עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בבוקר פתאום התקשורת לחו"ל התנתקה לגמרי.. כל המסנג'ר והאתרים מחו"ל לא עלו.. מאז יש איטיות רצינית באתרים ובכלל בבדיקות מהירות שונות.. עוד מישהו נתקל בבעיה? מה אני עושה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by scuter,

הי, אני מעוניין לרכוש נתב קווי פשוט לצורך חיבור מספר מחשבים לאינטרנט באופן קווי (wifi יש לי כבר דרך אמצעי אחר, לכן לא צריך תמיכה בזה בנתב עצמו). הבעיה העיקרית שלי היא שהמקום המיועד לנתב הינו מצומצם מאוד (קופסה בקיר שהוכנה ע"י הקבלן בזמן הבניה) והוא 18x11x7 ס"מ פחות אות יותר. ממש קטן. יש בכלל נתב אפשרי לגודל הזה? אם כן, מהו? תודה מראש, תומר

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by jayz0r,

אהלן, אני על קו ADSL כרגע ומשתמש ב- ADSL MODEM ROUTER ישן של EDIMAX. חשבתי על מעבר ל- N עם MIMO שבתקווה יתנו לי ביצועים טובים יותר מבחינת קליטה אלחוטית לחדר אחר. אני לא מעוניין לחזור לתצורה הקודמת של מודם שמחובר לראוטר, מאוד נוח לי ששני המכשירים נמצאים בקופסה אחת. מהסריקות שלי ברשת מצאתי ראוטרים עם ADSL2/2+ ולא הרגיל שיש לנו בארץ, השאלה היא האם אין בעיית תאימות? במידה ואין - לא מצאתי בארץ שום מודם ראוטר שהוא N בארץ. בחו"ל נראה שזה גם לא נפוץ (תקנו אותי אם אני טועה) אבל מצאתי משהו של בלקין - http://www.ciao.co.uk/Belkin_ADSL_Modem_with_Wireless_Pre_N_router__6465261 כבר ראיתי את ה- "ADSL/2/2+", וזה אכן עונה על השאלה שלי, אבל רציתי לברר ליתר בטחון אם אני יכול להיות בטוח במא…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם, לפני כמה שנים קניתי בהמלצת האתר המשובח הזה את ה- WRT54GL של LinkSys ששירת אותי נאמנה וממשיך לעשות כן. השבוע עברתי לרשת 12 מגה של הכבלים (ספק בזק בינלאומי - לא שזה משנה) ומסתבר שהראוטר הזה לא כל כך עובד טוב עם ה- L2TP. למרות שראיתי שעדיין אנשים מדברים על הראוטר הזה ועל שדרוג קושחות, לדברי התמיכה של בזק בינלאומי הראוטר בעייתי גם בעדכוני קושחה. נוסף על כך, בהינתן גם שאולי יש מקום לשדרג את פרוטוקול התקשורת האלחוטית לפחות ל- N רציתי לבקש אם תוכלו בבקשה לכוון אותי לראוטר עדכני ברמה של הראוטר הקודם שהומלץ בחום בפורום. תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Danniel,

במשרד, כ-80 מ"ר, האינטרנט נמצא בחדר מסוים היכן שהתשתית. יש לי רשת במשרד עם סוויצ'. אני רוצה חיבור טוב ויציב. מה מומלץ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. ואל תגידו לי לעשות חיפוש כי כבר חיפשתי והדבר היחידי שמצאתי הייתה הודעה של בנאדם שאמר שהפירוול לא טוב וכולם מנתקים אותו...

7. שלום, זה היה מצב הרשת הביתית שלי לפני חיבור הסוויץ': המדפסת הייתה מחוברת ישירות למחשב של אמא שלי דרך USB וגם הייתה מחוברת ב-Wifi אלי (לא הצלחתי לזהות אותה דרך שיתוף מדפסות) היום קניתי סוויץ' 10/100 של Edimax אליו חיברתי את המחשב של אמא שלי ואת המדפסת, כעת הרשת הביתית שלי נראית ככה: מה שקורה עכשיו הוא שפורטים 3 ו-4 בראוטר עולים ונופלים כל הזמן. כאשר אני מנתק את הסוויץ' שמחובר לפורט 4 אני מקבל שפורט 3 הוא יציב, אבל כאשר אני משאיר את הסוויץ' המחובר לפורט 4 אבל מנתק את זה שמחובר לפורט 3 עדיין פורט 4 לא יציב. כאמור הראוטר הוא סימנס SL2-141. אז... מישהו יכול לעזור ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Globalization,

כבר למעלה משבוע שאני מנסה להירשם לשתי פורומים, אבל ללא הצלחה. ניסיתי לפתוח חשובונות חדשים, שמתי לב שאני מזין את כל הנתונים בצורה מדוייקת, אבל אף מייל אישור לא נכנס. וכן, אני מחפש ב - Spam ובכל הקטגוריות ב GMAIL ולא מוצא כלום. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? אני מקבל מיילים, אבל בכל מה שקשור לרישום לאתרים וקבלת מייל אישור, לא מצליח. ניסיתי גם לפתוח חשבון ב - Walla ולקבל מייל אישור וגם אז זה לא מצליח. בעיה מוזרה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by RonenIL,

מותקן אצלי מודם ADSL שקיבלתי מבזק דגם ALE 130 כל פעם שאני משאיר תוכנה הורדה פתוחה ברגע ומפעיל משחק כלשהו ה- connection tray נהיה לא מגיב, החיבור של האינטרנט נתקע ואי אפשר לגלוש, להמשיך להוריד וכל פעולה אחרת שדורשת אינטרנט. השאלה שלי אם זה קרה לעוד אנשים עם המודם הזה או שזה רק לי? (זה מתאים בכלל לפורום תוכנה ? או חומרה...אז תקנו אותי אם אני טועה)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם כבר יומיים שאני מנסה לחבר את הAP(שנמצא בסלון כדי להגדיל את טווח הWIFI) לראוטר שנמצא בממ''ד עם המחשב ולא מצליח עברתי על כל האינרנט וחיפשתי מדריכים ולא מצאתי והרמתי ידיים מישהו יוכל לכוון אותי בהגדרות או מכיר מדריך מפורט שמסביר איך לעשות את זה בדיוק? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by factor,

שלום לכולם! איך אני בודק במחשב הישן P4 1.6GHz עם לוח האם D845EBG2 אם יש כרטיס רשת? אולי יש שם איזה כרטיס רשת ג'נרי מובנה שיספיק ויחסוך לי 50 ש"ח. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יש לי רשת עם 3 מחשבים שעד היום כולם היו מחוברים הכל טוב ויפה. הייתה לי בעיה באחד המחשבים ונאלצתי לתת אותו לתיקון במעבדה (לא קשור לתקשורת, בעיות זכרון) והחברה שם התקינו לי את ה WIN מחדש. שאני הייתי מתקין על כל אחד המחשבים בבית WIN אז ה WIN היה מוצא אותם ברשת ללא שום בעיה, עכשיו שהבאתי את המחשב מתיקון ואני מנסה לגשת לקבצים מהמחשב הבעייתי אני פשוט לא יכול (מ 2 המחשבים האחרים אני כן יכול לגשת למחשב הבעייתי). יש אינטרנט במחשב הבעייתי אז זו לא בעיה תקשורת, משום מה במחשבים שעובדים טוב יש במאפיינים של התקשורת ICS, במחשב הבעייתי ה ICS לא מופיע. מה אפשר לעשות חוץ מלבצע make new home or office network או איך שלא קוראים לזה כי ניסיתי את זה אלף פעם

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by 12345-,

קניתי היום מחשב נייד IBM עם כרטיס רשת אלחוטי BROADCOM 802.11G ויש לי בבית רשת אלחוטית של בזק עם נתב ROTAL 1025 יש לי מחשב אחד נתב ושתי מחשבים עם מתאם USB,עכשיו אני מנסה להתחבר עם המחשב נייד וזה לא מתחבר לי ניסיתי שעותת ולא הולך לי כלוםם..על האיקון של המתאם בתוך המחשב מופיע לי X אדום כזה ניראה לי זה קשור,בדקתי במנהל התקנים ואין בעיה עם הכרטיס רשת..אז מה יכולה להיות הבעיה בבקשה תעזרו אני חייב את זה בדחיפות.! תודהה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by eyalo,

מאז שיש לי מודם USB המחשב שלי התחיל לעבוד יותר לאט, כשקראתי הודעות שקשורות לזה הבנתי שהמודם "גוזל" משאבים מהמערכת, השאלה שלי היא האם יש כתבה מסודרת בעניין, או משהו דומה ? אשמח לקבל לינק אליה, בתודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by YaaY,

