עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אם לא , מה המגבלה האפטקיבית כיום?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by 114508534,

קניתי שקע והחיבורים שלו ממש ממש מוזרים , יש שתי שורות כמו בתמונה ויוצא שיש 10 חיבורים אני לא יודע מה לחבר למה מישהו יכול להסביר , חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. כמו שכתוב בכותרת-- 1)כתובת של שרת זמן (אם אפשר אחד שלא מתבלבל עם שעון קיץ וחורף) 2)האם מקובל\כדאי להשאיר את הראוטר דלוק 24\7? 3)כיצד להשתמש בפונקציית IP סטטי? 4) הגדרות FIREWALL? 5) האם אפשר לגשת איכשהו דרך האינטרנט אל הLAN? (שיתוף וכו')

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by EITAN4,

יש לי 3 מחשבים מחשב ראשי >< מחוברים אליו 2 מחשבים באמצעות כבל רשת . (בעבר הייתי מגדיר חיבור אחד וכל פעם היתי מחבר את אחד המחשבים פיזית) בשלושתם יש XP ( ואני מחובר ב ADSL ) במחשב הראשי הגדרתי באמצעות " הגדר רשת ביתי או רשת משרדית קטנה" ונוצר לי חיבור גשר רשת בעיה היא !! >> שכשאחד המחשבים מתכבה << הוא מנתק לי את האינטרנט במחשב הראשי !!! איך פותרים את הבעיה הזו???? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. בעצם אמרתי הכל כבר בשורת הנושא... הנתב ישמש אותי לחיבור רשת קווית בין 3 מחשבים בבית, וכן כנקודת גישה אלחוטית מדי פעם. כניסת ה-USB דרושה ע"מ לחבר הארד דיסק חיצוני. אני יודע שה-D-LINK DIR-655 מתאים לדרישות, אבל הוא עולה כמעט 700 ש"ח (לפי זאפ). יש דגם אחר? תודה מראש, רני

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yuval_cohen,

אהלן עשיתי את מה שהיה כתוב במדריך ראוטר לינוקס.. ויש לי כמה בעיות קטנות! אני לא מצליח להגדיר את האיסיקיו כמו שצריך.... ו... האם אפשר לשתף גם את כונני הרשת של המחשב שהוא השרת (הלינוקס...) תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. אחרי שבדקתי והגעתי (בעזרתכם) למסקנה שרשת אלחוטית אצלי לא תצליח -בגלל הממ"ד. המליצו לקנות אנטנה בעוד 250 ש"ח. וכל העסק תופח למימדים לא כל כך כלכליים. החלטתי לעבור לרשת קווית. זה יהיה מסורבל, אני יודע (כבל פרוש לכל אורך הבית)-אבל מכיוון שהשימוש שלי הוא לצרכי עבודה ולימודים, אני אפרוס את הכבל רק מידי פעם שאהיה צריך. בקיצור, אני לא אבלבל לכם את המוח. כעת הבנתי שאני צריך נתב - כדי שלא אהיה תלוי בגלישה במחשב השני. יש לך המלצה על נתב? המליצו לי על זה. http://www.trendnet.com/en/products/TW100-BRF114.htm וגם אם תוכל להפנות אותי למדריך שיסביר לי איך להגדיר את זה . תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by spatz,

רציתי לדעת איך אפשר לחבר 2 או יותר מחשבים לאינטרנט בכבלים עם סוויץ' (והמודם מחובר גם הוא לסוויץ', לא דרך אחד המחשבים), ואם אפשר אז איך? כי פשוט אני ניסיתי ורק למחשב שעשו עליו רישום יש אינטרנט ולשני אין... תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ohadedwi,

שלום רב יש לי נתב אלחוטי במחשב אחד, ובמחשב השני ישנו כרטיס רשת רציתי לדעת איך אני אוכל ליצור שיתוף קבצים בין שני המחשבים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום אני עובד כרגע כטכנאי מחשבים \ טכנאי רשתות ואני רוצה להגיע לעולם האבטחת מידע או הסיסטם עכשיו השאלה היא האם אני קודם כל צריך לעשות קורס של טכנאי מחשבים ואז אני יכול ללכת ללמוד ccna או שזה לא מחייב לדעת מחשבים ברמה של טכנאי pc כדי להכנס לתחום הזה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by SOLIDUS SNAKE,

אני מעוניין לשדרג את הרשת שלי מה WRT54GL הישן והטוב לנתב שתומך ב 802.11n. איזה נתב מומלץ כיום וגמיש במיוחד להתקנות של FW צד שלישי וכדומה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מחפש נתב שיחזיק לי בניין משרדים בעל שני קומות דרוש נתב עם קליטה חזקה מאוד...!!!! מה ההמלצות תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by arik100,

מישהו פה הצליח להפעיל L2TP יציב עם LINKSYS WRT54GL?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. חבר'ה,מעניין שמשרתים של הקו שלי,בזק,יורד על 180 ככה שזה תקין אבל מהספקית(אינטרנט זהב) יורד לי על פחות מ-170,אז הבעייה אצלם אתם אומרים? ומי אחראי על ההורדות מהאתרים?על פס רוחב כאילו. הספקית או הקו? תודה רבה! התקשרתי לזהב והם אומרים שיכול להיות שהבעייה בהגדרות ראוטר וצריך להפס. עכשיוו,יורד לי בזהב על 150,בבזק על 180,בראפישד וכל השרתים מחו"ל על 50-. איך?! מה לעשות?! יכול להיות שיש לי וירוס שאני לא רואה? אני כנראה יביא טכנאי של בזק,שיאפס את הראוטר,הם אומרים אמת או סתם שקרנים?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, לפני חודשיים החלפתי ספק + תשתית ועכשיו אני עם CCC והוט 12 מגה הכל טוב ויפה רק שבערך פעם פעמיים בשבוע נעלם לי האינטרנט. המחשבים מחוברים לראוטר, הראוטר טוען שהוא מחובר אבל לאף מחשב אין גישה לאינטרנט. התמיכה של הוט טוענת שהכל בסדר אצלהם ושהבעיה במקום אחר (הממ .. מה עוד נשאר) והתמיכה של CCC טוענת שמבחינתם הכל בסדר גמור ואין בעיה. את שתי התגובות האלה קיבלתי כאשר הייתה לי את הבעיה ולא כשהמצב תקין. זה ממש מרגיז כי הדרך היחידה לפתור את זה היא לאתחל את הראוטר.. הוא אפילו לא מזהה שהוא התנתק ומנסה להתחבר מחדש, מבחינת הראוטר הוא מחובר והכל תקין. לפני זה הייתי בבזק + בזב"ל ולא היו לי בעיות. בעיה מוכרת ? בעיה של CCC והוט ? בעיה ב Hotbox ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי בבית מודם בזק ישן של D-LINK וראוטר בסיסי של TP-LINK. את הרשת האלחוטית הגדרתי מזמן, והיא עובדת בסך הכל בסדר. בתקופה האחרונה ניסיתי להגיע לטווח ארוך יותר והתחלתי לפשפש ומצאתי את הדבר המוזר הבא: חוץ מהרשת הרגילה (נקרא לה TP) מוגדרת רשת נוספת (נקרא לה TP-plus) ככל שאני מצליח להיזכר, *אני* הוא זה שהגדיר את הרשת הנוספת (השם plus שהוספת ל-SSID יותר מדי מוכר לי...), אבל באופן מוזר היא נראית כמו העתק מדויק של הרשת הרגילה. אני לא מוצא איפה היא מוגדרת, ולא מצאתי כמעט שום הבדל בין הרשתות - בכתובות MAC, בשם הרשת ועוד. יותר מזה - אני משנה הגדרות מסוימות בממשק של TP-Link כשאני בתוך הרשת הרגילה, ומגלה שגם ברשת העוקבת השתנו ההגדרות - למשל, עברתי ממצב bgn mixed למצב …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by izikd,

אני רוצה להתחבר לADSL ויש לי שתי אופציות למודם USB או PCI פנימי, אני לא רוצה להשקיעה במודם אלקלטל כי אני אחרי תקופת היתחיבות אני מקווה לעבור לכבלים (פשוט עכשיו אין באזור שלי). אז מה יותר טוב? אני חושב שPCI כי אני רוצה להתקין אותו במחשב שאין בו USB.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. כבר משהו כמו חודשיים ה UTORRENT מסרב לעבוד כמו שצריך. אחרי שלא הצלחתי לפתוח פורטים די התעלמתי מזה והפסקתי להשתמש בו, אבל בשבוע האחרון הבנתי שאני פשוט חייב טורנטים. ניסיתי לנתק את הראוטר ולחבר את המחשב ישירות למודם.. פעל נהדר, על מלוא רוחב הפס (180KB, מהירות מגה וחצי) חיברתי את הראוטר בחזרה והמצב חזר לקדמותו, המהירות לא עולה על 1KB. (הראוטר שלי זה Edimax BR-6216Mg, ספקית 012 ותשתית של הוט) הצבתי כתובת IP סטטית לפי המדריך הזה: http://www.portforward.com/networking/static-vista.htm ופתחתי את הפורט לפי המדריך הזה: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Edimax/BR-6304K/Utorrent.htm בגלל שלא מצאתי מדריך לראוטר שלי, וחיפשתי ראוטר עם ממשק כמה שיותר דומה לראוטר…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by UVnet,

שלום לכולם אני מעוניין לחבר שלושה מחשבים ברשת לשיתוף חשבון אינטרנט מהיר) כנראה כבלים) שניים מהמחשבים נמצאים במבנה אחד) הבית שבו אני גר (בעוד שהשלישי נמצא במבנה שמרוחק כ20- מטרים משאר המחשבים ביניהם נמצאת חצר איך ניתן לחבר את שלושת המחשבים לרשת? קיבלתי הצעה אחת לחבר את שלושתם מקבלן רשתות בסכום של 1900$ הצעה זו בוטלה מיד יש הצעות? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. רוצה לחבר מחשב בסלון בחיבור קווי ( הזרמת סרטים/קודי) ועל הדרך להגביר את האות WIFI בבית. הראוטר הראשי בחדר עבודה ( לא ממ"ד) כ6 מטר מהסלון. של בזק D-Link N600 תןמך בdual band 2.4 +5GHZ המחשב בסלון עם חיבור קווי. רוצה לשים לידו רפיטר עם כניסה של LAN . שיגביר את ה WIFI ועל הדרך המחשב בסלון יתחבר אליו קווית. (יש לי ראוטר ישן של נטגיר N2200 אך הבנתי שה DLINK ךא תומך ב WDS ולא הצלחתי שיעבדו ביחד) מה עדיף? רפיטר שרק תומך ב 2.4GHZ? http://www.aliexpress.com/item/Wireless-N-Wifi-Repeater-802-11n-b-g-Network-Wi-Fi-Routers-300Mbps-Range-Expander-Signal/32520830652.html או 5GHZ http://www.aliexpress.com/item/Hig…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by guyyug,

קניתי מחשב חדש ואני רוצה להעביר מהישן את הדברים עי"י כבל USB רציתי לדעת מה קצב העברה USB 1.1 אם העסק אמין ומה המחיר של כזה כבל תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש ברשותי ראוטר ROTAL 1025W יש לי אפשרות לקחת אחד כזה נוסף או DLINK DSL-2760U. השימוש בראוטר השני הוא הגדרתו כREPEATER. האם עדיף לי לקחת את הראוטר הישן יותר שהוא אותו אחד כמו שיש לי או לקחת את החדש של DLINK השאלה אילו ביצועים יהיו יותר טובים מבחינת קליטה עם הישן או עם החדש? כמובן שידוע לי שלDLINK משתמש בטכנולוגית N.. כרגע זה לא רלוונטי בגלל שהוא צריך להיות REPEATER וכ.הרשת+הראוטר הישנים תומכים בG אשמח לקבל תשובה מפורטת, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני גולש דרך ספק הוט אבל יש אתרים שלא עובדים עם ספק זה. בדקתי גלישה דרך ספק אחר ואין בעיה. מה שאני רוצה לעשות זה להגדיר גישה לאתרים אלה דרך IP שונה או של שירות VPN. אפשר לשעות זאת ואיך? אולי להוט יש IP PROXY ובכלל לא אצטרך שירות VPN? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני רוצה להפוך את הרשת הביתית החוטית שלי כרגע לאלחוטית. החוטית מורכבת מאלקטל ששדרגתי ל510 ומתפקד כמודם שמחובר לאינטרנט קבוע+נתב, והוא מחובר לסוויצ' פשוט אליו מחוברים המחשבים בבית. אשמח מאד אם תענו על כל סעיף בנפרד, אחרת אני נוטה להתבלבל אני רוצה לוודא שאלה האפשרויות שעומדות בפניי : 1. קניית Access Point אלחוטי, שאם הבנתי נכון הוא המכשיר האלחוטי ההכי מקביל לסוויצ' החוטי. אמת? 2. קניית נתב-סוויצ' אלחוטי וחיבורו במקום הסוויצ', וכמו כן ביטול תכונת הנתב באלקטל (אפשרי?) 3. קניית מודם-נתב אלחוטי שיהיה בעצם המכשיר היחיד ברשת, וניתן להגדירו שייחייג לבד ויישאר מחובר כל הזמן, ויתפקד כראוטר+סוויצ' אלחוטי. 4. תת סעיף של סעיף 3 האם המכשיר הבא עונה על הדרישות של סעיף 3? http://w…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. עשיתי גישור בין 2 ראוטרים של LEVEL ONE 3406TX והם נהו אטיים מאוד, בשני המחשבים גם במחשב שמחובר לראוטר עם המודם. מה יכולה להיות הבעיה? אם אני אחליף אחד מהראוטרים ראוטר יות טוב של LEVEL ONE זה יעזור?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים