עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Y-L,

כמוזכר בכותרת יש לי מודם משודרג לראוטר של חברת ECI מוחבר לSwitch ומשם לשני מחשבים עכשיו אני מעוניין שלכל מחשב ברשת יהיה IP קבוע אבל ברגע שאני נותן IP (לדוגמא 192.168.0.1) למחשב מסוים דפי אינטרנט (כמובן באותו מחשב שהוגדר הIP) לא עובדים (ושאני אומר דפי אינטרנט אני מתכוון לדפי אינטרנט בלבד Kazza, Emule וICQ למשל ממשיכים לעבוד). כרגע זה נמצא על "obtain an IP adress automatically" אחרת שום דף אינטרנט לא יפעל לי (וכן לא רק באקספלוור אלה גם בפיירפוקס). אני חושב שזה קשור למשהו בהגדרות של המודם אבל אין לי מושג מה השמח לתגובה ממי שבאמת מכיר את המודם ומכיר את התופעה ואם בכלל אפשר להיתעלות עליה. בתודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי שני מחשבים ברשת, ונתב שמחשב ביניהם ומחבר לאינטרנט. ממחשב אחד אפשר להיכנס למחשב השני, אך מהמחשב השני ברגע שאני מנסה להכנס למחשב האחד אני צריך להקליד שם משתמש וסיסמא. ניסיתי כל מיני אפשרויות ושום דבר לא עזר, ובמחשב ההוא אין בכלל סיסמא לווינדוס. מה ולמה זה קורה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום יש לי חיבור בכבלים 750 קניתי שני כרטיסי רשת gf100txr III series העברתי כבל רשת דרך הקירות וחיברתי מבמחשב של למחשב של אבא שלי לי יש XP ולאבא שלי 98 הוא קולט את הכרטיסי רשת והכבלים מחוברים אבל הוא לא קולט את המחשב שלמעטה אני לא יודע אם זה אמור לעבוד אוטומטית אבל איך אני משנה את ההגדרות בכדי שזה יעבוד ואיך אני יודע אם יש לי כבל מוצלב או מסוכך או איך שקוראים לזה זה נותן לי במחשב המרכזי שלי XP את השני מחשבים האלה אבל יש עליהם X וזה כותב: a network cable is unplugged??? מה אני יכול לעשות? איפה הטעות שלי? תודה !!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכם, ברשותי ראוטר של אדימקס מסוג BR6424N מהרגע שהתקנתי אותו ועד לרגע זה מידי פעם הוא לא מוכן להיכנס לאתרים מסוימים (אני לא מדבר על אתרים קטנים אלא על אתרים די גדולים כגון NRG, LENOVO וכו') בטענה של "שרת לא נמצא" (כשהייתי עובד ללא ראוטר זה לא היה קורה). כרגע זה קורה לי עם אתר NRG. בדקתי את הבעיה גם בפיירפוקס וגם באקספלורר (בכרום או באינטרנט סלולארי לעומת זאת אין בעיה). הגדרתי בראוטר אפילו את ה- DNSים של נטוויז'ן אבל מסתבר שזה לא עוזר. רק איפוס של הראוטר גורם לכך שאני יכול להיכנס לאתר, או לחילופין אם אני אנסה בעוד מספר דקות אני כן אצליח להיכנס... דרך אגב, הגדרות האבטחה שלי ברשת הן סטנדרטיות ולא משהו מיוחד. מישהו פה נתקל בבעיה כזאת אולי או מכיר פתרון? תודה לעוזרים. מהרג…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by THE_COMMANDER,

לאיזה ספקים יש איטרנט למת"ב??? לפי מה שהבנתי יש רק ל012 ולניטוויזין אם מצאתם עוד תביאו קישור לדף שלהם

