רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
תקשיבו, יש לי עכשיו תשתית במהירות של 12 MB ועכשיו אני צריך להגדיל גם את הספקית. אני כרגע ב 013 נטוויז'ן ואני משלם 80 ש"ח על 5 מגה בית.. כן אני יודע זאת גניבה לאור יום ובגלל זה אני רוצה שתציעו לי את החבילה הכי זולה שקיימת בארץ ל 12 MB. בין החברות המועדפות עלי הן בזק בינלאומי או 013 נטוויז'ן. ראיתי את התגובה הזאת, אני סבור ש 90 אחוז שזה לא נכון אבל אולי אני טועה, תראו: עכשיו הוא אומר פה: 12 MB בבזק בינלאומי ועוד Private NGN וכל זה רק ב 54 ש"ח ? זה הגיוני ? ואם לא, אז איזה חבילה הכי טובה יש שאתם מכירים ?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
הבעיה היא עם מחשב מיני נייד EXCEL ATX-1021. אני כן מצליח להתחבר לרשתות לא מאובטחות שבטווח הקליטה של המחשב גם אם לא לאורך זמן. כאשר אני מנסה להתחבר לרשת הביתית המאובטחת הכרטיס רשת מבצע אינספור נסיונות התחברות ללא הועיל. עם מחשב נייד אחר שברשותי לא קיימת שום בעיית התחברות לרשת... האם יש לכם הצעות לפתרון הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חושב לרכוש את הראוטר הזה? מישהו מכיר אותו? אמין? יוכל לשדר מעבר לקיר ממ"ד? תודה!!!
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אהלן. עד לא מזמן הצלחתי להתחבר ב-remote desktop windows 7 64 bit ultimate בין שני מחשבים שהיו מחוברים עם כבל רשת מוצלב. עברתי לרשת אלחוטית בבית. המחשב הראשי מחובר פיזית לראוטר האלחוטי והמחשב המרוחק מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי USB. שניהם מחברת אדימקס. החיבור מצליח דרך המחשב המרוחק למחשב הראשי. אבל כשאני מנסה להתחבר מהמחשב הראשי למרוחק, אני מצליח לראות את המסך welcome ואז מופיעה שגיאה שאין תקשורת עם המחשב השני. אני ניגש למחשב השני ואני צריך לעשות לו log on מחדש ואז אני רואה שהוא מחפש שוב את החיבור רשת. בעצם הגישה אליו מרחוק מנתקת אותו מהרשת. מישהו נתקל בבעיה או יודע או יכול לנחש איך לעזור לי לפתור את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מצליח לגשת, גם לא עם אקספלורר, גם לא עם שועלאש - עוגיות ו temp files נוקו. בזק בינלאומי. *עדכון* - נפתר, משום מה התאריך במחשב החליט לחזור 50 שנה אחורנית.
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני ראיתי שאפשר לעשות את זה ל-GMAIL באמצעות GOOGLE APPS. השאלה שלי איך אני עושה את זה לתיבה שלי בבזק בינלאומי. אני רוצה שמי שישלח מייל לתיבה MYNAME@MYDOMAIN שיגיע לתיבה שלי בבזק בינלאומי. שאלתי תומך טכני בבזק בינלאומי והוא אמר לי שאני צריך לעשות את זה מול מי שמכר לי את הדומיין. יש למישהו מושג איך אני עושה את זה? הדומיין שלי רכשתי ב-BLUEHOST, וכשאני עשיתי הפניה ל-GMAIL הייתי תריך להוסיף כל מיני רשומות MX לדומיין. אבל עשיתי את זה עם מדריך של GMAIL, ואין לי מושג איך לעשות את זה עם בב"ל. תודה!
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
אני צריך לבחור ספק לבית של ההורים שלי. התשתית תהיה של הכבלים. אני מעוניין בחבילה צנועה מבחינת המהירות (לא מתוכנן אטרף הורדות מן הסתם) שתהיה חביבה מבחינה כלכלית. איזה מהירות תספק שימוש ממוצע שכזה (גלישה באתרים רגילים לרוב)? מישהו יודע על איזה מבצע כדאי אצל אחת הספקיות? תודה
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
יש לי שלושה מחשבים בבית לי לאחותי ולהורים שלי רציתי לדעת אם אני נכנס לתיקיות המשותפות שלהם אם הם יודעים איך אני מסתיר את המחשב שלי בNETWORKS אצלם במחשב? תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב עם מודם של מוטורולה וראוטר של one level. אני מחובר דרך הוט. פירמטתי את המחשב והוא לא מזהה לי את כרטיס הרשת. יש לי כרטיס רשת מובנה בלוח אם Intel lakeport-g i945g. הורדתי את הדרייבר מהאתר של אינטל וזה עדיין לא מזהה לי אותו. דיברתי עם התמיכה של הוט, הם אמרו לי שאני צריך פשוט להתקין מחדש את כרטיס הרשת. ואז לראות local area connection וזהו. בלי להתקין כלום. האם זה נכון שאני צריך להתקין אבל את הראוטר? כי התקנתי את הראוטר וזה לא עבד. אחכ הסרתי אותו והוא גם לא עבד. ככה שאין הבדל... אני חייב לציין דבר חשוב. הראוטר והמודם מחוברים למחשב ועובדים- אפשר לגלוש דרכם ב wi-fi, אבל אי אפשר להתחבר אליהם דרך המחשב הנייח שאותו פירמטתי. (הם מחוברים אליו ישירות בכבלים). איך אני …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי נייח עם ויסטה ונייד עם XP אני יסביר קודם כל למה אני מסנכרן בין המחשבים בשתי המחשבים מותקן Windows Live Messenger ואני רוצה שההיסטוריה של שני המחשבים תשמר במקום אחד אז במחשב הנייח עם הויסטה, הפכתי את התיקייה עם הקבצים של ההיסטוריה לתיקייה משותפת, ואז במחשב הנייד הגדרתי שהקבצים ישמרו באותה תיקייה משותפת הבעיה היא שכשהמחשב הנייח כבוי, המחשב הנייד לא יכול לגשת לתיקייה המשותפת כי המחשב הנייח כבוי, ואז הוא לא יכול לשמור שם קבצים מה אתם מציעים לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם כדאי לקחת את אחד הראוטרים שבזק נותנת או שעדיף כבר ללכת ולקנות ראוטר טוב יותר (בתקן N) שייתן איכות קליטה טובה יותר בבית חד קומתי (כאשר עמדת הבסיס היא בממ"ד)? תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום! אז ככה,אני מחובר עם שתי מחשבים אני מחובר עם חיבור קווי לראוטר והשני עם מתאם אלחוטי של בזק,הבעיה התחילה מאז שחיברתי את המחשב ההוא לא הבנתי מה הקטע שרק מתי שהמתאם מחובר עם המחשב השני זה קורה,פעם בכמה זמן למטה בצד שמאל יש לי אייקון של מייבא כתובת רשת לכמה שניות ואז נעלם(בזמן שזה קורה האינטרנט מנותק),דיברתי עם בזק אמרו לי להגדיל את טווח ה IP לשים על 10.0.0.30 ,כרגע שמתי רק במחשב של המתאם אלחוטי על 10.0.0.25,ובראוטר במחשב שלי על 10.0.0.26 האם ככה זה בסדר? אמרו לי גם להחליף ראוטר זה קשור?