רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כבר כמה שנים שאני סובל מחוסר היציבות של הראוטרים של בזק עד שסופית נשברתי בימים האחרונים (לאחר שהייתי בלי אינטרנט מיום חמישי עד היום בצהריים). יש ברשותי VTECH של בזק (הם טוענים שזה הראוטר הכי טוב אצלהם), וואלה לא מרוצה, הטווח של הWIFI פשוט עלוב עד מצב שהייתי צריך לקנות ראוטר של XIAOMI MI 3 כדי לעשות משהו עם זה. התשתית שלי של בזק בינלאומי וספק בזק, 100 מגה. אני מתלבט בין שני דברים, האם להפוך את הראוטר של בזק למודם ולקנות ראוטר עוצמתי בשביל להגדיל את הטווח של הוייפיי בבית (פלוס בשביל מהירות יותר גבוהה בקווי) או לקנות ראוטר משולב מודם חזק? התקציב לא משנה, העיקר שהמוצר יהיה פצצתי גם אם זה יעלה יקר. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש משהו שאפשר לחבר למחשב נייח, והוא ישדר וייפיי. אני לא צריך משדר וייפיי רגיל שמחברים לקיר, כי זה למשהו זמני שאני משתמש בו מדי פעם.. תודה על העזרה ויום טוב!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני ועוד מחשב מחוברים ברוחב פס של 4000/400, המחשב שמחובר ישירות(עם כבל) לראוטר פועל לפי רוחב הפס, לעומת זאת המחשב השני שעובד דרך כרטיס רשת אלחוטי מוריד במהירות שלא עולה על 10% מרוחב הפס, יש פתרונות? אות של 70% מינוס אמור להיות קשור לזה? אגב, על הכרטיס כתוב wireless network הadaptor(אין לי מושג אם זאת חברה, קיבלתי אותו מבזק), מסוג 802.11g. הראוטר הוא של ASUS, דגם AM 604g, והמחשב עם החיבור האלחוטי מרוחק כ-10 מטרים מהראוטר.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם יש ברשותי 3 מחשבים שכוללים כרטיס רשת GIGA-LAN, אבל בכל זאת הקצב העברה עומד על 12~ מגה לשניה... הראוטר שלי הוא GIGABYTE GN-B40 מה השינויים שאני צריך לבצע כדי לנצל את היכולת של הכרטיסי רשת ? ראוטר אחר ? סדר חוטים שונה בכבל רשת ? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני שבוע וחצי התחברתי לADSL וקיבלתי מודם USB Dynamode C50. הבנתי שמודם שמתחבר לכרטיס רשת הוא הרבה יותר טוב כי הוא לא פועל על המעבד והוא הרבה יותר יציב, כמו האלקטל 510. לכן אני רוצה להחליף את המודם לאלקטל. כרגע יש בעיה קטנה בדיינמוד שמאז שמדליקים את המחשב לוקח כמה דקות עד שנורת הADSL מתייצבת, ורק אז אפשר להתחבר. חשבתי שבעזרת הסיבה הזו אני יוכל להחליף את המודם לאלקטל בלי לשלם, אבל לא נראה לי כי הם בטח יביאו לי מודם ADSL כמו שהיה לי תקין. למישהו יש רעיון מה לעשות? כי תוספת של 130 שקל רק כדי להחליף את המודם שהוא להשאלה בכלל נראה לי מוגזם, ולכן אפילו שהאלקטל יותר טוב זה לא שווה את זה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , יש לי נתב אדימקס בטכנולוגית מימו וכרטיס רשת דומה (עם שלוש אנטנות).. ואני בתוך ממד ומפרידה בין הנתס והמחשב עם הכרטיס קומה וקיר ממד... הכרטיס עשה את העבודה בערך עד שהוא הלך לעולמו. אני רוצה לקנות נתב אחר להגדיר אותו כAP ראיתי שאפשר לעשות את זה בראוטר העכשווי.. האם אפשר לעשות את זה בכל ראוטר? אם כן איזה ראוטר עדיף? Edimax BR6424N TP-LINK TL-WR841ND ובכמה זה יגדיל את הקליטה שלי? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות ראוטר לעסק - הראוטר צריך לעמוד בעומס של 20 משתמשים + 5 - 10משתמשים ב WIRELESS השימושים העיקריים של הרשת הם : Remote Support , SQL server , File Sharing אין צורך ברשת של 1GB , הסוויצ' הוא 10\100 ולא מתכוונים להחליף אותו ... כמו כן צריך להיות לו FIREWALL ולפחות 100 פורטים שאפשר לפתוח ולהפנות לIP STATIC ADDRESS בתוך הרשת הפנימית . אני מתלבט בין DrayTek Vigor2910VG לבין Cisco 887V לפי הספיסיפקציות של הנתבים , הסיסקו מראה הרבה יותר יכולות אבל יש פה שיקול של מחיר והדרייטק לא ניראה כל כך נורא בשביל המחיר שלו בתודה והמשך ערב טוב INFERNo
