רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אנשים,אני כבר ממש נואש עם האקספלורר [או לחליפין-האינטרנט] המחורבן הזה. לאחרונה התחלתי לסבול מבעיה שמעולם לא היתה קיימת אצלי-בעיות גלישה קשות. פעמים רבות כשאני מנסה להכנס ללינק [שנמצא באתר מסוים ומפנה אותו לאתר אחר...ככה למשל כששמים לינק לתמונה בפורומים] העמוד לא יעלה,ובמקומו פשוט האקספלורר יתן PAGE WAS NOT FOUND [מבלי אפילו לנסות להכנס]...ובשום אופן אפשר לפתוח את העמוד החדש-לא עם 1000 רפרשים,לא ע"י פתיחת חלון חדש,לא ע"י ניתוק האינטרנט וחיבורו מחדש,לא ע"י מחיקת כל ההיסטורי,הקוקיז והTEMP INTERNET FILES פשוט כלום...ואז מתי שמתחשק לו-הוא פתאום מחליט שהוא כן מסוגל לפתוח את זה [לרוב אחרי 6-7 נסיונות של פתיחת החלון וסגירתו...]...המצב יותר חמור מזה-לרוב גם תמונות באתרים פשוט לא נ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כחודש, לאחר השקת הכבל החדש, נדהמתי לטובה לראות פינגים של 60-65ms לשרת משחקים בפרנקפורט (בזק+בזב"ל+גיימר). שבוע אחרי, הפינגים עלו לכ 78-80ms ואמרתי "טוב נו... עדיין סבבה". כעבור עוד שבועיים (נכון להיום) הפינגים לאותו שרת חזרו להיות זהים למה שהיה עם מד-נאוטילוס (80-90ms). אני רואה לאן זה מתקדם, והאמת שכבר נמאס לי, אני עם גיימר בבזב"ל כבר 5~ שנים ומעולם לא קיבלתי הרגשה של גיימר של ממש מבחינתי, אני מוכן לשלם גם 300 ש"ח לחודש על חבילה של 1 מגה (כן, אחד, ואפילו פחות) אם החבילה הזו תכלול פינגים של אפילו 40-50ms לאירופה, שזה די גבוה ע"פ סטנדרטים אירופאיים, אבל קרוב לאופטימלי בהתחשב במגבלות המרחק. מישהו מכיר משהו כזה? ספקית פרטית קטנה ונידחת? שירות "מיוחד" אצל ספקיות…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מזדמן לי לרכוש באמאזון ולהביא את הרכישה לארץ, ואני מעוניין בין היתר להביא נתב וכרטיס רשת אלחוטי. מצאתי כל מיני אופציות לכל אחד מהרכיבים, אבל לא הצלחתי לבחור ביניהן. האופציות שאני רואה לנתב הן: D-Link DIR-655 Belkin N1 Vision ולכרטיס אלחוטי: D-Link DWA-130 NETGEAR WPN111 Belkin F5D8053 (שימו לב שלחלק מהמוצרים המחיר בעמוד המוצר הרבה יותר גבוה מאשר המחיר המינימלי שאפשר לקבל אם לוחצים על used & new) אני לא כל כך הצלחתי למצוא יתרונות\חסרונות וסיבות להעדיף איזשהם מהמוצרים, אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לבחור (או יציע חלופות יותר טובות אם יש). נ.ב. שנאי לנתב - לא בעיה (וכנ"ל מיסים בכניסה לארץ ואחריות).[br]פורסם בתאריך: 15.10.2008 בשעה 23:05:23 בחזרה לעמוד הראשון.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר לADSL ויש לי שתי אופציות למודם USB או PCI פנימי, אני לא רוצה להשקיעה במודם אלקלטל כי אני אחרי תקופת היתחיבות אני מקווה לעבור לכבלים (פשוט עכשיו אין באזור שלי). אז מה יותר טוב? אני חושב שPCI כי אני רוצה להתקין אותו במחשב שאין בו USB.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום ידידיי! כזכור לכם אני עושה ADSL ואני צריך ממכם פרטים סופיים מדובר עם שני AMD (!) עם אקס פי פרו. אני רוצה ששניהם יוכלו לגלוש באינטרנט בו זמנית ולכן הבנתי שאני צריך לקנות אב והחלטתי לקנות את זה Intel InBusiness ( SH10T5EU ) - 5 Port HUB 10 Mbps CLASS II Repeater עכשיו אני צריך שבכל מחשב יהיה כרטיס רשת. עכשיו אני צריך עזרה באיזה כבלים אני מחבר לאיפה ואיזה כבלים אני צריך (מפוצלים או לא). מבקש עזרה במהירות. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אינטרנט מהיר, אבל בכל חברה יש קטש אחר. הבנתי שצריך לשלם פעמיים בכל מקרה: כסף לספק, וכסף לבזק. בכבלים : כסף לספק, כסף לחברת כבלים. עכשיו חשבתי לעצמי מה יותר משתלם מבחינת שני הגורמים הנ"ל, גלשתי באתרים שונים אבל עדיין לא הצלחתי לגבש דעה אחת..... אז חשבתי שאני אשאל כאן, הרי המשתמשים יודעים הכי טוב..... תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני גולש דרך ספק הוט אבל יש אתרים שלא עובדים עם ספק זה. בדקתי גלישה דרך ספק אחר ואין בעיה. מה שאני רוצה לעשות זה להגדיר גישה לאתרים אלה דרך IP שונה או של שירות VPN. אפשר לשעות זאת ואיך? אולי להוט יש IP PROXY ובכלל לא אצטרך שירות VPN? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הקמתי רשת אלחוטית בתדר 5Ghz ותקן AC . (ראוטר: linksys ea6700 / מתאם : wusb6300) ומהירות החיבור לא עולה על 400Mbps. ניסיתי לשנות הגדרות של ערוצים וטווח אבל הרשת עובדת רק על ערוץ מסויים אחד , על כל השאר אין זיהוי של הרשת עם המתאם האלחוטי. בנוסף ניסיתי לחבר שני מחשבים שונים (כל אחד מחובר בנפרד לרשת ) . יש למישהו רעיון מה יכול להשפיע ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי D-LINK D-524 ואני לא יודע כמה DBI יש לו ... ואיך אני יכול לדעת ? כי אני רוצה להביא 5 DBI זה בסדר הטכנאי שהאנטנה ההזאתי בשביל הבעית INDOR
