רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, האם קיים הסבר הגיוני לכך שכאשר מהירות ההלאה גדולה (upload), מהירות ההורדה יורדת בצורה משמעומית עד שהיא שואפת לאפס? ניסיתי לחקור קצת באינטרנט, לא מצאתי (או הבנתי) הסבר הגיוני לדבר הזה.. יכול להיות שאני פשוט לא מבין איך זה עובד. ביצעתי בדיקה קטנה, החיבור שלי הוא 12MB של הוט, 012, ואני מעלה כרגע בקצב של כ- 120-130kps, תוך כדי ההעלאה הזו ביצעתי דרך speedtest.net בדיקת מהירות, התוצאות כדלהל"ן: ביום בהיר (ללא העלאה) המהירות היתה (בערך) 12MB / 1MB - 5ms ואילו תוך כדי העלאה, (על 120-130kbps כפי שצוין מעלה) המהירות - 0.25MB - 0.32MB - 1269ms ההגיון שלי אומר שמידע יכול לזרום אלי בקצב של 12MB ולחזור בקצב 1MB במקביל, אבל האם לא כך הדבר? האם התנועה היא חד כיווונית? אשמח א…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי, הסיפור הוא כזה: יש לי בית עם 4 קומות (מרתף, שתי קומות ועליית גג). יש לי מודם של WOW בקומה הראשונה, מחובר אליו ראוטר אלחוטי של Netgear. מהראוטר האלחוטי יוצאים חוטים לקומה למטה לשני המחשבים מחוברים אליו בצורה חוטית. כל הניידים בקומה הראשונה מתחברים לרשת בצורה אלחוטית אבל ה WiFi לא מגיע לקומה השני ועליית הגג. קיבלנו היום ראוטר חינם מבזק - Simens. אני רוצה לשים את הראוטר השני במדרגות בין הקומה השניה ועליית הגג, לחבר אותו לראוטר הראשון, ואז שיהיה WiFi בכל הבית. איך אני יכול לעשות את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב חדשה לאחרונה ובנוסף יש לי מחשב ישן שאני רוצה לעשות רשת ביניהם, להעביר קבצים וכו. במחשב הישן יש לי כרטיס רשת Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC עכשיו מה אני צריך לקנות כדי שיהיה לי רשת ביתית? לקנות ראוטר ומה עוד? ד"א אני מעדיף רשת אלחוטית, אבל לדעתכם מה יותר יציב וכדאי? ואם זה משנה אז אני ב- ADSL ו-012. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ישנן עדויות רבות לכך שסין משתמשת ביכולות סייבר נרחבות כדי לבצע ריגול עסקי (ברובו) בקנה מידה גלובאלי - דרך רשת האינטרנט. אם אמריקה הייתה מעוניינת בכך, האם היא הייתה יכולה לנתק את סין משאר העולם ברשת האינטרנט? אם כן, במה זה היה כרוך? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט דרך מודם של XP WOW כותב לי ב-taskbar " מחובר במהירות 1.8 mbps " למה 1.8 mbps ? אני משלם על החבילה של WOW ב-MB 0.5 (אני חושב)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מדריך שיעזור לי לעשות סיסמא לרשת האלחוטית .. יש לי נתב של EDIMAX .. מישהו יכול לעזור לי לשים סיסמא עליו ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קניתי כבל לחיבור קווי במקום אל-חוטי אך משום מה אני לא מצליח להתחבר בעזרתו. איזה מידע אני צריך לספק על מנת שתוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה? (כיצד ניתן לראות את ה-ISP NAME כאני מחובר אל-חוטית?) בתודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי אתמול ראוטר של חברת EDMIAX BR622NS עכשיו המחשב שלי מחובר עם כבל והגלישה בוא נוראית האנטרנט לא זז בעוד שהגלישה עם המחשב נייד האנטרנט טס.. ניסיתי לחבר את הפלאפון (SE ARC) למחשב ולעשות לו TETHERING (חיברתי אותו לUSB ואת הפלאפון לרשת האלחוטית) והאטנרט טס שוב במחשב שלי גם.. (אם אני מחבר את המחשב שלי ישר למודם האטנרנט גם טס) רק שהוא מחובר בכבל לראוטר הוא ניהיה איטי להחריד
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, יש לי אינטרנט מגה וחצי בכבלים אצל בזק בינלאומי, והבעייה היא כזאת, אני גולש באינטרנט מוריד כל מיני קבצים וכאלה... פתאום אני שם לב שהגלישה איטית רצח, הפינגים גבוהים מאוד {400 לדאונלוד.קום}, ההורדה מאוד איטית { 3 קיי יציב בנענע למשל}, 30-40 קיי באתרי בדיקה, הקטע הכי מוזר הוא שפעם אחת החלטתי לנתק את המודם לאיזה 5 דקות ולאחר מכן לחבר שוב, המודם ביינתים מסתנכרן די מהר, ופתאום האינטרנט טס! החייגן מתחבר תוך שנייה ממש תוך שנייה {כשבדרך כלל אחרי שהאינטרנט עובד כמה שעות רצוף ואני מתחבר מחדש אבל רק עם החייגן בלי לנתק את המודם אז החיבור לאינטרנט דרך החייגן לוקח איזה חצי דקה וברוב הפעמים מופיעות לי שגיאות כגון, 734, 769, 732 וכיוצא באלה...} שוב אני אומר מה שמוזר ה…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי פינגים ממש גבוההים בשרתי ונטרילו מחו"ל ובארץ, ואני שומע בדיליי של כמה דקות בד"כ הפינג יכול להגיע לאיזור ה20 אלף אפילו... עכשיו ביררתי קצת ושאלתי והבעיה אמורה להיות אצל הספק... (בזק בין לאומי) עכשיו בהנחה שאני מתקשר לבזק בשביל לבקש מהם לסדר את הבעיה, מה אני אמור להגיד להם? מקווה שזה הפורום המתאים, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקבל IP של הL2TP, יש פינגים לאתרים, רק אתר או שניים מצאתי שעובדים לי, למשל : speed.013.net אך שם אני מצליח רק לעשות בדיקת הורדה, הוא פשוט לא מצליח לעשות בדיקת העלאה. לא מצליח לגשת כמעט לאף אתר, אפילו גוגל לא עולה. יש לי פינגים החוצה לכל מקום, כנל טרייסים. אבל למשל אם אני רוצה לעשות wget על מנת להוריד קובץ, הוא לא מצליח למשל: root@ubuntu:~# wget [url]http://speed.bezeqint.net/big500.zip[/url] --2011-12-25 10:56:52-- [url]http://speed.bezeqint.net/big500.zip[/url] Resolving speed.bezeqint.net... 212.179.95.50 Connecting to speed.bezeqint.net|212.179.95.50|:80... connected. HTTP request sent, awaiting response... וזה נשאר ככה פשוט... כמובן שעם חיבור של L2TP בתור נתב ר…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שרת בחברה בעלת DATA-CENTER גדול בארץ וברצוני להעביר אותו לעסק שלי מטעמי בטיחות, נגישות פיזית ובגלל שבזמן האחרון יש להם שם תקלות טכניות שהם לא מצליחים לפתור מספיק מהר (אין לי כסף ל-SLA עם הזמינות שאני צריך). קצת פרטים על השרת: האפליקציה שרצה בו סומכת על מתן Upload גבוהה והרבה חיבורים בו זמנית (כ-5000 חיבורים, Upload של יותר מ-10Mbps). לכן אני מנחש ש-Firewall בסיסי לא מספיק חזק (ככה לפחות אמרו לי בבזק). השאלה היא איזה Firewall מספיק חזק לסחוב כ"כ הרבה חיבורים ובקצב כזה (אני מניח שהקצב הוא בעיה זניחה?) ומה המחיר המינימאלי שאפשר לשלם על מוצר כזה שיהיה מספיק חזק ככה שלא יוכלו להפיל או לחדור לי לשרת? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב ראשי בסלון אליו אני מעוניין לחבר מחשב נייד ובנוסף ברשת במרחק של כבערך 10-15 מטר אקסבוקס... עכשיו אני מעוניין לדעת במה הדרך הכי זולה וטובה לעשות זאת... לאקסבוקס ישנו דבר כזה http://www.amazon.com/gp/product/B0002M4HXC/sr=8-2/qid=1142771441/ref=sr_1_2/103-4836093-9005449?%5Fencoding=UTF8 מה דעתכם? מה הדרך הזולה ביותר לעשות זאת? יש צורך בנתב? ומה הדרך הבטוחה ביותר לאבטח רשת שכזאת אני זקוק לאבטחה מקסימלית עקב מידע רגיש שיש על המחשב הנייד.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לאבטח את הרשת הביתית שלי כדי שלא יתחברו לרשת שלי מבחוץ (כמו השכנים וכו'..) איך עושים את זה??? יש מחשב אחד שהוא לא כל הזמן נמצא בבית.. ואני רוצה שהוא יהיה אז הוא יוכל להתחבר.. בכל מחשב יש דפדפן שונה וכולם עם כרטיס רשת אלחוטי... הספקית שלי היא 012 והתשתית היא הוט אם זה משנה.. תודה על העזרה ויום טוב, דניאל
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני עובר לדירה חדשה ומחפש את הדרך הכי פשוטה לחבר 2 סטרימרים ומחשב לראוטר אחד (תשתית 100 מגה של בזק). האם חיבור קווי זה הפתרון הכי פשוט\זול\יעיל שישמור על מהירות הורדה סבירה? (מהנסיון שלי בWIFI אם איכות השידור יותר מ1080p זה מגמגם). המרחק לא עולה על 10 מטר וזה הכל באותה הקומה. מצורפת סקיצה של מיקום הסטרימרים והמחשב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הצטרפתי לבזק בינ"ל וקיבלתי שירות של SAFENET. אני כמובן לא צריך אותו, ומכאן מגיעה השאלה האם הוא משפיע עליי בצורה כלשהי ויש לבקש להסיר אותו או שהוא סטטי ולא מזיק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבעיה מוזרה קצת. יש לי שני ראוטרים פה בחדר מחשב. אחד של בזק DLINK N600. אם אני מתחבר לרשת של הראוטר הזה עם המחשב הנייד שלי אני רואה שהאיי פי של המחשב האיי פי הפנימי הוא במקרה הזה היה 10.0.0.7 ואני נכנסתי להגדרות של הראוטר ה DLINK הכנסתי את ה MAC של המחשב הנייד ואת ה איי פי של המחשב הנייד 10.0.0.7 והכל עובד בסדר. עכשיו יש לי פה בחדר במקביל ראוטר של הוט. הוטבוקס. כשהתחברתי לרשת של ההוטבוקס של הוט האיי פי של המחשב הנייד הפך ל: 192.168.1.17 ואז התחברתי עם המחשב הניד לרשת הזו של הוטבוקס הוט ואני יכול לגלוש ויש לי אינטרנט הכל בסדר. ואז נכנסתי להגדרות של הראוטר של ההוטבוקס והלכתי ל ADVANCED ואז ל FORWARD אם אני לא טועה ושם הוספתי את האיי פי של המחשב הנייד הגדרתי פורטים 8098 זה ה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט ADSL 256kb , מאז ששמתי אותו יש לי בעיית הורדות, הרבה מהן נעצרות באמצע! וזה לא משנה עם אני משתמש ב Download maneger או רגיל, ההורדה נעצרת. אני לא יודע למה זה קורה והספק שלי (בזק ביןלאומי) גם לא נותנים לי תשובה, מישהוא התנשא בזה כבר? ויש לו פתרון?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם האב 10 מגה מספיק בשביל מודם אלקטרז או שחייבים האב של 100?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכם, לא בטוח שזה מתאים לפה.. קניתי את המוצר הזה פעמיים מאיביי והוא לא הגיע אומנם קיבלתי את הכסף חזרה אבל האם יש סיבה שהמוצר לא הגיע אלי בכוונה? יש מצב שהמכס גורם לזה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כפי שרשום בכותרת, יש לי בעיה להיכנס לאתרים עם https האתרים האלו לא עולים, אני חושש שמדובר במשהו בהגדרות הראוטר שהתקנתי לפני יומיים, אם אפשר עזרה בנשא אני אשמח מאד! תודה רבה מראש רום
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, תהיתי איזה סוג כבלים דרושים בשביל שיעבדו אם כרטיסי רשת בקצב של 1GBIT לשנייה? יש לי כמובן בכל המחשבים שעליהים מדובר כרטיסים מתאימים. יש לי כרגע כבל מלפני בערך 7 שנים שהרשתות מזהות אותו כ FULL DUPLEX רגיל של 100MBIT והוא עובד דווקא מצויין מבינת האיכות הגיע ל 94MBIT בפיקים ושומר יציב בלי בעיה על 89 MBPS אבל אני רוצה רשת של GBIT אז אני תוהה איזה כבל עלי לקנות לצורך כך.. (CAT 5 רגיל זה מה שיש לי כרגע) שאלה נוספת - איזה תוכנות יש ל XP שנותנות לעשות QOS ברשת חוצ מהדבר המובנה...? איך אני יכול להגדיר QOS ACCESS LIST למשל ברמת המערכת הפעלה? אני יכול להתאים את המערכת הפעלה לצורך כך יש לי גם XP PRO וגם 2003 SERVER וגם 2000 SERVER אז אם זה קיים אני אבחר את המחשב לצורך כך שע…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב אחד רגיל בבית שאני איתו 3 שנים. בזמנו התחברתי לאינטרנט והביאו לי מודם רגיל שהתחבר לקיר ומשם למחשב שלי, והכל סבבה, יש לי אינטרנט. אחי קנה לפני שבוע מחשב נייד ועכשיו הוא רוצה שיהיה לו בדיוק את אותה החוויה שאני מקבל מהמחשב שלי. גם הוא רוצה ללחוץ על כפתור ולהיות מחובר לאינטרנט במהירות 2.5 מגה בדיוק כמוני. לראות יוטוב ולשחק במחשב ברשת. איך עושים את זה? בהתחלה הרעיון הראשון והכי פשוט שעלה לראש הוא לקנות נתב אלחוטי ולגלוש בWIFI- אבל אני די מתנגד, גם בגלל קרינה (כן כן, אין שום מחקרים מדעיים שמאששים) וגם בגלל אבטחה (כן כן, יש סיסמא והצפנה. ועדיין לא נוח לי שהביטים שלי יצאו מחוץ לקירות דירתי, מוצפנים או לא). אחי הסכים להתפשר ואמר לי שאם יש פיתרון שבו הוא יכול ללכת …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום התקנתי לפטופ חדש עם Windows 7 32Bit אצלי בבית. הלפטופ נמצא באותו Workgroup כמו כל שאר המחשבים בבית והוא מצליח להתחבר לכוננים המשותפים בכל המחשבים האחרים כמו כן, אני מצליח להשתלט באמצעות הלפטופ הזה על שאר המחשבים בבית (באמצעות remote desktop) וגם מהמחשבים האחרים אני מצליח להשתלט עליו (שוב, באמצעות remote desktop) הבעיה היחידה שיש לי זה שמחשבים אחרים לא מצליחים לגשת לכוננים המשותפים על הלפטופ הזה. הגדרתי את השיתוף בדיוק באותה צורה כמו שמוגדר במחשבים האחרים עד כמה שאני מכיר וגם לפי מה שחיפשתי בגוגל, וזה עדיין לא עובד. שוב, כמו שאמרתי, הלפטופ מצליח לגשת לכוננים משותפים של מחשבים אחרים אבל מחשבים אחרים לא מצליחים לגשת לכוננים המשותפים של הלפטופ... למישהו יש מושג מה יכול ל…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-