עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by nimrods,

שלום לכולם אני מנסה לעשות את זה http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=265448 וניתקתי בשלב האחרון מאיפה אני צריך לדעת מה האייפי שלי תודה מראש לעוזרים..!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום יש לי ראוטר של בזק שמחובר עם כבל למחשב. לאחרונה האינטרנט מתנתק הרבה פעמים מהמחשב, כשזה קורה אני רואה מין משולש צהוב על internet access וכשאני מנסה לפתור את הבעיה עם troubleshoot problems זה אומר לי " one ore more network protocols are missing". ניסיתי כל מיני פתרונות (reset ip, renew ip, מיחקה והתקנה של דרייברים) וכלום לא קרהץ בשבוע שעבר שמתי לב שהבעיה קורה רק בזמן שאחותי מתחברת ל wifi דרך האנדרואיד שלה (galaxy e5) וכשאני מנתק את האנדרואיד שלה מהwifi הבעיה נעלמת. השאלה היא האם הבעיה היא בפלאפון או במחשב ואין אפשר לתקן? תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום ברשותי 2 ראוטרים של אדימקס 6204WG. הראשון מחובר למודם של הכבלים ולמחשב ועובד כרגיל, הקליטה סבירה כמעט בכל הבית. בגג יש לי בעיה קלה של קליטה. מכיוון שיש לי עוד ראוטר שלא חיברתי (קניתי על מנת לחבר אצל ההורים אבל זה כבר לא רלוונטי) שאלתי הינה האם אני יכול להשתמש בראוטר השני במחצית הדרך על מנת להתחבר לאות של הראוטר הראשון ולאפשר עבודה נורמלית בגג הבית? לפי מה שיצא לי לקרוא בMANUAL זה אמור להיות אפשרי. תודה על התגובות מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ns,

מה יותר טוב: מה מהיר יותר מה עולה יותר כסף?? :asthanos:תודה NucleaR-StrikE

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by avilev,

משהו פתר את הבעיה ? קניתי zte mf637 ואמרתי למוכר שהמחשב ןינדוז 7 64 ביט .הוא אמר אין בעיה וכן יש בעיה אודה לכל העונים אבי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, אני רוצה לעבור לאקספון בעקבות הרפורמה, יש לי היום מודם Aztech adsl2+ bridge router dsl-600e (שלפי מה שהבנתי תומך עד חבילה של 15Mb, אשמח לתיקון אם אני טועה). אקספון היום מציעים את כל החבילות באותו מחיר ורציתי לדעת אם יש טעם לקחת חבילה של 100Mb (כי יש סיכוי שאשדרג בעתיד ולעבור יעלה לי אח"כ כסף) ובהנחה שאעשה 100Mb האם זה בכלל יעבוד?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. אוקיי היום בשעה 23:00 בערך הייתי באמצע משחק רשת כשלפתע המשחק נתקע מבחינת הקשר עם השרת, המשחק עצמו עדיין פעל. יצאתי לווינדוס וראיתי שאני גם לא מצליח להיכנס לאתרים, רק האייסיקיו פועל ואי אפשר לשלוח קבצים לאנשים מהרשימה שלי {אופציה שתמיד קיימת אצלי ותמיד פעלה}. הגעתי ל-network connections ושם מצאתי את מה שאתם רואים בתמונה. למטה זה החיבור שלי של הכבלים שלי, ולמעלה התווסף לו מישהו חדש ואני די חושש שזה מישהו שניסה לפרוץ אלי. דרך אגב את הפיירוול הפעלתי רק אחרי שגיליתי את החיבור החדש שהתווסף לי. מיד כיביתי את המודם לרבע שעה ושהדקלתי מחדש שוב היה את האייקון הזה אבל הצלחתי להתחבר לאינטרנט ולגלוש רגיל. האם אתם חושבים שמישהו ניסה לפרוץ לי למחשב? אם כן, איך אפשר למנוע את זה בעתיד, ומ…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. בTask maneger הוא מראה לי שהלינק ספיד שלי היא 10...כשאמור להיות הרב יותר גבוהה ואלכן אני לא מצליח לראות סרטים בסטרימר שלי בטלוויזיה שמחובר למחשב. איך אני פותר את הבעיה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. היה לי מודם USB הוא התקלקל לי, קיבלתי מודם רשת עבד טוב עכשיו שוב אותה בעיה שהיתה לי עם המודם USB האם כדאי לי לקנות מודם רשת (לא אלחוטי בעצמי) או שבזק מחליפים לי או משהו כזה אם כן, אז אפשר קישור למודם רשת איכותי שישרת אותי נאמנה והוא גם יותר טוב ממה שמקבלים מבזק. תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ac1240,

פתחתי פורטים בראוטר ויש לי LOW למה ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by XpideR,

שלום יש ברשותי את הראוטר של בזק dlink 2650u ואת הראוטר dlink dir300 איזה מהראוטרים עדיף ? הראוטר של בזק קצת חלש בקליטה יש לי ביית קומה אחת ואם אני נמצא בקצה השני של הביית הקליטה לא ממש טובה ולפעמים ישלו גם קריזות שפתאום אני לא מוצא אותו בכלל רק אחריי כמה ניסיונות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם.. אממ קודם כל פרטים. יש לי רשת ביתית שמחוברת ע"י נתב בכבל רשת. סוג נתב b-focus router 270pr סוג האב ST Lab יציאות 100\10. ככה כל כמה זמן יש לי הודעה כבל רשת מנותק.. ואת ההמשך אני יודעים... הרשת מוגדרת כהלכה אני משתגע תעזרו לי.. מה לעשות? וכמובן שזה גורם לזה שבהעתקות ההעתקה קורסת באמצע.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לפני כמה זמן חסמו אותי מאתר מסויים ואני לא יכול להיכנס אליו בכלל, אלא עם פרוקסי.. ניסיתי לכבות את הראוטר ולהדליק, למחוק את כל הקבצים הזמניים של הפיירפוקס אבל שום דבר לא עובד? איך בכלל אפשר לחסום בצורה כזאת שגם אחרי שינוי IP וגם מחיקת קבצים זמניים החסימה נשארת (לא חסימה של חשבון, חסימה של גלישה בכלל). לא נראה לי הגיוני שחסמו טווח שלם כי זה אתר ישראלי..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. אני כבר כמה זמן מנסה להצפין את התקשורת האלחוטית אבל לשווא כבר נואשתי מכל המדריכים שקראתי באינטרנט.. הנה הקישור למדריך הרשמי של בזק לראוטר סימנס שמהם קניתי http://www02.bezeq.co.il/Lists/DocumentLibraryInDocumentGalleryList/SIEMENS.pdf אני מצליח להצפין את הראוטר אבל את המתאם האלחוטי של המחשב (Dell 1555 עם כרטיס רשת אלחוטי בשם Dell Wireless 1397 WLAN Mini-Card) עם כל מיני וריאציות כמו WPA ועוד אבל לא מצליח אני בכלל לא מוצא את הכלים לשנות את ההגדרות של האבטחה, וקראתי במאניואל שהכרטיס רשת תומך בכל סוגי ההצפנה שניסיתי... אם הייתי רוצה הייתי מתקשר לבזק אבל אני רוצה לקחת את העניין הזה כאתגר ולראות אם אני אצליח בעזרתכם לפתור את הבעיה. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ^MagaZine^,

:AR15: בווינדוס יש דבר שנקרא Remote Desktop Connection שבו אפשר לשלוט על המחשב אחר ברשת שלך.. יש אפשרות לעשות שאני רק יראה מה הוא עושה בלי להפריע לו?? כי אם אני מתחבר אליו זה מנתק אותו.. :AR15:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, אתחיל בתיאור של המצב הקיים בבית: 2 קומות, בקומה למטה ישנו מחשב נייח אליו מחובר ההוט בוקס ישירות. בקומה למעלה ישנו מחשב נייח נוסף אליו אני מנסה לחבר ישירות edimax br-6524n בתור רפיטר. עבדתי לפי המדריך באתר לפי המדריך באתר של edimax ישראל ללא הצלחה, בנוסף ניסיתי לעבוד לפי מדריך של נטצ'יפ גם כן ללא הצלחה. למיטב הבנתי הכל מוגד כמו שצריך, אבל במחשב שמחובר לedimax הוא פשוט לא מראה לי את הרשת האלחוטית. אני אובד עצות. אשמח לעזרה, שגיא.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by JBar,

היי, אני מסתדר נהדר עם מודם-ראוטר ששכרתי בבזקסטור, D-LINK 6850U. הכל אחלה, באמת. לפני שבועיים עברתי לבאנדל של בזק בינלאומי. התקשרי לבזק לברר מה קורה עם הראוטר, והובטח לי ע"י נציגת השירות שעלי יהיה לשלם קנס של 200 ש"ח אם ברצוני לשמור את הראוטר. נשמע הגון. היום הסתבר שאין כזה דבר, ושהם לא מוכנים בכלל. הם רוצים את הראוטר וזהו. לכן, אני מחפש תחליף למודם-ראוטר הנ"ל. הדרישות לא גבוהות: שיתמוך בתקן N, לפחות 600mbps, ואפשרות לתת IP סטטי למחשבים ברשת הפנימית. בקיצור, משהו בדיוק כמו ה 6850u שלי. המלצות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם הקמתי רשת אלחוטית ל- 2 מחשבים 1- ראוטר TP-LINK WR-641\G 2- כרטיס רשת TP-LINK TL-650\G הערה:יש לציין שבעת התקנת הדרייבר WINDOWS הוציא הודעה שאין חתימה דיגיטלית לדרייבר , אך בכל זאת ביצעתי התקנה. הכרטיס מזהה את הרשת(ראוטר) ויש חיבור לאינטרנט אך אני שם לב שרמת הקליטה נמצאת במצב נמוך לעיתים אף נמוך מאד המשחק עם האנטנה לא שיפר את המצב המחשב שבו מותקן כרטיס הרשת נמצא כ8 מ' מהנתב האלחוטי ולא בממ'ד האם הבעייה בציוד הנ"ל? נא עזרתכם האדיבה בבעיה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shimon23,

היי יש לי תופעה מוזרה במחשב. כאשר אני מתחבר באמצעות WIFI או מתאם של Lan to usb אני מגיע למהירויות של 300 מגה ויותר (סיבים של סלקום). עם זאת, כאשר אני מתחבר עם ה-LAN המהירות יורדת לסביב 10 מגה ניסיתי לעדכן דרייבר, להחליף כבלים וכו', אך כלום לא עוזר. מתאם הרשת שלי הוא Realtek® 8111F עם לוח אם Asus B150M-c. האם רכישת מתאם רשת נפרד ל-pci-e יעזור לדעתכם(ואיזה אחד כזה מומלץ)? או שיש פיתרון אחר האם

20. Started by kalda01,

ביום שני אמור להגיע טכנאי של הוט להתקנת הוטבוקס במסגרת שידרוג לטריפל. (עד היום יש לי כבלים וטלפון שלהם) אם אני זוכר נכון בכבלים אפשר להתחבר לאינטרנט עם או בלי חייגן. האם אני אמור להתעקש על חיבור ללא חייגן או שזה לא משנה ? מה עוד כדאי לדעת לפני ההתקנה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by WarMachine,

אמרו לי שיש ספקים בארץ שחוסמים פריצות וסריקות של אייפי.....זאת אומרת שאם רשומים שם אי אפשר לסרוק,מישהו יודע על זה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אוקיי אז זאת הבעיה כל פעם שאני מנסה להוריד משהו או כשאני גולש בהרבה אתרים ביחד יש לי ניתוק ואז אני צריך להפעיל מחדש את המודם אחריי שאני מפעיל מחדש ההורדה חוזרת ואין עוד ניתוקים, מישהו יודע איך למנוע את הבעיה הזאת ? דרך אגב אני בבזק בינלאומי אם זה עוזר משהו וניסיתי לשדרג את המודם ל-pro גם לא עזר

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי, אני רוצה להחליף ראוטר לראוטר שהLAN שלו הוא 10/100/1000GB שיעבוד כבלים L2TP (יש חייגן ) אין לי ממש הגדרת תקציב, אבל מעדיף כמה שפחות כמובן שיוכל לעמוד גם בעומס של P2P למינהם

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by danielbr,

אז איך אני עושה את זה עם איזה תוכנה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Cheif,

כבר עמדתי לכתוב פוסט בנושא, אבל דרור פויר בגלובס אמר את זה באופן מעולה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000641060

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.