגה, בחיבור קווי מקבל בממוצע 55 מגה ברשת האלחוטית מחובר ללפטופ של דל עם WAN MINIPORT מקבל ממוצע של 10 מגה... כאשר מתקרב עם הלפטופ לראוטר מגיע למהירות של 17 מגה... בצעתי החלפה של הערוץ מ-6 ל-13 בעקבות המלצה של האפליקציה wifi analyzer גם לא עזר בכלום... אשמח לעזרתכם[/h]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נתחיל עם זה שראוטר היה מחובר כבר להוטבוקס והכל עבד פיקס. בשבועות האחרונים התחילו בעיות עם האינטרנט רק במחשב שבו מחובר הראוטר, בזמן שלי לא היה אינטרנט היה אפשר לקבל אינטרט בלפטופ או בסמארטפון. הייתי עושה troubleshooting problems וזה היה פותר את הבעיה. הבוקר קמתי, וכבר לא היה אינטרנט בכלל וtroubleshooting problems לא עזר. אמרתי לעצמי שאני אגדיר מחדש את הראוטר ניתקתי הכל והתחלתי לחבר מחדש, אבל שום אין שום תגובה אין אינטרנט. -אני יודע שהמודם אמור להחתבר לחיבור הכחול בראוטר אבל מהתחלה זה לא עבד ככה. מה שכן ניסיתי היום גם וגם ושום דבר לא עובד. - HOTBOX מוגדר כנתב בלבד
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התקשרו אלי מבזק בינלאומי והציעו לי לעבור מ 5 מגה ל 12 מגה רשת UFI של הוט. אך לשם כך: א. אני חייב כעת להגדיר חייגן ברואטר (שם משתמש וסיסמא) על מנת לקבל תעדוף שרתים. עוד אמרו לי שאני יכול להישאר ללא חייגן אך לא אהנה מתעדוף שרתים. 1. האם יש הבדל משמעותי בין תעדוף שרתים מאשר ללא תעדוף שרתים בעת הגלישה? 2. האם אפסיד שאעבור לחייגן ? (כרגע אני ללא חייגן). ב. עוד נאמר לי שהרואטר הנוכחי שלי EDIMAX BR-6524N לא תומך במהירויות 12 מגה. על כן הציעו לי ראוטר LEVEL 1 WBR 6001. 3. האם רואטר LEVEL 1 מומלץ לעניין ה UFI ? תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אקווהנט חברה דפוקה!!!!! היו לי איתם מלא בעיות הרבה פעמים הקשר עם השרת פשוט נקטע ולא חזר למשך שעות!!!!!!!! מוקד התמיכה הכי דפוק שראיתי בחיים שלי וגם יש להם מבצעים כאלה של שלושה חודשים חינם טריק זול וטיפשי הם מנסים משחקים מלוכלכים כחלק מהתוכנית שלהם למשוך ךקוחות חודש לפני תום החוזה שלי איתם התקשרתי ואמרתי שאני רוצה להתנתק כי החברה חרא אמרו לי בסדר ננתק אותך בתום החוזה אחרי זה התקשרתי שבוע לפני לברר מתי ינתקו אותי ושוב אמרו לי שינתקו אותי ברגע שהחוזה נגמר יום אחרי המעוד שהיו צריכים לנתק אותי אמרו לי שעכשיו אני לא יכול להתנתק ואני צריך להמשיך עוד שישה חודשים הסתכלתי בחוזה וראיתי שיש כזה סעיף שאומר שאם לא מודעיעם להם לפני תום שישה החודשים הם מחייבים אותך לעוד שישה בקיצ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, יש לי אינטרנט בכבלים ללא חייגן (MPLS). אני רוצה לקנות נתב וכרטיס רשת כדי לחבר שני מחשבים נייחים ברשת אלחוטית G (אין אפשרות לסלול כבל, לצערי) יש לי כמה שאלות (לא מצאתי תשובה ברורה בחיפוש בפורום) 1. איזה תכונות אני צריך לחפש בנתב כדי שיתאים לחיבור שלי (ויהיה קל לקנפג אותו)? אשמח גם לקבל המלצות (תקציב באיזור 500 ש"ח עבור הנתב) 2. האם עדיף כרטיס רשת של אותה חברה כמו הנתב, או שזה ממש לא משנה? 3. אני אישית מעדיף כרטיס PCI, האם ל-USB יש יתרונות על פני PCI (למעט העובדה שהוא גם יכול להתאים למחשב נייד...)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
גירסת תוכנה 1.3WW. מודל הנתב 3crwer100-75. נראה שיש לו בעיה לבצע port-forwarding בפורטים שאינם WELL_KNOWN (פורטים גבוהים). הוא פשוט לא מבצע.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר דרך הוט ובזק בינלאומי במהירות של 30 מגה ורציתי לדעת כמה סטיה מתחת לשלושים זה נקרא נורמאלי? 21-22 זה נורמאלי לשעות 5-6 בערב? אם לא כמה זה כן נקרא נורמאלי לשעות האלא וכמה לשעות הלילה( 12-1 בלילה)?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-