רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום אני גר בגן יבנה מושבה צמודה לאשדוד ואין אצלנו עדיין פריסה של ngn גם באשדוד אין לפי המפה של בזק בדקתי וראיתי שגם בערים גדולות כמו כפר סבא והרצליה אין למישהו יש מושג כמה זמן זה עוד יקח?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בסוף השבוע הקרוב, בלילה בין יום חמישי לשישי (26/3/2010), תעבור מדינת ישראל ל-"שעון קיץ". בשעה 2:00 בלילה השעון יוזז שעה אחת קדימה, השעה תהיה 3:00 וכולנו נפסיד שעת שינה אחת. כיצד משפיע המעבר על המחשבים והנתבים שלנו? כל התשובות כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=558
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי שני ראוטרים (משתמשת רק באחד, אבל שיתאים לשניהם במקרה שאחד יהרס) אחד הוא של 2.4GHZ 802.11g Linksys Wirelss-G השני הוא leve-one WBR-3406 11g מהידע המועט שיש לי אני מבינה שאני צריכה כרטיס רשת שיעבוד ב 802.11g הכרטיס הוא למחשב PC שיעמוד בערך7 מטר מהראוטר עם הגב של המחשב לכיוון הקיר (אני לא יודעת אם זה משנה באנטנה) אני מתכוונת להזמין עוד רכיבים מזיגזג אז חשבתי גם לקנות את זה אבל אפשר ממקום אחר אם יש משהו יותר זול אני יודעת שלא שמתי תקציב, אני לא יודעת כמה אני רוצה משהו שיאפשר גישה לאינטרט (מקסימום לראות סרטון בyoutube) ולהעביר קצבים ממחשב למחשב
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוא לוקח לי את כל רוחב הפס יש דרך לשלוט על הPS3 דרך המחשב?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
יש לי נתב DSL-2650U, כשאני רושם בתוך המודם שם וסיסמה של הספק אני לא מצליח להתחבר, אבל כשאני רושם בחייגן בשם 1@1 זה כן מתחבר לי. גם לאחר שאני מאתחל איתוחל קשה את הנתב ואני עושה חייגן במחשב אני מקבל שגיאה 651. וחשוב לציין שאין פה בעיה של הספק, כי במחשב אחר אני כן מצליח להתחבר עם השם וסיסמה. זה רק קורה בנתב הזה. ואי אפשר לומר שזה בעיה בנתב, כי עובדה לבזק 1@1 אני כן מצליח להתחבר. מה יכול להיות הבעיה? אולי צריך לעשות איזה הגדרה נוספת בתוך הנתב כדי שזה יעבוד מול הספק? אולי לעשות איזה גשר בין הנתב לחייגן?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כחודשיים בערך רכשתי LeveL One WBR6001 חדש, אחרי שבוע התברר לי שאני לא יכול להשתמש בביטורנט ולהפעיל שיחת וידאו במסנג'ר בו זמנית(ואני "צרכן" גדול של שניהם). ניסיתי להוריד את כמות החיבורים בביטורנט(בגלובלי שמתי מקסימום 35 ופר טורנט שמתי מקסימום 7), לאחר מכן גם התברר לי שגם ביטורנט נקי מטורנטים(בלי שום הורדה או העלאה כלשהי) גם גורם לבעיה הזו. ניסיתי לעדכן גירסא אך גם זה לא עזר. האם יש פתרון או שפשוט אצטרך לרכוש ראוטר חדש?(גם ככה בקרוב אני צריך לרכוש עוד ראוטר ולהחליט איזה מהם להפוך לAP) עריכה: איזה קטע, עברתי אתמול ל7 מגה עם חייגן, והבעיה נעלמה כאילו שלא הייתה, גם כשהביטורנט פתוח עם 6 הורדות ועוד כמות ענקית על ההעלאות, הכל עובד טוב(: אפשר לנעול את הנושא, אפתח חדש כ…
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח פורטים ע''י המדריך הזה : http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/MSI/RG54GS2/Battlefield_Bad_Company_2.htm אבל אנילא מצליח כי כל פעם שאני עושה save הוא עושה ככה : http://www.siz.co.il/my.php?i=mjknjwhojnlz.png ניסיתי לשים את הפורטים אחד אחד ורק אחרי שפתחתי את 80 ועשיתי save הוא לא עשה את הבעיה , בשאר הפורטים הוא עושה את הבעיה אני רוצה לפתוח אותם , מה הבעיה ?? עוד שאלה על הדרך, הקשבתי למישהו בפורום אחר שאמר לכתוב ב CMD את זה: netsh interface tcp set global ecncapability=disabled מה זה עושה ? זה טוב ? אם אני רוצה להחזיר למצב הקודם אני פשוט כותב enabled בסוף ?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי ראוטר LevelOne WBR-6001 http://global.level1.com/product_d.php?id=471 שדרגתי למהירות 12M (הוט+בזק בינלאומי) ולהפתעתי מהירות ההורדה עומדת (בממוצע) על 6-7 מגה בחיבור ישיר (מחשב מול מודם) המהירות היא כמו שהובטח. הקושחה מעודכנת לגירסתה האחרונה, איך יכול להיות שחיבור הראוטר מנחית ב - 5M!? יכול להיות שהראוטר לא תומך במהירויות כאלו? אם כן איזה ראוטר מומלץ?
