עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ns,

מה יותר טוב: מה מהיר יותר מה עולה יותר כסף?? :asthanos:תודה NucleaR-StrikE

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם, אתאר תחילה את המקרה ותוך כדי אגיע לבעיה. במשרד ישנו צורך לחבר נתב באחד מן החדרים כדי שאחד מהעובדים יוכל לעבוד על לפטופ ,תוך כדי לעשות שיתוף קבצים בין הנייד לנייח והדפסה במדפסת רשת שנמצאת אצל המזכירה. העניין הוא כך, שיתוף קבצים בין המחשבים במשרד ללא הנתב והלפטופ הוא תקין וכל שאר הרשת במשרד נגישה (יש מספר מחשבים). כאשר מוסיפים נתב, יש אינטרנט גם בנייח וגם בלפטופ (שניהם מחוברים לנתב אחד בחיבור חוטי והשני אלחוטי) ואף שיתוף קבצים בינהם, אך שאר הרשת כבר לא נגישה. כלומר, לא ניתן לגשת לשאר המשאבים ואף לא ניתן להדפיס במדפסת שמשותפת בין המחשבים במשרד. כל העניין נובע לעניות דעתי עקב חלוקת IP חדש בתת-רשת, ניסיתי לבטל את הDHCP של הנתב ללא הצלחה ,ניסיתי עוד מגוון דרכים ללא …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. יש לי רשת בבית, המדפסת מחוברת לאחד המחשבים, ומשותפת ברשת, לכן אני יכול להדפיס מכל מחשב אחת. שאלתי התאורטית היא : אם המחשב שאליו מחוברת המדפסת - כבוי, אני אוכל לשלוח הדפסה ממחשב אחר ? אני מניח שהתשובה היא לא, אבל למה בעצם ? פקודת ההדפסה מגיעה לנתב, אבל למרות שהמחשב כבוי, פיזית הוא מחובר לנתב, המידע לא יכול בכל זאת לעבור למדפסת ? אגב, יש מדפסות עם כרטיס רשת שאפשר לחבר ישירות לנתב ?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Milk-Inc,

יש לי את המודם הזה ולפי מה שהבנתי מודם דרך usb זה לא משהו, אני בבזק בינלאומי ואני רוצה לדעת אם אני יכול , בכמה ואיפה אפשר להחליף אותו לכרטיס רשת או משהו כזה...(?) :-\ תודה. אהה ושכחתי יש עוד מחשב של אחי שתופס את החיבור לכרטיס רשת אז זה יפריע?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by RonenIL,

מותקן אצלי מודם ADSL שקיבלתי מבזק דגם ALE 130 כל פעם שאני משאיר תוכנה הורדה פתוחה ברגע ומפעיל משחק כלשהו ה- connection tray נהיה לא מגיב, החיבור של האינטרנט נתקע ואי אפשר לגלוש, להמשיך להוריד וכל פעולה אחרת שדורשת אינטרנט. השאלה שלי אם זה קרה לעוד אנשים עם המודם הזה או שזה רק לי? (זה מתאים בכלל לפורום תוכנה ? או חומרה...אז תקנו אותי אם אני טועה)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by asi1998,

אני כרגע בהוט עם 12 מגה חיבור l2tp+בזק. בעוד כחצי שנה נגמרת לי ההתחייבות בהוט וככל הנראה אני יעבור לבזק. רציתי לדעת אם אני עובר לבזק הראוטר עדיין יהיה טוב עם החיבורים שלהם? כי לפי מה שהבנתי תשתית בזק זה לא l2tp . מה צורות החיבור בתשתית בזק? תודה!!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. כמובן השירות בזמן האחרון ירד בצורה משמעותית, ואי אפשר לשתף קבצים כמו שצריך, לאן כדי לעבור? לחבילת 2MB או 3MB

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. ערב טוב, יש לי HPNA של יס אחד מיותר שאני רוצה לחבר קווי לסטרימר , יש למישהו מושג אם אתן 12V (באלתור) בחיבור שאליו אמור להתחבר הממיר זה יעבוד? במידה ולא מישהו מכיר HPNA שיתפקד יחד עם אחד של יס? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by qwerty1987,

משתמש ב-utorrent. ברשת שלי עם חיבור אלחוטי מ- hotbox של הוט מקבל timeout לטראקר. עם wifi מהשכנים - הכל בסדר. פעם אחרונה שהייתה לי בעיה דומה, הספקית "חסמה פורטים". למישהו יש רעיון אם יש הסבר אחר לעניין? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש לי כרטיס רשת אלחוטי של 3COM בסלון מחובר למחשב וראוטר של SIEMENS בחדר. ה-STRENGTH של התקשורת ביניהם תמיד על-LOW, ולפעמים יש ניתוקים בתקשורת. יש ביניהם בערך 5 מטר בקו אוירי. איך אני יכול לשפר את התקשורת ביניהם?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אהלן, לאחרונה עברית ל 30 MBps (בזק + בזק בין לאומי, חיבור בעזרת חייגן). בעקבות זאת אני צריך לשדרג את המודם (יש אפשרות לקחת משו אצל בזק בתמורה להתחיבות עסיסית ובמקרה של התנתקות - ההחזר עבור המודם יבוטל) + רוטאר תקן N ( כרגע יש לי את linksys WRT54GL- נתב מעולה ממש מרוצה ממנו אבל לא תומך בתקן N). יש המלצות למודם טוב ויציב? ( הזבל של בזק תמיד עוסה בעיות במשכת ה IP) בנוסף המלצה לנתב איכותי. (אחרי ה LINKSYS שיש לי אותו 5 שנים, יש לי סוג של רמה מסוימת שאני מצפה ממנה מהנתב החדש בעיקר בכל הנושא של ניהול התקנים המחוברים לנתב, פתחית פורטים קלה, ממשק נוח לשימוש והגדרה פשוטה של כול הפונקציות של הנתב). בנוסף אני מחפש כרטיס רשת -תקן N ( חיבור PCI-E X1 \PCI) תקציב: מודם : 60…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by tamos,

עזרה בתקשורת בבית אני רוצה להעביר כבלים בכל הבית. דפדתי פה בפורומים ושמתי לב על דגשים שדוברו: *להשתמש בכבלים CAT6/CAT7 בעלי סיכוך. *לבנות ארון תקשורת שמכיל את האינרנט(מודם+ראוטר) וטלפוניה. *סוויץ-לא הבנתי מה זה, מה ההבדל בין מנוהל ללא מנוהל? *צריך להשתמש בpatch panel? איך מחברים אותו לראוטר ולמודם שלי? על מה עוד צריך לשים דגש?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית ומחפש המלצה לראוטר. חדר העבודה שלי הוא המרחק 10-20 מטר מהסלון ובדרך יש 2 קירות. אני מחפש ראוטר שיתן לי רשת בכל הבית. אני מחפש ראוטר שיתן את התמורה הטובה ביותר לכסף מבלי לעלות לביצועים גבוהים מידיי ועלות גבוה. אני מעדיף להוציא בסביבות ה200 שקל כי הכסף הוא עיניין עיקרי אבל מוכן להוסיף לפי המלצה. תודה מראש לכל העונים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ASDA2SD,

איזה ספקית אינטרנט הכי טובה בארץ? :-\

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by yaela10,

שלום! יש לנו בית 3 קומות ( מרתף , קומה 0 וקומה 1) הטלוויזיה בקומה 0 מחוברת לראוטר של בזק וחיבור של yes. בקומה 1 יש עוד טלוויזיה עם ממיר שלyes ובמרתף יש מחשב נייד. אנחנו לא מצליחים לקלוט אינטרנט במרתף ולא בקומה 1 בצורה יעילה וטובה. מגדילי הטווח לא יעילים עבורנו כי אין לנו שקעים במסדרון, אבל שמעתי שיש אפשרות להגדיל טווח דרך החשמל. הבעיה שיש לנו תלת פאזי. ממש ממש אשמח לעזרה איך אפשר לגלוש בכל המקומות בהנאה גדולה תודה!! יעל

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי וגם אחרי קריאת ביקורות במספר אתרים לא היצלחתי להבין ולהגיע להחלטה - איזה נתב עדיף? הדרישה היא,נתב עם הביצועים והאמינות(ניתוקים) הכי טוב עד 200 ש"ח (אם כדאי ללכת על יקר יותר אשמח להסבר והמלצה!) האפשרויות שמצאתי הם: NETGEAR : RP614 or WGR614 EDIMAX: BR6204WG or br6204wlg D-LINK : DIR300 LEVEL ONE : WBR3408TX or WBR3406TX TP-LINK : TLWR340G or TLW542G TRENDNET : TEW-652BRP or TEW-432BRP אני קיבלתי המלצה ללכת על ה-EDIMAX BR6204WG מה המומחים אומרים? תודה רביב

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by cupidil,

שלום, יש לי Linksys WRT54GL שעובד מעולה כבר כמה שנים. כל ערב כשאני לא צריך אותו אני מוציא מהחשמל ומחזיר למחרת (לספוג קצת פחות קרינה) לאחרונה כל כמה ימים הוא מתאפס ברמות שונות - לפעמים לא מזהה את ה USER/PASSWORD שהגדרתי לו וניתן להתחבר אליו רק עם admin ולפעמים הוא מזהה את ה USER/PASSWD שהגדרתי לו אבל שם הרשת מתאפס ל linksys וכך גם הסיסמא של הרשת. יצרתי גיבוי וכשיש בעיה אני משתמש בו. היום הוא בכלל התחרפן - שיחזרתי מהגיבוי והוא לא קלט את כל ההגדרות שיש בגיבוי, הסיסמא ל ISP ושם הרשת לא נקלטו. ניסיתי שוב כמה פעמים ואז הסיסמא לספק השתנתה ושם הרשת נשאר linksys. אפילו כששיניתי אותו ידנית - לחצתי SAVE והוא חזר ל linksys! עשיתי reset לנתב והבעיה נפתרה. האם לדעתכם יש בעיה בנתב? מה א…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני משתמש במתאם Wifiל-USB מסוג EW-7318Ug Edimax, וזיהיתי שלאורך זמן הוא מתחמם מאד, והתפקוד שלו יורד משמעותית. (קצב הגלישה נהיה הרבה יותר איטי) מישהו יודע להגיד מה יכולה להיות הסיבה? הוא מחובר ל-USB של המחשב.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by עידן20,

איזה אינטרנט הכי מהיר 256 מהירות או מה ? אם המהירות הזה טוב .....של 256 מעידן20

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Dmoney,

שלום, ברשותי כבל רשת מוצלב ואני רוצה להפוך אותו לישר בלי לחתוך אותו ולחבר מחדש בסדר שונה. חשבתי על לקנות איזשהו מתאם שיהפוך את סדר החוטים. אם מישהו יודע אם קיים כזה דבר, או שיש רעיונות נוספים בבקשה שירשום. **ד"א, להחליף את הכבל בכבל אחר זו לא אופציה כיוון שהוא כבר עובר בתוך הקירות בבית. 10x

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש לי שני מחשבים בבית. לאחד מם יש כרטיס רשת אחד ולשני שניים. לזה שיש שניים אני מחבר לאחד את המודם כרגיל ולשני אני מחבר כבל שנקרא כבל מוצלב ממחשב אחד לשני. עכשיו מפה אני לא יודע מה אני צרך להגדיר ואיך להגדיר. אני אשמח אם מישהו יסביר לי פה מה עושים בפירוט או אם יש מדריך כבר בפורום ובחיפוש שלי כנראה לא מצאתי. אני ניסיתי לעשות את זה דרך השיתוף של הכוננים אבל אני מצליח לראות רק את הכונן שלי ב-my network places, וגם ניסיתי דרך set up a home or a small office משהו כזה ושמה הסתבכתי לגמרי אז אם מישהו יכול להסביר לי אז תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by brothers_ia,

אני מחפש נתב אלחוטי במחיר של עד 200 שקל שתומך בHOT תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי כרגע מודם של הכבלים, חיבור של 12MB. ו 2 מחשבים ניידים. לכן אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי (משולב חוטי). כמובן שאני רוצה אחד אמין בלי ניתוקים. השאלות שלי: 1) האם אני צריך לקנות ראוטר עם מודם? או שאני יכול לקנות ראוטר ללא מודם שיתחבר ליציאת רשת של המודם שכבר יש לי? 2) על איזה דגם אתם ממליצים? תודה למשיבים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Kukishin,

עד היום הנקודה שהראוטר היה מחובר קיבלתי 86-88 מגה, עכשיו העברתי מיקום לנקודה שחשמלאי עשה היום ואני מקבל בקושי 20 מגה. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם השבוע עברתי מ בזק+נטויזן ב23MB ל הוט+בזק בינלאומי 100MB (מהירות הורדה בבדיקה של הוט אני מקבל תוצאות שונות לרוב הכל בין 60-90MB הורדה ו UPLOAD קבוע של 2MB) להוט בוקס מחובר המחשב וPS4 בחיבור רשת ו2 סמרטפונהים ב Wifi יש לי אי פי קבוע והגדרתי פורטים... עד אתמול הכל עבד טוב הutorret הוריד עד 6-7mb אבל מאתמול בערב המהירות נפלה ולא עולה על 1mb פחות או יותר כבר שיחקתי עם ההגדרות של ה utorrent אלף פעם עשיתי ריסט להוט בוקס שיניתי פורט בקיצור שום דבר לא זז !! המהירות לא עולה צריך עזרה תודה

דיונים חדשים בפורומים