לפני כחודש עברתי מHOT לבזק (הוט 12 לבזק 15. הספק נשאר בזק בינלאומי). מאז המעבר יש לי ניתוקים מוזרים, הניתוקים מתבטאים באיבוד פינג לראוטר עצמו (D-Link dsl-2760U), ומן הסתם כל יכולת גלישה אחרת נאבדת גם כן. הדבר קורה בחיבורים אלחוטיים וגם במחשב המחובר עם כבל. בזק כמובן בורחים מאחריות, אבל הסכימו להחליף לי ראוטר (לאותו דגם) וגם כבל רשת וגם נבדקה התשתית (כרטיס רשת החלפתי לבד). אך הדבר ממשיך. התופעה קוראת פעם בכמה שעות ונמשכת בין 5 ל30 דקות. רעיונות ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי רשת ביתית שאליה מחוברים אני ואח שלי.. ברשותי ראוטר של 3COM מהדגם האלחוטי אבל ללא המודם .. אני משתמש במודם שקיבלתי מבזק כמובן B312+ בשבוע האחרון התחילו להופיע לי קפיצות של פינגים גבוהים בשרתיי משחק שאני משחק בהם.. באירופה ואפילו בישראל עשיתי לי ולאח שלי בדיקות מקיפות של וירוסים ו SPY WARES בעזרת מספר תוכנות מצאתי כמה SPY WARES אבל העפתי את כולם והבעיה ממשיכה.. דיברתי עם בזק ונמצא כי הקו שלי תקין למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אשמח לקבל הנחיות לכל שלבי התהליך. תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by STRENGTH,

השתמשתי בתכונה הזאת בשביל להתחבר למשחק רשת אחד (בגלל שחוסמים ישראלים) הכל עבד טוב..אבל אתמול מתי שהשתמשתי בזה זה פתאום התנתק מהתכונה עשה כמה שגיאות מוזרות כאלה ומאז אין לי באותו מחשב אינטרנט!!! יש לי רשת בבית ולכל שאר המחשבים יש אינטרנט רק אצלי אין עשיתי סריקות של אנטי-וירוס וספיאור לא מצאתי כלום. מישהו יודע מה אני צריך לעשות בשביל שיהיה לו שוב אינטרנט חוץ מלפרמט?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. לפעמים מתקבל פינג של 400 מילישניות משרתים בארה"ב שאמורים לתת 200 מילישניות עוד מישהו נתקל בתופעה הזו? מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. מישהו שמע על כך באופן רשמי? http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=1628255#1628255

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ran500,

היי לאחרונה הצטרפתי לאינטרנט של סלקום בקווי מקבל פחות מ100 באלחוטי 300 יש לציין שיש לי כרטיס מסך של 1000 כיצד ניתן לבדוק מה מקור הבעיה?

22. Started by urich,

שלום נירשמתי לאינטרנט המהיר של נטוויזן (כן אחרי ששיגעתי אתכם שנה היצטרפתי לadsl א אצל 012 ) במהירות 0.5 עכשיו כשהמחשב יהיה מחובר בadsl כדי להתקין תוכנת firewall או שאין צורך אמיתי בכך

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני בחדר מחשבים בעבודה אני רוצה לסדר תפיירול של הנתב אני נכנס דרך http://10.0.0.2 קופץ החלון להכניס יוזר וסיסמה אני לא יודע איזה נתב ... הוא תקוע בקיר למעלה בקופסא סגור אטום בלי לדעת פרטים עליו מה עושים? ברשת יש כ 20 מחשבים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. צהריים טובים. ברשותי נתב של ASUS AM 604G. אני מנסה למצוא אותו כאשר אני מנסה להתחבר אליו דרך הפלאפון שלי (N95) אבל הוא לא מוצא לי אותו, הוא מוצא רק את הראוטרים של השכנים שלי. לא נסיתי לחפש אותו דרך מחשב נייד או מחשב שולחני כי אני לי אפשרותת כרגע. אבל אם הפלאפון לא מוצא לי אותו אז אני משער שגם כל חומרה אחרת לא תמצא לי אותו. מה שהגדרתי עד עכשיו זה הצפנה ביטלתי את החומת מגן ופתחתי פורטים לאימיול בגדול זה הכל. וכל ההגדרות הראשוניות בוצעו בדיוק כמו שכתוב באתר של בזק כולל הפורטים וההצפנה. מה יכולה להיות הבעיה? מה אני אמור להגדיר? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אהלן, יש לי משתמש ב TORRENTLEECH, משם אני מוריד שנים כבר 1 וחצי טרה כולל העלאה דומה, אבל בחודשים האחרונים האינטרנט אצלי פשוט לא מעלה כלום כמעט, התקנתי מחדש את התוכנה הורדתי שוב עדכנתי ואין לי מושג מדוע זה ככה. מדובר ב U-TORRENT העדכנית. כל הקבצים שאני מנסה להעלות הם חדשים ובעלי הרבה דרישות. מישהו מכיר את התקלה / בעיה ויודע איך אני יכול לשנות את זה? החיבור שלי הוא ל 012 ספק ואינטרנט בזק בינלאומי 16MB.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.