עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by יונתן4,

אני כרגע גולש בחיבור USB ורוצה לעבור לחיבור רשת אבל נראה שמשהו לא עובד. ניסיתי עם שני מודמים שונים, החלפתי כבל וקניתי כרטיס רשת במקום מה שהגיע עם הלוח אם ועדיין כתוב לי "a network cable is unplugged" והנורית של הכרטיס לא דולקת. התקנתי את הדרייבר העדכני ונראה שהכל תקין אבל עדיין לא עובד. פספסתי משהו?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. זה אפשרי בכלל בכיוון הזה, או שזה עובד רק הפוך?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by satlan1,

לא בטוח שזה קשור לפורום הזה, אם לא אז תעבירו.. אח שלי בארה"ב והוא מנסה להכנס מהמחשב שלו ל www.ynet.co.il ולאתר של מעריב. אז לאתר עצמו הוא ממצליח להכנס ואז שהוא נכנס לחדשות נניח אז הוא מקבל הודעה שכדי לקרוא את החדשות הוא צריך לעשות מנוי מתשלום וזה..(זה רק למי שלא מהארץ). אז אמרתי לו להתחבר על פרוקסי, הבאתי לו אחד ישראלי והוא התחבר ושהוא נכנס ל www.whatismyip.com זה רשם לו את האייפי הרגיל , לא את הפרוקסי... ובאתר הוא עדיין קיבל את ההודעת שגיאה. וניסינו לעשות ממש אותם צעדים יענו עשיתי בידיוק מה שהוא עשה, לי זה רשם את הפרוקסי ולו את האייפי שלו. מה הבעייה פה? ויש איזה דרך להכנס לאתרים האלה חוץ מפרוקסי ובלי לשלם להם? :s05:

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by mc_elad,

ראוטר:ARRIS דגם:MT502A האם יש תוכנה שפותחת את הפורט?? ואם לא איך עושים את זה..?? תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by hellyeahmofo,

יש פינג תקין. כל הנורות שצריכות לדלוק דולקות ויותר מזה, מודם usb ישן מצליח להתחבר לאינטרנט

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היום יש לי ראוטר וכרטיסי רשת בתקן G ומהירות 54MBPS , האם מהירות הגלישה באינטרנט תשתפר (חבילת גלישה של 10M), במידה ואחליף אותם לתקן N ומהירות 300MBPS?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by AboveBeyond,

שלום , ברצוני לעשות רשת בבית , בית פרטי הרבה קומות אינטרנט אלחוטי לא עובד כמו שצריך. צריך אינטרנט בעליית גג , קומה 2, ובסלון (קומה 1) ניסיתי מתאמי רשת חשמל , לא עובדים כמו שצריך . ראיתי שדיברו בפורום על HPNA , מה אתם אומרים על זה? יש לציין שאני עם אינטרנט כבלים (השחלה של כבלים מאד מסובכת , הבית ישן , בעליית גג ניסינו להשלחיל סטלבנד והוא פשוט לא יוצא משום מקום , כנראה התעלה מאחורי הקיר גבס פתוחה או משהו כזה . )

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ag43,

יש בידי 2 נתבים - נתב סימנס שניתן ע"י בזק ונתב TPLINK. אני מעוניין לשרשר אלחוטית בינהם כדי להגדיל את הטווח ע"מ שהלפטופ שלי יוכל להתחבר לרשת האלחוטית. הבעיה היא שהנתב של סימנס תומך בWDS והנתב של TPLINK תומך בBRIDGE MODE ולא הצלחתי לשרשר אותם לא משנה כיצד הגדרתי. יש לציין שבעבר שירשרתי 2 נתבי TPLINK ללא בעיה. האם יש דרך לשרשר 2 נתבים עם פרוטוקלים שונים? לחילופין (וגם שאלה מעניינת בפני עצמה) - האם ניתן להשתמש בנתב כמגביר ללפטופ ולא כמגביר לAP אחר?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. שלום! לאחרונה שדרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל 20 מגה, ספק בזק בינלאומי, מודם D-LINK 6740U לפני שקיבלתי את הדי לינק היה לי נטגיר והיו לי מלא בעיות בקו והסינכרון כל הזמן התבטל, ואז קיבלתי את ה DLINK הבעיה עכשיו היא שכשאני עושה בדיקת מהירות (חיבור ישר ללא ספק) אני מקבל 15 מגה הורדה ו 0.5 העלאה מה יכולה להיות הבעיה? האם אני צריך ליצור קשר עם בזק? במודם עצמו רשום שהמהירות של הקו היא: 22224/1227, כלומר הוא כן "מקבל" את המהירות שהוא צריך לקבל עזרה תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. https://doctordns.wordpress.com/2014/01/26/%D7%94%D7%92%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%AA-dns-%D7%9E%D7%AA%D7%A7%D7%93%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99-client/ אשמח לשמוע הערות/הארות

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ehud4,

שלום! שיניתי באחד המחשבים ברשת הביתית את שם ה workgroup ועדיין יש פינגים אליו וממנו, גם ב IP וגם ב Hostname עשיתי גם flushdns . . . שינוי workgroup לא אמור לעשות בעיות בתקשורת ברשת ביתית ? תודה לעונים!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by lehava,

שלום, האם ישנה דרך לבטל 5g במודם של הוט מדגם hot box 5 ? בממשק web של המודם אין אפשרות. תמיכה טכנית טוענים שללקוחות שמחוברים עם סיב אופטי אין אפשרות לכבות 5g גם מאצלם. מה עושים ? האם יש מודם פרטי שאפשרי לרכוש שתומך בחיבור סיב אופטי ודרכו ניתן לבטל 5g ? תודה.

13. שלום, ברצוני לחבר נתב אלחוטי למודם של HOT , מדגם TERAYON לפי מה שהבנתי נתבים משולבים מודם אינם תומכים ב- H2TP (נתבים של בזק) ברשותי שתי נתבים משולבים, 1-level one WBR-3407A 2-D-LINK N 2760 E1 האם אפשר לחבר את כבל הרשת של מודם הוט לאחת מיציאות ה-LAN ובכך ליצור רשת אלחוטית, האם יש דרך להגדיר אותם כך שיתמכו ב-H2TP? אן שעלי לרכוש נתב ספציפי למטרה זו? ברשותי גם רפיטר של D-LINK דגם DAP-1360 , האם הוא יכול לעזור ? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Danniel,

יש לי במשרד 8 משתמשים ו-3 מדפסות רשת. כיום WINDOWS SERVER 2008 ישן שכדאי לשדרג זכרונות. השרת עובד ועובד טוב. 7 תוכנות מותקנות נדרשות על הרשת. לכל עמדה WINDOWS. ביום מסויים, כנראה משהו יידפק ואני רוצה להשקיע מינימום זמן וכסף בהתאוששות. יש לי גיבוי סדיר לענן וגם לדיסק. האם יש אופציה של יצירת גיבוי/קלון/קובץ הגירה עם כל הגדרות השרת כיום ופרופילים משתמשים, וכל מה שנדרש על מנת שכשנתאושש, נשקיע 2-3 שעות בהעברת קובץ כלל ההגדרות והשרת עובד... או שאני חולם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ConRoe X Fire,

היי לאחרונה אמא שלי עברה למחשב נייד חדש והעבירו לה את כל המידע והכל מהישן לחדש דרך הרשת. האם זה מאובטח? אם אני מכבה את החיבור ל-wifi בישן אז אני לא כמובן לא מצליח להכנס למחשב הישן (מהמחשב החדש), האם בזמן שאני מעביר קבצים, בזמן שהקשר בין המחשבים פועל, זה מאובטח? עכשיו אחרי שהעברנו את כל המידע מהישן לחדש, אפשר איכשהו לנתק את הקשר ביניהם? אני לא העברתי אף פעם קבצים ומידע ככה בין מחשבים, זאת פעם ראשונה שאני מתעסק עם זה ואמא שלי לחוצה שזה פתוח ו"פרוץ". אני מקווה שהבנתם אותי, תודה על כל עזרה שתינתן.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by lizer21,

שלום לכולם יש לי שני מחשבים עם XP שהיו מחוברים בכבל מוצלב והיה לי שליטה מרחוק על המחשב השני ע"י תוכנת VNC עכשיו התקנתי במחשב אחד ווינדוס 7 ואני לא מצליח לקשר ביניהם הגדרתי את אותו כתובת IP שהיתה על ה-XP ועדיין אני לא מצליח אם מישהו יכול בבקשה לעזור תודה רבה לכולם

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by kisin,

אני מחובר לאינטרנט מהיר בכבלים דרך ברק ויש לי חייגן שאני מחייג ומתחבר דרכו לאינטרנט. הבעיה שלי היא שאם האינטרנט מתנתק ולא משנה מאיזה סיבה אז אני צריך להיות מול המחשב כדי ללחוץ על החייגן ולהתחבר שוב לאינטרנט. אין תוכנה או כל דבר אחר שיכול לבצע את ההתחברות מחדש לאינטרנט באופן אוטומטי?! אולי יש דרך אחרת להתחבר לאינטרנט בלי החייגן של ברק?! זה בעיה כי לפעמים אני משאיר את המחשב כמה ימים פתוח כשאני לא בבית כדי שהוא יוריד לי דברים ואני חוזר ומגלה שכמה שעות אחרי שיצאתי מהבית האינטרנט התנתק... יש למישהו רעיון?!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by woogille,

אהלן יש לי בבית 2 מחשבים ב2 חדרים רחוקים אחד מהשני ככה שזה לא פרקטי להעביר כבל, בחדר של המחשב שלא מחובר לראוטר יש חיבור טלפון, אבל למחשב אין WIFI, יש אפשרות כזאת לחבר כבל טלפון ואיכשהו (אולי בעזרת מתאם מיוחד?) לחבר אותו למחשב ולקבל אינטרנט בלי מכשיר מקשר ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Omer Oreg,

שלום, אני מחפש מודם שיחליף לי את הראוטר be של בזק. לשימוש עם חיבור dsl. קיימת חייה כזאת? תודה.

20. בזק משדרגת את הגלישה של לקוחותיה לעד 100 מגה בחינם. המשמעות היא שלקוחות הנמצאים בתוכנית T40 (כלומר מהירות של 40M) ישודרגו למהירות 100M ללא עלות למשך שנה. בזק לא מסרה מה יקרה לאחר השנה הזו, אבל ניסיון העבר מלמד שהעלות ללקוח תעלה. ההודעה לעיתונות שפורסמה היום נמצאת כאן - http://www.bezeq.co.il/internetandphone/blog/presswifi/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. שלום... ברשותי מחשב נייד עם 2 כרטיסי רשת 1 קווי 1 אלחוטי השאלה שלי איך אני מחבר את שניהם לעבוד באינטרנט בו זמנית. יש לי גם ADSL וגם HOT הכרטיס רשת הקווי מקבל 192.168.0.1 האלחוטי 10.0.0.138 סאבנט של שניהם 255.255.255.0 תודה על העזרה חברים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by House M.D.,

יש לי ראוטר שנמצא בממ"ד. מחוץ לממ"ד האינטרנט עובד בסדר גמור. במחשב הנייד שבו יש את כרטיס הרשת האלחוטי,יש את הדרייבר שלו ושם יש כמה נתונים על החיבור האלחוטי , ביניהם נתון שנקרא noise (רעש) מחוץ לממ"ד הנתון הזה עומד על 1-3% , אבל בתוך הממ"ד זה פתאום מזנק ל 70% ואפילו יותר הגלישה בתוך הממ"ד לא נפגעת , אבל רציתי לשאול מה זה אומר הנתון הזה ולמה דווקא קרוב לראוטר יש יותר רעש בחיבור מאשר רחוק מהראוטר

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום אני מעווניין לפתוח פורט מסוים המודם DSL2+modem דגם - B - FOCuS 312 + עם פירוול מובנה הנתב (ראוטר) הוא של EDIMAX BR 6204WF ואצלי יש Wirelless LAN USB גם של אדימקס והדגם EW-7317UG איך אני פותח פורט בהגדרות אצלי אני נכנס NAT ויש לי כמה אפשרוויות 2 מהם יש אפשרות להכניס פורטים ואני לא יודע איזה מהם יש את Virtual Server ויש את Port Forwarding

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by deth213,

שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים קווית לראוטר של הוט שני המחשבים רואים אחד את השני ב-network neighborhood ממחשב 1 אני מצליח גם להיכנס לשיתופים שיצרתי במחשב 2 ממחשב 2 אני לא מצליח להיכנס לשיתופים ב-1 אלא אם כן אני רושם במפורש \\192.168.0.10\ShareName וגם אז לוקח 20-30 שניות עד שהוא מצליח להתחבר. הגדרות ה-firewall זהות. רעיונות ??? ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים