עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by yanivnn,

מסתבר שהמודם שיש בירשותי כרגע {2760 DLINK} תומך עד 15 מגה. - פשוט בושה. רציתי הממלצה לרואטר שיתמוך בVDSL "המהולל" של בזק. הם מוכרים את הנתבים שלהם ב600 שקלים חדשים... אם לא תיהיה ברירה זה מה שניקח בסוף אבל רציתי לדעת אולי יש משהו יותר מומלץ. ואם לא איזה מבין השניים שהם מציעים עדיף או שאין הבדלים. בברכה

2. Started by motogt,

דרישות. 1. בטוח. אחד שהשכן מלמטה לא יוכל לגלוש על חשבוני ולא לראות לאיפה אני גולש. 2. ראוטר שלא יפגע במהירות האינטרנט, ולא יפגע בתוכנת טורנט. 3. מצד אחד פשוט לשימוש, מצד שני אחד שיהיה אפשר לשלוט בכל הגרה. 4 .אפשרות לשלוח הדפסה ממחשב שאין בו מדפסת למחשב שיש בו מדפסת. 5. צריך המלצה לכרטיס רשת. תקציב: ראוטר 200-250. כרטיס רשת 100 תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. בקיצור יש לי שני מחשבים עם אקס פי אחד ראשי ואחד משני עד עכשיו הייתי ברשת רגילה פשוטה של חוט מוצלב עם 2 כרטיסי רשת היום קניתי ראוטר Edimax 6104k בעקבות הצקות של אחותי שלא רוצה להיות תלוייה בי.. טוב חיברתי תראוטר לחשמל חיברתי כבל מהמודם של אלקטל השחור ADSL ליציאת WAN וכמובן כרטיס רשת אחד מכל מחשב אל הראוטר... טוב עשיתי את כל מה שצריך נכנסתי לאתר של EDIMAX דרך הכתובת הגדרתי הכל והאינטרנט לא עובדדדדדדד! השתגעתי לא ידעתי מה לעושת אמרתי אני אחזיר תאינטרנט הרגיל אשאל מה לא עשיתי בסדר ואז אחבר שוב זה מה שעשיתי רק שזה לא התחבר לי יותר!!!! לא הצלחית להתחבר לאינטרנט ...התקרתי לזהב אוליי משוה לא בסדר בהגדרות וזה.... הפנו אותי לבזק..... המזל שיש לי 2 כרטיסי רשת אז אמרתי אני אנס להתחבר…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. תיראו אני אחשיו גולש במהירות של 2.5 מגה על תשתית NGN גם בדקתי כתבתי תמיספר טלפון וזה כתב שיש לי NGN ואמרו שעם יש לי תשתית NGN המהירות UPLOAD אמורה להיות מוכפלת מ 250 ל 500 וזה עדיין נישאר על 250 יש לציין כי אני בנטויזן וניכנסתי לאיזור האישי שלי שם וכתוב במיפרטי החבילה שלי אינטרנט מהיר ב ADSL במהירות 2.5Mb/250Kb ואתם רואים כתוב 250 לא אמור להיות כתוב שם 500? למה זה לא הוכפל? וגם למה כתוב פה בפרטים אינטרנט מהיר ב ADSL מה יש לי שילוב של NGN ו ADSL? אמור להיות כתוב גם פה NGN לא?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by trek,

בשבוע האחרון הכול זז ממש באיטיות, הפינגיים לשרתים הם בעלי ארבע ספרות ומהירויות ההורדה משרתי האיטנרנט החזקים בארץ עומדות על 7KBs, משרתים רגילים בחו"ל אני מוריד על 1-3KBS, אני ממש מרגיש כאילו אני שוב עם 56K. לאחר שפותחים וסוגרים את המודם הפינגים שוב נמוכים והכול טוב ויפה, אבל רק לחצי שעה בערך, זה ממש מעצבן שבאמצע FCM צריך לצאת בגלל הפינג, שלא לדבר על ההורדות הליליות. פרטים: מודם אלקטל Home(משודרג ל-Pro). שני מחשבים מחוברים לסוויטש של 10/100 עם כרטיסי רשת של 10/100, הרשת עובדת על 100MBPS. אני לא חושב שהבעיה הזאת קשורה לחומרה או בכלל אלי, אלא אל בזק(aDSL), עוד מישהו חווה את זה ב-aDSL של בזק או בכלל אצל ספקיות אינטרנט אחרות. אם לא הייתי משתמש במודם כראוטר הייתי עובר מזמן לכבל…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Funkyzord,

