רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
מה אמורה להיות מהירת שיתוף הקבצים בין המחשבים ? היא כרגע בקצב נורא איטי של 400 KB מה אפשר לבדוק או שזה צוואר בקבוק של הראוטר אולי ? תודה..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי סיב של פרטנר 200 מגה עם נתב שלהם. הוספתי 2 m5 deco כי למעלה הקליטה הייתה גרועה . שאלה 1 - האם צריך לתת לרשת שמקימים את אותו שם רשת אלחוטית שכבר קיימת או ליצור אחת עם שם שונה? שאלה 2- האם צריך לכבות את ה-wifi בנתב של פרטנר? שאלה 3- אם אני עושה בדיקת מהירות עם הרשת אלחוטית שיצרתי עבור הדקו , אני מקבל בערך 245 בבדיקה. אם אני עושה בדיקה ברשת האלחוטית של הנתב עצמו מקבל מהירות של 287 . בבדיקת מהירות בקומה עליונה ששם נמצא דקו , מקבל מהירות של 5-7 מגה. בוודאות משהו השתבש כי עשיתי ספיד טסט בעבר וקיבלתי 100 ומשהו. מה צריך לבדוק? יש סטרימר למעלה שיו טיוב עובד מעולה אבל שידורים של הפרטנר טי וי נתקעים. להוסיף עוד דקו יכול …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להתקין את החתיכת היסטוריה הזאת על המחשב שלי ( P4 2.8, WinXP Pro) וזה פשוט מסרב לעבוד. אני מתקין את המודם בשביל לשלוח פקסים... התקנתי את הדרייבר והכל נראה בסדר אבל הוא לא מצליח למצוא צליל חיוג... אולי אני שוכח משו: על המודם הזה יש 2 כניסות. על אחת כתוב LINE ועל השניה יש מן ציור כזה: --- |___| (כן אני צייר גרוע) ניסיתי לחבר לכל אחת מהכניסות ואז ניסיתי את ה- dialer של הוינדוס והוא מסרב לעבוד. למי הפיתרונים? נ.ב. גירסת הדרייבר שהתקנתי, האחרונה שמצאתי: V543067XP תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, הראוטר שלנו כבר דיי מראה סימנים שעבר זמנו אני מניח, הרבה התנתקויות (הראוטר מתנתק אבל המודם פועל כרגיל) וגם לאחר הרבה נסיונות וכו' כדי לבדוק שזאת באמת בעיה בראוטר ומסתבר שכן. אז חשבנו על 2 אופציות, יש לנו אפשרות לקבל מבזק ראוטר "בחינם" עם התחייבות, ובכל מקרה אני מתכננים להישאר בבזק אז פה אין שום בעיה, השאלה היא איך הראוטרים שלהם, ואיזה מבינהם הכי טוב, איזה "לדרוש?". והאופציה השניה שהיא פחות עדיפה כי צריך להוציא כסף זה לקנות ראוטר חדש, עכשיו קודם אני רוצה לבדוק את האופציה הראשונה ואם לא יתאים אבקש עזרה גם לגבי האופציה השניה. תודה. עריכה: שכחתי לציין שאני גולש במהירות 10 מגה בNGN אם זה בגלל משנה משהו.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום!!! אני עסיתי עברה מודם ADSL HOME לADSL PRO ועכשיו יש לי בעיה עם שימוש שרתים שלי כמו MAIL.FTP.WEB ניסיתי לרשום פקודה nat create protocol=tcp inside_addr=10.0.0.10:21 outside_addr=0.0.0.0:21 ואני מקבל failed to create static nat entry מה לעסות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איזה מהירות מגיעה aquanet בהורדות מיחול או בארץ שיגיד לי ???
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השם המלא שכתוב על המודם הוא: Aztech Adsl2+ethernet Bridge Router Dsl-600e קופסא שחורה קטנה כזאת אני רוצה להגיע להגדרות ושאני כותב http://10.0.0.138 בדפדפן זה מביא אותי לעמוד שצריך להכניס יוזר וסיסמא אין לי מושג מה היוזר או הסיסמא ושהטכנאי היה פה לא היה צריך אני חושב...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין "להאריך" כבל רשת באופן אלחוטי, כלומר קיים מודם עם יציאת רשת במקום א'. במקום ב' - מרחק 20 מטרים בערך ו- 3 קירות) ממקום א' בו המודם, קיים מחשב עם כרטיס רשת. חשבתי על מתג אלחוטי אך לא מצאתי דבר כזה - האם קיים? אולי קיימת דרך אחרת להעביר את האות מצד לצד? אני לא מעוניין בנתב אלחוטי או נתב בכלל, רק לחבר את המחשב למודם במרחק שכזה. כבל רשת לא מסתדר מבחינה אסתטית ומרחק דרך הקירות, המיקום בעייתי. תודה רבה, אורן.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום, כבר במשך כחודש, המחשב הנייד שלי ( lenovo e330 i5, windows 8) לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית שלי לאחר שהוא חוזר ממצב שינה או שהוא הרבה זמן פועל. ניסיתי כבר הכל (עדכון דרייברים, מחיקה של ההתקן והתקנה מחדש ועוד). רק כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש הוא מצליח להתחבר שוב לרשת אלחוטית, וגם אז זה לא תמיד מצליח. אני ישמח אם מישהו יוכל לעלות על הבעיה הזאת שמשגעת לי את המח! המחשב חדש לגמרי, ונקנה לפני כחודשיים. כעת הברירה היחידה שנותרה לי זה לפרמט את המחשב, ולזה אני בהחלט לא רוצה להגיע... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מתלבט אם לרכוש Deco M5 כדי לקבלת כיסוי מלא בבית כרגע אני משמש בשלושה ראוטרים בתצורת Roaming האם אפשר לבצע דבר זהה עם ה-M5? מה ההבדל בין Roaming ו-Mesh והאם יש אבדן מהירות בשימוש עם ה-M5? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעצם אמרתי הכל כבר בשורת הנושא... הנתב ישמש אותי לחיבור רשת קווית בין 3 מחשבים בבית, וכן כנקודת גישה אלחוטית מדי פעם. כניסת ה-USB דרושה ע"מ לחבר הארד דיסק חיצוני. אני יודע שה-D-LINK DIR-655 מתאים לדרישות, אבל הוא עולה כמעט 700 ש"ח (לפי זאפ). יש דגם אחר? תודה מראש, רני
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום היום חיברו אותי לטלפון של 012 (ובנוסף יש לי אינטרנט 10 מגה וטלפון של בזק) עכשיו הטכנאי שהיה פה ביטל לי את הקו של בזק עכשיו שאני מוריד ואו גולש יש לי בעיה במהירות ההורדה אפילו שאני בpower ngn זה מוריד על 40,עכשיו רציתי לדעת אם יש קשר לזה שהוא ניתק לי את הקו של בזק? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לעשות רשת ביתית בין שני מחשבים הנמצאים בשתי קומות נפרדות של הבית. אני מתכנן לקנות מחשב חדש, אך זה לא העיניין כרגע... אני רוצה לדעת כמה דברים. א) אילו רכיבים אני צריך בשביל להקים את הרשת האלחוטית הזאת? ב) הבנתי שאני צריך ראוטר. שמעתי על Router G . משהו בסגנון. אשמח לקבל המלצות והצעות מחיר של הרכיבים ושל הראוטר. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע המודם שלי מסוג MOTOROLA SB4200 מחובר פשוט דרך USB ונכון להיום אין להם דרייברים לווינדוס 64ביט.. אמרו לי שאפשר לנסות לחבר אותו דרך הכרטיס רשת ואולי זה יעבוד.. מישהו יכול להסביר לי מה הכוונה ואיך עושים את זה? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי פה בהודעה של מישהו והנתונים שלי נראים לי פחות טובים.. אני רק רוצה לבדוק אם זה נחשב תקין.. מהירות 10MB
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. עד לאחרונה, השתמשתי בחייגן (SpeedTouchHome) + נתב (lLinksys BEFSR41) נפרדים בשביל להתחבר להאינטרנט. לשניהם היה פיירוול משלהם, והיה קשה מאוד לפתוח את הפורטים (דבר שמאוד חשוב לי) בחייגן. עכשיו, המליצו על דבר שמשלב גם חייגן וגם נתב, בעל פיירוול אחד, שיהיה קל לפתוח, של חברת 3com, עם חיבורים ל- 4 מחשבים. אשמח לשמוע את המלצתכם לדגם טוב, שלא יהיה יקר מדי (לא יותר מ- 1200 ש''ח), אבל שיהיה מהיר, ידידותי למשתמש, יציב ואמין (ושהיו חיבורים ל- 4 מחשבים לפחות, למרות שזה לא משנה כי אני מתכוון לקנות סוויטץ'). תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד של dell עכשיו אני מנסה לחבר אותו לאינטרנט זה מוצא לי את הרשת בחשב הנייד אבל יש לי סימן קריאה צהוב על אייקון של הקליטה ושאני לוחץ עליו מופיע לי כול הרשתות שהוא קולט ורשום לי מוגבל ליד הרשת הבתית שלי מה אני צריך לעשות ?.... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ואני מעוניין לרכוש כבל HDMI 30 מטר כדי לחבר גם את המסך של הטלוזיה וגם את האינטרנט דרכו.. שאלתי היא איך אני בודק אם הלוח אם תומך בכניסת HDMI 1.4 עבור אינטרנט? זה המפרט של המחשב שקניתי http://www.tms.co.il/preview/spec/fh1vj38y
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של בזקNETGEAR והוא מחובר באחד החדרים באופן קווי לרשת (בראוטר יש חיבור WIFI ) יש לי ראוטר נוסף (KEEBOX) בבית עם חיבורים קווים ויש בו גם WIFI אני רוצה לשים את הראוטר השני בסלון אבל אני לא רוצה שיהיה חיבור פיזי לראוטר השני אלה רק חיבור דרך WIFI יש אפשרות כזו ?! המטרה : לחבר את הממיר מסלון לרשת דרך הWIFI שראוטרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה למעקב תעבורה אצלי ברשת. אני רוצה לדעת כמה המחשב שלי העלה/הוריד בחודש/שבוע/יום/וואטאבר ואני אשמח אם זה אפשרי גם לגבי מחשבים אחרים ברשת (וגם ניטור אונליין של מחשבים ברשת). תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לשתף תיקיה ברשת ביתית בין מספר מחשבים עם וינדוס 10 שחשבונות המשתמשים לא נעולים בסיסמה. אני מאפשר את כל האופציות באפשרויות שיתוף מתקדמות אבל. אם אני מאפשר שיתוף המוגן בסיסמה אני מקבל שגיאה שלא ניתן להמשיך עם סיסמאות ריקות, אם אני מבטל שיתוף המוגן בסיסמה אני לא יכול לגשת כלל למחשב כאילו הוא לא קיים תודה מראש לפותרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פשוט כל ערב משעה מסויימת הביטורנט לא זז ) עד כמה התופעה הזו רחבה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום!! אתמול רכשנו את הmsi wind שכאמור, אין לו כונן דיסקים מובנה, ועל-כן אי אפשר להתקין עליו אופיס (או כל תוכנה אחרת) ישירות מדיסק. האופציה האינטואיטיבית הייתה רכישה של cdrom חיצוני, אבל המחיר לא זול , בטח לכך שהדרישות הם אך ורק ולהתקנה של אופיס מדיסק ואולי עוד תוכנה או שתיים. יש ברשותינו רשת ביתית קווית עם 5 מחשבים, ככה שעלתה לראש אופציה של שיתוף כונן מסוים באופן זמני, רק לצורך ההתקנות. (אותו הפיתרון שאפל הציעו לקוני המקבוק איר נטול הcdrom). מכיוון שאין בידי את המידע לצורך שיתוף כונן ברשת, בנוסף לחיפוש כושל בגוגל, אני שואל פה בנוגע לביצוע של כזה שיתוף. אני לא יודע אם רק צריך ללחוץ לחצן ימני ו'שתף כונן' או להשתמש בתוכנה ייעודית או שאי אפשר בכלל... אודה למידע בעניין…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבית יש לי ראוטר אלחוטי - Dlink DIR-655 הקליטה לאחר 2 קירות יורדת ל- 52MBPS ולא מספיקה ל- HD Ready (תקיעות קלות פעם בחצי שעה) * רואה סרטים על גבי הרשת האלחוטית, ממחשב שמחובר חוטית לראוטר ואז בסלון מחשב שמחובר בצורה אלחוטית לראוטר (בצורה קוית הכל עובד תקין בין המחשבים). האם ניתן לפתור את הבעיה ? רעיונות ? האם הראוטר שלי תומך ב- WDS (הייתכן שבעידכון תוכנה) ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח מאוד אם תעזרו לי בשאלה אחת שאני לא יודעת תשובה מדוייקת אליה. מדוע מתג לעולם לא ילמד כתובת broadcast?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-