עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כפי שרשום בכותרת, יש לי בעיה להיכנס לאתרים עם https האתרים האלו לא עולים, אני חושש שמדובר במשהו בהגדרות הראוטר שהתקנתי לפני יומיים, אם אפשר עזרה בנשא אני אשמח מאד! תודה רבה מראש רום

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by zebra,

כמה צריך לעלות היום חיבור 12 מגה והאם המהירות באמת מורגשת

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by paradoxical-pixel,

התחברתי היום (סוף סוף) ל ADSL. יש לי מודם AlcTel. ואני עובד עם XP. אני יכול לגלוש בכיף וזה די מהיר אבל כשאני מנסה להוריד קבצים זה לא נותן לי. למרות שמ KaZaA אני יכול להוריד (לא מהר כל כך). ניסתי להוריד דרך DAP אבל זה מנסה להתחבר ולא מצליח , אותו דבר גם עם Get Right. ניסתי להוריד דרך הדפדפן (IE) וגם זה לא עובד. מישהו מכיר פתרון?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by satlan1,

לא בטוח שזה קשור לפורום הזה, אם לא אז תעבירו.. אח שלי בארה"ב והוא מנסה להכנס מהמחשב שלו ל www.ynet.co.il ולאתר של מעריב. אז לאתר עצמו הוא ממצליח להכנס ואז שהוא נכנס לחדשות נניח אז הוא מקבל הודעה שכדי לקרוא את החדשות הוא צריך לעשות מנוי מתשלום וזה..(זה רק למי שלא מהארץ). אז אמרתי לו להתחבר על פרוקסי, הבאתי לו אחד ישראלי והוא התחבר ושהוא נכנס ל www.whatismyip.com זה רשם לו את האייפי הרגיל , לא את הפרוקסי... ובאתר הוא עדיין קיבל את ההודעת שגיאה. וניסינו לעשות ממש אותם צעדים יענו עשיתי בידיוק מה שהוא עשה, לי זה רשם את הפרוקסי ולו את האייפי שלו. מה הבעייה פה? ויש איזה דרך להכנס לאתרים האלה חוץ מפרוקסי ובלי לשלם להם? :s05:

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by NerVo,

שלום ! אני מחובר דרך ראוטר לאינטרנט, וכשאני נכנס לפוקר של פייסבוק הוא נותן לי שגיאה בקיצור לא מתחבר לי לפורט 9339. ניסיתי לפתוח את הפורט בראוטר אבל זה לא עזר. יש לי ראוטר של EDIMAX. מקווה שמישהו יכול לעזור , תודה !

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יש את הסמל הזה http://img264.imageshack.us/img264/4306/aadms4.jpg בטוח רובכם נתקלתם בו האם מישהו יודע איך מסדרים את זה? יש לי הרגשה שהוא מוריד לי את קצב ההורדה מאז שהופיע לי הסימן (היום בערב) קצב ההורדה ירד פלאים האנטנרט מתנתק אחת לכמה זמן מחכה למישהו, תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Rule The Pc,

אהלן, יש לי אימייל בהוטמייל ואני רוצה לעשות לו עקוב אחריי לאימייל ביאהו האם זה אפשרי? תודה.

8. חיברתי אתמול ראוטר של חברת EDMIAX BR622NS עכשיו המחשב שלי מחובר עם כבל והגלישה בוא נוראית האנטרנט לא זז בעוד שהגלישה עם המחשב נייד האנטרנט טס.. ניסיתי לחבר את הפלאפון (SE ARC) למחשב ולעשות לו TETHERING (חיברתי אותו לUSB ואת הפלאפון לרשת האלחוטית) והאטנרט טס שוב במחשב שלי גם.. (אם אני מחבר את המחשב שלי ישר למודם האטנרנט גם טס) רק שהוא מחובר בכבל לראוטר הוא ניהיה איטי להחריד

