עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי חברים כבר חודש מנסה לפתור מול הוט בעיות גלישה שיש לי בבית. אני מחובר לתשתית הוט ספק בזק בינלאומי, למחשב גיימינג עם כבל רשת, הכל עבר פיקס למשך שנה, עד שלפני חודש קרו 2 דברים - היו גשמים והפסקות חשמל רבות, ובמקביל החלפתי ספק אינטרנט מבזק בינלאומי להוטנט, במהלך הגלישה עם הוטנט חוויתתי הרבה לאגים ותקיעות במשחקים ותוך כמה ימים חזרתי לספק בזק בינלאומי, אממא - התקלה של הלאגים והתקיעות נשארו. יצרתי קשר עם הוט והם החליפו ב2 מועדים שונים גם את Fiberbox הראשי של הבית ולאחר מכן גם את הMOCA שלו, הבעיה של הפינג נעלמת כאשר מבצעים להם איפוס חשמלי הבעיה נעלמת בדרך כלל וזה מחזיק מעמד 2-4 שעות. לאחר מכן כל הבלאגן קורה שוב. למעשה מה שאני חובה במשחק ובגלישה הוא תוצר של די…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. שלום חברים אני עומד ליפני רכישת מחשב חדש דרך פלונטר, ובכך מספר המחשבים בבית יעלה לשלושה. החלטנו להשקיע ברשת אלחוטית (עכשיו שני המחשבים מחוברים עם כבל ישירות)... לאחר התיעצות עם אדם מבין עניין, הוחלט ללכת על נתב הWRT54G של לינקסיס. חיפשתי קצת המלצות בפורום אבל לא מצאתי מידע מועיל למדי בנושא, למעט העובדה שקיימת בעיה בגירסת החומרה מס' 5 של הנתב הזה.... שלחתי מייל לפלונטר בשאלה מה הגירסה הנמכרת בחנות אך הם ענו ש"אין להם מושג", מיפני שהם מביאים את זה מהיבואן לפי הזמנה ואין דרך לדעת... טוב.. בקיצר, מה אתם מייעצים? האם יש בקטלוג שלהם אפשרות יותר בטוחה (במחיר לא גבוה יותר)? ואיזה זוג כרטיסי רשת אתם ממליצים? חשבתי ללכת על שני OVISLINK כי הTRENDNET ב88 ש"ח עובד ב .11b ולא 1…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by unknown,

אני ועוד מחשב מחוברים ברוחב פס של 4000/400, המחשב שמחובר ישירות(עם כבל) לראוטר פועל לפי רוחב הפס, לעומת זאת המחשב השני שעובד דרך כרטיס רשת אלחוטי מוריד במהירות שלא עולה על 10% מרוחב הפס, יש פתרונות? אות של 70% מינוס אמור להיות קשור לזה? אגב, על הכרטיס כתוב wireless network הadaptor(אין לי מושג אם זאת חברה, קיבלתי אותו מבזק), מסוג 802.11g. הראוטר הוא של ASUS, דגם AM 604g, והמחשב עם החיבור האלחוטי מרוחק כ-10 מטרים מהראוטר.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום חברים,2 מחשבים מחוברים כל אחד עם כבל ישירות לסוויץ', במחשב אחד הכל תקין אבל במחשב השני עם וינדוס 7 הרשת לא מזוההובפקודה ip config הכרטיס רשת לא מקבל ip מהסוויץ',זה נראה משהו שקשור להגדרות יש למישהו מושג מה לעשות/להגדיר כדי שזה יעבוד?(הערה: הכרטיס רשת והכבל רשת חדשים לחלוטין ותקינים הנורות דלוקות גם בכרטיס וגם בסוויץ')

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום... ברשותי מחשב נייד עם 2 כרטיסי רשת 1 קווי 1 אלחוטי השאלה שלי איך אני מחבר את שניהם לעבוד באינטרנט בו זמנית. יש לי גם ADSL וגם HOT הכרטיס רשת הקווי מקבל 192.168.0.1 האלחוטי 10.0.0.138 סאבנט של שניהם 255.255.255.0 תודה על העזרה חברים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. שלום רב, יש לי חבילת אינטרנט של 5M/512kb דרך נטוויז'ן וחברת הוט. בדיקת מהירות שביצעתי דרך האתר של נטוויז'ן נותנת את התוצאות הבאות: הורדה: 616KBps העלאה: 90.5KBps לעומת זאת, כשאני מבצע בדיקה חיצונית, נניח דרך אתר כמו speed test (http://www.dslreports.com/speedtest ) התוצאות הם כאלה (2 בדיקות בזמנים שונים) הורדה: 149Kbps 267Kbps העלאה: 518Kbps 528Kbps עשיתי בדיקות נוספות, בזמנים שונים, ובכל פעם קיבלתי תוצאות אחרות, אבל המגמה הייתה זהה: ההעלאה אצלי, הרבה יותר גבוהה מאשר ההורדה!!! פניתי לחברת הכבלים ולנטוויז'ן, והתשובה שלהם הייתה שהבדיקה באתר נטוויז'ן הינה תקינה, וזה מבחינתם מה שמחייב וקובע. הם מתנערים מכל בדיקה חיצונית אחרת, וטוענים שזה כבר קשור לשרתים בינלאו…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by e10hs,

שלום לכולם, יש לי שרת בחברה בעלת DATA-CENTER גדול בארץ וברצוני להעביר אותו לעסק שלי מטעמי בטיחות, נגישות פיזית ובגלל שבזמן האחרון יש להם שם תקלות טכניות שהם לא מצליחים לפתור מספיק מהר (אין לי כסף ל-SLA עם הזמינות שאני צריך). קצת פרטים על השרת: האפליקציה שרצה בו סומכת על מתן Upload גבוהה והרבה חיבורים בו זמנית (כ-5000 חיבורים, Upload של יותר מ-10Mbps). לכן אני מנחש ש-Firewall בסיסי לא מספיק חזק (ככה לפחות אמרו לי בבזק). השאלה היא איזה Firewall מספיק חזק לסחוב כ"כ הרבה חיבורים ובקצב כזה (אני מניח שהקצב הוא בעיה זניחה?) ומה המחיר המינימאלי שאפשר לשלם על מוצר כזה שיהיה מספיק חזק ככה שלא יוכלו להפיל או לחדור לי לשרת? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי רשת בייתית של 3 מחשבים ולי כבר נימאס ואני רוצה העזוב את ה2 המחשבים האחרים ולעשות אינטרנט רגיל כבר נימאס לי שאני לא מצליח לפתוח פורטים על איזה אתם ממליצים? ברק בזק נטוויז'ן 012 זהב נ.ב עכשיו יש לי בזק

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Wolwali,

שלום, לא מזמן אני והשותף שלי בדירה התחברנו ל-HOT. המודם (Motorola SB5100) יושב ליד המחשב שלו והוא מחובר אליו ב-USB. המחשב שלי נמצא בחדר השני ומחובר למודם עם כבל רשת באורך 10 מטר. בהתחלה לא היו בעיות ברמת הכבלים (הבעייה היחידה היתה עם החייגן שלא אפשר חיבור לבזק בינ"ל במקביל, אבל שני המחשבים היו מחוברים למודם ללא שום סימן לתקלה), אבל עכשיו כל פעם שאני מחבר את המחשב למודם הוא עושה Acquiring network address במשך דקה ואז Limited connectivity, לא משנה אם המחשב השני מחובר, מנותק, מכובה או דלוק. דיברתי עם הכבלים, ניתקתי וחיברתי הכל (כולל את המחשב שלי מהחשמל ללילה), החליפו IP; כלום. המחשב של השותף מתחבר בסדר, ולכן הטכנאים של HOT סירבו לעזור (עם עוד נימוקים שונים ובחלקם משונים, כמ…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by michael1232,

יש לי שני מחשבים אחד נייח ואחד נייד בשניהם יש win 7 הגדרתי לפי המדריך http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm אבל עדין לא מצליח להתחבר לרשת הביתית. ניסית גם את פותר הבעיות של win ללא תוצאות.6 כמה פרטים המחשב הנייד מחובר למחשב באופן אלחוטי ובמפת הרשת במחשב הנייד הוא מזה את הרשת כולל המחשב הנייח וליהפך. השאלה שלי היא למה הוא לא מצליח לזהות את הרשת הביתית?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכם , בבית הספר [החילוני] שלנו ,יש חסימה ע"י הדפדפן במקרה זה "מורשת" . האייסיקיו שם חסום למרות ההורדה וההתקנה ("מתחבר") והוא פשוט לא מתחבר. השאלה שלי האם ניתן להגדיר פרוקסי מבחוץ על האייסיקיו [בהגדרות התקשורת ] ולעקוף את החסימה . כי החסימה למיטב ידיעתי לא בפיירוול של הראוטר של בית הספר ,אלא במורשת . אשמח לתשובה ,

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Tracing route to 188-72-238-154.local [188.72.238.154] over a maximum of 30 hops: 1 1 ms <1 ms 1 ms 192.168.11.1 2 12 ms 9 ms 11 ms bzq-84-110-5-1.red.bezeqint.net [84.110.5.1] 3 11 ms 11 ms 15 ms bzq-84-110-5-1.red.bezeqint.net [84.110.5.1] 4 11 ms 12 ms 11 ms cablep-219-51-242.cablep.bezeqint.net [62.219.51 .242] 5 11 ms 8 ms 10 ms bzq-179-75-165.static.bezeqint.net [212.179.75.1 65] 6 23 ms 13 ms 12 ms bzq-179-124-193.static.bezeqint.net [212.179.124 .193] 7 12 ms 12 ms 18 ms bzq-179-124-150.static.bezeqint.net [212.179.124 .150] 8 89 ms * * bzq-179-124-34.static.bezeqint.net [212.179.124. 34] 9 76 ms 73 ms 73 ms xe-0-2-…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Godmoney,

משום מה שאני נכנס לעמוד שבו אני מקנפג את הראוטר הוא פשוט לא נותן לי לראות את הפורטים הפתוחים. אני פותח פורט, וזה לא מראה לי אותו כפתוח. מה יכולה להיות הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by gilp123,

שלום, אני מעוניין להשתלט על מחשב מרחוק. לי יש מודם רגיל של כבלים ולמחשב השני מודם נתב של בזק. אני לא מצליח להשתלט דרך התוכנה של windows הוא רושם שאינו יכול להתחבר. ביצעתי את ההרשאות הקשורות להשתלטות מרחוק. האם מישהו מכיר תוכנה חינמית שיכולה לעזור לי ? האם ישנם הגדרות מסוימות שאני מפספס ולא מכיר? האם ישנו פורט מסוים שצריך לפתוח במודם נתב של בזק ואם כן איך מבצעים את זה? זה מאוד חשוב לי. אשמח לקבל עזרה. בברכה, גיל

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני רוצה להקים רשת ביתית אלחוטית. אני מתלבט בעיקר בין שני הדגמים הבאים: TP-Link WN821N, פירוט טכני ומחיר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2888&CatCode=60 ו-Tp-Link WN620G: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=403&CatCode=60 האם ההבדל במחיר שווה את ההשקעה? האם יש תועלת ב-WPA2 וב-MIMO?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by omerz90,

שלום, אני רוצה להזמין אנטנת WIFI שתקלוט במרחק של כמה קילומטרים בערך וראיתי אנטנה שמצאה חן בעיני: http://www.dealextreme.com/p/900-950mhz-gsm-network-9-11dbi-directional-high-gain-7-unit-antenna-n-female-26145 מישהו יודע כמה קילומטר האנטנה הזאת קולטת? וגם אני ישמח שתביאו לי אנטנות אחרות יותר טובות מDX אם יש. תודה מראש, עומר.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by vl4,

הוט הציעו שני סוגים 1.טריון 2.מוטורולה SBV 5120 או SBV 5121 קראתי כאן בפורום שלמוטורולה עדיפות על הטריון כאשר מוסיפים נתב למודם. רציתי לשאול , האם יש הבדל בין שני דגמי המוטורולה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. התשתיות שבזק פורסים היא עד המרכזייה? שרת הDSLAM? או עד ארונות הסעף שממש מחוץ ליצאה מהבניין שלי? ולגבי הכבלים הרי הם עוברים לDOCSIS 3 איפה בדיוק? בשרתי הCMTS?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by talhill,

שלום רציתי לדעת האם יצירה של כתובת IP סטטית הוא תהליך בטוח שלא גורם נזק לגלישה באינטרנט? אם לא אז מה הסיכונים שבזה? תודה לעוזרים!!!!!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. ישנם שלוש שיטות עיקריות בעזרת פקודות שמבוצעות ב- Cmd. רק מי שבאמת מבין שירשום את השיטות.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by kdani,

הי, אני מחפש מוצר שיקלוט את רשת ה-Wireless N בבית, ויאפשר לי לחבר אליו כבל רשת אטרנט רגיל (RJ45), רצוי יותר מפורט אחד. מעין נקודת גישה חוטית לרשת אלחוטית. מישהו מכיר / ממליץ ? תודה מראש....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by llivny,

אני מנסה להוריד טונטים מהתוכנה utorent ומהירות ההורדה היא 10 ק"ב פלוס מינוס. בSPEED TEST המהירות מגיעה ל5 מגה ובבדיקת מהירות הורדה של בזק בינלאומי המהירות מגיעה ל 500 ק"ב. אני לא יודע אם זה קשור אבל לצורך העניין אני אציין שיש לי מודם מהבזקסטור שמחובר לראוטר של TP-LINK שאליו מתחבר המחשב קווית. מה אפשר לעשות כדי להעלות את מהירות ההורדה??? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by infer73,

היום התקנתי לפטופ חדש עם Windows 7 32Bit אצלי בבית. הלפטופ נמצא באותו Workgroup כמו כל שאר המחשבים בבית והוא מצליח להתחבר לכוננים המשותפים בכל המחשבים האחרים כמו כן, אני מצליח להשתלט באמצעות הלפטופ הזה על שאר המחשבים בבית (באמצעות remote desktop) וגם מהמחשבים האחרים אני מצליח להשתלט עליו (שוב, באמצעות remote desktop) הבעיה היחידה שיש לי זה שמחשבים אחרים לא מצליחים לגשת לכוננים המשותפים על הלפטופ הזה. הגדרתי את השיתוף בדיוק באותה צורה כמו שמוגדר במחשבים האחרים עד כמה שאני מכיר וגם לפי מה שחיפשתי בגוגל, וזה עדיין לא עובד. שוב, כמו שאמרתי, הלפטופ מצליח לגשת לכוננים משותפים של מחשבים אחרים אבל מחשבים אחרים לא מצליחים לגשת לכוננים המשותפים של הלפטופ... למישהו יש מושג מה יכול ל…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Pavel Yasko,

שלום לכולם, כבר כמה שנים שאני סובל מחוסר היציבות של הראוטרים של בזק עד שסופית נשברתי בימים האחרונים (לאחר שהייתי בלי אינטרנט מיום חמישי עד היום בצהריים). יש ברשותי VTECH של בזק (הם טוענים שזה הראוטר הכי טוב אצלהם), וואלה לא מרוצה, הטווח של הWIFI פשוט עלוב עד מצב שהייתי צריך לקנות ראוטר של XIAOMI MI 3 כדי לעשות משהו עם זה. התשתית שלי של בזק בינלאומי וספק בזק, 100 מגה. אני מתלבט בין שני דברים, האם להפוך את הראוטר של בזק למודם ולקנות ראוטר עוצמתי בשביל להגדיל את הטווח של הוייפיי בבית (פלוס בשביל מהירות יותר גבוהה בקווי) או לקנות ראוטר משולב מודם חזק? התקציב לא משנה, העיקר שהמוצר יהיה פצצתי גם אם זה יעלה יקר. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. מדובר בראוטר הזה : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833150125 האם ניתן להשיג אותו בארץ ? לא מצאתי בכלל... אם אני מביא אותו עם מישהו מחו"ל האם הוא יתקע במכס עקב צורך באישורים מיוחדים ? אשמח לכל תשובה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.