-
- 24 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מחבר את המחשב לראוטר הוא מצליח להתחבר לאינטרנט אבל אי אפשר לגלוש. כל הזמן נותר הודעות על כתובות לא נכונות. בחיבור ישיר למודם ADSL אני מצליח להתחבר ולגלוש. בנוסף ממחשב נייד אחר אני כן מצליח להתחבר ולגלוש דרך אותו ראוטר. למישהו יש רעיון מה גורם לבעיה? תודה!
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
ההתחייבות שלי נגמרת בסוף החודש.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע אני עושה את הMCITP ומעוניין לחזור על הלאבים שנלמדים בשיעור בבית, הבעיה שאני מחזיק בווינדוס 7 הום פרימיום 64 (ברשיון עם המחשב הנייד) ואין אני יכול להתקין וירטואל משין על מנת להריץ את המכונות שמגיעות בקבצי VHD, לעומת זאת התקנתי vmware אבל לא מצאתי תוכנה אחת נורמלית להמרת הVHD לקבצי VMDK , עזרה בנושא תתקבל בברכה ......... התכנון שלי הוא להתקין על המחשב 2 מערכות הפעלה , XP 64 ו- 7 ultimate , את ה-XP אני מעוניין להתקין כי שם אני יודע בוודאות שהכל יעבוד נורמלי, ולאחר מכן אתקין במחיצה נוספת את ה-7 מה שיאפשר לי לעבוד עם דואל בוט ללא כל התקנה של תוכנה צד שלישי , אם למישהו יש רעיון פשוט יותר אני אשמח לשמוע, כי אני ממש לא מעוניין להתחיל פירמוטים דרייבים וכל הביג'רס מה אתם או…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפני כשבועיים הודיעה חברת סיסקו שהיא נוטשת את תחום ה-WiMax. בעוד שהתקשורת האלחוטית המוכרת לכולנו בשם WiFi מכסה טווחים הנמדדים במטרים, WiMax היא תקשורת אלחוטית לטווחים של קילומטרים. סקירה זו -- http://www.netcheif.com/Articles/WiMax-LTE/WiMax.htm -- היא מבוא בסיסי שנועד לספק הצצה על טכנולוגית ה-WiMax. בקרוב אני אפרסם סקירה על הטכנולוגיה המתחרה – LTE. בהזדמנות זו אני מזכיר לכולכם שניתן להירשם לקבלת עדכונים מאתר NetCHEIF ומהבלוג שלי במגוון דרכים המפורטות כאן -- http://www.netcheif.com/moreinfo.htm
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני משתמש בבית בJDOWNLAODER שלא מפסיקה להיתקע ולעשות צרות גם עם העדכונים של הג'אווה שנראה לי שהיא זו שעושה את הבעיות האם יש תוכנות אחרות ממלצות שמעתי על FLASHGET ו IDM אבל לא התנסתי בהם יש למשהו המלצות אני מוריד הרבה וצריך משהו שאני לא אצטרך לאפס ולסדר כל פעם מחדש בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר TRENDNET, הצפנתי אותו דרך WPA. לאחרונה האינטרנט מאוד איטי, האם זה יכול לנבוע מזה שמישהו בכל זאת הצליח להתחבר אליו? איך ניתן לברר זאת? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר קרוב, אני יושב בחדר עם נייד של DELL ו-PC עם כרטיס אלחוטי USB זול מצ'וקמק של LevelOne. הנייד קולט הכי טוב שאפשר. בנייח על הפנים. המהירות של כל הבדיקות רשת מראות חצי ואפילו פחות ממה שאני אמור לקבל. גם יש ניתוקים מדי פעם (נדיר). אם אני מסתכל בסטטוס רשת רואים שחצי מהזמן הוא על מהירות נמוכה, 1MBIT, 3MBIT כל הזמן זז. כשהייתי מחובר בכבל לראוטר כשהוא היה באותו חדר לא היו בעיות. בקיצור, אני צריך כ. רשת אלחוטי שיהיה איכותי! שום דרישה אחרת. הראוטר סה"כ 8 מטר מהמחשב, DIR 300 רגיל של DLINK. יש משהו איכותי שלא עולה יותר מדי?
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי , במשרד של אבי 3 מחשבים , שעד היום כולם היו על 750KB במחיר מופקע בלי ידיעה לאחר בירורום כנראה שנעלה את המהירות ל 10Mb עם תוספת אפסית בתשלום . עכשיו מדיבור עם בזק יש צורך להחליף את המודם ( שהוא בעיקרון גם ראוטר ) למודם שתומך ב 10Mb . המודם שכרגע יש שם הוא ECI B-FOCuS 270pr . מסיבוב קטן בהגדרות שלו לא נראה שהוא מוגדר כראוטר - מצרף תמונה שנראת לי קשורה לעניין תגידו לי אם היא עונה על הצרכים , או שצריך משהו אחר . אבל !!! בין המודם לשאר 3 המחשבים יש סויטץ' , עכשיו אני לא ממש יודע מה יהיה אם וכשנחליף את המודם . יש מודם ספציפי שאתם ממליצים ? האם יש צורך להגדיר משהו או לחבר וזהו ? בראוטר אני יודע שיש צורך להזין שם משתמש וסיסמא על מנת שהוא יחיג לאינטרנט , אבל מי מחי…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי את הכרטיס הזה למכירה ב120 שקל, הוא אמור להיות תואם אדימקס. יש סיבה כלשהי להתרחק או שאין מניעה לרכוש אותו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר RTA 1025. המחשב השני שמחובר דרך נתב אלחוטי, הכל עובד מצויין. במחשב שלי, שמחובר ישירות לראוטר, האינטרנט מתנתק ומתחבר מיד כל כמה דקות, לא מצליח להעלות אתרי אינטרנט, ואם הוא מצליח- אז רק את הרקע. התקשרתי בצהריים לספקית ובדקתי הכל, את התשתית ואת הראוטר ואת החיבור למחשב לראוטר, הכל עובד מצויין לדבריה והבעיה אצלי במחשב. בדקנו בעזרת הcmd, והיא טוענת שגם אצלה רשום שהחיבור תקין. חשבתי שזה אצלי, אז הרצתי המון בדיקות אנטי וירוס ורג'יסטרים של NOD32 וADAWARE, מצא כל מיני מזיקים אבל גם אחרי מחיקתם וריסטרט- לא עובד. איזה עוד פיתרון יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני תמיד היסטרי בכל הנוגע לעידכונים אולם שמעתי שעדכון הנתב יכול ליצור בעיה? אם לא היכן אוכל להוריד את העדכון?
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיות אינטרנט קשות ובאחת השיחות עם התמיכה טכנית נדהמתי לגלות כי לבזק יש את האפשרות להכנס לראוטר מתי שרק בא להם... קראו לי פרנואיד אבך אני לא אוהב את העובדה שהם יכולים לראות את כל ההגדרות שאני משנה בראוטר. הדרך לחסום אותם היא שינוי הסיסמא של המשתמש SUPPORT אבל אני לא ממש מצליח נכנסתי לראוטר ב TELNET וניסיתי לראות את הסיסמא אבל היא מוצפנת הייתי רוצה לדעת איך אפשר לאפס אותה או אם בכלל אפשר למחוק את היוזר הפקודה שניסיתי היא: passwd support new_password תודה
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר חזק במיוחד, עבור 2 קומות, בתקן N אתם מכירים משהו טוב יותר מהWRT160N? עדיפות לסוויצ' עם 1GB. (לחסוך את המוצר הקיים..) תודה
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום! יש לי אינטרנט 10M והסירטונים ביוטיוב נטענים ממש לאט. יש לי מודם חדש D-LINK של בזק. רציתי לשאול אולי צריך לפתוח PORT על מנת שהסירטונים יטענו מהר יותר? או שיש איזשהו פיתרון אחר? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים , ברשותי WIN 7 64BIT, ודבר מוזר קורה לי בעת הפעלת המחשב לאחר RESTART או SHUT DOWN מלא, שכאשר המחשב עולה האייקון של החיבור אינטרנט למטה מצד ימין למטה מופיע עליו האייקון של התמרור עם הסימן קריאה הזה, מה שנקרא בעבר ה"קישוריות מוגבלת או חסרה", ורק לאחר שאני עושה DISABLE-ENABLE ל- LOCAL AREA CONNECTION מסתדר האינטרנט וניתן לגלוש . רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע את פתרונה, כיוון שזה די מרגיז כל הנושא . יש לומר שהמחשב שלי הוא מחשב חדש שמחובר בראוטר לעוד 2 מחשבים שבשניהם פועל האינטרנט מצויין בלי בעיה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש למישהו כאן המלצה למתאם רשת אלחוטי שפועל טוב עם וינדוס 7? כי המתאם שלי ( כאן ) במילה אחת? חרא. כל הזמן מתנתק, עושה טובה שהוא מתחבר לרשת, קליטה חלשה ביותר, פשוט גרוע... ל EDIMAX אני לא מתקרב שוב. אני מפעיל את הביטורנט בלילה, הוא מחובר איזה שעה ואז כל האינטרנט קורס ( רק במחשב שלי )...
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אלהן אנשים! אז ככה, יש לי את המחשב שלי, ויש לי מחשב שרת ביתי שמשמש אותי כשרת WEB-DEV, שרת SVN, שרת גיבויים וכדומה. השרת מריץ אובונטו SERVER. השרת מקבל כתובת סטטית. כל הדבר הזה יושב ברשת פרטית מאחורי ראוטר (כאשר ראוטר הוא ה DG של שני המחשבים [ושל שאר המחשבים בבית]). ברצוני לגשת לשרת על ידי ה HOSTNAME שלו (הוגדר לו אחד כזה) מבלי לשנות את קובץ ה HOSTS של המחשב הנוכחי. האם דבר זה אפשרי? הראוטר שברשותי הוא tp-link tl-wr641g תודה רבה מראש, ושבת שלום!
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-