עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by michael7255,

בבזק הציעו לי את הראוטר הזה במצבע האם הוא טוב ? או שעדיף לרכוש משהו אחר ? מה דעתכם ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. קודם כל ! אני מתייחס למה שרשמו באתר הזה : http://personal.zahav.net.il/personalsite/ne/netice/main.html עכשיו הכל שם נראה נקי ויפה אבל מזה המצב EXPERT הזה ? איך אני נכנס אליו בכלל !?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by e717,

שלום, יש לי שני ראוטרים (אחד של TP-LINK של הוט והשני 3COM) של הוט בתן N וה 3COM בתקן G. כיום הTP-LINK מחובר למחשב ועובד תקין עם WIFI אך משום שהוא רחוק קצת מהחדרים אין קליטה גבוהה. יש לי את הראוטר השני....האם ניתן לבצע חיבור כלשהו כדי שהוא ישמש כמגביר WIFI (לא חיבור מהראוטר הראשון לשני דרך כבל רשת) או כל פתרון יצירתי אחר? אם לא מה האופציות שלי להגביר את הWIFI. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by moris,

היי! כאשר אדם שכח את הסיסמא של יועץ התוכן במערכת XP יש דרך לשחזר או לשנות אותה? הוא לא מצליח לגלוש ואמרו לו בתמיכה שזה בגלל יועץ התוכן. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by urinka,

היי היום אני מחובר עם בנדל של בזק ואקספון (משלם לבזק) כשהתחברתי ביקשתי שיוציאו אותי מה NAT והם אכן הוציאו ... מאז כבר פעמיים הכניסו אותי ל NAT "באופן רנדומאלי" ממש עכשיו התומך שדיבר איתי בטלפון הסביר לי שכשי שלא יכניסו אותי לNAT פעם נוספת כדאי שארכוש כתובת קבועה ... הסברתי לו שאני לא צריך קתובת קבועה ושאני רק רוצה שיוציאו אותי מה NAT שלהם ויתנו לי כתובת אמיתית ואז הוא הסביר לי שאם אני לא ארכוש כתובת קבועה כנראה שיחזורו אותי שוב ל NAT "באופן רנדומאלי" וזו המדיניות ואם אני רוצה הסבר על למה ... אני צריך לפנות לשירות הלקוחות... אז תגידו לי... אני מחפש ספק אינטרנט שיתן לי מהירות טובה (40-100 זה בסדר) בלי חסימות, הגבלות או כת…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by shimon2,

אהלן חברים אז עברנו דירה, ובאו טכנאים של בזק ופרטנר כדי להתקין את התשתית וכו'.. עכשיו אני נמצא בחדר ממד בבית, והראוטר נמצא בסלון,ומסתבר שהמהירות ממש לא טובה והאינטרנט ממש איטי. (וויפי) מה שאני רוצה לעשות זה, להתחבר בכבל רשת מהמחשב לראוטר, אבל העניין הוא שאני לא רוצה להעביר כבל בכל הבית עכשיו,אז הבנתי שהפתרון זה מגדיל טווח שאני בעצם שם אותו גם בסלון וגם בחדר ממד ליד המחשב, ומחבר את הכבל רשת אליו וככה אני מחובר ישירות לראוטר בכבל רשת לא בוויפי זה נכון?זה מומלץ? יש פתרון אחר? זה בכלל פותר את הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Rakir,

יש לי שני Check Point UTM-1 270 - CPUTM-APP-M270 Checkpoint Security Firewall U-10 כמה הוא נמכר יד שנייה?? מאוד יעזור לי, תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מספר דומיינים ואני מודה שאין לי ניסיון בזה ... האם תהליך ההרשמה האתר של איגוד האינטרנט הישראלי מצריך איזושהי הכנה מיוחדת מעבר לכרטיס אשראי ? האם אתר שעד לפני כמה חודשים היה בבעלות מישהו ולא חידשו את החוזה איתם מהווה אפשרות לקנות הדומיין ? (באתר של איגוד האינטרנט רשום שההסכם בוטל Domain not renewed. Being revoked) ויש איזה "דיל" למי שקונה כמה דומיינים ביחד ?? אפשר לקנות רק מהאתר של ארגון האינטרנט הישראלי ?? הפצצתי בשאלות מקווה שתפציצו בתגובות ... תודה חברים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yaron@,

