רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני נמצא בתהליך מעבר להתקנה חדשה של הכל על כונן חדש (אותו מחשב). לפני כמה ימים ניסיתי ליצור חיבור לאינטרנט. לא יצא לי אז נכנסתי להגדרות המודם. אתם יודעים, דרך הדפדפן, עם הסיסמה של ADMIN... טעות... הרי הכל עבד לי מצויין בווינדווס הישן, אז הבעיה לא הייתה בתצורה של המודם... עשיתי שם כזאת סבתוכה.. הייתי עכשיו יומיים בלי אינטרנט רק שובר ת'ראש. לבסוף עשיתי שיחזור של תצורת ברירת המחדל. הגדרתי שם סיסמה ושם משתמש ועכשיו האינטרנט לא מתנתק לי. הווינדווס עולה ו-הופ! יש לי אינטרנט! גם בווינדווס השני זה נהיה ככה. אני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו. יותר חשוב לי פשוט לסדר את העניין הזה בווינדווס החדש כי את הכונן הישן אני במלא מפרמט. אני רוצה שזה יהיה כמו שהיה לי במשך שנים. בשור…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני לקוח של ברק וברשותי חבילת אינטרנט בכבלים 1.5 מגה/ 128 ק"ב. אני מעוניין לשדרג את החבילה משתי סיבות: 1. האצת מהירות Download (לא חובה, אני יכול להסתפק במהירות הנוכחית) 2. האצת מהירות Upload האצת מהירות ה Upload הינה בעיקר על מנת לאפשר עבודה עם Emule ותוכנות שיתוף במקביל לעבודה רגילה על המחשב מה שכרגע עם החבילה הנוכחית לא מתאפשר לי. (האם העלאת קצב ה Upload תפתור לי את הבעיה בכלל??) הוצעו לי כמה חבילות ע"י נציג ברק 013 (המחירים כוללים כבר את התשלום לחברת הכבלים) : 1. חבילת 3.0 מגה / 150 ק"ב - 128 ש"ח לחודש. 2. חבילת 1.5 מגה /256 ק"ב - במחיר של 108 ש"ח לחודש. 3. חבילת 1.5 מגה/ 512 ק"ב -במחיר של 123 ש"ח לחודש. איזו חבילה לדעתכם תענה על צרכיי בצורה הטובה ביות…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה המערכת שלי כזאת: מודם של בזק, מתאם של 012 וראוטר של TP-LINK מדגם WR941ND חדש שרק נקנה. האינטרנט החוטי עובד פיקס ומספק את מלוא המהירות, לעומת זאת האינטרנט האלחוטי (שאציין שמופעל ללא סיסמה ונוסה ממחשבים שונים) מתחבר אך איטי מאוד ויש ניתוק כל כמה שניות. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? האם מישהו נתקל? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ בנוגע לרשת ביתית. יש לי ראוטר אלחוטי TL-WR841ND תקן N, הראוטר יושב במ"מד(חדר עבודה,במקום גבוה וצמוד לדלת כניסה לחדר) ומחובר באופן קווי למחשב נייח. במחשב נייד (המתחבר לרשת באופן אלחוטי) הגלישה באינטרנט תקינה בכל רחבי הדירה. הבעיה היא כאשר אני רוצה להעביר קבצים ברשת,המהירות היא מאוד נמוכה - ממש לא ניתן לעבוד. (למשל העברה בין המחשב נייח למכשיר Streamer (המתחבר לרשת אלחוטית)הנמצא בחדר שינה המרוחק כ 20 מטר מהממ"ד) אשמח לעיצות כיצד לשפר הנ"ל,תחת הההנחה היא כי המחשב נייח והראוטר נשארים בממ"ד. חשבתי לחבר את ה Streamer בחיבור חוטי לראוטר, מה דעתכם? האם מומלץ להעביר דרך תעלות חשמל? איזה איש מקצוע מבצע את זה? או פשוט לחבר לבד חיצונית ולהדק לקיר? אשמח להמל…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משום מה שאני נכנס לעמוד שבו אני מקנפג את הראוטר הוא פשוט לא נותן לי לראות את הפורטים הפתוחים. אני פותח פורט, וזה לא מראה לי אותו כפתוח. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים אבי החליט לעשות לי בבית רשת שתהיה בין המחשב שלי לשל אחותי. רק שיש בעיה אחת: הוא לא יודע אם לעשות אלחוטית או קווית. יש לו אפשרות לקדוח בקיר אבל הוא מעדיף שלא. והוא יותר מעדיף את האלחוטית אבל הוא שמע שבאלחוטית המהירות היא 50MBP\S ובקווית היא 110MBP\S. ביחד עם זאת הוא רוצה לקנות לי ראווטר שנוכל לגלוש באינטרנט ביחד כי יש בעיה של זמנים על האינטרנט. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על הרשת הקווית או האלחוטית ויפרט לי מה החסרונות של האלחוטית(כי אני יודע את היתרונות). תודה ויום טוב, יאיר
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לחבר שלי ראוטר לא מאובטח ומישהו תמיד נכנס לו לאינטרנט ולפני שאני מגדיר לו סיסמא אני רוצה לדעת מי זה אז השאלה שלי היא אם יש איזשהי תוכנה שיכולה להראות לי את המידע הזה תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לחבר רשת אלחוטית של 2 מחשבים נמצאים בשני חדרים נפרדים במרחק 10 מ' בערך חשבתי על http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1282 או D-link dir-615 ? מה דעתכם ? המלצות אחרות ? אני ממש לא מבין בזה הרבה זה מה שהצלחתי ללקט מפה ומשם.. כל עזרה תבורך ...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני פשוט רוצה לדעת אם מישהו הצטרף למבצע הזה של אורנג', שהוא שימוש באינטרנט ובטלפון מאורנג', 3 חודשים חינם וללא כל התחייבות. האם אכן הם לא גובים כסף ואין איזה התחייבות עתידית, ואפשר לסיים את המבצע ללא כל תשלום? נשמע מוזר 3 חודשים ללא כל התחייבות. תודה בכל מקרה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש כל כך הרבה חברות והאמת שאני ממש לא מבין בזה הבנתי רק שאני צריך VDSL למעל 15 מגה לחדר קטן עם מחשב נייד ופלאפון מה אתם ממליצים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
התחברתי היום (סוף סוף) ל ADSL. יש לי מודם AlcTel. ואני עובד עם XP. אני יכול לגלוש בכיף וזה די מהיר אבל כשאני מנסה להוריד קבצים זה לא נותן לי. למרות שמ KaZaA אני יכול להוריד (לא מהר כל כך). ניסתי להוריד דרך DAP אבל זה מנסה להתחבר ולא מצליח , אותו דבר גם עם Get Right. ניסתי להוריד דרך הדפדפן (IE) וגם זה לא עובד. מישהו מכיר פתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
YNET פרסמו מדריך להרכבת רשת ביתית בכל מערכות ההעפלה של MICROSOFT 2000/XP/98/ME בכל מקרה מדריך ביחד עם תמונות לכל מי שרוצה...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! יש לי שאלה... יש למישהו מושג באיזה חנות בארץ יש אפשרות למצוא כרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI-E? אשמח אם תוכלו לשלוח לינק לחנות... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
hot box fast 3284 תומך ב 1 gigabyte? מנסה להסרים סרטי 4K בגודל 50 GB מהמחשב לטלוויזיה ברשת קווית והכל מקרטע. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, מכיוון שאין לי ידע אפילו מינימאלי בראוטרים אני מבקש את עזרתכם בהמלצה לראוטר אלחוטי. יש לי כרגע בבית מחשב נייח ומחשב נייד,אני משתמש במודם של Thomson עם חייגן,התשתית היא הוט והאינטרנט של 014 - מהירות 12 מגה. הייתי רוצה המלצה לראוטר טוב שיעניק לי את כל מה שאני צריך ושלא יהיו איתו בעיות. מכיוון שאין לי מושג מה אמור להיות ראטור טוב ובמידה ויש לכם שאלות שיכולות לכוון לתשובה הנכונה אני אשמח אם תשאלו. במידה ואולי זה יעזור - התקציב הוא לא פונקציה,במידה ויהיה משוה טוב גם במחיר של 400 ומעלה וזה יהיה רלוונטי לקחת אז אני אקח. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני מחדש חבילת גלישה (כרגע אני ב-HOT). בבזק הציעו לי עבור 10MB מחיר ממצוע של 70 ש"ח לחודש עם התחייבות לשנה (כולל התקנה וקו לייט). ב- HOT הציעו לחברי (ואני מתכנן לבקש זאת עבורי במידה וזה יהיה רלוונטי - תלוי בתשובתכם) 12MB במחיר 60 ש"ח לחודש עם התחייבות לשנה. מה עדיף מבחינת איכות הגלישה ? בנוסף, כרגע אני משתמש בספקית 013. האם הם טובים או רצוי להחליפם ? אני משתמש בנתב Edimax BR-6216MG . האם הוא יעבוד טוב עם מהירויות אלו ? בברכה, אייל
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. קראתי פה את מה שכתבתם על ראוטרים וכדומה אבל עדיין לא הבנתי מה מומלץ. אז רציתי לכתוב פה את האופציות שלי, ולבקש שתגידו לי מה עדיף. מבחינת הראוטרים, יש את: 1) Level One דגם WBR-6001 2) D-LINK דגם DIR-615 באיזור ה-280 ש"ח. ואת: 3) אלחוטי Edimax דגם 6524N 4) LinkSys דגם WRT54GL באיזור ה-350 ש"ח. השאלה היא מה מומלץ, והאם ההבדלים בין ה-4 הם רציניים? (אם אפשר לפרט קצת על ההבדלים זה מאוד מאוד יעזור) בקשר לכרטיס רשת. יש את: 1) Level One דגם WUA-0600 2) TP-Link דגם USB WN821N באיזור ה-150 ש"ח. ואת: 3) Edimax דגם EW7718IL 4) D-Link דגם DWA-140 באיזור ה-200 ש"ח. גם פה השאלה היא מה מומלץ, והאם ההבדלים בין ה-4 הם רציניים? (ושוב אם אפשר לפרט קצת על ההבדלים זה מאוד מאוד יעזור)…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה .. איך אני יכול להאריך את הכבל רשת שלי.. יש מתאם כזה ? אם כן איפה ניתן למצוא אחד וכמה זה עולה בערך...?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערוך: התקנתי רשת ביתית בין 2 מחשבים (כבל מוצלב) בעזרת המדריך ICS ולאחר בעיות מסויימות עם הוויזארד של ווינדוס ולשניהם היו את אותן בעיות: 1) אי יכולת הורדת קבצים במחשב הלקוח 2) בעייה בגישה לקבצים מהמחשב הלקוח למחשב השרת יאנו 1 פשוטו כמשמעו, באינטרנט לא יכולתי להוריד כלום 2 כשאני נכנס לmy network places במחשב הלקוח ומנסה להוסיף תיקיה שהפכתי למשותפת אי אפשר לראות אותה, היא כאילו לא קיימת, לעומת המחשב השרת שבו כן אפשר לראות את הקבצים של המחשב הלקוח, כשאני לוחץ (במחשב הלקוח) על האייקון שמסמל את המחשב השרת הוא כותב לי הודעה כזאת על בעיית גישה שבסופה access is denied ומשו שצריך ליצור קשר עם האדמין
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי בבית 2 מחשבים. האחד עליו מותקן Windows Xp שמחובר בADSL דרך ספקית אינטרנט זהב. המחשב השני עליו מותקן Windows98 Se והוא מתחבר לרשת דרך המחשב עם הXP וכל זה דרך כבל ICS. בעבר הייתי יכול להדפיס דרך המחשב השני(98) ברשת ללא בעיה. לאחר פירמוט של המחשב עם הXP כנראה החלפו ההגדרות ונוצרה התנגשות , עקב כך לא ניתן להדפיס מהמחשב השני דרך הרשת. משתמשי המחשב השני צריכים אותו לעבודות הדפסה. יש לציין שלגלוש הם יכולים חופשי. *יש לציין שאין Firewall. בתודה , ארז
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את הראוטר והגדרתי אותו בלי בעיות מה הקושחה הכי מומלצת לראוטר wrt54gl? האם הקושחות מחזקות את הנתב בנוגע לשיתוף קבצים פשוט הראוטר הקודם הרבה התנתק בזמן שאימיול עבד
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להיעזר בכמה מדריכים באינטרנט ולחפש כאן בפורום אבל לא הצלחתי. אני מנסה לחבר את ה-LINKSYS בצורה אלחוטית לרשת המקומית שלי כדי שישמש כ-REPEATER בקומה העליונה. כרגע ברשת שלי יש נתב אלחוטי של הוט מדגם TP-LINK TLWR841N. אני רוצה להוסיף בקומה השניה את ה-WRT54GL (הנתב של הוט כבר מקונפג עם החייגן ואני מעדיף לא לשנות עליו הגדרות) עדכנתי FIRMWARE על ה-LINKSYS, גם ניסיתי מדריכים בלי זה אבל אף אחד מהם לא התייחס לחלק בקנפוג שבו אני מגדיר ל-LINKSYS לאיזה רשת הוא מתחבר, עם סיסמא. מה עושים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שלושה מחשבים - שניים נייחים בעלי XP ואחד נייד עם VISTA. בינהם יש רשת שעובדת בצורה נאותה נכון לעכשיו, האינטרנט עובד טוב ויש גם שיתוף קבצים ומדפסות. מה שמוזר הוא שבין המחשב עם ה XP לזה עם VISTA אי אפשר להיכנס לתיקיית שיתוף קבצים בצורה הרגילה תוך לחיצה על NETWORK PLACES אלא אני צריל להיכנס ל RUN ולהקליד את כתובת האייפי של המחשב הרצוי ואז ניםתחת התיקייה. יתרה מזאת, הדבר עובד רק כאשר אני עושה זאת מהנייד. כאשר אני מנסה להיכנס מהמחשב הנייח לנייד בדרך הזו הוא חושב מספר רגעים ולא פותח דבר.. יש למישהו הסבר לתופעה ואיך אפשר בכל זאת לראות את התיקיות בצורה רגילה? תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שבוע הבא אני קונה מחשב, ואז יהיו לי 3 מחשבים בבית עכשיו כרגע יש לי רשת עם כבל מוצלב עם ICS רגיל הבנתי שצריך משהו שונה לגמריי ברשת עם 3 מחשבים :ם רשת אלחוטית ? שווה משהו ? אם כן אני רוצה קצת הסברים על זה בבקשה ... דגמים וזה כמה עולה... יש העדפה למשהו שהוא לא רשת אלחוטית ? (עדיף שלא אבל בכול מקרה אני לא רוצה כבלים בכול הבית) בתודה מראש לכל העוזרים החמודים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי במשרד 8 משתמשים ו-3 מדפסות רשת. כיום WINDOWS SERVER 2008 ישן שכדאי לשדרג זכרונות. השרת עובד ועובד טוב. 7 תוכנות מותקנות נדרשות על הרשת. לכל עמדה WINDOWS. ביום מסויים, כנראה משהו יידפק ואני רוצה להשקיע מינימום זמן וכסף בהתאוששות. יש לי גיבוי סדיר לענן וגם לדיסק. האם יש אופציה של יצירת גיבוי/קלון/קובץ הגירה עם כל הגדרות השרת כיום ופרופילים משתמשים, וכל מה שנדרש על מנת שכשנתאושש, נשקיע 2-3 שעות בהעברת קובץ כלל ההגדרות והשרת עובד... או שאני חולם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-