עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by aladin_7,

יש לי מחשב נייד ומחשב שולחני המחוברים בניהם באמצעות רשת בפרוטוקול שיתוף פשוט של מיקרוסופט. על שני המחשבים מותקנת מערכת הפעלה Win XP Pro . אני מעוניין בתוכנה או בקובץ אצווה או בכל דרך אחרת לסנכרן תיקיות מסויימות בין שני המחשבים (דוגמאת : Favorites, My Documents ועוד). מישהו מכיר , שמע או יודע איך מבצעים זאת כאשר כל הנתונים נשמרים על המחשבים עצמם (ללא שרת ). בברכה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Roni Azura,

שלום לכולם , אני מחפש ראוטר שתומך במהירות גבוהה ובעל יכולת תעבורה של היקפי נתונים גדולה ( לא מאלה שקורסים אחרי כמה שעות טובות של גלישה/הזרמה מסיבית בעל טווח קליטה סביר ( קומה אחת-10 מטר מצד לצד עם קירות). בנוסף אני מחפש רכזת של 1-16 יעילה לבית שוב הכי חשוב שלא תקרוס ותתמוך בתעבורה בקצב גבוה אשמח להמלצות, התקציב שלי הוא ברמת הביניים 500-1500 (חשובה אחריות רחבה ככל שהמחיר יקר יותר)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by jayz0r,

אהלן, אני על קו ADSL כרגע ומשתמש ב- ADSL MODEM ROUTER ישן של EDIMAX. חשבתי על מעבר ל- N עם MIMO שבתקווה יתנו לי ביצועים טובים יותר מבחינת קליטה אלחוטית לחדר אחר. אני לא מעוניין לחזור לתצורה הקודמת של מודם שמחובר לראוטר, מאוד נוח לי ששני המכשירים נמצאים בקופסה אחת. מהסריקות שלי ברשת מצאתי ראוטרים עם ADSL2/2+ ולא הרגיל שיש לנו בארץ, השאלה היא האם אין בעיית תאימות? במידה ואין - לא מצאתי בארץ שום מודם ראוטר שהוא N בארץ. בחו"ל נראה שזה גם לא נפוץ (תקנו אותי אם אני טועה) אבל מצאתי משהו של בלקין - http://www.ciao.co.uk/Belkin_ADSL_Modem_with_Wireless_Pre_N_router__6465261 כבר ראיתי את ה- "ADSL/2/2+", וזה אכן עונה על השאלה שלי, אבל רציתי לברר ליתר בטחון אם אני יכול להיות בטוח במא…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. צריך את עזרתכם חבריה ברשת הביתית שאני בונה של 1GIGA. ההורים בנו בית חדש בו ביקשתי מהחשמלאי שיתקין לי בכל חדר נוקודות תקשורת כמובן שהצנרת נפרדת מצנרת החשמל. זאת כדי להתשמש בנקודות האלו כדי להתקין בהם שקעים של RJ45 שקעים של טלפון ושקעים של כבלים או יס. התוכנית של היא לנתב לכל חדר כבל של CAT7 לחבר אותם לשקעי RJ45 ולרכז את כל הנקודות לנקודה אחת שבה ישב ארון תקשורת שירכז את כל הכבלים. כרגע אני עומד בכך שיסיימתי לנתב את כל כבלי ה CAT7 שקניתי 300 מטר עלו המון 2500 שקל ל 300 מטר. ניתבתי וחיברתי אותם לשקעים שקניתי שקעי גיביס של RJ45 גם לא כל כך זולים. עכשיו כל הכבלים התרכזו לנקודה אחת ופה אתם נכנסים לתמונה. עכשיו הבנתי שיש מכשיר שמגשר בין הכבלים לראוטר או הסוייץ' זה נכון ? ראיתי ב…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by oded6188,

לפני כמה שנים קניתי את הראוטר הזה: 3com OfficeConnect 3crwer100-75 עבד לי מצויין במשך כמה שנים טובות היום החלטתי לעשות לו עדכון גירסה, ובידיוק הייתה הפסקת חשמל באמצע העידכון מאז אני לא מצליח לקבל כתובת מה DHCP שלו לא מצליח להיכנס לממשק שלו (ע"י כתובת IP סטטית במחשב) הראוטר לא מגיב לPING (גם בכתובת שהייתה מוגדרת אצלי, וגם בכתובת ברירת המחדל של היצרן) הכפתור של הRESET - לא חושב שהוא מגיב בכלל... הנורה של ה WLAN לא דולקת יש פיתרון? או לזרוק לזבל?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Pure-Gold,

אם ברשותי הנתב: http://www.linksysbycisco.com/MEA/en/products/WRT54GC ואני מעוניין לחבר אותו לרשת כלשהי (רשת ציבורית כמו שיש בפארקים למשל, ללא כל הגנה) בצורה אלחוטית, זה אפשרי ? כלומר שהוא יהיה כרטיס רשת אלחוטי עצמאי. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. במסגרת תערוכת CES הכריזה Linksys על נתב חדש בסדרת ה-WRT. נתבים חדשים בסדרה זו לא הוכרזו בשנים האחרונות ובאמצעות הנתב החדש מנסה Belkin, בעלת המותג Linksys, לחדש את ימי ה-WRT. כל הפרטים וגם תמונות בפוסט הבא - http://www.netcheif.com/blog/?p=4581 מידע על כל הקורה בתערוכת CES 2014 ניתן לקרוא בדף הפייסבוק שלי כאן - https://www.facebook.com/NetCHEIF

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. שלום יש לי רשת קוויות בבית עם מודם וראוטר לא אלחוטי כל המחשבים ברשת עובדים כרגיל הגדרתי לכל מחשב איפי משלו בשביל שהוכל להתחבר משולחן עבודה מרוחק או לשתף תקיות לפי הסדר הזה 192.168.2.40 41 42 43 הרשת כבר קיימת הרבה זמן ואף אחד לא נוגע במחשבים כדי לשנות משו עשיתי ריסט לאחד המחשבים שבו נוצרה הבעיה הדלקתי תמחשב הכרטיס רשת מזווהה ע"י הוינדוס הוא דולק לפי האור מאוחרה אבל אין אינטרנט וגם לא שיתוף ברשת של המחשב הזה ניסתי להחליף כמה כרטסי רשת ואותה בעיה היא שבחלון שאמור להיות רשום האיפי וכל הנתנוים לא רשום לי לפי התמונה הבאה שיש למטה ושאני לוחץ פרטים או אומר שאני צריך לפנות למנהל הרשת ובלה בלה כאילו הכרטיס רשת לא מקבל תאיפי שהגדרתי לו ונשבר לי הראש מזה הלכתי לקנות כרטיס רשת חדש ו…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by berner,

חברים שלום יש לי צורך לחבר למחשב שלי מחשב נוסף כך שנוכל להשתמש ב ADSL המשותף לכל בני הבית איך עושים מה צריך אבקש הנחיות בברכה ראובן

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Lyor,

באחזור חשבון (איפה שמזינים כתובת/פלא' של מישהו שרוצים שיקבל יכולת לשנות סיסמא למקרה שהיא אבדה) קיימים פרטים שאני רוצה לערוך אותם, אבל מסיבה לא ברורה הם לא נשמרים לי. כבר נסיתי את: http://support.google.com/mail/bin/static.py?hl=en&page=ts.cs&ts=2753861&from=53377&rd=1 אך ללא הצלחה. בבקשה רעיונות, מישהו?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני רוצה לקדם אתר מסויים בדירוג שגוגל נותן. כלומר, שיהיה בין הראשונים. תודה לעונים.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אשמח לקבל הנחיות לכל שלבי התהליך. תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by sharonp,

אהלן, יש לי מחשב נייד אבל בחדר אין קליטת WIFI, לעומת זאת מחוץ לחלון - יש קיים איזשהו כבל שישמש כאנטנה שאוכל לחבר למחשב ולהוציא את קצהו מחוץ לחלון לקליטה? אני אשמח אם תוכלו לקשר אותי לאחד בחנות אינטרנטית (EBAY וכו') או איזה מדריך לעשה זאת בעצמך תודה לקוראים והעוזרים ויום נעים!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. בוקר טוב חברים, שאלה כללית בכדי להבין את העניין. היום יש לי ספק שמחזיק אצלו את הדומיין שלי, והMX record גם כן מפנה אליו היות ואנחנו משתמשים בשירותי האקסצ'ינג שלו כדי לקבל מיילים.. אנחנו רוצים לשנות את קבלת המיילים ממנו לG Suite ולכן עלינו לשנות את רשומות הMX. אין קשר בין מי ש"מחזיק" בדומיין שלי לבין מי שמחזיק ברשומות הMX שלי לא? הם לא חייבים להיות דומים אם אני מבין נכון?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אז ככה אני לקוח (לא מרוצה) של נטוויז'ן ולאחרונה אני מוריד לאט מאתרים בחו''ל אז התקשרתי לברר ואחרי כ 20 דקות בטלפון הם הציעו לי לנסות חבילת GAMER שהיא אמורה בעיקר להוריד פינגים לחו''ל שזה עוזר במשחקי רשת אבל האם כדאי שאני - מישהו שלא מרבה לשחק משחקי רשת להתקין את החבילה הזאת שאולי תפתור את בעית ההורדה מחו''ל? ואה כן זה פלוס 20 ש''ח בחודש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, אני מחפש ראוטר אלחוטי טוב שתומך בתשתית של הכבלים, הדרישות שלי הן שהוא יעבוד בתקן n (300Mbit) ושיהיו לו לפחות 2 יציאות LAN של ג'יגה (אחת למחשב ואחת ל HD חיצוני) בינתיים הדגם היחיד שיש לי בראש זה ה BR6574N של Edimax אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים על הדגם הזה והאם יש דגמים עדיפים תודה, צביקה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Time_Is_Money,

