עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Haflo,

אני מעוניין להשתלט מרחוק על מחשבים מסויימים (באופן חוקי) ורציתי לדעת על איזה תוכנות אתם ממליצים? יש הרבה תוכנות בשוק ואני משתמש כל פעם בתוכנה אחרת.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני משחק במשחק רשת TACTICAL OPS למי שמכיר .. , משחק שמבוסס על פינגים ופאקג' , בקיצור הספקית אינטרנט שלי זה בזק (שהיא חברה טובה בכל מה שקשור לפינגים והלאה ) והתשתית של HOT . מה יכול ליגרום לי לפינגים + פאקג' ( אה יש לי ראוטר ) בעבר דיברתי איתם והם אמרו לי שיכול להיות בגלל הראוטר , קניתי אחד חדש של TP-LINK אותה בעיה ואפילו יותר גרוע :\ הם אמרו לי שכדאי להגיד את הפס רחב (שהוא כרגע 1.5) ואולי זה יפתור את הבעיה :\ יש עוד הצעות אולי לעזור לי ? תודה מראש ...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by shimon2,

אהלן חברים אז עברנו דירה, ובאו טכנאים של בזק ופרטנר כדי להתקין את התשתית וכו'.. עכשיו אני נמצא בחדר ממד בבית, והראוטר נמצא בסלון,ומסתבר שהמהירות ממש לא טובה והאינטרנט ממש איטי. (וויפי) מה שאני רוצה לעשות זה, להתחבר בכבל רשת מהמחשב לראוטר, אבל העניין הוא שאני לא רוצה להעביר כבל בכל הבית עכשיו,אז הבנתי שהפתרון זה מגדיל טווח שאני בעצם שם אותו גם בסלון וגם בחדר ממד ליד המחשב, ומחבר את הכבל רשת אליו וככה אני מחובר ישירות לראוטר בכבל רשת לא בוויפי זה נכון?זה מומלץ? יש פתרון אחר? זה בכלל פותר את הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by עובד,

שלום, אני מחפש כתבה על השוואת תשתיות של הוט ובזק. היתה לאחרונה כתבה כזאת באתר אבל בה היתה השוואה של ספקים (HOTnet ובזק בינלאומי) על תשתית הוט. מישהו נתקל במשהו כזה? בתודה, עובד.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by V-rs,

http://showip.co.il http://showip.co.il

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם, רכשתי מצלמה Xiaomi PTZ 2K Pro והסטרימינג לאגי בצורה שאי אפשר לעבוד איתה (אפילו ברזולוציה של 360p). ניסיתי לאפס אותה, להגדיר אותה מחדש. היא נמצאת במרחק של כ- 2 מטר מהראוטר עם קליטה מלאה... לפי מה שהצלחתי להבין, בגלל שהיא מצלמה שמיועדת לשוק המקומי בסין, היא מתחברת לשרתים סיניים ולא גלובליים של Xiaomi, ולפיכך הלאגים בסטרימינג. יש למישהו רעיון איך.לפתור את הבעיה מבלי לנסות להחזיר את המצלמה למוכר?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. http://news.walla.co.il/?w=/4/466814 תקראו ותפנימו!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by AcidBurn10,

שלום חברים, יש לי שאלה שקיבלתי בנושא subnet. יש לי 6 שרתים. לכל שרת אני צריך לתת כתובת ולשמור עוד 2 כתובות לעתיד. באיזה subnet אני צריך להשתמש ולמה ? תדוה רבה !!!!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי לכולם אני מחוברת דרך נטוויזין וראוטר של אדימקס לאינטרנט במהירות של 1.5 מגה כאשר שני מחשבים מחוברים לראוטר באופו קווי, אחד פועל ומוריד כל הזמן והשני רוב הזמן כבוי וכמעט לא מוריד דבר. מראש קצב ההורדה דרך היוטורנט לא היה טוב במיוחד כלומר לפעמים היו הורדות שעברו את ה- 30 ואפילו היו מקרים ספורים שעברו קצת את ה-100 אבל הדבר מאוד נדיר, וזה שיש הורדות שמגיעות ל- 20-40 נחשב מהיר, כאשר ההורדה הממוצעת לא עברה את ה- 6 בתקופה האחרונה חלה החמרה גדולה במצב ואמנם מידי פעם יש פיקים בהם היוטורנט (כולו) עומד על מהירות של מעל 100. אבל הם מאוד מאוד קצרים, ורוב הזמן הוא אינו עובר את ה- 30 (כולו) כאשר ההורדה הממוצעת לא עוברת את ה- 1 חשוב לציין שבו בעת גם קצב האינטרנט (מבחינה בזה בדפדפן…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ori24,

התחלתי לעבוד לפני כמה ימים עם הגוגל כרום ואין ספק שהוא מהיר יותר מהIE9 איתו עבדתי תמיד. הבעיה היא שאם אני מוריד קובץ ישיר מאתר דוגמא דריבר מNVIDIA או AMD אז לוקח לו איזה חצי דקה או יותר עד שהוא מתבסס על המהירות שלי שהיא 30 מגה וכאן הכוונה ל3.6MB הכוונה הוא מטפס לאט לאט עד שהוא מגיע לשם. בIE למשל וגם בפיירפוקס תוך שניות הם מגיע ל3.6MB מהירות הורדה ..האם יש דרך לסדר את זה? איזה תוסף?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Haflo,

אני בטוח ששאלו את זה קודם לכן, אבל אני לא מוצא! ??? איך אני יכול לבדוק האם החיבור שלי מהיר או לא? האם ישנה איזו בדיקת מהירות באינטרנט שנחשבת לאמינה בתוצאות שלה? למה אין פה בפורום איזה בסיס נתונים לגבי תוצאות מהירות של משתמשים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Svensk.il,

אני עם חיבור של 12 מגה, תשתית של HOT ובזק בינלאומי הספק. בבדיקת מהירות ב-SPEEDTEST אני מקבל באמת 12 מגה לשרת בארץ, אבל כשבוחרים שרת בחו"ל מקבלים חושך בעיניים - המהירות יורדת לפחות ממגה!! וזה ככה בכל מיני ארצות, מארה"ב דרך שוודיה ועד סינגפור. אני יודע שהמהירויות לחו"ל הן איטיות יחסית למהירויות בארץ בעיקר כי כולנו עובדים על אותו כבל תת ימי מסכן, אבל הבדל כזה גדול זה נורמלי?! נשמע לי ממש מגוחך שאני צריך לחכות חצי שעה כדי שייטען לי סרטון ביוטיוב! כשמתקשרים לתמיכה מקבלים תמיד אותה תשובה "אנו מתחייבים למהירות בארץ ולא לחו"ל" אבל וואלה, יש הבדל בין לקבל מהירות יותר נמוכה לבין לקבל מהירות של 500 קילובייט!!! זה נורמלי המהירות הזאת או שאני צריך לצעוק על מישהו?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שאלה בכותרת אשמח לתגובות...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by bronco,

אני זקוק לאקסס פוינט איזה חברה מומלצת לעניין? ראיתי בחנויות את ה ADMAX אבל לא התרשמתי שהוא איכותי ומקצועי מה מומלץ לרכוש שיהיה יציב ואיכותי תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Alexkmr,

יש לי 2 מחשבים מחוברים בינהם דרך WIFI. איך אני יכול לגשת ממחשב א' למחשב ב' וההפך?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני מחובר לתשתית הוט וספק טריפל C דרך חייגן. כאשר אני מבצע בדיקת פינגים באתר SPEEDTEST.NET מופיעה לי התוצאה שבתמונה המצורפת להלן: על פי המופיע בתמונה, האתר איננו מסוגל לבצע בדיקת Packet Loss, אין לי מושג למה. זה קרה לי גם בבדיקות קודמות. הפינג בין המחשב שלי בקריית אתא לשרת בירושלים יוצא 72ms, וה-Jitter יוצא 4ms. הדירוג הסופי שהאתר נותן לחיבור שלי הוא *B. הדירוג שהוא נותן לספק שלי הוא 3.7 מתוך 5 כוכבים. האם המצב פה תקין? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש לי רשת של 3 מחשבים עם ראוטר Edimax 6104 ב ADSL. עכשיו הבעיה היא שכשאני פותח את השרת FTP ( עם Bullet Proof FTP ) ואני מנסה להתחבר לאייפי שלי ( שניתן לי על ידי הספק, לא האייפי של המחשב ברשת ), אי אפשר להתחבר, הוא פשוט עושה Connection Times Out או Refused. כשאני מנסה להתחבר לאייפי של הרשת זה מתחבר, אבל אחרים כמובן לא יכולים. מישהו יודע איך אפשר לפתוח שרת FTP כשאתה ברשת עם ראוטר ? - תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by blizzard20,

שלום. יש לי בעיה עם הלפטופ הנ"ל. ב WIFI של 10 או 15 מגה בייט, הוא בקושי עובד על מהירות של 1 מגה... זה בא לידי ביטוי בהורדות, בטעינת סרטונים ביוטיוב- בעצם בהכל... אני לא מבין למה זה ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה... בחיבור ישירות למודם הכל תקין, רק ב WIFI זה ככה... וכשאני מתחבר עם לפטופ אחר לרשתות שבהן יש לי את הבעיה המהירות תקינה.. כלומר הבעיה היא בלפטופ וב WIFI בלבד.. מה יכולה להיות הבעיה- אני ממש לא מצליח להבין לא משנה כמה גוגל עשיתי... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, אני מנסה להתחבר לאינטרנט באמצעות נתב חדש netgear r7000 על תשתית הכבלים וספק 018. הנתב מראה שהחיבור הצליח אבל אני לא מצליח להגיע לרוב האתרים כמו google או ynet. לאתר amazon דווקא כן הצלחתי להתחבר. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? האם קשור לבעיות השונות בחיבור l2tp? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by silky,

