רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, יש לי בעיה במחשב שלי כל שעה בערך האינטרנט מתנתק ואז מופיע 2 חיבורי רשת 1.רשת, ללא גישה לאיטרנט 2.רשת לא מזוהה ללא גישה לאינטרנט בשניהם יש את אותו כתובת IP בהתחלה חשבתי שזאת בעיה בראוטר של הוט (Hotbox ) התנתקתי מהם ועברתי לבזק גם שם אותו הבעיה החלפתי ראוטר הוחלף כרטיס רשת ביטלתי את הכרטיס האונבורד פירמתי את המחשב החלפתי אנטי וירוס הורדתי את הדרייבר הכי חדש מאתר היצרן של הלוח אם אני כבר מיואש. יש תמונה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 32 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי 2 ראוטרים / מודים של netgear אבל מסתבר שבשביל ריפיטר אלחוטי צריך לבטל את האבטחה האלחוטית, דבר שלא מקובל. האם יש מכשיר במחיר סביר שנותן טווח מוגדל יותר ממכשירי בלאי של בזק של NETGEAR ? אני צריך עוד כמה מטרים של טווח (ולא יכול להעביר כבל).
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך ראוטר שיעבוד טוב עם hotbox ו30 מגה. האם עדיף לקנות מחנות או להזמין מספק? (בספק עולה 140 שקל)
-
- 21 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אתם בטח מכירים את הבעיה שנוצרת כאשר משתמשים בראוטר ובתוכנה eMule באותו הזמן... הבנתי שצריך לעשות משהו שנקרא Port Forwarding אבל אין לי מושג איך לעשות את זה עם ה Alcatel Speed touch Pro... אם למישהו יש מושג איך או מכיר דרך אחרת לפתור את הבעיה אני אשמח לשמוע...
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אולי לשים ראוטר בבית אבל אני מחפש ראוטר שיכול לעבוד במהירות של 1 GB בתוך ה LAN. כמובן שבכל מחשב יש לי כרטיס רשת מתאים לזה וכמובן שאני צריך את זה בשביל להעתיק סרטים ממחשב למחשב בקצב של דקה לסרט במקום 10 דקות לסרט יש הצעות - מראש אני מעדיף לא לשמוע משפטים שמתחילים במילים DLINK
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי שרת קטן ויש עליו windows server 2008 כל הקבצים של כל הבית מאוחסנים עליו אם זה מוזיקה סרטים מסמכים וכדומה ברצוני שיהיה לי גישה לשרת מכל מקום בעולם משהו יכול בבקשה לעזור לי לעשות את זה תודה רבה רן
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מזה כמה חודשים שאני נתקל בתופעה נורא מוזרה, במשחק, אם אני משחק ב LADDER ובוחר ב QUICK GAME או AT אין לי לאגים בכלל והכל עובד חלק, אבל! כשאני נכנס ל CUSTOM GAME הכל מקרטע ואני מקבל ספייקים וזה פשוט נוראי! מישהו מכיר את התופעה? חווה אותה? יודע על דרך פתרון? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהוא יכול להסביר לי איך אני מחבר שני מחשבים על ידי כבל של מדפסת ולהעביר איתו קבצים האם צריך הגדרות מיוחדות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל נציג שירות בבזק ובנטוויזן לא הצליח לפתור לי את הבעיות, אפילו שיחת וועידה עם שתי נציגים מהחברות לא עבדה. הסיפור מתחיל לפני כבשועיים שלוש שהאינטרנט התחיל לעשות בעיות להתנתק כמה פעמים ביום לפעמים מהיר לפעמים איטי ולפעמים פינגים מאוד גבוהים במשחקי רשת לפעמים לא. אני מפרסם את הנושא הזה בשעה 2 בלילה ולכן עומס זה לא נראה לי הבעיה. הראוטר חדש, הוחלף היום והוא מודל D-Link DSL-2650U התשתית בזק והספקית Netvision Trace Route לוואלה Tracing route to [url=http://www.walla.co.il]www.walla.co.il[/url] [192.118.82.140] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms BEZEQ [10.0.0.138] 2 190 ms 355 ms 276 ms 85-250-64-1.bb.netvision.net.il [85.250.64.1] 3 295 ms…
-
- 39 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה! אני מתלבט בין שלושה סוגי כבלים להעברה בתוך תעלת טלפון בצמוד לכבל של בזק. המטרה היא חיבור בין שני חדרים מרוחקים. לשם כך חשבתי על CAT6, CAT6a ו-CAT7. המחיר ממש לא פונקציה משום שאת כולם אני יכול להשיג באותו המחיר. העניין כאן הוא האם אפשר להעביר את הכבלים הללו, עם דגש על CAT7 שהוא המתקדם ביותר, דרך התעלה הזאת. להלן קישור לדגמי הכבלים כולל מפרט טכני (PDF בצד). CAT6 CAT6a CAT7 תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אני מנסה קצת להתחבר לכל האינטרנט ולהבין יותר, בויקיפדיה זה ממש לא ברור לי, אשמח לקבל הסבר על הדברים הבאים שרת NAT פרוטוקול TCP\IP UDP SMTP FTP מקווה שזה לא הרבה, תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב הנושא האמת קצת בנאלי כי לא ידעתי לתאר את השאלה במשפט. (: כרגע אני מחובר עם מודם של הוט (האמת יש לי שניים אחד לטלפון ואחד לאינטרנט) בחיבור קווי עם חייגן. אני מעוניין ברשת אלחוטית ולכן חשבתי לקנות ראוטר (חשבתי על tp link 1043 ).עכשיו, אני קצת מבולבל בכל הנוגע לנתבים השונים שתומכים בסוגי רשתות השונים (כבלים VS בזק).ברשימה הזאת מצויין שהנתב שעליו חשבתי תומך בשני הסוגים,אך לא בטוח שהבנתי מה זה אומר.. הוא תומך בחיבור פיזי לתשתית ? או רק בפרוטוקולים השונים?האם אני יכול לוותר על המודם של הוט לגמרי?אני מעוניין לקנות נתב שיתמוך בשניהם על מנת לשמור את האופציה של החלפת תשתית..בנוסף, הרשימה הזאת קצת ישנה, אם ידוע על מסקנות לגבי הנתב או יש המלצות חדשות לנתב מהסוג שאני מחפש אשמח ל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם האם קיים הבדל בין שתי התשתיות? קיום אני בהוט ללא תקלות,ובבזק אומרים שאני יכול לקבל בקלות עד 100 מגה כי אני גר מול המרכזיה הגדולה בעיר. האם שווה לעבור כלומר אהיה שיפור בגלישה?
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
שלום. כמה זמן זה לוקח לשדרג את המהירות ל 50 מגה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי שמח אם למישהו יש רעיון איך להתחבר עם ראוטר של 3COM לאינטרנט של 012 עם מודם כבלים של מוטורולה. יש 4 אפשרויות חיבור לגייטווי הזה: 1. Static IP 2. Dynamic IP Address 3. PPPoE 4. PPTP איזה סוג צריך לבחור ?? כשאני בוחר באפשרות 2 - Dynamic IP Address אז הראוטר מקבל IP מהמודם ואני לא מצליח לגלוש למרות שברואטר הגדרתי את שם המשתמש והסיסמא ואיזה כתובת IP אני אמור לתת לראוטר או למחשב שיזהו אחד תשני ?? תודה מראש לעזורים אם מישהו הצליח להגדיר אני ישמח לקבל פיתרון מלא ------------------------------------------------------ יש לי את הכתובות של: DNS PPTP SERVER ויש לי בעיה של ה INITIAL IP הוא כל זמן הוא נותן לי שהINITIAL IP יהיה כמו הPPTP SERVER רק שהסיומת היא אחד... ועדיין זה לא…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עברתי לספק אינטרנט שונה והאינטרנט פשוט לא עובד כאשר חומת האש (לא של מערכת ההפעלה, תוכנה) פועלת. רק כאשר אני מסמן אותה על Off, האינטרנט מיד חוזר. מיד אחרי חיבור המודם, חומת האש מזהה את ה IP שהמודם נותן למחשב, ומסמנת אותו כאיזור אינטרנט. האם אני צריך להגדיר עוד משהו בשביל שאוכל להתחבר לאינטרנט עם חומת האש עובדת?
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
כאשר תוכנת הטורנט צוברת תאוצה זה מה שקורה : לוג של ה tomato : Aug 28 03:29:41 ? daemon.notice pppd[22965]: Modem hangup Aug 28 03:29:42 ? daemon.notice pppd[22965]: Connection terminated. Aug 28 03:29:42 ? daemon.info pppd[22965]: Connect time 1625.4 minutes. Aug 28 03:29:42 ? daemon.info pppd[22965]: Sent 1287008187 bytes, received 2992093348 bytes. Aug 28 03:29:43 ? daemon.info pppd[22965]: Exit. Aug 28 03:30:27 ? user.info redial[22963]: WAN down. Reconnecting... לוג של המודם (טומפסון): Time Not Established Error (4) ToD request sent- No Response received Time Not Established Warning (5) DHCP REBIND WARNING - Field invalid in response Time Not Es…
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
שלום, כיום הרשת הביתית בדירה המדוברת בנויה כך: מודם/ראוטר חוטי (הדגם ברח מראשי, אוכל לברר אם יש צורך) המחובר אל הקיר ואליו מחובר ראוטר TL-WR1043ND של TP-LINK עבור האינטרנט האלחוטי. הציוד הנ"ל לא ניתן להעברה והוא יושב בחדר ממ"ד, על כן בעיות הקליטה. החדר ממוקם רחוק מן החלל המשותף של הדירה כך שבסלון כמעט ואין קליטה אלחוטית. אשמח לדעתכם על האופציות עליהן חשבתי, או לאופציות אחרות עליהן לא חשבתי: 1. יש כיום כבל רשת מוצלב שמחובר אל הראוטר האלחוטי וחוצה כמעט את כל הדירה אל חדר שסמוך לסלון. האם ניתן לחבר אליו (ואין צורך בכבל קשת רגיל) ראוטר נוסף/access point בהתחשב בכך שזו תהיה התחנה השלישית ברצף? (ראוטר קווי-ראוטר אלחוטי-ראטור נוסף/access …
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח לדעת האם הדגם הנמכר בחנות זיגזג2000 : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=199_190&products_id=4653 של הנתב המומלץ wrt45gl של לינקסיס הוא הדגם שאתם ממליצים עליו (גרסה 6 או משהו כזה ).. מה אתם אומרים? תודה רבה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי נתב של TRENDNET שהוא ממש גרוע, הנתב נמצא בקומה שניה בחדר מחשב (חדר קצת צדדי) ואני צריך שהתקשורת תגיע עד לסלון למטה. במחשב למטה יש לי אנטנה חיצונית גם של TRENDNET די גדולה ובכל זאת הקליטה שם היא 40% מעוניין בהמלצה לנתב טוב יותר וחזק יותר שיוכל להגיע עד למטה בטווח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים מחשב ראשי >< מחוברים אליו 2 מחשבים באמצעות כבל רשת . (בעבר הייתי מגדיר חיבור אחד וכל פעם היתי מחבר את אחד המחשבים פיזית) בשלושתם יש XP ( ואני מחובר ב ADSL ) במחשב הראשי הגדרתי באמצעות " הגדר רשת ביתי או רשת משרדית קטנה" ונוצר לי חיבור גשר רשת בעיה היא !! >> שכשאחד המחשבים מתכבה << הוא מנתק לי את האינטרנט במחשב הראשי !!! איך פותרים את הבעיה הזו???? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קורא את זה: https://hwzone.co.il/%D7%A0%D7%AA%D7%91-ac1900-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%9E%D7%92%D7%99%D7%A2-%D7%90%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%A7-%D7%94%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99/ ומצוין שם שהנתב תומך ב-IPv6, מה זה בעצם אומר ? שאני יכול להמיר את כל התעבורה ל-IPv6 ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בשוק הסיטונאי, בבזק בינ"ל. אציין כי אני מחובר דרך שירות DNS של unblock us. המודם שלי הוא פרטי, kasda kw5212 שעובד במצב Bridge בלבד והוא מחובר לראוטר edimax br-6478ac דרך פורט 1Gb שלו. יש לי עוד ראוטר מהדגם הזה שמשורשר בסלון. בשני הראוטרים מותקנת הגרסה האחרונה 2.20 של אדימקס מהאתר העולמי. לפני יומיים התחילה לי בעיה של פינגים מאוד גבוהים לשרתים בחו"ל. הפינגים שלי לשרתים באירופה של TF2 (בעיקר skial אך לא רק) היו 70-80. לפעמים הפינגים מתחילים ב100 ובמשך כ4 דקות עולים עד ל700 מילי שניות ומן הסתם לא ניתן לשחק כך. גם ב youtube מרגישים השהייה בטעינת סרטים אבל אין פריימים שנופלים ומהירות ההורדה יציבה. פינגים לאתר NRG כאן בישראל מתחילים…
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית שמחוברת דרך כבל רשת מוצלב המחשב שלי הוא השרת של האינטרנט בשתי המחשבים יש כרטיס רשת עכשיו יש לי אינטרנט בשתי המחשבים אבל אני לא יודע למה אין שיתוף קבצים! מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
המצב הוא כזה: שני מחשבים בבית - נייח ישן ונייד חדש, ראוטר DLINK ומודם ADSL שך בזק. יצרתי רשת אלחוטית וכך התחברתי לאינטרנט. עד אתמול הכל עבד מצויין. החל מאתמול בערב לא יכולתי לגלוש לאף אתר למעט גוגל :'( (גוגל עולה מצויין ועושה חיפושים והכל, שאר האינטרנט - אין). חשבתי שאולי יש בעיה לספקית - בזק בינלאומי אבל גם היום הסיפור חזר על עצמו. מחשב אחד עם XP עם FIREFOX ומע' של MCAFEE, המחשב השני עם VISTA עם EXPLORER ומע' הגנה NORTON . בשני המחשבים אותו דבר - רק גוגל עובד ושאר האתרים לא נגישים. כיביתי את חומות האש במחשבים ופתחתי ראוטר לגישה חופשית - לא עזר. כיביתי ראוטר אלחוטי וחיברתי אחד המחשבים ישירות למודם ADSL בחיבור קוי - כל האתרים עולים מצויין, שום בעיה. חזרתי לחיבור אלחוטי - …
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-