עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש אפשרות להתחבר לשני ראוטרים דרך wireless בו זמנית? אפילו עם שני כרטיסים שונים? במערכת מובססת לינוקס open suse 11.3

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Motix,

לא יודע מי מהם עושה את הבעיה אבל פתאום תקע האינטרנט לגמרי. יש לי 100MB בהוט. זה קורה בדרכ כאשר אני מוריד על המקסימום ביוטורנט משהו כמו 8.5M. החלפתי בין הוט לבזק והבעיה עדיין קורה. כלומר, עכשיו אני עם הוט ובזק (לא זוכר מי ספק ומי תשתית, רק יודע שלבזק אני משלם 80 כל חודש). הבעיה נפתרת רק כשאני מכבה ומדליק את שני המודמים edimax BR-6524n ו-HOTBOX. אין לי בעיה להחליף אותם אבל מה הבעיה יכולה להיות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. היי חבר'ה, עלי לספק אינטרנט לדירה לתקופה של חודש בלבד, ואני לא יודע ממש מה לעשות. כי מצד אחד אין טעם להתקין שם קו, כי זה יעלה יותר מהעלות החודשית. מצד שני חשבתי על prepaid SIM לגלישה, אבל אני לא מוצא אחד באתרים של החברות. אם מישהו יש רעיון טוב יותר, אני אשמח (:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. פניתי לתמיכה של פיקוק והם מסרו לי שיש עדכון קושחה חדש לראוטר הנ"ל. זה חשוב מכיוון שעדכוני הקושחה שמורדים מהאתר של אדימקס העולמי לא יעבדו בגלל שמדובר בגרסה מקומית לשוק הישראלי שצריך קושחה משלו. ראיתי שמלבדי היו עוד אנשים שחיפשו עדכון כזה אז בגלל זה אני מפרסם כאן. אפשר למצוא את הקושחה כאן: http://www.pikok.co.il/Tmicha.asp או קישור ישיר: http://pikok.co.il/cam/EdiEng20BWBR6504N_1.42.bin

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by arield,

שלום לכולם , הבנתי שהראוטרים שמוכרים בארץ "מסורסים" (מעבר לזה שיקר פה משמעותית מבחול) ולכן רציתי לשאול כמה שאלות: 1.האם עושים בעיות במכס לראוטר שהוזמן מחול(בכל זאת ענייני תדרים וכו)? 2. האם הראוטרים שקונים באירופה או ארהב שונים אחד מהשני (בהינתן אותו הדגם) , האם התדרים שונים ואם כן מה עדיף? 3.אני גיימר ובנוסף רוצה לכסות את הבית שלי בWIFI (בית של 150 מר) , עושה סטרימינג ב4k לטלויזיות חכמות , פרטנר 1000MB - חשבתי על הראוטר הזה: https://www.amazon.com/NETGEAR-Nighthawk-Ethernet-Wireless-Optimized/dp/B078GWJ44Z/ref=sxin_1_osp20-2eb7260b_cov?ascsubtag=2eb7260b-3338-4483-b602-fe8b28eb3c22&creativeASIN=B078GWJ44Z&crid=1GSIQPP7MKRKL&cv_ct_id=a…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by berner,

חברים שלום יש לי צורך לחבר למחשב שלי מחשב נוסף כך שנוכל להשתמש ב ADSL המשותף לכל בני הבית איך עושים מה צריך אבקש הנחיות בברכה ראובן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי NGN, תשתית של 10 מגה וקיבלתי מבזק לפני הרבה זמן מודם של ROTAL דגם RTA1320a מה אתם אומרים על המודם הזה? האם יש מודמים יותר טובים ממנו? והאם מודם אחר שיותר טוב ממנו משפיע על הlatency לטובה? אני יודע שתמיד היו מודמים מחברות מסוימות שאמרו עליהם שהם מגמגמים ולא טובים...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי מחשב נייח עם XP שמחובר לראוטר עם כרטיס אלחוטי ומחובר למחשב הזה מדפסת על ידי כבל USB יש לי עוד מחשב נייד שגם מחובר אלחוטית לאותו ראוטר איך אני יכול לעשות שהמחשב הנייד ידפיס דרך המדפסת שמחוברת למחשב הנייח? אני מסוגל לראות את המשחב הנייח במפת הרשת של המחשב הנייד אבל זה לא מוצא את המדפסת

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם וערב טוב אז ככה, הבעיה היא שאני לא רואה תיקיות משותפות בין שני מחשבים. מחשב נייח מריץ XP מחשב נייד VISTA HOME 32BIT, הנייד ברשת WIFI . שניהם מחוברים ל ראוטר EDIMAX. ב VISTA עשיתי אופציה לאישור שיתוף, ב XP שיתפתי תיקיה, ומדפסת הבעיה היא שאני לא רואה את המחשבים ב WORKGROUP, כל מחשב חושב שהוא לבד ברשת. יש רעיונות למה צריך לבדוק? תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Dmoney,

שלום, ברשותי כבל רשת מוצלב ואני רוצה להפוך אותו לישר בלי לחתוך אותו ולחבר מחדש בסדר שונה. חשבתי על לקנות איזשהו מתאם שיהפוך את סדר החוטים. אם מישהו יודע אם קיים כזה דבר, או שיש רעיונות נוספים בבקשה שירשום. **ד"א, להחליף את הכבל בכבל אחר זו לא אופציה כיוון שהוא כבר עובר בתוך הקירות בבית. 10x

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by adis50,

אני עכשיו הגדלתי ל12 מגה בהוט ונטויזין השאלה היא איזה מדום הכי כדאי לי לדרוש כרג יש לי תמוטורולה 4200 אם זה משנה אז הוא צריך להתחבר לרוטר של אדימקס ומשם ל3 מחשבים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Yuval_shiboli,

שלום לכולם, יש לי בעיה מטרידה שטרם מצאתי לה מענה. יש לי בבית מספר מחשבים. SmartBox של אורנג' משמש כראוטר- מחשב אחד מחובר אליו בכבל, השאר דרך WiFi. אחד המחשבים נמצא, מה לעשות, בממ"ד. הוא מריץ XP ומתחבר לרשת בעזרת USB WiFi Adaptor בסיסי ביותר. על מנת לשפר את הסיגנל הנמוך בממ"ד רכשתי AP של TP-Link והגדרתי אותו כ- repeater. עד כאן טוב ויפה, אבל המחשב בממ"ד מתחבר לרשת וממשיך להציג סיגנל נמוך. בדיקה בעזרת כלי הניהול של Edimax מראה כי כרטיס הרשת של המחשב מזהה שני מקורות של הרשת: 1. הראוטר- עם סיגנל נמוך 2. הרפיטר- עם סיגנל גבוה אני מזהה אותם לפי ה- MAC שלהם המוצג בשדה BSSID. כמובן שלשניהם אותו SSID כך שמבחינת מערכת ההפעלה יש רק רשת אחת. ולמרות כל זאת המחשב מתעקש להתחבר לראוטר ע…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בכתבה באתר אחר הוסבר מדוע לא ניתן להזרים סרטי HD האם באמת לא ניתן להזרים סרטי HD? גם בראוטר כזה ? http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=238&model=TL-WR1043ND#spec TL-WR1043ND) המרחק בין המחשב שלי לסרטימר הוא בערך 7 מטר שבניהם קיים קיר עם דלת שלרובה פתוחה ולסטרימר מחובר TL-WN821N (אני לא יודע כמה זה משנה אבל אני נותן לכם תמונה כוללת כדי שתבינו ) האם באמת לא אוכל להזרים סרטי HD ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by uriya,

שלום לכולם. יש לי בעיה של קריסת החיבור ושל מה שניקרא local area connection שלי לא מגיב בכלל, יש לי מודם של מוטורולה ואני מחובר איתו עם usb וכבל ethernet מה שמאוד מוזר הוא שהשותף שלי לדירה מחובר רק עם כבל ethernet ולא צריך את ה-usb , אבל הבעיה שלי היא שלפעמים ללא כל אזהרה מוקדמת החיבור לרשת פשוט נופל ואני לא יכול לעשות כלום, ניסיתי להסיר את ההתקן של המודם אך ללא הועיל, פשוט תקוע (המחשב), מה שעוד ראיתי זה שברגע שזה קורה ואני עושה restart למחשב מופיע לי מעין אנימציה קטנה בתחתית המסך (ימין למטה יש לי xp באנגלית) של שני מחשבים עם משהו שמחפש מעין connection אך לאחר מספר שניות הוא מודיע לי ש local area connection לשי לא טוב והוא לא יכול להתחבר אליו ואז אינני יכול להתחבר לאינטרנט…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by kobi3290,

שלום, בימים אלו אני עובר ליחידת דיור חדשה. היחידה כמובן צמודה לביתו של בעל הבית. בעל הבית הביא לי את סיסמת ה WIFI שבביתו. לצערי הקליטה ביחידת הדיור ממש לא טובה וכמעט ולא מוצאת את הרשת. רציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר להגדיל את הטווח והקליטה של ה WIFI של בעל הבית כדי שאוכל לגלוש ביחידת הדיור שלי כמו שצריך. האם אני חייב לבצע פעולה ראשונית מול הראוטר שלו פיזית? או שמספיק שאני יודע את הסיסמא של ה WIFI וניתן להגביר את האות ללא חיבור ראשוני לראוטר של בעל הבית? רכשתי את מגדיל הטווח: [h=1]PHICOMM M1 AP REPEATER[/h][h=1]ובכל מקרה יש ברשותי גם את הראוטר: tp-link tl-wr1043nd[/h] האם כדאי להשתמש במגדיל טווח של phicomm ? או לעשות מה TP-LINK אקסס פוינט? ניסיתי המון מדריכים להגדיר את ה …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. שלום אנישים , אז רק רציתי להביא לידיעה - מאושרת (לא לא שמחה ), בנטוויז'ן יש כבר מספר ימים בעיות עומסים (!!?) כן , אין מספיק רוחב פס לכולם ! ! ! אז זה לא המחשבים אצלי\ הרשת\ הנתב ןהכבל רשת שנסתם , לא , אחרי יום כבר הרחתי שמשהו רקוב ,אז הרמתי טל' לבירור העיניין , רק בפעם השנייה למעשה נאמר לי -מהתמיכה -" שכן , ישנה בעייה כבר שבוע - איטיות " ,- ולמה - "יש עומס , אין מספיק פס לכולם -כולם גולשים עכשיו ויש עומס " .. לא האמנתי למה ששמעתי , מה חזרנו אחורה ב10 שנים - ניגמר רוחב הפס ?! ,אז זהו, לוותר על חבילות הבזק- לשיגור טילים ? ולעבור לאנלוגי ? אני לא מצליח להוריד מחו"ל ואם כן אז באיטיות, משמע בקצב של 3-6KB\S . לאן הגענו, ספק מס' 2 במדינה ואין רוחב פס .

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by chenrp,

מבין אלו? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שאלתי בפורום בחו"ל אבל הם לא הבינו אותי או שאני אותם. בכל אופן אני שואל כאן אולי יש בעל נסיון או ידע בתחום. נאמר שיש לי מחשב שמחובר לרשת אחת באמצעות כבל רשת. אני רוצה להוסיף על אותו מחשב מתאם רשת אלחוטי בחיבור USB ולהתחבר לשתי הרשתות בו זמנית. אפשרי? במידה ודבר כזה אפשרי, כיצד אני בוחר איזה תוכנות יעבדו עם איזה משתי הרשתות? אני עובד על WINDOWS 7 32BIT

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by esaly,

היי אנשים! האם קיים כרטיס רשת אלחוטי PCMCIA שנכנס לנייד ולא בולט החוצה ממנו? המון תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by rani,

איזה דפדפן הכי טוב מבין כולם שכדאי להוריד ולעבוד איתו? (לא בטא)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by wons,

היי חבר'ה על איזה נתב זול ובעל איכות סבירה היתם ממליצים לקנות ע"מ שישמש כרפיטר ? בתקציב של עד 300 שקל רון.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by mluggy,

(אני מחובר לאינטרנט זהב) וזה באמת משהו מוזר: הגדרתי את המחשב שלי לעבוד כסרבר (מותקן עליו XP עם שרת IIS של מיקרוסופט). שיניתי את ה-IP בתוך הגדרות IIS ל-IP הנוכחי שלי באינטרנט זהב. ניטרלתי את כל הפיירוולים וכן תוכנות שעובדות ברקע (כולל אנטי-וירוס). עכשיו: גלישה מהמחשב המקומי - עובד. גלישה ממחשב בעבודה (מחובר לבזק בינלאומי) - לא עובד (שרת לא נמצא). אותו דבר גם שמנסים להתחבר ממחשבים אחרים המחוברים לנטוויז´ן ו-012. גלישה מממחשב מרוחק המחובר לאינטרנט זהב - עובד. גלישה ממחשב מרוחק מאוד (בחו"ל), המחובר לספק בחו"ל - עובד כמו גדול. בכלל, כל המשתמשים המרוחקים (רוסיה, הודו, ארה"ב וקנדה) - הצליחו להתחבר לשרת בלי בעיה. רק עם משתמשים מקומיים יש בעיה, וכאלה שלא מחוברים לאינטרנט זהב. יכו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, קניתי לאחרונה מחשב נייד חדש LENOVO N100. המחשב מגיע עם כרטיס רשת אלחוטית מובנה. בבית יש לי רשת ביתית עם מודם אלקטל "פרו" וסוויצ' פשוט, כך שהמודם מחובר אליו ושני המחשבי דסק-טופ מחוברים לסוויץ'. חיברתי את המחשב הנייד לסוויץ' והגלישה עובדת בסדר גמור, עם זאת אני לא מצליח להתחבר לרשת הביתית ולמחשבים אחרים בה משום מה. המחשבים האחרים מצליחים "לראות" שקיים מחשב נוסף ברשת, אך הגישה אליו לא מתאפשרת. כשאני מנסה במחשב החדש להיכנס ל- WORKGROUP הוא כותב שאין לי הרשאה או משהו כזה. יש רעיונות לפתירת הבעיה? דבר נוסף, בעת ניסיניות הגדרת הרשת גיליתי כי אשף החיבור לאינטרנט אלחוטי מזהה את הראוטר של השכנים לאינטרנט אלחוטי שקיים אצלם. הראוטר המדובר נמצא במרחק של כ- 30 מטרים קו אוו…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני מנסה להיכנס לאתר בארה"ב. הבעיה שהאתר לא נותן למשתמשים ממדינות אחרות להכנס. איך גורמים לאתר לחשוב שאני משתמש שנמצא בתוך ארה"ב?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. רציתי לדעת מה הם הפורטים של כל אחד מהדברים: FTP - 21 HTTP - 80 SMTP - 110 אבל מה הפורטים של POP3 TELENT ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.