רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
אני עם חיבור של 12 מגה, תשתית של HOT ובזק בינלאומי הספק. בבדיקת מהירות ב-SPEEDTEST אני מקבל באמת 12 מגה לשרת בארץ, אבל כשבוחרים שרת בחו"ל מקבלים חושך בעיניים - המהירות יורדת לפחות ממגה!! וזה ככה בכל מיני ארצות, מארה"ב דרך שוודיה ועד סינגפור. אני יודע שהמהירויות לחו"ל הן איטיות יחסית למהירויות בארץ בעיקר כי כולנו עובדים על אותו כבל תת ימי מסכן, אבל הבדל כזה גדול זה נורמלי?! נשמע לי ממש מגוחך שאני צריך לחכות חצי שעה כדי שייטען לי סרטון ביוטיוב! כשמתקשרים לתמיכה מקבלים תמיד אותה תשובה "אנו מתחייבים למהירות בארץ ולא לחו"ל" אבל וואלה, יש הבדל בין לקבל מהירות יותר נמוכה לבין לקבל מהירות של 500 קילובייט!!! זה נורמלי המהירות הזאת או שאני צריך לצעוק על מישהו?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים מחוברים בינהם דרך WIFI. איך אני יכול לגשת ממחשב א' למחשב ב' וההפך?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם אני יכול להעביר מידע מהנייד לנייח באמצעות כבל רשת. אם כן איך אני יכול לעשות את זה ומה תהיה מהירות העברת המידע. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הגרסה הנ"ל על הנתב, בזמנו כשהתקנתי את הגרסה היא לא תמכה ב-L2TP אבל מכיוון שעכשיו היא כן תומכת ואני נותן את הנתב שלי לאחי שמחובר בהוט (ללא חייגן) אני רוצה לשדרג את הגרסת קושחה לזאת שתומכת בחייגן L2TP. נכנסתי לאתר הרשמי, הכנסתי את הדגם שלי וקיבלתי רשימה של כמה גרסאות\ורסיות. במה לבחור ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקשר אליי ו', נציג מכירות של בזק לכאורה. מציע את החבילה הרגילה של בזק +בזק בינלאומי ב120 ש"ח ל100 מגה וכו' ... פה ושם הוא מציע חודש ראשון חינם ובנוסף הוא מבטיח לי שאני מקבל יותר מ-3 מגה Upload. אני אומר לו שזה לא ייתכן, דיברתי עם בזק בינלאומי ובזק לפני כחודש ואמרו לי המהירות המירבית שלהם זה 3 מגה! כיצד ייתכן? "מתי זה היה? דברים השתנו, הטכנלוגיה קצת השתדרגה...המקום שמותקן ליד הבית מה שנותן אינטרנט מספק לך מעל ומעבר כך שזה כן אפשרי...." היה לי ממש מוזר. ביקשתי שישאיר טלפון שאחזור אליו במידה ו... הוא שאל למה וכדאי עכשיו ואולי לא אגיע אליו וכו' ... התקשרתי לנציגה שדיברה איתי לפני חודש, אמרה לי שאי אפשר5 לתת לי 5 מגה העלאה, נקודה. ** מה זה זה ? זה נציג רמאי ? או שהאם יש …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מה קורה? אוקי אני רוצה לעשות רשת של 2 מחשבים נייחים מחוברים קווית אחד לשני וגם לחבר מחשב נייד בצורה אלחוטית, וגם שני סמארטפונים. הבית שלי בנוי ככה שיש 2 קומות ובקומה התחתונה ליד המדרגות אני רוצה לשים את הנתב כדי לקבל קליטה כמה שיותר טובה גם בקומה העליונה וגם התחתונה. לגבי הנתבים בדקתי קצת ואני מתלבט בין 2: Edimax Mimo nMax BR-6524n 802.11n TP-Link Mimo nMax TL-WR1043ND 802.11n הבדל של 30 ש"ח מבחינת המחיר. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להשתלט על מחשב מרחוק. לי יש מודם רגיל של כבלים ולמחשב השני מודם נתב של בזק. אני לא מצליח להשתלט דרך התוכנה של windows הוא רושם שאינו יכול להתחבר. ביצעתי את ההרשאות הקשורות להשתלטות מרחוק. האם מישהו מכיר תוכנה חינמית שיכולה לעזור לי ? האם ישנם הגדרות מסוימות שאני מפספס ולא מכיר? האם ישנו פורט מסוים שצריך לפתוח במודם נתב של בזק ואם כן איך מבצעים את זה? זה מאוד חשוב לי. אשמח לקבל עזרה. בברכה, גיל
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הראוטר כבר לא באחריות בזק. אני על טופ 100 בזק+בב"ל. בפועל יכול לקבל 70-80 לפי מה שאמרו טכנאי בזק שהיו בקיבוץ שלי. בפועל אני מכבל הודה בסביבות 30 מגה והעלאה מעל 3 מגה, 3.6-3.9 מגה, נבדק עם 1@1 . נראה כי הנתוני סינכרון טובים מאוד גם לפי הנציג הטכני של בזק בטלפון, הוא טוען שיש יכולת של יותר מ100! מצרף תמונה: האם ניתן לרכוש בשוק האזרחי נתב הכולל מודם לטכנולוגית NGN? מה לדעתכם עלי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים לאחרונה התקינו לי סיבים אופטיים מחברת X-FIBER ולבסוף לבית מגיע מתאם סיבים. מתוך המתאם חיברו לי כבל רשת לראוטר שלהם מסוג Halny HL-4GXV-F(שכנראה עובד גם כמודם) והכל עובד כמו שצריך. עכשיו קניתי ראוטר מסוג TP-Link AX6600 (שלא משמש גם כמודם) וכשאני מנסה לחבר אותו הוא קולט אותו ומצליח להתחבר, אבל אין גישה לאיטרנט. לכן לקחתי גם ראוטר+מודם של בזק (D-LINK Dual Band AC DSL-G256DG) שאליו חיברתי את הכבל רשת לחיבור WAN שלו. בנוסף יש לציין שראיתי באחד מהפורומים על כך שצריך להפוך את המודם של בזק רק למודם כפי שניתן לראות פה: www.netcheif.com/downloads/VDSL_699U5_modem.pdf ועשיתי את שלבים 1-4 כפי שמתואר פה. ומהפורט של הLAN של המודם חיברתי עוד כבל רשת אל הפורט של …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בעיות עם האווסט, לדברי אנשי התמיכה של אווסט, ואני רוצה תוכנה חדשה שאיתה אני אוכל להגביל את פעילות הרשת.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה קורה אנשים, לאחרונה התחילו לי קפיצות בפינג וזה מונע ממני לשחק ולהנות מהמחשב, ניסיתי אלף ואחד דברים בניסיון לתקן את זה ושום דבר לא עובד. יש ברשותי מיני פייברבוקס של הוט, חשוב לציין שהבעיה לא הייתה קיימת היא התחילה לאחרונה, מחובר דרך כבל ETHERNET. ניסיתי לדבר עם הוט אבל אתם יודעים מה התשובות שלהם בנוגע לדברים האלה, זה כבר מעבר ליכולת שלהם לעזור. שאני מריץ בדיקה בcmd על השרת של גוגל, הפינג עומד על 65-70 אבל מידי כמה שניות יש קפיצה ל130-3000 פינג. איך אני פותר את הבעיה הזאת? תודה רבה לעוזרים מעריך מאוד!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקבות פניות נואשות של הספקיות האחרות ובעיקר 012 (בבעלות פרטנר) ו-013 (בבעלות סלקום), משרד התקשורת שוקל לעצור את מבצע האינטרט של הוט. מי שעוד מתלבט, כדאי שידרדז. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000727627
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התוכן בכותרת ^ עדיפות גבוהה מאד לרכוש ב http://bug.co.il/ תודה תודה תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לשום שרת או ל KAD. הורדתי גירסה אחרת של אימיול ועידכנתי את ה SERVER.MET - עדיין לא עזר ואני מקבל TIME OUT ולא מצליח להתחבר לשרתים.. ה NOD 32 כבוי, כנ"ל הפיירוול של XP. עריכה: שכחתי להוסיף שניסיתי להחליף IP ולא עזר. כמו כן המחשב לא מחובר ברשת לעוד מחשבים. מערכת ההפעלה שלי היא XP SP2 עם כל העידכונים האחרונים. עדכון: נכנסתי עכשיו להגדרות של האימיול ולחצתי על הכפתור TEST PORTS בדיקת ה TCP הראתה V אבל הUDP הראתה X אין לי פיירוול, אין ראוטר, אנטי וירוס כבוי ואין מה שיכול למנוע ממני מלהתחבר, חוץ מהעילגים ב-012. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי Router עם יציאה לאינטרנט וחיבור של ADSL. אני רוצה לחבר את ה Router ל ADSL באופן ישיר ולהתחבר עם המחשב ל Router ללא שימוש בשני כרטיסי רשת. כלומר, המחשב מתחבר ל Router וה Router מתחבר ל ADSL. כיצד ניתן לבצע זאת, אם בכלל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתחבר לאינטרנט באמצעות נתב חדש netgear r7000 על תשתית הכבלים וספק 018. הנתב מראה שהחיבור הצליח אבל אני לא מצליח להגיע לרוב האתרים כמו google או ynet. לאתר amazon דווקא כן הצלחתי להתחבר. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? האם קשור לבעיות השונות בחיבור l2tp? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייח מחובר פיזית ל WR1043ND של TPLink. מחובר ברשת ביתית עם לפטופ (תומך N). המרחק בין הראוטר ללפטופ כ-3 מטרים. עד לא מזמן הייתי מקבל מהירות של כ 10MBite/s בשבועיים האחרונים אני לא מצליח להעביר קבצים בין המחשבים. רעיונות? דברים נוספים: שני המחשבים על Win7. לא שונה כלום בשבועיים האחרונים. הרשת מוגנת עם WPA2 ולא נפרצה. בראוטר מוגדר N/G/B משולב באפשרויות. ניסיתי להחליף ערוצים אך הבעיה מתרחשת בכולם. firmware עדכני. אשמח לעזרה. - - - תגובה אוחדה: - - - עדכון: נפתר. אעשה דיאלוג עם עצמי כדי להמחיש: אני2: היי בדקת דרייברים של הלפטופ? אני1: לא, למה? זה עבד כמו שצריך עד לא מזמן. אני2: תבדוק. אני 1: טוב. בודק...... הדרייבר מ 2009 של Atheros. אני2: תעדכן אותו. אני1: …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ערב פתיחת תערוכת CES 2012, הכריזה חברת Broadcom על זמינותם של שבבים המיישמים את תקן ה-WiFi החדש 802.11ac. תקן זה עתיד לספק רוחב פס הגבוה פי 3 עד פי 6 מתקן N ומיועד לתמוך בשירותים עתירי רוחב פס כמו הזרמת סרטי HD והעברת מידע בנפחים גדולים. במדריך המצ"ב אני סוקר את המאפיינים של התקן ואת היתרונות והחסרונות הגלומים בו. כדאי לזכור שהתקן נמצא כרגע בשלב הטיוטה הראשונה ולכן מאפיניו הסופיים עדיין לא ידועים. המידע המופיע במדריך מבוסס על מידע המסופק על ידי חברת Broadcom ועל שיחות שקיימתי עם נציגי היצרנים. http://www.netcheif.com/Articles/80211ac/80211ac.htm
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קניתי כבל לחיבור קווי במקום אל-חוטי אך משום מה אני לא מצליח להתחבר בעזרתו. איזה מידע אני צריך לספק על מנת שתוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה? (כיצד ניתן לראות את ה-ISP NAME כאני מחובר אל-חוטית?) בתודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכם, ברשותי ראוטר של אדימקס מסוג BR6424N מהרגע שהתקנתי אותו ועד לרגע זה מידי פעם הוא לא מוכן להיכנס לאתרים מסוימים (אני לא מדבר על אתרים קטנים אלא על אתרים די גדולים כגון NRG, LENOVO וכו') בטענה של "שרת לא נמצא" (כשהייתי עובד ללא ראוטר זה לא היה קורה). כרגע זה קורה לי עם אתר NRG. בדקתי את הבעיה גם בפיירפוקס וגם באקספלורר (בכרום או באינטרנט סלולארי לעומת זאת אין בעיה). הגדרתי בראוטר אפילו את ה- DNSים של נטוויז'ן אבל מסתבר שזה לא עוזר. רק איפוס של הראוטר גורם לכך שאני יכול להיכנס לאתר, או לחילופין אם אני אנסה בעוד מספר דקות אני כן אצליח להיכנס... דרך אגב, הגדרות האבטחה שלי ברשת הן סטנדרטיות ולא משהו מיוחד. מישהו פה נתקל בבעיה כזאת אולי או מכיר פתרון? תודה לעוזרים. מהרג…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך לשאול פה כמה שאלות נוביות ברמות כי אין לי טיפת מושג בתחום הזה של רשתות, אז בבקשה תסלחו לי :s05: עד עכשיו היה לנו בבית רק מחשב אחד. עכשיו אני קונה לבית עוד מחשב. איך משתפים את 2 המחשבים כך שיהיה אפשר לגלוש באינטרנט בשניהם? האם צריך לקנות ראוטר, או שכשמדובר רק ב-2 מחשבים אפשר גם בלי? האם לעשות רשת אלחוטית או לא? יש לי בבית תשתית להקמת רשת לא אלחוטית, אבל על מה אתם ממליצים? האם בכל מקרה אני צריך להוסיף כרטיס רשת למפרט המחשב החדש?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הקדמה קצרה אני גר ממש קרוב לאוניברסיטה, והרשת של האוניברסיטה נקלטת על ידי המחשב הנייד שלי במקומות ספציפיים מאוד בבית האם אפשר להפוך את הראוטר הביתי שלי (של סימנס, מסופק על ידי בזק) לAP שיהיה מחובר לרשת של האוניברסיטה ככה שאני אוכל להתחבר דרכו לאוניברסיטה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי שמהירות ההעלאה המקסימלית בארץ למשתמש הביתי היא 16KB. ובגלל זה התחברתי לכבלים לפני 4 חודשים, בגלל שמהירות ההעלאה בה היא הכי גבוהה (לפחות זה מה שחשבתי). אבל עכשיו אני סתם גלשתי באתר של הספק "אקטקום" כדי לבדוק מחירים ומצאתי את שתי החבילות האלה: מסלול חודשי: מבצע: 38.13 ש"ח לחודש למשך חצי שנה ללקוחות חדשים**. חצי שנה נוספת במחיר של 57.58 ש"ח לחודש. מחיר רגיל: 129.18 ש"ח לחודש. בכל המסלולים ניתן לקבל upload גבוה יותר: גלישה במהירות 750K/150K בתוספת של 31.13 ש"ח לחודש. גלישה במהירות 750K/214K בתוספת של 77.82 ש"ח לחודש. גלישה במהירות 750K/278K בתוספת של 108.94 ש"ח לחודש (ללקוחות עסקיים בלבד). מסלול חודשי: מבצע: 57.58 ש"ח לחודש למשך חצי שנה ללקו…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבית יש לי 4 מחשבים, שניים מתוכם מחוברים בצורה חוטית ושניים נוספים בצורה אלחוטית הראוטר שבשימוש הוא ה - Siemens SL2-141 ה-IP וה-Subnet Mask ברשת הם ערכי הברירת מחדל IP - 10.0.0.1-137 Subnet Mask - 255.0.0.0 אני מנסה לבנות אפליקציה ב-C# שבאמצעותה אני אעיר מחשבים מרחוק (Wake Up On LAN) קראתי קצת על הנושא, והבנתי שצריך לשלוח פאקט בעל מבנה מסויים (Magic Packet) לכל המחשבים ברשת (Broadcast) בשביל להעיר את המחשב. כרגע אני מנסה לשלוח את הפאקט הזה לכתובת 10.255.255.255 שזאת למיטב הבנתי הכתובת Broadcast של הרשת שלי, אבל אף מחשב אחר ברשת לא מקבל את הפאקט (עזבו נדלק, אני מסתכל, בתוך וינדוס, על החיבור ושולח את החבילה מאות פעמים ובדקתי שני מחשבים שונים בבית [אחד שמחובר בצורה חוטית ואח…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-