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר בן שנה של אדימקס מדגם 6204. מההתחלה היו לו קצת בעיות קליטה בבית אבל לא משהו בלתי נסבל ניסיתי לפתור את הבעיות האלה על ידי עדכון גרסה - אבל גם זה, לא ממש עזר. הבעיה היא שפעם בשעתיים בערך, כל הניידים בבית לא מסוגלים להתחבר לרשת האלחוטית גם אם הם קולטים אותה. המחשב הנייח שמחובר לראוטר לא מושפע מהתופעה, ככה שאני מנחש שזה קשור ל-wifi ולא לספק. כל פעם כדי לאפשר חיבור הניידים, יש לנתק את הראוטר מהחשמל או לכבות ולהדליק את מתג ה-wifi בראוטר למשהו יש פתרון לבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע איך עובד הטורנט בצורה הבסיסית אבל מה שאני לא מבין ואני ישמח אם מישהו יסביר לי זה... למה שמורידים משהו עם טורנט (אפילו על 20-30 קילובייט) כל הרשת נתקעת בצורה מידית ופשוט הכל זוחל לעומת זאת אני יכול להוריד בהורדה ישירה על 300 (כל הפס שלי) ואני עדיין יכולה לפתוח אתרי אינטרנט במהירות ובמחשבים אחרים ברשת בבית שלי לא ירגישו בכלל שאני מוריד למה זה קורה?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי רשת אלחוטית בתקן N (עזרו לי פה בפוסט הקודם להגדיר על תקן N). אני מנסה לצפות בסרט באיכות 1080p דרך הרשת האלחוטית. כלומר הסרט יושב על המחשב הראשי ומשדר למחשב בסלון שמחובר ל-LCD. כאשר אני צופה בסרט דרך windows media player הסרט רץ חלק אבל אני לא מצליח להפעיל עליו כתוביות. כאשר אני מנסה להפעיל את הסרט דרך VLC שכן מראה כתוביות, הסרט יוצא מקוטע. כאילו נתקע לו ב-buffering. סרט באיכות נמוכה יותר לא נתקע ב-VLC. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי נתב אלחוטי של אדימקס http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=8162 וגם קניתי כרטיס רשת USB אלחוטי http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=8163 שניהם תקן n השאלה שלי מתחלקת לשניים: 1. הטווח בין הנתב לכרטיס אלחוטי הוא בערך 7 מטר כאשר אחד נמצא בחדר והשני בסלון. אני רואה שאחוז הקליטה נע בין 50 ל-60 אחוז. יש דרך לשפר את הקליטה חוץ מלקרב אותם אחד לשני? 2. לפי התמונה למטה, (ראשון ברשימה) רואים שאין לי תקן n למרות שהנתב והכרטיס בעלי תקן n. מישהו יכול לעזור לי לסדר את העניין? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום ברשותי מודם ADSL D-LINK 2650U של בזק. נכנסתי לאתר של בזק http://www.bezeq.co.il/support/Pages/toalhuti.aspx ושם שורה ראשונה יש עדכון קשוחה למודם שלי. אני מוריד את העדכון. שם אותו בכונן שלי (אפילו ישר ב C:), וכשנכנס למודם שלי (10.0.0.138) ומנסה לעדכן, אני מקבל הודעת שגיאה: "Please enter a valid name" מישהו יודע מה זה? ואיך אפשר לפתור את זה בבקשה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הראוטר שמאז שקניתי עוד מחשב וחיברתי האמצעות הכרטיס רשת מידי פעם צץ במחשב של הראוטר מייבא כתובת רשת והאינטרנט מיתנתק לכמה שניות,שניכנסתי למציג האירועים ראיתי שיש שגיאה של DHCP וכתוב שם שגיאה,אחשיו אני רוצה לבטל אותו ולתת IP ידני איך אני עושה את זה? כי שעשיתי DISABLE בהגדרות של הראוטר האינטרנט הפסיק ליפעול מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום, מודה מראש - אין לי שמץ של מושג בתקשורת אלחוטית ובגלל זה אני כאן. אני מתכנן לקנות לפטופ אחרי החג וכמובן שארצה לחבר אותו לרשת אלחוטית בבית (שאין לי כיום). לשם כך אני צריך לקנות ראוטר שההעדפה שלי הינה שהוא יתמוך גם בתקן n היות ואני רוצה לחבר אותו גם לאקסטרימר שיושב בסלון ומחובר בינתיים דרך דיסק קשיח בלבד. השאלות - האם אני צריך לקנות עוד משהו חוץ מהראוטר שיתמוך בתקן n או שעם הראוטר מגיע כבר כרטיס הרשת האלחוטית שתומך בתקן זה? שאלה שניה - המלצות על ראוטר אמין שיקלוט ברחבי הבית (עמדת הבסיס שלו היא בממד, אולם מדובר בבית חד מפלסי ולא גדול במיוחד). אשמח לכל טיפ והארה!!!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , לצערי אני לא ממש מבין בנושא רשתות לכן אני יכול רק לתאר את הרשת שאני מעוניין בו , ואבקש מכם הצעות לביצוע (פיזי / טכני) . אני מעוניין בפריסה בשני חדרים , כאשר בחדר אחד אני רוצה חיבור פיזי (קווי) למחשב נייח + חדר אחר אני רוצה בו ראוטר אלחוטי למחשב נייד . בשני החדרים יש חיבור לבזק ולרשת החשמל , אך לא בכל החדרים יש חיבור לתשתית של HOT (תשתית הקיימת לרשת) , לכן אני שוקל לעבור לבזק בגלל נושא התשתית . קראתי קצת על נושא HOME PLUG אבל לא ממש הבנתי איך זה עובד , לכן אני אשמח אם תסבירו לי איך אני מוציא לביצוע את הנושא . אני גם אשמח לדעת כמה בערך הסיפור יעלה לי . תודה מראש , -גבי
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
ברשותי הכרטיס WIFI N הזה : http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=223&pl1_id=1&pl2_id=44 וכמו כן ראוטר תואם בתקן N גם כן : http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=268&pl1_id=3&pl2_id=18 הראוטר מוגדר לעבודה ב N בלבד והעסק עובד סבבה על מחשב עם WIN XP HOME. קניתי כרטיס רשת (דונגל USB) נוסף, זהה לישן, אותו דגם בדיוק. ההבדל היחידי הוא בדרייבר (מתאים ל WIN7) והממשק ששונה . הדונגל הנ"ל הותקן על מחשב עם WIN 7 ULTIMATE . משום מה אני לא מצליח ליצור קישור עם הדונגל החדש כאשר הראוטר סגור על N, רק אם אני משנה את הראוטר ל B+G+N אני יכול לתקשר איתו עם הדונגל החדש. בממשק הגדרה של הדונגל, אין אפשרות לבחור כלום חוץ מ G (מצ"בתמונה). מישהוא מכיר…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי במחשב נייח שיש לי בבית כרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI. רציתי לדעת כיצד אני יוצר רשת אלחוטית בין שני המחשבים המחוברים לאותה רשת: המחשב הראשון אשר מחובר לראוטר בחיבור קווי והמחשב המחובר בחיבור האלחוטי. עד כה שני המחשבים היו מחוברים בחיבור אלחוטי ולא היה צורך בהגדרות מיוחדות. (לא הגדרתי IP ספציפי). במחשב המחובר בחיבור קווי יש לי Windows 7 ואילו במחשב השני XP.
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני גר בבית עם 3 קומות (מרתף, כניסה, וקומה 2). יש לי ראוטר (BR-6524N של אדימקס) במרתף. אין קליטה כמובן בקומה העליונה של הבית. חשבתי לקנות AP או עוד ראוטר שיש כ-AP ולמקם אותו בקומת הכניסה ובכך להגדיל את טווח הקליטה לכל הבית. אני מתלבט בין שני המוצרים הבאים: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=835 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=773 הראוטר ישמש רק כ-AP.. כך שהטיעון של "עדיף לקנות ראוטר, למקרה שתרצה ראוטר לא AP," לא תקף. בנוסף, אני מעדיף להתעסק כמה שפחות עם הגדרות. לכן נראה לי שיהיה יותר נוח לקנות AP ייעודי. אני צודק? חיסרון שקיים ל-AP זה שהוא פועל רק ב-B ו-G. והראוטר שלי כרגע תומך ב-B G N. אין לי שום מכשיר \ כרטיס רשת שיודע לעבוד עם N. מה אתם…
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-