היי, יש לי מחשב נייח מחובר פיזית ל WR1043ND של TPLink. מחובר ברשת ביתית עם לפטופ (תומך N). המרחק בין הראוטר ללפטופ כ-3 מטרים. עד לא מזמן הייתי מקבל מהירות של כ 10MBite/s בשבועיים האחרונים אני לא מצליח להעביר קבצים בין המחשבים. רעיונות? דברים נוספים: שני המחשבים על Win7. לא שונה כלום בשבועיים האחרונים. הרשת מוגנת עם WPA2 ולא נפרצה. בראוטר מוגדר N/G/B משולב באפשרויות. ניסיתי להחליף ערוצים אך הבעיה מתרחשת בכולם. firmware עדכני. אשמח לעזרה. - - - תגובה אוחדה: - - - עדכון: נפתר. אעשה דיאלוג עם עצמי כדי להמחיש: אני2: היי בדקת דרייברים של הלפטופ? אני1: לא, למה? זה עבד כמו שצריך עד לא מזמן. אני2: תבדוק. אני 1: טוב. בודק...... הדרייבר מ 2009 של Atheros. אני2: תעדכן אותו. אני1: …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Nirel,

שלום, כיום אני בתשתית של בזק וספק נטוויזן עד היום הייתה לי חבילה של 15 מגה באינטרנט, דיברתי עם שתי החברות ועברתי למהירות של TOP40. כרגע יש לי מודם ישן של בזק שאינו תומך ב40 מגה ולכן אני צריך לקנות אחד חדש. הוצע לי מבזק לשכור את הראוטר שלהם ב10 שקל לחודש ולכן אני מעדיף לקנות אחד באופן עצמאי. כיום מחוברים לי 2 מחשבים לראוטר באופן קווי ועוד טלוויזיה של YES (לכן אני צריך ראוטר עם 4 חיבורים), בנוסף יש לנו טאבלט בבית ואנחנו משתמשים גם ברשת WIFI. לכן אני צריך המלצה על ראוטר משולב מודם שראשית יתמוך בתשתית בזק (ADSL) ושנית שיהיה עם 4 חיבורים ומספיק חזק להגיע עם קליטה טובה לטאבלט שנמצא בחדר אחר (מרחק של כ-2 קירות). (מבחינת מחיר עדיפות לכמה שיותר זול כמובן אך אם יש הבדל משמעותי אשמח…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום יש לי חיבור בכבלים 750 קניתי שני כרטיסי רשת gf100txr III series העברתי כבל רשת דרך הקירות וחיברתי מבמחשב של למחשב של אבא שלי לי יש XP ולאבא שלי 98 הוא קולט את הכרטיסי רשת והכבלים מחוברים אבל הוא לא קולט את המחשב שלמעטה אני לא יודע אם זה אמור לעבוד אוטומטית אבל איך אני משנה את ההגדרות בכדי שזה יעבוד ואיך אני יודע אם יש לי כבל מוצלב או מסוכך או איך שקוראים לזה זה נותן לי במחשב המרכזי שלי XP את השני מחשבים האלה אבל יש עליהם X וזה כותב: a network cable is unplugged??? מה אני יכול לעשות? איפה הטעות שלי? תודה !!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by No_Man,

התקנתי דריבר, חיברתי את הראוטר למודם וגם ישירות למחשב (עם כבל). ניכנסתי לממשק הגדרה שלו וניכנסתי ל-Wizerd. וסימנתי שם PPOE או משהו כזה (PPP over Ethernet או משהו כזה), שמתי את השם משתמש והסיסמה של החשבון שלי בנטויזן ועשיתי ואין אינטרנט. נכנסתי להתקשרות ועשיתי לו "תקן" והוא לא מצליח לחדש את ה-IP. אין לי אינטרנט או DNS או DHCP. מה הבעיה ואיך לתקן?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. מישהו יודע מה נסגר עם אינטרנט זהב? גם לכם זה קורה? אין נחת מהאינטרנט המסריח הזה.... כל האתרים בארץ טסים אבל לחו"ל הקשר לא עובר, גם שכשאני עושה פינג אז יש "Request timed out"

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by THE_COMMANDER,

לאיזה ספקים יש איטרנט למת"ב??? לפי מה שהבנתי יש רק ל012 ולניטוויזין אם מצאתם עוד תביאו קישור לדף שלהם

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים