עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by unknown,

בגלל ניתוקים חוזרים ונשנים של הראוטר הנוכחי החלטתי לקנות אחד חדש, אז רציתי לדעת אם NetGear WNR1000 שווה קנייה. לא יודע אם זה חשוב אבל הוא מיועד ל-3 מחשבים בדירה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by dor88,

שלום לכולם.. מה שלומכם? אני צריך להתייעץ לגבי קנייה של ראוטר מכיוון שאני מתכוון לעבור לאינטרנט של הוט במהירות של 5 מגה בגלל שהמהירות הגבוהה ביותר שבזק יכולים לספק לי היא 1.5 מגה בטענה שהתשתית בבניין שלי ישנה ושאני רחוק מדי מהמרכזיה (סליחה באמת, פעם הבאה שאני אעבור דירה, אני אתקשר לבזק ואני אשאל אותם לאיפה לעבור). בכל מקרה, יש לי 4 מחשבים בבית שאחד מהם מחובר בכבל ושלושה באופן אלחוטי. ולכן, אני צריך לקנות ראוטר !!! אחרי חיפושים רבים בפורומים השונים הגעתי להתלבטות בין 2 הדגמים הבאים: 1. Linksys WRT54GL - יקר יותר עם אפשרות לעדכון FIRMWARE מותאמים. 2. TP LINK WR541G - זול יותר עם טווח קליטה ארוך במיוחד. השימוש העיקרי של המשפחה באינטרנט זה הורדות של סדרות באופן יומיומי, ומשחק…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. ביומיים האחרונים (לא קרה עד עכשיו, הטלפון היה באותו מיקום מעולם לא היו 'התנגשויות' בין התדרים של הטלפון לראוטר) כל שימוש בטלפון האלחוטי - אם זה בגלל מישהו שמתקשר או סתם הוצאה והחזרה של הטלפון למטען שלו גורמת לניתוק האינטרנט מהראוטר (רק החלק של ה INT וDSL מתנתקים) ולרוב צריך לעשות ריסט לראוטר כדי שהוא יתפוס חיבור מחדש. גם כשהעברתי את הטלפון למקום אחר ומחובר בשקע אחר - אותה תופעה. מה גם שביומיים האחרונים המהירות הורדה\העלאה איטית להחריד. אולי התשתית קצת ניזוקה בגלל הגשמים וזה הגורם לתופעות האלה? חשבתי שיש להם כבל "תת ימי" , אז קצת גשם הם נשברים? התשתית בזק ספק בזק בינלאומי ראוטר D-Link 2760U

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום חברים,2 מחשבים מחוברים כל אחד עם כבל ישירות לסוויץ', במחשב אחד הכל תקין אבל במחשב השני עם וינדוס 7 הרשת לא מזוההובפקודה ip config הכרטיס רשת לא מקבל ip מהסוויץ',זה נראה משהו שקשור להגדרות יש למישהו מושג מה לעשות/להגדיר כדי שזה יעבוד?(הערה: הכרטיס רשת והכבל רשת חדשים לחלוטין ותקינים הנורות דלוקות גם בכרטיס וגם בסוויץ')

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יש לי ווינדווס אקס פי PRO SP1 וראיתי שיש המון פרצות אבטחה כמו זאת עם הרשת ביתית כשלא שמים סיסמא לתיקיות המשותפות וכשלא מבטלים את היוזר גסט. עד היום הבנתי שכל אחד שרצה (אם לא היה לי פיירוול) יכל להיכנס לי לתיקיות המשותפות ולקבל את כל ההרשאות שהוא רוצה. פרצת האבטחה הזאת היא אחת לעשרות שקיימות, האם למישהו יש עוד המלצות מה לעשות כדי לשמור על המחשב מאובטח יותר ובטוח יותר?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ozwrx,

יש לי מחשב כמי שמפורט ב"במחשב שלי" עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא עושה לי סימן קריאה על הכרטיס רשת במאפייני חומרה ובשביל להפעיל אותו אני חייב להסיר את הרכיב ע"י DELETE ואז לעשות רענן ואז הוא מוצא אותו שוב והפעל הוא עובד אני לא מבין למה הוא רושם סימן קריאה על הכרטיס אם בעצם הוא מזהה אותו הוא רושם NFORCE........המשך ולפני זה סימן קריאה צהוב איך אני מסדר את זה? הסרתי והתקנתי שוב את הדריברים וזה לא עוזר..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by SpLAsH,

יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת ועל אחד מהם אינטרנט סידרתי עם פרוקסי+ שאפשר יהיה לגלוש במחשב השני דרך המחשב הראשון אבל כשאני רוצה לשחק באינטרנט (קאונטר סטרייק לדוגמא) משניהם בו זמנית אני יכול רק מהמחשב עם האינטרנט יש איזה דרך לסדר שיהיה אפשר לשחק משניהם?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by berner,

חברים שלום יש לי צורך לחבר למחשב שלי מחשב נוסף כך שנוכל להשתמש ב ADSL המשותף לכל בני הבית איך עושים מה צריך אבקש הנחיות בברכה ראובן

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. הי יש לי בעיה אני מוריד כל מני דברים בביטורנט, אבל הבעיה היא שקצב ההורדה הממוצע שלי הוא משהו 10קיי... עם שיאים עלובים של 20קיי מקס' ברור לי שחלק מהטורנטים לא יגיעו למהירויות גבוהות כיש המון ליצ'רים אבל המהירויות תמיד אבל תמיד עלובות ובכל תוכנה ניסיתי אזורוס - ששם בכלל לא עובר 3קיי ABC TORNADO ועכשיו אני על BITCOMET שאיכשהו עושה 10קיי ניסתי כל דבר אפשרי שמצאתי כמו המדריך הזה http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/234097 או דיונים שראיתי פה בפורום שממליצים על הגבלת מהירות הורדה, או קביעה של מהיריות העלאה גדולה לקובץ אני מוריד קובץ אחד בכל פעם, עשיתי את הפאצ' לXP שמגביל את TCP LIMIT או איך שלא קוראים לזה שיחקתי עם ההגדרות בCONNECTIONS בהגדרות של הביטקומט שומדבר לא עזר …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם אני רוצה לשאול אך אני בדוק מי מחובר אלי ברשת אל חוטית??

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. שלום רב, ברשותי מחשב (WIN7, intel 8200 2GB) המחובר לרשת ביתית (חיבור קווי דרך מודם 10/100) לראוטר של בזק (Netgear VVG2000) מהירות החיבור 30G דרך בזק ובזק בינלאומי. הבעיה היא שכאשר אני מבצע הורדות ממושכות או בכלל כשאני יוצר תעבורה למשכי זמן ארוכים (למשל בעת משחק WOW) המחשב שלי מתנק באקראיות מהראוטר ומתחבר בחזרה תוך זמן קצר. הבדיקות שביצעתי: 1. בבירור עם הספקית והתשתית - לא נרשמו ניתוקים בשתי החברות. 2. הרצתי Ping -t לראוטר על המחשב האמור ולפטופ שחובר לראוטר באופן קווי, ויצרתי שוב את התנאים שהביאו לניתוק. כאשר המחשב התנתק הפינג הראה שיש כשל רק במחשב הבעייתי ולא בנייד (שגם המשיך להוריד ללא תקלות). מכאן אני מסיק שהבעיה היא בצד של המחשב. אציין כי לא ביצעתי שום התקנה מיוחדת ש…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, אני רוצה להפעיל ולכבות את המחשב שלי בשעה קבועה כל יום. על הקטע של הכיבוי התארגנתי סבבה אבל יש לי בעייה עם ההדלקה. עד עכשיו הייתי מבקש ממישהו להדליק אותו אבל זה לא הלך. יש לי לוח אם עם כרטיס רשת שלדעתי תומך בWake on lan ורשת ביתית עם מחשב שעובד 24/7 והייתי רוצה לדעת איך אני מפעיל אותו את האופציה הזאת. (אין בעייה לגרום לה לקרות בשעות קבועות עם הschedualing). אם למישהו יש רעיון אחר איך להתניע מחשב אוטומטית הייתי רוצה לשמוע!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by mironm,

איך אפשר לשפר את הפינג במשחקי רשת ??? ומתי יגיע הזמן שלישראלים ולאירופאים יהיה פינג שווה פחות או יותר??(vdsl)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי לכולם יש ברשותי 3 מחשבים שכוללים כרטיס רשת GIGA-LAN, אבל בכל זאת הקצב העברה עומד על 12~ מגה לשניה... הראוטר שלי הוא GIGABYTE GN-B40 מה השינויים שאני צריך לבצע כדי לנצל את היכולת של הכרטיסי רשת ? ראוטר אחר ? סדר חוטים שונה בכבל רשת ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Lev-UFO-Child,

:-*

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. האם יש אתר או תכונה שיכולה לבדוק את איכות הקו? תודה לADSL אם זה חשוב

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Doron.C,

היי לכולם הייתה לי תקלה אתמול באינטרנט , המודם שלי Speedtouch 510 האגדי של אלקטל הראה נורית שטרודל מהבהבת כלומר יש בעיה קו ( היה קו טלפון בבית ) באותו יום בוצעו אצלנו באזור עבודות תשתית לשדרוג לרשת ה NGN . התקשרתי ל 166 ובו נאמר שזו בעיה כנראה בתשתית והם שולחים טכנאי הבייתה אבל לפני שאלתי שאלה מפגרת האם ה ADSL אינני יכול לגלוש לאחר שבוצעו עבודות שדרוג ונאמר לי שזה לא קשור וכנראה בתשתית . היום הגיע הטכנאי ירד למטה ראה שהכל בסדר ירידה שלקחה בערך 5-7 דקות וחזר אם המודם RTA1320a של רוטל בטענה שהמודם ישן מדי ואינו מתאים לתשתית , לאחר חיפוש בגוגל ופה באתר הבנתי שהמודם נורא בעייתי ? דעתכם ומה עליי לעשות ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by doraam,

זה נמכר בKSP : http://ksp.co.il/?uin=12698 וזה באייבורי : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5330 הם אותו מחיר אבל השמות שונים, יש הבדל ביניהם ? והאם שווה לי לקנות את הנתב הזה ולהפוך את ה DLINK של בזק 20MB למודם ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, יש לי מחשב אחד רגיל בבית שאני איתו 3 שנים. בזמנו התחברתי לאינטרנט והביאו לי מודם רגיל שהתחבר לקיר ומשם למחשב שלי, והכל סבבה, יש לי אינטרנט. אחי קנה לפני שבוע מחשב נייד ועכשיו הוא רוצה שיהיה לו בדיוק את אותה החוויה שאני מקבל מהמחשב שלי. גם הוא רוצה ללחוץ על כפתור ולהיות מחובר לאינטרנט במהירות 2.5 מגה בדיוק כמוני. לראות יוטוב ולשחק במחשב ברשת. איך עושים את זה? בהתחלה הרעיון הראשון והכי פשוט שעלה לראש הוא לקנות נתב אלחוטי ולגלוש בWIFI- אבל אני די מתנגד, גם בגלל קרינה (כן כן, אין שום מחקרים מדעיים שמאששים) וגם בגלל אבטחה (כן כן, יש סיסמא והצפנה. ועדיין לא נוח לי שהביטים שלי יצאו מחוץ לקירות דירתי, מוצפנים או לא). אחי הסכים להתפשר ואמר לי שאם יש פיתרון שבו הוא יכול ללכת …

20. Started by tood24,

איך הראוטר הזה?לבית אינטרנט הוט תודה http://www.aliexpress.com/item/English-Instruction-TP-LINK-Wireless-Wifi-Router-AC-TL-WDR7500-1750Mbps-1-WAN-4-LAN-2/2029070931.html?spm=2114.30010308.3.47.Bof00z&ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201602_4_10057_10056_10055_10037_9985_301_10033_10059_10058_10032_10017_10060_10061_10062_413,searchweb201603_2&btsid=2bdb436d-17de-4ebf-a79f-de058a85240c

21. Started by Mindwild,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות נתב חדש ויש לי כמה שאלות שאודה לכם אם תוכלו לענות. הנתב שחשבתי לקנות הוא NETGERAR WNR3500, בעיקר בגלל שכרגע יש לי נתב שלהם ואני מאוד מרוצה מהממשק שלו ומהאיכות. האם הנתב הזה תומך ב L2DP או PPTP (אני מחובר עם חייגן )? האם הנתב הזה נחשב טוב או שהייתם ממליצים על נתב אחר? השימשים שלי הם Streaming, גלישה, הורדות, Voice/Video Chats. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by liores121,

לפני כמה ימים רכשתי מנוי + נתב בימים האלה הם משגעים אותי שהם לא מצליחים למצוא את התיבה והמיקום שלה מסרתי להם כבר כתובת שהם לא מוצאים במערכת, מס' טלפון שטוענים שלא פעיל ומס' תיבה עם 2 ספרות והם דורשים בין 5-6 ספרות. כרגע אני תקוע עם נתב ובלי אינטרנט מחובר לא יודע מה לעשות ואיך להתחבר אליהם. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ASDA2SD,

איזה ספקית אינטרנט הכי טובה בארץ? :-\

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אוקי, הסיפור הוא כזה: יש לי בית עם 4 קומות (מרתף, שתי קומות ועליית גג). יש לי מודם של WOW בקומה הראשונה, מחובר אליו ראוטר אלחוטי של Netgear. מהראוטר האלחוטי יוצאים חוטים לקומה למטה לשני המחשבים מחוברים אליו בצורה חוטית. כל הניידים בקומה הראשונה מתחברים לרשת בצורה אלחוטית אבל ה WiFi לא מגיע לקומה השני ועליית הגג. קיבלנו היום ראוטר חינם מבזק - Simens. אני רוצה לשים את הראוטר השני במדרגות בין הקומה השניה ועליית הגג, לחבר אותו לראוטר הראשון, ואז שיהיה WiFi בכל הבית. איך אני יכול לעשות את זה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by asilic,

בבקשה תכתבו בנפרד כמה על ספק וכמה לחברת הכבלים יש לי ADSL 0.5 ואני מאוכזב מעוניין לעבור לכבלים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים