רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, לאחרונה עברתי לדירה חדשה וכמובן שהייתי צריך להעביר את חיבור האינטרנט לדירה החדשה... מאז ההעברה האינטרנט מתנתק לי בערך פעם בשעה ומתחבר מייד חזרה. לפני שאני פונה לחברת התשתית (אני מניח שהבעיה היא אצלהם) הייתי רוצה לעזות מעקב טוב יותר אחרי זמני הניתוק, פרקי הזמן וכו'. האם מישהו יכול להמליץ לי על על תוכנה שיודעת לעשות LOG של זמני החיבור, הניתוק וכו'? תודה מראש, רם
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני גולש היום במהירות של 1.5 ושוקל לשדרג למהירות של 10 מגה. אני משתמש היום בנתב ישן של חברת EDMAX מדגם BR-6204Wg שלא תומך בתקן N. האם לתקן זה יש חשיבות גדולה בגלישה במהירויות גדולות או שאני יכול להמשיך ולעבוד עם הנתב הישן שלי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות קניתי מודם adsl בחיבור usb. מאז שהתקנתי אותו יש לי בעיה עם המחשב: כמעט בכל פעם שאני עושה ריסט למחשב (לא משנה מאיזו סיבה) ה ווינדוס לא עולה ובמקומו אני רואה קו לבן קטן מהבהב בפינה הימנית העליונה של המסך. כדי להפעיל את הווינדוס אני צריך : לעשות ריסט, להפעיל את המחשב במצב בטוח ולכבות אותו, שוב פעם לעשות ריסט, להכנס שוב למצב בטוח ואז עוד פעם ריסט ורק אז הווינדוס עולה בצורה רגילה. התקשרתי לבזק בינלאומי ולוואו ושניהם לא הבינו מה אני רוצה מהם. אני בטוח שהבעיה נובעת מהמודם בגלל שזה התחיל ברגע שהתקנתי אותו. ???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה. כרגע אני באקוונט ( ) 1.5. ובגלל שהמהירויות שלי בחו"ל זו בדיחה גרועה ושמתי לב שמספיק חבילה של 0.5 בשביל פינגים מצויינים בארץ אז החלטתי לעבור לחברה נורמלית בחבילת 0.5Mbit ADSL. מה חשוב ל (לפי סדר עדיפות)י: 1. פינגים נמוכים במשחקים בארץ. 2. מהירויות הורדה גבוהות מחו"ל. 3. מהירויות הורדה מהארץ. 4. פינגים בחו"ל. ורצוי שיהיה שירות נורמלי ומקצועי.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מישהו אמר פה שיש קרינה מסוכנת אולי, אבל זה לא בטוח בדיוק כמו נורא הפלאפונים. בכל מקרה, אם הכרטיס רשת האלחוטי רחוק ממני באיזה מטר, זה כבר לא מסוכן? כי כעקרון גם פלאפון זה לא מסוכן עם לא מקרבים אותו ממש לגוף, אז אני לא חושב שצריך להיות הבדל עם כרטיס רשת אלחוטי.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה מה לדעכם ? עוד מישהו יש? יש לי ADSL 750K של בזק בין לאומי ואני מרגיש שזה ממש הולך חרא , במשחקים יש לי פינגים גבוהים והגלישה לפעמים נורא איטית לפעמים זה פשוט מפסיק את העלאת האתרים או מעלה אותם מאוד לאט... בקיצור הגלישה ממש גרוע זה רק אצלי?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצלחתי אז אין טעם, תנעלו את הת'ראד, ומי שיצטרך עזרה שיעשה חיפוש: "אדימקס ראוטר" ויצמא את התראד הזה, שאלות נוספות בפרטי. מילות מפתח שיעזרו בחיפוש (כדי למצוא את התראד- EDIMAX ROUTER ראוטר אדימקס) המודם אלקטל (ADSL) ספיקת 012- אני כותב את מה שאני כותב עכשיו כי 012 לא מוכנים לעזור אז שימח שמם, אני מתננתק מהם הרגע שאני אוכל. מי ששיחק עם הראוטר, שיעשה לו ריסט (כפתור מאחורה) מאוד פשוט: בוחרים PPTP אחרי זה IP ADRESS: 10.200.1.1 Subnet Mask: 255.0.0.0 Default Gateway: 0.0.0.0 user name and password aanyone has to know its own PPTP Gateway: 10.0.0.138 מדריך מקיף באנגלית, קל מאוד להבנה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע סגרתי את הטלפון אחרי שצצלתי לבזק בין לאומי כדי לנתק את השירות (ולעבור לישרסרב) זאת אחרי שהייתי מנוי אצלם במשך חודשיים (על חבילת ה 1.5) ב 9.9$ לחודש ללא התחיבות. כששאלו אותי את הסיבה לכך שאני רוצה להתנתק אמרתי שאני עובר לחברה אחרת במחיר יותר זול. ואז האיש הקטן מאפרכסת שאל אותי אם אני רוצה ליהיות עוד חודשיים ללא התחייבות ב-19$ לחודש! במקום 40$!!! ;D בקיצור, הסכמתי... ואעבור בעוד חודשיים .
