עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי אנשים, היום היה לי שיחה עם בזק בין לאומי לגבי שדרוג מ3 מגה ל5 מגה.לאחר דין ודברים עם קשרי לקוחות קיבלתי הצעה ב-79.90 עם התחייבות עד תום ההתחיבות הקיימת שלי (כלומר עד דצמבר 2008).כאשר דיברתי עם הוט אז הנציגה שלא ממש ידעה מהחיים שלה אמרה לי שהמחיר הוא 119 ש"ח ללא התחייבות .משום מה נראה לי שהיא טועה,יש דבר כזה "בלי התחייבות"? תקנו אותי.בכל מקרה רציתי לדעת האם המחירים האלה שפויים ביחס לספקיות אחרות והאם באמת ההבדלים בנוגע לחבילה הנ"ל הם מזעריים.אשמח לדעת איך אפשר להוריד מהוט מהמחיר קצת.הנציגה אמרה לי שאי אפשר לעשות כלום וזה המחיר,אז אמרתי לה שבב"ל התפשרו אותי ובאו לקראתי אבל זה לא עזר פשוט עקשנות לשמה.אשמח לתגובתכם

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, ברצוני לחבר נתב אלחוטי למודם של HOT , מדגם TERAYON לפי מה שהבנתי נתבים משולבים מודם אינם תומכים ב- H2TP (נתבים של בזק) ברשותי שתי נתבים משולבים, 1-level one WBR-3407A 2-D-LINK N 2760 E1 האם אפשר לחבר את כבל הרשת של מודם הוט לאחת מיציאות ה-LAN ובכך ליצור רשת אלחוטית, האם יש דרך להגדיר אותם כך שיתמכו ב-H2TP? אן שעלי לרכוש נתב ספציפי למטרה זו? ברשותי גם רפיטר של D-LINK דגם DAP-1360 , האם הוא יכול לעזור ? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Meir787,

שלום יש לי שני ראוטרים מתוצרת TP-LINK דגם TL-WR340G. הראוטרים אמורים לתמוך בWDS. השאלה שלי היא איך לקשר ביניהם ? הגדרתי ראוטר אחד כרגיל - פרטי ההתקשרות בחיבור PPPOE, וSSID. את הראוטר השני הגדרתי באופן הבא: SSID שונה תדר שידור זהה DHCP מבוטל בהגדרות הWIRELESS סומנה אופציית ה"enable bridges" והוקלדה כתובת הMAC של ממשק הLAN של הראוטר הראשי (גם בראוטר הראשי ביצעתי את הפעולה הזו עם כתובת הMAC של ממשק הLAN של הראוטר שישמש כAP) למרות כל ההגדרות האלו אי אפשר לגלוש מהמחשבים המחוברים לראוטר שצריך לשמש כAP...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. רשת מחשבים נייחים וניידים (10-11) ללא חיבור לאינטרנט. כיצד ניתן לחבר ביניהם רשת פנימית כך שתהיה אפשרות התחברות אלחוטית של הניידים לרשת? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by urinka,

היי היום אני מחובר עם בנדל של בזק ואקספון (משלם לבזק) כשהתחברתי ביקשתי שיוציאו אותי מה NAT והם אכן הוציאו ... מאז כבר פעמיים הכניסו אותי ל NAT "באופן רנדומאלי" ממש עכשיו התומך שדיבר איתי בטלפון הסביר לי שכשי שלא יכניסו אותי לNAT פעם נוספת כדאי שארכוש כתובת קבועה ... הסברתי לו שאני לא צריך קתובת קבועה ושאני רק רוצה שיוציאו אותי מה NAT שלהם ויתנו לי כתובת אמיתית ואז הוא הסביר לי שאם אני לא ארכוש כתובת קבועה כנראה שיחזורו אותי שוב ל NAT "באופן רנדומאלי" וזו המדיניות ואם אני רוצה הסבר על למה ... אני צריך לפנות לשירות הלקוחות... אז תגידו לי... אני מחפש ספק אינטרנט שיתן לי מהירות טובה (40-100 זה בסדר) בלי חסימות, הגבלות או כת…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. האם זה אפשרי לחבר באותו מחשב 2 מודמים 56K ולחבר כל מודם לקו טלפון אחר וב DIALER (הקובץ שמפעילים כדי להתחבר) לשים את אותו מספר.. בקיצור להתחבר לאואתו ספק עם 2 מודמים שונים דרך 2 שווי טלפון שונים על אותו מחשב... זה אפשרי? צריך לעשות משהו מיוחד? מתאם? מפצל? תודה מראש טל

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by chenrp,

שלום, באחד הפורומים, מישהו ניסה לפרוץ המון יוזרים. כולם קיבלו במייל כי IP ככה וככה ניסה לפרוץ. האם יש אפשר לאתר או לדעת עוד פרטים על אותו אדם עם ה IP הזה? האם אחד המנהלים יכול? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by itsik1231995,

יש לי חבר שמעוניין להשמיע מוזיקה (הוא DJ) ב LIVE דרך האנטרנט איך עושים את זה ומה צריך בשביל לעשות את זה תודה .

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אורח לביא שיפמן - NetCHEIF.com
    Started by אורח לביא שיפמן - NetCHEIF.com,

הנתב החדיש של היצרנית הטאיוואנית מציע מראה משוגע והבטחה לרוחב פס מירבי אדיר של 5.3Gbps לכתבה: http://hwzone.co.il/העכביש-של-אסוס-מצהיר-שהוא-הנתב-המהיר-בע/

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by maxwell10,

האם בבית עם 4 עמדות מחשב ניתן לחסוך את ארבעת המחשבים ובמקום לקנות שרת שמתחבר ל 4 מקלדות, עכברים, מסכים ורמקולים?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yosefi1,

שלום, אשמח לעזרתכם בייעוץ: כיום יש לי מודם ראוטר שקיבלתי מחברת בזק - DLINK N600. אני מעוניין לקנות מודם-ראוטר TP-Link Archer VR600 ולהשתמש בו כמודם- ראוטר שמחובר ישירות למחשב בחדר, את הראוטר של בזק ארצה לחבר באופן קווי לראוטר בחדר ולמקם אותו בסלון כך שגם שם אוכל לחבר מכשירים באופן קווי (טלוויזיה, מחשב נייד, סוני וכו') וגם קליטת הוויפי תשתפר לשאר חלקי הבית מהסלון. איך אוכל לדעת האם הדבר אפשרי לפני קניית הראוטר החדש? האם במעבר בין חדרים הוויפי יתחבר אוטומטית לראוטר הקרוב יותר? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום רב, יש לי חבילת אינטרנט של 5M/512kb דרך נטוויז'ן וחברת הוט. בדיקת מהירות שביצעתי דרך האתר של נטוויז'ן נותנת את התוצאות הבאות: הורדה: 616KBps העלאה: 90.5KBps לעומת זאת, כשאני מבצע בדיקה חיצונית, נניח דרך אתר כמו speed test (http://www.dslreports.com/speedtest ) התוצאות הם כאלה (2 בדיקות בזמנים שונים) הורדה: 149Kbps 267Kbps העלאה: 518Kbps 528Kbps עשיתי בדיקות נוספות, בזמנים שונים, ובכל פעם קיבלתי תוצאות אחרות, אבל המגמה הייתה זהה: ההעלאה אצלי, הרבה יותר גבוהה מאשר ההורדה!!! פניתי לחברת הכבלים ולנטוויז'ן, והתשובה שלהם הייתה שהבדיקה באתר נטוויז'ן הינה תקינה, וזה מבחינתם מה שמחייב וקובע. הם מתנערים מכל בדיקה חיצונית אחרת, וטוענים שזה כבר קשור לשרתים בינלאו…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מחפש המלצה לראוטר + מודם ADSL בתקציב עד 200 ש"ח כדי להפסיק תשלום על ציוד קצה (כרגע Netgear DGN2200 של בזק אך חושב לעבור לפרטנר). קו ADSL 15Mbs שזה כרגע המקסימום על פי בזק עקב מגבלות תשתית ביישוב. צרכנים: טאבלט מצלמה וטלפונים בחיבור אלחוטי, 2-3 מחשבים וסטרימר בחיבור חוטי. משמש לגלישה וצפייה בסרטים מיוטיוב. שטח של כ-130 מ"ר קומה אחת (חיבור חוטי בממ"ד).

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by crovei,

שבוע טוב. כמו שהבנתם מהכותרת יש לי בבית 2 קומות, ורשת אלחוטית עם כמה מחשבים שפזורים בבית. המחשב שלי מחובר לראוטר של level one (WBR-3406TX). המחשב נמצא בקומה התחתונה והייתה לנו בעיית קליטה בקומה העליונה. ניסינו להוסיף איזה מגבר אבל הוא עשה בעיות. קיצור עכשיו אני מחשב נתב חדש עם טווח קליטה שיהיה מספיק חזק לעבור כמה קירות ולקומה למעלה (הבית לא גדול, פשוט יש בעיה עם הבדלי הקומות) אני כבר לא מעודכן בכל התחום, אז אם יש לכם מה להמליץ אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. דרישות: 1. Giganet LAN 2. N or better wLAN (MIMO?)3. Separate & isolated Guest Network capabilities4. 4 LAN ports5. Does not need PPP or other WAN protocol as we’re using the Bezeq router for the WAN (ADSL) connection6. High level of network security\ תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם ושבוע טוב, יש לי אינטרנט מגה וחצי בכבלים אצל בזק בינלאומי, והבעייה היא כזאת, אני גולש באינטרנט מוריד כל מיני קבצים וכאלה... פתאום אני שם לב שהגלישה איטית רצח, הפינגים גבוהים מאוד {400 לדאונלוד.קום}, ההורדה מאוד איטית { 3 קיי יציב בנענע למשל}, 30-40 קיי באתרי בדיקה, הקטע הכי מוזר הוא שפעם אחת החלטתי לנתק את המודם לאיזה 5 דקות ולאחר מכן לחבר שוב, המודם ביינתים מסתנכרן די מהר, ופתאום האינטרנט טס! החייגן מתחבר תוך שנייה ממש תוך שנייה {כשבדרך כלל אחרי שהאינטרנט עובד כמה שעות רצוף ואני מתחבר מחדש אבל רק עם החייגן בלי לנתק את המודם אז החיבור לאינטרנט דרך החייגן לוקח איזה חצי דקה וברוב הפעמים מופיעות לי שגיאות כגון, 734, 769, 732 וכיוצא באלה...} שוב אני אומר מה שמוזר ה…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. החברים שלי ממליצים רק על LINKSYS הראוטר צריך לתמוך ב 6 מחשבים נייחים + 2 ניידים (רוחב הפס שלי 50 מגה - כבלים) חשבתי על ראוטר בתקן N החדש אבל איך אני אדע האם המחשבים הניידים שלי תומכים בזה - (טושיבה A200 10W) כרטיס של INTEL נדמה לי * אין לי הגבלה במחיר

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by tmpusr,

ברשותי נתב TP-LINK 1043ND ואני אחבר אליו שני מחשבים בכבל CAT6 FTP 15M פשוט שקניתי ב-KSP: http://ksp.co.il/?uin=11859 מה אומר FTP? סביר לצפות שאקבל ~1G בין המחשבים? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by GLP,

שלום, יש לי זיכוי אצלם ואני בדיוק מתכנן לקנות ראוטר חדש. מה מומלץ מבין אלו: http://skypc.co.il/pl_products~23~0~447.htm?OrderBy=3

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by infer73,

היום התקנתי לפטופ חדש עם Windows 7 32Bit אצלי בבית. הלפטופ נמצא באותו Workgroup כמו כל שאר המחשבים בבית והוא מצליח להתחבר לכוננים המשותפים בכל המחשבים האחרים כמו כן, אני מצליח להשתלט באמצעות הלפטופ הזה על שאר המחשבים בבית (באמצעות remote desktop) וגם מהמחשבים האחרים אני מצליח להשתלט עליו (שוב, באמצעות remote desktop) הבעיה היחידה שיש לי זה שמחשבים אחרים לא מצליחים לגשת לכוננים המשותפים על הלפטופ הזה. הגדרתי את השיתוף בדיוק באותה צורה כמו שמוגדר במחשבים האחרים עד כמה שאני מכיר וגם לפי מה שחיפשתי בגוגל, וזה עדיין לא עובד. שוב, כמו שאמרתי, הלפטופ מצליח לגשת לכוננים משותפים של מחשבים אחרים אבל מחשבים אחרים לא מצליחים לגשת לכוננים המשותפים של הלפטופ... למישהו יש מושג מה יכול ל…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Shal,

מישהו יודע מה הבאג שנמצא במודם הזה ? למישהו יש בכלל נסיון כלשהו איתו ? שתפו אותנו ... ???

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by mc_elad,

ראוטר:ARRIS דגם:MT502A האם יש תוכנה שפותחת את הפורט?? ואם לא איך עושים את זה..?? תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by דודי הסטלן,

שלום, אתמול עשיתי פורמט ועכשיו שאני בא להתקין את החייגן אני נוכח לדעת ששכחתי בעיקרון איך עושים את זה :'( אני בבזק בינלאומי וחסרה לי גם התוספת הזאת שמוסיפים לשם משתמש כשמתחברים לחייגן, אני מאמין שאלה שמחוברים דרך בזק בינלאומי יבינו על מה אני מדבר. תודה לכולם.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Cynicoren,

שלום, אני נמצא בסביבה של מספר רשתות. כיצד אני יכול להחליף בין הרשתות? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - בוטל, תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ehud4,

שלום! שיניתי באחד המחשבים ברשת הביתית את שם ה workgroup ועדיין יש פינגים אליו וממנו, גם ב IP וגם ב Hostname עשיתי גם flushdns . . . שינוי workgroup לא אמור לעשות בעיות בתקשורת ברשת ביתית ? תודה לעונים!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים