רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לפתוח כמה פורטים בנתב זה ואני לא מצליח לבצע את זה. אני נכנס ל IP שלו ממלא את הסיסמה והמשתמש וזה לא נכנס ... למישהו יש עוד רעיון איך ניתן לפתוח פורטים בנתב זה?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן אני והשותף שלי בדירה התחברנו ל-HOT. המודם (Motorola SB5100) יושב ליד המחשב שלו והוא מחובר אליו ב-USB. המחשב שלי נמצא בחדר השני ומחובר למודם עם כבל רשת באורך 10 מטר. בהתחלה לא היו בעיות ברמת הכבלים (הבעייה היחידה היתה עם החייגן שלא אפשר חיבור לבזק בינ"ל במקביל, אבל שני המחשבים היו מחוברים למודם ללא שום סימן לתקלה), אבל עכשיו כל פעם שאני מחבר את המחשב למודם הוא עושה Acquiring network address במשך דקה ואז Limited connectivity, לא משנה אם המחשב השני מחובר, מנותק, מכובה או דלוק. דיברתי עם הכבלים, ניתקתי וחיברתי הכל (כולל את המחשב שלי מהחשמל ללילה), החליפו IP; כלום. המחשב של השותף מתחבר בסדר, ולכן הטכנאים של HOT סירבו לעזור (עם עוד נימוקים שונים ובחלקם משונים, כמ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ראשי בסלון אליו אני מעוניין לחבר מחשב נייד ובנוסף ברשת במרחק של כבערך 10-15 מטר אקסבוקס... עכשיו אני מעוניין לדעת במה הדרך הכי זולה וטובה לעשות זאת... לאקסבוקס ישנו דבר כזה http://www.amazon.com/gp/product/B0002M4HXC/sr=8-2/qid=1142771441/ref=sr_1_2/103-4836093-9005449?%5Fencoding=UTF8 מה דעתכם? מה הדרך הזולה ביותר לעשות זאת? יש צורך בנתב? ומה הדרך הבטוחה ביותר לאבטח רשת שכזאת אני זקוק לאבטחה מקסימלית עקב מידע רגיש שיש על המחשב הנייד.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני עומד ליפני רכישת מחשב חדש דרך פלונטר, ובכך מספר המחשבים בבית יעלה לשלושה. החלטנו להשקיע ברשת אלחוטית (עכשיו שני המחשבים מחוברים עם כבל ישירות)... לאחר התיעצות עם אדם מבין עניין, הוחלט ללכת על נתב הWRT54G של לינקסיס. חיפשתי קצת המלצות בפורום אבל לא מצאתי מידע מועיל למדי בנושא, למעט העובדה שקיימת בעיה בגירסת החומרה מס' 5 של הנתב הזה.... שלחתי מייל לפלונטר בשאלה מה הגירסה הנמכרת בחנות אך הם ענו ש"אין להם מושג", מיפני שהם מביאים את זה מהיבואן לפי הזמנה ואין דרך לדעת... טוב.. בקיצר, מה אתם מייעצים? האם יש בקטלוג שלהם אפשרות יותר בטוחה (במחיר לא גבוה יותר)? ואיזה זוג כרטיסי רשת אתם ממליצים? חשבתי ללכת על שני OVISLINK כי הTRENDNET ב88 ש"ח עובד ב .11b ולא 1…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה שאני נכנס לעמוד שבו אני מקנפג את הראוטר הוא פשוט לא נותן לי לראות את הפורטים הפתוחים. אני פותח פורט, וזה לא מראה לי אותו כפתוח. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, היה לי עד לא מזמן מודם איידיאסאל והצלחתי לחבר אותו בקלות לראוטר אלחוטי שלי והכל היה טוב ויפה. החלפתי השבוע לאינטרנט כבלים, דרך קווי זהב, ואני לא מצליח לשנות את ההגדרות החדשות. נכנסתי לראוטר ונסיתי את כל האופציות. האופציה הכי סבירה הייתה pptp משהו. הכנסתי שם את הכתובת של קווי זהב וגם את השם משתמש וסיסמה, אבל זה לא עבד. נסיתי לחפש פה בפורום פיתרון לעניין ומצאתי הרבה דברים אחרים. מישהו יכול להפנות אותי למדריך פשוט וקצר לחיבור כזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז, במפורט יותר: יש לי רשת שעובדת על מודם אלקטל שהפכתי לנטב + סוויטש חיצוני, 4 מחשבים שמחוברים לזה הזזתי מחשב אחד מהרשת לחדר אחר, קניתי כבל רשת ישיר, באורך 25 מטר, העברתי אותו בכל הבית, ואין. זה מזהה חיבור, מזהה שיש קשר, מזהה שהחוט מחובר, והאורות בראוטר דולקים, אבל כשאני עושה פינג זה רושם request timeout וזה לא נכנס לרשת. ניסיתי להחליף מחשב, חשבתי שאולי המחשב נדפק בהעברה, והיה לי מחשב אחר, זה עשה בדיוק אותה בעיה.... רעיונות?
-
היי לכולם יש ברשותי 3 מחשבים שכוללים כרטיס רשת GIGA-LAN, אבל בכל זאת הקצב העברה עומד על 12~ מגה לשניה... הראוטר שלי הוא GIGABYTE GN-B40 מה השינויים שאני צריך לבצע כדי לנצל את היכולת של הכרטיסי רשת ? ראוטר אחר ? סדר חוטים שונה בכבל רשת ? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הוצא לי העסקה הבאה: אינטרנט 2.5 מגה ב86 ש"ח כולל מעמ וכולל ראוטר בתקן N של D-LINK 2760U האם העסקה כדאית? כמו כן האם המחיר המוצע לי הוא לא מוגזם מדי? בכל זאת התשתית די יקרה. (בכל אופן, כיום אני משלם 80 ש"ח עבור 1.5MB )
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הראוטר שבכותרת, תשתית HOT UFI. ראיתי שבאתר של פיקוק יש את גרסה 1.58 ובאתר של Edimax העולמי יש גרסה 1.62. אני כרגע עם גרסה 1.58. האם זה בטוח/רצוי להתקין את גרסה 1.62 או שעדיף להישאר עם 1.58? איזה גרסה עדיפה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה אפשרויות יש ללעשות אינטרנט בנייד? זה כמו בנייח , צריך תשתית וספק וכו' ? או משהו אחר? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני מספר שבועות שדרגתי את חבילת האינטרנט שלי ל 4MB ובאותו זמן קיבלתי גם מס טלפון חדש מ012. כרגע יש לי בבית מודם / ראוטר AZTECH 600EW, אך 012 הודיעה שהטלפון לא עובד עם המודם ואני צריך לשדרג למודום אחר או הSIEMNS או ה ASUS. קראתי קצת על הבעיות עם אימיול...אך אני לא משתמש בזה. לרוב מוריד RAPIDSHARE ולפעמים ביטורנט. אז תכלס מה יותר עדיף!!!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Tracing route to 188-72-238-154.local [188.72.238.154] over a maximum of 30 hops: 1 1 ms <1 ms 1 ms 192.168.11.1 2 12 ms 9 ms 11 ms bzq-84-110-5-1.red.bezeqint.net [84.110.5.1] 3 11 ms 11 ms 15 ms bzq-84-110-5-1.red.bezeqint.net [84.110.5.1] 4 11 ms 12 ms 11 ms cablep-219-51-242.cablep.bezeqint.net [62.219.51 .242] 5 11 ms 8 ms 10 ms bzq-179-75-165.static.bezeqint.net [212.179.75.1 65] 6 23 ms 13 ms 12 ms bzq-179-124-193.static.bezeqint.net [212.179.124 .193] 7 12 ms 12 ms 18 ms bzq-179-124-150.static.bezeqint.net [212.179.124 .150] 8 89 ms * * bzq-179-124-34.static.bezeqint.net [212.179.124. 34] 9 76 ms 73 ms 73 ms xe-0-2-…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בנטוויז'ן הציעו לי דבר כזה: אינטרנט במהירות 12 מגה - 34 ש"ח למשך 6 חודשים + 9 חודשים חינם (ממוצע: 13.6 ש"ח) טלפון עם 1000 דקות לנייד ונייח - 50 ש"ח למשך 11 חודשים + חודש חינם (ממוצע: 45.8 ש"ח) סה"כ: 59.43 ש"ח ממוצע בחודש. זאת החבילה שהציעו לאמא שלי דרך העבודה שלה, מן מבצע רק בשבילם. עכשיו רציתי לדעת אם זה בכלל משתלם כי אני לא כל כך מתמצא במחירים לטלפונים של ספקי האינטרנט. בסך הכל זאת חבילה משתלמת או שיש יותר ? לפי מה שאני יודע המחיר לאינטרנט הוא נורא זול בגלל שזה באנדל של אינטרנט + טלפון אצלם, אבל המחיר לטלפון סביר ? *נ.ב ההתחייבות על האינטרנט היא למשך 6 חודשים וההתחייבות על הטלפון היא 11 חודשים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע בהוט עם 12 מגה חיבור l2tp+בזק. בעוד כחצי שנה נגמרת לי ההתחייבות בהוט וככל הנראה אני יעבור לבזק. רציתי לדעת אם אני עובר לבזק הראוטר עדיין יהיה טוב עם החיבורים שלהם? כי לפי מה שהבנתי תשתית בזק זה לא l2tp . מה צורות החיבור בתשתית בזק? תודה!!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבילת גלישה: 30 מגה ספק: 012 תשתית: HOT מודם: HOTBOX שדרגתי לפני כשלושה שבועות את חבילת הגלישה שלי מ12 מגה ל30, ומאז, בשעות מסוימות, לפעמים ערב ולפעמים צהריים, אני לא יכול לשחק במשחקים מסוימים(בעיקר משחקי STEAM) בגלל פינגים גבוהים מאוד. קאונטר-סטרייק למיניהם לא שחיקים, אבל באטלפילד 3-4 ובאד קאמפני 2 לא מושפעים. בדקתי שרתים מסוימים בסיאס שהפינג שלי אליהם נמוך בדרך כלל(70+), ובשעות שזה מתרחש הפינג במשחק גבוה פי שתיים מהפינג שמוצג כשאני עושה להם "פינג" באמצעות CMD. לפעמים לנתק את המודם לכמה דקות ולחבר שוב משיב את הפינג לנורמלי, אבל אחרי מספר דקות הוא קופץ למספר מגוחך. שדרגנו את חבילת הגלישה בין השאר, מפני שרצינו פינג נמוך יותר. כעת אנחנו משלמים יותר ולא יכולים לשחק במשחק…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הצטרפתי לבזק בינ"ל וקיבלתי שירות של SAFENET. אני כמובן לא צריך אותו, ומכאן מגיעה השאלה האם הוא משפיע עליי בצורה כלשהי ויש לבקש להסיר אותו או שהוא סטטי ולא מזיק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי 2 ראוטרים VTECH NB403 D-LINK 6740U איזה טוב יותר תודה נעם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש אצלי בבית רשת חוטית ל-3 מחשבים. מחשב אחד נמצא ליד הראוטר אז הוא מחובר אליו ישירות ו2 מחשבים אחרים מחוברים דרך מפצל (סוויצ') בזמן האחרון אחד המחשבים שמקושר דרך הסוויצ' מאבד את הקשר לרשת באופן קבוע בעוד שהמחשב השני מחובר ללא שום בעייה (הבעייה נפתרת לכמה דקות עי ניתוק כבל הרשת מהמחשב עם הבעייה וחיבור מחדש ואז הבעייה חוזרת..) מישהו יודע מה בדיוק גורם לבעייה ואיך אפשר לפתור אותה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. לפני מספר חודשים רכשתי דומיין חדש ושייכתי אותו לשרת מסויים. הדומיין עבד מעולה מהבית ומהסלולארי, אך מעבודה לא. בעבודה התקשורת עוברת קודם כל דרך שרתי גרמניה או פולין. במשך חודשיים שלמים לא יכולתי לגלוש לאתר מעבודה, ורק עכשיו כן. השאלה שלי, יכול להיות לא הגדירו לי את הדומיין כמו שצריך או שפשוט לא היה עדכון דומיין לאירופה כל הזמן הזה? ורק עכשיו החברה שמכרה לי את הדומיין נזכרה לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לשנות את הIP (חסמו אותי מאתר מסויים) ולא מצליח... עזרה בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. מה שלומכם? אני צריך להתייעץ לגבי קנייה של ראוטר מכיוון שאני מתכוון לעבור לאינטרנט של הוט במהירות של 5 מגה בגלל שהמהירות הגבוהה ביותר שבזק יכולים לספק לי היא 1.5 מגה בטענה שהתשתית בבניין שלי ישנה ושאני רחוק מדי מהמרכזיה (סליחה באמת, פעם הבאה שאני אעבור דירה, אני אתקשר לבזק ואני אשאל אותם לאיפה לעבור). בכל מקרה, יש לי 4 מחשבים בבית שאחד מהם מחובר בכבל ושלושה באופן אלחוטי. ולכן, אני צריך לקנות ראוטר !!! אחרי חיפושים רבים בפורומים השונים הגעתי להתלבטות בין 2 הדגמים הבאים: 1. Linksys WRT54GL - יקר יותר עם אפשרות לעדכון FIRMWARE מותאמים. 2. TP LINK WR541G - זול יותר עם טווח קליטה ארוך במיוחד. השימוש העיקרי של המשפחה באינטרנט זה הורדות של סדרות באופן יומיומי, ומשחק…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות נתב חדש ויש לי כמה שאלות שאודה לכם אם תוכלו לענות. הנתב שחשבתי לקנות הוא NETGERAR WNR3500, בעיקר בגלל שכרגע יש לי נתב שלהם ואני מאוד מרוצה מהממשק שלו ומהאיכות. האם הנתב הזה תומך ב L2DP או PPTP (אני מחובר עם חייגן )? האם הנתב הזה נחשב טוב או שהייתם ממליצים על נתב אחר? השימשים שלי הם Streaming, גלישה, הורדות, Voice/Video Chats. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני זמן קצר התקנתי רשת אלחוטית בבית שלי, מחשב נייח מחובר בכבל לראוטר, הראוטר מחובר למודם כבלים והמחשב הנייד מחובר דרך כרטיס אלחוטי.. בכל מקרה.. אני מחובר לאינטרנט והכל.. והייתי רוצה לדעת איך אני יכול לשתף קבצים בין המחשבים כי יש לי הרבה חומר במחשב הנייח שאני רוצה להעביר לנייד.. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מותקן אצלי בבית ראוטר אלחוטי 3com שעושה עבודה טובה, היום קיבלתי ראוטר אלחוטי נוסף מתנה(מבזק-Siemens sl2-141) ושאלתי היא האם יש איזושהי דרך להפיק ממנו תועלת בנוסף אם זה בהארכת הטווח השידור- שימוש כממסר או בהגברת קליטת כרטיס רשת, או בתור מקלט בפני עצמו? אני לא הכי בקיא בתחום, סה"כ השאלה היא האם אפשר לשלב אותו ולהפיק ממנו תועלת? או שלהעניק אותו מתנה לחבר? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-