רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא מידע והסברים על קובץ ה-SYSTEM LOG שהנתב שלי (edimax) יוצר. חיפשתי במדריך המסופק עם הנתב ולא מצאתי. בינתיים אולי תוכלו לומר לי למה הכוונה ב- Aug 12 14:58:32 pppd[7438]: Serial link appears to be disconnected. Aug 12 14:58:47 pppd[22285]: pppd 2.4.1 started by root, uid 0 Aug 12 14:58:47 pppd[22285]: Using interface ppp0 Aug 12 14:58:47 pppd[22285]: Connect: ppp0 <--> /dev/pts/0 Aug 12 14:58:47 pppoe[22288]: Changed pty line discipline to N_HDLC for synchronous mode Aug 12 14:59:18 pppd[22285]: LCP: timeout sending Config-Requests Aug 12 14:59:26 pppd[22493]: pppd 2.4.1 started by root, uid 0 Aug 12 14:59:26 pppd[22493]: Usin…
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום לאחרונה צצה לי בעייה די נוראית - אני מקבל קפיצות פינגים עד ל999 או שהפינג פשוט משתולל ברמות של ה300+ בדקתי את הבעיה בכמה משחקים שונים ברשת בכולם אותה הבעיה. יש לי יוזר גיימר בבזק. חשוב לי לציין זה שלפני שהבעיה התחילה , הנורית של האינטרנט בראוטר הייתה דולקת בצורה רגועה עכשיו היא מפמפמת כאילו שהיא עומדת להתפוצץ. איפסתי את הראוטר - זה לא עזר. התמיכה הטכנית בדקו לי את היוזר וראו שהכל תקין מבחינת הפינגים. שמתי לב שבזמן שהנורית לא מאותתת במהירות המטורפת שלה אז הפינג יציב אבל רוב הזמן זה משתולל. ייתכן שהראוטר ניזוק? (לצערי הרבתי לנתק ולחבר אותו לחשמל באופן קבוע). *עדכון - בדקתי גם ללא הראוטר ועדיין יש לי קפיצות פינגים ואי יציבות.. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה???
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הראוטר והכרטיס (ב USB) הם של LEVEL-ONE על המחשב עם הכרטיס אני יכול למצוא רשתות בתחום, כולל הרשת של הראוטר. כשאני מתחבר הכל נראה במבט ראשון בסדר - האייקונים משמאל למטה של תוכנת הכרטיס ושל חיבור האינטרנט של וינדוס מאשרים שיש חיבור, אבל כשאני מנסה לגלוש זה כאילו אין אינטרנט, וגם ב client list ב web interface של הראוטר אין את המחשב השני כשאני מתחבר לרשת. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים, אחת משתי כניסות ה LAN של המחשב שלי הפסיקה לתפקד (כשאני אומר הפסיקה לתפקד, אני מתכוון שאפילו הנורות לא נדלקות). חיברתי את כבל הרשת לכניסת ה LAN השנייה, והכל עובד בסדר עד עכשיו. היום התקנתי מחשב נוסף בחדר שלי, ופתאום כניסת ה LAN שלו הפסיקה לתפקד. אין לו עוד כניסת LAN, כך שזה ממש מבאס. המשותף לשני המקרים, הוא ששניהם קרו עם אותו הראוטר - OfficeConnectWireless של 3Com. האם אתם חושבים שיש סיכוי שהראוטר שלי הוא שורף כניסות LAN סדרתי ?, הייתם מחליפים אותו בעקבות מה שסיפרתי לכם ?, פשוט מעולם לא נתקלתי בכניסת LAN שהפסיקה לתפקד, כך שאני לא מרגיש בנוח לחשוב שזה סתם צירוף מקרים...
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
שלום כבר כמעט לפני חודש בערך קיבלתי מודם רשת מסוג : Eth Aztech DSL 600E . עכשיו שאני מחבר אותו למחשב ולחשמל (בקיצור את כל החיבורים שתחברים) אז שהמחשב עולה לווינדוס אז הסמלים בצד עולים לאט ויש סימן של איקס על הסמל של נורטון אנטי וירוס 2005 לכמה שניות ואז זה נעלם ואחרי כמה שניות (נגיד 10-15 שניות) המחשב נתקע.... פשוט מאד העכבר לא מגיב והמקלדת (המנורות בכלל לא דולקות פתאום) וגם אי אפשר לכבות את המחשב מהכפתורים אלא רק ע"י הוצאה מהחשמל ..... אני מדבר איתכם כרגע עם מודם USB והכול תקין הכל רץ מהר הווינדוס עולה מהר ושום דבר לא נתקע..... דרך אגב יש לי רק מחשב אחד בבית אם זה עוזר לכם... אמרתי לעצמי אולי זה הבעיה בספק ? אז היה לי ספק 480W ג'נרי אז והחלפתי אותו ל- ENERMAX EG42…
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מה המצב אני מחפש נתב אלחוטי כמה שיותר חזק ומגיע רחוק בתקציב של 450 מינוס פלוס אני לא כל כך מבין בתחום אז אשמך לישמע על מישהו שכבר יש לו נתב
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
המפרט הטכני של ה-Samsung Galaxy 4 מגלה שהוא תומך בתקן האלחוט 802.11ac. נתבים הפועלים בתקן זה אינם מאושרים לשימוש בישראל ומעניין איך זה ישפיע על היבוא שלו לישראל. למשרד התקשורת יש נטיה לעכב מכשירים התומכים בקתנים חדשים שאינם מאושרים לשימוש - ראה מקרה ה-iPad הראשון לפני 3 שנים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה לאחרונה הראוטר פשוט מאבד את הרשת האלחוטית. בהגדרות רשום שהכל בסדר אבל אי אפשר להתחבר עם כלום. המחשב שמחובר חוטית ממשיך לעבוד כרגיל. Firmware:
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחשב נייד IBM THINKPAD ישן כלשהו לא זוכר איזה בדיוק מסך של 12 או 13 אינץ' מקסימום הוא אפילו מחובר לדוק סטיישן קטנה כזאת לא זכור לי המפרט המדויק. בכל מקרה XP SP3 מעודכן וכולי. המחשב מחובר לרשת אלחוטית של HOT דרך הנתב TP LINK שהם נותנים. מה שקורה הוא וזה ספציפי רק למחשב הזה הוא שלפתע הרשת מתנתקת מהאינטרנט וברשימת הרשתות לא מופיע כלום ואי אפשר להתחבר לשום רשת ביתית אללחוטית כלשהי אלא אם מפעילים ריסטארט. מה אפשר לנסות?
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ביתיים, הראשון P4 1.6 GHz והשני Celeron 1000. על שניהם מותקנת מערכת הפעלה Xp Pro עם SP2. הראוטר שלי הוא 3CRWE554G72T של 3COM. שני המחשבים גולשים דרכו ללא בעיה, על תשתית Adsl. הראוטר קונפג עם DHCP פעיל שמחלק כתובות אוטומטית ושומר כתובת ספציפיות עבור שני המחשבים הללו ברמת ה-MAC Address (ה-P4 מקבל תמיד 192.168.1.113 וה-Celeron מקבל תמיד 192.168.1.155). ה-P4 מחובר באמצעות כבל LAN ואילו ה-Celeron מחובר אלחוטית (עם מתאם רשת אל-חוטי USB של 3COM). שני המחשבים גולשים ללא בעיות דרך הראוטר לרשת, ללא הצפנת התקשורת האלחוטית (אך הגדרתי לו שרק שני כתובת הMAC ששייכות להם יוכלו להתחבר, כדי שאף אחד בבניין לא יוכל להתחבר לראוטר). אני ביטלתי את אופציית ה-DMZ בראוטר והגדרתי ל…
