עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם. יש לי ציוד של חברת ENGENIUS הכולל אנטנות 8 ו 18 DBI וכן אקסס פוינטים חיצוניים (8 יח') אשר אני מעוניין ליצור רשת מסויימת עם כל אלו. אשמח להיתייעץ עם מי שמבין בתחום של חיבורים מסוגים שונים (איזה שיטה MODE לבחור לכל יחידה) וכן איסה סוג אנטנה תתאים. אנא שלחו לי הועדה עם הנייד/מייל בפרטי לפרטי נוספים. תודה רבה!!!! אבישי. :yelclap:

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by רועי אלגרבלי,

שלום וברכה! ברשותי נתב של בזק דגם 2650u של חברת דה לינק שתי מחשבים נמצאים תחתיו בכרטיס רשת אלחוטי שמחובר ליואסבי של כל מחשב ומחשב בעקבות איטיות בגלישה והורדת והעלאת קבצים אני מעוניין לדעת איך אפשר לאבטח את הרשת האלחוטית וכמובן איך להצפין אותה כדי שאף "שכן" לא יגלוש על חשבון הרשת שלי?ושאף אחד לא יצפין לי אותה או ישנה הגדרות?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. לפני מספר שבועות שדרגתי את חבילת האינטרנט שלי ל 4MB ובאותו זמן קיבלתי גם מס טלפון חדש מ012. כרגע יש לי בבית מודם / ראוטר AZTECH 600EW, אך 012 הודיעה שהטלפון לא עובד עם המודם ואני צריך לשדרג למודום אחר או הSIEMNS או ה ASUS. קראתי קצת על הבעיות עם אימיול...אך אני לא משתמש בזה. לרוב מוריד RAPIDSHARE ולפעמים ביטורנט. אז תכלס מה יותר עדיף!!!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by KrustyTheKlown,

היי אין לי גישה מהחיבור שלי לאתר של PayPal.com. חיפשתי קצת ברשת ומצאתי דיונים שעסקו בבעיה בקובץ Hosts, בדקתי ואצלי הקובץ בסדר. ניקיתי קוקיס וקאש, הרצתי Spybot, Hijackthis, ניסיתי דפדפנים שונים..לא עזר. ניסיתי לגלוש דרך הסלולרי מהרשת הביתית - גם אין גישה. עשיתי ריסט לראוטר והגדרתי הכל מחדש - גם כלום ! דיי אובד עצות כרגע, כל עזרה תתקבל בברכה ! בתודה מראש נתי

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by zebra,

כמה צריך לעלות היום חיבור 12 מגה והאם המהירות באמת מורגשת

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by kfir_dnd,

שלום, לא מזמן החלפתי נתב לdir 300 של dlink. מאז שהחלפתי את הנתב יש לי בעיות של קליטה ואיטיות במחשב. הכרטיס רשת שלי זה משהו של realtek די ישן, אבל הוא עבד טוב עם הראוטר הקודם (גם כן משהו ישן ששבק חיים והחלפתי אותו) צרפתי להודעה קובץ עם תוצאות של ping לנתב (IP 192.168.0.1) כדי שתוכלו לראות את התוצאות בעצמכם את התוצאות. השאלה היא מה הצעד המומלץ כדי לפתור את הבעיה? להחליף כרטיס רשת למשהו חדש יותר יבטיח תוצאות טובות יותר? ואם כן איזה כרטיס מומלץ? תודה מראש עריכה: עשיתי ping ממחשב אחר מאותו החדר עם המחשב הבעייתי והping היה תקין. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by paradoxical-pixel,

התחברתי היום (סוף סוף) ל ADSL. יש לי מודם AlcTel. ואני עובד עם XP. אני יכול לגלוש בכיף וזה די מהיר אבל כשאני מנסה להוריד קבצים זה לא נותן לי. למרות שמ KaZaA אני יכול להוריד (לא מהר כל כך). ניסתי להוריד דרך DAP אבל זה מנסה להתחבר ולא מצליח , אותו דבר גם עם Get Right. ניסתי להוריד דרך הדפדפן (IE) וגם זה לא עובד. מישהו מכיר פתרון?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Necessary_Evil,

שלום אנשים, יש לי WIN2K מחובר לכבלים בUSB , כשהיה מודם 56K השיתוף עבד בסדר, לא שיניתי שום הגדרות של הרשת ואחרי התקנת הכבלים כבר אין שיתוף... אני משתמשת בתוכנה winroute מה יכולה להיות הבעיה? תודה, חציל

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Splashy,

יש לי את הראוטר שבכותרת, תשתית HOT UFI. ראיתי שבאתר של פיקוק יש את גרסה 1.58 ובאתר של Edimax העולמי יש גרסה 1.62. אני כרגע עם גרסה 1.58. האם זה בטוח/רצוי להתקין את גרסה 1.62 או שעדיף להישאר עם 1.58? איזה גרסה עדיפה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by unknown,

בגלל ניתוקים חוזרים ונשנים של הראוטר הנוכחי החלטתי לקנות אחד חדש, אז רציתי לדעת אם NetGear WNR1000 שווה קנייה. לא יודע אם זה חשוב אבל הוא מיועד ל-3 מחשבים בדירה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום אנשים יקרים ! יש ברשותי מודם ALCATEL SPEED TOUCH HOME שבוצע בו השינוי ושידרוג התוכנה ע"מ שיתפקד כחייגן , כרגע הוא מחובר ברשת כבלים ע"י האב עם כבל מוצלב . הייתי רוצה להפוך את הרשת לאלחוטית ( 3 מחשבים - אחד נייד 2 נייחים ) , האם ישנה בעייה כלשהי בשינוי הנ"ל בגלל שהמודם מתפקד כחייגן ועבר את השדרוג ? איזה שינויים צריך לעשות ? האם יש צורך בשינויי הפרוטוקול ( NETBUEI ) ? יש לי 2 נתבים אלחוטיים ברשותי , LG LW2100AP ואחד נוסף של GIGABYTE GN-846B , וכמו כן גם 2 התקני רשת אלחוטיים ( PCMCIA ואחד בתצורת USB שנייהם מתוצרת LG ) , האם הם מתאימים לצרכים שלי ? אוכל לקבל הדרכה קצרה או כיוון כיצד עלי להתחיל או אתר או מדריך כלשהו ? תודה מראש ! אביב .

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי לכולם יש ברשותי 3 מחשבים שכוללים כרטיס רשת GIGA-LAN, אבל בכל זאת הקצב העברה עומד על 12~ מגה לשניה... הראוטר שלי הוא GIGABYTE GN-B40 מה השינויים שאני צריך לבצע כדי לנצל את היכולת של הכרטיסי רשת ? ראוטר אחר ? סדר חוטים שונה בכבל רשת ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בנטוויז'ן הציעו לי דבר כזה: אינטרנט במהירות 12 מגה - 34 ש"ח למשך 6 חודשים + 9 חודשים חינם (ממוצע: 13.6 ש"ח) טלפון עם 1000 דקות לנייד ונייח - 50 ש"ח למשך 11 חודשים + חודש חינם (ממוצע: 45.8 ש"ח) סה"כ: 59.43 ש"ח ממוצע בחודש. זאת החבילה שהציעו לאמא שלי דרך העבודה שלה, מן מבצע רק בשבילם. עכשיו רציתי לדעת אם זה בכלל משתלם כי אני לא כל כך מתמצא במחירים לטלפונים של ספקי האינטרנט. בסך הכל זאת חבילה משתלמת או שיש יותר ? לפי מה שאני יודע המחיר לאינטרנט הוא נורא זול בגלל שזה באנדל של אינטרנט + טלפון אצלם, אבל המחיר לטלפון סביר ? *נ.ב ההתחייבות על האינטרנט היא למשך 6 חודשים וההתחייבות על הטלפון היא 11 חודשים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by or2077,

שלום , יש לי נתב אדימקס בטכנולוגית מימו וכרטיס רשת דומה (עם שלוש אנטנות).. ואני בתוך ממד ומפרידה בין הנתס והמחשב עם הכרטיס קומה וקיר ממד... הכרטיס עשה את העבודה בערך עד שהוא הלך לעולמו. אני רוצה לקנות נתב אחר להגדיר אותו כAP ראיתי שאפשר לעשות את זה בראוטר העכשווי.. האם אפשר לעשות את זה בכל ראוטר? אם כן איזה ראוטר עדיף? Edimax BR6424N TP-LINK TL-WR841ND ובכמה זה יגדיל את הקליטה שלי? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. כאשר אני מחבר "רשת" מחשבים לROUTER אחד בשביל שיתוף אינטרנט אני גם רוצה להקים רשת ביניהם. האם לשם כך אני זקוק לכרטיס רשת נוסף בכל מחשב? או שאני יכול באמצעות הראוטר? הערה: כל המחשבים מחוברים לראוטר - לא רק אחד לשיתוף אינטרנט.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Bug,

יש לי צורב במחשב ישן ואין לי ממש זמן וכוח לפרק אותו ולהרכיב אותו על החדש. מה גם שאני רוצה להשאיר אפשרות לצרוב במחשב הישן. בקיצור, איך אני משתף את הצורב ברשת הביתית כך שכל המחשבים יוכלו "להנות" ממנו (כמו עם המדפסת)? תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. [עם שתי מחשבים ניידים שוניםזה אותה בעיה ] אני מנסה להתחבר אל האינטרנט האלחוטי שבבית וברגע שאני לוחץ התחבר הוא רושם "ממתין לרשת" ואז אחרי דקה מנתק את ההתחברות ניסתי עם סיסמא WEP על הראוטר וגם בלי סיסמא וזה עדיין לא נותן לעומת זאת הפלאפון שלי Motorola Milestone מתחבר בשניות ועובד טוב מה יכול להיות הבעיה? ואיך לפתור את זה? בנוסף עם רשתות אחרות בבניין הוא מתחבר מעולה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Zeev86,

היי. לפני מספר חודשים רכשתי דומיין חדש ושייכתי אותו לשרת מסויים. הדומיין עבד מעולה מהבית ומהסלולארי, אך מעבודה לא. בעבודה התקשורת עוברת קודם כל דרך שרתי גרמניה או פולין. במשך חודשיים שלמים לא יכולתי לגלוש לאתר מעבודה, ורק עכשיו כן. השאלה שלי, יכול להיות לא הגדירו לי את הדומיין כמו שצריך או שפשוט לא היה עדכון דומיין לאירופה כל הזמן הזה? ורק עכשיו החברה שמכרה לי את הדומיין נזכרה לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by matrix66,

יש אצלי בבית רשת חוטית ל-3 מחשבים. מחשב אחד נמצא ליד הראוטר אז הוא מחובר אליו ישירות ו2 מחשבים אחרים מחוברים דרך מפצל (סוויצ') בזמן האחרון אחד המחשבים שמקושר דרך הסוויצ' מאבד את הקשר לרשת באופן קבוע בעוד שהמחשב השני מחובר ללא שום בעייה (הבעייה נפתרת לכמה דקות עי ניתוק כבל הרשת מהמחשב עם הבעייה וחיבור מחדש ואז הבעייה חוזרת..) מישהו יודע מה בדיוק גורם לבעייה ואיך אפשר לפתור אותה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום! יש ברשותי Router עם יציאה לאינטרנט וחיבור של ADSL. אני רוצה לחבר את ה Router ל ADSL באופן ישיר ולהתחבר עם המחשב ל Router ללא שימוש בשני כרטיסי רשת. כלומר, המחשב מתחבר ל Router וה Router מתחבר ל ADSL. כיצד ניתן לבצע זאת, אם בכלל? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Itzik68,

היי, אני צריך מתג של עד 8 פורטים כדי לחבר מספר מחשבים בדירה שלי שממוקמים בחדרים שונים ולא ניתן לחברם ישירות לנתב עקב הצורה שבה נפרסו התעלות בקירות. לאחר חיפוש קצר בזאפ יצאתי מאוד מבולבל מכיוון שיש פערים מאוד משמעותיים ולא מובנים במחירים בין מתג אחד לאחר. דגם: TL-SF1008D של היצרן: TP-Link נע בין מחיר של 50 שקלים ועד קצת יותר מ- 100 שקלים בחנויות השונות. דגם: ES3308P של היצרן: Edimax נע על אותו ציר מחירים בערך וכך גם הדגמים: DES1008A ו- DES1005A של היצרן: D-Link דגם: DGS1008A של היצרן: D-Link כבר מגיע לאיזור ה- 130 שקלים ומשם כבר מתחילה עלייה נרחבת יותר עד למחיר של 200 ש"ח ויותר למתג של לא יותר מ- 8 פורטים. מבחינה …

22. כשה-XP שלי עולה לי, ואני עושה פעולה פשוטה של הפעלת ההתקשרות ADSL והשורת משימות נתקעת 2 דקות! גם אם אני מפעיל את המחשב שלי או המסמכים שלי וכו' זה עושה אותו דבר. חשבתי שזה קרה בגלל שהתקנתי norton systemworks, אבל מחקתי וזה לא עוזר...והמחשב שלי בכלל לא עמוס. יש לי 512 זכרון....וה-CPU usage לא עובר את ה-13% בזמן הגלישה....למישהו יש רעיון?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by KingYog,

שלום, קניתי לא מזמן ראוטר אלחוטי של 3COM ואני מנוי לאינטרנט של בזק דרך הכבלים, עכשיו אני יודע שלראוטר יש בעיה עם פרוטוקול lp2p. לכן החלטתי להשתמש בכרטיס רשת הנוסף שלי: יש לי במחשב שמחובר לאינטרנט שתי כרטיסי רשת, אחד מהלוח אם שמחובר למודם והשני PCI שמחובר לרואטר. הגדרתי את כל ההגדרות עם ה-wizard של WinXP אך כאשר אני מחובר לאינטרנט אין לי ping לראוטר או למחשב אחר ברשת, כמובן שהמחשב השני המחובר לרשת המקומית לא יכול לגלוש. וכשאני מנותק יש לי פינג לראוטר ולמחשב השני ויש גישה ל-share ים. אני לא יודע מה אני צריך לשנות בהגדרות של הראוטר? והאם יש שינויים שצריך לעשות בהגדרות של הרשת ב-WIN?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ModChiP,

קיים נתב בבזק שנותן 5 חיבורי LAN של 1 גיגה? יש לי כרגע נתב שנותן לי 4 חיבורים, אני צריך להוסיף עוד חיבור. יש אפשרות לחלק חיבור אחד ל 2? לא משנה לי המהירות בחיבור שמתחלק ל2. ומה יותר מהיר- ההום פלאג של יס? או המחבר שמאפשר להעביר את האינטרנט על הכבל הקואקסיאלי? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, אני עובר לדירה חדשה ומחפש את הדרך הכי פשוטה לחבר 2 סטרימרים ומחשב לראוטר אחד (תשתית 100 מגה של בזק). האם חיבור קווי זה הפתרון הכי פשוט\זול\יעיל שישמור על מהירות הורדה סבירה? (מהנסיון שלי בWIFI אם איכות השידור יותר מ1080p זה מגמגם). המרחק לא עולה על 10 מטר וזה הכל באותה הקומה. מצורפת סקיצה של מיקום הסטרימרים והמחשב. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.