עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by dominic16,

שלום כרגע אני עם EDIMAX 6524N ואני סובל איתו מהרגע הראשון. לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות של מהירות עיבוד פקטים ומה לא, לכן אני מחפש ראוטר חדש שיעשה עבודה טובה יותר מכל בחינה כולל עוצמת השידור אני זוכר שה TP-Link WR1043ND נחשב למומלץ עכשיו ראיתי שיש אותו דגם רק חדש יותר(http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5330) ורציתי לדעת אם הוא מומלץ או שיש משהו עדיף

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני מעוניין להוסיף למקום עבודתי ראוטר אלחוטי. היות שהמקום הינו מעין קמפוס בעל מספר בניינים אני מעוניין בראוטר שיספק לי עוצמת שידור גבוהה ככל האפשר. אני אשתמש בו למספר נייידים ולPDAים המשתמשים בתקן B\G. אשמח להמלצות. תקציב פתוח כרגע היות שזה על חשבון העבודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by iurkin,

שלום לכולם, לפני כמה ימים אבי החליט לעשות לי בבית רשת שתהיה בין המחשב שלי לשל אחותי. רק שיש בעיה אחת: הוא לא יודע אם לעשות אלחוטית או קווית. יש לו אפשרות לקדוח בקיר אבל הוא מעדיף שלא. והוא יותר מעדיף את האלחוטית אבל הוא שמע שבאלחוטית המהירות היא 50MBP\S ובקווית היא 110MBP\S. ביחד עם זאת הוא רוצה לקנות לי ראווטר שנוכל לגלוש באינטרנט ביחד כי יש בעיה של זמנים על האינטרנט. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על הרשת הקווית או האלחוטית ויפרט לי מה החסרונות של האלחוטית(כי אני יודע את היתרונות). תודה ויום טוב, יאיר

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Kof,

אני מניח שזה הפורום המתאים לבעיה שלי. אם לא, אנא הפנו אותי לפורום המתאים. נתקלתי במספר בעיות במשחק רשת מסוים (Dawn of War - Dark Crusade), וגיליתי שאני צריך שיהיו לי מספר פורטים פתוחים בכדי לשחק במשחק כראוי. בפורומים של המשחק כוונתי לאתר הבא - http://66.134.89.225/~sic/nettest.html - ובו אפליקציית ג'אווה הבודקת האם הפורטים הנחוצים למשחק פתוחים אצלי. ניסיתי את האפליקציה, ומסתבר שפורט 6112 לא פתוח אצלי (timeout), ואת שאר הפורטים האפליקציה סרבה לבדוק לאחר שנכשלתי בבדיקת הפורט הראשון. לאחר מכן ניסיתי להכנס לאתר PortForward.com, ושם אני מצאתי את הראוטר שלי (אני מניח שזה הוא), אבל נתקלתי בבעיה. עקבתי אחרי המדריך, והקציתי למחשב שלי כתובת IP סטטית בהצלחה (עברתי את כל השלבים והאינ…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יש את הסמל הזה http://img264.imageshack.us/img264/4306/aadms4.jpg בטוח רובכם נתקלתם בו האם מישהו יודע איך מסדרים את זה? יש לי הרגשה שהוא מוריד לי את קצב ההורדה מאז שהופיע לי הסימן (היום בערב) קצב ההורדה ירד פלאים האנטנרט מתנתק אחת לכמה זמן מחכה למישהו, תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ranyadovner9,

בlocal area connection ,מאפיינים ואחרי זה מתקדם אין לי בכלל את בחלון של הICS, אני לא יכול לסמן V ולא כלום, רק ההגדרה של הפיירוול מעל,ואין לי שום דרך ליצור ICS, דרך אגב,הICS ישמש לשיתוף אקסבוקס 360 דרך מודם של מוטורולה ודרך תשתית HOT וספק 012 סמייל במהירות 1 חצי,ישנן שתי כניסות במודם,אחת USB ואחת רשת,האם אני יוכל לחבר את ה360 דרך רשת ואת המחשב דרך USB? והנה התמונה שמתארת את החלון קונפיגורציה: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=899103371.JPG http://www.zix.co.il/images/z-899103371.JPG