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להזמין אנטנת WIFI שתקלוט במרחק של כמה קילומטרים בערך וראיתי אנטנה שמצאה חן בעיני: http://www.dealextreme.com/p/900-950mhz-gsm-network-9-11dbi-directional-high-gain-7-unit-antenna-n-female-26145 מישהו יודע כמה קילומטר האנטנה הזאת קולטת? וגם אני ישמח שתביאו לי אנטנות אחרות יותר טובות מDX אם יש. תודה מראש, עומר.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי בבית 2 מחשבים ב2 חדרים רחוקים אחד מהשני ככה שזה לא פרקטי להעביר כבל, בחדר של המחשב שלא מחובר לראוטר יש חיבור טלפון, אבל למחשב אין WIFI, יש אפשרות כזאת לחבר כבל טלפון ואיכשהו (אולי בעזרת מתאם מיוחד?) לחבר אותו למחשב ולקבל אינטרנט בלי מכשיר מקשר ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ארגון התקשורת העולמי (ITU) השלים את השלב הראשון באישור תקן G.fast. כשיושלם באופן סופי, במהלך 2014, התקני תקשרות שיתמכו בתקן זה יוכלו להעביר מידע במהירות של 1Gbps על קווי טלפון סטנדרטיים, למרחק של עד 250 מטר. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=4387
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להוריד טונטים מהתוכנה utorent ומהירות ההורדה היא 10 ק"ב פלוס מינוס. בSPEED TEST המהירות מגיעה ל5 מגה ובבדיקת מהירות הורדה של בזק בינלאומי המהירות מגיעה ל 500 ק"ב. אני לא יודע אם זה קשור אבל לצורך העניין אני אציין שיש לי מודם מהבזקסטור שמחובר לראוטר של TP-LINK שאליו מתחבר המחשב קווית. מה אפשר לעשות כדי להעלות את מהירות ההורדה??? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחברתי היום (סוף סוף) ל ADSL. יש לי מודם AlcTel. ואני עובד עם XP. אני יכול לגלוש בכיף וזה די מהיר אבל כשאני מנסה להוריד קבצים זה לא נותן לי. למרות שמ KaZaA אני יכול להוריד (לא מהר כל כך). ניסתי להוריד דרך DAP אבל זה מנסה להתחבר ולא מצליח , אותו דבר גם עם Get Right. ניסתי להוריד דרך הדפדפן (IE) וגם זה לא עובד. מישהו מכיר פתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברשותי 2 ראוטרים VTECH NB403 D-LINK 6740U איזה טוב יותר תודה נעם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי רשת בייתית של 3 מחשבים ולי כבר נימאס ואני רוצה העזוב את ה2 המחשבים האחרים ולעשות אינטרנט רגיל כבר נימאס לי שאני לא מצליח לפתוח פורטים על איזה אתם ממליצים? ברק בזק נטוויז'ן 012 זהב נ.ב עכשיו יש לי בזק
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייח חדש ואני רוצה לחבר לו כרטיס רשת אלחוטי חשבתי לקנות את זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11008 אם אני יחבר את זה למחשב יהיה לי אינטרנט או שזה רק אנטנה ואני צריך עוד משהו ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מידי פעם במשחקים אני חווה DC קטן של כמה שניות שיכול להרוס לבנאדם תחיים ברגע קריטי. דיברתי עם HOT ונטוויזן (תשתית וספק בהתאם) אמרו אין מבחינתם בעיה. זה כבר קורה מס' חודשים - מה אני עושה? עזרה!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם , בבית הספר [החילוני] שלנו ,יש חסימה ע"י הדפדפן במקרה זה "מורשת" . האייסיקיו שם חסום למרות ההורדה וההתקנה ("מתחבר") והוא פשוט לא מתחבר. השאלה שלי האם ניתן להגדיר פרוקסי מבחוץ על האייסיקיו [בהגדרות התקשורת ] ולעקוף את החסימה . כי החסימה למיטב ידיעתי לא בפיירוול של הראוטר של בית הספר ,אלא במורשת . אשמח לתשובה ,
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקשר אליי ו', נציג מכירות של בזק לכאורה. מציע את החבילה הרגילה של בזק +בזק בינלאומי ב120 ש"ח ל100 מגה וכו' ... פה ושם הוא מציע חודש ראשון חינם ובנוסף הוא מבטיח לי שאני מקבל יותר מ-3 מגה Upload. אני אומר לו שזה לא ייתכן, דיברתי עם בזק בינלאומי ובזק לפני כחודש ואמרו לי המהירות המירבית שלהם זה 3 מגה! כיצד ייתכן? "מתי זה היה? דברים השתנו, הטכנלוגיה קצת השתדרגה...המקום שמותקן ליד הבית מה שנותן אינטרנט מספק לך מעל ומעבר כך שזה כן אפשרי...." היה לי ממש מוזר. ביקשתי שישאיר טלפון שאחזור אליו במידה ו... הוא שאל למה וכדאי עכשיו ואולי לא אגיע אליו וכו' ... התקשרתי לנציגה שדיברה איתי לפני חודש, אמרה לי שאי אפשר5 לתת לי 5 מגה העלאה, נקודה. ** מה זה זה ? זה נציג רמאי ? או שהאם יש …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים, איך אני בודק את מהירות חיבור שלי (0.5 או 1.5) מול בזק ומול הספק ? שמעתי שיש ספקים שמתחמנים אותנו
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים,2 מחשבים מחוברים כל אחד עם כבל ישירות לסוויץ', במחשב אחד הכל תקין אבל במחשב השני עם וינדוס 7 הרשת לא מזוההובפקודה ip config הכרטיס רשת לא מקבל ip מהסוויץ',זה נראה משהו שקשור להגדרות יש למישהו מושג מה לעשות/להגדיר כדי שזה יעבוד?(הערה: הכרטיס רשת והכבל רשת חדשים לחלוטין ותקינים הנורות דלוקות גם בכרטיס וגם בסוויץ')
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את הראוטר והגדרתי אותו בלי בעיות מה הקושחה הכי מומלצת לראוטר wrt54gl? האם הקושחות מחזקות את הנתב בנוגע לשיתוף קבצים פשוט הראוטר הקודם הרבה התנתק בזמן שאימיול עבד
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו ניסה לעשות בית חכם? בית שלא רק הרשת בכל הבית אלא שהשרת שולט גם במוזיקה ובתאורה, טלויזיה, וידאו, במיזוג וכו' יש הרבה אתרים שמוכרים ציוד אבל רובם משרתים את השוק האמריקאי (עובדים על חשמל אחר 110) והאחרים שמצאתי פשוט יקרים מאוד... התקנה נכונה של ציוד כזה (בצירוף תוכנה מתאימה) מאפשרת שליטה בכל הרכיבים הללו באמצעות המחשב, דיבור, או מרחוק בטלפון או בשלט... האם למישהו יש נסיון בזה? יודע איפה להשיג ציוד שמתאים לארץ? תודה, משה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום... ברשותי מחשב נייד עם 2 כרטיסי רשת 1 קווי 1 אלחוטי השאלה שלי איך אני מחבר את שניהם לעבוד באינטרנט בו זמנית. יש לי גם ADSL וגם HOT הכרטיס רשת הקווי מקבל 192.168.0.1 האלחוטי 10.0.0.138 סאבנט של שניהם 255.255.255.0 תודה על העזרה חברים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי חבילת אינטרנט של 5M/512kb דרך נטוויז'ן וחברת הוט. בדיקת מהירות שביצעתי דרך האתר של נטוויז'ן נותנת את התוצאות הבאות: הורדה: 616KBps העלאה: 90.5KBps לעומת זאת, כשאני מבצע בדיקה חיצונית, נניח דרך אתר כמו speed test (http://www.dslreports.com/speedtest ) התוצאות הם כאלה (2 בדיקות בזמנים שונים) הורדה: 149Kbps 267Kbps העלאה: 518Kbps 528Kbps עשיתי בדיקות נוספות, בזמנים שונים, ובכל פעם קיבלתי תוצאות אחרות, אבל המגמה הייתה זהה: ההעלאה אצלי, הרבה יותר גבוהה מאשר ההורדה!!! פניתי לחברת הכבלים ולנטוויז'ן, והתשובה שלהם הייתה שהבדיקה באתר נטוויז'ן הינה תקינה, וזה מבחינתם מה שמחייב וקובע. הם מתנערים מכל בדיקה חיצונית אחרת, וטוענים שזה כבר קשור לשרתים בינלאו…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-