רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2, align: right]עזרה בתכנון רשת לבית חדש (אינטרנט,מצלמות,כבלים)[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]היות והבית לא יהיה מוכן בשנה וחצי הקרובים לא אבחר את החומרה עצמה (סוג כבלים ,מודם ,ראוטר וכ'), אלא אתרכז רק בתכנון מבחינת איפה כל דבר ימוקם ,אלו הכנות צריכים לעשות מבחינת הכנת תשתית, צריך להעביר לקבלן חשמל דרישות עבור הכנות לרשת בדירה חדשה. מצורף שרטוט של הבית. מחיפושים שערכתי אספתי את הנתונים/מידע הבא: ברור שהרשת תיהיה לפחות על CAT6 כל הצינורות השחלה עבור כבלי התקשורת יהיו בעובי 20 מ"מ. מתחת ארון חשמל ימוקם ארון תקשורת בגודל 60*6…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מודם אלקטל ADSL שהפך לפרו אליו מחובר האב שמתחבר ישירות להאב חיברתי עם כבל מוצלב עוד ראוטר עם wi-fi של edimax למחשב השני מחובר כרטיס usbשל 3com שאמור לקלוט את הwifi אבל הוא קולט בתדר נמוך של very low , low ואי אפשר להתחבר במחשב השני לאינטרנט מה אני צריך לעשות תודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הראוטר הנ"ל המחובר להוטבוקס של הוט (שמוגדר כראוטר גם, אבל בתכלס מספק כרגע רק אינטרנט. לאחרונה ה-TPLINK התחיל להשתגע, אציין שהוא על הקושחה האחרונה, וכשהוא עובד לאחר כיבוי והדלקה הוא אחלהף, ומהירויות סבירות+, אבל תמיד "משהו" קורה לאחר יומיים שלושה, ופתאם כל המכשירים המחוברים אליו באלחוטי מקבלים מהירויות מחפירות של 1-3 מגה ביט לשנייה וניתוקים. בין הניסיונות ניסיתי גם להעביר למצב 150 מגה בלבד, וכעת הניסיון האחרון שלי הוא להעביר את שיטת הקידוד ל-AES בלבד, ללא TKIP שהבנתי שיכול לעשות בעיות. יש למישהו עוד רעיונות ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני מספר דקות פרסמתי באתר NetCHEIF מדריך חדש -- בדיקת ביצועים קווית ואלחוטית ברשת הביתית. המדריך הזה מתאר את האופן בו נבחנים הביצועים והעמידות של הנתבים הנבדקים על ידי. בדיקת הביצועים האלחוטית נעשית באמצעות התוכנה iperf ובמדריך מתוארת המתודולוגיה בה אני משתמש בפרוטרוט. בדיקת העמידות של הנתב בעומס חיבורים נעשית באמצעות uTorrent וגם לגביה יש הסבר מפורט במדריך. http://www.netcheif.com/Articles/HomeNetPerf/HomeNetPerf.htm
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לקראת רכישה של מחשב חדש וחיבור לרשת ביתית (2 הישנים מחוברים קווית)- האם חיבור אלחוטי לעומת קווי-יאט את מהירות הגלישה ואת מהירות הורדת קבצים?(מהירות העברת הנתונים בנתב אלחוטי-54mbps) האם צפוי בעיה בהורדה מ EMULE?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאז שיש לי מודם USB המחשב שלי התחיל לעבוד יותר לאט, כשקראתי הודעות שקשורות לזה הבנתי שהמודם "גוזל" משאבים מהמערכת, השאלה שלי היא האם יש כתבה מסודרת בעניין, או משהו דומה ? אשמח לקבל לינק אליה, בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני חיברתי תמחשב שלי אם כרטיס רשת למחשב נייד אם כרטיס רשת (חיברתי בינהם אם קבל רשת ממחשב למחשב) אני רוצה להעביר חומר מהמחשב שלי למחשב הנייד....... מה אני אמור לעשות מכאן? איך אני מעביר חומר? מי שמבין בבקשה לעזור לי בדחיפוווות בתודה מראש adap-pc
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי ראוטר של רוטאל RTA-1025W. רוצה ליצור חיבור אלחוטי של HTPC מהסלון לראוטר שנמצא כ 10 מטר מהסלון. האם המרחק בעייתי? יש קירות גבס בדרך. מה עדיף? כרטיס PCI או USB? אם כבר אז אני מניח שעדיף לקנות כרטיס בתקן N. על איזה דגם של אדימקס אתם ממליצים?[br]פורסם בתאריך: 25.02.2010 בשעה 14:48:26 דרך אגב, מערכת ההפעלה היא WIN7.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר לינקסיס wrt54gl. הוא מעודכן לגרסא האחרונה ומריץ כרגע את 4.30.15. מחובר ל ADSL, דרך אורנג'. אני חווה בעיות מוזרות שמטרידות אותי עוד מגרסאה קודמת איתה הוא הגיע - אחת לכמה זמן, הוא מנתק את כולם מהרשת, חלקנו נשארים ברשת הפנימית שלו והשאר לא מצליחים אפילו להתחבר - כלומר המנהל חיבורים של הווינדוס מודיע על כשל בהתחברות. הפתרון היחידי שעוזר ונראה באופק - ריסט. באותו זמן נורות הראוטר אינן מעידות על תקלה כזו או אחרת, יש אינטרנט והוא נראה...בסדר. ועם זאת, התקלה הטורדנית הזאת. האם מישהו נתקל בה ומכיר פתרון? אשמח לשמוע, ערן.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש אתרים המבוססים FLASH שמאפשרים השמעת קבצי קול און ליין ב - STREAM. האם יש אפשרות לשמור את הקבצים האלו או "להקליט" אותם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני על קו ADSL כרגע ומשתמש ב- ADSL MODEM ROUTER ישן של EDIMAX. חשבתי על מעבר ל- N עם MIMO שבתקווה יתנו לי ביצועים טובים יותר מבחינת קליטה אלחוטית לחדר אחר. אני לא מעוניין לחזור לתצורה הקודמת של מודם שמחובר לראוטר, מאוד נוח לי ששני המכשירים נמצאים בקופסה אחת. מהסריקות שלי ברשת מצאתי ראוטרים עם ADSL2/2+ ולא הרגיל שיש לנו בארץ, השאלה היא האם אין בעיית תאימות? במידה ואין - לא מצאתי בארץ שום מודם ראוטר שהוא N בארץ. בחו"ל נראה שזה גם לא נפוץ (תקנו אותי אם אני טועה) אבל מצאתי משהו של בלקין - http://www.ciao.co.uk/Belkin_ADSL_Modem_with_Wireless_Pre_N_router__6465261 כבר ראיתי את ה- "ADSL/2/2+", וזה אכן עונה על השאלה שלי, אבל רציתי לברר ליתר בטחון אם אני יכול להיות בטוח במא…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הנתב הזה כבר כמה חודשים, במשך כל הזמן(עם הקושחה המקורית) היו ניתוקים של הwireless ותקיעות. החלטתי שנמאס לי כבר מהקושחה הגרועה שטיפילינק מייצריים ושדרגתי לdd-wrt. אני כבר מוכר עם כל הפיצרים של dd-wrt(יש לי כמה APים בבית עם dd-wrt עליהם) הורדתי את הגירסה האחרונה מהשרת FTP, תוך כמה דקות הגדרתי הכל כולל השרת SMB של הדיסק שמחובר. השיפור נראה מיד, הראוטר כבר לא נתקע, הwifi עובד תמיד ולא מתנתק כל הזמן, העברה אל הדיסק שמחובר התבצעה בקצב מהיר פי 2, בקיצור תענוג. הבעיה היחידה היא - שכאשר אני בודק את המהירות היא היא תמיד ~mbps40, לעומת הקושחה המקורית שנתנה לי את כל המהירות(או לפחות בסיבות ה90 מגה) אחרי חיפוש קצר באינטרט ראיתי אנשים שממליצים על gargoyle בשביל הנת…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקשר להאי פי המוזר הארוך הזה שאמור לפתור את בעיית החוסר בכתובות פנויות שמתי לב שבוינדוס 7 זה מותקן אוטומטית וכשאני משתף בביטורנט אני מתחבר ליותר אנשים כי אני גם מתחבר לאנשים עם אי פי כזה השאלה היא: האם בוינדוס XP הייתי מוגבל רק לגרסה 4 או 6?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם זה אפשרי ??? יש לי מצלמה אלחוטית ועל מנת לחבר אותה אני צריך ראוטר שאין לי....
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחובר לאינטרנט בכבלים של הוט. עד לפני זמן מה המודם היה מחובר בכרטיס רשת, והכל היה סבבה. לאחר זמן מה אני פתאום רואה שאני לא מוסגל להתחבר יותר(חיבור חייגן) למרות שכל הנורות הרגילות עובדות. בנסיון להתקשר לתמיכה נאמר לי שהבעיה אצלי במחשב ושאין להם מה לעשות עם זה. (נוסה מול 2 תומכים שונים). כרגע כשהמודם מחובר ב USB, זה בסדר, אבל הייתי רוצה שהוא יעבוד דרך הכ.רשת. הכרטיס רשת מובנה בלוח אם של גיגהבייט M55S-S3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2316 תודה לעונים. נ.ב. השגיאה שעולה בהתחברות: 769.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להזדכות על המודם ראוטר שפרטנר משכירים לי ולקנות אחד פרטי. מדובר על דירה סטנדרטית עם 4 חדרים, המחשבים מחוברים קווית, פלאפונים אלחוטי מן הסתם. תקציב עד כ-800 שקלים, אפשר קצת יותר וגם פחות מן הסתם. אשמח אם למישהו יש הצעות.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי משתמש ב TORRENTLEECH, משם אני מוריד שנים כבר 1 וחצי טרה כולל העלאה דומה, אבל בחודשים האחרונים האינטרנט אצלי פשוט לא מעלה כלום כמעט, התקנתי מחדש את התוכנה הורדתי שוב עדכנתי ואין לי מושג מדוע זה ככה. מדובר ב U-TORRENT העדכנית. כל הקבצים שאני מנסה להעלות הם חדשים ובעלי הרבה דרישות. מישהו מכיר את התקלה / בעיה ויודע איך אני יכול לשנות את זה? החיבור שלי הוא ל 012 ספק ואינטרנט בזק בינלאומי 16MB.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחובר לתשתית של הוט עם מודם של מוטורול שאחריו עומד ראוטר של netgear דגם WGT624v4 המחשב שאני עובד עליו מחובר חוטית לראוטר. כאשר אני מפעיל יוטוררנט אי אפשר לגלוש בכלל (אפילו שקצב ההורדה עומד על 60K) הגבלתי מספר חיבורים כללי ביוטוררנט ל 100 ומספר חיבוריפ פר טוררנט ל 50 וזה לא עזר והקצב עדיין בקאנטים. מה עוד אני יכול לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי שאלה קצת מעניינת קצת מוזרה. אני מחובר בבית לתשתית וספקית אינטרנט במהירות 10 מגה. לפני כחודש קניתי מחשב חדש I7 עם WIN7. ביומיים האחרונים התעניינתי לגבי ביצועי מהירות האינטרנט ולהפתעתי הגדולה הבדיקות מהירות של בזק ושל SPEED_TEST מניבות לי 7MB! התקשרתי כמובן לספקתי עשינו בדיקות והופנתי לבזק, עשינו מספר בדיקות גם כן ובאחת הבדיקות נדרשתי לבדוק את המהירות עם מחשב אחר. לקחתי את המחשב הישן שלי והרצתי את אותה בדיקה באתר של בזק ו..הופ - אני מקבל 10MB. זה מאוד מוזר ומטריד. למה המחשב החדש מגיע בבדיקה המקוונת ל7MB ואילו המחשב הישן מגיע קבוע ל10MB? מכאן נשאר לי רק להסיק שיש איזשהיא חסימה או איטיות בWIN7 או בתוכנה שאני מפעיל או במערכת עצמה של המחשב החדש. כמובן, חשוב לצי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הנתב הנ"ל הוא HW ver:3.0 עכשיו באתר הרשמי של Level One יש עדכון קושחא לגירסת חומרה 4 או 5 ואין לגירסת חומרה 3 כמו שיש לי . לפי דעתכם אם אעדכן בכל זאת לפירמוויר גירסת חומרה 4 או 5 יש סכנה בהשבתת הנתב ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אני לא בטוח אם זה המקום הנכון, אם לא אני אשמח להפנייה לפורום הנכון לפתוח את הדיון הזה. אני מעוניין להרים מסיבת רשת בסדר גודל של 100+ אנשים, ואני צריך אדם שיעזור להריץ את האירוע מבחינת הבאה של ציוד, הקמה ותחזוק של רשת ואינטרנט במקום. אני בעיקר מעוניין להבין במה זה כרוך ולקבל הצעת מחיר. אני אשמח לתת את המייל בפרטי להמשך התכתבות.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באחזור חשבון (איפה שמזינים כתובת/פלא' של מישהו שרוצים שיקבל יכולת לשנות סיסמא למקרה שהיא אבדה) קיימים פרטים שאני רוצה לערוך אותם, אבל מסיבה לא ברורה הם לא נשמרים לי. כבר נסיתי את: http://support.google.com/mail/bin/static.py?hl=en&page=ts.cs&ts=2753861&from=53377&rd=1 אך ללא הצלחה. בבקשה רעיונות, מישהו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח אם משהו יוכל להסביר לי איך גורמים שיפסיקו לקפוץ לי כל שניה פרסומות מהאתר. זה מתסכל אותי ממש... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי של 3COM בסלון מחובר למחשב וראוטר של SIEMENS בחדר. ה-STRENGTH של התקשורת ביניהם תמיד על-LOW, ולפעמים יש ניתוקים בתקשורת. יש ביניהם בערך 5 מטר בקו אוירי. איך אני יכול לשפר את התקשורת ביניהם?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, רכשתי לאחרונה טלויזית 4K ואני (איך לא) מנסה לנגן מהרשת הביתית קובץ 4K בגודל 56GB. יש לי סטרימר Xtreamer Prodigy 4K שהצליח לנגן את הסרט בלי בעיה בחיבור ישיר של דיסק קשיח. ראוטר 1Gbit Dlink DIR-655 רשת קווית בבית CAT6 שרת מדיה: מחשב שולחני עם Windows 7 שבו מוגדרים שיתופי הקבצים. הסטרימר מתחבר לרשת דרך פרוטוקול SMB הניגון של הקובץ מאוד מקוטע כל הזמן. הצלחתי לנגן קובץ 4K קטן יותר וכמובן שלא היו בעיות עם קבצי 1080P בגדלים של עד 20 גיגה. אשמח לעצות.. על פניו המערך הזה אמור להיות מסוגל להזרים את התוכן בלי בעיה. עריכה: זה המפרט של שרת המדיה: מעבד: Intel Core i5-661 3.33GHz 4MB לוח אם: MSI H55M-…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-