יש לי גירסת 0.47c. אין לי ראוטר. יש לי highID. הרבה קבצים בשיתוף. מה הסיבה? יכול להית בהגדרות?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, יש לי את הראוטר הנ"ל המחובר להוטבוקס של הוט (שמוגדר כראוטר גם, אבל בתכלס מספק כרגע רק אינטרנט. לאחרונה ה-TPLINK התחיל להשתגע, אציין שהוא על הקושחה האחרונה, וכשהוא עובד לאחר כיבוי והדלקה הוא אחלהף, ומהירויות סבירות+, אבל תמיד "משהו" קורה לאחר יומיים שלושה, ופתאם כל המכשירים המחוברים אליו באלחוטי מקבלים מהירויות מחפירות של 1-3 מגה ביט לשנייה וניתוקים. בין הניסיונות ניסיתי גם להעביר למצב 150 מגה בלבד, וכעת הניסיון האחרון שלי הוא להעביר את שיטת הקידוד ל-AES בלבד, ללא TKIP שהבנתי שיכול לעשות בעיות. יש למישהו עוד רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים. אם לא, בבקשה תעבירו לפורום הנכון. השאלה שלי היא כזאת: האם קיימת אפשרות לשלוח פקודת login למחשב אחר ברשת? נגיד יש לי מספר מסוים של מחשבים שאני רוצה לעשות להם login לאותו משתמש, במקום ללכת לעשות אחד אחד, האם אני יכול לשלוח פקודה ברשת (המחשבים מחוברים לאותו הדומיין) שיעשו את זה באופן אוטומטי? הכוונה שלי שהמחשבים לא יעשו כל הזמן התחברות למשתמש מסוים, אלא רק מתי שאני מחליט ברגע מסוים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. מישהו אמר פה שיש קרינה מסוכנת אולי, אבל זה לא בטוח בדיוק כמו נורא הפלאפונים. בכל מקרה, אם הכרטיס רשת האלחוטי רחוק ממני באיזה מטר, זה כבר לא מסוכן? כי כעקרון גם פלאפון זה לא מסוכן עם לא מקרבים אותו ממש לגוף, אז אני לא חושב שצריך להיות הבדל עם כרטיס רשת אלחוטי.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. קניתי כבל רשת לשיתוף אינטרנט באורך של 10METER ומדדתי עכשיו כמה אני באמת צריך ומספיק גם 5METER, רציתי לדעת אם יש הבדל במהירות {הכוונה נגיד ועכשיו אני לוחץ על כפתור... לוקח יותר זמן עד שאני יקבל את הדף?, לא בגלל המהירות אלא בגלל האורך של הכבל} בין 10METER לבין 5METER. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. צריך המלצות ל-wireless טווח מחירים 100 - 150 עם אפשרות של חריגה ל-200. usb כמובן, תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Imtheman,

איך אפשר לשלוט על מחשב שנמצא מאחורי ראוטר אני משתמש ב VNC וב MSTSC אבל אני פתוח גם לתוכנות אחרות... חינמיות יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. קודם כל ! אני מתייחס למה שרשמו באתר הזה : http://personal.zahav.net.il/personalsite/ne/netice/main.html עכשיו הכל שם נראה נקי ויפה אבל מזה המצב EXPERT הזה ? איך אני נכנס אליו בכלל !?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by mordidot,

יש לי חבילה בבית של 15 מגה וראוטר שמשמש כמודם שמחובר לראוטר שמשדר לי, שניהם תקן N והכרטיס שלי הוא רגיל. מערכת הפעלה WIN 7 רגילה ויש לי אות טוב בד"כ אבל המהירות של הSTREAMING פשוט זוועתית! ממש אי אפשר לראת כלום אפילו אם אני יחכה רבע שעה!! מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה?? שאני מתחבר לששכנים שלהם יש חבילה 2.5 הstreming פשוט טס וזה משגע אותי....הורדה אצלי אני מוריד על 1.3 מגה בית מקסימום שזה נחמד אבל אפשר יותר... מה לעשות??? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים