רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
יש לי מודם של B-focus 270 ראווטר Level One FBR-1418TX אנטי וירוס NOD איך אני בודק אם יש פיירוואל ואיך אני מכבה אותו באופן זמני ? של הXP אני יודע אבל מה בקשר למודם והרוואטר ניתוק שלהם יעזור ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב אז ככה, הבעיה היא שאני לא רואה תיקיות משותפות בין שני מחשבים. מחשב נייח מריץ XP מחשב נייד VISTA HOME 32BIT, הנייד ברשת WIFI . שניהם מחוברים ל ראוטר EDIMAX. ב VISTA עשיתי אופציה לאישור שיתוף, ב XP שיתפתי תיקיה, ומדפסת הבעיה היא שאני לא רואה את המחשבים ב WORKGROUP, כל מחשב חושב שהוא לבד ברשת. יש רעיונות למה צריך לבדוק? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שהיה לי ADSL, הייתי מתנתק ומתחבר והייתי מקבל IP חדש. בכבלים, זה לא מצליח ורק כיבוי של המחשב או אם אני מחכה הרבה זמן משנה IP. יש איזה דרך לשנות IP בכבלים עם חייגן מהר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר בראוטר הזה : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833150125 האם ניתן להשיג אותו בארץ ? לא מצאתי בכלל... אם אני מביא אותו עם מישהו מחו"ל האם הוא יתקע במכס עקב צורך באישורים מיוחדים ? אשמח לכל תשובה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחובר לתשתית הוט וספק טריפל C דרך חייגן. כאשר אני מבצע בדיקת פינגים באתר SPEEDTEST.NET מופיעה לי התוצאה שבתמונה המצורפת להלן: על פי המופיע בתמונה, האתר איננו מסוגל לבצע בדיקת Packet Loss, אין לי מושג למה. זה קרה לי גם בבדיקות קודמות. הפינג בין המחשב שלי בקריית אתא לשרת בירושלים יוצא 72ms, וה-Jitter יוצא 4ms. הדירוג הסופי שהאתר נותן לחיבור שלי הוא *B. הדירוג שהוא נותן לספק שלי הוא 3.7 מתוך 5 כוכבים. האם המצב פה תקין? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז קודם כל שלום, אני חדש פה ואפשר להגיד שאפילו חדש לכל עסק הרשתות והמחשבים ככה שדיבור איתי בשפה גבוהה לא תניב יותר מידי תוצאות. תודה מראש, אז ככה, לפני שבוע פחות או יותר החלפתי את הראוטר שלי ל6740U ואין ספק שהקליטות בבית הרבה יותר טובות בגלל המעבר לVDSL אבל מאז קורה משהו מאוד מוזר שבעיקר מתבטא לי במשחקי רשת, האינטרנט נופל לשנייה ועולה וזה עולה לי בקראש במשחקי רשת, או באיפוס של הורדות או ביטולן (בCHROME). עכשיו כשדיברתי עם בזק כמובן שהם לא נתנו לי פתרונות מעשיים אלא "נחליף אותך מערוץ 1 ל6 או 11" או "תחליף את הפילטרים בבית כנראה הם ישנים", אז אחרי שהם העבירו אותי ערוץ ל11 והלכתי היום לחנות שלהם להחליף את הפילטרים הישנים בחדשים (שד"א הם גם ADSL ולא-VDSL למרות שאני לא כל …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן הראוטר הקודם שלקחתי מדגם 2760U של D LINK היה תקול, ובחנויות היה רק NETGEAR. דיברתי עם הנציג והוא תיאם לי שליח עד הבית והבטיח שיחליפו לי לאותו דגם. מה שהתברר שגם השליח נשלח שוב הדגם של NETGEAR 2200. נמאס לי כבר מכל הכאב ראש לדבר איתם שוב , הנציגים שם פשוט אטומים. בקיצור לדעתכם כדאי לי כבר להשאר עם ה-NETGEAR או שה-DLINK שווה את הכאב ראש?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להחליף את האדימקס הקווי שלי בראוטר אלחוטי כרגע מתוכנן 3 מחשבים בחיבור חוטי ואחד אלחוטי במרחק 6 מטר ללא קירות ממ"ד. אני ארצה להעתיק קבצים גדולים (700MB-2GB) למחשב (או בסטרימינג) האם תקן G מספיק? או שצריך תקן N? מה המהירות האפקטיבית של כל אחד מהם? לתקן G אני מניח שאלך על אדימס ה"רגיל" מה מומלץ לתקן N? (ראוטר + כרטיס רשת USB או PCI) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בlocal area connection ,מאפיינים ואחרי זה מתקדם אין לי בכלל את בחלון של הICS, אני לא יכול לסמן V ולא כלום, רק ההגדרה של הפיירוול מעל,ואין לי שום דרך ליצור ICS, דרך אגב,הICS ישמש לשיתוף אקסבוקס 360 דרך מודם של מוטורולה ודרך תשתית HOT וספק 012 סמייל במהירות 1 חצי,ישנן שתי כניסות במודם,אחת USB ואחת רשת,האם אני יוכל לחבר את ה360 דרך רשת ואת המחשב דרך USB? והנה התמונה שמתארת את החלון קונפיגורציה: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=899103371.JPG http://www.zix.co.il/images/z-899103371.JPG
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב יש לי בעייה יש לי שתי מחשבים שאחד מהם מחובר לאינטרנט באמצעות מודם usb והם מחוברים בינהם באמצעות כרטיס רשת עכשיו כשרק מחשב אחד מחובר לאינטרנט והרשת הביתית לא מוגדרת יש לי high id והאיטרנט טס בכל האתרים אבל כשהם מחוברים אני אמנם יכול לגלוש בשניהם אבל חלק מהאתרים עולים לאט (לא ממש נורא) אבל הemule לא מתפקד ונותן לי low id בשניי המחשבים יש לי win98se עכשיו איך לשנות את הגדרות הרשת הביתית כך שהמחשבים יעבדו כמו שצריך. בתודה מראש urich
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בהליכי פרישה של רשת קווית בדירה שלי. משכתי כבל CAT6 STP ל-4 חדרים מהארון תקשורת, ושם אני מתכוון לשים switch. כשאני מחבר את המחשב באחד החדרים לשקע ששמתי בו ואת אותו הכבל בארון תקשורת ל-switch - החיבור הוא של 1000Base. כשאני מחבר את אותו המחשב בממ"ד - נראה שהראוטר מנסה לבצע Autoneg מספר פעמים ל-1000Base, נכשל, וכברירת מחדל מתקבע על 100Base. ואכן כשאני בודק את מהירות ההורדה היא 100. את החיבורים אני עושה באמצעות מחברי Keystone CAT6A, וכל הכבלים שלי הם CAT6. ניתקתי וחיווטתי מחדש את 2 השקעים (גם בצד של הממ"ד וגם בארון התקשורת) מספר פעמים, וכל פעם מתקבלת אותה תוצאה. אורך הכבל בערך 20 מטר, אפילו פחות. מה יכולה להיות הבעיה? האם יכול להיות שהעברת הכבל בקירות …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד ישן - Compaq Presario 2105EA אין לו התקן אלחוטי מובנה. האינטרנט האלחוטי עבד בו מצויין עם התקן שהוספתי - D-Link Wireless G Adaptor DWA-610 והראוטר שלי הוא - Rotal 1025W שעובד מצויין, גם באלחוטי. עכשיו פירמטתי את המחשב (Windows XP SP1) ואני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית... כשאני אומר לא מצליח, אני לא רואה שום אפשרות להתחבר לרשת כזאת... כאילו שאין דבר כזה אלחוטי... ניסיתי להוריד התקן אלחוטי של Compaq, לא עזר. השאלה שלי היא - איך אני יכול לגרום למחשב שלי לזהות את כרטיס הD-Link Wireless G Adaptor DWA-610? תודה מראש על העזרה.[br]פורסם בתאריך: 4.09.2009 בשעה 18:32:16 לא משנה, הסתדרתי. מצאתי דרייבר נדיר מאוד באינטרנט של ה D-Link DWA-610. אם מי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הTP LINK הקיים עושה הרבה בעיות והרשת נעלמת כל פעם עד שמאפסים אותו (זה דפוס חוזר) לאיזה ראוטר כדאי להחליף?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי איפשהו את שני האתרים האלו אשר ניתן לבדוק בהם את המהירות באינטרנט בכבלים מתב ערוצי זהב והנה עוד אתרים לבדיקת מהירות: http://www.testmyspeed.com/ http://promos.mcafee.com/speedometer/test_0150.asp http://www.numion.com/YourSpeed/
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערוך: התקנתי רשת ביתית בין 2 מחשבים (כבל מוצלב) בעזרת המדריך ICS ולאחר בעיות מסויימות עם הוויזארד של ווינדוס ולשניהם היו את אותן בעיות: 1) אי יכולת הורדת קבצים במחשב הלקוח 2) בעייה בגישה לקבצים מהמחשב הלקוח למחשב השרת יאנו 1 פשוטו כמשמעו, באינטרנט לא יכולתי להוריד כלום 2 כשאני נכנס לmy network places במחשב הלקוח ומנסה להוסיף תיקיה שהפכתי למשותפת אי אפשר לראות אותה, היא כאילו לא קיימת, לעומת המחשב השרת שבו כן אפשר לראות את הקבצים של המחשב הלקוח, כשאני לוחץ (במחשב הלקוח) על האייקון שמסמל את המחשב השרת הוא כותב לי הודעה כזאת על בעיית גישה שבסופה access is denied ומשו שצריך ליצור קשר עם האדמין
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחלתי לעבוד לפני כמה ימים עם הגוגל כרום ואין ספק שהוא מהיר יותר מהIE9 איתו עבדתי תמיד. הבעיה היא שאם אני מוריד קובץ ישיר מאתר דוגמא דריבר מNVIDIA או AMD אז לוקח לו איזה חצי דקה או יותר עד שהוא מתבסס על המהירות שלי שהיא 30 מגה וכאן הכוונה ל3.6MB הכוונה הוא מטפס לאט לאט עד שהוא מגיע לשם. בIE למשל וגם בפיירפוקס תוך שניות הם מגיע ל3.6MB מהירות הורדה ..האם יש דרך לסדר את זה? איזה תוסף?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
על רקע ההכרזה של חברת Quantenna, עליה כתבתי שלשום, מכריזה Broadcom על רכיבי AC התומכים ב-6 אנטנות ומגיעים למהירות של 3.2Gbps. ההבדל בין שתי ההכרזות הוא שהרכיבים החדשים של Broadcom זמינים כבר כרגע והחברות ASUS, נטגיר ו-Belkin (חברת האם של Linksys) כבר רמזו על כך שנתבים הכוללים אותם יהיו זמינים לקראת סוף השנה (2014). כפי שכתבתי אתמול ההכרזה זו מדגישה, פעם נוספת, את ההמרכזיות של תקן AC בתחום הנתבים ומוכיחה שהפער בין הקיים בישראל לצוי בעולם רק הולך וגדל. http://www.netcheif.com/blog/?p=5059 http://www.broadcom.com/press/release.php?id=s840231
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ייש לי בעייה במהירות.. במחשב שלי(P4 2.4GHz) הוא מוריד פי 15 יותר איטי מהמחשב של אח שלי(P2 350MHz). אנחנו מחוברים דרך מודם ראוטר של בזק ECI 312 שמתחבר להאב ומתפצל.. שנינו משתמשים ב Win XP SP2 מה יכולה להיות הבעיה? אם צריך עוד פרטים תרשמו מה ואני יתן.. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בטוח ששאלו את זה קודם לכן, אבל אני לא מוצא! ??? איך אני יכול לבדוק האם החיבור שלי מהיר או לא? האם ישנה איזו בדיקת מהירות באינטרנט שנחשבת לאמינה בתוצאות שלה? למה אין פה בפורום איזה בסיס נתונים לגבי תוצאות מהירות של משתמשים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
[עם שתי מחשבים ניידים שוניםזה אותה בעיה ] אני מנסה להתחבר אל האינטרנט האלחוטי שבבית וברגע שאני לוחץ התחבר הוא רושם "ממתין לרשת" ואז אחרי דקה מנתק את ההתחברות ניסתי עם סיסמא WEP על הראוטר וגם בלי סיסמא וזה עדיין לא נותן לעומת זאת הפלאפון שלי Motorola Milestone מתחבר בשניות ועובד טוב מה יכול להיות הבעיה? ואיך לפתור את זה? בנוסף עם רשתות אחרות בבניין הוא מתחבר מעולה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר אינספור המלצות ברחבי האינטרנט על הנתב - TP-Link TL-WR1043ND החלטתי לקנות אותו. אני אישית עברתי מ-Edimax ופשוט מאוכזב ובגדול. עברתי אליו בגלל שהאדימקס לא היה עומד תחת העומס והיה קורס ודורש אתחול. מסתבר שה- TP-Link לא רק שהוא לא עומד בעומס הוא פשוט קורס הרבה לפני, פשוט אכזבה. מספיק לפתוח את הטורנט ולהוריד 3-4 קבצים במקביל ותוך דקות הרשת האלחוטית נופלת: קישורית מוגבלת\חסרה, אי אפשר להתחבר לרשת האלחוטית. הגבלתי את מספר החיבורים לטורנט ל-100 ועדין התופעה חוזרת על עצמה. חשוב לציין שזה אחרי החלפה של נתב בחדש מהשקית בגלל בעיות אחרות שהיו. האם יש פתרון סגנון יצרן? כדאי לצרוב קושחה של DD-WRT? האם היא מבטלת את האחריות? זו הגרסא אשר מעודכנת בנתב: Firmware Version: 3.13.12 Build …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בימים האחרונים אני מקבל פיג גבוה במשחקים בדקתי עכשיו את ה פיג שלי באתר של בזק אני בקבל פיג של 15 בעבר היתי על 8-9 יש לעוד משהו את הבעיה הזאת ?? נראה שהתחיל השבוע אני בבזק \בזק בינלאומי 40M תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להשתלט מרחוק על מחשבים מסויימים (באופן חוקי) ורציתי לדעת על איזה תוכנות אתם ממליצים? יש הרבה תוכנות בשוק ואני משתמש כל פעם בתוכנה אחרת.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מודם+ראוטר של D-LINK (אני חושב דגם DSL-G604T) מישהו יודע איך פותחים לו את הפורטים???
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים אבי החליט לעשות לי בבית רשת שתהיה בין המחשב שלי לשל אחותי. רק שיש בעיה אחת: הוא לא יודע אם לעשות אלחוטית או קווית. יש לו אפשרות לקדוח בקיר אבל הוא מעדיף שלא. והוא יותר מעדיף את האלחוטית אבל הוא שמע שבאלחוטית המהירות היא 50MBP\S ובקווית היא 110MBP\S. ביחד עם זאת הוא רוצה לקנות לי ראווטר שנוכל לגלוש באינטרנט ביחד כי יש בעיה של זמנים על האינטרנט. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על הרשת הקווית או האלחוטית ויפרט לי מה החסרונות של האלחוטית(כי אני יודע את היתרונות). תודה ויום טוב, יאיר
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-