עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by temper,

שלום רב פורום יש לי ראוטר פשוט שמבצע פעולה פשוטה, לשתף אינטרנט בין מחשב, נוטבוק ומוצר של אפל. עובד פיקס. הבעיה חלה רק כשמנסה להתחבר מוצר של בלקברי , או מוטורולה אנדרואיד. הראוטר קופא, כל הקליינטס לא מקבלים רשת (כולל מה שמחובר קווית). לא ניתן להתחבר לממשק ראוטר, התקשורת חוזרת רק לאחר ריסוט חשמלי. מפרט : Edimax br-6424n V2 Firmware V1.21 מוגדר על Mode: AP. נבדק עם ובלי הצפנה. אשמח מאוד לסיוע, והאם הבעיה מוכרת למוצרי Edimax ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום! לאחרונה שדרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל 20 מגה, ספק בזק בינלאומי, מודם D-LINK 6740U לפני שקיבלתי את הדי לינק היה לי נטגיר והיו לי מלא בעיות בקו והסינכרון כל הזמן התבטל, ואז קיבלתי את ה DLINK הבעיה עכשיו היא שכשאני עושה בדיקת מהירות (חיבור ישר ללא ספק) אני מקבל 15 מגה הורדה ו 0.5 העלאה מה יכולה להיות הבעיה? האם אני צריך ליצור קשר עם בזק? במודם עצמו רשום שהמהירות של הקו היא: 22224/1227, כלומר הוא כן "מקבל" את המהירות שהוא צריך לקבל עזרה תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. לאחר קריאת הסקירה על ה D-Link DIR-655 - הבנתי כמה אני לא מבין בנושא. כיצד ניתן להחליט על פרוטוקול התעבורה בין 2 מחשבים ברשת FTP או SMB? האם אני צריך תוכנת FTP על כול מחשב ולבצע את תעבורות הקבצים בין 2 המחשבים דרכם? אשמח להסבר.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Omri643,

חבר שלי מתכנן לקנות X360 ELITE . שאלה ראשונה שלא ממש קשורה אבל אשמח אם תעזרו- זה נכון שהדגם של ה ELITE כולל תמיכה מובנית ב WIFI? עכשיו יש לו מודם USB ממש ישן של בזק, אז כמובן שהוא צריך להשתדרג. הצעתי לו לקחת מודם של בזק- ולחבר לו ראוטר חיצוני. הוא התקשר אליהם, והציעו לו מן "מודם-ראוטר" זה מן ראוטר שמחברים לקו, והוא אלחוטי. זה שווה משהו? ז"א איך הקליטה שלו? וכמה חיבורים רגילים(עם כבל) אמורים להיות לו? אם אני רוצה, אפשר להחליף אנטנה? ז"א זה חיבור סטנדרטי? אין לי כרגע פרטים על הדגם, אבל עם זיכוי על המודם הישן שלו, הם הציעו לו אחד כזה ב 10ש"ח למשך 24 חודשים. כדאי לו לקחת?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. כשהגדרת ברירת המחדל של זיהוי שרתי DNS אוטומאטיים מהספקית מופעלת - הראוטר מזהה את השרתים כמו שצריך, אך אתרים לעיתים מסרבים להטען וה Resolve לוקח מס' שניות. גם בעת ביצוע בדיקת פינג בסיסית, לפעמים ישנו דיליי של מס' שניות עד שהבדיקה מתחילה לרוץ בשוטף, מה שבמצב נורמלי אמור להיות מיידי, ללא כל השהיות. התופעה נכונה לכל אחד משלושת המחשבים שלי ברשת, כולם ב DHCP - רק שעבור המחשב הראשי שלי הוגדרה Reserved Address לפי ה MAC של כ. הרשת. כשאני מבטל את האפשרות לזהות את כתובות השרתים אוטומאטית ומקבע את אותן הכתובות בדיוק, הכל עובד נפלא - בכל אחד מהמחשבים ברשת. תחילה חשבתי שזה קורה רק עם בזב"ל, אך כעת, עם CCC - אותן התופעות. האם קיבוע הוא הפתרון? או שמא מדובר ב Faulty unit / Faulty user, …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by mc_elad,

ראוטר:ARRIS דגם:MT502A האם יש תוכנה שפותחת את הפורט?? ואם לא איך עושים את זה..?? תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אהלן, אני רוצה לאבטח את הרשת הביתית שלי כדי שלא יתחברו לרשת שלי מבחוץ (כמו השכנים וכו'..) איך עושים את זה??? יש מחשב אחד שהוא לא כל הזמן נמצא בבית.. ואני רוצה שהוא יהיה אז הוא יוכל להתחבר.. בכל מחשב יש דפדפן שונה וכולם עם כרטיס רשת אלחוטי... הספקית שלי היא 012 והתשתית היא הוט אם זה משנה.. תודה על העזרה ויום טוב, דניאל

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, ברצוני לחבר נתב אלחוטי למודם של HOT , מדגם TERAYON לפי מה שהבנתי נתבים משולבים מודם אינם תומכים ב- H2TP (נתבים של בזק) ברשותי שתי נתבים משולבים, 1-level one WBR-3407A 2-D-LINK N 2760 E1 האם אפשר לחבר את כבל הרשת של מודם הוט לאחת מיציאות ה-LAN ובכך ליצור רשת אלחוטית, האם יש דרך להגדיר אותם כך שיתמכו ב-H2TP? אן שעלי לרכוש נתב ספציפי למטרה זו? ברשותי גם רפיטר של D-LINK דגם DAP-1360 , האם הוא יכול לעזור ? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שכחתי יוזר/סיסמא למודם/נתב (המודם ששודרג לנתב) אלקטל 510, מה עושים ?

10. Started by silky,

היי, יש לי מחשב נייח מחובר פיזית ל WR1043ND של TPLink. מחובר ברשת ביתית עם לפטופ (תומך N). המרחק בין הראוטר ללפטופ כ-3 מטרים. עד לא מזמן הייתי מקבל מהירות של כ 10MBite/s בשבועיים האחרונים אני לא מצליח להעביר קבצים בין המחשבים. רעיונות? דברים נוספים: שני המחשבים על Win7. לא שונה כלום בשבועיים האחרונים. הרשת מוגנת עם WPA2 ולא נפרצה. בראוטר מוגדר N/G/B משולב באפשרויות. ניסיתי להחליף ערוצים אך הבעיה מתרחשת בכולם. firmware עדכני. אשמח לעזרה. - - - תגובה אוחדה: - - - עדכון: נפתר. אעשה דיאלוג עם עצמי כדי להמחיש: אני2: היי בדקת דרייברים של הלפטופ? אני1: לא, למה? זה עבד כמו שצריך עד לא מזמן. אני2: תבדוק. אני 1: טוב. בודק...... הדרייבר מ 2009 של Atheros. אני2: תעדכן אותו. אני1: …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. ישנן עדויות רבות לכך שסין משתמשת ביכולות סייבר נרחבות כדי לבצע ריגול עסקי (ברובו) בקנה מידה גלובאלי - דרך רשת האינטרנט. אם אמריקה הייתה מעוניינת בכך, האם היא הייתה יכולה לנתק את סין משאר העולם ברשת האינטרנט? אם כן, במה זה היה כרוך? תודה

12. Started by overload,

כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט דרך מודם של XP WOW כותב לי ב-taskbar " מחובר במהירות 1.8 mbps " למה 1.8 mbps ? אני משלם על החבילה של WOW ב-MB 0.5 (אני חושב)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. לפני שבוע וחצי התחברתי לADSL וקיבלתי מודם USB Dynamode C50. הבנתי שמודם שמתחבר לכרטיס רשת הוא הרבה יותר טוב כי הוא לא פועל על המעבד והוא הרבה יותר יציב, כמו האלקטל 510. לכן אני רוצה להחליף את המודם לאלקטל. כרגע יש בעיה קטנה בדיינמוד שמאז שמדליקים את המחשב לוקח כמה דקות עד שנורת הADSL מתייצבת, ורק אז אפשר להתחבר. חשבתי שבעזרת הסיבה הזו אני יוכל להחליף את המודם לאלקטל בלי לשלם, אבל לא נראה לי כי הם בטח יביאו לי מודם ADSL כמו שהיה לי תקין. למישהו יש רעיון מה לעשות? כי תוספת של 130 שקל רק כדי להחליף את המודם שהוא להשאלה בכלל נראה לי מוגזם, ולכן אפילו שהאלקטל יותר טוב זה לא שווה את זה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני מצליח לפתוח מXP לWIN 7 אם זה קשור אז יש לי ראוטר אלחוטי של TP LINK ועוד שאלה קטנה אם נגיד אני קונה דיסק של 7 או 8 ג'יגה אני פשוט צורב ISO של 7 ג'יגה וזה צורב רגיל או שאני צריך לצרוב מיוחד? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by AboveBeyond,

שלום , ברצוני לעשות רשת בבית , בית פרטי הרבה קומות אינטרנט אלחוטי לא עובד כמו שצריך. צריך אינטרנט בעליית גג , קומה 2, ובסלון (קומה 1) ניסיתי מתאמי רשת חשמל , לא עובדים כמו שצריך . ראיתי שדיברו בפורום על HPNA , מה אתם אומרים על זה? יש לציין שאני עם אינטרנט כבלים (השחלה של כבלים מאד מסובכת , הבית ישן , בעליית גג ניסינו להשלחיל סטלבנד והוא פשוט לא יוצא משום מקום , כנראה התעלה מאחורי הקיר גבס פתוחה או משהו כזה . )

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, אני עובר לדירה חדשה ומחפש את הדרך הכי פשוטה לחבר 2 סטרימרים ומחשב לראוטר אחד (תשתית 100 מגה של בזק). האם חיבור קווי זה הפתרון הכי פשוט\זול\יעיל שישמור על מהירות הורדה סבירה? (מהנסיון שלי בWIFI אם איכות השידור יותר מ1080p זה מגמגם). המרחק לא עולה על 10 מטר וזה הכל באותה הקומה. מצורפת סקיצה של מיקום הסטרימרים והמחשב. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by eranx,

לאחרונה שמתי לב שיש לי מלא פאקטים שיוצאים עם CHECKSUM שגוי. בדקתי מול WIRESHARK וTCPDUMP וזאת השגיאה שניתנת לי כמעט לכל פאקט שיוצא. 37 4.805254 192.168.2.100 1.2.3.4 TCP 61912 > 61306 [FIN, ACK] Seq=1 Ack=1 Win=65467 [TCP CHECKSUM NCORRECT] Len=0 Checksum: 0x4940 [incorrect, should be 0x7972 (maybe caused by "TCP checksum offload"?)] מישהו יודע מה יכול לגרום לזה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by guy3145,

צריך המלצה לראוטר אלחוטי מעולה שיחזיק חיבור של 15 מכשירים אלחוטיים בו זמנית תקציב עד 500 שקל תודה!

19. Started by kisin,

אני מחובר לאינטרנט מהיר בכבלים דרך ברק ויש לי חייגן שאני מחייג ומתחבר דרכו לאינטרנט. הבעיה שלי היא שאם האינטרנט מתנתק ולא משנה מאיזה סיבה אז אני צריך להיות מול המחשב כדי ללחוץ על החייגן ולהתחבר שוב לאינטרנט. אין תוכנה או כל דבר אחר שיכול לבצע את ההתחברות מחדש לאינטרנט באופן אוטומטי?! אולי יש דרך אחרת להתחבר לאינטרנט בלי החייגן של ברק?! זה בעיה כי לפעמים אני משאיר את המחשב כמה ימים פתוח כשאני לא בבית כדי שהוא יוריד לי דברים ואני חוזר ומגלה שכמה שעות אחרי שיצאתי מהבית האינטרנט התנתק... יש למישהו רעיון?!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אורח לביא שיפמן - NetCHEIF.com
    Started by אורח לביא שיפמן - NetCHEIF.com,

הנתב החדיש של היצרנית הטאיוואנית מציע מראה משוגע והבטחה לרוחב פס מירבי אדיר של 5.3Gbps לכתבה: http://hwzone.co.il/העכביש-של-אסוס-מצהיר-שהוא-הנתב-המהיר-בע/

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מי שיכול לעזור לי ( איזה תוכנות צריך בשביל זה , ואיך בדיוק להפעיל את זה ) אודה לו מאוד. אין לי ראוטר ויש לי IP משתנה. בבקשה אם אפשר הסבר מפורט כי אין לי ידע כל כך בהתחברות למחשב מרחוק. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Znavo,

היי, עד היום כאשר ואני צריך כתובת אי פי של מדינה כלשהי אני משתמש בשירות VPN של אחת החברות והכל עובד מעולה. אך כאשר והגעתי למדינה שאף חברה לא מספקת בה שירות VPN נתקעתי ואני צריך למצוא דרך לקבלת אי פי. אני מנסה להשיג אי פי לאחת מהמדינו הבאות: bahrain saudi arabia oman qatar kuwait שמעתי על שרתי פרוקסי אך אין לי שמץ של מושג איך זה עובד ובמה זה כרוך. במידה ויש למישהו איזשהו פתרון אשמח אם תשתפו אותי. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by deth213,

שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים קווית לראוטר של הוט שני המחשבים רואים אחד את השני ב-network neighborhood ממחשב 1 אני מצליח גם להיכנס לשיתופים שיצרתי במחשב 2 ממחשב 2 אני לא מצליח להיכנס לשיתופים ב-1 אלא אם כן אני רושם במפורש \\192.168.0.10\ShareName וגם אז לוקח 20-30 שניות עד שהוא מצליח להתחבר. הגדרות ה-firewall זהות. רעיונות ??? ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by shlomo1441,

היי יש לי ראוטר של EDIMAX 6524N בן שבועיים חיבור חייגן HOT+בזק בינלאומי 2.5MBPS והמהירות של האינטרנט עולה ויורדת. אני ניכנס לאתר של וואלה תוך שניה , ואחרי דקה לוקח לו 15 שניות להטעין את העמוד אותו דבר עם YOUTUBE וכל אתר אחר. DNS מוגדר אוטומטית. בזק והוט אומרים שהכל בסדר אצלהם. חיפשתי קושחה אחרת לראוטר...לפי האתר של EDIMAX שלי היא הכי מעודכנת. למישהו יש מושג מה לעשות עם הראוטר הזבל הזה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. https://doctordns.wordpress.com/2014/01/26/%D7%94%D7%92%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%AA-dns-%D7%9E%D7%AA%D7%A7%D7%93%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99-client/ אשמח לשמוע הערות/הארות

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.