בחברת האינטרנט שאני מחובר אליה יש הגבלה על כמות ההורדה +העלאה רציתי לדעת אם יש אפשרות שאני יוכל לחשב דרך ה- packets שמופיע בחיבורי רשת כמה מגה אני מעלה ומוריד, כך שאני לא אעבור את ההגבלה מכוון שכאשר עוברים את ההגבלה מקבלים "עונש" של מהירות מופחתת לשבוע. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by hardrox,

שלום, לפני כמה ימים שדרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל-12mbit. עכשיו יש איזושהיא בעיה שכבר הסברתי אותה לספק ולתשתית של האינטרנט שלי. הקטע הוא כזה, המהירות הקיימת הקיימת היא 12mbit וכאשר אני מחבר את המודם לראוטר, המהירות יורדת לבסביבות 8mbit. רק כשאני מתחבר ישירות למודם דרך חייגן, המהירות עומדת על 12mbit. כשדיברתי עם הספק אמרו לי שהבעיה אולי במודם.. והמהירות יורדת כאשר אני מחבר אותו לראוטר.. אבל בתשתית אמרו לי שהבעיה אולי בהגדרות של הראוטר.. אני אמור גם ככה לקבל ראוטר חדש בעקבות עסקה חדשה עם החברה של התשתית (Hot) (עכשיו יש לי ראוטר של edimax שאמרו לי שהוא לא כזה טוב ועושה בעיות) . אצל הספק המליצו לי על מודם של thompson משו כזה.. ושזה אמור לפתור את הבעיה.. הם חושבים שאולי המוד…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by tal5870,

שלום לכולם! רכשתי מודם סלולרי של TP-LINK MA180 . המטרה היא לשלוח SMS ללקוחות. הבעיה שאם ההודעה כתובה בעברית,זה נשלח באנגלית.. **או דרך תוכנה microsoft sms sender, זה נשלח כסימני שאלה יש דרך שאוכל לשלוח SMSים בעברית ללא בעיה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. או שאני מתבלבל עם (פ"ת), אני פשוט לא זוכר 100 אחוז, אבל זה ליד המפעל הגדול של IBM (ומאחוריו הזה של אינטל), אחריהם יש בדיוק מפעל ענק שרשום של ALCATEL בדיוק כמו בסמל שעל המודם. לאלקטל יש סניף בישראל?!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אהלן, אני מחובר לתשתית של הוט עם מודם של מוטורול שאחריו עומד ראוטר של netgear דגם WGT624v4 המחשב שאני עובד עליו מחובר חוטית לראוטר. כאשר אני מפעיל יוטוררנט אי אפשר לגלוש בכלל (אפילו שקצב ההורדה עומד על 60K) הגבלתי מספר חיבורים כללי ביוטוררנט ל 100 ומספר חיבוריפ פר טוררנט ל 50 וזה לא עזר והקצב עדיין בקאנטים. מה עוד אני יכול לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שמתי לב לזה רק עכשיו וזה מוזר מאוד לפעמים כשאני מוריד משהו או גולש שתי הנורות שכתוב עליהן line rx וline txמהבהבות ואז הlan מהבהבת אבל לעיתים נדירות קורה שקודם הlan מהבהבת ורק אז הline rx והline tx מהבהבות כשמורידים משהו או גולשים מה זה יכול להיות? וזה גם לא ממש הגיוני שקודם הlan מקבל מידע ורק אז בא מידע למודם עצמו (זה קורה לי אחרי שחזרתי מ510 לhome) וגם זה קרה לי כמה פעמים מזמן כשעוד בכלל לא נגעתי בתוכנה של המודם כשהייתי בhome איך שבזק הביאו לי את המודם.. נ.ב. הכל פועל טוב כל הקבצים שאני מוריד הם בסדר ולא פגומים וג םכל האתרים עולים יופי...אני רק לא מבין את הדבר המוזר הזה..

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by HaimTS,

התקשרו מבזק ואמרו שהם מחליפים את האורקית באלקטל בגלל שהם מחליפים תשתית או משהו יש לציין שאני אם האורקית כבר שנה ולא היו לי שום בעיות מיוחדות איתו ובכלל דיי מרוצה יש סיבה שאני לא יסכים להחליף את המודם? תודה, HaimTS

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. הצלחתי אז אין טעם, תנעלו את הת'ראד, ומי שיצטרך עזרה שיעשה חיפוש: "אדימקס ראוטר" ויצמא את התראד הזה, שאלות נוספות בפרטי. מילות מפתח שיעזרו בחיפוש (כדי למצוא את התראד- EDIMAX ROUTER ראוטר אדימקס) המודם אלקטל (ADSL) ספיקת 012- אני כותב את מה שאני כותב עכשיו כי 012 לא מוכנים לעזור אז שימח שמם, אני מתננתק מהם הרגע שאני אוכל. מי ששיחק עם הראוטר, שיעשה לו ריסט (כפתור מאחורה) מאוד פשוט: בוחרים PPTP אחרי זה IP ADRESS: 10.200.1.1 Subnet Mask: 255.0.0.0 Default Gateway: 0.0.0.0 user name and password aanyone has to know its own PPTP Gateway: 10.0.0.138 מדריך מקיף באנגלית, קל מאוד להבנה

17. קודם כל אני מקווה שזה הפרום הנכון ועכשיו לעיניין כל כמה דקות ניחנס לי מישהו למחשב ניראה לי שדרך משהו שקשור ל ICQ ישן מה אני אמור לעשות ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. עדיין אין ADSL וגם אין אינטרנט בכבלים אצלי באזור, ואת האמת זה כבר עולה לי על העצבים. מתי אמרו, 3 שנים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי אינטרנט 2.5MB ראוטר Rotal RTA1025W במחשב השני ששם הראוטר מחובר אליו אין בעיה והאינטרנט עובד טוב מאוד במחשב הזה יש לי USB של בזק POZ והוא קולט חלש מאוד אולי איזה עשירית מהמהירות :-\ מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם אני רוצה לשאול אך אני בדוק מי מחובר אלי ברשת אל חוטית??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. טוב שמעו לאחרונה האינטרנט עושה לי כל כך הרבה בעיות שאני משתגע !!! יש לי אינטרנט ב HOT , חבילה של 12 מגה ובנטויזן חבילה של 5 מגה, ככה שאני מקבל בפועל 5 מגה (לא שאני משלם לחינם על ה 12, פשוט קיבלתי באותו מחיר, אז לקחתי) עכשיו לאחרונה זה התחיל להתנתק כל כמה דקות האינטרנט והתחבר אחרי דקה וחצי רק ועשה המון בעיות ועצבים עכשיו זה בכלל עושה לי בעיות, אני מנסה אפילו לשנות כתובת MAC או משהו בראוטר לפעמים זה עוזר ואני נכנס לדף בית של הראוטר עם ההגדרות והזה שם שעושים SETUP יעני הגדרה מחדש לא עובד אני לוחץ על הכפתור NEXT אין תגובה כאילו משהו נדפק שם ועכשיו זה בכלל יש אתרים הוא טוען כמה שניות ואז שגיאה יעני לא נכנס ויש אתרים זה נכנס משהו מדהים לגוגל לא נכנס, לוואלה כן, לפה כן,…

22. בעקבות התלונות על חוסר יציבות החלטתי לפתוח את הדיון הזה הופתעתי לגלות שכמה אנשים מוכשרים יצרו בילד של OPENWRT ששוברת את הגבלת הקושחת היבואן בלי הרבה כאבי ראש שימו לב שכל השימוש על אחריותכם בלבד! ניתן להוריד את הקושחה מפה: http://www39.zippyshare.com/v/55134825/file.html ולהפליש דרך הFACTORY שימו לב שמי שלא מעוניין בקושחת OpenWRT יכול לבצע שידרוג ממנו לקושחת יצרן הגלובלית (לא הישראלית) וככה לקבל ביצועים יותר טובים שיהיה בהצלחה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by izikd,

אני מחפש אתר בו מוסבר איך לבנות HUB מישהו מכיר אתר כזה? נ.ב. אין לי בעיה עם השגת חומרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני גולש היום במהירות של 1.5 ושוקל לשדרג למהירות של 10 מגה. אני משתמש היום בנתב ישן של חברת EDMAX מדגם BR-6204Wg שלא תומך בתקן N. האם לתקן זה יש חשיבות גדולה בגלישה במהירויות גדולות או שאני יכול להמשיך ולעבוד עם הנתב הישן שלי?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Vega,

שלום, ברצוני להקים רשת ביתית בעזרת Router\HUB וכו', העיקר שלא יהיה מחשב שכולם תלויים בוא. יש ברשותי HUB 8 פורטים ומודם אלקטל (משודרג ל-PRO). אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מכשיר שכזה... (Router\Hub\Switch\Modem ALL IN ONE) משהו בסיגנון הזה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.