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר מחשב לראוטר אל חוטי מה עדיף לגיימינג את ה usb או את כרטיס רשת אני רואטר 150 mnps http://ksp.co.il/?uin=16634 או http://ksp.co.il/?select=.263..487..499..1187.&list=1&sort=2&glist=0&uin=9395&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אנחנו משתמשים בבית בראוטר kasda. עד היום הכל עבד טוב מאוד אולם מאתמול, לאחר שעדכנו את אחד המחשבים הניידים לווינדוס 10 החלה לצוץ בעיה. המחשב שהותקן בו ווינדוס 10 מתחבר לראוטר דרך ה-WIFI והוא מחובר לאינטרנט, אבל אחרי בערך 3-4 דק' הוא מתנתק מהאינטרנט (כאשר הוא עדיין מראה שהוא מחובר לראוטר), אבל לא רק שהחיבור לאינטרנט מתנתק במחשב זה, אלא במחשב הנוסף שמחובר לראוטר (עליו הותקן מתאם הרשת, אם זה משנה). כל עצה או רעיון יתקבלו. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לרכוש מתאמי Homeplug בכדי להעביר את הרשת בבית. מבדיקה שערכתי ראיתי שיש מתאמים במהירויות של 200,500,1000 Mbps. שאלותיי: 1. האם לצורך העברת וידאו באיכות HD יש צורך במתאמים המהירים יותר או שגם ה-200 Mbps ייעשה את העבודה? 2. האם יש חשיבות לאיכות היצרן? ראיתי מוצר של יצרן (שאינו מוכר לי ) בשם Apex במחיר של 42$ כולל משלוח לזוג מתאמים בקישור כאן. האם המוצר סביר? 3. האם כדאי במוצר זה לגעת במוצר שהנו refurbished? 4. האם ניתן לחבר מתאם אחד בו זמנית הן למחשב והן לנתב נוסף שישדר רשת אלחוטית לאזור נוסף של הבית (הנתב השני מחובר כיום בחיבור של wireless bridge)? המון תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הנתב TP-LINK TL-WR740N יכול להתמודד מבחינת חומרה עם חיבור L2TP בתשתית הוט במהירות 12Mbps? כמו כן, מכיוון שאף פעם לא התחברתי להוט בעבר - אחרי שהתחברתי לתשתית ולספקית, האם הספקית (שיש להם אפשרות רק לחיבור עם חייגן) תיתן לי שם משתמש וסיסמא כמו בבזק? ואם לא, איך אני מבצע את החיבור בין התשתית לספק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים.. בעקבות התנתקויות מוזרות בשימוש עם הBitComet (אחרה שימוש של כמה שנים טובות) עברתי אל utorrnet... אך ישנה תופעה מוזרה...התוכנה מורידה על מקסימום של 18 קילו+-...בעוד שהBitComet הייתה מורידה אל מקסימום רוחב פס (180/200+-).. כמובן שהטורנטים מהירים (מTL) ולכן אני יודע שהבעיה היא לא בטורנט..אלה בתוכנה.. כמו כן משום מה אחרה ביטול של כלל הגבלות..עדיין רשום לי ל"מטה" ש "מהירות ההורדה מוגבלת".. מישהו יודע מה קורה ? החלפתי מספר פורטים והבעיה עדיין לא נפתרה.. מצורפת תמונה.. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, עברתי לדירה שכורה דו-מפלסית. הראוטר, D-Link dsl-2650u , ממוקם בממ"ד במפלס הראשון. חבילת התחברות 15M (בזק). ברצוני לרשת את הדירה (ללא כבלים) כך שאינטרנט יהיה נגיש גם במפלס השני, עם עדיפות שבממ"ד תהיה מהירות הגלישה הגבוהה ביותר. אני לא מבין גדול בחשמל ורשתות, אבל לוח החשמל בדירה נראה כתלת-פאזי. נסיון ב-wifi שבצעתי: רכשתי מבזק מתאם רשת אלחוטי (דונגל) וגיליתי שבמפלס השני כמעט ואין קליטה. הוצאתי את הראוטר מהממ"ד, חיברתי אותו לנקודת טלפון במרכז המפלס בו הממ"ד נמצא, כשהדונגל מחובר למחשב בממ"ד. התוצאה: קליטה חלשה בממ"ד (5M לפי מבחן מהירות הורדה באתר בזק) , בחדר אחד במפלס השני ניתן לגלוש בלפטופ במהירות 10M, אך בחדר שני במפלס השני אין בכלל קליטה... יש לי מספר שאל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עד אתמול, ראיתי ב- http://speed.hot.net.il את שעון המהירות הבא: עכשיו פתאום נתקלתי בזה: מה דעתכם על השינוי? מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איזה מהירות מגיעה aquanet בהורדות מיחול או בארץ שיגיד לי ???
