עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

האם האב 10 מגה מספיק בשביל מודם אלקטרז או שחייבים האב של 100?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by dislect,

Hi guys! Just bought the TP-Link TLWR841N. I have a modem + router at the top floor in my house, the router goes by 3 wires to 2 computers on the top floor and a 3rd computer in the basement (no way to get wifi there from the router). So I bought an additional router, the TP-Link TLWR841N, to connect in the basement to the wire going from the old router on the top floor so I can get both wire connection for computers and wifi access in the basement. I am so close to installing the thing and I get this message just at the end of the process (see picture) Tried connecting and disconnecting all the wires 3 times no luck. All leds are flashing according to the guide at the…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by RayZ,

קניתי ראוטר בשביל לנתב את האינטרנט לרשת אלחוטית בבית, הבעיה היא שאני לא מבין בנושא כלום ולכן אין לי שליטה על הנפח ששאר הבית יתפוס. לכן אנסה להסביר מה אני מנסה לעשות. המחשב הנוכחי הוא המחשב אליו הראוטר יחובר, הראשי כלומר. אני רוצה שהמחשב הזה יקלוט את מלוא רוחב הפס כל הוא לא תפוס. העניין הוא שאני גם רוצה ששאר המחשבים שיתחברו ברשת יוכלו לתפוס רק אחוז מקסימלי מסויים מרוחב הפס בלי שיהיה ניתן לעקוף את זה. מהי הדרך הכי יעילה לעשות זאת? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Delux,

שמארח חינם לפחות 5 מגה וגם מקבל קבצי EXE בבקשה זה חשוב לי

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by simla101,

אוקע אז המצב הוא כדלקלמן! יש לי 2 מחשבים. עכשיו הבעיה היא שאת הראוטר שלי נתתי וכל פעם שאני מתנתק אחי מזמבר לי בשכל "ארזזז המחשב לא עובדדד!" אז הבנתי שאני יכול לעשות מחשב שהוא ראוטר. לתקוע לתחת שלו 3 כרטיסי רשת 1 למודם 1 לכל מחשב ונגמר הסיפור עכשיו. איך אני עושה את זה? הבנתי שיותר קל לעשות את זה עם לינוקס או משהו...אבל מפה אני לא בטוח. פשוט לעשות אשף הגדרת רשת? הבעיה היא שהמחשב השלישי הוא נורא נורא חלש (איזה סלרון 533) ולהריץ עליו XP זה כבד (עם 128 ראם). פתרון מישהו?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by henshlevim,

טוב אז קודם כל שלום, אני חדש פה ואפשר להגיד שאפילו חדש לכל עסק הרשתות והמחשבים ככה שדיבור איתי בשפה גבוהה לא תניב יותר מידי תוצאות. תודה מראש, אז ככה, לפני שבוע פחות או יותר החלפתי את הראוטר שלי ל6740U ואין ספק שהקליטות בבית הרבה יותר טובות בגלל המעבר לVDSL אבל מאז קורה משהו מאוד מוזר שבעיקר מתבטא לי במשחקי רשת, האינטרנט נופל לשנייה ועולה וזה עולה לי בקראש במשחקי רשת, או באיפוס של הורדות או ביטולן (בCHROME). עכשיו כשדיברתי עם בזק כמובן שהם לא נתנו לי פתרונות מעשיים אלא "נחליף אותך מערוץ 1 ל6 או 11" או "תחליף את הפילטרים בבית כנראה הם ישנים", אז אחרי שהם העבירו אותי ערוץ ל11 והלכתי היום לחנות שלהם להחליף את הפילטרים הישנים בחדשים (שד"א הם גם ADSL ולא-VDSL למרות שאני לא כל …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ronmar,

היי, התקינו אצלי לא מזמן פרטנר פייבר 1000mbps אבל הוואיפי לא מגיע לכל הבית... אשמח להמלצות על מגדיל טווח wifi תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ran500,

היי לאחרונה הצטרפתי לאינטרנט של סלקום בקווי מקבל פחות מ100 באלחוטי 300 יש לציין שיש לי כרטיס מסך של 1000 כיצד ניתן לבדוק מה מקור הבעיה?

9. Started by Interl-Conore,

ראיתי שאפשר לסמן את החיגן כ-DEFAULT CONNECTION מה זה נותן?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by coran,

שלום לכולם! 1.אני מחפש נתב אמין שלא יתנתק לי באמצע עבודה (מה שקורה לי עכשיו עם linksys). 2.אצלי במחשב נמצא קובץ Access שכל המחשבים בבית עובדים עליו (זה משותף בתור תיקייה ברשת) לכן העברת מידע צריכה להיות מהירה כי כרגע הקובץ לא זז ואין אפשרות של מיקרוסופט לעבודה על קבצי Data Base ברשת אז זה מגביל אותי ואני צריך לעבוד רק בצורה הזאת. 3.קליטה מעולה מכל איזור בבית - אין לי בית עם קומות אני עם מפלס אחד 4.אין הגבלת תקציב 5.שיהיה בתקן N (מתאמים יש לי של Netgear אם הם מעפנים אני יחליף רק תגידו) 6.שיתאים לכבלים במהירות של 16-50 מגה ושלא יגביל אותי מודה מראש על העזרה רן

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. חבילת גלישה: 30 מגה ספק: 012 תשתית: HOT מודם: HOTBOX שדרגתי לפני כשלושה שבועות את חבילת הגלישה שלי מ12 מגה ל30, ומאז, בשעות מסוימות, לפעמים ערב ולפעמים צהריים, אני לא יכול לשחק במשחקים מסוימים(בעיקר משחקי STEAM) בגלל פינגים גבוהים מאוד. קאונטר-סטרייק למיניהם לא שחיקים, אבל באטלפילד 3-4 ובאד קאמפני 2 לא מושפעים. בדקתי שרתים מסוימים בסיאס שהפינג שלי אליהם נמוך בדרך כלל(70+), ובשעות שזה מתרחש הפינג במשחק גבוה פי שתיים מהפינג שמוצג כשאני עושה להם "פינג" באמצעות CMD. לפעמים לנתק את המודם לכמה דקות ולחבר שוב משיב את הפינג לנורמלי, אבל אחרי מספר דקות הוא קופץ למספר מגוחך. שדרגנו את חבילת הגלישה בין השאר, מפני שרצינו פינג נמוך יותר. כעת אנחנו משלמים יותר ולא יכולים לשחק במשחק…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Moty_p,

שלום לכם, לא בטוח שזה מתאים לפה.. קניתי את המוצר הזה פעמיים מאיביי והוא לא הגיע אומנם קיבלתי את הכסף חזרה אבל האם יש סיבה שהמוצר לא הגיע אלי בכוונה? יש מצב שהמכס גורם לזה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מי שיכול לעזור לי ( איזה תוכנות צריך בשביל זה , ואיך בדיוק להפעיל את זה ) אודה לו מאוד. אין לי ראוטר ויש לי IP משתנה. בבקשה אם אפשר הסבר מפורט כי אין לי ידע כל כך בהתחברות למחשב מרחוק. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Lior10,

כשהגדרתי את הנתב סימנתי רק את Enable NAT והאופציה Enable Firewall אינה מסומנת. האם החומת אש המובנית בנתב מופעלת (ככה נאמר לי מנציג בזק שחומת האש מובנית בNAT)? במידה ולא, האם צריך לסמן את האופציה השניה? ענין נוסף, האם חומת האש של הנתב מאפשרת לוותר על חומת אש תוכנתית?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Joe Blow,

שמעתי שמסתובב ברשת כלי GUI לניהול features מתקדמים במודם של alcatel כגון ניהול ה firewall וה nat אשר מספק פונקציונליות רחבה יותר מזו שקיימת בממשק web של המודם. מישהו אולי ניתקל בכלי זה ויודע היכן ניתן להוריד אותו?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי, אני צריך המלצה לראוטר, חשוב שיהיה N, שעובד כמו שצריך, כי אני מתשמש בסטרימיניג של 720P בבית. אני משתמש ב NETFLIX אז אם יש אפשרות להגדיר VPN בראוטר עצמו זה יהיה נהדר. ובכללי, מכשיר שיעבוד טוב בעומסים. (לא מעוניין ב TPLINK 1043ND) תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by puyol,

איפה אוכל להשיג כאלו או תואמים ןמה כדאי. יש לי תשתית של CAT6. כמו כן האם לחבר ישר לראוטר או דרך SWITCH? מה היתרונות והחסרונות? מה עדיף לסטרימינג?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. היי... יש לי ראוטר שמתחבר באינטרנט אלחוטי ולפני בערך חצי שנה קנינו עוד מחשב לבית איך שהמחשב הותקן עם וינדוס והכל... נכנסתי ל my network connections וראיתי את המחשב השני (זה היה הדדי) בקיצור.. אחרי כמה זמן פתאום אני לא רואה את המחשב השני!! וניסיתי הכל - ניסיתי לעשות התקנה של רשת ביתית וכל השטויות וכלום לא עובד יש עצות? תודה אגב הכרטיס רשת שלי זה: Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC ועל הראוטר שלי כתוב: FBR-1418TX 1W, 4L Broadband Router

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי, יש לי מודם+ראוטר (מכשיר אחד) ואני מעוניין שהוא יתפקד רק כמודם ואז לחבר אותו לראוטר אחר שיש לי. המודם ראוטר שלי הוא: Netgear DGND3700v1 הראוטר החדש שלי הוא: Netgear R7000 יש כמה צילומי מסך לחלק מההגדרות בשני המכשירים: https://www.dropbox.com/sh/6d5x9465o08jl76/eeRZmnew93/router תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Kitt0s,

שלום לכולם, קניתי היום דומיין מ liveDNS. ואני רוצה כרגע שהוא יציג תמונה בלבד. יש לי שרת בשוודיה שכרגע אני לא רוצה להשתמש בו עד שהאתר יעלה לאוויר (יקח עוד זמן) יש לי גישה לחשבון של חבר ב godaddy, אבל אני מאמין שהוא שילם עבור דומיין בלבד ומשתמש באחסון "אקונומי" שניתן לו שם, לכן אי אפשר לחבר את הדומיין מבלי שיוביל ישירות לאתר הבית (כי לא ניתן להזין תת-דירקטורי) יש לי עוד גישה לשרת תחת סאב דומיין בלבד ולשרת הFTP שלו (אין לי גישה לשום פאנל ניהול וכרגע הקשר עם הבעלים של השרת עצמו נותק) האם משתי המשאבים שיש לי אוכל להוציא את המבוקש ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Godmoney,

משום מה שאני נכנס לעמוד שבו אני מקנפג את הראוטר הוא פשוט לא נותן לי לראות את הפורטים הפתוחים. אני פותח פורט, וזה לא מראה לי אותו כפתוח. מה יכולה להיות הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש את הסמל הזה http://img264.imageshack.us/img264/4306/aadms4.jpg בטוח רובכם נתקלתם בו האם מישהו יודע איך מסדרים את זה? יש לי הרגשה שהוא מוריד לי את קצב ההורדה מאז שהופיע לי הסימן (היום בערב) קצב ההורדה ירד פלאים האנטנרט מתנתק אחת לכמה זמן מחכה למישהו, תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ofekd23,

שלום אני לא מבין מה הפקודה: switchport native vlan (מספר) עושה למתג בעצם תודה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. שלום. אני מחובן לבזק בינלאומי. אני מחובר דרך כבל רשת לנתב רשת אלחוטית. הנתב מתחבר ברשת אלחוטית לראוטר שנמצא בממ'ד בבית שהוא מחובר למודם. אנחנו 4 מחשבים שמוחברים. אני משתמש בUTORRENT והקצב הורדה נורא נמוך. אני מדבר על הורדה רק שכהמחשב שלי פועל. הפורט פתוח, מה יכול להיות הבעיה? זה רק בחודש האחרון ככה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by factor,

שלום לכולם! איך אני בודק במחשב הישן P4 1.6GHz עם לוח האם D845EBG2 אם יש כרטיס רשת? אולי יש שם איזה כרטיס רשת ג'נרי מובנה שיספיק ויחסוך לי 50 ש"ח. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים