רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בבית מודם שהוא גם ראוטר של אסוס מדגם AM 604g, בנוסף מחובר אקסספוינט בבית על מנת להגדיל את טווח הקליטה. התשתית שלי היא בזק והספק הוא בזק בינלאומי. אגב, כשאני מנסה לשים סיסמא על הרשת האלחוטית האינטרנט לא עובד במקומות מסוימים שהוא כן עבד לפני ששמתי את הסיסמא, אני אשמח אם תעזרו לי גם בזה. במחשבים הניידים והשולחניים שיש ברשותי בבית אין בעיה של חיבור לאינטרנט אלחוטי, אבל הבעיה העיקרית היא במכשירים שאין להם תמיכה בבזק ולכן אני צריך את עזרתכם פה. הבעיה היא במכשירי אפל השונים (אייפד, אייפון ואייפוד) והכי חשוב, בקונסולת ps3. הרשת האלחוטית תמיד מופיעה בסנכרון אבל כשמנסים להתחבר.. היא עובדת רק כשמתחשק לה, לעיתים רחוקות ולרוב לא מצליח להתחבר ולא עובד. אני ממש זקוק לעזרה, …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שכבר אמרתי בהודעה האחרונה שלי קיבלתי היום adsl וחוויתי את הניתוקים המעצבנים אבל למרות שעליהם התגברתי יש בעיה אחרת כל פעם המודם עוצר לכמה שניות את התנועה ברשת ואז חוזר למהירות גבוהה יש למישהו מושג למה זה קורה ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי באינטרנט ראוטר אלחוטי עם כרטיס אלחוטי למחשב נייד ואחד לנייח במודם שלי אין יציאת רשת זה מודם adsl של dynamode ויש בו שני יציאות לקו טלפון בעצם כניסה ויציאה וחיבור usb יש לי בעיה ? אני צריך להחליף מודם?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת מה צריך על מנת לפתוח שרת במשחק מרובה משתתפים זאת אומרת איזה מחשב צריך בשביל זה? ואיזה חיבור צריך בשביל זה? והאם המחשב שלי מתאים לפתיחת שרת? נ.ב אני מדבר על משחקים כמו ET או MOHHA. תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע סגרתי את הטלפון אחרי שצצלתי לבזק בין לאומי כדי לנתק את השירות (ולעבור לישרסרב) זאת אחרי שהייתי מנוי אצלם במשך חודשיים (על חבילת ה 1.5) ב 9.9$ לחודש ללא התחיבות. כששאלו אותי את הסיבה לכך שאני רוצה להתנתק אמרתי שאני עובר לחברה אחרת במחיר יותר זול. ואז האיש הקטן מאפרכסת שאל אותי אם אני רוצה ליהיות עוד חודשיים ללא התחייבות ב-19$ לחודש! במקום 40$!!! ;D בקיצור, הסכמתי... ואעבור בעוד חודשיים .
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ניתן להפוך את הנתב הזה לכרטיס רשת אלחוטית , כלומר ללוט ממנו את הרשתות הפתוחות באזור במידה ואין קן אטנטרנט כלומר להפוך את הראוטר הזה לכרטיס רשת אלחוטי ללא חיבור למקור רשת . תודה,
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי הראוטר הנ״ל ולאחרונה החלו ה״ניתוקים״ הללו ברשת ה5ghz כאשר ברשת ה2.4 העסקים כרגיל ללא שום בעיה. המחשב והאייפון מראים חיבור לרשת האלחוטית אבל אי אפשר לגלוש וגם אין תקשורת ברשת הביתית. זה מסתדר לאחר reboot לראוטר. לא שמתי לב שזה קורה במצב ספציפי. זה נראה ספונטני. ניסיתי לשחק עם שיטות העבודה למיניהם כמו n, mixed וכו׳. גם החלפתי ערוצים ולא חל שינוי.ניסיתי לבטל hardware nat וזה לא שינה כלום, אחריא מספר ימים שוב זה קרה הערה: כי והדלקה של התקשורת האלחוטית במפסק האחורי גם מסדרת את הבעיה מישהו כאן מכיר את הבעיה? יד איזה שהם רעיונות לפני בניה לבנדא מגנטיק? שנה טוב. שמעון.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כבל רשת מוצלב ואני רוצה להפוך אותו לישר בלי לחתוך אותו ולחבר מחדש בסדר שונה. חשבתי על לקנות איזשהו מתאם שיהפוך את סדר החוטים. אם מישהו יודע אם קיים כזה דבר, או שיש רעיונות נוספים בבקשה שירשום. **ד"א, להחליף את הכבל בכבל אחר זו לא אופציה כיוון שהוא כבר עובר בתוך הקירות בבית. 10x
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני מעוניין לשתף אינטרנט בין שלושה מחשבים, אך לצערי אין לי SWITCH ואין לי כסף לקנות אחד. ניסיתי לחבר ככה: מחשב שרת - כרטיס רשת אחד VVV קליינט 1 - 2 כרטיסי רשת VVV קליינט 2 - כרטיס רשת אחד בעצם מה שאני מנסה לעשות כאן זה לשים כרטיס רשת אחד במחשב השרת, במחשב השני (WIN XP) שני כרטיסי רשת, אחד מתחבר לשרת ואחד מתחבר לקליינט 2. קליינט 2 (LINUX UBUNTU) כרטיס רשת אחד שמתחבר לקליינט 1. עכשיו במחשב עם הלינוקס הגדרתי הכל ועובד יופי אם אני מחבר אותו ישירות למחשב השרת. אבל אם אני מחבר אותו לקליינט 1 אז אין אינטרנט בלינוקס. אשמח לקבל מדריך איך לעשות זאת, איזה IP להגדיר, איפה לתת GATEWAY ולאן ולאיזה חיבור (Local Area Connection) לתת שיתוף מלבד לחיבור אינטרנט ישיר …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקבל IPV6 אולם היא מתפוגגת לאחר כשעה. המחשב עובר ל IPV4. אל מי אני בא בטענות ... לספק או לתשתית ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עובד עם הנתב כבר מספר חודשים, אבל שמתי לב לתופעה מוזרה שנראית לי כמו קריסה. המכשיר מחובר ל-PC בחיבור כבל. במקביל מחובר גם לדיסק חיצוני. כשאני מריץ uTorrent וקצב ההורדה גבוה (מעל 600K), לאחר מספר דקות הנתב פשוט מנתק קשר לחלוטין. כלומר, לא ניתן להגיע אליו בפינג גם אלחוטי וגם קווי, למרות שהוא דולק ונראה שהכל תקין. רק אתחול של הנתב מחזיר אותו לעבודה רגילה, אבל שוב, אם מועמס - הוא "קורס". אם ה-uTorrent מוריד בקצב נמוך יותר (200K למשל), אין בעיה כלל. ניסיתי לבצע שחזור של הגדרות יצרן, אך התופעה חוזרת. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם לאחותי יש מחשב פנטיום 3 והיא סוף סוף החליטה להתחבר לאינטרנט.היא ביקשה ממני לברר כמה פרטים. יש לציין שאחותי לא מחוברת לשום חברת כבלים,קרי:הוט,יס,ערוצי זהב.על כן לפי הערכתי היא תצטרך להשתמש ב-ADSL .אלא אם כן קיימת טכנולוגיה חדשה בשוק ולא ידוע לי על זה. השאלות שאני מעלה בפניכם: 1-לאיזה ספק אינטרט להתחבר. 2-איזה מהירות גלישה?<הבנתי ש-750 זה הממוצע.השאלה אם הוא מספיק טוב...או שהוא נחשב כבר מיושן>. יש לציין שהשימוש של אחותי באינטרנט יהיה להורדת קבצים שירים וכו'.זמן השימוש בין שעתיים לשלוש שעות.לא מעבר לכך. בתודה מראש לכל העונים שי
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בחשבון של הסלקום שלי אני רואה פרסומת של מכשיר שיכול לחבר מחשבים נישאים לאינטרנט ברשת אלחוטית והרעיון מאוד קורץ לי למחשב שנמצא בחדר שלי בקיבוץ שאין לי אפשרות לחבר אותו לאינטרנט דרך ADSL כבלים או כל דרך אחרת עם קו טלפון.. מישהו מכיר את ויוכל לתת לי פרטים .? איך זה מתחבר איזה מהירות? כמה עולה? וכו'... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר לאחד מהמחשבים שלי בבית דרך הרשת האלחוטית הוא דורש ממני סיסמא (האפשרות הזאת פועלת). הבעיה היא שאני לא יודע מהי ואיפה אני יכול לשנות אותה? יש לי ויסטה תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פרטים, תמונות, לינקים יעזרו. אלו הראוטרים שבזק בחרה תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רשת בין 3 מחשבים עם סוויטצ'... ב- 2 מחשבים יש XP והגדרתי בקלות את השרת ויש שיתוף קבצים ומדפסת... עכשיו סידרתי רשת גם למחשב השלישי... האינטרנט פועל דרך הרשת (ראוטר - אלקטל פרו)... אבל אני לא יודע איך להגדיר את הרשת הביתית... הכוונה לשיתוף קבצים שלו... ושהוא יוכל להכנס למחשבים אחרים... מה לעשות ??? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם האב 10 מגה מספיק בשביל מודם אלקטרז או שחייבים האב של 100?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ארגון התקשורת העולמי (ITU) השלים את השלב הראשון באישור תקן G.fast. כשיושלם באופן סופי, במהלך 2014, התקני תקשרות שיתמכו בתקן זה יוכלו להעביר מידע במהירות של 1Gbps על קווי טלפון סטנדרטיים, למרחק של עד 250 מטר. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=4387
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות את זה בכדי להשתלט על המחשב מרחוק באופן מהיר יותר..
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שבועות התנתקתי מתשתית הוט, שם המנוי היה על שם אבא שלי עם מספר הזהות שלו. הספק הוא בזק בינלאומי (עדיין יש לי מנוי שם). היום, תאמתי התחברות מחדש להוט תחת השם שלי עם מספר הזהות שלי. האם אני צריך להודיע משהו לבזב"ל? ההתחברות אוטו' או שצריך לצור קשר עם הוט/בזק בינלאומי? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם מערכת הפעלה WINDOWS VISTA ואני רוצה להעביר קבצים ממחשב נייח (WINDOWS XP) למחשב שלי - הבנתי שאפשר לעשות את זה דרך כרטיס רשת... חיברתי את המחשבים - אבל אין לי משג איך אני מעביר קבצים. אשמח לקבל הסבר איך עושים את זה תודה מראש י
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מבקש המלצה לראוטר מודם עם רכזת גיגהביט.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
האם ההבדל בין כבל רשת מסוכך ולא מסוכך הוא גדול? כלומר בחיבור ברשת של 2 מחשבים מרגישים בהבדל? (אורך הכבל הוא 15מ') והאם כבל רשת לא מסוכך מגביל בצורה כלשהי על הרשת? (על שיתוף הקבצים, שיתוף חיבור האינטרנט וכו'...) 10x
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התוכן בכותרת ^ עדיפות גבוהה מאד לרכוש ב http://bug.co.il/ תודה תודה תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-