רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני משתמש בIE 8. הורדתי פרוקסי שאני מנסה להריץ על עצמי, Paros Proxy. למרות זאת, אני לא מצליח להתחבר אליו. הפורט מתאים (ניסיתי גם לשנות את הברירת מחדל, 8080, ולא עזר) ניסיתי localhost ו 127.0.0.1 .. לא עזר הורדתי את הצ'ק בוקס של "אתר הגדרות באופן אוטומטי" ואפילו את זה של "עקוף פרוקסי בהתחברות פנימית" (למרות שזה לא צריך להפריע מן הסתם לאתרים חיצוניים). עוד יותר מוזר, ניסיתי סתם להגדיר לו להתחבר לIP שלא קיימים, או לחינמיים מהרשת- והוא לא התחבר אליהם. הקטע הוא, שההגיון אומר שהייתי צריך לקבל שגיאה.. אבל לא- הוא פשוט התעלם מזה שאמרתי לו להתחברל לפרוקסי כלשהו. אשמח להכוונה, תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום חברים ראיתי ב EBAY אנטנה של 8 DBI וכמו שהבנתי מהנתונים שניתן לשדר איתהאינטרנט ל 100/600 מטר... האם זה באמת כך? http://cgi.ebay.com/ANT24-0700-Omni-Directional-7dBi-Indoor-Antenna-X1-new_W0QQitemZ180475893138QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2a05339592 ראיתי גם את האנטנה הזאתי שהיא 16 DBI זאת אומרת שהיא מגיעה לטווח יותר גדול?? או שה DBI זה לא נתון שקובע את המרחק? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.33016 יש לי D-Link DSL-2650U האם האנטנות הנל יתאימו לי? אני צריך את זה בכלל שהבית הוא מפלסים ולא קולט בכל החדרים תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איזה באסה פעם פתחתי בלוג (יש לי גיבוי) עם co.cc ו- 000webhosting אבל זה לא עובד עוד ואני לא מצליח להיכנס ל-co.cc מישהו יודע מה אפשר לעשות? אני שוקל למצוא דומיין חינמי אחר ולארח את זה עם אירוח אתר בתשלום שכבר יש לנו בקשר לאתר אחר
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בזיהוי מחשבים ברשת. יש לי שני מחשבים האחד נייח בעל מערכת הפעלה Win7 ultimate והנייד בעל מערכת הפעלה Win xp home המחשב הנייח והנייד שייכים לאותו Workgroup . המחשב הנייח מחובר בכבל אתרנט לנתב Dlink Dsl-2650u והנייד באופן אלחוטי שני המחשבים מוגדרים על אופציית Share לתקיות הרלוונטיות מהמחשב הנייד אני יכול לגשת לתקיות במחשב הנייח להתחבר אליו דרך ה Computer management ומזהה אותו במיקומי הרשת שלי. לעומת זאת מהמחשב הנייח איני יכול לגשת אל תקיות משותפות או אל המחשב כלל. וגם ברשימת התקנים במפת התקשורת של Win7 איני מזהה את המחשב הנייד כחלק מהWorkgroup . אשמח לרעיונות לפתרון הבעיה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ניסיתי לחבר מחשב נייד למודם ראוטר 1025W באמצעות ראוטר שאני משתמש בו כ AP הוא edimax BR 6204Wg כאשר אני ללא סיסמא הוא מתחבר אבל לאחר כיבוי המחשב הנייד הוא מאב את ההגדרות ושוב מחדש אני צריך להגדיר שני המחשבים הינם XP. כאשר אני משתמש בהצפנה אני בכלל לא מצליח להתחבר. סדר הפעולות שביצעתי היה 1.הפעלת ווירלס במדודם ראוטר 1025W (הכתובת שלו 10.0.0.138) 2. חיבור הedimax דרך LAN 1 למחשב נייד (IBM T42) 3. בשלב הראשון חיברתי אותו לחשמל ולמחשב, והגדרתי את כרטיס הרשת במחשב לעבוד תחתיו- נכנסתי להגדרות של כרטיס הרשת וזה מה שהגדרתי: 192.168.2.2 255.255.255.0 192.168.2.1 4. נכנסתי בשביל לבדוק לדפדפן האינטרנט והמקשתי את הכתובת: http://192.168.2.1 שזו בדיוק הכתובת של ה-AP. 5.לחצתי על …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי בבעיה בעת ניסיון להעביר קובץ ממחשב אחד לאחר. מדובר במחשב נייח הביתי ובמחשב נייד. כאשר אני מעוניין להעביר קבצים מהמחשב הבייתי לנייד זה אפשרי, אח כאשר אני רוצה להעביר קבצים מהנייד לנייח זה בלתי אפשרי. בדקתי בהגדרות המחשב הנייד שאין שום אופציה שחוסמת את השיתוף, ואכן הייתה אופציה שדורשת שם משתמש וסיסמא וביטלתי אותה. למרות זאת עדיין יש בקשת שם משתמש וסיסמא כאשר אני רוצה לראות את הקבצים המשותפים בנייד דרך הנייח. אינני יודע מהיכן לקחת את הסיסמא/שם משתמש משום שלא צוין בפני לרשום אותם כאשר ביטלתי/הפעלתי את האפשרות "שיתוף המוגן באמצעות סיסמא" . האם מישהו נתקל בתופעה מוזרה כזו? דרך אגב, בנייד מותקן WINDOWS VISTA ובנייח XP PRO .
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
קניתי את המדפסת HP OFFICEJET 6500 WIRELESS. כהשתקנתי את התוכנה על הלפטופ (שמחובר לרשת בחיבור אלחוטי דרך ה ROUTER) לא הייתה בעיה, הכל עבד חלק, ההתקנה הסתדרה הכל הסתדר וכו... ניסיתי להתקין את התוכנה על הPC שלי (שמחובר ישירות לראוטר, חיבור LAN ) ואני לא מצליח להגדיר את הגדרות הרשת של המדפסת. ניסיתי להתחבר לרשת שהלפטופ מחובר אליה, אבל המחשב אומר שהסיסמה לא נכונה (למרות שאני דיי בטוח שהיא נכונה) אולי אני לא מכניס את מה שהם מבקשים (מבקשים מפתח WPA ) בהודעת השגיאה כותבים שיכול להיות שהבעיה נובעת מחסימת MAC משהו, שאני לא ממש מבין בו. צרפתי את הודעת השגיאה, למישהו יש רעיונות ? יכול להיות שבגלל שהPC מחובר בחיבור LAN ולא ממש לרשת אז זה מה שיוצר את הבעיה? יכול להיות שאני לא יכ…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי מודם D-Link אליו אני רוצה להתחבר באמצעות Wi-Fi מהחשב כף יד שלי HP IPAQ TRAVEL COMPANION. לאחר שאני לוחץ על "add a new moden connection" אני בוחר Hayes Compatible on com1 וזה מבקש ממני משום מה country code וarea code וכן מספר טלפון. חוץ מ972 אין לי מושג מה צריך למלאות פה ולמה, אשמח לקבל הסבר. כמו כן לאחר מכן זה מבקש ממני להקיש Domain. שוב אין לי מושג למה הכוונה. לסיכום אשמח אם תסבירו לי כיצד להתחבר לאינטרנט מהמחשב כף יד הנ"ל עם הWi-Fi. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלםו קניתי היום נתב של TP LINK , הגדרתי אותו והכל סבבהץ אני גולש מהנייד שלי והכל נראה טוב. שבאתי למחשב הנייח (יש עליו כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס ew-7128g , אני לא מצליח להתחבר לכלום. יש לי פינג לנתב 198.168.1.1 אבל שאני מנסה להתחבר אליו אני לא יכול , כמו כן יש לי פינג לאתרי אינטרנט אבל לא מצליח להתחבר אליהם. מה שעוד יותר מוזר זה שיש לי את הנייד שנמצא באותה רשת ואין לי פינג אליו. למישהו יש פתרון ? תודה זה קצת דחוף....
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
שלום רב, בשעה טובה אני יכול להכריז על הראוטר הקודם שלי ז"ל... משום מה הוא הפסיק לעבוד, לא נדלק, נסיתי לעשות החייאה, אך הוא לא מראה סימני חיים. הראוטר שהיה לי הוא - Edimax BR6104K. איזה ראוטר מומלץ במקומו? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מזמן הגיע התשתית NGN לרחוב שלי אז היום החלטתי לבדוק מהירות יש לי חבילה של 4 מגה ורציתי לדעת אם ספקית גם נותנת לי מהירות העלאה של 800. יש לי חשבון גימר 4 מגה ב014 . אוקי אז התחלתי בדוק בspeedtest ולפעמים אני מקבל תוצאות כאילו : אני רואה גם תוצאות של 6 ו 7 קפיצות קצב ל16 מגה . מה בדיוק לא בסדר? אני בודק את זה על מחשב נייד על סוללה ברשת על חוטית. הבעיה לא יכולה להיות רק במקום אחד כי גם בזק וגם בזק בינלאומי אמורים להגביל אותי. אני כנראה אצתרך להתקשר אל שניהם לבדוק מה הם עשו לחבילות שלי כי אני לא ממש מעוניין לשלם על קצב כזה ואני כבר למדתי את העובדה שבחיים שום דבר לא בא בחינם תמיד מישהו משלם על זה וזה לרוב הצרכן... עריכה שברתי את ה שיא :
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר מהאתר וה XP PRO שלי לא מצליח להתקין את הדרייבר. במנואל של הכרטיס רשום קודם להתקין את היוטיליטי, לכבות, לחבר את הכרטיס ואז להתקין את הדרייבר-ניסיתי לא הצליח.
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 2.5MB ראוטר Rotal RTA1025W במחשב השני ששם הראוטר מחובר אליו אין בעיה והאינטרנט עובד טוב מאוד במחשב הזה יש לי USB של בזק POZ והוא קולט חלש מאוד אולי איזה עשירית מהמהירות :-\ מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לחבר את הממיר ואפשר רק בכבל רשת. עכשיו יש לי את הנתן wtr54g משהוא כזה ואני רוצה שהוא יתחבר לראוטר מסויים ויצא אינטרנט משקעי אתרנט. שמעתי שיש קושחות צד 3 מישהוא יודע להסביר לי עם זה אפשרי? אגב עם הנתבים של TPLINK יודעים לעשות זאת אני יקנה כי הם עולים 120 ש"ח. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשעה טובה הכריזה אתמול YES על שירות ה-VOD שלה ומי מסייע לה בכך? המתחרה הגדולה ביותר שלה - HOT. רוצים להבין מדוע ולמה HOT בצרות? http://www.netcheif.com/blog/?p=525
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
שלום . אני רוצה לקנות ראוטר למחשב הנייד הזה . http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania יש לי מודם של טומפסון עם מהירות 12 מגה . צריך ראטור מהחנויות הבאות ,אייבורי,KSP ,TMS . תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הציוד המדובר: ראוטר: Edimax Br-6424n מעודכן לקושחה 1.58 מהאתר של פיקוק. כרטיס רשת: Edimax 7727In, דרייבר מעודכן ל XP Pro מהאתר של Edimax, התוכנה שאיתה אני סורק רשתות היא Edimax Utility. כשהראוטר מוגדר לעבודה בתקן B+G+N כרטיס הרשת מתחבר וניתן לגלוש. כשאני מגדיר את הראוטר לעבוד בתקן N בלבד, אני רואה את הרשת שלי כשאני מבצע חיפוש, אך כרטיס הרשת לא מוכן להתחבר - לצורך העניין הורדתי גם את האבטחה האלחוטית שלי לשם הבדיקה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני די חדש בעניין הזה של אינטרנט. לאמא שלי בבית יש מנוי אינטרנט [בזק בינלאומי] בו היא למעשה כמעט לא משתמשת [בערך פעם בשבוע]. האם אני יכול להתחבר למנוי האינטרנטשלה ולגלוש במסגרת שלו מהבית [הנפרד] של אבא שלי שיש לו גם קו טלפון נפרד, מבלי שאבא שלי ישלם על כך מנוי נוסף או כל חיוב כלשהו? אם כן, איך עושים את זה? [כמובן שצריך לקנות מודם, ומה עוד עושים?] תודה על כל עזרה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד, אחר צהריים טובים לכולם ושבת שלום. אני סובל זמן מה מהאינטרנט של בזק וגם מהספקית אינטרנט - בזק בנלאומי. אוקיי , קצת פרטים: מהירות : 10 מגה. ראוטר : D-Link DSL-2650U. כמות מחשבים: 2 - אחד מחובר לכבל ואחד לא. דיברתי עם בזק בנוגע לכל הדברים הללו והנה התשובה שקיבלתי מהודעה שהפנתי לנציגה: הודעה מס' 1: "היי אביחי, לפני הכל, צר לי על התחושה שנוצרה ואני אשמח לנסות ולשנות אותה. האם בדקת מול בזק (חברת התשתית) שאכן בוצע השינוי? במידה וכן, שלח לי את שם המשתמש שלך בבזק בינלאומי ואני אבדוק מול התמיכה הטכנית הבכירה שלנו מה עוד ניתן לעשות." עניתי לה. והבאתי לה את השם משתמש הודעה מס' 2 : "בוקר טוב אביחי, העברתי את הפרטים לבדיקה מול התמיכה הטכנית הבכירה שלנו. במידת הצ…
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר אלחוטי בסביבות המחירים 150-300 שקלים, שתהיה לו קליטה טובה (שתהיה קליטה טובה בדירה בלבד, משהו בסדר גודל של 5-10 מטרים), שיהיה יציב ואמין וזהו בעצם... יש לי אינטרנט כבלים עם מודם של Terayon. רציתי גם לשאול מה ההבדל בין הדגמים האלה של Edimax : BR-6424n BR-6524n והאם ל- LinkSys יש יתרון על Edimax, לפי מה שראיתי הם יותר יקרים... תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שאני מנסה לחבר אלחוטית לראוטר של Edimax דגם BR-6204WG שהוא Wi-Fi compatible. קניתי בשביל זה כרטיס רשת אלחוטי של Edimax דגם EW-77IIUSn גם Wi-Fi compatible ובתקן N אם אני לא טועה שאמרו לי שהוא הכי מתקדם והוא בחיבור USB. הבעיה היא שהקליטה שלו מאד חלשה במקומות מסויימים בבית מה שלא קורה עם המחשב הנייד שיש לי, נדמה לי שיש לו כרטיס רשת של Atheros. המחשב הנייד גם מצליח לקלוט הרבה רשתות נוספות בטווח מה שלא קורה עם הכרטיס רשת שרכשתי למחשב הנייח. מה אני יכולה לעשות כדי לשפר את האות שהמחשב הנייח מקבל עם הכרטיס רשת האלחוטי שקניתי האם להחליף אותו באחד אחר? מה גורם להבדל בקליטה בין הנייד לנייח? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
סיקור של ה PC PRO http://www.billion.uk.com/downloads/literature/2071_PC_Pro_Jan09.jpg ובונוס : חוברת ההדרכה לרוכשי החבילה http://www.bezeq.co.il/Internet/Bnet/Documents/112816_HomePlug8-09.pdf וכאן מדריך וידאו "STEP by STEP" להתקניה והגדרה: http://www.computeractive.co.uk/computeractive/video/2235261/billion-homeplug-adapter-kit 14.99 ש"ח לחודש... וגם לכם יש 2 כאלו ! אני הזמנתי . . . מקווה שזה מתאים לחשמל תלת פאזי שלא יהיו לי הפתעות :
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בדירה רשת אלחוטית המחוברת לשני מחשבים. הראשון הוא נייד ואיתו אין בעיה (כי הוא נמצא קרוב לראוטר) ואילו השני, הנייח, הוא הבעייתי. הוא סובל מחיבור בעוצמה נמוכה מאוד ולא מעט ניתוקים. הראוטר הוא כנראה מדגם BR-6104WB של EDIMAX. כרטיס הרשת של המחשב הנייח הוא מדגם EW-7318UG, גם כן של EDIMAX. כמו כן, כדאי לציין שהמרחק בין הראוטר למחשב הוא כעשרה מטרים, אך מפרידים בינהם ארבעה קירות. מה כדאי לי לעשות כדי לשפר את הקליטה, האם כדאי להחליף את הראוטר? (ואם כן אשמח לקבל המלצות) האם כדאי להחליף את כרטיס הרשת? (כנ"ל) או שעלי להחליף את שניהם? אשמח לקבל בכל מקרה את הפתרון הזול ביותר האפשרי. ותודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום ישלי מחשב נייח שמחובר ע"י כבל לראוטר ומחשב נייד שמחובר אלחוטיתי הנייח XP הנייד 7,לפעמים אני לא רואה את המחשבים שברשת מה יכולה להיות הסיבה ? עריכה- מודם d-link הלבן של בזק.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-