עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי, כרגע יש לי ראוטר של הוט מחובר למחשב עם כבל ולפלייסטיישן באלחוטי אני רואה סרטים בסטרימינג אבל ישנם המון קירטועים(למרות שאיכות השידור והקליטה עומדים על 90%) בעיקר בסרטים של 1080 אך גם ב 720 אני מחפש ראוטר שיהיה קל לתפעל וכזה שיוכל להעביר מידע בנפח גבוה בלי לקרטע. אשמח להמלצות בענין, תודה!

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  2. Started by pergola,

הראוטר שלי פתוח לכל אחד שמנסה להתחבר אליו. איך אני שם עליו קוד?

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. שלום , אני מעוניין לדעת עדיפות נמוכה לSTREAMING דרך הROUTER , WRT54GL , קושחה של TOMATO , איך אני עושה את זה ? מה האפשרויות ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by sufgi123,

אני מעוניין ב AP תקן n שיש לו אפשרות ל wireless bridging , כלומר שהוא יקבל את האות האלחוטי מהנתב , ויוציא את האות דרך היציאה הקווית . יש לי היום AP בתקן g עם היכולת הזאת edimax 7206apg אשמח על המלצה ל AP . אגב, עם יש AP עם 2 יציאות קוויות , אז זה עדיף מבחינתי . תודה

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  5. Started by MoMo-P,

שלום.. התקנתי את הקושחה של Tomato ועדיין לא ראיתי שינוי ממשי. אני משתמש בתוכנות אי-מיול וטורנט (ביטקומט) כדי להוריד קבצים, כמו כן גם הורדות פשוטות דרך הדפדפן ואני לא רואה ניצול מלא של רוחב הפס.. [פורטים פתוחים, אין LowID] אם כן מהן ההגדרות הכי טובות לשעה זאת לראוטר הנ"ל בחיבור לכבלים ללא חייגן? רב תודות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by viperon,

אני רוצה להבין אחת ולתמיד מה הבעיה עם הפורטיםםםםםםםםםםםם. בבקשה שמישהו יסביר, מישהו שמבין. הפיירוול הפנימי של ווינדוס 7 ביטלתי. הפיירוול של eset smart security ביטלתי. בהגדרות של הראוטר סימנתי upnp וגם בביטורנט סימנתי upnp עכשיו לפעמים הפורט פתוח והכל עובד כמו שצריך, ואחרי כמה זמן זה נסגר מעצמו. למה זה קורה לעזאזל?!!? *לפני זה, הייתי מגדיר בראווטר פורט מסויים שהייתי עושה לו forward, ואז זה היא פותח אותו, אבל גם אחרי חצי יום זה היה נסגר מעצמו. יכול להיות שזה בגלל שאין לי איי פי חיצוני קבוע? אני לקוח ADSL ספק נטוויז'ן-ברק לא משתמש בחייגן בבקשה שמישהו יסביר לי מה הקטע פה, אבל בבקשה מישהו שמבין בעניין.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  7. מה כתובות שרתי הדנס - dns servers לספקי האינטרנט בישראל ? הכי עדכנין . ומה הכי מהיר ? אפשר לבדוק ב http://www.grc.com/dns/benchmark.htm ואילו שרתים אחרים אתם מכירים שהם מהירים וטובים? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 6.3k צפיות
  8. שלום. ברשותי מודם סלולארי AirCard 880E. האם מישהו מכיר מקום שמוכר אנטנה חיצונית לכרטיס? עקב המיקום שלי, יש לי קליטה חלשה אבל, מטר וחצי ממני יש קליטה. הבעיה היא שמטר וחצי ממני זה מחוץ לחלון

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. אז בגלל שה-EDIMAX BR-6114WG שלי כבר גוסס, החלטתי לקנות נתב חדש, בתקן N. התקציב שלי הוא כ-300 ש"ח. (אפשר חריגה של כ-50 ש"ח). אני חייב לציין שממש לא הייתי מרוצה מה-EDIMAX - הממשק מסורבל ואיטי (מאוד!), הראוטר נתקע מדי פעם, הקליטה גרועה לגמרי. הנתבים שאני מתלבט ביניהם הם: D-Link DIR-615 Level One WBR-6001 Edimax BR-6424N Edimax BR-6524N את ה-Edimaxים אני מעדיף פחות בגלל הנסיון הקודם שהיה לי איתם, אבל אם הם באמת טובים מהאחרים (והממשק שופר) אז אין לי בעיה. ל-Level One יש יתרון של מחיר (כ-200-250 ש"ח) לעומת האחרים (כ-300 ש"ח). מה דעתכם? אולי עדיף נתב אחר בכלל? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by PrefaceAlumni,

כיום יש לי ראוטר של 3COM(הלבן עם ה2 אנטנות), אני רוצה להגדיל את הטווח. עדיף שיהיה כמה שיותר זול. תודה! אורי

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by stio,

שלום רב, ברשותי מחשב נייח העובד על Windows XP SP3. יש במחשב לוח אם ובו מותקן כרטיס רשת מובנה (רגיל), הבעיה היא שהנתב רחוק מהמחשב ואין אפשרות להעביר כבל רשת. ראיתי שיש אפשרות לרכוש כרטיס רשת אלחוטי ולהתקינו. שאלתי היא: אני מתקין את הכרטיס רשת על הלוח ומיד הוא מזהה את הנתב? האם צריך להתקין דריוור? האם יש עוד משהו שעליי לדעת? תודה מראש, גיא.

• 1 תגובה
    • 6.4k צפיות
  12. מקודם התחילה עליה במהירות של האינטרנט, פתאום hwzone טס לי וגם יוטיוב עובד לי כמו שצריך בלי שאני צריך לעשות רפרש כל פעם שאני עובר לוידאו חדש מה הולך פה?

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום רב,אחרי התקנת רוטאר של אדימקס,חוויתי בעיות גלישה,אתרים לא נפתחו בצורה מלאה,הגדרתי DNS באופן ידני בכרטיס רשת,והכול עובד נפלא. הבנתי שניתן להגדיר DNS ידני גם ברטואר,שאלתי היא מה הבדל בין שמגדירים ברטואר לבין שמגדירים בכרטיס רשת? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני יודע שהנושא הזה נטחן כבר בעבר אבל הצלחתי להתבלבל.. קניתי לא מזמן את הראוטר הנ"ל ועכשיו אני רוצה להתקין לו את הקושחה של Tomato . [יש לי אינטרנט בכבלים ללא חיבור חייגן] קראתי המון על התקנת קושחה אבל עדיין הדברים נשארו לי לא ברורים לצערי ואני חייב להיות בטוח במה שאני עושה כדי לא להרוס כאן משהו. את הקושחה הורדתי מכאן: http://www.polarcloud.com/tomato את הקובץ: Firmware Tomato_1_27.7z (3MB) בתוך קובץ זה ישנם הקבצים: readme.htm sha1 tomato.trx whr_install.bat WRT54G_WRT54GL.bin ועוד קבצי BIN המתאימים לראוטרים אחרים... ! עכשיו, אני יודע שצריך לעשות Administration->Firmware Update דרך הממשק הוובי של לינקסיס לקובץ ה BIN . כמה שאלות: 1. ראיתי בכמה פורומים ש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by cateye,

היי, אני מחפש מישהו מבין בתחום שיכול לעזור לי בנושא, מישהו מכיר אולי?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by AmorphisM,

מטרה: גלישה עם מודם סלולרי ללא התחייבות במחשב הנייד שלי. האם אפשרי לפתוח (unlock) מודם סלולרי שהיה ברשת אורנג' (המודם הוא iCON 225), להכניס בו כרטיס SIM של סלקום ולשלם אך ורק על חבילת הגלישה? אם כן, אז איך עושים את זה? דרך אפשרית שמצאתי: http://www.dc-unlocker.com/buy/user_prices אם מישהו מבין את עניין הקרדיטים אני אשמח להסבר. ואני אשמח לרעיונות נוספים שלא חשבתי עליהם. תודה =)

• 9 תגובות
    • 6.4k צפיות
  17. אז ככה לאחר שפתחתי את הפוסט הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=448680.0 וכל המסקנות שלי הם פה אחד! לעזוב את 012 ולעבור לספקית אחרת השאלה שלי היא כזו זכור לי, אומנם במעורפל, שמתי שהתחילה תוכנית הניידות של המספרים הסלולריים דיברו גם שניתן לנייד את הכתובת מייל של הספקיות הרי מדובר באותו מלכוד כמו של הסלולריות שאנשים לא עברו חברות מחשש לאבד את המספר הקיים שכולם הכירו אותם בו כנ"ל לגביי המיילים... וכן אני יודע שבטח תיכף תשאלו למה את משתמש בדואר שלהם... מדובר פה על משהו שהוא שנים אחורה שאני עם 012 והמייל הזה משמש אותי בעיקר לדואר פרסומי של כל מיני חנויות ברשת וגם בגלל שנוח להפעיל עליו חוקים (RULES) באוטלוק. אני יכול "לספוג" את האיבוד של התיבה הזו, אבל זה מצריך כא…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. כבר מספר שבועות שאני סובל מתופעת ניתוקי תקשורת לאינטרנט כך שמדי פעם הקישור לאינטרנט מושבת למספר שניות או דקות באופן אקראי שללתי באופן מוחלט לאחר בדיקות מדוקדקות כל אפשרות של תקלה בציוד הביתי או בספק האינטרנט התופעה קיימת בעוד בתים של חברים באזור המגורים לאחר דו שיח מתמשך עם בזק בנושא הודו שם היום לראשונה שמדובר בתקלה מערכתית במרכזית ראש העין שמשפיעה על כלל הלקוחות המחוברים הבעיה היא שהמצב הזה נמשך כבר למעלה מחודש ואין שום פתרון באופק

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אחרי תקופה ארוכה שאני סובל מאוד מבעיות ברשת הביתית של שיתוף קבצים עם WINDOWS 7 ו WINDOWS XP. כנראה שמצאתי מאיפה נובעת הבעיה. התקלה היתה קוראת מדי פעם, הגישה המחשבים עם XP לא היו יכולים לגשת לכוננים המשותפים מ WIN7. בדר"כ ריסט בווינדוס 7 היה פותר את הבעיה. עשיתי בדיקה כשהבעיה קרתה - נכנסתי ל Computer Management ול Shared Folders ב Sessions היה היוזר המסויים שהתחבר למחשב , והערך ב OPEN FILES היה מעל 32. נכנסתי ל OPENFILES ושם היה את כל הרשימת הקבצים הפתוחים, ברגע שסגרתי אותם הרשת השתחררה. אז עכשיו אני מעוניין לדעת איך למנוע את המגבלה הזאת של הקבצים הפתוחים ולא יעמיס. האם למישהו יש מושג איך? עוד דבר - אני משתמש בתוכנה מדיה סנטר (מדיה פורטל) שאני מאמין שהיא עושה סריקה לכל הקב…

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  20. Started by M-a-T-a-N,

טוב לפני כשנה התחלתי עם כל הקטע של ה-HD אז אמרתי לעצמי צריך הרבה מקום יש לי את המחשב הזה כרגע ומחוברים אליו 7 דיסקים קשיחים והוא מרעיש קצת ויש לי עוד דיסקים קשיחים שלא יכול לחבר מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W מארז - Antec P180 השאלה שלי אם אפשרי לקנות מחשב, מארז שיכולים להכנס אליו 10 דסיקים קשיחים של 2טרה לוח אם כרטיס רשת לשים את המחשב בחדר אחר שיהיה בלי מסך איך שאני מדליק אני יוכל להתחבר אליו דרך המחשב שלי בחדר וככה לשלוט עליו מאצלי שתיהיה לי גישה אליו ושהעברת הנתונים תיהיה מהירה (יש לי כבל רשת מהחדר שלי לחדר השני איזה 15 מטר) יש דבר כזה? יש פתרון אחר ? אני מוריד סרטים בלי סוף וכל פעם שאנ…

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  21. שלום, יש ברשותי ראוטר asus604g ושלושה מחשבים מחוברים אליו+רשת אלחוטית. אני רוצה שמחשב אחד ספציפי תמיד יקבל כתובת קבוע, למשל 10.0.0.10 בראוטר לא מצאתי אפשרות לתת לMAC מסויים IP מסויים.. האם יש דרך לעשות זאת בדרך אחרת? באותו מחשב ישנה מערכת הפעלה מסוג WINXP. מה שחשוב שהDHCP ישאר על אוטומטי בראוטר. ויתן IP לפי רצונו, חוץ מאותו מחשב.. חשבתי אולי להגביל אותו דרך כרטיס הרשת, אבל לא ממש יצא לי. אם מישהו יודע מה לעשות, אשמח לעזרה... תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 4.6k צפיות
  22. Started by nirmarcu,

יש לי נתב Edimax BR-6524n ומחשב נייד Lenovo T410 עם התקן: 11 b/g/n wireless LAN Mini-PCI Express Adapter II לפי הבנתי הנתב תומך במהירות של עד 300 mbps... משום מה, במחשב הנייד לאחר החיבור מזוהה מהירות של 54 mbps. עוצמת האות היא ב- 94%. יש למישהו רעיון למה זה ?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  23. Started by afikg,

אבי משתמש באאוטלוק אקספרס כתוכנת אימייל אך ש לנו שני מחשבים בבית שמשניהם הוא רוצה גישה להודעות שלו. האאוטלוק שומר את ההודעות למחשב ולכן רציתי לשאול אם ישנה אפשרות לשתף את אות קובץ הודעות בין שני המחשבים שיהיה משותף לשניהם?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  24. Started by yoedba,

שלום, יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה שכל אחד מהם יקבל כתובת IP חיצוני אחר. קראתי על זה בכל מיני מקומות באינטרנט, ונאמר שכל מה שצריך זה להתקשר לISP שלי ולבקש עוד כתובת IP. כאשר התקשרתי לבזק בין לאומי, הם טענו שאין להם דבר כזה. למישהו יש הצעות? אין בכוונתי להתקין עוד קו, ולקנות עוד תשתית ועוד ספק ולשלם על אינטרנט נפרד מהאינטרנט הראשי שלי. תודה מראש, יועד

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by J0n1,

אני רוצה לשתף תיקיה באינטרנט (ולא רק ברשת הפנימית) אני צריך שיהיה לה כתובת HTTP/HTTPS (כנראה שFTP לא עובד) השאלה אם התקנת IIS על המחשב יעזור לי, ומה לגבי אבטחה עדכון, ניסיתי עם התוכנה HFS וזה עובד (תודה לnetcheif) אבל אני עדיין מחפש תוכנה אחרת שעושה את אותו עקרון, אשמח להצעות

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים