רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לשנות את הIP (חסמו אותי מאתר מסויים) ולא מצליח... עזרה בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפני זמן קצר התקנתי רשת אלחוטית בבית שלי, מחשב נייח מחובר בכבל לראוטר, הראוטר מחובר למודם כבלים והמחשב הנייד מחובר דרך כרטיס אלחוטי.. בכל מקרה.. אני מחובר לאינטרנט והכל.. והייתי רוצה לדעת איך אני יכול לשתף קבצים בין המחשבים כי יש לי הרבה חומר במחשב הנייח שאני רוצה להעביר לנייד.. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מותקן אצלי בבית ראוטר אלחוטי 3com שעושה עבודה טובה, היום קיבלתי ראוטר אלחוטי נוסף מתנה(מבזק-Siemens sl2-141) ושאלתי היא האם יש איזושהי דרך להפיק ממנו תועלת בנוסף אם זה בהארכת הטווח השידור- שימוש כממסר או בהגברת קליטת כרטיס רשת, או בתור מקלט בפני עצמו? אני לא הכי בקיא בתחום, סה"כ השאלה היא האם אפשר לשלב אותו ולהפיק ממנו תועלת? או שלהעניק אותו מתנה לחבר? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי של 3COM בסלון מחובר למחשב וראוטר של SIEMENS בחדר. ה-STRENGTH של התקשורת ביניהם תמיד על-LOW, ולפעמים יש ניתוקים בתקשורת. יש ביניהם בערך 5 מטר בקו אוירי. איך אני יכול לשפר את התקשורת ביניהם?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן התחברנו לרשת האלחוטית שבמצע, ספק = בזק וגם תשתית = בזק 014 חבילה של 1.5K. לפני שעברנו לרשת אלחוטית המחשבים היו מחוברים ברשת חוטית עם כרטיסי רשת, וכל פעם שמישהו רצה לשחק ברשת (CS\UT) היינו מתחשבים אחד בשני ועוזבים את המחשב. כיום, עוד מחשב הולך להגיע בקרוב והמחשבים יהיו מחוברים כך : 2 לראוטר האלחוטי, והמחשב הנוסף עם כרטיס אלחוטי. הבעיה כבר היום, שבעת משחק ברשת יש לאגים קבועים ומעצבנים, ב2 המחשבים!! וזה לא בגלל עומס, כאשר במחשב אחד משחקים השני פנוי לחלוטין ואף מכובה. מה אני עושה בשיל לפתור את זה??? :s05: תודה רבה קובי.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמובן השירות בזמן האחרון ירד בצורה משמעותית, ואי אפשר לשתף קבצים כמו שצריך, לאן כדי לעבור? לחבילת 2MB או 3MB
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שרת בחברה בעלת DATA-CENTER גדול בארץ וברצוני להעביר אותו לעסק שלי מטעמי בטיחות, נגישות פיזית ובגלל שבזמן האחרון יש להם שם תקלות טכניות שהם לא מצליחים לפתור מספיק מהר (אין לי כסף ל-SLA עם הזמינות שאני צריך). קצת פרטים על השרת: האפליקציה שרצה בו סומכת על מתן Upload גבוהה והרבה חיבורים בו זמנית (כ-5000 חיבורים, Upload של יותר מ-10Mbps). לכן אני מנחש ש-Firewall בסיסי לא מספיק חזק (ככה לפחות אמרו לי בבזק). השאלה היא איזה Firewall מספיק חזק לסחוב כ"כ הרבה חיבורים ובקצב כזה (אני מניח שהקצב הוא בעיה זניחה?) ומה המחיר המינימאלי שאפשר לשלם על מוצר כזה שיהיה מספיק חזק ככה שלא יוכלו להפיל או לחדור לי לשרת? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי שאלה קצת מעניינת קצת מוזרה. אני מחובר בבית לתשתית וספקית אינטרנט במהירות 10 מגה. לפני כחודש קניתי מחשב חדש I7 עם WIN7. ביומיים האחרונים התעניינתי לגבי ביצועי מהירות האינטרנט ולהפתעתי הגדולה הבדיקות מהירות של בזק ושל SPEED_TEST מניבות לי 7MB! התקשרתי כמובן לספקתי עשינו בדיקות והופנתי לבזק, עשינו מספר בדיקות גם כן ובאחת הבדיקות נדרשתי לבדוק את המהירות עם מחשב אחר. לקחתי את המחשב הישן שלי והרצתי את אותה בדיקה באתר של בזק ו..הופ - אני מקבל 10MB. זה מאוד מוזר ומטריד. למה המחשב החדש מגיע בבדיקה המקוונת ל7MB ואילו המחשב הישן מגיע קבוע ל10MB? מכאן נשאר לי רק להסיק שיש איזשהיא חסימה או איטיות בWIN7 או בתוכנה שאני מפעיל או במערכת עצמה של המחשב החדש. כמובן, חשוב לצי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן החלפתי נתב לdir 300 של dlink. מאז שהחלפתי את הנתב יש לי בעיות של קליטה ואיטיות במחשב. הכרטיס רשת שלי זה משהו של realtek די ישן, אבל הוא עבד טוב עם הראוטר הקודם (גם כן משהו ישן ששבק חיים והחלפתי אותו) צרפתי להודעה קובץ עם תוצאות של ping לנתב (IP 192.168.0.1) כדי שתוכלו לראות את התוצאות בעצמכם את התוצאות. השאלה היא מה הצעד המומלץ כדי לפתור את הבעיה? להחליף כרטיס רשת למשהו חדש יותר יבטיח תוצאות טובות יותר? ואם כן איזה כרטיס מומלץ? תודה מראש עריכה: עשיתי ping ממחשב אחר מאותו החדר עם המחשב הבעייתי והping היה תקין. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום התחברתי לאינטרנט נורמלי, אני מחכה לראוטר שאמור להגיע תוך כשבועיים (לא להכנס למה אני מחכה- זה המצב). כרגע יש לי נקודה של HOT- שיוצאת למודם (MOTOROLA) משם למחשב א'. יש לי מחשב ב' שצריך להתחבר גם לאינטרנט. לשני המחשבים יש מתאמי רשת אלחוטיים של DLINK. אני רוצה שמחשב ב' יתחבר למשדר של מחשב א' ויגלוש דרך מחשב א' באינטרנט. חיפשתי מדריכים ולא הצלחתי, PLS עזרה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייח חדש ואני רוצה לחבר לו כרטיס רשת אלחוטי חשבתי לקנות את זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11008 אם אני יחבר את זה למחשב יהיה לי אינטרנט או שזה רק אנטנה ואני צריך עוד משהו ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בגלל ניתוקים חוזרים ונשנים של הראוטר הנוכחי החלטתי לקנות אחד חדש, אז רציתי לדעת אם NetGear WNR1000 שווה קנייה. לא יודע אם זה חשוב אבל הוא מיועד ל-3 מחשבים בדירה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר בראוטר הזה : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833150125 האם ניתן להשיג אותו בארץ ? לא מצאתי בכלל... אם אני מביא אותו עם מישהו מחו"ל האם הוא יתקע במכס עקב צורך באישורים מיוחדים ? אשמח לכל תשובה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מודם בכבלים Terayon TJ 715 עם חיבור ללא חיידן חיבור ישיר, ויש ברשותי ראוטר LEVEL ONE WBR-3406TX, מותקנים לי על המחשבים WINDOWS XP עכשיו ברשת הביתית אני יכול להתחבר למחשב מרוחק אבל כשאני מחוץ לבית אני מנסה להתחבר אני לא מצליח לפי כל המדריכים ברשת הבנתי שאני צריך להקים רשת VPN ולפי כל המדריכים הצלחתי להקים רשת VPN ולא מצליח להתחבר אליה אני לא יודע מה לעשות אני ממש אודה לעזרה תודה...
