רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
איך אפשר להחזיר את השליטה ברשתות האלחוטיות לווינדווז ולהמנע מההודעה הנ"ל ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
שלום אנשים אני גר בדירת קרקע קטנה שנמצאת במרחק של בערך 20-25 מטר מדירת הוריי שאצלם יש ראוטר ומודם אצלי בדירה אין אפשרות לעשות תשתית של בזק או הוט וגם לא מעוניין בזה או בלהתחיל להעביר כבל מאצלם אלי. אני חושב על 2 אופציות אשמח להתייחסות לשניהם: 1. אני מחפש המלצה על כרטיס רשת אלחוטי שיתחבר למחשב נייח, כרטיס שיוכל לקלוט Wifi גם מרחוק מאוד ובאיכות גלישה טובה ראיתי בksp את הדגם הזה : https://ksp.co.il/?select=.263..487..1187..512.&list=1&sort=2&glist=1&uin=20522&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 לפי המפרט שלו הוא נראה אחד חזק וטוב. מה אתם חושבים ? והאם יש לכם המלצה על כרטיס רשת אלחוטי יותר טוב ? (עדיף בלא יותר מ 350 שקל) אני מעדיף א…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בביתי יש 2 קומות ומרפסת. ספק האינטרנט שלנו הוא HOT ואני משתמש כראוטר בקופסת HOTBox. ברצוני להגדיל את תחום הכיסוי של הרשת בכל חלקי הבית. קניתי Repeater של Edimax אולם נוכחתי לדעת שהוא לא מבצע את רצוני ומציג את הרשת שלי כ2 רשתות נפרדות. רצוני הוא לקנות רכיב אשר "מרחיב" את הרשת שלי, זאת אומרת שאראה בחיפוש הרשתות רק רשת אחת - וכאשר אתרחק מן הראוטר המחשב שלי יעבור מידית לקבל את הרשת שלי דרך אותו רכיב, כלומר שמעבר הרשתות יהיה שקוף. האם קיים כזה רכיב ? תודה, גל
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה צריך לקרות כדי שסוף סוף נראה בארץ נתבים מתקדמים כמו ה-WRT1900AC של Linksys. http://www.netcheif.com/blog/?p=5059
-
- 28 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אני יודע שבטוח יש את התשובות בפורום אבל הלכתי לאיבוד בים המידע שיש כאן.... כיום יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת חוטית עם מודם/ראוטר של ECI וסוויץ. אני רוצה לחבר שני מחשבים ניידים בצורה אלחוטית שתתאפשר גלישה גם ממרחק של 30 מטר דרך קירות. מה הציוד שאני צריך כדי להפעיל את כל 4 המחשבים? צריך להחליף את המודם? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
זה רק אני או שלעוד אנשים פה יש בעיות קשות של איטיות מהיום בבוקר.... יש מצב שזה בגלל כמות מיילים ששמורה שם... יש אצלי איזה 5000 מיילים משהו כמו 600MB כמה אצלכם??
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
לחבר שלי יש נייד והוא מעוניין לגלוש דרכו מכל נקודה בבית ואולי גם הוא יפעיל יוטורנט בלילה(או אימיול), יש לו עוד מחשב PC רגיל התשתית שלו היא כבלים(אם זה משנה בכלל) צריך שתיהיה קליטה בכל הבית(דירת שלוש חדרים) תודה על העזרה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לגשת למחשב שלי בבית מהמשרד דרך ה-Remote Desktop. המחשב בבית מחובר לרשת בעלת שני מחשבים עם ראוטר אלחוטי Level One WBR-3408. את כתובת ה-IP בבית יש לי אבל אני לא יודע איך אני אוכל לגשת למחשב אחד מהשניים כי הרי כתובת ה-IP היא לשני המחשבים. במחשב שאני רוצה לעבוד איתו הגדרות ה-Remote Desktop בסדר וה-IP הפנימי שלו הוא 192.168.0.2. האם אני צריך לפתוח פורטים בראוטר והאם יש עוד דברים שצריך להגדיר! מקווה שמישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה הזאת. תודה לכם מראש!!!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האלן בכמה ימים האחרונים המודם שלי נכבה ונדלק לעיתים תכופות. יש משהוא שאפשר לעשות או שזה לא ברמתי ? תודה
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
1) אני מחפש מדריך איך להגדיר סיסמה לרשת האלחוטית אצלי בבית (צריך את הIP של הנתב) 2) מחפש מדריך איך לפתוח פורטים בראוטר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
במסגרת כנס Computex הנערך בימים אלה בטיוואן, הכריזה אתמול ASUS על נתב חדש המכונה RT-AC3200. זהו נתב התומך ב-6 זרמי מידע בו זמניים (Spatial Stream) המספקים מהירות כוללת של 3.2Gbps בתקן AC. הוא מתבסס על רכיב ה-XStream של Broadcom, כאשר כניסת ה-WAN ו-4 יציאות LAN שלו תומכות במהירות של 1G. בנוסף הוא כולל שני פורטי USB - האחד 2.0 והשני 3.0. הנתב יהיה זמין לקראת סוף השנה ומחירו עדיין לא פורסם. מידע על רכיב ה-XStream ניתן למצוא כאן - http://www.broadcom.com/press/release.php?id=s840231.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי נתב מדגם asus am604g. אמשח אם מישהו יגיד לי איפה אני יכול בממשק של הנתב להגדיר IP סטטי. איפה זה נמצא בדיוק שם? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
ערב טוב, אני מעביר נתונים ברשת חוטית בראוטר d-link 2650U ומקבל מהירות ממש נמוכה, לא יותר מ 8MB\S. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזאת מהירות תקינה עד שהגעתי לאתר הזה: http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2650U/DSL-2650U.htm שבו (למטה) עושים בדיקת מהירות העברה והמהירות שהם מקבלים היא 70mb/s+ איך זה יכול להיות?! תודה.
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
לכל החברים שבת שלום, אני בונה לאבא שלי אתר ואני קצת תקוע... רשמתי DOMAIN ב ISOC והדומיים אושר... עכשיו אני צריך אתר איחסון חינמי, גודל הקבצים ממש קטן, כמה מגה בייטים בודדים. אבל אני צריך אתר שנותן DNS שאני יוכל לקשר את הדומיין אליו. תודה לכל מי שמכיר ויעזור.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
השבוע החלטתי להפוך את הרשת שלי לאלחוטית, אז הוצאתי את הכבלים (משום מה הם לא יצאו בקלות אז תלשתי אותם אבל הכרטיס לא נפגע) עד כאן הכל בסדר, פחות או יותר. ואז פתאום הקשר בין המחשבים נפסק, אני לא יודע למה, הם לא אמורים להתקשר עכשיו באופן אלחוטי ? חשבתי אולי שזה בגלל שאין להם אנטנה, אז ניסיתי אנטנה של דיבורית לרכב אבל זה לא עזר ניסיתי אנטנה של פלאפון ישן אבל גם זה לא עזר. חשבתי שאולי המחשבים מרוחקים מדי אז השגתי שתי צלחות לויין קטנות כדי לבדוק את הנושא אבל ללא הועיל, עדיין לא היה קשר. נאמר לי שזה משהו על V שהרשת האלחוטית צריכה 110 ולא 220 אז שיניתי את זה, ואז פתאום היה פיצוץ קטן מאחורי המחשב, כשהחזרתי את זה בחזרה ל220 המחשב כבר לא הגיב, מה לעשות עכשיו בכל שנותי לא נתקלתי בדבר…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שיש cablepns.012.net.il אבל אני צריך כתובות ip של כמה שעובדים תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרה דחופה במקצת אני מחפש את הכרטיס רשת הזה http://www.ebay.com/itm/111445741649 או הזה אבל זה בעדיפות שניה אני מעדיף את הראשון http://www.ebay.com/itm/131233334080 יש למישהו מושג איפה אפשר ליקנות אותו חוץ מאיביי . אני צריך אותו בדחיפות. ואין לי ממש זמן להמתין עד שזה יגיע לארץ... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אני מנס להבין מהicq רוצה ממני שאני שאני אגדיר אבל אני לא מבין כלום.... בתמונה(למטה) הוא מבקש כל מיני מידע מסויים...מאיפה אני יכול להשיג מידע זה? ומה אני יכול לעשות כדי לקבל קבצים דרך הicq?(בכל הגירסאות זה לא עובד...) תודה מראש install [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב רגיל אחד בבית שמתחבר לאינטרנט בעזרת חייגן ( תשתית בזק , ספקית בזק בינלאומי כלומר ADSL) והמודם שיש לי כבר 6 שנים ( של אלקטל ) מתחיל לזייף . רציתי להתייעץ איתכם לגביי קניית מודם חדש , חשוב שאני מוריד הרבה דברים מהאינטרנט ( לא נציין מה כמובן ) . וחשבתי על כמה דגמים : Edimax nLITE BR-6228NS TP-Link nLITE TL-WR740N TP-Link nLITE TL-WR741ND Tenda nLITE W311R+ 802.11n אשמח לעזרתכם , תודה .
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לנתב. ואם אפשר גם אולי לאיזה כרטיס רשת אלחוטי במידה ואחליט לא לחבר את הנתב בכבלים לאחד המחשבים. הדרישות: לחיבור מחשב נייד עם wifi b/g ומחשב דסקטופ בלי רשת אלחוטית. מודם כבלים עם חיבור usb ורשת. כרגע לפחות, הנייד מריץ חלונות ויסטה, והדסקטופ חלונות XP. הדירה קטנה והנתב ימוקם בחדר ממנו יש קשר כמעט ישיר עם כל שאר החדרים, ככה שלא צריך טווח גדול או שידור דרך ממ"ד (כי אין) הנתב גם לא צריך להיות משוכלל, רק שיאפשר שימוש באינטרנט לגלישה והורדת טורנט/אימיול והעברת קבצים בין המחשבים. ורצוי שיהיה גם זול יחסית. ויש לי גם מדפסת עם חיבור usb שהייתי שמח אם היתה איזו אופציה לגשת אליה מהרשת, ולא דרך אחד המחשבים (כי אין לה כמובן כרטיס רשת), אבל זה ממש עדיפות אחרונה…
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות לממד Deco X60 ורציתי לדעת איך זה עובד בממד בלי כבל רשת וגם כמה יחידות צריך הבית 140 מטר והממד זה 12 מטר מהנתב יש לי מגדיל טווח של בזק עובד סביר ומה אתם אומרים על Deco m5?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-