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום. יש לי שני חדרים סמוכים שאחד מהם הוא ממ"ד וברצוני לעשות רשת ביתית. עשיתי ניסוי עם ראוטר/מודם סימנס של בזק וכ.רשת usb גם של סימנס מבזק. הממצאים: לא קלט כלום בממ"ד, עד ששמנו את הusb על אדן החלון עם מאריך ואז הייתה קליטה מצויינת ומלאה. עכשיו ברצוני לקנות ראוטר לא מבזק, חשבתי על ה3com : http://www.3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CRWER100-75 וגם ברצוני לקנות כ.רשת טוב לא יקר מידיי עם מאריך של עד 2 מטר כדי שאוכל לשים את האנטנה צמוד לחלון בממ"ד. מצאתי את הכרטיס רשת הזה של אדימקס: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=1&pl1_id=1&pl2_id=44 הבעיה היא שהוא בא עם כבל אנטנה של 90מ"ס אשמח לדעות רעיונות המלצות ועזרה בנושא, במיוחד לגבי כרטיס הרשת. רציתי גם ל…
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מנסה לגשת לתיקיה משותפת ברשת הביתית שלנו, אך מופיעה לי השגיאה הבאה. נתתי הרשאות ל-Everyone בהגדרות שיתוף, אפשרתי שינוי וכו'... עדיין הבעיה נמשכת. אודה לעזרתכם תומר [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את הראוטר הבא. מה דעתכם עליו?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
בזמן האחרון, לאחר שפעל באופן מושלם כמה חודשים התחילו הבעיות. גלישה איטית לפעמים והורדה איטית, אך אלה זניחים לעומת תקופות בהן הראוטר פשוט לא משך כתובת mpls, היום למשל סופסופ הצלחתי להפעילו, אך האינטרנט בא והולך ובא והולך. מה אתם אומרים , לממש אחריות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,לפניי שבוע עברתי לHOT (דרך אגב הם יותר טובים מיס שהיו לי והVOD משהו משהו) ויש לי בעיה אם האינטרנט שלהם. שהיה לי את האינטרנט של YES לא היו לי בעיות כאלו,הייתה לי הספקית בזק בין לאומי. והספקית שלי כרגע היא 012 net. האינטרנט פועל כל כמה שעות ולפעמים ימים שלמים ושהאינטרנט בסדר. ואז מתישהו לא יודע אבל אני לא יכול להיכנס לחלק מהאתרים שאני רוצה וזה רושם כאילו אני לא מחובר,ודווקא חלק מהאתרים אני מצליח לראות. יש לי אנטי-וירוס Kaspersky ואנטי-ריגול Ad-Aware+Ad-watch מעודכנים וסרוקים היטב. האם גם למי שיש HOT עם ספקית 012 net (אני בטוח שיש פה אחד או שתיים כאלה פה) שקורה להם אותם בעיות כמו שלי? מידע על האינטרנט (אם זה יעזור לכם): אינטרנט HOT בכבלים --------------------…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שיעבוד עם התוכנה Wireshark. אני מתכוון למשהו בדומה ל-Airpcap אבל שיעבוד על נייד של MAC (ה-Airpcap מבוסס Windows) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שרת SERVER 2008 R2 בבית ומספר תחנות קצה כאשר כולם מחוברים לראוטר HOTBOX . איך אני מקים שרת להפצות בבית שכמובן יהיה בדומיין ? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אפשר המלצות על מכשיר או מדריך שיאפשר לחבר חיבור קווי לקומה השנייה בבית ולתת שם קליטה של WIFI? כרגע אין כמעט קליטה באותה קומה. יש אפשרות להעביר כבל מהראוטר הקיים בקומה הראשונה לקומה השנייה (אם זה הכי מומלץ). תודה מראש! ***יש לי ראוטר ישן אם אפשר להשתמש בו או שצריך מכשיר מיוחד?***
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בבית 13 מחשבים שהיום מחוברים לראוטר ביתי 4 פעמים החלפתי ראוטר ב 11 שנים האחרונות משום מה בגלל הרבה תעבורה הם "נטחנים" בהעדר מילה מתאימה יותר חיפשתי ראוטר יותר טוב וראיתי את ה s box של checkpoint אבל הוא יקר מידי אז אני צריך המלצה לראוטר שהכי מתקרב אליו בנתונים בעל "מעבד חזק והרבה זיכרון" האם אלו יכולים להיות טובים http://www.trendnet.com/products/proddetail.asp?prod=170_TW100-BRV304&cat=41 http://www.trendnet.com/products/proddetail.asp?prod=180_TWG-BRF114&cat=41 מה ההבדלים בין הפיירוולים של הראוטרים האלו ואיזה פיירוול יותר טוב ואיך אני יכול לדעת איזה מעבד יש להם וכמה זיכרון במהלך החיפושים ניתקלתי במושג utm UTM firewall או UTM Appliances מה זה utm את הה…
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
המצב הוא כזה: בדירה יש מודם ADSL שהוא גם נתב wireless שקיבלנו מחברת האינטרנט. אני יושבת בחדר בצד השני של הדירה, שאפשר לחשוב כמה היא גדולה, אבל זה נתב בלאי ומה אפשר לצפות מציוד שאתה מקבל בחינם. יש לי נתב שהבאתי איתי מישראל של Linksys ותהיתי אם אני יכולה להשתמש בו כדי להגביר את הקליטה איכשהו. אם כן, הוראות ברורות מאוד מאוד יועילו! בנוסף לזה, כל רעיון (שלא כולל לקבל ציוד אחד מהחברה, כי זה בלתי אפשרי) לטיפול בבעיה יתקבל בברכה. אגב, אם למישהו יש ניסיון עם רשת אינטרנט דרך החשמל, אני אשמח למידע. לא רוצה ללכת להוציא סביבות 150 יורו ואז לגלות שזה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר מסוג Fritz box. זה ראוטר שמגיע עם כבל מהסוג הזה: כלומר בראוטר מתחבר כמו כניסת רשת, בצידו השני הוא מתפצל לשני תקעי טלפון, האחד לקו והשני לאינטרנט, ושניהם בתצורת אמריקאי. לצערי אני נאלץ כרגע למתוח כבל טלפון עד לראוטר, כי אני ממקם אותו בנקודה שלא ליד השקע טלפון, וזהו כבל מחיבור בזק לחיבור אמריקאי. כדי להתגבר על המכשולים ולחבר את שני הקווים יחדיו נאלצתי לעשות את הדבר הבא: הקו טלפון "מאריך" עובר דרך מתאם מחיבור אמריקאי לחיבור בזק. בחיבור בזק אני מחבר פילטר של בזק, כאשר ל DSL זה אמריקאי, אז הכבל הלבן של הראוטר ישר הולך אליו. מעולה, יש אינטרנט. בחיבור השני, של הטלפון, זה חיבור בזק, אז אני נאלץ לשים שם פילטר סתם בשביל שיהיה לי חיבור בזק אמריקאי שוב. ואז …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, האם יש לכם כמה טיפים בשבילי כדי שאוכל להאיץ את מהירות הגלישה שלי? למשל, כל מיני הגדרות למיניהן, ללא התקנת תוכנות חיצוניות? האם הגדרת שרתי DNS תאיץ לי את הגלישה? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שנה טובה. מישהו יודע למה בשאר העולם (על פי הרצה בגוגל) הם לא "ידועים" במיוחד ופה הם בין המומלצים ביותר? ??? אני שואל כי זה נראה לי חריג שאנחנו גילינו משהו כזה מוצלח ושווקים אחרים פחות מעונייינים בו! לדוגמה :יותר הגיוני לי שבארץ מומלצים חלקי חומרה שבחו"ל נחשבים בינונים מכיוון שיחס עלות תועלת בארץ שונה מארה"ב,מה עוד שאיכות האחריות כאן נקבעת לפי איכות היבואן והיחס למותגים פה מעט שונה. אשמח לתגובות
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת ביתית של שלושה מחשבים שמחוברת דרך נתב Microsoft MN-700 (נתב אלחוטי שעובד במהירות 54MBPS)לאינטרנט (בזק). מחשב אחד מחובר לנתב בכבל, והשניים האחרים דרך כרטיסי רשת אלחוטיים. בעיה שחוזרת בשנה האחרונה היא התנתקויות חוזרות ונשנות של הנתב, כלומר נפילה של הרשת. הבעיה היא לא במודם או בחיבור לספקית האינטרנט, שנשאר יציב ולא דורש אתחול, אלא בנתב עצמו. מדי כמה שעות הרשת פשוט נופלת (אם כי שלושת נוריות החיוי שעל הנתב נשארות ירוקות - כח, מודם ואלחוטי), לא ניתן לגשת לנתב עצמו (כשהחיבור לאינטרנט נופל, אני פשוט ניגש לכלי הניהול של המודם דרך ה-IP שלו), והדרך היחידה להחזיר את הרשת לפעולה הוא לנתק ולחבר את הנתב. ניסיתי בין השאר להוריד את ההצפנה מהרשת, אבל זה לא שינה דבר. בנוסף, ה…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-