רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
צריך המלצות ל-wireless טווח מחירים 100 - 150 עם אפשרות של חריגה ל-200. usb כמובן, תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כרגע יש ברשותי נתב linksys WRT54GL עם קושחה גרסא 4.30.7 וכשהתקשרתי לבזק בינלאומי כדי להגדיר אותו בחיבור L2TP (דרך תשתית של הוט עם חייגן) אמרו לי שלמרות ש-linksys זה ראטורים טובים הם לא עובדים טוב בארץ, וכל הנציגים השונים שדיברתי איתם אמרו לי ש-edimax הם הראוטרים הטובים היחידים בארץ. רציתי לדעת האם הלינקסיס באמת כזה נורא לחיבור הזה פה בארץ? דרך האתר של סיסקו השגתי עדכון קושחה לראוטר לגרסא 4.30.13, כאשר בשינויים ב-4.30.9 רשום resolves L2TP issues, האם זה באמת פותר את הבעיות? כרגע עוד אמרו לי שאני יכול להחזיר אותו אם הוא לא טוב לי, אבל אני צריך לדעת. אחרי שחיברתי אותו הגדירו אותנו לשרת עם סיומת 19, וזמן קצר אחרי ההתחברות הוא התנתק, התקשרתי שוב לנציג שהגדיר אותי בשרת עם …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי , ביום שישי אני וחברים מתכננים מסיבת רשת קטנה בביתי , עכשיו , בבית יש לי שני מחשבים , אחד עם שני כרטיסי רשת , ואחד עם כרטיס רשת אחד , יש לי כבל לא מוצלב שמחובר למודם וכבל מוצלב שמחובר למחשב השני , עכשיו , החברים מביאים איתם עוד מחשב אחד , מה שאני רוצה לשאול זה , אם החברים יביאו איתם עוד מחשב עם כרטיס רשת ועוד כרטיס רשת כדי לחבר על המחשב השני שלי(זה שמתחבר מהמחשב הראשון בכבל מוצלב) ואז אני יחבר לכרטיס רשת של המחשב השני את המחשב השלישי , אני יוכל לעשות את שלושתם ברשת אחת עם שיתוף אינטרנט ללא SWITCH? ואם לא או בכלל זה קשה להסבר , אז אחד החברים מסוגל להביא SWITCH\HUB... והכבלים שיש לי בבית זה , אחד 10מטר מוצלב , 1 שהוא 2מטר לא מוצלב , ועוד שני כבלים מוצלבים 2מטר , מה אפ…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייד אבל בחדר אין קליטת WIFI, לעומת זאת מחוץ לחלון - יש קיים איזשהו כבל שישמש כאנטנה שאוכל לחבר למחשב ולהוציא את קצהו מחוץ לחלון לקליטה? אני אשמח אם תוכלו לקשר אותי לאחד בחנות אינטרנטית (EBAY וכו') או איזה מדריך לעשה זאת בעצמך תודה לקוראים והעוזרים ויום נעים!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, שאלה כללית בכדי להבין את העניין. היום יש לי ספק שמחזיק אצלו את הדומיין שלי, והMX record גם כן מפנה אליו היות ואנחנו משתמשים בשירותי האקסצ'ינג שלו כדי לקבל מיילים.. אנחנו רוצים לשנות את קבלת המיילים ממנו לG Suite ולכן עלינו לשנות את רשומות הMX. אין קשר בין מי ש"מחזיק" בדומיין שלי לבין מי שמחזיק ברשומות הMX שלי לא? הם לא חייבים להיות דומים אם אני מבין נכון?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי, יש לנו במשרד שני חיבורי אינטרנט: אחד לIP Centrex, ואחד לכל שאר הצרכים. אין לי אמנם שליטה בנושא, אבל קראתי קצת בנושא, והתעוררו אצלי כמה שאלות: 1. האם בעיקרון (נשים בצד את רצון החברות לתמוך במימוש של זה) ניתן להפריד לVLANS את השירותים (טלפונייה בvlan אחד, ומחשבים בvlan אחר), תוך שימוש בקו אינטרנט אחד (וכפועל יוצא בזה - תשלום על אחד בלבד...)? 2. האם למישהו יש נסיון בנושא (גם בנושא ההגדרה עצמה, וגם בנושא העבודה מול החברות (סלקום, בזק וכו'). אני פשוט לא רואה סיבה לשלם תשלום כפול, אם מבחינה טכנית זה אפשרית. אשמח לתשובות (קחו בחשבון - הנסיון שלי בזה אפסי, מתנצל! ). תודה, נעם.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בבית רשת ביתית של 3 מחשבים, כל ה-3 מחוברים דרך כבל ישירות למודם (D-Link). האינטרנט עצמו הוא 15 Mbps של בזק בינלאומי. לאחרונה הרגשתי שהאינטרנט לא מתפקד מהר כמו שצריך, הן בהורדות והן בטעינת אתרים. באופן ספונטני הרצתי Speed test במספר אתרים, והופתעתי לגלות שהמהירות שאני מקבל היא בין 5 ל-8 Mbps (אף תוכנה/הורדה לא רצה ברקע באותו זמן). החלטתי לבדוק את 2 המחשבים האחרים, וגיליתי שכל אחד מהם רץ על 15 Mbps. תהיתי אם הבעיה נמצאת בכבל הרשת שמחובר למחשב שלי, ולכן לקחתי את אחד המחשבים האחרים וחיברתי אותו אל כבל הרשת שהיה מחובר למחשב שלי. התוצאה הראתה 15 Mbps. כלומר, הבעיה היא במחשב שלי ספציפית. מספר דברים שכבר ניסיתי: - בדיקת Spyware - עדכון דרייברים של הכרטיס רשת - הסרת Ho…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין מתאם קווי לבין מתאם קווי על רשת חשמל? (חסרונות ויתרונות גם) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
באחזור חשבון (איפה שמזינים כתובת/פלא' של מישהו שרוצים שיקבל יכולת לשנות סיסמא למקרה שהיא אבדה) קיימים פרטים שאני רוצה לערוך אותם, אבל מסיבה לא ברורה הם לא נשמרים לי. כבר נסיתי את: http://support.google.com/mail/bin/static.py?hl=en&page=ts.cs&ts=2753861&from=53377&rd=1 אך ללא הצלחה. בבקשה רעיונות, מישהו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במסגרת "אגף" מדריכי התוכנות, שיבצנו מדריך חדש לתוכנת ההורדות הפופולארית - µTorrent . המדריך הינו העתק מלא של קובץ הHELP של התוכנה, במתכונת דפי אינטרנט, לנוחיות המשתמשים בה. המדריך עבר עדכון/שדרוג לגרסה האחרונה - 3.2.1 , ו"תוגבר" גם ב- Tutorial לRSS Downloader - המאפשר הורדות אוטומטיות לסדרות (פרק 2- בסוף). בנוסף, הושלמו ההסברים להגדרות "מתקדמות" - Advanced Preferences ולמרבית ההגדרות הקיימות כמו גם לגירסה Alpha 3.3 . בתחילת המדריך, נוספו קישורי עזר, בין היתר לשרשור טיפים שימושיים בפורום uTorrent, שכולל גם אפשרות להורדת כל המדריך כקובץ CHM, וקבצי SETTINGS אופטימליים לתוכנה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי כבל רשת לשיתוף אינטרנט באורך של 10METER ומדדתי עכשיו כמה אני באמת צריך ומספיק גם 5METER, רציתי לדעת אם יש הבדל במהירות {הכוונה נגיד ועכשיו אני לוחץ על כפתור... לוקח יותר זמן עד שאני יקבל את הדף?, לא בגלל המהירות אלא בגלל האורך של הכבל} בין 10METER לבין 5METER. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בונה תוכנת צ`אט בjava והכל עבד לי טוב כשהרצתי את זה על המחשב שלי בעזרת סוקט שמשתמש בip פנימי של המחשב. (10.0.0.3) אפילו הצלחתי לחבר את הלפטופ שלי לצ`אט והכל עבד טוב (גם הלפטופ שלי וגם המחשב הנייח בעצם רצים על אותו ראוטר). אחר כך הבנתי שכדי לחבר את הצ`אט למחשבים אחרים אני צריך להשתמש בסוקט על בסיס ip חיצוני (external ip). קראתי קצת ואמרו לי שאני צריך להשתמש בport forwading. ועשיתי את זה. אני ממשיך לקבל שגיאת connection refused. יכול להיות שפספסתי משהו? נ.ב שאלתי גם פה את השאלה: http://stackoverflow.com/questions/14816983/port-forwading-to-make-a-server-on-my-computer
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, זקוק לעצה. אני עם רשת בייתית של שלושה מחשבים, שניים עם אובונטו ועוד אחד בdual boot עם Win7 ו Rhel 5. מחוברים קווית (ולעיתים אלחוטי) לראוטר, השלישי רק באלחוטי. לראוטר מחובר דרך USB הרדיסק טרה של HP, שמשתף את כול המדיה לתחנות(דרך FSTAB). עכשיו הבעיה: כאשר אני מבצע סריקות ע"ג הראוטר - לדוגמה נותן לAMAROK לעדכן את הספריה או XBMC או DIGIKAM, אני מקבל "תקיעות". לעיתים זמניות ולעיתים אין לי שום ברירה אלא לעשות ריסטרט לראוטר. שאר הפעולות, לדוגמה - קריאה, כתיבה, הזרמה עוברות בלי בעיות.כול המחשבים יכולים ליצור את הבעיה. ניסיתי להחליף את הראוטר, אותה בעיה חזרה גם בNETGEAR של בזק וגם ב-DLINK 2650U חלופי. ניסיתי גם להתייעץ עם התמיכה של בזק, אבל שם אמרו שאני הראשון שמדווח…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי שיש לו safenet האם הפינג שלכם גבוה ואתם מרגישים שאתם לא מקבלים את המיטב מהתעדוף החדש שלהם? היום תומך אמר לי שזה מה שגורם לי לפינגים גבוהים, היום השירות לקוחות סגור אבל מחר אני הולך להוריד את השירות ולבדוק איך זה מה הפינג שלכם למשל ל www.yahoo.com? שלי 170 אני מבקש שזה ממי שיש לו 014 ו10 מגה ומעלה+שירות safenet בעיקרון הסיבה שיש לי את זה, זה בגלל שהם הציעו את זה בחינם והנציגת שירות לקוחות חפרה לי שזה לא עושה כלום לחיבור
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים! האם קיים כרטיס רשת אלחוטי PCMCIA שנכנס לנייד ולא בולט החוצה ממנו? המון תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני לקוח (לא מרוצה) של נטוויז'ן ולאחרונה אני מוריד לאט מאתרים בחו''ל אז התקשרתי לברר ואחרי כ 20 דקות בטלפון הם הציעו לי לנסות חבילת GAMER שהיא אמורה בעיקר להוריד פינגים לחו''ל שזה עוזר במשחקי רשת אבל האם כדאי שאני - מישהו שלא מרבה לשחק משחקי רשת להתקין את החבילה הזאת שאולי תפתור את בעית ההורדה מחו''ל? ואה כן זה פלוס 20 ש''ח בחודש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר Edimax BR 6204WG. קנפגתי את הראוטר לפי המדריך ב-portforward.com, אבל מה שאני לא עושה, הפורטים לא נפתחים לי, לפחות לפי אתרים כמו זה: http://www.canyouseeme.org/. כרגע אני רוצה לפתוח פורט בשביל uTorrent. הוא כן מוריד אבל די לאט, ואין לי מושג למה. ספקית האינטרנט שלי היא ברק 013. אני מניח שהם חוסמים לי פורטים, אבל האם הם יכולים לעשות את זה גם אם אני משנה לפורט רנדומלי ומוסיף קידוד בתוכנה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
מישהו יודע מה נסגר עם אינטרנט זהב? גם לכם זה קורה? אין נחת מהאינטרנט המסריח הזה.... כל האתרים בארץ טסים אבל לחו"ל הקשר לא עובר, גם שכשאני עושה פינג אז יש "Request timed out"
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! אני יודע שמפסיקים משום מה לייבא את הנתב המעולה הזה... לי הספיקו החוויות עם אדימקס ואני מעוניין לקנות אחד כזה... מישהו יודע איפה ניתן למצוא אותו זמין במלאי? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מכם בבקשה המלצה על ראוטר אלחוטי טוב וכרטיס רשת אלחוטי טוב. ספקית האינטרנט שלי רוצה 1000¤ על רשת אלחוטית ואני רוצה לרדת כמה שיותר מהמחיר הזה אבל שהרכיבים יהיו טובים. עוד משהו, בשביל שתי מחשבים נייחים אני יכול להסתפק בראוטר אלחוטי ( שיחובר למחשב אחד ) וכרטיס רשת אלחוטי אחד ? או שצריך שתי כרטיסים לשני המחשבים + ראוטר אלחוטי ? תודה ולילה טוב
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות יש לי מחשב בבית ואני לא משתמש בו ואני רוצה להפוך אותו למחשב שרת ? האם זה אפשרי?? ומה אני צריך לעשות ? ואם יש מדריך לזה ??
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עושה פעולה מסויימת על אתר מסויים ומתגבשים בו נתונים על גבי העמוד אני חוזר אחרי חצי שעה ובודק את החומר כרגע נראה שחל איזה שינוי והעמוד מרפרש את עצמו כל כמה זמן ושאני חוזר אין חומר לעבוד איתו אני לא יודע האם זה מגיע מהצד של האתר עצמו שכופה עליי ריפרוש או משהו השתנה בדפדפן שלי במידה וזה ריפרוש כפוי יש דרך למנוע דבר כזה ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-