קניתי כבל רשת באורך של 10M וכשה חיברתי אותו כתוב בשאין כבל רשת מחובר. אחר כך החזרתי את הכבל שהיה לי קודם והכול עבד בסדר נ.ב יש לי אינטרנט של תבל מודם של AMBIT וכ.רשת של REALTEK

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by dids22,

שלום אני מעוניין לחבר את הכבל רשת לשקעי RJ45 שברשותי. השאלה היא, האם יש חשיבות לצבע החוט ( שהחוט הכחול יהיה הכי שמאלי לדוג') או שרק הסדר של החוטים יהיה שווה בשני השקעים? (אני חושב שצריך ישר - אם אני מחבר לשקע (ישר) כבל מוצלב זה כאלו מוצלב, כן? דבר אחרון, אם אני מחבר את שני קצוות הכבל לראוטר והראוטר מזהה אותם (נדלקות נורות) זה מעיד שהחיווט טוב? תודה!!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by star010101,

לילה טוב לכולם, לאחרונה אני נתקל בתקלות מוזרות בגלישה ב-012. יש לי פיירוול של WIN+ אנטי וירוס רגיל , התוכנות אימיול\אזוראוס מוגדרות שלא ייחסמו, אני מתקשר לאינטרנט באמצעות חייגן. המחשב נקי מתולעים וכל מיני חרטא(בוצע פירמוט במיוחד בשביל זה). המערכת היא XP SP3 המודם RTA1320. ולמרות הכל- שיתוף הקבצים זוחל! אי אפשר לגשת לפורטים של אימיול משומה - נותן FAIL לפורט TEST, אי אפשר להתחבר לשרתים כמו שצריך! אי אפשר לעשות בדיקת פורטים של AZUREUS - הבדיקה נכשלת. הכל חסום!!! יש למישהו רעיון מה לעשות ?? או שיימח שמם 012 חוסמים לי את הפורטים וצריך מכתב מעו"ד ע"מ לזעזע אותם קצת!?! תודה רבה לעוזרים !

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by nadav1379,

אני קניתי אתמול נתב ואני רוצה לפתוח את הפורטים איך אני פותח פורט ? אני יודע שאיתה שאלה כזאת כבר אני עשיתי חיפוש ולא מצאתי בגלל זה פתחתי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by yotam.m,

לא מזמן ניסיתי בעזרתכם להגדיר ראוטר של DYNAMODE אך התברר לבסוף שהוא לא תומך כבלים והוא הוחלף לראוטר של ASUS מהדגם RX-3041 שתומך ב100% בכבלים. עכשיו בתוך ההגדרות יש כמה דברים לא מובנים החלטתי כמו פעם שעברה שלעלות תמונה יהיה הדבר הכי חכם לעשות: רציתי לקבל הסבר על מה אני אמור להכניס בשורות הנ"ל service ip adress my ip adress ובתמונה השניה האם אני צריך או לא צריך להכניס את כתובות הDNS של נטויז'ן? רציתי לדעת כמובן למה הכוונה בMY IP ADRESS אני אמור להכניס את כתובת האיפי שלי :s05: נ.ב אי אפשר להשאיר אף תיבה על 0.0.0.0 או ריק או כל דבר דומה זאת אומרת חייב להיות רשום שם IP תקני. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by נ,

שלום. יש לי מע' הפעלה של ווינדוס XP והראוטר שלי הוא גם לטלפון בבית (חברת 012). האימיול מציג לי הודעה: רשת קדמליה מצב: מאחורי חומת אש ניסיתי דרך חומת האש במחשב אך זה לא עזר. ניסיתי לפתוח את הפורטים בראוטר ע"י: RUN CMD IPCONFIG IP של Default Gateway הקלדתו בשורת הכתובת בדפדפן אך ברגע שאני מנסה הוא אומר שהחיבור לאתר נפסק ושיש שגיאה בדף. מה ניתן לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by menihen16,

שלום לכם.. יש לי שרת שמאוחסן אצלי בבית ומהירות ההעלאה שלי היא 75KB/S וזה ממש חלש...שרת 16 שחקנים של CS בקושי רץ שם.. רציתי לדעת אם שווה לי לשדרג לחבילת ה10MB של בזק (ספק+תשתית) ב150 ש"ח לחודש?. אני חייב מהירות העלאה גבוהה וזה חשוב לי מאד.! שמעתי שיש להם הרבה בעיות וגם לא בכל הארץ יש את השירות הזה(ד"א אני גר בעכו).. רציתי לדעת אם כדאי, ואם לא, מה הבעיות שיש לרשת ה NGN?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. בימים האחרונים הופעל ברחבי העולם שירות DNS חדש המבטיח הגנה מפני איומי סייבר. ההגנה שהוא מספק, שלטעמי היא בסיסית למדי, מופעל על ידי ארגון ללא כוונת רווח תחת השם Quad9 בכתובת 9.9.9.9. מידע מלא ומפורט על השירות, היתרונות והחסרונות שלו והסבר כיצד להפעיל אותו ניתן למצוא בפוסט הבא - http://www.netcheif.com/blog/?p=7016

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי ושלום לכולם אחרי שתרמתי את הראוטר שהיה לי של אסוס WL-520G מלפני 6 שנים ששירת אותי מעולה ועדיין עובד אני צריך ראוטר לשימוש ביתי, מפלס אחד , דירה רגילה, כרגע אין ממ"ד, כניראה עוברים כך שיהיה ממ"ד.. צריך ראוטר אלחוטי, בסיסי, יציב, לחיבור בכבלים (זה מה שכרגע משתמש) ושיהיה מה שצריך להיות בעניין תקן N... התקן עוד לא אושר ואת האמת זה לא ממש מענייןם ככה שלא אכפת לי שיהיה באותו תקן G שהיה.. העברת קבצים באלחוטי, אני לא עושה, בשביל זה יש דיסאוןקי... ככה שמהירויות לא צריך במיוחד ראוטר MIMO לא מעוניין.. אבקש המצלמה על פי שימוש שלכם בבית, או משהו פופולרי שאו ציינו אותו לטובה בכל מיני מקומות. תודה !

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by mamanamit,

מישהו יכול לעזור לי במציאת מדריך (עדיפות בעברית) ל -IPTABLES עמית

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by maphisto324,

שלום לכולם. בניתי מערך של ראוטר המחובר למחשב מסויים, אנטנה\מתאם במחשב אחר, וראוטר נוסף הפועל כ Universal Repeater , שיהיה ביניהם ויגדיל את טווח השידור. המחשב המרוחק מצליח לקבל כתובת IP בטווח התקין של הרטואר הראשי, אך אין גישה לאינטרנט. ה-REPEATER הוא Edimax BR-6525N, והראוטר הראשי הינו D-link 6740VN שכולל בתוכו מודם (מסופק מבזק). ה-D-LINK הינו חדש, ולפניו היה לי NETGEAR, שגם סופק מבזק, והצלחתי לגלוש במחשב המרוחק לאחר הצלחה של קבלת IP תקין. האם יכול להיות שראוטר מסויים לא יתמוך באופציית universal repeater של ראוטר אחר, ולא יצליח "להעביר" את כל האות? מה לדעתכם יכול להיות הסבר לתופעה? (אני יודע שפירטתי את המערך והבעיה בתמצית יחסית, אם תבקשו, אוסיף מידע נוסף שיעזור..) תודה לכ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by GunBlade,

שלום! קניתי כבל רשת ושני מחברים. כיצד עלי לחבר את המחברים לכבל כדי שהוא יהיה מוצלב? אודה מאוד למי שיוכל לענות באמצעות תמונה או לפחות תיאור מפורט של התהליך. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Andeimir,

שלום, עקב תשתית בזק רעועה באזור משפחתי הם עוברים, לפחות לעתה, לתשתית הוט. אין לא להם ולא לי ניסיון של ממש עם ספקים מלבד בזק בין-לאומי ונטוויז'ן אך מגלישה מועטה באתרי ספקיות קטנות יותר נראה שהמחירים שלהן משתלמים בהרבה. לכן, מצאתי לנכון לבקש המלצה עבור ספק. השימושים הינם הרגילים, גלישה באתרים, סטרימינג של וידאו, הורדת קבצי טורנטים ומשחק במשחקי-רשת למיניהם. כדוגל וותיק ב"אין כזה דבר כמו ארוחות חינם", אני תוהה עקב מה קיימים הפרשים מחירים כה משמעותיים בין הספקיות השונות. הוטנט מספקים 100 מ"ב ב20 ש"ח, 018 ב40 ש"ח ואילו CCC בקרוב ל60 ש"ח. פרטנית לגבי הוטנט אני מניח שמגבלת 50 הג"ב משחקת תפקיד, אבל מעבר לכך, קשה לי לשער מהי הסיבה. הרי הם לא יכולים להתחמק מלקוחות זועמים אם הם מגבי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. ניסיתי לפעול לפי המדריך שהגיע עם הראוטר אך לא הצלחתי להשיג חיבור. צירפתי את המסך הגדרות של החיבור, איך אני אמור למלא אותו? - - - תגובה אוחדה: - - - לא משנה הסתדר

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ilay72963,

היי, קוראים לי עילאי החדר שלי בבית הוא בממ"ד, מה שגורם לאינטרנט איטי / אין אינטרנט רציתי לשאול איזה פתרונות אינטרנט לממ"ד אתם מכירים בעלות סבירה ובלי הרבה בלגן. בחצי שנה האחרונה השתמשתי במכשיר של TP Link WA901ND אך יש איתו מלא ניתוקים אם יש אינטרנט (מרוב שיש ניתוקים אני כבר יודע יותר טוב המנציגים של TP Link איך לאפס אותו ולהגדיר מחדש). שמעתי על מתאם רשת על גבי חשמל (אני צריך לתלת פאזי) חוץ מזה הבנתי שמתאם רשת אסור לשים על מפצלי חשמל וכו'... זה נכון?? תודה רבה וחג שמח, עילאי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by stingeR-,

כמו שאומרת הכותרת , איך אני פותח FTP כדי לא לעשות שיתוף...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by lompy,

שלום לכולם אני זקוק להסבר ורצוי גם שירטוט (אם אפשר) על תצורת רשת בה יש לי רשת פרטית המחוברת לאינטרנט ואני אסביר למה אני מכוון נגיד שיש לי משרדים עם רשת פרטית ויש לי שם DATA BASE מקומי עכשיו אני רוצה לאפשר ללקוחות לגשת עליו דרך האינטרנט.באפון כללי אני יודע שאני צריך (מין הסתם) ראוטר+פאירוול בנקודת היציאה מהאירגון שלי לקשר את הרשת לשרת DATA BASE שימצא באינטרנט ויכיל תמונת מראה של ה DB שלי. כשיוזר ירצה לקבל מידע מהמערכת שלי הוא יפנה לאתר מראה וזה יפנה ל DB האמיתי שיש לי באירגון אודה למי שיכול לתת לי הסבר יותר מפורט ומדוייק ואיזה ציוד ואו תוכנה אני צריך ---עריכה---- נדמה לי שהמונח למה שאני מתאר זה intershop architecture

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד, ולמצבים שלא יהיה לי WiFi אני צריך לקנות דונגל שמתחבר ליו אס בי. יש אחד מומלץ? עדיפות לכמה שיותר קטן יש אופציה אחרת? תודה !

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. קראתי את המדריך הנ"ל, קראתי את המדריך של מייקרוסופט. ועדיין לא הצלחתי לשתף קבצים ביננו. יש לי נתב של EDIMAX שהוא מחובר למודם. הרשת עצמה עובדת-אני גולש מהמחשב השני. מחשב א (נכנה אותו הישן) נמצא בחדר אחד הוא המחשב שממנו אני רוצה לשאוב קבצים ונתונים שלי. מחשב ב (נכנה אותו החדש) נמצא בחדר שלי ואליו אני רוצה להעביר את הקבצים. פעלתי לפי ההוראות שיש באתר של מייקרוסופט הגדרתי קבוצת עבודה. קראתי לה HOME. כעת שאני נכנס ל- my network places-(בכל אחד מהמחשבים) ואני לוחץ על --> VIEW WORKGROUP COMPUTER מופיעים לי שני המחשבים. שלי, מחשב ב' החדש ולידו המחשב השני בשם שקראתי לו. וזהו! כל פעם שאני לוחץ מהמחשב שלי (מחשב ב') על השם של המחשב השני הוא אומר לי שאין לי הרשאה וכנ"ל מהמחשב השני.…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Illectronic,

היי, יש לי תקלה מוזרה שכשאני מוריד קבצים גדולים הם תמיד יוצאים פגומים. כשאני מוריד קבצים של מגה פחות או יותר הקובץ הוא בסדר. אם אני מוריד למשל סרט הוא מראה קובץ מלא, אבל בצפייה של הסרט הוא פשוט נחתך באמצע (אם אני מריץ קצת אז זה ממשיך לנגן). בפתיחה של קבצי RAR שהורדתי אני תמיד מקבל שגיאה שהקובץ פגום. יש לי נטגיר שמוגדר כמודם ונתב טיפילינק 1043. התקלה היא במחשב בחיבור אלחוטי. במחשב בחיבור קווי ההורדות תקינות. הורדה ישירה. בהעברת קובץ בתוך הרשת למחשב האלחטי הקובץ תקין. ניסיתי מנהל הורדות והורדה מהדפדפן. ניסיתי להוריד בחיבור דרך הנטגיר כשהוא מוגדר כנתב אך אותה התוצאה. החלפתי מתאם אלחטי. שמרתי לכונן קשיח אחר במחשב. ניסיתי להוריד כשכל פעם מחובר כרטיס זיכרון אחד ועם כולם הקבצים …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים