רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
נתחיל עם זה שראוטר היה מחובר כבר להוטבוקס והכל עבד פיקס. בשבועות האחרונים התחילו בעיות עם האינטרנט רק במחשב שבו מחובר הראוטר, בזמן שלי לא היה אינטרנט היה אפשר לקבל אינטרט בלפטופ או בסמארטפון. הייתי עושה troubleshooting problems וזה היה פותר את הבעיה. הבוקר קמתי, וכבר לא היה אינטרנט בכלל וtroubleshooting problems לא עזר. אמרתי לעצמי שאני אגדיר מחדש את הראוטר ניתקתי הכל והתחלתי לחבר מחדש, אבל שום אין שום תגובה אין אינטרנט. -אני יודע שהמודם אמור להחתבר לחיבור הכחול בראוטר אבל מהתחלה זה לא עבד ככה. מה שכן ניסיתי היום גם וגם ושום דבר לא עובד. - HOTBOX מוגדר כנתב בלבד
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
על כמה זה אמור להוריד? http://www.speedtest.net/my-result/2816038618 זה מה שיצא לי, אני לא רואה שום שינוי
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אינטרנט מהיר, אבל בכל חברה יש קטש אחר. הבנתי שצריך לשלם פעמיים בכל מקרה: כסף לספק, וכסף לבזק. בכבלים : כסף לספק, כסף לחברת כבלים. עכשיו חשבתי לעצמי מה יותר משתלם מבחינת שני הגורמים הנ"ל, גלשתי באתרים שונים אבל עדיין לא הצלחתי לגבש דעה אחת..... אז חשבתי שאני אשאל כאן, הרי המשתמשים יודעים הכי טוב..... תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש אפשרות לרשום מספר איי.פי מסויים ובעזרת איזו תוכנה לגלות מאיפה האיי.פיי הזה גולש, לדוגמא מחול או משהו ??
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף 100 מגה של חברת הוטנט או 12 מגה עם הכבל התת ימי של בזל בין לאומי? בעיקר להורדות גדולות הרבה יוטיוב בHD ומשחקים און ליין
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בבית רשת עם 2 מחשבים המחוברים לאינטרנט באמצעות ראוטר TP-LINK WR340G מחשב א' מחובר לראוטר באמצעות כבל רשת מחשב ב' מחובר לראוטר ב wireless עם כרטיס רשת אלחוטי גם של TP-LINK WN-353G הגדרתי ל2 המחשבים כתובת ip סטטית יש בינהם שיתוף מלא וחיבור לאינטרנט ללא שם בעיה הבעיה היא מהירות העברת הנתונים בין 2 המחשבים. מחשב ב' נמצא במרחק שלא עולה על 10 מטר מהראוטר, אין בבית ממד, בין הראוטר למחשב ב' אין הרבה קירות ו"מכשולים" שיכולים לפגוע בתקשורת בינהם. מהירות החיבור במחשב ב' לא כל כך יציבה. לעיתים קרובות מאוד המהירות משתנה למהריות האלו: 36mbps, 24mbps, 18mbps, 11mbps ולעיתים יותר הרחוקות המהירות מגיעה ל 48mbps ו- 5.5mbps ב single trength מופיע לי 94% אולי חוסר יציבות מהירות בהפרש…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנוי של בזק בינלאומי על בזק NGN עם חבילה של 10MBps. בארץ אני אכן מקבל קצב זה. אך כאשר אני בודק (בערב) את קצב לחו"ל באמצעות SPEEDTEST.NET (למספר אתרים ברחבי העולם) הקצב שאני מקבל הוא נמוך משמעותית - 0.5MBps. לעיתים אפילו 0.1 ו 0.2 . ביליתי עם נציג שירות של בזק בינלאומי כשעתיים והוא לא הצליח לפתור את הבעיה. מידי פעם קפצו הביצועים לקצב סביר של 7MBps, למספר דקות אבל אח"כ נפלו בחזרה למספרים הנ"ל. המדידות נעשו על שני מחשבים שונים וגם במחשב נסיון שלהם (כך שאלו כבר תוצאות רשמיות שלהם באמת). האם זה תקין? האם אצל ספקים אחרים (או אפילו אצלם) אתם חווים תקשורת טובה יותר? דרך אגב - כאשר אתם פונים אליהם, לצרכי בדיקה הם מפנים להורדת קבצים מאתרים ב "חו"ל" אלא שאתרים אלו משוכפל…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש בביתי 4 משחבים שעובדים רוב הזמן בבית ומחוברים באינטרנט... כולם באותו קומה... רציתי הצעה לנתב אלחוטי טוב איכותי אמין ומקצועי... שייתן לי שקט ורוגע ללא טקלות ולא עיכובים בהורדה ובגלישה.. שייעבוד חלק ומהר... בכל חדר בקומה יש מחשב..:] ושהנתב יהיה מתאים גם למוד כבלים וגם למודם ADSL... תודה ויום טוב...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמרו לי שיש ספקים בארץ שחוסמים פריצות וסריקות של אייפי.....זאת אומרת שאם רשומים שם אי אפשר לסרוק,מישהו יודע על זה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי D-LINK D-524 ואני לא יודע כמה DBI יש לו ... ואיך אני יכול לדעת ? כי אני רוצה להביא 5 DBI זה בסדר הטכנאי שהאנטנה ההזאתי בשביל הבעית INDOR
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי מחשב עבודה שממנו אני עושה פרוייקטים שלי ועבודות. סרקתי את המחשב ואני מגלה שיש עליו פורטים פתוחים 1000, 1001. בדקתי עליהם קצת באינטרנט ומסתבר שזה טרוייאן או משהו כזה. אני בטוח ב99.9% שמישהו פרץ לי ואני יכול לנחש מי. העניין הוא שאין לי הוכחות לכך. איך אני בודק את הלוגים של המחשב ורואה אם באמת התקיימה פריצה? תודה רבה חברים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה למעקב תעבורה אצלי ברשת. אני רוצה לדעת כמה המחשב שלי העלה/הוריד בחודש/שבוע/יום/וואטאבר ואני אשמח אם זה אפשרי גם לגבי מחשבים אחרים ברשת (וגם ניטור אונליין של מחשבים ברשת). תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אנחנו משתמשים בבית בראוטר kasda. עד היום הכל עבד טוב מאוד אולם מאתמול, לאחר שעדכנו את אחד המחשבים הניידים לווינדוס 10 החלה לצוץ בעיה. המחשב שהותקן בו ווינדוס 10 מתחבר לראוטר דרך ה-WIFI והוא מחובר לאינטרנט, אבל אחרי בערך 3-4 דק' הוא מתנתק מהאינטרנט (כאשר הוא עדיין מראה שהוא מחובר לראוטר), אבל לא רק שהחיבור לאינטרנט מתנתק במחשב זה, אלא במחשב הנוסף שמחובר לראוטר (עליו הותקן מתאם הרשת, אם זה משנה). כל עצה או רעיון יתקבלו. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים רכשתי מנוי + נתב בימים האלה הם משגעים אותי שהם לא מצליחים למצוא את התיבה והמיקום שלה מסרתי להם כבר כתובת שהם לא מוצאים במערכת, מס' טלפון שטוענים שלא פעיל ומס' תיבה עם 2 ספרות והם דורשים בין 5-6 ספרות. כרגע אני תקוע עם נתב ובלי אינטרנט מחובר לא יודע מה לעשות ואיך להתחבר אליהם. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להקים רשת משרדית שיהיו מחוברים אליה כ-20-30 מכשירים קוויים ואלחוטיים. אני זקוק לראוטר שיהיה יציב ואיכותי. הראוטר יתחבר למודם של הספקיות (כרגע הוט במהירות 200 מגה) וממנו יוצאים 2 סוויצ'ים שברשותי של HP מדגם 1820. אני מתחבט בין דגמים של סיסקו ל- HP. הייתי שמח לקבל המלצות לדגמים משתי החברות, ואם אפשר גם לקבל חוות דעת לגביהם זה היה יכול להיות ממש נפלא! באמרת אגב, אני גם אצטרך בהמשך AP אז אם יש משהו מומלץ אשמח גם לשמוע. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם נשרף לי הראוטר בבית ובנתיים חיברתי ראוטר של סיסקו שיש לי בבית לטובת לימודים(שעוד לא סיימתי) הגדרתי אותו והוא מחובר לאינטרנט רק שהלקוחות לא יכולים לגלוש. אני מצרף את ההגדרות שעשיתי , מקווה שתוכלו להגיד לי איפה טעיתי Building configuration... Current configuration : 3839 bytes ! version 15.2 no service pad service timestamps debug datetime msec service timestamps log datetime msec no service password-encryption ! hostname Router ! boot-start-marker boot-end-marker ! ! ! no aaa new-model wan mode dsl ! ! ! ip dhcp excluded-add…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איזה מהירות מגיעה aquanet בהורדות מיחול או בארץ שיגיד לי ???
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לקנות ראוטר ואני לא מבין כל כך בתחום, אשמח לעזרה. יש לי בבית את המחשב הנייד הזה. לפי המפרט שלו הכרטיס רשת שלו- Realtek 802.11 b/g/n יש לי בארון ראוטר של לינקסיס WRT-54G 2.4 ghz 54Mbps קניתי אותו בזמנו, שעוד הייתי הרבה יותר מתעניין בחומרה ויודע מה הולך בתחום. היום לצערי אין לי מושג... אני רק יודע שיש תקן n שהוא החדש יותר האם הראוטר הזה שווה משהו או שמומלץ לקנות חדש? השימוש העיקר בכל מה שקשור לאינטרנט הוא בעיקר סטרימינג של מוזיקה וסרטים yes go וכו' אשמח להמלצה. אין לי מושג לגבי תקציב, אני אשמח לדעת האם צריך להחליף? וכמה עולה בערך אחד חדש? תודה, טל.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היום חטפתי את הכאב הראש הכי גדול נראה לי אז ככה יש לי אינטרנט של בזק בינלאומי חבילה של 750 סבבה עכשיו נגמרה לנו ההתחייבות כאילו אליהם(בזק בינלאומי) (אחרה שנה) ורציתי לברר מה קורה אז התקשרתי לבזק בנלאומי דיברתי אם נציגת שירות והיא אומרת לי עכשיו שעבר שנה התשלום מתפצל כאילו להם ולבזק שנותנת לי את הבנדל או משהו כזה לא ממש הבנתי אז היא אמרה לי חבל שאני ישלם הרבה אז להתקשר לבזק לבדוק איתם מחיר וכו התקשרתי לבזק דיברתי אם נציגת שרות והיא אמרה לי שעכשיו אני משלם 110 לחודש (שנראה לי זה לקו או בנדל או משהו לא מובן) ואם אני רוצה אני יכול לשלם 50 שקל בהתחייבות לשנה עכשיו אני שואל למי אני משלם מה כאילו בזקבינלאומי הם הספקית אינטרנט ומה בזק? יש מצב מישהו עושה לי סדר קצת
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בעקבות שדרוג קטן של מהירות מ2 ל 2.5M הקו שלי הפסיק להתחבר לרשת. אחרי דרך יסורים (טכנאי בזק תואם לבוא לבדוק תשתית, לא בא, גם לא הודיע שלא יגיע, תואמה הגעה שלו למחרת, לא בא, גם לא הודיע שלא יגיע, בסופו של דבר הכרחתי את הנציגה להביא לי טכנאי והוא הגיע !!!), הטכנאי בסופו של דבר החליף איזה כרטיס בתשתית, וזה פעל! (וכשניסיתי להתחבר בערב שוב פעם לא היה אינטרנט, רק אחרי שעה של נסיונות עם התמיכה זה חזר לפעול- ממש מדהים )... על כל פנים באותה הזדמנות הטכנאי גם החליף לי את המודם שהיה לי (B-Focus 270) ל רוטל RTA1320A באומרו שהוא הרבה יותר טוב ויציב מהקודם, בפרט במהירות הזו. לי לא היה מושג, אבל אחרי בדיקה מסתבר שהמודם הזה הוא צרה צרורה, ואין לי כוח להתעסק שוב עם בזק, לכן... אני מב…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להתחבר למחשב שלי ב RDP ממקום מרוחק אבל כיוון שיש לי ראוטר אני צריך להתחבר מרחוק דרך VLAN בשביל שיהיה לי גישה IP של המחשב שלי איך עושים את זה? ערכה: לא חשוב הסתדרתי יצרתי חייגן VPN ועשיתי בנתב port forwarding
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני למשל בתוכנה של שיתוף קבצים כמו קאזה נגיד ואני מוריד קובץ מסויים אם מישהו אחר מוריד ממני קובץ בו זמנית זה יאיט לי את ההורדה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לשלוח הודעה לכל הרשימה של ב OUTLOOK וזה מה שאני מקבל. חילקתי כבר ל4 קבוצות את הרשימה אבל בגלל שהיא כל כך גדולה בכל זאת יש את השגיאה (מדובר בהודעת פרסום למנויי חברה כלשהי). הבנתי שישנה מגבלה לכמות הנמענים בהודעה אחת, איך אני יכול להגדיל את זה או אולי יש לכם פתרון אחר לבעיה שכזו (תוכנה אחרת). תיבת הדואר היא של בזקבנלאומי.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחובר אל חוטי ממחשב נייד thosiba a200 10w לראוטר סימנס sl2 141 וכול דקה ..אפילו פחות הרשת מתנתקת ושוב מתחברת אני מחובר ל012 וההתחברות מוצפנת נ.ב אני מוחבר גם לטלפון של 012 כך שלראוטר מחובר גם מסננן שיחות כזה של 012 ועילו מחובר מודם rta1320a לראוטר מחובר גם מחשב נייח באמצעות כבל
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר DSL-G256DG DLINK שיש לו אפשרות חיבור HDD ע"י USB ושיתוף ברשת. אממה - בזק אומרים שהשירות עולה כסף (10 שח לחודש כמדומני) ואני לא רוצה לשלם להם ... יש אפשרות לפתוח את האופציה הזו בראוטר לבד ? (בתפריט של USB בראוטר הרשימה ריקה ואין שום אפשרות קנפוג) בתודה גד
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-