רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
תיראו אני אחשיו גולש במהירות של 2.5 מגה על תשתית NGN גם בדקתי כתבתי תמיספר טלפון וזה כתב שיש לי NGN ואמרו שעם יש לי תשתית NGN המהירות UPLOAD אמורה להיות מוכפלת מ 250 ל 500 וזה עדיין נישאר על 250 יש לציין כי אני בנטויזן וניכנסתי לאיזור האישי שלי שם וכתוב במיפרטי החבילה שלי אינטרנט מהיר ב ADSL במהירות 2.5Mb/250Kb ואתם רואים כתוב 250 לא אמור להיות כתוב שם 500? למה זה לא הוכפל? וגם למה כתוב פה בפרטים אינטרנט מהיר ב ADSL מה יש לי שילוב של NGN ו ADSL? אמור להיות כתוב גם פה NGN לא?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני מתחבר לאורנג' בתור ספקית אינטרנט בלבד, אני חייב להחליף את הנתב שברשותי(סימנס שניתן מבזק) ל- SMART BOX שלהם? עריכה: טוב כנראה שלא, לא יודע מאיפה שמעתי שכן http://www.orange.net.il/isp/internet_rates/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בגלישה, לא רק שהאיטיות בלתי נסבלת, הגעתי למסקנה גם שהדפדפן (כל דפדפן) לא מסוגל לטעון שני אתרים במקביל, או אפילו 2 דפים מאותו שרת. ברגע שהוא טוען שני טאבים אין סיכוי שאף אחד מהם יעלה, אני אצטרך לעשות reload לכל דף בנפרד. יש מצב שזה בגלל הראוטר?
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי לכולם. יש לי שרת ונמאס לי לעדכן כל הזמן את האתר של NO-IP שאני אכן משתמש ב DNS הזה. יש דרך חינמית אחרת שמאפשרת את זה? יש לי אתר באנטרנט עם שם מתחם. יש אפשרות שאני יכול לבנות איזה תוכנה שתהיה דומה ל NO IP או משהו בסגנון. הדגש הוא שיהיה חינם. תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות ראוטר בתקן N (כמובן כולל הכרטיס\USB) אני מתלבט בין 3 דגמים שכולם נעים פחות או יותר סביב אותם מחירים : 1. Level One WBR6001 Edimax BR6424N .2 TP-Link TLWR841ND .3 מישהו יכול לעזור? ???
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות ראוטר בתקציב עד 200 שח לא מחייב תקן N או משהו מפציץ רק ראוטר שלא יעשה בעיות תודה מראש אליאור
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
נתקלתי בתופעה מוזרה, כשאני מחובר לתוכנות שיתוף קבצים (ולהרבה peers לצורך העניין) אם אני צופה בבסרט המחובר לHDD חיצוני(המחובר לראוטר) - הסרט מפסיק, והראוטר מפסיק להגיב לכמה שניות.. למישהו מוכרת הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מודם סלולרי של סלקום האם יש אפשרות להקים מהמחשב אליו הוא מחובר רשת אלחוטית כאשר עוד מס' מחשבים הנמצאים קרוב יוכלו להתחבר?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני כבר כמה זמן מנסה להצפין את התקשורת האלחוטית אבל לשווא כבר נואשתי מכל המדריכים שקראתי באינטרנט.. הנה הקישור למדריך הרשמי של בזק לראוטר סימנס שמהם קניתי http://www02.bezeq.co.il/Lists/DocumentLibraryInDocumentGalleryList/SIEMENS.pdf אני מצליח להצפין את הראוטר אבל את המתאם האלחוטי של המחשב (Dell 1555 עם כרטיס רשת אלחוטי בשם Dell Wireless 1397 WLAN Mini-Card) עם כל מיני וריאציות כמו WPA ועוד אבל לא מצליח אני בכלל לא מוצא את הכלים לשנות את ההגדרות של האבטחה, וקראתי במאניואל שהכרטיס רשת תומך בכל סוגי ההצפנה שניסיתי... אם הייתי רוצה הייתי מתקשר לבזק אבל אני רוצה לקחת את העניין הזה כאתגר ולראות אם אני אצליח בעזרתכם לפתור את הבעיה. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון מהירות ההורדה שלי ירדה משמעותית. האינטרנט שלי גם ככה ממש איטי ככה שזה כבר ממש מעצבן אותי. המהירות ההורדה הרגילה שלי היא 100KB/S בזמן האחרון היא לא עוברת את ה10KB וזה גם פעם החצי שעה. חיפשתי רוגלות בעזרת AD-AWARE אבל לא מצאתי שום דבר מיוחד. בסוף שבוע חשבתי שזה בגלל העומס אבל שזה המשיך גם היום וגם אתמול הבנתי שזה יותר מזה. [לפעמים בשעות מאוחרות של 1:00 עד 7:00 זה חוזר ל100KB אבל לא כל יום. היום לדוגמא כבר 0:00 והמהירות הורדה שלי גרועה גם בUTORRENT וגם בהורדה הישירה.] בדקתי את הPING שלי ואת המהירות העלאה והכל תקין אפילו יותר טוב מבדר"כ, אבל ההורדה פשוט איטית. יש לי רווטר אבל אף אחד מהמחשבים שמחוברים אליו כרגע לא דלוקים. נסיתי להוריד אצל סבתא שלי אבל גם שם הייתה א…
