רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
האם יש בזה איזה סיכון לפגוע פיזית בכרטיס רשת או משהו כזה?
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אז זאת הבעיה בעצם פרצתי את האייפון ועברתי מסע תלאות עם זה.. שיניתי הרבה פעמים את הHOSTS FILE ובסוף השתמשתי גם בתוכנה בשם HOSTS MAN עכשיו ישלי אינטרנט במחשב (זה שהראוטר מחובר אליו) ובהגדרות הכל מופעל כמו שצריך (גם לא נגעתי שם והיה WIRELESS מקודם) , ואני אפילו מזהה את הרשת באייפון אבל כשאני מתחבר אליה (וזה מצליח להתחבר) עם האייפון אי אפשר לגלוש לשום מקום או לבצע אף פעולה שקושרה באינטרנט , האייפון מתחבר לרשת השניה שיש בבית ועובד בצורה חלקה... ההנחה שלי היא שדפתי משהו עם הHOSTS FILE , אבל גיביתי אותו ועדכנתי מחדש ושום דבר לא פועל... מה לעשות? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, ברשותי חלונות 7 עם תצורת הרשת הבאה: כרטיס רשת 1 מחובר ישירות לאינטרנט כבלים כרטיס רשת 2 מחובר לנתב ולשאר הבית דרך הנתב. כמו כן הגדרתי לו כתובת ידנית ללא Gateway כדי שלא יביא לי אינטרנט מהנתב שגם הוא מחובר לאינטרנט אך ADSL 7 מזהה לי את 2 כרטיסי הרשת כ Public network כאשר אני זקוק שהכרטיס המחובר לאינטרנט יהיה Public והכרטיס של הנתב יוגדר כ Home. מצורפות תמונות. יש למישהו מושג ? * מצאתי את הסיבה שהוא לא נותן לי לשנות. אם אני מגדיר לכרטיס כתובת ידנית הוא לא מאפשר לי לשנות את סיווג הרשת רק כאשר היא נקבעת אוטומטית. השאלה למה ?! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי רשת אלחוטית עם נתב של אדימקס br-6024wg מחשב הראשי (נייח) יש לו ווינדוס 7 עם 64 ביט.. ועוד מחשב נייד שיש לו ווינדוס 7 עם 32 ביט.. אני מנסה ליצור קבוצה ביתית במטרה לשתף קבצים ברשת בין שני המחשבים.. לאחר שיצרתי קבוצה ביתית במחשב הניייח, ישנה בעיה במחשב הנייד שאני לא רואה סימן של הצטרפות לקבוצה הביתית הקיימת. הוא פשוט לא מזהה לי את הקבוצה הביתית הקיימת , ישנה רק אפשרות ליצור קבוצה ביתית חדשה.. משהו יודע מה הבעיה פה? וכיצד אני יוכל לראות את הקבוצה שיצרתי עם המחשב הנייח במחשב הנייד? שניהם על אותו ראוטר ואותו רשת.. ראיתי הרבה מדריכים באינטרנט לגביי זה ובאף מדריך לא מוזכרת הבעיה הנ"ל.. כי האפשרות של צירוף לקבוצה ביתית צריכה להופיע אוטומטית לאחר יצירתה,…
-
- 10 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי את הראוטר של 3COM הבעיה היא שניסתי לעדכן לו גרסא אבל ההתקנה נתקעה והוצאתי אותו מהחשמל ועכשיו נראה לי שאין בו גרסא כי המחשב מזהה או כ unidentified network האם יש דרך להחיזר לו קושחה כלשהי? אול דרך הכפתור RESET? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רצוי ראוטר זול ככל האפשר. בסביבות ה200-300 שקל מקסימום(חריגה עד 400 מקסימום) 2 מחשבים יחוברו (אופציה ל 3 או 4 בעתיד)- אחד בחדר שלי ואחד בחדר מרוחק באופן אלחוטי. העברת קבצים - אני מעוניין שתהיה תיקייה משותפת לשני המחשבים. השימושים העיקרים של כל מחשב שני המחשביםי - הכל. הורדת משחקים, צפייה בסרטונים ב YOUTUBE, גלישה לצורך חיפוש מידע, FACEBOOK, משחקי רשת. המחשב המקומי יחובר באמצעות כבל ETHERNET או USB למודם. המחשב המרוחק באמצעות כרטיס PCI או מתאם USB כדי ליצור קשר אלחוטי עם הראוטר. תשתית בזק. מודם שקיים כעת אצלי AZTECH 600E דרישות מהראוטר - מהירות סבירה של אינטרנט במחשב מרוחק ומהירות מירבית במחשב המקומי. - גישה של המחשב המרוחק לתיקייה ספציפית במחשב המקומי. - מאפשר פתיחת פורטי…
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי בנייח ואני לא משתמש בו כי אני מתחבר לראוטר שנמצא בחדר אחר בחוט. האם ניתן להפוך את הכרטיס רשת שלי למיני ראוטר ככה שהקליטה האלחוטית בחדר שלי תיהיה גבוהה יותר כי יש לי גם לפטופ תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב הקמתי רשת ביתית עם נתב +כרטיס רשת usb מנסה לשתף את הרשת אנני מצליח למרות שסימנתי את המחיצה בשיתוף אני מעלה תמונה הייתי רוצה שמחשב mdmm יהיה מסוגל לראות מחיצה שנמצאת על המחשב mdmmm תודה [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה, זאת החבילה: טריפל Mega * טלוויזיה רב-ערוצית: חבילת הסטנדרט וכל חבילות תוכן אקסטרה. * תשתית אינטרנט מהיר במהירות 12Mb/1,000Kb. * קו טלפון מתקדם במסלול "דבר Extra".י 1000 דקות חינם כל חודש לטלפונים ו 35 אג' לדקה לסלולר. * ממיר Magic וממיר V.O.D ללא תשלום. * רשת אלחוטית ללא תשלום חודשי. * ספקית תוכן 013 נטוויז'ן במהירות 12Mb ב- 85 ש"ח כל זאת רק ב-403 ש"ח בחודש. זה שווה ? יש משהו יותר משתלם ?
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם. בעוד ימים אחדים ההתחייבות לנטוייז'ן תסתיים והם ממהרים להציע דברים מוזלים על מנת להשאיר אותי לעוד שנה. אני דווקא שוקל לעבור לבב"ל מאחר ושמעתי מחבריי שהוא "הכי פחות חוסם" פורטים. מטרה עיקרית של האינטרנט הינה להורדות וגלישה, טיפה גיימינג. מהירויות גלישה אצל נטוויז'ן בדרך כלל סבירים, אך לפעמים מהירות צונחת משמעותית בהורדות (טורנטים) (ואני יודע איך מורידים ומה הטורנטים הטובים) שזה קצת מחשיד, וגם במשחק BF2 אני בקושי מצליח להתחבר לשרת עם ממוצע של 150, שזה לא משהו. 1. אז הינה הדילמה : נטוויז'ן מציעה חבילה (ספק + תשתית בזק) של 10 מגה + IP GAMER באותו מחיר שמציעה בב"ל 8 מגה רגיל. 2. האם IP GAMER יתרום משהו מעבר לפינגים נמוכים יחסים במשחקי און ליין לחווית גלישה רגילה או…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם ניתן לחבר כמה מחשבים למודם סלולרי? החיבור של המודם למחשב הוא חיבור usb וברשותי ראוטר עם כניסת רשת. הדבר אפשרי? מישהו ניסה? כמה האינטרנט יציב במודמים הנ"ל, כשהכוננה אינה לאיכות הקליטה, אלא לניתוקים מסיבות אחרות? תודה.
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
המחשב שלי בו מותקן מדיה סנטר מחובר עם כבל לאחד הפורטים בראוטר סוויץ של בזק... בפורט אחר מחובר סוויץ נוסף אליו מחובר עם כבל ps3. אני יכול לגשת עם ה ps3 לאינטרנט בלי בעיה,אבל כשאני מחפש מדיה סרבר ברשת ה ps3 לא מוצא אותו,והמדיה סנטר במחשב לא מוצא את ה ps3 היות והם מחוברים לשני סוויצים שונים,המחוברים ביניהם אשמח לעזרה yair0009
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
סימנס של בזק SL2-141
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
האינטרנט מתנתק ומתחבר כול 2 שניות כשהמחשב דלוק ניסית WIN7 ו WIN XP (מקורי!) כשהמחשב מכובה המנורה בראוטר לא נדלקת ונכבת כשהמחשב דלוק כול שניה קופץ חלון בצד ואומר אינטרנט מחובר אינטרנט מנותקאינטרנט מחובר אינטרנט מנותקאינטרנט מחובר אינטרנט מנותקאינטרנט מחובר אינטרנט מנותק זה מפריעה ל מאוד כשאני משחק ב C&C4 (מקורי!) כי זה כול הזמן זה יוצה לי ומבקש להירשם מחדש ולא שומר את השלב בנוסף ה MP לא עובד :pissed: אני מבקש שתעזרו לי לפתור את הבעיה לפני שפסח ניגמר כי זה ממש ממש מעצבן כשאני קונה משחק חדש ויש לי מחשב טוב מאוד ואני לא יכול לעשות כלום. המפרט שלי מעבד Q6600 לוח אם MSI G31 כרטיס מסך HD4850 GDDR3 512 MB כרטיס רשת מובנה ללוח אם תודה .
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני ממש לא יודע מה לעזור לזקוק לעזרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבי XP . מסיבה שלא ברורה לי וגם לא בעקבות מה, מחשב אחד (שלהלן נקרא לו 1) הפסיק לזהות את חברו ברשת. לעומת זאת המחשב השני (שלהלן נקרא לו 2)רואה ומשתמש בכל ה- SHARES של מחשב 1 וגם אפשר להשתמש במדפסת של מחשב 1. במסך דוס אפש לבצע פינג ולקבל תגובה טובה בשני הכיוונים - כלומר הבעיה היא בעית רשת וורקגרופ. כשלוחצים על "view workgroup computers" במחשב 1 אין תגובה . וזו נראית לי הבעיה . כשמריצים RUN \\m1 מתוך מחשב 1 מתקבל NO NETWORK PROVIDER ACCEPTED THE GIVEN NETWORK PATH כלומר המחשב 1 לא רואה גם את עצמו בזמן שמחשב 2 רואה אותו תקין לגמרי. יש למישהו רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי ראוטר זרוק שאין לי בו שימוש וגם מחשב די חסר שימוש. הרשת אצלי בבית היא רשת אלחוטית (משום מה עם כבלים אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט, בעיה, אבל לא ממש חשובה) ולמחשב הזה אין כרטיס רשת אלחוטי, על כן אני צריך לחבר אותו עם כבל. עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה לחבר אותו לראוטר ולהגדיר את הראוטר כנקודת גישה למחשב הזה כדי לחבר אותו לרשת האלוטית. אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך לעשות את זה, אם זה בכלל אפשרי עם הראוטר הזה... הראוטר הוא netgear wgr614v9 צירפתי תמונה של הרשת הקיימת ובאדום מסומן המחשב והראוטר שאני רוצה להוסיף אני יודע שלקנות כרטיס רשת אלחוטי יפתור הרבה בעיות, אבל אין לי יותר מידי כסף לבזבז על סתם שטויות, ואם אפשר לפתור את הבעיה עם מה שיש בבית, אז למה לא? [a…
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שאני עושה cmd -> ipconfig וכשאני נכנס ל whatismpip.com אני רואה 2 כתובות שונות ( באתר אני רואה את הכתובת שהייתה לי לפני הראוטר) מישהו יכול להסביר את העניין ?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי Wireless access point של חברת EDIMAX מדגם EW-7206APg. ניסיתי להתקין אותו לפי ההוראות שהיו בחוברת אבל לא כ"כ הבנתי מה לעשות.. מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך מתקינים את זה?? ??? וחג פסח שמח וכשר
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רכשתי לפני שבועיים בRSM כרטיס רשת אלחוטי של חברת TP-LINK WN353GD בהמלצתו של המוכר... אני רכשתי אותו ב100 ש"ח בעוד מוכרים אותו בחנויות המתחרות ב60 ש"ח!!! http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=99360-353-00 הגזמה פרעית... מילא המחיר אבל גם הקליטה שלו על הפנים. הלאפטופ הישן שלי מלפני 5 שנים (כן כן...) קולט יותר טוב חתול בשק או מה? 1- בכל מקרה, אני מתכוון לתקן את המעוות. יש כרטיס רשת אלחוטי לנייח מומלץ כלשהו?
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית מחשב נייח ומחשב נייד. שניהם מחוברים לאותה רשת, כשהנייח מחובר פיזית לנתב אלחוטי והנייד מחובר אלחוטית. אין שום בעיה עם האינטרנט והכל טוב ויפה. בנוסף יש לי שיתוף במחשבים והכל ובדרך כלל אני אכן מצליח לגשת ממחשב למחשב, לראות קבצים, להזיז אותם והכל! משום מה אחת לכמה זמן כשאני מנסה לגשת ממחשב למחשב מופיעה לי הודעה שאין הרשאות! (מצורף) ממש מוזר העניין והפתרון היחיד הוא להפעיל מחדש את המחשבים (לפעמים את שניהם ולפעמים רק אחד מהם). בקיצור תמוה ולא ברור, לא פעם ראשונה שזה קורה לי... אני נתקל בעניין הזה די הרבה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי! תודה רבה וחג שמח!! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לעשות רשת אינטרנט אלחוטית ביתית בין שני מחשבים נייחים. 1. יש לי מודם B-focus 270 של בזק. לאיזה להחליף ? 2. איזה ראוטר מומלץ לקנות (אין הגבלה של מחיר או דרישה לביצועים וירטואוזיים) ? 3. כרטיס רשת – USB או כזה שנראה כמו קונוס על המחשב ? מה הכי נמכר (בהנחה שהיקף מכירות מעיד על איכות) ? מה המלצותיכם? תודה מראש !
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני יומיים עשיתי מנוי פרימיום לחודש. עובד ממש טוב על המקסימום היום הורדתי והורדתי ופתאום זה נגמר בדקתי וראיתי שיתרת מכסת ההורדה שלי קרובה לאפס מישהו יודע איך בנוייה השיטה של מכסת ההורדות ?
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני נמצא בחבילה של 2.5MB הרבה זמן והיום אני פתאום שם לב שהמהירות הורדה מאוד איטית, אני נכנס ל-speedtest וזה מה שאני מקבל: הUPLOAD בסדר אבל ההורדה ממש איטית פעם זה היה 2.53 עוד מישהו נמצא בחברות האלה ונתקל בבעיה? ומה אפשר לעשות חוץ מלהתקשר ולשמוע שזה "בעיה אצלי" או שהם "מטפלים בבעיה"?
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני מתנצל אם ההודעה לא קשורה לפורום הספציפי הזה. יש לי ראוטר מודם Siemens sl2-141 שמחובר למחשב חוטית, לאחרונה עשיתי חשבון פרימיום לראפידשייר. אני שם את ההורדות שלי דרך תוכנת Internet Download Manager או דרך Free Download Manager שיתחילו בשעה 03:00 בבוקר, אך תמיד שאני קם בבוקר ומצפה לראות שהם יסתיימו אני רואה שהוא באמצע הפסיק,עכשיו הנורות של המודם בסדר גמור,אני יכול לגלוש אבל לא יכול לעשות Resume להורדות עד שאני מכבה את המודם ומדליק או עושה ריסט,זה די מייאש ניסיתי מנהלי הורדות אחרות דיברתי עם הספקית אינטרנט ובזק שהם התשתית הכל אצלהם בסדר ושאני פותח תוכנה אחרת כאשר אני קם בבוקר ורואה שההורודת לא הסתיימו הוא אומר לי שאין מספיק זיכרון כדי להפעיל תוכנה זאת בבקשה …
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-