רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם יש ברשותי 3 מחשבים שכוללים כרטיס רשת GIGA-LAN, אבל בכל זאת הקצב העברה עומד על 12~ מגה לשניה... הראוטר שלי הוא GIGABYTE GN-B40 מה השינויים שאני צריך לבצע כדי לנצל את היכולת של הכרטיסי רשת ? ראוטר אחר ? סדר חוטים שונה בכבל רשת ? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , הבנתי שהראוטרים שמוכרים בארץ "מסורסים" (מעבר לזה שיקר פה משמעותית מבחול) ולכן רציתי לשאול כמה שאלות: 1.האם עושים בעיות במכס לראוטר שהוזמן מחול(בכל זאת ענייני תדרים וכו)? 2. האם הראוטרים שקונים באירופה או ארהב שונים אחד מהשני (בהינתן אותו הדגם) , האם התדרים שונים ואם כן מה עדיף? 3.אני גיימר ובנוסף רוצה לכסות את הבית שלי בWIFI (בית של 150 מר) , עושה סטרימינג ב4k לטלויזיות חכמות , פרטנר 1000MB - חשבתי על הראוטר הזה: https://www.amazon.com/NETGEAR-Nighthawk-Ethernet-Wireless-Optimized/dp/B078GWJ44Z/ref=sxin_1_osp20-2eb7260b_cov?ascsubtag=2eb7260b-3338-4483-b602-fe8b28eb3c22&creativeASIN=B078GWJ44Z&crid=1GSIQPP7MKRKL&cv_ct_id=a…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי את הגירסה החדשה של אלקטל (281) מה אני עושה עכשיו ?? איך נכנסים למודם בHTTP (דרך האקספלורר) מה רושמים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני עובר אוטוטו דירה ובדירה החדשה יהיה ראוטר N באחד החדרים, וPS3 + מחשב בחדר שלי, הPS3 עובד אלחוטית רק עד תקן G ככה שהייתי רוצה לקנות מתג או כרטיס רשת שיאפשר לי חיבור במקביל של המחשב והPS3 לאלחוט בתקן N, יש אופציה כזו? מה האפשרות הכי זולה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי זיכוי אצלם ואני בדיוק מתכנן לקנות ראוטר חדש. מה מומלץ מבין אלו: http://skypc.co.il/pl_products~23~0~447.htm?OrderBy=3
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר 54 MB ורוחב פס 3MB, אז למה שאני מוריד משהו כשהראוטר מחובר אז זה לא מוריד על המקסימום? כשאני מתחבר רגיל ללא ראוטר זה מוריד על מקסימום (דבר המעיד על כך שזאת לא בעיה טכנית במחשב/אינרטנט). מזה בכלל ה-54MB הזה והאם הדבר הזה לא יכול להעביר אינטרנט של 3MB? יש ראוטרים 100MB יותר חזקים?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת עם אמור להיות הבדל בין ספקיות אינטרנט שונות ? אני כרגע מחובר ב NETVISION ויש כאלה שאומרים שהם לא משהו... השאלה היא אם אני ירגיש הבדל אם אני יעבור ספק אינטרנט ? ( פשוט ניגמר לי ההיתחייבות ) ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הראוטר שבכותרת, תשתית HOT UFI. ראיתי שבאתר של פיקוק יש את גרסה 1.58 ובאתר של Edimax העולמי יש גרסה 1.62. אני כרגע עם גרסה 1.58. האם זה בטוח/רצוי להתקין את גרסה 1.62 או שעדיף להישאר עם 1.58? איזה גרסה עדיפה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן אני והשותף שלי בדירה התחברנו ל-HOT. המודם (Motorola SB5100) יושב ליד המחשב שלו והוא מחובר אליו ב-USB. המחשב שלי נמצא בחדר השני ומחובר למודם עם כבל רשת באורך 10 מטר. בהתחלה לא היו בעיות ברמת הכבלים (הבעייה היחידה היתה עם החייגן שלא אפשר חיבור לבזק בינ"ל במקביל, אבל שני המחשבים היו מחוברים למודם ללא שום סימן לתקלה), אבל עכשיו כל פעם שאני מחבר את המחשב למודם הוא עושה Acquiring network address במשך דקה ואז Limited connectivity, לא משנה אם המחשב השני מחובר, מנותק, מכובה או דלוק. דיברתי עם הכבלים, ניתקתי וחיברתי הכל (כולל את המחשב שלי מהחשמל ללילה), החליפו IP; כלום. המחשב של השותף מתחבר בסדר, ולכן הטכנאים של HOT סירבו לעזור (עם עוד נימוקים שונים ובחלקם משונים, כמ…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי, הסיפור הוא כזה: יש לי בית עם 4 קומות (מרתף, שתי קומות ועליית גג). יש לי מודם של WOW בקומה הראשונה, מחובר אליו ראוטר אלחוטי של Netgear. מהראוטר האלחוטי יוצאים חוטים לקומה למטה לשני המחשבים מחוברים אליו בצורה חוטית. כל הניידים בקומה הראשונה מתחברים לרשת בצורה אלחוטית אבל ה WiFi לא מגיע לקומה השני ועליית הגג. קיבלנו היום ראוטר חינם מבזק - Simens. אני רוצה לשים את הראוטר השני במדרגות בין הקומה השניה ועליית הגג, לחבר אותו לראוטר הראשון, ואז שיהיה WiFi בכל הבית. איך אני יכול לעשות את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי adsl 1.5/96 , ואני רוצה מהירות העלאה גבוהה יותר. 1.לפי מה שאני רואה, תשתית הכבלים יכולה לספק מהירות העלאה גבוהה יותר . למה ? 2.זה נכון שבחו"ל טכנולוגית הכבלים מתקדמת יותר מ-adsl ? 3.לברק יש חבילת adsl , 5\250 במחיר 119 וחבילת כבלים 1.5\512 ב-139 היה לי נסיון לא טוב עם כבלים , ואני מאוד מרוצה מה-adsl , כמעט ואין ניתוקים , אבל הפינגים ממש גרועים (ב"ב) ואני צריך תמיד לנתק את המודם ולחבר , כדי לקבל פינגים סבירים+ - . 4.בכבלים יש ניתוקים ? איזה טכנולוגיה מתקדמת יותר , כבלים או adsl ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה על איזה נתב זול ובעל איכות סבירה היתם ממליצים לקנות ע"מ שישמש כרפיטר ? בתקציב של עד 300 שקל רון.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני גר בשכירות ולבעל הדירה יש אינטרנט סיבים. הוא סידר שדרך הקיר אני מחבר את הראוטר שלי וזה בעצם מתחבר לאינטרנט שלו ואני גולש על שלו. הראוטר שלי הוא VR400 Archer של TP Link והוא מוגדר לפעול כWireless Router עם Dynamic IP. לראוטר מחובר טלויזיה בחיבור LAN והאינטרנט בטלויזיה מאוד יציב ואין התנתקויות. המחשב מחובר עם כרטיס רשת דרך WIFI ויש בו המון התנתקויות קצרות כאלה ואחרי זה חוזר האינטרנט. יכול לקרות עשרות אם לא מאות פעמים בשעה. זה קורה אך ורק בWIFI. בעיקר במחשב ממה ששמתי לב. למשל בטלפון הנייד שלי אני לא שם לב שזה קורה. גם במחשב נייד השני שלי זה קורה המון בWIFI. עוד משהו, לפני שהוא סידר שאני גולש על שלו, הייתי גולש על אינטרנט רגיל של בזק של 100 מגה והראוטר היה מוגדר על P…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי עסק על שטח די גדול (כמה דונמים) והנתב האלחוטי שבמשרד לא מאפשר לי חיבור לנייד בקצה השני . ישנו כבל רשת שמחובר לנתב הזה ופרוס לאורך כל השטח (משמש כנקודות חיבור למחשב נוסף ול WEBBOX של מערכות סולאריות..) אני צריך תקשורת אלחוטית (גישה לאינטרנט ) בקצה הרחוק מהנתב האלחוטי והאות לא מגיע - השאלה האם אני יכול לחבר עוד נתב אלחוטי על אותו הכבל רשת שמחובר לנתב הראשי , כך שלא יהיו התנגשויות בינהם והכל יעבוד במקביל וללא בעיות... ? מתנצל על חוסר הידע שלי בנושא רשתות... תודה מראש לעוזרים !!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני מספר שבועות שדרגתי את חבילת האינטרנט שלי ל 4MB ובאותו זמן קיבלתי גם מס טלפון חדש מ012. כרגע יש לי בבית מודם / ראוטר AZTECH 600EW, אך 012 הודיעה שהטלפון לא עובד עם המודם ואני צריך לשדרג למודום אחר או הSIEMNS או ה ASUS. קראתי קצת על הבעיות עם אימיול...אך אני לא משתמש בזה. לרוב מוריד RAPIDSHARE ולפעמים ביטורנט. אז תכלס מה יותר עדיף!!!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום חברים,2 מחשבים מחוברים כל אחד עם כבל ישירות לסוויץ', במחשב אחד הכל תקין אבל במחשב השני עם וינדוס 7 הרשת לא מזוההובפקודה ip config הכרטיס רשת לא מקבל ip מהסוויץ',זה נראה משהו שקשור להגדרות יש למישהו מושג מה לעשות/להגדיר כדי שזה יעבוד?(הערה: הכרטיס רשת והכבל רשת חדשים לחלוטין ותקינים הנורות דלוקות גם בכרטיס וגם בסוויץ')
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, כיום יש לי מודם אלקטל משודרג שמחובר להאב 10TBUS ודרכו ל4 מחשבים בבית. המודם (שמשמש כראוטר) מתחבר להאב ביציאת UP-LINK ושאר המחשבים מתחברים לפורטים הרגילים. אני מתכוון השבוע לקנות SWITCH 10/100, ויש לי מספר שאלות. 1. גם בSWITCH צריכה להיות יציאת UP-LINK או שהמודם אמור להתחבר פשוט לאחת היציאות? 2. אני מתכוון לקנות את הSWITCH בKSP, ולפי המוכר בטלפון יש להם SWITCHים של כמה חברות וכולם באותו מחיר. יש של EDIMAX, D-LINK ועוד כל מיני. מה מומלץ? 3. השאלה הגדולה מה עדיף לדעתכם א. לקנות סוויטצ' ולחבר את האלקטל המשודרג אליו בתור ראוטר או ב. לקנות ראוטר של EDIMAX ולחבר את המודם בצורה רגילה אליו תודה מראש לכל המשיבים. מור
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ווינדווס אקס פי PRO SP1 וראיתי שיש המון פרצות אבטחה כמו זאת עם הרשת ביתית כשלא שמים סיסמא לתיקיות המשותפות וכשלא מבטלים את היוזר גסט. עד היום הבנתי שכל אחד שרצה (אם לא היה לי פיירוול) יכל להיכנס לי לתיקיות המשותפות ולקבל את כל ההרשאות שהוא רוצה. פרצת האבטחה הזאת היא אחת לעשרות שקיימות, האם למישהו יש עוד המלצות מה לעשות כדי לשמור על המחשב מאובטח יותר ובטוח יותר?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו יודע אם ניתן להיות מנוי על אינטרנט כבלים אבל בטלוויזיה להיות מחובר ל-YES ? נשבר לי ממת"ב לגמרי!!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם בייעוץ: כיום יש לי מודם ראוטר שקיבלתי מחברת בזק - DLINK N600. אני מעוניין לקנות מודם-ראוטר TP-Link Archer VR600 ולהשתמש בו כמודם- ראוטר שמחובר ישירות למחשב בחדר, את הראוטר של בזק ארצה לחבר באופן קווי לראוטר בחדר ולמקם אותו בסלון כך שגם שם אוכל לחבר מכשירים באופן קווי (טלוויזיה, מחשב נייד, סוני וכו') וגם קליטת הוויפי תשתפר לשאר חלקי הבית מהסלון. איך אוכל לדעת האם הדבר אפשרי לפני קניית הראוטר החדש? האם במעבר בין חדרים הוויפי יתחבר אוטומטית לראוטר הקרוב יותר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב אחד רגיל בבית שאני איתו 3 שנים. בזמנו התחברתי לאינטרנט והביאו לי מודם רגיל שהתחבר לקיר ומשם למחשב שלי, והכל סבבה, יש לי אינטרנט. אחי קנה לפני שבוע מחשב נייד ועכשיו הוא רוצה שיהיה לו בדיוק את אותה החוויה שאני מקבל מהמחשב שלי. גם הוא רוצה ללחוץ על כפתור ולהיות מחובר לאינטרנט במהירות 2.5 מגה בדיוק כמוני. לראות יוטוב ולשחק במחשב ברשת. איך עושים את זה? בהתחלה הרעיון הראשון והכי פשוט שעלה לראש הוא לקנות נתב אלחוטי ולגלוש בWIFI- אבל אני די מתנגד, גם בגלל קרינה (כן כן, אין שום מחקרים מדעיים שמאששים) וגם בגלל אבטחה (כן כן, יש סיסמא והצפנה. ועדיין לא נוח לי שהביטים שלי יצאו מחוץ לקירות דירתי, מוצפנים או לא). אחי הסכים להתפשר ואמר לי שאם יש פיתרון שבו הוא יכול ללכת …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברשותי כמה מחשבים שמחוברים דרך WIFI לאינטרנט , רק מחשב אחד מחובר דרך כבל ישירות לראורטר . רציתי לדעת האם קיימת דרך להגביל את רוחב הפס למחשבים שמתחברים לרשת דרך הWIFI? . זאת אומרת להקצות למחשב אחד 80 אחוז ולמחשב השני 20 אחוז . מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי מספיק טוב ???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, שאלה כללית בכדי להבין את העניין. היום יש לי ספק שמחזיק אצלו את הדומיין שלי, והMX record גם כן מפנה אליו היות ואנחנו משתמשים בשירותי האקסצ'ינג שלו כדי לקבל מיילים.. אנחנו רוצים לשנות את קבלת המיילים ממנו לG Suite ולכן עלינו לשנות את רשומות הMX. אין קשר בין מי ש"מחזיק" בדומיין שלי לבין מי שמחזיק ברשומות הMX שלי לא? הם לא חייבים להיות דומים אם אני מבין נכון?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד נייח ואחד נייד בשניהם יש win 7 הגדרתי לפי המדריך http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm אבל עדין לא מצליח להתחבר לרשת הביתית. ניסית גם את פותר הבעיות של win ללא תוצאות.6 כמה פרטים המחשב הנייד מחובר למחשב באופן אלחוטי ובמפת הרשת במחשב הנייד הוא מזה את הרשת כולל המחשב הנייח וליהפך. השאלה שלי היא למה הוא לא מצליח לזהות את הרשת הביתית?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-