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by idanr,

היי יש לי בעיה בשיתוף קבצים: יש לי 2 מחשבים, אחד נייח שמחובר לכל הרשת והראוטר וכו' ואחד נייד. דרך הנייד אני גולש באינטרנט של הרשת אבל משום מה אני לא מצליח לשתף קבצים. אני יודע איך עושים את זה וגם ביטלתי את הפיירוואל וזה לא ממש עזר מה שקורה בעצם זה שהמחשב הנייח לא מזהה את המחשב הנייד וזאת לדעתי הבעיה אשמח עם תעזרו לי אני תקוע עם הבעיה הזאת הרבה זמן תודה רבה ושבת שלום

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by dor444,

שלום, יש לי בבית מודם שהוא גם ראוטר של אסוס מדגם AM 604g, בנוסף מחובר אקסספוינט בבית על מנת להגדיל את טווח הקליטה. התשתית שלי היא בזק והספק הוא בזק בינלאומי. אגב, כשאני מנסה לשים סיסמא על הרשת האלחוטית האינטרנט לא עובד במקומות מסוימים שהוא כן עבד לפני ששמתי את הסיסמא, אני אשמח אם תעזרו לי גם בזה. במחשבים הניידים והשולחניים שיש ברשותי בבית אין בעיה של חיבור לאינטרנט אלחוטי, אבל הבעיה העיקרית היא במכשירים שאין להם תמיכה בבזק ולכן אני צריך את עזרתכם פה. הבעיה היא במכשירי אפל השונים (אייפד, אייפון ואייפוד) והכי חשוב, בקונסולת ps3. הרשת האלחוטית תמיד מופיעה בסנכרון אבל כשמנסים להתחבר.. היא עובדת רק כשמתחשק לה, לעיתים רחוקות ולרוב לא מצליח להתחבר ולא עובד. אני ממש זקוק לעזרה, …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. משהו מוזר קורה לי בגלישה ביומיים האחרונים למרות שלא התקנתי/הסרתי שום תוכנה מהמחשב. אני מחובר דרך "ברק" וכבלים במהירות 750. כאשר אני פותח את המחשב החייגן מתחבר לרשת אך אז המהירות דיי איטית (כפי שרואים בתצלום שצירפתי) לפני כמה ימים המהירות הייתה יותר מהירה. האם קיימת דרך לגרום לשינוי בהגדרות של הנתב(אם קיים דבר כזה) להפוך את החיבור למהיר יותר? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Zadu,

שלום לכולם, אני תהיתי לגבי המהירות אינטרנט. יש לי 10 מגה בבזק בינלאומי וגם שאני מוריד על מהירות מקסימום נגיד מFileFlyer אז זה אומר 1.2 mbps. עכשיו איך זה יכול להיות אם החבילה זה 10 מגה? לא הייתי אמור להוריד על 10 mbps? וגם לפני שהיה לי 10 מגה היה לי 5 מגה והייתי מוריד על 600 kbps וכו', אז לא הייתי אמור להוריד על 5 mbps? תודה למי שיביא הסבר

11. אני צריכה המלצה לכ.רשת אמין וחזק (לא משנה לי איך הוא מתחבר), כי הראוטר רחוק ממני ואני ממש זקוקה לקשר יציב ככל האפשר.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Mpro,

לא מצליח להגיע למסך ההגדרות של הראוטר אני לוחץ 10.0.0.138 המחשב חושב וחושב ופשוט לא מגיע למסך.. עשיתי ריסט לראוטר ועדיין לא עובד, צריך עזרה

13. Started by tzolerguy,

היי טוב אז אחרי המלצה פה התקנתי אותה על המחשב ועל הנייד מצליח להתחבר והכל אבל לא יכול לשלוט רק לצפות ולא לא מסומן אצלי V על VIEW ONLY ... רעיונות??

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by no nick,

ייש לי בעייה במהירות.. במחשב שלי(P4 2.4GHz) הוא מוריד פי 15 יותר איטי מהמחשב של אח שלי(P2 350MHz). אנחנו מחוברים דרך מודם ראוטר של בזק ECI 312 שמתחבר להאב ומתפצל.. שנינו משתמשים ב Win XP SP2 מה יכולה להיות הבעיה? אם צריך עוד פרטים תרשמו מה ואני יתן.. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Idan-h,

שהיה לי ADSL, הייתי מתנתק ומתחבר והייתי מקבל IP חדש. בכבלים, זה לא מצליח ורק כיבוי של המחשב או אם אני מחכה הרבה זמן משנה IP. יש איזה דרך לשנות IP בכבלים עם חייגן מהר? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by eitan111,

כבר כמה ימים אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך המחשב הנייח אלא רק דרך הסמארטפון. יש לי ראוטר של בזק d link 2760. מ. הפעלה חלונות 7. אני מקבל הודעה שהחיבור אינו כולל תצורת ip חוקית .התמיכה של בזק ביקשו ממני להכנס להגדרות של המתאמים ולהכנס למאפיינים של הtcp/ip. הבעיה היא שהכפתור של המאפיינים כבוי ולא מצליח להכנס למאפיינים. הכפתור של התקנה מואר. מה הסיבה? מה קרה ו כיצד פותרים את הבעיה? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום רב, אני מעוניין להתקין בבית אינטרנט במהירות הכי גבוהה שניתן (100MB לפי מה שאני מכיר). מה הם התשתית והספק המומלצים על מנת לקבל את מהירויות ההעלאה וההורדה הטובות ביותר? ישמש גם לצרכים אישיים וגם לצרכי עבודה עם חו"ל. כעיקרון העבודה תתבצע עם חיבור חוטי וכל שאר הצרכים בחיבור אלחוטי. תודה מראש לכל המומחים וערב טוב.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני מחובר לתשתית הוט וספק טריפל C דרך חייגן. כאשר אני מבצע בדיקת פינגים באתר SPEEDTEST.NET מופיעה לי התוצאה שבתמונה המצורפת להלן: על פי המופיע בתמונה, האתר איננו מסוגל לבצע בדיקת Packet Loss, אין לי מושג למה. זה קרה לי גם בבדיקות קודמות. הפינג בין המחשב שלי בקריית אתא לשרת בירושלים יוצא 72ms, וה-Jitter יוצא 4ms. הדירוג הסופי שהאתר נותן לחיבור שלי הוא *B. הדירוג שהוא נותן לספק שלי הוא 3.7 מתוך 5 כוכבים. האם המצב פה תקין? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. זה נכון? אגב, אני בנטויז'ן, ADSL 0.5... הורדתי היום 3.1 ג'יגה וכל יום מאז שאני מחובר (יומיים-שלוש) איזה ג'יגה וחצי...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום. אני לקוח של ברק וברשותי חבילת אינטרנט בכבלים 1.5 מגה/ 128 ק"ב. אני מעוניין לשדרג את החבילה משתי סיבות: 1. האצת מהירות Download (לא חובה, אני יכול להסתפק במהירות הנוכחית) 2. האצת מהירות Upload האצת מהירות ה Upload הינה בעיקר על מנת לאפשר עבודה עם Emule ותוכנות שיתוף במקביל לעבודה רגילה על המחשב מה שכרגע עם החבילה הנוכחית לא מתאפשר לי. (האם העלאת קצב ה Upload תפתור לי את הבעיה בכלל??) הוצעו לי כמה חבילות ע"י נציג ברק 013 (המחירים כוללים כבר את התשלום לחברת הכבלים) : 1. חבילת 3.0 מגה / 150 ק"ב - 128 ש"ח לחודש. 2. חבילת 1.5 מגה /256 ק"ב - במחיר של 108 ש"ח לחודש. 3. חבילת 1.5 מגה/ 512 ק"ב -במחיר של 123 ש"ח לחודש. איזו חבילה לדעתכם תענה על צרכיי בצורה הטובה ביות…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by urifff,

שלום, ברצוני לרכוש נתב אשר יעבוד בקצב 300 ויהיה בעל חיבורי נחושת בקצב 1G, ורצוי עם חיבור USB. אני חושב לקנות את ה- TP-LINK WR1043 שהוא יחסית זול למתחריו. האם כדאי להשקיע במשהו אחר? מה למשל? אולי D-LINK DIR655? מה לגבי ה-Edimax 6574n? אשמח לעצה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Danniel,

יש לי במשרד 8 משתמשים ו-3 מדפסות רשת. כיום WINDOWS SERVER 2008 ישן שכדאי לשדרג זכרונות. השרת עובד ועובד טוב. 7 תוכנות מותקנות נדרשות על הרשת. לכל עמדה WINDOWS. ביום מסויים, כנראה משהו יידפק ואני רוצה להשקיע מינימום זמן וכסף בהתאוששות. יש לי גיבוי סדיר לענן וגם לדיסק. האם יש אופציה של יצירת גיבוי/קלון/קובץ הגירה עם כל הגדרות השרת כיום ופרופילים משתמשים, וכל מה שנדרש על מנת שכשנתאושש, נשקיע 2-3 שעות בהעברת קובץ כלל ההגדרות והשרת עובד... או שאני חולם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי שני מחשבים ברשת, ונתב שמחשב ביניהם ומחבר לאינטרנט. ממחשב אחד אפשר להיכנס למחשב השני, אך מהמחשב השני ברגע שאני מנסה להכנס למחשב האחד אני צריך להקליד שם משתמש וסיסמא. ניסיתי כל מיני אפשרויות ושום דבר לא עזר, ובמחשב ההוא אין בכלל סיסמא לווינדוס. מה ולמה זה קורה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Nirel,

שלום, כיום אני בתשתית של בזק וספק נטוויזן עד היום הייתה לי חבילה של 15 מגה באינטרנט, דיברתי עם שתי החברות ועברתי למהירות של TOP40. כרגע יש לי מודם ישן של בזק שאינו תומך ב40 מגה ולכן אני צריך לקנות אחד חדש. הוצע לי מבזק לשכור את הראוטר שלהם ב10 שקל לחודש ולכן אני מעדיף לקנות אחד באופן עצמאי. כיום מחוברים לי 2 מחשבים לראוטר באופן קווי ועוד טלוויזיה של YES (לכן אני צריך ראוטר עם 4 חיבורים), בנוסף יש לנו טאבלט בבית ואנחנו משתמשים גם ברשת WIFI. לכן אני צריך המלצה על ראוטר משולב מודם שראשית יתמוך בתשתית בזק (ADSL) ושנית שיהיה עם 4 חיבורים ומספיק חזק להגיע עם קליטה טובה לטאבלט שנמצא בחדר אחר (מרחק של כ-2 קירות). (מבחינת מחיר עדיפות לכמה שיותר זול כמובן אך אם יש הבדל משמעותי אשמח…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by behagai,

שלום לידענים המשובחים של הפורום, בעצתכם (מי מכם שענה בזמנו), רכשתי את הראוטר TP-Link WR1043ND שהגיע כרגע לידי. גירסאת הקושחה שברשותי (טרם בדקתי אם יש אחת מעודכנת יותר) היא 3.12.2. לפי המדריך של נט צ'יף (שהיה מעולה ומאיר עיניים) הוא ממליץ להחליף את הקושחה לקושחת DD_WRT וזאת על בסיס הקושחה שהוא בדק עת כתיבת השורות (מתישהו ב- 2010) שהיא גרסא 3.11X. מעבר לעניין ששינוי קושחה זה עלול לבטל אחריות (לא משהו באמת מטריד), האם כדאי שאחליף את הקושחה? אציין רק כי לי חשוב הביצועים האיכותיים בלבד ושאר הדברים (כגון שליטה זו או אחרת בתשתית) פחות חשובה לי, מה גם שמרושם ראשוני הקושחה המקורית נראית די טובה. אשמח לחוות דעת טובה (= מנומקת ככל הניתן...) שתעזור לי להחליט בחוכמה. ובמאמר מוסגר…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים