עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by soccerface,

שלום, יצרתי תיקית שיתוף עם עובדים אחרים . אני רוצה לשתול להם קיצור דרך על שולחן העבודה. איך עושים זאת? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

האם האב 10 מגה מספיק בשביל מודם אלקטרז או שחייבים האב של 100?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מה ההבדל בין שוק סיטונאי לשוק רגיל ?לדוגמא פרטנר ספק +תשתית תודה,

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Leo101,

אהלן חברים, אני זקוק לנתב חדש ואשמח לעזרתכם לבחור בין מספר דגמים שהתכנסתי אליהם. דרישות: * יציבות, יציבות, יציבות - חשוב לי מאוד שלא יהיו ניתוקים והביצועים יהיו טובים * אין צורך ב-MESH * שימוש: יחובר קווית למחשב נייח ואלחוטית לשתי טלוויזות (+שני ניידים). גיימינג מזדמן, אינטרנט והרבה צפייה בוידאו (יוטוב/נטפליקס ב-4K) הנתב יחובר לנתב BE של בזק שמשמש כנתב ראשי. אני אגדיר אותו באחד משני מודים (עוד לא סגור עד שלא אנסה): 1. ACCESS POINT - אכבה את ה-DHCP ואתן ל-BE לנהל הכל (קונפיגורציה פשוטה יותר) 2. Router - אגדיר את אחת הרגלים של הנתב מול BE עם כתובת IP שה-BE מחלק. והצד השני ינוהל ע"י הנתב מול הציודים בבית שלי עם טווח כתוב…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by erone,

בימים האחרונים אני מקבל פיג גבוה במשחקים בדקתי עכשיו את ה פיג שלי באתר של בזק אני בקבל פיג של 15 בעבר היתי על 8-9 יש לעוד משהו את הבעיה הזאת ?? נראה שהתחיל השבוע אני בבזק \בזק בינלאומי 40M תודה מראש.

6. צריך לשתף בבית פרטי עם שתי קומות שהרוטאר יחובר למחשב בקומה התחתונה, וישתף אינטרנט ADSL במהירות 5 מ"ב למחשב שממוקם בקומה העליונה. חשוב לי שהרוטאר יהיה אמין ולא יהיו התנתקויות מיותרת. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by g1000000009,

התחברתי לאקספון וקניתי את הנתב. רציתי לשאול איך אני מעביר פורטים בשביל השירות duckdns.org? מכירים איזשהו מדריך שמסביר איך עושים את זה? כי על פנב זה נראה מסובך בנתב הזה. האם צריך להגדיר לפני זה דברים אחרים? איזה סיבוך.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני לא מצליח להתחבר לשום שרת או ל KAD. הורדתי גירסה אחרת של אימיול ועידכנתי את ה SERVER.MET - עדיין לא עזר ואני מקבל TIME OUT ולא מצליח להתחבר לשרתים.. ה NOD 32 כבוי, כנ"ל הפיירוול של XP. עריכה: שכחתי להוסיף שניסיתי להחליף IP ולא עזר. כמו כן המחשב לא מחובר ברשת לעוד מחשבים. מערכת ההפעלה שלי היא XP SP2 עם כל העידכונים האחרונים. עדכון: נכנסתי עכשיו להגדרות של האימיול ולחצתי על הכפתור TEST PORTS בדיקת ה TCP הראתה V אבל הUDP הראתה X אין לי פיירוול, אין ראוטר, אנטי וירוס כבוי ואין מה שיכול למנוע ממני מלהתחבר, חוץ מהעילגים ב-012. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אהלן, אני רוצה לאבטח את הרשת הביתית שלי כדי שלא יתחברו לרשת שלי מבחוץ (כמו השכנים וכו'..) איך עושים את זה??? יש מחשב אחד שהוא לא כל הזמן נמצא בבית.. ואני רוצה שהוא יהיה אז הוא יוכל להתחבר.. בכל מחשב יש דפדפן שונה וכולם עם כרטיס רשת אלחוטי... הספקית שלי היא 012 והתשתית היא הוט אם זה משנה.. תודה על העזרה ויום טוב, דניאל

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. היי חברים, יש לי מספר טלפון קווי שניידתי לחברה מחו"ל שמספקת שירותי טלפון בענן ונקראת Zadarma לפני זה המספר היה בבזק בינלאומי על גבי האינטרנט עם המודם הקווי שלהם. זה נראה כאילו המספר עבר בהצלחה ל-Zadarma כי אני יכול לקבל ולהוציא שיחות משם באמצעות ה-SIP שהם מספקים. התקשרתי לבזק בינלאומי והם טוענים שהמספר נמצא בבעלותם ושהם אפילו לא קיבלו בקשה לניוד אבל כרגע אני לא יכול להתקשר דרכם ולא יכול לקבל שיחות דרך הטלפון שלהם. ההיגיון הפשוט אומר שהמספר לא קיים בבזק בינלאומי ועכשיו הוא נמצא אצל החברה האחרת. בגלל שזה מספר טלפון קצת שנמצא בשימוש קצת מפחיד אותי לנתק את המספר מבלי לדעת בוודאות שזה לא בבזק למרות ש-99% אחוז שזה לא שם. …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Godmoney,

משום מה שאני נכנס לעמוד שבו אני מקנפג את הראוטר הוא פשוט לא נותן לי לראות את הפורטים הפתוחים. אני פותח פורט, וזה לא מראה לי אותו כפתוח. מה יכולה להיות הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום יש ברשותי ראוטר D-link 2650u של בזק, יש בראוטר אפשרות לחיבור כונן קשיח נייד כדי שישמש ככונן רשת הכונן עובד אבל התעבורה אליו מאוד נמוכה ישחסית לחיבור הכונן ישירות למחשב כאשר הכונן מחובר לרואטר התעבורה היא 1 מגה לעומת 40 מגה כשאר הוא מחובר למחשב ברור לי שאני לא יוכל להגיע ל40 אבל חשבתי שהתעבורה תיהיה 10 מגה כגודל מהירות Ethernet Port תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Cheif,

על רקע ההכרזה של חברת Quantenna, עליה כתבתי שלשום, מכריזה Broadcom על רכיבי AC התומכים ב-6 אנטנות ומגיעים למהירות של 3.2Gbps. ההבדל בין שתי ההכרזות הוא שהרכיבים החדשים של Broadcom זמינים כבר כרגע והחברות ASUS, נטגיר ו-Belkin (חברת האם של Linksys) כבר רמזו על כך שנתבים הכוללים אותם יהיו זמינים לקראת סוף השנה (2014). כפי שכתבתי אתמול ההכרזה זו מדגישה, פעם נוספת, את ההמרכזיות של תקן AC בתחום הנתבים ומוכיחה שהפער בין הקיים בישראל לצוי בעולם רק הולך וגדל. http://www.netcheif.com/blog/?p=5059 http://www.broadcom.com/press/release.php?id=s840231

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי בבית בן 3 קומות, כשהמחשב שמחובר לאינטרנט עם ראוטר TP-LINK WR542G נמצא בקומה השנייה. המחשב (הנייח) אליו מיועד כרטיס הרשת הוא בקומה השלישית (לא ממ"ד, סתם חדר). מה עדיף? כרטיס PCI? סטיק USB? ואיזה כדאי?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. איזה מהנתבים פה מומלצים? http://ksp.co.il/?select=.263..264..2141.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= הולך להפוך אותו למודם, אז צריך כזה שתומך בתקן שבו בזק משתמשים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שידרגתי מ- 2.5 ל- 12 מגה, ואין שיפור בסטרימינג בכלל. לקחתי את YOUTUBE לדוגמא, בסרטוני HD. אני יודע מה הקטע עם אתרים מחו"ל וכל זה, אבל לא אמור להיות שיפור, אפילו הקטן ביותר?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי, אני רוצה לרשת את הבית שלי ברשת קווית ויש לי צורך בswitch עם 8 פורטים במהירות של גיגהביט כמובן=] ראיתי שזה די פופולארי בחנויות http://ksp.co.il/?uin=9731 Edimax ES-5800G רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתו או אם יש המלצה לאחד טוב? היה לי ניסיון רע מאוד עם מוצרים של אדימקס ולא בא לי לחזור על זה שוב.. תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by zam,

היי. ברשותי נתב של בזק Dlink 2650u ומערכת ההפעלה שלי היא win7 32bit

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום ברשותי 2 ראוטרים VTECH NB403 D-LINK 6740U איזה טוב יותר תודה נעם

20. אני צריך לרכוש כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח. אני תוהה האם יש הבדל כלשהו בביצועים בין כרטיס שמחובר ב-PCI לבין כרטיס שמחובר ב-PCI Express. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ran500,

היי לאחרונה הצטרפתי לאינטרנט של סלקום בקווי מקבל פחות מ100 באלחוטי 300 יש לציין שיש לי כרטיס מסך של 1000 כיצד ניתן לבדוק מה מקור הבעיה?

22. Started by Idan-h,

אני חוזר לHOT ותהיה לי תשתית כבלים. איזה מודם הכי מומלץ ? היה לי פעם את הMotorola SB5100, אבל מידי פעם היו לי בעיות עם החיבור (לא יודע אם זה במודם או בחיבור).

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם . יש לי בעיות רציניות עם הרשת האלחוטית שלי שמתבטאות בניתוקים , לאגים רציניים , פינגים . בסלון יש את המחשב הראשי שמחובר ישירות למודם ראוטר של בזק (SIMENS SL-2 141) ומבחינת האינטרנט הוא עובד גדול ואין שום בעיות במחשב זה . המחשב השני בחדר שלי מחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי (TPLINK 650G/651G) . לא יודע למה אבל לפני כמה ימים התחילו הבעיות כשכאמור פתאום כל שנייה ניתוקים של הכרטיס רשת , לאגים ופינגים עצומים . ניסיתי לשחק עם הדרייברים וההגדרות ולא הלך לי כלום . זה כאילו מסתדר לכמה דרות ואז עוד פעם מתחילות הבעיות . בקיצר , אם מישהו מסוגל לעזור איכשהו לפני שאני מתקשר לבזק ומזמין התקנת שקע נוסף בחדר - הינך מוזמן בברכה . תודה .

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. ישנן עדויות רבות לכך שסין משתמשת ביכולות סייבר נרחבות כדי לבצע ריגול עסקי (ברובו) בקנה מידה גלובאלי - דרך רשת האינטרנט. אם אמריקה הייתה מעוניינת בכך, האם היא הייתה יכולה לנתק את סין משאר העולם ברשת האינטרנט? אם כן, במה זה היה כרוך? תודה

25. Started by shay1231,

שלום. ברשותי מחשב חדש וחזק מאוד (מפרט המחשב מצורף להודעה זו). אני עם מהירות אינטרנט של 40 מגה בנטוויז'ן בחיבור קווי (בדקתי באתר speedtest וקיבלתי מהירות הורדה של 37) ומשום מה זה נראה לי מוזר שאני צריך לחכות 3 שניות עד שיעלה דף פייסבוק או יוטיוב או אפילו האתר הזה ולפעמים אפילו קצת יותר מ-3 שניות. האם זה נורמלי?

דיונים חדשים בפורומים