עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ModChiP,

קיים נתב בבזק שנותן 5 חיבורי LAN של 1 גיגה? יש לי כרגע נתב שנותן לי 4 חיבורים, אני צריך להוסיף עוד חיבור. יש אפשרות לחלק חיבור אחד ל 2? לא משנה לי המהירות בחיבור שמתחלק ל2. ומה יותר מהיר- ההום פלאג של יס? או המחבר שמאפשר להעביר את האינטרנט על הכבל הקואקסיאלי? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by zvkel,

הנורטון פיירוול מונע מה internet onnection shering לעבוד ואני צריך לכבות אותו כשאני רוצה להשתמש באינטרנט בשאר המחשבים ברשת איך מסדרים את זה? ועוד משהו , מישהו מכיר את המודם בכבלים טירון TJ700 יש סיכוי להפוך אותו לראוטר? ואם לא אז כבר יש ראוטר שעובד ב L2TP???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by mironm,

איך אפשר לשפר את הפינג במשחקי רשת ??? ומתי יגיע הזמן שלישראלים ולאירופאים יהיה פינג שווה פחות או יותר??(vdsl)

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת עם אמור להיות הבדל בין ספקיות אינטרנט שונות ? אני כרגע מחובר ב NETVISION ויש כאלה שאומרים שהם לא משהו... השאלה היא אם אני ירגיש הבדל אם אני יעבור ספק אינטרנט ? ( פשוט ניגמר לי ההיתחייבות ) ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Kof,

אני מניח שזה הפורום המתאים לבעיה שלי. אם לא, אנא הפנו אותי לפורום המתאים. נתקלתי במספר בעיות במשחק רשת מסוים (Dawn of War - Dark Crusade), וגיליתי שאני צריך שיהיו לי מספר פורטים פתוחים בכדי לשחק במשחק כראוי. בפורומים של המשחק כוונתי לאתר הבא - http://66.134.89.225/~sic/nettest.html - ובו אפליקציית ג'אווה הבודקת האם הפורטים הנחוצים למשחק פתוחים אצלי. ניסיתי את האפליקציה, ומסתבר שפורט 6112 לא פתוח אצלי (timeout), ואת שאר הפורטים האפליקציה סרבה לבדוק לאחר שנכשלתי בבדיקת הפורט הראשון. לאחר מכן ניסיתי להכנס לאתר PortForward.com, ושם אני מצאתי את הראוטר שלי (אני מניח שזה הוא), אבל נתקלתי בבעיה. עקבתי אחרי המדריך, והקציתי למחשב שלי כתובת IP סטטית בהצלחה (עברתי את כל השלבים והאינ…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by tzahi20,

שלום יש אצלי איטיות נוראית בזמן צפייה ישירה דרך תוכנת קודי, אני משתמש בתוכנה המון שנים, אבל אף פעם זה לא היה כמו בחודשיים האחרונים. בבדיקת מהירות דרך אתר speed test ookla אני מקבל במחשב : PING :17 , הורדה : 82.4 דרך אותו מחשב ואותו אתר אבל בדיקה דרך קודי : PING:28, הורדה : 15 מגה הבעיה היא לא רק דרך המחשב, אלא גם דרך סטרימר אנדרואיד ומחשב נוסף. תשתית הוט, ספק : בינלאומי. ובאמת בקודי יש איטיות רצינית, גם בשרתי פרימיום בתשלום. מה יכולה להיות הסיבה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי, בהמלצה שגויה בדיעבד שקיבלתי, קניתי לפני כשנה ראוטר TP-LINK W9980. לאחר שבחודשים האחרונים אני חווה ניתוקים על בסיס קבועה, הבנתי שישנה הגדרה/תכונה שלא קיימת בראוטר שנקראת Vectoring שבגללה נוצרים הניתוקים. לאחר קריאה הבנתי שאולי אפשר לצרוב קושחה חדשה שתאפשר את התכונה המדוברת. האם אכן אפשרי? מודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by henshlevim,

טוב אז קודם כל שלום, אני חדש פה ואפשר להגיד שאפילו חדש לכל עסק הרשתות והמחשבים ככה שדיבור איתי בשפה גבוהה לא תניב יותר מידי תוצאות. תודה מראש, אז ככה, לפני שבוע פחות או יותר החלפתי את הראוטר שלי ל6740U ואין ספק שהקליטות בבית הרבה יותר טובות בגלל המעבר לVDSL אבל מאז קורה משהו מאוד מוזר שבעיקר מתבטא לי במשחקי רשת, האינטרנט נופל לשנייה ועולה וזה עולה לי בקראש במשחקי רשת, או באיפוס של הורדות או ביטולן (בCHROME). עכשיו כשדיברתי עם בזק כמובן שהם לא נתנו לי פתרונות מעשיים אלא "נחליף אותך מערוץ 1 ל6 או 11" או "תחליף את הפילטרים בבית כנראה הם ישנים", אז אחרי שהם העבירו אותי ערוץ ל11 והלכתי היום לחנות שלהם להחליף את הפילטרים הישנים בחדשים (שד"א הם גם ADSL ולא-VDSL למרות שאני לא כל …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by optimizeR,

התקשר אליי ו', נציג מכירות של בזק לכאורה. מציע את החבילה הרגילה של בזק +בזק בינלאומי ב120 ש"ח ל100 מגה וכו' ... פה ושם הוא מציע חודש ראשון חינם ובנוסף הוא מבטיח לי שאני מקבל יותר מ-3 מגה Upload. אני אומר לו שזה לא ייתכן, דיברתי עם בזק בינלאומי ובזק לפני כחודש ואמרו לי המהירות המירבית שלהם זה 3 מגה! כיצד ייתכן? "מתי זה היה? דברים השתנו, הטכנלוגיה קצת השתדרגה...המקום שמותקן ליד הבית מה שנותן אינטרנט מספק לך מעל ומעבר כך שזה כן אפשרי...." היה לי ממש מוזר. ביקשתי שישאיר טלפון שאחזור אליו במידה ו... הוא שאל למה וכדאי עכשיו ואולי לא אגיע אליו וכו' ... התקשרתי לנציגה שדיברה איתי לפני חודש, אמרה לי שאי אפשר5 לתת לי 5 מגה העלאה, נקודה. ** מה זה זה ? זה נציג רמאי ? או שהאם יש …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Guymz,

אהלן, יש לי נתב די לינק דגם 645, הוא מחובר כרגע למודם שרכשתי מבזק. במידה ואני עובר לכבלים, האם אני עדיין אוכל להשתמש בנתב הזה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Itzik68,

היי, אני צריך מתג של עד 8 פורטים כדי לחבר מספר מחשבים בדירה שלי שממוקמים בחדרים שונים ולא ניתן לחברם ישירות לנתב עקב הצורה שבה נפרסו התעלות בקירות. לאחר חיפוש קצר בזאפ יצאתי מאוד מבולבל מכיוון שיש פערים מאוד משמעותיים ולא מובנים במחירים בין מתג אחד לאחר. דגם: TL-SF1008D של היצרן: TP-Link נע בין מחיר של 50 שקלים ועד קצת יותר מ- 100 שקלים בחנויות השונות. דגם: ES3308P של היצרן: Edimax נע על אותו ציר מחירים בערך וכך גם הדגמים: DES1008A ו- DES1005A של היצרן: D-Link דגם: DGS1008A של היצרן: D-Link כבר מגיע לאיזור ה- 130 שקלים ומשם כבר מתחילה עלייה נרחבת יותר עד למחיר של 200 ש"ח ויותר למתג של לא יותר מ- 8 פורטים. מבחינה …

12. Started by Danniel,

יש לי במשרד 8 משתמשים ו-3 מדפסות רשת. כיום WINDOWS SERVER 2008 ישן שכדאי לשדרג זכרונות. השרת עובד ועובד טוב. 7 תוכנות מותקנות נדרשות על הרשת. לכל עמדה WINDOWS. ביום מסויים, כנראה משהו יידפק ואני רוצה להשקיע מינימום זמן וכסף בהתאוששות. יש לי גיבוי סדיר לענן וגם לדיסק. האם יש אופציה של יצירת גיבוי/קלון/קובץ הגירה עם כל הגדרות השרת כיום ופרופילים משתמשים, וכל מה שנדרש על מנת שכשנתאושש, נשקיע 2-3 שעות בהעברת קובץ כלל ההגדרות והשרת עובד... או שאני חולם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by עידן20,

איזה אינטרנט הכי מהיר 256 מהירות או מה ? אם המהירות הזה טוב .....של 256 מעידן20

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by or2077,

שלום , יש לי נתב אדימקס בטכנולוגית מימו וכרטיס רשת דומה (עם שלוש אנטנות).. ואני בתוך ממד ומפרידה בין הנתס והמחשב עם הכרטיס קומה וקיר ממד... הכרטיס עשה את העבודה בערך עד שהוא הלך לעולמו. אני רוצה לקנות נתב אחר להגדיר אותו כAP ראיתי שאפשר לעשות את זה בראוטר העכשווי.. האם אפשר לעשות את זה בכל ראוטר? אם כן איזה ראוטר עדיף? Edimax BR6424N TP-LINK TL-WR841ND ובכמה זה יגדיל את הקליטה שלי? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אוקי יש לי אינטרנט 12Mb של בזק ותשתית הוט. יש לי מודם Terayon tj71 ואני רוצה לקנות ראוטר בתקן N וכמו כן חיבור אלחוטי של USB למחשב.... חשבתי על אלו: נתב: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8162 כרטיס USB: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9392 מה אתם אומרים? זה שווה? אתם מכירים איזה שהם בעיות עם רכיבים אלו? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by _BooM_,

זה המסך שיש לי לפתיחת פורטים במכשיר. כל נסיון של שילוב כלשהו עלה בתהו, איך ניתן לפתוח פורטים בצורה מסודרת? אשמח להסבר. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Bug,

יש לי צורב במחשב ישן ואין לי ממש זמן וכוח לפרק אותו ולהרכיב אותו על החדש. מה גם שאני רוצה להשאיר אפשרות לצרוב במחשב הישן. בקיצור, איך אני משתף את הצורב ברשת הביתית כך שכל המחשבים יוכלו "להנות" ממנו (כמו עם המדפסת)? תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Artemis Entreri,

לאחרונה נתקלתי באיטיות מטורפת מצד הספקית שלי - בזק בינלאומי איטיות לא רק בשעות העומס, כנראה שנובע מראוטינג דפוק או יותר מידי משתמשים על פחות מידי פס (וזה למרות שהם טוענים שהם בעלי הפס הגדול במדינה) לאחר מספר בדיקות שזה לא אשמת המחשב שלי, הסוויץ, המודם, ואפילו בזק (בדיקה בפורטל של הקובץ בדיקה נותנת מהירות מקס' - 192k/s במקרה שלי) הגעתי למסקנה שזה הספקית, הבחור בתמיכה אומר שהaccount שלי בסדר, וזה משהו שהם מודעים לו בצורה כזו או אחרת (כל מיני תקלות מקומיות למינהן). החלטתי שדיי מספיק , אני הולך לבדוק מהירויות לארץ ולמקומות שונים בחול, ולהשוות בין הספקיות, ולראות אם זה רק אצלי האיטיות הזאת, או שיש עדיין ספקית נורמלית בחוץ שאני צריך לעבור אליה. כתבתי תוכנית קטנה שבודקת במש…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי פינגים ממש גבוההים בשרתי ונטרילו מחו"ל ובארץ, ואני שומע בדיליי של כמה דקות בד"כ הפינג יכול להגיע לאיזור ה20 אלף אפילו... עכשיו ביררתי קצת ושאלתי והבעיה אמורה להיות אצל הספק... (בזק בין לאומי) עכשיו בהנחה שאני מתקשר לבזק בשביל לבקש מהם לסדר את הבעיה, מה אני אמור להגיד להם? מקווה שזה הפורום המתאים, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Necessary_Evil,