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. קניתי אתמול את ה6424N שעושה רושם של חומר די טוב ויציב. נכון לעכשיו, הגדרתי אותו כרפיטר לרשת אחרת שמבוססת על ה DI-524. מיושן, אבל עובד עדיין. הגדרתי את הIP של הראוטר שמשמש כרפיטר מחדש, כדי שאפשר יהיה לגשת גם אליו וגם אל הראוטר הישן. כרגע, יש שתי רשתות שונות בעלות ESSID שונה שמעניקות גישה, כל אחת מהן, לאדמיניסטרציה של שני הראוטרים שמחוברים. בין השאר, יש גם תמיכה מלאה בתקשורת בין המחשבים השונים והמכשירים השונים שמחוברים לרשת. הבעייה מתחילה בשיתוף האינטרנט ברשתות. מאיזו סיבה עלומה שעדיין לא הצלחתי לעלות עלייה, האינטרנט לא נגיש לכלל המחשבים שמחוברים לראוטר שהגדרתי כרפיטר. לטובת העניין- מחשב נייד של HP הצליח להתחבר ולקבל גישה גם מקומית וגם לאינטרנט, בעוד מחשב נייח אחר שח…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם ושבוע טוב, יש לי אינטרנט מגה וחצי בכבלים אצל בזק בינלאומי, והבעייה היא כזאת, אני גולש באינטרנט מוריד כל מיני קבצים וכאלה... פתאום אני שם לב שהגלישה איטית רצח, הפינגים גבוהים מאוד {400 לדאונלוד.קום}, ההורדה מאוד איטית { 3 קיי יציב בנענע למשל}, 30-40 קיי באתרי בדיקה, הקטע הכי מוזר הוא שפעם אחת החלטתי לנתק את המודם לאיזה 5 דקות ולאחר מכן לחבר שוב, המודם ביינתים מסתנכרן די מהר, ופתאום האינטרנט טס! החייגן מתחבר תוך שנייה ממש תוך שנייה {כשבדרך כלל אחרי שהאינטרנט עובד כמה שעות רצוף ואני מתחבר מחדש אבל רק עם החייגן בלי לנתק את המודם אז החיבור לאינטרנט דרך החייגן לוקח איזה חצי דקה וברוב הפעמים מופיעות לי שגיאות כגון, 734, 769, 732 וכיוצא באלה...} שוב אני אומר מה שמוזר ה…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by deathy,

היי לאחרונה חיברתי תקשורת אלחוטית בדירתי אני משתמש בנתב 3com 54 mbps 11g ובאדאפטר (מקבל) d-link g dwa-110 בהתחלה כשניסיתי להתחבר זה היה רושם לי כל הזמן שיש "קישוריות מוגבלת או חסרה".. אחרי שהגדרתי מחדש את ההצפנה (wep) בנתב עצמו זה נפתר. מאז אני מצליח להתחבר אבל בערך כל 20 דקות האינטרנט מפסיק לעבוד לי (למרות שלא נראית שום בעיה באייקונים בפינה של שורת המשימות) ואני לא מצליח לשלוח פינג לנתב. אחרי שאני עושה קליק ימני ו"תיקון" הבעיה כביכול נפתרת לעוד 20 דקות וחוזר חלילה. מישהו נתקל בזה ויודע מה יכולה להיות הבעיה? יש לי winxp sp2 שהתחבר בעבר לרשתות אלחוטיות בלי בעיה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by jj516,

יש לי אינטרנט ADSL 256kb , מאז ששמתי אותו יש לי בעיית הורדות, הרבה מהן נעצרות באמצע! וזה לא משנה עם אני משתמש ב Download maneger או רגיל, ההורדה נעצרת. אני לא יודע למה זה קורה והספק שלי (בזק ביןלאומי) גם לא נותנים לי תשובה, מישהוא התנשא בזה כבר? ויש לו פתרון?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by maxwell10,

האם בבית עם 4 עמדות מחשב ניתן לחסוך את ארבעת המחשבים ובמקום לקנות שרת שמתחבר ל 4 מקלדות, עכברים, מסכים ורמקולים?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Cheif,

ארגון התקשורת העולמי (ITU) השלים את השלב הראשון באישור תקן G.fast. כשיושלם באופן סופי, במהלך 2014, התקני תקשרות שיתמכו בתקן זה יוכלו להעביר מידע במהירות של 1Gbps על קווי טלפון סטנדרטיים, למרחק של עד 250 מטר. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=4387

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by tzahi20,

שלום יש אצלי איטיות נוראית בזמן צפייה ישירה דרך תוכנת קודי, אני משתמש בתוכנה המון שנים, אבל אף פעם זה לא היה כמו בחודשיים האחרונים. בבדיקת מהירות דרך אתר speed test ookla אני מקבל במחשב : PING :17 , הורדה : 82.4 דרך אותו מחשב ואותו אתר אבל בדיקה דרך קודי : PING:28, הורדה : 15 מגה הבעיה היא לא רק דרך המחשב, אלא גם דרך סטרימר אנדרואיד ומחשב נוסף. תשתית הוט, ספק : בינלאומי. ובאמת בקודי יש איטיות רצינית, גם בשרתי פרימיום בתשלום. מה יכולה להיות הסיבה ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, יש לי מחשב אחד רגיל בבית שאני איתו 3 שנים. בזמנו התחברתי לאינטרנט והביאו לי מודם רגיל שהתחבר לקיר ומשם למחשב שלי, והכל סבבה, יש לי אינטרנט. אחי קנה לפני שבוע מחשב נייד ועכשיו הוא רוצה שיהיה לו בדיוק את אותה החוויה שאני מקבל מהמחשב שלי. גם הוא רוצה ללחוץ על כפתור ולהיות מחובר לאינטרנט במהירות 2.5 מגה בדיוק כמוני. לראות יוטוב ולשחק במחשב ברשת. איך עושים את זה? בהתחלה הרעיון הראשון והכי פשוט שעלה לראש הוא לקנות נתב אלחוטי ולגלוש בWIFI- אבל אני די מתנגד, גם בגלל קרינה (כן כן, אין שום מחקרים מדעיים שמאששים) וגם בגלל אבטחה (כן כן, יש סיסמא והצפנה. ועדיין לא נוח לי שהביטים שלי יצאו מחוץ לקירות דירתי, מוצפנים או לא). אחי הסכים להתפשר ואמר לי שאם יש פיתרון שבו הוא יכול ללכת …

17. Started by simla101,

אוקע אז המצב הוא כדלקלמן! יש לי 2 מחשבים. עכשיו הבעיה היא שאת הראוטר שלי נתתי וכל פעם שאני מתנתק אחי מזמבר לי בשכל "ארזזז המחשב לא עובדדד!" אז הבנתי שאני יכול לעשות מחשב שהוא ראוטר. לתקוע לתחת שלו 3 כרטיסי רשת 1 למודם 1 לכל מחשב ונגמר הסיפור עכשיו. איך אני עושה את זה? הבנתי שיותר קל לעשות את זה עם לינוקס או משהו...אבל מפה אני לא בטוח. פשוט לעשות אשף הגדרת רשת? הבעיה היא שהמחשב השלישי הוא נורא נורא חלש (איזה סלרון 533) ולהריץ עליו XP זה כבד (עם 128 ראם). פתרון מישהו?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום ברשותי 2 ראוטרים VTECH NB403 D-LINK 6740U איזה טוב יותר תודה נעם

19. אני משחק במשחק רשת TACTICAL OPS למי שמכיר .. , משחק שמבוסס על פינגים ופאקג' , בקיצור הספקית אינטרנט שלי זה בזק (שהיא חברה טובה בכל מה שקשור לפינגים והלאה ) והתשתית של HOT . מה יכול ליגרום לי לפינגים + פאקג' ( אה יש לי ראוטר ) בעבר דיברתי איתם והם אמרו לי שיכול להיות בגלל הראוטר , קניתי אחד חדש של TP-LINK אותה בעיה ואפילו יותר גרוע :\ הם אמרו לי שכדאי להגיד את הפס רחב (שהוא כרגע 1.5) ואולי זה יפתור את הבעיה :\ יש עוד הצעות אולי לעזור לי ? תודה מראש ...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אוקי, הסיפור הוא כזה: יש לי בית עם 4 קומות (מרתף, שתי קומות ועליית גג). יש לי מודם של WOW בקומה הראשונה, מחובר אליו ראוטר אלחוטי של Netgear. מהראוטר האלחוטי יוצאים חוטים לקומה למטה לשני המחשבים מחוברים אליו בצורה חוטית. כל הניידים בקומה הראשונה מתחברים לרשת בצורה אלחוטית אבל ה WiFi לא מגיע לקומה השני ועליית הגג. קיבלנו היום ראוטר חינם מבזק - Simens. אני רוצה לשים את הראוטר השני במדרגות בין הקומה השניה ועליית הגג, לחבר אותו לראוטר הראשון, ואז שיהיה WiFi בכל הבית. איך אני יכול לעשות את זה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש לי רשת אלחוטית עם נתב מסוג di714pi dlink. הנתב משמש גם כמודם adsl וכל המחשבים (שלושה) מתקשרים אליו אלחוטית עם כרטיסי רשת usb מסוג dlink airplus -120w. בין שני מחשבים שיתפתי קבצים באמצעות הרשת ע"י הגדרת כתובת ip של המחשב המארח. השאלות שלי: 1. ה-ip של המחשב המארח הוא בינתיים קבוע. האם הוא ישאר כך? מי קובע את ה - ip הזה? הנתב? ואם הוא לא קבוע - איך אני מגדיר אותו קבוע על מנת שהשיתוף יימשך? 2. ביטלתי את ההגנה של הפיירוול של XP במחשב המארח. האם יש דרך לאבטח את המחשב והקבצים (אני יודע שהנתב כולל סוג של פיירוול, אך האם הוא מספיק? תודה מראש על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. הבעיה מוזרה קצת. יש לי שני ראוטרים פה בחדר מחשב. אחד של בזק DLINK N600. אם אני מתחבר לרשת של הראוטר הזה עם המחשב הנייד שלי אני רואה שהאיי פי של המחשב האיי פי הפנימי הוא במקרה הזה היה 10.0.0.7 ואני נכנסתי להגדרות של הראוטר ה DLINK הכנסתי את ה MAC של המחשב הנייד ואת ה איי פי של המחשב הנייד 10.0.0.7 והכל עובד בסדר. עכשיו יש לי פה בחדר במקביל ראוטר של הוט. הוטבוקס. כשהתחברתי לרשת של ההוטבוקס של הוט האיי פי של המחשב הנייד הפך ל: 192.168.1.17 ואז התחברתי עם המחשב הניד לרשת הזו של הוטבוקס הוט ואני יכול לגלוש ויש לי אינטרנט הכל בסדר. ואז נכנסתי להגדרות של הראוטר של ההוטבוקס והלכתי ל ADVANCED ואז ל FORWARD אם אני לא טועה ושם הוספתי את האיי פי של המחשב הנייד הגדרתי פורטים 8098 זה ה…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by wooper,

קניתי את הראוטר והגדרתי אותו בלי בעיות מה הקושחה הכי מומלצת לראוטר wrt54gl? האם הקושחות מחזקות את הנתב בנוגע לשיתוף קבצים פשוט הראוטר הקודם הרבה התנתק בזמן שאימיול עבד

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי יש לי טופולוגיה דיי דפוקה ברשת שאני יהיה שמח להגדיר בה DYNDNS. להלן הטופולוגיה: 3 עמדות קצה ברשת 192.168.1.0/24 מחוברות לראוטר שתומך ב DYNDNS. יציאת ה WAN של בראוטר מתחברת לקוספא מעצבנת של 012 שהמטרה שלה לספק קו טלפון על גבי IP. הקופסי הזאת מתחברת למודם שהוא מתחבר לתשתית טלפון. בקיצור סיבוך אחד גדול. הקופסא הי זו שמחייגת לרשת והמודם נראה לי משמש ב BRIDGE. מה קורה שבפועל אני צריך להגדיר את ה DYNDNS על גבי בוקפסא אבל לא יצא לי לגשת לממשק שלה ומשהו אומר לי שהיא בכל זאת לא תומכת באפשרות זו. למי שירצה לגבל פרטים על כתובות ה IP אני אביא אחרי זה, אבל בקצרה זה הולכת ככה רגל אחת של הרוטר נמצאת ברשת פרטית 192.168.1.0/24 ומחוברת לסויטצ' עם 3 תחנות, רגל שנייה מקבל IP סטטי ומתחברת…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שאלה בכותרת אשמח לתגובות...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.