עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. רציתי לדעת האם לעוד אנשים יש קשיי גלישה לאתרים בחול כמו האתר הרישמי של STEAM ובכללי לאתרים בחו"ל ואולי אפילו בארץ, אני בבזק בן לאומי + כבלים HOT הכל היה תקין משעות הערב המוקדמות, אבל מ 7 בערב הכל גולש בצורה מחרידה. תודה. התקשרתי אל בזק בן לאומי עכשיו, הם אומרים שיש להם תקלה ,עכשיו נרגעתי.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. לא משנה כמה אני מנסה לפתוח פורטים ומשנה את ההגדרות יש לי תמיד LOW ID באימיול

• 12 תגובות
    • 10.1k צפיות
  3. Started by Cheif,

שלום לכולכם, כפי שקראתם בכותרת, מהיום עדכונים מהאתר ומהבלוג של NetCHEIF מופיעים גם ב-Twitter תחת הכינוי NetCHEIF. היכנסו ל- http://twitter.com/NetCHEIF (או מהטלפון הסלולרי http://m.twitter.com/NetCHEIF), וכל העדכונים מהאתר והבלוג יופיעו לפניכם. תודה. CHEIF

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  4. שלום, יש לי עכשיו מודם/נתב אלחוטי חדש, D LINK 2650U, אליו מחוברים באמצעות כבלי רשת 3 מחשבים כל המחשבים מקבלים אינטרנט אבל אני לא מצליח לעשות שיתוף קבצים ביניהם. בNETWORK SETUP WIZARD של ה XP, הוא שואל תחילה: The wizard found a shared Internet connection on the computer "Unknown Internet Connection Sharing device." Do you want to use the existing shared connection for this computer's Internet access? והאפשרויות הן: Yes, use the existing shared connection for this computer's Internet access (recommended) No, let me choose another way to connect to the Internet אם אני בוחר לא, אז יש אפשרויות נוספו כמו: This co mputer connects to the Internet through a residential gateway …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by oren99,

יש לי ראוטר N של EDIMAX. בסלון יש מחשב עם כרטיס רשת N שמוחובר אלחוטית למחשב בחדר, שמחובר חוטית לראוטר. אני לא מקבל 300MB בסלון. יכול להיות בגלל כרטיס הרשת הקוי של המחשב בחדר? זה כרטיס סטנדרטי שבא על הלוח של 100MB. האם צריך כרטיס רשת קוי משודרג במחשב הראשי?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. הי חברה ;D אז ככה, יש לי 2.5/256 ואתמול התקשרו להציע לי 12MB/1MB שזה שיפור מסיבי (אותי האמת מעניין האפלוד, ההורדה פחות). ה-"קאטצ'" הוא שיש התחייבות ל18 חודשים וזה בבזק בינלאומי, מה אתם אומרים, שווה? לאור העובדה שלאחרונה הם גם עושים/עשו בעיות עם טורנטים, אני לא בטוח שאני רוצה להתחייב, וגם מי יודע מה יקרה עוד חצי שנה, או אפילו חודש (מבחינת מחירים/טכנולוגיות בארץ) אז אני אשמח לעצה, דעה, מידע פנימי וכו' תודה מראש ולילה טוב

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by zglazer,

שלום לכולם !!! אני מחובר לאינטרנט של ADSL בחבילה של 1.5M דרך בזקבינלאומי המודם שברשותי הוא TNN-600E יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר של TP-LINK WR641G . כרטיס הרשת האלחוטי גם הוא של TP-LINK צורת החיבור של הרשת היא: 1- מחשב ראשון מחובר קווית לרואטר 2- מחשב שני משתמש בכרטיס הרשת האלחוטי מהירות הגלישה במחשב השני ממש צולעת והחיוי הוא תמיד על סיגנל נמוך למרות שניסיתי את כל הכיוונים האפשריים של האנטנה החלטתי להפרד מהרשת האלחוטית ולהקים קווית בצורה הבאה: 1- למשוך כבל רשת 15 מטר מיציאה נוספת של הראוטר הקיים 2- בחדר השני לשים Ethernet SWITCHוממנו למשוך כבלים למחשב ולסטרימר האם אתם צופים שאתקל בבעיות ? על איזה Ethernet SWITCH אתם ממליצים איזה סוג כבל מוצלב או אחר אנא חוו דעתכם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי את הכרטיס הזה, הבעיה היא שהוא חסום לערוצים מעל 11, ואני רוצה לפתוח אותו לערוץ 13. איך אני יכול לעשות זאת?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. קיים ברשותי הנתב אלחוטי Linksys 802.11g Router WRT54GL כדי לחבר את המחשב מדיה שבסלון לנתב שנמצא בחדר שלי אני אצטרך כעת להפעיל את האופציה של WLAN וכדי שהוא יהיה מחובר עליי לקנות כרטיס רשת בשבילו. אני מניח שמומלץ שארכוש כרטיס רשת של לינקסיס כמו Linksys WUSB54GC. האומנם חייב לקנות כרטיס רשת של לינקסיס, ואם כן איזה מומלץ? המרחק בין הנתב למחשב 5-6 מטר דרך קיר בטון אחד.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Meir787,

