רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, אני זקוק לנתב חדש ואשמח לעזרתכם לבחור בין מספר דגמים שהתכנסתי אליהם. דרישות: * יציבות, יציבות, יציבות - חשוב לי מאוד שלא יהיו ניתוקים והביצועים יהיו טובים * אין צורך ב-MESH * שימוש: יחובר קווית למחשב נייח ואלחוטית לשתי טלוויזות (+שני ניידים). גיימינג מזדמן, אינטרנט והרבה צפייה בוידאו (יוטוב/נטפליקס ב-4K) הנתב יחובר לנתב BE של בזק שמשמש כנתב ראשי. אני אגדיר אותו באחד משני מודים (עוד לא סגור עד שלא אנסה): 1. ACCESS POINT - אכבה את ה-DHCP ואתן ל-BE לנהל הכל (קונפיגורציה פשוטה יותר) 2. Router - אגדיר את אחת הרגלים של הנתב מול BE עם כתובת IP שה-BE מחלק. והצד השני ינוהל ע"י הנתב מול הציודים בבית שלי עם טווח כתוב…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני נמצא כרגע בארה"ב ואני צריך להביא לבית ראוטר שיעביר את האות בצורה טובה יותר מראוטר g , כי האות עובר בבית שלי אך חלש. יש לי אפשרות לקנות כל ראוטר שהוא, וחשבתי על ראוטר של linksys wrt600n + 2 מתאמים usb600n . האם הראוטר הנ"ל איכותי ושווה קניה??
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו אמר פה שיש קרינה מסוכנת אולי, אבל זה לא בטוח בדיוק כמו נורא הפלאפונים. בכל מקרה, אם הכרטיס רשת האלחוטי רחוק ממני באיזה מטר, זה כבר לא מסוכן? כי כעקרון גם פלאפון זה לא מסוכן עם לא מקרבים אותו ממש לגוף, אז אני לא חושב שצריך להיות הבדל עם כרטיס רשת אלחוטי.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי ראוטר של רוטאל RTA-1025W. רוצה ליצור חיבור אלחוטי של HTPC מהסלון לראוטר שנמצא כ 10 מטר מהסלון. האם המרחק בעייתי? יש קירות גבס בדרך. מה עדיף? כרטיס PCI או USB? אם כבר אז אני מניח שעדיף לקנות כרטיס בתקן N. על איזה דגם של אדימקס אתם ממליצים?[br]פורסם בתאריך: 25.02.2010 בשעה 14:48:26 דרך אגב, מערכת ההפעלה היא WIN7.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל הנחיות לכל שלבי התהליך. תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקבל connected כשאני מתחבר wireless לראוטר, אני מקבל IP Address , Subnet MASK , Default gateway תקינים. אבל הוא לא מתחבר לרשת דרך פיירפוקס ולא מתחבר לסקייפ... ממש מוזר ! אני "קונה" כתובת מהראוטר תקינה ולמרות ה-connected אני פשוט לא מקבל אינטרנט... יכול להיות שהספק או התשתית פגומה ? אפילו שהכתובות כביכול תקינות ? :'( תודה על כל עזרה !!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד היום הנקודה שהראוטר היה מחובר קיבלתי 86-88 מגה, עכשיו העברתי מיקום לנקודה שחשמלאי עשה היום ואני מקבל בקושי 20 מגה. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ומחשב שולחני המחוברים בניהם באמצעות רשת בפרוטוקול שיתוף פשוט של מיקרוסופט. על שני המחשבים מותקנת מערכת הפעלה Win XP Pro . אני מעוניין בתוכנה או בקובץ אצווה או בכל דרך אחרת לסנכרן תיקיות מסויימות בין שני המחשבים (דוגמאת : Favorites, My Documents ועוד). מישהו מכיר , שמע או יודע איך מבצעים זאת כאשר כל הנתונים נשמרים על המחשבים עצמם (ללא שרת ). בברכה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אינטרנט 5 מגה (תשתית של HOT ונטוויז'ן ספקים) בדירה ואנחנו 3 שותפים המשתמשים בו. יש לנו מודם Motorola של הכבלים וראוטר Edimax. מסיבה כלשהיא בימים האחרונים יש איטיות מחרידה בגלישה לאתרים (ישראליים בעיקר) ואני לא מצליח לאתר את הבעיה. שלחתי פינג לאתר וואלה ואתר YNET כי הם אתרים ישראליים והפינג אליהם הוא כ-2,500ms במקרה הכי גרוע, בממוצע כ-800ms. אף אחד לא גולש לי על הקו כי יש סיסמא, אף אחד לא מוריד כלום (המחשבים של השותפים סגורים בכלל כרגע), והאיטיות היא גם במחשבים של השותפים (שוב אף אחד לא מוריד כלום) מה שניסיתי לעשות זה לחבר את המחשב שלי ישירות למודם ובדקתי פינגים, הפינגים עדיין היו גבוהים. התקשרתי לחברת HOT והם לא מצאו שום בעיה על הקו ומבדיקה איתם מה…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך את עזרתכם חבריה ברשת הביתית שאני בונה של 1GIGA. ההורים בנו בית חדש בו ביקשתי מהחשמלאי שיתקין לי בכל חדר נוקודות תקשורת כמובן שהצנרת נפרדת מצנרת החשמל. זאת כדי להתשמש בנקודות האלו כדי להתקין בהם שקעים של RJ45 שקעים של טלפון ושקעים של כבלים או יס. התוכנית של היא לנתב לכל חדר כבל של CAT7 לחבר אותם לשקעי RJ45 ולרכז את כל הנקודות לנקודה אחת שבה ישב ארון תקשורת שירכז את כל הכבלים. כרגע אני עומד בכך שיסיימתי לנתב את כל כבלי ה CAT7 שקניתי 300 מטר עלו המון 2500 שקל ל 300 מטר. ניתבתי וחיברתי אותם לשקעים שקניתי שקעי גיביס של RJ45 גם לא כל כך זולים. עכשיו כל הכבלים התרכזו לנקודה אחת ופה אתם נכנסים לתמונה. עכשיו הבנתי שיש מכשיר שמגשר בין הכבלים לראוטר או הסוייץ' זה נכון ? ראיתי ב…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים ברשת הביתית. נקרא להם AB CD ו EF. הגדרתי שיתופים בכולם, וכמעט הכל עובד בסדר. השיתופים על AB ו CD עובדים. הם יכולים לגשת אחד לשני בלי שום בעיות והכל בסדר. הבעיה מתחילה ב EF. מתוך EF ניתן לגשת לשיתופים של AB ו CD, אבל לא להפך. AB אומר לי שאין גישה בכלל למחשב כשאני מנסה להכנס לשיתוף. CD מבקש ססמא (אין ססמא). רק אם אני נכנס ליוזר ה Administrator הוא סוף סוף מוכן לקבל את זה שיש שם שיתוף. כמובן שאני לא רוצה לעשות את זה דרך ה Administrator אלא דרך היוזר הרגיל מבלי ססמאות ובלי כלום. מיותר לציין שהמחשב מגיב יפה לפינגים, והאינטרנט דרכו עובד. ניסיתי לחפש משהו של הרשאות, אבל לא מצאתי. מה עושים?[br]פורסם בתאריך: 14.07.2008 בשעה 18:20:40 עוד כמה פרטים שאולי יעניינו - המח…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ראשית אפתח ואומר שעברתי על די הרבה עמודים פה בפורום של ייעוץ והכוונה. בכל זאת אשמח לעזרה. יש לנו אינטרנט של הוט 10/12 מגה (לא זוכר בדיוק) וטלויזה של YES, השירות VOD של יס פעם עובד ופעם לא, הזמנו טכנאי של יס והוא אמר שהמקור לתקלה הוא הראוטר. הוא אמר שנתקל בזה בכמה בתים ותמיד התקלה שם - לא מצליח לקבל IP כמו שצריך. יש לי ראוטר של Linksys WRT54G2. אשמח לדעת איזה ראוטר מומלץ גם אם אשדרג את מהירות האינטרנט בעתיד וגם שיתאים לעבודה בחצר הבית (הלינקסיס היום עושה את העבודה בקושי) טווח מחיר עד 300 ש"ח מומלץ פחות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי משתמש ב TORRENTLEECH, משם אני מוריד שנים כבר 1 וחצי טרה כולל העלאה דומה, אבל בחודשים האחרונים האינטרנט אצלי פשוט לא מעלה כלום כמעט, התקנתי מחדש את התוכנה הורדתי שוב עדכנתי ואין לי מושג מדוע זה ככה. מדובר ב U-TORRENT העדכנית. כל הקבצים שאני מנסה להעלות הם חדשים ובעלי הרבה דרישות. מישהו מכיר את התקלה / בעיה ויודע איך אני יכול לשנות את זה? החיבור שלי הוא ל 012 ספק ואינטרנט בזק בינלאומי 16MB.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלוב רב,אני מעוניין לקנות רשת אלחוטית למחשב ואני לא יודע מאיזה חברה לקנות בדיוק. אני צריך המלצה לקניית רשת אלחוטית מחברה טובה,לא משהו יקר,שזה בערך יתמוך ב-54 מגה בייט אינטרנט. תקציב:לא יותר מ-100 ש''ח. חנות:תמליצו לי בבקשה מ-TMS כי משם אני קונה. שהרשת האלחוטית תהיה טובה ורגילה,ולא משהו יקר ורציני. תודה לעוזרים מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין מתאם קווי לבין מתאם קווי על רשת חשמל? (חסרונות ויתרונות גם) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני מספר דקות פרסמתי באתר NetCHEIF מדריך חדש -- בדיקת ביצועים קווית ואלחוטית ברשת הביתית. המדריך הזה מתאר את האופן בו נבחנים הביצועים והעמידות של הנתבים הנבדקים על ידי. בדיקת הביצועים האלחוטית נעשית באמצעות התוכנה iperf ובמדריך מתוארת המתודולוגיה בה אני משתמש בפרוטרוט. בדיקת העמידות של הנתב בעומס חיבורים נעשית באמצעות uTorrent וגם לגביה יש הסבר מפורט במדריך. http://www.netcheif.com/Articles/HomeNetPerf/HomeNetPerf.htm
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני לא בטוח אם זה המקום הנכון, אם לא אני אשמח להפנייה לפורום הנכון לפתוח את הדיון הזה. אני מעוניין להרים מסיבת רשת בסדר גודל של 100+ אנשים, ואני צריך אדם שיעזור להריץ את האירוע מבחינת הבאה של ציוד, הקמה ותחזוק של רשת ואינטרנט במקום. אני בעיקר מעוניין להבין במה זה כרוך ולקבל הצעת מחיר. אני אשמח לתת את המייל בפרטי להמשך התכתבות.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, אני אספר את הסיפור בקצרה: הייתי צריך לנתק את המחשב (וביחד את הכבלים של האינטרנט) וחיברתי אותם מחדש. שחיברתי, האינטרנט לא עבד, כל הנורות שצריכות לדלוק, דולקות (בראוטר ובמודם). והוא רושם שהאינטרנט מחובר במחשב. אבל לא ניתן לגשת ל192.168.1.1 - default gateway של הראוטר. המודם שאני משתמש בו הוא: Aztech DSL-600E (מבזק). חיברתי בהתחלה לראוטר בטעות power של 7.5 output, במקום 12V שיש לחשמל המקורי שלו, אבל הוא נראה עובד תקין (מבחינת נורות) והזיהוי במחשב. אני כרגע מחובר דרך המודם בלבד (ישירות למחשב), ככה שיש לי אינטרנט אצלי במחשב, אבל לכל שאר הבית אין אינטרנט (כי הראוטר לא משחק תפקיד בעצם). זה פוסל כמה אפשרויות, המודם לא הבעיה לדעתי, מה אני יכול לעשות? תודה מראש. אני מצרף תמ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לראוטר 4 פורטים + מודם ADSL מובנה, לצורך שדרוג רשת שכרגע פועלת באמצעות ICS. ראיתי מוצרים כאלו של מספר חברות (Edimax, DLink ועוד), ורציתי לשמוע מכם המלצות על המוצר הכי טוב מהם (מבחינת נוחות השימוש, פונקציות וכו'), עם גג מחיר של עד 400-500 ש"ח. תודה שי
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח להתחבר לשרתים באימיול, הוא כל הזמן מודיעה לי שהשרת מלא או שעבר זמן מוגדר לניסיון התחברות. אני מחובר דרך כבלים ו 012, וראוטר edimax 6204wg, מוגדר על הפניית פורטים, החיבור מוגדר ל static ip הפורטים הם 5773 ו 5783 פתחתי את הפורטים גם בפיירוול של וינדוס, ובבדיקת פורטים של אימיול הוא מודיע לי שהפורטים בסדר. מה זה עוד יכול להיות? יכול להיות שה nod32 או ה spyware doctor חוסם לי את הפורטים? אריאל
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי קצת עליו באתר ואני מנסה להתחבר אליו דרך הכתובת 10.0.0.138 וקופצת לי ההודעה של שם משתמש וסיסמה אני ממלא בשני השדות admin ומשום מה הוא לא נותן לי להכינס להגדרות שלו. ניסיתי לעשות לו ריסטים והחזרה להגדרות יצרן ומה לא כל מה שיצא מזה זה רק האשף התקנה של בזק שמגדיר אותו אוטומטי וזהו. מישהו משער אולי מה הבעיה? דרך אגב חשבתי אולי בגלל שהרשת מאובטחת עם סיסמה אז אולי במקרה זה משנה את הסיסמה לסיסמה שאני בוחר באשף של בזק אז במקום admin רשמתי בסיסמה את הסיסמה שלי ולא עבד וגם ניסיתי כשהרשת לא מאובטחת. ואם למישהו היה ספק אז את כל הניסיונות עשיתי כשאני מחובר עם כבל לראוטר ולא בצורה אלחוטית. אני חייב עזרה למה אני משתגע כבר יומיים. תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נשרף לי השנאי, איך אני יודע איזה שנאי לקנות? אני לא בבית...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבאג שנמצא במודם הזה ? למישהו יש בכלל נסיון כלשהו איתו ? שתפו אותנו ... ???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מודם של בזק ש"פרצתי" בזמנו (לפני כמה שנים) לראוטר + חיברתי אליו SWITCH. איך אני יודע אם הוא דפוק ואני צריך לקנות חדש ? כי האינטרנט שלי לא זז בגלישת אתריים, לפעמים הוא מעלה לי חצי אתרים ושלא נדבר על הבעיה הכי גדולה והבלתי נסבלת שכל פעם מחדש באמצע משחק בפוקר בפייסבוק הוא מתנתק לי מהשרת ואני מפסיד שם צ'יפים :-X אני ב-ADSL 5 MB + בזק. תודה רבה והמשך שבוע טבו
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית שאליה מחוברים אני ואח שלי.. ברשותי ראוטר של 3COM מהדגם האלחוטי אבל ללא המודם .. אני משתמש במודם שקיבלתי מבזק כמובן B312+ בשבוע האחרון התחילו להופיע לי קפיצות של פינגים גבוהים בשרתיי משחק שאני משחק בהם.. באירופה ואפילו בישראל עשיתי לי ולאח שלי בדיקות מקיפות של וירוסים ו SPY WARES בעזרת מספר תוכנות מצאתי כמה SPY WARES אבל העפתי את כולם והבעיה ממשיכה.. דיברתי עם בזק ונמצא כי הקו שלי תקין למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-