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב !! אני מעוניין ליצור / לגרום למחשב שלי להתחבר ישירות לאינטרנט לאחר העלת המחשב.. המחשב לא מחובר דרך נתב אלא באופן ישיר למודם .. האם יש אפשרות לבצע זאת ? אם כן , איך ניתן לעשות זאת ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים, איך אני בודק את מהירות חיבור שלי (0.5 או 1.5) מול בזק ומול הספק ? שמעתי שיש ספקים שמתחמנים אותנו
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני מחבר "רשת" מחשבים לROUTER אחד בשביל שיתוף אינטרנט אני גם רוצה להקים רשת ביניהם. האם לשם כך אני זקוק לכרטיס רשת נוסף בכל מחשב? או שאני יכול באמצעות הראוטר? הערה: כל המחשבים מחוברים לראוטר - לא רק אחד לשיתוף אינטרנט.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי שירות vpn של keepsolid שקיבל כאן מחמאות בדיון. האם מספיק להתקין אותו על מערכת ההפעלה או שצריך להגדיר עניינים ברשת הביתית?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
התחברנו לתשתית + ספק במהירות 40 מגה אצל בב"ל. קודם היה מהירות 15 באחריות בזק. כבר פעמיים תוך יומיים מאז שהטכנאי התקין את הנתב VTECH 605 שהמהירות נופלת לפחות מ 1 מגה. איתחול לנתב מסדר את המהירות עד לפעם הבאה שזה קורה. מה יכולה להיות הסיבה ? התמיכה שלהם לא ממש מסייעת חוץ מלאתחל את הנתב.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני מספר שבועות כתבתי על שיתוף הפעולה בין ASUS לבין חברת Quantenna העומד להניב נתב אלחוטי, בעל 4 אנטנות, שיגיע למהירות אלחוטית של 2.3Gbps. היום מכריזה Quantenna על כך שהיא מפתחת רכיבים אלחוטיים שיתמכו ב-8 אנטנות ויגיעו למהירות של 10Gbps. על פי ההכרזה רכיבים אלה יהיו זמינים במהלך השנה הבאה. http://www.netcheif.com/blog/?p=4812 מידע נוסף - http://www.pcworld.com/article/2142569/got-gigabit-wi-fi-pshaw-quantenna-says-it-will-deliver-10-gigabit-wi-fi-in-2015.html
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש משהו שאפשר לחבר למחשב נייח, והוא ישדר וייפיי. אני לא צריך משדר וייפיי רגיל שמחברים לקיר, כי זה למשהו זמני שאני משתמש בו מדי פעם.. תודה על העזרה ויום טוב!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה לכל העונים!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד אתמול היה לי מהירות של 30MB תשתית של הוט וספק בזק בינלאומי וגם בהורדות באתרים גדולים כמו NVIDIA ומיקרוסופט וגם בביטורנט הייתי מקבל 3.6MB שזה 30MB. שידרגתי מקודם ל100MB בהוט ובאתרים גדולים אני אכן מקבל תמהירות שזה 12MB פחות או יותר אבל בביטורנט שזה הכי חשוב שלי אני לא עובר את ה-5MB במקרה הטוב. האם זה תקין? האם כך זה צריך להיות? אם זה נורמלי אז 30MB זה דיי והותר... תודה לעונים!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להעביר כמות גדולה של מידע בין שני מחשבים המריצים ווינדוס 7 ברשת ביתית אלחוטית עם נתב נטגיר של בזק. המהירות המקסימלית שהצלחתי לקבל היא 1.4 מגה לשניהם. במהירות הזאת ייקח לי שבועות להעביר את כל מה שיש לי. איך אני מתחיל לבדוק איפה הבעיה ואיפה צוואר הבקבוק? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-