שלום יש לי שני ראוטרים מתוצרת TP-LINK דגם TL-WR340G. הראוטרים אמורים לתמוך בWDS. השאלה שלי היא איך לקשר ביניהם ? הגדרתי ראוטר אחד כרגיל - פרטי ההתקשרות בחיבור PPPOE, וSSID. את הראוטר השני הגדרתי באופן הבא: SSID שונה תדר שידור זהה DHCP מבוטל בהגדרות הWIRELESS סומנה אופציית ה"enable bridges" והוקלדה כתובת הMAC של ממשק הLAN של הראוטר הראשי (גם בראוטר הראשי ביצעתי את הפעולה הזו עם כתובת הMAC של ממשק הLAN של הראוטר שישמש כAP) למרות כל ההגדרות האלו אי אפשר לגלוש מהמחשבים המחוברים לראוטר שצריך לשמש כAP...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי שיהיה עם מודם מובנה עליו .. עד עכשיו השתמשתי בראוטר DLINK חוטי, אבל החלטתי לעבור לאלחוטי .. גם בשביל פליסטיישן 3 שיהיה יותר נוח .. הבנתי שEDIMAX חברה טובה .. וגם 3COM , אני לא כל כך מבין בזה, אז תנו לי המלצות בבקשה .. בנוגע לתקציב, סביב ה300-400 שקל .. אולי טיפה יותר . תודה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  12. סבלתי מהם במשך שנה, חוסמים פורטים ואני מוריד במהרויות שנעות בין 3 ל 30 ק"ב, במישחקים אין מה לדבר בכלל על פינגים. מה מומלץ? אני משלם עכשיו על 5MB הורדה משהו כמו 40 שקל ואני בתשתית של HOT.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כנראה שהאסימון נפל אצל בזק, ולמרות הבליץ השיווקי המקדם את הרשת האלחוטית כפתרון לכל, גברה אצלה ההכרה שפתרון אלחוטי אינו יכול להתאים לבתים מרובי מפלסים או ממ"דים. עד לאחרונה שווק על ידי בזק פתרון ה-HPNA3 שנסקר כאן בהרחבה (http://www.netcheif.com/Reviews/PAR-720G/PAR-720G.htm) שנתן אפשרות להעברת תקשורת על גבי חוטי טלפון, אך הוא היה מסורבל להתקנה ומאוד יקר. עתה בזק מרחיבה את ההצע הקווי שלה ומשיקה פתרון להעברת נתונים על גבי רשת החשמל (Home Plug) במהירות נומינלית של 200Mbps. חשוב לזכור שהנתון של 200Mbps הוא נומינלי ובפועל המהירות האפקטיבית תהיה נמוכה הרבה יותר. רשת על גבי חשמל רגישה מאוד למרחק ולרעשים על גבי קווי החשמל. סקירה על מוצר דומה שעובד רק ב-85Mbps בוצעה על ידי בעבר וני…

• 12 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. Started by גרגורי,

שלום נרשמתי במסגרת חברה שאני עובד בה, לאתר לשליחת מיילים פירסומיים, ללקוחות שלי. החברה דורשת מימני להכניס לדומיין שלי שני קבצי TXT כדי שהתעבורה תהיה טוב. אני רוצה לשאול איך אני מכניס את זה לדומיין. אודה מאוד על עזרה גרגורי

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  15. בדקתי על הנתבים המומלצים ב-netchief, אני מתלבט בין 2 דגמים מסוימים שהם: D-LINK DIR-615 לבין Edimax BR-6524N.. יש לי 4 מחשבים נייחים, 2 בחדרים נפרדים ועוד 2 בסלון.. בנוסף יש לי נייד בנוסף לכך.. סה"כ 5 מחשבים..

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  16. Started by עוד אחד,

היי, יש לי שאלה - יש לי רשת ביתית על נתב. מחשבים עם וינדוס 7 64 ביט האם אני יכול לשתף כונן DVD ממחשב אחד לשני כך שהשני יזהה אותו כצורב ? שיתפתי אותו כתיקיה - והעלתי אותו במחשב השני ככונן. אבל ככה אי אפשר לזהות אותו מהמחשב השני בתוכנות צריבה. איך אני יכול לשתף את הצורב כצורב, או איך "לעבוד" על ווינדוס כדי לגרום לה לחשוב שזה צורב ? חיפשתי ברשת אבל רוב הפתרונות שאנשים נתנו היו לשתף כתיקיה... לא עוזר לי. תודה !

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by r1sk,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי טלוויזיה חדשה (SONY KDL40W5500) אשר היא תומכת את הטכנולוגיה החדשה יחסית DLNA. אז חיברנו את הטלוויזיה אל הLAN הביתי באמצעות כבל רשת, והנה באמת המחשבים ברשת מזהים את הטלוויזיה. אבל עדין לא הבנתי איך אני אמור לשדר תכנים אל הטלויזיה? לדאבוני אין לי מושג כיצד להפוך את המחשב שלי לסרבר. ניסיתי דרך twonkyMedia הלא-חינמית, אבל גם דרכה הצלחתי לשדר רק תמונות ואודיו, ולא הצלחתי לשדר סרטים (שזוהי המטרה שלי >_>) מישהו התנסה עם הטכנולוגיה היחסית חדשה הזו? אם כן, עזרו לי להבין כיצד אני משתמש בה ומהי התוכנה הטובה ביותר לשימוש בה? תודה רבה לעוזרים שבוע טוב

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. היי תצורת הרשת שלי היא כזו- חיבורים פיזיים- NAS + Streamer (הNAS עם כ. רשת 1GIG, הסטרימר לא) + סוג מסוים של מערכת VOIP שנמצאת אצלי בניסוי חיבורים אלחוטיים- שני לפטופים, Wii, שני אייפודים ולפעמים עוד מכשיר או שניים כיום הכל מחובר למודם-ראוטר אלחוטי של בזק ואני מרגיש בבעיות ברשת- הזרמה בין הNAS לSTREAMER כנראה מכבידה על הראוטר ולכן מאיטה את הגלישה באינטרנט, מה שהוביל אותי לחפש ראוטר קצת יותר מוצלח. שקלתי ללכת לסוויץ' של GIGA בלבד וככה לעשות offload לתעבורה הקווית ולפתור את הבעיה, אך אני מעדיף שלא להכניס עוד רכיב לרשת הקיימת- אין לי ארון תקשורת וזה לא אסתטי במיוחד. אחרי ההקדמה הארוכה, לשאלות- 1) האם יש ראוטר "מוכח" (כמו הלינקסיס WRT) התומך בתקן G בלבדאך נותן 1GIG בקווי? 2) ה…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by crow3d,

פירסמתי נושא דומה בפורום תמיכה טכנית אבל סבלתי שם מהתעלמות אני מקווה שפה אנשים יועילו בטובם לעזור בבקשה... אז זה מה שפרסמתי : "יש לי לוח אם של אינטל DG41RQ יש בו כרטיס רשת מובנה , כרטיס קול מובנה, וצ'יפסט G41 שכולל כרטיס מסך מובנה X4500 כל אופן הכל עובד לי עד לא מזמן, לא הייתה שום בעיה בכל אופן יום שישי בלילה המחשב עוד עבר נורמלי אתמול שבאתי להדליק את המחשב שמתי לב שאין לי רשת הכרטיס רשת המובנה פשוט לא מזוהה (לא מראה כלום במנהל ההתקנים אין שם שום סימן צהוב ולא מראה שום סימן שהיה קיים בכלל מתאם רשת) כשהפעלתי את המחשב בסייף מוד אז הוא זיהה לי והוא רשם עוד רשומות במתאמי רשת כמו WAN ועוד כמה דברים בכל מקרה יש לי גם הארד דיסק סאטא מחובר וגם אטאפי ובעיקרון הוא מזהה את האטאפי בת…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by roeesnir,

יש לי כ-30 מחשבים ברשת. אני רוצה ש10 מהם יהיו מאובטחים כלומר, רק למי שבקבוצה הזו תהיה גישה אחד לשני. ולמי שלא בה-10 האלה, לא תהיה גישה בשום אופן למדפסות, ותיקיות משותפות של הקבוצה הנ"ל. איך עושים את זה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by pumiki1,

שלום לכולם, ברשותי נתב DI524 של DLINK, סבלתי רבות מניתוקים. אשמח לשמוע על המלצה לנתב חדש, אני מחוברת דרך הכבלים, 2 מחשבים בצורה אלחוטית שהמרחק מהנתב הוא כמה חדרים. המטרה היא לקנות נתב לכבלים אבל אם הוא גם יתאים לבזק אקנה עוד אחד גם להורים. בנוסף, קראתי קצת על תקן N ו G, אין לי מושג אם המחשב שלי תומך בתקן N, ידוע לי שיש לי מודם של תומפסון אם זה עוזר. בתודה מראש, שרון.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. רציתי לשאול אם בשביל להעביר נתונים בין מחשבים בעזרת כבל רשת מוצלב , צריך איזה תוכנה או להגדיר משו מסויים?

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. אני לא ממש מבין ברשתות...התחום החלש שלי...ואני מקוה שאני לא אפדח תצמי... אני יודע שאנחנו על תשתית הוט וספקית נטוויז'ן...עם ראוטר של D-link ועם מודם של טיראיון... יש הרבה בעיות איתם, היו עם טורנטים ובכללי עם חיבור לרשת. אם ההתחייבות שלי מסתיימת לאחת מהן או לשתיהן, מה הכי מומלץ היום בתור שילוב? אני כרגע על 3 מגה אאל"ט...יש חבילות מומלצות? ואני גם עם כבלים של הוט בלי ממיר [איך זה עובד ] וטלפון של הוט. את הכבלים ביטלנו אבל הם לא באו לנתק... אם זה מתאים לכללי בבקשה תעבירו...

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by zglazer,

שלום לכולם !!! אני מחובר לאינטרנט של ADSL בחבילה של 1.5M דרך בזקבינלאומי המודם שברשותי הוא TNN-600E יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר של TP-LINK WR641G . כרטיס הרשת האלחוטי גם הוא של TP-LINK צורת החיבור של הרשת היא: 1- מחשב ראשון מחובר קווית לרואטר 2- מחשב שני משתמש בכרטיס הרשת האלחוטי מהירות הגלישה במחשב השני ממש צולעת והחיוי הוא תמיד על סיגנל נמוך למרות שניסיתי את כל הכיוונים האפשריים של האנטנה היתה תקופה שהיו לי לא מעט ניתוקים בראוטר , איכשוא הניתוקים התמעטו עד לכדי מצב סביר אך זה זמן רב שאני סובל מאיטיות משמעותית בגלישה , בכל פעם שאני מתקשר לבזקבינלאומי לתמיכה ישנו הריטואל הקבוע שבודקים מהירות אך באתר הבדיקה שלהם הכל טוב אפשר לקבל את עזרתכם האדיבה לפתרון הבעיה האם הבע…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום! האנטרנט שלי הוא 5MB, עשיתי בדיקה מול הספק והתשתית והכל תקין (בעיה שהייתה בקו סודרה DSL)!!! אבל שאני מוריד דרך JD מראפידשר עם פרימיום המהירות היא איטית מאוד.... עד לפני כשבועיים הייתי מוריד על 550KB בכיף... לאחרונה בגלל הבעיה המתמשכת פירמטתי את הכונן והתקנתי וינדוס 7 במקום XP SP3 שהיה לי... סידרתי את פיירוול ועוד דברים ועדין המהירות איטית... אני גר באזור השומרון.... המחשב חזק Q6600 ניסתי מלא שרתים לא עוזר... (השרתים של רפידשאר כמובן) LEVEL 3\TL2 וכו'.... יש הצעות בבקשה אני משתגע מזה אני תמיד מוריד דברים על מהירות MAX..... תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.