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני יכול להשיג את הראוטר הזה בחינם http://www.ericssonw35.com/models.html השאלה שלי מה כל כך מיוחד בו שהוא עולה 500$? חיפשתי עליו מידע בגוגל ולא הבנתי כל כך אילו עוד שימושים יש לו, חוץ מזה שהוא משמש כמודם לסלולארים דור שלישי אם הבנתי נכון? אשמח לקצת מידע, תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מקודם בסרגל כלים למטה ב-local area connection הופיע לי משולש צהוב ובתוכו סימן קריאה בצבע שחור והיה רשום קישוריות מוגבלת או חסרה , ממה נובעת הסיבה הזאת תודה ?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://it.themarker.com/tmit/article/6952 כתבה מעניינת ביותר, תקראו. כמובן, שבמדינה הזאת, שום דבר לא ישתנה, בטח ובטח שלא קו תת ימי חדש . עריכה: רגע רגע, או שאולי כן? (ב10 שנים הקרובות) http://tech.walla.co.il/?w=/4007/1623531 "בעקבות הביקושים הכבדים: בזק בינ"ל בוחנת הנחת כבל תת-ימי שיחבר את ישראל לשדרת האינטרנט באירופה"
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ישנה בעיה של LEASE TIME של כ--שעה ופשוט הרואטר מתנתק ולא מתחבר.. עכשיו אחד מכם ייעץ לי לעבור לקשוחה של TOMATO ועדיין זה לא פתר לי את הבעיה. מידי פעם איכשהו (לא יודע איך) הוא מצליח לעשות 7 ימים בלי לשנות את האי פי או להתנתק.. עכשיו השאלה היא איפה הבעיה נעוצה? בספק (אקספון) או תשתית (HOT) זה משגע אותי כל העניין הזה אולי איכשהו להגדיר אי פי סטטי למודם שלי? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם רק הוט קובעת את המהירות ולא הספק?
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי ראוטר משולב מודם level one 3460A . עד עכשיו הייתי משתמש בו בתור ראוטר קווי ו3 מחשבים היו מחוברים אליו באופן קווי. עכשיו אני רוצה להשתמש באופציה האלחוטית שלו וברגע שאני מפעיל בראוטר את האופציה של רשת אלחוטית האינטרנט מתנתק והראוטר ולא מצליח להסתנכרן עם ה adsl. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר מסוג BR-6204WLG, ולאחרונה חוויתי ניתוקים מרובים מהאינטרנט האלחוטי. ניסיתי לעדכן את גירסת הקושחה של הראוטר לגירסה האחרונה מהאתר של אדימקס, רק שעכשיו הבעיה חמורה אף יותר. כל דקה שתיים (במקרה הטוב) האינטרנט מתנתק ומתחבר מעצמו (עכשיו זה לא האלחוטי, אלא בראוטר עצמו!). אני מנוי של 012 על תשתית הוט במהירות של 2.5 מגה. הגדרתי את האינטרנט בחיוג PPTP לכתובת 213.8.8.84. יש הבדל בין PPTP ל-L2TP? (כי אני לא מצליח לגרום לזה לעבוד על L2TP, גם עם כתובות אחרות). מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי עבר פירמוט אתמול , ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט, כפי שהיה מחובר לפני הפירמוט.. החיבור היה מסוג dial up connection, ויש לי את השם משתמש והסיסמא שלי. ניסיתי ליצור חיבור חדש דרך האשף של הווידנוס (XP), אבל זה לא הלך.. הוא לא נותן לי את האפשרות connect , ורשום unavailable - device missing תיארתי לעצמי שהוא לא מזהה את המודם שלי ,וצריך להתקין דרייבר למודם, אבל לא הצלחתי למצוא באינטרנט שום דרייבר למודם הזה.. המודם שלי הוא aztech ADSL2+ ETHERNET BRIDGE ROUTER DSL-600E. האם משהו יודע היכן אני יכול להוריד דרייבר מתאים? והאם זה יפתור לי את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אהלן אנשים, התקנתי היום Thunderbird על הנייד. כשאני מפעיל אותו מהרשת בבית הכל עובד מצוין והוא מתחבר בלי שום בעיות ומוריד ושולח מיילים. עם זאת, ברגע שאני מחבר אותו לרשת של האוניברסיטה (כרגע במעונות) התוכנה לא מצליחה להתחבר לשרת של גוגל. למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , נתקלתי בסרטון הזה : מה אתם אומרים זה אפשרי בכלל ?
-
- 25 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
יש לי 4 שאלות בנושא NGN 1) הדבר הזה PRIVATE NGN הוא קיים רק אצל בזק בינלאומי? 2)אני יכול לירכוש 10 מגה ב ADSL כלומר בלי הטכנולגיה NGN או שחייב? 3)עם יש לי עכשיו 2.5 מגה ובאתר של בזק כתבתי תמיספר טלפון של הבית והוא אמר שיש לי תשתית NGN זה אומר שהאינטרנט שלי על NGN? וזה מביא לו כמה יתרונות? 4)באתר של 012 סמייל כתוב מיבצע אינטרנט ביחד עם תשתית של בזק ADSL ובטבלה של המהירויות שלהם יש 15 מגה וכו.. ו ADSL תומך עד 10 לא מעבר הם צריכים שזה יהיה NGN לא? גם באקספון כתוב מהירויות על ADSL ויש שם 20 מגה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רק שלשום בירכתי "לשנה חדשה - אתגרים חדשים" ותראו מה קרה כבר היום מדובר במחשב שהיה נגוע בכמה וירוסים ונוקה ע"י Microsoft Security Essentials. לאחר מכן הוא חזר לעבודה רגילה (קודם לכן הוא לא היה זז ורק א"י סגירה ופתיחה של explorer.exe+ביטול כל תוכנות ההפעלה ב MSCONFIG<STARTUP היה אפשר לעבוד באיטיות. העניין הוא שזה מחשב של ידידה ואצלה הוא כן היה מתחבר לרשת דרך מודם+חייגן של 012 עם החגייגן הצהוב הזה ב TASKBAR. אצלי בבית הוא לא מתחבר לכלום ואני שובר את הראש מה הולך פה. בעייה: אני מוציא את אותו הכבל ואותו החיבור שעובד אצלי במחשב, מחבר לכרטיס הרשת המובנה במחשב השני הלא תקין ורואה: Limited or No Connectivity הוא מקבל כתובת APIPA-Automatic Private IP Addressing שהיא 16…
-
- 17 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני מחפש ספקית אינטרנט טובה בלי ניתוקים, סטרימינג טוב ופינגים טובים חשוב שגם לא תחסום P2P, כמו FTP's ו torrents אם זה חברות של פלאפונים אז עדיף אורנג' ואם זה כבלים\YES אז לא משנה...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר רשת בין מחשב נייד למחשב נייח באמצעות כרטיס רשת אלחוטי ולא ע"י ראוטר אלחוטי. איך אני מגדיר את המחשבים ? במחשב הנייח יש כרטיס רשת אלחוטי, שדרכו אני רוצה לשתף את המחשב הנייד לאינטרנט במחשב הנייח.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר שלי מנוי ב012 על מהירות 1.5 מגה ומוריד טורנטים על 190KB קבוע! והוא יחסית מוריד כבד. מה שיותר מוזר זה שאצל דוד שלי במהירות 2.5 מגה טורנטים יורדים לו בקושי על 50KB. יכול להיות ש012 מגבילים רק לחלק מהמנויים את רוחב הפס בP2P :s05:
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-