רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
כבר מספר שעות אני לא מצליח להכנס לחשבון שלי בrapidshare כאילו האתר לא קיים. למישהו עוד יש את הבעיה הזאת? יכול להיות שקיבלתי חסימה מ012 ? קשה לי להאמין שאתר כמו rapidshare נפל.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מודם של יס שכדי להתחבר לאינטרנט אני מחבר כבל מהמודם למחשבים, יש לי 2 מחשבים שככה יש להם אינטרנט ויש לי מחשב שלישי שהוא רחוק מהמודם ואני לא יכול להעביר אליו כבל. רציתי לדעת אם יש אפשרות בכל זאת שלאותו מחשב שלישי יהיה אינטרנט אם איזשהו כבל אלחוטי, יש כזאת אפשרות? ועוד משהו ששכחתי להוסיף זה שיש לנו גם מחשב נייד שמתחבר לאינטרנט באמצעות WIFI
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להזדכות על המודם ראוטר שפרטנר משכירים לי ולקנות אחד פרטי. מדובר על דירה סטנדרטית עם 4 חדרים, המחשבים מחוברים קווית, פלאפונים אלחוטי מן הסתם. תקציב עד כ-800 שקלים, אפשר קצת יותר וגם פחות מן הסתם. אשמח אם למישהו יש הצעות.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתחבר ברשת עם כבל מוצלב למחשב אחר אבל זה כותב בשני המחשבים שהכבל מנותק מדוע ולמה? עשיתי ששני המחשבים מחוברים לרשת ללא אינטרנט ובלה בלה בלה ואז JUST FINISH ולא פועל
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להתחבר למחשב שלי ב RDP ממקום מרוחק אבל כיוון שיש לי ראוטר אני צריך להתחבר מרחוק דרך VLAN בשביל שיהיה לי גישה IP של המחשב שלי איך עושים את זה? ערכה: לא חשוב הסתדרתי יצרתי חייגן VPN ועשיתי בנתב port forwarding
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי אינטרנט של HOT והספקית היא בזק בינלאומי. יש לי אינטרנט אלחוטי בבית עם ראוטר של TPLINK. מהירות אינטרנט של 12 מגה. בכמה חודשים האחרונים אני נתקלתי באיטיות לא הגיונית לאתרים מחו"ל. זה מתבטא בהורדות איטיות מאתרים בחו"ל (30 קילהבייט, לפעמים קילבייט אחד) עד לצפייה איטית ביו-טיוב, פייסבוק, הכל. כל זמן מה התקשרתי לתמיכה והם טירטרו אותי ללא הרף, ללא מענה אמיתי. עד לפני שבוע שאני נפלתי במקרה על בחור עם ראש על הכתפיים מHOT שעזר לי המון, אשכרה הבין עניין, העביר אותי לחייגן, פתח לי מהצד שלו פורטים, הסביר לי על כל העניין הזה ואני גלשתי כמו מטורף בחו"ל, כמו שצריך, במהירות של 12 מגה באמת. אבל מה, לאחר זמן מה היו התנתקויות אקראיות מהאינטרנט. כל כמה זמן, סתם פת…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לחבר שלושה מחשבים ברשת לשיתוף חשבון אינטרנט מהיר) כנראה כבלים) שניים מהמחשבים נמצאים במבנה אחד) הבית שבו אני גר (בעוד שהשלישי נמצא במבנה שמרוחק כ20- מטרים משאר המחשבים ביניהם נמצאת חצר איך ניתן לחבר את שלושת המחשבים לרשת? קיבלתי הצעה אחת לחבר את שלושתם מקבלן רשתות בסכום של 1900$ הצעה זו בוטלה מיד יש הצעות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם ובוקר טוב קראתי את התרד'ים על הראוטר מבוסס לינוקס ואני עומד לפני רכישה אבל... מצאתי אותו ב 390 שקל בשופי.ובפנדה ב 474.מישהו כבר קנה אותו בשופי ?? יש רשמים לפני שאני מבצע רכישה או שכדי ללכת לפנדה למרות המחיר הגבוה? ה390 זו מכירה קבוצתית. http://www.shopy.co.il/ הרבה תודה . ;)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש ואני רוצה להעביר מהישן את הדברים עי"י כבל USB רציתי לדעת מה קצב העברה USB 1.1 אם העסק אמין ומה המחיר של כזה כבל תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נמאס לי לשלם לבזק 9 שח לחודש על הנתב netgear wireless n600. אם אני רוכש נתב כזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26479&iszap=1 ואני משתמש בו רק כBRIDGE ומבטל את כל האפשרויות, האם יש הבדל במודם בו אעשה שמוש במהירות 100/5 רק כמודם? האם קייממות גרסאות או חברות טובות יותר ופחות טובות בעניין המודם בלבד? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי טלוויזיה חכמה וניסיתי להגביר את אות WIFI עי התקנת - הוםפלאג -ללא הצלחה ניסיתי - רפיטר -ללא הצלחה--לא מתחבר לטלויזיה!! יש למישהו רעיון??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. האינטרנט עובד. אני מחובר דרך נתב של TPLINK WR741N . כאשר אני מריץ IPCONFIG אני מקבל שם IP של נתב 192.168.1.100. עוד בעיה שאני גם לא מצליח להיכנס לעמוד של הנתב.(תמונה מצורפת) תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים! אני אפרט פה, איך בנויה הרשת ואיפה בדיוק הבעיות ואשמח לתשובות. הרשת היא של LINKSYS WRT54G. הכרטיס רשת בחדר שלי EDIMAX 7317UG מחובר בכבל 5מ' שיש בקצה שלו מגבר, ועוד כבל של מטר. הרשת מוגנת בWPA. הבעיה היא: אצלי בחדר יש הרבה מאוד ניתוקים ברשת. היא מוגדרת שיתחבר אוטומאטי, הרשת בקליטה של 4 פסים מתוך 5, והיא פתאום מתנתקת, ואני עושה רענן לרשתות הקליטה עדיין טובה מאוד. לפעמים זה חוזר לבד, ולפעמים אני צריך לנתק ולחבר את הכרטיס רשת. מה זה יכול ליהיות? ושמתי לב שלפעמים הרשת עושה DISCONNECT לעצמה, זאת אומרת שבחלון איפה שמתנתקים ומחברים. ואז צריך לעשות לCONNECT למרות שאני לא ניתקתי. עוד שאלה: שווה לעדכן אותו? הוא גירסא 5 באתר שלהם זה עידכון לגירסא 1.02.6, במה זה משנה? והאם …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עדכון: מתכנן לקנות את הפריטים הבאים להקמה של הרשת בבית: http://www.mediagalaxy.co.il/rec/2513-100-מטר-כבל-רשת-CAT6-קשיח-מסוכך-FTP- http://www.mediagalaxy.co.il/rec/2374-פנל-תקשורת-CAT6-12-Ports-להתקנה-על-גבי-הקיר http://www.mediagalaxy.co.il/rec/596-שקע-גוויס-עם-חיבור-RJ45-מסוכך-CAT6-לסידרת-System-של-Gew - לכל שקע וכמובן כבלים מגשרים מALIEXPRESS יש לי לוחץ קרונה בבית האם פספסתי משהו? האם הייתם ממליצים על משהו אחר? תודה שלום מעוניין לחדש את הרשת רציתי לשאול מה מומלץ CAT גמיש או קשיח צינורות בתוך הבית כמובן מה היתרונות והחס…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בבית שני מחשבים שמחוברים לאינטרנט דרך רשת אלחוטית. הראוטר\מודם מחובר למחשב שלי ככה שאם אני מכבה אותו גם למחשב השני אין אינטרנט. השאלה שלי היא איך אני יכול למנוע מהמחשב השני גישה לאינטרנט (ולעשות את זה דרך המחשב שלי) מבלי שהגישה שלי לאינטרנט תיפגע?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עם XP, אם זה משנה, ומשום מה - האקספלורר שלי זוחל ברמה לא סבירה. בעיקר בפייסבוק. לעמוד לוקח המון זמן להיטען והוא גם מגמגם בטעינת ההמשך בגלילה למטה. הייתי ממשיך הכרום שיש לי, שיחסית הרבה יותר מהיר, אבל ישנם אתרים שעדיין לא מתפקדים אלא באקספלורר. לצורך העניין, כשאני פותח את מנהל המשימות (TASK MANAGER) מופיעה שורת IEXPLORER עם שימוש בזיכרון 300,000 ומעלה!!! שורה בודדת! יש לי זיכרון DDR2 667 - לא חדש או מהיר במיוחד, אבל עובדה שהכרום כן זז. אז מה לא בסדר אצלי ואיך אני מטפל בו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתנו לי IP קבוע ואני רוצה לשנות מדי פעם את הIP במחשב הנייד שמחובר אלחוטית לרשת כדי להוריד משרתים וכו' הנתב שלי זה 1025W ROTAL ברשת של בזק אשמח אם מישהו יסביר לי או יתן לי מדריך מפורט תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתחיל עם זה שראוטר היה מחובר כבר להוטבוקס והכל עבד פיקס. בשבועות האחרונים התחילו בעיות עם האינטרנט רק במחשב שבו מחובר הראוטר, בזמן שלי לא היה אינטרנט היה אפשר לקבל אינטרט בלפטופ או בסמארטפון. הייתי עושה troubleshooting problems וזה היה פותר את הבעיה. הבוקר קמתי, וכבר לא היה אינטרנט בכלל וtroubleshooting problems לא עזר. אמרתי לעצמי שאני אגדיר מחדש את הראוטר ניתקתי הכל והתחלתי לחבר מחדש, אבל שום אין שום תגובה אין אינטרנט. -אני יודע שהמודם אמור להחתבר לחיבור הכחול בראוטר אבל מהתחלה זה לא עבד ככה. מה שכן ניסיתי היום גם וגם ושום דבר לא עובד. - HOTBOX מוגדר כנתב בלבד
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברה. לחבר שלי יש ראוטר מיס שם הדגם הוא:DSL600EW. על הראוטר הוא שילם 200 ש"ח.הוא רוצה לעבר מיס לחברה אחרת אך בחברה האחרת אומרים לו שהוא צריך לקנות ראוטר חדש,כי הנוכחי שלו מתאים רק לYES,האם הם אומרים לו את האמת או שמחרטטים לו?ואם כם זאת מה לעשות עם הראוטר?או מה אפשר לעשות איתו שהוא לא יהיה חסר תועלת. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בTask maneger הוא מראה לי שהלינק ספיד שלי היא 10...כשאמור להיות הרב יותר גבוהה ואלכן אני לא מצליח לראות סרטים בסטרימר שלי בטלוויזיה שמחובר למחשב. איך אני פותר את הבעיה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה להשתמש בנתב שבכותרת להרחבת הרשת האלחוטית הקיימת מכיוון שהיא אינה מגיעה לכל תחומי הדירה כמו שצריך... הנתב הקיים הוא של בזק D-Link DSL-6740U ולא הצלחתי להבין עוד אם הוא תומך בWDS, רציתי לדעת אם יש מישהו בנמצא שכבר התנסה עם זה? אגב, הנתב של Edimax תומך בWDS.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר מדפסת לרשת ביתית כך שלא יהיה צורך שמחשב יהיה דולק בשביל להדפיס ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
:AR15: בווינדוס יש דבר שנקרא Remote Desktop Connection שבו אפשר לשלוט על המחשב אחר ברשת שלך.. יש אפשרות לעשות שאני רק יראה מה הוא עושה בלי להפריע לו?? כי אם אני מתחבר אליו זה מנתק אותו.. :AR15:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה ימים שירשרתי נתב 2WIRE שהוא גם המודם לראוטר של DLINK DI624+ על מנת לספק לי WIFI בשביל הפלאפון בחדר. שמתי לב שחלה ירידה במהירות בפתיחת אתרים ולפעמים אפילו תקיעה עד כדי "חוסר רצון" של הדף להיפתח. לאחר בדיקת פינגים מצאתי שקיים איבוד פאקטות כאשר אני נותן פינג לכתובת הפנימית של הנתב 2WIRE. פינג לכתובת הפנימית של הDLINK עוברת חלק וגם פינג לפורט ה-WAN של ה-DLINK שאליו מתחבר ה-2WIRE. תמונה להמחשה: מה שבאמת מוזר לי זה שכאשר אני מחבר את המחשב ישירות ל-2WIRE אז אני מקבל פינג רציף לכתובת הפנימית שלו. אשמח לעזרתכם בנושא!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-