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. הרצתי את האשף של XP לשיתוף מדפסות וכל זה.. ועכשיו אני רוצה לבטל את הפעולה הזאת איך עושים ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. ברצוני להתחבר (להזדהות) כחיבור אינטרנט מחו"ל, לדוגמא מאנגליה,גרמניה,ארה"ב וכו' על מנת להשתמש בתוכנות שונות אשר חסומות לגלישה מישראל. 1. החיבור צריך להיות בכל מני פורטים המשמשים תוכנות שונות ולא רק לגלישה דרך הדפדפן. חלק מן התוכנות בוודאי משתמשות בהצפנות. 2. ברצוני שהחיבור יהיה בעל כתובת IP משתנה, כמו שהחיבור בארץ משתנה כאשר מחליפים mac address ומדליקים מחדש את המודם\ראוטר. 3. לצורך כך יש באפשרותי לרכוש חבילת אינטרנט מ ISP באותה מדינה, לחלופין להשכיר שרת VPN, או משהו דומה. מוכן להשקיע עד $100 לחודש. אשמח לקבל כל סוג של פתרון לעניין. תודה. נ.ב. חשבתי אולי להרים elite proxy לצורך כך, אך לא הצלחתי להבין כיצד לעשות זאת, האם יש מדריך לקריאה בנושא ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by eitan111,

כבר כמה ימים אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך המחשב הנייח אלא רק דרך הסמארטפון. יש לי ראוטר של בזק d link 2760. מ. הפעלה חלונות 7. אני מקבל הודעה שהחיבור אינו כולל תצורת ip חוקית .התמיכה של בזק ביקשו ממני להכנס להגדרות של המתאמים ולהכנס למאפיינים של הtcp/ip. הבעיה היא שהכפתור של המאפיינים כבוי ולא מצליח להכנס למאפיינים. הכפתור של התקנה מואר. מה הסיבה? מה קרה ו כיצד פותרים את הבעיה? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by guy94,

YNET פרסמו מדריך להרכבת רשת ביתית בכל מערכות ההעפלה של MICROSOFT 2000/XP/98/ME בכל מקרה מדריך ביחד עם תמונות לכל מי שרוצה...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. צריך לשתף בבית פרטי עם שתי קומות שהרוטאר יחובר למחשב בקומה התחתונה, וישתף אינטרנט ADSL במהירות 5 מ"ב למחשב שממוקם בקומה העליונה. חשוב לי שהרוטאר יהיה אמין ולא יהיו התנתקויות מיותרת. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by House M.D.,

יש לי ראוטר שנמצא בממ"ד. מחוץ לממ"ד האינטרנט עובד בסדר גמור. במחשב הנייד שבו יש את כרטיס הרשת האלחוטי,יש את הדרייבר שלו ושם יש כמה נתונים על החיבור האלחוטי , ביניהם נתון שנקרא noise (רעש) מחוץ לממ"ד הנתון הזה עומד על 1-3% , אבל בתוך הממ"ד זה פתאום מזנק ל 70% ואפילו יותר הגלישה בתוך הממ"ד לא נפגעת , אבל רציתי לשאול מה זה אומר הנתון הזה ולמה דווקא קרוב לראוטר יש יותר רעש בחיבור מאשר רחוק מהראוטר

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, ניסיתי להיעזר בכמה מדריכים באינטרנט ולחפש כאן בפורום אבל לא הצלחתי. אני מנסה לחבר את ה-LINKSYS בצורה אלחוטית לרשת המקומית שלי כדי שישמש כ-REPEATER בקומה העליונה. כרגע ברשת שלי יש נתב אלחוטי של הוט מדגם TP-LINK TLWR841N. אני רוצה להוסיף בקומה השניה את ה-WRT54GL (הנתב של הוט כבר מקונפג עם החייגן ואני מעדיף לא לשנות עליו הגדרות) עדכנתי FIRMWARE על ה-LINKSYS, גם ניסיתי מדריכים בלי זה אבל אף אחד מהם לא התייחס לחלק בקנפוג שבו אני מגדיר ל-LINKSYS לאיזה רשת הוא מתחבר, עם סיסמא. מה עושים? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום רב, אני מעוניין להתקין בבית אינטרנט במהירות הכי גבוהה שניתן (100MB לפי מה שאני מכיר). מה הם התשתית והספק המומלצים על מנת לקבל את מהירויות ההעלאה וההורדה הטובות ביותר? ישמש גם לצרכים אישיים וגם לצרכי עבודה עם חו"ל. כעיקרון העבודה תתבצע עם חיבור חוטי וכל שאר הצרכים בחיבור אלחוטי. תודה מראש לכל המומחים וערב טוב.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by din264,

שלום אז יש לי נתב TP-Link TL-WR1043N/ND v1 אם תוכנת gargoyle ישנה יותר מלפני שנתיים כמעט ובזמן האחרון החלה לעשות בעיות אז איזה קובץ אני צריך להוריד מהאתר של gargoyle כדי לעדכן מהגרסה הישנה יותר לחדשה ביותר? ומה צריך לעשות כדי שלא יתקע בלי אינטרנט?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. אני משחק במשחק רשת TACTICAL OPS למי שמכיר .. , משחק שמבוסס על פינגים ופאקג' , בקיצור הספקית אינטרנט שלי זה בזק (שהיא חברה טובה בכל מה שקשור לפינגים והלאה ) והתשתית של HOT . מה יכול ליגרום לי לפינגים + פאקג' ( אה יש לי ראוטר ) בעבר דיברתי איתם והם אמרו לי שיכול להיות בגלל הראוטר , קניתי אחד חדש של TP-LINK אותה בעיה ואפילו יותר גרוע :\ הם אמרו לי שכדאי להגיד את הפס רחב (שהוא כרגע 1.5) ואולי זה יפתור את הבעיה :\ יש עוד הצעות אולי לעזור לי ? תודה מראש ...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by netanel018,

יש לי שתי מחשבים, אחד עם WINDOWS 7 HOME PREMIUM ואחד עם WINDOWS 7 STARTER ואני מעוניין להעביר קבצים ביניהם באמצעות רשת ביתית הבעיה היא שאני לא מצליח להגדיר את הרשת הביתית בWINDOWS STARTER. הגדרתי הכל טוב ויפה בPREMIUM ואפילו קיבלתי סיסמא ארוכה ומפגרת אבל כשאני מנסה לחבר את WINDOWS STARTER לרשת רשום לי שאין קבוצה ביתית בנמצא ניסיתי לעבור על כמה מדריכים (לדוגמא: http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm) אבל זה לא עזר לי הרבה מישהו יכול להסביר לי כיצד אני מגדיר רשת ביתית בWINDOWS STARTER?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם . יש לי בעיות רציניות עם הרשת האלחוטית שלי שמתבטאות בניתוקים , לאגים רציניים , פינגים . בסלון יש את המחשב הראשי שמחובר ישירות למודם ראוטר של בזק (SIMENS SL-2 141) ומבחינת האינטרנט הוא עובד גדול ואין שום בעיות במחשב זה . המחשב השני בחדר שלי מחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי (TPLINK 650G/651G) . לא יודע למה אבל לפני כמה ימים התחילו הבעיות כשכאמור פתאום כל שנייה ניתוקים של הכרטיס רשת , לאגים ופינגים עצומים . ניסיתי לשחק עם הדרייברים וההגדרות ולא הלך לי כלום . זה כאילו מסתדר לכמה דרות ואז עוד פעם מתחילות הבעיות . בקיצר , אם מישהו מסוגל לעזור איכשהו לפני שאני מתקשר לבזק ומזמין התקנת שקע נוסף בחדר - הינך מוזמן בברכה . תודה .

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by silky,

היי, יש לי מחשב נייח מחובר פיזית ל WR1043ND של TPLink. מחובר ברשת ביתית עם לפטופ (תומך N). המרחק בין הראוטר ללפטופ כ-3 מטרים. עד לא מזמן הייתי מקבל מהירות של כ 10MBite/s בשבועיים האחרונים אני לא מצליח להעביר קבצים בין המחשבים. רעיונות? דברים נוספים: שני המחשבים על Win7. לא שונה כלום בשבועיים האחרונים. הרשת מוגנת עם WPA2 ולא נפרצה. בראוטר מוגדר N/G/B משולב באפשרויות. ניסיתי להחליף ערוצים אך הבעיה מתרחשת בכולם. firmware עדכני. אשמח לעזרה. - - - תגובה אוחדה: - - - עדכון: נפתר. אעשה דיאלוג עם עצמי כדי להמחיש: אני2: היי בדקת דרייברים של הלפטופ? אני1: לא, למה? זה עבד כמו שצריך עד לא מזמן. אני2: תבדוק. אני 1: טוב. בודק...... הדרייבר מ 2009 של Atheros. אני2: תעדכן אותו. אני1: …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by mojo250,

לאחרונה החיבור איטי להחריד, בעיקר בקאזה וגלישה בחו"ל הם טוענים שהבעיה בבזק, בבזק בדקו את הקו והוא תקין, קצב הורדה מאתר WOW כ 70Kbps. אקוואנט כרגיל מתכחשים. בנוסף, קאזה מנותקת מהרשת אחרי הורדת כל 10MB. משתמשי אקוואנט אחרים- מה הנסיון שלכם?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם! יש לי בעיה של קליטה של הרשת האלחוטית שלי בבית.. יש לי שלושה מחשבים שניים בחדרים סמוכים ואחד בממד שבצידו השני של הבית. יש לי שני ראוטרים של בזק בבית מדגם Seimens sl-141 ואחד מהם סתם יושב בבית ולא מחובר. רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בראוטר הנוסף כמגבר אות עבור הממד כך שתהיה לי קליטה גם שם.. תודה מראש לכל העוזרים!!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. לא ידעתי ממש איפה לשים את זה, פה או בתוכנה, אם טעיתי בבקשה להעביר. המודם שלי מוגדר כנתב [PPOAA], ז"א החיבור קבוע ללא חייגן וצריך לפתוח פורטים לתוכנות הורדה. הגדרתי למודם גם שירות UPnP, שעובר מצויין עם הuTorrent - ברגע שאני פותח את התוכנה, מתווסף לרשימת הפורטים הפורט 13970, שמוגדר כפורט בתוכנה. הבעיה היא שהתוכנה לא מורידה אף קובץ והסימן של ההורדה הופך לצבע אדום - משמע יש בעיה. עם האימיול פתיחת הפורטים פועלת מצויין (HighID). ניסיתי להוסיף את אותו הפורט גם כUDP, ולא עוזר. מישהו יודע מה הבעיה? תודה. מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by paradoxical-pixel,

התחברתי היום (סוף סוף) ל ADSL. יש לי מודם AlcTel. ואני עובד עם XP. אני יכול לגלוש בכיף וזה די מהיר אבל כשאני מנסה להוריד קבצים זה לא נותן לי. למרות שמ KaZaA אני יכול להוריד (לא מהר כל כך). ניסתי להוריד דרך DAP אבל זה מנסה להתחבר ולא מצליח , אותו דבר גם עם Get Right. ניסתי להוריד דרך הדפדפן (IE) וגם זה לא עובד. מישהו מכיר פתרון?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by zam,

היי. ברשותי נתב של בזק Dlink 2650u ומערכת ההפעלה שלי היא win7 32bit

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Pavel Yasko,

שלום לכולם, כבר כמה שנים שאני סובל מחוסר היציבות של הראוטרים של בזק עד שסופית נשברתי בימים האחרונים (לאחר שהייתי בלי אינטרנט מיום חמישי עד היום בצהריים). יש ברשותי VTECH של בזק (הם טוענים שזה הראוטר הכי טוב אצלהם), וואלה לא מרוצה, הטווח של הWIFI פשוט עלוב עד מצב שהייתי צריך לקנות ראוטר של XIAOMI MI 3 כדי לעשות משהו עם זה. התשתית שלי של בזק בינלאומי וספק בזק, 100 מגה. אני מתלבט בין שני דברים, האם להפוך את הראוטר של בזק למודם ולקנות ראוטר עוצמתי בשביל להגדיל את הטווח של הוייפיי בבית (פלוס בשביל מהירות יותר גבוהה בקווי) או לקנות ראוטר משולב מודם חזק? התקציב לא משנה, העיקר שהמוצר יהיה פצצתי גם אם זה יעלה יקר. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים