עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ערב פתיחת תערוכת CES 2012, הכריזה חברת Broadcom על זמינותם של שבבים המיישמים את תקן ה-WiFi החדש 802.11ac. תקן זה עתיד לספק רוחב פס הגבוה פי 3 עד פי 6 מתקן N ומיועד לתמוך בשירותים עתירי רוחב פס כמו הזרמת סרטי HD והעברת מידע בנפחים גדולים. במדריך המצ"ב אני סוקר את המאפיינים של התקן ואת היתרונות והחסרונות הגלומים בו. כדאי לזכור שהתקן נמצא כרגע בשלב הטיוטה הראשונה ולכן מאפיניו הסופיים עדיין לא ידועים. המידע המופיע במדריך מבוסס על מידע המסופק על ידי חברת Broadcom ועל שיחות שקיימתי עם נציגי היצרנים. http://www.netcheif.com/Articles/80211ac/80211ac.htm

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני מצליח לפתוח מXP לWIN 7 אם זה קשור אז יש לי ראוטר אלחוטי של TP LINK ועוד שאלה קטנה אם נגיד אני קונה דיסק של 7 או 8 ג'יגה אני פשוט צורב ISO של 7 ג'יגה וזה צורב רגיל או שאני צריך לצרוב מיוחד? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by liram21,

שלום לכולם, אני עשיתי עם IIS שרת מהכונן שלי, עשיתי כמו שצריך (ככל הנראה), הוספתי גם את השירות של DYN DNS כדי שאני לא ייצטרך לשנות IP כל פעם. כשאני נכנס דרך הדומיין שלי על אותו הIP, אז הוא מבקש ממני סיסמה אלה הפרטים שהוכנסו: ב-IIS : Binding: 77.127.XYZ.9:80 (זה הIP של המחשב שלי, כאשר XYZ= למספר כלשהו). בהוסט של DYN רשמתי את הIP של המחשב שלי גם. מה אפשר לעשות ? תמונה: Uploaded with ImageShack.us

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by infer73,

בבית יש לי 4 מחשבים, שניים מתוכם מחוברים בצורה חוטית ושניים נוספים בצורה אלחוטית הראוטר שבשימוש הוא ה - Siemens SL2-141 ה-IP וה-Subnet Mask ברשת הם ערכי הברירת מחדל IP - 10.0.0.1-137 Subnet Mask - 255.0.0.0 אני מנסה לבנות אפליקציה ב-C# שבאמצעותה אני אעיר מחשבים מרחוק (Wake Up On LAN) קראתי קצת על הנושא, והבנתי שצריך לשלוח פאקט בעל מבנה מסויים (Magic Packet) לכל המחשבים ברשת (Broadcast) בשביל להעיר את המחשב. כרגע אני מנסה לשלוח את הפאקט הזה לכתובת 10.255.255.255 שזאת למיטב הבנתי הכתובת Broadcast של הרשת שלי, אבל אף מחשב אחר ברשת לא מקבל את הפאקט (עזבו נדלק, אני מסתכל, בתוך וינדוס, על החיבור ושולח את החבילה מאות פעמים ובדקתי שני מחשבים שונים בבית [אחד שמחובר בצורה חוטית ואח…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. חבילת גלישה: 30 מגה ספק: 012 תשתית: HOT מודם: HOTBOX שדרגתי לפני כשלושה שבועות את חבילת הגלישה שלי מ12 מגה ל30, ומאז, בשעות מסוימות, לפעמים ערב ולפעמים צהריים, אני לא יכול לשחק במשחקים מסוימים(בעיקר משחקי STEAM) בגלל פינגים גבוהים מאוד. קאונטר-סטרייק למיניהם לא שחיקים, אבל באטלפילד 3-4 ובאד קאמפני 2 לא מושפעים. בדקתי שרתים מסוימים בסיאס שהפינג שלי אליהם נמוך בדרך כלל(70+), ובשעות שזה מתרחש הפינג במשחק גבוה פי שתיים מהפינג שמוצג כשאני עושה להם "פינג" באמצעות CMD. לפעמים לנתק את המודם לכמה דקות ולחבר שוב משיב את הפינג לנורמלי, אבל אחרי מספר דקות הוא קופץ למספר מגוחך. שדרגנו את חבילת הגלישה בין השאר, מפני שרצינו פינג נמוך יותר. כעת אנחנו משלמים יותר ולא יכולים לשחק במשחק…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. זה אפשרי בכלל בכיוון הזה, או שזה עובד רק הפוך?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אורח לביא שיפמן - NetCHEIF.com
    Started by אורח לביא שיפמן - NetCHEIF.com,

הנתב החדיש של היצרנית הטאיוואנית מציע מראה משוגע והבטחה לרוחב פס מירבי אדיר של 5.3Gbps לכתבה: http://hwzone.co.il/העכביש-של-אסוס-מצהיר-שהוא-הנתב-המהיר-בע/

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by star010101,

שלום למומחים, יש לי מס' בעיות בראוטר הנ"ל: א. מתנתק בלי שום סיבה לפחות פעם בשבוע. ב. לא נותן תמיכה ב1GB FULL DUPLEX ג. למרות האפשרות, לא תומך בתקן N (או לא נותן מהירות שונה מכשזה מוגדר על תקן G). יש למישהו מושג האם זה תקין? יש לי מחשב אחד שמחובר אליו ישירות בכבל ועוד אחד אלחוטי, אם אני אחבר את שניהם בכבל יש סיכוי שהוא ייתן לי 1GB חיבור? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי, בהמלצה שגויה בדיעבד שקיבלתי, קניתי לפני כשנה ראוטר TP-LINK W9980. לאחר שבחודשים האחרונים אני חווה ניתוקים על בסיס קבועה, הבנתי שישנה הגדרה/תכונה שלא קיימת בראוטר שנקראת Vectoring שבגללה נוצרים הניתוקים. לאחר קריאה הבנתי שאולי אפשר לצרוב קושחה חדשה שתאפשר את התכונה המדוברת. האם אכן אפשרי? מודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. כשהגדרת ברירת המחדל של זיהוי שרתי DNS אוטומאטיים מהספקית מופעלת - הראוטר מזהה את השרתים כמו שצריך, אך אתרים לעיתים מסרבים להטען וה Resolve לוקח מס' שניות. גם בעת ביצוע בדיקת פינג בסיסית, לפעמים ישנו דיליי של מס' שניות עד שהבדיקה מתחילה לרוץ בשוטף, מה שבמצב נורמלי אמור להיות מיידי, ללא כל השהיות. התופעה נכונה לכל אחד משלושת המחשבים שלי ברשת, כולם ב DHCP - רק שעבור המחשב הראשי שלי הוגדרה Reserved Address לפי ה MAC של כ. הרשת. כשאני מבטל את האפשרות לזהות את כתובות השרתים אוטומאטית ומקבע את אותן הכתובות בדיוק, הכל עובד נפלא - בכל אחד מהמחשבים ברשת. תחילה חשבתי שזה קורה רק עם בזב"ל, אך כעת, עם CCC - אותן התופעות. האם קיבוע הוא הפתרון? או שמא מדובר ב Faulty unit / Faulty user, …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by deth213,

שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים קווית לראוטר של הוט שני המחשבים רואים אחד את השני ב-network neighborhood ממחשב 1 אני מצליח גם להיכנס לשיתופים שיצרתי במחשב 2 ממחשב 2 אני לא מצליח להיכנס לשיתופים ב-1 אלא אם כן אני רושם במפורש \\192.168.0.10\ShareName וגם אז לוקח 20-30 שניות עד שהוא מצליח להתחבר. הגדרות ה-firewall זהות. רעיונות ??? ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, ברצוני לחבר נתב אלחוטי למודם של HOT , מדגם TERAYON לפי מה שהבנתי נתבים משולבים מודם אינם תומכים ב- H2TP (נתבים של בזק) ברשותי שתי נתבים משולבים, 1-level one WBR-3407A 2-D-LINK N 2760 E1 האם אפשר לחבר את כבל הרשת של מודם הוט לאחת מיציאות ה-LAN ובכך ליצור רשת אלחוטית, האם יש דרך להגדיר אותם כך שיתמכו ב-H2TP? אן שעלי לרכוש נתב ספציפי למטרה זו? ברשותי גם רפיטר של D-LINK דגם DAP-1360 , האם הוא יכול לעזור ? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. היום יש לי ראוטר וכרטיסי רשת בתקן G ומהירות 54MBPS , האם מהירות הגלישה באינטרנט תשתפר (חבילת גלישה של 10M), במידה ואחליף אותם לתקן N ומהירות 300MBPS?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Moty_p,

שלום לכם לאחרונה נטויזן הגרועים האלה החליטו שלא טוב להם שאני משלם להם דרך הדואר והם החליטו לסגור לי את החשבון למרות שאני משלם להם אז אני רוצה לעבור לספק אחר למרות שאני שם כבר 6 + שנים נכון לעכשיו גם אין לי אינטרנט אני גולש בעזרת חשבון של חבר אז אני צריך חשבונות אורחים של אינטרנט מהיר שיחיבו אותי לפי דקות מצידי דרך בזק וככה גם יהיה לי אפשרות לדעת איזה חברה היא המהירה ביותר בתקשורת לחו"ל השמח גם לקבל המלצות שלכם תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by TheWiz83,

אהלן כולם, אני מקווה שזה המקום הנכון לפוסט הזה. אני מחפש חוות דעת על איך ואיפה ללמוד CCNA. כעיקרון המקומות שהכי נראים לי עד עכשיו הם: 1. ג'ון ברייס 2. מכללת IITC 3. מכללת היי-טק חשבתי גם על אפשרות של ללמוד לבד דרך CBT Nuggets או ספר. האם מישהו יכול להמליץ לי על מקום ללמוד בו או האם כדאי בכלל ללמוד לבד? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by gorisrael,

יש לי מודם DLINK DSL 2650U ובטעות שידרגתי קשוחה בקובץ שגוי ורציתי לדעת עם אפשר לחזור הוא לקבל גירסא קשוחה של בזק מספ הקשוחה הוא BZ_1.06 בבקשה תעזרו לי תודה :kopfpatsch:

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by eliXir,

ערב טוב, מזה המון זמן שיש לי בעיה שמופיעה כל כמה חודשים, שהראוטר מסתנכרן ונופל אחרי 5-10 שניות, במשך כמה שעות טובות. כל פעם מחדש אני מתקשר לבזק בכדי לסדר את הבעיה וכל פעם מחדש הם מצליחים לסדר את זה לתקופה ואז זה חוזר. ככה שמשהו פה נראה לי קצת מסריח. עכשיו לא ניכנס לנושא הזה - יש לי שאלה: יש לי ראוטר של 3COM שהוא די ישן נראה לי ולא תומך ב-DSL2. לפי מה שאמרו לי בבזק, בשביל להצליח לגלוש עם מהירויות גבוהות יש לי צורך בראוטר שתומך ב-DSL2. זה נכון? ובכלל, האם הבעיה הראשונה מוכרת למישהו? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by eranx,

לאחרונה שמתי לב שיש לי מלא פאקטים שיוצאים עם CHECKSUM שגוי. בדקתי מול WIRESHARK וTCPDUMP וזאת השגיאה שניתנת לי כמעט לכל פאקט שיוצא. 37 4.805254 192.168.2.100 1.2.3.4 TCP 61912 > 61306 [FIN, ACK] Seq=1 Ack=1 Win=65467 [TCP CHECKSUM NCORRECT] Len=0 Checksum: 0x4940 [incorrect, should be 0x7972 (maybe caused by "TCP checksum offload"?)] מישהו יודע מה יכול לגרום לזה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. קניתי אתמול את ה6424N שעושה רושם של חומר די טוב ויציב. נכון לעכשיו, הגדרתי אותו כרפיטר לרשת אחרת שמבוססת על ה DI-524. מיושן, אבל עובד עדיין. הגדרתי את הIP של הראוטר שמשמש כרפיטר מחדש, כדי שאפשר יהיה לגשת גם אליו וגם אל הראוטר הישן. כרגע, יש שתי רשתות שונות בעלות ESSID שונה שמעניקות גישה, כל אחת מהן, לאדמיניסטרציה של שני הראוטרים שמחוברים. בין השאר, יש גם תמיכה מלאה בתקשורת בין המחשבים השונים והמכשירים השונים שמחוברים לרשת. הבעייה מתחילה בשיתוף האינטרנט ברשתות. מאיזו סיבה עלומה שעדיין לא הצלחתי לעלות עלייה, האינטרנט לא נגיש לכלל המחשבים שמחוברים לראוטר שהגדרתי כרפיטר. לטובת העניין- מחשב נייד של HP הצליח להתחבר ולקבל גישה גם מקומית וגם לאינטרנט, בעוד מחשב נייח אחר שח…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, יש לי עכשיו מודם/נתב אלחוטי חדש, D LINK 2650U, אליו מחוברים באמצעות כבלי רשת 3 מחשבים כל המחשבים מקבלים אינטרנט אבל אני לא מצליח לעשות שיתוף קבצים ביניהם. בNETWORK SETUP WIZARD של ה XP, הוא שואל תחילה: The wizard found a shared Internet connection on the computer "Unknown Internet Connection Sharing device." Do you want to use the existing shared connection for this computer's Internet access? והאפשרויות הן: Yes, use the existing shared connection for this computer's Internet access (recommended) No, let me choose another way to connect to the Internet אם אני בוחר לא, אז יש אפשרויות נוספו כמו: This co mputer connects to the Internet through a residential gateway …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by MaxHDD,

לפני כמה ימים נשרף לי הראוטר שלי D-Link DSL-2650U. כרגע אני משתמש בראוטר חלופי שיש לי בבית שהוא DGN2200. עשיתי קצת מחקר באינטרנט והבנתי ששני הראוטרים לא מומלצים. אשמח שתמליצו לי על ראוטר טוב. דברים שאני עושה באינטרנט (אם זה משנה): מוריד הרבה משחק משחקי מולטיפלייר (צריך פינג נמוך) תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Znavo,

היי, עד היום כאשר ואני צריך כתובת אי פי של מדינה כלשהי אני משתמש בשירות VPN של אחת החברות והכל עובד מעולה. אך כאשר והגעתי למדינה שאף חברה לא מספקת בה שירות VPN נתקעתי ואני צריך למצוא דרך לקבלת אי פי. אני מנסה להשיג אי פי לאחת מהמדינו הבאות: bahrain saudi arabia oman qatar kuwait שמעתי על שרתי פרוקסי אך אין לי שמץ של מושג איך זה עובד ובמה זה כרוך. במידה ויש למישהו איזשהו פתרון אשמח אם תשתפו אותי. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, עברתי דירה, ולבזק אין תשתית ואמרו שלא יהיה להם בחודש הקרוב, אז עברנו לחבילת טריפל של הוט וכמובן לקחתי חבילה של 5 מגה כמו שהיה לי עם בזק בתשתית. עכשיו הטכנאי הגיע, חיברנו את המודם לראוטר והייתה בעיה, סידרתי אותה בכך שהחלפתי מ - L2TP ל PPTP והמהירות הורדה שלי מאתרים תפעוליים שלהם על סביבות ה 300 ק"ב לשנייה, שזה אמור להיות 600 ומשהו, אז דיברתי עם הוט וגם עם נטוויז'ן, ואני מיואש כי בדקתי ישירות עם המודם והמהירות עובדת יופי, אבל שהראוטר מחובר הוא אוכל לי בערך 300 ק"ב לשנייה, וגם שאני מוריד דברים מאתרים אחרים בד"כ זה מוריד לאט מאוד (15 ק"ב לשנייה), אז הורדתי גם עדכון FIRMWARE לראוטר והתקנתי, וזה לא עזר. אז נתנו לי טלפון של תמיכה של 3COM התקשרתי ובמהלך השבוע יתקשרו אלי וא…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by shlomo1441,

היי יש לי ראוטר של EDIMAX 6524N בן שבועיים חיבור חייגן HOT+בזק בינלאומי 2.5MBPS והמהירות של האינטרנט עולה ויורדת. אני ניכנס לאתר של וואלה תוך שניה , ואחרי דקה לוקח לו 15 שניות להטעין את העמוד אותו דבר עם YOUTUBE וכל אתר אחר. DNS מוגדר אוטומטית. בזק והוט אומרים שהכל בסדר אצלהם. חיפשתי קושחה אחרת לראוטר...לפי האתר של EDIMAX שלי היא הכי מעודכנת. למישהו יש מושג מה לעשות עם הראוטר הזבל הזה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by NerVo,

שלום ! אני מחובר דרך ראוטר לאינטרנט, וכשאני נכנס לפוקר של פייסבוק הוא נותן לי שגיאה בקיצור לא מתחבר לי לפורט 9339. ניסיתי לפתוח את הפורט בראוטר אבל זה לא עזר. יש לי ראוטר של EDIMAX. מקווה שמישהו יכול לעזור , תודה !

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.