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום נירשמתי לאינטרנט המהיר של נטוויזן (כן אחרי ששיגעתי אתכם שנה היצטרפתי לadsl א אצל 012 ) במהירות 0.5 עכשיו כשהמחשב יהיה מחובר בadsl כדי להתקין תוכנת firewall או שאין צורך אמיתי בכך
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול בערב התקשר אלי איזה בחור שמבצע סקרים , והתחיל לשאול אותי שאלות. בין השאלות היתה השאלה הבאה : אם בזק תשנה את חבילת החצי מגה לחבילה של 750 מגה, ותדרוש על זה 10 שקלים נוספים, מה תעשה ? אני חטפתי את החום של החיים שלי - מה פתאום בזק משנים את תנאי ההתקשרות שלי איתם באמצע החוזה ? אם אני מחויב להשאר ב ADSL לשנה במסגרת המבצע, אז למה הם לא מחויבים להמשיך לספק לי את השירות במשך שנה ? לאחר בירור קצר עם אותו בחור, מסתבר שבזק תצא בשני מסלולים חדשים - האחד הוא 750KB והשני הוא 256KB, אין לי מושג מה קצב ה UL. החבילה הקטנה תעלה 99 ש"ח והחבילה הגדולה תעלה 109 ש"ח. משהו דומה לכבלים אם אני לא טועה. משהו נוסף שאותו בחור הסביר לי הוא שבזק תתן לאנשים לעבור ל750KB אבל להמשיך לשלם במשך חצי ש…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי! כאשר אדם שכח את הסיסמא של יועץ התוכן במערכת XP יש דרך לשחזר או לשנות אותה? הוא לא מצליח לגלוש ואמרו לו בתמיכה שזה בגלל יועץ התוכן. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי השבוע מחשב חדש לבית... משהו איכותי וחזק... יש לי עוד מחשב יחסית ישן אבל סוחב משחקים וסרטים וכו' אני רוצה את שניהם לחבר לאינטרנט בעזרת נתב... לארח בירורים של ההורים השבוע מחברים לנו את שניהם - על ידי חברה שעושה את זה... ביררתי פרטים: הנתב שאני מקבל הוא - Linksys Wireless-G WRT546 ניתן לראות אותו כאן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3120920,00.html חיפוש מהיר שעשיתי... רציתי לדעת מה דעתכם על הנתב הזה (כפי ששמתם לב הוא אלחוטי...)? הוא מספיק חזק? יעמוד במספיק חיבורים או יקרוס עם שני מחשבים מחוברים? בנוסף, רציתי לדעת אם אפשר דרך רשת לשתף תיקייה ולהעביר מידע אחד מהשני? ראיתי כאן מדריך לנושא אבל יש לי בעיה אחת גדולה... בפעם האחרונה שפירמטתי ווינדוס לא …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח להמלצות לאחד משולב, איכותי עם טווח גבוה ככל הניתן מתלבט על TP-Link TD-W9980 N600 או LinkSYS X6200 או ראוטר TP-Link Archer VR600 או כל אחד דומה המלצות
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי HPNA של יס אחד מיותר שאני רוצה לחבר קווי לסטרימר , יש למישהו מושג אם אתן 12V (באלתור) בחיבור שאליו אמור להתחבר הממיר זה יעבוד? במידה ולא מישהו מכיר HPNA שיתפקד יחד עם אחד של יס? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, ההורים שלי עברו לא מזמן לאינטרנט של סלקום (החבילה עם סלקום TV), ובעקבות זה התקינו להם ראוטר חדש של סלקום והגדירו להם מחדש את רשת הWIFI בבית. בלי קשר לזה, יש להם בבית מכשיר Dlink DAP-1360 שמתפקד כWireless Client - הוא קולט את רשת הWIFI, ומאפשר חיבור ממנו עם כבל רשת. הבעיה היא - כשאני מגדיר אותו לעבוד עם הרשת החדשה - הוא לא מצליח להעביר את החיבור לאינטרנט. הגדרתי את החיבור לרשת החדשה בדיוק כמו לרשת הקודמת, וזה פשוט לא עובד. ניסיתי לוודא שהבעיה היא לא במכשיר עצמו, וחיברתי אותו לרשתות WIFI אחרות, והכל עובד חלק. רק מול הרשת של סלקום הוא לא מצליח לעבוד. מישהו נתקל בבעיה דומה עם הרשת של סלקום? למישהו יש הצעה לפתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2, align: right]עזרה בתכנון רשת לבית חדש (אינטרנט,מצלמות,כבלים)[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]היות והבית לא יהיה מוכן בשנה וחצי הקרובים לא אבחר את החומרה עצמה (סוג כבלים ,מודם ,ראוטר וכ'), אלא אתרכז רק בתכנון מבחינת איפה כל דבר ימוקם ,אלו הכנות צריכים לעשות מבחינת הכנת תשתית, צריך להעביר לקבלן חשמל דרישות עבור הכנות לרשת בדירה חדשה. מצורף שרטוט של הבית. מחיפושים שערכתי אספתי את הנתונים/מידע הבא: ברור שהרשת תיהיה לפחות על CAT6 כל הצינורות השחלה עבור כבלי התקשורת יהיו בעובי 20 מ"מ. מתחת ארון חשמל ימוקם ארון תקשורת בגודל 60*6…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לאחרונה הAP בבית של אבי נשרף. ברצוני לרכוש ראוטר חדש. העניין הוא שיש באיזור ה4 קירות בין הראוטר לחדר הקיצוני בבית ואני צריך ראוטר עם טווח חזק ואנטנות טובות. צריך שהוא יהיה גם פשוט ויציב כי אבא שלי טיפה טכנופוב בנוסף, אולי בעתיד ארצה לרכוש איזשהו wireless display adapter לטלוויזיה אבל זה בעדיפות נמוכה אז רצוי שזה יתמוך. כמו שציינתי למעלה, התקציב הוא בין 300 ל400 ש״ח. אשמח להמלצותכם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הראוטר הנ"ל של LInksys עם firmware של Tomato 1.23 לצורך העניין. הבעיה שלי היא שהראוטר נמצא בחדר השינה ובלילה.. כל האורות שלו מהבהבים וזה משגע אותי. אני רואה שאפשר לשחק עם חלק מהLEDים שלו, אבל אני לא רואה שום אופציה שתתן לי לכבות את נוריות הלינק (1,2,3,4). אם יש למישהו מושג אני אשמח לשמוע.. ואם אפשר להגדיר סקריפט ללחצן הSES שידליק\יכבה את כל הנוריות זה בכלל יהיה מעולה. יום טוב 8)
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע, התעוררתי מאוחר אך רק השבוע הובא לידיעתי על אישור תקן N המדהים. אני עדיין עובד על הדראפט שמגיע למהירות של 120MBPS, ואני יודע שזאת שאלה "נובית" אבל מה אני צריך לעשות כדי להכין את שני המוצרים הללו(Edimax BR-6504N והEW-7728In) בשביל להגיע ל300MBPS? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש יש לי במחשב הנוכחי 1.5 מהירות באינטרנט ואני רוצה שהמהירות האינטרנט תתחלק בין המחשב החדש שאני קונה לבין המחשב הנוכחי שלי מה אני צריך לעשות בשביל שבשניהם יהיה אינטרנט..? (המחשבים יהיו כל אחד בחדר נפרד..) מה אז אני צריך לקנות ולעשות כדי שבשני המחשבים יהיה אינטרנט האם אחרי שאני יעשה את זה ומחשב אחד לא יהיה מחובר לאינטרנט והמחשב השני כן יהיה מחובר הוא ינצל את כל ה1.5 או שתמיד תמיד זה יתחלק ל750 750 בקיצור תסבירו לי מה לעשות ואיך זה הולך איך יתחלק האינטרנט בין המחשבים ומה יקרה כשמחשב אחד פועל ואחד לא האם עדיין המהירות תתחלק..
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש פינג תקין. כל הנורות שצריכות לדלוק דולקות ויותר מזה, מודם usb ישן מצליח להתחבר לאינטרנט
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבזק הציעו לי את הראוטר הזה במצבע האם הוא טוב ? או שעדיף לרכוש משהו אחר ? מה דעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-