רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי אינטרנט 5 מגה (תשתית של HOT ונטוויז'ן ספקים) בדירה ואנחנו 3 שותפים המשתמשים בו. יש לנו מודם Motorola של הכבלים וראוטר Edimax. מסיבה כלשהיא בימים האחרונים יש איטיות מחרידה בגלישה לאתרים (ישראליים בעיקר) ואני לא מצליח לאתר את הבעיה. שלחתי פינג לאתר וואלה ואתר YNET כי הם אתרים ישראליים והפינג אליהם הוא כ-2,500ms במקרה הכי גרוע, בממוצע כ-800ms. אף אחד לא גולש לי על הקו כי יש סיסמא, אף אחד לא מוריד כלום (המחשבים של השותפים סגורים בכלל כרגע), והאיטיות היא גם במחשבים של השותפים (שוב אף אחד לא מוריד כלום) מה שניסיתי לעשות זה לחבר את המחשב שלי ישירות למודם ובדקתי פינגים, הפינגים עדיין היו גבוהים. התקשרתי לחברת HOT והם לא מצאו שום בעיה על הקו ומבדיקה איתם מה…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! אני יודע שמפסיקים משום מה לייבא את הנתב המעולה הזה... לי הספיקו החוויות עם אדימקס ואני מעוניין לקנות אחד כזה... מישהו יודע איפה ניתן למצוא אותו זמין במלאי? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מובר לאינטרנט זהב עם מודם מהיר פנימי pci שאני מתחבר שאייקון של החיבור "השני מחשבים" פועל ומראה על גלישה אך בפועל אני לא גולש ולא מצליח עם שום דפדפן למישהוא יש הצעה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני נמצא כעת בחבילה אצל בזק (תשתית) ובזק בינלאומי ספק במהירות של 40 מגה. משום מה הם החליטו שהם עוברים לשיטת השכרת מודם ראוטר מאצלם במחיר של 10 שקל לחודש, זה נחמד אבל חשבתי שאחרי שנה שנתיים, אני כבר אכסה את זה אם אני אקנה לבד. עכשיו העניין איך זה עובד מבחינת מהירות אינטרנט, איך אני יודע מה בדיוק אני צריך, האם מודם/ראוטר של 40 מגה יכול לעבוד גם עם 100 ? מה הדברים שאני צריך לדעת להמשך ולשדרוג.. ? בכל מקרה אשמח גם אם תמליצו לי על מוצרים שאתם מכירים. תודה רבה מראש..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי כבל רשת לשיתוף אינטרנט באורך של 10METER ומדדתי עכשיו כמה אני באמת צריך ומספיק גם 5METER, רציתי לדעת אם יש הבדל במהירות {הכוונה נגיד ועכשיו אני לוחץ על כפתור... לוקח יותר זמן עד שאני יקבל את הדף?, לא בגלל המהירות אלא בגלל האורך של הכבל} בין 10METER לבין 5METER. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רשת בין 2 מחשבים ואני רוצה לחבר למחשב אחד מודם ADSL בחיבור USB (אני יודע שרשת עדיף אבל זה מה יש) והשאלה היא מהם היתרונות שהמודם יהיה במחשב מסוים לעומת מחשב שישתמש במודם דרך מחשב אחר? וגם איך משתפים את המודם?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hello guys is anyone having slow internet on the isp xfone ? i have a 100mb and i'm only getting about 30- 46 mb Max i called them but with no use
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, זקוק לעצה. אני עם רשת בייתית של שלושה מחשבים, שניים עם אובונטו ועוד אחד בdual boot עם Win7 ו Rhel 5. מחוברים קווית (ולעיתים אלחוטי) לראוטר, השלישי רק באלחוטי. לראוטר מחובר דרך USB הרדיסק טרה של HP, שמשתף את כול המדיה לתחנות(דרך FSTAB). עכשיו הבעיה: כאשר אני מבצע סריקות ע"ג הראוטר - לדוגמה נותן לAMAROK לעדכן את הספריה או XBMC או DIGIKAM, אני מקבל "תקיעות". לעיתים זמניות ולעיתים אין לי שום ברירה אלא לעשות ריסטרט לראוטר. שאר הפעולות, לדוגמה - קריאה, כתיבה, הזרמה עוברות בלי בעיות.כול המחשבים יכולים ליצור את הבעיה. ניסיתי להחליף את הראוטר, אותה בעיה חזרה גם בNETGEAR של בזק וגם ב-DLINK 2650U חלופי. ניסיתי גם להתייעץ עם התמיכה של בזק, אבל שם אמרו שאני הראשון שמדווח…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1988353,00.html
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול בערב התקשר אלי איזה בחור שמבצע סקרים , והתחיל לשאול אותי שאלות. בין השאלות היתה השאלה הבאה : אם בזק תשנה את חבילת החצי מגה לחבילה של 750 מגה, ותדרוש על זה 10 שקלים נוספים, מה תעשה ? אני חטפתי את החום של החיים שלי - מה פתאום בזק משנים את תנאי ההתקשרות שלי איתם באמצע החוזה ? אם אני מחויב להשאר ב ADSL לשנה במסגרת המבצע, אז למה הם לא מחויבים להמשיך לספק לי את השירות במשך שנה ? לאחר בירור קצר עם אותו בחור, מסתבר שבזק תצא בשני מסלולים חדשים - האחד הוא 750KB והשני הוא 256KB, אין לי מושג מה קצב ה UL. החבילה הקטנה תעלה 99 ש"ח והחבילה הגדולה תעלה 109 ש"ח. משהו דומה לכבלים אם אני לא טועה. משהו נוסף שאותו בחור הסביר לי הוא שבזק תתן לאנשים לעבור ל750KB אבל להמשיך לשלם במשך חצי ש…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ניסיתי לחבר מחשב נייד למודם ראוטר 1025W באמצעות ראוטר שאני משתמש בו כ AP הוא edimax BR 6204Wg כאשר אני ללא סיסמא הוא מתחבר אבל לאחר כיבוי המחשב הנייד הוא מאב את ההגדרות ושוב מחדש אני צריך להגדיר שני המחשבים הינם XP. כאשר אני משתמש בהצפנה אני בכלל לא מצליח להתחבר. סדר הפעולות שביצעתי היה 1.הפעלת ווירלס במדודם ראוטר 1025W (הכתובת שלו 10.0.0.138) 2. חיבור הedimax דרך LAN 1 למחשב נייד (IBM T42) 3. בשלב הראשון חיברתי אותו לחשמל ולמחשב, והגדרתי את כרטיס הרשת במחשב לעבוד תחתיו- נכנסתי להגדרות של כרטיס הרשת וזה מה שהגדרתי: 192.168.2.2 255.255.255.0 192.168.2.1 4. נכנסתי בשביל לבדוק לדפדפן האינטרנט והמקשתי את הכתובת: http://192.168.2.1 שזו בדיוק הכתובת של ה-AP. 5.לחצתי על …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מהירות של 2.5M וכשאני מוריד ב BITCOMET אני מנצל את כל הרוחב הפס ומוריד ב 340KB/s אבל זה דופק לי הגלישה תוך כדי הורדות לכן עברתי ל UTTORENT שפותר לי את בעיות הגלישה תוך כדי הורדות אבל התוכנה לא מנצלת את כל רוחב הפס והיא מורידה בין 270KB/s ל- 300KB/S הם זאת בעיה מוכרת בתוכנה או שאפשר להגדיר איכשהו שיוריד במלוא המהירות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע סגרתי את הטלפון אחרי שצצלתי לבזק בין לאומי כדי לנתק את השירות (ולעבור לישרסרב) זאת אחרי שהייתי מנוי אצלם במשך חודשיים (על חבילת ה 1.5) ב 9.9$ לחודש ללא התחיבות. כששאלו אותי את הסיבה לכך שאני רוצה להתנתק אמרתי שאני עובר לחברה אחרת במחיר יותר זול. ואז האיש הקטן מאפרכסת שאל אותי אם אני רוצה ליהיות עוד חודשיים ללא התחייבות ב-19$ לחודש! במקום 40$!!! ;D בקיצור, הסכמתי... ואעבור בעוד חודשיים .