שלום אנשים, יש לי WIN2K מחובר לכבלים בUSB , כשהיה מודם 56K השיתוף עבד בסדר, לא שיניתי שום הגדרות של הרשת ואחרי התקנת הכבלים כבר אין שיתוף... אני משתמשת בתוכנה winroute מה יכולה להיות הבעיה? תודה, חציל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by paradoxical-pixel,

התחברתי היום (סוף סוף) ל ADSL. יש לי מודם AlcTel. ואני עובד עם XP. אני יכול לגלוש בכיף וזה די מהיר אבל כשאני מנסה להוריד קבצים זה לא נותן לי. למרות שמ KaZaA אני יכול להוריד (לא מהר כל כך). ניסתי להוריד דרך DAP אבל זה מנסה להתחבר ולא מצליח , אותו דבר גם עם Get Right. ניסתי להוריד דרך הדפדפן (IE) וגם זה לא עובד. מישהו מכיר פתרון?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. בוקר טוב, כיום יש לי מודם אלקטל משודרג שמחובר להאב 10TBUS ודרכו ל4 מחשבים בבית. המודם (שמשמש כראוטר) מתחבר להאב ביציאת UP-LINK ושאר המחשבים מתחברים לפורטים הרגילים. אני מתכוון השבוע לקנות SWITCH 10/100, ויש לי מספר שאלות. 1. גם בSWITCH צריכה להיות יציאת UP-LINK או שהמודם אמור להתחבר פשוט לאחת היציאות? 2. אני מתכוון לקנות את הSWITCH בKSP, ולפי המוכר בטלפון יש להם SWITCHים של כמה חברות וכולם באותו מחיר. יש של EDIMAX, D-LINK ועוד כל מיני. מה מומלץ? 3. השאלה הגדולה מה עדיף לדעתכם א. לקנות סוויטצ' ולחבר את האלקטל המשודרג אליו בתור ראוטר או ב. לקנות ראוטר של EDIMAX ולחבר את המודם בצורה רגילה אליו תודה מראש לכל המשיבים. מור

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, אני עובר לדירה חדשה ומחפש את הדרך הכי פשוטה לחבר 2 סטרימרים ומחשב לראוטר אחד (תשתית 100 מגה של בזק). האם חיבור קווי זה הפתרון הכי פשוט\זול\יעיל שישמור על מהירות הורדה סבירה? (מהנסיון שלי בWIFI אם איכות השידור יותר מ1080p זה מגמגם). המרחק לא עולה על 10 מטר וזה הכל באותה הקומה. מצורפת סקיצה של מיקום הסטרימרים והמחשב. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by speed42,

היי חברים, אני מחפש ראוטר סלולרי שיעבוד עם SIM במקום חיבור לאינטרנט רגיל. ממה שראיתי ראוטרים של 5G מאוד יקרים, אז אני מתלבט איזה רוטר ל 4G לקחת. ראיתי כמה של TP LINK, יש דגם אחד שיש בו רק 2.4GHZ, ויש דגם נוסף שיש בו גם רשת 5GHZ. האם זה משמעותי בראוטר כזה בכלל שעובד על SIM? יש טעם להוסיף על ראוטר כזה? זה לדוגמה שכולל גם 5GHZ: https://ksp.co.il/web/item/32798 TP-Link Archer MR200 Dual Band 4G LTE 750Mbps או פשוט יותר שיש בו רק 2.4GHZ: https://ksp.co.il/web/item/126772 או שיש המלצה לראוטר אחר עדיף מאלה ? תודה !

25. יש לי כרגע מודם של הכבלים, חיבור של 12MB. ו 2 מחשבים ניידים. לכן אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי (משולב חוטי). כמובן שאני רוצה אחד אמין בלי ניתוקים. השאלות שלי: 1) האם אני צריך לקנות ראוטר עם מודם? או שאני יכול לקנות ראוטר ללא מודם שיתחבר ליציאת רשת של המודם שכבר יש לי? 2) על איזה דגם אתם ממליצים? תודה למשיבים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים