רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, לא בטוח שזה מתאים לפה.. קניתי את המוצר הזה פעמיים מאיביי והוא לא הגיע אומנם קיבלתי את הכסף חזרה אבל האם יש סיבה שהמוצר לא הגיע אלי בכוונה? יש מצב שהמכס גורם לזה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אולי שאלו את זה כאן לפני אז אני מתנצל מראש חח אז ככה.. יש לי אינטרנט מהיר בכבלים של HOT (כלבים) של 012 עם מודם Terayon ומלא פעמים יש לי שגיאה 769!!! כל פעם שאני מתקשר לחברה(012) הם אומרים לי לעשות בדיוק אותם דברים שלא עוזרים או עוזרים זמנית...(נתק את המודם-חבר את המודם...) ולעשות IPCONFIG /renew וכל מיני כאלה... לא עוזר פשוט לא עוזר.... האינטרנט מסתדר מתי שבא לו!! למישהו יש גם בעיה כזאת? מה עושים?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לראוטר, חשוב שיהיה N, שעובד כמו שצריך, כי אני מתשמש בסטרימיניג של 720P בבית. אני משתמש ב NETFLIX אז אם יש אפשרות להגדיר VPN בראוטר עצמו זה יהיה נהדר. ובכללי, מכשיר שיעבוד טוב בעומסים. (לא מעוניין ב TPLINK 1043ND) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקבל IPV6 אולם היא מתפוגגת לאחר כשעה. המחשב עובר ל IPV4. אל מי אני בא בטענות ... לספק או לתשתית ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים, אחד עם WINDOWS 7 HOME PREMIUM ואחד עם WINDOWS 7 STARTER ואני מעוניין להעביר קבצים ביניהם באמצעות רשת ביתית הבעיה היא שאני לא מצליח להגדיר את הרשת הביתית בWINDOWS STARTER. הגדרתי הכל טוב ויפה בPREMIUM ואפילו קיבלתי סיסמא ארוכה ומפגרת אבל כשאני מנסה לחבר את WINDOWS STARTER לרשת רשום לי שאין קבוצה ביתית בנמצא ניסיתי לעבור על כמה מדריכים (לדוגמא: http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm) אבל זה לא עזר לי הרבה מישהו יכול להסביר לי כיצד אני מגדיר רשת ביתית בWINDOWS STARTER?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום ראיתי מודעה שגם אצלנו אלינו הגיע הפריסה של תשתית הUNLIMITED במה זה כרוך? הם אומרים שזה ללא לעלות זה הגיוני?! לפי מה שאני יודע לסיבים יש חיבור שונה זה אומר שכל נק' בקיר תהיה של סיבים? כי בשביל זה צריך גם כרטיסי רשת מיוחדים עם חיבור לסיבים או שיש נק' ראית של סיבים שהולכת למודם ומשם הכל מנותב בRJ? עכשיו לפי מה שאני יודע המהירות העברה של RJ45 היא עד 100M אז מה הפואנטה במהירויות גבוהות יותר? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שצריך להשתמש בכבלי רשת ישרים כדי לחבר את הראוטר למחשבים אבל השאלה שלי עם איזה כבל מחברים את המודם (במקרה הספציפי שלי מודם כבלים של Terayon) לראוטר (במקרה הספציפי שלי Edimax 6014k) יש כאלו שאומרים כבל ישר יש כאלו שאומרים כבל מוצלב ויש כאלו שאומרים שזה לא משנה כי הראוטר יכול להסתדר עם שניהם.. מי צודק?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת אלחוטית בבית מבוססת אדימקס הראוטר הוא 6204WG, שמחובר ישירות למחשב שלי ולמודם כבלים (חוטית) המיול לא מוריד לי וטוען שהוא בLOW ID.. איך אני פותח לו פורטים?? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מניח שזה הפורום המתאים לבעיה שלי. אם לא, אנא הפנו אותי לפורום המתאים. נתקלתי במספר בעיות במשחק רשת מסוים (Dawn of War - Dark Crusade), וגיליתי שאני צריך שיהיו לי מספר פורטים פתוחים בכדי לשחק במשחק כראוי. בפורומים של המשחק כוונתי לאתר הבא - http://66.134.89.225/~sic/nettest.html - ובו אפליקציית ג'אווה הבודקת האם הפורטים הנחוצים למשחק פתוחים אצלי. ניסיתי את האפליקציה, ומסתבר שפורט 6112 לא פתוח אצלי (timeout), ואת שאר הפורטים האפליקציה סרבה לבדוק לאחר שנכשלתי בבדיקת הפורט הראשון. לאחר מכן ניסיתי להכנס לאתר PortForward.com, ושם אני מצאתי את הראוטר שלי (אני מניח שזה הוא), אבל נתקלתי בבעיה. עקבתי אחרי המדריך, והקציתי למחשב שלי כתובת IP סטטית בהצלחה (עברתי את כל השלבים והאינ…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ח'ברה, יש לי כיום 100mb דרך הוט+הוט.נט, המודם/ראוטר הוא כצפוי HOTBOX. הקופסה לא משדרת אות Wi-Fi מספיק חזק לכול הבית, לכן חשבתי על הוספת ראטורים נוספים. הרשת הביתית כזאת: מחשב נייח שמחובר ישירות להוטבוקס (מקבל 100mb), ולפטוף/iOS'ים למיניהם באלחוטי (לא מקבלים 100mb עקב הגבלת הטכנולוגיה..). בגלל שההוטבוקס לא תומך WDS אז אני חייב להוסיף 2 ראוטרים, האחד בצמוד להוטבוקס, השני במרכז הבית שירחיב את ההאות האלחוטי. מכיוון שאני לא צריך את הסוויצ'ים של 1GB (בגלל שהמחשב הנייח ימשיך להיות מחובר להוטבוקס), חשבתי לקנות שתי TP-Link TLWR841N שזולים יותר מאשר TL-WR1043N המומלץ, כי למיטב הבנתי לא יהיה הבדל ביניהם לגולשים ברשת אלחוטית. אני צודק? אפשרי לחבר את המחשב נייח ישירות להוט בו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קניתי כבל לחיבור קווי במקום אל-חוטי אך משום מה אני לא מצליח להתחבר בעזרתו. איזה מידע אני צריך לספק על מנת שתוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה? (כיצד ניתן לראות את ה-ISP NAME כאני מחובר אל-חוטית?) בתודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מודם בכבלים Terayon TJ 715 עם חיבור ללא חיידן חיבור ישיר, ויש ברשותי ראוטר LEVEL ONE WBR-3406TX, מותקנים לי על המחשבים WINDOWS XP עכשיו ברשת הביתית אני יכול להתחבר למחשב מרוחק אבל כשאני מחוץ לבית אני מנסה להתחבר אני לא מצליח לפי כל המדריכים ברשת הבנתי שאני צריך להקים רשת VPN ולפי כל המדריכים הצלחתי להקים רשת VPN ולא מצליח להתחבר אליה אני לא יודע מה לעשות אני ממש אודה לעזרה תודה...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש בידי 2 נתבים - נתב סימנס שניתן ע"י בזק ונתב TPLINK. אני מעוניין לשרשר אלחוטית בינהם כדי להגדיל את הטווח ע"מ שהלפטופ שלי יוכל להתחבר לרשת האלחוטית. הבעיה היא שהנתב של סימנס תומך בWDS והנתב של TPLINK תומך בBRIDGE MODE ולא הצלחתי לשרשר אותם לא משנה כיצד הגדרתי. יש לציין שבעבר שירשרתי 2 נתבי TPLINK ללא בעיה. האם יש דרך לשרשר 2 נתבים עם פרוטוקלים שונים? לחילופין (וגם שאלה מעניינת בפני עצמה) - האם ניתן להשתמש בנתב כמגביר ללפטופ ולא כמגביר לAP אחר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע גולש בחיבור USB ורוצה לעבור לחיבור רשת אבל נראה שמשהו לא עובד. ניסיתי עם שני מודמים שונים, החלפתי כבל וקניתי כרטיס רשת במקום מה שהגיע עם הלוח אם ועדיין כתוב לי "a network cable is unplugged" והנורית של הכרטיס לא דולקת. התקנתי את הדרייבר העדכני ונראה שהכל תקין אבל עדיין לא עובד. פספסתי משהו?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקבל IP של הL2TP, יש פינגים לאתרים, רק אתר או שניים מצאתי שעובדים לי, למשל : speed.013.net אך שם אני מצליח רק לעשות בדיקת הורדה, הוא פשוט לא מצליח לעשות בדיקת העלאה. לא מצליח לגשת כמעט לאף אתר, אפילו גוגל לא עולה. יש לי פינגים החוצה לכל מקום, כנל טרייסים. אבל למשל אם אני רוצה לעשות wget על מנת להוריד קובץ, הוא לא מצליח למשל: root@ubuntu:~# wget [url]http://speed.bezeqint.net/big500.zip[/url] --2011-12-25 10:56:52-- [url]http://speed.bezeqint.net/big500.zip[/url] Resolving speed.bezeqint.net... 212.179.95.50 Connecting to speed.bezeqint.net|212.179.95.50|:80... connected. HTTP request sent, awaiting response... וזה נשאר ככה פשוט... כמובן שעם חיבור של L2TP בתור נתב ר…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לאיפי לפני שחיברתי תראוטר היה לי איפי 80.178.0.0 חיצוני בלי פנימי יכולתי לפתוח שרת FTP על המחשב וכל אחד היה יכול להתחבר אליו מכוון שהיה לי איפי חיצוני שהיה מאפשר את זה הייתי יכול להשתמש ב TFTP ו ב RCP לשימוש העברת קבצים ברשת ע"י הפקודות הנכונות והאיפי החיצוני מיכוון שעכשיו חיברתי תראוטר ולכל מחשב יש איפי פנימי הפעולות האלה הלכו לי בשימוש היום יומי וזה מעצבן נורא אני לא יכול להתחבר מחברים לבית. לא יכול להתחבר לשולחן עבודה מרחוק הבית יש דרך כלשהו לנתב איפי במודם בראוטר איכשהו ? שאם אני מתחבר לחיצוני הוא ינתב אותו גם לפנימי למחשב שלי...?! יש לי 3 מחשבים ברשת יש לי EDIMAX6102B ומודם RTA 1320
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרצתי את האשף של XP לשיתוף מדפסות וכל זה.. ועכשיו אני רוצה לבטל את הפעולה הזאת איך עושים ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשהאינטרנט מחובר בלי הראוטר.. הוא עובד מצויין.. כשאני מחבר את הראוטר.. אני רואה במודם שכל האורות דולקים והוא תקין.. כנ"ל על הראוטר.. יש אפילו אייפי נורמלי כשאני בודק בCMD אייפי קונפיג.. אבל הוא לא נותן לי חיבור אינטרנט למרות זאת.. אני חושב שאני פשוט לא יודע להגדיר local area connection לראוטר.. מישהו יכול לעזור לי למצוא את הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעתי שמסתובב ברשת כלי GUI לניהול features מתקדמים במודם של alcatel כגון ניהול ה firewall וה nat אשר מספק פונקציונליות רחבה יותר מזו שקיימת בממשק web של המודם. מישהו אולי ניתקל בכלי זה ויודע היכן ניתן להוריד אותו?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים אני עומד ליפני רכישת מחשב חדש דרך פלונטר, ובכך מספר המחשבים בבית יעלה לשלושה. החלטנו להשקיע ברשת אלחוטית (עכשיו שני המחשבים מחוברים עם כבל ישירות)... לאחר התיעצות עם אדם מבין עניין, הוחלט ללכת על נתב הWRT54G של לינקסיס. חיפשתי קצת המלצות בפורום אבל לא מצאתי מידע מועיל למדי בנושא, למעט העובדה שקיימת בעיה בגירסת החומרה מס' 5 של הנתב הזה.... שלחתי מייל לפלונטר בשאלה מה הגירסה הנמכרת בחנות אך הם ענו ש"אין להם מושג", מיפני שהם מביאים את זה מהיבואן לפי הזמנה ואין דרך לדעת... טוב.. בקיצר, מה אתם מייעצים? האם יש בקטלוג שלהם אפשרות יותר בטוחה (במחיר לא גבוה יותר)? ואיזה זוג כרטיסי רשת אתם ממליצים? חשבתי ללכת על שני OVISLINK כי הTRENDNET ב88 ש"ח עובד ב .11b ולא 1…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה העברתי את חדר המחשב לתוך הממ"ד אך הבעיה היחידה היא שהאינטרנט ה אלחוטי ירד בעוצמתו ברמה ממש ניכרת. האם יש איזה נתב\ראוטר או כל מכשיר אחר שאכן יכול לעזור לי לשפר את הקליטה מן החדר הזה ? שמעתי עם כרטיס MIMO ושמעי על ACCEES POINT אך שניהם אינם רלוונטים כי הם אינם חזקים דיים תודה רבה אשמח לכל יעוץ
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! שיניתי באחד המחשבים ברשת הביתית את שם ה workgroup ועדיין יש פינגים אליו וממנו, גם ב IP וגם ב Hostname עשיתי גם flushdns . . . שינוי workgroup לא אמור לעשות בעיות בתקשורת ברשת ביתית ? תודה לעונים!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי ראוטר של אדימקס מסוג BR6424N מהרגע שהתקנתי אותו ועד לרגע זה מידי פעם הוא לא מוכן להיכנס לאתרים מסוימים (אני לא מדבר על אתרים קטנים אלא על אתרים די גדולים כגון NRG, LENOVO וכו') בטענה של "שרת לא נמצא" (כשהייתי עובד ללא ראוטר זה לא היה קורה). כרגע זה קורה לי עם אתר NRG. בדקתי את הבעיה גם בפיירפוקס וגם באקספלורר (בכרום או באינטרנט סלולארי לעומת זאת אין בעיה). הגדרתי בראוטר אפילו את ה- DNSים של נטוויז'ן אבל מסתבר שזה לא עוזר. רק איפוס של הראוטר גורם לכך שאני יכול להיכנס לאתר, או לחילופין אם אני אנסה בעוד מספר דקות אני כן אצליח להיכנס... דרך אגב, הגדרות האבטחה שלי ברשת הן סטנדרטיות ולא משהו מיוחד. מישהו פה נתקל בבעיה כזאת אולי או מכיר פתרון? תודה לעוזרים. מהרג…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני מחשבים עם XP שהיו מחוברים בכבל מוצלב והיה לי שליטה מרחוק על המחשב השני ע"י תוכנת VNC עכשיו התקנתי במחשב אחד ווינדוס 7 ואני לא מצליח לקשר ביניהם הגדרתי את אותו כתובת IP שהיתה על ה-XP ועדיין אני לא מצליח אם מישהו יכול בבקשה לעזור תודה רבה לכולם
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עברתי השבוע ל8 מגה - ספקית בזק בין לאומי. בינתיים לא הצלחתי לעבור את ה230K גם כשאני מוריד 5 טורנטים עם המון סידרים מTL. ואני לא מצליח להעלות במעל 20, גם בטורנט שאני עושה רק סידינג. גם בלהעביר במסנג'ר. אני מפספס פה משהו?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-