עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by idoleff,

שלום, זמן רב אני משתמש בנתב אלחוטי מסוג 3com 3CRWE554G72Tעל מנת להפיץ את האינטרנט לכל הבית. לאחרונה התעורר צורך לחיבור אלחוטי גם בממד, אבל לצערי הוא רחוק מהראוטר כך שאין בו קליטה. ברשותי ישנו גם מודם-נתב של ראוטר בזק Tnn-simens SL2-141 ורציתי לדעת האם אני יכול להשתמש בו כסוג של מגבר שיקבל את האות בנקודת ביניים, ויפיץ אותו לממד. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי בעיה שכאשר אני מסנה לחבר בין שני מחשבים אני עובר לפי ההוראות של ה- set up a small home or office network, ודבר דומה במחשב בלי האינטנרט (אומר לו שהוא יתחבר לאינטנרנט דרך המחשב בראשי) אבל בעיקרון אין כשר בין שני המחשבים... אם אני מנתק את הכבל רשת הוא אומר לי שהוא מנותק אבל שאני מנסה להגיע למחשב השני או לראות את המחשבים ברשת הוא פשוט מראה לי רק את עצמו (רק מחשב אחד). עוד משהו - שאני ב- device manager אני רואה של- PCI Simple Communications Controller אין דריבירם - זה יכול להשפיע איכשהו? דבר שני - שאני מנסה להגדיר את הרשת תחילה אצל ה- host בפעם הראשונה הוא מראה לי error אני לא זוכר איזו שגיאה כי היא לא מופיעה יותר :-\

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by X7-007,

שידרגתי ל 50MB אצלהם ואני מקבל אייפי 109.66 ו DW 212.179 . לפי מה שנראה אני מקבל את ה powerngn אבל לא גיימר כי זה אמור להיות 31.? למרות שהפינגים טובים וההורדות **התקשרתי לתמיכה אמרו שאפשר לקבל עכשיו 31-79-109 אחד משלושתם בכל חיבור והם Pn+Gamer

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by redarmy,

יש לי פקס/מדפסת של סמסונג שמחובר עם כבל רשת לנתב ומוגדר DHCP כאשר בנתב הגדרתי לו כתובת קבועה. כל מספר ימים המדפסת נעלמת מהרשת ולא ניתן להדפיס. החלפתי כבל רשת ועדיין זה לא עזר, מה יכולה להיות הבעיה?

5. בוקר טוב, אני מעוניין לקנות ראוטר שיתמוך בכבלים ושיהיה אפשר לחבר אותו להאב על איזה אתם ממליצים? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  6. אחרי שנמאס לי טוטאלית מה-ICS הדפוק, החלטתי לשדרג את האלקטל שלי ולקנות Switch. לכן אני צריך המלצה ל-Switch טוב (אם אפשר שלא יהיה ממש ממש יקר), ובערך את המחיר שהוא צריך לעלות. אני לא צריך ראוטר מובנה בתוכו, כי כמו שאמרתי, אני מתכוון לשדרג את האלקטל שלי, ולהפעיל את הראוטר שבו. אני לא צריך שיהיו בו הרבה פורטים, כי יש לי שני מחשבים, אז המינימום פורטים יספיקו. ובאותו נושא, רציתי לשאול כמה דברים: א. אם אני זוכר נכון, צריך כבל מוצלב בין האלקטל ל-Switch וכבלים לא מוצלבים בין כל מחשב ל-Switch, נכון? ב. אני לא בטוח ב-100% איך העסק הזה עובד. אם הבנתי נכון, הראוטר (שיהיה בתוך המודם) תפקידו לפצל את ה-IP שאני מקבל מהספקית אינטרנט שלי לשני IPים (או יותר), וה-Switch תפקידו להעביר את המידע…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום רב, ברשותי מחשב חדש המותקן עליו :ויסטה אולטמט 32. אני גולש עם מודם TNN (ללא נתב) דרך ספקית 012/ כאשר אני מפעיל את המחשב בערב הגלישה באינטרנט מהיריה מאוד ותוכנת שיתוף הקבצים (אין תלונות). אממה, לאחר לילה שהמחשב דולק ועובד עם התוכנה,למחרת בבקור אני לא יכול לגלוש לאתרים (לא עם FIREFOX ולא עם IE7) האימיול גם הפסיק לעבוד. והמוזר ביותר שאני מנסה להתנתק מהחייגן ,המחשב רושם שלא ניתן לבצע את הפעולה. למישהו יש רעיון? האם הנושא קשור לhalf connection שך המחשב ש"נסתם"? עמיר

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  8. אני רוצה משהו שיאיץ לי באמת .. את האיטרנאט וקיימים כאלה דברים הורדתי כמה דברים מה speedgudie וזה סתם דפק לי ... , עכשיו שאלה ההגדרות המקוריות של הwindwos הם הכי טובות ? יש לי 2 מגה אידסאל

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by jetman,

שלום חברה ,ה' יודע למה בזק שינו את הגרסה עצלו ,בכל מקרה לשאלה שלי למה אין אפשרות להתנתק דרך ההגדרות של נתב ? נגיד בסימנס הישן שהיה לי מקודם ,היה ניתן להתנתק וגם להחליף שם משתמש וסיסמה וכו' , בזה אין כלום, לאחר הגדרה ראשונית לאחר שהתקנתי והכנסתי פרטי התחברות (שם משתמש וסיסמה) בזה זה נגמר. ובעקרון אין עוד ניתן לקבל IP חדש מבלי לעשות לו ריסט ? חוץ מלעבוד דרך פרוקסי ?

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  10. שלום חברים קניתי ראוטר של אדימקס Edimax BR-6524N והגדרתי אותו כרפיטר . הגדתי את אותו SSID ואתו אבטחה והוא התחבר , אבל הבעיה שיש לו ניתוקים כל הזמן והוא מראה שהוא מחובר לרשת אבל לא לאנטרנט. ואז צריך לכבות אותו ולהדליק ואז הוא מסתדר ושוב ניתוק. מישהו יכול להגיד לי מה יכולה להיות הבעיה או אם עשיתי משהו לא נכון שגורם לבעיה הזאת?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by DarkMoh,

יש לי חבילה של 5 מגה (כולל תוספת של גיימר) אצל 014. לרוב הייתי מוריד דברים במהירות של כ-600KB/S אבל עכשיו לאחר ששמו לי רשת זה נופל ל-80 עד ל-120. יש לציין שהרשת היא בעצם מודם שמחובר לראוטר שמעביר את האינטרנט ל-2 מחשבים באמצעות כבל וכולל גם רשת אלחוטית למחשב נייד שלישי. הראוטר של SWEEX, יש למישהו מושג איך אני מגביל את המהירות אצל מחשבים אחרים ומביא למחשב אחד "העדפה"?

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  12. אם שאלו את זה לפני (ודי סביר שכן) אז סליחה אבל אני די חדש בזה ולא מצאתי משהו ברור מספיק... בכל מקרה, יש לי 2 מחשבים (שניהם עם XP): הראשון, נייח עם כרטיס רשת המחובר (עם כבל רשת) למודם נתב - (askey rta 1320a). השני, מחשב נייד, עם כרטיס רשת רגיל וגם אלחוטי. ראיתי שניתן לקנות (במחיר סביר) כרטיס USB לרשת אלחוטית. אם אני אחבר אותו לנייח, האם אפשר יהיה ליצור רשת אלחוטית עם הנייד? ולשתף את חיבור האינטרנט? זאת אומרת, בהנחה שהמחשב הנייח פועל, האם אפשר לחבר את המחשב הנייד למחשב הנייח ולאינטרנט של המחשב הנייח בלי לקנות ראוטר אלחוטי? מקווה שנתתי מספיק פרטים (ומספיק ברורים)... תודה

• 1 תגובה
    • 3.8k צפיות
  13. Started by Friedman,

שלום. ראשית, מצטער על הכותרת הלא ממצה. ברשותי נתב אלחוטי, 2 מחשבים (שולחני ונייד) ומודם כבלים. אני רוצה שאחד המחשבים (המחשב השולחני) יהיה מחובר לא דרך הנתב (רוצה לחסוך את כל כאב הראש של פתיחת פורטים וכו') ושהנייד כן יחובר דרת הנתב. הם זה מעשי? אם כן אז אשמח לדעת איך. תודה והמשך יום טוב אייל

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by urich,

הבאתי לבית מחשב נייד נוסף- אני מחובר בויפי של הבעלת בית (ברשותה כמובן) האינטרנט עובד על מחשב אחד מעולה ועל המחשב החדש הוא נעלם וחוזר (החיווי בקליטה תמיד מופיע כמחובר אבל לעתים הוא לא מצליח להתחבר לאתרים מסוימים), הנה דוגמא של פינגים לאתרים תקינים לפעמים הולך לפעמים לא ולעתים אותו אתר עובד רק אחרי שתי דקות. הקליטה עצמה מעולה- האם יש משהו שצריך להגדיר בראוטר או במחשב? תודה מראש, utich

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by tiptipon,

רציתי לדעת לגבי הנתב הזה לבית אני רוצה לחבר שתי מחשבים נייחים מחשב נייד ו PS3 הבנתי שיש לו טווח שידור חזק וגם מה ההבדל בין הגרסאות כי יש הבדל במחיר ... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by roncohe4,

היי. הבעיה בקצרה, גלישה מאוד איטית בחיבור לאינטרנט אלחוטי. כשהמחשב מחובר ישירות, גולש קצת מעל המהירות שאני אמור לקבל (31 מגה). כשהמחשב מחובר ב-WiFi אני מקבל גלישה של 0.3 מגה (שלפי חישוב שלי זה יוצא 38 קילו בית). דרך האייפאד לא הצלחתי לקבוע בבירור אם המהירות אכן גבוהה או לא. ניסיתי לעשות בדיקת מהירות אבל הוא דורש פלאש (אפל...). מישהו מכיר אולי אתר, שאפשר לברר בו מהירות גלישה, שאינו דורש פלאש? במידה ואכן הבעיה במחשב, מה יכול לגרום לבעיה הזו? עשיתי ריסטארט ודאגתי לסגור את כל התוכנות שדורשות אינטרנט כלשהו. המחשב חדש יחסית. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. צריך המלצה לראוטר ו כרטיס למחשב בשביל להתחבר עם שני מחשבים מהירות גלישה 10 מגה כבלים בלי חייגן החדר אחד ממד אבל עם דלת רגילה לא של ממד וחלון פתוח והחדר השני צמוד לו(חדר רגיל) וגם פה יש חלון ודלת רגילים פתוחים הכי חשוב שבמחשב אחד שיהיה מחובר קוי לא יהיו בעיות בתעבורה ולכן יהיה מחובר קוית השני פחות קריטי ישמש רק לגלישה וגם לא מרובה בלי הורדות... תקציב 250 שקל

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  18. Started by domuzy,

אימי ואחותי, שיזכו לחיים ארוכים, לא מבינות מהחיים שלהן במחשבים, לרבות באינטרנט וכבר פירמטתי את הHD 4 פעמים השנה, שלא נדבר על אינספור התקנות WIN כתוצאה מהשטויות שהן עושות, מאשרות ומורידות מהאינטרנט. הקיצר, איך אני מאפשר גלישה אך חוסם להן את האופציה להורדה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Voodude,

המחשבים שמצוינים במפרט שלי מחוברים ברשת, בעיקר על מנת לאפשר אינטרנט בשניהם. במחשב הלקוח (pentium 4 2.6c) האינטרנט לא יציב - לפעמים הוא עובד ולפעמים לא. כל זה קורה כשהציין של החיבור נראה בסדר (אין סימן של limited or no connectivity). הרבה פעמים אני פשוט לוחץ על לחצן ימני על החיבור רשת ועושה Repair וזה מסתדר, אבל לא תמיד. בדרך כלל שהצעד הנ"ל לא עוזר אני עושה disable לחיבור רשת, ואז כשאני מחזיר אותו (הכל דרך windows - בלי ניתוק פיזי של הכבל) הכל מסתדר, אבל לא תמיד. אני תוהה אם יש דרך למנוע את זה? דרך שהחיבור יהיה יציב ובלי כל הבעיות האלה. בהתחלה חשבתי שזו בעיית פיירוול, אבל גם עם פיירוול סגור אין שיפור. צריך לציין שבמחשב השרת האינטרנט רץ חלק. בשני המחשבים יש winxp home edit…

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by garydia1,

שלום, אתמול קניתי את הנתב על מנת לשתף אינטרנט בין מחשב שולחני ומחשב נייד בבית הוריי. הם מחוברים על תשתית כבלים עם מודם תומסון והספק הוא 012. יש לי את שם הסרבר של 012 - cablelns.012.net.il וכתובות IP של שרתי ה - DNS שלהם, אני מגדיר בהגדרות של הראוטר L2TP עם שם משתמש וסיסמא ולא מצליח להתחבר! וכן, בדקתי את נכונות פרטי ההזדהות. בהגדרות LAN של המחשב השארתי "Obtain Automaticaly..." בשתי האופציות... בבדיקת הסטטוס של הראוטר, רשום L2TP Disconnected. התחברות לאינטרנט רק של המחשב הנייח ישירות דרך המודם מתבצעת ע"י חייגן של 012 וההתחברות תקינה. אצלי בבית יש גם מחשב נייד ושני מחשבי שולחן, כולם עובדים עם נתב 6204WG על אותה התשתית בדיוק, רק עם ספק 013, הכל עובד פיקס. אז מה חסר?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by yotam360,

שיהיה כולל בתוכו גם מודם. תודה

• 13 תגובות
    • 906 צפיות
  22. Started by AleXtazi_054,

תיראו מה זה זה,מחשב ריק! אין תוכנה אחת עליו...אני עושה פינגים לאתר הזה: Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:\Documents and Settings\alex>ping hwzone.co.il Pinging hwzone.co.il [212.199.164.181] with 32 bytes of data: Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=75ms TTL=58 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=63ms TTL=58 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=62ms TTL=58 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=60ms TTL=58 Ping statistics for 212.199.164.181: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 60ms, Maximum = 75ms, Average = 65ms C:\D…

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  23. תודה

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  24. האם מישהו מכיר ויודע כיצד להגדיר? הדגם של חברת ADB דגם adb p.rg av4202n תודה מראש

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מחפש פתרון לרשת אלחוטית לבית בעל ארבע קומות שאחת מהן היא מרתף והקומה האחרונה היא עליית גג. הרשת חייבת להיות ללא כבלים בכלל, כמובן חוץ מהראוטר הראשי ;D . מדובר על טווח מחירים של עד 1000 ש"ח וכמובן שעדיף פחות. אני חושב שבשלב ראשון אני אתחיל בראוטק + AP ובמידה והקליטה לא תהיה מספקת אוסיף עוד AP. בניסיון שערכתי הצבתי ראוטק Edimax BR6216MG במרתף והקליטה הגיע לכל המרתף והקומה הראשונה ואף לפעמים לקומה השניה. התחלתי לחפש מידע בנושא ולא ממש הצלחתי למצוא.... ??? כמו כן בעת שבחנתי אפשרות של קניית ראוטר Linksys WRT54GL שמתי לב שיש לLinksys שני מוצרים בתחום הגדלת טווח אחד זה פשוט AP והשני זה מוצר שקוראים לו Linksys Range Expander WRE54G , אשמח להסבר על ההבדלים ומה עדיף…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.