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם לפטופ חדש, lenovo u310. הקליטה ברשת הביתית האלחוטית שלו גרועה. הוא תומך בתקן N אבל גם כשהוא יושב ליד הראוטר והחוזק אות excellent, המהירות עומדת על 39Mbps. הראוטר תומך N במהירות של עד 300Mbps ואכן הhtpc בסלון (חדר אחר) קולט את המקסימום של 300Mbps עם איכות אות good. אני מבין שכנראה הכרטיס בלפטופ לא אמור לתמוך ולהגיע למהירויות כאלה אבל עדיין המהירות נמוכה בצורה יוצאת דופן. הראוטר - tp-link wr841n הכרטיס רשת של הלפטופ - broadcom 802.11n network adapter (לא מצאתי מספר דגם, כנראה צ'יפ ג'נרי ללפטופים) תודה על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אקווהנט חברה דפוקה!!!!! היו לי איתם מלא בעיות הרבה פעמים הקשר עם השרת פשוט נקטע ולא חזר למשך שעות!!!!!!!! מוקד התמיכה הכי דפוק שראיתי בחיים שלי וגם יש להם מבצעים כאלה של שלושה חודשים חינם טריק זול וטיפשי הם מנסים משחקים מלוכלכים כחלק מהתוכנית שלהם למשוך ךקוחות חודש לפני תום החוזה שלי איתם התקשרתי ואמרתי שאני רוצה להתנתק כי החברה חרא אמרו לי בסדר ננתק אותך בתום החוזה אחרי זה התקשרתי שבוע לפני לברר מתי ינתקו אותי ושוב אמרו לי שינתקו אותי ברגע שהחוזה נגמר יום אחרי המעוד שהיו צריכים לנתק אותי אמרו לי שעכשיו אני לא יכול להתנתק ואני צריך להמשיך עוד שישה חודשים הסתכלתי בחוזה וראיתי שיש כזה סעיף שאומר שאם לא מודעיעם להם לפני תום שישה החודשים הם מחייבים אותך לעוד שישה בקיצ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי מודם USB הוא התקלקל לי, קיבלתי מודם רשת עבד טוב עכשיו שוב אותה בעיה שהיתה לי עם המודם USB האם כדאי לי לקנות מודם רשת (לא אלחוטי בעצמי) או שבזק מחליפים לי או משהו כזה אם כן, אז אפשר קישור למודם רשת איכותי שישרת אותי נאמנה והוא גם יותר טוב ממה שמקבלים מבזק. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה גישה אל הקבצים שנימצאים על השרת שלי, על השרת מותקן המערכת freenas במערך רייד 5 והוא מחובר לאינטרנט דרך הראוטר. יש אפשרות דרך המערכת freenas לגשת לקבצים מהשרת מכל מחשב דרך האינטרנט??
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף 100 מגה של חברת הוטנט או 12 מגה עם הכבל התת ימי של בזל בין לאומי? בעיקר להורדות גדולות הרבה יוטיוב בHD ומשחקים און ליין
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחובר אל חוטי ממחשב נייד thosiba a200 10w לראוטר סימנס sl2 141 וכול דקה ..אפילו פחות הרשת מתנתקת ושוב מתחברת אני מחובר ל012 וההתחברות מוצפנת נ.ב אני מוחבר גם לטלפון של 012 כך שלראוטר מחובר גם מסננן שיחות כזה של 012 ועילו מחובר מודם rta1320a לראוטר מחובר גם מחשב נייח באמצעות כבל
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-