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בבית רשת ביתית של 3 מחשבים, כל ה-3 מחוברים דרך כבל ישירות למודם (D-Link). האינטרנט עצמו הוא 15 Mbps של בזק בינלאומי. לאחרונה הרגשתי שהאינטרנט לא מתפקד מהר כמו שצריך, הן בהורדות והן בטעינת אתרים. באופן ספונטני הרצתי Speed test במספר אתרים, והופתעתי לגלות שהמהירות שאני מקבל היא בין 5 ל-8 Mbps (אף תוכנה/הורדה לא רצה ברקע באותו זמן). החלטתי לבדוק את 2 המחשבים האחרים, וגיליתי שכל אחד מהם רץ על 15 Mbps. תהיתי אם הבעיה נמצאת בכבל הרשת שמחובר למחשב שלי, ולכן לקחתי את אחד המחשבים האחרים וחיברתי אותו אל כבל הרשת שהיה מחובר למחשב שלי. התוצאה הראתה 15 Mbps. כלומר, הבעיה היא במחשב שלי ספציפית. מספר דברים שכבר ניסיתי: - בדיקת Spyware - עדכון דרייברים של הכרטיס רשת - הסרת Ho…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני כרגע מנוי בבזק בינלאומי תחת 10 MB ויש לי 2 מחשבים בבית אחד מחובר אלחוטית והשני ישיר דרך כבל. המחשב שמחובר אלחוטית מקבל את מלוא המהירות כלומר בכל בדיקת מהירות יוצא 10MB אבל המחשב השני שלי שמחובר דרך כבל כאילו מוגבל או משהו כזה, הבדיקות מהירות לא מצליחות לעבור את ה-5 MB במקרה הטוב, והמהירות גלישה נוראית מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עושה פעולה מסויימת על אתר מסויים ומתגבשים בו נתונים על גבי העמוד אני חוזר אחרי חצי שעה ובודק את החומר כרגע נראה שחל איזה שינוי והעמוד מרפרש את עצמו כל כמה זמן ושאני חוזר אין חומר לעבוד איתו אני לא יודע האם זה מגיע מהצד של האתר עצמו שכופה עליי ריפרוש או משהו השתנה בדפדפן שלי במידה וזה ריפרוש כפוי יש דרך למנוע דבר כזה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, האם מישהו יודע אם ניתן להיות מנוי על אינטרנט כבלים אבל בטלוויזיה להיות מחובר ל-YES ? נשבר לי ממת"ב לגמרי!!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי HPNA של יס אחד מיותר שאני רוצה לחבר קווי לסטרימר , יש למישהו מושג אם אתן 12V (באלתור) בחיבור שאליו אמור להתחבר הממיר זה יעבוד? במידה ולא מישהו מכיר HPNA שיתפקד יחד עם אחד של יס? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו אמר פה שיש קרינה מסוכנת אולי, אבל זה לא בטוח בדיוק כמו נורא הפלאפונים. בכל מקרה, אם הכרטיס רשת האלחוטי רחוק ממני באיזה מטר, זה כבר לא מסוכן? כי כעקרון גם פלאפון זה לא מסוכן עם לא מקרבים אותו ממש לגוף, אז אני לא חושב שצריך להיות הבדל עם כרטיס רשת אלחוטי.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בראוטר משולב מודם של בזק , יש לי גם מתאם שיחות קניתי את הראוטר המומלץ פה בפורום של TPLINK 1043ND האם הראוטר החדש - 1043ND יודע לבצע העדפת תעבורה , כך שבמצב בו יש שימוש בכל רוחב הפס הנתב ידע להביא עדיפות לתעבורת ה VOIP האם ניתן לשחק עם עוצמת השידור של האנטנות ? מהסיבות הבאות: פחות קרינה , זליגה של הרשת האלחוטית לכל הרחוב מהו המרחק הישיבה המומלץ בין הראוטר לבנאדם ? כרגע המרחק הוא 40 ס"מ (במחשב שמחובר באופן ישיר לראוטר )
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש יש לי במחשב הנוכחי 1.5 מהירות באינטרנט ואני רוצה שהמהירות האינטרנט תתחלק בין המחשב החדש שאני קונה לבין המחשב הנוכחי שלי מה אני צריך לעשות בשביל שבשניהם יהיה אינטרנט..? (המחשבים יהיו כל אחד בחדר נפרד..) מה אז אני צריך לקנות ולעשות כדי שבשני המחשבים יהיה אינטרנט האם אחרי שאני יעשה את זה ומחשב אחד לא יהיה מחובר לאינטרנט והמחשב השני כן יהיה מחובר הוא ינצל את כל ה1.5 או שתמיד תמיד זה יתחלק ל750 750 בקיצור תסבירו לי מה לעשות ואיך זה הולך איך יתחלק האינטרנט בין המחשבים ומה יקרה כשמחשב אחד פועל ואחד לא האם עדיין המהירות תתחלק..
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה לזוג מתאמים שיפעלו על גבי החשמל או קו הטלפון. עיקר העבודה עם הרשת היא סטרימינג של HD. כעיקרון אמור להיות מחשב בקומה השניה של הבית שממנו ישותפו/יוזרמו סרטי HD שאותם אני אמור לראות בHTPC בסלון. אני צריך המלצה למתאמים שיעבדו בצורה טובה...ושסרטי הHD לא יתקעו כמו שקורה לי עכשיו עם הראוטר האלחוטי. בחנתי את כל האופציות בבית, השחלת כבל- בלתי אפשרי אקסס פוינט- כרגע אני לא סומך על הזרמת HD בWIFI ומתאמי רשת על חשמל/קו טלפון - נראה כרגע האופציה הכי טובה, אלא אם כן אני אשמע פה ביקורות רעות שמתאם רשת על חשמל לא מסוגל להזרים HD בצורה טובה...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי שני ראוטרים מתוצרת TP-LINK דגם TL-WR340G. הראוטרים אמורים לתמוך בWDS. השאלה שלי היא איך לקשר ביניהם ? הגדרתי ראוטר אחד כרגיל - פרטי ההתקשרות בחיבור PPPOE, וSSID. את הראוטר השני הגדרתי באופן הבא: SSID שונה תדר שידור זהה DHCP מבוטל בהגדרות הWIRELESS סומנה אופציית ה"enable bridges" והוקלדה כתובת הMAC של ממשק הLAN של הראוטר הראשי (גם בראוטר הראשי ביצעתי את הפעולה הזו עם כתובת הMAC של ממשק הLAN של הראוטר שישמש כAP) למרות כל ההגדרות האלו אי אפשר לגלוש מהמחשבים המחוברים לראוטר שצריך לשמש כAP...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה מה לדעכם ? עוד מישהו יש? יש לי ADSL 750K של בזק בין לאומי ואני מרגיש שזה ממש הולך חרא , במשחקים יש לי פינגים גבוהים והגלישה לפעמים נורא איטית לפעמים זה פשוט מפסיק את העלאת האתרים או מעלה אותם מאוד לאט... בקיצור הגלישה ממש גרוע זה רק אצלי?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום נירשמתי לאינטרנט המהיר של נטוויזן (כן אחרי ששיגעתי אתכם שנה היצטרפתי לadsl א אצל 012 ) במהירות 0.5 עכשיו כשהמחשב יהיה מחובר בadsl כדי להתקין תוכנת firewall או שאין צורך אמיתי בכך
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-